Lediga jobb som Fotograf i Uppsala

Se lediga jobb som Fotograf i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Skolfotograf sökes

Ansök    Jun 23    Express-Bild i Västerås AB    Fotograf
Express-Bild söker nu en skicklig fotograf för arbete under kommande skolfotoperiod (augusti-oktober) med möjlighet till eventuell förlängning. ARBETSUPPGIFTER: Arbetsuppgifterna består av att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela regionen/mellan Sverige. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får... Visa mer
Express-Bild söker nu en skicklig fotograf för arbete under kommande skolfotoperiod (augusti-oktober) med möjlighet till eventuell förlängning.


ARBETSUPPGIFTER:
Arbetsuppgifterna består av att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela regionen/mellan Sverige. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning. Arbetet innebär en hel del resor och i enstaka fall övernattningar.
Det finns även möjlighet till förlängning av tjänsten.


KRAVPROFIL:
Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller är en skicklig amatörfotograf. Tidigare arbete som skolfotograf och/eller idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Du blir vår ambassadör på fältet varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utstrålning.
Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ett starkt önskemål är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv samt blixt. Du har B körkort och tillgång till egen bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. Ytterligare ett krav är att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.


OM OSS:
Express-Bild AB är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 35 års erfarenhet av branschen. Företaget fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare runt om i Sverige och i övriga delar av norden. Som medarbetare hos oss på Express-Bild kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi på Express-Bild ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag.


OM ANSÖKAN:
Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga CV samt personligt brev. Bifoga gärna en bild på dig själv. Ange "FOTOGRAF" samt din region som referens i mailet när du ansöker. Ansökan skickas till e-postadress: [email protected]


ÖVRIGT:
Under skolfotosäsongen är arbetstiden förlagd till dagtid måndag till fredag (heltid 100 %).
Utöver timlön finns möjlighet att fakturera genom det egna fotoföretaget.
Innan du anställs kommer du få uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söka Sveriges trevligaste skolfotografer!

Ansök    Mar 9    PHOTOFAME AB    Fotograf
Skolfotografer sökes till Uppsala & Stockholm med närliggande kommuner. ”Jag älskar att jobba som skolfotograf och känner att jag verkligen har hittat rätt. Vid slutet på veckan har jag ofta lite ont i kroppen och fötterna, men tycker att det känns alltid lika roligt att ge sig ut igen på måndagen till nya skolor, nya barn och nya utmaningar”. Så skrev en skolfotograf på sin blogg mitt under brinnande högsäsong. Jobbet som skolfotograf kan romantiseras en ... Visa mer
Skolfotografer sökes till Uppsala & Stockholm med närliggande kommuner.
”Jag älskar att jobba som skolfotograf och känner att jag verkligen har hittat rätt. Vid slutet på veckan har jag ofta lite ont i kroppen och fötterna, men tycker att det känns alltid lika roligt att ge sig ut igen på måndagen till nya skolor, nya barn och nya utmaningar”. Så skrev en skolfotograf på sin blogg mitt under brinnande högsäsong.
Jobbet som skolfotograf kan romantiseras en aning men faktum är att personer som väljer de estetiska yrken trivs ofta med sina jobb.
Vi på Quickpix4u/Photofame AB är stolta över våra roliga och kreativa fotografer, som tar ett stort steg längre för att föräldrarna själva ska kunna välja bland flera bra bilder på sina barn.
Inför det nya läsåret hösten 2022 söker vi flera trevliga skolfotografer i Stockholm och Uppsala med närliggande kommuner.. Vi vill att du har ett genuint fotointresse och en känsla för bild och form. Du har stor social kompetens och då arbetet tidvis kräver högt tempo är du är stresstålig och har en bra inställning till problemlösning. Det är självklart en merit om du har erfarenhet av skolfoto eller porträtt/gruppfotografering i studio och utomhus. Har du arbetat med barn och ungdom är det också ett stort plus.
Krav.
Du har lätt för att kommunicera på svenska i tal och skrift.
Du har datorvana och snabb internet uppkoppling i din bostad.
Du har körkort och tillgång till bil.
Utbildning:
Företaget erbjuder en professionell utbildning den 2-6 augusti i Uppsala. Utbildningen är obligatoriskt och helt utan kostnad.
Lön:
Fast månadslön enligt avtal eller samarbete med egna företagare.
Du har B-körkort och tillgång till bil mot milersättning.
Traktamente utgår vid ev. övernattning.

Arbetstid/Varaktighet:
Tidsbegränsad. Heltid måndag-fredag. 7-10 veckor under högsäsong. Från den 11 augusti-oktober.

