Lediga jobb som Florist i Uppsala

Se lediga jobb som Florist i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Florist sökes

Ansök    Mar 11    Blomsterhallen S.A AB    Florist
Vi expanderar och behöver bli fler. Vi söker 2 st utbildade florister, butikspersonal med erfarenhet inom branschen. Du som söker ska kunna jobba i grupp och även självständigt, är stresstålig och kreativ. Blomsterhallen är ett väletablerat blomsterföretag i Uppsala sedan 29 år tillbaka. Våra butiker finns belägna på Kungsgatan 70 och i Gränbystadens galleria och är Uppsalas största blomsteraffärer med den största och exklusivaste blomsterkylen. Vår målsät... Visa mer
Vi expanderar och behöver bli fler.
Vi söker 2 st utbildade florister, butikspersonal med erfarenhet inom branschen.
Du som söker ska kunna jobba i grupp och även självständigt, är stresstålig och kreativ.
Blomsterhallen är ett väletablerat blomsterföretag i Uppsala sedan 29 år tillbaka.
Våra butiker finns belägna på Kungsgatan 70 och i Gränbystadens galleria och är Uppsalas största blomsteraffärer med den största och exklusivaste blomsterkylen. Vår målsättning är att erbjuda bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser.
Vi är vana att betjäna privatperson likväl som större kunder. Vi har flera avtal med både offentliga sektorn som privata företag. Vi jobbar i team och strävar efter att ge kunden en helhetslösning. Vi söker utbildade florister med erfarenhet inom branschen.
Du som söker ska kunna jobba i grupp och även självständigt, är stresstålig och kreativ.
Tjänsten är omgående ca. 75-100%
skicka din anmälan så snart som möjligt till [email protected] Visa mindre

Florist vid behov

Ansök    Apr 15    Flowers By W AB    Florist
Vi på Interflora Puls Uppsala söker ny medarbetare till vårt härliga gäng. Vi söker dig som vill jobba extra fre-lör och söndag varannan helg och ibland kan hoppa in lite extra vid sjukdom och högtider. Vi är en interflora Koncept butik med blommogram, beställningar och många kunder. Sedan februari är det ny ägare, men med samma koncept och namn. Vi söker dig som har utbildning, är under utbildning och brinner för ditt yrke. Hos oss kan man utvecklas hela ... Visa mer
Vi på Interflora Puls Uppsala söker ny medarbetare till vårt härliga gäng. Vi söker dig som vill jobba extra fre-lör och söndag varannan helg och ibland kan hoppa in lite extra vid sjukdom och högtider.
Vi är en interflora Koncept butik med blommogram, beställningar och många kunder.
Sedan februari är det ny ägare, men med samma koncept och namn.
Vi söker dig som har utbildning, är under utbildning och brinner för ditt yrke. Hos oss kan man utvecklas hela tiden så du behöver inte känna att du ska vara expert direkt. Dock ska du kunna dom olika arbetsmomenten som ingår i en blomsterbutik såsom varuvård, binderier och framförallt att ha kunden i fokus.
Tjänsten ska bli tillsatt så fort som möjligt, gärna att man även kan sommarjobba lite nu till sommaren.
välkommen med din ansökan på [email protected] Visa mindre

Florist

Florist till Bellis Blomsterhandel - Uppsala Bellis Blomsterhandel har funnits sedan 1962 på Rackarberget i Uppsala och tillsammans är vi ett härligt gäng florister som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Nu är vi på jakt efter ytterligare en florist som vill vara en del av vår verksamhet. Är du en kreativ florist som trivs med många bollar i luften? Just nu söker vi dig som är utbildad florist. Vi ser gärna att du har dokument... Visa mer
Florist till Bellis Blomsterhandel - Uppsala
Bellis Blomsterhandel har funnits sedan 1962 på Rackarberget i Uppsala och tillsammans är vi ett härligt gäng florister som brinner för att leverera bästa möjliga service till våra kunder. Nu är vi på jakt efter ytterligare en florist som vill vara en del av vår verksamhet.
Är du en kreativ florist som trivs med många bollar i luften?
Just nu söker vi dig som är utbildad florist. Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket och behärskar yrkets alla delar inom binderier och färskvaruhantering. Du bör vara självgående och trivas med att arbeta i ett högt tempo. Då vi alltid arbetar med kunden i fokus är det viktigt att du har ett naturligt servicetänk och ett positivt mindset. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper!
Har du kassavana är det meriterande.
Är du den vi söker?
Maila ditt CV och personliga brev till [email protected] redan idag eller senast 1 april. Urval görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att söka! Vid frågor om tjänsten kontakta Anna 0727-200132 eller Pontus 0706-621878.
Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%. Helgarbete förekommer.
Tillträde: Omgående
Lön: Individuell lönesättning enligt kollektivavtal
#florist #floristsökes Visa mindre

Florist

Ansök    Dec 15    PULS AB    Florist
Vi på Interflora puls söker 2 st nya härliga medarbetare till vårt glada gäng i Uppsala. Du som söker ska vara utbildad florist eller ha erfarenhet av vår bransch. Vara serviceminded och ha koll på alla olika binderier som kan förekomma i butiken. Vi är en Interflora butik så vi har mycket bud, beställningar och kunder. Ena tjänsten vi söker är 75% vikariat till augusti 2022 med chans på förlängning i tjänsten ingår helgtjänst. Den andra tjänsten v... Visa mer
Vi på Interflora puls söker 2 st nya härliga medarbetare till vårt glada gäng i Uppsala.
Du som söker ska vara utbildad florist eller ha erfarenhet av vår bransch. Vara serviceminded och ha koll på alla olika binderier som kan förekomma i butiken.


Vi är en Interflora butik så vi har mycket bud, beställningar och kunder.


Ena tjänsten vi söker är 75% vikariat till augusti 2022 med chans på förlängning i tjänsten ingår helgtjänst.


Den andra tjänsten vi söker är helgextra fre-sön varannan vecka plus extra vid behov i veckorna. Denna tjänst fungerar även bra för dig som är under utbildning.


Vänligen sök tjänsterna på
[email protected] Visa mindre

Florist - Blomsterlandet, Rosendal

Ansök    Jan 10    Retail Knowledge Sweden AB    Florist
Blomsterlandet Rosendal, Uppsala söker nu en serviceinriktad Florist med butiksvana. Älskar du sälj och service? Är du utbildad florist? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team! För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden, att du gillar ett högt tempo och att du brinner för butiken och dess framgång. Vi vill att du ska: Älska mötet med kunden, ha lätt för att samarbeta med andra, ... Visa mer
Blomsterlandet Rosendal, Uppsala söker nu en serviceinriktad Florist med butiksvana.

Älskar du sälj och service? Är du utbildad florist? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team!

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden, att du gillar ett högt tempo och att du brinner för butiken och dess framgång.

Vi vill att du ska:
Älska mötet med kunden, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla samt floristutbildning. Du behöver även ha ett driv och orka hålla tempo, vara stresstålig, strukturerad och ordningsam.

Det är meriterande:
Tidigare arbetserfarenhet inom floristyrket eller butikserfarenhet.

Arbetsuppgifter:
Ansvarig över inköp av snittblommor, följa uppsatta försäljningsmål och vara med driva utvecklingen framåt med hjälp av aktuella varor i butik. Varuexponering, kassa, varuplock samt övrigt förekommande butikssysslor.

Om jobbet
Ort: Rosendal, Uppsala
Tillträde: Omgående
Anställningsform: 75%. Denna tjänst innefattar dagtid, kvällstider och var 3e helg.

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Visa mindre

Florist - Blomsterlandet, Rosendal

Ansök    Okt 6    Retail Knowledge Sweden AB    Florist
Blomsterlandet söker en Florist med passion för sitt yrke till vår butik i Rosendal, Uppsala.  Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team. Vi vill att du ska: Älska kundmötet, vara positiv, ha god samarbetsförmåga, vara nyskapande, affärsmässig och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver trivas med att arbeta i högt tempo och kunna hoppa in med kort var... Visa mer
Blomsterlandet söker en Florist med passion för sitt yrke till vår butik i Rosendal, Uppsala. 

Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha god samarbetsförmåga, vara nyskapande, affärsmässig och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver trivas med att arbeta i högt tempo och kunna hoppa in med kort varsel. 

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha arbetat som florist tidigare. Vi behöver någon som kan höja avdelningen så vi ser gärna att du har erfarenhet inom floristyrket. 

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor. 

Om jobbet
Ort: Rosendal
Anställningsform: Timanställning dagtid samt kvällar vid behov. Arbete var tredje helg lördag och söndag. Möjlighet till fasta tider under högtider eller vid sjukdom

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Rekryteringen sker löpande.

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Visa mindre

Florist

Ansök    Sep 22    PULS AB    Florist
Vi söker 2 medarbetare till vår butik i uppsala Vi söker dig med floristutbildning alt. har arbetat i blombutik i flera år. Gärna med Interflorakonceptet. Är du under utbildning och har seendet går det också bra. Det är högt tempo i butiken och mycket bud så du behöver vara stresstålig. Idag söker vi en anställd på en helgtjänst- upp till 50% då behov av personal vid högtider och sjukdom behövs. och sen har vi ett vikariat till augusti 2022- hel... Visa mer
Vi söker 2 medarbetare till vår butik i uppsala


Vi söker dig med floristutbildning alt. har arbetat i blombutik i flera år. Gärna med Interflorakonceptet.
Är du under utbildning och har seendet går det också bra.


Det är högt tempo i butiken och mycket bud så du behöver vara stresstålig.


Idag söker vi en anställd på en helgtjänst- upp till 50% då behov av personal vid högtider och sjukdom behövs.


och sen har vi ett vikariat till augusti 2022- helgtjänst varannan helg fre-lör-sön med start omgående eller enligt överenskommelse.


I det vardagliga arbetet ingår även försäljning till kunder, kassahantering, upplockning av varor och fler alldagliga arbetsuppgifter inom butiksarbete.


Vi är idag ett gäng på 4 personer (en är mammaledig) med mycket skratt och skoj i vardagen. Välkommen med din ansökan!


Är du inte utbildad/ har kunskap vänlig sök inte jobbet.


Hälsningar,
Interflora Puls Uppsala Visa mindre

Florist

Ansök    Maj 31    PULS AB    Florist
Florist sökes Vi söker nu vår nya kollega! Vill du ha ett roligt och kreativt jobb med många glada kollegor och färggrann atmosfär så ska du söka jobb hos oss! Vi söker nu en florist på minst 75% för att utöka vårt team i vår butik Blomsterpassagen Fältöversten i Stockholm. Du ska vara utbildad florist, gärna ha minst ett års erfarenhet av blomsterbutik. Du ska klara av all slags binderi och att göra bukett framför kund med en klar självsäkerhet och... Visa mer
Florist sökes
Vi söker nu vår nya kollega!


Vill du ha ett roligt och kreativt jobb med många glada kollegor och färggrann atmosfär så ska du söka jobb hos oss! Vi söker nu en florist på minst 75% för att utöka vårt team i vår butik Blomsterpassagen Fältöversten i Stockholm.
Du ska vara utbildad florist, gärna ha minst ett års erfarenhet av blomsterbutik.
Du ska klara av all slags binderi och att göra bukett framför kund med en klar självsäkerhet och i bra tempo.
Kunskap om krukväxter är ett plus.


