Lediga jobb som Läkemedelskonsulent i Uppsala

Se lediga jobb som Läkemedelskonsulent i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Vi söker juniora teknikkonsulter Medtech och Pharma i Uppsala

Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Dina arbetsuppgifter Som teknikkonsult hos vår kund kommer du antingen få jobba internt alternativt att du kommer att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch d... Visa mer
Är läkemedel och medicinteknik ett område du känner till sedan studierna och vill utvecklas inom? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!
Dina arbetsuppgifter
Som teknikkonsult hos vår kund kommer du antingen få jobba internt alternativt att du kommer att få sitta ute hos kund. Du kommer att få bli en del av en mindre grupp och tillsammans jobba mot uppsatta mål. Exakta arbetsuppgifter beror på vilken typ av profil just du som söker har men den bransch du kommer att jobba inom är medicinteknik och läkemedel. Då du är nyutexaminerad alternativt junior inom området så kommer detta vara en plats där du kommer bygga på din expertis och det är något vår kund jobbar hårt för att du ska göra genom en väl genomtänkt introduktion som innehåller både mentorskap och din egna utvecklingsplan tillsammans med mycket mer. Vi söker dig som vill utvecklas i en roll som Processingenjör eller Valideringsingenjör och vill jobba mot en roll som Projektledare.
- Valideringsingenjörer tar fram valideringsprotokoll, planer, utför kvalificeringar och processvalideringar, skriver rapporter och driver ändringsärenden.
- Processingenjörer ansvarar för föra in ny utrustning eller skala upp processer, driva ändringar eller felsökningar i produktion.
Kanske tycker du båda ovanför låter intressant men du gillar att jobba mer hands on, ja då passar du perfekt för Test och verifiering. Du jobbar med liknande arbetsuppgifter redan nämnt men du jobbar närmare maskinerna.
Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.
Din profil
Skallkrav:
- Högskole-/Civilingenjör inom Bioteknik, Kemi, Automation eller liknande område
- Svenska & engelska i tal och skrift
- Examensarbete alternativt sommarjobb inom relevant område


Meriterande:
- Relevant arbetslivserfarenhet (extra jobb, sommarjobb mm.)
- Erfarenhet av:
- Life Science industrin
- forskning
- GMP
- B-Körkort
Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.


Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.


Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.


För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående alternativt September 2021


Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag! Visa mindre

Vi söker en Säljare/Produktspecialist i Klinisk Nutrition/Vätsketerapi

I Uppsala finns Fresenius Kabis svenska marknadsbolag. Det är marknadsbolaget som informerar kunder och patienter om vilka produkter vi har att erbjuda och hur de ska användas. Vi vågar påstå att för den enskilda patienten är vår försäljning livsviktig. Våra högkvalitativa produkter inom nutrition och vätsketerapi räddar liv. Vi har cirka 35 tjänster inom avdelningen, och ca hälften av oss är läkemedelskonsulenter som ständigt är ute hos våra kunder. En pe... Visa mer
I Uppsala finns Fresenius Kabis svenska marknadsbolag. Det är marknadsbolaget som informerar kunder och patienter om vilka produkter vi har att erbjuda och hur de ska användas. Vi vågar påstå att för den enskilda patienten är vår försäljning livsviktig. Våra högkvalitativa produkter inom nutrition och vätsketerapi räddar liv. Vi har cirka 35 tjänster inom avdelningen, och ca hälften av oss är läkemedelskonsulenter som ständigt är ute hos våra kunder. En person som är svårt sjuk ber sällan om näring, eftersom personen i fråga oftast varken känner hunger eller törst. Vi ser det som vårt uppdrag att öka kunskapen hos alla vårdgivare så att patienten får den vätska och näring som vi alla behöver för att överleva.

Vi söker en person som med ett stort eget driv och ansvar som leder försäljningen i vårt distrikt i Uppsala området med angränsande landsting. Vi erbjuder en utvecklande tjänst i en välmående och väl sammanhållen organisation där medarbetarna har roligt på arbetet. Atmosfären är prestigelös och det finns en stark lojalitet för varandra och bolaget. Du blir en del av ett starkt varumärke där dina insatser blir viktiga för företagets fortsatta utveckling.


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att du träffar kunder verksamma inom sjukvårds- och omvårdnadssektorn med inriktning klinisk nutrition och vätskor. Du ansvarar även för kontakter med Key Opinion Leaders och referensgrupper som påverkar utfallet av avtal som tecknas med landstingen. Du ska tycka om tydliga mål samt vara social och se vikten av bra relationer då vi på Fresenius Kabi arbetar långsiktigt tillsammans med våra kunder. Arbetet innebär en del resor och övernattningar.

Rollen som Produktspecialist ställer höga krav på:

Självständighet, arbetskapacitet och samarbetsförmåga.
Förmågan att arbeta under eget ansvar
Affärsmedvetenhet

Om dig
Du som söker har en akademisk utbildning, lägst högskoleutbildning. Erfarenhet av försäljning inom läkemedel- eller nutritionsområdet är meriterande. Sjuksköterskeutbildning eller dietist utbildning är en lämplig bakgrund för uppdraget. Även annan adekvat utbildning kan vara aktuell.

Som person är du resultatinriktad, drivande, utåtriktad samt trivs att arbeta i team. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift. Körkort är ett krav. Lämplig placeringsort är Uppsala med omnejd.


Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning i prövosyfte som efter 6 månader övergår i tillsvidareanställning efter överenskommelse.


Om oss
Vi är ett växande företag med cirka 1100 anställda i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. Vi är stolta över våra produkter och det genomsyrar hela företaget. I våra medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Vi tror på vår personal och är passionerad i vår utveckling av alla våra medarbetare. Vår världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kersti Sonesson, 070–3514624 eller [email protected] Fackliga kontaktpersoner är Frank Glackin för Unionen, 018–644 773 och Teresia Karlsson för SACO, 018–644 034.

  Visa mindre

Administratör inom dokumentation sökes i Uppsala

Har du ett intresse för Medtech och har studerat samt har intresse för teknik och natur? Då kan detta vara intressant för dig! Dina arbetsuppgifter Man kommer arbeta som underkonsult till en stor aktör inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Kunden du kommer att sitta hos verkar inom området Medtech. Du kommer att administrera och sköta dokumentationen tillsammans med personer i olika projektgrupper. Du kommer att hjälpa till att dokumentera och administrera d... Visa mer
Har du ett intresse för Medtech och har studerat samt har intresse för teknik och natur? Då kan detta vara intressant för dig!
Dina arbetsuppgifter
Man kommer arbeta som underkonsult till en stor aktör inom läkemedelsbranschen i Uppsala. Kunden du kommer att sitta hos verkar inom området Medtech. Du kommer att administrera och sköta dokumentationen tillsammans med personer i olika projektgrupper. Du kommer att hjälpa till att dokumentera och administrera de ingenjörerna behöver hjälp med. Denna dokumentation innefattar det som skickas inom instrument, t ex material, certifikat, manualer mm. för att påvisa att informationen är läsbar. Dokumentationen du kommer att hantera är skriven på engelska.


Om företaget
Vår kund är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur.
De är ett ledande teknikkonsultföretag med kunskap som vilar på hundraårig erfarenhet. De erbjuder kvalificerade tjänster och lösningar för industrins processer, för infrastrukturella projekt och vid utvecklingen av produkter och IT-system. De är även en ledande aktör inom kontroll och besiktning. Företaget har idag ungefär 7000 medarbetare och en årlig omsättning på ungefär 8 miljarder SEK. Mer information om företaget ges vid intervjutillfället.
Din profil
Skallkrav:
Gymnasial alt. eftergymnasialutbildning inom Teknik eller Naturvetenskap
Mycket goda kunskaper i Svenska & Engelska i tal och skrift
Arbetat i en administrativ position alt. med dokumentation
Tekniskt intresseradVi ser det som starkt meriterande om du besitter ett intresse för branschen Medtech/Medicinteknik och/eller om du har tidigare erfarenhet inom industri


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.
Villkor
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Start: Omgående alt. hösten
Urval sker löpande, kom in med din ansökan idag!
Kontaktperson(er)
Fredrik Svelander
0706285222
[email protected] Visa mindre

Product Manager for Enteral Nutrition and Enteral Medical Devices

Fresenius Kabi is a global health care company that specializes in lifesaving medicines and medical technologies for infusion, transfusion and clinical nutrition. Our expansive portfolio of products and global network of science and manufacturing centers provide essential support for the care of critical and chronically ill patients. We are part of Fresenius SE, a health care group with more than 100 years of experience in pharmaceuticals, medical devices ... Visa mer
Fresenius Kabi is a global health care company that specializes in lifesaving medicines and medical technologies for infusion, transfusion and clinical nutrition. Our expansive portfolio of products and global network of science and manufacturing centers provide essential support for the care of critical and chronically ill patients. We are part of Fresenius SE, a health care group with more than 100 years of experience in pharmaceuticals, medical devices and life sciences. Our employees – more than 35,000 worldwide – develop and deliver injectable pharmaceuticals and infusion systems; blood collection, transfusion and cell technologies; and essential nutrients for parenteral nutrition.

Whether you work for us, buy from us, partner with us, or invest in us, you will come to know that caring is at the core of everything we do. Our purpose is to put lifesaving medicines and technologies in the hands of people who care for patients, and to find answers to the challenges they face every day.

The Product Manager (PM) for Enteral Nutrition and Enteral Medical Devices is responsible for the Enteral Nutrition and Enteral Medical Devices product portfolio in Sweden. The PM’s main task is to outline and execute the annual marketing plan which includes both the strategy for the portfolio and responsibility for the action plans for the coming year(s). In addition to that, the PM is responsible for both financial and supply forecasts. Finally, the PM will be the primary speaking partner, for all colleagues in the sub-region and regional head office in Paris, for the assigned product portfolio.

Main Accountabilities

Outline annual marketing plans accordingly, to provided structure, to execute/implement product and marketing strategies as well as campaigns in alignment with the annual marketing plan to ensure annual sales, GM and EBIT targets can be achieved
Develop and present budget/forecasts (including MTS) to Senior Management
Provide required product training for all colleagues and customers on products included in the PMs responsibility
Provide supply chain with up-to-date and accurate information for sales prognoses on article level to ensure forecast accuracy, avoid backorders and scrapping
Participate in local and international activities in Fresenius Kabi such as congresses and ELAMA Marketing Meetings
Experience and Qualifications

Education at university level or similar degree in relevant disciplines, such as business administration, marketing, medicine, pharmaceuticals, nutrition physiology, nursing, etc.
Experience in marketing / product management is preferable however not mandatory
Several years of sales experience from the healthcare industry
Experience/knowledge of basic finance is preferable however not mandatory
Fluent in Swedish and English (oral and written)
Valid driver’s license for vehicles class B (B-körkort)
The position is initially a temporary employment with a view to become permanent employment if both parts agree after 6 months. The position is placed in Uppsala.

If you want to know more about the position you are welcome to contact Jonas Potyka, 00447775026003. Union representatives are Frank Glackin for Unionen, 018-644 773 and Alf Niemi for SACO, 018-644 375.

We look forward to your application! Selection and interviews will be ongoing during the whole application period, so please register your application as soon as possible.
We do not accept applications by e-mail or post. Visa mindre

Product Manager for Parenteral Nutrition

Fresenius Kabi is a global health care company that specializes in lifesaving medicines and medical technologies for infusion, transfusion and clinical nutrition. Our expansive portfolio of products and global network of science and manufacturing centers provide essential support for the care of critical and chronically ill patients. We are part of Fresenius SE, a health care group with more than 100 years of experience in pharmaceuticals, medical devices ... Visa mer
Fresenius Kabi is a global health care company that specializes in lifesaving medicines and medical technologies for infusion, transfusion and clinical nutrition. Our expansive portfolio of products and global network of science and manufacturing centers provide essential support for the care of critical and chronically ill patients. We are part of Fresenius SE, a health care group with more than 100 years of experience in pharmaceuticals, medical devices and life sciences. Our employees – more than 35,000 worldwide – develop and deliver injectable pharmaceuticals and infusion systems; blood collection, transfusion and cell technologies; and essential nutrients for parenteral nutrition.

Whether you work for us, buy from us, partner with us, or invest in us, you will come to know that caring is at the core of everything we do. Our purpose is to put lifesaving medicines and technologies in the hands of people who care for patients, and to find answers to the challenges they face every day.

The Product Manager (PM) for Parenteral Nutrition is responsible for the Parenteral Nutrition product portfolio in Sweden. The PM’s main task is to outline and execute the annual marketing plan which includes both the strategy for the portfolio and responsibility for the action plans for the coming year(s). In addition to that, the PM is responsible for both financial and supply forecasts. Finally, the PM will be the primary speaking partner, for all colleagues in the sub-region and regional head office in Paris, for the assigned product portfolio.

Main Accountabilities

Outline annual marketing plans accordingly, to provided structure, to execute/implement product and marketing strategies as well as campaigns in alignment with the annual marketing plan to ensure annual sales, GM and EBIT targets can be achieved
Develop and present budget/forecasts (including MTS) to Senior Management
Provide required product training for all colleagues and customers on products included in the PMs responsibility
Provide supply chain with up-to-date and accurate information for sales prognoses on article level to ensure forecast accuracy, avoid backorders and scrapping
Participate in local and international activities in Fresenius Kabi such as congresses and ELAMA Marketing Meetings
Experience and Qualifications

Education at university level or similar degree in relevant disciplines, such as business administration, marketing, medicine, pharmaceuticals, nutrition physiology, nursing, etc.
Experience in marketing/ product management is preferable however not mandatory
Several years of sales experience from the healthcare industry
Experience/knowledge of basic finance is preferable however not mandatory
Fluent in Swedish and English (oral and written)
Valid driver’s license for vehicles class B (B-körkort)
The position is initially a temporary employment with a view to become permanent employment if both parts agree after 6 months. The position is placed in Uppsala.

If you want to know more about the position you are welcome to contact Jonas Potyka, 00447775026003. Union representatives are Frank Glackin for Unionen, 018-644 773 and Alf Niemi for SACO, 018-644 375.

We look forward to your application! Selection and interviews will be ongoing during the whole application period, so please register your application as soon as possible.
We do not accept applications by e-mail or post. Visa mindre