Lediga jobb N-O-X AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från N-O-X AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Fältsäljare B2B

Ansök    Sep 21    N-O-X AB    Utesäljare
Om NOX NOX är ett snabbt växande företag inom lokalvård och rut-tjänster. Sedan starten har vi hjälpt över 30000 kunder att få mer tid till det som är viktigt i hemmet eller på jobbet. vårt stora fokus på utveckling och innovation har lett till nytänkande kring kundnytta och service samt hur vi säljer och förmedlar våra tjänster. För ett år sedan utvecklade vi vårt koncept för företagstjänster med framgång och ska nu expandera det ytterligare i Stockh... Visa mer
Om NOX


NOX är ett snabbt växande företag inom lokalvård och rut-tjänster. Sedan starten har vi hjälpt över 30000 kunder att få mer tid till det som är viktigt i hemmet eller på jobbet. vårt stora fokus på utveckling och innovation har lett till nytänkande kring kundnytta och service samt hur vi säljer och förmedlar våra tjänster.


För ett år sedan utvecklade vi vårt koncept för företagstjänster med framgång och ska nu expandera det ytterligare i Stockholmsområdet. Vi har en fältsäljare i Stockholm sedan tidigare och söker nu dig som vill bli en del av teamet och växa tillsammans med oss. Arbetet är mycket fritt, ger utrymme för stor personlig utveckling och hög lön.


Om tjänsten


Du kommer att jobba som fältsäljare inom vårt företagssegment och sälja en konkurrenskraftig och eftertraktad lokalvårdstjänst för företag. Det innebär att du har ansvar för hela säljprocessen, från mötesbokning till avtalsskrivning, med stöd från arbetsledare, team leader och kundadministratör.


Om personen


Du har stort eget ansvar och frihet inom din roll. Eftersom du kommer att jobba själv i stor utsträckning ställer det även krav på dig som person då du måste vara driven och resultatorienterad men även ha stor organisatorisk förmåga. Du är socialt kompetent och tycker om att nätverka och knyta kontakter. Ditt fokus är på att göra affärer men även att bygga långsiktiga relationer som ger avkastning över tid.


Tidigare säljerfarenhet är ett krav men det behövs ingen förkunskap om branschen. Om du känner att detta stämmer in på dig så tveka inte att söka! Vi kommer att hålla intervjuer löpande och anställningsstart är flexibelt utifrån vem som får tjänsten. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare hos NOX

Ansök    Dec 31    N-O-X AB    Kundtjänstmedarbetare
Om NOX NOX är ett annorlunda namn på ett annorlunda företag. Sedan starten för sex år sedan har vi strävat efter att vara nytänkarna inom Rut-branschen, att vara det moderna serviceföretaget. Vi är ett ungt företag med kreativa lösningar som drivs av utveckling och innovation. Vår personal karakteriseras av unga och drivna människor som motiveras av utveckling av såväl organisationen som sig själva. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss. Företaget h... Visa mer
Om NOX
NOX är ett annorlunda namn på ett annorlunda företag. Sedan starten för sex år sedan har vi strävat efter att vara nytänkarna inom Rut-branschen, att vara det moderna serviceföretaget. Vi är ett ungt företag med kreativa lösningar som drivs av utveckling och innovation.
Vår personal karakteriseras av unga och drivna människor som motiveras av utveckling av såväl organisationen som sig själva. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss. Företaget har idag drygt 50 anställda varav nio arbetar på det centralt belägna kontoret vid Vaksala torg. Verksamheten expanderar i hög takt vilket ger dig möjlighet att växa med oss.
Om tjänsten
Som Kundtjänstmedarbetare hos NOX hör du till marknadsavdelningen och rapporterar direkt till vår VD. Du är vårt ansikte utåt och är den som kunderna först möter när de ringer eller mailar till oss. Du tar emot och administrerar bokningar, svarar på frågor och hanterar ärenden. Vi vill hålla högst servicenivå i branschen och du är en avgörande del i den målsättningen. Arbetet är socialt och ansvarsrollen central vilket innefattar mycket kontakt med såväl kunder som de andra på kontoret.
Om den vi söker
Vi söker dig som är positiv och glad, med ett stort driv och initiativförmåga. Hos oss arbetar man inte bara inom en process utan man bidrar aktivt till att utveckla den, sig själv och sina medarbetare. Du är en god relationsbyggare och en snabbtänkt problemlösare som alltid ger kunden en positiv upplevelse, även under stress. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller kundadministration via telefon men vi söker i första hand rätt person och inte rätt meriter.
Stämmer detta in på dig är du välkommen att skicka din ansökan via e-post. Visa mindre

Städpersonal i Uppsala

Ansök    Sep 21    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
NOX växer och vi behöver dig! NOX har funnits som arbetsgivare i Uppsala i över 10 år och har idag fler än 50 medarbetare. Sedan årets start har vi tillsatt 4 nya städtjänster och för varje månad som går behöver vi fler anställda. Vi tror att vår framgång bygger på en bra balans mellan gedigen kunskap och stor motivation. Vi vill alltid göra ett bra jobb och vi har tagit fram bra arbetssätt för att göra det lätt för oss att vara bäst! NOX erbjuder Mycket... Visa mer
NOX växer och vi behöver dig!
NOX har funnits som arbetsgivare i Uppsala i över 10 år och har idag fler än 50 medarbetare. Sedan årets start har vi tillsatt 4 nya städtjänster och för varje månad som går behöver vi fler anställda.
Vi tror att vår framgång bygger på en bra balans mellan gedigen kunskap och stor motivation. Vi vill alltid göra ett bra jobb och vi har tagit fram bra arbetssätt för att göra det lätt för oss att vara bäst!
NOX erbjuder
Mycket jobb! Fulla dagar direkt efter utbildning
Utbildningsmöjlighet för att komma in i branschen
En stimulerande arbetsplats där du träffar många nya vännerVi söker nu personal för hemstäd, flyttstäd och företagsstäd i Uppsala med omnejd.
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket eller kan bra engelska så att du har lätt att prata med kollegor och kunder.
Vår personal jobbar i team som tillsammans ansvarar för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Vi gillar medarbetare som tar stort ansvar i sin roll som städare och ger utrymme till våra anställda att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.
Ansökningssätt:
Webb: https://www.noxab.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Feb 4    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt e... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post: [email protected] Visa mindre

Städare sökes till Hem- och Företagsstäd Uppsala

Ansök    Mar 31    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Här på NOX arbetar vi aktivt med utveckling för att höja värdet vi levererar till våra kunder och kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och chansen att växa i din roll på företaget. Vi är nu i behov av två duktiga hemstädare då vi till sommaren växer med fler än 50 nya kunder! Det är viktigt att du behärskar det svenska språket så att du lätt ... Visa mer
Här på NOX arbetar vi aktivt med utveckling för att höja värdet vi levererar till våra kunder och kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och chansen att växa i din roll på företaget.
Vi är nu i behov av två duktiga hemstädare då vi till sommaren växer med fler än 50 nya kunder!
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket så att du lätt kan prata med dina kollegor och kunder.
Vår personal jobbar i team som tillsammans ansvarar för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Vi gillar medarbetare som tar stort ansvar i sin roll som städare och ger utrymme till våra anställda att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss
Ansökningssätt:
https://www.noxab.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Städare sökes till Företags- och Flyttstäd Stockholm

Ansök    Jun 15    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Här på NOX arbetar vi aktivt med utveckling för att höja värdet vi levererar till våra kunder och kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och chansen att växa i din roll på företaget. Vi är nu i behov av duktiga städare som kan bli en del av vår avdelning i Stockholm! Det är viktigt att du behärskar det svenska språket eller kan bra engelska så a... Visa mer
Här på NOX arbetar vi aktivt med utveckling för att höja värdet vi levererar till våra kunder och kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och chansen att växa i din roll på företaget.
Vi är nu i behov av duktiga städare som kan bli en del av vår avdelning i Stockholm!
Det är viktigt att du behärskar det svenska språket eller kan bra engelska så att du lätt kan prata med dina kollegor och kunder.
Vår personal jobbar i team som tillsammans ansvarar för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Vi gillar medarbetare som tar stort ansvar i sin roll som städare och ger utrymme till våra anställda att vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss.
Ansökningssätt:
Webb: https://www.noxab.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Jan 11    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt e... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post: [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Okt 26    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt e... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post: [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Dec 9    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt e... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post: [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Aug 26    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt ... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Sep 30    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt e... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post: [email protected] Visa mindre

Innesäljare till snabbt växande företag

Ansök    Okt 5    N-O-X AB    Telefonförsäljare
Om NOX NOX är ett av Uppsalas snabbast växande företag inom lokalvård och rut-tjänster. Vi är ett ungt företag med unga och drivna medarbete och har ett stort fokus på utveckling och innovation. Idag är vi drygt sextio anställda varav elva jobbar på det centralt belägna kontoret vid Vaksala torg. Verksamheten expanderar i hög takt och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss. Om tjänsten Vi söker en driven och målinriktad säljare till vår mar... Visa mer
Om NOX


NOX är ett av Uppsalas snabbast växande företag inom lokalvård och rut-tjänster. Vi är ett ungt företag med unga och drivna medarbete och har ett stort fokus på utveckling och innovation.


Idag är vi drygt sextio anställda varav elva jobbar på det centralt belägna kontoret vid Vaksala torg. Verksamheten expanderar i hög takt och vi söker dig som vill växa tillsammans med oss.


Om tjänsten


Vi söker en driven och målinriktad säljare till vår marknadsavdelning i Uppsala. Kundunderlaget är privatpersoner som själva kontaktat oss med intresse för våra tjänster och din roll är att sälja till dem via telefon och mail. Även om det inte är någon kallförsäljning så är resultatfokuset mycket högt och du måste vara en självständig person som drivs av att nå dina mål och att prestera.


En av våra målsättningar är att erbjuda branschens främsta service vilket innebär att kvaliteten är ett måste även i försäljningen. Du förstår att försäljning börjar med att lyssna och analysera behov men du förstår också att resultatet alltid avgörs i det första samtalet och att det är du som säljare som ansvarar för utgången.


Rollen innebär ett snävt fokus men är central i verksamheten och periodvis supportar du dina kollegor vilket ger variation i uppgifterna. Det kräver att du har en grundläggande förståelse för de flesta processerna i företaget och en djupgående förståelse för ett flertal. Du jobbar i vårt säljstöd, vårt affärssystem och vår ärendehantering vilket gör att god datorvana, förståelse för system och effektiv administration är en förutsättning för din framgång. Du kommer att genomgå en internutbildning inom våra tjänster, processer, system och försäljning. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Feb 13    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd el... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.
Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Jul 20    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt ... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du erfarenhet av städ och har bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Maj 29    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt ... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är nu i behov av någon med erfarenhet av flytt eller hemstäd och med egen bil.


Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.
Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Vikarie för fast städuppdrag utanför Uppsala.

Ansök    Dec 9    N-O-X AB    Kontorsstädare
Just nu letar vi efter någon att jobba som semestervikarie under slutet av december och större delen av januari. Arbetsplatsen är på ett stort företag, så om du har erfarenhet av städ på företag så är det meriterande. Det gäller en 60% med jobb varje vardag under dagtid. Jobbplatsen är utanför Uppsala, och du får betald restid räknad från Uppsala. Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att h... Visa mer
Just nu letar vi efter någon att jobba som semestervikarie under slutet av december och större delen av januari. Arbetsplatsen är på ett stort företag, så om du har erfarenhet av städ på företag så är det meriterande.


Det gäller en 60% med jobb varje vardag under dagtid. Jobbplatsen är utanför Uppsala, och du får betald restid räknad från Uppsala.


Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.
Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!


Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Jan 30    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd ... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.


För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!


Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.


Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.


Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Dec 30    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd el... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.
Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

NOX Teamleader inom flytt- och hemstäd.

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi söker nu en Teamleader för att arbeta mellan vår... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.


Vi söker nu en Teamleader för att arbeta mellan våra arbetsledare och personalen. Arbetsuppgifter är att praktiskt utföra utbildning av personal, besikta utförda jobb och även utföra vissa jobb själv.
Då vi har en del personal som enbart talar engelska och annan personal som enbart talar svenska, så måste du kunna båda språken.
Vi tänker oss också att du har flera års erfarenhet inom olika sorters städning och gärna jobbat med utbildning av personal tidigare.
Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil.
Intervjuer bokas in löpande. Så ansök innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Nov 20    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd el... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.
Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Okt 29    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd el... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.
Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected] Visa mindre

Erfarenhet av hemstäd samt körkort och bil? Vi söker dig!

Ansök    Sep 4    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med körkort och egen bil. Gär... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med körkort och egen bil. Gärna med erfarenhet av främst hemstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ och har körkort och bil så hör gärna av dig. Har du erfarenhet av hemstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Då kanske du är rätt person för oss. Just nu söker vi ännu fler hemstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Till dina arbetsuppgifter hör att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. I tjänsten som hemstädare arbetar du i team om två personer. Du och din kollega ansvarar för att hjälpa era egna kunder med deras regelbundna städning- ni kommer därför att känna till de kunder som ni åker till då ni har varit där förut och/eller kommer att besöka dem igen. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.Ansökningssätt: E-post [email protected] Webbplats www.noxab.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Erfarenhet av hemstäd samt körkort och bil? Vi söker dig!

Ansök    Sep 24    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med körkort och egen bil. Gär... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med körkort och egen bil. Gärna med erfarenhet av främst hemstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ och har körkort och bil så hör gärna av dig. Har du erfarenhet av hemstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Då kanske du är rätt person för oss. Just nu söker vi ännu fler hemstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Till dina arbetsuppgifter hör att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. I tjänsten som hemstädare arbetar du i team om två personer. Du och din kollega ansvarar för att hjälpa era egna kunder med deras regelbundna städning- ni kommer därför att känna till de kunder som ni åker till då ni har varit där förut och/eller kommer att besöka dem igen. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.Ansökningssätt: E-post [email protected] Webbplats www.noxab.se/jobba-hos-oss/ Visa mindre

Städare för ett fast uppdrag utanför Uppsala. Bil krävs.

Ansök    Sep 26    N-O-X AB    Städare/Lokalvårdare
Just nu letar vi efter någon att ta hand om städningen på ett större uppdrag. Det gäller en 60% med jobb varje vardag. Jobbplatsen är utanför Uppsala, och du får betald restid räknad från Uppsala.Du måste ha körkort och egen bil, då du kommer köra inte bara dig själv utan även din närmsta kollega dagligen. Naturligtvis så kommer vi ersätta dig för användandet av din egna bil.Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar ... Visa mer
Just nu letar vi efter någon att ta hand om städningen på ett större uppdrag. Det gäller en 60% med jobb varje vardag. Jobbplatsen är utanför Uppsala, och du får betald restid räknad från Uppsala.Du måste ha körkort och egen bil, då du kommer köra inte bara dig själv utan även din närmsta kollega dagligen. Naturligtvis så kommer vi ersätta dig för användandet av din egna bil.Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson.Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Ansökningssätt: E-post [email protected] Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Jun 10    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd ell... Visa mer
Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig. Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta. För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag! Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet. Ansökningssätt: E-post [email protected] Visa mindre

Flyttstädare sökes

Ansök    Aug 16    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
NOX är inte bara en städfirma, vi är så mycket mer än så. Vår drivkraft är att hjälpa andra människor och genom att hjälpa dem med städning får de tid över till att göra saker som får dem att må bra. I dagsläget är vi närmare 45 medarbetare som tillsammans arbetar mot samma mål- att leverera livskvalitet till andra människor. Vi söker nu ännu fler pålitliga och ansvarsfulla flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig som dela... Visa mer
NOX är inte bara en städfirma, vi är så mycket mer än så. Vår drivkraft är att hjälpa andra människor och genom att hjälpa dem med städning får de tid över till att göra saker som får dem att må bra. I dagsläget är vi närmare 45 medarbetare som tillsammans arbetar mot samma mål- att leverera livskvalitet till andra människor. Vi söker nu ännu fler pålitliga och ansvarsfulla flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Vi söker dig som delar våra värderingar och drivs av att hjälpa andra människor. Du har lätt för att kommunicera med både kunder och kollegor och du har en god förståelse för vad våra kunder förväntar sig. Du tycker om att arbeta i team tillsammans med andra men du är också självgående och strävar efter att göra ditt bästa när du besöker våra kunder. Vi är i behov av någon med egen bil och körkort och erfarenhet av att ha jobbat inom städ tidigare och som idag vill jobba med flyttstäd med oss.Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Det är du och dina kollegor som ser till att det är snyggt och rent innan köparen av bostaden eller den nya hyresgästen flyttar in. Detta innebär städning av allt från golv till tak. Varje person och team ansvarar för sin egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Visa mindre

Vi söker en ny kundtjänstmedarbetare

Ansök    Maj 27    N - O - X AB    Kundtjänstmedarbetare
Som Kundtjänstmedarbetare hos NOX hör du till marknadsavdelningen och rapporterar direkt till vår VD. Du är vårt ansikte utåt och är den som kunderna först möter när de ringer eller mailar till oss. Du tar emot och administrerar bokningar, svarar på frågor och hanterar ärenden. Vi vill hålla högst servicenivå i branschen och du är en avgörande del i den målsättningen. Arbetet är socialt och ansvarsrollen central vilket innefattar mycket kontakt med såväl k... Visa mer
Som Kundtjänstmedarbetare hos NOX hör du till marknadsavdelningen och rapporterar direkt till vår VD. Du är vårt ansikte utåt och är den som kunderna först möter när de ringer eller mailar till oss. Du tar emot och administrerar bokningar, svarar på frågor och hanterar ärenden. Vi vill hålla högst servicenivå i branschen och du är en avgörande del i den målsättningen. Arbetet är socialt och ansvarsrollen central vilket innefattar mycket kontakt med såväl kunder som de andra på kontoret. Arbetstiderna är måndag till fredag 08.00 - 17.00.

Vi söker dig som är positiv och glad, med ett stort driv och initiativförmåga. Hos oss arbetar man inte bara inom en process utan man bidrar aktivt till att utveckla den, sig själv och sina medarbetare. Du är en god relationsbyggare och en snabbtänkt problemlösare som alltid ger kunden en positiv upplevelse, även under stress. Det är en stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom kundtjänst och administration och kan uppvisa goda meriter från tidigare arbete.

Stämmer detta in på dig är du välkommen att skicka din ansökan via e-post.


NOX är ett annorlunda namn på ett annorlunda företag. Sedan starten för sex år sedan har vi strävat efter att vara nytänkarna inom Rut-branschen, att vara det moderna serviceföretaget. Vi är ett ungt företag med kreativa lösningar som drivs av utveckling och innovation.

Våra anställda är vår viktigaste resurs. Vår personal karakteriseras av unga och drivna människor som motiveras av utveckling av såväl organisationen som sig själva. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss. Företaget har idag drygt 50 anställda varav nio arbetar på det centralt belägna kontoret vid Vaksala torg. Verksamheten expanderar i hög takt vilket ger dig möjlighet att växa med oss. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Maj 17    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i... Visa mer
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected]


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Maj 3    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i... Visa mer
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected]


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Apr 17    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i... Visa mer
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected]


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Mar 29    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i... Visa mer
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected]


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Visa mindre

Har du städerfarenhet och bil och körkort? Då är du den vi söker!

Ansök    Apr 10    N - O - X AB    Städare/Lokalvårdare
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss. Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i... Visa mer
Har du erfarenhet av hemstäd, storstäd, flyttstäd eller motsvarande städuppdrag? Tycker du om att ta ansvar, ge god service och drivs du av att hjälpa andra människor? Har du tidigare jobbat som städare inom antingen hemstäd eller flyttstäd? Då kanske du är rätt person för oss! Just nu söker vi ännu fler hemstädare och flyttstädare som vill växa och utvecklas tillsammans med oss.

Som hemstädare arbetar du med att utföra städning av högsta kvalité hemma i privatpersoners bostäder. Som flyttstädare arbetar du med att förbereda en bostad för inflyttning. Oavsett arbetar du i team om två personer. Där ni tillsammans ansvarar för er egna prestation och för att hålla en hög och jämn kvalitet i städutförandet. Ni ansvarar till viss del också i arbetet med att värva fler kunder genom att leverera service och städning av högsta kvalitet.

Ansökningssätt:
E-post [email protected]


Vi är i behov av någon med erfarenhet av hemstäd eller flyttstäd. Men har du erfarenhet av annan typ av städ så hör gärna av dig.
Det är även viktigt att du behärskar det svenska språket då många av våra kunder endast pratar svenska. Och då vi jobbar i team så ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.

För närvarande är vi i ett mycket stort behov av någon med körkort och egen bil!

Vi rekryterar folk under hela ansökningsperioden så ansök redan idag!

Vi kan erbjuda dig ett jobb i en ung och växande organisation. Här på NOX arbetar vi aktivt med att höja det värde till levererar både våra kunder och våra kollegor- något som har gjort att vi sedan starten 2010 har växt till att vara 50 anställda. Hos oss är varje anställd delaktig i företagets framgång och målsättning och hos oss får du möjlighet att utvecklas både inom ditt yrke och som privatperson. Visa mindre