Vi söker dig som:


• Har kassavana
• Är stresstålig, alert och glad med fokus på kvalité och kreativitet
• Brinner för försäljning och kundkontakt samt alltid göra sitt yttersta för att uppfylla kundens förväntningar
• Du ska klara av att arbeta lika bra självständigt som i ett team
• Följa arbetsplatsens rutiner, koncept och mål
• Är idésprudlare, positiv, lojal och punktlig


Vill du växa med oss? Vi erbjuder just nu tjänster
• helg och extra vid behov
• 75% och uppåt


Tillträde omgående el enligt överenskommelse


Skicka din ansökan till [email protected] Visa mindre

Butiksmedarbetare med floristkunskap - Blomsterlandet, Rosendal

Ansök    Jul 20    Retail Knowledge Sweden AB    Florist
Blomsterlandet söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Uppsala, Rosendal.  Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team. För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv oc... Visa mer
Blomsterlandet söker en säljande Florist med passion för snittblommor och mötet med kund till vår butik i Uppsala, Rosendal. 

Brinner du för människor och har ett starkt växt- och trädgårdsintresse? Då kanske just du är rätt person att komplettera vårt fantastiska team.

För att lyckas hos oss tror vi att du är en person med ett stort engagemang för kunden och trädgård. Vi tror att du tillsammans med hela teamet i vår butik kommer att få både dig själv och butiken att växa.

Vi vill att du ska:
Älska kundmötet, vara positiv, ha lätt för att samarbeta med andra, vara självgående och ha en utpräglad servicekänsla. Du behöver även vara stresstålig, ordningsam och trivas med att ha många bollar i luften.

Krav på erfarenhet:
För att klara av tjänsten behöver du ha arbetat som florist eller genomfört en floristutbildning.

Arbetsuppgifter:
Arbetsuppgifterna kommer att bestå av kundservice, beställning, varuexponering, varuplockning samt i övrigt förekommande butikssysslor.

Om jobbet
Ort: Uppsala, Rosendal 
Anställningsform: Tillsvidare 22 tim/v

Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!
Rekyteringen sker löpande.

Om företaget:
Blomsterlandet är en svensk växtkedja med 63 butiker från Malmö i syd till Luleå i norr. Blomsterlandet erbjuder ett brett sortiment av såväl växter och tillbehör för hem och trädgård. Dessutom har man en e-handel som har öppet dygnet runt.

Bolaget ägs av Stena Adactum, ett företag i Stena-koncernen, och har sitt huvudkontor i Mölnlycke utanför Göteborg. Visa mindre

Florist

Ansök    Mar 3    PULS AB    Florist
Vi på interflora puls Uppsala söker ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och några timmar på söndagar vid behov/mycket bud. Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och guida kunder med dina kunskap. Är du den vi söker så hör av dig på interf... Visa mer
Vi på interflora puls Uppsala söker ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och några timmar på söndagar vid behov/mycket bud.
Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och guida kunder med dina kunskap. Är du den vi söker så hör av dig på [email protected] Tjänsten ska bli tillsatt så fort som möjligt. Visa mindre

Florist

Ansök    Apr 14    PULS AB    Florist
Vi på interflora puls Uppsala söker 2 ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och söndagar. Ibland även kunna hoppa in vardagar vid högtryck, sjukdom och vab. Antingen varje helg eller varannan. Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och gu... Visa mer
Vi på interflora puls Uppsala söker 2 ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och söndagar. Ibland även kunna hoppa in vardagar vid högtryck, sjukdom och vab.
Antingen varje helg eller varannan.


Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och guida kunder med dina kunskap. Är du den vi söker så hör av dig på [email protected] Tjänsten ska bli tillsatt så fort som möjligt. Visa mindre

Florist sökes

Ansök    Apr 7    Blomsterhallen S.A AB    Florist
Vi expanderar och behöver bli fler. Blomsterhallen är ett väletablerat blomsterföretag i Uppsala sedan 28 år tillbaka. Våra butiker finns belägna på Kungsgatan 70 och i Gränbystadensgalleria och utgör Uppsalas största blomsteraffärer med den största och exklusivaste blomsterkylen. Vår målsättning är att erbjuda bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser. Vi är vana att betjäna privatperson likväl som större kunder. Vi jobbar i te... Visa mer
Vi expanderar och behöver bli fler.
Blomsterhallen är ett väletablerat blomsterföretag i Uppsala sedan 28 år tillbaka.
Våra butiker finns belägna på Kungsgatan 70 och i Gränbystadensgalleria och utgör Uppsalas största blomsteraffärer med den största och exklusivaste blomsterkylen. Vår målsättning är att erbjuda bra service och ett stort utbud av kvalitetsprodukter till bra priser.
Vi är vana att betjäna privatperson likväl som större kunder. Vi jobbar i team och strävar efter att ge kunden en helhetslösning. Vi söker en utbildad florist gärna med erfarenhet inom branschen.
Du som söker ska kunna jobba i grupp och även självständigt, är stresstålig och kreativ.
Tjänsten är omgående ca. 75-80%
skicka din anmälan så snart som möjligt till [email protected] Visa mindre

Florist

Ansök    Nov 6    PULS AB    Florist
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ???????? Vi söker nu en florist för julextra samt vid behov hos oss. Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna. Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situationer. Är du den vi söker hör av dig ???? [email protected] Visa mer
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ????????


Vi söker nu en florist för julextra samt vid behov hos oss.
Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna.


Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situationer.


Är du den vi söker hör av dig ????
[email protected] Visa mindre

Florist

Ansök    Dec 27    PULS AB    Florist
Vi på interflora puls Uppsala söker ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och några timmar på söndagar vid behov/mycket bud. Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och guida kunder med dina kunskap. Är du den vi söker så hör av dig på interf... Visa mer
Vi på interflora puls Uppsala söker ny medarbetare. Tjänsten är för helgextra fre em från kl 14, hela lördagen och några timmar på söndagar vid behov/mycket bud.
Vi söker dig som är framåt, van att jobba med beställningar, kan ta ansvar då det kan vara mycket bud, kunder och varuvård. Du ska vara utbildad florist, ha kassavana och ett glatt humör, kunna binda buketter, binderier och guida kunder med dina kunskap. Är du den vi söker så hör av dig på [email protected] Tjänsten ska bli tillsatt så fort som möjligt. Visa mindre

Florist/ Butiksmedarbetare

Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk. Kassavana samt körkort ses som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Anställningsform: Tjänsten 75-100% Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provanstä... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.


Kassavana samt körkort ses som meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningsform: Tjänsten 75-100% Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provanställning tillämpas
Tillträde: omgående
Lön: individuell lönesättning/Kollektivavtal finns
Sista ansökningsdag: 30/3-21
#jobbjustnu


Vi tar emot ansökan via mejl: [email protected]
Frågor besvaras på tel:Anna 0727-200132
Pontus 0706-621878
Eller via post :


Bellis Blomsterhandel
Rackabersgatan 8
752 32 Uppsala Visa mindre

Florist

Ansök    Maj 20    PULS AB    Florist
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ???????? Vi söker nu en florist för helgextra samt vid behov hos oss. Tjänsten avser varannan helg, någon kväll i veckan plus extra vid högtider m.m Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna. Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika s... Visa mer
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ????????


Vi söker nu en florist för helgextra samt vid behov hos oss.
Tjänsten avser varannan helg, någon kväll i veckan plus extra vid högtider m.m
Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna.


Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situationer.


Är du den vi söker hör av dig ????
[email protected] Visa mindre

Florist/ Butiksmedarbetare

Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk. Kassavana samt körkort ses som meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Anställningsform: Tjänsten är heltid. Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provan... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.


Kassavana samt körkort ses som meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningsform: Tjänsten är heltid. Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provanställning tillämpas
Tillträde: omgående
Lön: individuell lönesättning/Kollektivavtal finns
Sista ansökningsdag: 1/6-20
#jobbjustnu


Vi tar emot ansökan via mejl: [email protected]
Frågor besvaras på tel:Anna 0727-200132
Pontus 0706-621878
Eller via post :


Bellis Blomsterhandel
Rackabersgatan 8
752 32 Uppsala Visa mindre

Florist

Ansök    Jan 15    PULS AB    Florist
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ???????? Vi söker nu en florist för deltidsanställning hos oss.  Tjänsten avser varannan helg, någon kväll i veckan plus extra vid högtider m.m  Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna. Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situati... Visa mer
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ????????


Vi söker nu en florist för deltidsanställning hos oss. 
Tjänsten avser varannan helg, någon kväll i veckan plus extra vid högtider m.m 
Du ska ha utbildning/ vara under utbildning så du har grunderna.


Vi söker en duktig florist som är glad och positiv. Viljan att lära sig, Vana/ våga att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situationer. 


Är du den vi söker hör av dig ????
[email protected] Visa mindre

Florist

Ansök    Dec 9    PULS AB    Florist
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ???????? Vi söker nu två erfarna florister för Heltids och deltidsanställning hos oss. Med start omgående. Du ska ha utbildning samt flerårig erfarenhet av floristyrket samt behärska alla arbetsuppgifter som omfattas i floristyrket.  Vi söker en duktig (snabb) florist som är glad och positiv. Vana av att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i ol... Visa mer
Vi på interflora Puls Uppsala söker ny kollega till vårt team ????????
Vi söker nu två erfarna florister för Heltids och deltidsanställning hos oss. Med start omgående.
Du ska ha utbildning samt flerårig erfarenhet av floristyrket samt behärska alla arbetsuppgifter som omfattas i floristyrket. 


Vi söker en duktig (snabb) florist som är glad och positiv. Vana av att jobba självständigt och vara kreativ, stresstålig samt duktig att hantera kunder i olika situationer. 


Är du den vi söker hör av dig ???? Visa mindre

Avdelningsansvarig Florist

Bellis söker en ny florist, som avdelningsansvarig för snittblommor på Rackarberget. Du kommer här ha en unik möjlighet att vara med och påverka ditt arbete samt utveckla Bellis snittblomsavdelning.Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.Kassavana samt körkort ses som ... Visa mer
Bellis söker en ny florist, som avdelningsansvarig för snittblommor på Rackarberget. Du kommer här ha en unik möjlighet att vara med och påverka ditt arbete samt utveckla Bellis snittblomsavdelning.Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.Kassavana samt körkort ses som meriterande.Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Anställningsform: Tjänsten är heltid. Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget. Tillsvidareanställning provanställning tillämpasTillträde: enligt överrenskommelse/Kollektivavtal finnsLön: individuell lönesättningSista ansökningsdag: 26/10-19Vi tar emot ansökan via mejl: [email protected] via post :Frågor besvaras via mail eller Tel Linda 0727-200132Pontus 0706-621878Bellis BlomsterhandelRackarbersgatan 8752 32 Uppsala Visa mindre

Florist

Ansök    Nov 4    PULS AB    Florist
Är du den vi söker? vi på interflora puls söker nu en ny heltid/ deltid medarbetare för omgående. utbildning är ett krav. Visa mer
Är du den vi söker?
vi på interflora puls söker nu en ny heltid/ deltid medarbetare för omgående.
utbildning är ett krav. Visa mindre

Florist/ Butiksmedarbetare

Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.Kassavana samt körkort ses som meriterande.Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Anställningsform: Tjänsten är heltid. Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provanställni... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad florist. Du har dokumenterad erfarenhet av floristyrket. Du behärskar yrkets alla delar såsom sorgbinderi och färskvaruhantering. Du arbetar alltid med kunden i fokus, och har ett naturligt servicetänk.Kassavana samt körkort ses som meriterande.Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.Anställningsform: Tjänsten är heltid. Tjänsten är i första hand lokaliserad till Rackarberget . Tillsvidareanställning provanställning tillämpasTillträde: enligt överrenskommelseLön: individuell lönesättning/Kollektivavtal finnsSista ansökningsdag: 30/10-19Vi tar emot ansökan via mejl: [email protected]ågor besvaras på tel:Linda 0727-200132 Pontus 0706-621878Eller via post :Bellis BlomsterhandelRackabersgatan 8752 32 Uppsala Visa mindre

Florist söks

Ansök    Mar 8    Uppsala Blomcenter AB    Florist
Glad och trevlig med erfarenhet av floristyrket. Utåtriktad med energi och vilja att ta i när det behövs. Visa mer
Glad och trevlig med erfarenhet av floristyrket. Utåtriktad med energi och vilja att ta i när det behövs. Visa mindre