Ansökan:
Vi tar emot ansökan via e-post! [email protected]

Innan du skickar din ansökan läs noga följande;
1. På e-postens ämnesrad skriv ditt efternamn & kommun. T.ex. Andersson, Uppsala.
2. Börjar med ditt namn, postadress, tel. nr, e-post och ålder längst upp på din ansökan!
3. Skriv kortfattat och motivera varför just du skulle passa som skolfotograf.
4. Du få gärna skicka en lågupplöst bild på dig själv. Inga övriga bildfiler. Bifoga CV.
Anställningsintervju:
Vänta inte till sista ansökningsdatumet! Skicka in din ansökan så snart som möjligt. Rekrytering sker löpande.
Sista ansökningsdag.
2022-05-31
Kontaktperson:
Paul Easby 0706-38 78 77
Johan Easby 0766-35 39 84
Arbetsgivare:
Photofame AB med bifirma Quickpix4u.
Org. nr. 556858-8312
E-post: [email protected] Visa mindre

Kreativ bostadsfotograf Uppsala

Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostad... Visa mer
Varje dag tar bostadssökare runtom i världen ett av de största finansiella besluten i sina liv med hjälp av visualiseringslösningar som vi levererar till över 2000 fastighetsmäklare, byggbolag och bostadsutvecklare världen över. Utöver foton och 3D planritningar av högsta kvalitet levererar vi också video, drönartjänster, digitala renoverings- och inredningsverktyg, 3D visualiseringar, bostadsväljare, 360° visningar i VR, och andra lösningar som får bostadsköpare att fastna för sina framtida drömhem - redan innan de har klivit över tröskeln!


Bostadsfotograf - Uppsala


Diakrit söker kontinuerligt efter talangfulla fotografer som vill bli en del av vårt internationella fotografnätverk med över 300 frilansfotografer. Förutom att fotografera bostäder åt mäklare så kan möjlighet komma att ges att få arbeta med film och VR panorama.


Är det dig vi söker?


Vi söker dig som jobbar som fotograf, eller har fotografutbildning, och har ett gott öga för komposition och ljussättning av bilder. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor.


Varför Diakrit?


Som frilansfotograf hos Diakrit behöver du inte själv sälja in dina uppdrag, utan det sköter vårt drivna säljteam.


Vår Customer Solutions tar god hand om våra kunder och vårt duktiga in-house redigeringsteam ser till att bilderna blir redigerade till högsta kvalitet. Som fotograf fokuserar du på det du gör bäst - ta fantastiska bilder! Med hjälp av vår onlinekalender styr du enkelt din tillgänglighet och vi arbetar för att ge dig en så effektiv vardag som möjligt.


Vi erbjuder dig även möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Du kommer ha kontinuerligt stöd i ditt arbete från din regionansvariga fotochef.


För att arbeta som frilansfotograf på Diakrit behöver du följande:

- Kamerahus (systemkamera, helst fullformat)

- Vidvinkelzoomobjektiv

- Normalobjektiv eller zoom (t.ex 24-70mm)

- Stabilt stativ

- Extern vridbar blixt

- Körkort och tillgång till bil
- F-skatt


Ansökan:


Ansök online på career.diakrit.com genom att bifoga ditt CV och personliga brev tillsammans med arbetsprover bestående av ca 5st egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg och ca 2000 pixlar på längden. För att kunna gå vidare med din ansökan behöver vi även veta vad du har för fotoutrustning.


Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Om Diakrit:

Diakrit har sedan 2001 strävat efter att förändra sättet som människor köper och säljer fastigheter på. Att göra sökandet efter ett nytt hem enklare, säkrare och mer engagerande online. Vi hjälper människor att se den fulla potentialen av deras framtida hem med digitala marknadsföringslösningar som möjliggör för köpare att planera, inreda och dekorera sina drömhem.

Vår fotoverksamhet har vuxit i rask takt och vi erbjuder nu fotografering I Sverige, Danmark, Norge, Australien samt Nya Zeeland. Med våra talangfulla fotografer, molnbaserade mjukvaror, 2D och 3D planlösningstjänster, fotoredigering och retuscheringsarbete, bildspel, avancerade 3D-visualiseringar, animeringar och mycket mer, ser vi till att varje produkt som Diakrit utvecklar och producerar är skräddarsydd för att hjälpa fastighetsmäklare och byggbolag att attrahera fler köpare och säljare. Med över 450 anställda globalt, levererar vi våra tjänster till mer än 2,000 stora fastighetskunder runt om i världen. Visa mindre

Skolfotograf & Sportfotograf sökes

Ansök    Mar 3    Express-Bild i Västerås AB    Fotograf
Express-Bild söker nu en skicklig fotograf för arbete under kommande år med möjlighet till förlängning. De uppdrag som ingår är: Vårens/sommarens sportfotograferingar (april-juni) - deltid/heltid Höstens skolfotosäsong (augusti-oktober) - heltid Vinterns sportfotosäsong (november-december) - deltid Barn- och djurfotografering på varuhus och i butiker (vid behov) - deltid ARBETSUPPGIFTER: Arbetsuppgifterna består av att under våren/sommaren samt hösten/vi... Visa mer
Express-Bild söker nu en skicklig fotograf för arbete under kommande år med möjlighet till förlängning. De uppdrag som ingår är:
Vårens/sommarens sportfotograferingar (april-juni) - deltid/heltid
Höstens skolfotosäsong (augusti-oktober) - heltid
Vinterns sportfotosäsong (november-december) - deltid
Barn- och djurfotografering på varuhus och i butiker (vid behov) - deltid


