Lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Uppsala

Se lediga jobb som Kundtjänstmedarbetare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Jan 19    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Jobba hemifrån och bli expert på service med Webhelp och Electrolux!

Nytt
Är du social och tycker om att hjälpa andra? Nu söker vi fler kundservicemedarbetare till Electrolux där vi ger rådgivning och service till befintliga svenska och norska kunder. OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE Din roll på Webhelp kommer innebära att arbeta med kundservice för Electrolux, dina arbetsuppgifter är med fokus på att, på bästa möjliga sätt, lösa de problem kunden har gällande sin produkt. Vi på Electrolux och Webhelp strävar alltid efter ... Visa mer
Är du social och tycker om att hjälpa andra? Nu söker vi fler kundservicemedarbetare till Electrolux där vi ger rådgivning och service till befintliga svenska och norska kunder.
OM TJÄNSTEN SOM KUNDTJÄNSTMEDARBETARE
Din roll på Webhelp kommer innebära att arbeta med kundservice för Electrolux, dina arbetsuppgifter är med fokus på att, på bästa möjliga sätt, lösa de problem kunden har gällande sin produkt. Vi på Electrolux och Webhelp strävar alltid efter att ge den bästa möjliga kundservice med expertis och engagemang.
Detta kan vara en utmanande roll samtidigt som det kommer att vara otroligt utvecklande och lärorikt på en arbetsplats med högt i tak och hjälpsamma medarbetare. För dig med rätt drivkraft finns det även stora möjligheter till utveckling och det finns mängder med karriärmöjligheter inom företaget.
”Det som är så skönt är att du får ta eget ansvar men lämnas aldrig helt på egen hand, det kommer alltid finnas mentorer att rådfråga om stort och smått. Det är ett ständigt lärande vilket jag verkligen motiveras av.” – Johanna, Advisor
ÄR DET DIG VI SÖKER?
I arbetet kommer du lära dig att hantera olika sorters kunder; glada som arga, nöjda som missnöjda och kunniga som helt ovetande. Detta gör att vi söker efter dig som har lätt för att anpassa dig efter kundens behov och som inte har några problem att anpassa dig till nya situationer.
Du kommer få möjlighet att utveckla din retorik, lära dig konflikthantering, blir mer pedagogisk men framförallt kommer du lära dig vikten av att kommunicera med människor. Vi har alla varit nybörjare och vi har fantastiska kollegor och coacher som hjälper dig att utvecklas inom uppdraget.
Vi ser att du är motiverad och har viljan att utvecklas och lära dig nya saker samt har ett genuint intresse av människor. Grundläggande datorvana krävs för att klara av jobbet.
VAD VI KAN ERBJUDA DIG?
Kulturen på Webhelp och Electrolux genomsyras av teamwork och gemensamma aktiviteter vilket bidrar till vårt positiva arbetsklimat. Hos Electrolux arbetar idag ett glatt gäng på 70 personer, som alla hjälper och stöttar varandra i arbetet. Vi delar kontorsyta med många andra uppdrag så du kommer träffa många nya härliga människor och framtida vänner.
”Då vi alla arbetar mot samma mål, att hjälpa kunderna, finns ingen individuell rivalitet utan det känns verkligen att vi är ett team.” – Simon, Advisor
Ditt schema släpps en gång i månaden vilket gör att du kan planera din fritid samt att det även går att byta pass med kollegor.
START: 2022.02.23
PLACERINGSORT: Du arbetar permanent hemifrån från din folkbokförda adress (i Stockholms län med omnejd). Officiellt kommer du att tillhöra kontoret i Solna.
ANSTÄLLNINGSFORM: Heltid med en 6 månaders provanställning. (Under utbildningen på två veckor, så kommer du att vara 25% tjänstledig.)
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna. Mån-fre 07:30-18:00, helg 10:00-18:00 Visa mindre

Norsktalande Kundrelationsmedarbetare

Ansök    Jan 24    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Nytt
Företaget växer i Norge, och därför söker vi nu inför högsäsong till vår kund i Uppsala en norsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Tjänsten är på heltid från April och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail och sociala medier samt ha kontroll på dina ärenden och stötta medarbetare när belastningen är ... Visa mer
Företaget växer i Norge, och därför söker vi nu inför högsäsong till vår kund i Uppsala en norsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Tjänsten är på heltid från April och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail och sociala medier samt ha kontroll på dina ärenden och stötta medarbetare när belastningen är hög. De vanligaste ärendena idag består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den Svenska och Norska marknaden och lanseras även i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss.

Norska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.


Övrig information Start: April 2022 till September 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Kreta!

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Kundsupport till Aimo Parks Servicecenter i Uppsala

Ansök    Jan 10    Workz Sweden AB    Kundtjänstmedarbetare
*Vrooooom* - Aimo Park i Uppsala lägger in ytterligare en högre växel! Här går det undan och Aimo Park växer som aldrig förr. Vi söker därför fler kreativa problemlösare med hög servicekänsla, som är ute efter en fartfylld vardag full av kundkontakter. Skicka in din ansökan direkt! OM TJÄNSTEN Aimo Park behöver förstärkning till det schyssta kundserviceteamet i Uppsala. Idag består servicecentret av ett 20-tal kollegor som tillsammans jobbar för att ... Visa mer
*Vrooooom* - Aimo Park i Uppsala lägger in ytterligare en högre växel!

Här går det undan och Aimo Park växer som aldrig förr. Vi söker därför fler kreativa problemlösare med hög servicekänsla, som är ute efter en fartfylld vardag full av kundkontakter. Skicka in din ansökan direkt!

OM TJÄNSTEN

Aimo Park behöver förstärkning till det schyssta kundserviceteamet i Uppsala. Idag består servicecentret av ett 20-tal kollegor som tillsammans jobbar för att skapa högkvalitativ service för Aimo Parks kunder. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att besvara inkommande frågor från kunder via telefon, och till viss del mail. Ärendena varierar mycket och kan gälla allt inom bokningar/prisfrågor, felanmälningar och fakturafrågor.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen krävs ett stort serviceengagemang och goda kommunikativa kunskaper. Du gillar kundmötet och är van att hantera olika människor och se till deras specifika behov. Du bör också vara lösningsorienterad och nytänkande för att hitta de bästa utvägarna på kundernas förfrågningar. För att trivas i rollen ska du tycka om att ha en fartfylld vardag, och du stimuleras av att arbeta med många uppgifter parallellt.

Det kan mycket väl vara DIG vi letar efter, om du känner igen dig i ovanstående beskrivning och dessutom:

• Har en fullständig gymnasieutbildning
• Obehindrat behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Har en god datorvana
• Har minst två års arbetslivserfarenhet

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning, därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Efter genomförd utbildning blir du certifierad i kundservice.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor en dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och finns tillgänglig för dig.

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med inledande provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Placering: Uppsala
Arbetstider: Varierande schema, 40h/vecka. Schemaläggning kan ske under öppettiderna; Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. (Kontoret är öppet årets alla dagar).
Ansökan: sök tjänsten via vår hemsida, längst ner i annonsen. Vi genomför tester som första steg i rekryteringen. Testet skickas till din mail direkt efter ansökan och behöver slutföras, för att bli en aktuell kandidat. Se gärna filmen om vår rekryteringsprocess.
Kontakt: Vid frågor, kontakta vårt rekryteringsteam på [email protected]

OM AIMO PARK

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.

Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj men är nu garanterat fritt från sjölejon. Visa mindre

License Coordinator (one year contract)

Uppsala Monitoring Centre is recruiting a License Coordinator to join our team of highly motivated customer service professionals. This is a full-time position for 12 months, based in the heart of Uppsala, Sweden. This position may be filled before the close of applications, so please apply as soon as possible! Your role You will help UMC achieve its business goals and objectives, and secure funding, by maximising customer satisfaction. This includes he... Visa mer
Uppsala Monitoring Centre is recruiting a License Coordinator to join our team of highly motivated customer service professionals. This is a full-time position for 12 months, based in the heart of Uppsala, Sweden. This position may be filled before the close of applications, so please apply as soon as possible!

Your role
You will help UMC achieve its business goals and objectives, and secure funding, by maximising customer satisfaction. This includes helping customers with contracts and agreements, invoicing, general administration and support, interacting professionally with a wide variety of customers – ranging from start-ups to global businesses. As a member of the License Coordination Team you will also contribute to the maintenance and development of administrative processes, control functions, data handling and client management.

Key responsibilities

- Be an active, professional intermediary between our customers around the world and relevant UMC departments, mostly via written communication.
- Ensure customers have the appropriate product license.
- Maintain and develop efficient internal processes, to maximize time spent adding value to the customer experience.
- Handle orders and other enquiries.
- Perform high quality data entry and maintenance in various systems.
- Actively contribute to a positive and open work culture that encourages collaboration within the team as well as between teams.

The successful candidate will have experience working with business and IT systems processes, agreements, and/or customer service. Familiarity using Salesforce, Visma Business or other business administration systems is an advantage. They will have an excellent command of spoken and particularly written English, and an ability to understand communication at all levels of English language proficiency. Some competence in Chinese and other languages would be useful.

Candidates should be proactive, flexible, able to see the big picture, and have great interpersonal skills. Experience in the life science sector or working in an international environment would be an advantage but is not required.

We are looking for someone with an interest in digitalization, perhaps with ongoing or completed studies related to digitalization, business administration, business development, or business law.

Candidates should be social, independent, confident, and eager to learn. Other attributes include being responsible, self-motivated, innovative, analytical, organised, and solutions oriented.

The successful candidate is required to be an EU/EES/Swiss citizen.

Uppsala Monitoring Centre (UMC) is a centre for international service and scientific research in the field of pharmacovigilance. We are the WHO Collaborating Centre for International Drug Monitoring, and manage the technical and operational aspects of the WHO Programme for International Drug Monitoring since 1978.

As an independent, non-profit foundation, we support the World Health Organization, regulatory authorities, and other stakeholders who share our vision of advancing medicines safety. Through research and development of new scientific methods, we explore the benefits and harms of medicines for patients, and offer products and services used by health authorities and the pharmaceutical industry worldwide. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Extrajobb som kundtjänstmedarbetare på läkemedelsföretag i Uppsala!

Jobbeskrivning Vi söker just nu extraarbetare som ska jobba i kundtjänst hos en av våra kunder i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsbranschen. Arbetet går ut på att svara i telefon, hantera mail och att eventuellt ringa upp kunder vid behov. Det är väldigt viktigt att du är social, strukturerad och serviceinriktad. Vi ser att du gärna är tillgänglig för arbete ca 2 dagar i veckan och flexibel att hoppa in på relativt kort varsel. Arbetet är ... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker just nu extraarbetare som ska jobba i kundtjänst hos en av våra kunder i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsbranschen.

Arbetet går ut på att svara i telefon, hantera mail och att eventuellt ringa upp kunder vid behov. Det är väldigt viktigt att du är social, strukturerad och serviceinriktad.

Vi ser att du gärna är tillgänglig för arbete ca 2 dagar i veckan och flexibel att hoppa in på relativt kort varsel. Arbetet är förlagt måndag-fredag 8-16:30.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad. Tjänsten är med start omgående och tillsvidare, därmed ser vi gärna att du har löpande studier eller annat huvudsakligt arbete vid sidan av och att du vill arbeta långsiktigt.

Krav för tjänsten:
- Svenska, flytande i tal och skrift
- Engelska, flytande i tal och skrift
- Kunskap och erfarenhet av officepaketet
- Har ett godkänt utdrag ur polisens belastningsregister

Meriterande för tjänsten:
-Tidigare erfarenhet av liknande arbete
- Erfarenhet inom läkemedelsbranschen

Intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare sökes till läkemedelsföretag i Uppsala!

Jobbeskrivning Vi söker nu en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare på heltid hos en av våra kunder i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsbranschen. Arbetet går ut på att svara i telefon, hantera mail och att eventuellt ringa upp kunder vid behov. Det är väldigt viktigt att du är social, strukturerad och serviceinriktad. Det är meriterande om du har arbetat med liknande tidigare och även om du har erfarenhet från läkemedelsbranschen. Arbetet... Visa mer
Jobbeskrivning
Vi söker nu en serviceinriktad kundtjänstmedarbetare på heltid hos en av våra kunder i Uppsala. Företaget är verksamma inom läkemedelsbranschen.

Arbetet går ut på att svara i telefon, hantera mail och att eventuellt ringa upp kunder vid behov. Det är väldigt viktigt att du är social, strukturerad och serviceinriktad. Det är meriterande om du har arbetat med liknande tidigare och även om du har erfarenhet från läkemedelsbranschen.

Arbetet är förlagt måndag-fredag 8-16:30.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är pigg, kvalitetsmedveten, ansvarstagande och serviceinriktad. Tjänsten är på heltid med start omgående och tillsvidare, därmed ser vi gärna att du vill arbeta långsiktigt.

Krav:
Svenska, flytande i tal och skrift
Engelska, flytande i tal och skrift
Kunskap och erfarenhet av officepaketet

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se

Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess.

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande:

• Kollektivavtal
• Tjänstepension
• Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner
• Försäkringar
• Marknadsmässig lön
• Karriär och utveckling

Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. Visa mindre

Driven Customer Operations och finsktalande kundrelationsansvarig

Ansök    Jan 3    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från ... Visa mer
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. Så effektivisering, ansvarskänsla och utveckling är viktiga moment. De vanligaste ärendena idag består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.
Vi ser gärna att du över tid är intresserad av att få ett mer övergripande ansvar för både kundrelationer och back-office.

Övrig information Start: Januari 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare hos NOX

Ansök    Dec 31    N-O-X AB    Kundtjänstmedarbetare
Om NOX NOX är ett annorlunda namn på ett annorlunda företag. Sedan starten för sex år sedan har vi strävat efter att vara nytänkarna inom Rut-branschen, att vara det moderna serviceföretaget. Vi är ett ungt företag med kreativa lösningar som drivs av utveckling och innovation. Vår personal karakteriseras av unga och drivna människor som motiveras av utveckling av såväl organisationen som sig själva. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss. Företaget h... Visa mer
Om NOX
NOX är ett annorlunda namn på ett annorlunda företag. Sedan starten för sex år sedan har vi strävat efter att vara nytänkarna inom Rut-branschen, att vara det moderna serviceföretaget. Vi är ett ungt företag med kreativa lösningar som drivs av utveckling och innovation.
Vår personal karakteriseras av unga och drivna människor som motiveras av utveckling av såväl organisationen som sig själva. Vi söker nu dig som vill utvecklas med oss. Företaget har idag drygt 50 anställda varav nio arbetar på det centralt belägna kontoret vid Vaksala torg. Verksamheten expanderar i hög takt vilket ger dig möjlighet att växa med oss.
Om tjänsten
Som Kundtjänstmedarbetare hos NOX hör du till marknadsavdelningen och rapporterar direkt till vår VD. Du är vårt ansikte utåt och är den som kunderna först möter när de ringer eller mailar till oss. Du tar emot och administrerar bokningar, svarar på frågor och hanterar ärenden. Vi vill hålla högst servicenivå i branschen och du är en avgörande del i den målsättningen. Arbetet är socialt och ansvarsrollen central vilket innefattar mycket kontakt med såväl kunder som de andra på kontoret.
Om den vi söker
Vi söker dig som är positiv och glad, med ett stort driv och initiativförmåga. Hos oss arbetar man inte bara inom en process utan man bidrar aktivt till att utveckla den, sig själv och sina medarbetare. Du är en god relationsbyggare och en snabbtänkt problemlösare som alltid ger kunden en positiv upplevelse, även under stress. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av kundtjänst eller kundadministration via telefon men vi söker i första hand rätt person och inte rätt meriter.
Stämmer detta in på dig är du välkommen att skicka din ansökan via e-post. Visa mindre

Driven Customer Operations och finsktalande kundrelationsansvarig

Ansök    Dec 29    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från ... Visa mer
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. Så effektivisering, ansvarskänsla och utveckling är viktiga moment. De vanligaste ärendena idag består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.
Vi ser gärna att du över tid är intresserad av att få ett mer övergripande ansvar för både kundrelationer och back-office.

Övrig information Start: Januari 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Deltidsjobb kundtjänst!

Ansök    Dec 27    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Är du student? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid. A... Visa mer
Om tjänsten
Är du student? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid.

Arbetstempot i rollen är högt och för att passa in så bör du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning samt hjälper till på Arlandas terminal med att transportera och bära väskor.

Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Arbetstiderna är enligt följande:
Arbete ca. 2 dagar i veckan.
16-21 vardagskvällar.
08-18 helger.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Visa mindre

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Våra grundstenar Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. För oss är kundservice på riktigt! Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambit... Visa mer
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu en kundorienterad, utåtriktad och glad person med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
(Glimmervägen 10, 191 62 Sollentuna)
 
Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.  Om tjänsten:  Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, f... Visa mer
Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. 

Om tjänsten: 

Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, felparkerade bilar samt göra felanmälningar och säkerställa att ärendet hanteras av rätt insats. 

Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande: 

· Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus 

· Du drivs av att jobba mot uppsatta mål 

· Du kan ha många bollar i luften och kan arbeta i flera olika system samtidigt 

· Du trivs i högt tempo och är stresstålig 

· Du är kommunikativ och en teamspelare 

· Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo 

Krav för tjänsten: 

· Gymnasieutbildning 

· God datorvana 

· Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift 

· Erfarenhet inom administrativt arbete/ service 

Start: Omgående 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Kraftsam med inledande provanställning 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Placering: Uppsala 

Arbetstider: Varierande schema, 40 h/vecka

Öppettider: Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar

Aimo Park AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Deltidsjobb kundtjänst!

Ansök    Dec 22    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Är du student? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid. A... Visa mer
Om tjänsten
Är du student? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid.

Arbetstempot i rollen är högt och för att passa in så bör du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning samt hjälper till på Arlandas terminal med att transportera och bära väskor.

Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Arbetstiderna är enligt följande:
Arbete ca. 2 dagar i veckan.
16-21 vardagskvällar.
08-18 helger.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Visa mindre

Kundsupport/ Servicemedarbetare/ Kontigo Care AB

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som kon... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 8 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Kontigo Care AB.

Om företaget:

Kontigo Care AB erbjuder digitala verktyg för en effektivare beroendevård. Bolaget har utvecklat Previct som är en digital plattform för beroendevård som med hjälp av nykterhetstester i realtid och avancerad beteendeanalys hjälper vården att tidigt identifiera återfall och effektivisera behandlingen. Företaget grundades 2013 och målsättningen har sedan start varit att revolutionera beroendevården med digitala lösningar i framkant. Plattformen finns tillgänglig hos såväl offentliga som privata vårdgivare över hela Sverige och i ett flertal europeiska länder. På Kontigo Care välkomnas du av cirka 15 anställda, där du i den här rollen ingår i ett team på tre personer.

Arbetsuppgifter:

I rollen som service/supportmedarbetare arbetar du med att ge teknisk support via telefon och e-post av företagets egenutvecklade webbaserade vårdplattform Previct, med tillhörande app och alkoholmätare. I arbetsuppgifterna ingår även att utföra service på alkoholmätare och andra servicerelaterade ärenden internt vilket innebär att du har mycket intern kommunikation med övriga avdelningar.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Tidigare erfarenhet av service- eller supportarbete
• Gymnasial utbildning
• Goda kunskaper i svenska och engelska
• Tekniskt intresse
• Goda kunskaper i Officepaketet är meriterande

Som person är du noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du är flexibel och anpassningsbar i ditt arbete och kan snabbt växla mellan arbetsuppgifter. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt besitter förmågan att sätta dig in i andra personers perspektiv.

Övrig information:

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse


Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundsupport, servicemedarbetare, teknik, service, kundkontakt, support, koordinator, kundtjänst, teknisk support, kundmottagare, kommunikation, heltid Visa mindre

Kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronan

Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till dina kunder, då är det här rätt tjänst för dig. Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö. Vi söker efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala. Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till ... Visa mer
Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till dina kunder, då är det här rätt tjänst för dig. Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö. Vi söker efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att multitaska, dvs. att du kan tala i telefon, registrera vad kunden säger samtidigt som du söker efter information på datorn. Du kommer du tillhöra ett mindre team och för att få bästa möjliga start kommer du läras upp av en rutinerad kollega.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på deltid hos Vasakronan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, kontorstider där vi har som krav att man ska vara tillgänglig 2 ggr/vecka. Passen är förlagda både heldagar och halvdagar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

ARBETSUPPGIFTER
Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person. Vasakronan har en vision om att leverera riktigt bra service till samtliga kunder, där är du ansvarig genom ditt kundbemötande. Du arbetar i ett team med såväl deltids- som heltidskollegor, du kommer att tillhöra Academic Works studentpool.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier


* Har stort intresse att arbeta med kundservice och kundhantering via telefon och mail
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen


Har du arbetat i systemet Trio är det meriterande, dock inget krav.

Som person är du serviceminded och brinner för att alltid ge bästa servicen. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundservicemedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög servicenivå och kan bidra med ett glatt humör.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid. Behovet kommer variera, ca 10-16 tim/veckan
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vasakronans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vasakronan är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan brinner för att utveckla koncept för fastigheter och är ledande inom bland annat kontorsmiljöer, där deras egna kontor i Stockholm är välbesökt från världens alla hörn till följd av dess unika koncept. Visa mindre

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Våra grundstenar Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. För oss är kundservice på riktigt! Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambit... Visa mer
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu en kundorienterad, utåtriktad och glad person med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
(Glimmervägen 10, 191 62 Sollentuna)
 
Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com Visa mindre

Kundtjänstrådgivare till vårt kontor på Drottninggatan

Länsförsäkringar Uppsala Som medarbetare i kundtjänst på Drottninggatan är du den som våra nya och befintliga bankkunder först kommer i kontakt med – när de kommer in på kontoret eller hör av sig på andra sätt. Du hjälper dem vidare i ärenden kopplade till våra tjänster inom spara, låna och betala. Din ambition är att leverera en kundupplevelse i världsklass! Mer om jobbet Du blir en del av ett team med mycket erfarenhet och andra kollegor inom bank, f... Visa mer
Länsförsäkringar Uppsala

Som medarbetare i kundtjänst på Drottninggatan är du den som våra nya och befintliga bankkunder först kommer i kontakt med – när de kommer in på kontoret eller hör av sig på andra sätt. Du hjälper dem vidare i ärenden kopplade till våra tjänster inom spara, låna och betala. Din ambition är att leverera en kundupplevelse i världsklass!

Mer om jobbet
Du blir en del av ett team med mycket erfarenhet och andra kollegor inom bank, försäkring och fastighetsförmedling finns nära till hands för att kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga service utifrån deras behov. Vi jobbar nära varandra, har kul tillsammans och gör många gemensamma affärer.

Satsar du på oss så satsar vi på dig. Det innebär att vi gärna ser dig utvecklas vidare inom bolaget. Vi vet att medarbetare som får utvecklas och växa mår bra och därför har vi en aktiv dialog om din fortsatta utveckling på kort och lång sikt.  
Vi vet också att hälsa är en förutsättning för bra prestation och hållbarhet över tid. Det kommer du att märka som medarbetare hos oss.

Vi är oerhört stolta över att ha blivit tilldelade utmärkelsen Årets arbetsgivare i Brilliant Awards 2021 - en utmärkelse som helt baseras på svaren våra medarbetare givit i våra medarbetarenkäter.

Vem är du?
Kort sagt – en ambitiös, flexibel och förtroendeingivande relationsskapare som smittar omgivningen med glädje.

Du har tidigare jobbat med kundbemötande och kan med optimism se lösningar och möjligheter. Du trivs med en händelserik vardag och bidrar till helheten genom flexibilitet och prestigelöshet, samtidigt som du genom effektivt och strukturerat arbete uppnår goda individuella resultat. Du uttrycker dig pedagogiskt och enkelt i olika kanaler och har sedan tidigare erfarenhet av administrativ ärendehantering och dokumentation.

Länsförsäkringar Uppsalas värdeord är affärsmässighet, handlingskraft och engagemang. Allt vi gör präglas av detta, och det är också egenskaper vi söker hos dig.

För att försöka vara så fördomsfria som möjligt i vår rekrytering använder vi tester i samband med ansökan.

Intresserad och vill veta mer?
Vill du veta mer om rollen kontaktar du gruppchef Pauline Lag på 018-68 56 59.
Facklig kontaktperson för Forena är Desirée Janson Arman, 018-68 55 88.

Om oss
Att jobba i ett företag med 147 000 ägare är annorlunda. Det påverkar nästan allt vi gör. Vi måste till exempel vara extra bra på att se och förstå de verkliga behoven hos människor och företag som lever och verkar här. Men vi kan också tänka mer långsiktigt och bidra till hållbarheten i vårt län, på riktigt. Helt enkelt engagera oss i sådant som vi vet ligger våra kunder varmt om hjärtat. Tillsammans skapar vi trygghet och förverkligar drömmar.

Sista ansökningsdag: 2022-01-16 Visa mindre

Norsktalande kundtjänstmedarbetare till Discovery+

Om tjänsten Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Talar och skriver du obehindrat på norska och engelska? Då kan du vara rätt person för oss! Som kundtjänstmedarbetare på Discovery+ blir du ansiktet utåt när det gäller kundfrågor. Du kommer sköta kommunikationen med olika kunder genom telefon, mail, chatt och sociala medier. I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:... Visa mer
Om tjänsten
Brinner du för att ge det lilla extra och erbjuda kunden mer än vad som förväntas? Talar och skriver du obehindrat på norska och engelska? Då kan du vara rätt person för oss!
Som kundtjänstmedarbetare på Discovery+ blir du ansiktet utåt när det gäller kundfrågor. Du kommer sköta kommunikationen med olika kunder genom telefon, mail, chatt och sociala medier.

I din roll som kundtjänstmedarbetare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:

• Vägleda kunder via telefon/mail/chatt/sociala medier.
• Ansvara för kundens löpande frågor och hjälpa på bästa sätt.
• Bidra till utveckling av arbetsrutiner samt kvalitetssäkra processer.

Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående. Arbetet bedrivs hemifrån och specifik bostadsort är därmed oviktig.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar ett högt tempo. Det är viktigt att du har god telefon- och datavana då dessa är dina främsta arbetsverktyg. Du har en förmåga att se helheten utifrån ett större perspektiv. Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Vidare är du en person som är bra på att planera, prioritera och strukturera ditt arbete.

Viktigt för tjänsten är:
• Du har en utmärkt förmåga att uttrycka dig på norska och engelska i tal och skrift.
• Tidigare erfarenhet av service och kundkontakt.
• Du är en god kommunikatör och har känsla för detaljer som gör skillnad för kundens upplevelse.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Adecco
Adecco är en del av det multinationella företaget Adecco Group. Adecco Group är en av världens ledande leverantörer av HR-lösningar och ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Som konsult hos oss får du möjligheten att arbeta hos flera av våra spännande kunder och varje dag utveckla dig själv och dina kompetenser. Ta chansen att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss på Adecco!
Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till att vi går till jobbet varje dag.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Marie Ekvall via [email protected] alt. 0736 84 72 01
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, kuntjänstmedarbetare, sociala medier, kundservice, norska, norsktalande Adecco Visa mindre

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Dec 17    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Driven Customer Operations och finsktalande kundrelationsansvarig

Ansök    Dec 17    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från ... Visa mer
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. Så effektivisering, ansvarskänsla och utveckling är viktiga moment. De vanligaste ärendena idag består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.
Vi ser gärna att du över tid är intresserad av att få ett mer övergripande ansvar för både kundrelationer och back-office.

Övrig information Start: Januari 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Våra grundstenar Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. För oss är kundservice på riktigt! Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambit... Visa mer
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu en kundorienterad, utåtriktad och glad person med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
(Glimmervägen 10, 191 62 Sollentuna)
 
Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com Visa mindre

Hyresgästföreningen Riksförbundet söker rådgivare med placering i Uppsala

Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den. Hyresgästföreningen har satt ett h... Visa mer
Hyresgästföreningen är en modern och stark folkrörelse med över en halv miljon medlemmar. Vi driver bostadsfrågor i både stort och smått - allt från omfattande lagförändringar till den lilla lekplatsen på gården som behöver rustas upp. Vi arbetar för ett samhälle där alla ska ha rätt att bo, råd att bo och ha inflytande över siitt boende. På det sättet deltar vi i samällsutvecklingen, driver på och tar ansvar för den.Hyresgästföreningen har satt ett högt mål i att bli fler medlemmar och förtroendevalda. Inom Servicecenter arbetar vi ständigt med att ta fram nya sätt för rekrytering av nya medlemmar, behålla medlemmar och få fler medlemmar i föreningen att engageras sig. Du kommer in i en tid av nytänkande där Servicecenter är inne i en förändringsprocess för att lyckas med målen. Det är viktigt att du är öppen för förändringar, nytänkande och att testa nya saker.


På Servicecenter i Uppsala arbetar ett trettiotal medarbetare, alla med ett stort engagemang för att vår service ska uppfyllamedlemmarnas förväntningar. Vi söker dig som har erfarenhet av servicearbete i form av rådgivning eller liknande. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och att du har en god människokännedom. Du ska kunna arbeta självständigt men också kunna samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten.Arbetsuppgifter

• Du ansvarar för första kontakten in i föreningen per telefon och e-post
• Du levererar service till föreningens medlemmar samt blivande medlemmar utifrån medlemmens behov
• Du handhar frågor som rör det enskilda boendet. Det kan bl.a. gälla frågor om byte av lägenheter, andrahandsuthyrning, ombyggnad, hyror och reparationer.Kvalifikationer

• Du är flexibel och har god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt
• Du trivs med att arbeta i grupp där alla tar gemensamt ansvar och tycker det är roligt och stimulerande att hjälpa våra medlemmar Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer
• Du arbetar bra med komplexa frågor och löser komplicerade problem
• Du är kvalitetsmedveten och noggrann
• Du har god datorvana och kunskaper i OfficepaketetMeriterande om du även har

• Arbetat med telefon som ditt främsta arbetsverktyg Språkkunskaper utöver svenska och engelska.
• Erfarenhet från föreningsarbete och kännedom om bostadssektorn Juridisk översiktskurs eller motsvarandeTjänsten är en tillsvidareanställning med tillträdesdag enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Arbetsplatsen är belägen centralt i Uppsala, med närhet till tåg och bussförbindelser.

Vi är en hälsodiplomerad arbetsplats!Att arbeta hos oss
Mångfald och en humanistisk grundsyn är viktiga värden i vår organisation och en självklarhet för oss alla som arbetar här. Hos oss möts du av engagerade och trevliga kollegor och kommer till en arbetsplats med goda anställningsvillkor.Upplysningar
Mer information om tjänsten lämnas av gruppchef Maria Moutran, telefon 010-459 11 58..

Fackliga kontaktpersoner, för Handels Pernilla Palmqvist, telefon 010-459 27 16, för SACO Josefin Moback, telefon 010-459 11 43.Ansökan
Ansökan görs via vår e-rekrytering, som du når via annonsen under lediga jobb på vår hemsida www.hyresgastforeningen.se senast den 14 januari 2022.Hyresgästföreningen finns över hela Sverige, uppdelat på nio regioner och ett förbundskontor i Stockholm. Vi är cirka 10 000 förtroendevalda och 850 anställda som tillsammans arbetar för att du och dina grannar ska ha ett bra boende. Med en stark lokal närvaro i bostadsområdet är vi den naturliga mötesplatsen för boendefrågor. Tillsammans gör vi skillnad för dagens och morgondagens hyresgäster. Visa mindre

Kundinformatör, vikariat

Ansök    Dec 15    REGION UPPSALA    Kundtjänstmedarbetare
Kundtjänst Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetens... Visa mer
Kundtjänst

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, ekonomi, kommunikation, försäljning och kundtjänst.

Vår verksamhet
Kundtjänst är ULs ansikte utåt, det är vi som ansvarar för resenärernas service och upplevelse. Att jobba med något som berör så många varje dag är utmanande, ansvarsfullt och tillfredsställande. Att jobba hos oss innebär att bidra till en attraktiv kollektivtrafik och ökat hållbart resande, för att underlätta vardagen och möta behoven i ett växande län. Nu söker vi en noggrann och serviceinriktad kundinformatör för vikariat!

Kundtjänstenheten ansvarar för att ge kunderna service genom försäljning, trafikupplysning och trafikinformation. Enheten har även hand om förseningsersättning, kundsynpunkter, administration och information av sjukresor, reklamationer samt support av våra digitala försäljningskanaler. Kommunikationen med kunderna sker via telefon, chatt, mejl, brev, Facebook samt i butiken UL Center i Uppsala.

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba på en arbetsplats med god arbetsmiljö, som ger utrymme för personlig och professionell utveckling.

Ditt uppdrag
Som kundinformatör är din uppgift att ge våra kunder support via våra olika kommunikationskanaler, däribland chatt, telefon och mail.

Arbetsuppgifterna innefattar även att möta våra kunder i vår butik UL Center. Detta kan exempelvis handla om köp av biljetter, återköp, att informera kring trafik, och att hjälpa kunden med UL-appen.

Vid behov kan det även ingå att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på vår enhet såsom administration, handläggning och trafikinformation. Vi värdesätter teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång. På förvaltningen jobbar vi aktivt med bemötandefrågor och vi värnar om den varma och öppna stämningen på arbetsplatsen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska. Du har erfarenhet av att ge kundservice i olika kanaler och administration i kundhanteringssystem. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och kan söka information.

Det är meriterande med erfarenhet av skriftlig kommunikation med kunder via Facebook, chatt, telefon och mail.

Din kompetens
Du är grym på kundservice och älskar att möta kunder. Du är kvalitetsmedveten och lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer.

Du ger ett serviceinriktat och professionellt bemötande genom att vara lugn, uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar bra med andra människor, du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat från den 1/1-22 till den 31/8-22.

Vi har öppet alla dagar året runt, vardagar 6.00 till 22.00 och helger 08.00 till 22.00, vilket innebär både helg- och kvällsarbete med schemaläggning.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra. Så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Enhetschef Britt-Marie Hafelt, 018-617 49 52, [email protected]
För Saco Monica Edling, [email protected]
För Vision Christina Nordlund, 018-611 19 07, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Ta nästa kliv hos oss som kundtjänstmedarbetare!

Ansök    Dec 14    Berry Invest AB    Kundtjänstmedarbetare
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation! Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provision Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbtänkt problemlösare - Är flytande i tal och skrift på svenska - Gillar ... Visa mer
Berry Invest är inne i en expansiv fas där vi söker dig som vill tjäna mycket pengar, utvecklas inom försäljning och kundrelation!
Dina arbetsuppgifter:
- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provision


Vi söker dig som:
- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- Utbildning i världsklass
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- Tävlingar med grymma prisutdelningar


Känner du dig träffad? Tveka inte på att skicka in en ansökan! Visa mindre

Deltidsjobb kundtjänst!

Ansök    Dec 14    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar och får röra på dig? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera vä... Visa mer
Om tjänsten
Har du en annan huvudsaklig sysselsättning? Är du intresserad av en utvecklande deltidsjobb där du får ta mycket eget ansvar och får röra på dig? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på deltid med start i januari. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag på deltid.

Arbetstempot i rollen är högt och för att passa in så bör du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning samt hjälper till på Arlandas terminal med att transportera och bära väskor.

Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Öppettiderna är mån- fre 07-22. Vissa helger kan förekomma.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.  Om tjänsten:  Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, f... Visa mer
Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. 

Om tjänsten: 

Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, felparkerade bilar samt göra felanmälningar och säkerställa att ärendet hanteras av rätt insats. 

Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande: 

· Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus 

· Du drivs av att jobba mot uppsatta mål 

· Du kan ha många bollar i luften och kan arbeta i flera olika system samtidigt 

· Du trivs i högt tempo och är stresstålig 

· Du är kommunikativ och en teamspelare 

· Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo 

Krav för tjänsten: 

· Gymnasieutbildning 

· God datorvana 

· Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift 

· Erfarenhet inom administrativt arbete/ service 

Start: Omgående 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Kraftsam med inledande provanställning 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Placering: Uppsala 

Arbetstider: Varierande schema, 40 h/vecka

Öppettider: Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar

Aimo Park AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Timvikarierande kundtjänsthandläggare

Ansök    Dec 13    Trafikverket    Kundtjänstmedarbetare
Som Kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet. Timvikarierande kundtjänsthandläggare Arbetsuppgifter Förarprov är en enhet inom Trafikverket vars uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Just nu söker vi timvikarierande kundtjänsthandläggare till vårt förarprovskontor i Uppsala.  ... Visa mer
Som Kundtjänsthandläggare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.


Timvikarierande kundtjänsthandläggare

Arbetsuppgifter

Förarprov är en enhet inom Trafikverket vars uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Just nu söker vi timvikarierande kundtjänsthandläggare till vårt förarprovskontor i Uppsala. 
Du kommer att vara Förarprovs ansikte utåt och möta våra kunder i receptionen. I arbetsuppgifterna ingår det att förrätta kunskapsprov både i grupp, individuellt och ibland med tolk. I samband med kunskapsproven genomför du ID-kontroller. Du hjälper även våra kunder vid fotografering för körkort och vid bokning av provtider. Exempel på andra arbetsuppgifter kan vara: 
kontakta kunder via mail/ telefon vid ändringar i provbokningar
ge information, vägledning och rådgivning till kunderna i väntrummet
hämta och lämna Trafikverkets bilar på service/reparation

Som kundtjänsthandläggare möter du många olika kunder varje dag och ett professionellt kundbemötande är avgörande för att ge kunden bra förutsättningar. Våra kunder ska alltid känna sig välkomna, få tydlig information och de bästa förutsättningarna inför sitt förarprov.
Trafikverkets Förarprovskontor i Uppsala har öppet måndag till fredag. Som timvikarie hos oss börjar du med en sammanhängande introduktionsperiod på c:a 1 vecka, då du tillsammans med din handledare bekantar dig med arbetsuppgifterna och system vi jobbar i. Efter denna tid blir du inkallad på arbetspass de dagar då behovet hos verksamheten uppstår.

Övrig information

Vi använder främst mail (från mejladress: [email protected]) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!
I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.
Det preliminära urvalet för tjänsten kommer att ske under v. 3/2022. Samma vecka är det tidigast som inbjudan till webbaserade tester kommer skickas ut till de sökande vi väljer att gå vidare med. Innan dess kommer vi inte kunna ge några besked om status i rekryteringen. Intervjuerna är preliminärt planerade att hållas v. 4 och 5. Rekryterande chef har semester under jul-och nyårsperioden. Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att maila dem till rekryterande chef på [email protected]
Anställningen är en visstidsanställning på timbasis med start i februari-mars 2022, t o m 31 december 2022. Timlön utgår.

Kvalifikationer

Vem är du?
För att lyckas och trivas i den här rollen behöver du ha ett starkt kundfokus, god samarbetsförmåga och vara flexibel. Du kommer träffa nya människor varje dag, därför är det viktigt för oss att du är kommunikativ och kan förmedla ditt budskap på ett tydligt och respektfullt sätt. Du har god problemlösningsförmåga. Du känner dig trygg i din yrkesroll, arbetar självständigt och hittar rätt förhållningssätt för alla jobbsituationer.
Vi söker dig som:
har en avslutad och godkänd gymnasieutbildning
är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
har B-körkort
har aktuell erfarenhet av arbete i reception/ kundtjänst/ informationsdisk, med frekventa personliga (face-to-face) kontakter
har god datorvana och goda kunskaper i Office-paketet
har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du:
har för tjänsten relevant arbetslivserfarenhet från statlig/ offentlig verksamhet.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till globalt bolag inom bilbranschen!

Arbetsbeskrivning Autorekrytering söker kundservicemedarbetare till vårt kundföretag som är värlsdsledande inom sin nisch i bilbranschen. I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i avdelningen för den svenska marknaden och erbjuda förstklassig service till deras kunder i Sverige. Om du som person brinner för service, att vara med från början till slut och tänker utanför boxen, ansök redan idag! I rollen besvarar du frågor från kunder via ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Autorekrytering söker kundservicemedarbetare till vårt kundföretag som är värlsdsledande inom sin nisch i bilbranschen.

I rollen som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i avdelningen för den svenska marknaden och erbjuda förstklassig service till deras kunder i Sverige.
Om du som person brinner för service, att vara med från början till slut och tänker utanför boxen, ansök redan idag!

I rollen besvarar du frågor från kunder via mail och telefon, tar emot beställningar, skapar och lägger upp ordrar och ser till så att allting är korrekt upplagt i systemet. Det ingår även att arbeta med merförsäljning genom att följa upp leads och köpsignaler i din konsumentkommunikation. Du förväntas kunna prioritera och föra vidare kundernas feedback.

Du är effektiv och kontinuerligt arbetar aktivt med att identifiera, föreslå och driva igenom utvecklings- och förbättringsförslag tillsammans med teamet och företaget i syfte att ytterligare förbättra kvalitet och effektivitet i processer och konsumentdialogen.

Tjänsten är på heltid (40h/v) med start omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.


Din Profil
I övrigt för att passa in i den här rollen är det viktigt att:
Du har 1-2 års erfarenhet i en roll där du arbetat i systemet SAP
har en hög serviceinriktad personlighet
stresstålig och viljan att lära sig
erfarenhet från en tidigare roll i någon form relaterat till kundtjänst
Van att arbeta i en agil arbetsmiljö
I och med att företaget jobbar på en global nivå är det viktigt att du har goda kunskaper i det engelska språket, både tal och skrift.

Meriterande är om du har någon erfarenhet eller intresse från/utav bilbranschen och/eller erfarenhet från roller på stora/globalt bolag sedan tidigare


Om företaget
Mer om företaget ges vid evenuell intervju.

Kontaktuppgifter
Frågor om tjänsten och processen besvaras av Autorekrytering och ansvarig rekryterare Tor Linné,
[email protected]

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Finsktalande kundservicemedarbetare / Kundtjänst / Kundsupport

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Housecar.

Om företaget:

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns Housecar på den svenska och norska marknaden och kommer inom kort lanseras även i Finland. Läs mer om Housecar på https://housecar.se/

Arbetsuppgifter:

I rollen som finsk kundtjänstmedarbetare hos Housecar ansvarar du för att besvara inkommande ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier. Frågorna du hanterar är av olika omfattning, de vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du ingår i kundtjänstteamet som arbetar i tätt samarbete med varandra. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp en effektiv kundsupport.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Finska som modersmål
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datorvana
• Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med service

Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, administration, finska, Uppsala, finsktalande, Housecar, husbilar, uthyrning, kundservice, service, Heltid Visa mindre

Finsktalande kundservicemedarbetare / Kundtjänst / Kundsupport

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Housecar.

Om företaget:

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns Housecar på den svenska och norska marknaden och kommer inom kort lanseras även i Finland. Läs mer om Housecar på https://housecar.se/

Arbetsuppgifter:

I rollen som finsk kundtjänstmedarbetare hos Housecar ansvarar du för att besvara inkommande ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier. Frågorna du hanterar är av olika omfattning, de vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du ingår i kundtjänstteamet som arbetar i tätt samarbete med varandra. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp en effektiv kundsupport.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Finska som modersmål
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datorvana
• Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med service

Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, administration, finska, Uppsala, finsktalande, Housecar, husbilar, uthyrning, kundservice, service, Heltid Visa mindre

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Våra grundstenar Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. För oss är kundservice på riktigt! Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambit... Visa mer
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu en kundorienterad, utåtriktad och glad person med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
 
Vi erbjuder en heltidstjänst i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsten ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Svensk Dos AB söker nu dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett modernt dosapotek. Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär att du på ett professionellt sätt hanterar inkommande mail, meddelanden och samtal med hälso- och sjukvården, patienter, anhöriga och andra intressenter. Du har ett stort ansvar i att vara engagerad, tillgänglig och serviceinriktad då du är Svensk Dos ansikte och röst utåt, mot våra kunder. I ditt dagliga arbete innebär... Visa mer
Svensk Dos AB söker nu dig som vill arbeta som kundtjänstmedarbetare på ett modernt dosapotek.

Rollen som kundtjänstmedarbetare innebär att du på ett professionellt sätt hanterar inkommande mail, meddelanden och samtal med hälso- och sjukvården, patienter, anhöriga och andra intressenter.
Du har ett stort ansvar i att vara engagerad, tillgänglig och serviceinriktad då du är Svensk Dos ansikte och röst utåt, mot våra kunder.

I ditt dagliga arbete innebär det att besvara kundens frågor, ge information om tjänsten, produkter samt ta emot beställningar.
Det ingår även administrativa uppgifter i form av ärendehantering och återkoppling till kollegor och kunder.

Vem är du?

För att lyckas i rollen skall du ha god kommunikativ förmåga, vara en utåtriktad person som är mån om att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt och samtidigt arbeta effektivt och kontinuerligt för att nå våra mål inom kvalitet och service.

Vi söker dig som har avslutad gymnasial utbildning eller är utbildad apotekstekniker.

Har du tidigare erfarenhet inom vården och av serviceyrket/kundtjänst är det meriterande.

Vidare bör du ha god datorvana, vara ansvarsfull, lösningsorienterad, flexibel och noggrann. Du uttrycker dig väl i tal och skrift samt gillar att jobba i team.

Vill du vara med?
Tycker du att detta låter lika spännande som vi tycker att det är. Skicka då in ett motiveringsbrev och ditt CV via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag: 2021-12-30
Anställningsform: Tillsvidaretjänst med provanställning, heltid 40 h/v
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Shilan Tawfeek 072-539 55 60
Säljsamtal undanbedes!


Svensk Dos tillverkar och levererar dosdispenserade läkemedel och har kunder från norr till söder. Svensk Dos grundades 2013 av fyra apotekare från Uppsala, och är sedan 2016 ett helägt dotterbolag till finska Oriola Corporation som är noterat på Helsingfors Fondbörs. I koncernen ingår även läkemedelsdistributören Oriola AB, apotekskedjan Kronans Apotek och supportföretaget ICT Health Support. Vi finns i Fyrislund, Uppsala och har idag drygt 200 anställda. I dagsläget levererar Svensk Dos läkemedel till ca 95 000 patienter i Region Skåne, Norra sjukvårdsregionen, Region Stockholm, Region Gotland samt till patienter inom Kriminalvården. Vi har kollektivavtal med Unionen och är anslutna till Tjänstemannaavtal apotek. Utöver en trevlig arbetsplats har vi bl.a. ett av branschens bästa friskvårdsbidrag. Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.  Om tjänsten:  Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app... Visa mer
Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. 
Om tjänsten: 

Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, felparkerade bilar samt göra felanmälningar och säkerställa att ärendet hanteras av rätt insats. 
Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande: 

· Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus 

· Du drivs av att jobba mot uppsatta mål 

· Du kan ha många bollar i luften och kan arbeta i flera olika system samtidigt 

· Du trivs i högt tempo och är stresstålig 

· Du är kommunikativ och en teamspelare 

· Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo 
Krav för tjänsten: 

· Gymnasieutbildning 

· God datorvana 

· Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift 

· Erfarenhet inom administrativt arbete/ service 
Start: Omgående 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Kraftsam med inledande provanställning 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Placering: Uppsala 

Arbetstider: Varierande schema, 40 h/vecka

Öppettider: Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar
Aimo Park AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vitvaruexperten.com söker Kundtjänstmedarbetare

Våra grundstenar Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre. För oss är kundservice på riktigt! Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambit... Visa mer
Våra grundstenar
Vi är experter på kundservice. Du är den vi värdesätter högst av allt och utan dig kan vi inte vara experter. Vi vill att din upplevelse hos oss ska vara enkel, rolig och bra. Målet är att göra dig nöjd. Därför vill vi ta del av dina åsikter och tankar för att kunna bli ännu bättre.

För oss är kundservice på riktigt!

Vi är experter på vitvaror. Vi tycker vitvaror är det mest spännande som finns och vi är experter på det. Vi har som ambition att ha ett noga utvalt sortiment i vår butik. Tveka inte att slå oss en signal om du inte hittar det du söker så ska vi hitta produkten till dig.

Vi älskar att konkurrera. Som utmanare kommer vi att jobba hårt för att förtjäna ditt förtroende. Vi vill gärna att du jämför priser och service med våra namnkunniga konkurrenter, vi ska lägga ner vår själ i att vara bäst på marknaden.

www.vitvaruexperten.com

Vitvaruexperten.com växer och söker just nu flera Kundtjänstmedarbetare
 
Vi är en liten organisation under starkt tillväxt. Till vår kundtjänst i Sollentuna söker vi nu flera kundorienterade, utåtriktade och glada personer med sinne för detaljer och som har lätt för att lära. Du har tidigare jobbat med kundsupport och/eller försäljning. 
 
Vi erbjuder två heltidstjänster i en liten, kreativ organisation med högt tempo. Öppettider för kundtjänsten är kl 10.00-16.00. Arbetstiderna är rullande måndag-fredag kl. 08.00-17:00 alt kl 09.00-18.00, helgarbete kan förekomma. Tjänsterna ska tillsättas omgående eller enligt överenskommelse. 
 
Vi är ett litet företag som växer fort, där varje person är en nyckelspelare för vår fortsatta framgång. Därför finns det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person! 
Gillar du ett högt tempo, en arbetsplats där man har möjlighet att utveckla och utvecklas samt har en passion för att leverera den bästa kundsupporten så är det bara att skicka iväg din ansökan direkt. 
 
Exempel på arbetsuppgifter är:

• Hantera frågor från kunder via telefon, mejl och chatt
• Försäljning/produktsupport innan köp
• Kontakta kunder med information om bland annat leveranstider
Din profil

• Du har tidigare jobbat med kundsupport/försäljning över telefon, mejl och chatt
• Goda datakunskaper och du har lätt för att lära dig nya system
• Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med vitvaror/tv
• Meriterande om du har erfarenhet från e-handel
• Goda kunskaper/flytande i svenska, tal och skrift
• Du är initiativtagande
• Drivs av förändring och utveckling
• Du har gott om energi, är självgående men ändå en team-player
• Du är service-minded och van att hantera mycket på en gång
Ansökan
 
I samband med denna rekrytering samarbetar Vitvaruexperten.com med Retail Recruitment.
 
För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar digitalt via annonsen, inte via e-post eller brev. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Välkommen till Vitvaruexperten.com Visa mindre

Snakker du norsk? Kundservicehandläggare till TUI sökes

Älskar du att resa och brinner för service? Då söker vi dig som vill bli en del av Xzakts kundservicegäng i Gävle. Just nu söker vi dig som talar norska och är trygg i det norska språket i så väl tal som skrift. Uppdraget innebär arbete med ett av Sveriges mest klassiska varumärken och företag inom resor och upplevelser, nämligen TUI! Placeringsort Gävle Anställningsgrad Heltid Start December Språk Norska Som kundservicemedarbetare på Xzakt arbetar du f... Visa mer
Älskar du att resa och brinner för service? Då söker vi dig som vill bli en del av Xzakts kundservicegäng i Gävle. Just nu söker vi dig som talar norska och är trygg i det norska språket i så väl tal som skrift. Uppdraget innebär arbete med ett av Sveriges mest klassiska varumärken och företag inom resor och upplevelser, nämligen TUI!
Placeringsort Gävle
Anställningsgrad Heltid
Start December
Språk Norska
Som kundservicemedarbetare på Xzakt arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon, mail och chatt. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete.
Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande. Att leverera Nordens bästa kundservice är ett tydligt mål för oss, vilket gjort oss ledande på marknaden!
För att trivas på Xzakt är du en flexibel och prestigelös medarbetare som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du drivs av att utvecklas.
Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.
Xzakt Kundrelation är en ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas är vi rätt arbetsplats för dig!
Hos oss har du goda chanser att avancera i din karriär, så länge du visar vilja och engagemanget finns inget stopp. Du startar tjänsten med en introduktion och utbildning i uppdraget.
Vi har kollektivavtal. För oss är det dock viktigt att goda insatser premieras och vi har därför utvecklat ett bonussystem där varje medarbetare enkelt kan följa samt påverka sin rörliga ersättning. Friskvårdsbidrag utgår vid fast anställning.
Vi ser fram emot din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Solution Specialist Telecom till Lantmännen

Tänk att få arbeta och utvecklas hos en av Nordens största koncerner inom lantbruk, bioenergi och livsmedel. Du kommer välkomnas in i en internationell koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. Här får du arbeta och växa tillsammans med 10 000 dedikerade och drivna kollegor och påverka Lantmännens väg framåt. Vi ser fram emot din ansökan. OM TJÄNSTEN Nu söker Academic Work för Lantmännens räkning en Solution Specialist för at... Visa mer
Tänk att få arbeta och utvecklas hos en av Nordens största koncerner inom lantbruk, bioenergi och livsmedel. Du kommer välkomnas in i en internationell koncern med bred verksamhet inom hela värdekedjan från jord till bord. Här får du arbeta och växa tillsammans med 10 000 dedikerade och drivna kollegor och påverka Lantmännens väg framåt. Vi ser fram emot din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Nu söker Academic Work för Lantmännens räkning en Solution Specialist för att stärka upp Telecom-teamet. Teamet består idag av 3 personer och gruppen beskrivs som driven, öppen och välkomnande. Dina kollegor ser fram emot att du ska börja och finns där för att hjälpa dig att snabbt komma in i arbetet.

Rollen är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lantmännen. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Det kan finnas möjlighet att på sikt bli överrekryterad direkt till Lantmännen, förutsatt att ett permanent behov konstateras och att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som Solutions Specialist Telecom kommer du bland annat:


* Ta emot, hantera och följa upp beställningar/incidenter
* Supportera användare via telefon, mail och Teams
* Sköta administration och registervård
* Aktivt delta i utveckling och förbättringsarbete


På sikt finns även möjlighet att utvecklas och ansvara för fler arbetsuppgifter.

VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare erfarenhet av kundservice, servicedesk eller liknande supportfunktion


* Har goda kunskaper i svenska och engelska
* Är van att hantera flera olika system och applikationer
* Har goda IT-kunskaper


Det är starkt meriterande om du:


* Tidigare har arbetat inom Telecom och har använt telefonen som ditt främsta arbetsverktyg
* Har arbetat med Tele2 tidigare


Som person har du ett stort intresse för service och du motiveras av att ha en koordinerande roll där du får hantera många arbetsuppgifter parallellt med varandra. Du bör tycka om att ta egna initiativ och är inte rädd för att driva ditt eget arbete framåt. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och eftersom du kommer att arbeta i team är det viktigt att du besitter en god samarbetsförmåga.

Övrig information

Start: Omgående

Omfattning: Heltid, kontorstider

Placering: Stockholm, Enköping eller Malmö

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lantmännens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Läs gärna mer på Lantmännens hemsida Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Travel Agents till vår skandinaviska kundtjänst

Har du erfarenhet av kundservice via telefon och vill utvecklas i ett globalt företag? Toppen, för vi söker ytterligare reseagenter till våra team på plats i Uppsala! Etraveli Group grundades år 2000 och var ett av de första företagen att erbjuda onlinebokning av flygbiljetter. På den tiden skickade vi dem via vanlig post vilket numera skulle vara mycket svårt eftersom vi servar flera miljoner kunder per år. Idag har vi utvecklats till en en ledande online... Visa mer
Har du erfarenhet av kundservice via telefon och vill utvecklas i ett globalt företag? Toppen, för vi söker ytterligare reseagenter till våra team på plats i Uppsala!
Etraveli Group grundades år 2000 och var ett av de första företagen att erbjuda onlinebokning av flygbiljetter. På den tiden skickade vi dem via vanlig post vilket numera skulle vara mycket svårt eftersom vi servar flera miljoner kunder per år.
Idag har vi utvecklats till en en ledande onlineresebyrå och teknologileverantör inom flygindustrin - vår närvaro online spänner över 72 länder i 6 kontinenter. Vi driver även Sveriges ledande prisjämförelsesajt för flygresor, Flygresor.se, med lokala versioner i många länder och vi har partnerskap med Booking.com och Google Flights.
Vi är ett globalt företag med kontor i Sverige, Finland, Grekland, Kanada och Indien med över 1000 anställda.
Travel Agent på Frontline
På Frontline (vi som har direktkontkakt med våra kunder) har vi dagligen ett stort antal inkommande samtal och du hanterar kunder huvudsakligen via telefon men även via mail. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar och som agent hanterar du ca 45 ärenden per dag. Inkommande frågor kan handla om avbokningar, ombokningar, force majeur, bagagefrågor, namnändringar och även försäljning av våra produkter. Ditt jobb är väldigt viktigt, då det påverkar hur våra kunder uppfattar oss som företag och vårt varumärke.
Kortfattat kan rollen beskrivas som att ta emot samtal och hitta lösningar på kundernas problem:
Besvara våra kunders frågor via telefon och till viss del mail
Hjälpa våra skandinaviska kunder med deras bokningar i våra olika bokningssystem
Jobba med merförsäljning av våra produkter.

Anställningen startar 10 januari och vi vill därför få in din ansökan så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.
Under dina första sju veckor följer du en utbildningsplan och har en handledare som hjälper dig att komma in i jobbet på bästa sätt.
Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och trygg i dig själv. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande via telefon och tycker det är viktigt att kunden får bra service. Du är strukturerad och tekniskt lagd då du kommer arbeta med ett stort antal system i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som gillar att arbeta mot uppsatta mål och som triggas av att din prestation mäts på en daglig basis.
Krav:
Erfarenhet av kundservice via telefon
Arbetslivserfarenhet med fokus på service och kundbemötande
Förmåga att hantera svåra kundsamtal som ibland kan förekomma
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du flexibel och energisk - du föredrar att ha mycket på gång snarare än rutinmässiga arbetsuppgifter

Meriterande:
Relevant resesäljarutbildning eller motsvarande erfarenheter
Kunskaper i Sabre och/eller Amadeus
Kunskaper i Finska, Danska och Norska

Att jobba hos oss innebär både skratt och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Vi är helt enkelt ett stort team, på ett stort företag med ambition att bli störst på den globala arenan! Förutom att du kommer jobba med ett fantastiskt gäng, får du bra förmåner som anställd hos oss. Högt friskvårdsbidrag och uppdukad frukostbuffé varje morgon. Vi har även bra försäkringar och pension, där du får personlig rådgivning.
Arbetet genomförs på vardagar och på kontorstider. Vi sitter i ljusa, stora våningar mitt i centrala Uppsala med en fantastisk takterrass! Du kan promenera till centralstationen på fem minuter och har enkla pendlingsmöjligheter. Visa mindre

Är du Uppsalahems nya kundtjänstassistent?

Ansök    Nov 29    Uppsalahem AB    Kundtjänstmedarbetare
Ditt uppdrag hos oss Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen. Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besö... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu har du chansen att söka tjänsten som kundstjänstassistent på Uppsalahem där dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår reception och ta hand om telefon, webb och mail. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen.

Med ett välkomnande och genuint bemötande tar du emot våra hyresgästers, medarbetares och externa besökares ärenden och frågor. Du vägleder våra kunder i allmänna boendefrågor, hanterar ärenden och ser till att kunden får kontakt med rätt avdelning/person. Genom att ge kunden rätt service, vid rätt tillfälle blir arbetet roligt och utvecklande för dig samtidigt som kunden känner sig hemma, inte bara i sitt boende, utan även i kontakten med oss på Uppsalahem.

Vem är du?
Vi söker dig som är nyfiken på människor och som tycker att det är roligt att ge kunderna en upplevelse utöver det vanliga. Du utstrålar glädje, engagemang och empati i kundmötet. För att lyckas i rollen har du en avslutad gymnasial utbildning, gärna högskoleförberedande. Du har god kunskap och erfarenhet av kundtjänstarbete och att jobba i en organisation som sätter kunden i fokus. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen är det ett plus.

Då du arbetar en hel del administrativt uttrycker du dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.

Då inflödet av nya ärenden är kontinuerligt trivs du med att jobba både effektivt och strukturerat. Vi jobbar i en föränderlig och lärande verksamhet med målet att hela tiden bli lite bättre. Som person känner du därför ett engagemang för utveckling och förbättring.

Vi vill att du ska trivas på jobbet
Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Hos oss ska det vara lätt att vara människa, att få ihop livet med arbete och fritid. Därför erbjuder vi ett flexibelt jobb med både frihet och ansvar.

Vi på Uppsalahem
Vill du utveckla Uppsala och gillar du att träffa nya människor? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Övrigt

Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre 08.00 - 17.00
Anställningsform: Visstidsanställning på 1 år med möjlighet till förlängning.
Start: Omgående

Nyfiken?

Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta Kundcenterchef Sofie Gimeson, 0187273670 eller HR Generalist Hanna Sjöberg, 018-7273778. Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-12-14. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.  Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj... Visa mer
Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. 

Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj men är nu garanterat fritt från sjölejon. 
Om tjänsten: 

Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, felparkerade bilar samt göra felanmälningar och säkerställa att ärendet hanteras av rätt insats. 
Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande: 

· Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus 

· Du drivs av att jobba mot uppsatta mål 

· Du kan ha många bollar i luften och kan arbeta i flera olika system samtidigt 

· Du trivs i högt tempo och är stresstålig 

· Du är kommunikativ och en teamspelare 

· Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo 
Krav för tjänsten: 

· Gymnasieutbildning 

· God datorvana 

· Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift 

· Erfarenhet inom administrativt arbete/ service 
Start: Omgående 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Kraftsam med inledande provanställning 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Placering: Uppsala 

Arbetstider: Varierande schema, 40 h/vecka

Öppettider: Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar
Aimo Park AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected] 

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Nordea Kundservice Uppsala

Ansök    Nov 23    Nordea Bank AB    Kundtjänstmedarbetare
Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner. Job ID: 4530  Kom och bli vår kollega! Nordea Kundservice i Uppsala söker nu fler medarbetare för tillsvidareanställning och erbjuder dig en kundnära roll i ett team d... Visa mer
Nordea is a leading Nordic universal bank. We are helping our customers realise their dreams and aspirations – and we have done that for 200 years. We want to make a real difference for our customers and the communities where we operate – by being a strong and personal financial partner.

Job ID: 4530 

Kom och bli vår kollega! Nordea Kundservice i Uppsala söker nu fler medarbetare för tillsvidareanställning och erbjuder dig en kundnära roll i ett team där vi hjälper varandra nå framgång.

Om tjänsten

I rollen som Service Agent möter du våra kunder via telefon. Du är ofta kundens första kontakt och spelar därmed en viktig roll i att underlätta vardagen och skapa en bra upplevelse för kunden. Du ger förstklassig service, tips och råd kring bankens tjänster, produkter och kanaler, där du hittar de lösningar som varje enskild kund har mest nytta av. Du får kontinuerligt ta till dig nya arbetssätt, uppgifter samt lösningar och produkter, vilket innebär att du hela tiden utvecklas och håller dig uppdaterad på nyheter i banken.

Vad ska du göra?

* Tillsammans med dina kollegor ansvara för att skapa hög tillgänglighet, tillit och kundnöjdhet, med fokus på att lösa kundens ärende direkt.  
* Arbeta aktivt med att skapa goda kundrelationer, där du informerar och inspirerar kunderna till att använda alla våra kanaler.  
* Proaktivt fokusera på att hitta servicemöjligheter i kundsamtalet.  


Tjänsten är placerad på Nordeas Kundserviceenhet i centrala Uppsala. I rollen arbetar du på ett varierat schema med möjlighet att själv påverka dina arbetstider. Då vi finns till för våra kunder kl.8-20 året runt är passen fördelade på dagtid, kvällstid samt helger. Vi erbjuder alla våra nya kollegor utbildning – allt för att du ska få de bästa förutsättningarna att ge service i världsklass till våra kunder. ?


Vem du är

Collaboration. Ownership. Passion. Courage. Det här är våra värderingar som vi tror att du delar. Värderingarna hjälper oss att överträffa oss själva varje dag.   

Vi söker dig som har ett genuint intresse för service och för kunden.   

Du:  

* Har en naturlig fallenhet för att etablera kontakt med både kunder och kollegor.  
* Kan sätta dig in i kundens situation och på ett skickligt sätt koppla samman kundens behov med våra produkter och tjänster.  
* Arbetar aktivt med att utveckla dina egna kompetenser och dela kunskap med kollegor.  
* Tar lätt till dig nya digitala lösningar som du använder i mötet med kunden.  
* Har en gymnasieexamen och goda kunskaper i såväl engelska som svenska - både i tal och i skrift. 


Om det här låter som du, tveka inte att höra av dig!

Nästa steg

Skicka in din ansökan senast den 08/12/2021.

I samband med anställning genomför vi en komplett bakgrundskontroll. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår gruppmail [email protected]  

För facklig information, kontakta Finansförbundet på [email protected]  eller SACO på [email protected]  

Vi tror att mångfald bidrar till att våra team uppnår bättre resultat. Därför strävar vi efter att skapa team med en mix av profiler med olika kön, i olika åldrar och med olika bakgrund och erfarenheter.

. Visa mindre

Finsktalande kundservicemedarbetare / Kundtjänst / Kundsupport

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Housecar.

Om företaget:

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns Housecar på den svenska och norska marknaden och kommer inom kort lanseras även i Finland. Läs mer om Housecar på https://housecar.se/

Arbetsuppgifter:

I rollen som finsk kundtjänstmedarbetare hos Housecar ansvarar du för att besvara inkommande ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier. Frågorna du hanterar är av olika omfattning, de vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du ingår i kundtjänstteamet som arbetar i tätt samarbete med varandra. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp en effektiv kundsupport.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Finska som modersmål
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datorvana
• Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med service

Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, administration, finska, Uppsala, finsktalande, Housecar, husbilar, uthyrning, kundservice, service, Heltid Visa mindre

Finsktalande kundservicemedarbetare / Kundtjänst / Kundsupport

Om Bravura: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas! Om tjänsten: Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du an... Visa mer
Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Housecar.

Om företaget:

Housecar är en delningsplattform för husbilar och husvagnar där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns Housecar på den svenska och norska marknaden och kommer inom kort lanseras även i Finland. Läs mer om Housecar på https://housecar.se/

Arbetsuppgifter:

I rollen som finsk kundtjänstmedarbetare hos Housecar ansvarar du för att besvara inkommande ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier. Frågorna du hanterar är av olika omfattning, de vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du ingår i kundtjänstteamet som arbetar i tätt samarbete med varandra. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp en effektiv kundsupport.

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

• Finska som modersmål
• Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
• God datorvana
• Meriterande med tidigare erfarenhet av att arbeta med service

Vi söker dig som har hög servicekänsla och en vilja att alltid sätta kunden i fokus. Tack vare ditt strukturerade arbetssätt har du förmågan att prioritera bland uppgifter och hålla ordning även i högt tempo. Du har en positiv attityd och lätt för att samarbeta med andra, även om du också driver ett självständigt arbete. Här trivs du som vågar ta för dig, tar initiativ och har förmågan att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Övrig information:

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [email protected] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kundtjänst, Kundservicemedarbetare, administration, finska, Uppsala, finsktalande, Housecar, husbilar, uthyrning, kundservice, service, Heltid Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.  Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj... Visa mer
Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. 

Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj men är nu garanterat fritt från sjölejon. 

Om tjänsten: 

Du kommer vara en del av Aimo Parks servicecenter och ingå i ett team på 20 personer. I rollen som kundtjänstmedarbetare ansvarar du för att hantera och administrera inkommande ärenden via telefon samt mail. Dina dagar kommer bestå av att besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar, Aimo Parks app, felparkerade bilar samt göra felanmälningar och säkerställa att ärendet hanteras av rätt insats. 
Vem är du? 

Du som söker denna roll passar in på följande: 

· Brinner för kundservice och sätter alltid kunden i fokus 

· Du drivs av att jobba mot uppsatta mål 

· Du kan ha många bollar i luften och kan arbeta i flera olika system samtidigt 

· Du trivs i högt tempo och är stresstålig 

· Du är kommunikativ och en teamspelare 

· Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo 
Krav för tjänsten: 

· Gymnasieutbildning 

· God datorvana 

· Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift 

· Erfarenhet inom administrativt arbete/ service 
Start: Omgående 

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Kraftsam med inledande provanställning 

Lön: Enligt kollektivavtal 

Placering: Uppsala 

Arbetstider: Varierande schema, 40 h/vecka

Öppettider: Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar
Aimo Park AB har ett samarbete med Kraftsam så externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligt men bestämt. Vid frågor kontakta [email protected] eller [email protected] 
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundsupport – Driven medarbetare sökes

Ansök    Nov 17    Binosight AB    Kundtjänstmedarbetare
Brinner du för att hjälpa andra att lyckas? Vill du vara med och driva utvecklingen mot en effektivare och mer hållbar byggbransch? Är du nyfiken, ambitiös och vill hela tiden utveckla dig själv för att ligga steget före? Då kanske du är den som ska jobba med att stötta våra kunder att jobba med PQi – världens första automatiserade tjänst för att mäta projektkvalitet. Binosights mission Byggbranschen dras med stora utmaningar. Det beräknas att kostnaderna ... Visa mer
Brinner du för att hjälpa andra att lyckas? Vill du vara med och driva utvecklingen mot en effektivare och mer hållbar byggbransch? Är du nyfiken, ambitiös och vill hela tiden utveckla dig själv för att ligga steget före? Då kanske du är den som ska jobba med att stötta våra kunder att jobba med PQi – världens första automatiserade tjänst för att mäta projektkvalitet.
Binosights mission
Byggbranschen dras med stora utmaningar. Det beräknas att kostnaderna för bristande kvalitet i svenska byggprojekt uppgår till ca 100 miljarder SEK varje år. De pengarna skulle räcka till att producera ca 50 000 lägenheter i allmännyttan. Detta är inte hållbart!
Binosight driver på utvecklingen för att öka projektkvaliteten och minska slöserierna, se https://www.byggherre.se/bransch-i-utveckling/pqi
Dina arbetsuppgifter
Vi räknar med en stark tillväxt av antalet kunder under 2022. Det ställer ökade krav på en välstrukturerad och kundorienterad kundsupport. Våra kunder ska via olika kanaler lätt komma i kontakt med oss med för såväl stora som små frågor och få ett vänligt och professionellt bemötande. Enklare frågor ska kunna lösas direkt vid första samtalet. Ärenden som kräver mer avancerad teknisk support eller djupare kunskap om kundens verksamhet ska kanaliseras till rätt person, internt hos oss eller till extern samarbetspartner.
Du kommer jobba direkt under vår Customer Experience Manager med följande.
Stötta våra kunder att lyckas i sin användning av PQi.
Hjälpa till att bygga upp kanaler och rutiner för kundsupport.
Ansvara för första linjens kundsupport, d v s hantera inkommande frågor och lösa dem, alternativt skicka vidare.
Ansvara för loggning och uppföljning av supportärenden.
Medverka vid enklare kundutbildning.
Ansvara för visst internt administrativt stöd.

Krav/kvalifikationer
Du är väldigt välstrukturerad och noggrann, samt har förstått att ett löfte är lika viktigt att hålla internt som mot en kund.
Du trivs med att jobba i en utvecklingsmiljö med snabba förändringar och klarar att hantera många parallella kontakter och ärenden. Du är nyfiken, vill lära dig mer och hela tiden ligga i framkant.
Du är pedagogisk och har inga problem med att hålla en presentation för en grupp, inom ett område där du känner dig trygg.
Du är social och serviceinriktad – du hjälper inte andra att lösa deras utmaningar för att du måste utanför att du tycker det är roligt.
Du har en högskole-/universitetsutbildning som gjort dig van att hantera mycket information och utvecklat din analytiska förmåga.
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, på både svenska och engelska, vilket gör att du uppfattas som tydlig och strukturerad.

Meriterande
Vana av att jobba med kundsupport
Erfarenhet från administrativt arbete och/eller enklare ekonomisk redovisning
Erfarenhet från/kunskap om byggbranschen

Vi erbjuder
Ett spännande bolag i tidigt skede med stark tillväxt, högt tempo och internationella tillväxtplaner.
Ett meningsfullt jobb där du medverkar i omställning av byggbranschen till ökad hållbarhet.
Frihet under ansvar – höga krav på prestation men även stöd för att lyckas i ditt arbete.
Möjlighet att växa i din roll men även utveckla tjänsten efter dina personliga egenskaper och förmågor.
Produktutbildning som göra att du kan känna dig trygg i din roll.
Ett litet och prestigelöst team som stöttar varandra till framgång.
Fysisk arbetsplats i centrala Uppsala med vissa möjligheter till distansarbete.

Lön enligt överenskommelse.
Om Binosight
Binosight är ett så kallat SaaS-bolag (Software as a Service) och har, tillsammans med branschorganisationen Byggherrarna och forskare vid Luleå tekniska universitet, utvecklat PQi – världens första automatiserade webb-tjänst för kvalitetsmätning av byggprojekt.
Vi tillhandahåller en molntjänst mot bygg- och fastighetsbranschen där projektintensiva organisationer kan kvalitetsmäta hela sin projektportfölj. Kunden kan jämföra sin projektkvalitet med Best Practice för branschen, studera trender och identifiera förbättringsområden. Målet är att etablera en ny internationell branschstandard för att mäta byggprojekt.
Mer information om oss som bolag hittar du på https://binosight.com/
Din ansökan
Du är välkommen med din ansökan senast 2021-12-10.
Du lämnar din ansökan via formuläret, där du laddar upp CV och personligt brev.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Välkommen med din ansökan, vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Utvecklingsfokuserad och finsktalande kundrelationsansvarig

Ansök    Nov 17    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från ... Visa mer
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundrelationer och support. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen och kundkommunikation allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. Så effektivisering, ansvarskänsla och utveckling är viktiga moment. De vanligaste ärendena idag består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.
Vi ser gärna att du över tid är intresserad av att få ett mer övergripande ansvar för både kundrelationer och back-office.

Övrig information Start: Januari 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Suomenkielinen palveluneuvoja Unilever-tiimiin, etätyömahdollisuus

Puhutko sujuvaa suomea ja ruotsia? Voit olla etsimämme henkilö Unileverin tiimiimme! Työtä voi tehdä etänä mistä tahansa Ruotsista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä niin jutellaan lisää! PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄ Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkaille. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita m... Visa mer
Puhutko sujuvaa suomea ja ruotsia? Voit olla etsimämme henkilö Unileverin tiimiimme! Työtä voi tehdä etänä mistä tahansa Ruotsista, joten älä epäröi ottaa yhteyttä niin jutellaan lisää!
PALVELUNEUVOJAN TEHTÄVÄ
Webhelp Nordic tekee yhteistyötä Unileverin kanssa tarjoten maailmanluokan asiakaspalvelua Unileverin kuluttaja-asiakkaille. Tuotemerkeillä kuten Ben & Jerry’s, Ingman ja Dove Unilever on yksi maailman johtavista kulutustavaroita ja elintarvikkeita myyvistä ja valmistavista yrityksistä.
Sinun työtehtäväsi on antaa parasta mahdollista palvelua Unileverin pohjoismaisille asiakkaille puhelimitse, sähköpostitse ja chatitse auttaen heitä muun muassa tuotteiden saatavuuteen ja sisältöön liittyvissä kysymyksissä. Työhön sisältyy myös taustatehtäviä kuten postinkäsittelyä.
Mikäli asut Tukholman alueella, työtehtäviä voi tehdä hybridimallisesti sopimuksen mukaan sekä toimistolta että etänä. Mikäli asut muualla Ruotsissa, on työ mahdollista suorittaa kokonaan etätyönä, vaihtoehtoisesti toiselta Webhelp-toimistolta.
ETSIMME SINUA
Etsimme sinua, joka yhdessä Webhelpin kanssa olet Unileverin kasvot ulospäin. Olet luonteeltasi proaktiivinen ja energinen ja otat aina asiakkaiden tarpeet huomioon. Nautit itsenäisistä työtehtävistä ja olet oma-aloitteinen. Sinulla on erittäin hyvät sosiaaliset taidot ja ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Pyrit aina parhaimpaan mahdolliseen asiakaspalveluun ammattitaidollasi ja sitoutuneisuudellasi.
Sinulla on:
Sujuvat suomen-, ruotsin-, ja englanninkielentaidot sekä kirjallisesti että suullisesti
Hyvä tietokoneosaaminen
Asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi
Olet vähintään 18 vuotta

TARJOAMME SINULLE
Kuukausipalkan ja kielilisän
Työehtosopimus (Unionen)
Hyvinvointilisä (Friskvårdsbidrag)
Mahdollisuus etätyöhön, joko osittain tai kokonaan, asuinpaikastasi riippuen
Etenemismahdollisuuksia

Webhelp Nordicin kasvaessa luomme jatkuvasti työntekijöillemme uusia mahdollisuuksia kehittyä urallaan ja kokea uusia haasteita.
ALOITUS: Mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan
PAIKKA: Solna, muu Webhelpin toimisto ympäri Ruotsin tai kokonaan etänä
TYÖSUHDE: Vakituinen ja kokoaikainen, 6kk koeaika
TYÖAJAT: Ma-Pe 08:00-16:30
PALKKA: Työehtosopimuksen mukainen
VIIMEINEN HAKUPÄIVÄ: 30.11.2021
Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan umpeutumista, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian! Rekrytointiprosessiin kuuluu soveltuvuustesti, jonka linkin saat sähköpostiisi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Testin suorittaminen on edellytys rekrytointiprosessissa etenemiselle.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

* Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässi... Visa mer
*
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!

Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.

Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!

I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!

Vi söker dig som
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?

Ta chansen att jobba utomlands! Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Recover

Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa vår kund med deras kunder i det dagliga arbetet. Om tjänsten Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning. Arbetsuppgifterna såväl one-to... Visa mer
Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa vår kund med deras kunder i det dagliga arbetet.

Om tjänsten
Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.
Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning. Arbetsuppgifterna såväl one-to-one som rent administrativa.

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar högt tempo. Du har en mycket god administrativ förmåga - strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande roller inom kundtjänst, support eller liknande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen
Tjänsten som kundtjänstmedarbetare är ett konsultuppdrag med start omgående och beräknas pågå minst 6 månader framåt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden AB.

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Johansson via 010-173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Adecco, Uppsala, Affärssupport Visa mindre

Finsktalande kundtjänstmedarbetare som vill utvecklas

Ansök    Nov 5    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundtjänst. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail sa... Visa mer
Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund i Uppsala en finsk- och svensktalande medarbetare för kundtjänst. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. De vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift
God IT- och systemvana
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service
Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete, för att skapa en bra miljö och kundtjänst.
Vi ser gärna att du över tid är intresserad av att få ett mer övergripande ansvar för både kundrelationer och back-office.

Övrig information Start: Januari 2022. Omfattning: Heltid. Plats: Uppsala. Lön: Enligt överenskommelse.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Utveckla din säljkarriär hemifrån - Telenors Kundtjänst hos Webhelp!

Hos Webhelp hittar vi den bästa lösningen för varje Telenor kund och gör alltid det komplicerade enkelt. Intresserad av ett hemmajobb med säljande kundtjänst och provision utan tak? Sök nu! På Telenors säljande kundtjänst kommer du att ta hand om inkommande samtal... När Telenors redan befintliga kunder ringer in och har frågor om beställningar, fakturor, erbjudanden med mera så ger det dig möjligheten att lyssna efter deras behov och sen erbjuda dem produ... Visa mer
Hos Webhelp hittar vi den bästa lösningen för varje Telenor kund och gör alltid det komplicerade enkelt. Intresserad av ett hemmajobb med säljande kundtjänst och provision utan tak? Sök nu!
På Telenors säljande kundtjänst kommer du att ta hand om inkommande samtal...
När Telenors redan befintliga kunder ringer in och har frågor om beställningar, fakturor, erbjudanden med mera så ger det dig möjligheten att lyssna efter deras behov och sen erbjuda dem produkter och tjänster som de saknar. Allt som en naturlig del av samtalet.
Du kommer att en del av ett dynamiskt team med trevliga människor, en del finns på våra kontor, andra i olika delar av landet. Kanske din granne är en!
Det är ett gäng drivna kollegor som alla har viljan att vinna, ni jobbar tillsammans mot uppsatta mål, utvecklas tillsammans och når nya höjder tillsammans! Och ni har kul när ni gör det!
Viktigast av allt, du kommer alltid att ha din teamleader nära till hands, hen ser till att du får det stöd och den utbildning du behöver, och att din personliga utveckling står i fokus hos oss.
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter i...
Ett snabbt växande företag med mer än 60 000 kollegor i 40 länder. Blir du vår kollega kommer du att starta tjänsten med en gedigen utbildning i kunddialog, ärendehantering och försäljning. Hos oss kommer du garanterat att utveckla din förmåga att lyssna aktivt, sälja tjänster och att samarbeta!
Förmåner:
Fast månadslön + provision utan tak
Kollektivavtal med Unionen
Friskvårdsbidrag
Utvecklingsmöjligheter

Är du driven, strukturerad, tycket om att lära dig nytt och...
Gillar att arbeta mot mätbara mål?
Tycker om att ha kontakt med folk och har lätt för att samarbeta?
Har erfarenhet av försäljning så är det meriterande
Är van att hantera olika program på dator?
Kan prestera en kombinationen av god service och försäljning?
Har godkända betyg i Svenska 1 och Engelska 5 (Svenska A & Engelska A)?
Talar flytande Svenska och känner sig bekväm med engelska?

Passar det in på dig? Sök nu!
Första tiden på Webhelp kommer att vara dedikerad till din utbildning...
När du anställs hos oss kommer du först av allt att få en gedigen grundutbildning på heltid, utbildningen kommer att ske helt på distans. Under utbildningen fokuserar vi på att förbereda dig som nyanställd på allra bästa sätt så att du känner dig trygg i din arbetsroll.
Ta första steget i en resa med Webhelp - Sänd ditt cv nu!
START: 2021-12-06
PLACERINGSORT: Där du bor i Sverige, organisatoriskt kommer du att tillhöra vårat kontor i Norrköping
ANSTÄLLNINGSFORM: Tillsvidare, heltid
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, måndag - fredag 08:00-18:00
SISTA DAG FÖR ANSÖKAN: 2021-11-19
Vi gör löpande rekryteringar och urval, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
#jobbjustnu
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till vår kund i Uppsala

Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa våra kund med deras kunder i det dagliga arbetet. Om tjänsten Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning.  Arbetsuppgifterna såv... Visa mer
Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa våra kund med deras kunder i det dagliga arbetet.

Om tjänsten

Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.

Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning.  Arbetsuppgifterna såväl one-to-one som rent administrativa.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar högt tempo. Du har en mycket god administrativ förmåga - strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande roller inom kundtjänst, support eller liknande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet
Omgående till 31/1 2022 med ev chans till förlängning.

Arbetstiderna är mån-fre kl 07:00-16:00.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Johansson via 010-173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Adecco, Uppsala, Affärssupport Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Timanställd kundinformatör

Ansök    Nov 3    REGION UPPSALA    Kundtjänstmedarbetare
Kundtjänst Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetens... Visa mer
Kundtjänst

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, ekonomi, kommunikation, försäljning och kundtjänst.

Vår verksamhet
Att jobba med något som berör så många varje dag är utmanande, ansvarsfullt och tillfredsställande. Att jobba hos oss innebär att bidra till en attraktiv kollektivtrafik och ökat hållbart resande, för att underlätta vardagen och möta behoven i ett växande län. Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker nu serviceinriktade kundinformatörer för timanställning i vår kundtjänst. Välkommen till oss!

Kundtjänst hanterar varje dag kontakten med kunderna via telefon, chatt, Facebook, mail, brev och i butiken UL Center i Uppsala resecentrum. Upphandlade trafikföretag kör vår trafik men det är vi som ansvarar för resenärernas service och upplevelse. Kundtjänst är varumärket ULs ansikte utåt.

Kundtjänstenheten är en del av avdelningen Marknad. Enheten ansvarar för att ge kunderna service genom försäljning, trafikupplysning och trafikinformation. Enheten har även hand om förseningsersättning, kundsynpunkter, administration och information av sjukresor, reklamationer samt support av våra digitala försäljningskanaler. Kommunikationen med kunderna sker via telefon, chatt, mejl, brev, Facebook samt i butiken UL Center i Uppsala.

Ditt uppdrag
Som medarbetare hos vår kundtjänst är din uppgift att ge våra kunder support via våra olika kommunikationskanaler däribland chatt, telefon och mail. Arbetsuppgifterna innefattar även att sälja biljetter samt hjälpa våra kunder i vår butik UL Center. Detta kan exempelvis handla om återköp, att informera kring trafik, och att hjälpa kunden med UL-appen.

Vid behov kan det även ingå att hjälpa till med andra arbetsuppgifter på vår enhet såsom administration, handläggning och trafikinformation. Vi värdesätter teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång. På förvaltningen jobbar vi aktivt med bemötandefrågor och vi värnar om den varma och öppna stämningen på arbetsplatsen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i både tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ge kundservice i olika kanaler och administration i kundhanteringssystem. Du har lätt för att sätta dig in i olika system och kan söka information.

Det är också meriterande med erfarenhet av skriftlig kommunikation med kunder via Facebook, chatt, telefon och mail. Likaså tidigare erfarenhet inom kollektivtrafik.

Din kompetens
Du är grym på kundservice och älskar att möta kunder. Du är kvalitetsmedveten och lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer.

Du ger ett serviceinriktat och professionellt bemötande genom att vara uppmärksam och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder timanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba på en trygg arbetsplats som ger utrymme för personlig och professionell utveckling. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö där vi tillsammans ser till att kunderna får den bästa möjliga servicen.

Vi har öppet alla dagar året runt, vardagar 6.00 till 22.00 och helger 08.00 till 22.00, vilket innebär både helg- och kvällsarbete med schemaläggning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Enhetschef Britt-Marie Hafelt, 018-617 49 52, [email protected]
För Saco Emma Hammarbäck, 018-617 09 57, [email protected]
För Vision Emma Hagberg, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Kundservice, vikariat

Ansök    Okt 29    Sweax AB    Kundtjänstmedarbetare
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet enklare för bostadsrätts-föreningar, affärscentrum, privata- och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierade för kvalitet 9 001 och miljö 14 001 enligt internationell standard.

KUNDSERVICE
Vi söker dig kundservicemedarbetare som drivs av att ge service till våra kunder!

Ditt uppdrag
Uppdraget är ett längre vikariat som startar i mitten av januari med placering i Uppsala, och möjlighet till fast anställning. Du ingår i vårt kundserviceteam och kommer vara en viktig del av att skapa ett mervärde för våra kunder. Du tar emot frågor från kunder med fokus på kundnöjdhet med en hög servicegrad. Som person är du lösningsorienterad och arbetar mot våra uppsatta mål. Det rör sig om en omväxlande vardag, oftast om boendefrågor, felanmälningar fr. bostadsrättsföreningar och nyproduktioner eller uthyrningar av parkeringsplatser m.m. Du administrerar ärenden, registrerar och följer upp om det behövs. Tjänsten är heltid och månadsavlönad

Personliga egenskaper och kvalifikationer
För att trivas och göra ett riktigt bra jobb ser vi att du har ett eget driv, kan prioritera och ta ägandeskap över dina arbetsuppgifter och har en hög ansvarskänsla i kombination med ett glatt och positivt sinnelag. Du skapar goda relationer med kollegor, kunder och boende, och behöver kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i så väl svenska som engelska.

Meriter
Meriterande om du har kundserviceerfarenhet med inriktning mot fastighetsförvaltning. Vi ser gärna att du har god systemvana och har lätt för att sätta dig in i olika system.

Att arbeta på Sweax
Vi är ett mindre familjärt företag som drivs av framtidsfokus med höga ambitioner att vara en bra leverantör till våra kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten. Vi tycker om att jobba mot tydliga mål och hitta nya vägar för att ständigt förbättra oss. Vi tror på kraften och kreativiteten hos våra medarbetare. Hos oss finns alla förutsätt-ningar för att prestera, trivas och växa.

Vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö - våra olikheter är vår styrka. Självklart omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansökan
Din ansökan registrerar du på vår hemsida www.sweax.se, senast 30 nov. Då vi gör löpande urval så välkomnar vi ditt cv redan idag, och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Vår AFFÄRSIDÉ: Sweax AB erbjuder ett personligt och kundanpassat helhetsåtagande inom fastighetsförvaltningar. Visa mindre

Initiativrik ny stjärna i teamet sökes – Finsktalande Operations/kundtjänst

Ansök    Nov 1    Uppstuk AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund en finsk- och svensktalande medarbetare för kundtjänst. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail ... Visa mer
Om tjänsten Inför lansering i Finland söker vi nu till vår kund en finsk- och svensktalande medarbetare för kundtjänst. Vi ser gärna att du vill växa i rollen och med företaget och ta ett större ansvar för hela kundupplevelsen allt eftersom. Tjänsten är på heltid från januari och arbetsplats är företagets attraktiva kontor centralt i Uppsala.

Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av att besvara ärenden från kunder via telefon, mail samt sociala medier, men även att hjälpa till och bygga upp en effektiv kundsupport. De vanligaste ärendena består av att hjälpa användarna med onboarding och bokningsrelaterade frågor. Du kommer att ingå i kundtjänstteamet som jobbar i tätt samarbete med varandra.

Om Företaget Företaget driver en delningsplattform där privatpersoner kan hyra ut sina fordon tryggt och enkelt. I nuläget finns företaget på den svenska och norska marknaden men kommer nu även lanseras i Finland.

Din profil Du är liksom vi positiv och energisk. Vi tror starkt på att man jobbar bäst tillsammans, så en utpräglad teamperson kommer trivas bäst att arbeta med oss. * Finska och svenska som modersmål eller motsvarande nivå och uttrycker sig väl i såväl tal som skrift * God IT- och systemvana * Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta med service * Nyfiken och drivs av såväl kundnöjdhet som strukturerat och målmedvetet förbättringsarbete för att skapa en bra miljö och kundtjänst.

Övrig information Start: Januari 2022 Omfattning: Heltid Plats: Uppsala Lön: Enligt överenskommelse

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Kundtjänst - heltid!

Ansök    Nov 1    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start omgående. Rollen är ett konsultuppdrag men övergår för rätt person till anställning direkt hos kundföretaget. . Arbetstempot i kundtjänstrollen är högt och för att p... Visa mer
Om tjänsten
Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start omgående.
Rollen är ett konsultuppdrag men övergår för rätt person till anställning direkt hos kundföretaget.
.
Arbetstempot i kundtjänstrollen är högt och för att passa in så bär du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning.
Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Öppettiderna är mån- fre 07-18.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik. Visa mindre

Finsktalande Kundservicemedarbetare sökes till IP-Only i Uppsala

Ansök    Okt 28    2Complete AB    Kundtjänstmedarbetare
Dina arbetsuppgifter På IP-Onlys kundservice är telefon och mail de främsta kanalerna. Du tar emot ärenden från kunder och hjälper dem på bästa sätt med ett leende, med empati och med inställningen att allt går att lösa. Du kommer att arbeta mot privatkunder som väntar på att få internetuppkoppling via fiber eller som fått ta del av olika kampanjer eller erbjudanden. Du kommer att hjälpa kunderna med allt från intresseanmälningar och nya beställningar, til... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
På IP-Onlys kundservice är telefon och mail de främsta kanalerna. Du tar emot ärenden från kunder och hjälper dem på bästa sätt med ett leende, med empati och med inställningen att allt går att lösa. Du kommer att arbeta mot privatkunder som väntar på att få internetuppkoppling via fiber eller som fått ta del av olika kampanjer eller erbjudanden. Du kommer att hjälpa kunderna med allt från intresseanmälningar och nya beställningar, till fakturafrågor och information om när vi kommer att inleda arbetet med att koppla in deras fiber. Det är med andra ord ett omväxlande arbete där fokus hela tiden ligger på att underlätta för kunden och ge dem korrekt och snabb information på ett trevligt och positivt sätt. Ibland kan även lite känsla för försäljning eller ditt intresse för teknik komma väl till pass, och skulle du tycka den typen av arbetsuppgifter är intressant är det välkommet. En stor del av våra kunder är idag Finsktalande och för att kunna erbjuda dem den bästa servicen, söker vi nu en finsktalande medarbetare.

Kundservice är en viktig del i IP-Onlys mission att leverera fiber till alla! IP-Only sitter i nya, ljusa och fina lokaler vid stationen mitt i Uppsala. Tjänsten är på heltid, måndag till fredag under vanliga kontorstider.

Denna tjänst är inledningsvis en bemanningslösning med mycket goda möjligheter till förlängning. Du kommer att bli anställd av 2Complete och arbeta som konsult hos IP-Only.

Om företaget
IP-Only är en självständig, svensk Internet- och teleoperatör som främst riktar sig mot de mest krävande användarna av data- och telekommunikation. Det som gör oss unika är kombinationen av kraften hos ett utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen i vår organisation. Vi finns över hela landet med huvudkontor i Uppsala.
Vi är stolta över att vara en viktig länk i Sveriges fibersatsning. Vi älskar internet med allt vad det möjliggör och vi bygger fiber till alla! Vår dörr står därför öppen för dig som vill ta dig an utmaningen att hjälpa oss att fortsätta och expandera den satsningen. Vi är ett starkt värderingsdrivet företag där initiativförmåga och motor står högt i kurs. Vi jobbar i högt tempo med positiva kollegor och erbjuder dig möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och vår verksamhet.

Din profil
Du älskar att hjälpa kunder och du älskar service. Detta är en otroligt viktig förutsättning för att kunden ska känna sig omhändertagen och att du ska trivas med ditt arbete. Som person är du givetvis service-inriktad i allt du gör och du gillar att ta tag i och lösa kundernas utmaningar. Du är tålmodig och noggrann och du trivs med administrativa uppgifter såväl som att hjälpa kunder över telefon. Du har lätt för att kommunicera i både tal och skrift och för denna roll behöver du behärska Finska i tal och skrift obehindrat. Har du arbetat med kundservice, försäljning eller lättare teknisk support tidigare är det självklart meriterande, men det är inget krav. Det viktigaste är att du är en person som tar ditt arbete på allvar och förstår att du är en viktig länk mellan kunden och IP-Only. Ingen är expert från början, men för dig är det självklart att fråga när du inte vet.

Är det dig vi söker? Ansök idag då intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Joel Claeson.

Om 2Complete
2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snab... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges snabbast växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundservicemedarbetare till vår kund i Uppsala

Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa våra kund med deras kunder i det dagliga arbetet. Om tjänsten Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning.  Arbetsuppgifterna såv... Visa mer
Vi söker en nu person med glatt humör som vill hjälpa våra kund med deras kunder i det dagliga arbetet.

Om tjänsten

Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.

Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare arbetar du även med orderläggning.  Arbetsuppgifterna såväl one-to-one som rent administrativa.

Om dig

Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar högt tempo. Du har en mycket god administrativ förmåga - strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande roller inom kundtjänst, support eller liknande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varaktighet
Omgående till 31/1 med ev chans till förlängning.

Arbetstiderna är mån-fre kl 07:00-16:00.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Johansson via 010-173 73 00

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!
Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Adecco, Uppsala, Affärssupport Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter en medarbetare till vår kundtjänst med placering i Uppsala.
Arbetsbeskrivning:
Som medarbetare på vår kundtjänst ingår du i ett team om 4-5 personer. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av daglig kundkontakt med kunder och återförsäljare rörande generella kundtjänstfrågor och teknisk support. Kundkontakten sker huvudsakligen via telefon och email.
Din bakgrund/profil:
Vi söker dig som brinner för daglig kontakt med kunder och som alltid vill ge bästa möjliga kundservice. Hos oss är det självklart att kunden alltid ska vara i centrum. Vi letar efter dig som har en positiv inställning till ditt arbete och kan ge bästa möjliga service på ett trevligt och korrekt sätt även om det blir stressigt.
Du behöver tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska. Bemästrar du även något av de andra nordiska språken så är det meriterande. Grundläggande teknisk förståelse är en förutsättning för att lyckas i denna roll.
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst så är även det meriterande men inte ett krav.
Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid, vänligen skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-11-25. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected] och bifoga CV och personligt brev. Ange "Kundtjänstmedarbetare" i ämnesraden.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager, via [email protected] Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbt... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Licence Coordinator to UMC!

Uppsala Monitoring Centre is now looking for a License Coordination consultant to join our team of highly motivated customer service professionals, as the commercial part of UMC continues to grow and support its non-profit operations. For the right candidate, this is an opportunity to grow together with a constantly developing organization, as we are in a very exciting period of evolving our role in the medicine safety community around the world. OM TJÄNS... Visa mer
Uppsala Monitoring Centre is now looking for a License Coordination consultant to join our team of highly motivated customer service professionals, as the commercial part of UMC continues to grow and support its non-profit operations. For the right candidate, this is an opportunity to grow together with a constantly developing organization, as we are in a very exciting period of evolving our role in the medicine safety community around the world.

OM TJÄNSTEN
UMC is looking for a License Coordinator for their office in Uppsala. You will help UMC achieve its business goals and objectives and secure funding by maximizing customer satisfaction. This includes helping customers with for example contracts and agreements, invoicing, general administration and support, interacting professionally with a wide variety of customers ranging from start-ups to global businesses. You will also contribute to the maintenance and development of administrative processes, control functions, data handling, and client management, as a member of the License Coordination Team.

You will be employed by Academic Work and work as a consultant at UMC. This is a full-time consultancy position based in the heart of Uppsala, Sweden, spanning 6 months but possibly long-term for the right candidate.

ARBETSUPPGIFTER
The position is an active and professional interface between the market/customers and relevant UMC departments, mostly via written communication with customers all over the world.

In this position you are flexible and open to working with different tasks, for example, you will:


* Ensure customers have the correct licenses in relation to their size, organization type, and area.
* Maintain and develop efficient internal processes to maximize time spent adding value to the customer experience.
* Handle orders and other inquiries
* Perform data entry and maintain a high quality of data in various systems
* Actively contribute to a positive and open work culture that encourages collaboration within the team as well as between teams.


VI SÖKER DIG SOM
* Previous experience in customer service and working with various IT systems
* An excellent command of spoken and particularly written English, and an ability to understand communication at all levels of English language proficiency
* Good knowledge of Word and Excel
* Completed high school diploma
* EU/EES/Switzerland citizen

It is an advantage if you…


* Have proficiency in the Chinese language or other languages
* In addition to the required completed high school diploma have studied intellectual property law, digitalization, or business administration
* Have previous experience from using Salesforce, Visma Business, or other business administration systems
* Have worked within the Life Science industry or an international company
* Have experience in customer support


As a person, you are social, independent, and confident. You are proactive, responsible, self-motivated, innovative, analytical, structured, and solution-oriented. You are a team player and able to communicate effectively with different stakeholders and functions, both internally and externally.

These four competencies will run as a common thread throughout the recruitment process:


* Mature
* Collaborative
* Thorough
* Solution-oriented


OTHER INFORMATION


* Start: Immediately
* Extent of work: Full time
* Location: Central Uppsala
* This recruitment process is handled by Academic Work and UMC's wishes are that all calls and emails about the position go to
Academic Work.
* Apply for the job by clicking on Apply below. We go through the selection on an ongoing basis and the ad can be shut down before the position is filled if we have moved on to the selection and interview phase.


INFORMATION OM FÖRETAGET
Uppsala Monitoring Center (UMC) is a foundation with the global purpose of creating a safe use of medicines. They are based in Uppsala and work at the request of the World Health Organization (WHO) to collect and analyze patient data from around the world with the goal of identifying and explaining problems related to medicine and its use. UMC is a world leader in the development of safe monitoring of medicines. Their products and services are used by both health organizations and Life Science companies in over 120 countries. Visa mindre

Uppsalahem söker flera studentmedarbetare till kundtjänst

Ansök    Okt 18    Uppsalahem AB    Kundtjänstmedarbetare
Ditt uppdrag hos oss Nu söker vi dig som vill jobba extra vid sidan av studierna och som är nyfiken på att jobba i en kundtjänst inom fastighetsbranschen. Dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår telefon, webb och mail. Därutöver kan du ibland få förtroendet att ansvara för vår reception. Du välkomnar och tar hand om såväl våra hyresgäster som våra medarbetare. Du hittar vägar för att lösa deras ärenden, antingen genom din egen kunskap eller genom ... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Nu söker vi dig som vill jobba extra vid sidan av studierna och som är nyfiken på att jobba i en kundtjänst inom fastighetsbranschen. Dina främsta arbetsuppgifter är att bemanna vår telefon, webb och mail. Därutöver kan du ibland få förtroendet att ansvara för vår reception.

Du välkomnar och tar hand om såväl våra hyresgäster som våra medarbetare. Du hittar vägar för att lösa deras ärenden, antingen genom din egen kunskap eller genom att leda dem vidare till rätt avdelning. Då du är bra på service blir arbetet roligt och utvecklande för dig samtidigt som kunden känner sig välkommen och hemma i kontakten med oss på Uppsalahem. Arbetet är omväxlande och du samarbetar med hela organisationen. Trivs du med att vara en del av ett tight team tror vi att du kommer uppskatta den här rollen.

Som studentmedarbetare får du värdefulla erfarenheter och en bra inblick i hur det är att arbeta i ett stort bostadsbolag, samtidigt som du får lära känna oss och utvidga ditt nätverk.

Vem är du?
För att lyckas i den här rollen har du ett stort personligt engagemang och du är nyfiken på människor. Du trivs med förändring och utveckling och du är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Vi söker dig som:

- är studerande på universitet, högskola eller yrkeshögskola.
- uttrycker dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift.
- har god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av kundtjänstarbete och av att jobba i en organisation som sätter kunden i fokus. Har du även erfarenhet av att arbeta i fastighetsbranschen är det ett plus.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Arbetstiden kommer variera men du bör kunna arbeta upp till 15 timmar i veckan under terminerna. Dessutom ser vi gärna att du kan arbeta under lov.
Anställningsform: Visstidsanställning
Start: Omgående

Nyfiken?
Vill du veta mer om tjänsten? Då kan du kontakta HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] eller Kundtjänstchef Sofie Gimeson, [email protected] Vi gör löpande urval och intervjuer. Om vi hittar rätt person kan vi därför tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan senast 2021-11-05 Visa mindre

Jobba hemifrån som supportmedarbetare för Tele2

Arbeta heltid med teknisk support hemifrån - permanent från valfri placeringsort i Sverige! Har du stort tekniskt intresse, är intresserad av försäljning och vill alltid leverera kundservice i världsklass? Då kan det vara dig vi letar efter! Vi på Webhelp utlovar ett utmanande och kunskapsgivande jobb inom teknisk support. Vi söker dig som är självständig, trivs med att jobba med utsatta mål, alltid vill hjälpa till och vill utvecklas! I det här jobbet kom... Visa mer
Arbeta heltid med teknisk support hemifrån - permanent från valfri placeringsort i Sverige!
Har du stort tekniskt intresse, är intresserad av försäljning och vill alltid leverera kundservice i världsklass? Då kan det vara dig vi letar efter!
Vi på Webhelp utlovar ett utmanande och kunskapsgivande jobb inom teknisk support. Vi söker dig som är självständig, trivs med att jobba med utsatta mål, alltid vill hjälpa till och vill utvecklas! I det här jobbet kommer du att arbeta hemifrån permanent, dvs. även efter att pandemin avtar. På så vis får du möjligheten att starta en intressant karriär där du känner dig hemma!
Som supportmedarbetare på Webhelp är du kundernas stöttepelare vid frågor och tekniska problem vad gäller deras produkter hos Tele2 och Boxer!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att svara på inkommande samtal från befintliga kunder, i dessa samtal kommer du:
Svara på generella frågor om Tele2 och Boxers produkter och tjänster
Genomföra teknisk support på TV-tjänster som vi förmedlar till kunden och följa upp supportärenden
Erbjuda merförsäljning till befintliga kunder

Anställningen börjar med dryga tre veckors gedigen och betald distansutbildning där du får lära dig grunderna för tillvägagångssätten till hur du felsöker kundens problem.
Vi söker dig som är självständig och..
Vill arbeta hemifrån.
Är en teknikintresserad person, som trivs med uppsatta mål och kontinuerlig uppföljning.
Är lösningsorienterad och vill ge alla kunder service av bästa kvalité.
Har godkända gymnasiebetyg i svenska och engelska.
Kan tillgodose en bra arbetsmiljö i ditt hem, har fast internetuppkoppling och bor i Sverige.

Vi erbjuder lön med provision utan tak och..
Tillsvidareanställning med sex månaders provanställning där du själv väljer din anställningsgrad. Du väljer mellan 100-75%.
Friskvårdsbidrag.
Kollektivavtal är en självklarhet för oss. På den sida som kommer till när du söker jobbet finner du en länk där du kan läsa mer om lön och anställningsvillkor.

Intresserad? Ansök nu!
Som en del i rekryteringsprocessen kommer du vid en eventuell intervju bli ombedd att visa godkända betyg i svenska och engelska, ta fram två referenser och ta en bild på din tilltänkta arbetsstation.
START: 2021-11-22
ANSTÄLLNINGSFORM: 6 månaders provanställning, flexibel anställningsform där du väljer om du vill arbeta mellan 100% till 75%.
ARBETSTIDER: Varierande under öppettiderna, mån-fre 07:45-19:15, lördag 08:45-15:15
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-03, men urval sker löpande så sök så snart som möjligt!
PLACERINGSORT: Du arbetar permanent hemifrån från din folkbokförda adress. Officiellt kommer du att tillhöra kontoret i Östersund Visa mindre

Kundtjänst-/terminalmedarbetare till Bring!

Ansök    Okt 18    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar och får röra på dig? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start i september. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där m... Visa mer
Om tjänsten
Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar och får röra på dig? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänst/terminalmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start i september. Arbetsuppgifter kommer att vara en kombination av administrativt arbete i kundtjänsten samt fysiskt arbete i terminalen där man hjälper till att transportera väskor. Rollen är ett konsultuppdrag men övergår för rätt person till anställning direkt hos kundföretaget.

Arbetstempot i rollen är högt och för att passa in så bär du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning samt hjälper till på Arlandas terminal med att transportera och bära väskor.

Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Öppettiderna är mån- fre 07-22.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande. Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal, friskvårdsbidrag och tjänstepension. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Combimix i Bålsta!

Vi är på jakt efter dig som trivs i en problemlösande roll där du tillsammans med dina kollegor fokuserar på att ge den bästa servicen till era kunder. Här får du möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat team med högt i tak och en öppen kultur. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande! OM TJÄNSTEN Vi söker nu en kundservicemedarbetare på ca ett års vikariat till Combimix. I sin fabrik i Bålsta tillverkar och säljer de mineralbaserade byggproduk... Visa mer
Vi är på jakt efter dig som trivs i en problemlösande roll där du tillsammans med dina kollegor fokuserar på att ge den bästa servicen till era kunder. Här får du möjligheten att arbeta i ett sammansvetsat team med högt i tak och en öppen kultur. Sök tjänsten redan idag då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN
Vi söker nu en kundservicemedarbetare på ca ett års vikariat till Combimix. I sin fabrik i Bålsta tillverkar och säljer de mineralbaserade byggprodukter. Här finns gedigen kompetens inom området och i denna roll kommer ditt främsta fokus att vara order- och ärendehantering samt ta emot inkommande serviceärenden kring Combimix produkter. Då företaget just nu byter datasystem kommer du även att agera support till övriga kollegor på företaget kring detta.

Teamet du kommer jobba i består idag av fyra personer som arbetat mellan 1-14 år på företaget. Tillsammans med er närmsta chef Marcus kommer ni se till att ha bra samarbete med stöttning av varandra och högt i tak. Den dagliga sammanhållningen får du från dina Bålsta-kollegor i det öppna kontorslandskapet.

Du erbjuds


* Värdefull erfarenhet inom kundservice på ett växande bolag
* Härliga kollegor på en arbetsplats med god stämning


Detta är ett konsultuppdrag som sträcker sig i ca ett år. Om samarbetet fungerar bra finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Arbeta med orderhantering
* Arbeta med ärendehantering
* Vara behjälplig och svara på frågor till både kunder och kollegor

VI SÖKER DIG SOM
* Har god datavana samt ha tidigare erfarenhet av att arbeta med system
* Har arbetat med service tidigare
* Har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift

Meriterande är om du:
* Har jobbat inom kundtjänst tidigare

Som person besitter du god social kompetens, vilket gör att du inte har några problem med att anpassa dig efter olika kunder och personligheter. Du är ödmjuk som person och har en prestigelös inställning som gör att du ställer rätt frågor som får dig att förstå vad kunden vill ha. Du klarar av att driva på ditt eget arbete framåt och räds inte för att ta plats i rummet du befinner dig i. För att du ska klara av rollen på bästa sett ser vi att du besitter följande egenskaper: problemlösande, flexibel och serviceinriktad. Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd genom hela rekryteringsprocessen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Combimix tillverkar och säljer mineralbaserade byggprodukter. Företaget grundades 2001 och har sedan dess växt stadigt. De har tre fabriker i Sverige, en i Bålsta och två i Ljungskile. Produktsortimentet består av bland annat golvavjämning, moderna fasadsystem, traditionella putsbruk, murning, gjutning, betongrenovering, restaureringsbruk för kulturbyggnader. 2016 startades dotterbolaget Combimix Aps i Danmark och vi har sedan tidigare Combimix Inc i USA. De är idag ca 60 anställda och omsätter ca 300 MSEK. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!
Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.


Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.


Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!


I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!


Vi söker dig dom
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?


Ta chansen att jobba utomlands!


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Abonnenta söker kundtjänstmedarbetare

Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör Dina arbetsuppgifter: - Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon - Besvara mail - Merförsäljning -Winback med generös provisioner Vi söker dig som: - Är social och har bra samarbetsförmåga - Gillar att kunna påverka din egen lön - Är en snabbt... Visa mer
Är du målmedveten, social och tävlingsinriktad? Då har vi tjänsten för just dig! Vi på Abonnenta söker just nu nya medarbetare på uppdrag av Lingon mobil Sveriges mest växande mobiloperatör


Dina arbetsuppgifter:


- Hantera inkommande samtal och hjälpa kunder över telefon
- Besvara mail
- Merförsäljning
-Winback med generös provisioner


Vi söker dig som:


- Är social och har bra samarbetsförmåga
- Gillar att kunna påverka din egen lön
- Är en snabbtänkt problemlösare
- Är flytande i tal och skrift på svenska
- Gillar tävlingar och en fartfylld arbetsplats


Vi erbjuder dig:
- AWs och diverse roliga evenemang
- En arbetsplats med sköna kollegor och härlig gemenskap
- En varierande tjänst med stora utvecklingsmöjligheter
- tävlingar i form av resor och Ps5


Arbetstider: mån-fre 10-19 heltid
Start omgående Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Om rollen Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik, där du får ge det lilla extra genom att ge hög service till kunder och kollegor? Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare med ansvar för att boka in våra hjulskiftes kunder, både via samtal,besök och via webb bokning. I ansvaret ingår också att avlasta och frigöra administrativ tid för chefer och övriga anställda och du sköter dagligen olika typer av administrativa uppgifter och div... Visa mer
Om rollen
Vill du ha ett arbete där ingen dag är den andra lik, där du får ge det lilla extra genom att ge hög service till kunder och kollegor? Vi söker en duktig och serviceinriktad medarbetare med ansvar för att boka in våra hjulskiftes kunder, både via samtal,besök och via webb bokning.
I ansvaret ingår också att avlasta och frigöra administrativ tid för chefer och övriga anställda och du sköter dagligen olika typer av administrativa uppgifter och diverse kontorssysslor som bidrar till att organisationen blir mer effektiv.

Din profil
Du har tidigare arbetat i reception eller växel och gärna med annat serviceinriktat arbete. Du är lättlärd och bra på att skapa effektivt samarbete med dina kollegor. Du är positiv och serviceinriktad och kan ta egna initiativ.

Andra egenskaper som vi uppskattar är att du värdesätter god stämning på arbetsplatsen och förstår din egen roll i teamet, samt klarar av ett tidvis högt arbetstempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Hos oss får du jobba i en positiv och rolig miljö där det alltid händer saker. Vi arbetar i ett växande företag med starka varumärken. 

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag! Visa mindre

Customer success manager

SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. Vi sätter anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Kärnan i vår verksamhet är att påskynda världens övergång till förnybara energikällor. Vi erbjuder marknadens mest effektiva och miljövänliga integrerade soltak och tillhandahåller lösningar som skyddar, isolerar och låter husen andas – samt... Visa mer
SunRoof är ett av de snabbast växande techbolagen i hela Europa. Vi erbjuder en intressant och spännande arbetsplats inom en framtidsbransch. Vi sätter anställda först och har stora ambitioner gällande förnybar energi. Kärnan i vår verksamhet är att påskynda världens övergång till förnybara energikällor. Vi erbjuder marknadens mest effektiva och miljövänliga integrerade soltak och tillhandahåller lösningar som skyddar, isolerar och låter husen andas – samtidigt som de producerar grön energi.


Customer success manager


Till vårt glada gäng så söker vi nu efter en Customer success manager vars huvudfokus är att vara kontaktpunkten för kunden under deras kontakt med SunRoof. Där tillkommer även att jobba med sales supporten, ringa upp på de intresseanmälningar som kommer in via våra leads för att ta grundläggande information från kund innan de skickas vidare till säljaren. Du kommer ingå i ett team med ytterligare en customer success manager, övriga i sales supporten och de som jobbar med eftermarknad. Arbetet kommer till en början vara remote, men allt eftersom vi öppnar fler kontor finns möjlighet att vara på plats.


Arbetsuppgifter:
Identifiera och förstå kundens behov och mål
Vara länken mellan våra kunder och övriga avdelningar på företaget
Vara kundens go to kontakt under hela projektets gång
Ta hand om nya och befintliga kunder och utbilda dem gällande våran produkt
Bistå med support till kunder via telefon och mejl.
Koordinera projekt tillsammans med säljteamet
Hjälpa till att optimera våra processer inom customer success och sales support
Vara aktiv i system som vi jobbar med

Kvalifikationer
Du får gärna ha jobbat med customer success sedan tidigare, om inte så ser vi gärna iallafall erfarenhet från ett service/kundtjänst arbete.
Goda kunskaper inom svenska och engelska
Van att arbeta med system och datorer
Van att jobba med flera kontaktytor och vara spindeln i nätetDu får gärna vara en glad utåtriktad person som trivs bra med många kontaktytor och tycker service är key i en organisation.
Låter detta intressant så tveka inte på att söka tjänsten då den ska tillsättas omgående. Visa mindre

Finsktalande personal till Ellos kundtjänst

Om tjänsten Är du finsktalande och söker en ny spännande utmaning så har vi nu möjlighet att erbjuda dig en spännande tjänst hos vår kund Releasy. Som kundtjänstmedarbetare hos Ellos har du en nyckelroll när det gäller att skapa nöjda kunder genom att ge bästa möjliga service. Det mesta av arbetet sker via telefon men även via chatt och mail förekommer. Start redan på måndag 11/10. Arbetsbeskrivning I det dagliga arbetet kommer du att kommunicera med Ellos... Visa mer
Om tjänsten
Är du finsktalande och söker en ny spännande utmaning så har vi nu möjlighet att erbjuda dig en spännande tjänst hos vår kund Releasy. Som kundtjänstmedarbetare hos Ellos har du en nyckelroll när det gäller att skapa nöjda kunder genom att ge bästa möjliga service. Det mesta av arbetet sker via telefon men även via chatt och mail förekommer.
Start redan på måndag 11/10.
Arbetsbeskrivning
I det dagliga arbetet kommer du att kommunicera med Ellos finsktalande kunder via inkommande telefonsamtal och mail. Arbetsuppgifterna består utav att bistå och vägleda kunder i deras frågor som blannat gäller beställningar, produkter, leveranser och faktura/betalning. Med ett ödmjukt och effektivt förhållningssätt skapar du nöjda och lojala kunder som lämnar samtalet med en positiv känsla.
För att du ska lyckas i din roll startar tjänsten med en grundlig utbildning. Kontoret ligger i Borås men arbete på distans är fullt möjligt. Arbetstiderna kommer variera mellan dag och kväll så vi ser gärna att du är flexibel.
Vi söker dig som
Vi söker dig som:
Är 18 år fyllda
Talar, skriver och förstår både finska och svenska obehindrat
Har god datavana


Vi söker dig som är öppensinnad, nyfiken och driven till att göra ditt yttersta.
Att bemöta kunder på ett respektfullt och engagerat sätt är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare, tillsammans med andra vill du bidra till att göra skillnad inom modebranschen.
Har du ett genuint intresse för mode och det estetiska är detta något för Dig.
Tidigare liknande arbete är meriterande men störst vikt läggs på personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan!
Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 500 anställda och har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Extrapersonal till Kundservice

Ansök    Sep 30    Ls Jobbet AB    Kundtjänstmedarbetare
Studerar du på högskola eller universitet och vill ingå i vår resurspool? Då har vi en möjlighet till dig. Om rollen Rollen som kundservicemedarbetare erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare hanterar du även administrativa uppgifter... Visa mer
Studerar du på högskola eller universitet och vill ingå i vår resurspool? Då har vi en möjlighet till dig.
Om rollen
Rollen som kundservicemedarbetare erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.
Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare hanterar du även administrativa uppgifter. Orderläggning, nyckelhantering och ärendehantering är exempel på arbetsuppgifter som kan komma att ingå i tjänsten.
Vi söker dig som
Har hög servicekänsla och är öppen för förändringar
Kan arbeta vid toppar, planerad och plötslig frånvaro, exempelvis vid sommarsemestrar och sjukdomsfrånvaro.
Trivs med ett högt tempo, är självgående, gillar att ta ansvar och vill ha en viktig roll i att stödja våra kunder och vår verksamhet
Erfarenhet inom kundservice och administration är meriterande
Vid frågor gällande tjänsten kontakta:
Pernilla Grubbström, [email protected]
Om arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Travel Agents till vår skandinaviska kundtjänst

Har du erfarenhet av kundservice via telefon och vill utvecklas i ett globalt företag? Toppen, för vi söker ytterligare reseagenter till våra team på plats i Uppsala! Etraveli Group grundades år 2000 och var ett av de första företagen att erbjuda onlinebokning av flygbiljetter. På den tiden skickade vi dem via vanlig post vilket numera skulle vara mycket svårt eftersom vi servar flera miljoner kunder per år. Idag har vi utvecklats till en en ledande online... Visa mer
Har du erfarenhet av kundservice via telefon och vill utvecklas i ett globalt företag? Toppen, för vi söker ytterligare reseagenter till våra team på plats i Uppsala!
Etraveli Group grundades år 2000 och var ett av de första företagen att erbjuda onlinebokning av flygbiljetter. På den tiden skickade vi dem via vanlig post vilket numera skulle vara mycket svårt eftersom vi servar flera miljoner kunder per år.
Idag har vi utvecklats till en en ledande onlineresebyrå och teknologileverantör inom flygindustrin - vår närvaro online spänner över 72 länder i 6 kontinenter. Vi driver även Sveriges ledande prisjämförelsesajt för flygresor, Flygresor.se, med lokala versioner i många länder och vi har partnerskap med Booking.com och Google Flights.
Vi är ett globalt företag med kontor i Sverige, Finland, Grekland, Kanada och Indien med över 1000 anställda.
Travel Agent på Frontline
På Frontline (vi som har direktkontkakt med våra kunder) har vi dagligen ett stort antal inkommande samtal och du hanterar kunder huvudsakligen via telefon men även via mail. Vi tar hand om alla ärenden som rör våra kunders bokningar och som agent hanterar du ca 45 ärenden per dag. Inkommande frågor kan handla om avbokningar, ombokningar, force majeur, bagagefrågor, namnändringar och även försäljning av våra produkter. Ditt jobb är väldigt viktigt, då det påverkar hur våra kunder uppfattar oss som företag och vårt varumärke.
Kortfattat kan rollen beskrivas som att ta emot samtal och hitta lösningar på kundernas problem:
Besvara våra kunders frågor via telefon och till viss del mail
Hjälpa våra skandinaviska kunder med deras bokningar i våra olika bokningssystem
Jobba med merförsäljning av våra produkter.

Anställningen startar 15 november och vi vill därför få in din ansökan så fort som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande.
Under dina första sju veckor följer du en utbildningsplan och har en handledare som hjälper dig att komma in i jobbet på bästa sätt.
Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och trygg i dig själv. Du har tidigare erfarenhet av kundbemötande via telefon och tycker det är viktigt att kunden får bra service. Du är strukturerad och tekniskt lagd då du kommer arbeta med ett stort antal system i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som gillar att arbeta mot uppsatta mål och som triggas av att din prestation mäts på en daglig basis.
Krav:
Erfarenhet av kundservice via telefon
Arbetslivserfarenhet med fokus på service och kundbemötande
Förmåga att hantera svåra kundsamtal som ibland kan förekomma
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Som person är du flexibel och energisk - du föredrar att ha mycket på gång snarare än rutinmässiga arbetsuppgifter

Meriterande:
Relevant resesäljarutbildning eller motsvarande erfarenheter
Kunskaper i Sabre och/eller Amadeus
Kunskaper i Finska, Danska och Norska

Att jobba hos oss innebär både skratt och kollegor som tar sitt jobb på största allvar. Vi är helt enkelt ett stort team, på ett stort företag med ambition att bli störst på den globala arenan! Förutom att du kommer jobba med ett fantastiskt gäng, får du bra förmåner som anställd hos oss. Högt friskvårdsbidrag och uppdukad frukostbuffé varje morgon. Vi har även bra försäkringar och pension, där du får personlig rådgivning.
Arbetet genomförs på vardagar och på kontorstider. Vi sitter i ljusa, stora våningar mitt i centrala Uppsala med en fantastisk takterrass! Du kan promenera till centralstationen på fem minuter och har enkla pendlingsmöjligheter. Visa mindre

Vi söker kundtjänstmedarbetare till Telenor i solsäkra Cypern. Start 29 NOV

Längtar du efter att åka utomlands igen? Vi är glada att meddela att Cypern öppnar upp och att vi nu anställer svensktalande kundservicemedarbetare! Cypern har varit väldigt skonat från viruset och har haft färre fall än många andra länder. Efter en omfattande lockdown har medelhavsön öppnat upp igen och välkomnar nu resenärer från bl.a. Norge, Danmark och Finland. Som svensk går det bra om du reser från någon av dessa länder samt har befunnit dig där min... Visa mer
Längtar du efter att åka utomlands igen? Vi är glada att meddela att Cypern öppnar upp och att vi nu anställer svensktalande kundservicemedarbetare!
Cypern har varit väldigt skonat från viruset och har haft färre fall än många andra länder. Efter en omfattande lockdown har medelhavsön öppnat upp igen och välkomnar nu resenärer från bl.a. Norge, Danmark och Finland. Som svensk går det bra om du reser från någon av dessa länder samt har befunnit dig där minst 14 dagar innan avresa.
SITEL Cypern var snabba att agera på den nya verkligheten och installerade arbetsstationer och datorer hemma hos våra medarbetare så att samtliga kunde jobba hemifrån. Vi har klarat oss utan något fall av Covid-19 och har nu gladeligen flyttat tillbaka alla till kontoret.
Om du har några frågor eller funderingar om läget på Cypern är du välkommen att höra av dig till oss!
Lockas du av att kunna arbeta i en av Europas soligaste länder och samtidigt kunna utvecklas både proffessionellt och på ett personligt plan? Vill du styrka ditt CV och samtidigt få minnen för livet? Välkommen till oss på underbara medelhavsön Cypern!
Då vi förstår att det är ett stort steg att flytta utomlands vill vi att du känner dig trygg i hela processen och hjälper dig därför att bli bosatt på Cypern. Vi betalar både för din flygbiljett hit och tillbaka och även ditt boende under hela tiden du är anställd hos oss. Vi finns med dig hela vägen och hjälper även till med kontakt med lokala myndigheter och bank. Kontoret du kommer att arbeta på består av engagerade och framåtsträvande kollegor som brinner för leverera kundservice på högsta nivå. Gruppen beskriver sig själva som varandras ”Cypern-familj” och har en fritid som består av aktiviteter och umgänge oavsett veckodag.
Är det något vi kan lova, är det att efter din tid hos oss har du inte bara växt som person utan också skaffat dig en upplevelse för livet!
Om rollen
I den här rollen kommer du att ta emot och besvara Telenors kunders frågor via inkommande telefonsamtal. Du kommer att hantera frågor angående abonnemang, produkter, fakturor eller tekniska problem. En stor del av arbetet består av att lyssna in deras behov, göra en behovsanalys och därefter erbjuda kunderna de bästa lösningarna utifrån de riktlinjer som finns. I detta ingår även merförsäljning där du har möjlighet att påverka en del av din lön på ett positivt sätt.
Dagliga arbetsupfterna inkluderar:
Besvara samtal från kunder
Förse kunder med högklassig service
Administrera kring kundrelaterade ärenden
Sträva efter att uppnå dina dagliga KPI:er som rör kundnöjdhet, merförsäljning, effektivitet och kvalitét

Vem söker vi?
I den här rollen söker vi dig som är social, ambitiös, tävlingsinriktad och motiveras av att uppnå hög kundnöjdhet samt gillar försäljning. Vidare gillar du att arbeta på en arbetsplats med högt tempo, snabba förändringar och härlig teamkänsla där den goda gemenskapen genomsyrar hela kontoret.
I denna process lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Vårt enda krav är att du har gått ut gymnasiet, har svenska som modersmål, kan tala engelska och har rent i belastningsregister.
Fördelar med att jobba hos oss i Cypern:
Fast månadslön med individuell provision utan tak.
Sol 330 dagar om året.
Förmånligt skattesystem med 0% inkomstskatt upp till €19,500/ år.
Sjuk- och olycksfallsförsäkring under såväl arbete som fritid.
Förmånliga personalrabatter på lokala caféer, restauranger & gym m.m.

Trygghetsfaktorer:
Vi betalar för boende i fullt utrustade moderna lägenheter från 2017, som ligger mitt i Larnacas stadskärna med två minuters gångväg till kontoret och två minuter till stranden. Detta från din första dag i Cypern.
Vi både betalar och bokar ditt flyg från önskad flygplats, dit och hem.
21 dagars semester per år.
Hjälp med all administration på plats på Cypern som exempelvis att öppna ett bankkonto och migrationsärenden.

SITEL Cyprus är vårt multinationella kontor i Larnaca. Kontoret är modernt och präglas av en värme, gemenskap och vinnaranda bland våra ca 500 kollegor. På kontoret finns det agenter från bland annat Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och England.
Låter detta som något som intresserar dig?
Ta chansen och sök redan idag! Vi arbetar löpande med denna rekrytering och kommer att hålla en tät dialog kring läget på Cypern så att du känner dig trygg och säker genom hela processen. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att mejla Rekryteringschef Halima Iman, [email protected]
Information om tjänsten:
Start: 29 NOV
Plats: Larnaca, Cypern
Anställningsform: Heltid med inledande provanställning på 6 månader. Visa mindre

Kundtjänst - heltid!

Ansök    Sep 29    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker! Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Rollen är ett konsultuppdrag men övergår för rätt person till anställning direkt hos kundföretaget. . Arbetstempot i kundtjänstrollen är högt... Visa mer
Om tjänsten
Tycker du om att lösa problem och hjälpa dina kollegor och kunder i ett högt tempo? Är du intresserad av en utvecklande roll där du får ta mycket eget ansvar? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en kundtjänstmedarbetare för Bring på Arlanda. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.
Rollen är ett konsultuppdrag men övergår för rätt person till anställning direkt hos kundföretaget.
.
Arbetstempot i kundtjänstrollen är högt och för att passa in så bär du ha, förutom stresstålighet en stark ambition och förmåga att vara serviceinriktad.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kundtjänstmedarbetare hanterar du inkommande förfrågningar inom logistik för Brings räkning.
Du hanterar ärenden via telefon och mail främst angående leverans inom Norden. Andra administrativa uppgifter kan tillkomma, så som fakturering. Du kommer att tillhöra ett härligt team på 5 personer som stöttar och hjälper varandra.

Öppettiderna är mån- fre 07-18.


Din profil
Kompetenskrav/Utbildningskrav:
Gymnasiekompetens

Reella kompetenskrav:
Datorvana
Flytande Svenska i tal och skrift
Goda kunskaper i Engelska
Lokalkännedom

Personliga egenskaper:
För att trivas i vårt team bör du vara snabblärd och noggrann samtidigt som du gillar att ta stort eget ansvar.
Du ska ha ett brinnande intresse för att ge god service till såväl våra kunder som medarbetare.

Om företaget
Bring löser vardagslogistiken åt små och stora verksamheter i hela Norden. Hos dem får du hjälp med allt från e-handel till läkemedelstransporter. Bring hanterar paket, bud och gods, de kan lagerhålla dina varor och är erfarna på tempererad livsmedelslogistik. Visa mindre

Kundservicemedarbetare

Ansök    Sep 30    Ls Jobbet AB    Kundtjänstmedarbetare
Recover i Uppsala söker en person med glatt humör som vill hjälpa våra kunder och kollegor i det dagliga arbetet. Om rollen Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare hanterar du även administrativa uppgifter. Hanterin... Visa mer
Recover i Uppsala söker en person med glatt humör som vill hjälpa våra kunder och kollegor i det dagliga arbetet.
Om rollen
Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta kollegor. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.
Utöver att ge högklassig service över telefon och mail till våra kunder samt medarbetare hanterar du även administrativa uppgifter. Hantering och administrering av ID06, tankkort, nycklar, orderläggning och offerthantering är exempel på arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. Arbetsuppgifterna är varierande och såväl one-to-one som rent administrativa.
Vi söker dig som
Har hög servicekänsla och är öppen för förändringar
Trivs med ett högt tempo, är självgående, gillar att ta ansvar och vill ha en viktig roll i att stödja våra kunder och vår verksamhet
Erfarenhet inom kundservice och administration är meriterande
Varaktighet
Tillsvidare, 7-16
Vid anställning tillämpas sex månaders provanställning
Vid frågor kontakta
Pernilla Grubbström, [email protected]
Ansökningarna gås igenom löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Om arbetsgivaren - Recover
Recover Group är marknadsledande i Norden inom Industri- & Skadeservice och har i tillägg en dominant position inom Riv & Håltagning i Sverige. Koncernen levererar tjänster till försäkringsbolag, företag och privatpersoner. Sedan Recover Group etablerades som en självständig verksamhet för sex år sedan har företaget tredubblat omsättningen och genomfört 23 förvärv. Recover är en nordisk aktör som är rikstäckande i Norge, Danmark och Finland och är i Sverige marknadsledande i Mälardalen. Recover har över 2 100 anställda fördelat på över 100 kontor över hela Norden. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Aimo Park i Uppsala

Ansök    Sep 30    Workz Sweden AB    Kundtjänstmedarbetare
OM AIMO PARK Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag. Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i... Visa mer
OM AIMO PARK

Under 2019 förvärvade Aimo Park hela Q-Parks svenska verksamhet och blev därmed Nordens ledande parkeringsbolag.

Q-Park etablerade sig på den svenska marknaden genom sitt förvärv av Carpark 2009. Carpark i sin tur grundades 1959 och startade med en enda parkering – Hötorgets parkeringsgarage i centrala Stockholm. Under 1960-talet delade man anläggningen med ett antal sjölejon (ja, du läste rätt – sjölejon). Hötorgsgaraget finns fortfarande i vår portfölj men är nu garanterat fritt från sjölejon.

NU HÄNDER DET - IGEN! Nu utökar kundsupporten på Aimo Parks Servicecenter i Uppsala. Och vi letar efter fler kollegor som vill ha en vardag full av kundkontakter och problemlösning via telefon varvat med administration. Låt oss tillsammans hjälpa Aimo Parks kunder: Rethink parking!

OM TJÄNSTEN

Vi på Workz letar nu efter dig som vill vara en del av teamet på Aimo Parks Servicecenter i Uppsala. I rollen som Kundsupport kommer dina dagar, med telefonen som främsta verktyg, variera mellan:

• Kundsupport av inkommande ärenden avseende Aimo Parks system och tekniska lösningar till kund
• Besvara och lösa inkommande kundärenden gällande Aimo Solutions hyrbilar
• Besvara och lösa inkommande kundärenden för externa kunder
• Upprätta kvalitativ felanmälan samt säkerställa att ärendet hanteras av rätt instans

VI SÖKER DIG SOM

För att lyckas i den här rollen sätter du kunden i fokus. Tillsammans med dina kollegor får du varje kund att känna sig sedd samtidigt som ni säkerställer avdelningens leverans mot uppsatta mål. Då du kommer arbeta i flera olika system parallellt, ser vi att du har lätt för att lära dig och en nyfikenhet när det kommer till teknik. Du trivs i högt tempo och hanterar stressade situationer med prioriteringar och ett lugn.

KVALIFIKATIONER

• Gymnasieutbildning
• Obehindrat behärskar svenska och engelska i tal och skrift
• Gillar att hitta lösningar och presterar bäst i högt tempo
• Har en god datorvana
• Erfarenhet inom administrativt arbete/service

PRAKTISK INFORMATION

Start: Omgående
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning hos Workz med inledande provanställning
Lön: Enligt kollektivavtal
Placering: Uppsala
Arbetstider: Varierande schema, 40h/vecka. Schemaläggning kan ske under öppettiderna; Vardagar 06:30-20:00, Lördagar 07:30-19:00, Söndagar 11:00-19:00. Kontoret är öppet årets alla dagar.

Ansökan: Första steget i processen efter ansökan är att genomföra vårt test.

VI ERBJUDER DIG

Workz är specialister på kundservice. Som anställd hos oss får du en rejäl grundutbildning, därefter löpande träning och utbildning inom olika delar av kundservice som kommunikation, kundhantering och affärsmässighet. Efter genomförd utbildning blir du certifierad i kundservice.

Vårt erbjudande till dig som anställd hos Workz Sweden inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor en dedikerad konsultchef som utbildar, utvecklar och finns tillgänglig för dig som konsult hos oss.

KONTAKT

Vid frågor, kontakta vårt rekryteringsteam på [email protected], observera att vi inte tar emot ansökningar på mail. Visa mindre

Kundservicemedarbetare till Recover

Vi söker nu en Kundservicemedarbetare för ett spännande uppdrag på Recover i Uppsala. Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt. Om tjänsten Du kommer tillsammans med dina kollegor i Kundservice teamet arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både kundservice och affärssupport. I arbetsuppgifterna in... Visa mer
Vi söker nu en Kundservicemedarbetare för ett spännande uppdrag på Recover i Uppsala.

Rollen kommer att erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med duktiga och kompetenta medarbetare. Tjänsten passar dig som trivs i en miljö med högt tempo och mycket kundkontakt.

Om tjänsten
Du kommer tillsammans med dina kollegor i Kundservice teamet arbeta med varierande arbetsuppgifter inom både kundservice och affärssupport. I arbetsuppgifterna ingår mottagande av inkommande samtal och email, där du besvarar kundfrågor, gör orderläggning, sköter offerthantering och övriga frågor som inkommer till Kundserviceavdelningen. Kundserviceavdelningen ingår även i en affärssupport som stöttar Recovers interna funktioner genom hantering och administration av tex ID06, tankkort, nyckelhantering etc. Arbetsuppgifterna är varierande och är såväl one-to-one som rent administrativa.

Tjänsten som Kundservicemedarbetare är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående med placering i Recovers lokaler i Uppsala. 

Om dig
Vi söker dig som drivs av att ge högklassig service och gillar högt tempo. Du har en mycket god administrativ förmåga - strukturerad, noggrann och samtidigt effektiv. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande roller inom kundtjänst, support eller liknande. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundservice, Kundtjänst, Recover, Adecco, Uppsala, Affärssupport Visa mindre

Kundmottagare inom Bilbranschen

Arbetsbeskrivning Vill du ta ett första steg i karriären inom Motorbranschen? Vill du bli en del av vårt konsultteam via hos på Autorekrytering? Nu söker vi efter en Kundmottagare, som vill jobba på uppdrag hos vår kund i Uppsala. Vi söker efter vi dig som är ny i karriären och vill utvecklas i en serviceroll. Arbetsuppgifterna består utav att ingå i kundens kundmottagarteam, vilket innebär att ta emot kunder, koordinera bilnycklar, och administrera boknin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du ta ett första steg i karriären inom Motorbranschen? Vill du bli en del av vårt konsultteam via hos på Autorekrytering? Nu söker vi efter en Kundmottagare, som vill jobba på uppdrag hos vår kund i Uppsala.
Vi söker efter vi dig som är ny i karriären och vill utvecklas i en serviceroll. Arbetsuppgifterna består utav att ingå i kundens kundmottagarteam, vilket innebär att ta emot kunder, koordinera bilnycklar, och administrera bokningar i kundens egna bokningssystem. Arbetstider är vardagar 8-17, med start 4 oktober tom. 30 november. Som ny konsult på kommande uppdrag kommer du få en grundläggande introduktion till rollen. Timlön för uppdraget är 140 kr/h.

Din Profil
Vi söker efter dig som har god datavana, är högt serviceminded och drivs av att ha kundkontakt! Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt en servicebakgrund från exempelvis reception eller kundtjänst. Viktigt är att du är flexibel och trivs med att arbeta med kunder. Har du ett bilintresse är det ett stort plus! Du talar och skriver obehindrat på svenska, kan med enkla medel pendla till uppdragsplatsen i Uppsala och kan arbeta hela uppdragsperioden.

Om Autorekrytering
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Kundtjänsthandläggare till Uppsala Vatten & Avfall

Ansök    Sep 14    Randstad AB    Kundtjänstmedarbetare
Arbetsbeskrivning Vill du jobba med kundservice och kommunikation i en framtidsbransch för ett hållbart Uppsala? Nu behöver vi bli fler och söker dig som har stor vana av att arbeta i professionell kundtjänst och har ett konstruktivt och utvecklingsorienterat förhållningssätt.  Vi söker nu en kundtjänsthandläggare på visstidsanställning heltid till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vi är ett team på sex personer som arbetar tillsammans i högt tempo och med ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du jobba med kundservice och kommunikation i en framtidsbransch för ett hållbart Uppsala? Nu behöver vi bli fler och söker dig som har stor vana av att arbeta i professionell kundtjänst och har ett konstruktivt och utvecklingsorienterat förhållningssätt. 

Vi söker nu en kundtjänsthandläggare på visstidsanställning heltid till Uppsala Vatten och Avfall AB.

Vi är ett team på sex personer som arbetar tillsammans i högt tempo och med glatt arbetsklimat. Vi hjälps åt med svåra ärenden och försöker alltid gå på lösning. Vår verksamhet är lagreglerad och vi är ödmjuka inför det faktum att våra kunder oftast inte kan välja om de vill vara kund eller inte. 

Ansvarsområden
Vi svarar på frågor, lägger ordrar, fakturerar och hanterar alla andra aspekter av att vara kund hos oss. Arbetsuppgifterna är varierande och kvalificerade. Kanalerna in till oss är besök, e-post, telefon, webb och snart chat. Under pandemin arbetar vi i huvudsak hemifrån men det mesta av introduktionen sker på vårt moderna kontor på Virdings allé 32B.

Kundtjänst tillhör avdelningen för marknad och kommunikation och du blir en del av vårt team som består av sex medarbetare. Du kommer också att samarbeta nära med våra kommunikatörer och webbansvarige samt handläggarkollegor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst tre års dokumenterad erfarenhet från kontaktcenter eller kundtjänst. Troligen känner du att du vill utvecklas med mer avancerade arbetsuppgifter och är nyfiken på en hållbar framtidsbransch. Framförallt söker vi dig som genuint brinner för service och är framsynt, lyhörd och nyfiken. 

Du behöver ha mycket god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika system. Vi jobbar i EDP Future och använder Trio CC som växelsystem. Du är dokumenterat duktig på, och gärna välutbildad i, kundmöten både i telefon och skrift. Du behöver kunna ge ett ansvarsfullt, professionellt och förtroendeingivande bemötande. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Visstidsanställning. Heltid,
med start 1 november och visstidsanställd till sista december 2022.

Sista ansökningsdag: 2021-10-03

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Kundmottagare inom Bilbranschen

Arbetsbeskrivning Vill du ta ett första steg i karriären inom Motorbranschen? Vill du bli en del av vårt konsultteam via hos på Autorekrytering? Nu söker vi efter en Kundmottagare, som vill jobba på uppdrag hos vår kund i Uppsala. Vi söker efter vi dig som är ny i karriären och vill utvecklas i en serviceroll. Arbetsuppgifterna består utav att ingå i kundens kundmottagarteam, vilket innebär att ta emot kunder, koordinera bilnycklar, och administrera boknin... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du ta ett första steg i karriären inom Motorbranschen? Vill du bli en del av vårt konsultteam via hos på Autorekrytering? Nu söker vi efter en Kundmottagare, som vill jobba på uppdrag hos vår kund i Uppsala.
Vi söker efter vi dig som är ny i karriären och vill utvecklas i en serviceroll. Arbetsuppgifterna består utav att ingå i kundens kundmottagarteam, vilket innebär att ta emot kunder, koordinera bilnycklar, och administrera bokningar i kundens egna bokningssystem. Arbetstider är vardagar 8-17, med start 4 oktober tom. 30 november. Som ny konsult på kommande uppdrag kommer du få en grundläggande introduktion till rollen. Timlön för uppdraget är 140 kr/h.

Din Profil
Vi söker efter dig som har god datavana, är högt serviceminded och drivs av att ha kundkontakt! Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter alternativt en servicebakgrund från exempelvis reception eller kundtjänst. Viktigt är att du är flexibel och trivs med att arbeta med kunder. Har du ett bilintresse är det ett stort plus! Du talar och skriver obehindrat på svenska, kan med enkla medel pendla till uppdragsplatsen i Uppsala och kan arbeta hela uppdragsperioden.

Om Autorekrytering
Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag nischat inom motorbranschen. Vi hittar snabbt rätt kompetens – från verkstadsgolv till ledande positioner.
Sedan 2005 har vi på Autorekrytering matchat människor med rätt jobb inom motorbranschen. Vi finns när du behöver driven och kunnig personal. Oavsett om det gäller rekrytering eller tillfällig förstärkning hjälper vi dig att hitta rätt.
Autorekrytering finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi utför uppdrag i hela Sverige. Visa mindre

Snakker du norsk? Jobba med TUIs kundservice i Gävle med Xzakt

Älskar du att resa och brinner för service? Då söker vi dig som vill bli en del av Xzakts kundservicegäng i Gävle. Just nu söker vi dig som talar norska och är trygg i det norska språket i så väl tal som skrift. Uppdraget innebär arbete med ett av Sveriges mest klassiska varumärken och företag inom resor och upplevelser, nämligen TUI! Placeringsort Gävle Anställningsgrad Heltid Start September Språk Norska Som kundservicemedarbetare på Xzakt arbetar du... Visa mer
Älskar du att resa och brinner för service? Då söker vi dig som vill bli en del av Xzakts kundservicegäng i Gävle. Just nu söker vi dig som talar norska och är trygg i det norska språket i så väl tal som skrift. Uppdraget innebär arbete med ett av Sveriges mest klassiska varumärken och företag inom resor och upplevelser, nämligen TUI!
Placeringsort Gävle
Anställningsgrad Heltid
Start September
Språk Norska
Som kundservicemedarbetare på Xzakt arbetar du för att hjälpa privatkunder över telefon, mail och chatt. Det innebär att du tar ägandeskap för våra kunders ärenden och ser till att lösa alla situationer på bästa sätt, samtidigt som du är effektiv i ditt arbete.
Våra kunder ska alltid få ett trevligt personligt bemötande. Att leverera Nordens bästa kundservice är ett tydligt mål för oss, vilket gjort oss ledande på marknaden!
För att trivas på Xzakt är du en flexibel och prestigelös medarbetare som tar dig an dina arbetsuppgifter med stort engagemang. Vi vill att du har viljan att bli bäst på det du gör och att du drivs av att utvecklas.
Det viktigaste för oss är inte vad du har gjort tidigare, utan det viktigaste är att du har rätt inställning, vilja och engagemang.
Xzakt Kundrelation är en ett ungt och snabbt växande företag, så är du en driven person som brinner för att utvecklas är vi rätt arbetsplats för dig!
Hos oss har du goda chanser att avancera i din karriär, så länge du visar vilja och engagemanget finns inget stopp. Du startar tjänsten med en introduktion och utbildning i uppdraget.
Vi har kollektivavtal. För oss är det dock viktigt att goda insatser premieras och vi har därför utvecklat ett bonussystem där varje medarbetare enkelt kan följa samt påverka sin rörliga ersättning. Friskvårdsbidrag utgår vid fast anställning.
Vi ser fram emot din ansökan! Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre

Kundtjänst utomlands!

Ansök    Sep 13    Recruitive AB    Kundtjänstmedarbetare
Om tjänsten Har du tagit studenten eller är i början av din karriär? Vill du testa på att arbeta utomlands? Då har vi tjänsten för dig! Till vår kund på Kreta söker vi kundtjänstmedarbetare! Detta är en heltidstjänst med start i oktober. Rollen innebär att ta emot inkommande samtal från kunder och hjälpa kunderna med deras frågor. Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt arbete där du som medarbetare vill utvecklas i rollen och har viljan att t... Visa mer
Om tjänsten
Har du tagit studenten eller är i början av din karriär? Vill du testa på att arbeta utomlands? Då har vi tjänsten för dig!

Till vår kund på Kreta söker vi kundtjänstmedarbetare! Detta är en heltidstjänst med start i oktober. Rollen innebär att ta emot inkommande samtal från kunder och hjälpa kunderna med deras frågor. Vi söker dig som är intresserad av ett långsiktigt arbete där du som medarbetare vill utvecklas i rollen och har viljan att ta ett till steg. Företaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter där man kan gå mot mer kvalificerade och ledande roller på sikt om man visar framfötterna. Arbetsplatsen präglas av härlig stämning med mycket energi och aktiviteter tillsammans, t.ex. after works och fester flera gånger per år.


Dina arbetsuppgifter

• Hjälpa kunder över telefon.
• Hjälpa kunder via mail och chatt
• Ge kunderna snabb och rätt service


Din profil
• Har en vilja av att hjälpa och positiv attityd
• Flytande i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska
• Tidigare arbete inom service är meriterande


Om företaget
Vi erbjuder
• Gratis flygbiljett
• Gratis boende under hela din vistelse
• Praktisk hjälp på plats
• 3 veckors betald utbildning
• Fina kontorslokaler i centrala Chania, nära till kommunikationer
• Utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag

Ansök idag då urval sker löpande!

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande.Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal och tjänstepension samt friskvårdsbidrag. Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare till Telia på Kreta

Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta! Om tjänsten Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba i kundtjänst mot svenska kunder men arbeta och bo på härliga Kreta!
Om tjänsten
Vår kund växer och söker dig som är redo för nya äventyr och ta steget att jobba utomlands! I denna tjänst kommer du arbeta på en spännande och glädjefylld arbetsplats med ett engagerat gäng som tillsammans jobbar mot gemensamma mål. Vi ser detta som ett långsiktigt äventyr med stora möjligheter till utveckling, både personlighets- och arbetsmässigt.


Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos Telia så är du företagets ansikte och röst utåt. Arbetsuppgifterna består av att via inkommande samtal stötta kunden i frågor och och bistå med information. Dessa ärenden berör oftast kundens digitala tjänster så som internet, tv-abonnemang och telefoni. I grunden till dialogen finns ett trevligt kundbemötande som ska genomsyra det vardagliga arbetet. För att leverera den bästa kundupplevelsen passar man på att under samtalet kolla över kundens nuvarande lösning och om det är den bästa utifrån dennes behov eller om det finns något annat/mer man kan erbjuda.


Vi erbjuder dig:
• Betald flygbiljett och boende i Kreta
• Hjälp med allt praktiskt på plats
• 2 veckors utbildning
• Fast lön +provision +bonus
• Personalaktiviteter, event och roliga tävlingar
Ett minne för livet!


I detta arbete kommer du att få möjlighet till personlig utveckling, gedigen arbetslivserfarenhet och chansen att växa inom företaget!


Vi söker dig dom
Saknar du värmen och solen? Vill du lära känna likasinnade kollegor? Tycker du det är kul med problemlösning? Kommer det naturligt för dig att bemöta olika sorters människor med olika behov? Har du goda kunskaper i svenska och engelska? Brinner du för service och sälj och vill ha ett heltidsjobb? Har du fyllt 18 år?


Ta chansen att jobba utomlands!


Vårt företag
Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning och utbildning. Vi har närmare 1 000 anställda varav cirka 800 är konsulter utplacerade på uppdrag hos kund. Vi har kontor på över 20 orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.
Din ansökan lämnar du via länken nedan.
Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Kundtjänst + Packning av produktet Backzter

Ansök    Sep 1    WebNinja HB    Kundtjänstmedarbetare
ENGLISH Webninja and Backzter are now looking for someone to continue our branch in Flensburg / Germany. Your work will consist of two main tasks, which is to pack and send the product Backzter and to answer customer service questions about the product in German. Your workplace will be in Flensburg Germany and accommodation is included in your employment contract. Fluent German is of course a requirement. If you are interested, you can contact us at [email protected] Visa mer
ENGLISH
Webninja and Backzter are now looking for someone to continue our branch in Flensburg / Germany.
Your work will consist of two main tasks, which is to pack and send the product Backzter and to answer customer service questions about the product in German.
Your workplace will be in Flensburg Germany and accommodation is included in your employment contract.
Fluent German is of course a requirement.
If you are interested, you can contact us at [email protected]
SVENSKA
Webninja och Backzter söker nu någon att fortsätta våran filial i Flensburg/Tyskland.
Ditt arbete kommer bestå av två huvudsakliga uppgifter vilket är att packa och skicka produktet Backzter samt att svara på kundtjänstfrågor ang produktet på tyska.
Din arbetsplats kommer att vara i Flensburg Tyskland och boende ingår i ditt arbetsavtal.
Flytande tyska är självklart ett krav.
Är du intresserad så kan du kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare. LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norde... Visa mer
LetMeRepair är en ledande leverantör av eftermarknadstjänster (kundtjänst / reparationer / returhantering) inom elektronikindustrin i Europa. Med mer än 800 anställda på över 20 platser erbjuder vi en helhetslösning till våra kunder över hela Europa. Vår breda kundbas omfattar nästan alla marknadsledande elektroniska varumärken och återförsäljare.
LetMeRepair Nordic med huvudkontor beläget i Uppsala är LetMeRepairs centrum för alla aktiviteter i hela Norden. För att stödja vidareutvecklingen av vår verksamhet letar vi nu efter en medarbetare till vår kundtjänst med placering i Uppsala.
Arbetsbeskrivning:
Som medarbetare på vår kundtjänst ingår du i ett team om 4-5 personer. Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av daglig kundkontakt med kunder och återförsäljare rörande generella kundtjänstfrågor och teknisk support. Kundkontakten sker huvudsakligen via telefon och email.
Din bakgrund/profil:
Vi söker dig som brinner för daglig kontakt med kunder och som alltid vill ge bästa möjliga kundservice. Hos oss är det självklart att kunden alltid ska vara i centrum. Vi letar efter dig som har en positiv inställning till ditt arbete och kan ge bästa möjliga service på ett trevligt och korrekt sätt även om det blir stressigt.
Du behöver tala och skriva obehindrat på både svenska och engelska. Bemästrar du även något av de andra nordiska språken så är det meriterande. Grundläggande teknisk förståelse är en förutsättning för att lyckas i denna roll.
Har du tidigare erfarenhet av kundtjänst så är även det meriterande men inte ett krav.
Övrig information:
Tillträde till tjänsten är snarast möjligt med respekt för eventuell uppsägningstid, vänligen skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-09-25. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök via mail till [email protected] och bifoga CV och personligt brev. Ange "Kundtjänstmedarbetare" i ämnesraden.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tobias Blomqvist, General Manager, via [email protected] Visa mindre

Kundtjänstmedarbetare

Ansök    Aug 19    BabyWorld AB    Kundtjänstmedarbetare
Babyworld AB driver tio av Sveriges bästa babybutiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås och Malmö samt en av Sveriges ledande webbshoppar för barm och baby. Vår inriktning är produkter för små barn. Hos oss hittar du ett brett sortiment av barnvagnar, bilstolar och babyprodukter. Vi försöker ta fram det bästa inom varje produktområde och arbetar med kända varumärken. Vi väljer både produkter och personal med omsorg. Vi levererar kunskap, kvalitet o... Visa mer
Babyworld AB driver tio av Sveriges bästa babybutiker i Stockholm, Göteborg, Uppsala, Västerås och Malmö samt en av Sveriges ledande webbshoppar för barm och baby. Vår inriktning är produkter för små barn. Hos oss hittar du ett brett sortiment av barnvagnar, bilstolar och babyprodukter. Vi försöker ta fram det bästa inom varje produktområde och arbetar med kända varumärken. Vi väljer både produkter och personal med omsorg.
Vi levererar kunskap, kvalitet och omsorg med personligt engagemang till konkurrenskraftiga priser i alla våra kanaler.
Vill du ge service i världsklass?
I rollen som Kundtjänstmedarbetare hos oss på BabyWorld är din huvudsakliga uppgift att hjälpa och vägleda våra kunder via vår livesupport/chat samt e-post samt till viss del via telefon. Vår kundtjänstavdelning hanterar utöver produktfrågor och orderfrågor från våra kunder även reklamationer och hantering av reservdelar samt en del reparationer.
Arbetet ställer höga krav på effektivitet och noggrannhet och du behöver vara van vid att arbeta i ett högt tempo. Du ska vilja jobba i en miljö som ständigt förändras samt att du anpassar och lär dig nya saker snabbt.
Vi ser gärna att du är självständig och lösningsorienterad i ditt arbete och kan ta egna initiativ för att nå uppsatta mål, men även att du delar med dig och tar del av teamets input och kunskap. Du behöver vara van att formulera dig i både tal och skrift.
Du kommer att arbeta i ett nära team med kollegor på kundtjänst. Vi är för närvarande ett team på 3 heltidsanställda, utöver kundtjänstansvarige. Visa mindre

Supportansvarig till Envirologic

Vore det inte häftigt att bli en del av ett företag som strävar efter att säkra en ren och hälsosam miljö på gristall - samtidigt som du genom en spännande produkt ger utrymme för personal att istället lägga fokus på djurvård? Visst blir du intresserad av att veta mer? Fortsätt läsa för att skapa dig en bild av hur Du som supportansvarig skulle kunna bidra till denna strävan. OM TJÄNSTEN Envirologic har 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade t... Visa mer
Vore det inte häftigt att bli en del av ett företag som strävar efter att säkra en ren och hälsosam miljö på gristall - samtidigt som du genom en spännande produkt ger utrymme för personal att istället lägga fokus på djurvård?
Visst blir du intresserad av att veta mer? Fortsätt läsa för att skapa dig en bild av hur Du som supportansvarig skulle kunna bidra till denna strävan.

OM TJÄNSTEN
Envirologic har 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade tvättlösningar och är sedan 2014 börsnoterat. På ett internationellt bolag med säte i Sverige, Uppsala, och med internationella distributörer världen över, producerar de bland annat tvättrobotar för att säkerställa en hälsosam miljö för grisar.

Idag består Envirologic av 14 internt anställda, samt en del konsulter. Med fler produkter på marknaden behöver de nu utöka personalstyrkan, däribland med en supportansvarig. I rollen som supportansvarig får du vara med och bygga upp en support där du får möjlighet att leda avdelningen på ”ditt” sätt. För att du ska kunna utföra ditt jobb på bästa sätt kommer du ha löpande kontakt med de övriga supportmedarbetarna för att ni tillsammans ska ge service på hög nivå. Och om du behöver hjälp finns alltid någon kollega som gladeligen ställer upp och försöker svara. Detta blir också möjligt då ni alla sitter tillsammans på samma kontor.

På Envirologic får du insikt i hela cykeln då företaget jobbar med samtliga delar i processen; från utveckling, sälj till produkttillverkning. På ett bolag med korta beslutsvägar får du stor chans till påverkan och då du kommer äga supportfunktionen finns utrymme att ge utlopp för din kreativitet.

Du erbjuds


* En trygg anställning med kollektivavtal
* Jobb på ett företag som värnar om dig och ditt välmående. Utöver friskvårdsbidrag erbjuds du även företagshälsovård med regelbundna hälsokontroller
* Börsnoterat bolag med chans till delägandeskap framåt
* Ett internationellt bolag där du får tillfälle att se vad som händer runt om i världen genom kontakt med återförsäljare utanför Sveriges gränser


ARBETSUPPGIFTER
Som supportansvarig kommer du tillsammans med dina kollegor se till att ni bygger upp en effektiv support som du sedan blir ansvarig över. Här får du visa prov på din ansvarsfulla egenskap då du ska säkerställa att supporten drivs framåt.
Du kommer att bli kundens första kontakt gällande supportärenden och därmed bli ett viktigt och avgörande ansikte utåt. Du får ett ägandeskap och säkerställer att ärendena hanteras på rätt sätt och sköter processen från samtal till uppföljning.

Du kommer bland annat:
* Svara i telefon och hantera ärenden som kommer in. Det förekommer även viss kontakt via WhatsApp och mail


* Delegera vidare ärenden till övrig personal på Envirologic för experthjälp
* Var behjälplig vid enklare tekniska utmaningar


VI SÖKER DIG SOM
* Har tidigare jobbat med någon form av service där du fått förståelse för kundärenden


* Har god datorvana och suttit i olika system som givit dig den erfarenheten. Du kommer även att driva uppgiften att köpa in ett nytt ärendehanteringssystem, varför systemvanan blir viktig
* Är flytande i både det svenska och engelska språket då du kommer ha mycket internationell kontakt


Som person är du:


* Ansvarsfull
* Strukturerad
* Serviceinriktad
* Kommunikativ


Dessa egenskaper kommer gå som en röd tråd igenom rekryteringsprocessen och är egenskaper som du bör vara stark i för att axla rollen och passa in hos Envirologic.

Övrig information


* Start: Så fort vi hittat Dig
* Omfattning: Heltid
* Placering: Uppsala, Librobäck
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Envirologics önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått vidare med andra kandidater.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Envirologic Är ett svenskt företag med över 20 års erfarenhet av att utveckla automatiserade tvättlösningar och är sedan 2014 ett börsnoterat bolag. Vi innehar även patent i flertalet europeiska länder, Nordamerika och Australien. Bland svenska grisproducenter har 44% av gårdarna en tvättrobot från oss och det finns aktiva robotar i över 20 länder. Internationellt samarbetar vi främst med distributörer och agenter. Bakom Envirologic står ett fantastisk team som målmedvetet arbetar för att utveckla och etablera automatiserade tvättlösningar på marknader världen över. Vi är även stolta över att kunna säga att all produktion och utveckling sker i våra lokaler i Uppsala. Visa mindre

Kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronan

Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till dina kunder, då är det här rätt tjänst för dig. Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö. Vi söker efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala. Välkommen in med din ansökan. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till ... Visa mer
Är du en person som trivs med mycket kundkontakt och vill ge bästa möjliga service till dina kunder, då är det här rätt tjänst för dig. Nu finns möjligheten för dig som vill arbeta i ett modernt och öppet kontorslandskap i en härlig arbetsmiljö. Vi söker efter en kundservicemedarbetare på deltid till Vasakronans kontor i centrala Uppsala. Välkommen in med din ansökan.

OM TJÄNSTEN
Academic Work söker för Vasakronans räkning en studerande medarbetare till deras kundserviceavdelning. Om du har ett stort intresse för service och har en positiv energi kan detta vara rätt tjänst för dig. I denna roll är det viktigt att förstå hur du ska hantera olika kunder över telefon anpassat till deras behov. Du bör ha en förmåga att multitaska, dvs. att du kan tala i telefon, registrera vad kunden säger samtidigt som du söker efter information på datorn. Du kommer du tillhöra ett mindre team och för att få bästa möjliga start kommer du läras upp av en rutinerad kollega.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult på deltid hos Vasakronan. Arbetstiderna är förlagda måndag-fredag, kontorstider där vi har som krav att man ska vara tillgänglig 2 ggr/vecka. Passen är förlagda både heldagar och halvdagar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
Som kundservicemedarbetare kommer du att via telefon och mail hantera diverse frågor från hyresgäster i form av företagskunder. Vidare kommer du registrera alla inkommande ärenden samt ansvara för att ärenden når ut till rätt person. Vasakronan har en vision om att leverera riktigt bra service till samtliga kunder, där är du ansvarig genom ditt kundbemötande. Du arbetar i ett team med såväl deltids- som heltidskollegor, du kommer att tillhöra Academic Works studentpool.

VI SÖKER DIG SOM
* Är student och har minst 1,5 år kvar av dina studier


* Har stort intresse att arbeta med kundservice och kundhantering via telefon och mail
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift, eftersom du kommer använda dig av båda språken i arbetet dagligen


Har du arbetat i systemet Trio är det meriterande, dock inget krav.

Som person är du serviceminded och brinner för att alltid ge bästa servicen. Du har skinn på näsan och kan hantera stressiga situationer exempelvis akuta ärenden som kräver snabba åtgärder. Som kundservicemedarbetare är det alltid viktigt att du behåller lugnet, håller en hög servicenivå och kan bidra med ett glatt humör.

Övrig information


* Start: Omgående
* Omfattning: Deltid. Behovet kommer variera, ca 10-16 tim/veckan
* Placering: Centrala Uppsala
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vasakronans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vasakronan är ett av Sveriges största fastighetsbolag som äger och förvaltar kontors- och butiksfastigheter i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö och Lund. Vasakronan brinner för att utveckla koncept för fastigheter och är ledande inom bland annat kontorsmiljöer, där deras egna kontor i Stockholm är välbesökt från världens alla hörn till följd av dess unika koncept. Visa mindre

Kundtjänst till E-handel

Sätter du alltid kunden i fokus och är bra på att möta människor? Då vill vi gärna träffa dig! Nu har du chansen att jobba med kundtjänst på en framgångsrik e-handel med totalt 15 glada kollegor! Du blir en del av SC Teamet och alla hjälper till där det behövs. Därför är det viktigt att du är prestigelös och hjälpsam. Du som person är ansvarstagande, noggrann och tycker om att jobba i team. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning... Visa mer
Sätter du alltid kunden i fokus och är bra på att möta människor? Då vill vi gärna träffa dig! Nu har du chansen att jobba med kundtjänst på en framgångsrik e-handel med totalt 15 glada kollegor!
Du blir en del av SC Teamet och alla hjälper till där det behövs. Därför är det viktigt att du är prestigelös och hjälpsam. Du som person är ansvarstagande, noggrann och tycker om att jobba i team. Vidare trivs du i en miljö som präglas av service och försäljning där alla skall vara med och bidra till en trivsam laganda och en väl fungerande arbetsplats. För att trivas i rollen är du van att arbeta under ett högt arbetstempo där kunden är i fokus.
Arbetsuppgifterna består av kundservice via mejl, sociala medier, telefon och i butik. ­Eftersom vi är ett växande företag så behöver man vara flexibel som person och hjälpa till där det behövs. På SC arbetar vi som ett lag och alla hjälper till. Det förekommer en del mässdeltagande så 1-2 helger per år kan du komma att arbeta på annan ort.
Tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete och teknisk kompetens inom personbilar är meriterande men inget krav. Vi värderar personlighet, social kompetens och eget driv högt. Vi kräver att du som söker jobbet är självgående, lösningsorienterad, nyfiken, positiv och noggrann. Ett annat krav är att du har god ­datorvana. Bil intresse är ett plus men inte heller något krav.
Kan du tala och skriva något av våra skandinaviska grannländers språk är det väldigt meriterande för denna tjänst. I första hand värderar vi norska språkkunskaper då det är vår största marknad utanför Sverige.
SC Styling bedriver försäljning av stylingdelar och tillbehör för bil och lastbil. Företaget grundades 2004 och har bedrivit e-handel sedan starten. Sedan 2018 finns bolaget även representerat på den skandinaviska marknaden. Huvudkontor, lager och butik drivs från Uppsala. Vi finns tillgängliga för kunder via mejl, telefon och fysisk butik. Majoriteten av kundmottagningen sker via våra digitala kanaler men också genom telefon. Läs gärna mer om oss på www.scstyling.com
Arbetet sker vardagar i våra lokaler på Libro Ringväg 29A i Uppsala
Omfattning: Heltid, tillsvidare. 6 månaders provanställning.
Tillträdesdatum: 1 december/1 januari eller enl. överenskommelse.
Sista ansökningsdatum: 30:e september. Ansökningar behandlas löpande.
Ansökan skall mejlas till [email protected]
Skriv ”Kundtjänst” i ämnesraden och bifoga CV samt personligt brev. Visa mindre