Lediga jobb AB Upsala Nya Tidning i Uppsala

Se alla lediga jobb från AB Upsala Nya Tidning i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Senior medierådgivare

Ansök    Feb 25    AB Upsala Nya Tidning    Utesäljare
Senior Medierådgivare till Mediehuset UNT – en del av NTM Media. Mediehuset UNT och NTM befinner sig i ett omfattande utvecklingsarbete för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som innebär flera stora satsningar inom försäljningsorganisationen NTM Media AB. Vårt uppdrag är att erbjuda ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi och kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som dig... Visa mer
Senior Medierådgivare till Mediehuset UNT – en del av NTM Media. Mediehuset UNT och NTM befinner sig i ett omfattande utvecklingsarbete för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som innebär flera stora satsningar inom försäljningsorganisationen NTM Media AB.

Vårt uppdrag är att erbjuda ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi och kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som digital och analog nyhetsmedia, dooh, radio, SoMe och Google. Vi erbjuder även kompletta e-handelslösningar och distribution- och tryckeritjänster.

Nu söker vi senior medierådgivare som vill fortsätta resan tillsammans med oss.

Roll och ansvarsområden
Som senior medierådgivare ingår du i säljteam Uppsala i NTM Media AB. Ditt ansvar är förädling av Mediehuset UNT:s största kunder och genomför ingen egen prospektering. Kundlådan fylls på av växande kunder från Medierådgivare. Du utövar proaktiv tjänstebaserad försäljning med fokus på effektoptimering genom hela NTMs produktportfölj, erbjuder faktabaserade lösningar som svarar mot kundens uppsatta KPI: er och utför kontinuerligt konsultativ uppföljning av kampanjeffekter. Du har bred digital kompetens i botten och är van att leda projekt och driva parallella processer. I ditt uppdrag ligger att vara ledande i säljorganisationens digitala säljutveckling och du är behjälplig vid komplexa affärer utanför din egen kundportfölj.

Som Senior Medierådgivare jobbar du med följande arbetsuppgifter:
Proaktiv utveckling av befintlig kundbas primärt genom fysiska möten.Knyta kunderna närmare våra lokala varumärken och NTM Media AB genom att öka köpupplevelsen.Uppföljning, analys och konsultativ utvärdering av genomförda kampanjer.Leda workshops internt/externt tillsammans med specialister och stakeholders.Bistå övriga försäljningsteam vid utveckling av nationella annonskampanjerBistå övriga försäljningsteam vid komplexa affärerFöreläsa och dela insikter såväl internt som externt vid till exempel event.Leda workshops och utbildningar av medierådgivare och kunder.???????Använda stödsystem enligt de riktlinjer som sätts upp
Du kommer också delta i och leda workshops med ledningsgrupp och säljledning på regional nivå. Kontinuerligt samarbeta med övriga avdelningar inom NTM samt NTM Media AB:s övriga säljteam för att för att skapa bästa möjliga innehåll, strukturer och processer för företagets medierådgivare att leverera resultat genom hela portföljen av tjänster och produkter.

Om dig
För att passa och trivas i rollen är du resultatdriven och drivs av att leda processer. Du har projektledarutbildning och akademisk kompetens inom digital marknadsföring eller motsvarande erfarenhet av komplex tjänstebaserad försäljning eller inköp. Du är en teamspelare med vana att arbeta i tvärfunktionell miljö och har god kunskap om försäljningsprocess och effektuppföljning. Du är van att hålla utbildningar och större presentationer och besitter bred förhandlingsvana.

Kompetenser och egenskaper som prioriteras
Högt eget driv och målfokusErfarenhet av att leda projekt med flera stakeholdersAkademisk kompetens inom digital marknadsföring och bred mediakunskap.God kunskap om mediaeffekt, synergieffekt och effektuppföljning.Dok. erfarenhet av framgångsrik tjänstebaserad försäljning.God samarbetsförmåga/relationsskapande förmågaArbetssätt karaktäriseras av helhetstänk och proaktivitetProcesstyrd och administrativt disciplinerad
Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (provanställning 6 månader) med placering i Uppsala eller Enköping.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 31 mars men urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma till tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av säljchef Johan Cassman, 018-418 11 01.

Välkommen med din ansökan!

Mediehuset UNT är en del av NTM -koncernen. NTM Media AB är säljorganisationen för NTM-koncernens annonsaffär och representerar mediehusens starka lokala varumärken. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi, kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som digital och analog nyhetsmedia, dooh, radio, SoMe och Google. Vi erbjuder även kompletta e-handelslösningar och distribution- och tryckeritjänster.