ARBETSUPPGIFTER:
Arbetsuppgifterna består av att under våren/sommaren samt hösten/vintern åka ut till inbokade idrottsföreningar och fotografera spelarporträtt och lagbilder samt att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. Även barn- och djurfotouppdrag i butiker och på varuhus erbjuds i tjänsten. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela regionen. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning. Arbetet innebär en hel del resor och i enstaka fall övernattningar.
Det finns även möjlighet till förlängning av tjänsten.


KRAVPROFIL:
Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller är en skicklig amatörfotograf. Tidigare arbete som skolfotograf och/eller idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Du blir vår ambassadör på fältet varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utstrålning.
Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ett starkt önskemål är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv samt blixt. Du har B körkort och tillgång till egen bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. Ytterligare ett krav är att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.


OM OSS:
Express-Bild AB är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 35 års erfarenhet av branschen. Företaget fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare runt om i Sverige och i övriga delar av norden. Som medarbetare hos oss på Express-Bild kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi på Express-Bild ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag.


OM ANSÖKAN:
Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga CV samt personligt brev. Bifoga gärna en bild på dig själv. Ange "FOTOGRAF" samt din region som referens i mailet när du ansöker. Ansökan skickas till e-postadress: [email protected]


ÖVRIGT:
Arbetstiden är under sportfotosäsongen (våren/sommaren/vintern) mestadels förlagd till eftermiddagar, kvällar och helger (deltid 50% -100%). Under skolfotosäsongen är arbetstiden förlagd till dagtid måndag till fredag (heltid 100 %).
Utöver timlön finns möjlighet att fakturera genom det egna fotoföretaget.
Innan du anställs kommer du få uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Digitaliserare sökes

Ansök    Feb 21    Arkiv Digital Ad AB    Fotograf
Platsbeskrivning Verksamhetsbeskrivning ArkivDigital är ett företag som inriktar sig på att med hjälp av modern utrustning fotografera samt skanna historiskt källmaterial i färg. De digitaliserade bilderna läggs ut i vår abonnemangstjänst app.arkivdigital.se, där släktforskare och andra intresserade kan ta del av materialet. Vi har i dagsläget fotograferat över 90 miljoner bilder och bedriver idag verksamhet vid 11 stycken svenska arkiv. Arbetsuppgifter ... Visa mer
Platsbeskrivning Verksamhetsbeskrivning
ArkivDigital är ett företag som inriktar sig på att med hjälp av modern utrustning fotografera samt skanna historiskt källmaterial i färg. De digitaliserade bilderna läggs ut i vår abonnemangstjänst app.arkivdigital.se, där släktforskare och andra intresserade kan ta del av materialet. Vi har i dagsläget fotograferat över 90 miljoner bilder och bedriver idag verksamhet vid 11 stycken svenska arkiv.


Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med fotografering utav arkivhandlingar i forskarsalen på landsarkivet i Uppsala.


Kvalifikationer
Det är viktigt att du som person kan arbeta självständigt och har självdisciplin, är noggrann men effektiv och inte har några fysiska hinder då du kommer arbeta monotont med dina armar. Du bör också kunna samarbeta med andra i ditt arbete. Utbildning för tjänsten kommer ske internt. Visa mindre

Videospecialist

Ansök    Feb 22    AB Upsala Nya Tidning    Fotograf
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media. Vill du vara med att bygga upp vår videosatsning? Brinner du ... Visa mer
Upsala Nya Tidning är ett av Sveriges största regionala medieföretag. Kärnan i verksamheten är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. I koncernen ingår ett antal tidningstitlar samt en radiokanal och distributionsbolaget Svensk Hemleverans. UNT är en del av NTM-koncernen tillsammans med Öst Media, Norr Media, Gotlands Media och Sörmlands Media.


Vill du vara med att bygga upp vår videosatsning? Brinner du för lokal journalistik?

UNT har haft en väldigt stark läsarutveckling under de senaste åren. Nu ska vi växa ytterligare och inom fler områden. För att lyckas behöver vi fler medarbetare.

UNT arbetar med lokala nyheter idag för ett bättre samhälle i morgon. Det gör vi genom en oberoende journalistik som informerar medborgarna, granskar makten och ger engagerade och uppdaterade läsare. Vi ska vara det självklara förstavalet där vi verkar.

