Lediga jobb Konsultia AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Konsultia AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Regionsäljare med eller utan erfarenhet

Ansök    Sep 26    Konsultia AB    Account manager
Intresserad av att arbeta i ett snabbväxande bolag där du får stort eget ansvar? I den här rollen ansvarar du för kundbearbetning inom Region mitt i nära samarbete med regionchef och platschefer samtidigt som du är med och för svensk industri framåt. Som uppstickare i bemanningsbranschen är vi vana att tänka annorlunda - inte minst när det kommer till människor och rekrytering. Den bästa matchningen bygger sällan på ett perfekt cv, högsta betyg eller ens ... Visa mer
Intresserad av att arbeta i ett snabbväxande bolag där du får stort eget ansvar? I den här rollen ansvarar du för kundbearbetning inom Region mitt i nära samarbete med regionchef och platschefer samtidigt som du är med och för svensk industri framåt.

Som uppstickare i bemanningsbranschen är vi vana att tänka annorlunda - inte minst när det kommer till människor och rekrytering. Den bästa matchningen bygger sällan på ett perfekt cv, högsta betyg eller ens rätt utbildning. Grunden läggs under introduktionen, resten fångar du upp av erfarna kollegor och genom att utföra jobbet - om du har rätt inställning och förmåga att växa med rollen vill säga. För det är precis vad vi är på jakt efter.

Varför vi rekryterar

Vi märker av en stark efterfrågan på vår specialistkompetens inom industribemanning och expanderar nationellt.

Vem vi söker

Du är målinriktad, lyhörd, har lätt för att skapa förtroendefulla relationer, trivs med högt tempo och är handlingskraftig. Ett par års erfarenhet från bemanningsbranschen och/eller tillväxtföretag är ett stort plus.

Vad du kommer att göra

Övergripande fokus är att sälja in våra tjänster till nya kunder och utveckla långsiktiga relationer. Du kommer att arbeta med prospektering, boka säljmöten, genomföra kundbesök, skriva offerter och avtal m.m. Tjänsten innebär resor 3-4 dagar i veckan, ibland förekommer övernattningar.

För att trivas hos oss gillar du att vi

- växer genom kundfokus, engagemang, stort eget ansvar och kul på jobbet.
- arbetar med några av Sveriges starkaste industriföretag.
- tror på att låta våra medarbetare utvecklas tillsammans med oss - vi internrekryterar oftast när chefstjänster ska tillsättas.


Krav

- B-körkort
- Erfarenhet av tjänsteförsäljning


Placeringsort

Är inte avgörande, utan resor kommer förekomma i region mitt.

Startskott

Enligt överenskommelse. Ansökan vill vi ha senast den 29 oktober. Skriv några kortfattade rader om varför du söker tjänsten och länka till din LinkedIn-profil, eller bifoga CV om du föredrar det.

Frågor?

Kontakta Andreas Widmark, regionchef

[email protected] eller via 072-517 26 12

För svensk industri framåt

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi både kunder och medarbetare som gör skillnad för Sverige varje dag.

Vi värdesätter en god arbetsmiljö och tror att det är en förutsättning för hållbar tillväxt och långsiktiga relationer. Vi värnar en bra balans mellan privatliv och arbetsliv där du har stora möjligheter att styra din egen arbetsdag, men också varifrån du arbetar.

Konsultia bedriver verksamhet från Gällivare i norr till Helsingborg i söder. Fler kontor är på gång och öppnar i takt med att vi hittar rätt personer! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vi söker processoperatörer till Cytiva i Uppsala

Om kundföretaget Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker de nu nya processoperatörer. Dina arbetsuppgifter I den här tjänsten arbetar du inne på labb med att bereda lösningar samt syntetisera sensorchip, tillverka kit och reagens till biacore instrument samt köra QC tester. Arbetsuppgifter ställer krav på noggrannhet då det är mycket känslig tillverkning med små toleranser. - Testning (kva... Visa mer
Om kundföretaget
Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker de nu nya processoperatörer.

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten arbetar du inne på labb med att bereda lösningar samt syntetisera sensorchip, tillverka kit och reagens till biacore instrument samt köra QC tester.

Arbetsuppgifter ställer krav på noggrannhet då det är mycket känslig tillverkning med små toleranser.

