Lediga jobb BGA Group AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från BGA Group AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Campaign Manager till snabbväxande e-handlare

Ansök    Dec 22    BGA Group AB    Marknadsförare
Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Är du en fena på PR och har örnkoll på de senaste trenderna inom heminredning? Ser du ofta möjligheter istället för potentiella hinder? Då vill BGA ha dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika p... Visa mer
Brinner du för marknadsföring och kommunikation? Är du en fena på PR och har örnkoll på de senaste trenderna inom heminredning? Ser du ofta möjligheter istället för potentiella hinder? Då vill BGA ha dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA växlar upp i snabb takt och söker nu en Campaign Manager till vårt nyöppnade kontor i Uppsala. I rollen som Campaign Manager på BGA kommer du utgå från vårt kontor i Uppsala och primärt arbeta med våra reklamkampanjer - både onsite och i våra nyhetsbrev, men även leda arbetet inom e-post-automationer. Du kommer arbeta med layout, copy, grafiskt material och framställning av mailutskick. Du kommer arbeta nära det övriga teamet och tillsammans arbeta mot att optimera företagets försäljningen till max. Du testar, analyserar och följer upp effekten från samtliga aktiviteter för att kunna utföra arbetet ännu bättre i framtiden, samt löpande söka efter och föreslå förbättringsåtgärder inom ditt område.
Vi söker dig som vill arbeta på såväl operativ som strategisk nivå. Ditt affärstänk är utpräglat och du älskar försäljning i alla former. Du kommer dagligen säkerställa att den grafiska profilen efterlevs, och tillsammans med övriga teamet se till att kampanjer, material m.m. stämmer överens på alla våra plattformar och i alla länder vi är aktiva inom. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av marknadsföring, kommunikation och PR. Du har god koll på de senaste trenderna och du trivs som allra bäst i en ansvarstagande roll med en positiv inställning till ditt arbete.
På BGA kan vi erbjuda en expansiv och ung arbetsplats med härliga drivna medarbetare och stora utvecklingsmöjligheter. Det sker ofta förändringar i rasande fart hos oss, och då gäller det att hänga med i svängarna och kunna trivas i expansiva miljöer.
Dina personliga egenskaper stämmer med följande:
Du har tidigare erfarenhet inom PR-/Marknadsföring-/Kommunikation
Du är ansvarsfull och älskar att arbeta i högt tempo mot utsatta mål
Du har tidigare erfarenhet av copy, layout och framställning av mailutskick
Du är engagerad, proaktiv och självständig i ditt tankesätt
Du älskar att nå högt ställda mål
Du har ett affärstänk i din arbetsroll
Du är analytisk i ditt tänk och finner ofta förbättringsåtgärder i ditt arbete
Du är noggrann och endast nöjd med det bästa
Du följer dagligen trender i samhället
Du är bekväm med att ta ett större ansvar i ditt arbete
Du ser möjligheter och lösningar istället för hinder och problem
Ditt intresse för inredning och form ligger dig varmt om hjärtat
Du är bosatt i Stockholms- eller UppsalaområdetTidigare erfarenheter inom PR-/Marknadsföring-/Kommunikation är ett krav. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, alternativt väldokumenterad erfarenhet från liknande bransch. Du är flytande i engelska och svenska. Visa mindre

Content Manager till BGA.SE

Ansök    Nov 18    BGA Group AB    Marknadsförare
Är du en skicklig formgivare med ett öga för detaljer? Har du tidigare yrkeserfarenhet av att skapa material i form av både bild och video? Är du en driven lagspelare som vill vara delaktig i vår expansiva resa? Då söker BGA dig! BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag h... Visa mer
Är du en skicklig formgivare med ett öga för detaljer? Har du tidigare yrkeserfarenhet av att skapa material i form av både bild och video? Är du en driven lagspelare som vill vara delaktig i vår expansiva resa? Då söker BGA dig!
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA utökar nu organisationen och söker en content manager till vårt nyetablerade kontor i Uppsala. I rollen som content manager kommer du främst ansvara för att kvalitetssäkra material från våra fotografer, skapa annonsmaterial, utveckla den grafiska profilen och hålla dig uppdaterad inom relevanta trender som sätter BGA i framkant vad gäller innehåll, kampanjer och användarupplevelse. Dina vardagliga arbetsuppgifter kan exempelvis vara att ta fram marknads- & kampanjmaterial som till största del används i digitala sammanhang på våra hemsidor och digital marknadsföring. Men även ta fram skyltar och produktförpackningar till våra egna varumärken. I arbetet jobbar du nära tillsammans med vårt marknadsteam för att koordinera marknadsaktiviteter.
För att lyckas och trivas i rollen som content manager på BGA ser vi att du har relevant utbildning inom området med erfarenhet inom byråvärlden. Du har goda kunskaper inom content, rörligt innehåll och animationer. Du har en känsla för att följa trender och ett genuint intresse för inredning och design. Vi ser att du arbetar lika bra självgående som i grupp, och för att lyckas i rollen bör du vara väldigt tävlingsinriktad med höga ambitioner. Resor mellan gävle- och uppsalakontoret är att räkna med.
Du som vår nya content manager kommer att vara med på en helt ny resa i och med att vi nu etablerar ett nytt kontor i Uppsala. Du, tillsammans med en nyanställd webbredaktör, kommer inledningsvis arbeta tillsammans på plats i Uppsala, men gävlekontoret kommer alltid att ligga nära till hands. Med tiden siktar vi på att bli fler medarbetare till uppsalakontoret, och du som blir först in kommer att kunna påverka i stor utsträckning!
Personliga egenskaper:
-Du är driven, ambitiös och målinriktad
-Du har ett skarpt öga för formgivning och detaljer
-Du har tidigare yrkeserfarenhet från byrå eller inhouse
-Du är självsäker och ställer höga krav på ditt arbete
-Du har god kunskap inom Adobe-programmen
-Du har god känsla för trender, inredning och design
-Du är erfaren inom att skapa content i form av video/animationer och bildmaterial
Vi ser att du som söker har goda kunskaper inom Photoshop, After Effects och Premiere Pro då en stor del av ditt arbetet kommer utgå från dessa program. Tidigare erfarenhet att skapa innehåll till Tiktok, Instagram Story och liknande är meriterande. Visa mindre

