Lediga jobb som Fastighetsingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Fastighetsingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Teknisk förvaltare, styr- och övervakning

Ansök    Jun 9    Ls Jobbet AB    Fastighetsingenjör
Vi som arbetar på fastighet och service ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. På teknikavdelningen är vi ca 110 personer som tillsammans säkerställer att lokalerna fungerar optimalt för våra kärnverksamheter vad gäller funktion, standard över tid och att lagar och myndighetskrav efterlevs. Det innebär att tekniska system får tillsyn och skötsel samt att underhållsåtgärder planeras systematiskt. Vi söker en teknisk förval... Visa mer
Vi som arbetar på fastighet och service ser ett värde i att vårt arbete bidrar till samhällsnytta och hållbarhet. På teknikavdelningen är vi ca 110 personer som tillsammans säkerställer att lokalerna fungerar optimalt för våra kärnverksamheter vad gäller funktion, standard över tid och att lagar och myndighetskrav efterlevs. Det innebär att tekniska system får tillsyn och skötsel samt att underhållsåtgärder planeras systematiskt.
Vi söker en teknisk förvaltare som är duktig på fastighetsautomation och styrsystem. I din roll kommer du att vara systemförvaltare för våra styrsystem och vara den som ansvarar för systemens prestanda och funktionalitet samt styrande och kravställande vid ny- och ombyggnationer av Region Uppsalas fastigheter.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer huvudsakligen att arbeta med:
Drift, underhåll och utveckling av styrsystem
Systemdesign
Upprätta och förvalta kravspecifikationer
Uppföljning av systemens prestanda
Upprätta och förvalta systemdokumentation
Utfärda rutiner
Åtgärda och följa upp ärenden gällande underhålls- och investeringsplaner
Programmering och felsökning
Teknisk rådgivning
Kravställande vid upphandlingar
Bevakning av myndighetsfrågor

Rollen som ingenjör innebär nära kontakter med Fastighet och Service fastighetsdrift, projektavdelning, verksamheten samt externa konsulter och entreprenörer
Din kompetens
För att lyckas i den här rollen vill vi att du har högskoleutbildning eller utbildning som arbetsgivaren befinner likvärdig. Din inriktning är mot mot styr- och reglerteknik eller Automationsingenjör med erfarenhet av att arbeta i styr- reglerteknik för fastighetsdrift.
Du får gärna ha erfarenhet av CITECT, TAC, Danfoss och Siemens system och erfarenhet av yrkeserfarenhet från sjukhus eller processindustri.
Du är analytisk, strukturerad och har god samarbetsförmåga och hög flexibilitet. Du kan arbeta både självständigt och i grupp mot uppsatta mål och har god ansvarskänsla samt hög säkerhetskänsla. Arbetet är omväxlande och fritt och kräver att du tar eget ansvar och egna initiativ.
Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner. Anställningen är på heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Välkommen till en vänlig arbetsplats mitt i Uppsala där vi skapar samhällsnytta. Vi finns på Akademiskas sjukhusområde. Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här.
Övrig information
Sista ansökningsdagen för denna tjänst är 15 augusti men urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Vid frågor kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding på 070-4451339 eller [email protected]
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel tel 018-611 00 00.
Vill du veta mer?
Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här!
Välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning med inriktning mot styr- och reglerteknik alternativt
Automationsingenjör med erfarenhet av att arbeta i styr- reglerteknik för fastighetsdrift

Meriterande
Erfarenhet från sjukhus eller processindustri
Erfarenhet av CITECT, TAC, Danfoss och Siemens systemOm arbetsgivaren - Fastighet och service
Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi bygger om och bygger nytt, hyr ut, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig? Visa mindre

Säkerhetsskyddsspecialist

Friska djur - trygga människor Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del... Visa mer
Friska djur - trygga människor


Statens veterinärmedicinska anstalt (SVA) är en expertmyndighet med beredskapsuppdrag under Näringsdepartementet. SVA:s verksamhetsidé är att främja djurs och människors hälsa, svensk djurhållning och vår miljö genom diagnostik, forskning, beredskap och kunskapskommunikation. SVA utgör en del av det svenska smittskyddet och samverkar med en rad andra myndigheter. I och med vårt samhällsviktiga uppdrag är SVA är också en del av det civila försvaret. SVA har cirka 380 anställda och är belägen på Ultunaområdet, Uppsala.  
Verksamheten Teknisk service omfattar sektionerna Teknisk planering, Teknisk support och Logistik och består av c:a 25 anställda.

Anställningen är placerad i Teknisk planering som arbetar bland annat med säkerhets- och lokalfrågor. 

Arbetsuppgifter
Du kommer leda och utveckla säkerhetsskyddsverksamheten inom SVA och integrera säkerhetsarbetet som en naturlig del i SVA:s verksamhet. Säkerställa att verksamheten följer gällande regelverk, lagar och förordningar.

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att planera, genomföra och följa upp alla säkerhetsskyddsrelaterade åtgärder. Vidare rapportera, utreda och följa upp inträffade incidenter samt genomföra internkontroller inom säkerhetsskydd och verksamhetsskydd. Arbetet innebär också att ta fram och underhålla intern dokumentation inom säkerhetsskyddsområdet baserat på de lagar och förordningar som styr myndigheten samt att ta fram informations- och utbildningsmaterial.

Din roll representerar du myndigheten vid säkerhetsskyddsrelaterade frågor vilket innebär samarbete inom och utom myndigheten. Du kan i begränsad omfattning även komma att bereda frågor som inte är säkerhetsskyddsrelaterade.

I arbetsuppgifterna ingår också att delta i SVA:s lokalplaneringsarbete vilket innebär att arbeta strategiskt och operativt med lokalfrågor som berör SVA och SVA:s interaktion med fastighetsägaren Akademiska Hus.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk utbildning inom exempelvis juridik, teknik eller från fastighetsbranschen alternativt en utbildning från Försvarsmakten som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Du som söker har några års erfarenhet av säkerhetsskyddsverksamhet, gärna från offentlig verksamhet. Vidare har du kunskaper om hur samhällsapparaten och myndighetens roll fungerar, samt kan tolka lagar och paragrafer samt lagefterlevnad inom området. 

För att vara framgångsrik i rollen behöver du vara både självgående och ha en god samarbetsförmåga samt kommunicera på ett tydligt sätt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som bidrar positivt till verksamhetens utveckling.

Du har en god analytisk förmåga och du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och skrift. Som person är du noggrann, strukturerad och initiativrik med god samarbetsförmåga och du tycker om att ge service. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

Meriterande
Erfarenhet av lokalplaneringsarbete, logistikarbete samt att utbilda inom säkerhetsområdet.
Projektledning och analysarbete.

Villkor
Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. 

Övrigt

SVA är en myndighet vilket innebär att alla meddelanden som skickas till oss blir allmänna handlingar. Har du skyddad identitet ska du inte söka jobbet här på webben, kontakta oss istället.


Tester och arbetsprov kan förekomma i samband med rekryteringsprocessen.


All tillsvidareanställd personal är krigsplacerad inom SVA.  

Inför rekryteringsarbetet har SVA tagit en medveten aktiv ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare mot digitalisering inom fastighetsförvaltning

Var med i arbetet för något större Verksamhetsutvecklare med inriktning mot digitalisering inom fastighetsförvaltning och lokalförsörjning Svenska kyrkan finns där människors finns. Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har. På kyrkokansliet jobbar 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, ... Visa mer
Var med i arbetet för något större
Verksamhetsutvecklare med inriktning mot digitalisering inom fastighetsförvaltning och lokalförsörjning
Svenska kyrkan finns där människors finns.

Nära där du bor och på andra sidan jorden. Överallt är vi där för dig som vill och behöver – i ensamhet, kris, glädje och sorg, i viktiga skeenden och i vardagen. Oavsett vem du är och vilken tro du har.

På kyrkokansliet jobbar 500 personer inom en stor spännvidd av yrken, i framkant av våra kunskapsområden. Tillsammans jobbar vi med frågor som är gemensamma för hela Svenska kyrkan. På så sätt stärker vi kyrkans möjligheter att möta samtidens utmaningar och bidra till fred, rättvisa och ett hållbart samhälle. Läs mer på http://www.svenskakyrkan.se

Svenska kyrkans församlingar äger och förvaltar 20 000 byggnader och anläggningar, totalt ca 4 miljoner kvadratmeter bruksarea. Fastighetsbeståndet ger rum åt Svenska kyrkans verksamheter och inrymmer en betydande del av vårt gemensamma kulturarv. Däribland ca 3 400 kyrkobyggnader.

Enheten för fastighetsstöd
Enheten för fastighetsstöd är en del av Avdelningen för fastigheter, kulturarv och service på kyrkokansliets nationella nivå.

Nu söker vi dig med goda kunskaper om den digitala utvecklingen inom fastighetssektorn som vill vara med och stödja stift och församlingar i deras digitala utvecklingsresa. Enheten för fastighetsstöd, driver utvecklingsprojekt, genomför intressebevakning och tillhandahåller arenor för kunskapsspridning och erfarenhetsutbyte

Tillsammans med stift, pastorat och församlingar utvecklar vi metoder, arbetssätt, gemensamma IT-system och kompetenser för en hållbar lokalförsörjning. Arbetet sker i nära samverkan med andra avdelningar inom kyrkokansliet och experter inom olika områden, som teologi, kulturarv, hållbarhet, IT, juridik och ekonomi.

Arbetsuppgifter
Rollen som verksamhetsutvecklare handlar om att stödja stift och församlingar i deras arbete med att utveckla arbetsprocesser och informationshantering med IT-stöd. I rollen ingår att genomföra utredningar och studier, omvärldsbevaka och medverka i utvecklingsprojekt och utbildningar. En viktig del i rollen är att kommunicera med olika intressenter, genom att medverka i samverkansgrupper, leda workshops och skriva underlag för nyhetsbrev, informations- och stödmaterial.

I rollen ingår att tillsammans med våra IT-ansvariga, förvalta IT-system som stödjer arbetet inom fastighets- och kulturarvsområdet. Det innebär att ha kontakt med användare, identifiera utvecklingsbehov, upprätta förvaltningsplan och budget, handlägga avtal och svara för uppföljning och rapportering.  

Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:

- Akademisk examen med teknisk inriktning eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig
- God kännedom om strategier och strukturer för fastighetsrelaterade informationsflöden (t.ex. BIM)
- God kännedom om olika system och modeller för projektstyrning, ärendehantering, fastighetsförvaltning, service och integrerade FM-system
- Mycket goda svenskakunskaper i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av förvaltning av IT-system, och kännedom om PM3 eller annan styrmodell för IT-system, samt om du har erfarenhet av lokalförsörjning och fastighetsförvaltning med IT-stöd.

Som person är du en god kommunikatör med förmåga att uttrycka dig tydligt och pedagogiskt i tal och skrift. Du är resultatinriktad med förmåga att se vilka processer som är värdeskapande. Du har ett konsultativt förhållningssätt, är prestigelös, nyfiken och villig att lära nytt. Du är bra på att bygga relationer med andra och genuint intresserad av att samverka och bidra till att andra lyckas. 

Vi ser också att du är strukturerad och har bra ordning och reda. Du är positiv till förändringar och har lätt för att ställa om.

Vi förutsätter att du som söker tjänsten delar Svenska kyrkans syn på alla människors lika värde och att du vill bidra i arbetet med att skapa ett hållbart samhälle.

Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.

Närmare upplysningar om tjänsten lämnas av
mailto:[email protected] enhetschef, tfn. 070 257 53 64

Fackliga företrädare
mailto:[email protected] (Vision), mailto:[email protected] (Akavia) och mailto:[email protected] (KyrkA). Samtliga nås med fördel via mejl.

Vänta inte med din ansökan, vi hanterar inkomna ansökningar löpande som ska ha inkommit senast den 27 februari 2022.

Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering. Visa mindre

Uppdragsledare inom fastighetsautomation till Ertek i Uppsala

Ansök    Maj 18    Randstad AB    Fastighetsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du en nyfiken, flexibel ingenjör eller tekniker med ett stort teknikintresse och kanske en förkärlek för fastighetsautomation? Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och att leda projekt? Då kan det vara just dig vi söker! Randstad Engineering söker nu åt Ertek en uppdragsledare inom fastighetsautomation med stort intresse att bygga långvariga relationer med kunder. Erteks kontor ligger i Uppsala men kunderna finns i... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken, flexibel ingenjör eller tekniker med ett stort teknikintresse och kanske en förkärlek för fastighetsautomation? Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och att leda projekt? Då kan det vara just dig vi söker!


Randstad Engineering söker nu åt Ertek en uppdragsledare inom fastighetsautomation med stort intresse att bygga långvariga relationer med kunder. Erteks kontor ligger i Uppsala men kunderna finns i hela Mälardalen.


Detta är ett konsultuppdrag via Randstad Engineering med stor chans att bli fast anställd hos Ertek efter 6 månader.


 Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden
Välkommen till ett omväxlande arbete som uppdragsledare hos Ertek! Du kommer att ingå i vårt projektteam arbeta tillsammans med Erteks kunder, underentreprenörer och leverantörer. Du arbetar i team med en eller flera av våra duktiga tekniker och du jobbar målmedvetet med ett ständigt fokus på att hitta kundens bästa lösning.


Du är den sammanhållande länken som driver projekt och leder arbetet i projektgruppen. Du leder samtidigt som du arbetar operativt i projekten.

Du kommer främst att ansvara för att:
planera och driva projekt som genomförs i tid och till rätt kostnad
leda, planera och fördela resurser gynnsamt för projekt och företag
sammanställa rapporter, egenkontroll- och provningsprotokoll
upprätta och konstruera fastighetstekniska system
 genomföra riskanalyser samt ta fram åtgärdsplaner
leda ÄTA-hantering
köpa in material
Arbetstider
Heltid. Efter 6 månader möjlighet till anställning direkt hos Ertek.

Kvalifikationer
Vi tror att du har jobbat inom fastighetsautomation några år och har stor vana att driva kundanpassade projekt. Vi ser gärna att du har med dig följande:


Teknisk utbildning inom bygg eller fastighet
Allmän tekniks förståelse, främst inom styr/regler teknik och VVS
Grundläggande kunskapar inom autoCAD och god vana i Officepaketet
Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
Körkort och tillgång till bil.

Som person är du nyfiken och kommunikativ, och du är bra på att bygga relationer och därmed även på att sätta kundens behov främst. Du är flexibel och du gillar människor, och du förstår skillnaden på att vara allvarlig och att ta saker på allvar. 


Din nyfikna sida gillar när det oväntat landar en kundförfrågan på dit bord på morgonen och med din positiva och proffsiga attityd är du på ett självklart vis en inspirationskälla och ett föredöme för  teknikerna.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-05-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Mimmie, Svärdén, konsultchef Randstad Engineering, 0738565467 eller Emma Paulsson, Account Manager på [email protected]Om företaget
Ertek AB är specialiserade på fastighetsautomation och fokuserar på kundens behov och öppna system. Företaget bidrar till bättre driftsekonomi och minskning av energianvändning. 

Bolaget deltar i hela byggprocessen, hela vägen från ren rådgivning till fastighetsägare och beställare, via projektering, till driftsättning och avprovning av kompletta lösningar. 

???????Ertek har ca 10-talet anställda och grundades 2004, ägs och drivs av Erik Andersson, Uppsala. Visa mindre

Uppdragsledare inom fastighetsautomation till Ertek i Uppsala

Ansök    Maj 3    Randstad AB    Fastighetsingenjör
Arbetsbeskrivning Är du en nyfiken, flexibel ingenjör eller tekniker med ett stort teknikintresse och kanske en förkärlek för fastighetsautomation? Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och att leda projekt? Då kan det vara just dig vi söker! Randstad Engineering söker nu åt Ertek en uppdragsledare inom fastighetsautomation med stort intresse att bygga långvariga relationer med kunder. Erteks kontor ligger i Uppsala men kunderna finns i... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du en nyfiken, flexibel ingenjör eller tekniker med ett stort teknikintresse och kanske en förkärlek för fastighetsautomation? Gillar du dessutom problemlösning, att bygga relationer och att leda projekt? Då kan det vara just dig vi söker!


Randstad Engineering söker nu åt Ertek en uppdragsledare inom fastighetsautomation med stort intresse att bygga långvariga relationer med kunder. Erteks kontor ligger i Uppsala men kunderna finns i hela Mälardalen.


Detta är ett konsultuppdrag via Randstad Engineering med stor chans att bli fast anställd hos Ertek efter 6 månader.


 Randstad Engineering är specialister inom teknik. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Engineering står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter.

Ansvarsområden
Välkommen till ett omväxlande arbete som uppdragsledare hos Ertek! Du kommer att ingå i vårt projektteam arbeta tillsammans med Erteks kunder, underentreprenörer och leverantörer. Du arbetar i team med en eller flera av våra duktiga tekniker och du jobbar målmedvetet med ett ständigt fokus på att hitta kundens bästa lösning.


Du är den sammanhållande länken som driver projekt och leder arbetet i projektgruppen. Du leder samtidigt som du arbetar operativt i projekten.

Du kommer främst att ansvara för att:
planera och driva projekt som genomförs i tid och till rätt kostnad
leda, planera och fördela resurser gynnsamt för projekt och företag
sammanställa rapporter, egenkontroll- och provningsprotokoll
upprätta och konstruera fastighetstekniska system
 genomföra riskanalyser samt ta fram åtgärdsplaner
leda ÄTA-hantering
köpa in material
Arbetstider
Heltid. Efter 6 månader möjlighet till anställning direkt hos Ertek.

Kvalifikationer
Vi tror att du har jobbat inom fastighetsautomation några år och har stor vana att driva kundanpassade projekt. Vi ser gärna att du har med dig följande:


Teknisk utbildning inom bygg eller fastighet
Allmän tekniks förståelse, främst inom styr/regler teknik och VVS
Grundläggande kunskapar inom autoCAD och god vana i Officepaketet
Kunskaper inom entreprenadjuridik är meriterande.
Goda kunskaper i Svenska i tal och skrift
Körkort och tillgång till bil.

Som person är du nyfiken och kommunikativ, och du är bra på att bygga relationer och därmed även på att sätta kundens behov främst. Du är flexibel och du gillar människor, och du förstår skillnaden på att vara allvarlig och att ta saker på allvar. 


Din nyfikna sida gillar när det oväntat landar en kundförfrågan på dit bord på morgonen och med din positiva och proffsiga attityd är du på ett självklart vis en inspirationskälla och ett föredöme för  teknikerna.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.Ansökan
2021-05-15, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.


För information: Mimmie, Svärdén, konsultchef Randstad Engineering, 0738565467 eller Emma Paulsson, Account Manager på [email protected]Om företaget
Ertek AB är specialiserade på fastighetsautomation och fokuserar på kundens behov och öppna system. Företaget bidrar till bättre driftsekonomi och minskning av energianvändning. 

Bolaget deltar i hela byggprocessen, hela vägen från ren rådgivning till fastighetsägare och beställare, via projektering, till driftsättning och avprovning av kompletta lösningar. 

???????Ertek har ca 10-talet anställda och grundades 2004, ägs och drivs av Erik Andersson, Uppsala. Visa mindre

Fastighetsstrateg

Ansök    Maj 14    REGION UPPSALA    Fastighetsingenjör
Fastighetsavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De ... Visa mer
Fastighetsavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Fastighet och service är inne i en expansiv, förbättringstänkande och mycket spännande fas. Välkommen att söka dig till oss.

Vår verksamhet
Vi på Fastighetsavdelningen arbetar med att erbjuda övriga förvaltningar ändamålsenliga lokaler och samordnar den service som hyresgästerna behöver.

Region Uppsala och Fastighet och service har flera nya inhyrningar och flera stora egna ny- och ombyggnationer på gång. Det är lokaler för mycket avancerad sjukhusvård, för primärvård, för tandvård, men även högteknologiska bussdepåer. Vi jobbar på uppdrag av länets innevånare och för länets innevånare - det är viktigt för oss och för dig som vi söker.

Din roll som fastighetsstrateg
Som fastighetsstrateg är du den strategiska resurs som arbetar för att driva, utveckla och optimera Region Uppsalas fastighetsutvecklingsplan. Tillsammans med förvaltarna har du ansvar för det befintliga fastighetsbeståndet och för det strategiska och operativa arbetet med fastighetsutveckling i tidiga skeden. Arbetet är utåtriktat med stort samverkansfokus då en viktigt del i arbetet som fastighetsstrateg är att aktivt nätverka och delta i omvärldsbevakning för ditt ansvarsområde.

Tjänsten syftar till att effektivisera och strukturera fastighetsförsörjningen till Region Uppsalas förvaltningar och verksamheter på kort och lång sikt så att fastigheterna utnyttjas ändamålsenligt och kostnadseffektivt. Rollen är viktig vad gäller utvärdering, erfarenhetsåterföring och analyser avseende avslutade projekt med syfte att förbättra framtida projekts innehåll och genomförande gemensamt med förvaltarna.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom fastighetsområdet alternativt motsvarande kompetens.
Du har minst 5 års yrkeserfarenhet av att arbeta med fastighetsutvecklingsfrågor och med tidiga skeden.
Goda kunskaper i relevant lagstiftning.
Körkort B är ett krav, då vi har lokaler spridda över hela länet.

Din kompetens
Initiativtagande - Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter som ger resultat.
Självgående - Du tar ansvar för din uppgift och driver dina processer vidare på ett strukturerat sätt.
Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Relationsskapande - Du är socialt aktiv, skapar kontakter och underhåller relationer i yrkesmässiga sammanhang.
Strategisk - Du tänker strategiskt och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor och dess konsekvenser.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta fastighetschef Tomas Eriksson, 018-611 61 51, eller bitr. fastighetschef Anne-lie Söderman, 018-611 30 72.
Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel 018-611 00 00.

Vill du veta lite mer om Fastighet och service innan du söker? Se filmen om oss här (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8)!

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Teknikförvaltare VVS

Ansök    Nov 27    REGION UPPSALA    Fastighetsingenjör
Teknikavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De fles... Visa mer
Teknikavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Ditt uppdrag
Som VVS-ingenjör hos oss kommer du bland annat att:

• Tillsammans med dina VVS-ingenjörskollegor bidra till den strategiska utformningen och förvaltningen av VVS-installationer i regionens fastighetsbestånd genom att vara med och upprätta och förvalta styrande dokument, kravspecifikationer samt i förekommande fall utföra analyser, granskningar och studier.
• Säkerställa att myndighetskrav och besiktningar genomförs inom det egna arbetsområdet.
• Verka rådgivande i kontakt med förvaltningens olika avdelningar inom det egna arbetsområdet.
• Verka rådgivande i kontakt med Regionens olika förvaltningar inom det egna arbetsområdet.
• Arbeta med att upprätta fleråriga investerings- och underhållsplaner inom det egna arbetsområdet.
• Skriva projektbeställningar och granskningsutlåtanden mot det egna arbetsområdet.

Allt detta sker i nära samarbete med Teknikavdelningens övriga teknik- och systemförvaltare.

Din kompetens och kvalifikationer
Du ska ha minst 7 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med VVS-installationer i rollen som projektledare och eller chef. Inom ramen för dessa år ska du även ha arbetat mot sjukhusmiljö inom områdena kyla, ventilation och eller sprinkler.
Arbetsuppgifterna är omväxlande och bygger till stor del på samarbete med andra personer och eller myndigheter. För det kräver vi en ansvarsfull och initiativrik person som har lätt för samarbeta men som också kan arbeta självständigt. Meriterande om dessa egenskaper går att verifiera. För arbetet krävs att du är analytisk och strukturerad och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Robert Hansson
Enhetschef
018-617 10 50

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00

För presentation av arbetsgivaren, titta gärna på filmen (https://www.youtube.com/watch?v=8xHwsgikeO8) om Fastighet och service.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Teknisk förvaltare

Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt.  Vi behöver nu förstärka vår förval... Visa mer
Tradition i utveckling. Statens fastighetsverk förvaltar en mångfald av statligt ägda fastigheter – däribland regeringsbyggnader, domstolar, slott och kungsgårdar, teatrar, museer, ambassader samt en sjundedel av landets yta bestående av skog och mark. De är en del av vår gemensamma historia och framtid. Vi äger allt detta tillsammans och SFV:s uppgift är att förvalta och utveckla detta på ett långsiktigt hållbart sätt. 