 

Senior Medierådgivare till Mediehuset UNT – en del av NTM Media. Mediehuset UNT och NTM befinner sig i ett omfattande utvecklingsarbete för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som innebär flera stora satsningar. Visa mindre

UNT söker nyhetschef

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. UNT söker nyhetschef Du älskar nyheter. Och att göra dina kol... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


UNT söker nyhetschef
Du älskar nyheter. Och att göra dina kolleger bättre. Alltid med läsarens behov i fokus. Då kan du vara vår nya nyhetschef.

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Vi ska våra bästa nyhetsförmedlaren i vårt område.

Du blir en av tre chefer som leder vårt nyhetsarbete. Ditt ansvar är redaktionens geografiska områden utanför Uppsala, vår bevakning av sammanlagt sju kommuner i Uppsala län. Målet är att hitta nyheterna som skapar avtryck i läsarens vardag.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att leda andra journalister. Du är självständig, lyhörd och vill nå resultat. Framför allt drivs du av att jobba med människor – både medarbetare och läsare.

Genom din plats i redaktionsledningen och i företagets chefsgrupp kommer du också att arbeta strategiskt och med din egen ledarskapsutveckling.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Sista ansökningsdag är 20 april 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Välkommen med din ansökan!

Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Visa mindre

Ekonomijournalist

Vill du vara med och utveckla vår ekonomijournalistik? Brinner du för läsarnära nyheter? UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under de senaste åren. Nu ska vi växa ytterligare. För att lyckas behöver vi fler medarbetare. UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara fö... Visa mer
Vill du vara med och utveckla vår ekonomijournalistik? Brinner du för läsarnära nyheter?

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under de senaste åren. Nu ska vi växa ytterligare. För att lyckas behöver vi fler medarbetare.
UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.
UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla innehåll till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
I rollen som ekonomijournalist är du en del av vår nyhetsredaktion som ansvarar för ett viktigt och engagerande ansvarsområde. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar frågor med utgångspunkt i våra läsares intressen.
I rollen kommer du att arbeta i Uppsala, en av Sveriges mest expansiva städer. Men bevakningsområdet omfattar också uppdrag i övriga Uppland då UNT är främsta lokala nyhetsförmedlare i Uppsala län.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för lokal journalistik. Du drivs av att berätta om alla sidor av näringslivs- och konsumentfrågor som är relevanta för våra läsare. Du trivs med ett högt arbetstempo och är trygg med att arbeta självständigt, men trivs också med att arbeta i en grupp för att uppnå gemensamma mål.
Du är kreativ och kommer med egna idéer och du är stilistiskt skicklig. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende för såväl intervjupersoner som våra läsare.
Du behöver inte vara expert på Uppsalas företag – det kommer du lära dig på jobbet. Däremot är vi väldigt nyfikna på vad du kan tillföra till vår redaktion. Är du bra på sociala medier? Kan du ta fram det viktigaste ur en årsredovisning? Har du idéer om hur vi ska utveckla vår bevakning av butiker och handel, ett av våra mest lästa ämnesområden?
Kompetenser inom foto och video är meriterande. Eftergymnasial journalistikutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav.
B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i arbetet. Arbete kan förekomma på helger och kvällar.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.
Sista ansökningsdag är 22 april 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare Niklas Skeri, SJF, 018-478 12 66.

Vill du vara med och utveckla vår ekonomijournalistik? Brinner du för läsarnära nyheter? Visa mindre

Sportreporter

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. UNT söker sportreporter Vill du vara med att utveckla vår spo... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


UNT söker sportreporter
Vill du vara med att utveckla vår sportjournalistik? Brinner du för lokal idrott?

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under de senaste åren. Nu ska vi växa ytterligare. För att lyckas behöver vi fler medarbetare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla innehåll till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
I rollen som sportreporter är du en del av vår sportredaktion som ansvarar för ett viktigt och engagerande ansvarsområde. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar frågor med utgångspunkt i våra läsares intressen.

I rollen kommer du att arbeta i Uppsala, en av Sveriges mest elitidrottstäta städer. Men bevakningsområdet omfattar också uppdrag i övriga Uppland då UNT är främsta lokala nyhetsförmedlare i Uppsala län.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort intresse för sport och brinner för lokal journalistik. Du drivs av att berätta om sportens alla sidor – från lokala matcher till stora samhällsfrågor. Du trivs med ett högt arbetstempo och är trygg med att arbeta självständigt.
Du är kreativ och kommer med egna idéer och du är stilistiskt skicklig. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende för såväl intervjupersoner som våra läsare.
Du behöver inte vara expert på alla Uppsalas lag – det kommer du lära dig på jobbet. Du behöver inte heller kunna publiksiffran och slutresultatet i bandyfinalen mellan Sirius och Örebro 1968 – det finns det andra som kan.
Däremot är vi väldigt nyfikna på vad du kan tillföra till vår redaktion. Är du en fena på sociala medier? Är du oslagbar på padel? Vet du hur man läser en årsredovisning? Eller kan du något annat vi inte ens visste att vi behövde?
Kompetenser inom foto, video och ljudproduktion är meriterande. Eftergymnasial journalistikutbildning eller motsvarande erfarenhet är ett krav.
B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i arbetet. Arbete förekommer på helger och kvällar.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 1 april 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Välkommen med din ansökan!

I rollen som sporterreporter är du en del av vår sportredaktion som ansvarar för ett viktigt och engagerande ansvarsområde. Visa mindre

Videospecialist

Ansök    Feb 22    AB Upsala Nya Tidning    Fotograf
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Vill du vara med att bygga upp vår videosatsning? Brinner du ... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Vill du vara med att bygga upp vår videosatsning? Brinner du för lokal journalistik?

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under de senaste åren. Nu ska vi växa ytterligare och inom fler områden. För att lyckas behöver vi fler medarbetare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla innehåll till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
I rollen som videospecialist är du mitt i händelserna. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar samhällsviktiga frågor med utgångspunkt i våra läsares och tittares intressen.

I rollen kommer du att arbeta i Uppsala, en av Sveriges största städer med två universitet, stor inflyttning och ständig utbyggnad. Men bevakningsområdet omfattar också uppdrag i övriga Uppland då UNT är främsta lokala nyhetsförmedlare i alla kommuner i Uppsala län.

Som videospecialist är ditt uppdrag att föra in bildtänkandet ytterligare i vårt redaktionella arbete. Du blir vår sammanhållande länk och tydliga drivkraft i utvecklingen av vår videosatsning som omfattar allt från inslag till livesändningar av nyheter och sport på våra digitala plattformar.

Du gör egna uppdrag eller arbetar tillsammans med reportrar från någon av redaktionens avdelningar. Du ska också kunna göra inslag av andras material för snabb publicering. Du förstår behovet av teknisk enkelhet för effektiva lösningar

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för videoproduktion. Du har relevant arbetslivserfarenhet från området. Erfarenhet av projektledning är starkt meriterande. Journalistisk erfarenhet är ett plus.

För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad. Du gillar att jobba i ett högt tempo och trivs med att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du är kreativ och kommer med egna idéer och tycker allt blir bättre med samarbete. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 25 mars 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Välkommen med din ansökan!

I rollen som videospecialist är du mitt i händelserna. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar samhällsviktiga frågor med utgångspunkt i våra läsares och tittares intressen. Visa mindre

Medierådgivare

Ansök    Feb 25    AB Upsala Nya Tidning    Mediasäljare
Mediehuset UNT och NTM befinner sig mitt i ett omfattande utvecklingsarbete för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som innebär flera stora satsningar inom försäljningsorganisationen NTM Media AB. Vårt uppdrag är att erbjuda ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi och kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som digital och analog nyhetsmedia, dooh, radio, SoMe och Google. V... Visa mer
Mediehuset UNT och NTM befinner sig mitt i ett omfattande utvecklingsarbete för att förbättra tjänster och erbjudanden, en spännande resa som innebär flera stora satsningar inom försäljningsorganisationen NTM Media AB.

Vårt uppdrag är att erbjuda ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi och kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som digital och analog nyhetsmedia, dooh, radio, SoMe och Google. Vi erbjuder även kompletta e-handelslösningar och distribution- och tryckeritjänster.

Nu söker vi medierådgivare som vill fortsätta resan tillsammans med oss.

Roll och ansvarsområden
Som medierådgivare har du ansvar för att utveckla befintliga kunder och utför viss prospektering av prioriterade företag. Du utövar proaktiv tjänstebaserad försäljning genom hela NTMs portfölj av produkter och tjänster och erbjuder faktabaserade lösningar som svarar mot kundens uppsatta KPI:er. Vid behov av fördjupad kompetens får du hjälp av specialister för respektive produktområde. Efter varje kampanj levererar du kampanjrapport och effektuppföljning.

Som Medierådgivare jobbar du med följande arbetsuppgifter:
Taktisk affärsanalys och planeringUtveckla befintliga kunder genom tjänstebaserad försäljning utifrån köpresan.Förvärva nya prioriterade kunder genom telefon och möten.Uppföljning och utvärdering av genomförda kampanjer kopplat till kampanjmålDelta i workshops internt/externt tillsammans med specialister.Vid behov ingå i mixat team av specialister och medierådgivare vid säljpitcher av nationella annonskampanjer
Om dig
För att passa och trivas i rollen har du ett starkt eget driv och resultatfokus. Du har minst 5 års erfarenhet av tjänstebaserad försäljning eller inköp. Du är en teamspelare med vana att arbeta i tvärfunktionell miljö och har god kunskap om försäljningsprocess och effektuppföljning. Du är van att hålla presentationer och har god förhandlingsvana.