- Testning (kvalitetskontroll), med hjälp av biacore instrument.
- Dokumentation av tillverkning, testning och utvärdering.
- Felsökning vid produktionsproblem
- Fyllning, etikettering och förpackning av produkt


Din profil
Vi söker dig som har kemiskt kunnande och intresse, minst gymnasieutbildning riktad mot kemi eller motsvarande. Du ska gärna har erfarenhet från att arbeta i labb och har du tidigare jobbat som processoperatör är det väldigt meriterande.
Som person är du kvalitetsmedveten, noggrann och bra på att arbeta i grupp. Du får gärna ha naturliga ledaregenskaper och är engagerad.

Har du även erfarenhet av att arbete i Magic eller Oracle är det önskvärt.

Övrig information
Tjänsten kan tillsättas innan annonsens sista dag så ansök gärna redan idag!

Vi frågor kan du kontakta ansvarig konsultchef Daniel Isaksson, [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå och Piteå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vi söker processoperatörer till Cytiva i Uppsala

Om kundföretaget Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker vi nu nya engagerade processoperatörer. Dina arbetsuppgifter I den här tjänsten arbetar du med kemisk produktion. Du ansvarar självständigt för alla moment i sin produktionsbatch. Arbetsuppgifterna ställer krav på noggrannhet och effektivitet. - Montering - Fyllning - Testning - Förpackning - Granskning/frisläppning Din profil ... Visa mer
Om kundföretaget
Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker vi nu nya engagerade processoperatörer.

Dina arbetsuppgifter
I den här tjänsten arbetar du med kemisk produktion. Du ansvarar självständigt för alla moment i sin produktionsbatch.

Arbetsuppgifterna ställer krav på noggrannhet och effektivitet.

- Montering
- Fyllning
- Testning
- Förpackning
- Granskning/frisläppning

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av tillverkning eller kvalitetskontroll. Viktigt att du kan ta egna initiativ och fatta beslut i överenskommelse med chef och/eller kollegor.
Önskvärt är att du har erfarenhet eller utbildning inom naturvetenskap/teknik alternativt processoperatör

Som person är du engagerad, kvalitetsmedveten, noggrann och bra på att arbeta i grupp. Även positivt om du har tekniskt intresse.

Övrig information
Vill du vara del av ett starkt team där du kan påverka din vardag på jobbet? Vill du ha ett varierande arbete där du får arbeta praktiskt men även utvecklas med teknologiska lösningar? Är du en engagerad och nyfiken person som letar efter nästa utmaning? Då kan du vara den nya medarbetare som vi söker! Ansök gärna redan idag då vi intervjuar och anställer löpande.

Arbetstiderna är dagtid.

Vi frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare Sven Ericsson, 070-5172979 alt [email protected]

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

Konsultia är specialiserade på industribemanning och arbetar med många starka och välkända uppdragsgivare. Vi har kollektivavtal med marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Merparten av våra konsulter är tillsvidareanställda och arbetar på långa uppdrag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifieringar enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Våra kontor finns i Helsingborg, Göteborg, Eskilstuna, Uppsala, Mora, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Gällivare. Fler är på gång! Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Vi söker operatörer till Cytiva i Uppsala

Om kundföretaget Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker de nu flera nya operatörer och processoperatörer. Dina arbetsuppgifter Avdelningens arbete består av storskalig kemisk tillverkning av Dextranbaserade produkter och Agaroseprodukter. Som operatör kommer du i första hand att arbeta med: • Tillverkning av sockerbaserade separationsprodukter • Styrning av process och utrustning via moder... Visa mer
Om kundföretaget
Cytiva i Uppsala är en populär arbetsgivare inom läkemedelsindustrin. Till fabriken i Boländerna söker de nu flera nya operatörer och processoperatörer.

Dina arbetsuppgifter
Avdelningens arbete består av storskalig kemisk tillverkning av Dextranbaserade produkter och Agaroseprodukter.

Som operatör kommer du i första hand att arbeta med:
• Tillverkning av sockerbaserade separationsprodukter
• Styrning av process och utrustning via moderna styrsystem, tex 800xA
• Provuttag och enklare analyser i processlab
• Koordinering med andra sektioner som uppvägning, underhåll, kvalitetskontroll och förråd
Din profil
Vi söker dig som har teknisk, naturvetenskaplig alternativt kemisk gymnasieutbildning alt. eftergymnasial utbildning.
I denna tjänst är det bra att ha tekniskt kunnande och intresse samt om du har erfarenhet inom biotech eller som processoperatör alt operatör inom läkemedelsprocesser är det meriterande.

Som person ser vi gärna att du är engagerad, nyfiken, lättlärd och uppskattar utmaningar. Även säkerhetsmedveten och noggrann är viktiga egenskaper som vi söker.
Du kommer att driva arbetet tillsammans med dina kollegor så det är viktigt att du trivs att arbeta i grupp.

Övrig information
Det finns möjlighet att antingen jobba dagtid eller ständig kväll.

De här tjänsterna ska vi försöka tillsätta så snart som möjligt så ansök redan idag!Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

CNC-Operatör till kommande uppdrag

Om kundföretaget Vi söker nu CNC-operatörer till kommande uppdrag i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Du ansvarar för en datorstyrd maskin som med hjälp av mekanisk bearbetning fräser eller svarvar delar i metall. Din profil Du är driven och engagerad i det du gör och du vill ständigt utvecklas i ditt arbete. Du gillar Lean/5S då ordning och reda är något du anser är självklart på en arbetsplats. Du är inte främmande för programmen CAD/CAM. Det är meriterand... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker nu CNC-operatörer till kommande uppdrag i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Du ansvarar för en datorstyrd maskin som med hjälp av mekanisk bearbetning fräser eller svarvar delar i metall.

Din profil
Du är driven och engagerad i det du gör och du vill ständigt utvecklas i ditt arbete. Du gillar Lean/5S då ordning och reda är något du anser är självklart på en arbetsplats. Du är inte främmande för programmen CAD/CAM. Det är meriterande om du har truck och travers men inget krav.

Övrig information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Toresson på telefonnummer: 072 - 517 26 80 eller via e-post: [email protected]. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen.

Är du den konsulten vi letar efter, varmt välkommen med din ansökan sök redan idag?
Sista ansökningsdag är 2022-06-03.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta.

Konsultias bemanningslösningar hjälper industrin med kompetensförsörjning och produktion i balans. Genom schyssta villkor och en värderingsdriven företagskultur attraherar vi medarbetare som gör skillnad varje dag.

Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du får marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitets- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

Konsultia har kontor i Borlänge, Bollnäs, Sundsvall, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå och Luleå. Läs gärna mer om oss på www.konsultia.se Visa mindre

Lagerarbetare till Cytiva med omgående start

Ansök    Jan 25    Konsultia AB    Lagerarbetare
Om kundföretaget Vi söker lagerarbetare till Cytiva i Uppsala som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Vi söker just nu lagerarbetare till Cytiva för ett uppkommet behov. Du jobbar i en ganska liten grupp där ni tillsammans ansvarar över lagret. Dina arbetsuppgifter kommer vara skeppning, lägga ordrar, fakturor, kontakt med leverantörer och kunder. Du kommer även att paketera stora paket där du an... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker lagerarbetare till Cytiva i Uppsala som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala.


Dina arbetsuppgifter
Vi söker just nu lagerarbetare till Cytiva för ett uppkommet behov. Du jobbar i en ganska liten grupp där ni tillsammans ansvarar över lagret. Dina arbetsuppgifter kommer vara skeppning, lägga ordrar, fakturor, kontakt med leverantörer och kunder. Du kommer även att paketera stora paket där du använder skruvdragare och andra handverktyg.


Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av lagerarbete. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker dig som är positiv, engagerad och noggrann. Du trivs med att jobba i ett högt tempo samtidigt som du har lätt för att samarbeta i team likaväl som att arbeta självständigt.

Du jobbar mycket i Cytivas lagersystem så det är viktigt att du har god vana att jobba i olika system och meriterande om du jobbat i Oracle och/eller Magic.

Truckkort är ett krav.Övrig information
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag och uppdraget är initialt till sista september och för rätt person finns det möjlighet till förlängning.

Sök gärna redan idag då vi siktar på att fylla positionen så snart som möjligt.Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Operatör till Cytiva

Om kundföretaget Cytiva är en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har de ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Dina arbetsuppgifter I tjänsten som operatör på Cytiva är dina arbetsuppgifter: • Storskalig tillverkning av kromatografiprodukter • Rapportera operationer och uttag av material i batchprotokoll och produk... Visa mer
Om kundföretaget
Cytiva är en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har de ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som operatör på Cytiva är dina arbetsuppgifter:

• Storskalig tillverkning av kromatografiprodukter
• Rapportera operationer och uttag av material i batchprotokoll och produktionsplaneringssystem
• Kalibrering av utrustning enligt metoder samt skötsel av utrustning och lokaler
• Medverkande i förbättringsarbetet och problemlösningar rörande processer och utrustningDin profil
Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot kemi, processteknik eller liknande alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Även erfarenhet av processindustri, gärna inom kemisk produktion och/eller läkemedelsproduktion är önskvärt och erfarenhet av automationssystem som t.ex. receptbyggande är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett gediget tekniskt intresse, drivs av att lära dig nya processer samt att du är noggrann, nyfiken, envis och har gott ordningssinne.
Som person bör du vara driftig och initiativtagande med god kommunikations-och samarbetsförmåga.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska samt god datorvana.

Övrig information
Tjänsten är heltid och i dagsläget är arbetstiderna dagtid och kan ändras till skiftgång inom en snar framtid.

Uppdraget är på Cytiva i Uppsala och du kommer vara anställd av Konsultia.

Vid frågor kan du kontakta rekryterande konsultchef, Sven Ericsson, 070-5172979.

Om oss
FÖR SVENSK INDUSTRI FRAMÅT

En stor del av framgångssagan Sverige möjliggjordes av industriföretagens framfart under 1900-talet. Arbetstillfällen skapades, skatteintäkter genererades och många bolag tog sig ut på en global marknad. Det vill vi ska fortsätta. Idag är industrin mer konkurrensutsatt än någonsin och förändringstakten ställer allt högre krav på kompetensförsörjning och produktion i balans.

Genom våra bemanningslösningar hjälper vi våra kunder att navigera och stärka sin konkurrenskraft. Vi vilar på övertygelsen att engagerade människor gör skillnad. Vårt värderingsdrivna förhållningssätt och våra schyssta villkor attraherar de bästa medarbetarna.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och har kollektivavtal. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön, pension och försäkringar. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Företaget är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

Konsultia har kontor i Piteå, Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Bollnäs och Borlänge. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Produktionsplanerare till läkemedelsindustrin

Om kundföretaget Vi söker en produktionsplanerare till vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Som produktionsplanerare planerar du all kemisk produktion hos vår kund i Uppsala. Avdelningen ansvarar för att produkt ska vara tillgänglig i lager i Centrallagret i Rosersberg och de regionala lagren runt om i världen. Skapar planer som används av produktionen för att veta vilka produkter som... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker en produktionsplanerare till vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala.


Dina arbetsuppgifter
Som produktionsplanerare planerar du all kemisk produktion hos vår kund i Uppsala. Avdelningen ansvarar för att produkt ska vara tillgänglig i lager i Centrallagret i Rosersberg och de regionala lagren runt om i världen. Skapar planer som används av produktionen för att veta vilka produkter som ska tillverkas och när de behövs.

Din profil
Vi söker dig som har antingen högskolenivå inom relevant område eller är gymnasieutbildad och har relevant erfarenhet från produktion.
Rollen kräver noggrannhet och vana att jobba med IT-system samtidigt som man ska tycka om att kommunicera med andra både inom och utanför den direkta arbetsgruppen.
Som person har du lätt att lära sig nya saker och system i kombination med att tycka om att samarbeta och koordinera arbetsuppgifter.

Övrig information
Detta uppdrag är initialt 6 månader.

Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sven Ericsson, 070-5172979.

Sista ansökningsdag är 8:e mars och tjänsten kan tillsättas tidigare så sök redan idag!


Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till industri- och logistikföretag.
Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare.
Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor.
Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård.

Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Förrådsoperatör till vår kund inom läkemedelsindustrin

Ansök    Feb 14    Konsultia AB    Lagerarbetare
Om kundföretaget Vi söker en förrådsarbetare till vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala. Dina arbetsuppgifter En förrådsoperatörs huvuduppgifter är att godsmottaga inköpt material, väga/plocka material till tillverkningen, genomföra lagerflyttar & internordrar samt ansvara för inventering av förrådet. Allt arbete utförs med hjälp av handdatorer eller stationärdator (t.ex.Oracle) Du kommer genomföra godsmot... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker en förrådsarbetare till vår kund som agerar inom läkemedelsindustrin och är en populär arbetsgivare i Uppsala.


Dina arbetsuppgifter
En förrådsoperatörs huvuduppgifter är att godsmottaga inköpt material, väga/plocka material till tillverkningen, genomföra lagerflyttar & internordrar samt ansvara för inventering av förrådet.
Allt arbete utförs med hjälp av handdatorer eller stationärdator (t.ex.Oracle)

Du kommer genomföra godsmottagning, ankomstkontroll och lagerläggning. Dispensera och leverera ut produktivt material enligt plocklistor och lagerflytt samt utföra städ av förråd enligt gällande instruktioner och operatörstyrt underhåll.
Din profil
I jobbet som förrådsoperatör är det krav att du har truckkort och har erfarenhet av truckkörning. Även god datavana är önskat.

Som person ser vi att du är samarbetsvillig, självgående, ansvarstagande och noggrann.

Övrig information
Har du några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sven Ericsson, 070-5172979.

Sista ansökningsdag är 8:e mars och tjänsten kan tillsättas tidigare så sök redan idag!Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till industri- och logistikföretag.
Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare.
Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor.
Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård.

Konsultia är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.
Vi brinner för industrijobben och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder.
Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Mjukvaruingenjör till kund i Uppsala

Ansök    Jun 10    Konsultia AB    Mjukvaruutvecklare
Om kundföretaget Vi söker en erfaren Phyton-programmerare till en av våra kunder i Uppsala. De har ett projekt som ska genomföras under hösten/vintern 2019. Arbetet utförs i en mindre projektgrupp där egna lösningar välkomnas! Dina arbetsuppgifter Avdelningen arbetar med R&D (Research and Developent) -- Start to Finish. Application organisation, market support och en del research. Arbetet handlar om att automatisera processer och arbetsflöden inom l... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker en erfaren Phyton-programmerare till en av våra kunder i Uppsala. De har ett projekt som ska genomföras under hösten/vintern 2019. Arbetet utförs i en mindre projektgrupp där egna lösningar välkomnas!

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen arbetar med R&D (Research and Developent) -- Start to Finish. Application organisation, market support och en del research.

Arbetet handlar om att automatisera processer och arbetsflöden inom läkemedelsindustrin, specifikt inom proteinrening. Kunden behöver hjälp att utveckla mjukvara (vilket handlar om att koda i Phyton och skapa program). Resultatet ska bli en programvara till kunden för framtida samarbeten med olika partners.

Det är viktigt att du har god kännedom om databasstrukturer och användargränssnitt. Det är meriterande med erfarenhet från/inom läkemedelsindustri.

Din profil
Du behöver vara en god kommunikatör som också har förmågan att lyssna på dina kollegor och omsätta de behov och önskemål som finns till konkreta lösningar, d.v.s. omvandla information till kod i Phyton. Samarbete, noggrannhet och systematiskt arbete krävs samt att du kan kommunicera på engelska i både tal och skrift.Övrig information
Ansökningstiden ligger öppen över sommaren. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Så vänta inte med din ansökan!
Tillträde beräknas ske tidigast 2019-08-12.

Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Anna-Karin Hallfors tel. 070-517 26 12 eller via mejl [email protected]

Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Vi söker en Teknisk servicespecialist för uppdrag i Uppsala

Om kundföretaget Brinner du för teknisk service och att vara specialist på det du gör? Då kan det här vara uppdraget för dig! Till vår kund i Uppsala söker vi dig med erfarenhet av teknisk service och support mot interna/externa kunder och som är van att ha leverantörskontakt. Samt gärna med erfarenhet av att arbeta i exempelvis service- eller ingenjörsteam. Jobbet erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter. Uppdraget är planerat för perioden september... Visa mer
Om kundföretaget
Brinner du för teknisk service och att vara specialist på det du gör? Då kan det här vara uppdraget för dig!

