Lediga jobb som Kock, à la carte i Uppsala

Se lediga jobb som Kock, à la carte i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Kock på Wiks slott

Ansök    Jan 18    REGION UPPSALA    Kock, à la carte
Wiks Slott Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Wiks slott befinner sig... Visa mer
Wiks Slott

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet
Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, att utveckla besöksmålet Wik, att ha ett nära samarbete med aktörer inom Wik-området och att vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet som kock.

Ditt uppdrag
Arbetet som kock på Wiks slott innebär att du arbetar med både husmanskost, ala carte och konferens luncher och middagar. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga kockar som lagar allt från grunden och använder sig av årstidens råvaror och föräldrar det i modern tappning.

Vi serverar vegetarisk och vegansk mat likaså fisk- och kyckling- kötträtter, men också vilt från närliggande område. Det mesta av vårt mjuka bröd och nyttiga godbitar till te och kaffe är hembakat. Vi väljer helst ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på säsong och miljö, grönsakerna, honungen är producerad på gården likaså äppelmusten är producerad på vår gård, vi är även KRAV-certifierade.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats tillsammans i team då ska du söka dig till oss.

Dina kvalifikationer
Minst 5 års vana av att jobba i kök, meriterande är kockutbildning.
Minst 5 års vana av att jobba i kök och meriterande är om du jobbat på konferensanläggning.
Väl känna till det varma och kalla köket samt att hantera vegetarisk mat.
Körkort är ett måste då det är svårt med bussförbindelser.

Din kompetens
Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning på 100% tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är på rullande schema, dagtid kväll och helger.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med enhetschef Marie Berglund på telefon 070-6116036 el via mail [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 28 februari 2022, vi intervjuar löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Kock, à la carte sökes till Uppsala

Arbetsuppgifter: Om dig Vi söker en erfaren kock som brinner för yrket och gillar nya utmaningar. Vi gör allt från grunden med såser och egen pasta produktion. Vi skapar smakfulla och lekfulla desserter och testar våra kunskaper för att fullända menyn. Utbildning/Erfarenhet: Vi vill att du har ett par års erfarenhet i yrket och är van med a la carte. Visa mer
Arbetsuppgifter:
Om dig
Vi söker en erfaren kock som brinner för yrket och gillar nya utmaningar. Vi gör allt från grunden med såser och egen pasta produktion. Vi skapar smakfulla och lekfulla desserter och testar våra kunskaper för att fullända menyn.
Utbildning/Erfarenhet:
Vi vill att du har ett par års erfarenhet i yrket och är van med a la carte. Visa mindre

Engagerad kock till The Kitchen Club, Uppsala

Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club!  The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt ... Visa mer
Är du en passionerad och nytänkande kock som brinner för hållbar matlagning och vill skapa smakupplevelser utöver det vanliga? Vill du dessutom utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande restaurangkoncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club! 

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på. 

Om rollen
Som kock på The Kitchen Club får du ett stort ansvar och en stor variation i ditt matlagande då vi erbjuder våra gäster en heldagsupplevelse. Fokus kommer vara på det gröna köket med säsongens råvaror– både som omtanke för gästen och naturen. Vi bjuder gästen på god, hållbar gastronomi under avslappnade former.

Som kock kommer du möta både gäster och medarbetare på nära håll då vi arbetar välkomnande i ett öppet kök där du kommer få arbeta självständigt efter satta rutiner.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Självständigt förbereda menyer
• Förbereda och tillaga mat
• Vara behjälplig närmsta chef i det dagliga arbetet
• Delaktig i förbättringsarbetet av verksamheten

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala som inleds med en sex månaders provanställning. Du kommer arbeta i skift enligt schema.

Vår nya stjärna
Du är utbildad kock och har minst två års erfarenhet av yrket inom a la carte och har ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror. Har du dessutom erfarenhet från bageri ser vi det som meriterande. Du har en mycket god kunskap inom branschens hygienregler och vi ser positivt på vidareutbildningar eller erfarenhet inom HACCP, hälsa och hållbarhet. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Din personlighet
Du är en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. I och med vår konceptutveckling kommer du att trivas hos oss om du har en stor passion för god mat och ett genuint intresse för att skapa hållbara måltidsupplevelser med det lilla extra.

Du är trygg i dina kökskunskaper, både inom varm och kallkök samt har en kreativ läggning som initierar utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling. Du brinner för service och upplevelsen i kombination med passion för mat och dryck. Utmaningar räds du inte utan ser dessa som möjligheter och har en flexibel inställning med förmåga att ställa om när det behövs. Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet.  

Vidare tycker du om att möta nya människor och tycker det är lika roligt att tillaga kreativa måltider som att möta och ge gäster och kollegor hög service. Du bidrar helt enkelt aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning.

Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen!

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!

Vi erbjuder
Du kommer in i ett nytt team med höga ambitioner som tillsammans ska utveckla Coors nya restaurangkoncept med fokus på hållbarhet. Coor är en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Vidare arbetar vi aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för sina anställda och också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]   

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland.  

Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan.

Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Visa mindre

Duktig självgående lunchkock Friggas, Uppsala Nya stadshus,

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Helt nya Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en självgående, kreativ kock hit som vill vara med att laga, inspirera och leverera i köket. Brinner du för köket, mat i allmänhet, och att ge bra service, följe... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Helt nya Restaurang Friggas har ett snyggt cafe med hela dagen utbud, En ny stilig restaurang med öppet kök samt det sobra tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en självgående, kreativ kock hit som vill vara med att laga, inspirera och leverera i köket.
Brinner du för köket, mat i allmänhet, och att ge bra service, följer du med svängarna och vill vara med att sätta nya Friggas på kartan då hoppas vi det här är kan vara du?
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi på Bierhuis söker nu en kock!

Ansök    Jan 8    Drottningsala AB    Kock, à la carte
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också. Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mer
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också.


Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Jan 2    Kungsala AB    Kock, à la carte
VI SÖKER EN KOCK! CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA ”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och d... Visa mer
VI SÖKER EN KOCK!
CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA
”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och därmed kunna väcka eller underhålla ett intresse för dryckens & matkulturens kvalitet.
Designen är anpassad efter lokalen, snickerierna är handgjorda på plats och inredningsdetaljerna är hämtade direkt från England för att skapa en genuin känsla.
Vi söker dig som är:
Passionerad matlagare, en bra lagkamrat och flexibel.
Sök till oss idag! Tidigare erfarenhet är ett krav.
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock med kunskaper inom Italienska köket

Ansök    Dec 27    Universal Ekonomi AB    Kock, à la carte
Hej kära sökande ! Ristorante Bellissimo i Uppsala söker nu en kock med kunskaper inom det Italienska köket. Erfarenhet ifrån det italienska köket är ett krav. Visa mer
Hej kära sökande !
Ristorante Bellissimo i Uppsala söker nu en kock med kunskaper inom det Italienska köket.
Erfarenhet ifrån det italienska köket är ett krav. Visa mindre

Kock

Hej vi på lilis Burger söker dig som : -Har minst 5-års erfarenhet av kockyrket – Är positiv, driven och har ett genuint intresserad för matlagning – Har förmåga att ta initiativ är kreativ och engagerad – Har högsta kvalitet i fokus är noggrann och strukturerad och van att arbeta i högt tempo – Flexibel då arbetstiderna är varierande (dag-, kvälls- och helgjobb) mvh 018-251010 Visa mer
Hej
vi på lilis Burger söker dig som :


-Har minst 5-års erfarenhet av kockyrket
– Är positiv, driven och har ett genuint intresserad för matlagning
– Har förmåga att ta initiativ är kreativ och engagerad
– Har högsta kvalitet i fokus är noggrann och strukturerad och van att arbeta i högt tempo
– Flexibel då arbetstiderna är varierande (dag-, kvälls- och helgjobb)
mvh
018-251010 Visa mindre

