Lediga jobb som Grovarbetare, bygg och anläggning i Uppsala

Se lediga jobb som Grovarbetare, bygg och anläggning i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Construction workers - Travel job

Job description We are hiring a number of construction workers for a project with our customer company which is an international company in the construction industry. The location of the project is in the north of Uppland. The work consists mainly of outdoor mechanical fitting at a construction project and it is is largely physically demanding. You will be provided with machines, tools and other equipment such as lifting equipment that are required to car... Visa mer
Job description
We are hiring a number of construction workers for a project with our customer company which is an international company in the construction industry. The location of the project is in the north of Uppland.

The work consists mainly of outdoor mechanical fitting at a construction project and it is is largely physically demanding. You will be provided with machines, tools and other equipment such as lifting equipment that are required to carry out the job in a good and work environment-friendly manner. You will be provided with a good introduction and on-the-job training.

The work is expected to start in the beginning of March and last until the summer. For this position, there is the possibility of a travel job where we provide accodomdation and daily allowance (traktamente) We also cover all travelling costs.

Qualifications
Mandatory requirements are experience of construction work. Mechanical fitting is especially preferable. Certificates for fork lifts and and mobile work platforms are preferred but can be provided if necessary. The working language is english, so fluency in english is mandory. Swedish is an advantage, but not a requirement.

Does this seem like a position for you? Apply for the position as soon as possible as the selection process will start immediately.

Practical info:
Location: Northern Uppland. Opportunity for travel jobs if you live somewhere else
Working hours: Monday-Friday 7 am-4 pm
Salary: Fixed monthly salary according to collective agreement
Start: Planned start up in March
Scope: Full-time until the summer Visa mindre

Anläggare

Skuttunge Mark och Bygg AB söker nu erfarna anläggningsarbetare för att förstärka vårt team. Som anläggningsarbetare kommer du att vara en viktig del av våra byggprojekt, med fokus på anläggningsarbete, inklusive arbete med tunga maskiner, och olika former av bygg- och anläggningsuppgifter. Din expertis och kunskap kommer att vara avgörande för att säkerställa framgångsrika och säkra byggprojekt. Vem är du? Vi söker dig som är praktiskt lagd och har stark ... Visa mer
Skuttunge Mark och Bygg AB söker nu erfarna anläggningsarbetare för att förstärka vårt team. Som anläggningsarbetare kommer du att vara en viktig del av våra byggprojekt, med fokus på anläggningsarbete, inklusive arbete med tunga maskiner, och olika former av bygg- och anläggningsuppgifter. Din expertis och kunskap kommer att vara avgörande för att säkerställa framgångsrika och säkra byggprojekt.
Vem är du?
Vi söker dig som är praktiskt lagd och har stark förmåga att arbeta både självständigt och i team. Du bör vara noggrann, ha god förståelse för säkerhetsprotokoll och ha en positiv inställning till samarbete,
Krav:
Erfarenhet av anläggningsarbete.
God kunskap om gällande säkerhetsföreskrifter och standarder inom anläggningsbranschen.Stort plus:
Certifikat för byggsäkerhet.
Licens för tunga maskiner.
Första hjälpen-certifiering.
Genomgången utbildning inom bygg och anläggning, inklusive praktiska övningar.
Erfarenheter från träarbeten.Vi erbjuder:
Anställning i enlighet med kollektivavtalet.
Arbete i ett företag som värderar säkerhet och kvalitet.
Möjligheter till fortsatt utveckling och utbildning inom ditt expertisområde.Skuttunge Mark och Bygg AB ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt superteam! Visa mindre

Grävmaskinist/markarbetare till familjärt byggföretag

Altuna bygg är ett familjärt byggföretag som axlar rollen som total entreprenör och åtar sig uppdrag i alla storleksklasser från små servicejobb till nyproduktion i egen regi, och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår markavdelning. Vi arbetar över hela uppland och har ett kontor samt lager i Funbo-Lövsta. För oss är det avgörande att hålla en genomgående hög kvalité och professionalitet för att bygga långvariga kundrelationer. Alla våra anstä... Visa mer
Altuna bygg är ett familjärt byggföretag som axlar rollen som total entreprenör och åtar sig uppdrag i alla storleksklasser från små servicejobb till nyproduktion i egen regi, och vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår markavdelning.
Vi arbetar över hela uppland och har ett kontor samt lager i Funbo-Lövsta. För oss är det avgörande att hålla en genomgående hög kvalité och professionalitet för att bygga långvariga kundrelationer. Alla våra anställda är viktiga och vi ser värdet av att alla anställda förstår vikten av att vara ansiktet utåt och förespråkare för vårt företag. Vi arbetar som ett team och hjälper, respekterar och lär av varandra.
Vi söker dig som minst har några års erfarenhet som Grävmaskinist och du får gärna vara bekväm med att vara markarbetare. I dagsläget har vi en grävmaskin och planerar att utveckla vår markavdelning med fler maskiner för att möta kundernas efterfrågan av större projekt.
Hos oss är dina arbetsuppgifter väldigt varierande och du får stort personligt utrymme att själv styra dina egna projekt. I och med detta behöver du vara beredd på att själv planera din tid, kommunicera med våra underleverantörer och föra dialoger med kunderna på plats för att kunna leverera ett så gott arbete till våra kunder vi kan.
Vi ser gärna att du har en positiv inställning och är öppen för att lära dig nytt, är ansvarstagande och självgående.
Att du talar och skriver svenska flytande är ett krav.
Har du några frågor eller känner att du är rätt kandidat för tjänsten tveka inte att höra av dig via telefon eller mail. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Byggarbetare

Nu söker vi självgående snickare, betongare, armerare, anläggare, markarbetare, formsättare och rörläggare med minst 5 års erfarenhet. Vi arbetar inom hela Sverige, så det tillkommer även jobb på traktamente. Företaget har kollektivavtal, med det menas: - Betalda semester. - Alla försäkringar. - Reseersättning/Milersättning - 40 timmars arbetsvecka. - Vid traktamente jobb står företaget för boende och betalar traktamente tillägg. - Börjar med provanställni... Visa mer
Nu söker vi självgående snickare, betongare, armerare, anläggare, markarbetare, formsättare och rörläggare med minst 5 års erfarenhet. Vi arbetar inom hela Sverige, så det tillkommer även jobb på traktamente.
Företaget har kollektivavtal, med det menas:
- Betalda semester.
- Alla försäkringar.
- Reseersättning/Milersättning
- 40 timmars arbetsvecka.
- Vid traktamente jobb står företaget för boende och betalar traktamente tillägg.
- Börjar med provanställning, funkar det bra så får man tillsvidareanställning efter 6-månaders provperiod.
- Timlön eller prestationslön.
Intresserad? Skicka gärna svaret på följande frågor:
1. Namn/kontaktuppgifter.
2. Hur många år erfarenhet har du inom yrket?
3. Var kommer erfarenhet ifrån? (skriv gärna vilka företag du var anställd på och hur länge du har arbetat.)
Skicka dina svar till [email protected]
Vänta på återkoppling.
P.S. Har du några frågor så ring oss på 08-530 343 78.
Välkommen! Visa mindre

Extrajobb inom bygg och lager

Ansökan B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Som konsult hos B3 Personal erbjuds du · En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär. · Lärorik arbetslivserfarenhet ·... Visa mer
Ansökan
B3 Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sätter prestationen i centrum. Vi vänder oss till dig som är engagerad och har hög arbetsmoral.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av B3 Personal och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Som konsult hos B3 Personal erbjuds du

· En dedikerad konsultchef som är mån om din trivsel, utveckling och karriär.

· Lärorik arbetslivserfarenhet

· Goda möjligheter till utveckling i din yrkesroll

· En marknadsmässig lön

Vi söker nu efter extrapersonal till vår bemanningspool. Som uthyrd konsult hos oss får du möjlighet att arbeta med olika sorters arbetsuppgifter hos olika kunder. Baserat på vilka erfarenheter du har kan du bland annat jobba med

· Montering

· Sanering

· Diverse byggjobb

· Lagerjobb.

