Lediga jobb som Vårdbiträde i Uppsala

Se lediga jobb som Vårdbiträde i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Vikarier sökes till Björklinge hemvård

Ansök    Apr 21    Förenade Care AB    Vårdbiträde
Beskrivning av verksamheten. Förenade Care, Björklinge hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Björklinge och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd. Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och ... Visa mer
Beskrivning av verksamheten.

Förenade Care, Björklinge hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Björklinge och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd.

Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete, servicearbete utifrån vårdtagarens önskan och beviljat bistånd med kvalitet i fokus.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana.

Kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagaren i centrum.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

Krav: Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem. Du ska ha körkort och du ska kunna cykla.

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet
Timvik med arbete dag, kväll och helg.

Tillträde
Enligt överenskommelse.

Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson
Enhetschef
Alexandra Nordin
076-1049740
[email protected] Visa mindre

Vårdbiträde till onkologavdelning 101B – timanställning

Ansök    Mar 18    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Onkologavdelning 101B är en del av verksamhetsområdet blod- och tumörsjukdomar. För ca 2 år sedan flyttade vi till nya, fina lokaler i 101-huset! Vi har 24 vårdplatser varav alla är enkelsalar. Till avdelningen kommer patienter när deras utredning, behandling eller sjukdom kräver inneliggande vård. De behandlingar som ges hos oss är cytostatika/antikroppsbehandling och olika strålbehandlingar. Våra patienter har ofta infektioner samt smärt- och nutritionsproblem och kan även därför behöva inneliggande vård.
Våra patienter är i alla åldrar från 18 år och uppåt och kommer till oss från hela regionen och även från andra regioner. Avdelningen riktar sig främst mot gastrointestinala tumörer (GI), hjärntumörer, lungcancer, bröstcancer, gynekologisk cancer och urogenital cancer.

Vi har ett tätt samarbete med övriga avdelningar/mottagningar inom vårt verksamhetsområde och är ex. kopplade till flera forskningsstudier och flera studiepatienter vårdas på vår avdelning. Vår verksamhet är i ständig utveckling, både inom den medicinska vården men också i vårt arbetssätt på avdelningen. Vi gillar att utvecklas och ständigt förbättras!

Ditt uppdrag
Ditt uppdrag som vårdbiträde hos oss syftar till att avlasta övrig vårdpersonal från det som inte är direkt patientrelaterat, men som har stor betydelse för det dagliga arbetet. Det kan exempelvis handla om att fylla på i förråd, ta frukost- och andra matbeställningar från patienter, packa upp varor, köra patienter till strålbehandlingsavdelningen, kalibrera b-glukosmätarna m.m. En mer utförlig arbetsbeskrivning presenteras vid intervju.

Dina kvalifikationer
Meriterande är om du har erfarenhet av liknande tjänster sedan tidigare och/eller arbetat på sjukhuset.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din kompetens
Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tycker att det är kul att samarbeta tätt med dina kollegor och eftersträvar en positiv stämning i arbetsgruppen. Du arbetar serviceinriktat och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Du tar ansvar för din uppgift, arbetar strukturerat samt har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi erbjuder
Timanställning. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, måndag till fredag.
Hos oss får du introduktion som är anpassad utifrån din tidigare erfarenhet och behov.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Therése Magnusson Carlsson 018 611 64 93
Facklig representant nås via växeln 018 611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Rekrytering sker löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Omvårdnadsassistent till akutmottagningen - sommar 2022

Ansök    Apr 14    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler ko... Visa mer
Verksamhetsområde akutsjukvård och internmedicin

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

På akutmottagningen möter vi människor i livsavgörande ögonblick. I vårt dagliga arbete ligger fokus på akuta insatser. Vi är i beredskap att möta akuta händelser i samhället och vår önskan är att alltid utvecklas och bli bättre. Är du intresserad av ett sommarvikariat inom ett brett område, där vi kan utmana dig för att du ska bli skicklig i din yrkesroll? Då ska du sommarjobba på akutmottagningen.

Vår verksamhet på akutmottagningen
De vanligaste patientgrupperna på akutmottagningen söker för medicinska, kirurgiska eller ortopediska problem. Här kommer du att arbeta i vårdteam tillsammans med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Vårdteamen bedömer och behandlar patienter i alla åldrar med ett brett spektrum av sjukdomar och tillstånd. Under introduktionen kommer du att få utbildning, och handledning i olika vårdtekniska moment. Arbetet på en akutmottagning är oförutsägbart, lugna perioder kan plötsligt vända och arbetet blir intensivt. Som omvårdnadsassistent kommer du att möta anhöriga och patienter i kris och vara ett närvarande stöd

Ditt uppdrag
Som omvårdnadsassistent kommer du att arbeta tillsammans med teamen för att tillgodose att patienterna får en god vård när de vistas på akutmottagningen. Fokus i uppdraget är att tillgodose patientens behov av omvårdnad och övervakning genom news-kontroller.
Du kommer att få ta del av en introduktion med handledning i det patientnära arbete. Om du tycker om att arbeta i team tillsammans med läkare, sjuksköterska och undersköterskor, då kommer du att trivas hos oss!

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som avslutat sjuksköterskeprogrammet termin 3 eller läkarprogrammet Termin 4, gärna med tidigare erfarenhet som undersköterska eller vårdbiträde. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.akademiska.se (http://www.akademiska.se/)

Vi erbjuder
Vi erbjuder en timanställning som undersköterska med rollen som omvårdnadsassistent med tillträde enligt överenskommelse under sommaren 2022.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Biträdande avdelningschef Elin Palmqvist 018-611 31 38
Avdelningschef Viktor Ekström 018 – 611 92 75
Facklig kontaktperson Kommunal 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan till oss.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Skandionkliniken söker sommarvikarie till vår reception

Ansök    Feb 22    Ls Jobbet AB    Vårdbiträde
Studerar du till sjuksköterska alternativt är utbildad undersköterska och är intresserad av ett meningsfullt och viktigt arbete där du gör en viktig insats? Skandionkliniken behöver dig i sommar. Skandionkliniken söker en sommarvikarie för att förstärka vår reception under den kommande sommarperioden. Vi söker dig som fn studerar inom något vårdyrke alternativt är utbildad undersköterska och är över 18 år. Receptionen bemannas av en administratör och två u... Visa mer
Studerar du till sjuksköterska alternativt är utbildad undersköterska och är intresserad av ett meningsfullt och viktigt arbete där du gör en viktig insats? Skandionkliniken behöver dig i sommar.
Skandionkliniken söker en sommarvikarie för att förstärka vår reception under den kommande sommarperioden. Vi söker dig som fn studerar inom något vårdyrke alternativt är utbildad undersköterska och är över 18 år.
Receptionen bemannas av en administratör och två undersköterskor (som även jobbar delvis med kliniskt arbete). Du kommer att förstärka receptionen och tillsammans med dina kollegor i receptionen att täcka upp under deras respektive semesterperioder.
Arbetstiderna är måndag – fredag.
Vi ser gärna att du kan jobba från mitten av juni till mitten av augusti.
Skandionkliniken är Nordens första moderna klinik för strålbehandling med protoner som ägs och drivs av Kommunalförbundet Avancerad Strålbehandling. På Skandionkliniken arbetar drygt 50 medarbetare. I verksamheten ingår även Hotel von Kraemer.
Vid frågor om sommarvikariatet kontakta vårdenhetschef Maria Furberg, [email protected], 070 – 670 11 89.
Vi vill ha din ansökan senast den 13:e mars.
Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och vikariatet kan komma att tillsättas under ansökningstiden, så tveka inte att skicka in din ansökan snarast. Visa mindre

Operationstekniker

Ansök    Jan 28    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av f... Visa mer
Verksamhetsområde anestesi, operation och intensivvård

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Vi som arbetar på operationsavdelningen är undersköterskor, operationstekniker, anestesisjuksköterskor, operationssjuksköterskor, anestesiläkare och ortopeder. Verksamheten är bred med både akut och planerad kirurgi. Huvudinriktningen är högspecialiserade operationer inom hand-, fraktur-, protes-, skuldra/knä-, fot- och ryggkirurgi.

Ditt uppdrag
Vi söker nu en ny medarbetare till vår spännande och utvecklande operationsavdelning. Vi behöver en person som har det huvudsakliga ansvaret för underhåll och service av medicinteknisk utrustning i form av operationsbord med tillbehör.
Du kommer också att vara behjälplig med iordningställande av operationssalen samt positionering av patienter i samband med operationer. Du kommer samarbeta med avdelningens övriga medicintekniskt ansvariga samt sjukhusets medicintekniska avdelning.

Dina kvalifikationer
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete med praktisk karaktär, t.ex. vaktmästare, fastighetsskötare el. dyl.

Din kompetens
Du är ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Du har ett stort intresse för teknik och teknisk utrustning.
Ett lösningsorienterat arbetssätt är ett krav. Du är flexibel och tycker om att arbeta med människor.
Du behöver kunna arbeta självständigt och ha lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Provanställning kan komma att tillämpas.
Hos oss får du mer än månadslön. Åker du kollektivtrafik så får du ett nettoavdrag för årsbiljett på UL. Vi har en egen friskvårdsanläggning där du tränar avgiftsfritt.
Vi ger även ekonomisk subvention ifall du väljer att träna på annan träningsanläggning.

Att arbeta på Akademiska sjukhuset är spännande och du får här möta människor i många olika situationer.
Du blir en del av ett skickligt team som stöttar och hjälper varandra samtidigt som du kommer att arbeta självständigt. Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där din roll är betydelsefull i samarbete med kollegorna i operationsteamet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Kompetensutveckling
Du som ny erbjuds en individuellt anpassad introduktion samt mentor. Därtill har vi som mål att varje medarbetare ska ha en individuell kompetensutvecklingsplan. Planen tas fram och följs upp i medarbetarsamtalen för att säkerställa att den kontinuerliga kompetensutvecklingen svarar mot kraven inom varje yrkeskategori och verksamhetens uppdrag och mål.
Kompetensutveckling är inte bara utbildning, det är en del av det dagliga arbetet. Hos oss kan det innebära att delta i olika förbättringsarbeten, arbetsgrupper och projekt.