Lunch Kock

Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket. Du kommer jobba mesta dels med Svenskhusmanskost samt lite internationellt. Varge dag gör vi en fisk och en kött samt vegansk och vegetarisk veckovis. På hösten görs flera olika soppor och på sommaren kalla tallrikar. Meriterande är om du kan göra frukost frallorna också. Arbetstider är måndag-fredag 7-15. Erfarenhet av A la Carte är meriterande, Start så snarast som möjligt.... Visa mer
Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket.
Du kommer jobba mesta dels med Svenskhusmanskost samt lite internationellt.
Varge dag gör vi en fisk och en kött samt vegansk och vegetarisk veckovis. På hösten görs flera olika soppor och på sommaren kalla tallrikar.
Meriterande är om du kan göra frukost frallorna också.
Arbetstider är måndag-fredag 7-15.
Erfarenhet av A la Carte är meriterande,
Start så snarast som möjligt. Visa mindre

Kock nya Uppsala Stadshus

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en kock hit som vill vara med att sätta detta köket på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas. Brinner du för god och vällagad modern mat, och ett gott värdskap, då kanske det... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en kock hit som vill vara med att sätta detta köket på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas.
Brinner du för god och vällagad modern mat, och ett gott värdskap, då kanske det här är du?
Tjänsten är en heltidstjänst
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

kock

Ansök    Dec 15    ASPA AB    Kock, à la carte
Vi söker Sushi kock med minst 5 års erfarenhet, Arbetstiderna är från kl 10:00-21:00 . Vi kommer jobba med Sushi. Krav är att kunna flyttande svenska och hanskas med kassa. Visa mer
Vi söker Sushi kock med minst 5 års erfarenhet, Arbetstiderna är från kl 10:00-21:00 . Vi kommer jobba med Sushi. Krav är att kunna flyttande svenska och hanskas med kassa. Visa mindre

Thai kock sökes

Restauran & café Khao Soi by jane har special riktning på nudelsoppa, nudelsallad från norra Thailand . Vi söker därför kocken med erfarenhet av maträtter från norra Thailand framför allt nudelrätter. Visa mer
Restauran & café Khao Soi by jane har special riktning på nudelsoppa, nudelsallad från norra Thailand . Vi söker därför kocken med erfarenhet av maträtter från norra Thailand framför allt nudelrätter. Visa mindre

Kock

Arbete som kock både dagtid och kvällstid, även helger. Du är en del av vårt kökslag och jobbar i nära samarbete med de övriga avdelningarna samt med direkt kontakt med Köksmästare, övriga kockar samt restaurangens ägare. Du behärskar klassisk matlagning från grunden och är van vid högt tempo. Visa mer
Arbete som kock både dagtid och kvällstid, även helger. Du är en del av vårt kökslag och jobbar i nära samarbete med de övriga avdelningarna samt med direkt kontakt med Köksmästare, övriga kockar samt restaurangens ägare.
Du behärskar klassisk matlagning från grunden och är van vid högt tempo. Visa mindre

Specialistkock Thailändsk mat

Thailändsk restaurangkedja med en vänlig och trevlig atmosfär som startade i september 2001 söker specialistkock för Thaimat. Krav: Kock som kan tillaga riktig, genuin och smakfull thaimat för a la carte, lunch, avhämtning och catering. Kock som har utbildning och med flerårig erfarenhet. Då all personal talar thailändska med varandra ser vi att du pratar och skriver thailändska flytande. I övrigt ser vi att du är stresstålig, serviceinriktad, vänlig och... Visa mer
Thailändsk restaurangkedja med en vänlig och trevlig atmosfär som startade i september 2001 söker specialistkock för Thaimat.

Krav: Kock som kan tillaga riktig, genuin och smakfull thaimat för a la carte, lunch, avhämtning och catering. Kock som har utbildning och med flerårig erfarenhet. Då all personal talar thailändska med varandra ser vi att du pratar och skriver thailändska flytande. I övrigt ser vi att du är stresstålig, serviceinriktad, vänlig och trevlig.
Krav: Kock som kan tillaga riktig, genuin och smakfull thaimat för a la carte, lunch, avhämtning och catering. Visa mindre

Tandoorichef

Naan & Chili är en indisk restaurang i Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet. Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning. För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska. Utbildning är inget krav men är meriterande. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mer
Naan & Chili är en indisk restaurang i Uppsala. Vi söker en tandoorichef till vår verksamhet.
Du som söker ska ha erfarenhet av indisk matlagning. För att kunna kommunicera med övrig personal måste du kunna tala bengaliska.
Utbildning är inget krav men är meriterande.


Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Aaltos i Uppsala AB

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Serveringspersonal - Elma All Day Dining

Ansök    Nov 15    Uppnet AB    Kock, à la carte
Vi på Elma All Day Dining söker just nu kockar. Dem vi söker kan både jobba deltid eller heltid, men framförallt ska man vara förberedd att kunna jobba helger då det är den tiden vi behöver mest bemanning. Då vi är en restaurang med ett bra rykte har vi mycket folk hela tiden och man ska vara föreberedd på att jobba under ett högt tempo och kunna hantera stress och svåra situationer som kan uppstå under service. Egenskaper som vi värdesätter högt, • Servic... Visa mer
Vi på Elma All Day Dining söker just nu kockar. Dem vi söker kan både jobba deltid eller heltid, men framförallt ska man vara förberedd att kunna jobba helger då det är den tiden vi behöver mest bemanning.
Då vi är en restaurang med ett bra rykte har vi mycket folk hela tiden och man ska vara föreberedd på att jobba under ett högt tempo och kunna hantera stress och svåra situationer som kan uppstå under service.
Egenskaper som vi värdesätter högt,
• Serviceminded
• Ansvarstagande
• Multitasking
• Glad och positiv inställning
• Renlig
• Noggrann
• Strukturerad
• Samarbetsvillig
• Glad och positiv inställning
• Att kunna jobba självständigt
Du ska veta vad innebörden av professionell matlagning , goda kunskaper om allergener och kunna jobba i ett team där alla hjälper varandra. Arbetsuppgifterna är de vanliga inom matlagning.
Välkommen med din ansökan till, [email protected]
Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Visa mindre

Kock på Wiks slott

Ansök    Nov 15    REGION UPPSALA    Kock, à la carte
Wiks Slott Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Wiks slott befinner sig... Visa mer
Wiks Slott

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet
Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, att utveckla besöksmålet Wik, att ha ett nära samarbete med aktörer inom Wik-området och att vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet som kock.

Ditt uppdrag
Arbetet som kock på Wiks slott innebär att du arbetar med både husmanskost, ala carte och konferens luncher och middagar. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga kockar som lagar allt från grunden och använder sig av årstidens råvaror och föräldrar det i modern tappning.

Vi serverar vegetarisk och vegansk mat likaså fisk- och kyckling- kötträtter, men också vilt från närliggande område. Det mesta av vårt mjuka bröd och nyttiga godbitar till te och kaffe är hembakat. Vi väljer helst ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på säsong och miljö, grönsakerna, honungen är producerad på gården likaså äppelmusten är producerad på vår gård, vi är även KRAV-certifierade.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats tillsammans i team då ska du söka dig till oss.

Dina kvalifikationer
Minst 5 års vana av att jobba i kök, meriterande är kockutbildning.
Minst 5 års vana av att jobba i kök och meriterande är om du jobbat på konferensanläggning.
Väl känna till det varma och kalla köket samt att hantera vegetarisk mat.
Körkort är ett måste då det är svårt med bussförbindelser.

Din kompetens
Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning på 100% tillträde enligt överenskommelse. Arbetet är på rullande schema, dagtid kväll och helger.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med enhetschef Marie Berglund på telefon 070-6116036 el via mail [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 31 dec 2021, vi intervjuar löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Kock till Norlandia Förskolor Upplevelsen

Nu söker vi en ny kock till en av våra förskolor i Lindbacken, Norlandia Upplevelsen. På förskolorna har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande och alla barn. Maten och kosten är lika viktigt för oss som våra utbildningsmiljöer. Är Du en engagerad, driven och inspirerande kock och som vill arbeta och utveckla framtidens förskolor. Då är Du rätt person f... Visa mer
Nu söker vi en ny kock till en av våra förskolor i Lindbacken, Norlandia Upplevelsen. På förskolorna har vi utformat ett unikt koncept som heter EduZone. Förskolans utbildningsmiljöer är uppbyggda i olika zoner för att utmana barnen i deras lärande och alla barn. Maten och kosten är lika viktigt för oss som våra utbildningsmiljöer. Är Du en engagerad, driven och inspirerande kock och som vill arbeta och utveckla framtidens förskolor. Då är Du rätt person för oss!

Norlandia Förskolor?arbeta?hälsofrämjande vilket även?genomsyrar våra förskolor som erbjuder?näringsrik och god mat lagad av våra utbildade kockar genom vårt matkoncept MatMedSmak. All mat lagas på plats med fina råvaror och mycket kärlek. Norlandia jobbar aktivt med fysisk aktivitet i samarbete med Generation Pep där rörelseglädje i vardagen är fokus.?Vi erbjuder familjetjänster för att underlätta vardagen som till exempel matlådor och föreläsningar för vårdnadshavare med anknytning till vår utbildning.


Beskrivning av tjänsten som kock i Norlandia förskolor

Vi ser på våra kockar som fantastiska resurser på våra förskolor för att skapa matglädje och en bra upplevelse för barnen är det fokus på hela måltiden.

Vi vill etablera livslånga positiva matupplevelser hos barnen på våra förskolor och väcka barns nyfikenhet kring spännande smaker och utveckla deras sensoriska förmåga. Det innebär att vi utmanar barnen när det gäller menyval och smaksättning.

Hos oss kan vårdnadshavare?beställa tex matlådor och vid utvalda helger helgmenyer där du som kock får utveckla dina gastronomiska kunskaper i köket när du arbetar med dessa familjetjänster. Som kock ingår du i ett nätverk som träffas regelbundet och diskuterar frågor kring mat, menyutveckling och fortbildning tillsamman.

Se gärna Instagram norlandiaupplevelsenkoket

Exempel på förekommande arbetsuppgifter

- Tillagning och servering av förskolans samtliga måltider
- Städning enligt städrutiner och diskning
- Tillagning av specialkost
- Familjetjänster
- Inköp av matvaror samt planering
- Budgetansvar
- Dagligt arbete med egenkontroll/HACCP
- Vara delaktig i vidareutveckling av vårt måltidskoncept Mat med Smak


Vi erbjuder dig

Vi ger dig möjligheter att utvecklas och nätverka med andra kockar runt om i Uppsala och Sverige.

Kvalifikationer och personliga egenskaper

- Gymnasial utbildning inom restaurang och storkök eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
- Utbildning inom egenkontroll och livsmedelshygien.
- Goda kunskaper inom tillagning av specialkost
- Du är en trygg och ansvarstagande person som har ett förhållningssätt och bemötande mot stora som små som stämmer väl överens med förskolans värdegrund CARE
- Du har goda kunskaper som kock och har en vilja att utveckla våra föräldratjänster på förskolan.
- Du är lösningsinriktad, positiv och en driven person med ambitioner och arbetsglädje! Du tycker om att ta ansvar och har lätt för att samarbeta med dina kollegor.
- Du är en engagerad och positiv person som kan skapa förtroende med barn och vårdnadshavare.
- Du har också en god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift.


Om Norlandia Förskolor

Vi är ett familjeägt företag som driver ett 80-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö!

Övrig information

- Anställningsform:?? Tillsvidare med provanställning
- Omfattning:? 100%
- Arbetstid:? Dagtid, samt kan förekomma kvällar med personalmöten/kompetensutveckling
- Tillträde: januari 2022


Vi tillämpar individuell lönesättning och har kollektivavtal. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Rekrytering kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 30 november

Vid frågor om tjänsten, är du varmt välkommen att kontakta:

Johan Hamberg, Kök Norlandia förskolor.
E-post: [email protected]

Malin Wikström, Skolchef nord, Norlandia förskolor
E-post: [email protected] Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Nov 11    Kungsala AB    Kock, à la carte
VI SÖKER EN KOCK! CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA ”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och d... Visa mer
VI SÖKER EN KOCK!
CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA
”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och därmed kunna väcka eller underhålla ett intresse för dryckens & matkulturens kvalitet.
Designen är anpassad efter lokalen, snickerierna är handgjorda på plats och inredningsdetaljerna är hämtade direkt från England för att skapa en genuin känsla.
Vi söker dig som är:
Passionerad matlagare, en bra lagkamrat och flexibel.
Sök till oss idag! Tidigare erfarenhet är ett krav.
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Vi på Bierhuis söker nu en kock!

Ansök    Nov 11    Drottningsala AB    Kock, à la carte
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också. Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mer
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också.


Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 25    HNG-Gruppen AB    Kock, à la carte
Pitcher's Uppsala söker nu förstärkning till vårat kök. Vi lägger större vikt på hur du är som person än vart du har jobbat tidigare, men du ska så klart ha utbildning eller jobbat inom resturang. Tjänsten är nu på ca 80% Visa mer
Pitcher's Uppsala söker nu förstärkning till vårat kök. Vi lägger större vikt på hur du är som person än vart du har jobbat tidigare, men du ska så klart ha utbildning eller jobbat inom resturang.
Tjänsten är nu på ca 80% Visa mindre

Kock

Ansök    Nov 4    Fyrishov AB    Kock, à la carte
Kock Avdelning Mat & Dryck på Fyrishov ansvarar för servering av förtäring i Restaurang & Lounge, Äventyrsservering vid inomhuspool, Sommarpaviljong vid utomhuspool, Matchkiosker, Konferenser, Mässerveringar och Eventserveringar vid konserter etc. Vi söker en entusiastisk och dedikerad kock som kan arbeta i både det kalla som varma köket. Vi lagar dagens lunch från grunden och du behöver behärska svensk husmanskost. I arbetsuppgifterna ingår att förbere... Visa mer
Kock

Avdelning Mat & Dryck på Fyrishov ansvarar för servering av förtäring i Restaurang & Lounge, Äventyrsservering vid inomhuspool, Sommarpaviljong vid utomhuspool, Matchkiosker, Konferenser, Mässerveringar och Eventserveringar vid konserter etc.
Vi söker en entusiastisk och dedikerad kock som kan arbeta i både det kalla som varma köket. Vi lagar dagens lunch från grunden och du behöver behärska svensk husmanskost. I arbetsuppgifterna ingår att förbereda och tillaga luncher och andra måltider samt produktion av smörgåsar och sallader, varumottagning, städ, tvätt och disk.
Du är social och gillar att möta/ lära känna nya människor samt att knyta nya kontakter. Som person ska du kunna hantera ett ständigt flöde av aktiviteter i verksamheten, du har ett stort tålamod och ett vänligt bemötande mot såväl kunder som kollegor. Du är kommunikativ och tycker om att arbeta i en händelsestyrd och föränderlig miljö. Du behöver vara noggrann och ha förmåga att kunna planera ditt arbete. Stresstålighet är ett måste då vi ofta har ett högt tempo.
Arbetstiden är förlagd måndag – söndag mellan 07.00 och 19.30 med tjänstgöring varannan helg. Tjänsten är heltid med 6 månaders provtjänst.
Flytande svenska i såväl tal som skrift är ett krav.
Fyrishov önskar jämn könsfördelning och mångfald inom verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast 2021-11-26. Ansökningarna behandlas löpande och intervjuer påbörjas 2021-11-29.
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser
Eventuella frågor besvaras av Mauricio Hidalgo, Kökschef
[email protected] Visa mindre

Lunch Kock

Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket. Erfarenhet av A la Carte är meriterande, Start så snarast som möjligt. Visa mer
Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket.
Erfarenhet av A la Carte är meriterande,
Start så snarast som möjligt. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 21    Brezza AB    Kock, à la carte
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service. Vi söker dig som är en erfaren kock med flera års arbetslivserfarenhet. Kunskap om det italienska köket är meriterande. Välkommen med din ansökan! Visa mer
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service.
Vi söker dig som är en erfaren kock med flera års arbetslivserfarenhet. Kunskap om det italienska köket är meriterande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock till Coors restaurang Hubben i Uppsala

Är du en engagerad och nyfiken kock som värdesätter balans i livet?  Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Vi söker nu en kock till vår restaurang Hubben som ligger i Uppsala Science Park. Är du vår nya kollega? Om rollen Som kock arbetar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och g... Visa mer
Är du en engagerad och nyfiken kock som värdesätter balans i livet? 

