Lediga jobb som Bygg- och anläggningsförare i Uppsala

Se lediga jobb som Bygg- och anläggningsförare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Thorsen Maskinservice AB söker CE-chaufförer i Uppsala

Thorsen Maskinservice AB söker CE-chaufförer i Uppsala Denna annons handlar om CE-chaufför till Asfaltsekipage med sprider Se alla annonser från Thorsen Maskinservice: https://www.forartjanst.se/akeri/thorsens-maskinservice-ab Hej Thorsens söker nu chaufför till en av våra sprider bilar. Välkommen med din ansökan. Vem är du? Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig. ... Visa mer
Thorsen Maskinservice AB söker CE-chaufförer i Uppsala
Denna annons handlar om CE-chaufför till Asfaltsekipage med sprider
Se alla annonser från Thorsen Maskinservice:
https://www.forartjanst.se/akeri/thorsens-maskinservice-abHej


Thorsens söker nu chaufför till en av våra sprider bilar. Välkommen med din ansökan.


Vem är du?


Vi söker en driven person som vill jobba hos oss. Intresse för fordon och motorer är meriterande. Servicekänsla är viktig. Du ska vara noggrann och lösningsorienterad. samt kört lastväxlare tidigare.


Krav för tjänsten:


CE-behörighet
Giltigt YKB (yrkeskompetensbevis)
Inför anställning ska ett utdrag ur Polisens belastningsregister visas upp


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Upplandskranar AB Söker C-chaufförer för mobilkran

Upplandskranar AB Söker C-chaufförer för mobilkran Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/mobil-tornkransforaremobilkransforare/94a99e68-611f-47cc-b630-4e93924dd2f8 Vi söker ny personal! Upplandskranar är i behov av fler kranförare/blivande kranförare. I Stockholm/Uppsala med omnejd. Traktamente förekommer. Vi vill att du som söker är maskin intresserad. Har C-körkort. Gillar utmaningar. I ett yrke som kranförare hos o... Visa mer
Upplandskranar AB Söker C-chaufförer för mobilkran
Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/mobil-tornkransforaremobilkransforare/94a99e68-611f-47cc-b630-4e93924dd2f8
Vi söker ny personal!
Upplandskranar är i behov av fler kranförare/blivande kranförare. I Stockholm/Uppsala med omnejd. Traktamente förekommer.
Vi vill att du som söker är maskin intresserad. Har C-körkort. Gillar utmaningar. I ett yrke som kranförare hos oss kan plats för arbetsplatser variera samt hur arbetstiderna är bestämda, därför ser vi gärna att du är en positiv och flexibel person. Vi erbjuder utbildning till att bli mobilkransförare. Mediterande med grundkännedom inom mekanik/elektronik.
Det är viktigt att ni har god fysik. Uppskattar övertid. Inte är höjdrädd! kika gärna in våra sociala medier eller youtube filmer på våra kranar som tillverkas av Spierings.
Känns detta som att det kan vara något som passar dig? Hör av dig till oss!
Ansökan görs direkt till företaget via Förartjänst.se Visa mindre

C-chaufför

Last & Transport i Uppsala AB är transportör och delägare i Mellansvenska logistik transporter AB (MLT) och nu söker vi C-chaufför till vår verksamhet! Som chaufför hos oss kommer du att köra en betongroterare, Volvo FH Tridembil. Vi har avtal med Swerock för leverans av färdigblandad betong. Dessa transporter har vi utfört i 60 år med början 1958 åt Uppsala cementgjuteri som sedan köptes upp av Swerock. Du kommer även att ansvara för kontroll och skötsel... Visa mer
Last & Transport i Uppsala AB är transportör och delägare i Mellansvenska logistik transporter AB (MLT) och nu söker vi C-chaufför till vår verksamhet!
Som chaufför hos oss kommer du att köra en betongroterare, Volvo FH Tridembil. Vi har avtal med Swerock för leverans av färdigblandad betong. Dessa transporter har vi utfört i 60 år med början 1958 åt Uppsala cementgjuteri som sedan köptes upp av Swerock.
Du kommer även att ansvara för kontroll och skötsel av ditt fordon.
Dina körningar kommer vara i Uppsala med omnejd.
Arbetstiderna är dagtid, vardagar.
Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med frihet under ansvar. Du kommer ha varierande körningar och självklart ser vi till att du får en bra introduktion.
Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete och har du kört betongroterare tidigare är det ett plus. C-körkort och YKB är ett krav för tjänsten. Goda kunskaper i svenska är ett krav, kan du fler språk är det positivt.
Som person är du ansvarstagande och noggrann. Du tar hand om lastbilen som om det vore din egen och ser till att det den är ren och snygg både in- och utvändigt. Du är positiv, serviceinriktad och förstår vikten av nöjda kunder.
Annat bra att veta
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med rekryteringskonsult Lina Haglund, 070-7772373 eller Linda Olsson, 079-0984116.
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
C-körkort
YKB
Goda kunskaper i svenska

Meriterande
Kört betongroterare
Kunskap i fler språk än svenska Visa mindre

Yrkesförare Betongtransport, Ulvsunda/Bromma

Åkeri AB John Andersson har funnits sedan 70-talet. Idag är det ca 40 anställda. Vi kör betongtransporter, byggmaterial, schakt, sandning, saltning plogning, gjutasfalt mm. Vi söker nu chaufförer som ska köra färsk betong, både tillsvidareanställning och sommarvikariat. Arbetstider efter schema, 12 timmarspass 3 dag i veckan. Dag, natt och helg förekommer. Lastbilarna kommer utgå från Ulvsunda. Pendling från andra delar av Sverige fungerar. Vi ser gärna at... Visa mer
Åkeri AB John Andersson har funnits sedan 70-talet. Idag är det ca 40 anställda. Vi kör betongtransporter, byggmaterial, schakt, sandning, saltning plogning, gjutasfalt mm.
Vi söker nu chaufförer som ska köra färsk betong, både tillsvidareanställning och sommarvikariat. Arbetstider efter schema, 12 timmarspass 3 dag i veckan. Dag, natt och helg förekommer. Lastbilarna kommer utgå från Ulvsunda. Pendling från andra delar av Sverige fungerar.
Vi ser gärna att du har CE körkort men vi söker även dig med endast C körkort. Erfarenhet av att ha kört färsk betong är meriterande.
Kollektivavtal finns och lön efter avtal.
Vi kommer löpande att anställa så skicka in din ansökan snarast.
Skicka ditt CV och personliga brev till [email protected].
#jobbjustnu
Frågor om jobbet besvaras av Hanna Wendin 0708864061 Visa mindre

Sopmaskinsförare Lastbil

Vi söker nu ytterligare en chaufför till en av våra lastbilssopmaskiner i Mellansverige. Arbetet är varierande, kräver god fysik och hög arbetsmoral. Kvalifikationer Du som söker ska ha lägst C-körkort, YKB. Har du tidigare kört sopmaskin så är det meriterande. Behärskar Svenska i tal och skrift. Helg och nattarbete kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum. Titta in på våran Hemsida, Facebook, Instagram för att se v... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en chaufför till en av våra lastbilssopmaskiner i Mellansverige.
Arbetet är varierande, kräver god fysik och hög arbetsmoral.
Kvalifikationer
Du som söker ska ha lägst C-körkort, YKB.
Har du tidigare kört sopmaskin så är det meriterande.
Behärskar Svenska i tal och skrift.


Helg och nattarbete kan förekomma.


Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista svarsdatum.


Titta in på våran Hemsida, Facebook, Instagram för att se vad vi jobbar med.


Hjälp med boende kan ordnas. Visa mindre

Bygg och anläggningsarbetare

bygg och anläggningsarbetare Aradman är specialiserat på anläggning, bygg och miljö. Byggnadskonsultverksamhet samt renoverinsverksamhet inom bygg samt teknisk konsultverksamhet inom bygg. Byggnadsteknik som ingår: konstruktion, förnyelse, ombyggnad, kostnadsberäkning, projektering och kontroll Rollen: I arbetet deltar du i hela byggprocessen, från kalkyler, offerter, planering, utförande samt uppföljning. Arbetet är självständigt och utvecklande i en ... Visa mer
bygg och anläggningsarbetare


Aradman är specialiserat på anläggning, bygg och miljö. Byggnadskonsultverksamhet samt renoverinsverksamhet inom bygg samt teknisk konsultverksamhet inom bygg. Byggnadsteknik som ingår: konstruktion, förnyelse, ombyggnad, kostnadsberäkning, projektering och kontroll


Rollen: I arbetet deltar du i hela byggprocessen, från kalkyler, offerter, planering, utförande samt uppföljning. Arbetet är självständigt och utvecklande i en föränderlig miljö. Eftersom det är ett mindre företag är det nödvändigt att man är flexibel och kan hantera olika typer av uppdrag. Det är samtidigt mycket viktigt att utveckla och vårda befintliga och nya kunder.


Din erfarenhet och kompetens
- Du har flera års erfarenhet av bygg eller entreprenad samt anläggning
- Du har förmåga att hantera olika typer av kunder och är mycket serviceinriktad
- Du har ordningssinne, är välorganiserad och kan jobba självständigt
- Trivs att jobba enskilt och i grupp
- God fysik Visa mindre