Lediga jobb som Barnsjuksköterska, vårdavdelning i Uppsala

Se lediga jobb som Barnsjuksköterska, vårdavdelning i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Sjuksköterska barn till intensivvårdsavdelning 95F för nyfödda

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompeten... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans.


Vår verksamhet
Vår sektion är stor och består av en avdelning med en intensivvårdssdel och en intermediärvårdsdel, transportverksamhet inklusive luftburen intensivvård för nyfödda, mottagningsverksamhet och Barnsjukvård i hemmet.

Vi söker sjuksköterskor både till vår intensivvårds- och intermediärvårdsdel. Kontakta oss om du är nyfiken och vill höra mer!

Ditt uppdrag
Som allmänsjuksköterska jobbar du initialt på vår intermediärvårdsdel, där vårdas de barn som trots stort vårdbehov är stabila nog att vårdas på enkelrum tillsammans med sin familj. Som specialistsjuksköterska jobbar du på IVA där vi vårdar de kritiskt sjuka nyfödda och extremt underburna barn som behöver ständig personalnärvaro. På vår IVA-del är målet att alla sjuksköterskor ska ha en specialistutbildning.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är grundutbildad eller specialistutbildad sjuksköterska och som vill ha en yrkesmässig utmaning genom att arbeta med neonatalvård.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning med rotation dag, kväll, natt och helg i en attraktiv poängmodell. Tillträde efter överenskommelse.

Vi har ett gediget introduktionsprogram för alla sjuksköterskor som börjar hos oss. Den individanpassas efter behov. Hela tiden har du vårt team av utbildningsansvariga och din gruppchef som stöd. Du får praktiska handledare och efter fullföljd inskolning tilldelas du en mentor.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:

Biträdande Avdelningschef Ylva Thernström Blomqvist [email protected]
Inskolnings- och utbildningsansvarig sjuksköterska Ingrid Hassis [email protected]

Fackliga kontaktpersoner Vårdförbundet Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

MEDCURA SÖKER BARNSJUKSSKÖTERSKA TILL UPPSALA

Vi söker - dig som har erfarenhet av akut barnsjukvård - gillar att jobba i växelvis högt tempo - är intresserad av att jobba med barn, främst infektionssjukdomar och diabetes - fördelaktigt med erfarenhet av Optiflow samt kunnig inom dokumentationssystemet Cosmic Behovet gäller omgående - 31/12. Pass finns dag, kväll, natt. Vad erbjuder Medcura Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erb... Visa mer
Vi söker
- dig som har erfarenhet av akut barnsjukvård
- gillar att jobba i växelvis högt tempo
- är intresserad av att jobba med barn, främst infektionssjukdomar och diabetes
- fördelaktigt med erfarenhet av Optiflow samt kunnig inom dokumentationssystemet Cosmic

Behovet gäller omgående - 31/12.
Pass finns dag, kväll, natt.

Vad erbjuder Medcura
Vi har ett brett utbud inom alla områden både hos privata aktörer och inom den offentliga sektorn. Medcura erbjuder både tim- och garantianställningar. Du kan välja bland både korta och längre uppdrag. Hos Medcura får du en egen konsultchef som känner dig och vet hur du vill arbeta och som kan din kompetens. Vi kan därför skräddarsy uppdrag för just dina behov.

- Din egna konsultchef
- Engagemang och förtroende för varandra
- Valfrihet/önskeschema/flexibla tider
- Du är helförsäkrad
- Vi anordnar konsultträffar
- Rekryteringsbonus
- Konkurrenskraftiga löner
- Vi erbjuder trygghet och kontinuitet
- Vi erbjuder utvecklingsmöjligheter och omväxling
- En arbetsplats där du väljer hur mycket du vill arbeta och på vilka orter
- Vi följer kollektivavtal
- Inskolning
- Legitimerad vårdpersonal på kontoret som arbetar för dina önskemål
- En vision om att arbeta utifrån 100% kvalité i alla upphandlingar


Om Medcura
Medcura AB grundades 2009 och är ett av dom större och etablerade bemanningsföretag i vårdbranschen.
Vi hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och annan personal inom vården som paramedicinare och socionomer. Det gäller allt från att förse privata och offentliga vårdgivare som skolor och statliga myndigheter med enstaka vikarier över dagen till att bemanna hela avdelningar, enheter eller operationsteam.

Från vårt huvudkontor i centrala Stockholm ansvarar vi för uppdrag från Umeå i norr till Malmö i söder. Medcuras affärsidé lyder:
”Vi tillhandahåller kompetent och lyhörd personal till vårdgivare vars uppdrag är att bedriva omsorgsfull och effektiv vård.”

Hos oss är våra kollegors kompetens det som gjort företaget till vad vi är idag.
Medcura har vunnit samtliga upphandlingar som utvärderats på 100% kvalité och inte pris. Så jobbar vi bäst. Vår vision är att få leverera enbart i upphandlingar som baseras på 100 % kvalité som är och har alltid varit vår nyckel till framgång. Det är våra kunniga och engagerade kollegor som upprätthåller vårt goda rykte varje dag, året runt. Vi lägger ner mycket kraft på att arbeta fram en personlig givande relation med våra kollegor och är måna om att vårda densamma.

Vi tillämpar kollektivavtal, Vi har ansvarsförsäkring, Vi följer etiska regler och allmänna leveransvillkor och vi har en fastställd jämställdhetsplan.

Vi ser fram emot att få berätta mer vid en personlig kontakt.

Kvalifikationer
Som anställd i Medcura innebär det att du kan arbeta självständigt och är trygg i din yrkesroll. Du som söker denna tjänst ska vara glad, positiv och flexibel. För att passa i denna roll bör du även vara lösningsfokuserad och serviceminded samtidigt som du är lugn och stresstålig. För oss på Medcura är det viktigt att våra medarbetare har ett genuint intresse för våra kunders välbefinnande och alltid arbetar utifrån kundernas önskemål och beslut. Du ska gilla att ta ansvar och har förmåga att samarbeta. Viktiga egenskaper är att du har ett professionellt förhållningssätt och att du gillar flexibilitet. Du ska tillsammans med din arbetsgrupp alltid arbeta med stort patientfokus.

Tillsättning
Du är varmt välkommen med din ansökan, och vi ser framemot att höra av dig! Är du intresserad utav att veta mer om oss så hittar du mer information på vår hemsida www.medcura.se. Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning efter överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Sjuksköterska till sektionen för barnkirurgi

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompete... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Små hjärtan behöver stor omtanke! Vi är ett litet sjukhus i det stora och det är just i det lilla som vår storhet bor. För här ryms all kompetens ett sjukt barn kan behöva, ett gott samarbete, respekt och omtanke. Vi erbjuder en riktigt bra introduktion för dig som är ny och många intressanta möjligheter till utveckling. Här finns också oväntat mycket glädje i det som ibland är mycket svårt. Vi tar hand om barnen och deras familjer, och vi tar hand om varandra – för vi vet att vi gör ett så mycket bättre jobb tillsammans.

Vår verksamhet
Vid Akademiska barnsjukhuset, sektionen för barnkirurgi bedriver vi både planerad vård, samt har jourintag dygnet runt för samtliga specialiteter. Vår verksamhet består av kirurgi, urologi, ortopedi, neurologi/neurokirurgi och handkirurgi. Här bedrivs också en gemensam dagvårdsverksamhet. Barnen som kommer till oss är i åldern från nyfödda och upp till 18 års ålder. Vi tar emot patienter från hela Mälardals- och Norrlandsregionen.

Vi lägger stort fokus på barnperspektivet och arbetar i team tillsammans med barnet och familjen. Det är viktigt för oss att både barn och föräldrar känner sig väl förberedda, då blir vårdförloppet lugnare och tryggare. I det arbetet har alla vi som arbetar på barnavdelningen tillsammans med det multiprofessionella team som finns på barnsjukhuset en viktig roll. Allt vårt arbete, från förberedande information om det kommande ingreppet, till eftervården på vårdavdelningen gör vi med stor respekt för barnet. Det blir många skratt på en dag tillsammans med barn och familjer.

Ditt uppdrag
Du kommer att välkomnas av positiva och engagerade medarbetare, många med lång erfarenhet, blandat med de som nyligen har börjat sin utveckling inom yrket. Du erbjuds ett meningsfullt och givande arbete, där du möter familjer i många olika situationer. Du kommer att vara en del i ett team som stöttar och hjälper varandra, samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Som nyanställd hos oss får du ett personligt anpassat introduktionsprogram. Därefter finns våra erfarna kliniska handledare på plats för att handleda, följa upp och stödja dig i din fortsatta utveckling.

Dina kvalifikationer
- Du är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för att arbeta med barn och deras familjer. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom yrket.

-Specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller tidigare erfarenhet från barnkirurgi/barnsjukvård är det meriterande.

Om du är ny inom yrket och skulle vilja arbeta hos oss är du också välkommen att söka! Då vi har en anpassad introduktion finns det stora möjligheter även för dig inom vår verksamhet.

Din kompetens
Vi tror att du som söker tycker om att arbeta i ett varierande tempo med hög kvalitet inom vården. Trivs du både med att arbeta självständigt och har en hög samarbetsförmåga, kan vi erbjuda ett arbete med varierande arbetsuppgifter.

I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning inom sektionen, tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Monica Axelsson 018-611 39 70
Facklig representant nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Centric Care söker barnsjuksköterska till Uppsala

Vill du arbeta i en storstad med småstadskänsla? Då kommer här en möjlighet att arbeta som bemanningssjuksköterska i vackra Uppsala.  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska för ett uppdrag på barnavdelningen för neurologi, ortopedi, kirurgi och urologi. På avdelningen vårdas de barn som läggs in för att genomgå en kirurgisk åtgärd.  Det finns 22 vårdplatser och patienterna är från 0-18 år.  UPPDRAGSPERIOD ... Visa mer
Vill du arbeta i en storstad med småstadskänsla? Då kommer här en möjlighet att arbeta som bemanningssjuksköterska i vackra Uppsala. 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska för ett uppdrag på barnavdelningen för neurologi, ortopedi, kirurgi och urologi. På avdelningen vårdas de barn som läggs in för att genomgå en kirurgisk åtgärd. 
Det finns 22 vårdplatser och patienterna är från 0-18 år. 

UPPDRAGSPERIOD
2021.08.23 - 2022.02.21

ARBETSTID 
Heltid, rotation, dag, kväll, natt samt helg. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom pediatrik. 
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av pediatrik. Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande annars krävs erfarenhet av barnsjukvård.
Specialistkunskaper: Apparatur : EDA , högflödesgrimma, tracheostomivård
Journalsystem: Cosmic


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Barnsjuksköterska till en vårdavdelning!

Vi söker Barnsjuksköterska till en avdelning med blod- och tarmsjukdomar. Period 1/10 - 31/12. Rotation dag, kväll, helg, natt. 12 vårdplatser. Journalsystem Cosmic Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0–18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Avdelningen bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centra och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela reg... Visa mer
Vi söker Barnsjuksköterska till en avdelning med blod- och tarmsjukdomar. Period 1/10 - 31/12. Rotation dag, kväll, helg, natt. 12 vårdplatser. Journalsystem Cosmic

Barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0–18 år med tillhörande dagvård och mottagning. Avdelningen bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta centra och tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. På Barnonkologen arbetar man tillsammans med vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Stort fokus ligger på omhändertagande/omvårdnad av svårt sjuka barn och tonåringar samt nutritionsbehandling och stöd till föräldrar i kris.
Legitimerad specialistsjuksköterska inom barn. Van med cytostatika, svampmedicin och antibiotika och vård av cancersjuka barn och ungdomar. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning för barn.
Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.

Nurse & Doctor House är ett tryggt och säkert bemanningsföretag för vårdpersonal och vårdenheter, där ingår också Nurse House Consulting. Vi har lång erfarenhet av att tillsätta rätt person på rätt plats. Vi hjälper er gärna med era personalbehov. Vi är baserade i Stockholm men arbetar med personal och arbetsgivare över hela landet. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker specialistsjuksköterskor inom Barn och Ungdom till Up...

Vi söker just dig! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Var? Uppsala Information om uppdraget: Vårdavdelning; vård av barn ... Visa mer
Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Var?
Uppsala

Information om uppdraget:

Vårdavdelning; vård av barn i åldrarna 0-15 år, främst infektionssjukdomar och diabetes, viss hjärtövervaktning förekommer.

Stor vana av arbete på vårdavdelning för barn med infektions-, njur, hjärt- och diabetessjukdom. Vana av Optiflow. Du börj vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.

Omfattning:
5 x 100 %

Tidsperiod:
Omgående - 2021-12-31

Arbetstider:
Rotation, Dag, Helg, Kväll, Natt.

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?

- Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom.
- Minst två års erfarenhet inom din specialistkompetens.


Vilket eller vilka journalsystem använder sig kunden av?

- CosmicÄr du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två kund och konsultansvariga Kattis & Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Sista ansökningsdag: 4/10-21

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Kattis, Anna & Magnus Visa mindre

Barnsjuksköterska till onkologavdelning i Uppsala!

OM UPPDRAGET Centric Care söker nu en Barnsjuksköterska som vill jobba på en vårdavdelning, med inriktning blod- och tumörsjukdomar hos barn.   På avdelningen i Uppsala vårdas barn i åldrarna 0-18 år. Till avdelningen tillhör även dagvård och mottagning.  På Barnonkologen arbetar man tillsammans med vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Stort fokus ligger på omhänder... Visa mer
OM UPPDRAGET
Centric Care söker nu en Barnsjuksköterska som vill jobba på en vårdavdelning, med inriktning blod- och tumörsjukdomar hos barn.  
På avdelningen i Uppsala vårdas barn i åldrarna 0-18 år. Till avdelningen tillhör även dagvård och mottagning. 

På Barnonkologen arbetar man tillsammans med vårdteamet bestående av läkare, sjuksköterska, undersköterska och paramedicinsk personal nära det sjuka barnet och dess familj. Stort fokus ligger på omhändertagande/omvårdnad av svårt sjuka barn och tonåringar samt nutritionsbehandling och stöd till föräldrar i kris. Antal vårdplatser är 12 st. 

Uppdraget avser perioden 1 oktober till och med 31 dec.
Arbetstid: Rotation dag, kväll, natt och helg. 
 

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som sjuksköterska i barnavdelningen gör du allt från sedvanliga sjuksköterskeuppgifter till mer högspecialiserade arbetsuppgifter i form av avancerad läkemedelshantering, provtagning, handhavande av centrala infarter, pre- och post-operativ vård, infektionsbehandling, pre- och post- vård vid stamcellstransplantations.

 
DIN PROFIL
Legitimerad specialistsjuksköterska inom barn. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning för barn. Vi ser gärna att du är van med cytostatika, svampmedicin och antibiotika samt vård av cancersjuka barn och undomar. För att lyckas i detta uppdrag bör du vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. 
 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra anställda uppdrag året om och ofta möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterskor till barnonkologen

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset "Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer. Vår verksamhet Sektionen för blod och tumörsjukdomar ho... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

"Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen

Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer.

Vår verksamhet
Sektionen för blod och tumörsjukdomar hos barn är en av sju sektioner på Akademiska barnsjukhuset. Sektionen består av vårdavdelning 95A/65A med tillhörande dagsjukvårdsenhet och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta barnonkologiska centra, då vi utför både medicinsk och kirurgisk vård. Vi tar emot patienter från hela sjukvårdsregion Mellansverige för utredning, diagnos och behandling. Vi samarbetar med nationella strålkliniken Skandion, vilket gör att vi tar emot barn från hela Sverige, en del barn från Norden och även andra länder. Till verksamheten hör även en stark och omfattande forskningsenhet, som är inne i en expansionsfas. Till hösten startar vi upp stamcellstransplantation på vår avdelning. Vi har goda möjligheter till utbildning och fortbildning.

Att arbeta med barn innebär automatiskt att det blir mycket bus och lek, vilket bidrar till en lättsam stämning på avdelningen trots att vi ställs inför svåra situationer. När ett barn får cancer eller någon annan allvarlig sjukdom drabbas en hel familj. Våra patienter vårdas länge hos oss vilket gör att vi skapar nära relationer och lär känna barnet och deras familj. Detta gör att vi kan ge den omvårdnad och bemötande som just barnet och familjen behöver.

Ditt uppdrag
Hos oss på barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar arbetar vi tillsammans i vårdteam bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och paramedicinare kring barnet och dess familj. Vi lägger stor vikt vid förberedelser, för att göra barn och deras familj delaktiga i hela vårdprocessen.

Som sjuksköterska hos oss gör du allt från sedvanliga sjuksköterskeuppgifter till mer högspecialiserade arbetsuppgifter i form av avancerad läkemedelshantering, provtagning, handhavande av centrala infarter, pre- och post-operativ vård, infektionsbehandling, pre- och post- vård vid stamcellstransplantations.

Introduktion hos oss
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som utvecklas och där alla får ta plats. Vår inskolning för nya medarbetare sker på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Vi sätter tydliga mål och har kontinuerliga uppföljningar. Längden är anpassningsbar då vi tar hänsyn till erfarenhet och individuella behov. Hos oss har du närvarande gruppchefer och samordnande specialistsjuksköterskor som bidar till att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska.

Dina kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård. Du är ansvarstagande, flexibel och noggrann, samt har en vilja att utvecklas med ett stort intresse för barnsjukvård. Som person trivs du att arbeta i team och har god kommunikations och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg och efter cirka ett år har du rotationstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Johansson: 018-611 93 19
Gruppchef Susanne Preinitz 018-611 24 68
Gruppchef Anneli Carendi 018-611 66 99
Facklig kontaktperson Vårdförbundet Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du veta mer om vår avdelning eller kanske komma och hälsa på? Vi visar dig gärna runt och berättar mer om hur det är att vara sjuksköterska hos oss!

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksköterskor till barnonkologen

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset "Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer. Vår verksamhet Sektionen för blod och tumörsjukdomar ho... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

"Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen

Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer.

Vår verksamhet
Sektionen för blod och tumörsjukdomar hos barn är en av sju sektioner på Akademiska barnsjukhuset. Sektionen består av vårdavdelning 95A/65A med tillhörande dagsjukvårdsenhet och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta barnonkologiska centra, då vi utför både medicinsk och kirurgisk vård. Vi tar emot patienter från hela sjukvårdsregion Mellansverige för utredning, diagnos och behandling. Vi samarbetar med nationella strålkliniken Skandion, vilket gör att vi tar emot barn från hela Sverige, en del barn från Norden och även andra länder. Till verksamheten hör även en stark och omfattande forskningsenhet, som är inne i en expansionsfas. Till hösten startar vi upp stamcellstransplantation på vår avdelning. Vi har goda möjligheter till utbildning och fortbildning.

Att arbeta med barn innebär automatiskt att det blir mycket bus och lek, vilket bidrar till en lättsam stämning på avdelningen trots att vi ställs inför svåra situationer. När ett barn får cancer eller någon annan allvarlig sjukdom drabbas en hel familj. Våra patienter vårdas länge hos oss vilket gör att vi skapar nära relationer och lär känna barnet och deras familj. Detta gör att vi kan ge den omvårdnad och bemötande som just barnet och familjen behöver.

Ditt uppdrag
Hos oss på barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar arbetar vi tillsammans i vårdteam bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och paramedicinare kring barnet och dess familj. Vi lägger stor vikt vid förberedelser, för att göra barn och deras familj delaktiga i hela vårdprocessen.

Som sjuksköterska hos oss gör du allt från sedvanliga sjuksköterskeuppgifter till mer högspecialiserade arbetsuppgifter i form av avancerad läkemedelshantering, provtagning, handhavande av centrala infarter, pre- och post-operativ vård, infektionsbehandling, pre- och post- vård vid stamcellstransplantations.

Introduktion hos oss
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som utvecklas och där alla får ta plats. Vår inskolning för nya medarbetare sker på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Vi sätter tydliga mål och har kontinuerliga uppföljningar. Längden är anpassningsbar då vi tar hänsyn till erfarenhet och individuella behov. Hos oss har du närvarande gruppchefer och samordnande specialistsjuksköterskor som bidar till att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska.

Dina kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård. Du är ansvarstagande, flexibel och noggrann, samt har en vilja att utvecklas med ett stort intresse för barnsjukvård. Som person trivs du att arbeta i team och har god kommunikations och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg och efter cirka ett år har du rotationstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Johansson: 018-611 93 19
Gruppchef Susanne Preinitz 018-611 24 68
Gruppchef Anneli Carendi 018-611 66 99
Facklig kontaktperson Vårdförbundet Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du veta mer om vår avdelning eller kanske komma och hälsa på? Vi visar dig gärna runt och berättar mer om hur det är att vara sjuksköterska hos oss!

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksköterska specialiserad pediatrik - dagvård

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik där vi utför dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och urologi.

Avdelningen är en liten enhet med 3 dagvårdsplatser och 3 slutenvårdsplatser. Vi tar emot barn, ofta med kroniska och eller komplexa sjukdomar, som är i behov av utredning, regelbundet återkommande läkemedelsbehandlingar, undersökningar och uppföljningar. Vården sker i nära samarbete med våra specialister på barnsjukhusets mottagningar och vi skapar ofta långa relationer med barnen och deras familjer. Att arbeta med barn är ett på många sätt givande och spännande arbete. Vi strävar alltid mot att få barnet delaktigt i vården och samtidigt skapa ett gott samarbete med föräldrarna. Du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och bokningskoordinator. Arbetet på enheten är självständigt och omväxlande och som sjuksköterska har du möjlighet att bygga upp en bred och djup kompetens inom området.

Ditt uppdrag
I arbetet som sjuksköterska ingår bland annat att utföra provtagningar och läkemedelsbehandlingar, förberedelser inför operationer och undersökningar, samordning, bokning och planering.

Dina kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet. Vi ser gärna att du har specialistutbildning inom hälso- och sjukvård för barn och ungdom. Tidigare mottagningsarbete är meriterande.

Din kompetens
Vi söker dig som brinner för att arbeta med barn och ungdomar och har ett tydligt patientfokus. Du är van att arbeta självständigt, men har också en god förmåga att samarbeta med övrig personal i teamet. Du är trygg i din sjuksköterskeroll, engagerad och ser det som en självklarhet att bidra till kvalitetsutveckling inom området.

Vi erbjuder
Heltid tillsvidareanställning. Arbetstiderna är förlagda till helgfria vardagar dagtid och kvällstid. Provanställning kan förekomma.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Kontakta gärna avdelningschef Kristina Lundberg, 018-611 13 95
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksköterskor till barnonkologen

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset "Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer. Vår verksamhet Sektionen för blod och tumörsjukdomar ho... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

"Många är ganska rädda att söka till en barnavdelning direkt efter examen, men det tycker jag verkligen inte att man ska vara. Vill man jobba med barn så ska man jobba med barn, det är ingen idé att vänta." -Lisa, sjuksköterska barnonkologen

Nu söker vi fler kollegor som vill vara med och bidra i det viktiga arbetet med sjuka barn och deras familjer.

Vår verksamhet
Sektionen för blod och tumörsjukdomar hos barn är en av sju sektioner på Akademiska barnsjukhuset. Sektionen består av vårdavdelning 95A/65A med tillhörande dagsjukvårdsenhet och mottagning. Vi bedriver högspecialiserad barnonkologi och är ett av Sveriges fyra kompletta barnonkologiska centra, då vi utför både medicinsk och kirurgisk vård. Vi tar emot patienter från hela sjukvårdsregion Mellansverige för utredning, diagnos och behandling. Vi samarbetar med nationella strålkliniken Skandion, vilket gör att vi tar emot barn från hela Sverige, en del barn från Norden och även andra länder. Till verksamheten hör även en stark och omfattande forskningsenhet, som är inne i en expansionsfas. Till hösten startar vi upp stamcellstransplantation på vår avdelning. Vi har goda möjligheter till utbildning och fortbildning.

Att arbeta med barn innebär automatiskt att det blir mycket bus och lek, vilket bidrar till en lättsam stämning på avdelningen trots att vi ställs inför svåra situationer. När ett barn får cancer eller någon annan allvarlig sjukdom drabbas en hel familj. Våra patienter vårdas länge hos oss vilket gör att vi skapar nära relationer och lär känna barnet och deras familj. Detta gör att vi kan ge den omvårdnad och bemötande som just barnet och familjen behöver.

Ditt uppdrag
Hos oss på barnavdelningen för blod och tumörsjukdomar arbetar vi tillsammans i vårdteam bestående av sjuksköterska, undersköterska, läkare och paramedicinare kring barnet och dess familj. Vi lägger stor vikt vid förberedelser, för att göra barn och deras familj delaktiga i hela vårdprocessen.

Som sjuksköterska hos oss gör du allt från sedvanliga sjuksköterskeuppgifter till mer högspecialiserade arbetsuppgifter i form av avancerad läkemedelshantering, provtagning, handhavande av centrala infarter, pre- och post-operativ vård, infektionsbehandling, pre- och post- vård vid stamcellstransplantations.

Introduktion hos oss
Vi strävar efter att vara en arbetsplats som utvecklas och där alla får ta plats. Vår inskolning för nya medarbetare sker på ett genomtänkt och strukturerat sätt. Vi sätter tydliga mål och har kontinuerliga uppföljningar. Längden är anpassningsbar då vi tar hänsyn till erfarenhet och individuella behov. Hos oss har du närvarande gruppchefer och samordnande specialistsjuksköterskor som bidar till att du ska känna dig trygg i din roll som sjuksköterska.

Dina kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård. Du är ansvarstagande, flexibel och noggrann, samt har en vilja att utvecklas med ett stort intresse för barnsjukvård. Som person trivs du att arbeta i team och har god kommunikations och samarbetsförmåga.

Vi erbjuder
En tillsvidareanställning med tjänstgöring dag, kväll och helg och efter cirka ett år har du rotationstjänstgöring. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Johansson: 018-611 93 19
Gruppchef Susanne Preinitz 018-611 24 68
Gruppchef Anneli Carendi 018-611 66 99
Facklig kontaktperson Vårdförbundet Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du veta mer om vår avdelning eller kanske komma och hälsa på? Vi visar dig gärna runt och berättar mer om hur det är att vara sjuksköterska hos oss!

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Centric Care söker barnsjuksköterska till Uppsala

Vill du arbeta i en storstad med småstadskänsla? Då kommer här en möjlighet att arbeta som bemanningssjuksköterska i vackra Uppsala.  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska för ett uppdrag på barnavdelningen för neurologi, ortopedi, kirurgi och urologi. På avdelningen vårdas de barn som läggs in för att genomgå en kirurgisk åtgärd.  Det finns 22 vårdplatser och patienterna är från 0-18 år.  UPPDRAGSPERIOD ... Visa mer
Vill du arbeta i en storstad med småstadskänsla? Då kommer här en möjlighet att arbeta som bemanningssjuksköterska i vackra Uppsala. 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad barnsjuksköterska för ett uppdrag på barnavdelningen för neurologi, ortopedi, kirurgi och urologi. På avdelningen vårdas de barn som läggs in för att genomgå en kirurgisk åtgärd. 
Det finns 22 vårdplatser och patienterna är från 0-18 år. 

UPPDRAGSPERIOD
2021.08.23 - 2022.02.21


ARBETSTID 
Heltid, rotation, dag, kväll, natt samt helg. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom pediatrik. 
 

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av pediatrik. Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande annars krävs erfarenhet av barnsjukvård.
Specialistkunskaper: Apparatur : EDA , högflödesgrimma, tracheostomivård
Journalsystem: Cosmic


OM OSS
Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksyrra AB söker allmänsjuksköterska till Uppsala

Vi söker just dig! Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort. Var? Avd 95E, Uppsala Information om uppdraget: Vårdavdelning 95E -... Visa mer
Vi söker just dig!
Just nu söker vi, för kunds räkning, en kompetent och driven leg. sjuksköterska som är redo för nya erfarenheter! Vi erbjuder snabb och personlig service, tjänstepension från första arbetade timmen, fullt försäkringsskydd och en bra ersättning för din erfarenhet och kompetens. Om så önskas erbjuder vi även möjligheten till bostad om arbete sker på annan än din hemort.

Var?
Avd 95E, Uppsala

Information om uppdraget:

Vårdavdelning 95E - vård av barn 0 -15 år främst infektionssjukdomar och diabetes, viss hjärtövervaktning förekommer.

Omfattning:
2xheltid

Tidsperiod:
2 augusti till 22 augusti

Arbetstider:
Treskift

Vilken erfarenhet & vilka kompetenskrav krävs för detta uppdrag?

- Leg sjuksköterska eller barnsjuksköterska
- Stor vana av arbete på vårdavdelning för barn med infektions-, njur, hjärt- och diabetessjukdom. Vana av Optiflow
Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.Vilket eller vilka journalsystem använder sig kunden av?

- CosmicÄr du rätt person för oss?
Att jobba inom bemanning kan ses som både spännande och utmanande och för många även en möjlighet att få utvecklas och bredda sin kunskap som sjuksköterska. Du behöver vara flexibel, självgående och trygg både i din roll som sjuksköterska men också som person. Befinner du dig på rätt ställe i livet och vill bidra till en bättre sjukvård tycker vi att du ska höra av dig till oss! Vi vill att du med stolthet ska vara vårt ansikte utåt och bidra med både kunskap och positiv energi på arbetsplatsen.

Vilka är vi på Sjuksyrra AB?
Med Sjuksyrra AB som din arbetsgivare kommer du att befinna dig ute på arbetsplatsen där du och din kompetens behövs men du är även välkommen på en fika eller lunch på vårt kontor i Stockholm. Här sitter två konsultchefer Kattis & Anna samt Magnus grundare och VD för bolaget. Vi anser oss vara ett personligt bemanningsföretag med visionen att ge legitimerade sjuksköterskor och läkare en varierande och stimulerande karriär. Vi finns alltid nära till hands och värnar om personliga relationer.

