Lediga jobb ICA Stormarknad Gnista i Uppsala

Se alla lediga jobb från ICA Stormarknad Gnista i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Ställföreträdande Försäljningschef bageri

Ansök    Dec 31    ICA Stormarknad Gnista    Bagare/Konditor
Om arbetsgivaren ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag l... Visa mer
Om arbetsgivaren
ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.
Ställföreträdande försäljningschef bageri
Om jobbet: I din roll som ställföreträdande försäljningschef har du ansvar för att tillsammans med bagerichef planera, leda och utveckla ansvarsområdet och hela avdelningen- såväl strategiskt som operativt. Du är arbetsledare i den dagliga driften, du stöttar bagerichefen med att driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla sortimentet och inspirationen inom hela ansvarsområde. Du uppmuntrar till att medarbetarna på avdelningen tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med avdelningens team arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning.
Din bakgrund
Vi söker dig som har ett stort engagemang och intresse för att driva en mycket viktig avdelning i en av Uppsalas största butiker. Du har en entreprenörsådra och drivs av att se resultat av dina åtgärder. Du ser potentialer och vill utveckla och se resultat. Vidare har du förmåga att styra och göra rätt prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningsam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare. Du är ett föredöme som skapar positiv energi och engagemang runt dig.
Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för service, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten genom varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och leder genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat. 
Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien.
Befattningen som ställföreträdande försäljningschef är en plats för dig med vilja och förmåga att kunna utvecklas in i försäljningschefsrollen. Ditt intresse bör vara lika stort för både den operativa avdelningsdriften som för ledarskap. Vi ser befattningen som en utvecklingstjänst där du redan från start får ta stort ansvar för både drift och medarbetare. I samarbete med bagerichefen och bageriets medarbetare planerar och driver ni avdelningen mot högt uppsatta mål. Du trivs med att få bidra till utveckling och är en tydlig förebild i att se möjligheter och potentialer. Som ledare på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa trivsel, gemenskap och entusiasm omkring dig.
Tjänsten är en tillsvidare tjänst på heltid. Arbete på helger (varannan) och röda dagar när verksamheten har som störst behov är förkommande.
Vid frågor kontakta gärna vår bagerichef Mats Helin på telefonnummer 018 88 88 660 eller butikschef Mia Lemming 018 88 88 604. Visa mindre

Ställföreträdande försäljningschef Kassa, förbutik, minihus och café

Om jobbet: Som ställföreträdande försäljningschef arbetar du tillsammans med avdelningens försäljningschef i de operativa och strategiska moment som innefattas inom avdelningen, bl.a. innebär uppdraget att; -         Säkerställa en optimal, kvalitativ och långsiktigt lönsam avdelningsdrift -         Ta fram och utveckla rutiner och arbetssätt som bidrar till avdelningens mål -         Leda, motivera och utveckla avdelningens medarbetare -         Ta ansv... Visa mer
Om jobbet:
Som ställföreträdande försäljningschef arbetar du tillsammans med avdelningens försäljningschef i de operativa och strategiska moment som innefattas inom avdelningen, bl.a. innebär uppdraget att;
-         Säkerställa en optimal, kvalitativ och långsiktigt lönsam avdelningsdrift
-         Ta fram och utveckla rutiner och arbetssätt som bidrar till avdelningens mål
-         Leda, motivera och utveckla avdelningens medarbetare
-         Ta ansvar och lösa problem som uppstår
Huvudsakliga arbetsuppgifter;
-         Ge kunderna en köpupplevelse utöver deras högsta förväntningar genom ditt personliga föredömliga bemötande.
-         Försäkra dig om att rutiner sätts och efterlevs för att uppnå en hög kvalitativ standard över hela avdelningen.
-         Hålla din kunskap och arbete med kassaredovisning och rutiner kring kassaadministration på högsta nivå gällande säkerhet och noggrannhet.
-         Hålla avdelningens butik- och bakomutrymmen i perfekt skick – rent, ordning, påfyllt och prismärkt.
-         Bidra till en arbetsmiljö där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara- en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.
-         Bidra till en arbetsmiljö som är säker och hälsosam, både fysiskt och psykosocialt. Som ledare förväntas du fånga upp och agera på signaler som tyder på brister i arbetsmiljön.
Befattningen som ställföreträdande försäljningschef är en plats för dig med vilja och förmåga att kunna utvecklas in i chefsrollen.  Vi ser befattningen som en utvecklingstjänst där du redan från start får ta stort ansvar för både drift och medarbetare. I samarbete med försäljningschefen planerar och driver ni avdelningen mot uppsatta mål. När dina närmsta kollegor försäljningschef och adm.chef, är lediga är det du som ställföreträdande som är backup och tar ansvar över de dagliga arbetsuppgifter och rutiner som ska göras. Du triggas av att få bidra till utveckling och är en tydlig förebild i att se möjligheter och potentialer. Som ledare på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa trivsel, gemenskap och entusiasm omkring dig.
Har du frågor om tjänsten kontaktar du försäljningschef Agish Semere 018 88 88 640.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 38,25h/v. Visa mindre

Medarbetare Lokalvårdsteam

Medarbetare lokalvårdsteam Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare. Din bakgrund och dig som person Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har g... Visa mer
Medarbetare lokalvårdsteam
Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.


Din bakgrund och dig som person


Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är effektiv, kreativ med stolthet och glädje i ditt arbete. Som person är du service inriktad och ansvarsfull, du har hög social kompetens och en positiv inställning när det blir mycket att göra. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med att jobba med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med övriga medarbetare lösa en uppgift.


Arbetsuppgifter


- Arbetet består till största del av att städa och hålla god ordning i såväl butik som bakomytor.


- Hantera golvmaskiner i enlighet med de standarder som vi tillsammans tagit fram.


- Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.


Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande ca 7h/veckan med möjlighet till extra vid behov. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer regelbundet. Sista ansökningsdag är den 15 december. Vi anställer löpande så vänta inte med ansökan! Visa mindre

Medarbetare Lokalvårdsteam

Medarbetare lokalvårdsteam Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare. Din bakgrund och dig som person Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har g... Visa mer
Medarbetare lokalvårdsteam
Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.


Din bakgrund och dig som person


Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är effektiv, kreativ med stolthet och glädje i ditt arbete. Som person är du service inriktad och ansvarsfull, du har hög social kompetens och en positiv inställning när det blir mycket att göra. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med att jobba med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med övriga medarbetare lösa en uppgift.


Arbetsuppgifter


- Arbetet består till största del av att städa och hålla god ordning i såväl butik som bakomytor.


- Hantera golvmaskiner i enlighet med de standarder som vi tillsammans tagit fram.


- Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.


Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande ca 7h/veckan med möjlighet till extra vid behov. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer regelbundet. Sista ansökningsdag är den 15 december. Vi anställer löpande så vänta inte med ansökan! Visa mindre

Ställföreträdande försäljningschef färskvaror

I din roll som ställföreträdande försäljningschef har du ansvar för att tillsammans med försäljningschef planera, leda och utveckla ansvarsområdet och hela avdelningen- såväl strategiskt som operativt. Du är arbetsledare i den dagliga driften, du stöttar försäljningschefen med att driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och at... Visa mer
I din roll som ställföreträdande försäljningschef har du ansvar för att tillsammans med försäljningschef planera, leda och utveckla ansvarsområdet och hela avdelningen- såväl strategiskt som operativt. Du är arbetsledare i den dagliga driften, du stöttar försäljningschefen med att driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla sortimentet och inspirationen inom ditt ansvarsområde. Du uppmuntrar och säkrar att medarbetarna på avdelningen tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med avdelningens team arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning. Ansvarsområdet innefattar avdelningarna chark, ost, kött, delikatess, fisk
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom dagligvaruhandeln är redo för nästa steg i din karriär. Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för service, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och leder genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat. 
Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien.
Befattningen som ställföreträdande försäljningschef är en plats för dig med vilja och förmåga att kunna utvecklas in i försäljningschefsrollen. Ditt intresse bör vara lika stort för både den operativa avdelningsdriften som för ledarskap. Vi ser befattningen som en utvecklingstjänst där du redan från start får ta stort ansvar för både drift och medarbetare. I samarbete med försäljningschefen och avdelningens medarbetare planerar och driver ni avdelningen mot högt uppsatta mål. Du trivs med att få bidra till utveckling och är en tydlig förebild i att se möjligheter och potentialer. Du har en utpräglad entreprenörsådra och drivs av att se resultat av dina åtgärder. Vidare har du förmåga att styra och göra rätt prioriteringar i det dagliga arbetet. Du är ordningsam och initiativtagande med ambitionen att göra allt lite enklare. Som ledare på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa trivsel, gemenskap och entusiasm omkring dig.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid, arbetspass är varierande utifrån stormarknadens öppettider som är 06-23 alla dagar i veckan. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna butikschef Mia Lemming på telefon 018-8888604. Tycker du jobbet verkar passa för dig välkomnar vi varmt din ansökan, vi läser ansökningar löpande och bjuder in till intervjuer under ansökningstiden - sök gärna redan idag! Visa mindre

Medarbetare delikatess och färskvaror

Om arbetsgivaren ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag l... Visa mer
Om arbetsgivaren
ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.
Medarbetare delikatess och färskvaror
ICA Maxi Gnista söker två medarbetare till vår delikatess och färskvaruavdelning. I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 120 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Just nu söker vi fler arbetsglada kollegor som vill vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.
Medarbetare till avdelningen för färskvaror, delikatesser och färsk fisk
På avdelningen arbetar du med vårt stora utbud kött, ost, delikatesser och färsk fisk, salladsbar och färdigmat. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder en härligt inspirerande matavdelning som håller hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Utöver detta finner du ett stimulerande arbete med ett brett sortiment och stora volymer i ett marknadsledande företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Din bakgrund
Vi söker dig som har erfarenhet av att jobba i med färskvaror, delikatess, färsk fisk och service. Gärna inom dagligvaruhandeln eller till exempel som kallskänka, kock eller hovmästare. Din kunskap och ditt intresse för mat samt din kundservicepräglade inställning syns som en tydlig röd tråd i din meritlista. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
-         Ge kunderna en köpupplevelse utöver deras högsta förväntningar genom ditt varma, personliga, engagerade och hjälpsamma sätt.
-         Hålla ditt arbetsområde på avdelningen samt bakomutrymmen i ett perfekt skick; Inspirerande, påfyllt, prismärkt och rent.
-         Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.
Om tjänsterna
Vi söker nu både dig som vill satsa på ICA och arbeta för en trygg arbetsgivare i en långvarig relation och dig som vill jobba extra i vår färskvaruavdelning vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer. Tjänsterna omfattar 5-10h/veckan med goda möjligheter att arbeta extra vid behov. Ansökan är öppen tills vi träffat rätt personer, känner du dig manad så tveka inte att söka redan idag! Visa mindre

Ställföreträdande Försäljningschef Kolonial

Om arbetsgivaren ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag l... Visa mer
Om arbetsgivaren
ICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.
Om jobbet
I din roll som ställföreträdande försäljningschef har du ansvar för att tillsammans med försäljningschef planera, leda och utveckla ansvarsområdet och hela avdelningen- såväl strategiskt som operativt. Du är arbetsledare i den dagliga driften, du stöttar försäljningschefen med att driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla sortimentet och inspirationen inom ditt ansvarsområde. Du uppmuntrar och säkrar att medarbetarna på avdelningen tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med avdelningens team arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning.
Din bakgrund
Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom detaljhandeln och är redo för nästa steg i din karriär. Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för service, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med försäljningschef och genom medarbetarna på avdelningen, du har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är intresserad av att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och tycker om att leda andra genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat. 
Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien.


Befattningen som ställföreträdande försäljningschef är en plats för dig med vilja och förmåga att kunna utvecklas in i försäljningschefsrollen. Ditt intresse bör vara lika stort för både den operativa avdelningsdriften som för ledarskap. Vi ser befattningen som en utvecklingstjänst där du redan från start får ta stort ansvar för både drift och medarbetare. I samarbete med försäljningschefen och avdelningens medarbetare planerar och driver ni avdelningen mot högt uppsatta mål. Du trivs med att få bidra till utveckling och är en tydlig förebild i att se möjligheter och potentialer. Som ledare på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa trivsel, gemenskap och entusiasm omkring dig.
Tjänsten är tillsvidare på heltid med schemalagd arbetstid (varannan helg).
Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Butikschef Mia Lemming på telefon 018-8888604.
Tycker du jobbet verkar passa för dig välkomnar vi varmt din ansökan. Vi genomför intervjuer löpande under hela annonsperioden så skicka in din ansökan så snart som möjligt. 
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Försäljningschef Frukt & Grönt/Mejeri/Ost/Blommor

Om jobbet: Avdelningen består av sortimentsområden Frukt & Grönt/ Mejeri/ Ost/ Blommor. I din roll som försäljningschef har du ansvar för att planera, leda och utveckla ansvarsområdet - såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för den dagliga driften, driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarb... Visa mer
Om jobbet: Avdelningen består av sortimentsområden Frukt & Grönt/ Mejeri/ Ost/ Blommor. I din roll som försäljningschef har du ansvar för att planera, leda och utveckla ansvarsområdet - såväl strategiskt som operativt. Du ansvarar för den dagliga driften, driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla medarbetare och sortimentsområdena inom din avdelning. Du uppmuntrar och säkrar att dina medarbetare tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med ditt team och hela stormarknaden arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning.Din bakgrundVi söker dig som är relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för kundservice, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med dina medarbetare och har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är duktig på att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och leder genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet snarare än att kontrollera eller styra. Som ledare har du erfarenhet av att framgångsrikt leda en verksamhet med många olika människor. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat.Du har flerårig erfarenhet av arbete i ledande befattning. Det är meriterande om du har erfarenheter från dagligvaruhandeln, ett brinnande matintresse är också ett plus. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP och arbetet kring livsmedelshygien.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid. Försäljningschefen ingår i Stormarknadens ledningsgrupp och rapporterar till butikschef. Har du frågor om tjänsten kontakta gärna butikschef Mia Lemming på telefon 018-8888604 Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare Lokalvårdsteam

Medarbetare lokalvårdsteam Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare. Din bakgrund och dig som person Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har g... Visa mer
Medarbetare lokalvårdsteam
Tillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.


Din bakgrund och dig som person


Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är effektiv, kreativ med stolthet och glädje i ditt arbete. Som person är du service inriktad och ansvarsfull, du har hög social kompetens och en positiv inställning när det blir mycket att göra. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med att jobba med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med övriga medarbetare lösa en uppgift.


Arbetsuppgifter


- Arbetet består till största del av att städa och hålla god ordning i såväl butik som bakomytor.


- Hantera golvmaskiner i enlighet med de standarder som vi tillsammans tagit fram.


- Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.


Om tjänsten


Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattande ca 7h/veckan med möjlighet till extra vid behov. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer regelbundet. Sista ansökningsdag är den 15 december. Vi anställer löpande så vänta inte med ansökan! Visa mindre

Medarbetare Bageri

Ansök    Apr 19    ICA Stormarknad Gnista    Bagare/Konditor
Bageriet på ICA Maxi Gnista: Vi erbjuder våra kunder ett härligt utbud av egenproducerade bakverk med allt från stenugnsbakat surdegsbröd till desserter och tårtor. Våra kunniga medarbetare arbetar med stolthet för att vårt bageri ska vara en fräsch och inbjudande avdelning. Här får våra kunder både inspiration och en upplevelse av hantverket. Bageriet är modernt, fullutrustat med en maskinpark som ger de allra bästa förutsättningarna att hålla en hög prod... Visa mer
Bageriet på ICA Maxi Gnista: Vi erbjuder våra kunder ett härligt utbud av egenproducerade bakverk med allt från stenugnsbakat surdegsbröd till desserter och tårtor. Våra kunniga medarbetare arbetar med stolthet för att vårt bageri ska vara en fräsch och inbjudande avdelning. Här får våra kunder både inspiration och en upplevelse av hantverket. Bageriet är modernt, fullutrustat med en maskinpark som ger de allra bästa förutsättningarna att hålla en hög produktion av förstaklassiga bröd- och bakverk. Hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Din bakgrund:Vi söker dig som har utbildning inom bageri/konditori och några års erfarenhet av att jobba i branschen. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete och håller samtidigt god ordning och reda omkring dig. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell. Gemensamt för alla anställda på Maxi Gnista är att vi alla alltid arbetar aktivt för att få kunderna att känna sig välkomna och skapa en trivsam, inspirerande och smidig köpupplevelse. Vi tror att du ser dig själv som mycket serviceinriktad och du trivs i en fartfylld miljö omgiven av många människor.  Om tjänsten Vi erbjuder dig ett arbete i en energifylld och utvecklande arbetsmiljö. Vi har starka värderingar och vi är måna om att våra medarbetare ska trivas hos oss och vara stolta över sitt arbete. Tjänstens omfattning är deltid. Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa bagerichef Mats Helin 018-8888661, har du frågor om rekryteringen kan du istället kontakta HR-chef Robin Stenberg via mail: [email protected] finns tillgänglig tills vi träffat rätt person, känner du dig manad så tveka inte att söka redan idag! Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Medarbetare delikatess och färskvaror , Maxi ICA Stormarknad Gnista

Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag li... Visa mer
Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.Medarbetare delikatess och färskvarorICA Maxi Gnista söker två medarbetare till delikatess och färskvaruavdelning. I vår gnistrande fräscha stormarknad arbetar ca 120 personer med att varje dag erbjuda våra kunder en roligare, enklare och mer prisvärd shoppingupplevelse. Just nu söker vi fler arbetsglada kollegor som vill vara med och bidra till att vår butik är och fortsätter vara Uppsalas mest attraktiva stormarknad.Medarbetare till avdelningen för färskvaror, delikatesser och färsk fiskPå avdelningen arbetar du med vårt stora utbud kött, ost, delikatesser och färsk fisk, salladsbar och färdigmat. Tillsammans arbetar vi för att erbjuda våra kunder en härligt inspirerande matavdelning som håller hög kvalitet till ett lågt pris för kunden, helt i linje med ICA Maxis prisstrategi. Utöver detta finner du ett stimulerande arbete med ett brett sortiment och stora volymer i ett marknadsledande företag där det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter.Din bakgrundVi söker dig som har erfarenhet av att jobba i med färskvaror, delikatess, färsk fisk och service. Gärna inom dagligvaruhandeln eller till exempel som kallskänka, kock eller hovmästare. Din kunskap och ditt intresse för mat samt din kundservicepräglade inställning syns som en tydlig röd tråd i din meritlista. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är inspirerande, håller hög kvalitet och är kommersiell.Huvudsakliga arbetsuppgifter-         Ge kunderna en köpupplevelse utöver deras högsta förväntningar genom ditt varma, personliga, engagerade och hjälpsamma sätt.-         Hålla ditt arbetsområde på avdelningen samt bakomutrymmen i ett perfekt skick; Inspirerande, påfyllt, prismärkt och rent.-         Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.Om tjänsternaVi söker nu både dig som vill satsa på ICA och arbeta för en trygg arbetsgivare i en långvarig relation och dig som vill jobba extra i vår färskvaruavdelning vid sidan av din ordinarie sysselsättning. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer. Tjänsterna omfattar ca 5-10h/veckan med goda möjligheter att arbeta extra vid behov. Annsökan är öppen tills vi träffat rätt personer, känner du dig manad så tveka inte att söka redan idag! Visa mindre

Ställföreträdande Försäljningschef Frukt & Grönt / Mejeri / Blommor / Ost

Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag li... Visa mer
Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.Ställföreträdande Försäljningschef Frukt & Grönt, Mejeri, Ost och BlommorOm jobbetI din roll som ställföreträdande försäljningschef har du ansvar för att tillsammans med försäljningschef planera, leda och utveckla ansvarsområdet och hela avdelningen- såväl strategiskt som operativt. Du är arbetsledare i den dagliga driften, du stöttar försäljningschefen med att driva sälj- och lönsamhet, aktivt arbeta med säljstyrning, säljplanering, svinn och egenkontroll. En viktig uppgift är att skapa och förankra rutiner i det dagliga arbetet och att utveckla sortimentet och inspirationen inom ditt ansvarsområde. Du uppmuntrar och säkrar att medarbetarna på avdelningen tar snabba beslut på kommersiella möjligheter och agerar på feedback från våra kunder, på konkurrensanalyser och på säljprognoser. Tillsammans med avdelningens team arbetar du för att planera och genomföra events och aktiviteter som bidrar till positiva kundupplevelser och ökad försäljning.Din bakgrundVi söker dig som har några års erfarenhet av arbete inom detaljhandeln, gärna med frukt och grönt, och är redo för nästa steg i din karriär. Som person är du relationsskapande och handlingskraftig med stort intresse för service, människor och mat. Du driver ditt ansvarsområde tillsammans med försäljningschef och genom medarbetarna på avdelningen, du har en vilja att utveckla verksamheten och varje individ för att uppnå uppsatta mål. Vi söker dig som är intresserad av att skapa och utveckla team, är kommunikativ, tydlig och entusiasmerande. Du har ett coachande förhållningssätt och tycker om att leda andra genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet. Du har god förmåga att planera och organisera och har uppvisad förmåga att leverera resultat. Vi ser gärna att du är väl insatt i HACCP, egenkontroll och arbetet kring livsmedelshygien.Befattningen som ställföreträdande försäljningschef är en plats för dig med vilja och förmåga att kunna utvecklas in i försäljningschefsrollen. Ditt intresse bör vara lika stort för både den operativa avdelningsdriften som för ledarskap. Vi ser befattningen som en utvecklingstjänst där du redan från start får ta stort ansvar för både drift och medarbetare. I samarbete med försäljningschefen och avdelningens medarbetare planerar och driver ni avdelningen mot högt uppsatta mål. Du trivs med att få bidra till utveckling och är en tydlig förebild i att se möjligheter och potentialer. Som ledare på ICA Maxi Gnista är det en självklarhet att tro på ett ledarskap genom det goda exemplet och att du alltid är på väg framåt. Som person är du ödmjuk och viljestark och du har en förmåga att skapa trivsel, gemenskap och entusiasm omkring dig.Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med schemalagd arbetstid (varannan helg). Har du frågor om tjänsten kontakta gärna Butikschef Mia Lemming på telefon 018-8888604.Tycker du jobbet verkar passa för dig välkomnar vi varmt din ansökan. Vi genomför intervjuer löpande under hela annonsperioden så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast onsdag den 4 maj. I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag. Visa mindre

Säljledare Delikatess / Färsk fisk

Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag li... Visa mer
Om arbetsgivarenICA Gruppen AB Med 2 400 egna och handlarägda butiker på fem geografiska marknader är ICA Gruppen är ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag där dagligvaror utgör kärnan i verksamheten. Huvuduppdraget för ICA Gruppen är vidareutveckling av ICA och ICA-relaterade verksamheter. I grunden handlar det om att nyttja samverkan i kombination med lokal anpassning. Så nära våra kunder som möjligt. Och med en tydlig vision - att göra varje dag lite enklare.ARBETSUPPGIFTER Vi har en spännande resa/framtid framöver och söker nu en säljledare till vår delikatess avdelning med manuell försäljning. Vi vill ge våra kunder en upplevelse utöver det vanliga och som gör att de kan tänka sig ta en omväg till oss bara för att få den upplevelsen. Som säljledare har du ett stort ansvar i det att tillsammans med dina medarbetare skapa en levande butik som ständigt överträffar kundens förväntningar. Som säljare arbetar du med att ge alla gäster ett kundbemötande i världsklass – varje dag! Varje kund ska känna sig unik. Vi har öppet när våra kunder vill handla, därav kan arbetstiderna variera – kväll, dag & helg. Som säljledare för Delikatessen/Färsk fisk kommer dina arbetsuppgifter innebära att planera, beställa, betjäning, varuplock, exponering, uppföljning mm. Ditt arbete styrs av kundernas förväntningar och önskemål. Som person är det ett måste att kunna ge service utöver det vanliga och leverera en avdelning som verkligen kommer att stick ut mot våra konkurrenter, vår målsättning är att ha internationell toppklass i det vi gör.KVALIFIKATIONER Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Du trivs med ett högt arbetstempo och situationer med ”många bollar i luften”. Du behöver vara stresstålig, flexibel och vara öppen för nya idéer. Allra viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och att du älskar att sälja. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid för dig. Erfarenhet från manuell försäljning av delikatess och färsk fisk. Meriterande att ha kunskaper inom HACCP arbete.  Nyckelord som vi tror passar dig:Passion       Resultat & Målinriktad                                       Social       Lagspelare  Glatt humörPrestigelösNoggrann                                                      Anställningsform:Vikariat 35h/v med möjlighet till förlängning. Tillträde: Snarast. Finner vi rätt kandidat anställer vi innan ansökningstiden gått ut så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Medarbetare Lokalvårdsteam

Medarbetare lokalvårdsteamTillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.Din bakgrund och dig som personVi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förm... Visa mer
Medarbetare lokalvårdsteamTillsammans arbetar vi för att presentera en butik som håller hög renlighet och fräschör i såväl butik som bakomytor. Vi är stolta över våra lokaler och för oss är renlighet och hygien en viktig del av vår konkurrenskraft. Vi arbetar genom ständiga förbättringar där vi gör vardagen lite enklare för så väl kunder som medarbetare.Din bakgrund och dig som personVi söker dig med erfarenhet av att arbeta inom lokalvård. Du har god förmåga att kombinera kvalitet och effektivitet i ditt dagliga arbete. Du trivs i en miljö där den gemensamma kraften jobbar för att avdelningen är effektiv, kreativ med stolthet och glädje i ditt arbete. Som person är du service inriktad och ansvarsfull, du har hög social kompetens och en positiv inställning när det blir mycket att göra. Arbetet förutsätter att du trivs lika bra med att jobba med självständiga arbetsuppgifter som att tillsammans med övriga medarbetare lösa en uppgift. Arbetsuppgifter- Arbetet består till största del av att städa och hålla god ordning i såväl butik som bakomytor.- Hantera golvmaskiner i enlighet med de standarder som vi tillsammans tagit fram.- Bidra till en arbetsmiljö som är säker och där vår Gnistakultur formas till- och fortsätter vara - en trivsam, produktiv, utvecklande och attraktiv arbetsplats.Om tjänstenTjänsten är en tillsvidareanställning omfattande ca 7h/veckan med möjlighet till extra vid behov. Stormarknaden har öppet årets alla dagar så arbete på helger (varannan) och högtider förekommer regelbundet. Sista ansökningsdag är den 4 maj Visa mindre