UNT:s redaktion arbetar med en självklar inriktning mot digital publicering. För dig är det naturligt att omvandla innehåll till digitala mål och känna dig stimulerad av att uppnå och överträffa dem. Vi jobbar alltid med läsarnas behov i centrum.

Om rollen
I rollen som videospecialist är du mitt i händelserna. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar samhällsviktiga frågor med utgångspunkt i våra läsares och tittares intressen.

I rollen kommer du att arbeta i Uppsala, en av Sveriges största städer med två universitet, stor inflyttning och ständig utbyggnad. Men bevakningsområdet omfattar också uppdrag i övriga Uppland då UNT är främsta lokala nyhetsförmedlare i alla kommuner i Uppsala län.

Som videospecialist är ditt uppdrag att föra in bildtänkandet ytterligare i vårt redaktionella arbete. Du blir vår sammanhållande länk och tydliga drivkraft i utvecklingen av vår videosatsning som omfattar allt från inslag till livesändningar av nyheter och sport på våra digitala plattformar.

Du gör egna uppdrag eller arbetar tillsammans med reportrar från någon av redaktionens avdelningar. Du ska också kunna göra inslag av andras material för snabb publicering. Du förstår behovet av teknisk enkelhet för effektiva lösningar

Om dig
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för videoproduktion. Du har relevant arbetslivserfarenhet från området. Erfarenhet av projektledning är starkt meriterande. Journalistisk erfarenhet är ett plus.

För att trivas i rollen ser vi att du är nyfiken och målinriktad. Du gillar att jobba i ett högt tempo och trivs med att snabbt skifta mellan olika arbetsuppgifter. Du är kreativ och kommer med egna idéer och tycker allt blir bättre med samarbete. Du har god förmåga att knyta kontakter och skapa förtroende.

B-körkort är ett krav då det förekommer bilkörning i tjänsten.

Om anställningen
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med placeringsort i Uppsala.

Arbetstiden är schemalagd både dag och kväll. Helgarbete förekommer.

Sista ansökningsdag är 25 mars 2022 men urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan med CV och personligt brev så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av Roger Berglund, redaktionschef 018-478 12 69. Facklig företrädare SJF: Niklas Skeri, 018-478 12 66.

Välkommen med din ansökan!

I rollen som videospecialist är du mitt i händelserna. Du erbjuds att arbeta i en kreativ miljö på en redaktion som sprider kunskap, information och granskar samhällsviktiga frågor med utgångspunkt i våra läsares och tittares intressen. Visa mindre

Fotograf / Content Producer

Ansök    Jan 20    Personlig Almanacka Nordic AB    Fotograf
Personlig Almanacka är ett svenskt bolag som säljer 100% analoga pappersalmanackor och skrivböcker i en 100% digital webbutik, på en global marknad. Vi söker nu en vikarierande Fotograf/Content Producer till vårt marknadsföringsteam. Dina primära arbetsuppgifter är att ta fram marknadsföringsmaterial i form av bild, video och liknande till hemsidor, sociala kanaler och nyhetsbrev. Du ansvarar ofta själv för allt från idé till slutprodukt men ingår i markna... Visa mer
Personlig Almanacka är ett svenskt bolag som säljer 100% analoga pappersalmanackor och skrivböcker i en 100% digital webbutik, på en global marknad.
Vi söker nu en vikarierande Fotograf/Content Producer till vårt marknadsföringsteam. Dina primära arbetsuppgifter är att ta fram marknadsföringsmaterial i form av bild, video och liknande till hemsidor, sociala kanaler och nyhetsbrev. Du ansvarar ofta själv för allt från idé till slutprodukt men ingår i marknadsteamet och har alltid hjälp av kollegor.
Tempot är högt, likaså ambitionerna så vi värdesätter att du kan producera material på helt egen hand.
Som person ser vi att:
Du är van vid att fota & filma för sociala medier och hemsida
Du är grym på produktbilder - både i miljö & tekniska bilder
Du har erfarenhet av videoredigering
Du är säker på bildredigering
Du har vana av att publicera innehåll på sociala medier och vet vad som brukar uppskattas
Du har känsla för färg, form & styling
Du är positiv och gillar att ta eget ansvar
Du är noggrann och flexibel
Du är driven och ambitiös
Du är självgående med god förmåga att ta egna initiativ, men kan också jobba i grupp
Du har en hög känsla för service
Du behöver kunna svenska och engelska för att klara av dina arbetsuppgifter

Meriterande om du även är kreativ med pennor, älskar att planera i en kalender, Bullet journaling eller liknande då vi älskar att dela bra innehåll med våra följare.
Din arbetsplats är på vårt huvudkontor i Storvreta utanför Uppsala. Tjänsten är upp till 100% och är ett vikariat under minst ett år, med start i mars 2022. Visa mindre

Vi söker Uppsalas trevligaste fotograf!

Ansök    Feb 7    Exakta Photo AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Uppsala med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba m... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Uppsala med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Engagerad bostadsfotograf i Uppsala

Ansök    Aug 17    Svenska 360 KB    Fotograf
SE360 som fotar årligen över 33 000 bostäder är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Uppsala. Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid. Bostadsfotograferin... Visa mer
SE360 som fotar årligen över 33 000 bostäder är i ett expansivt läge och ser mycket ljust på framtiden. Nu behöver vi utöka vårt team av högpresterande och engagerade bostadsfotografer i Uppsala.

Hos oss är våra fotografer som individer viktiga. Vi värdesätter deras kreativa sida och deras intresse för design, arkitektur och inredning. Öga för komposition, kunskap kring hur de arbetar med ljus och yrkeskunskap lägger vi stor vikt vid.

Bostadsfotografering handlar idag om så mycket mer än att bara dokumentera den enskilda bostaden. Bilderna bygger våra kunders varumärke och du kommer arbeta med att förverkliga just deras önskemål om bilder genom olika fotokoncept.

För att lyckas och trivas hos oss behöver du ha en känsla för att hantera alla typer av människor och situationer med en positiv attityd. Du behöver vara ambitiös med viljan att ständigt utveckla dig själv efter trender, kunder, arbetssätt och nya utmaningar.

OM TJÄNSTEN

Ditt fokus ligger på att fotografera. Vårt stora team ansvarar för det andra så som kundsupport, bildredigering och försäljning. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder marknadens bästa tjänst inom bostadsfotografering.- Dina kollegor kommer vara SE360:s fotografansvarige, säljare och produktionsteam
- Du samarbetar huvudsakligen med mäklare och stylister i ditt dagliga arbete
- Du kommer att utgå från hemmet och vara verksam i angivet område
- Du bestämmer själv dina arbetstider


UTRUSTNINGSKRAV

- Digital systemkamera med fullformatssensor eller likvärdig semiprofessionell kamera
- Vidvinkelobjektiv med brännvidd på minst 20 mm
- Stativ
- Handhållen blixt
- Kunskaper i bildredigering
- Körkort eller tillgång till bil


För oss är era bildprover viktiga. Vi vill därför att du ladda upp en bildserie på minst fem bilder från en och samma bostad. Visa mindre

Uppstuk söker videograf/redigerare för kort projekt

Ansök    Aug 11    Uppstuk AB    Fotograf
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig! Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet. Om uppdraget Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker ... Visa mer
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet.

Om uppdraget

Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker dig/er som är noggranna, engagerade, nyfikna och som för nya idéer till bordet. Själva videoinspelningen förväntas ta en dag.

Kort om processen:

- Behovsanalys
- Förproduktion
- Produktion
- Efterproduktion
- Korrektur


Det är viktigt för uppdraget att du

- Har egen kamera med nödvändig kringutrustning

Det är ett stort plus ifall du

- Kan redigera video
- Kan göra undertexter


Låter det intressant?

Skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar lite mer om dig själv och ditt intresse för uppdraget så återkommer vi till dig.

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Skolfotograf Mälardalen sökes

Ansök    Mar 25    Express-Bild i Västerås AB    Fotograf
Express-Bild söker nu fler skickliga fotografer i Mälardalen för höstens skolfotosäsong (augusti-oktober) med möjlighet till förlängning över vinterns idrottsfotograferingar. ARBETSUPPGIFTER: Arbetsuppgifterna består av att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela Mälardalen. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på ... Visa mer
Express-Bild söker nu fler skickliga fotografer i Mälardalen för höstens skolfotosäsong (augusti-oktober) med möjlighet till förlängning över vinterns idrottsfotograferingar.


ARBETSUPPGIFTER:
Arbetsuppgifterna består av att under hösten åka ut till inbokade skolor och fotografera elevporträttbilder och klassbilder i studiomiljö. En del administrativt kringarbete tillkommer. Arbetsplatsen är hela Mälardalen. Innan du tillträder din tjänst som fotograf på Express-Bild får du genomgå en internutbildning (början av augusti). Arbetet innebär en hel del resor och i enstaka fall övernattningar.
Det finns även möjlighet till förlängning av tjänsten över höstens/vinterns idrottsfotograferingar.


KRAVPROFIL:
Vi vill att du som söker har mycket goda fotokunskaper och har foto som ett av dina största intressen. Kanske arbetar du redan som fotograf eller är en skicklig amatörfotograf. Tidigare arbete som skolfotograf och/eller idrottsfotograf är mycket meriterande. Utöver detta vill vi att du som söker är ansvarstagande och ordningsam. Det är också viktigt att du har en stor social kompetens och är serviceminded. Du blir vår ambassadör på fältet varför vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och utstrålning.
Då vi arbetar i ett högt tempo och har många bollar i luften samtidigt är det också viktigt att du är stresstålig och välorganiserad. Då merparten av ditt arbete sker med hjälp av datorn är en mycket god datorvana ett krav. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar ser vi som en självklarhet. Ett starkt önskemål är att du har tillgång till en egen professionell systemkamera med lämpligt objektiv samt blixt. Du har B körkort och tillgång till egen bil att kunna bruka i tjänsten mot milersättning. I de fall du övernattar på annan ort erhålles lagstadgat traktamente. Ytterligare ett krav är att du hanterar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.