Vem är du?

Vi letar efter dig som har hög arbetsmoral, vill jobba flexibelt och som inte är rädd för att hjälpa till och komma med förslag. Vi ser gärna att du har god fysik eftersom arbetet kan innebära en del tunga lyft. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, kanske som student, idrottare eller deltidsanställd.

Känner du igen dig i beskrivningen? Tveka inte att söka!

Vi tar emot ansökningar på vår hemsida www.b3p.se men tyvärr inte på annat sätt. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan annonstiden har gått ut. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta [email protected] Visa mindre

Grovarbetare Uppsala

Om tjänsten För uppdrag med start v.32 söker vi nu duktiga och arbetsamma grovarbetare för uppdrag i Uppsala. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rivning, eller arbetat inom byggbranschen på något sätt. Detta då det är en fördel om du vet hur rutinerna på en byggarbetspla... Visa mer
Om tjänsten För uppdrag med start v.32 söker vi nu duktiga och arbetsamma grovarbetare för uppdrag i Uppsala. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.

Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rivning, eller arbetat inom byggbranschen på något sätt. Detta då det är en fördel om du vet hur rutinerna på en byggarbetsplats ser ut. Men det viktigaste är ändå att du har rätt inställning, är lyhörd och förstår vikten av att arbeta säkert. Du tycker om att samarbeta med andra och förstår vikten av att representera företaget utåt. Du förstår och talar svenska.

Du erbjuds Lön enligt kollektivavtal
Ett glatt team med erfarna kollegor

Ansökan B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor. Välkommen med din ansökan Visa mindre

Materialhanterare inom bygg - Deltid

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt! Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala. I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag. Man ... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala.


I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Inbärning av material
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Uppsala.
Omfattning 2-3 dagar i veckan mellan 15:00-22:00 Visa mindre

Grovarbetare Uppsala

Om tjänsten För uppdrag med start v.32 söker vi nu duktiga och arbetsamma grovarbetare för uppdrag i Uppsala. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens. Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rivning, eller arbetat inom byggbranschen på något sätt. Detta då det är en fördel om du vet hur rutinerna på en byggarbetspla... Visa mer
Om tjänsten För uppdrag med start v.32 söker vi nu duktiga och arbetsamma grovarbetare för uppdrag i Uppsala. Vi värdesätter punktlighet och lägger tung vikt vid din personliga lämplighet, eftersom arbetet förutsätter en god samarbetsförmåga och kommunikativ kompetens.

Kvalifikationer Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av rivning, eller arbetat inom byggbranschen på något sätt. Detta då det är en fördel om du vet hur rutinerna på en byggarbetsplats ser ut. Men det viktigaste är ändå att du har rätt inställning, är lyhörd och förstår vikten av att arbeta säkert. Du tycker om att samarbeta med andra och förstår vikten av att representera företaget utåt. Du förstår och talar svenska.

Du erbjuds Lön enligt kollektivavtal
Ett glatt team med erfarna kollegor

Ansökan B3P arbetar med ett löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför att du skickar in din ansökan omgående.Skicka in CV och personligt brev till B3 Personal på www.b3p.se. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att maila [email protected] Observera att vi inte tar emot ansökningar och CV:n via mail, endast frågor. Välkommen med din ansökan Visa mindre

Anläggare inom nyproduktion

Prowork rekryterar nu en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten till Sigent som arbetar med mark- och anläggningsprojekt runt om i Mälardalen och Stockholm. Arbetsbeskrivning Sigent arbetar med markarbeten inom nyproduktionsprojekt så som: Förberedande grundläggningsarbeten. (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA). Finplanering av innergårdar (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser). Pr... Visa mer
Prowork rekryterar nu en anläggare med flera års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten till Sigent som arbetar med mark- och anläggningsprojekt runt om i Mälardalen och Stockholm.
Arbetsbeskrivning
Sigent arbetar med markarbeten inom nyproduktionsprojekt så som:
Förberedande grundläggningsarbeten. (grundläggning, jord/bergschakt, betongarbeten, VA).
Finplanering av innergårdar (Stensättning, växt & utrustning, växtbäddar, tak/bjälklags terrasser).

Projekten förekommer i Mälardalen och Stockholm och du utgår hemifrån i fullutrustad bil – B körkort är således ett krav.
Om dig
Du är självgående, ansvarsfull, handlingskraftig och tycker om att arbetet som anläggare innefattar omväxlande arbetsuppgifter.
Du känner dig trygg i din yrkesroll och har arbetat med de flesta typerna av anläggningsarbeten.
Du talar Svenska bra och kan kommunicera på engelska.
Du trivs med att arbeta i team och lösa utmaningar tillsammans med dina kollegor.Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Sök via länken och kontakta ansvarig rekryterare Sanna Vestin vid frågor på 0735-06 68 39.


Prowork är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013. Vi erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar och är helhetsleverantörer inom Bygg, industri och fastighetsbranschen varifrån vi har gedigen erfarenhet. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är vårt signum.


Vi har våra lokaler i Solna och är verksamma inom Stockholm Mälardalen, Göteborg och Malmö. Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre

Borrmaskinist Grundläggning

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Vi arbetar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och gläd... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel.

Vi arbetar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få.

Vi söker nu Borrmaskinist till vår enhet Region Öst som utgår från Järfälla.

Våra nuvarande projekt finns i Mälardalen och upp mot Gävle.

Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att resa och veckopendla måndag till torsdag, det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till vår verksamhet.

I rollen erbjuds du en omväxlande vardag där projekten kan variera från stora till små. Vi har en modern maskinpark och som borrmaskinist kommer du arbeta i nära samarbete med kunniga kollegor.

Du kommer arbeta både i och utanför maskinen.

Vi söker dig som vill vara med och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. Du kommer tillhöra Region Öst och rapportera till arbetsledare och platschef.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

• Köra Borrvagn eller Laddgrävare samt daglig tillsyn av maskinerna

• Ansvara för dokumentation och uppföljning av det du utför

• Stödja arbetsledning i tekniska frågor gällande borrning

Vi söker dig som har kört borrvagn eller har grävmaskinskort. Vi vill att du har erfarenhet från liknande arbeten och maskiner.

Om du även har annan erfarenhet från grundläggningsbranschen är det meriterande.

Du ska trivas bland människor då detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl kunder och leverantörer som maskinister, arbetsledare och platschefer.

Du behöver också vara flexibel och gilla förändringar samt ha förmåga att se nya lösningar då arbetet ibland måste planeras om när något oförutsett inträffar.

Det är ett krav att du behärskar det svenska språket både i tal och skrift då du ska hantera ritningar och protokoll.

Hos oss kommer du få stimulerande arbetsuppgifter och yrkeskunniga kollegor med hög teknisk kompetens. Det ger dig goda förutsättningar att lyckas och trivas hos oss.

Erfarenhet från grundläggningsarbete, smidesarbeten samt förarbevis för hjullastare är en merit.

Grävmaskinskort och B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag till denna tjänst är 2022-10-30.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, Projektchef, 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Händig medarbetare inom fastighet- och servicedrift

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Arbetsuppgifter Tjänsten är varierande med fokus på uppgifter inom bygg och fastighetsservice. De byggrelaterade arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med tex produktionsa... Visa mer
Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

ArbetsuppgifterTjänsten är varierande med fokus på uppgifter inom bygg och fastighetsservice. De byggrelaterade arbetsuppgifter innebär att vara behjälplig med tex produktionsanpassning och byggnationer av lokaler.

Ytterligare arbetsuppgifter kan vara att utföra fastighetsskötsel som syftar till driften av området och dess fastigheter.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Beroende på dina tidigare erfarenheter och intresse kan det även finnas arbetsuppgifter av teknisk karaktär.Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Krav Körkort (B)

Erfarenhet av arbete inom bygg och tekniskt underhåll är meriterande för rollen. Visa mindre

Materialhanterare inom bygg - Deltid

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt! Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala. I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag. Man ... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala.


I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Inbärning av material
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Uppsala.
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.

Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Grovarbete/Rivare i Uppsala sökes

ROOM4U AB är ett byggföretag baserat i Uppsala sedan 2012. Vi arbetar nästan uteslutande mot privatpersoner inom badrumsrenoveringar och nyproduktion. Med mottot "Nöjda kunder ger nya kunder" ställer vi höga krav på våra medarbete och arbetet vi lämnar efter oss. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss. Ansökan sker enbart via mail: [email protected] Krav: God fysisk form , arbetsvillig, social och flexibel. ... Visa mer
ROOM4U AB är ett byggföretag baserat i Uppsala sedan 2012. Vi arbetar nästan uteslutande mot privatpersoner inom badrumsrenoveringar och nyproduktion. Med mottot "Nöjda kunder ger nya kunder" ställer vi höga krav på våra medarbete och arbetet vi lämnar efter oss. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Ansökan sker enbart via mail: [email protected] Krav:
God fysisk form , arbetsvillig, social och flexibel.

Körkort B

Välkommen och sök redan idag!
ROOM4U söker rivare/grovarbetare till Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rivning och städning vid badrumsrenoveringar och övriga byggprojekt.
Som rivare hos oss utför och driver du rivningsarbeten ute på våra olika projekt.Du kommer ha uppgifter som riva, såga, bila och byggstäda. Tunga lyft och höga ljud är vanligt i yrket. Visa mindre

Grundläggningsarbetare

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och g... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning.

Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket medför resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i Stockholm med grundläggningsarbetare. Som grundläggningsarbetare jobbar du på våra spännande projekt runt om i Mälardalen. Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd på att veckopendla.

Som grundläggningsarbetare jobbar du ibland i ett team och även till viss del ensam. Arbetsuppgifter och lokalisering varierar beroende på vilken typ av projekt vi har. En del av de arbetsuppgifter som ingår är svetsarbeten, injektering av pålar, provdragning stag och annat. Arbetet kommer vara väldigt brett där flexibilitet krävs.

Vi ser gärna att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbeten och förarbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sista ansökningsdag för denna tjänst är 2022-10-30.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Materialhanterare inom bygg - Deltid

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt! Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala. I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag. Man ... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala.


I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Inbärning av material
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Uppsala.
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.

Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

Anläggare

Ledningsnät Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Vi söker nu två anläggare till sektion Ledningsnät för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områ... Visa mer
Ledningsnät

Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?
Vi söker nu två anläggare till sektion Ledningsnät för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Om tjänsten
I ditt ansvarsområde så kommer dina arbetsuppgifter primärt bestå av:

• Att självständigt planera, samordna och utföra anläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan.
• Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer.
• Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA.
• Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete.
• Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation.
• Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan.
• Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan).

Du ansvarar så klart för ordning och reda på arbetsplatsen. Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behövs:

• B-körkort.
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
• Gymnasieexamen
• Minst 3-5 års praktisk erfarenhet (gärna som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, montör, eller mekaniker).


Meriterande

• Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:- Hygienkurs vatten - Schakta säkert - Kap med motorsåg - Säker hantering motorkap - ABC-utbildning - Heta arbeten
• C-körkort
• Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning
• Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A


Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll.

Kontakt och ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-31. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta: Gruppchef Magnus Rosander, [email protected] under vecka 27-28 Gruppchef Jens Lejdeblad, [email protected] under vecka 29-30 Sektionschef Erik Brekke, [email protected]

Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret.
Om Uppsala Vatten
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Materialhanterare inom bygg - Deltid

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt! Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala. I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag. Man ... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett deltidsarbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på ett projekt i Uppsala.


I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne måndag till fredag.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.
Exempel på arbetsroller:
Avfallshantering inne & ute
Inbärning av material
Underhåll & sanitetsarbete på byggarbetsplatsenOm dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.
Kravprofil:
Prestigelös
Självgående
Har en god samarbetsförmåga
God fysik
Lagspelare

Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i centrala Uppsala.
Arbetstiderna efter behov, allt från 0-40 timmar i veckan eller mer.

Om oss:
Simplex Bemanning grundades år 2015 och är verksam i branscher som lager, transport och service.
Vi är ett ständigt utvecklande lag som strävar efter att ta nästa steg. Med ett stort fokus på att utbilda framtidens anställda jobbar vi väldigt mycket med ungdomar. Dessa får lära sig att ta del av det ansvar som tillkommer när du jobbar hos Simplex.
Unga människor med drivkraften att lära sig saker och anta nya utmaningar ger oss ett försprång gentemot andra inom vår bransch. Vi vet att nyfikenhet och motivation är nycklarna för att utföra varje projekt med kvalitet. Vår personal ser varje dag som ett nytt tillfälle att samla på sig nya erfarenheter samtidigt som de applicerar sin breda kunskap för att utföra sina uppgifter på bästa sätt. Visa mindre

Grundläggningsarbetare

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glä... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket medför resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i Stockholm med grundläggningsarbetare. Som grundläggningsarbetare jobbar du på våra spännande projekt runt om i Mälardalen. Då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd på att veckopendla.

Som grundläggningsarbetare jobbar du ibland i ett team och även till viss del ensam. Arbetsuppgifter och lokalisering varierar beroende på vilken typ av projekt vi har. En del av de arbetsuppgifter som ingår är svetsarbeten, injektering av pålar, provdragning stag och annat. Arbetet kommer vara väldigt brett där flexibilitet krävs.

Vi ser gärna att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbeten och förarbevis för hjullastare och grävmaskin är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som stöttar och hjälper varandra.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Då vi annonserar under semesterperioden ska du inte förvänta dig omedelbar återkoppling på din ansökan.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Pålkransmaskinist

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glä... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i mellansverige med en pålkransmaskinist till vår inplanerade nyinvestering på en ny Junttan-pålkran.

Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning. Som maskinist jobbar du i ett team om två, vi strävar efter att båda ska kunna köra maskinen. Du kommer jobba både i och utanför maskinen. Du utgår från vår etablering i Järfälla. Just nu finns våra projekt i hela Mälardalen men då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att arbeta längre norrut i vårt avlånga land, oftast innebär detta veckopendling till våra projekt. Det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till Järfälla.

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, eller har erfarenhet från densamma. Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbeten samt förarbevis på pålkran samt grävmaskin och B-körkort är ett krav.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Då vi annonserar över semesterperioden ska du inte förvänta dig en omedelbar återkoppling på din ansökan.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Byggsmed

Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glä... Visa mer
Peab Grundläggning AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom grundförstärkning, injektering, spontning, pålning och borrning. Vi jobbar ofta i stora och avancerade samhällsprojekt som innebär förbättringar i många människors liv - det kan vara nya järnvägar, broar, shoppingcenter, flerfamiljshus eller industriområden för att nämna några exempel. Men vi jobbar också i små projekt som gör stor personlig skillnad och glädje för några få. Vår verksamhet sträcker sig över hela Sverige vilket kan medföra resor.

Nu behöver vi förstärka vår grupp i mellansverige med en byggsmed.

Vi utför flertalet av de grundläggningsmetoder som förekommer på marknaden, exempelvis pålning, spontning och borrning. Som byggsmed jobbar du mest med svetsning och nedskärning av balk och pålar. Det kan röra sig som skarvning av rörpålar som borras eller slås ned i marken, svetsning av plåtar mellan rörpålar, svetsning av balk och ståldetaljer vid hammarbandsmontage. Du kommer även att vara delaktig när pålar gjuts med cement och vid montage av topplattor.

Du utgår från vår etablering i Järfälla. Just nu finns våra projekt i hela Mälardalen men då vi arbetar där våra kunder och projekt finns måste du vara beredd att arbeta längre norrut i vårt avlånga land, oftast innebär detta veckopendling till våra projekt. Det innebär att du inte behöver vara bosatt i direkt anslutning till Järfälla.

Vi tror att du är utbildad inom bygg- eller anläggningsbranschen, alternativt har erfarenhet av reparationsarbete inom industrin.
Som person är du noggrann, flexibel och intresserad av att både bredda ditt kunnande och bidra med dina tidigare erfarenheter för att göra vårt lag ännu bättre. Du är serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i arbetslag. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Erfarenhet från Grundläggningsarbete, smidesarbete, svetscertifikat för stumsvets i kolstål med MAG och MMA. B-körkort är ett krav.
Erfarenhet av svetsritningsläsning, plasmaskärning och gasskärställ är önskvärt.

Tjänsterna är tillsvidareanställningar som inleds med 6 månaders provanställning.

Då vi till viss del annonserar över semesterperioden ska du inte förvänta dig en omedelbar återkoppling.

Frågor angående tjänsten besvaras av:

Hanna Juupaluoma, bitr Arbetschef, 0725-33 76 07

Jan Söderlund, HR, 0733-37 53 52 Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med flera vägdriftsarbetare till våra verksamheter i Jordbro, Sollentuna och Uppsala. Vi söker två medarbetare till filialen i Jordbro, en till filialen i Sollentuna och en till kundcentret i Uppsala. Om tjänsten I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer ... Visa mer
Nu behöver vi förstärka vårt team på TA-sidan med flera vägdriftsarbetare till våra verksamheter i Jordbro, Sollentuna och Uppsala. Vi söker två medarbetare till filialen i Jordbro, en till filialen i Sollentuna och en till kundcentret i Uppsala.

Om tjänsten

I rollen som vägdriftsarbetare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter leverans och etablering av trafikavspärrningsmaterial, barriärer och övriga skyddsanordningar till våra kunder. Utöver det kommer du även att arbeta med uthyrning och underhåll av TA-material på vår filial/vårt kundcenter.

Du kommer att träffa våra kunder både på arbetsplatserna och på vår filial/kundcenter där du utöver riktigt bra service även förväntas fungera som en rådgivare till kunden vid val av TA-material. Och det kan även förekomma andra arbetsuppgifter på filial/kundcenter. Tillsammans med övriga teamet jobbar ni för ett Lambertsson och för att det ska bli en riktigt bra kundupplevelse från början till slut!

Om dig

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete, kanske har du till och med arbetat med TA-material tidigare? Du sätter stort värde i kvalitet och service och du är en engagerad lagspelare. Du är duktig på att ta initiativ och ser vad som behöver göras, rullar upp ärmarna och hugger i, tillsammans med dina kollegor får du samarbetet att fungera. Vi tror att du trivs med ordning och reda på din arbetsplats och ser fördelen med att arbeta strukturerat. Om du har utbildning i Arbete på väg utifrån Trafikverkets krav ser vi det som meriterande. Till tjänsterna i Jordbro är det meriterande att ha lastbilskörkort, C-behörighet.

Eftersom vi tror på de positiva effekterna av en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökanden till den här tjänsten. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag.

Kontaktperson:

Jordbro, Kjell Borch filialchef 072-533 56 73

Sollentuna, Fredrik Jegendal filialchef 072-533 38 60

Uppsala Per Andersson kundcenterchef 072-533 39 19

Om Lambertsson

Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter. Visa mindre

Tekniskt intresserad snickare

Om företaget Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer. Vi behöver anställa en snickare/tekniker på heltid med tillträde snarast. Arbetsuppgifter Tjänsten är bred och omfattar arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekn... Visa mer
Om företaget

Medicago är ett företag inom LifeScience och medicinteknik, som utvecklar, producerar och marknadsför olika produkter för bioteknik- och läkemedelsindustrin. Företaget är naturskönt beläget i Danmarks Berga utanför Uppsala (8 km från centrum) och sysselsätter cirka 60 personer.

Vi behöver anställa en snickare/tekniker på heltid med tillträde snarast.

Arbetsuppgifter

Tjänsten är bred och omfattar arbetsuppgifter inom bygg, snickeri och tekniskt underhåll. De byggnadsarbeten som är aktuella är utbyggnader, renovering och produktionsanpassning av lokaler.

Vidare innebär rollen service och underhåll av olika maskiner, fordon och redskap som tillhör produktionen.

Vid behov kan arbete inom produktion och lantbruk vara aktuellt.

Vi tror att du har ett intresse för att arbeta med varierande arbetsuppgifter och trivs i en lantlig miljö.

Utbildning/Erfarenhet

Körkort (B) samt erfarenhet av byggnation krävs.

Erfarenhet av arbete med fordon, lantbruk och tekniskt underhåll är meriterande. Visa mindre

Anläggare till VA-nät

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu två anläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsät... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu två anläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.Ansvarsområden
I ditt ansvarsområde så kommer dina arbetsuppgifter primärt bestå av: 


Att självständigt planera, samordna och utföra anläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan.
Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer.
Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA.
Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete.
Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation.
Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan.
Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan).
Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen.

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.
Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behövs:

Krav
 B-körkort. 
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Gymnasieexamen. 
Minst 3-5 års praktisk erfarenhet (gärna som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, montör, eller mekaniker. ).
 
Meriterande 
Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:
- Hygienkurs vatten
- Schakta säkert
- Kap med Motorsåg
- Säker hantering motorkap
- ABC-utbildning
- Heta arbeten 
C-körkort
Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning
Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A

 Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected], 070 284 49 65. Rekryteringsprocessen kommer ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Mer om Uppsala Vatten hittar du på: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/ Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 2 månader med chans till förlängning
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att ko... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner?
Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på en god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!

Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.


Personprofil
För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort samt att ha arbetat som maskin- eller processoperatör är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper. Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 2 månader med chans till förlängning
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Anläggare till VA-nät

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu tre anläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsät... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu tre anläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.Ansvarsområden
I ditt ansvarsområde så kommer dina arbetsuppgifter primärt bestå av: 


Att självständigt planera, samordna och utföra anläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan.
Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer.
Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA.
Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete.
Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation.
Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan.
Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan).
Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen.

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.
Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behövs:

Krav
 B-körkort. 
Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Gymnasieexamen. 
Minst 3-5 års praktisk erfarenhet (gärna som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, montör, eller mekaniker. ).
 
Meriterande 
Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:
- Hygienkurs vatten
- Schakta säkert
- Kap med Motorsåg
- Säker hantering motorkap
- ABC-utbildning
- Heta arbeten 
C-körkort
Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning
Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A

 Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected], 070 284 49 65. Rekryteringsprocessen kommer ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Mer om Uppsala Vatten hittar du på: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/ Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att ko... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner?
Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på en god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!

Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.


Personprofil
För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort samt att ha arbetat som maskin- eller processoperatör är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper. Visa mindre

Rörläggare till VA-nät

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu tre VA-rörläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun for... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu tre VA-rörläggare till Ledningsnät – sektionen  för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Tjänsterna är tillsvidare med en provanställning på 6 månader.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.Ansvarsområden
I ditt ansvarsområde så kommer dina arbetsuppgifter primärt bestå av:

* Att självständigt planera, samordna och utföra röranläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan.
* Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer.
* Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA.
* Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete.
* Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation.
* Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan.
* Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan).
* Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen.

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten behövs:

Krav
* B-körkort.
* Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
* Gymnasieexamen.
* Minst 5 års praktisk erfarenhet (behöver ej vara relevant erfarenhet).

Meriterande
* Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:
- Hygienkurs vatten
- Schakta säkert
- Kap med Motorsåg
- Säker hantering motorkap
- ABC-utbildning
- Heta arbeten
* Erfarenhet som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen, montör, eller mekaniker.
* C-körkort
* Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning
* Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A

Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Linnea Holmström, [email protected], 070 284 49 65. Rekryteringsprocessen kommer ske löpande och kan tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övriga upplysningar
Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Mer om Uppsala Vatten hittar du på: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/ Visa mindre

Träarbetare

Vi på Peab Byggservice satsar för fullt och söker nu serviceinriktade och professionella träarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Uppsala. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor. Vad ingår i arbetet? Som träarbetare hos oss kommer du att arbeta med om- och tillbyggnation, köksmontering och försäkringsskador. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning oc... Visa mer
Vi på Peab Byggservice satsar för fullt och söker nu serviceinriktade och professionella träarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Uppsala. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor.

Vad ingår i arbetet?

Som träarbetare hos oss kommer du att arbeta med om- och tillbyggnation, köksmontering och försäkringsskador. Du blir en del av ett kompetent team som leds av platschefen. Tjänsten är en heltidsanställning och du kommer att arbeta dagtid.

Arbetet är mycket varierande men det ingår dels att utföra åtgärder vid vattenskador samt utföra bostadsrelaterat arbete såsom att lägga golv och montera kök. Därutöver kommer du att utföra varierande uppgifter inom snickeri.

Vi söker dig som

- har yrkesbevis

- har erfarenhet av arbete som snickare eller träarbetare

- har B-körkort

- förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift.

För att trivas i rollen som träarbetare ser vi gärna att du är en självständig person som ser det som en självklarhet att ta ansvar för ditt arbetsområde. Du agerar professionellt och arbetar fackmannamässigt. Du är lugn och trevlig i ditt bemötande med kunder och ser till så att de blir nöjda med vår service.

Övrigt
Tjänsten utgår ifrån Uppsala men du kommer att arbeta i hela närområdet.
Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som
stöttar och hjälper varandra.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kontaktpersoner:

Platschef Thomas Holm ([email protected])

HR Frida Hedback ([email protected])

Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Arbetare sökes i Uppsala

Om tjänsten Vi söker nu dig som vill arbeta med start omgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet från bygg eller liknande är ett plus. B körkort är även det ett plus men inte ett krav. Vi söker dig som är pålitlig, lojal, driftig och som alltid bidrar till en bra stämning på arbetsplatsen. Tveka inte att söka för att höra mer om jobbet! Du erbjuds Fast tjänst Lön enligt kollektivavtal Ett glatt team med erfarna k... Visa mer
Om tjänsten

Vi söker nu dig som vill arbeta med start omgående. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Tidigare erfarenhet från bygg eller liknande är ett plus. B körkort är även det ett plus men inte ett krav. Vi söker dig som är pålitlig, lojal, driftig och som alltid bidrar till en bra stämning på arbetsplatsen. Tveka inte att söka för att höra mer om jobbet!

Du erbjuds

Fast tjänst
Lön enligt kollektivavtal
Ett glatt team med erfarna kollegor

Ansökan

Är du intresserad? Sök då på www.b3p.se, vid frågor kontakta [email protected]. Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att ko... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner?
Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på en god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!

Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.


Personprofil
För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort samt att ha arbetat som maskin- eller processoperatör är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper. Visa mindre

Mark- och anläggningsarbetare

Peab Anläggning söker mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala. Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län. Vår organisation består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt. Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala. Om tjänsten Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din e... Visa mer
Peab Anläggning söker mark- och anläggningsarbetare med rörkompetens till Uppsala.

Våra projekt är placerade i hela Uppsala Län. Vår organisation består av ca 25 yrkesarbetare och ca 25 tjänstemän som nu behöver tillskott till våra nuvarande och kommande projekt. Vi är ett glatt gäng som är måna om varandra! Vi är stolta över det vi bygger och har åstadkommit i Uppsala.

Om tjänsten

Rollen som anläggare i vår grupp är projektspecifik. Beroende på din erfarenhet och dina kunskaper placeras du där du får nyttja dina kunskaper och hjälpa oss att utföra projekten. Vi bygger infrastruktur, finplanering och grundläggning för bostadsproduktion, järnväg och broar, exploateringsområden med vägar och VA inom hela Uppsala län.

Kompetenser och personliga egenskaper

Eftersom våra framgångar bygger på lagarbete och individens kompetens söker vi någon med god samarbetsförmåga och vilja att utvecklas, en person som arbetar kvalitetsmedvetet och med en god problemlösningsförmåga. Önskan om ordning och reda på arbetsplatsen ska vara en självklarhet så väl som att vi alla bidrar till ett gott och inkluderande arbetsklimat.

Vi söker dig som har yrkesbevis och erfarenhet som anläggningsarbetare på anläggningsprojekt och det är meriterande om du har erfarenhet av rörläggning. Körkort B är ett krav.

Hör av dig till Malin Sundvall, HR Partner på [email protected] vid frågor. Visa mindre

Erfaren hantverkare till Badrumsbolag

Badrumseliten är ett bolag i Uppsala som gör badrumsrenoveringar till privatpersoner. Personalen i Badrumseliten är det viktigaste vi har och satsar därför mycket på sammanhållningen, kompetensutveckling och hälsa. Som snickare i bolaget är man med och river och bygger upp badrum, allt från bilning och flexning till regla, skiva plyfa och gips, sätta innertak mm. Projekten är oftast 1-4 veckor långa och man jobbar själv eller i team. Arbetet ställer hög... Visa mer
Badrumseliten är ett bolag i Uppsala som gör badrumsrenoveringar till privatpersoner.
Personalen i Badrumseliten är det viktigaste vi har och satsar därför mycket på sammanhållningen, kompetensutveckling och hälsa.


Som snickare i bolaget är man med och river och bygger upp badrum, allt från bilning och flexning till regla, skiva plyfa och gips, sätta innertak mm.
Projekten är oftast 1-4 veckor långa och man jobbar själv eller i team.
Arbetet ställer höga krav på utförandet, bemötandet av kunder och planering av projekten.
Du får vara del av en arbetsgrupp på ca 15 personer och vara med och bidra och utveckla Badrumseliten.


Vi söker dig som:
Har erfarenhet inom området
Tar ansvar
Punktlig
Noggrann
Duktig på att kommunicera, med kunder och kollegor
Talar svenska
Har B-körkort
Vill vara med att bygga upp och utveckla BadrumselitenOm du vill vara med i ett bolag som utvecklas och växer, sök idag! Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att ko... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner?
Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på en god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!

Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.


Personprofil
För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort samt att ha arbetat som maskin- eller processoperatör är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper. Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 2 månader med chans till förlängning
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Medarbetare Bygglogistik - Deltid kväll

Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt! Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på flera spännande projekt i Uppsala och Stockholm. Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projekt i Uppsala och Stockholm med fokus på inbärning och sorter... Visa mer
Gillar du att leverera hög kvalité och att arbeta i ett högt tempo? Söker du efter ett långsiktigt arbete där du får vara med och utvecklas inom logistik & byggbranschen? Då har du hamnat rätt!
Vi söker efter dig som vill bredda dina arbetslivserfarenheter och arbeta med oss på flera spännande projekt i Uppsala och Stockholm.
Vi ska tillsammans med vår kund ansvara för bygglogistiken kring projekt i Uppsala och Stockholm med fokus på inbärning och sortering.
I arbetet krävs det att du är flexibel, gillar fysiskt arbete och klarar av att jobba under ett högt tempo. Arbete är både ute och inne.
Man arbetar på en byggarbetsplats vilket gör att det skiljer sig en del från en "vanlig" arbetsplats. Det krävs att man har kämparglöd, har lätt för att arbeta i team, är prestigelös och alltid arbetar på ett säkert sätt för en själv och ens kollegor.


Om jobbet:
Vi ska hjälpa vår kund vid punktinsatser på projektet med inbärning och sortering av material inne på arbetsplatsen för att effektivisera och optimera för övriga yrkesgrupper på plats. Intaget sker via hiss till de olika bostäderna.
Vi tillhanda håller en servicebil man kan hämta och lämna på kontor vid insatser som kräver det.


Om dig:
Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är stresstålig, punktlig och ansvarsfull. Du uppskattar ett högt tempo och gillar att arbeta fysiskt och inte är rädd för att ta i. Du drar dig inte för utmaningar i arbetet.


Meriterande:
Körkort
Erfarenhet utav bygglogistik
Truckkort A+B

Relevanta utbildningar inom området är meriterande.
Omfattning:
Arbetsplatsen ligger i Uppsala och Stockholm
2-3 dag i veckan 8 timmar per pass (Kan bli mer än 2-3 dagar i veckan.)
Arbetstiderna varierar men i regel 15:00-00:00 (tiderna kan komma att ändras) Visa mindre

Hantverkare

Peab region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Vi på Peab i Uppsala satsar för fullt och söker nu både lösningsfokuserade och metodiska träarbetare och betongarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Uppsala-regionen. Vi har de senaste åren genomfört flera spännande projekt so... Visa mer
Peab region Bygg Öst bedriver byggverksamhet med inriktning nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, samhällsfastigheter och bostäder. Våra kunder är både Peab internt och externa kunder. Vi på Peab i Uppsala satsar för fullt och söker nu både lösningsfokuserade och metodiska träarbetare och betongarbetare som vill vara med och bidra till våra projekt i Uppsala-regionen. Vi har de senaste åren genomfört flera spännande projekt som blivit en naturlig del av vår region såsom Uppsala stadshus, Ulls hus, kv Bäcklösa, Uppsala konsert & kongress mfl.

Dina arbetsuppgifter

Som hantverkare på Peab är du i hög grad involverad i att bygga det hållbara samhället tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

I rollen som träarbetare är du med i projektet hela vägen från formsättning när grunden ska gjutas till inredningsarbeten när huset nästan är klart. Du arbetar med olika typer av träarbeten och kan antingen bygga på plats, montera färdiga byggelement eller utföra ombyggnationer. Som betongarbetare arbetar du med armering av betongkonstruktioner, betonggjutningar och montering av betongelement.

Vi söker dig som

- har yrkesbevis

- har minst tre års erfarenhet av arbete som träarbetare eller betongarbetare

- förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift

- har B-körkort & tillgång till bil

Rollen som träarbetare och betongarbetare kräver att du är lösningsfokuserad och metodisk i ditt arbete. Du är en noggrann person som sätter kvalitet före kvantitet. Vidare är du en engagerad person som driver på för att föra det dagliga arbetet framåt. Du ställer höga krav på kvaliteten i allt du gör.

Ansökan och övrig information

Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post. Vid frågor är du välkommen att kontakta HR Generalist Fredrik på [email protected] eller HR Generalist Malin på [email protected].

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid Visa mindre

Produktionsarbetare till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig! I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till st... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Då kan det här vara någonting för dig!

I denna roll kommer du att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid 2 månader med chans till förlängning
Arbetstid: Dagtid mån-fre
Plats: Börjegatan 77, Uppsala


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Uppsala som ansvarar för drift och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar. Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller. Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana k... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Uppsala som ansvarar för drift och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana krävs.

Beredskapstjänstgöring ingår enligt avtal.

Körkort B är ett krav, C-körkort är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.

Urval till tjänsten sker löpande.

Kontaktperson: Linus Holmqvist, platschef, mob: 070-779 43 33

Ann-Christin Säärelä, HR Partner, arb: 026-54 61 13 Visa mindre

Vägdriftsarbetare

Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Uppsala som ansvarar för drift och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar. Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller. Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana k... Visa mer
Vi söker dig som vill ingå i vårt vägdriftsteam på Driftområde Uppsala som ansvarar för drift och underhåll av ca 105 mil allmänna vägar.

Du kommer att arbeta med vägunderhåll, anläggningsarbeten, vinterväghållning, skyltsättning, diverse beläggningsarbeten och vägbesiktningar m m. Det ingår även arbete med ATK-besiktning, inventeringar samt div kontroller.

Erfarenhet från anläggning eller drift- och underhållsarbete av vägar är en merit. Viss datavana krävs.

Beredskapstjänstgöring ingår enligt avtal.

Körkort B är ett krav, C-körkort är ett krav.

Vi värdesätter personliga egenskaper som din samarbets- och initiativförmåga, likaså ditt engagemang samt serviceanda.

Urval till tjänsten sker löpande. Visa mindre

Produktionsarbetare på heltid till S:t Eriks i Uppsala

Tjänstebeskrivning & erbjudande Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner? Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö? Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att ko... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Gillar du fysiskt arbete och är duktig på att följa instruktioner?
Trivs du att arbeta i en produktionsmiljö?

Vi söker dig som jobbat som produktionsarbetare/operatör och som letar efter ett arbete där du kommer att få stötta ordinarie personal med produktion av exempelvis stenplattor, murar och block. Du kommer att få instruktioner av Teamansvarig vad som ska göras där det kan handla allt ifrån att bära plattor till att kontrollera produkternas kvalitet. Till största del handlar det om basala arbetsuppgifter som ställer krav på god fysik och rätt inställning till att göra ett bra jobb!


Personprofil
Tjänsten passar dig som har huvudet på skaft och har rätt attityd till att arbeta.
Du stimuleras av att få saker genomförda, då du i denna roll är viktig för att produktionen följer tidsplanen.

För att lyckas i rollen som produktionsarbetare krävs:
• Erfarenhet av lager eller produktion
• Flytande svenska i tal och skrift

Truckkort är en merit.


Övrigt
Start: Omgående
Omfattning: Heltid minst en månad framåt
Arbetstid: Tvåskift, 06 – 15 eller 14 - 23
Plats: Börjegatan 77, Uppsala

Uppdraget innebär att du kommer att bli anställd av PerformIQ med god chans till anställning direkt hos S:T ERIKS.


Företagspresentation
Det är mer än ett sekel sedan S:t Eriks startade sin första verksamhet – S:t Eriks kakelfabrik. Idag är vi Sveriges ledande leverantör av plattor, marksten, murar, block och VA-system tillverkade i betong eller natursten. Genom åren har vi bidragit med material och kunskap till många stora och mindre projekt – från Riksdagshuset, Sergels torg och Förbifart Stockholm till garageuppfarter, uteplatser och trädgårdar över hela landet.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Byggarbetare

Vi söker byggarbetare/snickare/gipsare som är bekväma med att jobba själva och i grupp. Det är flera olika arbetsuppgifter på arbetsplatser i olika delar av Stockholm/Uppsala län. Du skall kunna anpassa dig. Kan ibland vara platser dit kommunaltrafik inte går. Vi utför montering på nybygge samt renovering. Vi specialiserar oss på markarbete med stenläggning samt mycket gipsningarbete. Visa mer
Vi söker byggarbetare/snickare/gipsare som är bekväma med att jobba själva och i grupp. Det är flera olika arbetsuppgifter på arbetsplatser i olika delar av Stockholm/Uppsala län. Du skall kunna anpassa dig. Kan ibland vara platser dit kommunaltrafik inte går. Vi utför montering på nybygge samt renovering. Vi specialiserar oss på markarbete med stenläggning samt mycket gipsningarbete. Visa mindre

Rivning

Du som söker har tidigare erfarenhet av att bila betong och/eller slipning av väggar och golv. Viktigt är att du sköter tider och är kapabel till att jobba med ett fysiskt krävande arbete Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Du som söker har tidigare erfarenhet av att bila betong och/eller slipning av väggar och golv. Viktigt är att du sköter tider och är kapabel till att jobba med ett fysiskt krävande arbete
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Träarbetare

Vår verksamhet inom försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare snickare. Försäkringsskador hos Peab Byggservice Att arbeta med försäkringsskador kräver ett särskilt gott bemötande hos våra kunders kunder. Vi representerar inte bara vårt eget varumärke utan är också en del av försäkringstagarens totala kundupplevelse. Vårt bemötande och vår yrkeskompetens borgar för en snabb och så smärtfri renovering som möjligt. Tjänsten Du kom... Visa mer
Vår verksamhet inom försäkringsskador växer och vi behöver nu förstärka med ytterligare snickare.

Försäkringsskador hos Peab Byggservice
Att arbeta med försäkringsskador kräver ett särskilt gott bemötande hos våra kunders kunder. Vi representerar inte bara vårt eget varumärke utan är också en del av försäkringstagarens totala kundupplevelse. Vårt bemötande och vår yrkeskompetens borgar för en snabb och så smärtfri renovering som möjligt.

Tjänsten
Du kommer att ingå i vår byggservicegrupp i Stockholm/Uppsala och ha fokus på försäkringsskador. Det är ett varierande arbete som sker både hemma hos privatkunder och företag. I tjänsten ingår även ansvar för kontakter och samordning med underentreprenörer.

Vem är du?
Vi ser att du har erfarenhet från arbete med försäkringsskador och Meps. Du är positiv och har ett gott samarbete med såväl kund, kollegor, chef och samarbetspartners. Att ta ansvar för ditt arbete är självklart för dig och du har ordning och reda samt ett strukturerat arbetssätt.
Ett krav för att söka tjänsten är att du har yrkesbevis som träarbetare och B-körkort.

Övrigt
Tjänsten utgår ifrån Stockholm men du kommer att arbeta i hela närområdet.
Vi erbjuder en trygg anställning med mycket eget ansvar i ett gäng som
stöttar och hjälper varandra.
Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning.

Kontaktpersoner:

Platschef Tom Wallin ([email protected])

HR Frida Hedback ([email protected])

OBS! Vi tar ej emot ansökningar via epost Visa mindre

VA-Rörläggare till VA-NÄT, Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu noggranna och ansvarstagande VA-rörläggare till Ledningssektionen för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya omr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Till Uppsala vatten och Avfall AB söker vi nu noggranna och ansvarstagande VA-rörläggare till Ledningssektionen för att stärka upp avdelningen för VA-nät.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Tjänsterna är heltid tillsvidare. 

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter VA- rörläggare består av: 
Att självständigt planera, samordna och utföra rörläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan
Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer
Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA
Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete
Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation
Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan
Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan)
Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.

Kvalifikationer


Godkänt resultat inom kurs/utbildningen Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A
Tjänsten kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift


Meriterande

Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:
- Hygienkurs vatten
- Schakta säkert
- Kap med Motorsåg
- Säker hantering motorkap
- ABC-utbildning
- Heta arbeten

• Erfarenhet som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
• C-körkort
• Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning

Personliga egenskaper
Som VA-rörläggare är du beroende av dina kollegor och därför är samarbetet i gruppen av stor vikt för bästa slutresultat. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ansvarstagande i arbetet, har lätt för att följa instruktioner och direktiv samt agerar proaktivt för att lösa de problem som uppstår.

Ansökan
Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-05-23
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 0701 – 606448, [email protected].

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!
Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Montörer/Grovarbetare sökes till Uppsala

Om tjänsten Som Montör/Grovarbetare hos oss jobbar du i ett väl sammansvetsat team tillsammans med trevliga och ansvarsfulla medarbetare. Du får arbeta med många spännande och varierande arbetsuppgifter. Arbetsbeskrivning • Arbeta på väg • Liftkort • Säkra lyft • Förstå och gärna tala Engelska • Självgående • Lösningsorienterad • Duktig Mekare • Van att ligga ute om det krävs Måndag- Torsdag • Krav körkort samt egen bil Vi söker dig som Kvalifikatione... Visa mer
Om tjänsten
Som Montör/Grovarbetare hos oss jobbar du i ett väl sammansvetsat team tillsammans med trevliga och ansvarsfulla medarbetare. Du får arbeta med många spännande och varierande arbetsuppgifter.

Arbetsbeskrivning

• Arbeta på väg
• Liftkort
• Säkra lyft
• Förstå och gärna tala Engelska
• Självgående
• Lösningsorienterad
• Duktig Mekare
• Van att ligga ute om det krävs Måndag- Torsdag
• Krav körkort samt egen bil


Vi söker dig som
Kvalifikationer: Du är van att arbeta i grupp och har lätt för att samarbeta men kan även arbeta självständigt och ta ansvar. Vidare är du engagerad i ditt arbete och tar ansvar för att jobbet ska flyta på. Vi ser gärna att du arbetat i branschen tidigare.

Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar och kontaktar endast de som motsvarar ansökningskraven.
Välkommen med din ansökan idag! Visa mindre

Handyman

Job Description: You will be employed as Maintenance Manager. Your maintenance responsibility will include, and is not limited to fixing, carpeting, light build work, painting, and general maintenance around the property. Your position requires flexibility in your overall job descriptions. The job is very hands-on and as mentioned earlier, being flexible is important. If interested, e-mail your CV and cover letter. Do not hesitate to ask any questions. Visa mer
Job Description:
You will be employed as Maintenance Manager. Your maintenance responsibility will include, and is not limited to fixing, carpeting, light build work, painting, and general maintenance around the property. Your position requires flexibility in your overall job descriptions.
The job is very hands-on and as mentioned earlier, being flexible is important.
If interested, e-mail your CV and cover letter. Do not hesitate to ask any questions. Visa mindre

Tre VA- Rörläggare till VA NÄT, Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Då kan det vara dig vi söker till arbetet som VA-rörläggare på avdelningen VA-nät som tillhör Ledningssektionen på Uppsala vatten och Avfall AB. Uppsala vatten söker nu tre noggranna och ansvarstagande VA-rörläggare. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Då kan det vara dig vi söker till arbetet som VA-rörläggare på avdelningen VA-nät som tillhör Ledningssektionen på Uppsala vatten och Avfall AB.

Uppsala vatten söker nu tre noggranna och ansvarstagande VA-rörläggare.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter rörläggare består av: 
Att självständigt planera, samordna och utföra rörläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan
Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer
Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA
Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete
Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation
Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan
Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan)
Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.

Arbetstider
Tjänsterna är heltid och övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Kvalifikationer
Genomfört med godkänt resultat följande i kurser/utbildning:
Hygienkurs vatten
Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A
Schakta säkert
Kap med Motorsåg
Säker hantering motorkap
ABC-utbildning
Heta arbeten

Tjänsten kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande:
Erfarenhet som VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
C-körkort
Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning

Som VA-rörläggare är du beroende av dina kollegor och därför är samarbetet i gruppen av stor vikt för bästa slutresultat. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ansvarstagande i arbetet, har lätt för att följa instruktioner och direktiv samt agerar proaktivt för att lösa de problem som uppstår.

Ansökan
Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-04-05
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Summer Lovlinger, 0701 – 606448, [email protected].

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!
Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala. 

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Anläggningsarbetare JM Region Öst

Vi söker nu fyra Anläggningsarbetare till JM Region Öst. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Linköping och Norrköping. ARBETSUPPGIFTER   Som Anläggningsarbetare på JM kommer du arbeta huvudsakligen i våra egna bostadsprojekt men även med externa markentreprenadarbeten. Dina arbetsuppgifter inom anläggning är schaktarbeten, grundläggning, rörläggning, platt-... Visa mer
Vi söker nu fyra Anläggningsarbetare till JM Region Öst. Regionen har för närvarande omkring 300 medarbetare och är verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Linköping och Norrköping.

ARBETSUPPGIFTER  
Som Anläggningsarbetare på JM kommer du arbeta huvudsakligen i våra egna bostadsprojekt men även med externa markentreprenadarbeten. Dina arbetsuppgifter inom anläggning är schaktarbeten, grundläggning, rörläggning, platt- och stensättning, plantering samt vissa betongarbeten.
Arbetstiden på våra byggarbetsplatser är vardagar mellan 06:30-15:30. Semestern är förlagd till veckorna 28 - 31 på samtliga av våra arbetsplatser.

KVALIFIKATIONER 
Vi söker dig som har en gymnasial utbildning mot bygg. Vi ser även att du har erfarenhet av anläggningsbranschen och betongarbeten. För att trivas i rollen som Anläggningsarbetare är du självständig, effektiv och en god lagspelare. Du är även positiv, engagerad i ditt jobb, kan ta egna initiativ och gillar ordning och reda. Yrkesbevis är meriterande. Du talar och skriver det svenska språket obehindrat.

B-körkort samt egna medel att ta er till er byggarbetsplats, är ett krav.
Ersättning för resa till byggarbetsplats enligt kollektivavtal.

PLACERING
Våra byggarbetsplatser är huvudsakligen i Uppsala, Norrtälje, Upplands Väsby, Vallentuna, Knivsta eller Västerås. Räkna med att arbeta på flera olika orter under ett år.

