Lediga jobb DeVebo Omsorg AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från DeVebo Omsorg AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

DeVebo Omsorg AB söker föreståndare (50 %) till Daglig verksamhet (LSS)

DeVebo Omsorg AB erbjuder Daglig Verksamhet i Uppsala, med fokus på arbetsglädje, gemenskap och individens utveckling. Drivs i egen regi, LOV-upphandlad verksamhet med Uppsala kommun. För närvarande finns 10 platser för personer inom personkrets 1, LSS. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom bl.a: · Djur och Natur · Fastighetsskötsel · Transport · Åter... Visa mer
DeVebo Omsorg AB erbjuder Daglig Verksamhet i Uppsala, med fokus på arbetsglädje, gemenskap och individens utveckling.
Drivs i egen regi, LOV-upphandlad verksamhet med Uppsala kommun. För närvarande finns 10 platser för personer inom personkrets 1, LSS.
Vi erbjuder arbetsuppgifter inom bl.a:
· Djur och Natur
· Fastighetsskötsel
· Transport
· Återvinningsarbete
· Café
Vi är ett litet team med god samarbetsförmåga och gemenskap.
Vi arbetar utifrån DeVebo Omsorgs systematiska kvalitetsledningssystem, vi genomför kontinuerligt medarbetar/utvecklingssamtal.


Som föreståndare har du sedvanligt föreståndaransvar och är uppdragsansvarig för daglig verksamhet och ansvarar därmed för genomförande av uppdraget, systematiskt kvalitetsarbete, personal- och arbetsmiljöansvar, kontakter med samverkansparter samt eventuell marknadsföring. Du ser till att verksamheten följer regelverk, genom att arbetet planeras, följs upp, utvecklas och att brister åtgärdas.


Din profil
Du uppfyller IVO´s krav på föreståndare och har tidigare erfarenhet som chef inom verksamhetsområdet. Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning vilken även inkluderar utbildning inom det socialrättsliga området. Du har flerårig erfarenhet av arbete med personer som ingår i personkrets 1. Det krävs B-körkort för tjänsten samt IT-kunskap. Att du behärskar svenska i tal och skrift är helt nödvändigt.
Om du har erfarenhet av daglig verksamhet enligt LSS är det meriterande.
Det är också meriterande om du har kunskap i teckenspråk och även andra språk.
För att vara framgångsrik i rollen som föreståndare är det av största vikt att du är driven och kan fortsätta bygga upp en redan kvalitativ och fin verksamhet, att du är relationsskapade samt lyhörd i ditt förhållningssätt gentemot andra. Vi ser att du inspirerar till arbetsglädje och får andra med dig. Du är även lösningsfokuserad, flexibel och har en god förmåga att arbeta parallellt med flera arbetsuppgifter samtidigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.


Föreståndartjänsten är tillsvidareanställning på 50 % och inleds med provanställning. Om du önskar ökad tjänstgöringstid ges möjlighet till det genom att du då erbjuds arbete som arbetshandledare i verksamheten.
Anställningsstart enligt överenskommelse och lön enligt överenskommelse.
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.


Vi finns på Facebook: https://www.facebook.com/deveboomsorg
och på Instagram:
https://www.instagram.com/devebo_omsorg/


www.devebo.se Visa mindre

Timvikarie Daglig verksamhet

DeVebo Omsorg AB erbjuder Daglig Verksamhet i Uppsala, med fokus på arbetsglädje, gemenskap och individens utveckling. Drivs i egen regi, LOV-upphandlad verksamhet med Uppsala kommun. För närvarande finns 20 platser för personer inom personkrets 1, LSS. Vi söker sig som kan jobba som timvikarie vid behov. Vi erbjuder arbetsuppgifter inom bl.a: · Djur och Natur · Fastighetsskötsel · Transport ... Visa mer
DeVebo Omsorg AB erbjuder Daglig Verksamhet i Uppsala, med fokus på arbetsglädje, gemenskap och individens utveckling.
Drivs i egen regi, LOV-upphandlad verksamhet med Uppsala kommun.
För närvarande finns 20 platser för personer inom personkrets 1, LSS.
Vi söker sig som kan jobba som timvikarie vid behov.
Vi erbjuder arbetsuppgifter inom bl.a:
· Djur och Natur
· Fastighetsskötsel
· Transport
· Återvinningsarbete
· Café
Vi är ett litet team med god samarbetsförmåga och gemenskap.
Vi arbetar utifrån DeVebo Omsorgs systematiska kvalitetsledningssystem, vi genomför kontinuerligt medarbetar/utvecklingssamtal.
Kompetens: Kunskap och erfarenhet kring målgruppen.
Meriterande är: Relevant utbildning, pedagogisk eller omsorgsinriktad. Kunskap om TAKK eller AKK.
Som arbetshandledare kommer du att stödja våra deltagare i deras dagliga sysselsättning.
Det här är ett arbete för dig som är strukturerad, stabil, flexibel och har stort tålamod. Arbetet kräver god kommunikations- och samarbetsförmåga samt ett pedagogiskt förhållningssätt. Som person är du lugn, trygg, insiktsfull och har förmåga att skapa goda relationer genom ett bra bemötande. Du har kunskap om och har ett lågaffektivt bemötande. Du har förmågan att tillföra en positiv arbetsgemenskap med dina kollegor. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Det krävs B-körkort för tjänsten samt IT-kunskap. Att du behärskar svenska i tal och skrift är helt nödvändigt.
Vi finns på facebook och på Instagram. Besök gärna vår hemsida, www.devebo.se
Rekrytering sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre