Lediga jobb Wl Rekond AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Wl Rekond AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Bilrekond

Ansök    Dec 20    Wl Rekond AB    Bilrekonditionerare
WL Rekond är ett högkvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och bilrekonditionering. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består utav bilrekonditionering, tvätt, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredning, du kommer att arbeta med både nya och begagnade bilar. Dina egenskaper: Vi förutsätter att du är noggrann i ditt arbete, effektiv och organiserad samt att du har en serviceinriktad personlighet Visa mer
WL Rekond är ett högkvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och bilrekonditionering.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består utav bilrekonditionering, tvätt, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredning, du kommer att arbeta med både nya och begagnade bilar.
Dina egenskaper:
Vi förutsätter att du är noggrann i ditt arbete, effektiv och organiserad samt att du har en serviceinriktad personlighet Visa mindre

Bilrekond

Ansök    Nov 22    WL REKOND AB    Bilrekonditionerare
WL rekond AB är ett hög kvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och rekonditionering. Tack vare företagets positiva kapacitet, service och kvalitét har den stora efterfrågan på just våra tjänster ökat i tackt med att företaget växer och expanderar vilket kan påvisas genom dess succesiva tillväxt sedan dess tillskapande 2007. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består utav rekonditionering, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredn... Visa mer
WL rekond AB är ett hög kvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och rekonditionering. Tack vare företagets positiva kapacitet, service och kvalitét har den stora efterfrågan på just våra tjänster ökat i tackt med att företaget växer och expanderar vilket kan påvisas genom dess succesiva tillväxt sedan dess tillskapande 2007.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består utav rekonditionering, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredning och mattor.
Dina egenskaper:
Vi förutsätter att du är noggrann i ditt arbete, effektiv och organiserad samt att du har en service inriktad personlighet.
Utbildning:
WL Rekond AB kommer att ge en intern utbildning inom bilvård och rekonditionering. Visa mindre

Bilrekond

Ansök    Mar 30    Wl Rekond AB    Bilrekonditionerare
WL Rekond är ett högkvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och bilrekonditionering. Tack vare företagets positiva kapacitet, service och kvalitét har den stora efterfrågan på just våra tjänster ökat i takt med att företaget växer och expanderar vilket kan påvisas genom dess succesiva tillväxt sedan dess tillskapande 2007. Dina arbetsuppgifter: Arbetsuppgifterna består utav bilrekonditionering, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredni... Visa mer
WL Rekond är ett högkvalitéts tjänsteföretag inom biltvätt och bilrekonditionering.
Tack vare företagets positiva kapacitet, service och kvalitét har den stora efterfrågan på just våra tjänster ökat i takt med att företaget växer och expanderar vilket kan påvisas genom dess succesiva tillväxt sedan dess tillskapande 2007.
Dina arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna består utav bilrekonditionering, polering, dammsugning och även grovrengöring av bilars inredning, du kommer att arbeta med både nya och begagnade bilar.
Dina egenskaper:
Vi förutsätter att du är noggrann i ditt arbete, effektiv och organiserad samt att du har en serviceinriktad personlighet.
#jobbjustnu Visa mindre