Lediga jobb Prima Vård Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Prima Vård Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Diabetessköterska till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?  Vill du vara med och utveckla diabetesvården hos oss? Då ser vi fram emot att få lära känna dig!   Dina arbetsuppgifter Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner för att tidigt diagnosticera, behandla och förebygga ohälsa. Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter i en... Visa mer
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum? 
Vill du vara med och utveckla diabetesvården hos oss?
Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
 
Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner för att tidigt diagnosticera, behandla och förebygga ohälsa.
Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet som går en spännande framtid till mötes.
Arbetet innefattar såväl mottagningsarbete, telefonrådgivning samt såklar arbete som Diabetessköterska. 
Vi har fokus på arbete med samarbetsvård och du kommer få möjlighet att vara med och utveckla strukturen specifikt för diabetes.
Vi erbjuder individuella besök, både fysiska och via video, samt gruppbesök och kurser.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet, ansvar och möjligheter.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Din profil:
Vi söker dig som är Diabetessköterska.
Du bör ha erfarenhet av primärvård så som mottagningsarbete och telefonrådgivning.
Dina arbetsuppgifter består av att arbeta som diabetessköterska upp till 50% samt resterande tjänstgöring med sedvanligt arbete på Vårdcentral med telefonrådgivning, mottagningsarbete m.m.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande och har en vilja att vara med och utveckla verksamheten.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.

Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q samt vana att ha digitala besök är meriterande. 

Anställning och ansökan:
Tillsvidare anställning. 100 % eller enligt överenskommelse. Varav arbete som Diabetessköterska upp till 50%.
Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
 
Om mottagningen:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Leg. fysioterapeut till teamet på Nyby Vårdcentral

Vi söker en fysioterapeut till vår härliga arbetsgrupp på Nyby Vårdcentral, som vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och fortsätta att utveckla vår verksamhet.   Dina arbetsuppgifter: Som fysioterapeut hos oss fyller du en viktig funktion då du ofta är första instans för patienter med besvär i rörelse/stödjeorganen. Du kommer att ägna din tid till individuella mottagningsbesök och vid intresse finns även möjlighet till gruppverksamheter. Det ä... Visa mer
Vi söker en fysioterapeut till vår härliga arbetsgrupp på Nyby Vårdcentral, som vill vara med och bidra till vår goda arbetsmiljö och fortsätta att utveckla vår verksamhet.
 
Dina arbetsuppgifter:
Som fysioterapeut hos oss fyller du en viktig funktion då du ofta är första instans för patienter med besvär i rörelse/stödjeorganen. Du kommer att ägna din tid till individuella mottagningsbesök och vid intresse finns även möjlighet till gruppverksamheter. Det är viktigt att möta patienten ur ett helhetsperspektiv och se på patientens utmaningar ur ett biopsykosocialt perspektiv då ofta flera livsstilsfaktorer påverkar patientens hälsotillstånd.  Samarbete med övriga medarbetare ser vi som en självklarhet i vår strävan att på bästa sätt hjälpa varandra och våra patienter. 
 
Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet Cosmic och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta system samt erfarenhet av primärvård.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad fysioteraoeut, som är initiativtagande, positiv, flexibel, och har lätt för att samarbeta. För oss är tillgänglighet, kvalitet och bemötande väldigt viktigt och tidvis kan arbetsbelastningen vara hög, varför det är viktigt att du klarar av högt tempo och kan prioritera bland arbetsuppgifterna för att sätta patienten i centrum. 
Du trivs i en dynamisk miljö på en mottagning där du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med det övriga teamet. 
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Det är positivt om du har vana att arbeta i Cosmic samt TeleQ.
 
Vi erbjuder dig:
- Eget behandlingsrum
- Flexibel arbetstid
- En mindre och mer familjär arbetsplats med hög grad av individuell frihet och korta beslutsvägar
- Deltagande i enhetens internutbildningar men även externa utbildningar utifrån ditt intresse för vidareutveckling
- Möjlighet till deltagande i utvecklings- och förbättringsarbete
- Friskvårdsbidrag
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är ett vikariat på 100 % ett år med möjlighet till fast anställning. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Tillträde under augusti 2022 eller enligt överenskommelse.
 
Varmt välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning. Urval och intervjuer sker löpande.
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta verksamhetschef [email protected]
 
Prima vård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Prima vård Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Prima vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård. Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima, en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri. I Prima vård ingår även LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice. Visa mindre

Vik. Sjuksköterska till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?  Då ser vi fram emot att få lära känna dig!   Din profil: Vi söker dig som är Sjuksköterska eller Distrikssköterska för ett graviditetsvikariat på upp till 1 år med stor chans till förlängning och/eller tillsviaderanställning. Du bör ha viss erfarenhet av primärvård så som mottagningsarbete och telefonrådgivning... Visa mer
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum? 
Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
 
Din profil:
Vi söker dig som är Sjuksköterska eller Distrikssköterska för ett graviditetsvikariat på upp till 1 år med stor chans till förlängning och/eller tillsviaderanställning.
Du bör ha viss erfarenhet av primärvård så som mottagningsarbete och telefonrådgivning.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
 
Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 
 
Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner och mottagningar för att tidigt diagnosticera, behandla och förebygga ohälsa.
Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet som går en spännande framtid till mötes.
Arbetet innefattar såväl mottagningsarbete, telefonrådgivning och andra möjligheter utifrån intresse och kompetens. 
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet, ansvar och möjligheter.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Anställning och ansökan:
Vikariat upp till 1 år. 100 % eller enligt överenskommelse.
Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
 
Om mottagningen:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Vikarierande Undersköterska till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Är du Undersköterska med erfarenhet av både Primärvård och slutenvård?  Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?  Då ser vi fram emot att få lära känna just dig!    Dina arbetsuppgifter: Vi söker vikarierande undersköterska från nu men främst under sommaren samt hösten. Möjlighet till förlängning finns. Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såväl läkare så som sjuksköterskor, dieti... Visa mer
Är du Undersköterska med erfarenhet av både Primärvård och slutenvård? 
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? 
Då ser vi fram emot att få lära känna just dig!
  
Dina arbetsuppgifter:
Vi söker vikarierande undersköterska från nu men främst under sommaren samt hösten. Möjlighet till förlängning finns.
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såväl läkare så som sjuksköterskor, dietister, barnmorskor m.fl. Du kommer även ha nära sammarbete med barnspecialistmottagningen.
I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som Undersköterska på vårdcentral, så som planerad mottagning, drop-in provtagning och analyser i vårt lab samt kassa och receptionsarbete. Då vi har en mottagning där vi har många barn så är det meriterande om man är van att provta barn.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är Undersköterska. Det är meriterande om du arbetat på Vårdcentral samt slutenvården i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i journalsystemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 
Anställning och ansökan:
Annonsen avser vikariat 100 % ca 6 mån. Tillträde snarast. 
 
Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan snarast.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]
Enhetschef Camilla Eriksson, [email protected] 


Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om oss:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral
 


Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

leg. sjuksköterska till teamet på Nyby Vårdcentral

Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill jobba på en vårdcentral med en familjär känsla. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Nyby Vårdcentral. Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!   Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sedvanligt mottagningsarbete. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra... Visa mer
Vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska och som vill jobba på en vårdcentral med en familjär känsla. Vill du vara med och arbeta tillsammans med oss på vår fina vårdcentral Nyby Vårdcentral.
Hos oss får du en stabil arbetsgivare och kompetenta kollegor som värdesätter arbetsglädje!
 
Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter är telefonrådgivning, sedvanligt mottagningsarbete.
Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära andra yrkeskategorier vid vårdcentralen. Vårdcentralen använder sig utav journalsystemet Cosmic och vi ser gärna att du har erfarenhet av detta system samt erfarenhet av primärvård.
Vi vill gärna att du är med och arbetar med processer och rutiner.
 
Din profil:
Vi söker en kompetent och positiv kollega och ser gärna att du har erfarenhet av primärvård.
Vi lägger stor vikt att du tillsammans med dina kollegor bidrar till ett öppet och positivt arbetsklimat. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt för att arbeta självständigt samt har en god samarbetsförmåga med de övriga i teamet.
Självfallet har du alltid patienten i fokus och du värnar om ett gott bemötande både i telefon och i det personliga mötet.

 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100% eller enligt önskemål. Tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Marie Rådahl .  [email protected]   070 -938 40 82 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Om vårdcentralen:
Nyby Vårdcentral är en vårdcentral i Norra delen av Uppsala.Vi har 13 200 listade patienter och vi har allt vårdutbud man kan erbjuda till hela familjen.
Vi samarbetar med BVC och MVC samt att vi har öppnat en gynmottagning.
Vill du veta mer om vår mottagning läs gärna på vår hemsida    Nyby Vårdcentral | Prima Vård (primavard.se)
 
 
Prima vård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Prima vård Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Prima vård ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård. Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima, en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri. I Prima vård ingår även LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice. Visa mindre

Legitimerad psykolog sökes till Kåbohälsan

Ansök    Mar 14    Prima Vård Sverige AB    Psykolog
Är du legitimerad psykolog och redo för nya utmaningar? Kåbohälsan söker dig som är ansvarstagande och som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa en trygg vårdupplevelse för våra besökare.   Varmt välkommen med din ansökan.   Dina arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt psykologarbete i primärvården. Bedömningar och psykologisk behandling. Screening för till exempel NPF, skriva remisser till psykiatrin,övrigt psykologarbete.  Du d... Visa mer
Är du legitimerad psykolog och redo för nya utmaningar?
Kåbohälsan söker dig som är ansvarstagande och som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa en trygg vårdupplevelse för våra besökare.
 
Varmt välkommen med din ansökan.
 
Dina arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter består av sedvanligt psykologarbete i primärvården. Bedömningar och psykologisk behandling. Screening för till exempel NPF, skriva remisser till psykiatrin,övrigt psykologarbete. 
Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära övriga professioner på mottagningen.
Hos oss ges du möjlighet att vara med i arbetet att utveckla våra befintliga processer och rutiner.
 
Din profil:
Vi söker en driven och omtänksam kollega med bred kompetens till teamet för psykisk hälsa. Totalt är vi två psykologer och en kurator/REKO på Kåbohälsan. 
Vi önskar att du har minst två års erfarenhet av arbete i primärvård,eller med motsvarande arbetsuppgifter,som legitimerad psykolog. Du är engagerad i ditt arbete och tycker om att skapa nya vägar för att nå mål. 
Om du tycker om att leda grupper med patienter, hålla föreläsningar eller utbildningar är det positivt. 
Du brinner för primärvårdens uppdrag där vi sätter patienten först och träffar människor med vanliga problem som stress, ångest, utmattning, depression, sömnsvårigheter och låg självkänsla.
Du arbetar med ett tydligt fokus.
I normalfallet har vi inte långa behandlingsomgångar, eftersom vår prioritet är ökad tillgänglighet till vård. Vi strävar efter att dörren alltid ska stå öppen för våra patienter, genom att ge rätt mängd vård när det behövs. 

Meriterande om du har kunskaper i datasystemet Cosmic.
Vi erbjuder dig:
En stabil arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas.På Kåbohälsan arbetar vi tillsammans som ett team, där alla medarbetare är lika viktiga.Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje.
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidare anställning på 100%,tjänstgöringsgrad kan diskuteras.Sex månaders provanställning.Vi har kollektivavtal.
Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
Om du har frågor kring vår verksamhet är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetschef Anna-Karin Bodén, [email protected] eller vår legitimerade psykolog Eva Nieto Granberg: [email protected]
Intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden går ut.
Konsultuppdrag eller bemanningsföretag är ej aktuellt.
Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot PTP-psykolog.


På Kåbohälsan är vi 27st medarbetare ,varav fysioterapeuterna bedriver sin verksamhet i annan byggnad som heter Cantorns sjukgymnastik. Övriga medarbetare som specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterska, psykolog, kurator, dietist och administrativ personal finns under samma tak. Vi håller till i fina lokaler på Daghammarskjöldsväg i Uppsala. Vi är ett trevligt gäng med fin personalanda.
Vi ingår sedan början av år 2020 som en del i Prima Vård Visa mindre

Kurator & Rehabkoordinator till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Ansök    Feb 11    Prima Vård Sverige AB    Kurator
Är du kurator med erfarenhet som rehabiliteringskoordinator och med KBT kompetens?  Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?  Vill du vara med och utveckla vårt Psykiskhälsa-team? Då ser vi fram emot att få lära känna dig!   Dina arbetsuppgifter Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner för att tidigt diagnosticera, behand... Visa mer
Är du kurator med erfarenhet som rehabiliteringskoordinator och med KBT kompetens? 
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?  Vill du vara med och utveckla vårt Psykiskhälsa-team? Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
 
Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner för att tidigt diagnosticera, behandla och förebygga psykisk ohälsa. Arbetet innefattar bedömning och korttidsbehandling av patienter i livets alla skeden såväl enskilt som i grupp.
Vi har fokus på arbete med samarbetsvård samt är med i projekt för att implementera Effektiv och Nära Psykologisk Behandling, Stegvis vård, i Region Uppsala. Du kommer få möjlighet att vara med och utveckla samt implementera strukturen runt detta för att erbjuda hög tillgänglighet för bedömning och behandling vid psykisk ohälsa.
Vi erbjuder individuella besök, både fysiska och via video, samt gruppbesök/kurser för t.ex. Utmattning, Stress, Smärt-skola m.m.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
  Som rehabiliteringskoordinator arbetar du med stöd vid sjukskrivning för så väl patient som till behandlande professioner, du arbetar aktivt och är driven i kompetensutveckling för medarbetarna på mottagningen och dig själv. Du samverkar så väl externt som internt med vårdgivare, myndigheter och arbetsgivare samt nära samarbete med verksamhetschefen i uppföljning av rutiner, kompetens- och kvalitetssäkring.

Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Din profil:
Vi söker dig som är Kurator med kompentens inom KBT och erfarenhet inom primärvården. Det är meriterande om du arbetat i Uppsala och som rehabiliteringskoordinator tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitét.
 
Som person är du positiv, engagerad, driftig, empatisk, prestigelös, flexibel och ansvarstagande och har en vilja att vara med och utveckla verksamheten.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.


Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 


Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100% eller enligt överenskommelse där 50% avseer arbete som Rehabiliteringskoordinator. Tillträde i maj eller snarast möjligt, enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
 
Om mottagningen:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm/Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter. Visa mindre

Allmänspecialist till Kåbohälsan

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Vill du vara med och utveckla vår fina vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare! Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Kåbohälsan ... Visa mer
Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Vill du vara med och utveckla vår fina vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare!

Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Kåbohälsan i Uppsala för en tillsvidareanställning.
 
Tjänsten:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, medicinska sekreterare, dietist och läkare. 
 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök på mottagningen. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen. I tjänsten ingår också handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Det finns även möjlighet till arbete med digital vård.
 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kunskap i systemet Cosmic är meriterande.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna-Karin Boden, [email protected] 

Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om Kåbohälsan:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, dietist, undersköterskor och administrativ personal.
Kåbohälsan ligger i fina lokaler på Dag Hammarskölds väg i Uppsala.
 
Vi ingår sedan början av 2020 som en del av Prima Vård.Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Leg. dietist sökes till Nyby Vårdcentral,

Ansök    Jan 21    Prima Vård Sverige AB    Dietist
Nyby Vårcentral har en väl etablerad dietistverkasamhet där dietisten är en självklar del i teamet. En av våra två dietister ska nu vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. Som dietist på Nyby vårdentral har du ett självständigt arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att till viss del styra över ditt arbetsschema. Du har ett nära samarbete med övriga proffessioner på vårdcentralen och med dietistkollega.   I arbetsuppgifterna ingår både mott... Visa mer
Nyby Vårcentral har en väl etablerad dietistverkasamhet där dietisten är en självklar del i teamet. En av våra två dietister ska nu vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie.
Som dietist på Nyby vårdentral har du ett självständigt arbete med mycket eget ansvar och möjlighet att till viss del styra över ditt arbetsschema.
Du har ett nära samarbete med övriga proffessioner på vårdcentralen och med dietistkollega.
 
I arbetsuppgifterna ingår både mottagningsbesök, videobesök och gruppbehandling. Du möter patienter i olika åldrar och med olika diagnoser/ hälsoproblem.
Vi har ett nära samarbete med Mama Mia BVC och därför möter du ofta barnfamiljer.
 
Vi söker dig som är leg. dietist och gärna har erfarenhet av arbete i primärvård.
Du har en god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt och du vill vara en del i att fortsätta och utveckla dietistverksamheten på Nyby Vårdcentral.
 
Erfarenhet av journalsystemet cosmic är meriterande.Samt telefonsystemet Tele Q.
 
Som person har du ett gott patientbemötande och ett stort patientfokus. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ditt engagemang. Vi ser fram emot att lära känna dig!


Om företaget
Prima vård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter. Visa mindre

Undersköterska till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner. Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig,... Visa mer
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Är du Undersköterska med erfarenhet av både Primärvård och slutenvård? 
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Vill du arbeta med ett helt fantasitiskt gäng och är du själv flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?
Då ser vi fram emot att få lära känna just dig!
  
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såväl läkare så som sjuksköterskor, dietister, barnmorskor m.fl. Du kommer även ha nära sammarbete med barnspecialistmottagningen.
I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som Undersköterska på vårdcentral, så som planerad mottagning, drop-in provtagning och analyser i vårt lab samt kassa och receptionsarbete. Då vi har en mottagning där vi har många barn så är det meriterande om man är van att provta barn.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är Undersköterska. Det är meriterande om du arbetat på Vårdcentral samt slutenvården i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i journalsystemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 
Anställning och ansökan:
Annonsen avser 100 % tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 
 
Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]
Enhetschef Camilla Eriksson, [email protected] 


Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om oss:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral Visa mindre

Allmänspecialist till Kåbohälsan

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Vill du vara med och utveckla vår fina vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare! Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Kåbohälsan ... Visa mer
Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Vill du vara med och utveckla vår fina vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare!

Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Kåbohälsan i Uppsala för en tillsvidareanställning.
 
Tjänsten:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, medicinska sekreterare, dietist och läkare. 
 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök på mottagningen. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen. I tjänsten ingår också handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Det finns även möjlighet till arbete med digital vård.
 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kunskap i systemet Cosmic är meriterande.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna-Karin Boden, [email protected] 

Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om Kåbohälsan:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, dietist, undersköterskor och administrativ personal.
Kåbohälsan ligger i fina lokaler på Dag Hammarskölds väg i Uppsala.
 
Vi ingår sedan början av 2020 som en del av Prima Vård.Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Sjuksköterska till Kåbohälsan i Uppsala

Är du utbildad sjuksköterska och redo för nya utmaningar? Kåbohälsan har en egen sjuksköterskemottagning där våra mottagningssjuksköterskor bland annat utför medicinsk rådgivning, tidsbokning, vård och vaccinationer.  Vi söker nu dig som är ansvarstagande och som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa en trygg vårdupplevelse för våra besökare.   Varmt välkommen med din ansökan!   Dina arbetsuppgifter: Rollen som sjuksköterska innebär sedvanliga arbe... Visa mer
Är du utbildad sjuksköterska och redo för nya utmaningar? Kåbohälsan har en egen sjuksköterskemottagning där våra mottagningssjuksköterskor bland annat utför medicinsk rådgivning, tidsbokning, vård och vaccinationer.  Vi söker nu dig som är ansvarstagande och som tillsammans med oss vill arbeta för att skapa en trygg vårdupplevelse för våra besökare.
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
Dina arbetsuppgifter:
Rollen som sjuksköterska innebär sedvanliga arbetsuppgifter så som telefonrådgivning, tidbokning, triagering mm. Du deltar i den medicinska bedömningen och arbetar nära övriga professioner på mottagningen. Vi arbetar ständigt för att utveckla och förbättra vårt arbete för att säkerställa att vi erbjuder våra patienter vård av hög kvalitet. Hos oss ges du möjlighet att vara med i arbetet med att utveckla våra befintliga processer och rutiner.
 
Din profil:
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trygg i både person och profession samt har ett arbetssätt där patienten alltid är i fokus. Har du arbetat med mottagningsarbete på vårdcentral tidigare är det mycket meriterande. Som person är du positiv och har ett intresse för livet och vårt uppdrag. Du vill liksom oss skapa en vårdcentral där man möts av ett leende och en positiv anda.
Vidare ser vi gärna att du har en god kommunikationsförmåga, för att skapa goda relationer med både patienter och kollegor. Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du är stabil, har lätt att anpassa dig till olika situationer och har lätt för att samarbeta.
 
Vi erbjuder dig:
Vi erbjuder dig en stabil arbetsplats med goda möjligheter att utvecklas. På Kåbohälsan arbetar vi tillsammans som ett team där alla medarbetare är lika viktiga. Vi ser det som en självklarhet att du vill vara med och bidra till arbetsglädje!
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta verksamhetschef Anna-Karin Boden, [email protected] 
 
Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om Kåbohälsan:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor, sjuksköterskor, psykolog, dietist, undersköterskor och administrativ personal.  Våra fysioterapeuter finns på Cantorns sjukgymnastik. Kåbohälsan finns i fina lokaler på Dag Hammarskjölds väg i Uppsala.
Vi ingår sedan början av 2020 som en del i Prima Vård.Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Sjuksköterska till teamet på Nyby Vårdcentral

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia. MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomott... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag med verksamhet inom mödrahälsovård, primärvård och företagshälsovård i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambition att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi finns på 15 geografiska platser och har idag cirka 130,000 patienter. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen MamaMia.

MamaMia är idag Skandinaviens enskilt största privata kvinno- och barnhälsomottagning. MamaMia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att ge öka tillgängligheten för Lidetas patienter.


Våra värdeord är Vi ser dig som patient, Vi hör dig som patient och vi levererar hög kompetens. 

Vi söker dig, ny medarbetare till vår fina mottagning i norra delen av Uppsala.
En vårdcentral med stabil bemanning och med ett gott renomè. Vi har en god teamkänsla och har alltid nära till skratt. Våra byggstenar på Nyby är den bästa och mest engagerade personalen. När arbetsdagen är slut ska vi känna att vi gjort ett gott jobb och vara stolta när vi går hem. Vi ställer upp för varandra och hjälps åt i ett varmt klimat. Vi strävar alltid efter att ha ett professionellt bemötande med patienten i focus.

Våra värderingar omfattar även att alla har en hög arbetsmoral och håller en positiv attityd. Då den ena dagen inte är den andra lik, ställer det höga krav på oss att vi håller ett gott samarbete och stärker varandra. Vi har högt i tak och korta beslutsvägar.
Vi som arbetar har en mycket hög o bred kompetens.

Vill du vara med och arbete tillsammans med oss?
 
Dina arbetsuppgifter:
Vi har nu möjligheten att välkomna just dig sjuksöterska, gärna med erfarenhet av primärvård.
Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter där det ingår både triagemottagning samt telefonrådgivning och sjuksköteskeleddmottagning.

Vi arbetar aktivt för verksamhetsutveckling och förutsätter att du är en viktig del i det.
 
Din profil:
Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska och är behörig att verka inom svensk sjukvård. Gärna tidigare erfarenhet av arbete inom primärvård. Erfarenhet av journalsystemet Cosmic och Tele Q är meriterande.
 
Som person har du ett ett gott patientbemötande och ett stort patientfocus. Vi värdesätter att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Du bidrar till ett gott arbetsklimat med ditt engagemang och din höga arbetsmoral.
Vi ser framemot att lära känna dig!
 
Mer om tjänsten:
Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten redan idag!
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Marie Rådahl [email protected] 070-938 40 82 Visa mindre

Allmänspecialist till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Ansök    Nov 26    Prima Vård Sverige AB    Läkare
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm/Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt ... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm/Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin? 
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Vill du arbeta med ett helt fantasitiskt gäng och är du själv flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?
Då ser vi fram emot att få lära känna just dig!
  
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såväl läkare så som sjuksköterskor, undersköterskor, psykosociala teamet, fysioterapeuter m.fl. Du kommer även ha nära sammarbete med barnspecialistmottagningen.
I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som Allmänspecialist läkare på vårdcentral med möjlighet att delta i flertalet olika projekt inom koncernen samt i region uppsalas regi inför God och Nära vård.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Din profil:
Vi söker dig som är Specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. Det är meriterande om du arbetat i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete. Vi erbjuder så väl fysiska som digitala besök.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 

Anställning och ansökan:
Annonsen avser upp till 100 % tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  

Om mottagningen
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral Visa mindre

Barnmorska till Mama Mia Barncentrum BMM

Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner. Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig,... Visa mer
Prima Vård är ett svenskt vårdbolag verksamt inom primärvård, kvinno- och barnhälsa, psykisk hälsa och företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Prima Vård har idag cirka 75 vårdenheter och omkring 300 000 listade patienter i 12 regioner.

Det som förenar oss är att vi tror att den bästa vården är när det sker på det sätt som passar dig. Det ska vara nära dig, varmt och personligt. Vill du träffa oss här på vårdcentralen så gör du det. Vill du träffa oss i ett videomöte så gör du det. Vi finns här när du behöver det och på det sätt som passar dig. Vår symbol är ett hus som symboliserar alla de kompetenser vi samlar under samma tak. Det ska vara en trygg plats att komma till där alla är välkomna – i livets alla faser.

I Prima Vård ingår flertalet vårdcentraler, Mama Mia, Prima Psykiatri, Brolin Westrell, LARO Sund, Sjöströms Hemservice. Koncernen ägs av Nordstjernan AB och växer organiskt och genom förvärv.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?
Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
  
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med barnmorskorna så väl som alla professioner på vårdcentralen, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykosociala teamet, fysioterapeuter m.fl. Du kommer även ha nära sammarbete med vår BVC mottagning samt barnspecialistmottagning. 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete i form av mödrahälsovård inkl föräldragrupper samt preventivmedelsrådgivning, STI, gynekologisk cellprovtagning och telefonrådgivning. Det ingår även handledning av studenter. 
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är Barnmorska med förskrivningsrätt samt gärna med erfarenhet av att abeta inom Primärvården. Det är meriterande om du arbetat i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård och kvinnohälsovård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete. Vi erbjuder så väl fysiska som digitala besök och använder oss av webbtidbokning.
Vi ställer oss positiva till rotation med förlossningen/BB eller liknande.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 
 
Vi erbjuder dig ett nära samarbete med härliga kollegor där vi har stora möjligheter till multiproffesionellt teamarbete och där barnmorskorna har återkommande teammöten med flera professioner. 
 
Anställning och ansökan:
Annonsen avser 75-100 % vikariat på minst 1 år pga att en av våra barnmorskor kommer arbeta inom ett projekt.
Möjlighet till förlängning och tillsvidare tjänst. Tillträde enligt överenskommelse. 
Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Om mottagningen
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral
 
Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Visa mindre

Allmänspecialist till Kåbohälsan

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 300,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsj... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 300,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin med stort kundfokus, är driven, flexibel, självgående och prestigelös? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Vill du vara med och utveckla vår fina vårdcentral med motiverad, engagerad, kompetent och ambitiös personal samt arbeta på en vårdcentral som lägger stor vikt på trygghet och personalens välmående?  Läs vidare!

Vi söker en Specialistläkare inom allmänmedicin till Kåbohälsan i Uppsala för en tillsvidareanställning.
 
Tjänsten:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såsom undersköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, medicinska sekreterare, dietist och läkare. 
 
Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med akuta och planerade besök på mottagningen. Du kommer att arbeta nära patienterna och vara en nyckelperson på vårdcentralen. I tjänsten ingår också handledning av läkarstudenter och AT-/ST-läkare. Det finns även möjlighet till arbete med digital vård.
 
Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Kunskap i systemet Cosmic är meriterande.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, patienter och verksamheten. Det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera kan ändra fokus efter behov.
 
Anställning och ansökan:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Sex månaders provanställning. Vi har kollektivavtal.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta regionchef Pernilla Netinder, [email protected] 

Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om Kåbohälsan:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, dietist, undersköterskor och administrativ personal.
Kåbohälsan ligger i fina lokaler på Dag Hammarskölds väg i Uppsala.
 
Vi ingår sedan början av 2020 som en del i Lideta Hälsovård. Visa mindre

Verksamhetschef till Kåbohälsan i Uppsala

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 300,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia. Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barns... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 300,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.


Är du hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av ledningsansvar? Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
 
Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Då kan du vara personen vi söker.
 
Vi söker ny verksamhetschef på heltid till Kåbohälsan i Uppsala, en del av Lideta Hälsovård. 

Dina arbetsuppgifter:
Hos oss arbetar ca 15 medarbetare bestående av undersköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, medicinska sekreterare, dietist och läkare. I rollen som verksamhetschef har du ledningsansvar för mottagningen med sedvanliga arbetsuppgifter som verksamhetschef. Du har fullt personalansvar och budgetansvar för verksamheten. Du kommer också att arbeta med att utveckla mottagningen framåt både i den fysiska och den digitala vården.
 
I tjänsten kan även kliniskt arbete på mottagningen ingå. Som verksamhetschef rapporterar du till regionchef.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal med erfarenhet av primärvård. Du ska ha erfarenhet av ledningsarbete inom hälso- och sjukvård. Du skall vara engagerad, motiverad och flexibel och ha förmåga att leda och entusiasmera din personal i er gemensamma utveckling av mottagningen. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Kunskap i systemet Cosmic är starkt meriterande.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete. Samtidigt är det mycket viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen men även ett gott samarbete med övriga mottagningar inom Lideta i Uppsala, Nyby, Uppsala Barncentrum och Cantor Sjukgymnastik.
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100%. 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
 
Urval och intervju sker löpande.
Om du har frågor är du välkommen att kontakta regionchef Pernilla Netinder, [email protected]

Om Kåbohälsan:
Här finns allt under samma tak. Vi har bland annat specialistläkare i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, psykolog, kurator, dietist, undersköterskor och administrativ personal.
 
Kåbohälsan ligger i fina lokaler på Dag Hammarskölds väg i Uppsala.
 
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld. Visa mindre

Diabetessjuksköterska till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnos... Visa mer
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk primärvård som grundades 2001 av allmänläkaren Simon Larsson. Idag är Lideta Sveriges tredje största privata aktör inom svensk primärvård med cirka 50 vårdenheter, omkring 300,000 listade patienter i fem regioner och ca 2000 medarbetare. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som grundades 1988 av barnmorskan Christina Wahlström och är idag Skandinaviens största bolag inom barn- och kvinnosjukvård. Nyligen förvärvades även vårdbolaget Prima, en av Sveriges största vårdgivare inom barn- och vuxenpsykiatri. I Lideta ingår även BrolinWestrell, branschledande inom krishantering, ledarskap och personalstöd, LARO Sund inom beroendevård samt hemsjukvårdsbolaget Sjöströms Hemservice.

Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent?
Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum? 
Vill du vara med och utveckla diabetesvården hos oss?
Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
 
Dina arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med vårdcentralens övriga yrkesprofessioner för att tidigt diagnosticera, behandla och förebygga ohälsa.
Vi erbjuder intressanta och varierande arbetsuppgifter i en verksamhet som går en spännande framtid till mötes.
Arbetet innefattar såväl mottagningsarbete, telefonrådgivning samt såklar arbete som Diabetessjuksköterska. 
Vi har fokus på arbete med samarbetsvård och du kommer få möjlighet att vara med och utveckla strukturen specifikt för diabetes.
Vi erbjuder individuella besök, både fysiska och via video, samt gruppbesök och kurser.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
 
Din profil:
Vi söker dig som är Diabetessjuksköterska.
Du bör ha erfarenhet av primärvård så som mottagningsarbete och telefonrådgivning.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande och har en vilja att vara med och utveckla verksamheten.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och mottagningen. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.

Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q samt vana att ha digitala besök är meriterande. 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning 100% eller enligt överenskommelse. Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan!
 
Om mottagningen:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida https://primavard.se/uppsala-barncentrum-och-vardcentral Visa mindre

Medicinsk sekreterare till Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm-Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter. Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respe... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm-Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och vi har ca 250 000 listade patienter.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter. I Lidetakoncernen ingår även Barnmorskegruppen Mama Mia, To Care Husläkarmottagning Sweden AB, Prima Barn- och vuxenpsykiatri samt LARO Sund.

Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum? Vill du vara med och driva och utveckla vår mottagning? Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
 
Vi erbjuder
På Barncentrum erbjuder vi ett utvecklande och stimulerande arbete i en verksamhet med gott arbetsklimat och ett härligt gäng. Genom våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent skapar vi en trivsam arbetsmiljö med kompetenta och erfarna kollegor. Här finns möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med oss, när vi skapar den moderna vården.
 
Dina arbetsuppgifter
Som medicinsk sekreterare kommer du att arbeta med vårdadministration kring våra besök, såsom journalskrivning i Cosmic, tidboksadministration, remisshantering, post, scanning, fakturahantering och som avbytare i kassa/reception. Du kommer att jobba nära våra olika yrkesgrupper och vara en viktig kugge för att stötta kollegor och chefer, såväl tekniskt som administrativt. Du kommer att ha flera olika uppgifter/uppdrag, framför allt med fokus på att utveckla och förbättra våra vårdadministrativa processer.
 
Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Du känner dig trygg med dagens tekniska och digitala möjligheter. Som person är du lätt att sammarbeta med, flexibel och strukturerad. Du är bra på att skapa rutiner och riktlinjer. Du tar egna initiativ och ansvarar över ditt arbete med prioritering, effektivitet och noggrannhet. Vi värdesätter dig som har ett intresse för att vilja påverka, utveckla och vara nytänkande. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.
 
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och välkomnar därför din ansökan snarast möjligt!
 
Kunskap i systemen Cosmic, Cosmic kassa och HSA-katalogen är meriterande. 
 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning.
100% eller enligt överenskommelse.
Tillträde snarast möjligt, enligt överenskommelse.
Vi tillämpar provanställning.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  
 
Välkommen med din ansökan!
 
Om mottagningen:
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida www.uppsalabcvardcentral.se
Krav:

Körkort:
* B (Personbil) Visa mindre

Allmänspecialist med möjlighet till MLA, Uppsala Barncentrum & Vårdcentral

Ansök    Jul 12    Prima Vård Sverige AB    Läkare
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm/Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt ... Visa mer
Lideta är ett vårdbolag inom primärvård med verksamhet såsom vårdcentral/husläkarmottagning, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm/Uppsala och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består Lideta-koncernen av cirka 50 enheter med totalt ca 250,000 listade patienter.

I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia som är Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Är du Specialistläkare inom allmänmedicin? 
Känner du igen dig i våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du flexibel, självgående och prestigelös samt sätter patienten i centrum?
Då ser vi fram emot att få lära känna dig!
  
Dina arbetsuppgifter:
Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen såväl läkare så som sjuksköterskor, undersköterskor, psykosociala teamet, fysioterapeuter m.fl. Du kommer även ha nära sammarbete med barnspecialistmottagningen.
I dina arbetsppgifter ingår sedvanliga uppgifter som Allmänspecialist läkare på vårdcentral med möjlighet till medicinskt lednignsansvar.
Arbetet är stimulerande och utvecklande med en hög grad av delaktighet och ansvar.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet. 

Din profil:
Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin med svensk legitimation. Det är meriterande om du arbetat i Region Uppsala tidigare. Viktigt är att du vill arbeta för en god primärvård med hög tillgänglighet och kvalitét samt är driven och gillar förändrings- och förbättringsarbete. Vi erbjuder så väl fysiska som digitala besök.
 
Som person är du positiv, engagerad, empatisk, självgående, prestigelös, flexibel och ansvarstagande.Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team och för verksamheten. Du är duktig på att prioritera och kan ändra fokus efter behov.
Kunskap i systemet Cosmic och Tele Q är meriterande. 

Anställning och ansökan:
Annonsen avser initialit en visstidsanställning på minst 6 mån, 100 % med mycket stor chans till tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Varmt välkommen med din ansökan. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef: Malin Friberg, [email protected]  

Om mottagningen
Uppsala Barncentrum & Vårdcentral ligger i fina lokaler mitt i centrala Uppsala med närhet till butiker, mataffär och kommunala förbindelser. Det som kännetecknar vårt arbete är helhetsansvar, samarbete och kvalitét.
Hos oss har vi samlat de resurser som behövs för att kunna erbjuda en högkvalitativ vård till alla våra patienter. Vi har en samlad kompetens för att ta hand om barn, vuxna och äldre och är först i Sverige med att ha startat en vårdcentral som nischat sig särskilt mot barnfamiljer.  
Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, patienter, varandra och vår omvärld. För mer information besök gärna vår hemsida www.uppsalabcvardcentral.se Visa mindre