Sista ansökningsdag: löpande

Tack för att du tar dig tiden att söka denna tjänst! Vi ser fram emot din ansökan, men vänta inte för länge för tillsättandet av denna tjänst kan komma att ske löpande!

Varma hälsningar,
Kattis, Anna & Magnus Visa mindre

Barnsjuksköterska till Uppsala. Se hit!

Om uppdraget Dedicare söker specialistutbildad eller erfaren allmän-sjuksköterska till bemanningsuppdrag på barnavdelning i Uppsala. Uppdragets tidsperiod är 2021-06-07 till 2021-07-25, med chans till förlängning. Erfarenhet av barnsjukvård är ett grundkrav. Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande. Specialistkunskaper: Apparatur : EDA , högflödesgrimma, Tracheostomivård. Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett... Visa mer
Om uppdraget
Dedicare söker specialistutbildad eller erfaren allmän-sjuksköterska till bemanningsuppdrag på barnavdelning i Uppsala. Uppdragets tidsperiod är 2021-06-07 till 2021-07-25, med chans till förlängning. Erfarenhet av barnsjukvård är ett grundkrav. Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande. Specialistkunskaper: Apparatur : EDA , högflödesgrimma, Tracheostomivård. Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Utöver en generös ersättning erbjuder vi dig även tjänstepension enligt ITP planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt före, under och efter uppdraget. Intresserad? Ansök omgående eller hör av dig så berättar jag mer. Sista svarsdag 2021-04-27!
Kvalifikationer
• Legitimerad specialistsjuksköterska inom barnsjukvård är meriterande
• Leg. Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Barnsjuksköterska till Uppsala. Se hit!

Om uppdraget Dedicare söker specialistutbildad eller erfaren allmän-sjuksköterska inom barn/ungdom för arbete i Uppsala. Uppdragets tidsperiod är 2021-08-02 till 2021-08-22, med chans till förlängning. Erfarenhet av barnsjukvård är ett grundkrav. Erfarenhet av arbete  inom barn med infektions-, njur, hjärt- och diabetessjukdom är meriterande. Bär ha vana av Optiflow. Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Utöver en generös ersättning erbju... Visa mer
Om uppdraget
Dedicare söker specialistutbildad eller erfaren allmän-sjuksköterska inom barn/ungdom för arbete i Uppsala. Uppdragets tidsperiod är 2021-08-02 till 2021-08-22, med chans till förlängning. Erfarenhet av barnsjukvård är ett grundkrav. Erfarenhet av arbete  inom barn med infektions-, njur, hjärt- och diabetessjukdom är meriterande. Bär ha vana av Optiflow. Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo. Utöver en generös ersättning erbjuder vi dig även tjänstepension enligt ITP planen, friskvårdsbidrag samt en personlig och trygg kontakt före, under och efter uppdraget. Intresserad? Ansök omgående eller hör av dig så berättar jag mer. Sista svarsdag 2021-04-27!
Kvalifikationer
• Legitimerad specialistsjuksköterska inom barnsjukvård är meriterande
• Leg. Sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet.
• Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 
Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för denna annons. På vår hemsida presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast. Visa mindre

Barnsjuksköterskor sökes i Uppsala för längre uppdrag.

Nu söker vi på Vårdkuriren barnsjuksköterskor med erfarenhet av sjukhus till meriterande uppdrag i Uppsala! Uppdraget startar 16/11 och sträcker sig fram till 31/1-2021. Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt/helg Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad barnsjuksköterska på akut och specialiserad pediatrik Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig: Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor Ersättning för resa och boende... Visa mer
Nu söker vi på Vårdkuriren barnsjuksköterskor med erfarenhet av sjukhus till meriterande uppdrag i Uppsala!


Uppdraget startar 16/11 och sträcker sig fram till 31/1-2021.


Arbetstider:
Rotation dag/kväll/natt/helg


Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för en legitimerad barnsjuksköterska på akut och specialiserad pediatrik


Vad vi på Vårdkuriren erbjuder dig:
Mycket konkurrenskraftig lön samt gedigna arbetsvillkor
Ersättning för resa och boende (om du inte har bostad i närheten av arbetsplatsen)
Dedikerad och tillgänglig konsultchef.

Kvalifikationer:
Som sjuksköterska på Vårdkuriren ser vi att du:
Är färdigutbildad och legitimerad barnsjuksköterska.
Har jobbat som barnsjuksköterska på sjukhus minst två år.
Utan svårigheter kan tala och skriva det svenska språket för en god kommunikation med personal och patienter.
Arbetar självgående i journalsystemet Cosmic

Personliga egenskaper:
Förmåga att jobba självständigt som sjuksköterska.
Positiv inställning och flexibel problemlösare.
Ett gediget intresse av att utveckla din egna kompetens som sjuksköterska.

Sista ansökningsdag
Ansökningar behandlas löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas omgående.
#jobbjustnu


Varmt välkommen in med din ansökan och tveka inte att höra av dig till vår kontaktperson för mer information!


Företagsinformation:
Vårdkuriren AB är ett företag som arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare och medarbetare för att hitta rätt person för rätt tjänst. Vi arbetar kontinuerligt för att uppnå maximal kund- och patientnöjdhet. För att trivas hos oss är det viktigt att du motiveras av att jobba flexibelt. Vi är ett personligt bemanningsföretag som håller god kontakt med samtliga konsulter och vi värnar om att du känner dig trygg och motiverad i din roll när du arbetar som konsult för oss. På Vårdkuriren har vi djup förståelse för vårdsektorn och sammantaget har vi förmedlat över 5000 tjänster till olika uppdragsgivare inom vården.


Kontaktperson
Victoria M
Head of Recruitment
Mobil: +46 70 916 09 10
Växel: +46 8 721 64 00
Mail: [email protected]


#jobbjustnu Visa mindre

Barnsjuksköterska till Uppsala- långt våruppdrag

OM UPPDRAGET Nu söker Centric en barnsjuksköterska som kan jobba på kirugisk barnavdelning! Barnkirurgiska sektionen består av kirurgi, neurologi/neurokirurgi, ortopedi och urologi. Här finns också en gemensam dagvårds verksamhet, samt mottagning. Barnkirurgiska sektionen tar emot barn från 0-18 år. Avdelningen har 22 vårdplatser. DIN PROFIL Vi välkomnar dig som är specialistutbildad barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.  Erfarenhet av arbe... Visa mer
OM UPPDRAGET
Nu söker Centric en barnsjuksköterska som kan jobba på kirugisk barnavdelning! Barnkirurgiska sektionen består av kirurgi, neurologi/neurokirurgi, ortopedi och urologi. Här finns också en gemensam dagvårds verksamhet, samt mottagning. Barnkirurgiska sektionen tar emot barn från 0-18 år. Avdelningen har 22 vårdplatser.

DIN PROFIL
Vi välkomnar dig som är specialistutbildad barnsjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet.  Erfarenhet av arbete inom barnneurologi, ortopedi och gastrokirurgi är meriterande annars krävs erfarenhet av barnsjukvård. Specialistkunskaper: Apparatur : EDA , högflödesgrimma

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår.
 
Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Specialistsjuksköterska inom barnsjukvård eller intensivvård till 95 F

Verksamhetsområde akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Intensivvårdsavdelningen för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive nyföddhetskirurgi) för regionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Avdelningen ansvarar även för sjukvården av de Uppsalabarn som har ett ökat behov av stöd, omvårdnad och sjukvård i samband med födseln. Intensivvårdsavdelningen för nyfödda har 8 vårdplatser för Intensivvård och 8 vårdplatser för Intermediärvård. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Vi har även en uppföljningsmottagning där en del barn följs upp till skolåldern. På avdelningen arbetar intensivvårdssjuksköterskor, barnsjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och neonatologer. Vi arbetar med barnet och dess familj i fokus och söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor som vill arbeta tillsammans med oss. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du är nybliven barnsjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska eller om du har lång erfarenhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barnsjukvård eller intensivvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid som intensivvårdssjuksköterska, på rotationsschema. Du får ett omfattande introduktionspaket med både teori och praktik. Tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:

Avdelningschef Anna Restrup 018-6174130, [email protected]

Bitr. avdelningschef Marianne Kjellgren 018-617 2743, [email protected]

Bitr. avdelningschef Ylva Thernström Blomqvist 018-6115831, [email protected]

Vårdförbundets representanter Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50

Se filmen om oss; Världens bästa jobb! (https://youtu.be/ZDJ-kfakV0w)

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Nutritionssjuksköterska till specialiserad pediatrik

Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde Akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Inom sektionen för Specialiserad pediatrik, en av sju sektioner inom Akademiska Barnsjukhuset, finns tio olika specialistområden samlade. Vi arbetar med allergi, cystisk fibros, diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och ätstörning. Nutritionssjuksköterskorna har sin tillhörighet till Gastrocentrum men arbetar mot hela Barnsjukhuset.

Ditt uppdrag
Som nutritionssjuksköterska på Barnsjukhuset arbetar du i team tillsammans med bl.a. barnsjuksköterskor, dietister, gastroenterologer och kirurger. Ditt uppdrag sträcker sig utanför den egna sektionen och du arbetar som konsult för inneliggande barn på hela sjukhuset eftersom nutritionen är en mycket viktig aspekt inom all barnsjukvård. I arbetsuppgifterna ingår allt från provtagning, sondsättning, rådgivning och nutritionsmottagning, både i egen regi och tillsammans med andra i teamet. Undervisning ingår också i sjuksköterskans arbetsuppgifter vilket kan vara allt från att instruera i patientsituationen och handleda föräldrar till att hålla utbildningar för personal. Arbetet med inneliggande patienter innefattar information och rådgivning pre- och postoperativt framför allt för gastrostomipatienter. Arbetet innebär också uppföljning tillsammans med andra vårdgivare inom regionen, primärvården eller kommunen.

Dina kvalifikationer
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser helst att du har specialistutbildning i hälso- och sjukvård för barn och ungdomar. Framåtanda och utvecklingserfarenhet är meriterande liksom erfarenhet av arbete med nutrition hos barn. Som person är du engagerad, självständig och trygg i din roll som sjuksköterska. Du har lätt för att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du ser det som en självklarhet att bidra till kvalitetsutveckling och arbetar med tydligt patientfokus. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning. Möjlighet till tillsvidareanställning inom Barnsjukhuset. Tillträde januari 2019. Omfattning 100% dagtid.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Charlotta Atuma 018-611 93 20
Facklig kontakt nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuerna kommer att ske löpande så vänta inte med att söka.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker legitimerad barnsjuksköterska till Akademiska barnsju...

Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad barnsjuksköterska till avdelning 95E. Var? Uppsala Behov? 190902-191117 Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barnavdelning. Vårdavdelning 95E - vård av barn 0 -15 år främst infektionssjukdomar och diabetes, viss hjärtövervakning förekommer. Vad krävs av dig? 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska Självgående och trygg med att göra egna bedömningar Journalsystem? ... Visa mer
Vad?
För kunds räkning söker vi kvalificerad barnsjuksköterska till avdelning 95E.

Var?
Uppsala

Behov?
190902-191117

Vad ska du göra?
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barnavdelning.

Vårdavdelning 95E - vård av barn 0 -15 år främst infektionssjukdomar och diabetes, viss hjärtövervakning förekommer.

Vad krävs av dig?
2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
Självgående och trygg med att göra egna bedömningar

Journalsystem?

Cosmic

Vem är du?
En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper:
Flexibel
Självgående
Kompetent
Positiv

Vad får du?
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd
Hög grundersättning
Personlig och snabb service

Välkommen in med din ansökan snarast då tillsättning sker löpande!

Vid frågor vänligen kontakta:
Gustav Strömgren - Konsultchef
Mobil : 070 - 031 00 37, e-post: [email protected]
Katarina Ekoff - Konsultchef
Mobil: 070-226 37 41, e-post: [email protected]
Catherine Gabrielsson - Konsultchef
Mobil: 070-368 51 00, e-post: [email protected] Visa mindre

Specialistsjuksköterska inom barnsjukvård eller intensivvård

Verksamhetsområde akademiska barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde akademiska barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Intensivvårdsavdelningen för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive nyföddhetskirurgi) för regionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Avdelningen ansvarar även för sjukvården av de Uppsalabarn som har ett ökat behov av stöd, omvårdnad och sjukvård i samband med födseln. Intensivvårdsavdelningen för nyfödda har 8 vårdplatser för Intensivvård och 8 vårdplatser för Intermediärvård. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Vi har även en uppföljningsmottagning där en del barn följs upp till skolåldern. På avdelningen arbetar intensivvårdssjuksköterskor, barnsjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och neonatologer. Vi arbetar med barnet och dess familj i fokus och söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor som vill arbeta tillsammans med oss. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du är nybliven barnsjuksköterska, intensivvårdssjuksköterska eller om du har lång erfarenhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom barnsjukvård eller intensivvård. Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning på heltid som intensivvårdssjuksköterska, på rotationsschema. Du får ett omfattande introduktionspaket med både teori och praktik. Tillträde efter överenskommelse. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta:

Avdelningschef Anna Restrup 018-6174130, [email protected]

Bitr. avdelningschef Marianne Kjellgren 018-617 2743, [email protected]

Bitr. avdelningschef Ylva Thernström Blomqvist 018-6115831, [email protected]

Vårdförbundets representanter Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50

Se filmen om oss; Världens bästa jobb! (https://youtu.be/ZDJ-kfakV0w)

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Samordnande specialistsjuksköterska

Barnmottagningen för blod - och tumörsjukdomar. Akademiska Barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att ... Visa mer
Barnmottagningen för blod - och tumörsjukdomar. Akademiska Barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Barnavdelningen för blod-och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0–18 år med tillhörande mottagning och dagvård. Till verksamheten hör också en forskningsdel. Vi är ett av Sveriges fyra kompletta barnonkologiska centra, som tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Vi bedriver högspecialiserad vård inom barnonkologi.

Ditt uppdrag
Som samordnande specialistsjuksköterska för stamcellstransplantationer på barn- och ungdomar har du ett helhetsansvar för denna patientgrupp och deltar aktivt i vårdarbetet i syfte att förbättra flöden, öka vårdkvalité och förbättra arbetsmiljö genom att identifiera positiva arbetssätt, brister och arbeta fram förbättringsförslag. I uppdraget ingår även att handleda och utbilda personal. Du planerar, koordinerar och informerar inför stamcellstransplantationen samt tar hand om barnen kliniskt både innan och efter transplantationen när patienten befinner sig på mottagningen. Du registrerar i kvalitetsregister och studiedatabaser för dessa barn och ungdomar. Introduktionen anpassas efter behov och tidigare erfarenhet.

Dina kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård eller barnonkologi. Viktigt för oss är att du har ett stort intresse för att arbeta med barn och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta. Du är ansvarstagande, flexibel och noggrann, samt har en vilja att utveckla verksamheten. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du kan driva ditt eget arbete med planering, koordinering och flödet i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder
Du arbetar dagtid. Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid.
Läs mer om våra förmåner som gör skillnad: Förmånsfoldern hittar du här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karriärwebben/Förmånsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf)

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Johansson: 018-611 93 19
Avdelningschef Sara Karlsson 018-611 66 99
Forskningskoordinator Maria Flink 070-611 58 95
Vårdförbundet: Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Barnsjuksköterska till vårdavdelning för barn i Uppsala i höst!

OM UPPDRAGET Vi söker nu en barnsjuksköterska som vill jobba på vårdavdelning för barn i Uppsala. Uppdraget finns från Sempener fram tills slutet av November med stor chans till förlängning om intresse finns, annars finnsmöjlighet till nya spännande utmaningar! I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet. ... Visa mer
OM UPPDRAGET
Vi söker nu en barnsjuksköterska som vill jobba på vårdavdelning för barn i Uppsala. Uppdraget finns från Sempener fram tills slutet av November med stor chans till förlängning om intresse finns, annars finnsmöjlighet till nya spännande utmaningar!

I rollen som bemanningssjuksköterska får du chansen bredda dina kunskaper och erfarenheter genom möjligheten att jobba på olika sjukhus och vårdgivare och träffa nya kollegor från hela landet.

DINA ARBETSUPPGIFTER

På vårdavdelning vårdas barn mellan 0 -15 år, främst med infektionssjukdomar och diabetes även viss hjärtövervaktning förekommer.

Arbetstider: Rotation dag/kväll/natt

Journalsystem: Cosmic

Din profil

Leg. Sjuksköterska med minst 2 års dokumenterad yrkeserfarenhet och vidareutbildning inom barn.
Bör vara stresstålig och kunna arbeta i ett högt tempo.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega,Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Sjuksyrra AB söker sjuksköterska till Barn - och Ungdomssjukvårdsavdelnin...

Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska tillBarn- och Ungdom. Avd 19 är en vårdavd. med allmänpediatrik barn 0-18 år, neonatal barn har en egen enhet i avdelningen där nyfödda och sjuka från födelsevecka 32 ibland mindre vårdas. En ssk och flera bsk i tjänst på varje del av avdelningen = allmänped och neo. Tillsammans är man minst 5 personer varje dag och kväll. Behov? V.29,32 v.29 20/7 06.45-15 21/7 06.45-15 (krävs neokompetens), 14-... Visa mer
Vad?
För kunds räkning söker vi kvalificerad sjuksköterska tillBarn- och Ungdom.
Avd 19 är en vårdavd. med allmänpediatrik barn 0-18 år, neonatal barn har en egen enhet i
avdelningen där nyfödda och sjuka från födelsevecka 32 ibland mindre
vårdas. En ssk och flera bsk i tjänst på varje del av avdelningen = allmänped och neo. Tillsammans är man minst 5 personer varje dag och kväll.

Behov?

V.29,32

v.29
20/7 06.45-15
21/7 06.45-15 (krävs neokompetens), 14-22

v.32

10/7 14-22 (krävs neopkompetens)

Var?
Hudiksvall

Vad ska du göra?
Sedvanliga arbetsuppgifter på vårdavdelning, NEO kompetens och allmän pediatrik.

Vad krävs av dig?

- 2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
- Självgående och bekväm med att göra egna bedömningar
- VUB inom barn och ungdom
- Erfarenhet av journalsystemet Melior är önskvärt
- Kontinuitet är att föredra

Vem är du?
En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper:

- Flexibel
- Självgående
- Positiv
- Kompetent

Vad får du?

- Tjänstepension från första timmen
- Fullt försäkringsskydd
- Hög grundersättning
- Personlig och snabb service

Välkommen in med din ansökan snarast då tillsättning sker löpande, dock senast 9/7!

Vid frågor vänligen kontakta:

Gustav Strömgren - Konsultchef
Mobil: 070-031 00 37, e-post: [email protected]
Katarina Ekoff - Konsultchef
Mobil: 070-226 37 41, e-post: [email protected]
Catherine Gabrielsson - Konsultchef
Mobil: 070-368 51 00, e-post: [email protected] Visa mindre

Samordnande specialistsjuksköterska

Barnmottagningen för blod - och tumörsjukdomar. Akademiska Barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att ... Visa mer
Barnmottagningen för blod - och tumörsjukdomar. Akademiska Barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Barnavdelningen för blod-och tumörsjukdomar är en vårdavdelning för barn i åldrarna 0–18 år med tillhörande mottagning och dagvård. Till verksamheten hör också en forskningsdel. Vi är ett av Sveriges fyra kompletta barnonkologiska centra, som tar emot för utredning, diagnos och behandling från hela regionen. Vi bedriver högspecialiserad vård inom barnonkologi.

Vi söker en samordnande specialistsjuksköterska för stamcellstransplantationer på barn- och ungdomar

Ditt uppdrag
Som samordnande specialistsjuksköterska för stamcellstransplantationer på barn- och ungdomar har du ett helhetsansvar för denna patientgrupp och deltar aktivt i vårdarbetet i syfte att förbättra flöden, öka vårdkvalité och förbättra arbetsmiljö genom att identifiera positiva arbetssätt, brister och arbeta fram förbättringsförslag. I uppdraget ingår även att handleda och utbilda personal. Du planerar, koordinerar och informerar inför stamcellstransplantationen samt tar hand om barnen kliniskt både innan och efter transplantationen när patienten befinner sig på mottagningen. Du registrerar i kvalitetsregister och studiedatabaser för dessa barn och ungdomar. Introduktionen anpassas efter behov och tidigare erfarenhet.

Dina kvalifikationer
Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistutbildad inom barnsjukvård eller barnonkologi. Viktigt för oss är att du har ett stort intresse för att arbeta med barn och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta. Du är ansvarstagande, flexibel och noggrann, samt har en vilja att utveckla verksamheten. Du har en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Du kan driva ditt eget arbete med planering, koordinering och flödet i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vi erbjuder
Du arbetar dagtid. Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid.
Läs mer om våra förmåner som gör skillnad: Förmånsfoldern hittar du här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karriärwebben/Förmånsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf)

Vill du veta mer?
Avdelningschef Karin Johansson: 018-611 93 19
Avdelningschef Sara Karlsson 018-611 66 99
Forskningskoordinator Maria Flink 070-611 58 95
Vårdförbundet: Magnus Grabski 018-611 97 59

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sjuksyrra AB söker legitimerad barnsjuksköterska till barnsjukhus i Upps...

Vad? För kunds räkning söker vi kvalificerad barnsjuksköterska till specialiserad pediatrik Var? Uppsala Behov? 190902-191117 Vad ska du göra? Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barnpediatrik. Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik där vi utför dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardio... Visa mer
Vad?
För kunds räkning söker vi kvalificerad barnsjuksköterska till specialiserad pediatrik

Var?
Uppsala

Behov?
190902-191117

Vad ska du göra?
Sedvanliga arbetsuppgifter för barnsjuksköterska på barnpediatrik.

Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik där vi utför dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och urologi.
Avdelningen är en liten enhet med 3 dagvårdsplatser och 3 vårdplatser där vi tar emot barn, ofta med kroniska och eller komplexa sjukdomar, som är i behov av utredning, regelbundet återkommande läkemedelsbehandlingar, undersökningar och uppföljningar. Vården sker i nära samarbete med våra specialister på barnsjukhusets mottagningar och vi skapar ofta långa relationer med barnen och deras familjer. Att arbeta med barn är ett på många sätt givande och spännande arbete. Vi strävar alltid mot att få barnet delaktigt i vården och samtidigt skapa ett gott samarbete med föräldrarna. I arbetet som sjuksköterska ingår bland annat att utföra provtagningar och läkemedelsbehandlingar, förberedelser inför operationer och undersökningar, samordning och planering.

Vad krävs av dig?
2 års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska
Vidareutbildad inom barn
Självgående och trygg med att göra egna bedömningar

Journalsystem?
Cosmic

Vem är du?
En god ambassadör för Sjuksyrra AB genom att besitta följande egenskaper:
Flexibel
Självgående
Kompetent
Positiv

Vad får du?
Tjänstepension från första arbetade timmen
Fullt försäkringsskydd
Hög grundersättning
Personlig och snabb service

Välkommen in med din ansökan snarast då tillsättning sker löpande, dock senast 11/6!

Vid frågor vänligen kontakta:
Gustav Strömgren - Konsultchef
Mobil : 070 - 031 00 37, e-post: [email protected]
Katarina Ekoff - Konsultchef
Mobil: 070-226 37 41, e-post: [email protected]
Catherine Gabrielsson - Konsultchef
Mobil: 070-368 51 00, e-post: [email protected] Visa mindre

Barnsjuksköterska sökes pediatrik till Uppsala i höst!

OM UPPDRAGET Nu söker vi dig som är en trygg barnsjuksköterska till spännande uppdrag på specialiserad pediatrik i Uppsala! Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik, där utförs dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och urologi. Avdelningen är en liten enhet med... Visa mer
OM UPPDRAGET

Nu söker vi dig som är en trygg barnsjuksköterska till spännande uppdrag på specialiserad pediatrik i Uppsala!

Inom sektionen för akut barnsjukvård finns en dagvårdsavdelning för specialiserad pediatrik, där utförs dagvård och planerade inläggningar för barn och ungdomar inom allergi, cystisk fibros (CF), diabetes, endokrinologi, gastroenterologi, kardiologi, obesitas, reumatologi, nefrologi och urologi.

Avdelningen är en liten enhet med 3 dagvårdsplatser och 3 vårdplatser där vi tar emot barn, ofta med kroniska och eller komplexa sjukdomar, som är i behov av utredning, regelbundet återkommande läkemedelsbehandlingar, undersökningar och uppföljningar. Vården sker i nära samarbete med våra specialister på barnsjukhusets mottagningar och vi skapar ofta långa relationer med barnen och deras familjer. Att arbeta med barn är ett på många sätt givande och spännande arbete. Avdelningen strävar alltid mot att få barnet delaktigt i vården och samtidigt skapa ett gott samarbete med föräldrarna.

Uppdraget sträcker sig från början av September tom mitten av November.
Arbetstiderna är dag och kväll.

Journalsystem: Cosmic

Vi kan hjälpa till med resor och boende vid behov.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifterna är sedvanliga arbetsuppgifter som barnsjuksköterska.
I arbetet som sjuksköterska ingår bland annat att utföra provtagningar och läkemedelsbehandlingar, förberedelser inför operationer och undersökningar, samordning och planering.

DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst två års yrkeserfarenhet ochspecialist inom barn och ungdom.
Gärna erfarenhet från journalsystemet Cosmic.

OM OSS

?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.
Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.

Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa lönevillkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett unikt friskvårdsbidrag på upp till 4000kr per kalenderår. Hos oss finns möjligheten att få en fastanställning, behovsanställning eller jobba som underkonsult. Som fastanställd får du även ekonomisk ersättning för kompetensutveckling, möjlighet till mentor och förtur till de mest attraktiva uppdragen för dig. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi garantera våra anställda uppdrag året om och möjligheten att stanna länge på en och samma arbetsplats.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet.
Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Mer information Visa mindre

Barnsjuksköterska / Uroterapeut

Urologimottagningen för barn och ungdom. Verksamhetsområde Barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att ... Visa mer
Urologimottagningen för barn och ungdom. Verksamhetsområde Barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
På urologimottagningen för barn och ungdom behandlas missbildningar och sjukdomar i urinvägar och könsorgan hos barn. Här arbetar barnurologer och uroterapeuter. Hit kommer barn föräldrar för undersökning och information inför operation och för uppföljning av resultat efter operationen. Detta för att åstadkomma bästa möjliga resultat både funktionellt och kosmetiskt. Uroterapeuten behandlar också barn med blåsfunktionsrubbningar

Ditt uppdrag
Du blir anställd inom sektionen barnkirurgi och är en av två uroterapeuter på Akademiska Barnsjukhuset. Dina arbetsuppgifter innefattar uroterapeutiskt arbete med egen mottagning behandling och rådgivning. Du kommer delta vid vissa läkarbesök och arbetar i nära kontakt med våra övriga mottagningar och vårdavdelning. Här kommer du arbeta nära både barnet/ungdomen och dess vårdnadshavare. I ditt uppdrag ingår även att utbilda övrig personal inom området.

Dina kvalifikationer
Du skall vara sjuksköterska med specialistutbildning inom hälso och sjukvård för barn och ungdom.

Meriterande är:
-Uroterapeut utbildning
-Erfarenhet från Urologi/ barnkirurgi
-Pedagogiska meriter

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Ditt sätt att arbeta bör präglas av:
- stort mått av flexibilitet.
- god samarbetsförmåga
- förmåga av att kunna arbeta självständigt.
- planera och utveckla arbetet.
- relationsskapande arbetssätt,både till medarbetare, familjerna och till våra samarbetspartners i regionen.
- god kommunikativ förmåga.
- kulturell medvetenhet.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning om högst 6 månader kan komma att tillämpas.

Vill du veta mer?
Avdelningschef Monica Axelsson 018-6113970
Emelie Carlbaum Vårdförbundet 018-6115814

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Barnsjuksköterska Intensivvårdsavdelningen för nyfödda 95F

Intensivvård för nyfödda 95F. Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att ... Visa mer
Intensivvård för nyfödda 95F. Verksamhetsområde Akademiska Barnsjukhuset

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Intensivvårdsavdelningen för nyfödda är ett center för högspecialiserad intensivvård (inklusive kirurgi för nyfödda) för regionens minsta och/eller sjukaste nyfödda barn. Avdelningen ansvarar även för sjukvården av de Uppsalabarn som har ett ökat behov av stöd, omvårdnad och sjukvård i samband med födseln. Intensivvårdsavdelningen för nyfödda har 8-10 vårdplatser för Intensivvård, 6-8 vårdplatser för Intermediärvård. Med hjälp av sjukhusets intensivvårdshelikopter upprätthåller enheten en nationell transportverksamhet för intensivvårdskrävande spädbarn. Vi har även en uppföljningsmottagning där en del barn följs upp till skolåldern.

Ditt uppdrag
På avdelningen arbetar barnsjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor och neonatologer. Vi arbetar med barnet och dess familj i fokus och söker nu flera intensivvårdssjuksköterskor som vill arbeta tillsammans med oss. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö, oavsett om du är nybliven barnsjuksköterska eller om du har lång erfarenhet.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom hälsa och sjukvård för barn och ungdom.

Din kompetens
Du har ett flexibelt och nyfiket förhållningssätt och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning på heltid som barnsjuksköterska, på rotationsschema. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten eller är intresserad av ett studiebesök på vår spännande arbetsplats, välkommen att kontakta
Avdelningschef Jenny Lötberg 018-6119818 [email protected]
Avdelningschef Anna Restrup 018-6174130 [email protected]
Vårdförbundets representanter Anna Backström och Ylva Ericksson 018-611 59 50

Se filmen om oss; Världens bästa jobb! (https://youtu.be/ZDJ-kfakV0w)

Vill du jobba med oss?
Vi intervjuar fortlöpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. Ansök till tjänsten via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare Visa mindre