OM OSS:
Express-Bild AB är ett nordiskt skol- och idrottsfotoföretag med över 30 års erfarenhet av branschen. Företaget fotograferar varje år ett mycket stort antal skolelever och idrottsutövare runt om i Sverige och i övriga delar av norden. Som medarbetare hos oss på Express-Bild kommer du att vara med om en spännande resa och du blir en viktig länk i vår kedja. Vi på Express-Bild ser personalen som vår viktigaste resurs och är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss. Vi är övertygade om att när våra medarbetare trivs blir vi mer lyckosamma som företag.


OM ANSÖKAN:
Då urvalet sker löpande vill vi ha in din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Bifoga CV samt personligt brev. Bifoga gärna en bild på dig själv. Ange "Skolfotograf Mälardalen" som referens i mailet när du ansöker. Ansökan skickas till e-postadress: [email protected]


ÖVRIGT:
Arbetstiden är mestadels förlagd till dagtid måndag till fredag med en arbetsmängd på ca 100 %.
Utöver timlön finns möjlighet att fakturera genom det egna fotoföretaget.
Innan du anställs kommer du få uppvisa ett utdrag ur belastningsregistret.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker Uppsalas gladaste fotograf!

Ansök    Mar 1    EMOR AB    Fotograf
Fotograf, ett drömyrke för dig? Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Uppsala med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år. Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba m... Visa mer
Fotograf, ett drömyrke för dig?
Vi söker nu fler fotografer till vår fotografkår i Uppsala med omnejd. Exakta Photo är Sveriges bästa skolfotoleverantör med mer än 60 års erfarenhet. Exakta Photo finns i hela Sverige och tillsammans fotograferar vi 900 000 elever varje år.
Vi söker dig med ett genuint fotointresse som vill kombinera det med ett kul arbete bland barn och ungdomar. Vi värdesätter dina goda egenskaper som social förmåga, och att kunna jobba med eget ansvar under ordning och reda. Men även en estetisk "blick" för bild och form. Erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du kommer att få tillgång till en digital fotoutrustning, vilket kräver god datorvana. Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning v32 i Nyköping men även en onlinekurs innan skolstarten i augusti.
Tjänsten kräver att du har körkort samt tillgång till bil.
Arbetsperiod i första hand augusti till oktober/november med möjlighet till förlängning.
Tidigare branscherfarenhet inom foto/skolfoto är inget krav men är självklart en merit. Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.
Passa på att söka till vår glada fotografkår och berätta lite om dig själv samt bifoga ditt Cv och några bilder. (Eller länk).
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Uppstuk söker videograf/redigerare för kort projekt

Ansök    Dec 4    Uppstuk    Fotograf
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig! Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet. Om uppdraget Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker ... Visa mer
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet.

Om uppdraget

Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker dig/er som är noggranna, engagerade, nyfikna och som för nya idéer till bordet. Själva videoinspelningen förväntas ta en dag.

Kort om processen:

- Behovsanalys
- Förproduktion
- Produktion
- Efterproduktion
- Korrektur

Det är viktigt för uppdraget att du

- Har egen kamera med nödvändig kringutrustning

Det är ett stort plus ifall du

- Kan redigera video
- Kan göra undertexter

Låter det intressant?

Skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar lite mer om dig själv och ditt intresse för uppdraget så återkommer vi till dig.

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Uppstuk söker videograf/redigerare för kort projekt

Ansök    Nov 28    Uppstuk    Fotograf
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig! Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet. Om uppdraget Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker ... Visa mer
Har du intresse för att skapa film och rörlig media? Är du en kreativ student som vill utöka sin portfolio? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Vi söker någon/några som kan spela in film för ett mindre projekt. Uppdraget går ut på att skapa ett film, editera denna samt en del annat att göra kring detta för att färdigställa materialet.

Om uppdraget

Vi söker dig eller er i ett team som vill förverkliga videopresentationer för ett intressant företag. Vi söker dig/er som är noggranna, engagerade, nyfikna och som för nya idéer till bordet.

Uppdraget förväntas utföras omgående. Själva videoinspelningen förväntas ta en dag.

Kort om processen:

- Behovsanalys
- Förproduktion
- Produktion
- Efterproduktion
- Korrektur

Det är viktigt för uppdraget att du

- Har egen kamera med nödvändig kringutrustning

Det är ett stort plus ifall du

- Kan redigera video
- Kan göra undertexter

Låter det intressant?

Skicka gärna in en intresseanmälan där du berättar lite mer om dig själv och ditt intresse för uppdraget så återkommer vi till dig.

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Vi söker Uppsalas trevligaste fotograf!

Ansök    Jan 14    Fotocentrum    Fotograf
Vi söker fler trevliga fotografer som vill fotografera med oss på Exakta Foto och Svenskt Skolfoto. Vi är två välmående företag med mer än 60 års erfarenhet av att fotografera skolelever. Vårt Fotografcenter ligger i Nyköping. Där vi ger dig en gedigen utbildning för att förbereda dig på uppdraget. Nu behöver vi en fotograf i Uppsala län, från v32 till ca v40. Exakta foto och Svenskt Skolfoto fotograferar årligen 500 000 elever ifrån Smygehuk till Piteå. D... Visa mer
Vi söker fler trevliga fotografer som vill fotografera med oss på Exakta Foto och Svenskt Skolfoto. Vi är två välmående företag med mer än 60 års erfarenhet av att fotografera skolelever. Vårt Fotografcenter ligger i Nyköping. Där vi ger dig en gedigen utbildning för att förbereda dig på uppdraget.
Nu behöver vi en fotograf i Uppsala län, från v32 till ca v40. Exakta foto och Svenskt Skolfoto fotograferar årligen 500 000 elever ifrån Smygehuk till Piteå. Där du är en av 100 fotografer som sprider Memories for life!
Du ska ha ett genuint fotointresse, där bilden står i fokus. En vilja att utveckla ditt fotograferande och ingå i vår krets av etablerade skolfotografer. Vårat uppdrag på skolan är att entusiasmera lärare och barn/ungdomar samt att överraska deras närstående med fina porträttbilder. Du bör känna en glädje inför uppdraget att skapa 2020 års klassbilder. Eftersom kommunikationen med skolelever i första hand sker på svenska, bör du kunna behärska svenska språket både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande.
Vi söker fler fotografer som vill ingå i vårat team "skolfoto", för fotografering av elever på skolor och förskolor hösten -2020.
-Du är en skicklig amatörfotograf, fotostuderande eller en redan etablerad fotograf som tror att skolfoto är jobbet för dig.
-Du har naturligtvis god hand med barn och ungdomar och är social och utåtriktad.
-Du kan jobba självständigt under eget ansvar och vet vad ordet "serviceminded" verkligen betyder. Tidigare fotografuppdrag och arbete med barn och ungdomar är meriterande, god datavana är ett krav. Vi ger dig en omfattande internutbildning som förbereder dig väl inför höstens uppdrag samt möjlighet att utveckla ditt eget fotografiska kunnande, utöka ditt nätverk och dessutom ha roligt på arbetstid!
Jobbet innebär en hel del resande samt i vissa fall övernattningar. Du står för egen bil mot milersättning, traktamente utgår vid övernattning. Det finns även möjlighet att fakturera mot eget företag.
Ansökan skickas via e-post till [email protected] och ska innehålla personligt brev/CV samt bilder - max 8st eller en hänvisning till hemsida/bildsida. Frågor besvaras av Thomas Attervall, 0706109766 Visa mindre

Vi söker Upplands trevligaste fotograf!

Ansök    Maj 14    Svenskt Skolfoto AB    Fotograf
Vi söker fler fotografer som vill ingå i vårat team Svenskt Skolfoto, för fotografering av elever på skolor mellan Uppsala och Gävle hösten -2019. -Du är en skicklig amatörfotograf, fotostuderande eller en redan etablerad fotograf som tror att skolfoto är jobbet för dig. -Du har naturligtvis god hand med barn och ungdomar och är social och utåtriktad. -Du kan jobba självständigt under eget ansvar och vet vad ordet "serviceminded" verkligen betyder. T... Visa mer
Vi söker fler fotografer som vill ingå i vårat team Svenskt Skolfoto, för fotografering av elever på skolor mellan Uppsala och Gävle hösten -2019.
-Du är en skicklig amatörfotograf, fotostuderande eller en redan etablerad fotograf som tror att skolfoto är jobbet för dig.
-Du har naturligtvis god hand med barn och ungdomar och är social och utåtriktad.
-Du kan jobba självständigt under eget ansvar och vet vad ordet "serviceminded" verkligen betyder. Tidigare fotografuppdrag och arbete med barn och ungdomar är meriterande, god datavana är ett krav. Vi ger dig en omfattande internutbildning som förbereder dig väl inför höstens uppdrag samt möjlighet att utveckla ditt eget fotografiska kunnande, utöka ditt nätverk och dessutom ha roligt på arbetstid! Jobbet innebär en hel del resande samt i vissa fall övernattningar. Du står för egen bil mot milersättning, traktamente utgår vid övernattning. Ansökan skickas via e-post till [email protected] och ska innehålla personligt brev/CV samt bilder - max 8st eller en hänvisning till hemsida/bildsida. Frågor besvaras av Thomas Attervall, 0706109766