VI ERBJUDER DIG 
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att du kan känna stolthet över din karriär och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. De hus vi bygger i dag ska stå i minst hundra år. De ska bli hem åt människor som ännu inte är födda och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.  Genom att arbeta hos oss är du med och förändrar branschen. 
Ersättning sker med månadslön.

ANSÖKAN 
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 7 februari 2021. Urval kan ske löpande så vänta inte med att skicka in ansökan. 

KONTAKT 
För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Charlotta Babington Thorzelius på 018–660327 eller [email protected]. För mer information om tjänsten kan du kontakta Rickard Adeland på 018–4954981 eller [email protected].

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Markarbetare för projekt i Söderort

Är du en erfaren Markarbetare då behöver vi dig till ett uppdrag i söderort. Vi ser gärna att du har minst 4 års dokumenterad erfarenhet från markarbeten. Du har erfarenhet av att dra rör, gräva, jobbat med laser. Har du svetskunskaper är det meriterande. Då våra kunder ställer höga krav på oss så vill vi att du är en ansvarstagande och noggrann person som kan kommunicera på Svenska. Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater sam... Visa mer
Är du en erfaren Markarbetare då behöver vi dig till ett uppdrag i söderort.

Vi ser gärna att du har minst 4 års dokumenterad erfarenhet från markarbeten. Du har erfarenhet av att dra rör, gräva, jobbat med laser. Har du svetskunskaper är det meriterande.

Då våra kunder ställer höga krav på oss så vill vi att du är en ansvarstagande och noggrann person som kan kommunicera på Svenska.
Vad kan vi erbjuda?  Marknadsmässig lön och trevliga arbetskamrater samt kollektivavtal.
Välkommen in med din ansökan nu på [email protected] eller genom länken på våran hemsida. Visa mindre

Grovarbete/Rivare i Uppsala sökes

ROOM4U AB är ett byggföretag baserat i Uppsala sedan 2012. Vi arbetar nästan uteslutande mot privatpersoner inom badrumsrenoveringar och nyproduktion. Med mottot "Nöjda kunder ger nya kunder" ställer vi höga krav på våra medarbete och arbetet vi lämnar efter oss. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss. Ansökan sker enbart via mail: [email protected] Krav: God fysisk form , arbetsvillig, social och flexibel. ... Visa mer
ROOM4U AB är ett byggföretag baserat i Uppsala sedan 2012. Vi arbetar nästan uteslutande mot privatpersoner inom badrumsrenoveringar och nyproduktion. Med mottot "Nöjda kunder ger nya kunder" ställer vi höga krav på våra medarbete och arbetet vi lämnar efter oss. För rätt person finns mycket goda möjligheter att utvecklas och växa tillsammans med oss.

Ansökan sker enbart via mail: [email protected] Krav:
God fysisk form , arbetsvillig, social och flexibel.

Körkort B

Välkommen och sök redan idag!
ROOM4U söker rivare/grovarbetare till Uppsala.

Dina arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara rivning och städning vid badrumsrenoveringar och övriga byggprojekt.
Som rivare hos oss utför och driver du rivningsarbeten ute på våra olika projekt.Du kommer ha uppgifter som riva, såga, bila och byggstäda. Tunga lyft och höga ljud är vanligt i yrket. Visa mindre

Är du rivare och söker arbete runt Uppsala

Vill du komma och arbeta med vårt härliga gäng på Prowork! Vi söker nu flera personer som vill jobba som rivare på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. 2-3 års erfarenhet av rivning är ett krav. Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i. Bra samarbetsförmåga är viktigt då man ofta arbetar i lag men du skall även kunna arbeta ensam. God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vill du komma och arbeta med vårt härliga gäng på Prowork!
Vi söker nu flera personer som vill jobba som rivare på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. 2-3 års erfarenhet av rivning är ett krav.
Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i.
Bra samarbetsförmåga är viktigt då man ofta arbetar i lag men du skall även kunna arbeta ensam.


God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Extrajobb dagar och kvällar som grovarbetare i Uppsala

Studerar du och söker extrajobb? då kan detta vara något för dig. Inbärare/grovarbetare är ett jobb för dig som har god fysik och inte är rädd för att ta i. Arbetet kommer ske på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. Tveka inte på att höra av dig med CV till mailen nedan. Intervjuer sker löpande. Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och be... Visa mer
Studerar du och söker extrajobb? då kan detta vara något för dig.
Inbärare/grovarbetare är ett jobb för dig som har god fysik och inte är rädd för att ta i.
Arbetet kommer ske på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet.
Tveka inte på att höra av dig med CV till mailen nedan.
Intervjuer sker löpande.
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. 


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy Visa mindre

Extrajobb dagar och kvällar som grovarbetare i Uppsala

Studerar du och söker extrajobb? då kan detta vara något för dig. Inbärare/grovarbetare är ett jobb för dig som har god fysik och inte är rädd för att ta i. Arbetet kommer ske på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. Tveka inte på att höra av dig med CV till mailen nedan. Intervjuer sker löpande. Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och be... Visa mer
Studerar du och söker extrajobb? då kan detta vara något för dig.
Inbärare/grovarbetare är ett jobb för dig som har god fysik och inte är rädd för att ta i.
Arbetet kommer ske på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet.
Tveka inte på att höra av dig med CV till mailen nedan.
Intervjuer sker löpande.
Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt. 


Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy Visa mindre

Är du rivare och söker arbete runt Uppsala

Vill du komma och arbeta med vårt härliga gäng på Prowork! Vi söker nu flera personer som vill jobba som rivare på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. 2-3 års erfarenhet av rivning är ett krav. Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i. Bra samarbetsförmåga är viktigt då man ofta arbetar i lag men du skall även kunna arbeta ensam. God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft. Intervjuer sker löpande. Visa mer
Vill du komma och arbeta med vårt härliga gäng på Prowork!
Vi söker nu flera personer som vill jobba som rivare på olika byggarbetsplatser i Uppsalaområdet. 2-3 års erfarenhet av rivning är ett krav.
Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i.
Bra samarbetsförmåga är viktigt då man ofta arbetar i lag men du skall även kunna arbeta ensam.


God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Inbärare / grovarbetare

Nu söker vi en person som kan jobba som allt-i -allo på olika byggarbetsplatser i Stockholmsområdet.Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i när det behövs.God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft.Intervjuer sker löpande. Visa mer
Nu söker vi en person som kan jobba som allt-i -allo på olika byggarbetsplatser i Stockholmsområdet.Du skall vara punktlig, ansvarstagande och tycka om att hugga i när det behövs.God fysik är ett måste då det förekommer tunga lyft.Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Inbärare / hantlangare - Uppsala

Nu söker vi dig som är stark och som vill få in foten i byggbranschen. Du kommer att vara behjälplig på ett bygge i Uppsala där dina arbetsuppgifter kommer att variera men framförallt kommer du att jobba med inbärning, sortering av restmaterial och som hantlangare. Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan nu direkt till [email protected] eller ring 073-368 01 65 vid frågor. Vi söker dig som gillar tunga lyft och som är självgå... Visa mer
Nu söker vi dig som är stark och som vill få in foten i byggbranschen.

Du kommer att vara behjälplig på ett bygge i Uppsala där dina arbetsuppgifter kommer att variera men framförallt kommer du att jobba med inbärning, sortering av restmaterial och som hantlangare.

Tjänsten ska tillsättas omgående så skicka in din ansökan nu direkt till [email protected] eller ring 073-368 01 65 vid frågor.


Vi söker dig som gillar tunga lyft och som är självgående, du gillar ta initiativ och trivs bäst när du märker att jobbet går undan.
Du är även lyhörd och förstår vikten i att vara på det stället där hjälpen behövs.

Om du har gått bygg i gymnasiet är detta en merit men inte ett krav.Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, industri och fastighet, varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Genom att skicka in dina handlingar till oss på Prowork - så godkänner du vår Integritetspolicy som finns att läsa på www.prowork.se Visa mindre