Vill du veta mer?
Avdelningschef, Margareta Eidenert 018-611 96 86
Biträdande avdelningschef, operation Mia Torstensson 018- 611 22 92
Biträdande avdelningschef, anestesi Linda Sahlin 018-611 20 04
Fackliga företrädare nås via växel 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.
Intervjuer och tillsättning sker fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Sommarvikarier till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter

Ansök    Feb 14    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Vård- och omsorgsverksamheterna Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra? Vill du vara en av våra vikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter! Vi behöver sommarvikarier inom flera av våra verksamheter. Inom verksamheterna finns det både unga och gamla med varierande behov som behöver stöd i sin vardag. Vill d... Visa mer
Vård- och omsorgsverksamheterna

Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra? Vill du vara en av våra vikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter!

Vi behöver sommarvikarier inom flera av våra verksamheter. Inom verksamheterna finns det både unga och gamla med varierande behov som behöver stöd i sin vardag. Vill du röra på dig runt om i kommunen i sommar kan hemvården vara rätt. Om du hellre vill jobba på ett och samma ställe och stötta i aktiviteter, kan ett boende passa bättre. Är du morgontrött kanske ett arbete i nattpatrullen passar dig bäst. Vill du arbeta nära en och samma person så kan personlig assistans vara rätt. Våra verksamheter finns över hela Uppsala både centralt och på landsbygden.

Har du möjlighet att börja arbeta omgående finns möjlighet till det.

Läs mer om våra olika yrkesområden för att välja och söka det jobb som passar dig bäst (https://www.uppsala.se/sommarvikarie)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med människor som behöver stöd och där du kan göra skillnad i deras vardag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var hos oss du arbetar. Det kan innebära att du stöttar vid olika aktiviteter som till exempel vid utflykter. Du kan också hjälpa till med mat, hygien, vanliga hushållssysslor och medicinering (med stöd av en sjuksköterska). Du kan arbeta nära dina kollegor eller mer självständigt beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. Oavsett vilket har du alltid stöd av kunniga kollegor. Du blir uppskattad för din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter och för ditt fina sätt att bemöta människor. Du träffar personer med andra liv än ditt. Hos oss får du både yrkes- och livserfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning. Har du utbildning eller pågående studier inom till exempel vård- och omsorg, beteendevetenskap eller annat relevant område ses det som meriterande. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Då all dokumentation sker digitalt behöver du vara van att hantera digitala hjälpmedel som dator, smartphone och surfplatta.

Inom hemvården behöver du vara bekväm med att cykla i alla väder. I vissa verksamheter behöver du ha B-körkort, det är till exempel inom nattpatrullen, vissa boenden och några av våra hemvårdsområden. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet sedan tidigare men det viktigaste är att du brinner för att hjälpa andra människor.

Som person samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne. Vidare är du serviceinriktad, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Jobbet passar dig som är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Lisa Bjersby och Viktoria Thorén, enheten för kompetensförsörjning på [email protected]

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) och på vård och omsorgsverksamhet

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Edda hemvård söker undersköterskor/vårdbiträden, för timanställning

Ansök    Jan 17    Förenade Care AB    Vårdbiträde
Om verksamheten Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Vi utgår från centrala Uppsala, St:Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionellt team. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, ärendeschemaplanerare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fys... Visa mer
Om verksamheten

Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala, St:Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionellt team. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, ärendeschemaplanerare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såväl som enhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, lättare matlagning, promenader och annan social samvaro. Du kommer också att ge medicin i apodos/dosett samt ögondroppar. Du får ett schema att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill jobba hos oss i vår och sommar. Meriterande är att du tidigare har erfarenhet av insulingivning samt lättare såromläggningar.

Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

Krav

Du behöver kunna svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du måste kunna cykla.

Arbetstid

Dag, kväll, helg.

Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2022-02-17

sökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON

Angelica Elmblad, enhetschef

018-727 51 49

[email protected]

BESÖKSADRESS

St Olofsgatan 9A

753 21 Uppsala Visa mindre

Timvikarier till Luthagen hemvård

Ansök    Jan 25    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Luthagen hemvård Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorg? Kan du hoppa in och jobba med kort varsel? Då kan du vara en av de timvikarier vi letar efter till Luthagen hemvård. Vi ser fram emot din ansökan! Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i olika grupper. Vi har bemannat mellan 07.... Visa mer
Luthagen hemvård

Har du erfarenhet av arbete inom äldreomsorg? Kan du hoppa in och jobba med kort varsel? Då kan du vara en av de timvikarier vi letar efter till Luthagen hemvård. Vi ser fram emot din ansökan!

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i olika grupper. Vi har bemannat mellan 07.00-22.00 alla dagar i veckan.

Ditt uppdrag
I arbetet ingår att ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarnas individuella behov. Du ska utföra serviceinsatser och uppgifter delegerade från legitimerad personal. Du förväntas dokumentera enligt socialtjänstlagen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen, gärna inom hemvården. Har du gått omvårdnadsprogrammet ses det som meriterande. För att lycks i arbetet behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha god dokumentations- och datorvana. Då du tar dig till brukarna med cykel behöver du kunna och vara bekväm med cykla i alla väder.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du samarbetat och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Jobbet passar dig som är en flexibel person och kan se möjligheter i förändringar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg, verksamhetschef, 018-727 64 38
Elin Lindborg, biträdande enhetschef, 018-727 62 18.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vårdbiträde/Undersköterska för timanställning till Eriksdalsgården

Ansök    Jan 13    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Eriksdalsgården Har du erfarenhet av vårdarbete? Vill du ha ett stimulerande och omväxlande extrajobb där du får göra skillnad för någon varje dag? Då är Eriksdalsgården någonting för dig! Vi är ett trevligt omvårdnadsboende i Luthagen. Totalt har vi 40 lägenheter fördelade på två avdelningar. Vi har sjuksköterska hos oss dagligen samt rehab personal vissa dagar i veckan. Hos oss finns det också vårdhund och fotvård. Insatserna individanpassas efter d... Visa mer
Eriksdalsgården

Har du erfarenhet av vårdarbete? Vill du ha ett stimulerande och omväxlande extrajobb där du får göra skillnad för någon varje dag? Då är Eriksdalsgården någonting för dig!

Vi är ett trevligt omvårdnadsboende i Luthagen. Totalt har vi 40 lägenheter fördelade på två avdelningar. Vi har sjuksköterska hos oss dagligen samt rehab personal vissa dagar i veckan. Hos oss finns det också vårdhund och fotvård.

Insatserna individanpassas efter de boendes behov och önskemål. Vi vårdar även personer i livets slutskede. Anhörigas medverkan, information och kunskap är viktig.

Ditt uppdrag
Som timanställd arbetar du med traditionellt vård- och omsorgsarbete och ska arbeta efter människors olika behov och förutsättningar. Du kommer att ta delegering då vårdbiträden och undersköterskor delar mediciner hos oss.

I ditt uppdrag ingår att:

• ha ett rehabiliterande arbetssätt
• hjälpa våra boende med personlig omvårdnad inklusive munvård
• hjälpa palliativa boende i livets slutskede
• utifrån den boendes behov och välbefinnande samverka och vara behjälplig kring kosthållning och nutrition, bland annat genom att verka för goda matvanor och en god måltidsmiljö
• utföra delegerade arbetsuppgifter enligt HSL, som läkemedelshantering, blodtryckskontroll och såromläggningar
• dokumentera i Lifecare
• kommunicera med boende, anhöriga, andra professioner i verksamheten samt andra aktörer.

Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av vårdarbete. Har du pågående eller slutförd undersköterskeutbildning ses det som meriterande. Det är en fördel om du tidigare haft delegering. Det är även meriterande om du har erfarenhet av journalsystemet Lifecare.

Du behärskar det svenska språket obehindrat i såväl tal som skrift. För att lyckas i arbetet behöver du ha god datorvana och lätt för att lära dig nya IT-system. Utöver detta behöver du kunna dokumentera självständigt och se det som en självklar del i ditt arbete.

Som person är du empatisk och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar.

Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Sist men inte minst är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. För att få arbeta brukarnära inom våra olika vård- och omsorgsverksamheter ska du vara vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Magdalena Prevéus, verksamhetschef, 018- 727 88 79.

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Timvikarier sökes till Bladmossvägen gruppbostad!

Ansök    Aug 27    Attendo Sverige AB    Vårdbiträde
Välkommen till en värderingsstyrd organisation Bladmossvägen gruppbostad är centralt belägen i Uppsala, Lindbacken och är omgiven av natur och grönska. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS. Det är ett modernt boende med hög standard, anpassade lägenheter och trevliga gemensamma ytor. Beskrivning av tjänsten Arbetet består av att som en del i ett professionellt team ge stöd till personer med funktionsnedsättning i deras vardag.... Visa mer
Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Bladmossvägen gruppbostad är centralt belägen i Uppsala, Lindbacken och är omgiven av natur och grönska. Verksamheten vänder sig till personer som har beslut enligt LSS. Det är ett modernt boende med hög standard, anpassade lägenheter och trevliga gemensamma ytor.

Beskrivning av tjänsten

Arbetet består av att som en del i ett professionellt team ge stöd till personer med funktionsnedsättning i deras vardag. Stödet avser både planering och genomförande av hushållssysslor, personlig omvårdnad samt utflykter och aktiviteter utanför gruppbostaden. Arbetsuppgifterna ställer höga krav på eget ansvar, flexibilitet och initiativförmåga då vår vision är att stärka individen. Vi arbetar alltid utifrån individens behov och önskemål. Vi utgår från tydliggörande pedagogik då struktur och rutiner är nyckelord för att få verksamheten att fungera.

Du behöver kunna arbeta båda dag, kväll och helg.

Vi arbetar med engagemang i allt kring våra kunder, du som söker är ytterst ansvarstagande och har ett genuint intresse för målgruppen. Du stöttar, motiverar och uppmuntrar personerna du arbetar med och hjälper dem till goda och självständiga liv. Tillsammans gör ni praktiska saker i vardagen som ex att träna på vardagliga ting.

