Lediga jobb Marine Jet Power i Uppsala

Se alla lediga jobb från Marine Jet Power i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Orderadministratör

Ansök    Dec 20    Marine Jet Power    Orderadministratör
Hos Marine Jet Power i Uppsala tillverkas vattenjetaggregat i världsklass. Vi har ambitionen att fortsätta vara världsledande och söker nu ytterligare en engagerad medarbetare i rollen som Orderadministratör. Som medarbetare hos oss får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på vår marknad. Du möter kunder som har fartygsdrift runt hela världen och kommer att ha många internationella kontakter. I Sverige ha... Visa mer
Hos Marine Jet Power i Uppsala tillverkas vattenjetaggregat i världsklass. Vi har ambitionen att fortsätta vara världsledande och söker nu ytterligare en engagerad medarbetare i rollen som Orderadministratör.
Som medarbetare hos oss får du möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är unikt på vår marknad. Du möter kunder som har fartygsdrift runt hela världen och kommer att ha många internationella kontakter. I Sverige har Marine Jet Power idag ett 50-tal medarbetare. Vår verksamhet präglas av ett starkt kundfokus, flexibilitet och självständighet. 
Din roll
I rollen som orderadministratör kommer du att ha en varierad och omväxlande arbetsdag med många kontaktytor, dels gentemot våra kunder och agenter runt om i världen men du möter även våra olika funktioner internt, t ex lager- och säljpersonal.
I ditt dagliga arbetet tar du emot och hanterar inkommande reservdelsordrar och offerförfrågningar, ger rådgivning kring våra produkter, registrerar och leveransbevakar ordrar samt hanterar logistiska ärenden kring transporter, tullhandlingar och annan dokumentation. Arbetet är fartfyllt och den ena dagen är sällan den andra lik. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen är du med och utvecklar och förbättrar After Sales & Service - vi strävar ständigt efter bättre rutiner och effektivare arbetssätt.
Din person
Då det periodvis är mycket att göra är det viktigt att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. Du gillar att jobba med administrativa arbetsuppgifter, extra positivt om du har erfarenhet av logistik, transporter och/eller tullhantering. För att du ska växa och utvecklas tillsammans med oss, ser vi även att det är en fördel om du har ett tekniskt intresse, men det är inget krav. Du är social och kommunikativ och ser inga problem i att lösa uppgifter internt och externt på såväl svenska som engelska i både tal och skrift.
Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasieutbildning och några års erfarenhet av kvalificerad administration t ex inom logistik, spedition, i en säljorganisation el dyl. 
Ett krav är att du är bekväm och trygg med att använda engelska i din vardag i såväl tal som skrift. God dator- och systemvana är ett krav för tjänsten och har du jobbat i affärssystemet Monitor så ser vi det som ett plus.
Du har körkort B.
Vi erbjuder dig möjligheten att vara med och påverka framtiden för ett expansivt företag som är relativt ensamt på sin marknad. Vi är inne i en spännande tillväxtfas där du får arbeta med en rolig produkt som säljs över hela världen. Du möter kunder inom såväl privat näringsliv som statlig verksamhet. Du kommer att ha många internationella kontakter och om du själv vill finns möjligheten att besöka kunder i andra länder. Inom företaget har vi ett nära samarbete mellan avdelningarna och därmed relativt korta beslutsvägar. Vi tror på ett öppet arbetsklimat där idéer och åsikter välkomnas. Vi sitter i Fyrislund i Uppsala, med bra buss och tågförbindelser från både norr och söder. Perkeringsmöjligheter finns för anställda med bil.
Övrig information
Tjänsten är på heltid tillsvidare.
Tillträde enligt överenskommelse.


Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så välkommen med din ansökan redan idag!
Sista ansökningsdag är den 26e januari 2020.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Avslutad gymnasieutbildning.
Några års erfarenhet av kvalificerad administration.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift.
Mycket van datoranvändare. 
Körkort B

Meriterande
Erfarenhet av logistik, spedition eller tullfrågor. 

Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England, Australien och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat och kontrollsystem i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 110 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Jan 31    Marine Jet Power    Lagerarbetare
Nu söker vi på Marine Jet Power medarbetare till lagret i Uppsala. Välkommen till ett växande företag och ett arbete med stor variation och hög trivsel! Om tjänsten Som lagerarbetare på Marine Jet Power ansvarar du och dina tre kollegor för inkommande och avgående leveranser. Du säkerställer att material som kommer in till lagret är i enlighet med följesedel och inköp och plockar material till kompletta montagekit. En viktig del av ditt arbete blir att säk... Visa mer
Nu söker vi på Marine Jet Power medarbetare till lagret i Uppsala. Välkommen till ett växande företag och ett arbete med stor variation och hög trivsel!
Om tjänsten
Som lagerarbetare på Marine Jet Power ansvarar du och dina tre kollegor för inkommande och avgående leveranser. Du säkerställer att material som kommer in till lagret är i enlighet med följesedel och inköp och plockar material till kompletta montagekit. En viktig del av ditt arbete blir att säkerställa att korrekt dokumentation medföljer godset hela vägen som t.ex. certifikat. I tjänsten ingår även att boka transporter.
På lagret placeras varorna på rätt plats, för hand eller med hjälp av truck. Det är viktigt att informationen i ERP-systemet Monitor, såsom saldon och lagerplatser, alltid är uppdaterad och aktuell. Tillsammans med dina kollegor på lagret har ni det övergripande ansvaret för att hålla ordning och reda i lagerlokalen.
Arbetet är självständigt och innebär mycket eget ansvar. Trots hjälpmedel som lyftanordning och truck kan tunga lyft förekomma.


Om dig 
Du har några års yrkeserfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har tidigare arbetat i ERP-system. Har du arbetat på plocklager och varit med i hela kedjan; tagit emot, plockat, packat och skickat är det starkt meriterande. Även truckkort (TLP10) är ett plus. 
Som person har du en stark servicekänsla och ett gott ordningssinne. Du är noggrann och ansvarstagande och trivs med ett varierat arbete i ett högt tempo. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper!


Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. 
Arbetstid: 07.00 - 15.45. 
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg på Jobbet.se, tel: 018-4707103
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 25 februari. Visa mindre

Teknisk serviceledare

Marine Jet Power förstärker nu sin eftermarknadsorganisation och söker därför dig som vill stötta våra servicetekniker och eftermarknadspersonal i frågor som rör styrsystem. Har du ett stort intresse för teknik, är kommunikativ och tycker att en roll i en internationell organisation låter spännande? Om tjänsten Hos oss blir du en del av ett välfungerande team i en kreativ miljö. En viktig uppgift för dig blir att arbeta fram gemensamma processer och rutine... Visa mer
Marine Jet Power förstärker nu sin eftermarknadsorganisation och söker därför dig som vill stötta våra servicetekniker och eftermarknadspersonal i frågor som rör styrsystem. Har du ett stort intresse för teknik, är kommunikativ och tycker att en roll i en internationell organisation låter spännande?
Om tjänsten
Hos oss blir du en del av ett välfungerande team i en kreativ miljö. En viktig uppgift för dig blir att arbeta fram gemensamma processer och rutiner, exempelvis felsökningsträd och checklistor för att få en mer enhetlig hantering och ett bättre flöde. Du kommer stötta våra 10-tal servicetekniker runtom i världen då de stöter på problem ute hos våra kunder. Du agerar bollplank vid felsökning och även vad gäller kommunikation till kund. I rollen ingår även att uppdatera dokumentation och beskrivningar av styrsystemen.
Vi tror att du kommer bidra med indata till hur vi ska förbättra våra styrsystem. Kanske kommer du också på sikt att hålla interna utbildningar inom området. 
Vi erbjuder dig en dynamisk miljö med spännande produkter och möjlighet att utvecklas.
Om dig
Du har arbetat med teknisk support/service på något sätt och har dessutom erfarenhet av automationssystem och felsökning. Du kan ha erfarenhet av exempelvis mjukvara, elektronik eller annat relevant område. Har du kunskaper inom marinelektronik är det ett plus. Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift.
Som person är du driven och engagerad. Du är kommunikativ och gillar att jobba i team då tjänsten innebär samarbete både internt och externt. Ditt arbetssätt är systematiskt och du trivs i ett kundorienterat företag som har korta beslutsvägar. 
Övrig information 
Du kommer vara placerad i Uppsala, resor förekommer. 
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. 
Välkommen med din ansökan senast den 1 december 2019. 
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se, vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sandra Sjöberg tel: 018-100 112. 


Om arbetsgivaren - Marine Jet Power
Marine Jet Power är ett Uppsalabaserat företag verksamt på den internationella marina marknaden med kontor i USA, England och Sydkorea. Företaget utvecklar, tillverkar och distribuerar vattenjetaggregat i världsklass och täcker effektmässigt hela spannet från 110 kW till 15 MW. Marine Jet Powers produkter innefattar applikationer för allt från patrullbåtar, större passagerarbåtar samt lyxyachts till arbetsbåtar. De unika produkterna efterfrågas på den globala marknaden och företaget ser en stark tillväxt de närmaste åren. Visa mindre