Till vår kund i Uppsala söker vi dig med erfarenhet av teknisk service och support mot interna/externa kunder och som är van att ha leverantörskontakt. Samt gärna med erfarenhet av att arbeta i exempelvis service- eller ingenjörsteam. Jobbet erbjuder en stor variation av arbetsuppgifter. Uppdraget är planerat för perioden september till december 2019 och med möjlighet till förlängning. Karriärmässigt är det ett toppenjobb som ger många erfarenheter och är mycket utvecklande. Kundföretaget är väletablerat inom sin bransch och det finns goda chanser för att vidareutvecklas internt.


Dina arbetsuppgifter
Som teknisk servicespecialist kommer du tillsammans med ett serviceteam att serva hela kundens organisation globalt och hantera arbetet kring artiklar som inte är standardiserade.

Arbetet innebär b.la. följande:
¤ ta emot kundförfrågningar och hantera sina egna ärenden från början till slut.
¤ ta fram underlag för att verifiera efterfrågade reservdelar med hjälp av ritningsunderlag samt med datasystem.
¤ bygga upp kompletta artikelnummer med hjälp av olika datasystem.
¤ samarbeta med interna och externa parter för att säkerställa att artiklar har korrekt tullklassificering.
¤ orderläggning både internt och externt.
¤ förhandla priser och ledtider med leverantörer.
¤ kvalitet- och produktkontroll vid godsmottagning.
¤ ansvara för att skapa bra format för allt förpackningsmaterial som används till de artiklar som hanteras.
¤ packa och skeppa orders.

Du förväntas ha kundfokus från början till slut i alla ärenden. Samt delta i veckovisa redovisningar/uppdateringar via Skype med de olika regionerna. Koncernspråket är engelska.


Din profil
För att passa i rollen ser vi gärna att du har en bred teknisk bakgrund och/eller några års erfarenhet inom help/service desk, teknisk design med ritningsförståelse och/eller teknisk kundsupport av liknande slag. Kommunicera och skriva obehindrat i svenska och engelska. Mycket god datavana och lätt att lära dig nya system. Det är meriterande med erfarenhet från system som ORACLE och PDM-system (Magic). Erfarenhet av att förstå och definiera kravspecifikationer och ritningsunderlag. Samt har en genuin drivkraft att hjälpa andra såväl som intresse i teknik och problemlösning.

Jobbet kräver också god kommunikationsvana och förhandlingsförmåga. Att du är trygg med att ta egna initiativ och arbeta självständigt. Har en god simultankapacitet då flera ärenden kommer att hanteras parallellt samt förståelse för att kunderna bestämmer företagets framgång.

Övrig information
Gym och träningslokal finns på arbetsstället och det finns även en matsal på området. Bra kolektivtrafik förbindelser.

Körkort B är meriterande.

Låter det här intressant är du välkommen att söka jobbet senast 2019-08-27.
Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag har gått ut.

Kontaktperson hos Konsultia är Anna-Karin Hallfors tel.070-517 26 12 eller [email protected].

Om oss
Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag!

Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.

Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång.

Konsultia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Dessutom får alla våra anställda friskvårdsbidrag och tillgång till företagshälsovård. Konsultia är kvalitétsmiljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18 001.

Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Skellefteå, Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall, Gävle, Borlänge och Bollnäs. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Mjukvaruingenjör till kund i Uppsala

Ansök    Jun 20    Konsultia AB    Mjukvaruutvecklare
Om kundföretaget Vi söker en erfaren Python-programmerare till en av våra kunder i Uppsala. De har ett projekt som ska genomföras under hösten/vintern 2019. Arbetet utförs i en mindre projektgrupp där egna lösningar välkomnas! Dina arbetsuppgifter Avdelningen arbetar med R&D (Research and Developent) -- Start to Finish. Application organisation, market support och en del research. Arbetet handlar om att automatisera processer och arbetsflöden inom l... Visa mer
Om kundföretaget
Vi söker en erfaren Python-programmerare till en av våra kunder i Uppsala. De har ett projekt som ska genomföras under hösten/vintern 2019. Arbetet utförs i en mindre projektgrupp där egna lösningar välkomnas!

