Lediga jobb Lambertsson Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Lambertsson Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljare

Ansök    Aug 25    Lambertsson Sverige AB    Utesäljare
Nu förstärker vi vårt team på Lambertsson i Uppsala med en säljare! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller service och kundupplevelse. Tycker du att det låter som en spännande och utmanande roll? Välkommen att skicka in din ansökan! Om rollen Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och an... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team på Lambertsson i Uppsala med en säljare! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller service och kundupplevelse. Tycker du att det låter som en spännande och utmanande roll? Välkommen att skicka in din ansökan!

Om rollen
Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på vårt kundcenter och via telefon, och även genom kundbesök på arbetsplatserna. Du erbjuder våra kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och finns tillgänglig för dem under hela uthyrningsprocessen. På depån i Uppsala är vi ett team om 9 personer fördelat på två säljare, en TA-ingenjör, en serviceman, en verkstadsman, en kundansvarig och tre elektriker. Tillsammans jobbar vi som en enhet för våra kunder.

Om dig
Vi ser att du har tidigare säljerfarenhet och gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande.

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta vår kundcenterchef Per Andersson på 0725-333919

Sista dag att skicka in din ansökan är 20 september. Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med flera vägdriftsarbetare till våra verksamheter i Jordbro, Sollentuna och Uppsala. Vi söker två medarbetare till filialen i Jordbro, en till filialen i Sollentuna och en till kundcentret i Uppsala. Om tjänsten I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer ... Visa mer
Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med flera vägdriftsarbetare till våra verksamheter i Jordbro, Sollentuna och Uppsala. Vi söker två medarbetare till filialen i Jordbro, en till filialen i Sollentuna och en till kundcentret i Uppsala.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material på vår filial/vårt kundcenter.

Du kommer att träffa våra kunder både på arbetsplatserna och på vår filial/kundcenter där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av TA-material. Och det kan även förekomma andra arbetsuppgifter på filial/kundcenter. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för ett Lambertsson och för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med TA-material tidigare? Du sätter stort värde i kvalitet och service och du är en engagerad lagspelare. Du är duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning i Arbete på väg utifrån Trafikverkets krav ser vi det som meriterande. Till tjänsterna i Jordbro är det meriterande att ha lastbilskörkort, C-behörighet.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Kontaktperson:

Jordbro, Kjell Borch filialchef 072-533 56 73

Sollentuna, Fredrik Jegendal filialchef 072-533 38 60

Uppsala Per Andersson kundcenterchef 072-533 39 19

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Säljare

Ansök    Maj 25    Lambertsson Sverige AB    Utesäljare
Nu förstärker vi vårt team i Uppsala med en säljare! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller service och kundupplevelse. Visst låter det som en spännande och utmanande roll? Om rollen Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på v... Visa mer
Nu förstärker vi vårt team i Uppsala med en säljare! Du är den första våra kunder träffar både fysiskt och via telefon och därför är du en av de viktigaste spelarna i vårt lag när det gäller service och kundupplevelse. Visst låter det som en spännande och utmanande roll?

Om rollen
Som säljare kommer du att arbeta med uthyrning av maskiner, produkter och tjänster till våra kunder inom bygg- och anläggningsbranschen. Du kommer att möta kunderna fysiskt på vårt kundcenter och via telefon, men även då och då genom kundbesök ute på arbetsplatserna. Du erbjuder våra kunder vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov och finns där för våra kunder under hela uthyrningsprocessen. På vårt kundcenter i Uppsala är vi ett team om nio personer fördelat på två säljare, en TA-ingenjör, en serviceman, en verkstadsman, en kundansvarig och tre elektriker. Tillsammans jobbar vi som en enhet mot våra kunder.

Om dig
Vi tror att du har tidigare säljerfarenhet och ser gärna att du har erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen. Du har stort kundfokus och strävar efter att bygga långsiktiga relationer. Som person är du prestigelös och ser det som en självklarhet att stötta dina kollegor när det behövs. B-körkort är ett krav. Har du ett lokalt nätverk inom branschen ser vi det som meriterande.

Kontaktinformation:

Per Andersson, kundcenterchef, +46725333919 Visa mindre