Coor driver allt fler restauranger i egen regi och vår ambition är att vara ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat och dryck – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Vi söker nu en kock till vår restaurang Hubben som ligger i Uppsala Science Park. Är du vår nya kollega?

Om rollen
Som kock arbetar i kökets nav och du har ditt hjärta i smakernas och grytornas värld, men du dyker med glädje in i alla delar av köket. Du kommer att förbereda och laga luncher till våra lunchgäster och konferensmat till våra konferensgäster.

Exempel på dagliga arbetsuppgifter:


• Självständigt förbereda och tillaga mat
• Handleda restaurangbiträden/köksbiträden som finns behjälpliga
• Assistera vår restaurangchef i menyplanering, varubeställningar och egenkontroller
• Arbeta med ständiga förbättringar av verksamheten

Utöver matlagningen ingår alla i en restaurang förkommande arbetsuppgifter och eftersom vi arbetar flexibelt på olika positioner så kommer du också att vara både i matsalen och disken. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Uppsala. Du kommer främst att arbeta dagtid på vardagar men även visst kvälls- och helgjobb kan förekomma. Din närmsta chef kommer att vara restaurangchefen. 

Vår kandidat
Vi söker dig som har en kockutbildning samt har arbetat minst fem år i rollen som kock. Du har självklart ett genuint intresse för matlagning och dess råvaror och är trygg i dina kökskunskaper.

Som kock har du en viktig del i verksamheten där noggrannhet, engagemang och service är självklarheter. Vidare har du en kreativ läggning som bidrar till utveckling och innovation vilket gynnar såväl våra gästers matupplevelse som din personliga utveckling.? Du trivs med att ta eget ansvar samtidigt som du ser fördelen med att arbeta i team för att leverera bästa service och kvalitet. Vidare tycker om att möta nya människor och du bidrar aktivt till att skapa en arbetsplats med god stämning. Då vi har både svenska och internationella kunder så pratar du god svenska och engelska.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en härlig och trivsam arbetsplats med arbetstider som gynnar en god balans i livet. På Coor arbetar vi aktivt med kompetens- och karriärsutveckling, för att du ska få möjlighet att utvecklas och nyttja din fulla potential. Eftersom vi är ett stort och expansivt företag kan du utvecklas både inom din egen arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten. Vi erbjuder självklart ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt hos oss likväl som fast lön, pension, försäkringar samt friskvårdsbidrag och andra förmåner.

Kontaktuppgifter och övrig information
Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

För mer information om rollen vänligen kontakta restaurangchef Fredrik Lönnäng på 070-239 87 36 eller [email protected] 

Vi ser fram emot att höra från dig!


Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2021 av Karriärföretagen. Visa mindre

Kock inom kolgrill och orientaliska rätter

Vi söker en kock till vår restaurang på Danmarksgatan 55 i Uppsala. Den anställdes arbetsuppgifter är som kock och innebär i första hand att tillaga de rätter som restaurangen erbjuder. Restaurang Kurdistan erbjuder kolgrill samt andra orientaliska rätter vilket innebär att den sökande ska ha erfarenhet inom dessa specifika områden. Vår verksamhet växer och vi håller på att utöka restaurangen till nästan det dubbla vilket kräver ytterligare personal. Det k... Visa mer
Vi söker en kock till vår restaurang på Danmarksgatan 55 i Uppsala.
Den anställdes arbetsuppgifter är som kock och innebär i första hand att tillaga de rätter som restaurangen erbjuder. Restaurang Kurdistan erbjuder kolgrill samt andra orientaliska rätter vilket innebär att den sökande ska ha erfarenhet inom dessa specifika områden.
Vår verksamhet växer och vi håller på att utöka restaurangen till nästan det dubbla vilket kräver ytterligare personal. Det kan därmed bli aktuellt med ytterligare rekryteringar framöver.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock nya Uppsala Stadshus

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en kock hit som vill vara med att sätta detta köket på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas. Brinner du för god och vällagad modern mat, och ett värdskap i världsklass då ka... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en kock hit som vill vara med att sätta detta köket på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas.
Brinner du för god och vällagad modern mat, och ett värdskap i världsklass då kanske det här är du?
Tjänsten är en heltidstjänst
För att göra vår antagningsprocess så effektiv. Tänker vi oss första intervjun via videosamtal. Om vi båda fattar tycke för varandra så välkomnar vi dig därefter till en personlig intervjuv.
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Aaltos i Uppsala AB

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Sushikock

Ansök    Okt 11    Arti AB    Kock, à la carte
Vi söker en sushikock med minst 1-2 års erfarenhet. Tjänsten gäller främst som heltid men kan också erbjudas som deltid. Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité. Visa mer
Vi söker en sushikock med minst 1-2 års erfarenhet. Tjänsten gäller främst som heltid men kan också erbjudas som deltid.


Som person bör du vara glad, serviceinriktad, noggrann och snabb lärd samt ha ett genuint intresse för mat och kvalité. Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Okt 8    Kungsala AB    Kock, à la carte
VI SÖKER EN KOCK! CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA ”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och d... Visa mer
VI SÖKER EN KOCK!
CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA
”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och därmed kunna väcka eller underhålla ett intresse för dryckens & matkulturens kvalitet.
Designen är anpassad efter lokalen, snickerierna är handgjorda på plats och inredningsdetaljerna är hämtade direkt från England för att skapa en genuin känsla.
Vi söker dig som är:
Passionerad matlagare, en bra lagkamrat och flexibel.
Sök till oss idag! Tidigare erfarenhet är ett krav.
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock till Restaurang Kannan Uppsala

Ansök    Okt 12    Compass Group AB    Kock, à la carte
Kock till Restaurang Kannan Tillsvidare, heltid 100% Varför ska du välja oss? • Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen • Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra • Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor • Vi levererar kvalitet i allt vi gör! Vem söker vi? Nu söker vi en passionerad kock som v... Visa mer
Kock till Restaurang Kannan

Tillsvidare, heltid 100%

Varför ska du välja oss?

• Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
• Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
• Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
• Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?

Nu söker vi en passionerad kock som vill arbeta i ett team där serviceanda och lagarbete står i centrum. Med nyfikenhet och entusiasm skapar du smakfulla och vällagade rätter med fokus på hållbarhet.

I tjänsten ingår bland annat dagligt arbete med egenkontroll, att ha god kännedom om allergener och kunna redogöra för alla ingredienser, beställning och mottagning av varor samt svinnhantering. Du kommer även vara behjälplig i menyplanering och inventering.

Om restaurang Kannan

Restaurang Kannan bedriver verksamhet i Psykiatrins hus på Akademiska sjukhusområdet i Uppsala.

Här serverar vi lunch med filosofin att maten ska vara lagad från grunden och följa årets säsonger. Maten lagas av våra passionerade kockar med omsorg och eftertanke.

Vi erbjuder frukost till våra morgonpigga besökare och det går alltid utmärkt att fika då vår caféverksamhet kan erbjuda härliga bakverk och konditoribitar.

Vi serverar dagens lunch 11:00-11:30.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!
I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärken som Food & Co, Marketplace, Medirest, Amica, Chartwells, Levy Restaurants, UNISON, Eurest och fler. Compass Group Sverige är en del i koncernen Compass Group PLC och förvärvade Fazer Food Services den 31 januari 2020. Koncernens omsättning uppgår globalt till £25 miljarder (2019). Våra kunder är företag, arenor, universitet, skolor, vård och omsorg med flera. Vi tillhandahåller service såsom mat och dryck, konferens, reception, lokalvård, vaktmästeri med mera.

https://www.compass-group.se/matdryck/restauranger/uppsala/kannan/

www.compass-group.se

Vem är du?

Du är över 20 år

• Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
• Du har minst 5 års erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare
• Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
• Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
• Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
• Du kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
• Du talar och skriver svenska
• Erfarenhet av menyplaneringssystem är ett plus

Rekrytering sker löpande så varmt välkommen med din ansökan!

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte. Visa mindre

Vi på Bierhuis söker nu en kock!

Ansök    Okt 8    Drottningsala AB    Kock, à la carte
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också. Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mer
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också.


Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mindre

Kock

Ansök    Okt 4    REGION UPPSALA    Kock, à la carte
Wiks Slott Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Wiks slott befinner sig... Visa mer
Wiks Slott

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konstenheten, Kulturutveckling, Region Uppsala folkhögskola, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd samt konferensanläggningen Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en hög kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet
Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, att utveckla besöksmålet Wik, att ha ett nära samarbete med aktörer inom Wik-området och att vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet som kock.

Ditt uppdrag
Arbetet som kock på Wiks slott innebär att du arbetar med både husmanskost, ala carte och konferens luncher och middagar. Teamet du jobbar tillsammans med är ett gäng kunniga kockar som lagar allt från grunden och använder sig av årstidens råvaror och föräldrar det i modern tappning.

Vi serverar vegetarisk och vegansk mat likaså fisk- och kyckling- kötträtter, men också vilt från närliggande område. Det mesta av vårt mjuka bröd och nyttiga godbitar till te och kaffe är hembakat. Vi väljer helst ekologiskt och närproducerat och har ett helhetsperspektiv med tanke på säsong och miljö, grönsakerna, honungen är producerad på gården likaså äppelmusten är producerad på vår gård, vi är även KRAV-certifierade.

Gillar du att utvecklas och utveckla din arbetsplats tillsammans i team då ska du söka dig till oss.

Dina kvalifikationer
Minst 5 års vana av att jobba i kök, meriterande är kockutbildning.
Minst 5 års vana av att jobba i kök och meriterande är om du jobbat på konferensanläggning.
Väl känna till det varma och kalla köket samt att hantera vegetarisk mat.
Körkort är ett måste då det är svårt med bussförbindelser.

Din kompetens
Du är trygg, har självinsikt och har en förmåga att skilja på det personliga och professionella.
Du är lugn och kontrollerad under stress eller i pressade situationer och fokuserar på rätt saker.
Du förblir motiverad och arbetar på, även när hinder uppstår, tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Du är noggrann och strävar efter att uppfylla mål och kvalitetsstandard.
Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Vi erbjuder
Tillsvidare anställning på 100% from 1 november 2021 el efter överenskommelse. Arbetet är på rullande schema, dagtid kväll och helger.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Tveka inte att ta kontakt med enhetschef Marie Berglund på telefon 070-6116036 el via mail [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Sista ansökningsdag 20 oktober 2021 , vi intervjuar löpande.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Service Host, Kock – Food Creation, Scandic Uppsala Nord heltid 100 %

Ansök    Okt 4    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en erfaren kock till hotellet Scandic Uppsala Nord - tillsvidareanställning 100 %. Vi står inför en mycket kreativ, rolig och utmanande tid då vi ska utveckla våra restauranger! Vill du vara med på vår resa? Vi behöver dig som vill ta ansvar och kan jobba självständigt och bidra med arbetsglädje. Ett gott gästfokus är en självklarhet! Hos oss får du som kock ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och... Visa mer
Nu söker vi en erfaren kock till hotellet Scandic Uppsala Nord - tillsvidareanställning 100 %.

Vi står inför en mycket kreativ, rolig och utmanande tid då vi ska utveckla våra restauranger! Vill du vara med på vår resa? Vi behöver dig som vill ta ansvar och kan jobba självständigt och bidra med arbetsglädje. Ett gott gästfokus är en självklarhet!

Hos oss får du som kock ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du får också vara delaktig i vissa arbetsuppgifter som inventering, menyplanering, beställningar och konferens- och eventplanering ! Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet, då vi har ett nära samarbete över hotellets avdelningar!

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster och att du talar svenska flytande får att kunna ha en god dialog med våra gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 100 %.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Restaurang Borgen söker Kock

Restaurang borgen är en festsalong som håller olika typer av event. Vi serverar även lunch vardagar. Just nu söker vi en utbildad eller erfaren kock som kan arbeta luncher alla vardagar. Vi intervjuar folk löpande så skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected] Visa mer
Restaurang borgen är en festsalong som håller olika typer av event. Vi serverar även lunch vardagar. Just nu söker vi en utbildad eller erfaren kock som kan arbeta luncher alla vardagar.
Vi intervjuar folk löpande så skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected] Visa mindre

Kock (2 tjänster)

Terrassen Kök & Bar firar 20-årsjubileum i år och är en av Uppsalas självklara mötesplatser, centralt beläget vid Stora Torget med utsikt över Fyrisån. Vi har en välbesökt after work och a la carte, samt lunch på helgerna. I entréplanet driver vi även en välrenommerad Vinbar och, vad vi kallar, ”gastronomisk lekstuga” där matprofilen har hjärtat i Frankrike. Vi lägger stort värde vid personlig, varm service och att skapa en trivsam miljö. Är du den vi söke... Visa mer
Terrassen Kök & Bar firar 20-årsjubileum i år och är en av Uppsalas självklara mötesplatser, centralt beläget vid Stora Torget med utsikt över Fyrisån. Vi har en välbesökt after work och a la carte, samt lunch på helgerna. I entréplanet driver vi även en välrenommerad Vinbar och, vad vi kallar, ”gastronomisk lekstuga” där matprofilen har hjärtat i Frankrike. Vi lägger stort värde vid personlig, varm service och att skapa en trivsam miljö.
Är du den vi söker?
Vi söker en självgående kock som har passionen och glädjen att vara i köket, gärna tar ansvar och kan arbeta självständigt. Du deltar i det dagliga arbetet som innefattar högt tempo, varierande uppgifter och noggrannhet. Du ska ibland kunna köra en lunch eller a la carte en vardagkväll själv, men också fungera bra i ett team. Vi söker en varm och ambitiös personlighet som vill ta del i arbetet att utveckla menyn.
Vi söker dig som:
- Har minst 2-4 års arbetslivserfarenhet och dokumenterad yrkeserfarenhet
- Är flexibel och lösningsorienterad
- Är strukturerad och har en blick för detaljer
- Är van att arbeta i högt tempo
- Är passionerat intresserad av mat och dryck
- Är punktlig
- Har god kännedom om HACCP-principerna och erfarenhet av egenkontrollprogram


En tjänst är på heltid och en tjänst är på deltid med varierande arbetstider främst eftermiddgar, kvällar och helger. Arbetsuppgifterna omfattar mise en place, tillagning av mat samt städ i köket/disk. Omgående anställning.
Intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan omgående med ett personligt brev samt cv till [email protected]
Varmt välkommen!
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

söker en duktig tai wok kock

Hej. Kan du göra tai och kinesiska Wok ? Om du kan kontakta oss! Vi söker en duktig tai och kinesiska wok kock. Visa mer
Hej. Kan du göra tai och kinesiska Wok ?
Om du kan kontakta oss!
Vi söker en duktig tai och kinesiska wok kock. Visa mindre

O'Learys Uppsala söker kock

O’Learys söker en köksmästare som har passion för mat, dryck, sport och människor O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys s... Visa mer
O’Learys söker en köksmästare som har passion för mat, dryck, sport och människor

O’Learys är en eatertainment-kedja där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor.