Vi behöver nu förstärka vår förvaltningsorganisation inom fastighetsområde Uppsala och söker därför en teknisk förvaltare. SFV Uppsala förvaltar statliga byggnader i norra och mellersta Sverige. Slott, residens, universitetsbyggnader, fästningar mm ingår i fastighetsbeståndet. Vi är ca 25 medarbetare som arbetar på vårt kontor i Uppsala som är beläget i Dekanhuset, i lokaler med atmosfär utöver det vanliga. Hos oss erbjuds du en omväxlande roll med stort mått av eget ansvar. Du får arbeta med spännande fastigheter där olika lokala förutsättningar utmanar din kreativitet och problemlösningsförmåga.

Din roll
Som teknisk förvaltare arbetar du med underhåll av förvaltningsområdets byggnader och anläggningar. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra statusbesiktningar, budgetera, planera, samordna, projektleda och följa upp fastigheterna och projekten. Du ansvarar även för byggnadernas tekniska status, bland annat genom att säkerställa genomförda myndighetsbesiktningar och följa upp externa ramavtal som till exempel upphandlad teknisk drift. Du har ett nära samarbete med fastighetsområdets andra tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare, driftorganisation och övriga stödresurser. En viktig del är att vårda våra kundrelationer med våra hyresgäster. Byggnaderna är till största delen statliga byggnadsminnen med stora kulturhistoriska värden vilka kräver en noggrann och varsam hantering för att bevaras inför framtiden. Vi arbetar ständigt med energieffektivisering, långsiktig hållbarhet och tekniska förbättringar.

Din profil
Vi söker dig med högskoleutbildning alternativt KY-utbildning med inriktning mot bygg/fastighet samt arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Vi ser det som nödvändigt att du har kunskaper inom upphandling, byggnadsteknik, projektledning och entreprenadjuridik samt ekonomi. Vidare har du god datavana. Körkort klass B är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Då arbetet är mångfasetterat krävs det att du är strukturerad och känner dig trygg i din yrkesroll. Du har även ett lösningsorienterat arbetssätt. Utöver detta ställs det krav på din samarbetsförmåga och ditt kundbemötande eftersom kontaktytorna är breda.

Mer information
SFV tillämpar normalt 6 månaders provanställning.

Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer ske före anställning. Det betyder också att svenskt medborgarskap är ett krav.

Fackliga representanter för SACO, SEKO och OFR nås via vår växel, 010-478 70 00. Mer information om SFV hittar du på www.sfv.se.

I denna rekrytering samarbetar vi med Upgraded People AB och eventuella frågor om rekryteringsprocessen besvaras av rekryteringskonsult Carl Isaksson på 072-2198700 alternativt [email protected]

Sista ansökningsdag för tjänsten är 2020-06-03. Välkommen med din ansökan!

Statens fastighetsverk erbjuder en attraktiv arbetsplats som eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Vi är stolta över att vara statsanställda och få bidra till en positiv samhällsutveckling. Visa mindre

Fastighetsingenjör

Ansök    Apr 22    Phadia AB    Fastighetsingenjör
Fastighetsingenjör, Uppsala Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett av huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi är verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmoder... Visa mer
Fastighetsingenjör, Uppsala
Thermo Fisher Scientific är ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med 75 000 anställda och en årlig omsättning på över 25 miljarder dollar. I Uppsala finns den största svenska siten för Thermo Fisher med 800 medarbetare och vi är ett av huvudsätena för en av våra divisioner globalt. Vi är verksamma inom strategiska, administrativa och affärsutvecklande aktiviteter samt hemvist för forskning och utveckling såväl som toppmodern tillverkning.
Du kommer att vara en del av Thermo Fisher Scientific som utvecklar, tillverkar och marknadsför diagnostiska test för allergi, astma och autoimmuna sjukdomar. Vi är världsledare inom invitrodiagnostik av allergi och ledare inom autoimmundiagnostik i Europa.
Fastighetsavdelningen på IDD Uppsala ansvarar för ombyggnadsprojekt, teknisk drift och underhåll av vår industrianläggning i Uppsala. Avdelningens styrka ligger i vår breda tekniska kompetens som möjliggör effektiv drift och långsiktigt underhåll av våra fastighetstekniska system. Vi strävar mot att vara en effektiv och professionell organisation som säkerställer att vår verksamhet har ändamålsenliga lokaler, tillförlitliga mediasystem samt får bra service avseende funktion, miljö, ekonomi och säkerhet.
Nu söker vi efter en ny kollega där du kommer ingå i ett team som arbetar med fastighetsdrift, installations- och byggprojekt och lokalförsörjning.


Hur kommer du kunna påverka?
Som fastighetsingenjör hos oss kommer du att arbeta med fastighetsdrift, underhållsplanering och projektledning. I arbetet har du nära kontakt med driftentreprenörer och interna kollegor och driver självständigt projekt inom ditt ansvarsområde.
Du har eget förvaltningsansvar för bland annat brandtekniska system och hissar samt deltar aktivt i vår tekniska förvaltningsgrupp. Som fastighetsingenjör deltar du också som representant för fastighetsavdelningen i produktionstekniska projekt.
Rollen innebär ett operativt ansvar för de projekt du driver och du har hela tiden fastighetsavdelningens intressen i fokus samtidigt som du också kan se helheten och hur ditt arbete påverkar andra delar av verksamheten. Ditt arbetssätt präglas av ett strategiskt förhållningssätt med fokus på ständiga förbättringar och långsiktighet.


