Lediga jobb som Kranbilsförare i Uppsala

Se lediga jobb som Kranbilsförare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Andreas Ekström Åkeri söker C alt CE-chaufför i Uppsala till Kranväxlare

Andreas Ekström Åkeri söker C-chaufför alternativt CE-chaufför I Uppsala till Kranväxlare Se hela annonsen och ansök direkt: https://www.forartjanst.se/jobbannonser/chauffor-till-kranvaxlare/632 Hej! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att köra kranbil! Du som söker bör uppskatta ett varierande arbete, flytande svenska både i tal och skrift är ett krav, Du bör ha krankort över 18 ton meter, giltig ykb samt C-kort, lön enligt avtal, tjänsten e en he... Visa mer
Andreas Ekström Åkeri söker C-chaufför alternativt CE-chaufför I Uppsala till Kranväxlare


Se hela annonsen och ansök direkt:
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/chauffor-till-kranvaxlare/632Hej! Nu söker vi dig som har erfarenhet av att köra kranbil! Du som söker bör uppskatta ett varierande arbete, flytande svenska både i tal och skrift är ett krav, Du bör ha krankort över 18 ton meter, giltig ykb samt C-kort, lön enligt avtal, tjänsten e en heltidsanställning med en 6 månaders provanställning, bilen är en helt ny Mercedes med en 35tons kran samt en växlare


Det är meriterande med CE-kort


Andreas Ekström Åkeri grundades 2002 och har i dagsläget 5st bilar med diverse körningar genom MLT


Ansök direkt via www.forartjanst.se Visa mindre

Kranbilsförare, Uppsala

Jobb-ID 1022062 Jobbeskrivning Vi söker nu kranbilsförare för uppdrag hos kund. För det här uppdraget krävs det att du har C-körkort och krankort. Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra runt i Uppsala med omnejd för att hämta upp material för återvinning och omplacering. Det kan också ingå en del enklare underhålls- och reparationsarbeten av fordonen som du kör. Vi söker flera personal och anställer löpande. Uppdraget är en tillsvidareanställning med s... Visa mer
Jobb-ID
1022062

Jobbeskrivning
Vi söker nu kranbilsförare för uppdrag hos kund. För det här uppdraget krävs det att du har C-körkort och krankort. Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra runt i Uppsala med omnejd för att hämta upp material för återvinning och omplacering. Det kan också ingå en del enklare underhålls- och reparationsarbeten av fordonen som du kör. Vi söker flera personal och anställer löpande. Uppdraget är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Villkor
Startdatum: Enligt överenskommelse
Ort: Uppsala med omnejd
Arbetstider: 6-15

KOMPETENSKRAV

- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- C-körkort
- Krankort med behörighet upp till 18TM
- Giltigt YKB
- Digitalt förarbevis


MERITERANDE

- Tidigare erfarenhet som kranbilsförare
- Krankort med behörighet över 18TM
- C2-körkort och erfarenhet av baklastare
- ADR
- Kunskaper inom digital avvikelsehantering och digitala tömningssystem
- Kännedom om precisionskörning med kran.
- Tidigare erfarenhet av att hantera fordonsdatorer och RFID-utrustning


DINA ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter kommer vara att köra runt i Uppsala med omnejd för att hämta upp material för återvinning och omplacering. Du kommer att köra efter angiven rutt där du lastar och lossar lastbilar, behållare och annat utomhus. I jobbet ingår också att göra avvikelserapporter samt hantering av fordonsdatorer och RFID-utrustning. Du kommer också att utföra enklare underhålls- och reparationsarbeten.
Arbetet ställer krav på precision, samarbetsvilja och noggrannhet. Du kommer både att arbeta i lag och självständigt.

OM FÖRETAGET
Vår kund är ett välrenommerat företag i återvinning- och miljöbranschen. Företaget är ett familjeföretag som värnar mycket över sitt namn och varumärke. Företaget är noggrann och har ett starkt varumärke inom branschen; därför ställs också höga krav på personalen.

Företaget finns i flera delar av Sverige och söker just nu personal i flera orter.

DIN PROFIL
För att lyckas i den här rollen behöver du ha en hög arbetsmoral och en positiv inställning. Jobbet är ett serviceyrke så du ska ha en god känsla av service. Du är en lagarbetare och har god kommunikation med dina kollegor. Jobbet kan vara stressigt och innebära tunga lyft, därför är det en fördel att du är stresstålig och har god fysik. Du behöver tala och skriva svenska samt kunna kommunicera på engelska obehindrat.

OM OSS
Som anställd på Reko Consulting kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Reko Consulting får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Reko arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Reko för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Visa mindre

Lastbilschaufför/lagerhanterare

Ansök    Sep 1    Bwn Bygg AB    Kranbilsförare
Vi söker en duktig lastbilschaufför för omgående anställning till vår kranbil för byggmaterialstransporter. Du kommer utgå ifrån vår husfabrik i Uppsala. Om tjänsten: Tjänsten innefattar också att vid behov stötta dina kollegor inne i fabriken. Det kan handla om allt ifrån att kapa samt packa virke till våra egna hus. Man kan även då och då få hjälpa till i viss mån ute på våra många byggen med diverse uppgifter. Krav för tjänsten: C-kort Om företaget: BWN... Visa mer
Vi söker en duktig lastbilschaufför för omgående anställning till vår kranbil för byggmaterialstransporter. Du kommer utgå ifrån vår husfabrik i Uppsala.
Om tjänsten:
Tjänsten innefattar också att vid behov stötta dina kollegor inne i fabriken. Det kan handla om allt ifrån att kapa samt packa virke till våra egna hus. Man kan även då och då få hjälpa till i viss mån ute på våra många byggen med diverse uppgifter.
Krav för tjänsten:
C-kort
Om företaget:
BWN Bygg är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade villor, par o radhus samt fritidshus som byggs i lösvirke med hög kvalitét. Vi bygger gedigna bostäder med karaktär. Tidlösa, moderna och funktionella hem som höjer människors livskvalitét.
Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material.
Under senare år har vi fokuserat mycket på större exploateringsprojekt då vi tillsammans med välkända exploatörer, med välrenommerade arkitekter byggt flera områden med par och radhus i brf-form. Visa mindre

Kranbilschaufför till 3-axl kranbil/brädgårdsbil i Uppsala

Bylund & Kokks AB söker kranbilschaufför i Uppsala Se hela annonsen här & ansök direkt https://www.forartjanst.se/jobbannonser/kranbilschauffor-till-3-axl-kranbilbradgardsbil/94c97538-0211-44e2-a29a-a3478ba33b0d Kranbilsförare till 3axl brädgårdsbil Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter som chaufför kommer innebära att du kommer att leverera och hämta byggmaskiner, brädgårdsmaterial, ställning, förbrukningsmaterial och div tillbehör till och från arbe... Visa mer
Bylund & Kokks AB söker kranbilschaufför i Uppsala
Se hela annonsen här & ansök direkt
https://www.forartjanst.se/jobbannonser/kranbilschauffor-till-3-axl-kranbilbradgardsbil/94c97538-0211-44e2-a29a-a3478ba33b0d
Kranbilsförare till 3axl brädgårdsbil
Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter som chaufför kommer innebära att du kommer att leverera och hämta byggmaskiner, brädgårdsmaterial, ställning, förbrukningsmaterial och div tillbehör till och från arbetsplatser.
Efter avstämning med transportledare kommer du att påbörja din rutt. Du kommer själv att leverera till byggarbetsplatser som inte alltid har en adress så det ställs krav på dig att du är kreativ i din körning och har ett gott lokalsinne.


Din profil:
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel, serviceinriktad samt vara i fysisk god form för lastning och lossning, bosatt i Stockholm. Som chaufför representerar du företaget och är vårat ansikte ut mot kund.


Skallkrav:
C-Körkort
YKB
Erfarenhet av kranbilskörning
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal


Meriterande:
Erfarenhet inom byggsektorn
ADR
Arbete på väg
CE Kort


Placeringsort:
Uppsala


Anställningsform:
Provanställning som vid förlängning övergår till heltidsanställning
Lön: Enligt överenskommelse


Om företaget:
Bylund & Kokk Transport AB är ett väletablerat företag. Tillsammans har vi en väldigt lång erfarenhet och bred kompetens inom transport, logistik och byggsektorn.


Bylund & Kokk Transport finns till hands för att hjälpa och underlätta vardagen för våra kunder. Vi transporterar all typ av material inom byggsektorn till företag och privatpersoner samtidigt som vi får möjligheten att ge jobb till människor. Vi är specialister på att leverera och hitta lösningar.
Vår viktigaste resurs, personalen, skall ha en god arbetsmiljö och uppleva sitt arbete som meningsfullt, positivt och stimulerande.
Som anställd på Bylund & Kokk Transport kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, förmåner etc.


Övrig information
Start: Omgående
Om du känner att du skulle passa in rekommenderar vi att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Bylund & Kokk Transport AB
-Lyfter lösningar Visa mindre

Lastbilschaufför/lagerhanterare

Ansök    Maj 23    Bwn Bygg AB    Kranbilsförare
Vi söker en duktig lastbilschaufför för omgående anställning till vår kranbil för byggmaterialstransporter. Du kommer utgå ifrån vår husfabrik i Uppsala. Om tjänsten: Tjänsten innefattar också att vid behov stötta dina kollegor inne i fabriken. Det kan handla om allt ifrån att kapa samt packa virke till våra egna hus. Man kan även då och då få hjälpa till i viss mån ute på våra många byggen med diverse uppgifter. Krav för tjänsten: C-kort Om företaget: BWN... Visa mer
Vi söker en duktig lastbilschaufför för omgående anställning till vår kranbil för byggmaterialstransporter. Du kommer utgå ifrån vår husfabrik i Uppsala.
Om tjänsten:
Tjänsten innefattar också att vid behov stötta dina kollegor inne i fabriken. Det kan handla om allt ifrån att kapa samt packa virke till våra egna hus. Man kan även då och då få hjälpa till i viss mån ute på våra många byggen med diverse uppgifter.
Krav för tjänsten:
C-kort
Om företaget:
BWN Bygg är ett familjeföretag som har sitt fokus på kundanpassade villor, par o radhus samt fritidshus som byggs i lösvirke med hög kvalitét. Vi bygger gedigna bostäder med karaktär. Tidlösa, moderna och funktionella hem som höjer människors livskvalitét.
Vi erbjuder även ett eget huskoncept, Ekohus, som vi bygger med ekologiska principer i naturliga material.
Under senare år har vi fokuserat mycket på större exploateringsprojekt då vi tillsammans med välkända exploatörer, med välrenommerade arkitekter byggt flera områden med par och radhus i brf-form. Visa mindre

Kranförare med C-kort anställes omgående

Om företaget För kunds räkning söker vi en kranförare med lastbilskort. Du kommer att tillhöra ett montageteam som opererar i Värmland, Närke och Dalarna, men även uppdra längre bort kan förekomma. Företaget är specialister på hallar och har vuxit mycket fort de senaste åren, varför man nu behöver rekrytera ytterligare en kranförare. Du rapporterar direkt till VD och ägare, som själv kör en annan kran. Det här är ett företag med öppen företagskultur och hö... Visa mer
Om företaget
För kunds räkning söker vi en kranförare med lastbilskort. Du kommer att tillhöra ett montageteam som opererar i Värmland, Närke och Dalarna, men även uppdra längre bort kan förekomma. Företaget är specialister på hallar och har vuxit mycket fort de senaste åren, varför man nu behöver rekrytera ytterligare en kranförare. Du rapporterar direkt till VD och ägare, som själv kör en annan kran. Det här är ett företag med öppen företagskultur och högt i tak. Har du rätt känsla innebär detta möjlighet till fast jobb med mycket god anställningstrygghet.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att vara förste kranförare på en mobilkran. Det innebär att du både kör ut kranen till montageplatsen samt kör och förflyttar kranen på arbetsplatsen. Du tillhör ett montageteam som reser mellan olika montageplatser. Övernattningar förekommer. Arbetstider dagtid.

Din profil
Det här är ett precisionsarbete med människor i närheten, varför erfarenhet av och känsla för krankörning är ett krav. Tjänsten kräver även att du har lastbilskörkort samt kan kommunicera på engelska. Kunskaper i ryska meriterar! Vi söker dig som tar ansvar för både gods och människor på arbetsplatsen och som tycker om att ingå i och arbeta med ett arbetslag där man hjälps åt. Urval sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta inte med din ansökan. Välkommen!

Om Industrisupport
Industrisupport startades 1999 och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som idag har verksamhet och kontor på flera orter. Vi arbetar med åtskilliga yrkeskategorier både på kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här är en långsiktig inhyrning som om allt klaffar leder till fast anställning hos kundföretaget.

Genom vår värdegrund, affärsidé och vision skall vi vara en attraktiv arbetsgivare för duktiga medarbetare och därigenom vara kundernas förstaval när de väljer samarbetspartner i rekryterings- och bemanningsfrågor. Det är viktigt för oss att du mår bra och känner dig trygg, vilket innebär att vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag. Visa mindre