Du ska ha ett genuint fotointresse, där bilden står i fokus. En vilja att utveckla ditt fotograferande och ingå i vår krets av etablerade skolfotografer. Vårat uppdrag på skolan är att entusiasmera lärare och barn/ungdomar samt att överraska deras närstående med fina porträttbilder. Du bör känna en glädje inför uppdraget att skapa 2019 års klassbilder.
Eftersom kommunikationen med skolelever i första hand sker på svenska, bör du kunna behärska svenska språket både i tal och skrift. Övriga språk är meriterande

Svenskt Skolfoto är ett välmående företag med mer än 60 års erfarenhet av att fotografera skolelever. Vårt Fotografcenter ligger i Nyköping.
Vi sammarbetar med Exakta foto där vi årligen fotograferar 500 000 elever ifrån Smygehuk till Piteå.
Där du är en av 100 fotografer som sprider Memories for life! Visa mindre

Bostadsfotograf Uppsala

Ansök    Apr 14    ESOFT SYSTEMS AB    Fotograf
Esoft systems söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Uppsala. Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning. Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning. Du har god socia... Visa mer
Esoft systems söker fotograf för fotografering av bostäder och lokaler i Uppsala.

Arbetsuppgifterna består framförallt av fotografering av lägenheter och villor och innebär mycket kundkontakt med såväl privatpersoner som mäklare.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet från bostad/arkitekturfotografering och/eller relevant utbildning.
Du skall ha goda kunskaper inom fotografi generellt, samt kännedom om digital bildbearbetning.

Du har god social kompetens då arbetet kräver ständig kontakt med såväl mäklare som privatpersoner.

Arbetet har stundvis hög belastning och du bör kunna hantera stress och många bollar i luften väl.

Körkort samt bil är ett absolut krav


Esoft systems AB fotograferar bostadsobjekt för fastighetsmarknaden och grundades år 2000 med en enkel och bra idé. Idén har utvecklat sig till ett företag med över 600 anställda. Vi har idag ett nära samarbete med över 500 mäklarkontor och är verksamma i såväl Europa och USA som Asien. Visa mindre

Photomic söker Fotograf i Uppsala!

Ansök    Jun 20    Viron Media AB    Fotograf
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen h... Visa mer
Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen. Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen. Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit. Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet.http://virongroup.se Visa mindre

Photomic söker Fotograf i Uppsala!

Ansök    Feb 26    Viron Media AB    Fotograf
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form. Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar. Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit. Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana. Tidigare branscherfarenhet... Visa mer
Vi söker nu fler medarbetare med genuint fotointresse och som har känsla för bild och form.
Du ska ha sinne för ordning och reda, en bra social kompetens, stresstålig och ha stort tålamod och inte minst förmåga att ta ansvar.
Att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar är en förutsättning och erfarenhet från barn- och ungdomsverksamhet är en stor merit.
Du får tillgång till en digital fotoutrustning vilket kräver datorvana.
Tidigare branscherfarenhet (foto och/eller skolfoto) är inget krav men ses självklart som en merit.
Vi ser gärna ett samarbete med redan etablerade fotografer.

Hösten kommer att bli den huvudsakliga arbetsperioden men viss introduktion kan även komma att ske redan nu under våren inför student och avslutsfotograferingar.
Vi erbjuder dig en professionell fotoutbildning i flera steg. Introduktion under våren och fortsättning i samband med säsongsupptakten i augusti.

Du måste ha körkort, tillgång till bil samt Internet.

http://virongroup.se
Vi söker personer med genuint fotointresse som tycker om att arbeta med barn och ungdomar.
Du kanske redan är fotograf men viktigast är att du tycker om barn och har ett estetiskt sinne för bild och form.
Erfarenhet från barn och ungdomsverksamhet är en stor merit.

Viron Group söker skolfotografer åt Photomic och Kungsfoto, Sveriges 2 största skolfotoföretag med en sammanlagd fotografkår på 150 fotografer i hela landet med över 40 års erfarenhet från branschen.
Som fotograf hos Photomic och Kungsfoto får du möjlighet att arbeta med några av branschens starkaste och mest väletablerade varumärken. Vi ligger i framkant gällande ny teknik och produktutveckling, bland annat sker fotografering med Green Screen.
Företagen har lång erfarenhet av att fotografera både företags- och sportbilder. Genom åren har vi fotograferat flera av Sveriges absolut största evenemang, tex är Photomic, Vasaloppets officiella fotograf sedan 2008.

Hos Photomic och Kungsfoto får varje medarbetare möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med både kollegor och kunder. Ett stort kvalitetstänk och personligt engagemang genomsyrar allt arbete. Visa mindre