Lediga jobb Bilmetro AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Bilmetro AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Uppsala

Ansök    Jun 8    Bilmetro AB    Lastbilsmekaniker
Har du erfarenhet av felsökning, service och reparation av maskiner eller fordon? Vill du arbeta med större fordon som ger större och roligare utmaningar? Då kanske du är vår nya lastbilsmekaniker i Uppsala! Om tjänsten Vi söker dig som vill arbeta med allt från högteknologiskt finlir till handfast skruvande där du utför service, felsökning och reparation på lastbilar, påbyggnationer och släpvagnar. I Uppsala är vi drygt 20 mekaniker som brinner lite ext... Visa mer
Har du erfarenhet av felsökning, service och reparation av maskiner eller fordon? Vill du arbeta med större fordon som ger större och roligare utmaningar? Då kanske du är vår nya lastbilsmekaniker i Uppsala!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta med allt från högteknologiskt finlir till handfast skruvande där du utför service, felsökning och reparation på lastbilar, påbyggnationer och släpvagnar. I Uppsala är vi drygt 20 mekaniker som brinner lite extra för tunga fordon och service i världsklass.  Hos oss får du arbeta i en attraktiv bransch med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar, här erbjuds du varierande arbetsuppgifter med den senaste tekniken i fokus.

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en teknisk eller mekanisk bakgrund med relevant utbildning, det behöver nödvändigtvis inte vara inom lastbilar. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Om Bilmetro

Vi erbjuder en roll med stort ansvar och möjlighet till personlig utveckling i ett framgångsrikt företag med ett av marknadens starkaste varumärken. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. Vi är cirka 200 medarbetare och omsätter 1 miljard kronor per år.

Är det dig vi söker? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Servicetekniker Scania Uppsala

Ansök    Apr 8    Bilmetro AB    Lastbilsmekaniker
Är du teknikintresserad, noggrann och ansvarstagande person som gillar att jobba både enskilt och i team, då är det dig vi söker. Om tjänsten Som servicetekniker arbetar du med reparationer, service och felsökning av tunga fordon. I arbetet ingår även släpvagnar, påbyggnationer samt att göra fordonen leveransklara. Hos oss kommer du att få en personlig utbildningsplan gentemot Scania som är ett av marknadens starkaste varumärken där tekniken står inför e... Visa mer
Är du teknikintresserad, noggrann och ansvarstagande person som gillar att jobba både enskilt och i team, då är det dig vi söker.

Om tjänsten

Som servicetekniker arbetar du med reparationer, service och felsökning av tunga fordon. I arbetet ingår även släpvagnar, påbyggnationer samt att göra fordonen leveransklara. Hos oss kommer du att få en personlig utbildningsplan gentemot Scania som är ett av marknadens starkaste varumärken där tekniken står inför en snabb och spännande utveckling.

Vem är du?

Det är en fördel om du redan idag har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men vi söker även dig som har ett brinnande intresse av tunga fordon och som på egen hand byggt upp relevant erfarenhet. Som person är du serviceinriktad och gillar att lösa problem, alltid med kunden i fokus. Du behöver kunna hantera datorer i ditt arbete och behärska svenska i både tal och skrift, B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.

En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.

Intresserad?

Känner Du att det är Dig vi letar? Tveka inte att skicka in en ansökan med en presentation av dig själv och ett CV.

För frågor, kontakta Patric Åkerfelt, 072-1430787

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Reservdelstekniker/Verkstadsadministratör

Ansök    Apr 8    Bilmetro AB    Backofficepersonal
Har du erfarenhet inom fordonsbranschen, är noggrann och en serviceinriktad person som gillar att jobba både enskilt och i team, då är det dig vi söker. Om tjänsten Scania Sverige har idag en verkstad på bussdepån i Uppsala där uppdraget är att serva alla Scanias regionbussar. Som Reservdelstekniker/Verkstadsadministratör arbetar du med att förbereda, beställa och planera reservdelar till vår verkstad på bussdepån. Det är viktigt att tillsammans med verk... Visa mer
Har du erfarenhet inom fordonsbranschen, är noggrann och en serviceinriktad person som gillar att jobba både enskilt och i team, då är det dig vi söker.

Om tjänsten

Scania Sverige har idag en verkstad på bussdepån i Uppsala där uppdraget är att serva alla Scanias regionbussar. Som Reservdelstekniker/Verkstadsadministratör arbetar du med att förbereda, beställa och planera reservdelar till vår verkstad på bussdepån. Det är viktigt att tillsammans med verkstaden ha en god framförhållning och planering. I denna tjänst ingår även att fakturera och administrera alla verkstadsarbeten till vår kund.  Hos oss kommer du att få en personlig utbildningsplan gentemot Scania som är ett av marknadens starkaste varumärken där tekniken står inför en snabb och spännande utveckling.

Vem är du?

För att lyckas i denna roll är det en fördel om du har erfarenhet av tunga fordon och i och med det innehar en viss teknisk kompetens. 

Du är en god administratör och har gärna erfarenhet av att arbeta med fakturering, alternativt annan relevant erfarenhet.

Som person är du serviceinriktad och gillar att lösa problem, alltid med kunden i fokus. Du trivs av att vara en spindel i nätet där du har flera kontaktytor.

Du behöver vara en van datoranvändare och behärska svenska i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav.

 

Vi erbjuder

Trivsam arbetsmiljö och ett team av kompetenta och trevliga arbetskamrater som hjälper dig att växa med uppgifterna.

En personlig utvecklingsplan med såväl praktiska som teoretiska utvecklingssteg samt möjlighet till vidareutveckling inom Scaniaorganisationen.

Tjänsten är på heltid med placering i Uppsala och vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökanden.Intresserad?

Känner Du att det är Dig vi letar? Tveka inte att skicka in en ansökan med en presentation av dig själv och ett CV.

För frågor, kontakta Patric Åkerfelt, 072-1430787

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Bussmekaniker till Bilmetro Uppsala

Ansök    Jan 20    Bilmetro AB    Bussmekaniker
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekniker! Vårt erbjudande Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med... Visa mer
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekniker!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker är felsökning, service och reparation av i första hand bussar men även lastbilar. Du arbetar självständigt men samarbetar nära de andra meknikerna på anläggningen där ni tillsammans hjälps åt när det behövs.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av bussar. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bussmekaniker till Bilmetro Uppsala

Ansök    Feb 8    Bilmetro AB    Bussmekaniker
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekaniker! Vårt erbjudande Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med... Visa mer
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av tunga fordon? Då kan du vara vår nya bussmekaniker!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och utvecklar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland.

Om tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som bussmekaniker är felsökning, service och reparation av i första hand bussar men även lastbilar. Du arbetar självständigt men samarbetar nära de andra mekanikerna på anläggningen där ni tillsammans hjälps åt när det behövs. Du arbetar i skift enligt ett rullande schema där även vissa helger ingår.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. Meriterande om du har tidigare erfarenhet av bussar. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Lastbilsmekaniker till Bilmetro Uppsala

Ansök    Jan 25    Bilmetro AB    Lastbilsmekaniker
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med oss? Då kan du vara vår nya lastbilsmekaniker! Vårt erbjudande Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania last... Visa mer
Vill du arbeta med Scania som är en världsledande leverantör av hållbara transportlösningar? Har du ett stort tekniskt intresse och vill utvecklas tillsammans med oss? Då kan du vara vår nya lastbilsmekaniker!

Vårt erbjudande

Vi erbjuder en tjänst med många spännande arbetsuppgifter och ett stort ansvar i en attraktiv bransch där du får löpande utbildning och vässar din kompetens. Bilmetro Lastbilar är en av Sveriges ledande återförsäljare av Scania lastbilar med verksamhet på sju orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland.

Om tjänsten

I Uppsala är vi drygt 20 mekaniker som brinner lite extra för tunga fordon och service i världsklass, vi arbetar i stora lokaler strategiskt placerad i anslutning till E4.  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som mekaniker är reparation, service och felsökning av lastbilar, påbyggnationer och släpvagnar.

Vem är du?

Vi söker dig som har god fordonskunskap och någon form av fordonsteknisk utbildning men du kan även ha erfarenhet av tunga fordon och på egen hand byggt upp relevant kunskap. För att trivas hos oss behöver du gilla att lösa problem och vara serviceinriktad. Du har datorvana, behärskar svenska och har körkort.

Intresserad?

Tveka inte att söka om tjänsten passar in på dig, vi går igenom ansökningarna löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan ansökningstidens slut. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Patric Åkerfelt 018-658808.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre