Lediga jobb Instacura AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Instacura AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljande konsultchef till InstaCura vårdbemanning

Instacura är ett av Uppsalas snabbast växande företag, nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa oss att rekrytera läkare och sjuksköterskor till sjukvården i Sverige och Norge. Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av relationsbyggande, gemensamma mål och positiv energi. Hundratals läkare och sjuksköterskor arbetar för Instacura på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Behovet är dock ännu större och för att möta den enorma efterfrågan söker vi fler... Visa mer
Instacura är ett av Uppsalas snabbast växande företag, nu söker vi nya medarbetare som vill hjälpa oss att rekrytera läkare och sjuksköterskor till sjukvården i Sverige och Norge.
Vi erbjuder en arbetsmiljö som präglas av relationsbyggande, gemensamma mål och positiv energi. Hundratals läkare och sjuksköterskor arbetar för Instacura på sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden. Behovet är dock ännu större och för att möta den enorma efterfrågan söker vi fler konsultchefer till vårt kontor i Uppsala. Våra kunder behöver hjälp omgående så vi längtar efter att introducera dig och göra dig till en del av vårt team!
Om rollen
Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering och search till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du har din arbetsplats i Uppsala men bygger relationer med kunder och konsulter i hela Sverige.
Arbetet innefattar primärt att bygga upp ditt eget nätverk med konsulter. Du hanterar flera uppdrag parallellt och behöver vara skicklig både i operativt och administrativt arbete.
Arbetstider: 08.00 – 17.00 med möjlighet till flextid. Tjänstgöringsgrad 100%.
Arbetsform: Tillsvidareanställning med provanställning
Start: Snarast möjligt
Plats: Uppsala
Din profil
För att du ska överträffa förväntningarna som konsultchef tror vi att nedanstående förkunskaper behövs:
· Erfarenhet och/eller utbildning inom HR, rekrytering, vård eller försäljning
· Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer
· Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skrift
Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet av säljande tjänster och att du älskar att hjälpa kunder med nya lösningar. Vi tror att du är en tävlingsinriktad lagspelare som uppskattar kicken som en bra affär ger. Du har vana av att prata i telefon, är bra på att prioritera och bidrar till en vi-känsla i gruppen.
Om företaget
InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi hjälper sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden att hitta läkare och sjuksköterskor för korta samt långa uppdrag. Vi arbetar med mätbara resultat och pushar varandra genom positiv energi, egna initiativ samt relationsfokus med kunder och konsulter. Vi är ett snabbväxande företag vilket medför goda möjligheter för nya medarbetare att påverka både sin egen och företagets utveckling.
Utvecklingsmöjligheter
Vår snabba tillväxt leder till stora möjligheter för utveckling inom organisationen. Vi har en tydlig karriärstrappa inom företaget. Medarbetare som bidrar till företagets fortsatta utveckling kommer att erbjudas roller med större ansvar i takt med att vi växer. Vi erbjuder kontinuerligt utbildningar som är relevanta för din roll och vi vill att du ska känna att du utvecklas hos oss.
Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande roll på en arbetsplats som präglas av positiv energi och engagerade medarbetare. Du kommer spendera dagarna i våra nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala men har också möjlighet att arbeta hemma om du vill. Vi har generösa sällskapsytor och gillar att bjuda in kunder och konsulter för gemensamma luncher hos oss. Vi gillar också att hitta på roliga aktiviteter på och utanför jobbet och en av höjdpunkterna på året är den resa som vi gör i september varje år. 2022 pratas det om äventyr på Mallorca.
Lön:
Fast lön plus provision
Ansökan:
Sista ansökningsdatum är den 14:e Mars. Urval och intervjuer sker löpande.
Inkom med din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vår urvalsprocess inleds med att vi granskar CV och din presentation i ansökan, vilket följs upp med telefonintervjuer för de kandidater som uppfyller kraven. Nästa steg i rekryteringsprocessen är att våra slutkandidater träffar oss för intervjuer på kontoret i Uppsala. Slutligen tar vi inför anställning alltid referenser.
Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till [email protected] Visa mindre