Webbredaktör/skribent till BGA.SE

Ansök    Nov 18    BGA Group AB    Webbredaktör
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag. BGA utökar organisationen och söker nu Sveriges bästa skribent ... Visa mer
BGA är ett snabbväxande e-handelsföretag som idag bedriver försäljningsverksamhet mot 12 marknader i Europa med huvudkontor och lager i Gävle. BGA erbjuder heminredning med fokus på skandinavisk design på nätet och i butik. Idag har vi över 20 000 unika produkter i sortimentet. På BGA erbjuder vi bland annat tavelramar, speglar, textilier och inredningsdetaljer till privatpersoner och företag.
BGA utökar organisationen och söker nu Sveriges bästa skribent till det nyöppnade kontoret i Uppsala. Älskar du att uttrycka dig i skrift och har en stark passion att utvecklas? Vill du hänga med och vara delaktig i vår expansiva resa? Då är det dig vi vill ha!
I rollen som skribent/webbredaktör kommer du ha ett övergripande ansvar för texter till våra produkter och kategorier. Du kommer arbeta med att skriva texter till vårt eget online Magazine och jobba tätt tillsammans med vår marknads- och e-handelsavdelning, samt jobba tillsammans med våra översättare för att koordinera att innehållet du skapar också blir korrekt översatt. BGA är idag aktiva i 12 europeiska länder, och det kräver att vår copy på utländska sajter uppfyller samma höga krav som på vår svenska sajt.
För att lyckas och trivas i rollen som skribent hos BGA ser vi att du brinner för att uttrycka dig i skrift och att få fram säljande och väl beskrivande budskap. Du behöver vara kreativ och våga tänka ett steg längre för att hitta relevanta områden där det går att skriva artiklar om våra produkter. Ditt huvudsakliga mål är att få in nya och befintliga kunder till vår butik, men också bistå kunderna med informationen de kan tänkas behöva. Vi ger dig möjlighet att få vara med i ett expansivt bolag för att utforska din potential och skjuta fram gränserna för vad som är möjligt. I rollen är det en självklarhet att strukturera sitt eget arbete och hålla uppsatta deadlines. Resor mellan Gävle- och Uppsalakontoret är att räkna med.
Du som vår nya skribent/webbredaktör kommer att vara med på en helt ny resa i och med att vi nu etablerar ett nytt kontor i Uppsala. Du, tillsammans med en nyanställd content creator, kommer inledningsvis arbeta tillsammans på plats i Uppsala, men Gävlekontoret kommer alltid att ligga nära till hands. Med tiden siktar vi på att bli fler medarbetare till Uppsalakontoret, och du som blir först in kommer att kunna påverka i stor utsträckning!
Personliga egenskaper:
-Du är duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt
-Du är driven och ambitiös
-Du är tävlingsinriktad
-Du har viljan att vilja arbeta i högt tempo i ett snabbväxande företag
-Du kan jobba mot deadlines och hantera och planera stressfyllda perioder
-Du är strukturerad
-Du har glöden att vilja lära dig nya saker hela tiden
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenheter inom e-handeln. Vi ser att du har relevant akademisk utbildning, eller motsvarande yrkeserfarenhet. Grundläggande kunskaper inom HTML, samt grundläggande kunskaper inom sökmotoroptimering (SEO) är ett krav. Vi ser också att du har grundläggande kunskaper inom Excel. Visa mindre