Mer om jobbet
Du kommer till ett team med en bra gemenskap som i nära samarbete aktivt arbetar för att förbättra upplevelsen i vår anläggning IDD Uppsala.
Hos oss kommer du att få möjligheten att utveckla dina intressen kring teknik i en omväxlande, internationell och spännande miljö. Inom fastighetsavdelningen arbetar vi enligt principen ”frihet under ansvar” där din egen drivkraft och dina egna ambitioner sätter gränserna för din utveckling.
Du kommer i rollen, genom de projekt du driver, också att få möjligheten att göra verklig skillnad för våra kollegor ute i organisationen. IDD Uppsala befinner sig i en spännande utvecklingsfas där du får en möjlighet att påverka på och sätta din prägel på vårt framtida arbete.
Vem söker vi?
För att vara framgångsrik i den här rollen förväntas du vara en serviceinriktad, självständig och strukturerad som person med några års erfarenhet inom relevant område. I kontakten med kollegor är du kundorienterad och värdesätter du goda relationer men är också bekväm i att vara tydlig och ställa krav. Det är meriterande om du innehar en relevant eftergymnasial utbildning inom fastighetsteknik eller liknande och har goda kunskaper i engelska.
Är du intresserad?
Letar du efter ett meningsfullt jobb på ett internationellt företag som har starka värderingar? Vill du ha ett varierande jobb med eget ansvar där du verkligen kan göra en skillnad i människors vardag? Vår vision är att hjälpa våra kunder att göra världen sundare, renare och säkrare. Om detta låter intressant så kan du vara den personen vi söker!
SÖK NU via vår karriärsida https://jobs.thermofisher.com/
Har du frågor kontaktar du:
Erik Vallin, Manager Real Estate: 018-163851
Nina Albuquerque, Sr Recruiter: [email protected]
Välkommen med din ansökan snarast med sista ansökningsdatumet 9 maj 2021
Urval sker löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Installations- och serviceansvarig för fastighetssystem

Ansök    Feb 7    ngenic AB    Fastighetsingenjör
Ngenic Sverige (NS) växer just nu snabbt och vi behöver därför utöka vår organisation med en serviceansvarig. NS, som grundades 1999, är ett etablerat företag med mångårig erfarenhet av individuell mätning och debitering och har idag ca 100 000 mätpunkter i fastigheter i Sverige. Personal finns i Stockholm, Uppsala, Lund samt i Wroclaw, Polen. Vi hanterar mätning av en mängd funktioner i samma system: el, vatten, värme och temperatur samt styrning av tem... Visa mer
Ngenic Sverige (NS) växer just nu snabbt och vi behöver därför utöka vår organisation med en serviceansvarig.
NS, som grundades 1999, är ett etablerat företag med mångårig erfarenhet av individuell mätning och debitering och har idag ca 100 000 mätpunkter i fastigheter i Sverige. Personal finns i Stockholm, Uppsala, Lund samt i Wroclaw, Polen.


Vi hanterar mätning av en mängd funktioner i samma system: el, vatten, värme och temperatur samt styrning av temperatur. Givare och mätare installeras i lägenheter och lokaler, och samlar därefter in information som skickas vidare trådlöst eller via tråd i fastigheten. Mätvärden presenterar slutligen i två webbgränssnitt, ett för lägenhetsinnehavare och ett för administratörer. Vi är certifierade enligt ISO 9000 & 14000 och våra egna servicetekniker säkrar kvalitén av installationerna som normalt säljs som totalentreprenad enligt ABT06.


Nu söker vi dig som vill bli installations- och serviceansvarig. Det är viktigt att du är lösningsorienterad och har en förmåga att kunna ta även de där svåra samtalen som kommer ibland och vända dem till något positivt. Du som söker ska ha erfarenhet av teknik, gärna inom styr och regler eller inom IMD men det är inget krav. I din roll kommer du arbeta mot bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag samt våra stora kunder Uppsalahem och LKF i Lund. Du kommer även att fungera som spindeln i nätet mellan våra mätansvariga tekniker som finns i Wroclaw, Polen samt våra 3 servicetekniker i Sverige.


Placeringsort Uppsala.


Dagliga arbetsuppgifter:
Ta emot support via vårt ärendehanteringssystem eller via telefon.
Leda och planera installations- och servicearbetet i Sverige, och även delta i offertarbete och genomförande.
Kommunicerar med kollegor i Polen på engelska.
Om så krävs kunna rycka in för att göra service/installationsarbete själv vid behov.Organisation:
Du rapporterar till vd för NS.


NS är ett företag som kommer ta dig en fartfylld och spännande resa inom ett teknikfyllt område där NS är en av de större aktörerna på marknaden. Du kommer ingå i en dynamisk och positiv organisation med ett högt engagemang.


Välkommen med din ansökan!


Körkortskrav
B
Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Ersättning
Fast lön
Ansökan oss tillhanda senast 29 februari via mejl: [email protected]


Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Flygstaben söker INFRA handläggare

Ansök    Feb 14    Försvarsmakten    Fastighetsingenjör
Huvudsakliga arbetsuppgifter Flygvapnet är en organisation som ständigt utvecklas för att möta framtidens krav. Nu söker vi en ny befattning till Flygstaben – INFRA handläggare. Din huvuduppgift som INFRA handläggare vid Flygstaben är att stödja INFRA handläggare vid Flygvapnets flottiljer samt att koordinera Flygvapnets INFRA behov mot högre chef (INSS/J4).Du är Flygvapnets utsedda centrala INFRA handläggare. Du är placerad vid stödavdelningens logisti... Visa mer
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Flygvapnet är en organisation som ständigt utvecklas för att möta framtidens krav. Nu söker vi en ny befattning till Flygstaben – INFRA handläggare.

Din huvuduppgift som INFRA handläggare vid Flygstaben är att stödja INFRA handläggare vid Flygvapnets flottiljer samt att koordinera Flygvapnets INFRA behov mot högre chef (INSS/J4).Du är Flygvapnets utsedda centrala INFRA handläggare.

