Lediga jobb Hrm Affärsutveckling i Stockholm AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Hrm Affärsutveckling i Stockholm AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Fresenius Kabi söker en Security & Fire Protection Leader!

Söker du efter en utmanande position i en spännande bransch? Då är det här tjänsten för dig! Vi på Fresenius Kabi söker en engagerad, och driven individ som är redo att axla rollen som Security & Fire Protection Leader inom ett internationellt läkemedelsföretag.  Om Fresenius Kabi Fresenius Kabi är ett växande företag med cirka 1 000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda i världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. H... Visa mer
Söker du efter en utmanande position i en spännande bransch? Då är det här tjänsten för dig! Vi på Fresenius Kabi söker en engagerad, och driven individ som är redo att axla rollen som Security & Fire Protection Leader inom ett internationellt läkemedelsföretag. 

Om Fresenius Kabi

Fresenius Kabi är ett växande företag med cirka 1 000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda i världen över. Vår stolthet för våra produkter genomsyrar hela företaget. Hos Fresenius Kabi lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

För oss är det viktigt att medarbetarna är medvetna om att vi på Fresenius Kabi tror på vår personal samtidigt som vi är passionerade i utvecklingen av samtliga medarbetare. Hur den utvecklingen ser ut har du stor möjlighet att påverka själv. Fresenius Kabi blev utsedda till Karriärföretag både 2023 & 2024 och är därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare de unika karriärmöjligheterna.Vår globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja mellan som ett led i din framtida utveckling.

Om tjänsten

Som Security & Fire Protection Leader på Fresenius Kabi ingår du i ledningsgruppen för Site Service och har en central roll för att säkerställa att vårt förebyggande brandskydd, vår nödlägesberedskap och vårt säkerhetsarbete uppfyller de höga krav som ställs på vår verksamhet.

Fresenius Kabi har i Sverige två siter, en i Uppsala och en i Brunna/Kungsängen. Resor mellan, samt arbete från, våra två siter i Uppsala och Brunna/Kungsängen sker veckovis. Placeringsorten är Uppsala.

Befattningens arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Ansvar för säkerhets- och brandskyddsfrågor, både operativt och strategiskt
Ansvar för det systematiska brandskyddsarbetet (SBA)
Ansvar för förvaltning av lås, larm- och passersystem
Utreda brandrelaterade tillbud och olyckor
Verka för att relevanta lagar, förordningar och interna krav följs och blir spridda i organisationen
Kontaktperson gentemot myndigheter och försäkringsbolag inom ansvarsområdet
Organisera nödlägesberedskapen
Organisera utbildningar inom ansvarsområdet för företagets personal
Beställare och medverka i projekt inom ansvarsområdet

För att lyckas i rollen

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt besitter en god kunskap och erfarenhet av SBA och säkerhetsarbete. Erfarenhet inom ATEX-industrin är meriterande. Du besitter mycket goda kunskaper i svenska i tal och skift, samt goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Vi ser att du arbetar strukturerat och tar ansvar för ditt eget arbete. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter samt ser möjligheterna i förändringar. I denna roll har du mod att agera efter din egen övertygelse, du är noggrann och lägger ned stor vikt vid att leverera kvalitet samt uppnå de uppsatta målen. Du trivs med att samarbeta med andra människor, lyssnar och är lyhörd för andras åsikter samtidigt som du är tydlig och säkerställer att dina kollegor uppfattat ditt budskap samt dina förväntningar när så krävs. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Ansökan och kontakt

Låter detta intressant är du välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och ett personligt brev genom att klicka på "Ansök här".

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 31 maj 2024.

I denna rekrytering samarbetar Fresenius Kabi med HRM Affärsutveckling. Vill du veta mer, kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Lars Anderberg, [email protected] alt. +46 70-579 57 60 eller researcher Axel Stubbing, [email protected] alt +46 70-284 77 67.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

CFO till HSB

HSB är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av våra medlemmar. Tillsammans med våra 26 regionala HSB-föreningar, 4 100 bostadsrättsföreningar och nära 670 000 medlemmar utgör vi en stark kraft för att bidra till en hållbar utveckling i samhället. Läs gärna mer på www.hsb.se Om rollen I samband med att HSB Uppsala genomför en samlokalisering med dotterbolaget Upplands Boservice behöver vi rekrytera en CFO som kan ta ett övergripande a... Visa mer
HSB är en kooperativ demokratisk idéburen organisation som ägs av våra medlemmar. Tillsammans med våra 26 regionala HSB-föreningar, 4 100 bostadsrättsföreningar och nära 670 000 medlemmar utgör vi en stark kraft för att bidra till en hållbar utveckling i samhället.

Läs gärna mer på www.hsb.se

Om rollen
I samband med att HSB Uppsala genomför en samlokalisering med dotterbolaget Upplands Boservice behöver vi rekrytera en CFO som kan ta ett övergripande ansvar för koncernredovisningen där även filialen i Enköping inkluderas.  

Uppdraget som CFO kommer vara brett då rollen innebär både ett strategiskt fokus, t.ex. business controlling, såväl som operativt och verksamhetsnära arbete som exempelvis redovisning, budgetering, uppföljning och analys. Rollen driver prognos- och budgetprocessen och har en viktig roll i samlokaliseringen av Upplands Boservice och HSB Uppsala.

I uppdraget kommer du vara involverad i planer för byggen och vidareutveckling av beståndet vilket innebär att göra beräkningar och analyser kring köp, nyproduktion, markförvärv, utveckling och försäljning av bostäder.

Som CFO har du även ansvar för den förvaltning för medlemmarnas pengar som följer med HSB Uppsalas uppdrag. Detta innebär bank- och revisorskontakt samt ansvar för att koncernen följer och efterlever de regler som Finansinspektionen ställer.

Ytterligare viktiga uppgifter

Upprätta årsbokslut, delårsrapporter och styrelsematerial inklusive rapportering till ledningsgrupp och styrelse.
Utveckla en gemensam ekonomifunktion efter en samlokalisering med Upplands Boservice.


I teamet ingår personalansvar för en redovisningschef och en redovisningsekonom. Teamet kan komma att utökas.


?Kvalifikationer/Erfarenhet

Du har en relevant akademisk examen, gärna civilekonom och flera års erfarenhet av en liknande roll som omfattar helhetsansvar för ekonomifunktionen, redovisning samt business controlling/finance controlling. Du har erfarenhet från fastighetsbranschen, av att leda arbetsuppgifter, projekt och har helst erfarenhet av direkt personalansvar.

För att lyckas i rollen
har du förmåga att skapa ett positivt samarbete under en förändringsresa och kan driva utvecklingsfrågor. Du ser till helheten med målfokus och kan hantera såväl strategiska som operativa ekonomifrågor. Du delar våra värderingar ETHOS (Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke & Samverkan) och har stor förståelse för hur ett medlemsägt kooperativ fungerar.

Vårt erbjudande
I uppdraget får du möjlighet att skapa och därmed påverka hur HSB Uppsalas ekonomifunktion ska jobba i framtiden. Som medarbetare blir du en viktig del i vårt gäng. Vi har ett öppet klimat med jordnära kollegor där känslan är nästan som ett familjeföretag.

Ansökan
I detta uppdrag samarbetar vi med HRM Affärsutveckling AB. För mer information, vänligen kontakta Caroline Kock på HRM Affärsutveckling, 0705-110390 alt. [email protected] eller Albert Lundgren, 0702-363699 alt. [email protected].

För att ansöka, klicka på länken nedan och följ vidare instruktioner. Vi behöver din ansökan senast den 21 januari 2022.

Ansök genom att klicka på "ansök här".

Intervjuer kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Vi söker nu en HRBP till Saint-Gobain Sweden Gyproc

Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda och har innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd. Gyproc gipsskivor – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Scanspack, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. ... Visa mer
Saint-Gobain är en världsledande aktör inom samhällsbyggnad som utvecklar, tillverkar och marknadsför byggmaterial med hög prestanda och har innovativa lösningar på utmaningar som tillväxt, energieffektivitet och miljöskydd.

Gyproc gipsskivor – En affärsenhet inom Saint-Gobain Sweden AB. Saint-Gobain Sweden AB är företaget bakom varumärkena Scanspack, Gyproc, Weber och ISOVER. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen med ca 180 000 anställda. I Sverige bidrar drygt 800 anställda till en omsättning på ca 3 miljarder SEK.  Gyproc är ett starkt internationellt varumärke och ledande inom gipsskivor. Vi sysselsätter cirka 140 personer och finns i Bålsta utanför Stockholm där tillverkningen av gipsskivor är etablerad sedan 60 år. Våra kunder erbjuds kompetens och flexibla lösningar för ljudisolering, brandskydd och fuktresistens som säkerställer en sund och god inomhusmiljö. Hos Gyproc tar vi vår del av ansvaret genom att utveckla nya, hållbara material och metoder så att du ska kunna konstruera och bygga framtidens byggnader. Ytterligare information om företaget och koncernen hittar du på www.gyproc.se och www.saint-gobain.com

Arbetsuppgifter
Som HRBP ska du vara ett stöd till Site chefen och dennes chefer och driva HR processerna framåt med fokus på Gyproc. Det innefattar fackliga kontakter, förändringsledning och utveckling av kulturen och i ett nära samarbete med övriga HRBP och HR Specialister.

Saint-Gobain söker någon som trivs med att driva HR processer framåt och drivs av att förändra till det bättre. Du är proaktiv, handlingskraftig, förändringsbenägen och van vid att jobba ”hands on” och är även duktig på att se vad som behövs förändras. Du efterlever vidare Saint-Gobains värderingar. Du har även några års erfarenhet av ledande roller inom HR samt lätt att förstå komplexiteten att leda i vardagen.

I rollen rapporterar du till HR Direktören samt ingår i fabriksledningsgruppen och i HR Direktörens HR grupp.

Hos Gyproc får du möjlighet att vara med på en förändringsresa med fokus på att kostnadseffektivisera, utveckla och förbättra befintliga processer och rutiner. Du erbjuds en roll där du får möjlighet till ett självständigt, utmanande och varierande arbete i ett bolag som är ledande inom sin bransch. Du blir en del av en organisation med ett stort engagemang där alla tar ett individuellt ansvar och bidrar till sin egen och bolagets utveckling.

Din profil

Vi söker dig med HR-utbildning. Vidare har du minst 7 års erfarenhet av HR-roller inom en tillverkande industri, meriterande om det varit inom en större koncern. Du har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av förhandlingar med fackliga inom IF Metall eller annan LO organisation. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och god förmåga att uttrycka dig på engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har driv och viljan att göra skillnad och som är van att jobba med förhandlingar. Som person är du handlingskraftig och självgående. Du har vilja att förstå, förbättra och förändra befintliga processer, rutiner och arbetssätt, samt samarbetar över avdelningsgränserna. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är social, kommunikativ och van att kommunicera på samtliga nivåer inom ett företag. Du är även flexibel och har lätt för att anpassa sig till ändrade omständigheter samt fattar snabba beslut och tar initiativ.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med HRM Affärsutveckling. Urval och intervjuer sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. Har du frågor om tjänsten? Kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lisa Ivemark Schéle, [email protected] alt. + 46 70 238 00 31 eller Lars Anderberg, [email protected] alt. +46 70 579 57 60. Visa mindre