Kompetenser och egenskaper som prioriteras
Dokumenterad kunskap om digital marknadsföring och media.God kunskap om digital- och analog nyhetsmedia.Dokumenterad erfarenhet av framgångsrik tjänstebaserad försäljning över tidSamarbetsförmåga/relationsskapande förmågaVana att arbeta i projekt med spetskompetenserHögt eget driv och målfokusArbetssätt karaktäriseras av helhetstänk och proaktivitetGod administrativ struktur
Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% (provanställning 6 månader) med placering i Uppsala eller Enköping.

Tillträde enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdagen är 31 mars men urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma till tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av säljchef Gert Eriksson, 018-478 10 93.

Välkommen med din ansökan!

Mediehuset UNT är en del av NTM -koncernen. NTM Media AB är säljorganisationen för NTM-koncernens annonsaffär och representerar mediehusens starka lokala varumärken. Vårt uppdrag är att erbjuda våra kunder ledande marknadsföringslösningar inom media. Allt från kommunikationsstrategi, kvalificerade reklambyråtjänster till en stor bredd av kanaler som digital och analog nyhetsmedia, dooh, radio, SoMe och Google. Vi erbjuder även kompletta e-handelslösningar och distribution- och tryckeritjänster.

Som medierådgivare har du ansvar för att utveckla befintliga kunder och utför viss prospektering av prioriterade företag. Visa mindre

Sommarvikarier till upsala nya tidning

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Sommarvikarier till upsala nya tidning Nu söker vi på UNT en... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Sommarvikarier till upsala nya tidning

Nu söker vi på UNT engagerade sommarvikarier som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Om rollen

Vi söker nu sommarvikarier till vår redaktion.

Vi söker
Reportrar till nyhetsredaktionen, sportredaktionen och kulturredaktionenBildjournalister till hela redaktionen.  
Som en del av UNT:s redaktion är du i händelsernas centrum. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö och vara med och sprida kunskap, information och granska samhällsviktiga frågor som våra läsare får ta del av. Som vikarie på redaktionen kommer du arbeta med nyheter i Uppsala och Uppland, i ett område med ständig puls där du som får möjlighet att vara närvarande och delaktig i nyhetsflödet. 

Som reporter på någon av våra avdelningar är din huvudsakliga arbetsuppgift att skriva redaktionella texter samt ta bilder till dessa. Du producerar också enklare videomaterial.

Som bildjournalist arbetar du som fotograf, jobbar med bildmaterial och producerar video.

Redaktionen arbetar med en inriktning mot digital publicering med tydliga mål där vi alltid arbetar med läsarnas behov i centrum. Du erbjuds en stimulerande och kreativ journalistisk miljö. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och ta dig an uppgifter på flera avdelningar, eller fördjupa dig inom en avdelning och område.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat på eller arbetar på en nyhetsredaktion. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad.

Du är kreativ och kommer med egna idéer och du är stilistiskt skicklig. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende för såväl intervjupersoner som våra läsare.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Om anställningen

Tjänsten är vikariat på 100% under sommarperioden efter överenskommelse. Placeringsort är Uppsala, Enköping eller Östhammar.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 14 februari men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Uppge i din ansökan om du föredrar någon avdelning (nyheter, kultur, sport). Vikariaten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 070-529 09 37, [email protected]

Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Nu söker vi på UNT engagerade sommarvikarier som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon. Visa mindre

Kopia av Nyhetsreporter

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med oc... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Om rollen

I rollen som nyhetsreporter är du i händelsernas centrum. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö och vara med och sprida kunskap, information och granska samhällsviktiga frågor som våra läsare får ta del av. I rollen kommer du arbeta brett som nyhetsjournalist i Uppsala, en av Sveriges största städer med två universitet, stor inflyttning och ständig utbyggnad. En stad med ständig puls där du som nyhetsreporter får möjlighet att vara närvarande och delaktig i nyhetsflödet.  

Som nyhetsreporter är din huvudsakliga arbetsuppgift att skriva redaktionella texter samt ta bilder till dessa. Du producerar också enklare videomaterial. Redaktionen arbetar med en inriktning mot digital publicering med tydliga mål där vi alltid arbetar med läsarnas behov i centrum. Du bygger upp ditt eget nätverk och kontakter, du söker och hittar nyheter och ämnen att skriva om som engagerar våra läsare.

Som nyhetsreporter hos oss erbjuds du en stimulerande och kreativ journalistisk miljö. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och ta dig an andra arbetsuppgifter och bevakningsområden, om du så vill.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat på eller arbetar på en nyhetsredaktion. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad. Du gillar att jobba i ett högt tempo och trivs med att snabbt skifta mellan arbetsuppgifter, allt för att fånga dagens nyheter för våra läsare.

Du är kreativ och kommer med egna idéer och du är stilistiskt skicklig. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende för såväl intervjupersoner som våra läsare.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.


Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 16 januari men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 070-529 09 37.
Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.


 

Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon. Visa mindre

UNT söker nyhetschef

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. UNT söker nyhetschef Du älskar nyheter. Och att göra dina kol... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


UNT söker nyhetschef
Du älskar nyheter. Och att göra dina kolleger bättre. Alltid med läsarens behov i fokus. Då kan du vara vår nya nyhetschef.

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Vi ska våra bästa nyhetsförmedlaren i vårt område.

Du blir en av tre chefer som leder vårt nyhetsarbete. Ditt ansvar är redaktionens geografiska områden utanför Uppsala, vår bevakning av sammanlagt sju kommuner i Uppsala län. Målet är att hitta nyheterna som skapar avtryck i läsarens vardag.

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande och erfarenhet av att leda andra journalister. Du är självständig, lyhörd och vill nå resultat. Framför allt drivs du av att jobba med människor – både medarbetare och läsare.

Genom din plats i redaktionsledningen och i företagets chefsgrupp kommer du också att arbeta strategiskt och med din egen ledarskapsutveckling.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Sista ansökningsdag är 25 mars 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Välkommen med din ansökan!

Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Visa mindre

Kopia av UNT söker printmedarbetare

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion. Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morg... Visa mer
Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion?

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion.

Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morgon. Vår ambition är att utveckla morgontidningen ytterligare och vi söker dig som vill arbeta med den uppgiften.

Varje dag i veckan producerar vi UNT, Enköpings-Posten och våra veckotidningar Uppsalatidningen, Norra Uppland och Östra Uppland. Som medarbetare på printredaktionen ansvarar du för att nyhetsvärdera och presentera den journalistik som våra olika avdelningar tar fram. Du blir en viktig länk mellan våra redaktörer och vårt redigeringsnav.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på redaktion och är van att redigera tidningssidor i ett högt tempo. Du kan lyfta artiklar och bilder i en slagkraftig layout utifrån tidningens form. Du förstår också behovet av och behärskar att hantera innehåll i ett jämt flöde med snäva tidsmarginaler.

Du är noggrann, språksäker, van att arbeta med korta deadlines och har en dokumenterad erfarenhet från dagstidningsproduktion. Du kommer att arbeta på ett schema som innehåller dag- och kvällsarbete samt tjänstgöring var fjärde helg.

Vi söker sidplanerare och en printredaktör som ska vara arbetsledare för gruppen. För den senare tjänsten behövs erfarenhet av arbetsledning på en redaktion.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, placerade i Uppsala och med tillträde till hösten.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 juli 2021. Ansök med cv och ett personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.
I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet.

Ansök via länken nedan.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37
Facklig företrädare SJF: Nicklas Kihlberg, 070-607 92 52

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? Visa mindre

Nyhetsreporter

Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med oc... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.

Om rollen

I rollen som nyhetsreporter är du i händelsernas centrum. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö och vara med och sprida kunskap, information och granska samhällsviktiga frågor som våra läsare får ta del av. I rollen kommer du arbeta brett som nyhetsjournalist i Uppsala, en av Sveriges största städer med två universitet, stor inflyttning och ständig utbyggnad. En stad med ständig puls där du som nyhetsreporter får möjlighet att vara närvarande och delaktig i nyhetsflödet.  

Som nyhetsreporter är din huvudsakliga arbetsuppgift att skriva redaktionella texter samt ta bilder till dessa. Du producerar också enklare videomaterial. Redaktionen arbetar med en inriktning mot digital publicering med tydliga mål där vi alltid arbetar med läsarnas behov i centrum. Du bygger upp ditt eget nätverk och kontakter, du söker och hittar nyheter och ämnen att skriva om som engagerar våra läsare.

Som nyhetsreporter hos oss erbjuds du en stimulerande och kreativ journalistisk miljö. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och där ingen dag är den andra lik. Här får du möjlighet att utvecklas och ta dig an andra arbetsuppgifter och bevakningsområden, om du så vill.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat på eller arbetar på en nyhetsredaktion. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad. Du gillar att jobba i ett högt tempo och trivs med att snabbt skifta mellan arbetsuppgifter, allt för att fånga dagens nyheter för våra läsare.

Du är kreativ och kommer med egna idéer och du är stilistiskt skicklig. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende för såväl intervjupersoner som våra läsare.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.


Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 16 januari men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 070-529 09 37.
Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.


 

Nu söker vi på UNT en engagerad reporter som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon. Visa mindre

Deskredaktör

Ansök    Dec 17    AB Upsala Nya Tidning    Redaktör
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Nu söker vi på UNT en engagerad deskredaktör som vill vara me... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Nu söker vi på UNT en engagerad deskredaktör som vill vara med och arbeta med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle imorgon.  

Om rollen

I rollen som deskredaktör är du i händelsernas centrum. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö och vara med och sprida kunskap och information som våra läsare får ta del av. I rollen kommer du arbeta brett med nyheter om Uppsala, en av Sveriges största städer med två universitet, stor inflyttning och ständig utbyggnad. En stad med ständig puls där du som får möjlighet att vara närvarande och delaktig i nyhetsflödet.  

Som deskredaktör är din huvudsakliga uppgift att hantera inkommande händelser och arbetsleda övriga deskreportar. Du samordnar redaktionens material och lägger den sista handen på materialet innan det når våra läsare. I rollen ansvarar du också för att ta emot inkommande samtal till redaktionen. Redaktionen arbetar med en inriktning mot digital publicering med tydliga mål där vi alltid arbetar med läsarnas behov i centrum. Ditt uppdrag är att analysera och att säkerställa att det vi publicerar är kvalitativt och av intresse för våra läsare.

Som deskreporter erbjuds du en kreativ journalistisk miljö. Här får du möjlighet att vara med och påverka vilket innehåll som når våra läsare. Du får komma med egna idéer och ta initiativ. Du ges möjlighet att ta ansvar och agera som nyhetsansvarig när nyhetschef inte är i tjänst.

Om dig

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Du har en journalistutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet och har tidigare arbetat på eller arbetar på en nyhetsredaktion. För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad. Du gillar att jobba i ett högt tempo och trivs med att samordna både grupper och nyhetsmaterial.

Du är kreativ och kommer med egna idéer och är skicklig på att bedöma vad som är intressant för våra läsare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbetsledning.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 16 januari men urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av redaktionschef Roger Berglund 070-529 09 37.
Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

 

Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för den lokala journalistiken. Visa mindre

Kopia av UNT söker printmedarbetare

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion. Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morg... Visa mer
Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion?

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion.

Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morgon. Vår ambition är att utveckla morgontidningen ytterligare och vi söker dig som vill arbeta med den uppgiften.

Varje dag i veckan producerar vi UNT, Enköpings-Posten och våra veckotidningar Uppsalatidningen, Norra Uppland och Östra Uppland. Som medarbetare på printredaktionen ansvarar du för att nyhetsvärdera och presentera den journalistik som våra olika avdelningar tar fram. Du blir en viktig länk mellan våra redaktörer och vårt redigeringsnav.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på redaktion och är van att redigera tidningssidor i ett högt tempo. Du kan lyfta artiklar och bilder i en slagkraftig layout utifrån tidningens form. Du förstår också behovet av och behärskar att hantera innehåll i ett jämt flöde med snäva tidsmarginaler.

Du är noggrann, språksäker, van att arbeta med korta deadlines och har en dokumenterad erfarenhet från dagstidningsproduktion. Du kommer att arbeta på ett schema som innehåller dag- och kvällsarbete samt tjänstgöring var fjärde helg.

Vi söker sidplanerare och en printredaktör som ska vara arbetsledare för gruppen. För den senare tjänsten behövs erfarenhet av arbetsledning på en redaktion.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, placerade i Uppsala och med tillträde till hösten.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 juli 2021. Ansök med cv och ett personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.
I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet.

Ansök via länken nedan.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37
Facklig företrädare SJF: Nicklas Kihlberg, 070-607 92 52

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? Visa mindre

Kopia av Nyhetschef

Ansök    Jun 19    AB Upsala Nya Tidning    Mediachef
UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion. Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Du ... Visa mer
UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion.

Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt.

Du blir en av tre chefer som leder vårt nyhetsarbete. Ditt ansvar är redaktionens mer agendasättande bevakning och långsiktiga planering. Målet är att hitta nyheterna som skapar avtryck i läsarens vardag.

Du har erfarenhet av att leda andra journalister. Du är självständig, lyhörd och vill nå resultat. Framför allt drivs du av att jobba med människor – både medarbetare och läsare.

Genom din plats i redaktionsledningen kommer du också att arbeta strategiskt och med din egen ledarskapsutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad i Uppsala.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 28 juni 2021, hör av dig med cv och personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37 
Facklig företrädare SJF: Nicklas Kihlberg, 070-607 92 52

Välkommen med din ansökan!

Du älskar nyheter. Och att göra dina kolleger bättre. Alltid med läsarens behov i fokus. Är du vår nya nyhetschef? Visa mindre

UNT söker printmedarbetare

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion. Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morg... Visa mer
Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion?

UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Vi vill växa ytterligare och skapar nu en printredaktion.

Våra papperstidningar är fortsatt viktiga för oss och med den alla de tusentals läsare som ser fram emot sin tidning varje morgon. Vår ambition är att utveckla morgontidningen ytterligare och vi söker dig som vill arbeta med den uppgiften.

Varje dag i veckan producerar vi UNT, Enköpings-Posten och våra veckotidningar Uppsalatidningen, Norra Uppland och Östra Uppland. Som medarbetare på printredaktionen ansvarar du för att nyhetsvärdera och presentera den journalistik som våra olika avdelningar tar fram. Du blir en viktig länk mellan våra redaktörer och vårt redigeringsnav.

Vi söker dig som har erfarenhet från arbete på redaktion och är van att redigera tidningssidor i ett högt tempo. Du kan lyfta artiklar och bilder i en slagkraftig layout utifrån tidningens form. Du förstår också behovet av och behärskar att hantera innehåll i ett jämt flöde med snäva tidsmarginaler.

Du är noggrann, språksäker, van att arbeta med korta deadlines och har en dokumenterad erfarenhet från dagstidningsproduktion. Du kommer att arbeta på ett schema som innehåller dag- och kvällsarbete samt tjänstgöring var fjärde helg.

Vi söker sidplanerare och en printredaktör som ska vara arbetsledare för gruppen. För den senare tjänsten behövs erfarenhet av arbetsledning på en redaktion.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar, placerade i Uppsala och med tillträde till hösten.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 18 juli 2021. Ansök med cv och ett personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.
I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet.

Ansök via länken nedan.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37
Facklig företrädare SJF: Nicklas Kihlberg, 070-607 92 52

Du älskar nyhetsvärdering och kraften i den lokala läsningen. Är det dig vi söker som medarbetare till vår printredaktion? Visa mindre

Nyhetschef

Ansök    Jun 8    AB Upsala Nya Tidning    Mediachef
UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion. Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt. Du ... Visa mer
UNT står för en journalistik som väcker känslor, skapar perspektiv och svarar på frågor. Under det senaste året har vi haft en stark läsarutveckling. Nu vill vi växa ytterligare och söker en ledare till vår nyhetsredaktion.

Engagemanget och förmågan att få medarbetarna att växa är avgörande. Du ska leda arbetet där vi tillsammans granskar makten, informerar medborgarna och hittar berättelserna som berör. Alltid med läsarna som självklar utgångspunkt.

Du blir en av tre chefer som leder vårt nyhetsarbete. Ditt ansvar är redaktionens mer agendasättande bevakning och långsiktiga planering. Målet är att hitta nyheterna som skapar avtryck i läsarens vardag.

Du har erfarenhet av att leda andra journalister. Du är självständig, lyhörd och vill nå resultat. Framför allt drivs du av att jobba med människor – både medarbetare och läsare.

Genom din plats i redaktionsledningen kommer du också att arbeta strategiskt och med din egen ledarskapsutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad i Uppsala.

Ansökan
Sista ansökningsdag är18 juli 2021, hör av dig med cv och personligt brev.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

I din ansökan ska det framgå att du har B-körkort och vilken journalistutbildning/erfarenhet.

Frågor
Roger Berglund, redaktionschef, 070-529 09 37 
Facklig företrädare SJF: Nicklas Kihlberg, 070-607 92 52

Välkommen med din ansökan!

Du älskar nyheter. Och att göra dina kolleger bättre. Alltid med läsarens behov i fokus. Är du vår nya nyhetschef? Visa mindre

Försäljningschef

Vi söker Mediehuset UNT:s nästa försäljningschef. Vågar du prova något nytt? UNT startade som papperstidning 1890. Idag är det ett mediehus som jobbar med alltifrån medierådgivning och kommunikation till produktion och digital försäljning. Vår bransch är i ständig rörelse, kärnan är dock fortfarande oberoende, lokal journalistik, som samlar alla oss som bor i Uppsalaregionen. En trovärdighet som skapar stora möjligheter för det näringsliv som verkar här o... Visa mer
Vi söker Mediehuset UNT:s nästa försäljningschef. Vågar du prova något nytt?

UNT startade som papperstidning 1890. Idag är det ett mediehus som jobbar med alltifrån medierådgivning och kommunikation till produktion och digital försäljning. Vår bransch är i ständig rörelse, kärnan är dock fortfarande oberoende, lokal journalistik, som samlar alla oss som bor i Uppsalaregionen. En trovärdighet som skapar stora möjligheter för det näringsliv som verkar här och vill ha hjälp med sin marknadsföring.

Vår försäljningschef Sandra Löwgren har rekryterats till en ny tjänst som ansvarig för lokal e-handel. Nu söker vi hennes ersättare som högsta ansvarig för Mediehuset UNT:s försäljning.

Arbetet är till stora delar operationellt, där du leder arbetsledare och medierådgivare i det dagliga arbetet. Du syns på marknaden och har själv egna kunder. Du är en tydlig ledare som kan hålla energin uppe, öka säljkompetensen, sätta en framgångsrik kultur och skapa nödvändiga strukturer. Framför allt är du en inspiratör, både före medarbetare och kunder.

Branschvana är inget krav. Vi vill gärna se dig som vågar prova nytt och är på väg uppåt. Däremot krävs säljerfarenhet och vana från att leda andra. Och att du kan leda oss in i en framtid som hela tiden erbjuder nya tankesätt och möjligheter.

I ryggen har du en av Sveriges största mediekoncerner – NTM – som äger ett antal lokala mediehus runtom i landet. Tillsammans gör vi varandra bättre, och samarbetar kring arbetssätt, verktyg och nätverk.

Du ingår i UNT:s högsta ledning och har därmed ett delansvar för tidningens strategiska utveckling. Du rapporterar direkt till bolagets vd Kalle Sandhammar.

Ansök redan idag via knappen nedan!

Välkommen med din ansökan!

 

Vill du leda UNT:s försäljningsarbete? Vi älskar Uppsala, det lokala näringslivet och brinner för att skapa något bra tillsammans i vår region. Nu söker Mediehuset UNT ny försäljningschef. Visa mindre

Kopia av Sportchef

Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörmlandsmedia. Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan. Kom och gör UNT bättre – vi söker sportchef Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som... Visa mer
Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörmlandsmedia.


Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan.

Kom och gör UNT bättre – vi söker sportchef

Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som händer runt om i Uppsala och Uppland? Kan du sätta idrott i ett större sammanhang när matchen är slut? Nu rekryterar Upsala Nya Tidning för att uppnå nya läsarmål.

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under det gångna året. Nu ska vi växa ytterligare och för att lyckas behöver vi fler medarbetare. Vår sportchef har valt att gå vidare efter sammanlagt 18 år på redaktionen, så nu söker vi hans efterträdare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar. Det kräver närhet året runt alla dagar och därför rekryterar vi en sportchef som vill jobba med helhet i en journalistisk bevakning.

Du kan ta ansvar för en omfattande sportbevakning i en av landets mest idrottstäta städer. Det gör du på plats i vår nyhetsdesk där du ska leda berättandet i text, bild och video och drivas av att vara såväl först som mest komplett.

Du vill arbeta för en sportjournalistik som når nya läsargrupper genom nya sätt att berätta. För dig är det som sker utanför matcharenan lika viktigt som innanför.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav. Du har flera års erfarenhet av journalistiskt arbete på en redaktion och vet vad det innebär att arbetsleda. UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

UNT strävar efter en jämn könsfördelning inom varje avdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad i Uppsala.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 mars 2021.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snabbt under våren.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan! 

Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan. Visa mindre

Sportchef

Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörmlandsmedia. Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan. Kom och gör UNT bättre – vi söker sportchef Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som... Visa mer
Upsala Nya Tidning (UNT) är ett av Sveriges största regionala medieföretag. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Östmedia, Norrmedia, Gotlandsmedia och Sörmlandsmedia.


Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan.

Kom och gör UNT bättre – vi söker sportchef

Brinner du för lokal journalistik? För att få berätta vad som händer runt om i Uppsala och Uppland? Kan du sätta idrott i ett större sammanhang när matchen är slut? Nu rekryterar Upsala Nya Tidning för att uppnå nya läsarmål.

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under det gångna året. Nu ska vi växa ytterligare och för att lyckas behöver vi fler medarbetare. Vår sportchef har valt att gå vidare efter sammanlagt 18 år på redaktionen, så nu söker vi hans efterträdare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar. Det kräver närhet året runt alla dagar och därför rekryterar vi en sportchef som vill jobba med helhet i en journalistisk bevakning.

Du kan ta ansvar för en omfattande sportbevakning i en av landets mest idrottstäta städer. Det gör du på plats i vår nyhetsdesk där du ska leda berättandet i text, bild och video och drivas av att vara såväl först som mest komplett.

Du vill arbeta för en sportjournalistik som når nya läsargrupper genom nya sätt att berätta. För dig är det som sker utanför matcharenan lika viktigt som innanför.

Du ska trivas med att jobba i en kreativ miljö, med flera publiceringskanaler och i högt tempo. B-körkort är ett krav. Du har flera års erfarenhet av journalistiskt arbete på en redaktion och vet vad det innebär att arbetsleda. UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla journalistik till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

UNT strävar efter en jämn könsfördelning inom varje avdelning.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad i Uppsala.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 1 mars 2021.
Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse, gärna snabbt under våren.

Välkommen med din ansökan via knappen nedan! 

Du vill berätta om allt i sportens värld. I och utanför arenan. Visa mindre