Lediga jobb som Biträdande förskolechef i Uppsala

Se lediga jobb som Biträdande förskolechef i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

biträdande rektor

Biträdande rektor sökes till Edda Förskola i Uppsala EDDA FÖRSKOLA AB Biträdande Rektor Kommun: Uppsala Omfattning: Heltid Varaktighet: 6 månader eller längre Anställningsform: Vanlig anställning Antal jobb: 1 Kvalifikationer Arbetslivserfarenhet Krav Lärarbehörighet. Flerårig erfarenhet som förskollärare. Om jobbet Edda Förskola AB etablerades 2012 i Uppsala där vi nu driver två förskolor samt planerar att öppna ytterligare en enhet. Vi har ... Visa mer
Biträdande rektor sökes till Edda Förskola i Uppsala
EDDA FÖRSKOLA AB
Biträdande Rektor


Kommun: Uppsala
Omfattning: Heltid


Varaktighet: 6 månader eller längre


Anställningsform: Vanlig anställning


Antal jobb: 1
Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
Krav
Lärarbehörighet. Flerårig erfarenhet som förskollärare.


Om jobbet
Edda Förskola AB etablerades 2012 i Uppsala där vi nu driver två förskolor samt planerar att öppna ytterligare en enhet. Vi har dessutom nyligen öppnat en förskola i Rissne Sundbyberg. Samtliga Eddas förskolor har en inriktning på Reggio Emilias pedagogiska idéer och metoder. Totalt har vi plats för 152 barn i Uppsala och 55 i Sundbyberg. För oss är det viktigt med en miljö i förskolan som uppmuntrar till kommunikation, lek, utforskande och lärande samtidigt som den skall vara föränderlig och anpassas till barnens behov och inflytande. Vi jobbar mycket med projekt inom miljö , hållbarhet och återvinning där barnen aktivt är med och påverkar men också utmanas i sitt lärande.
Som biträdande rektor blir din uppgift att organisera och leda arbetet i samarbete med rektor. Du jobbar självständigt och är van att ta initiativ. Som personalledare är du tydlig men samtidigt lyhörd och du följer upp verksamheten kontinuerligt tillsammans med personalen. Det är viktigt att du har en god social förmåga och att du är väl förtrogen med styrdokumentens krav på verksamheten. Du blir en nyckelspelare i denna spännande miljö och kommer att få en ledande roll i att vidareutveckla vår verksamhet. Du kommer i din roll att delta i arbetet att rekrytera personal. Du kommer att få vidareutbildning bl.a. i Reggio Emilias pedagogik och delta i erfarenhetsutbyte med våra övriga förskolor. Sammanfattningsvis ett spännande jobb med utvecklingspotential och där du verkligen kan vara med och påverka!

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga uppgifter som biträdande rektor, att i samarbete med rektor sätta mål, leda personal, följa upp verksamheten och leda det systematiska kvalitetsarbetet.


Kvalifikationer:
Behörighet som förskollärare samt flerårig erfarenhet som förskollärare eller biträdande rektor. Erfarenhet som personal ledare är en merit liksom kunskaper och/eller erfarenheter av Reggio Emilia filosofin. Självklart känner du väl till Läroplanen och övriga styrdokument och har det som utgångspunkt i det pedagogiska arbetet.
Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift och att du van att jobba med dator.

Sekretess: Utdrag ur belastningsregistret krävs.

Varmt välkommen att mejla in din ansökan under rubrik ”Ansökan biträdande rektor” till [email protected] så snart som möjligt eller senast 12 juni. Vi rekryterar löpande så det är viktigt att du hör av dig så snart som möjligt.

Om anställningen
Lön
Fast månads- vecko- eller timlön

Arbetsplatsen ligger i Gottsunda och Valsätra Visa mindre

Verksamhetsledare och förskollärare till Ekeby förskola vikariat

C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare och förskollärare till:Ekeby förskola, ekebyforskola.seUrval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:[email protected] referens, Ekeby förskolaVi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det p... Visa mer
C Företaget Barnomsorg söker verksamhetsledare och förskollärare till:Ekeby förskola, ekebyforskola.seUrval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så vänligen lämna in din ansökan till:[email protected] referens, Ekeby förskolaVi söker dig som är utbildad legitimerad förskollärare. En driven person med stort engagemang och ett professionellt förhållningssätt. Du är väl insatt i förskolans styrdokument och kan omsätta läroplanens mål i det praktiska arbetet i verksamheten. Van att arbeta strukturerat och använda pedagogisk dokumentation för att analysera och reflektera arbetet tillsammans med kollegiet och barnen.Vi förutsätter att du är mål och uppdragsfokuserad, har god samarbetsförmåga, är engagerad i pedagogiska diskussioner och har förmågan att arbeta såväl enskilt som i grupp. Du är nyfiken på barns lärmiljöer och lärprocesser och är professionell i ditt bemötande med barn, kollegor och vårdnadshavare. Vi söker dig som är idérik, lyhörd, flexibel, initiativrik och ansvarstagande med en positiv grundsyn och god kommunikativ förmåga.Du kommer att arbeta 80% i barngrupp och 20% som verksamhetsledare. Som verksamhetsledare har du personal- och verksamhetsansvar. Det innebär att du arbetar verksamhetsnära och tillsammans med arbetslagen utvecklar och följer upp det pedagogiska arbetet. Detta sker bl a genom kontinuerlig handledning till arbetslag och enskilda medarbetare. Du håller i medarbetarsamtal och samverkar med vårdnadshavare. Vi vill att du som söker har god förmåga att samarbeta med medarbetare, vårdnadshavare och andra kollegor inom C Företaget Barnomsorg på ett förtroendeingivande och professionellt sätt. Du är tillmötesgående och lyhörd men också tydlig i din kommunikation. Du lägger stor vikt vid att följa med i forskning och delar med dig av din kunskap och dina erfarenheter. Du är självgående och kan planera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är trygg i rollen som pedagogisk ledare, har ett coachande förhållningssätt och är bra på att skapa delaktighet och engagemang.C Företaget Barnomsorg erbjuder förskolor som drivs av engagerade pedagoger som värnar om barnens bästa.Söker Du utmaningar och en arbetsplats där Du kan ha roligt och samtidigt utvecklas tillsammans med Dina kollegor? Är Du en person som vill förbättra och förändra verksamheten utifrån barnets bästa, men inte riktigt får gehör? C Företaget Barnomsorg är en stor organisation med goda möjligheter till utveckling. Vill du vara med och påverka? Sök då till oss.Tjänsten är ett vikariat på ett år och det kan finnas möjlighet till förlängning.C Företaget Barnomsorg [email protected] referens, Ekeby förskola Visa mindre