Fysioterapeut i Uppsala

Ansök    Jan 31    Instacura AB    Fysioterapeut/Sjukgymnast
Vi är i behov av en fysioterapeut och söker nu efter någon som vill arbeta på ett äldreboende med demensinriktning i Uppsala snarast t.om. 220830 (50%) med möjlighet till förlängning. Exakt tidsförläggning kan diskuteras, men arbetstiderna är mellan 07-16. Arbetet som Fysioterapeut i kommunen innebär att du arbetar med personer som bor särskilda boenden samt vistas på korttids. Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med arbetsterapeut, Fysioter... Visa mer
Vi är i behov av en fysioterapeut och söker nu efter någon som vill arbeta på ett äldreboende med demensinriktning i Uppsala snarast t.om. 220830 (50%) med möjlighet till förlängning. Exakt tidsförläggning kan diskuteras, men arbetstiderna är mellan 07-16.
Arbetet som Fysioterapeut i kommunen innebär att du arbetar med personer som bor särskilda boenden samt vistas på korttids. Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med arbetsterapeut, Fysioterapeut, sjuksköterskor och rehabassistenter. Sedvanliga arbetsuppgifter på äldreboende
Arbetsplatsen
Är ett äldreboendefrämst är inriktat på demens och omvårdnad. Boendet ligger centralt belägget i Uppsala kommun och lätt att ta sig till från central stationen.
Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och övrig omvårdnadspersonal.
Kravspecifikation
-Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
-B-körkort


Tillsättning av uppdraget sker snarast möjligt inkom med din ansökan eller eventuella frågot så snart som möjligt Visa mindre

Arbetsterapeut Uppsala

Ansök    Apr 27    Instacura AB    Arbetsterapeut
InstaCura söker Arebetsterapeut till konsultuppdrag inom hemsjukvård i Uppsala. Period: 2022-06-20 t o m 2022-12-31. Ort: Uppsala. Arbetsuppgifter: Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut i hemsjukvård. Både på särskilt boende och ordinärt boende. Arbetstider: Mån-Fre 7:30-16:00, 30 min lunch (ej röda dagar). Halvdag före röd dag. Ansök genom att skicka CV och personligt brev till [email protected] Märk med Arbetsterapeut Uppsala. Om oss: InstaCu... Visa mer
InstaCura söker Arebetsterapeut till konsultuppdrag inom hemsjukvård i Uppsala.
Period: 2022-06-20 t o m 2022-12-31.
Ort: Uppsala.
Arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter för fysioterapeut i hemsjukvård. Både på särskilt boende och ordinärt boende.
Arbetstider:
Mån-Fre 7:30-16:00, 30 min lunch (ej röda dagar). Halvdag före röd dag.
Ansök genom att skicka CV och personligt brev till [email protected] Märk med Arbetsterapeut Uppsala.
Om oss:
InstaCura är ett bemanningsföretag för vårdpersonal. Med intresse, kunskap och relationer i fokus är vår strävan att vara vårdens bästa arbetsgivare. Framgångskonceptet är enkelt, vi erbjuder bra uppdrag, bra lön och bra bemötande. Visa mindre

InstaCura Anestesi-ssk till Umeå

Ansök    Dec 3    Instacura AB    Anestesisjuksköterska
Vi söker nu en anestesisjuksköterska till konsultuppdrag inom verksamhetsområdet AnOpIVA. Kvalifikationer Leg- SSK med VUB anestesi, minst 2 års relevant yrkeserfarenhet. Önskvärt med erfarenhet av operationsverksamhet vid universitetssjukhus. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska på operation. Ort Umeå Period v2-34, dagtid mån-fre InstaCura Vi är ett vårdbemanningsföretag me... Visa mer
Vi söker nu en anestesisjuksköterska till konsultuppdrag inom verksamhetsområdet AnOpIVA.
Kvalifikationer Leg- SSK med VUB anestesi, minst 2 års relevant yrkeserfarenhet. Önskvärt med erfarenhet av operationsverksamhet vid universitetssjukhus. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Arbetsuppgifter Sedvanliga arbetsuppgifter för specialistsjuksköterska på operation.
Ort Umeå
Period v2-34, dagtid mån-fre
InstaCura Vi är ett vårdbemanningsföretag med säte i Uppsala som bemannar hela Sverige med både sjuksköterskor och läkare. Med intresse, kunskap och relationer i fokus är vår strävan att vara vårdens bästa arbetsgivare. Vi vet att det inte bara handlar om högre lön och bättre arbetsvillkor, våra läkare och sjuksköterskor väljer oss för trygghet och kvalitet. Vi hjälper dig välja arbetsplatser som erbjuder bra arbetsmiljö och sund belastning. Vi strävar efter att både du och arbetsplatsen ska må bra. På så vis bygger vi goda och hållbara relationer med vårdgivare och konsulter, vilket är framgångsfaktorn för att hjälpa den svenska sjukvården.
Vill du bli en av oss? Tveka inte att skicka in ditt CV redan idag!
(Urval sker löpande och uppdraget kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum) Visa mindre

Sjuksköterskor sökes för uppdrag i Uppsala

Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som arbetar för att hitta specifika uppdrag utifrån dina önskemål. Vi arbetar med både privata och offentliga kunder i Uppsala och nu är vi i behov av nya konsulter att samarbeta med för att kunna hjälpa våra kunder med deras bemanning i vår. Känner du att du passar in på nedan beskrivning, skicka då in CV så matchar vi uppdrag mot din profil och önskemål! Vi söker dig som är legimiterad sjuksköterska m... Visa mer
Som konsult hos oss får du en dedikerad konsultchef som arbetar för att hitta specifika uppdrag utifrån dina önskemål. Vi arbetar med både privata och offentliga kunder i Uppsala och nu är vi i behov av nya konsulter att samarbeta med för att kunna hjälpa våra kunder med deras bemanning i vår. Känner du att du passar in på nedan beskrivning, skicka då in CV så matchar vi uppdrag mot din profil och önskemål!


Vi söker dig som är legimiterad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet,
har förmågan att arbeta lika bra i grupp som självständigt och
har intresse och stort engagemang i din yrkesroll som sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och det är viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Starkt meriterande med erfarenhet av Cosmic.


InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med säte i Uppsala. Vi bemannar i dagsläget hela Sverige med både sjuksköterskor och läkare. Med intresse, kunskap och relationer i fokus är vår strävan att vara vårdens bästa arbetsgivare. Vi vet att det inte bara handlar om högre lön och bättre arbetsvillkor, våra läkare och sjuksköterskor väljer oss för trygghet och kvalitet. Vi hjälper dig välja arbetsplatser som erbjuder bra arbetsmiljö och sund belastning. Vi strävar efter att både du och arbetsplatsen ska må bra. På så vis bygger vi goda och hållbara relationer med vårdgivare och konsulter, vilket är framgångsfaktorn för att hjälpa den svenska sjukvården.


Välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag, jag ser fram emot att höra från dig!
/Rebecca, Konsultchef Visa mindre

Fysioterapeut i Uppsala

Ansök    Dec 27    Instacura AB    Fysioterapeut/Sjukgymnast
Vi är i behov av en fysioterapeut och söker nu efter någon som vill arbeta på ett äldreboende i Uppsala mellan 220110-220228 (100%) med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16. Arbetet som Fysioterapeut i kommunen innebär att du arbetar med personer som bor särskilda boenden samt vistas på korttids. Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med arbetsterapeut, Fysioterapeut, sjuksköterskor och rehabassistenter. Arbetsplat... Visa mer
Vi är i behov av en fysioterapeut och söker nu efter någon som vill arbeta på ett äldreboende i Uppsala mellan 220110-220228 (100%) med möjlighet till förlängning. Arbetstiderna är måndag-fredag 07-16.
Arbetet som Fysioterapeut i kommunen innebär att du arbetar med personer som bor särskilda boenden samt vistas på korttids. Du ingår i ett hälso-och sjukvårdsteam tillsammans med arbetsterapeut, Fysioterapeut, sjuksköterskor och rehabassistenter.
Arbetsplatsen
Är ett äldreboende som består av 92 lägenheter och det är fördelat på demens och omvårdnad. Boendet ligger centralt belägget i Uppsala kommun och lätt att ta sig till från central stationen.
Här arbetar sjuksköterskor, arbetsterapeut, fysioterapeut och övrig omvårdnadspersonal.
Kravspecifikation
-Legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast
-B-körkort


Tillsättning av uppdraget sker snarast möjligt inkom med din ansökan eller eventuella frågot så snart som möjligt Visa mindre

Sjuksköterska

Är du legitimerad sjuksköterska med 2 års erfarenhet, samt vill vara med och bidra till en bättre vård i Uppsala? Då passar du perfekt in hos oss. Om oss: InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med säte i Uppsala. Vi bemannar i dagsläget hela Sverige med både sjuksköterskor och läkare! Din kompetens är alltid efterfrågad och nu söker vi nya samarbeten. Som konsultsjuksköterska hos oss har du möjlighet att fördjupa dig och bredda dina kunskaper. Vi söker di... Visa mer
Är du legitimerad sjuksköterska med 2 års erfarenhet, samt vill vara med och bidra till en bättre vård i Uppsala? Då passar du perfekt in hos oss.
Om oss:
InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med säte i Uppsala. Vi bemannar i dagsläget hela Sverige med både sjuksköterskor och läkare! Din kompetens är alltid efterfrågad och nu söker vi nya samarbeten. Som konsultsjuksköterska hos oss har du möjlighet att fördjupa dig och bredda dina kunskaper.
Vi söker dig som är:
-Legimiterad sjuksköterska med minst 2 års erfarenhet.
-Har förmågan att arbeta lika bra i grupp som självständigt.
-Har intresse och stort engagemang i din yrkesroll som sjuksköterska


Vi söker dig som är intresserad av både längre och kortare uppdrag, med start omgående eller längre fram. Skicka gärna in en ansökan så berättar vi mer!
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och det är även viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Passar du in på beskrivningen ovan är du välkommen att presentera dig själv med CV samt personligt brev.
Ansök redan idag då urval sker löpande. Visa mindre

HR- och bemanningssupport till snabbväxande vårdföretag

Ansök    Apr 1    Instacura AB    HR-assistent
InstaCura är en etablerad aktör inom svensk vårdbemanning och ett av de snabbast växande vårdföretagen i Uppsala. Vi är en strålande arbetsgivare för dig som vill utvecklas i snabb takt tillsammans med företaget. Vi är ett resultatorienterat team som ständigt strävar högre och som alltid stöttar varandra för att nå gemensamma och individuella mål. InstaCura bidrar till att förbättra den svenska sjukvården genom förmedling av högkompetenta läkare och sjuksk... Visa mer
InstaCura är en etablerad aktör inom svensk vårdbemanning och ett av de snabbast växande vårdföretagen i Uppsala. Vi är en strålande arbetsgivare för dig som vill utvecklas i snabb takt tillsammans med företaget. Vi är ett resultatorienterat team som ständigt strävar högre och som alltid stöttar varandra för att nå gemensamma och individuella mål.
InstaCura bidrar till att förbättra den svenska sjukvården genom förmedling av högkompetenta läkare och sjuksköterskor till privata och offentliga vårdgivare. Våra kunder finns i hela landet, från Malmö i syd till Kiruna i norr.
Om tjänsten som HR- och Bemanningssupport hos InstaCura
Som HR- och Bemanningssupport hos InstaCura kommer du ha en roll som stöttar och effektiviserar verksamheten. Det är en bred roll som innefattar löneadministration och fakturahantering samtidigt som du även ansvarar för att boka resor och boenden för konsulter. Utöver detta kommer du stötta bolagets konsultchefer samt VD med daglig administration och kvalitetsarbete. Du kommunicerar dagligen med kunder och konsulter samt är delaktig i rekryteringsarbete som innefattar CV-granskning, referenstagning, kvalitetskontroller och uppföljning.
Vi söker dig som...
... är snabblärd, initiativrik och bidrar med positiv energi. Du tycker om att arbeta självständigt samtidigt som du är en viktig del av ett team. Du har ett gott omdöme, affärsförståelse och jobbar effektivt med många bollar i luften!
Det är meriterande med akademisk utbildning och tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du tycker om struktur och utför arbetsuppgifter med stor noggrannhet även när tempot blir högt. Som Administratör hos InstaCura är det viktigt att du har vana av att arbeta i Officeprogrammen och har mycket god kommunikativ förmåga i såväl skrift som tal.
Vad InstaCura erbjuder dig
InstaCura erbjuder dig möjligheten att bli del av ett ungt men etablerat tillväxtbolag inom läkar- och sjuksköterskebemanning, där det finns stora möjligheter att påverka din egen och bolagets utveckling. Tjänsten innebär arbete 3 dagar per vecka (60%) med goda möjligheter till en heltidstjänst efter 6 månader.
Passar ovanstående beskrivning in på dig? Perfekt! Vänta inte med din ansökan då urval sker löpande. Visa mindre

Vi söker en säljande konsultchef till kontoret i Uppsala

Instacura är ett väletablerat bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor. Från kontoret i centrala Uppsala bemannar vi sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden i hela Sverige. Behovet av vårdpersonal är större än någonsin och därför vill vi utöka vårt team med nya konsultchefer som kan hjälpa den svenska sjukvården att hitta fler läkare och sjuksköterskor. Om rollen Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från anno... Visa mer
Instacura är ett väletablerat bemanningsföretag för läkare och sjuksköterskor. Från kontoret i centrala Uppsala bemannar vi sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden i hela Sverige. Behovet av vårdpersonal är större än någonsin och därför vill vi utöka vårt team med nya konsultchefer som kan hjälpa den svenska sjukvården att hitta fler läkare och sjuksköterskor.


Om rollen
Som konsultchef ansvarar du för hela rekryterings- och bemanningsprocessen. Från annonsering och search till löneförhandling samt avtalstecknande med kund och konsult. Du har din arbetsplats i Uppsala men bygger relationer med kunder och konsulter i hela Sverige.
Arbetet innefattar kundkontakt, annonsering av uppdrag, rekrytering av konsulter samt avtalstecknande med kund och konsult. Som konsultchef driver du flera uppdrag parallellt och har en viktig roll som närmsta chef för dina konsulter och ser till att bemanningen ute hos kunden utförs med hög kvalitet.


Din profil
För att du ska överträffa förväntningarna som konsultchef tror vi att nedanstående förkunskaper behövs:
Erfarenhet och/eller utbildning inom HR, rekrytering, vård eller försäljning
Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit eget ansvar och kundrelationer
Mycket goda kunskaper i det svenska språket, såväl i tal som i skriftOm företaget
InstaCura är ett vårdbemanningsföretag med verksamhet i Sverige och Norge. Vi hjälper sjukhus, vårdcentraler och äldreboenden att hitta läkare och sjuksköterskor för korta samt långa uppdrag. Vi arbetar med mätbara resultat och pushar varandra genom positiv energi, egna initiativ samt relationsbyggande med kunder och konsulter. Vi är ett snabbväxande företag vilket medför goda möjligheter för nya medarbetare att påverka både sin egen och företagets utveckling.


Ansökan
Sista ansökningsdatum är den 27:e augusti. Vi kan ha begränsade möjligheter att svara på ansökningar under semesterperioden men försöker svara så fort som möjligt.
Ansök genom att skicka CV samt personligt brev till [email protected] Visa mindre