Du är placerad vid stödavdelningens logistiksektion och ansvarar för uppgifter inom ramen för ledning av infrastruktur MAL. Med ledning av infrastruktur menas planering, genomförande, uppföljning, utvärdering och samordning av Flygvapnets markområdes-, anläggnings-, lokal- och byggnadsverksamhet (MAL). I dina arbetsuppgifter ingår även att, som funktionsföreträdare för Flygvapnets infrastruktur ständigt förbättra och utveckla MAL-processen.

Din uppgift är även att sammanhålla Flygvapnets behov av infrastruktur och samordna dessa behov inför övningar, insatseroch försvarsplanering. I din roll samverkar du med förbandsnivå samt med den operativa och strategiska nivån där du dels deltar i centrala och operativa centralberedningar men även leder beredningar på flygtaktisk nivå.


Kvalifikationer

• Genomgått utbildning Fackprogram ManE/Infrastruktur eller motsvarande civil högskole-/universitetsutbildning inom bygg- och/eller fastighet.

 
• Flerårig yrkeserfarenhet inom bygg- och/ellerfastighetsbranschen och därmed en gedigen kunskap inom området.  
 
• God förmåga att uttrycka dig på svenska, i både tal och skrift.
 
• Mycket goda kunskaper i engelska, både tal, skrift och läsförståelse.
 
• God datorvana främst avseende Office-paketet.
 
• B-körkort

Meriterande

• Erfarenheter av tjänstgöring i befattning som INFRA handläggare eller motsvarande inom Försvarsmakten.
 
• Kunskap inom Försvarsmaktens Ledningssystem (PRIO, VIDAR m fl)

Vem söker vi? 
För att lyckas och trivas behöver du tycka om att arbetet kommer att präglas av förändring, nyskapande, kreativitet samt expansion. Då befattningen är ny i organisationen kommer den att ställa höga krav på initiativförmåga, flexibilitet och självständighet. Du behöver vara kommunikativ och duktig på att skapa förtroendefulla relationer på alla nivåer, såväl internt som externt. Vidare bedömer vi att lösningsfokus och lagarbete är framgångsfaktorer, såväl som samordnings- och ledarskapsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan till en av Uppsalas mest spännande och dynamiska arbetsplatser! Vi behöver ha din ansökan senast 2020-03-30.

Övrigt
Befattningen är civil.
Anställningsform: tillsvidare. 
Arbetsort: Uppsala. 
Tillträde: Så snart som möjligt. 

Frågor besvaras gärna av: 
Matz Jakobsson, Överstelöjtnant och Chef för Flygstabens logistiksektion, 070-675 52 44 alt [email protected]

Fackliga representanter: 

Försvarsförbundet ORF/S: Inge Bäcklin

Officersförbundet OFR/O: Matz Jakobsson

SACO FM: Borka Medjed Hedlund

SEKO: Simon Uppgren 

Samtliga nås via Försvarsmaktens växel på 08-788 75 00.--------------------------------------------------------
Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Flygstabens första och största uppgift är att stödja flygvapenchefens ledning av samtliga flottiljer och skolor i flygvapnet i alla nivåer av konfliktskalan. Flygstaben utvecklar, planerar, genomför och utvärderar order och direktiv ställda av flygvapenchefen. Flygstaben består av cirka 250 medarbetare. Flygvapnet organiserar och utbildar flyg-, bas- och ledningsförband och har i uppdrag att bevaka och skydda Sveriges luftrum. Det är ett uppdrag som pågår dygnet runt, året runt, för att säkerställa Sveriges integritet. Inom flygvapnet arbetar cirka 4000 medarbetare, civila och militära.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras och att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes. Visa mindre

Fukttekniker, Uppsala

Om arbetsgivaren Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtry... Visa mer
Om arbetsgivaren
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.
Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och fuktutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador samt skriva rapporter till kund. Du kommer i tjänsten att ha möten med beställare och brukare i byggnader. Du ska kunna göra presentationer samt ge förklaringar av rapporter och analyssvar.


Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma. 


Vi söker dig som:
Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs att jobba med "deadlines". Det är viktigt att du behärskar fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Du är van att utföra fuktmätning och kan hantera mätinstrument. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. 


Krav
- B-körkort 


Meriterande
- Har flerårig erfarenhet av liknande arbete 
- Har erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
- Har god datorvana 
- Meriterande är byggteknisk utbildning och kompetens från kalkylprogram som MEPS 


Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00


Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.


Vid frågor kan du kontakta Jari Mäkynen, 010-143 01 12. Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Innemiljöutredare

Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolni... Visa mer
Relita Industri & Skadeservice AB grundades 1996. Sedan dess har vi utvecklats till ett av de marknadsledande företagen i Sverige. Vi bedriver nu verksamhet i Uppsala, Stockholm, Östhammar, Norrtälje, Sala, Tierp, Gävle, Borlänge, Enköping, Västerås, Örebro och Göteborg. Vi har drygt 750 anställda och vår huvudsakliga verksamhet är fastighetsservice, skadeservice, avfuktning, selektivrivning, sanering, håltagning, industrirengöring, högtryck-/avloppsspolning, vacuumsug, transporter av avfall och jour. Vår verksamhet bedrivs dygnet runt. Planen är att bli rikstäckande i Sverige i och med sammanslagningen med Recover Nordic Group som i dag finns i Norge, Danmark och Finland. Bolaget är miljöcertifierad enligt ISO 14001:2015 och kvalitetscertifierad enligt ISO 9001:2015.


Relita Industri & Skadeservice har en mycket positiv utveckling med stor efterfrågan på våra tjänster. Vi söker därför kvalificerade medarbetare som vill vara med i vår expansion och utveckla oss vidare.


Arbetsuppgifter
Alla förekommande arbetsuppgifter inom skadeutredning och inomhusmiljöutredningar. Undersökningar och mätningar i samband med fukt-, mögel och vattenskador, provtagningar i inomhusmiljöer, skriva rapporter och provsvar till kund. Möten med beställare och brukare i byggnader, presentation och förklaringar av rapporter och analyssvar.


Kunderna består främst av offentliga beställare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Du ansvarar för kunduppdragen från första kontakten till uppföljning och det dagliga arbetet består både av kundkontakter och administration. I tjänsten utgår du från kontoret i Uppsala eller Stockholm. Ditt arbetsområde är i huvudsak Mälardalen, men även uppdrag på andra orter kan förekomma. Du ingår i ett team med experter på inomhusmiljöfrågor och skadeutredare. Tjänsten är placerad i Uppsala.


Vi söker dig som:
Du har en social och pedagogisk läggning och är intresserad av människor. Du kan arbeta under stort eget ansvar och är noggrann samt omsorgsfull i din yrkesutövning. Du är van och trivs att jobba med "deadlines". Byggnadsteknisk utbildning är önskvärt. Meriterande om Du behärskar t.ex. fuktteknik, ventilation- och luftrörelser. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift då rapportskrivning ingår i tjänsten


Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidare, Heltid 07.00-16.00


Lön/förmåner
Fast lön
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Utbildning/Erfarenhet


Krav
- B-körkort
- Har dokumenterad kunskap inom byggteknik och fukt, gärna byggnadsingenjör eller liknande


Meriterande
- Har flerårig erfarenhet av liknande arbete
- Har erfarenhet av projektledning/konsultverksamhet
- Har god datorvana 


Vid frågor kontakta Jari Mälynen, 010 - 143 01 12.
Vi behandlar ansökningarna löpande och önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

El - tekniker alt Elektriker

En el-tekniker eller elektriker. Helst person med högre utbildning inom el.Arbetsvillig och ha mycket god fysik. Arbetet innehåller arbete på hög höjd och ibland i fysiskt tunga förhållanden. Arbetet utförs utifrån en behovsbaserad process och ofta är det korta ledtider från beställning till leverans.Gillar att jobba med fart tillsammans med likasinnade.Vi har väldigt gott arbetsklimat och ställer upp för varandra.De som jobbar hos oss trivs och vi är dryg... Visa mer
En el-tekniker eller elektriker. Helst person med högre utbildning inom el.Arbetsvillig och ha mycket god fysik. Arbetet innehåller arbete på hög höjd och ibland i fysiskt tunga förhållanden. Arbetet utförs utifrån en behovsbaserad process och ofta är det korta ledtider från beställning till leverans.Gillar att jobba med fart tillsammans med likasinnade.Vi har väldigt gott arbetsklimat och ställer upp för varandra.De som jobbar hos oss trivs och vi är drygt 20 personer i vår anläggning i Vattholma/Uppsala. Lön enligt kollektivavtal. Företaget tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Maj 17    Region Uppsala    Fastighetsingenjör
Fastighetsavdelningen Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De ... Visa mer
Fastighetsavdelningen

Region Uppsala kännetecknas av en stark tillväxt och förvaltningen Fastighet och service är en viktig del i denna. Vi på Fastighet och service omsätter drygt en miljard kronor och är ca 260 medarbetare. Vi utvecklar, förvaltar och underhåller en lokalyta på drygt 700 000 kvadratmeter, allt från nya avancerade vårdbyggnader till medeltida slott. Vi sköter även transporter och arbetar med logistiska lösningar inom Region Uppsala. De flesta av våra kunder finns inom hälso- och sjukvården och den största kunden är Akademiska sjukhuset. Vi lovar dig komplexa och utmanande arbetsuppgifter, många möten med intressanta människor och trevliga arbetskamrater som går till sina arbeten för att göra något viktigt! Vad är viktigt för dig?

Vår verksamhet
Fastighetsavdelningen är inkörsporten till Fastighet och service och våra olika tjänster. Vi är idag åtta fastighetsförvaltare på Fastighetsavdelningen som arbetar med att erbjuda våra kunder ändamålsenliga lokaler och samordnar den service som kunderna behöver. Vi jobbar på uppdrag av Region Uppsalas förvaltningar och för länets invånare. Region Uppsala och Fastighet och service är inne i en mycket spännande och expansiv period. Vi har flera nya inhyrningar och flera stora egna ny- och ombyggnationer på gång. Det är lokaler för mycket avancerad sjukhusvård, för primärvård, för tandvård men även en högteknologisk bussdepå. Därför behöver vi utöka vår förvaltargrupp med dig som vill ha ett fastighetsförvaltarjobb utöver det vanliga.

Ditt uppdrag
Skapa goda kundrelationer, det är vad du jobbar med som förvaltare hos oss. Du vet vilka lokaler och vilken service som behövs för att deras verksamhet ska kunna utvecklas.

Du kommer att få ta ansvar för att teckna avtal med både interna och externa kunder. Det ingår även att beräkna och förhandla hyror vid olika projekt och vid externa inhyrningar. Som förvaltare är du med och följer upp långtidsplanerat underhåll. Du kommer att även skriva fram uppdrag för fastighetsinvesteringar och ansvara för att ta fram underlag till budget och prognoser. Du är kundansvarig med ansvar för ett eget fastighetsbestånd.

Din kompetens
För att lyckas hos oss har du utbildning som fastighetsförvaltare och erfarenhet från fastighetsverksamhet. Arbetet kräver även kunskap inom fastighetsekonomi, hyresjuridik och teknik. Har du erfarenhet som projektägare är det en fördel, då vi jobbar i en projektorienterad beställarorganisation. Din datorvana är god. Det är meriterande med kunskap i Faciliate som är det fastighetssystem vi arbetar i.

Vi söker dig som är självgående och tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Självklart gillar du teamarbete vilket är bra eftersom vi utökar samarbetet inom förvaltargruppen. Eftersom även goda kundrelationer är viktigt är du prestigelös och har god förmåga att skapa bra relationer med kunder och förstå deras verksamhet. Vidare är du strukturerad och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Körkort är ett måste, då vi har lokaler spridda över hela Uppsala län.

Vi erbjuder
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten så kontakta gärna biträdande fastighetschef Sonja Ekström Boström på 018-611 30 72 eller fastighetschef Tomas Eriksson på 018-611 61 51.

Fackliga företrädare nås via Region Uppsalas telefonväxel 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Vi kommer att bearbeta inkomna ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre