Lediga jobb AB Coachgruppen Strömbergs i Uppsala

Se alla lediga jobb från AB Coachgruppen Strömbergs i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Rekryteringsträff för jobb på Arlanda

Vill du jobba på Arlanda? Vi arrangerar en rekryteringsträff för dig som vill jobba som kontrollant eller servicepersonal på Arlanda. Dessa jobb kräver att du är tidigare ostraffat, kan jobba med service och talar svenska OCH engelska. Om du är intresserad av att arbeta som flygplatskontrollant, servicevärd eller ordningsvakt på Arlanda är du välkommen till vår rekryteringsträff den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala. Varmt välkommen.... Visa mer
Vill du jobba på Arlanda? Vi arrangerar en rekryteringsträff för dig som vill jobba som kontrollant eller servicepersonal på Arlanda.
Dessa jobb kräver att du är tidigare ostraffat, kan jobba med service och talar svenska OCH engelska.
Om du är intresserad av att arbeta som flygplatskontrollant, servicevärd eller ordningsvakt på Arlanda är du välkommen till vår rekryteringsträff den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala.
Varmt välkommen. Visa mindre

Köksbiträde sökes

Vill du arbeta som köksbiträde i Uppsala? Har du vana av att jobba i köket, goda kunskaper om matlagning och en vilja att prestera på topp till fantastiska kunder? Då söker vi dig. Om profilen ovan stämmer för dig så är du varmt välkommen till vår jobbmässa (en rekryteringsträff) den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala. Ta gärna med dig ditt CV till träffen och tänk på att komma i tid. Visa mer
Vill du arbeta som köksbiträde i Uppsala? Har du vana av att jobba i köket, goda kunskaper om matlagning och en vilja att prestera på topp till fantastiska kunder? Då söker vi dig.
Om profilen ovan stämmer för dig så är du varmt välkommen till vår jobbmässa (en rekryteringsträff) den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala.
Ta gärna med dig ditt CV till träffen och tänk på att komma i tid. Visa mindre

Personliga assistenter sökes

Vi söker flera personliga assistenter för arbete i Uppsala län. Vi söker empatiska och inkännande personer som har vana av att arbeta med vård och omsorg. Om du har utbildning är du mycket eftertraktad. Svenska är naturligtvis en mycket stor fördel. Samma sak med körkort. Det finns dock många personer med vårdbehov och du får här chansen att hjälpa dem. För att söka tjänsten måste du komma på rekryteringsträff på Bangårdsgatan 13 i Uppsala, fredagen den 19... Visa mer
Vi söker flera personliga assistenter för arbete i Uppsala län. Vi söker empatiska och inkännande personer som har vana av att arbeta med vård och omsorg. Om du har utbildning är du mycket eftertraktad.
Svenska är naturligtvis en mycket stor fördel. Samma sak med körkort. Det finns dock många personer med vårdbehov och du får här chansen att hjälpa dem.
För att söka tjänsten måste du komma på rekryteringsträff på Bangårdsgatan 13 i Uppsala, fredagen den 19onde november 13:00.
Ta med dig ditt CV och kom i tid till träffen.


Varmt välkommen! Visa mindre

Rekryteringsträff för restaurangpersonal

Vill du jobba som restaurangbiträde? Är du duktig på service och vill jobba på en av Sveriges största restaurangkedjor? Om du passar i en restaurang så hoppas vi att du vill söka jobbet! Kom till vår rekryteringsträff den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala för att söka jobb som restaurangbiträde. Det är bra med erfarenhet men det är viktigare med rätt person. Ansökan sker genom att du kommer till rekryteringsträffen. Ansök inte via mejl.... Visa mer
Vill du jobba som restaurangbiträde? Är du duktig på service och vill jobba på en av Sveriges största restaurangkedjor? Om du passar i en restaurang så hoppas vi att du vill söka jobbet!
Kom till vår rekryteringsträff den 19onde november 13:00 på Bangårdsgatan 13 i Uppsala för att söka jobb som restaurangbiträde.
Det är bra med erfarenhet men det är viktigare med rätt person.
Ansökan sker genom att du kommer till rekryteringsträffen. Ansök inte via mejl. Visa mindre

Vill du jobba i butik?

Vill du jobba i butik? Är du flexibel och känner att du kan ta dig an nya utmaningar? Är du duktig på service och tycker om att möte människor? Du hoppas vi att du vill söka jobbet som butiksbiträde. Detta är en rekryteringsträff där du kommer och får chansen att träffa rekryterare på plats. Det är viktigt att du är i tid och har med dig ditt CV utskrivet. Adressen är Bangårdsgatan 13 i Uppsala. Fredagen den 19onde november 13.00. Du kan inte ansöka till t... Visa mer
Vill du jobba i butik? Är du flexibel och känner att du kan ta dig an nya utmaningar? Är du duktig på service och tycker om att möte människor? Du hoppas vi att du vill söka jobbet som butiksbiträde.
Detta är en rekryteringsträff där du kommer och får chansen att träffa rekryterare på plats. Det är viktigt att du är i tid och har med dig ditt CV utskrivet.
Adressen är Bangårdsgatan 13 i Uppsala. Fredagen den 19onde november 13.00.
Du kan inte ansöka till tjänsten via mejl utan måste komma på träffen den 19onde november. Visa mindre

Lokalvårdare sökes

Vill du arbeta som lokalvårdare eller städare? Har du erfarenhet eller är du duktig på att städa? Då hoppas vi att du vill komma till vår rekryteringsträff. Du är varmt välkommen till Bangårdsgatan 13 i Uppsala fredagen den 19onde november 13:00 om du vill arbeta som lokalvårdare eller städare. Du kan inte söka jobb genom att mejla. Du måste komma till träffen för att kunna få jobbet. Det är viktigt att du är i tid, ta gärna med dig ditt CV. Jobben är i U... Visa mer
Vill du arbeta som lokalvårdare eller städare? Har du erfarenhet eller är du duktig på att städa? Då hoppas vi att du vill komma till vår rekryteringsträff.
Du är varmt välkommen till Bangårdsgatan 13 i Uppsala fredagen den 19onde november 13:00 om du vill arbeta som lokalvårdare eller städare.
Du kan inte söka jobb genom att mejla. Du måste komma till träffen för att kunna få jobbet. Det är viktigt att du är i tid, ta gärna med dig ditt CV.
Jobben är i Uppsala med omnejd. Visa mindre

Utbildare i grundläggande datorkunskap

Är du lugn, metodisk och har förmågan att lära ut? Då är det dig vi söker. Vi söker en person som kan undervisa i, mycket grundläggande, datorkunskap. Cooachgruppen utökar vår verksamhet till att innehålla grundläggande datorutbildningar för arbetssökande och SFI-elever. Exempel på moment kan vara att skriva i Word, söka på internet och skicka mejl. Utbildningen bedrivs på plats i våra lokaler på Bergsbrunnagatan 20 i Boländerna. Insatsen bedrivs enligt ... Visa mer
Är du lugn, metodisk och har förmågan att lära ut? Då är det dig vi söker.
Vi söker en person som kan undervisa i, mycket grundläggande, datorkunskap. Cooachgruppen utökar vår verksamhet till att innehålla grundläggande datorutbildningar för arbetssökande och SFI-elever. Exempel på moment kan vara att skriva i Word, söka på internet och skicka mejl. Utbildningen bedrivs på plats i våra lokaler på Bergsbrunnagatan 20 i Boländerna.
Insatsen bedrivs enligt förutbestämt schema under åtta veckor och kommer att pågå under 1 år. Deltagarna kommer antingen att ingå i en förmiddagsgrupp eller en eftermiddagsgrupp. Detta kommer göra det enklare för deltagaren att fortsätta med sin eventuella andra pågående planering, likt SFI-studier. Bägge grupperna följer ett bestämt läroschema med utrymme för individuell anpassning såväl av inlärningstempo som fokusområ-den genom en timmes lärarledda ”egenstudier” varje dag utöver de fasta momenten. Ditt ansvar är att leda dessa utbildningsmoduler och stötta deltagarna i deras utbildning.
Är du intresserad av tjänsten eller vill veta mer? Skicka ett mejl till [email protected] för mer information. Visa mindre

Duktig jobbcoach sökes till Uppsala

Vi söker en driven karriärhandläggare Om du är duktig på att söka jobb och van att bemöta och motivera människor i olika åldrar så kan du vara rätt person för oss! AB Coachgruppen har arbetsmarknadsuppdrag från olika kommuner och rikstäckande uppdrag via Arbetsförmedlingen. Vårt mål är att få ut arbetssökande i jobb eller studier men även att lotsa arbetssökande till oss för vägledning. Sedan start 2014 har vi vuxit organiskt och hjälpt närmare 1000 perso... Visa mer
Vi söker en driven karriärhandläggare
Om du är duktig på att söka jobb och van att bemöta och motivera människor i olika åldrar så kan du vara rätt person för oss!
AB Coachgruppen har arbetsmarknadsuppdrag från olika kommuner och rikstäckande uppdrag via Arbetsförmedlingen. Vårt mål är att få ut arbetssökande i jobb eller studier men även att lotsa arbetssökande till oss för vägledning. Sedan start 2014 har vi vuxit organiskt och hjälpt närmare 1000 personer. Vårt huvukontor ligger i Stockholm men vi håller på och bygger ett fantastiskt kontor 7 minuters promenad från Uppsala Centralstation. Vi är nu i behov av ytterligare ett par karriärhandläggare och kan erbjuda dig en betydelsefull roll i ett expanderande företag. Vi söker dig som är problemlösande, flexibel, strukturerad och förtroendeskapande.
Arbetet med arbetssökande är mycket “hands on” och alla vi hjälper har olika behov av stöd – vilket gör arbetet varierande och engagerande. I ditt arbete kommer du främst att vägleda arbetssökande under individuella möten men också praktiskt hjälpa till med att bland annat utforma ansökningshandlingar. I din roll inkluderas även ett löpande arbete med att bearbeta och bygga ut vårt gemensamma kontaktnät av företag och organisationer. Vi har en företagskultur som präglas av engagemang och driv. Vi är ett team som stöttar varandra och jobbar mot gemensamma mål. Vi ser gärna att du har vana av att driva självständiga processer och bemöta människor med olika bakgrund. Vi tror att du kanske har arbetat men någon form av handläggning, rekrytering eller yrkes- och studievägledning tidigare.
Vi söker dig med utbildning på högskolenivå, minst 120 poäng inom exempelvis personalvetenskap, beteendevetenskap, statsvetenskap eller motsvarande samt minst två års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har körkort, det är även meriterande om du har arbetat med integration på något vis tidigare. Ett krav är att du har god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift på så väl svenska som engelska. Kan du även andra språk ser vi det som en stor tillgång. Som person är du kommunikativ och inspirerande
Uppdraget är igång och vi vill komplettera en redan fungerande och effektiv personalgrupp med ytterligare jobbcoacher. Arbetstider mellan 8:30 och 17:00. Det finns möjlighet till anställning på deltid om det skulle föredras.
Ansökan sker via mejl ([email protected]). Tror du dig vara rätt person för uppdraget, tveka inte utan sök tjänsten idag! Visa mindre