Lediga jobb som Avdelningschef, smältverk i Uppsala

Se lediga jobb som Avdelningschef, smältverk i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare på språng

Nu söker vi efter dig som är nyfiken i sinnet, ordningssam till arbetssättet och positivt energiknippe till personligheten. Låter det som en beskrivning av dig är det dig vi söker för uppdrag som arbetsledare! Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän. Om tjänsten: I rollen som arbetsledare kommer du vara den viktiga länken mellan platschefen och kollektivarbetarna i den operativa verksamheten. Arbetet är varierat och sträcker sig genom företagets hel... Visa mer
Nu söker vi efter dig som är nyfiken i sinnet, ordningssam till arbetssättet och positivt energiknippe till personligheten. Låter det som en beskrivning av dig är det dig vi söker för uppdrag som arbetsledare!

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän.

Om tjänsten:

I rollen som arbetsledare kommer du vara den viktiga länken mellan platschefen och kollektivarbetarna i den operativa verksamheten. Arbetet är varierat och sträcker sig genom företagets hela verksamhet. Du kommer alltså att konstant vara i rörelse mellan de olika avdelningarna för att se till att det är rätt person på rätt plats, att allt rullar som det ska och att verksamheten följer mål. Mycket av ditt arbete kommer att vara fokuserat kring människor och de 60-70 kollektivarbetare som faller under dina vingar.

Företaget har genomgått en större förändringsresa senaste åren och befinner sig nu i ett läge där de satsar mot framtiden, du kommer alltså in i en miljö som andas förändring och möjligheter.

Till din hjälp har du ytterligare en arbetsledare som arbetar parallellt med dig, det innebär även att du kommer att få en god introduktion och utbildning under din initiala anställning.

Då du har ett högt tempo och alltid är i rörelse kommer du enbart att arbeta måndag till torsdag.

Vår kund:

Beläget i Söderfors är vår kund en av världens ledande kontraktstillverkare av höglegerade stålprodukter. De arbetar mycket kundnära med smide, valsning, värmebehandling, bearbetning och lagerhållning, och utgör i många fall en integrerad del av våra kunders produktionsprocesser.

Din profil:

Skallkrav

- Körkort B
- Tidigare erfarenheter av personalhantering
- Tidigare erfarenheter av industri
- Hanterar Svenska i tal samt skrift

Meriterande

- Eftergymnasial utbildning inom HR/personalvetenskap
- Truck- och/alternativt traverskort

Då du kommer att ha mycket kontakt med människor ställer vi höga krav på din sociala förmåga och förmågan att driva din omgivning. Som arbetsledare är tidigare erfarenhet av industri meriterande men inget krav utan vikten ligger på ditt sinne för människor.

Industrin har flera avdelningar i olika byggnader så du kommer att konstant vara i rörelse och därför är det viktigt att du har ett strukturerat förhållningssätt så att ingen information försvinner mellan dörrarna. Arbetsledaren ska driva och inspirera sin omgivning så ett öppet sinne med ett leende är en bra bit på vägen.

Som grund är det viktigt att du har god förståelse för industrin med alla standarder såsom 5s, lean osv.

Om oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

I och med vår auktorisation kan du som konsult känna dig trygg hos oss då du omfattas av alla kollektivavtals avtalsenliga villkor gällande lön, semester, sjukfrånvaro etc.

Detta är ett rekryteringsuppdrag där vi ansvarar för rekryteringsprocessen men du skriver anställningsavtal direkt med vår kund.

Start :Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning :Heltid

Arbetstider :Måndag till Torsdag 8-18

Placeringsort :Söderfors

Lämna in din ansökan nu eller tipsa en vän Visa mindre