Du är relationsskapande och har god förmåga att etablera kontakt med människor i en utsatt situation. Du är lugn, stabil och kan hålla ett realistiskt perspektiv på situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en problemlösande analysförmåga, du arbetar bra med komplexa frågor och kan snabbt analysera situationer och fatta beslut. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört sätt samt trivs med att samverka med andra professioner, ständigt med individen i fokus. Arbetet innebär att möta människor i kris och/eller med en svår livssituation är det väldigt viktigt att du själv kan se möjligheter, förmedla hopp och bemöta människor på ett respektfullt sätt.

- Stödja brukare efter behov, önskemål och förmåga
- Tillsammans med kunden planera fritid och betydelsefulla mål för kunden som kan öka dess självständighet och tillit till sin egen förmåga
- Nära samarbete med externa kontakter såsom godemän, anhöriga, daglig verksamhet, habilitering, kommunens SSK och rehabpersonal etc.


Du har avslutat gymnasieprogram med yrkesexamen inom barn och fritidsprogrammet alternativt vård och omsorgsprogrammet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har erfarenhet av målgruppen.

Körkort B (är inget krav men dock önskvärt).

Stämmer beskrivningen in på dig? Sök redan idag!

Du trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra kunder. Du är en självständig, ödmjuk och ansvarsfull person som brinner för vård av äldre och kan se individens behov.

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24 000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch! Visa mindre

Timvikarie till Njord hemvård

Ansök    Dec 27    Förenade Care AB    Vårdbiträde
Undersköterska/Vårdbiträde till Njord hemvård Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar tillsammans i team för att skapa bra förutsättningar för vårdtagare och personal vi som arbetar tillsammans är vårdbiträden/undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad... Visa mer
Undersköterska/Vårdbiträde till Njord hemvård

Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar tillsammans i team för att skapa bra förutsättningar för vårdtagare och personal vi som arbetar tillsammans är vårdbiträden/undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef.

Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Vi har en utbildningsplan till alla medarbetare vilket gör att vi kan arbeta med hög kvalité och trygghet till personer som behöver vår hjälp.

Vårt motto är: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att utföra omsorg- och servicearbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, hjälpa till med inköp, svara på larm och ha social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har datavana.

KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagare i centrum. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

KRAV

Kan Cykla

B-körkort är en merit.

ÖVRIGT

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet Timvikarie med arbete dag/kväll och helg.

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse. Intervjuerna utförs fortlöpande

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson Camilla Boström enhetschef 018-418 61 00, [email protected] Visa mindre

Villa Hovstallet - timanställd omvårdnadspersonal

Ansök    Aug 23    Vardaga AB    Vårdbiträde
Nu söker vi på Villa Hovstallet timanställd omvårdnadspersonal. Sök senast den 26/9 2021. Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha en varierande och utvecklande timanställning, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är. Självklart får du en introduktion som spänner... Visa mer
Nu söker vi på Villa Hovstallet timanställd omvårdnadspersonal. Sök senast den 26/9 2021.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha en varierande och utvecklande timanställning, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Om rollen

Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande. Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Villa Hovstallet

Villa Hovstallet är ett vårdboende beläget centralt i Uppsala. På verksamheten finns 72 lägenheter fördelat på fyra avdelningar. Varje avdelning har ett gemensamt kök och trivsamma utrymmen för samvaro och måltider. Personalen består till stor del av utbildade undersköterskor. Det är bemannat dygnet runt med omvårdnadspersonal. Sjuksköterska finns dagtid och nattetid finns beredskapssjuksköterskor tillgängliga.

Vår målsättning är att alla boende på Villa Hovstallet ska känna sig trygga, uppleva en meningsfull dag och bibehålla en hög livskvalitet. Vårt hälsofrämjande arbetssätt syftar till att ge såväl fysisk stimulans som mental stimulans i form av kultur och god mat i en inbjudande miljö.

Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Ditt uppdrag

Som omvårdnadspersonal ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

Din erfarenhet och kunskap

Du som söker dig till oss: brinner av att göra sitt bästa i alla situationer, lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer, är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar, trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen, men inget krav.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav! Om du har rätt egenskaper ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning Tillträdesdatum: snarast. Sista ansökningsdag: 2021-09-26. Visa mindre

Copy of Boendestödjare

Ansök    Aug 2    Frösunda Omsorg AB    Vårdbiträde
Vi behöver Dig! Beskrivning av tjänsten som boendestödjare Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad... Visa mer
Vi behöver Dig!

Beskrivning av tjänsten som boendestödjare
Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och vara ett stöd i deras vardag. I rollen som boendestödjare utgår du från kundernas individuella behov och önskemål. Du ger kunderna stöd i det dagliga livet.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera kunderna till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en meningsfull fritid. Vi ser att du har utbildning inom funktionsnedsättningar eller har likvärdiga erfarenheter inom området. Uppdraget kräver att du som söker är:

- Mycket lyhörd och empatisk - Drivande och initiativtagande - Ett stort intresse av människor och en stor portion av nyfikenhet - Har för vana att sätta individens behov i fokus - Ansvarstagande och engagerad - Dokumentationsvana - Har omsorgsvana - Flexibel - Har glädje!

Behärskar det svenska språket väl både muntligt och i skrift.

B Körkort

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie med möjlighet till tillsvidareanställning
- Arbetstid: Dag, kväll, helg och sovande jour
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-08-15

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Sosso Milegrim

Mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timanställda vikarier till hemvården

Ansök    Aug 19    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Luthagen hemvård Är du nyfiken på hur det är att arbeta som timanställd vikarie på Luthagen hemvård? Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad och gillar att arbeta med service, omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad i personens egna hem utifrån beslut från biståndsh... Visa mer
Luthagen hemvård

Är du nyfiken på hur det är att arbeta som timanställd vikarie på Luthagen hemvård? Nu har du chansen! Vi söker dig som drivs av att få ta stort eget ansvar och att ha ett jobb som gör skillnad och gillar att arbeta med service, omvårdnad och delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan!

Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad i personens egna hem utifrån beslut från biståndshandläggare.

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga brukare på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i fyra olika grupper.

Vi har bemannat mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan.

Ditt uppdrag
Arbetet innebär att hjälpa främst äldre personer i det egna hemmet och omfattar bland annat service som städ, tvätt och inköp. Omvårdnad som mat, hygien och andra personliga behov. Samt uppgifter delegerade av legitimerad personal. Du ska ha brukaren i centrum och ge en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Ett gott bemötande är en självklarhet. Vi arbetar i team med undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterska, sjukgymnast, arbetsterapeut och planerare.

Din bakgrund
Vi söker dig som gärna har undersköterskeutbildning och har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen eller annan hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom hemvård. En förutsättning för tjänsten är att du har god cykelvana, god datorvana och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Vidare är du en person som har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg, verksamhetschef 018- 727 64 38
Johanna Wallinder, samordnare 018-726 02 40

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 10.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till vård- och omsorgsförvaltningen. Här arbetar vi med stöd och vård till äldre och till personer med funktionsnedsättning. Det handlar om öppna insatser, hemtjänst, korttidsvård, särskilt boende, LSS-verksamhet, personlig assistans, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård. Målet är att äldre och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Förvaltningen ansvarar också för biståndshandläggning, strategisk planering, upphandling och uppföljning.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Provtagare, timanställning

Ansök    Aug 5    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vi... Visa mer
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du hjälpa till med provtagningen av misstänkta fall av covid-19? Vi söker timvikarier för främst helgtjänstgöring!
Med anledning av pandemin så behöver vi stärka vårat team med fler flexibla medarbetare som kan bistå oss i vårt uppdrag att provta befolkningen i Region Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke och alltid strävar efter ett bra bemötande. Ett plus är om du är vårdutbildad och har erfarenhet av provtagning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Ditt uppdrag
Uppdraget handlar om provtagning av misstänkta fall av Covid-19, hos såväl personal, patienter och allmänhet. I denna tjänst utgår provtagningen från någon av våra enheter i centrala Uppsala - Kungsgärdet, Gottsunda och Stenhagen. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel kring placering. Vi erbjuder en tidsbegränsad timanställning med startdatum enligt överenskommelse. Slutdatum kan variera beroende på hur situationen med Covid-19 utvecklas och diskuteras vid en eventuell anställning.

Arbetstiderna är förlagda till främst helger mellan klockan 8-14 samt enstaka vardagar vid behov. Vi ser gärna att du som söker är flexibel att kunna arbeta varierade tider och dagar.

Din kompetens
Du har erfarenhet från annat serviceyrke. Det är en fördel om du är utbildad undersköterska alternativt under utbildning till sjuksköterska eller läkare och har behörighet att arbeta som undersköterska. Det är meriterande om man har erfarenhet av enklare provtagning.

Du som söker är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt.

Vår verksamhet
Förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala har i uppdrag att provta personal, patienter och allmänhet i hela Uppsala län. I centrala Uppsala har vi provtagningsenheter på Kungsgärdet, Gottsunda och i Stenhagen. Vi har även provtagningsstationer i Enköping, Heby, Östhammar, Tierp och har startat upp ett mobilt team som kan åka runt till olika platser i Regionen.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila verksamhetschef [email protected] (http://mailto:[email protected]/)eller vik. samordnare [email protected]

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00 (http://018-611 00 00/).

Ansökan
Urval kan påbörjas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Erfaren personlig assistent

Ansök    Mar 26    Vandel Assistans AB    Vårdbiträde
Vi söker en erfaren kvinnlig assistent till en manlig kund i Uppsala, tjänsten varierar mellan cirka 50-100%, samt vid behov. Du börjar din tjänst med en månads provanställning där du och kunden får lära känna varandra och sedan väljer kunden om du fortsätter anställningen eller ej. Du anställs av Vandel Assistans AB, din anställning omfattas av kollektivavtal. Vårt kontor ligger centralt i Uppsala och din arbetsplats är hemma hos kunden i centrala Uppsala... Visa mer
Vi söker en erfaren kvinnlig assistent till en manlig kund i Uppsala, tjänsten varierar mellan cirka 50-100%, samt vid behov. Du börjar din tjänst med en månads provanställning där du och kunden får lära känna varandra och sedan väljer kunden om du fortsätter anställningen eller ej.
Du anställs av Vandel Assistans AB, din anställning omfattas av kollektivavtal. Vårt kontor ligger centralt i Uppsala och din arbetsplats är hemma hos kunden i centrala Uppsala.
Att arbeta som personlig assistent innebär att arbeta för att någon annan ska få de bästa förutsättningar de behöver för leva ett så bra liv som möjligt och uppnå sina mål och drömmar i livet. Som personlig assistent är du någon annans armar och ben, du hjälper och stöttar i alla vardagens situationer, personlig hygien, kommunikation, måltider, fritid, hemliv mm.
Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent är ett krav, alternativt erfarenhet inom annat vårdyrke. Meriterande om du har en vårdutbildning, körkort är också meriterande. Du måste kunna kommunicera på svenska, kunna larma vid behov och kommunicera med kunden.
Välkommen att ansöka med CV och personligt brev.
#jobbjustnu Visa mindre

Vårdbiträde/Undersköterska

Ansök    Mar 25    Förenade Care AB    Vårdbiträde
Nu söker vi undersköterska till Idun-Gudrun hemvård BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Hemvårdsgruppen ”Idun” är specialinriktad mot personer med demenssjukdomar och arbetsgruppen kommer ständigt att utvecklas inom detta område. Vi arbetar utefter de Nationella riktlinjerna fö... Visa mer
Nu söker vi undersköterska till Idun-Gudrun hemvård

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN

Förenade Care AB, Uppsala hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Hemvårdsgruppen ”Idun” är specialinriktad mot personer med demenssjukdomar och arbetsgruppen kommer ständigt att utvecklas inom detta område. Vi arbetar utefter de Nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demenssjukdom, där den personcentrerade omvårdnaden har hög prioritet.

Vi utgår från centrala Uppsala, och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal med olika kompetens. Vårt team består av undersköterska, vårdbiträde, planerare, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, enhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER

Som vårdbiträde/ undersköterska hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Som kontaktperson arbetar du nära kunden och har ett gott samarbete med denne och deras anhöriga. Du ansvarar för att utforma utförliga och detaljerade genomförandeplaner utefter biståndsbeslut och ett personcentrerat förhållningssätt. Vi arbetar i ett team kring kunden där du är en viktig del och därför deltar i schemalagda möten.

Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, påklädning, lättare matlagning samt promenader och annan social samvaro med stöd av surfplatta, spel, litteratur och musik mm. Allt detta utifrån kundens önskemål och intresse. Du kommer även utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.

KVALIFIKATIONER

Du är utbildad undersköterska eller har mångårig erfarenhet som vårdbiträde i hemvården.

Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. Du vill göra skillnad, vår målsättning är att ge stöd och förgylla vardagen för våra kunder och vi ser att du spelar en stor roll i detta.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

KRAV

För att kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem behöver du behärska svenska i tal och skrift samt ha viss datorvana.

Du ska kunna cykla och gärna ha B-körkort.

Genomgången nätbaserad utbildning i Demens ABC - plus hemtjänst. Utbildningen hittas på www.demenscentrum.se (http://www.demenscentrum.se)

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader tillämpas

Schemalagd arbetstid dag/kväll och vardag/helg.

LÖN

Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

210411

Intervjuer sker löpandeKONTAKTPERSON

Camilla Boström

Enhetschef

018-418 61 00

[email protected]UTDELNINGSADRESS (Enhetens besöksadress)

Kålsängsgränd 1CPOSTNUMMER

753 19POSTORT

UppsalaKOMMUN

UppsalaLÄN

Uppsala Visa mindre

Provtagare

Ansök    Mar 31    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vi... Visa mer
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum

Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du hjälpa till med provtagningen av misstänkta fall av covid-19 fall?
Med anledning av pandemin så behöver vi stärka vårat team med fler flexibla medarbetare som kan bistå oss i vårt uppdrag att provta befolkningen i Region Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke och alltid strävar efter ett bra bemötande. Ett plus är om du är vårdutbildad och har erfarenhet av provtagning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Ditt uppdrag
Uppdraget handlar om provtagning av misstänkta fall av Covid-19, hos såväl personal, patienter och allmänhet. I denna tjänst utgår provtagningen från någon av våra enheter i centrala Uppsala - Gottsunda, Kungsgärdet och Stenhagen. Vi ser gärna att du har möjlighet att vara flexibel kring placering.
Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med startdatum enligt överenskommelse. Slutdatum kan variera beroende på hur situationen med Covid-19 utvecklas och diskuteras vid en eventuell anställning.

Arbetet kommer med stor sannolikhet innebära arbete på schema med tjänstgöring dag, kväll (till ca 19:00) och helger. Vi ser gärna att du söker är flexibel att kunna arbeta varierade tider och dagar.

Din kompetens
Du har erfarenhet från annat serviceyrke. Det är en fördel om du är utbildad undersköterska alternativt under utbildning till sjuksköterska eller läkare och har behörighet att arbeta som undersköterska. Det är meriterande om man har erfarenhet av enklare provtagning.

Du som söker är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt.

Vår verksamhet
Förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala har i uppdrag att provta personal, patienter och allmänhet i hela Uppsala län. I centrala Uppsala har vi provtagningsenheter på Kungsgärdet, Gottsunda och i Stenhagen. Vi har även provtagningsstationer i Enköping, Heby, Östhammar, Tierp och har startat upp ett mobilt team som kan åka runt till olika platser i Regionen.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila [email protected] (http://mailto:[email protected]/)

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00 (http://018-611 00 00/).

Ansökan
Urval kan påbörjas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Provtagare

Ansök    Mar 3    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vi... Visa mer
Provtagningsenheten, Kungsgärdets centrum

Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du hjälpa till med provtagningen av misstänkta fall av covid-19 fall?
Med anledning av pandemin så behöver vi stärka vårat team med fler flexibla medarbetare som kan bistå oss i vårt uppdrag att provta befolkningen i Region Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke och alltid strävar efter ett bra bemötande. Ett plus är om du är vårdutbildad och har erfarenhet av provtagning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vår verksamhet
Förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala har i uppdrag att provta personal, patienter och allmänhet i hela Uppsala län. Provtagningsenheten finns placerad på Kungsgärdets center i Uppsala med parkeringsmöjligheter precis utanför huset. Vi har även provtagningsstationer i Stenhagen, Enköping, Gottsunda, Heby, Östhammar, Tierp och har startat upp ett mobilt team som kan åka runt till olika platser i Regionen.

Ditt uppdrag
Uppdraget handlar om provtagning av misstänkta fall av Covid-19, hos såväl personal, patienter och allmänhet. Provtagning sker på Kungsgärdets center och vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med startdatum enligt överenskommelse. Slutdatum kan variera beroende på hur situationen med Covid-19 utvecklas och diskuteras vid en eventuell anställning.

Arbetet kommer med stor sannolikhet innebära arbete på schema med tjänstgöring dag, kväll (till ca 19:00) och helger. Vi söker främst dig som kan arbeta heltid.

Din kompetens
Du har erfarenhet från annat serviceyrke. Det är en fördel om du är utbildad undersköterska alternativt under utbildning till sjuksköterska eller läkare och har behörighet att arbeta som undersköterska. Det är meriterande om man har erfarenhet av enklare provtagning.

Du som söker är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila [email protected] (http://mailto:[email protected]/)

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00 (http://018-611 00 00/).

Ansökan
Urval kan påbörjas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan!

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Edda hemvård söker vikarie/sommarvikarie

Ansök    Feb 24    Förenade Care AB    Vårdbiträde
Om verksamheten Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Vi utgår från centrala Uppsala, ST: Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionellt team. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, ärendeschemaplanerare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fy... Visa mer
Om verksamheten

Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala, ST: Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionellt team. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, ärendeschemaplanerare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såväl som enhetschef och verksamhetschef.

Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet-Service

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, lättare matlagning, promenader och annan social samvaro. Då vi jobbar i team så kommer du också att ge medicin i apodos/dosett samt ögondroppar. Samt delegerade uppgifter från arbetsterapeut och sjukgymnast. Du får ett schema att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel eller bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill jobba hos oss under våren och sommaren. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt att du har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga.

Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. Du vill sätta våra vårdtagare i centrum.

Krav

Du behöver kunna svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du måste kunna cykla och körkort är meriterande.

Arbetstid

Timvikarie med arbete dag/kväll och helg.

Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2021-04-30

Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON

Angelica Elmblad, enhetschef

018-727 51 49

[email protected]

BESÖKSADRESS

St Olofsgatan 9A

753 21 Uppsala Visa mindre

Förenade Care söker vikarie/sommarvikarie till Njord hemvård

Ansök    Feb 23    Förenade Care AB    Vårdbiträde
YRKESINRIKTNING Undersköterska/vårdbiträde till Njord hemvård Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar tillsammans i team för att skapa bra förutsättningar för vårdtagare och personal vi som arbetar tillsammans är vårdbiträden/undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom person... Visa mer
YRKESINRIKTNING

Undersköterska/vårdbiträde till Njord hemvård

Vi hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar tillsammans i team för att skapa bra förutsättningar för vårdtagare och personal vi som arbetar tillsammans är vårdbiträden/undersköterskor, distriktssköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef.

Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. Vi har en utbildningsplan till alla medarbetare vilket gör att vi kan arbeta med hög kvalité och trygghet till personer som behöver vår hjälp.

Vårt motto är: Omtanke - Vänlighet - Service.

ARBETSUPPGIFTER Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att utföra omsorg- och servicearbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, hjälpa till med inköp, svara på larm och ha social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal i form av läkemedelsgivning och träning.

I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har datavana.

KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagare i centrum. Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.

KRAV

Kan Cykla

B-körkort är en merit.

ÖVRIGT

Pälsdjur förekommer.

Arbetstid/varaktighet Timvikarie med arbete dag/kväll och helg.

Tillträde Omgående eller enligt överenskommelse.

Lön Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Kontaktperson Camilla Boström enhetschef 018-418 61 00, [email protected]

Linda Brunvall 018-4186103, [email protected] Visa mindre

Boendestödjare

Ansök    Jan 21    Frösunda Omsorg AB    Vårdbiträde
Vi behöver Dig! Beskrivning av tjänsten som boendestödjare Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad... Visa mer
Vi behöver Dig!

Beskrivning av tjänsten som boendestödjare
Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och vara ett stöd i deras vardag. I rollen som boendestödjare utgår du från kundernas individuella behov och önskemål. Du ger kunderna stöd i det dagliga livet.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera kunderna till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en meningsfull fritid. Vi ser att du har utbildning inom funktionsnedsättningar eller har likvärdiga erfarenheter inom området. Uppdraget kräver att du som söker är:

- Mycket lyhörd och empatisk - Drivande och initiativtagande - Ett stort intresse av människor och en stor portion av nyfikenhet - Har för vana att sätta individens behov i fokus - Ansvarstagande och engagerad - Dokumentationsvana - Har omsorgsvana - Flexibel - Har glädje!

Behärskar det svenska språket väl både muntligt och i skrift.

B Körkort

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie
- Arbetstid: Dag, kväll, helg och sovande jour
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-01-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Sosso Milegrim

Mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Boendestödjare

Ansök    Dec 22    Frösunda Omsorg AB    Vårdbiträde
Vi behöver Dig! Beskrivning av tjänsten som boendestödjare Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad... Visa mer
Vi behöver Dig!

Beskrivning av tjänsten som boendestödjare
Vi söker timvikarie som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete. Tillsammans skapar vi en meningsfull och aktiv vardag för våra kunder. Gruppboendet är beläget på Jällagärdet, längs med väg 288. Vi har en hästhage utanför köksfönstret så det ligger naturnära. Boendet vänder sig till vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra kunder och vara ett stöd i deras vardag. I rollen som boendestödjare utgår du från kundernas individuella behov och önskemål. Du ger kunderna stöd i det dagliga livet.Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett varierande och betydelsefullt arbete, där du som medarbetare uppmuntras att fatta egna kloka beslut. Vi har ett stort utbud av digitala utbildningar och andra verktyg för att du ska kunna utvecklas i din yrkesroll.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
En viktig del i arbetet är att stimulera och motivera kunderna till att utveckla sina förmågor och skapa möjligheter till en meningsfull fritid. Vi ser att du har utbildning inom funktionsnedsättningar eller har likvärdiga erfarenheter inom området. Uppdraget kräver att du som söker är:

- Mycket lyhörd och empatisk - Drivande och initiativtagande - Ett stort intresse av människor och en stor portion av nyfikenhet - Har för vana att sätta individens behov i fokus - Ansvarstagande och engagerad - Dokumentationsvana - Har omsorgsvana - Flexibel - Har glädje!

Behärskar det svenska språket väl både muntligt och i skrift.

B Körkort

Om Frösunda Omsorg
Familjeägda Frösunda Omsorg är ett av landets ledande omsorgsbolag med verksamhet inom Personlig assistans, Funktionsnedsättning, Äldreomsorg och Individ- och familjeomsorg. Vår drivkraft är att leverera högsta möjliga livskvalitet till människor med behov av stöd och hjälp. Hos oss finns möjligheten att utvecklas, anta nya utmaningar och varje dag få göra skillnad i människors liv.

Övrig information
- Anställningsform: Timvikarie
- Arbetstid: Dag, kväll, helg och sovande jour
- Tillträde: Enligt överenskommelse


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Sista ansökningsdag 2021-01-22

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Sosso Milegrim

Mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarvikarier till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter

Ansök    Feb 9    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Vård- och omsorgsverksamheterna Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra? Vill du vara en av våra vikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter! Vi behöver sommarvikarier inom flera av våra verksamheter. Inom verksamheterna finns det både unga och gamla med varierande behov som behöver stöd i sin vardag. Vill d... Visa mer
Vård- och omsorgsverksamheterna

Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra? Vill du vara en av våra vikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter!

Vi behöver sommarvikarier inom flera av våra verksamheter. Inom verksamheterna finns det både unga och gamla med varierande behov som behöver stöd i sin vardag. Vill du röra på dig runt om i kommunen i sommar kan hemvården vara rätt. Om du hellre vill jobba på ett och samma ställe och stötta i aktiviteter, kan ett boende passa bättre. Är du morgontrött kanske ett arbete i nattpatrullen passar dig bäst. Vill du arbeta nära en och samma person så kan personlig assistans vara rätt. Våra verksamheter finns över hela Uppsala kommun så chansen är stor att det du helst vill jobba med finns nära.

Läs mer om våra olika yrkesområden för att välja och söka det jobb som passar dig bäst (https://www.uppsala.se/sommarvikarie)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med människor som behöver stöd och där du kan göra skillnad i deras vardag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var hos oss du arbetar. Det kan innebära att du stöttar vidolika aktiviteter som till exempel vid utflykter. Du kan också hjälpa till med mat, hygien, vanliga hushållssysslor och medicinering (med stöd av en sjuksköterska). Du kan arbeta nära dina kollegor eller mer självständigt beroende på vilken verksamhet du arbetar inom. Oavsett vilket har du alltid stöd av kunniga kollegor. Du blir uppskattad för din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter och för ditt fina sätt att bemöta människor. Du träffar personer med andra liv än ditt. Hos oss får du både yrkes- och livserfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning eller pågående studier inom till exempel vård- och omsorg, beteendevetenskap eller annat relevant område. Du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift. God datorvana är en förutsättning för arbetet då all dokumentation sker digitalt. Inom hemvården behöver du vara bekväm med att cykla i alla väder. I vissa verksamheter behöver du ha B-körkort, det är till exempel inom nattpattrullen, vissa boenden och några av våra hemvårdsområden. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet sedan tidigare men det viktigaste är att du brinner för att göra någon annans sommar bra.


Du tar dig an ändrade förutsättningar med ett öppet sinne samtidigt som du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en person som är bra på att ge ett serviceinriktat bemötande. Utöver detta är du lugn och samlad i pressade situationer.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lisa Bjersby och Viktoria Thorén, enheten för kompetensförsörjning på [email protected]

Facklig företrädare: Kommunal: 010-442 88 16.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) och på vård och omsorgsverksamhet (https://vardochomsorg.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vikarier till hemvården i Luthagen

Ansök    Sep 3    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Luthagen hemvård Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att göra skillnad? Är du självständig men också vill vara en viktig del av samarbetet i gruppen? Välkommen till Luthagens hemvård! Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i olika grupper. Vi har bemannat... Visa mer
Luthagen hemvård

Vill du ha ett meningsfullt och omväxlande arbete där du får möjlighet att göra skillnad? Är du självständig men också vill vara en viktig del av samarbetet i gruppen?

Välkommen till Luthagens hemvård!

Luthagen hemvård är beläget i ett innerstadsområde med samtliga kunder på cykelavstånd. Även om vi är ett mindre område så har vi ett stort antal kunder och har därför delat upp verksamheten geografiskt i olika grupper. Vi har bemannat mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg.

Ditt uppdrag
Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare, i personens egna hem. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att hjälpa till med hushållssysslor, mat, hygien och andra personliga behov. Du ska ha brukaren i centrum och ge en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Ett gott bemötande är en självklarhet. Vi arbetar i team med undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och planerare.

Din bakgrund
Vi söker dig som gärna har undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har efarenhet av arbete inom äldreomsorgen eller annan vård och omsorg. En förutsättning för tjänsten att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Du behöver även ha god cyklavana och datorvana.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är även en serviceinriktad person som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Eva Högberg, verksamhetschef, 018-727 64 38
Veronica Noér, samordnare, 018 -727 64 22

Facklig företrädare: Kommunal 010 442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 54 75.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Provtagare

Ansök    Dec 17    REGION UPPSALA    Vårdbiträde
Provtagningsenheten, Kungsgärdets Center Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vid... Visa mer
Provtagningsenheten, Kungsgärdets Center

Våra 1500 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du hjälpa till med provtagningen av misstänkta fall av covid-19 fall?
Med anledning av pandemin så behöver vi stärka vårat team med fler flexibla medarbetare som kan bistå oss i vårt uppdrag att provta befolkningen i Region Uppsala. Vi söker dig som har erfarenhet av ett serviceyrke och alltid strävar efter ett bra bemötande. Ett plus är om du är vårdutbildad och har erfarenhet av provtagning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vår verksamhet
Förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala har i uppdrag att provta personal, patienter och allmänhet i hela Uppsala län. Provtagningsenheten finns placerad på Kungsgärdets center i Uppsala med parkeringsmöjligheter precis utanför huset. Vi har även provtagningsstationer i Enköping, Gottsunda, Heby, Östhammar, Tierp och har startat upp ett mobilt team som kan åka runt till olika platser i Regionen.

Ditt uppdrag
Uppdraget handlar om provtagning av misstänkta fall av Covid-19, hos såväl personal, patienter och allmänhet. Provtagning sker på Kungsgärdet center. Vi erbjuder en tidsbegränsad anställning med startdatum under mitten av januari 2021. Slutdatum kan variera beroende på hur situationen med Covid-19 utvecklas diskuteras vid en ev anställning.

Arbetstiderna är mån-fre 08:00-16:30. Det kan bli aktuellt att arbeta efter schema där arbetstiderna istället är 07:00-15.30 eller 11:00-19:00.

Din kompetens
Du har erfarenhet från annat serviceyrke. Det är en fördel om du är utbildad undersköterska alternativt under utbildning till sjuksköterska eller läkare och har behörighet att arbeta som undersköterska. Det är en meriterande om man har erfarenhet av enklare provtagning.

Du som söker är en god kommunikatör på svenska både i tal och skrift. Som person är du bra på att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. För att vara framgångsrik i arbetet krävs att du är flexibel i ditt arbetssätt.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att maila [email protected] ([email protected])

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00 (http://018-611 00 00).

Ansökan
Urval kan påbörjas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan via länken nedan! Visa mindre

STORT BEHOV! Personal inom vård, lokalvård och personlig assistans i Stockh

Ansök    Apr 30    Trim tab AB    Vårdbiträde
Vårt motto på Trim Tab är att "Alla människor har rätt till en meningsfull sysselsättning" och att vi som arbetsmarknadsaktör är med och bidrar till en fungerande arbetsmarkand. Vi är en bro mellan arbetssökande och arbetsgivare. Just nu är det stort behov av personal inom vård- och omsorg i Stockholm! Så för dig som kan ta dig mellan Uppsala - Stockholm finns det stora möjligheter. Så på uppdrag av en stor arbetsgivare vill vi hitta dig som kan och vil... Visa mer
Vårt motto på Trim Tab är att "Alla människor har rätt till en meningsfull sysselsättning" och att vi som arbetsmarknadsaktör är med och bidrar till en fungerande arbetsmarkand. Vi är en bro mellan arbetssökande och arbetsgivare.

Just nu är det stort behov av personal inom vård- och omsorg i Stockholm! Så för dig som kan ta dig mellan Uppsala - Stockholm finns det stora möjligheter.

Så på uppdrag av en stor arbetsgivare vill vi hitta dig som kan och vill börja arbeta område. Efter ett kortare utbildningsmoment som vi och arbetsgivaren står för är du redo att börja.

Trim Tab arbetar med att hitta personal inom:

- Vård (Undersköterskor, vårdbiträden eller extra personal)

- Lokalvård

- Personlig assistans

Det är många tjänster som skall tillsättas så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Krav: Du kan förstå och bli förstådd på svenska i både tal och skrift, på minst en grundläggande nivå. Det är viktigt att kunna ta instruktioner på svenska. Visa mindre

Timvikarier och Sommarvikarier till Villa Salabacke

Ansök    Jan 30    Vardaga    Vårdbiträde
Nu söker vi på Villa Salabacke timvikarier och sommarvikarier Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 2020-03-31 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för... Visa mer
Nu söker vi på Villa Salabacke timvikarier och sommarvikarier Du får introduktionsutbildning med värdefull kunskap om omvårdnad och service. Sök tjänsten senast 2020-03-31

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktionsutbildning
Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
Karriär- och utvecklingsmöjligheter
Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Villa Salabacke

Villa Salabacke är ett modernt äldreboende som öppnade september 2017

Här finns 72 lägenheter fördelade på 8 enheter. På fem av enheterna bor det personer med en demenssjukdom och på tre enheter personer med stort omvårdnadsbehov (somatiskt)

Vi har två stora fina terrasser, med bl a växthus och boulebana och en underbar utsikt.

I verksamheten finns också ett stort gemensamhetsutrymme, vi kallar vardagsrummet och ett bibliotek.

Dagligen har vi sociala/ kulturella aktiviteter som planeras och leds av vår aktivitetsansvariga.

övrigt
Demenscertifiering: Vi är snart ett demenscertifierat boende, vilket betyder att alla vi som arbetar här är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten. Det kan även vara en karriärmöjlighet för dig som undersköterska.

VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: efter överenskommelse
Sista ansökningsdag: 2020-03-31
Har du frågor? Kontakta gärna: våra gruppchefer Filip Karlström 018-4722421, Robin Fält 018-472 24 19, Kerstin Säldebjer 018-472 24 20, Mia Svensk Eriksson 018-472 24 18 eller Verksamhetschef Anna Jakobsson 018-472 24 10

Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010- 442 90 32

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Vårdbiträde

Ansök    Jan 27    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Dalbyhemmet Är du vårdbiträde och trygg i din yrkesroll? Tycker du att det är självklart att ha ett professionellt förhållningssätt och att alltid sätta de boende i centrum? Välkommen med din ansökan! Dalbyhemmet är ett vård- och omsorgsboende vackert beläget vid Dalbyviken cirka 1,5 mil från Uppsala. Här finns 40 lägenheter fördelade på två våningsplan, 19 platser är demensboende och övriga 21 platser är psykiatriboende. Här arbetar undersköterskor, s... Visa mer
Dalbyhemmet

Är du vårdbiträde och trygg i din yrkesroll? Tycker du att det är självklart att ha ett professionellt förhållningssätt och att alltid sätta de boende i centrum?
Välkommen med din ansökan!

Dalbyhemmet är ett vård- och omsorgsboende vackert beläget vid Dalbyviken cirka 1,5 mil från Uppsala. Här finns 40 lägenheter fördelade på två våningsplan, 19 platser är demensboende och övriga 21 platser är psykiatriboende. Här arbetar undersköterskor, sjuksköterskor, fysioterapeut samt arbetsterapeut.

Läs mer här (https://vardochomsorg.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Som timvikarie kommer du att arbeta med mångfacetterade arbetsuppgifter. Du har en viktig roll i direktkontakten med våra brukare där du ger personlig omvårdnad och serviceinsatser som gör skillnad i deras vardag. Du arbetar varje dag för att ge en god omvårdnad med stor hänsyn till brukarens individuella behov. Du utför även uppgifter delegerade från legitimerad personal och dokumenterar enligt socialtjänstlagen. Vår ambition är att du tillsammans med oss utvecklar verksamheten och dig själv i ett nära samarbeta med dina kollegor.


Din bakgrund
Vi ser gärna att du är utbildad vårdbiträde. Du har erfarenhet av att ha arbetat med äldre inom hemvård eller inom liknande verksamheter. meriterande är om du har erfarenhet av att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation av legitimerad personal. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift samt dokumentations- och datorvana.

Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och för de som bor här därför är det viktigt att ha empati, tålamod och god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du är serviceinriktad och visar respekt mot de boende och kollegor. Tillsammans med kollegor och andra yrkeskategorier på boendet arbetar vi i team vilket kräver både kunskap och förståelse för varandras roller samt en tydlig kommunikation. Du är även bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Eriksson tf verksamhetschef 018-727 80 49

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Sommarvikarier till Uppsala kommun

Ansök    Jan 21    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Vård- och omsorgsverksamheterna Vill du vara en av våra sommarvikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra? Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter! Vi behöver flest vikarier inom hemvården och till våra äldreboenden. Vill du röra på dig och hålla formen i sommar kan hemvården vara rätt. Om du hellre vill job... Visa mer
Vård- och omsorgsverksamheterna

Vill du vara en av våra sommarvikarier som under denna sommar förgyller tillvaron för andra människor? Är du intresserad av att få värdefulla erfarenheter samtidigt som du gör någon annans sommar bra?
Välkommen till Uppsala kommuns vård- och omsorgsverksamheter!

Vi behöver flest vikarier inom hemvården och till våra äldreboenden. Vill du röra på dig och hålla formen i sommar kan hemvården vara rätt. Om du hellre vill jobba på ett och samma ställe och stötta i aktiviteter, kan ett boende passa bättre. Är du morgontrött kanske ett arbete i nattpatrullen passar dig bäst. Våra verksamheter finns över hela Uppsala så chansen är stor att det du helst vill jobba med finns nära.

Läs mer om våra olika yrkesområden för att välja och söka det jobb som passar bäst (https://www.uppsala.se/sommarvikarie)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med människor som behöver stöd och göra skillnad i deras vardag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var du arbetar. Arbetet kan innebära att du stöttar vid aktiviteter så som badutflykter eller ett frisörbesök. Det kan också innebära att du hjälper till med mat, hygien, medicinering (med stöd av en sjuksköterska) och vanliga hushållssysslor. Du kan välja ett jobb där du arbetar nära dina kollegor eller där du arbetar mer självständigt. Oavsett vilket har du alltid stöd av kunniga medarbetare. Du blir uppskattad för din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter och för ditt fina sätt att bemöta människor. Du träffar personer vars liv ser annorlunda ut än ditt och får både yrkes- och livserfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har fyllt 18 år och har en avslutad eller pågående gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning eller pågående studier inom till exempel vård- och omsorg, beteendevetenskap eller annat relevant område. Flytande svenska i tal och skrift samt god datorkunskap är en förutsättning för arbetet. Inom nattpattrull samt vissa boenden och hemvårdsområden behöver du ha B-körkort. Inom hemvården behöver du vara bekväm med att cykla. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet sedan tidigare men det viktigaste är att du brinner för att göra någon annans sommar bra.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar. Du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Vidare har du ett intresse och en vilja att hjälpa andra människor. Dessutom har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsterna, de olika områdena eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta:
Lisa Bjersby, HR-specialist och Viktoria Thorén, HR-administratör på [email protected]

Facklig företrädare:
Kommunal: 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) och på vård och omsorgsverksamhet (https://vardochomsorg.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Vill du ha ett roligt jobb där du gör skillnad? Se hit!

Ansök    Dec 19    Förenade Care    Vårdbiträde
Om verksamheten Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen. Vi utgår från centrala Uppsala, St:Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionelltteam. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såv... Visa mer
Om verksamheten

Förenade Care AB, Uppsala Hemvård bedriver hemvård på uppdrag av Uppsala Kommun och erbjuder personer vård och omsorg i deras hem utifrån socialtjänstlagen samt hälso- och sjukvårdslagen.

Vi utgår från centrala Uppsala, St:Olofsgatan 9A och hos oss arbetar engagerad och noggrann personal i ett tvär-professionelltteam. Vårt team består av undersköterskor, vårdbiträden, planerare, sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut såväl som enhetschef och verksamhetschef. Vi arbetar efter vårt motto: Omtanke-Vänlighet- Service.

Arbetsbeskriving

Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra personlig hygien, lättare matlagning, promenader och annan social samvaro. Du kommer också att ge medicin, apodos/dosett samt ögondroppar. Du får ett schema att följa, och tar dig till kunderna med hjälp av företagets cykel eller bil. Arbetet innebär också dokumentation i vårt journalsystem.

Kvalifikationer

Vi söker undersköterskor/vårdbiträden som vill jobba 3-4 arbetspass i veckan. Meriterande är att du tidigare har erfarenhet av insulingivning samt lättare såromläggningar.

Du tycker om att arbeta med människor och är serviceinriktad. Arbetet kräver att du är bra på att skapa relationer och har en god social förmåga. Vi ser också att du är ansvarstagande och noggrann och ser till den enskildes behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är bra på att samarbeta, har ett gott bemötande samt kan anpassa dig till både nya situationer och människor.

Krav

Du behöver kunna behärska svenska i tal och skrift samt ha en viss datorvana för att bland annat kunna dokumentera i vårt databaserade journalsystem.

Du ska kunna cykla och körkort är meriterande.

Arbetstid

Dag, kväll, helg.

Vi använder oss av fasta scheman.

Lön

Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM

2020-03-31. Ansökningar behandlas löpande.

Ansökan

Välkommen med din skriftliga ansökan och CV. Se nederst på sidan

KONTAKTPERSON

Susana Carballo, enhetschef. Telefon 018-727 51 49

email: [email protected]

BESÖKSADRESS

St Olofsgatan 9A Visa mindre

Timvikarier med språkkompetens sökes till Attendo Hemtjänst

Ansök    Okt 23    Attendo    Vårdbiträde
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar. Ta chansen att bli en del av vå... Visa mer
I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.


Ta chansen att bli en del av våra härliga gäng!

Attendo hemtjänst söker nu undersköterskor och vårdbiträden som vill arbeta dagpass, kvällpass samt helger i vårt nya kontor i Gottsunda. Som vårdbiträde i hemtjänsten utför du både service och omsorg hos våra kunder, och vi värdesätter att du är engagerad och vill göra skillnad hos våra brukare. Som person ska du ha ett positiv driv och enegeri i mötet med de äldre och med dina kollegor.


Vi söker personer med följande kvalifikationer:

- Kunna något eller flera av följande språk; sorani, kurmanji, arabiska, eller persiska. Du ska även ha goda kunskaper i det svenska språket då du behöver kunna kommunicera med kollegor och sjuksköterskor.

- Ha ett gott bemötande, vara ansvarsfull och serviceinriktad för att ge våra kunder trygghet i sitt hem. Vi värdesätter i synnerhet att du klarar av att arbeta självständigt och vara lyhörd för det som behöver göras hos vårdtagarna.

- Erfarenhet från hemtjänst och/eller övrig vård- och omsorg är meriterande.

- B-körkort samt körvana

- Kunna cykla är ett krav

- Ha kunskap i Uppsala kommuns gemensamma datorprogram såsom Phoniro och Siebel är meriterande.

Som person ska du vara positiv, flexibel, empatisk, lösningsfokuserad och ordningsam. Du ska även ha god förmåga att både samarbeta med arbetskollegor och arbeta självständigt.

Tillsvidareanställning kan erbjudas till rätt person.


Vi på Attendo hemtjänst kan erbjuda dig ett roligt och varierande jobb där man träffar mycket människor och ingen dag är den andra lik. Vi är ett glatt gäng med god sammanhållning där ingenting är omöjligt. Vi vill att du som söker anställning hos oss gärna har erfarenhet av liknande arbete med omsorg eller service. Du har ett genuint människointresse och god samarbetsförmåga.

Ansökan kan skickas via mail till [email protected] Visa mindre

Vårdare, specialuppdrag

Vi på Wattholma Gård söker en vårdare på heltid, till ett specialuppdrag. Vi kommer att få en svårt cancersjuk patient som har behov av tillsyn/ vak dygnet runt. Pga sin grundsjukdom har han fått kognitiva nedsättningar vilka kräver att de personer som vårdar honom talar hans modersmål. Tjänsten innebär dag, kväll och natt-tjänstgöring (sovande vak) på rullande schema. Krav på dig som söker är att du har vårderfarenhet, samt talar flytande albanska... Visa mer
Vi på Wattholma Gård söker en vårdare på heltid, till ett specialuppdrag. Vi kommer att få en svårt cancersjuk patient som har behov av tillsyn/ vak dygnet runt. Pga sin grundsjukdom har han fått kognitiva nedsättningar vilka kräver att de personer som vårdar honom talar hans modersmål. Tjänsten innebär dag, kväll och natt-tjänstgöring (sovande vak) på rullande schema. Krav på dig som söker är att du har vårderfarenhet, samt talar flytande albanska Visa mindre

Sommarvikarier till Villa Salabacke Uppsala

Ansök    Jun 11    Vardaga    Vårdbiträde
Nu söker vi påVilla Salabacke Uppsala sommarvikarier till sommaren 2019 . Sök tjänsten senast 2019-06-27 Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap. Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är. Självklart får du en introduktion ... Visa mer
Nu söker vi påVilla Salabacke Uppsala sommarvikarier till sommaren 2019 . Sök tjänsten senast 2019-06-27

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Nu söker vi dig som vill ha ett varierande och utvecklande sommarjobb, som rustar dig för framtiden - oavsett var den är.

Självklart får du en introduktion som spänner över alla områden - från värdegrund, vår omsorgsfilosofi Den goda dagen, introduktion för hjälpmedel och förflyttning - till måltid, hygien och dokumentationsrutiner.

Här är några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
Introduktion
• Arbetskläder
Kollektivavtal

Om rollen
Din uppgift är att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver. Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.
Som undersköterska/vårdbiträde spelar du en nyckelroll i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop.

Om Villa Salabacke
Villa Salabacke är ett nytt fintäldreboende i Uppsala. 72 personer bor här med stort omvårdnadsbehov eller en demenssjukdom. Iverksamheten finns 2 stora terasser och stora gemensamhetsutrymmen.

Din erfarenhet och kunskap
Vi gissar att du som söker dig till oss:
lockas av ett arbete som är varierat och kräver stor kunskap om vård och omsorg men även en talang för att möta människor i olika situationer.
är en kreativ person som vågar tänka själv och ta ansvar.
trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

Vi ser gärna att du är utbildad undersköterska/vårdbiträde eller har motsvarande erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.

Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav, men i övrigt är inte ditt CV det viktigaste. Om du har rätt egenskaper, ger vi dig stöd och möjlighet att växa.

Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: efter överenkommelse
Sista ansökningsdag: 2019-06-27
Har du frågor? Kontakta gärna:Agneta Werdi 018-472 24 11 eller Anna Jakobsson 018-472 24 10Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Kommunal tfn 010-442 70 00

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarvikarier till Njord hemvård

Ansök    Mar 29    Förenade Care    Vårdbiträde
Förenade Care Njord hemvård YRKESINRIKTNING Undersköterska/vårdbiträde Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet. ARBETSUPPGIFTER Som underskö... Visa mer
Förenade Care Njord hemvård


YRKESINRIKTNING


Undersköterska/vårdbiträde


Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.


ARBETSUPPGIFTER
Som undersköterska/vårdbiträde hos oss kommer du att självständigt utföra omsorgsarbete utifrån kundens önskemål, och i enlighet med gällande biståndsbeslut med fokus på kvalitet. Under ditt arbetspass gör du ett antal kundbesök där du bland annat kommer att utföra tillsyn, personlig hygien, svara på larm och annan social samvaro. Du kommer också utföra delegerade arbetsuppgifter från legitimerad personal.


KVALIFIKATIONER

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar allamed respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra kunder i centrum. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

KRAV

Arbetet kräver att du behärskar svenska språket i tal och skrift.Att kunna cykla är ett krav. B-körkort är en merit.

ARBETSTID/VARAKTIGHET


Enligt överenskommelse, kollektivavtal finns.
Omgående eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Vikarier till hemvården

Ansök    Jun 4    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Storvreta och Östra landsbygden hemvård Vill du bli en del i ett kreativt och engagerat arbetslag som genom sitt arbete gör stor skillnad för människor i behov av omsorg? Då är du välkommen till oss! Hemvården i Storvreta utgår från Storvreta som är beläget bara 10 minuters bilresa från Uppsala. Hit kan du lätt ta dig med pendeltåg (7-9 min.), stadsbuss, bil eller cykel. Vårt arbetsområde täcker Storvreta, Vattholma och Skyttorp med omnejd varpå du so... Visa mer
Storvreta och Östra landsbygden hemvård

Vill du bli en del i ett kreativt och engagerat arbetslag som genom sitt arbete gör stor skillnad för människor i behov av omsorg? Då är du välkommen till oss!

Hemvården i Storvreta utgår från Storvreta som är beläget bara 10 minuters bilresa från Uppsala. Hit kan du lätt ta dig med pendeltåg (7-9 min.), stadsbuss, bil eller cykel. Vårt arbetsområde täcker Storvreta, Vattholma och Skyttorp med omnejd varpå du som söker måste ha körkort för att kunna arbeta hos oss.

Hemvården i Östra landsbygden utgår från Länna. Till Länna tar du dig enkelt med bil eller buss. Det är ca 20 minuters bilresa från Uppsala. Buss 809 stannar på nära gångavstånd till vår lokal i Länna. Vårt arbetsområde täcker Länna, Rasbo, Almunge, Knutby med omnejd varpå du som söker måste ha körkort för att kunna arbeta hos oss.

Vi arbetar i team tillsammans med sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, planerare och samordnare. Vi har bemannat mellan 07.00 - 22.00 alla dagar i veckan och arbetar efter ett rullande schema med tjänstgöring varannan helg. Vårt uppdrag är att ge service och vård i människors hem årets alla dagar, utifrån beslut från biståndshandläggare.
Ditt uppdrag
Vårt uppdrag är att ge service och omvårdnad, utifrån beslut från biståndshandläggare, i personens egna hem. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat att hjälpa till med hushållssysslor, mat, hygien och andra personliga behov. Du ska ha brukaren i centrum samt ge en god omvårdnad och service utifrån individens behov med stor respekt för människan och dennes självbestämmande. Du utför både service- och omvårdnadsinsatser samt delegerade HSL-uppgifter med hög kvalitet. Ett gott bemötande är en självklarhet. Vi arbetar i team med undersköterskor/vårdbiträden, sjuksköterska, sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut och planerare.

Din bakgrund
Vi söker dig som vill arbeta som vikarie i hemvården. Har du undersköterskeutbildning är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom äldreomsorg eller av arbete inom annan vård och omsorg. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift, B-körkort och datorkunskaper är en förutsättning för arbetet. Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom är du en flexibel person som kan se möjligheter i förändringar samt har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Verksamhetschef Veronica Lundblad,
018-727 73 48

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Boendebiträde / boendeassistent sommarvikariat

Ansök    Mar 20    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Socialpsykiatri egen regi Vi söker dig som vill arbeta som boendebiträde och som vill skapa förutsättningar för att varje brukare ska bli så självständig som möjligt. Välkommen in med din ansökan till oss på socialpsykiatri egen regi! Omsorgsförvaltningen är en del av Uppsala kommun och arbetar på uppdrag av omsorgsnämnden. Målet med förvaltningens arbete är att personer med psykisk funktionsnedsättning får det stöd de behöver för att leva ett så själv... Visa mer
Socialpsykiatri egen regi

Vi söker dig som vill arbeta som boendebiträde och som vill skapa förutsättningar för att varje brukare ska bli så självständig som möjligt. Välkommen in med din ansökan till oss på socialpsykiatri egen regi!

Omsorgsförvaltningen är en del av Uppsala kommun och arbetar på uppdrag av omsorgsnämnden. Målet med förvaltningens arbete är att personer med psykisk funktionsnedsättning får det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Omsorgsförvaltningen är indelad i fem olika avdelningar, varav socialpsykiatri egen regi är ett. Inom avdelningen finns bland annat boenden, boendestöd, träningsboenden, hvb samt sysselsättning och träffpunktsverksamhet för personer med psykisk ohälsa.

Ditt uppdrag
Verksamheten bygger på ett flexibelt arbetssätt utifrån varje boendes behov. I arbetsuppgifterna ingår det att ge ett individuellt stöd i vardagen, vilket innebär att ge omsorg och stöd till brukaren, som till exempel läkemedelshantering, följa med på läkarbesök, sociala aktiviteter, social dokumentation, hantering av livsmedel/måltider, städ och tvätt. Vi arbetar utifrån personens egna förmågor och mål där stor vikt läggs vid att stärka och utveckla dennes personliga resurser.

Du kommer att arbeta utifrån en genomförandeplan, där varje brukare har ett biståndsbeslut, som man utgår ifrån. Målet för ditt arbete är att skapa förutsättningar för varje brukare att bli så självständig som möjligt. Du coachar och söker lösningar så att personen kan överbrygga konsekvenserna av sin psykiska ohälsa. Du fungerar även som ett stöd i personens nätverk.

Arbetstiderna är förlagda dag, kväll, helg och vaken/sovande jour.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Det är meriterande om du har utbildning eller pågående studier inom exempelvis vård- och omsorg, beteendevetenskap eller annat område som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande verksamhet. Du har goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt datakunskaper.

Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker samt tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt. Vi ser även att du är empatisk och du kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Cecilia Edlund, 018-727 08 11
Susanne Andersson, 018-727 61 33

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Sommarvikarie Undersköterska / vårdbiträde till Björklinge hemvård

Ansök    Mar 6    Förenade Care    Vårdbiträde
Beskrivningivning av verksamheten. Förenade Care, Björklinge hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Björklinge centrum och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd. Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, v... Visa mer
Beskrivningivning av verksamheten.


Förenade Care, Björklinge hemvård, hjälper personer i ordinärt boende utifrån Socialtjänstlagen och hälso- och sjukvårdslagen. Vi arbetar i team mellan hemtjänstmedarbetare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, planerare och enhetschef. Hemvården utgår från Björklinge centrum och ansvarar för ett vidsträckt och vackert landsbygdsdistrikt med omnejd.


Vi erbjuder äldre och funktionshindrade, vård, omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.


Vi arbetar utifrån vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service.


Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra omvårdnadsarbete, servicearbete utifrån vårdtagarens önskan och beviljat bistånd med kvalitet i fokus.


I arbetet ingår databaserad dokumentation, vilket innebär att du både måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och det är en fördel om du har viss datavana.

Kvalifikationer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och personer samt har ett gott bemötande och bra samarbetsförmåga. Som medarbetare är du glad, positiv och sätter våra vårdtagaren i centrum.

Du tycker om att arbeta med människor och behandlar alla med respekt, omtanke, vänlighet och service. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga, ser till den enskildes behov, är noggrann och ansvarstagande.


Vi söker gärna dig som är utbildad undersköterska med arbetslivserfarenhet inom äldreomsorg, gärna hemvård men det är inget krav. Vi söker även personal med service erfarenhet.


Krav: Körkort och att man kan cykla.


Pälsdjur förekommer.


Arbetstid/varaktighet
Timvik med arbete dag/kväll och helg.


Tillträde
Enligt överenskommelse.


Lön
Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.


Kontaktperson
Johanna Eriksson 070-293 75 54 [email protected] Visa mindre

Sommarvikarier och timvikarier Villa Salabacke Uppsala

Ansök    Feb 8    Vardaga    Vårdbiträde
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild ... Visa mer
Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Vardaga tillsammans med oss! Vi erbjuder äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Vardaga finns i hela Sverige. Att jobba hos oss innebär många möjligheter, ett stort ansvar och inte minst en glädje över att se människor trivas och känna trygghet. Vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. I det dagliga arbetet betyder det att varje enskild person i alla våra verksamheter ska leva ett så gott liv som möjligt och bemötas med respekt. Vi har en företagskultur som präglas av våra värderingar: respekt, ansvar, kunskap och enkelhet. De som arbetarhos oss delar dessa värderingar och bidrar aktivt till att hålla dem levande.

Vi söker sommarvikarier och timvikarier

Villa Salabacke är ett nytt , fint och ändamålsenligt äldreboende, Boendet består av 72 lägenheter fördelade på åtta enheter, tre för personer med stort omvårdnadsbehov och 5 för personer med demenssjukdom.

Vi har två stora takterasser och en stor gemensamhetslokal som vi kallar Plaza, och där sker dagligen kulturella/sociala aktiviteter som vi erbjuder alla som bor på Villa Salabacke.

I verksamheten finns arbetsterapeut, sjuksköterskor, aktivitetscoach många undersköterskor och 5 Silviasysytrar som du kommer samverka med

Ditt uppdrag

Somomsorgspersonal ger du omvårdnad, social omsorg och livskvalitet med utgångspunkt från varje boendes eget behov och önskemål. Din roll är att skapa en meningsfull och behaglig tillvaro för de boende. Du ingår i ett team med sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut som arbetar tätt ihop. Teamet ska tillsammans skapa och bibehålla goda relationer med boende, anhöriga och uppdragsgivare. Genom ditt arbete deltar du i verksamhetens kvalitetsarbete utifrån Vardagas koncept. I arbetsuppgifterna ingår också medverkan vid vårdplanering och social dokumentation. En viktig uppgift för alla medarbetare är att bidra till ett gott arbetsklimat.

Dina kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska /har erfarenhet inom äldreomsorgen. Du ser möjligheter, har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor. Arbetet kräver att du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor och ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

En arbetsplats med engagerade medarbetare, god gemenskap, möjlighet att påverka och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet.

Vi eftersträvar en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 2019-04-12

För mer information kontakta: Biträdande verksamhetschef Agneta Werdi tele 018-472 24 10 eller Verksamhetskoordinator 018-472 24 12

Facklig kontakt:
Kommunal, Team Ambea, Telefon: 010-442 90 14,
Mail: [email protected]

På Vardagas cirka 80 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Våra 7 000 medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. (http://www.vardaga.se) www.vardaga.se (http://www.vardaga.se) Visa mindre

Sommarvikarier till Uppsala kommun

Ansök    Jan 21    Uppsala kommun    Vårdbiträde
Vård- och omsorgsverksamheterna Uppsala kommun är den största arbetsgivaren i kommunen inom vård och omsorg. Nu söker vi 700 sommarvikarier som vill göra någon annans sommar bra. Du gillar helt enkelt att förgylla tillvaron för andra människor. Nya vänner och värdefulla erfarenheter kommer säkerligen även att få din sommar, och ditt cv, att gnistra lite extra. Här får du chans till ett intressant arbete oavsett om du studerar, om det är ditt första jobb... Visa mer
Vård- och omsorgsverksamheterna

Uppsala kommun är den största arbetsgivaren i kommunen inom vård och omsorg. Nu söker vi 700 sommarvikarier som vill göra någon annans sommar bra. Du gillar helt enkelt att förgylla tillvaron för andra människor. Nya vänner och värdefulla erfarenheter kommer säkerligen även att få din sommar, och ditt cv, att gnistra lite extra. Här får du chans till ett intressant arbete oavsett om du studerar, om det är ditt första jobb eller om du vill prova ett nytt.

Vi behöver flest vikarier inom hemvården och våra äldreboenden. Vill du röra på dig och hålla formen i sommar kan hemvården vara rätt. Om du hellre vill jobba på ett och samma ställe, och stötta i aktiviteter, kan ett boende passa bättre. Om du lockas av att stötta personer på arbetet och sysselsättningen på daglig verksamhet finns även den möjligheten. Är du morgontrött kanske ett arbete i nattpatrullen passar bäst. Vi finns över hela Uppsala så chansen är stor att det du helst vill jobba med finns nära.

Läs mer om våra olika yrkesområden för att välja och söka det jobb som passar bäst: www.uppsala.se/sommarvikarie (https://www.uppsala.se/foretag-och-arbete/jobb-och-praktik/sommarvikarie-inom-vard-och-omsorg/)

Ditt uppdrag
Du kommer att arbeta med människor som behöver stöd och göra skillnad i deras vardag. Arbetsuppgifterna varierar beroende på var du arbetar. Det kan innebära att du stöttar på aktiviteter som en badutflykt eller ett besök hos frissan. Det kan innebära hjälp med mat, hygien, medicinering (med stöd av en sjuksköterska) och vanliga hushållssysslor. Du kan välja ett jobb där du arbetar nära dina kollegor eller där du arbetar mer självständigt. Oavsett vilket har du alltid stöd av kunniga medarbetare. Du blir uppskattad för din vilja att ta dig an och lära dig nya arbetsuppgifter, och för ditt fina sätt att bemöta människor. Du träffar kvinnor och män vars liv ser annorlunda ut än ditt; kanske en gammal pilot eller en ung rullstolsburen person. Hos oss får du både yrkes- och livserfarenhet.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning och har fyllt 18 år. Det är meriterande om du har utbildning eller pågående studier inom exempelvis vård- och omsorg, beteendevetenskap eller annat relevant område. Flytande svenska i tal och skrift och god datorkunskap är en förutsättning. Inom daglig verksamhet, joursjukvård, nattpattrull samt vissa boenden och hemvårdsområden behöver du ha B-körkort. Inom hemvården behöver du vara bekväm med att cykla. Det är en fördel om du har erfarenhet från liknande verksamhet sedan tidigare men det viktigaste är att du brinner för att göra någon annans sommar bra.

Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt med hög kvalitet. Du är lugn och uppmärksam samt har ett intresse och vilja att hjälpa andra människor. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har även förmågan att se möjligheter i förändringar och anpassar dig lätt till olika situationer och människor.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsterna, de olika områdena eller rekryteringsprocessen, välkommen att kontakta:
Cimen Gustafsson, HR-specialist, 018-727 57 30

Facklig företrädare:
Kommunal: 010-442 88 16

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se) och vardochomsorg.uppsala.se (https://vardochomsorg.uppsala.se/).
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre