Lediga jobb Restaurang Naan&Chili AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Restaurang Naan&Chili AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Tandoorichef

Naan & Chili är en indisk restaurang i Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet. Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning. För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska. Utbildning är inget krav men är meriterande. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mer
Naan & Chili är en indisk restaurang i Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet.
Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning. För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska.
Utbildning är inget krav men är meriterande.


Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Tandoorichef till indisk restaurang

Naan & Chili är en indisk restaurang i centrala Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet. Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning. För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska ( sylheti). Utbildning är inget krav men är meriterande. Vi tar endast emot ansökningar via E-post! Visa mer
Naan & Chili är en indisk restaurang i centrala Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet. Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning.
För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska ( sylheti). Utbildning är inget krav men är meriterande.
Vi tar endast emot ansökningar via E-post! Visa mindre