Dina arbetsuppgifter
Avdelningen arbetar med R&D (Research and Developent) -- Start to Finish. Application organisation, market support och en del research.

Arbetet handlar om att automatisera processer och arbetsflöden inom läkemedelsindustrin, specifikt inom proteinrening. Kunden behöver hjälp att utveckla mjukvara (vilket handlar om att koda i Python och skapa program). Resultatet ska bli en programvara till kunden för framtida samarbeten med olika partners.

Det är viktigt att du har god kännedom om databasstrukturer och användargränssnitt. Det är meriterande med erfarenhet från/inom läkemedelsindustri.

Din profil
Du behöver vara en god kommunikatör som också har förmågan att lyssna på dina kollegor och omsätta de behov och önskemål som finns till konkreta lösningar, d.v.s. omvandla information till kod i Python. Samarbete, noggrannhet och systematiskt arbete krävs samt att du kan kommunicera på engelska i både tal och skrift.Övrig information
Ansökningstiden ligger öppen över sommaren. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden är slut. Så vänta inte med din ansökan!
Tillträde beräknas ske tidigast 2019-08-12.

Vid frågor om tjänsten kontakta konsultchef Anna-Karin Hallfors tel. 070-517 26 12 eller via mejl [email protected]

Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Visa mindre

Konsultia söker operatörer för uppdrag hos kund

Om kundföretaget Konsultia söker nu processoperatörer för uppdrag hos kund med placering i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen. Du utför löpande många olika kontroller och analyser i processen. Arbetsuppgifterna består av manuella och repetitiva samt avancerade tekniska delar som kräver ansvarstagande och beslutsfattande förmåga. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumen... Visa mer
Om kundföretaget
Konsultia söker nu processoperatörer för uppdrag hos kund med placering i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen.
Du utför löpande många olika kontroller och analyser i processen. Arbetsuppgifterna består av manuella och repetitiva samt avancerade tekniska delar som kräver ansvarstagande och beslutsfattande förmåga. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i maskinunderhåll på avdelningen.


Din profil
I denna rekrytering kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper.
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning som har rätt inställning, stort engagemang och som förstår vikten av noggrannhet. Att vara nyfiken och vilja lära sig är viktiga egenskaper för att lyckas väl.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet och/eller utbildning som processoperatör/maskinoperatör. Vidare är tekniskt kunnande och intresse något som värdesätts. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar. Som person har du lätt för att arbeta i team och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen.

Meriterande erfarenheter är:
* Kunskap inom automation
* Förståelse för produktionsflöden
* Kunskap inom PLC (programmerbart styrsystem)
Övrig information
Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av vår kund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna Westergren.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se Visa mindre

Konsultia söker operatörer för uppdrag hos kund

Om kundföretaget Konsultia söker nu processoperatörer för uppdrag hos kund med placering i Uppsala. Dina arbetsuppgifter Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen. Du utför löpande många olika kontroller och analyser i processen. Arbetsuppgifterna består av manuella och repetitiva samt avancerade tekniska delar som kräver ansvarstagande och beslutsfattande förmåga. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumen... Visa mer
Om kundföretaget
Konsultia söker nu processoperatörer för uppdrag hos kund med placering i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen.
Du utför löpande många olika kontroller och analyser i processen. Arbetsuppgifterna består av manuella och repetitiva samt avancerade tekniska delar som kräver ansvarstagande och beslutsfattande förmåga. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i maskinunderhåll på avdelningen.


Din profil
I denna rekrytering kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper.
Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning som har rätt inställning, stort engagemang och som förstår vikten av noggrannhet. Att vara nyfiken och vilja lära sig är viktiga egenskaper för att lyckas väl.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet och/eller utbildning som processoperatör/maskinoperatör. Vidare är tekniskt kunnande och intresse något som värdesätts. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar. Som person har du lätt för att arbeta i team och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen.

Meriterande erfarenheter är:
* Kunskap inom automation
* Förståelse för produktionsflöden
* Kunskap inom PLC (programmerbart styrsystem)
Övrig information
Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av vår kund.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anna-Karin Hallfors.

Sista ansökningsdag är 31 maj 2019. Intervjuer sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan slutdatum.
Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Om oss
Konsultia är specialister på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag.
Läs gärna mer på www.konsultia.se Visa mindre