Arbetsuppgifter
Alla är välkomna till O’Learys, alla Fans och möten är unika. Du möter både våra Fans och dina kollegor med ett öppet sinne och på ett flexibelt och välkomnande sätt.

Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.

Vi söker dig som
Du har minst ett års arbetslivserfarenhet från arbete i kök. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver bra svenska och har goda kunskaper i engelska.

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: OMGÅENDE

ARBETSTIDER: KVÄLL/HELG

PLATS: UPPSALA

KONTAKT: [email protected]

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2019 till 2,4 miljarder kronor. O'Learys har som ambition att bli den största kedjan inom Eatertainment i Europa. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud.

Mer information hittar du på (http://www.olearystrademark.com/) www.olearystrademark.com (http://www.olearystrademark.com) Visa mindre

kock

Ansök    Sep 21    Granhoff AB    Kock, à la carte
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt. Just nu omfattar ena tjänsten ungefär deltid och andra är heltid tjänst. Visa mer
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt.
Just nu omfattar ena tjänsten ungefär deltid och andra är heltid tjänst. Visa mindre

Lunch kock

Ansök    Sep 21    Cafe Carl von HB    Kock, à la carte
Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket. Erfarenhet av A la Carte är meriterande, Start från ca 25/5-2020 Visa mer
Vi söker en Lunch kock till Kafé Kardemumma på stadsbiblioteket.
Erfarenhet av A la Carte är meriterande,
Start från ca 25/5-2020 Visa mindre

Kock orientalisk mat

Ansök    Sep 15    ATP Holding AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som är duktig på att laga persiska mat- och sidorätter. Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstempo! Visa mer
Vi söker dig som är duktig på att laga persiska mat- och sidorätter. Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstempo! Visa mindre

Kökspersonal Brödernas WAP Uppsala

Ansök    Sep 16    Brödernas Group AB    Kock, à la carte
Kökspersonal Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas: Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster. Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt. At... Visa mer
Kökspersonal

Dina ansvarsområden som kock inom Brödernas:

Att följa av din köksmästares satta direktiv och tillsammans med dina kollegor i köket leverera en trevlig upplevelse för våra gäster.

Att ha god kännedom kring rättigheter och skyldigheter satta av de avtal du berörs av

Att du har ansvar för din station och dess ansvarsområden - be närmaste chef om enhetens rutiner i listform vid behov. Du har koll på att din station sköts på rätt sätt.

Att bibehålla en god ton mot våra samarbetspartners och leverantörer

Upplärning av nyanställda

För din och gästernas säkerhet måste du:

Ha full kännedom om Arbetsmiljöverkets regelverk

Ha full kännedom om på restaurangens brand- och säkerhetsrutiner

Ha full kännedom om restaurangens hygienrutiner, egenkontroll av livsmedels och liknande rutiner som gäller

Kockars dagliga sysslor helt utan prioriteringsordning:

Att efterfölja direktiv satta av Köksmästaren i den dagliga servicen för att säkerställa en trevlig upplevelse för våra gäster

Ansvara för din station samt dess ansvarsområden

Att kunna svara på alla frågor om innehåll och tillagning om meny och produkter

Att aktivt söka upp information gällande tider, prioritet och beställningar vid arbetspass

Vara uppmärksam vid gästklagomål rörande kök och jobba för att förbättra eventuella problem

Följa alla satta rutiner gällande förberedelse, produktion och städning

Se till att din köksmästare får information om eventuella problem som måste åtgärdas i köket

Följa ditt satta schema med pass föredelade på dag, kväll och helg

Följa företagets policies såsom exempelvis klädpolicy

Eventuellt andra uppgifter som kan komma från din närmsta chef Visa mindre

Kock 50%

Ansök    Sep 15    HNG-Gruppen AB    Kock, à la carte
Vi på pitchers söker förstärkning i köket på 50%. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ala carte servis. Tjänsten gäller huvusaklingen torsdag till söndag. Visa mer
Vi på pitchers söker förstärkning i köket på 50%. Vi söker någon med tidigare erfarenhet av ala carte servis. Tjänsten gäller huvusaklingen torsdag till söndag. Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock sökes till Bellissimo Uppsala

Vi är en italiensk restaurang belägen i industristaden i Uppsala. Vi har fått ett fint bemötande och välkomna av våra gäster i område, de uppskattar vår verksamhet. Vi inriktar oss på klassisk italiensk mat med hög kvalitet och bra service. Vi söker nu en självgående kock med minst 3års erfarenhet och har goda kunskaper inom den italienska köket. Sedvanliga arbetsuppgifter. Visa mer
Vi är en italiensk restaurang belägen i industristaden i Uppsala. Vi har fått ett fint bemötande och välkomna av våra gäster i område, de uppskattar vår verksamhet.


Vi inriktar oss på klassisk italiensk mat med hög kvalitet och bra service.


Vi söker nu en självgående kock med minst 3års erfarenhet och har goda kunskaper inom den italienska köket.


Sedvanliga arbetsuppgifter. Visa mindre

Nu söker vi kockar till vårt team

Interpool uppsala växer, vill du växa med oss! Vi hann fräscha upp vår restaurangavdelning under den obligatoriska lugna pandemiperioden och är redo att köra igång interpool Brasseriet. Vår ambition har alltid varit att bli ännu bättre i vår genre och det är väldigt roligt att vi har fått så mycket uppskattning. Nu förstärker vi vårt team och söker kockar till vårt Brasserie. Kökschef, à la carte: Minst 5 års erfarenhet. Vi söker en engagerad kock med ti... Visa mer
Interpool uppsala växer, vill du växa med oss!
Vi hann fräscha upp vår restaurangavdelning under den obligatoriska lugna pandemiperioden och är redo att köra igång interpool Brasseriet.
Vår ambition har alltid varit att bli ännu bättre i vår genre och det är väldigt roligt att vi har fått så mycket uppskattning.
Nu förstärker vi vårt team och söker kockar till vårt Brasserie.
Kökschef, à la carte: Minst 5 års erfarenhet.
Vi söker en engagerad kock med tidigare erfarenhet av á la carte matlagning, inköp, köksekonomi och menyuppsättning. Tjänsten är heltid.
Kock, à la carte: 1-2 års erfarenhet.
Vi söker en engagerad kock till köksteamet med tidigare erfarenhet av á la carte matlagning. Tjänsten är heltid.
Erfarenhet och egenskaper:
Vi lagar mat från grunden med hög kvalité på råvarorna. Det är ett högt tempo vid service så vi söker dig som kan hantera stress och är välorganiserad. Dokumenterad tidigare erfarenhet av á la carte matlagning. Du som söker är kvalitetsmedveten med naturlig känsla för service. Du har god samarbetsförmåga och stort matintresse. Möjlighet att arbeta kväll samt helg.

Låter detta intressant, skicka ett mail till
[email protected]
Arbetsplats: interpool Uppsala, Svarbäcksgatan 11 Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Aaltos i Uppsala AB

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock

Ansök    Sep 3    Brezza AB    Kock, à la carte
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service. Vi söker dig som är en erfaren kock med flera års arbetslivserfarenhet. Kunskap om det italienska köket är meriterande. Välkommen med din ansökan! Visa mer
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service.
Vi söker dig som är en erfaren kock med flera års arbetslivserfarenhet. Kunskap om det italienska köket är meriterande.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock på bondgård med egna råvaror

Ansök    Aug 24    Resta gård    Kock, à la carte
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, b la i en food truck (grillvagn). Vi kommer att bygga en ny restaurang på gården under nästa år men det har inte stoppat oss utan vi har kört helger och evenemang med vår grillvagn (www.restagard.se) men också ute i vår skärgår... Visa mer
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, b la i en food truck (grillvagn). Vi kommer att bygga en ny restaurang på gården under nästa år men det har inte stoppat oss utan vi har kört helger och evenemang med vår grillvagn (www.restagard.se) men också ute i vår skärgårdsverksamhet (www.klintsundetmarina.se) under juli månad.
Du skall med entusiasm få ut mellan 50-150 Bruncher/luncher/LUS:er per dag så det är i emellanåt en hektisk miljö men våra kunder är förstående och tacksamma över möjligheten vi ger dem att få äta vår typ av mat och väntar gärna en stund på sin mat. Vi har både en foodtrailer som står merparten av året bredvid vår gårdsbutik som är öppen alla lördagar och söndagar året om samt en helt ny food truck som ute i skärgården i juli månad och kan åka ut på event och fester under övriga året.
Vi har prövat konceptet och har en enklare meny under två säsonger och det vi vill hitta dig som drar detta vidare och skapar Sveriges/norra Europas mest omtalade och uppskattade food truck-restaurang.
Du skall även kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.
Vi ser gärna att du jobbat som kock i flera år men vill driva "ditt egna kök". Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och jätte duktig att laga mat och ge hög service till kunder. Du är kan livsmedelssäkerhet och egenkontroller och har körkort.
Hos oss finns en köksmästare som idag har ansvar för gårdsmejeriet och charkuteriet och inköp men det kommer det inte att finnas en hel hirarki med övrig restaurangpersonal utan du förväntas att att ta ett helhetsansvar över servicen.
Vi har även en matstudio som kan användas som prepp-kök med viss begränsning i tid. Vi har också massor av utegrillar, vedeldadekokkärl, utomhusstekbord (Muurikka) som också kan användas.
Verksamheten kommer i huvudsak att ha öppet dagtid. Du måste kunna jobba minst tre av fyra helger samt ibland en förberedande dag i veckan. Under sommaren utökade tider och i juli minst 5 dagar i veckan. Denna tjänst kan utökas till att vara mer omfattande och utökas med andra arbetsuppgifter på gården. Tjänsten som kock är en deltid och kan utökas till en heltid med andra arbetsuppgifter. Arbetstiden är schemalagd efter överenskommelse. Våra öppettider på bondgården är 11-16 alla lördagar och söndagar för närvarande.
Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt, köttet och alla våra produkter har smaker som är i världsklass. Vi har för närvarande ca 100 utegrisar, 150 tackor med lamm, ca 70 nöt, både kött-och mjölkkor som skall bli fler, höns och hästar. Vi utökar och växer hela tiden och har bete, vall och möjlighet att odla foder för hundratals djur men vi vill hålla det småskaligt och hellre ha fler djurslag än att specialisera oss på ett. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar, vilket det också finns möjlighet att hjälpa till med om tid finnes (vardagkvällar)
Här säljer vi allt det gården producerar; kött, mjölk, yoghurt, fil, chark och grönsaker efter säsong, och serverar ekologiskt kaffe från vår espressobar. Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser.
Arbetsplatsen är rökfri.
Vi är för övrigt ca 29 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och att vi vill vara bäst!
Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.
Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Anna Hane samt att du får träffa och provjobba med övrig personal.
För mer information eller frågor kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till [email protected]
Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’
Eller www.restagard.se
För mer information ring Anna Hane, 072 22 11 301 Visa mindre

Service Host, Kock – Food Creation, Scandic Uppsala Nord heltid 75%

Ansök    Aug 25    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en erfaren kock till hotellet Scandic Uppsala Nord - tillsvidareanställning 75%. Vi står inför en mycket kreativ, rolig och utmanande tid då vi ska utveckla våra restauranger! Vill du vara med på vår resa? Vi behöver dig som vill ta ansvar och kan jobba självständigt och bidra med arbetsglädje. Ett gott gästfokus är en självklarhet! Hos oss får du som kock ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och t... Visa mer
Nu söker vi en erfaren kock till hotellet Scandic Uppsala Nord - tillsvidareanställning 75%.

Vi står inför en mycket kreativ, rolig och utmanande tid då vi ska utveckla våra restauranger! Vill du vara med på vår resa? Vi behöver dig som vill ta ansvar och kan jobba självständigt och bidra med arbetsglädje. Ett gott gästfokus är en självklarhet!

Hos oss får du som kock ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du får också vara delaktig i vissa arbetsuppgifter som inventering, menyplanering, beställningar och konferens- och eventplanering ! Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet, då vi har ett nära samarbete över hotellets avdelningar!

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster och att du talar svenska flytande får att kunna ha en god dialog med våra gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 75%.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!


Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Vi på Bierhuis söker nu en kock!

Ansök    Aug 26    Drottningsala AB    Kock, à la carte
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också. Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mer
Vi på Bierhuis söker nu en kock som vill jobba hos oss. Vi söker dig som har ett glatt humör och genuint intresse för mat och smakupplevelser. Du kan jobba självständigt och ta egna initiativ när det krävs, men är en lagspelare och tycker om att jobba i grupp också.


Bierhuis är en belgisk restaurang som erbjuder en fransk/belgisk meny. Visa mindre

Bar-, Kockar- & Serveringspersonal

Ansök    Aug 11    Universal Ekonomi AB    Kock, à la carte
Nu söker vi bar-, kockar- och serveringspersonal till Harrys i Uppsala. Vi återuppbygger nu laget som skall leverera Uppsalas bästa restaurangupplevelse. Erfarenhet är mycket meriterande. Brinner du för mat och dryck, och för att leverera en upplevelse i världsklass till dina gäster? Skicka då in din ansökan till [email protected] Visa mer
Nu söker vi bar-, kockar- och serveringspersonal till Harrys i Uppsala.
Vi återuppbygger nu laget som skall leverera Uppsalas bästa restaurangupplevelse. Erfarenhet är mycket meriterande. Brinner du för mat och dryck, och för att leverera en upplevelse i världsklass till dina gäster? Skicka då in din ansökan till [email protected] Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

kock

Ansök    Aug 9    Granhoff AB    Kock, à la carte
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt. Just nu omfattar ena tjänsten ungefär deltid och andra är heltid tjänst. Visa mer
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt.
Just nu omfattar ena tjänsten ungefär deltid och andra är heltid tjänst. Visa mindre

Nu söker vi kockar till vårt team

Interpool uppsala växer, vill du växa med oss! Vi hann fräscha upp vår restaurangavdelning under den obligatoriska lugna pandemiperioden, och är redo för att köra igång interpool Brasseri. Vår ambition har alltid varit att bli ännu bättre i vår genre och det är otroligt roligt att vi har fått så mycket uppskattning. Nu förstärker vi vårt team och söker kockar till vårt brasserie. Kock, à la carte: minst 5 års erfarenhet Vi söker engagerade kock med tidig... Visa mer
Interpool uppsala växer, vill du växa med oss!


Vi hann fräscha upp vår restaurangavdelning under den obligatoriska lugna pandemiperioden, och är redo för att köra igång interpool Brasseri.
Vår ambition har alltid varit att bli ännu bättre i vår genre och det är otroligt roligt att vi har fått så mycket uppskattning.
Nu förstärker vi vårt team och söker kockar till vårt brasserie.
Kock, à la carte: minst 5 års erfarenhet Vi söker engagerade kock med tidigare erfarenhet av á la carte matlagning, inköp, köksekonomi och menyuppsättning
Kock, à la carte:1-2 års erfarenhet Vi söker engagerade kock med tidigare erfarenhet av á la carte matlagning till köksteamet.
Dina arbetsuppgifter
Vi lagar mat från grunden med hög kvalité på råvarorna, det är ett högt tempo vid service så vi söker dig som kan hantera stress och är välorganiserad. Krav för tjänsten: Dokumenterad tidigare erfarenhet av á la carte matlagning. Du som söker är kvalitetsmedveten med naturlig känsla för service. Du har god samarbetsförmåga och stort mat intresse. Möjlighet att arbeta kväll samt helg.


Låter detta intressant, skicka ett mail till [email protected]
Arbetsplats: interpool Uppsala, Svarbäcksgatan 11 Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Food truck på bondgård och i skärgården med egna råvaror

Ansök    Jul 16    Resta gård    Kock, à la carte
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, i en food truck (grillvagn). Vi har ambition att driva restaurang på gården på sikt men har ingen lokal iordninggjord för detta men det har inte stoppat oss utan vi har kört evenemang och högsommarsäsonger med vår grillvagn (www... Visa mer
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, i en food truck (grillvagn). Vi har ambition att driva restaurang på gården på sikt men har ingen lokal iordninggjord för detta men det har inte stoppat oss utan vi har kört evenemang och högsommarsäsonger med vår grillvagn (www.restagard.se) men också ute i vår skärgårdsverksamhet (www.klintsundetmarina.se) under juli månad.
Du skall med entusiasm få ut mellan 50-200 Bruncher/luncher/LUS:er per dag så det är i emellanåt en hektisk miljö men våra kunder är förstående och tacksamma över möjligheten vi ger dem att få äta vår typ av mat och väntar gärna en stund på sin mat. Vi har både en foodtrailer som står merparten av året bredvid vår gårdsbutik som är öppen alla lördagar och söndagar året om samt en helt ny food truck som ute i skärgården i juli månad och kan åka ut på event och fester under övriga året.
Vi har prövat konceptet och en enklare meny under två säsonger och det är vår "glad amatör-anda" som sätter begränsningarna nu och därför vill vi hitta dig som drar detta vidare och skapar Sveriges/norra Europas mest omtalade och uppskattade food truck-restaurang.
Du skall även kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.
Vi ser gärna att du jobbat som kock i stressig miljö men vill driva ditt egna men inte med den insats det kräver och att vi i huvudsak kommer endast att ha öppet dagtid. Men du måste kunna jobba helger och större delen av sommaren. Vi har även en matstudio med möjlighet till charkuteritillverkning, rök och gårdsmejeri som kan användas som prepp-kök med viss begränsning i tid. Vi har också massor av utegrillar, vedeldadekokkärl, utomhusstekbord (Muurikka) som också kan användas.

Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt, köttet och alla våra produkter har smaker som är i världsklass. Vi har för närvarande ca 100 utegrisar, 150 tackor med lamm, ca 70 nöt, både kött-och mjölkkor som skall bli fler, höns och hästar. Vi utökar och växer hela tiden och har bete, vall och möjlighet att odla foder för hundratals djur men vi vill hålla det småskaligt och hellre ha fler djurslag än att specialisera oss på ett. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar, vilket det också finns möjlighet att hjälpa till med om tid finnes (vardagkvällar)

Här säljer vi allt det gården producerar; kött, mjölk, yoghurt, fil, chark och grönsaker efter säsong, och serverar ekologiskt kaffe från vår espressobar. Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser!
Du kommer att arbeta minst tre av fyra helger vid gårdsbutiken i Örsundsbro (1 h körväg från Stockholm, 30 min från Uppsala) samt ibland en förberedande dag i veckan. Under sommaren utökade tider och i juli minst 5 dagar i veckan
Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och jätte duktig att laga mat och ge hög service till kunder.
Du är kan livsmedelssäkerhet och egenkontroller och har körkort.
Tjänsten är en deltid och schemalagd efter överenskommelse. Våra öppettider på bondgården är 11-16 alla lördagar och söndagar och i skärgårdsverksamheten 10-18 alla dagar under juni, juli och augusti.
Arbetsplatsen är rökfri.
Vi är för övrigt ca 29 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och bäst!
Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Anna Hane samt att du får provjobba med övrig personal.
För mer information eller frågor kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till [email protected]

Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’ samt 'Klintsundet' på både FB och Instagram
Eller www.restagard.se och www.klintsundetmarina.se

För mer information ring Anna Hane, 072 22 11 301 Visa mindre

Kock

Ansök    Jul 7    Ls Jobbet AB    Kock, à la carte
Vi söker nu en kock som är en god matlagare med bred kunskap! Arbetsuppgifter: Att vara en del i vårt team av kockar med uppgiften att laga högklassig mat till våra gäster. Vi har en verksamhet med flertalet restauranger, cafeér och en bred catering-eventverksamhet. Vi lagar allt från enklare måltider, lunch och mingelmat plus härliga middagar till stora och små sällskap. Allt med bästa råvaror och höga smaker. Om dig Vi söker dig som har tidigare erfarenh... Visa mer
Vi söker nu en kock som är en god matlagare med bred kunskap!
Arbetsuppgifter:
Att vara en del i vårt team av kockar med uppgiften att laga högklassig mat till våra gäster. Vi har en verksamhet med flertalet restauranger, cafeér och en bred catering-eventverksamhet. Vi lagar allt från enklare måltider, lunch och mingelmat plus härliga middagar till stora och små sällskap. Allt med bästa råvaror och höga smaker.
Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i kök. Vi ser också att du har utbildning inom kök och restaurang. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då vi ofta jobbar på plats hos kund. Du har en god förmåga att arbeta i en stor grupp med många olika personligheter. Som person är du en lagspelare, passionerad i din yrkesroll och på hugget!
Övrig information
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och vi tillämpar sex månaders provanställning. Obekväma arbetstider förekommer.
Vi kan komma att anställa innan rekryteringsperiodens utgång, så vänligen skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2021.
För eventuella frågor om tjänsten kan du kontakta Produktionschef Tobias Isaksson på 018-130 193, [email protected] Alternativt VD Cajsa Johansson 018-130 190.
Välkommen med din ansökan!
Krav
B-Körkort
Utbildning inom kök och restaurangOm arbetsgivaren - Cajsas Take Away AB
Cajsa´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Företaget driver fem lunchrestauranger i Uppsala och levererar färdigmat till ett 15-tal livsmedelsbutiker i Uppsala. Cajsa’s Kök driver konferensverksamhet och levererar fest- och eventcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.
Vår affärsidé: Cajsa´s Kök är ett matföretag som levererar vällagad mat och inspirerande matupplevelser till företag, privatpersoner och livsmedelsbutiker.
Vår mission: Med maten som medel berikar vi människors vardag, möten och fester. Vi bidrar med energi, välmående och glädje! Visa mindre

Kock sökes - Thai , japansk, koreansk fusion matlagning

Ansök    Jul 15    AHAANTHAI HB    Kock, à la carte
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat. Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, jap... Visa mer
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat.
Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska
Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, japansk och koreansk matlagning då vi serverar fusion mat.
Kockarna måste kunna förbereda och tillaga genuin thai, japansk och koreansk mat, speciella thailändska rätter och japansk dessert.
Vi tar emot endast ansökning från personer med kunskap i thailändska mat. Detta menas att ni måste känna till thailändska smakerna och maträtterna även om ni inte kan laga dem. Visa mindre

kock till Miss Voon Uppsala

Ansök    Jul 9    Miss Voon Upp AB    Kock, à la carte
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan. Nu behöver vi förstärkning i vårat härliga köks team. Vi söker dig som är en social, glad, bemötande person som alltid sätter g... Visa mer
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan.
Nu behöver vi förstärkning i vårat härliga köks team.
Vi söker dig som är en social, glad, bemötande person som alltid sätter gästen i första hand i servicen. Som gillar att arbeta i ett snabbt men kontrollerat tempo.
Som uppskattar mat och dryck i kombination och tycker att det är kul när det händer något nytt.
Sedvanliga arbetsuppgifter i köket till exempel matservering, städ och liknande.
I tjänsten
ingår det att hålla sig uppdaterad på våra menyer och sortiment.
Tveka inte på att höra av dig redan idag.
[email protected] Visa mindre

Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering

Ansök    Jun 29    Experis AB    Kock, à la carte
Till ICA Maxi Stenhagen Uppsala söker vi nu en Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering. ICA Maxi Stenhagen bygger om och utvecklar stora delar av verksamheten. I samband med detta införs en helt ny tjänst, och vi söker nu dig som vill vara med att utveckla framtidens färskvaruavdelning. Rollen kommer innebära ansvar och utveckling för vårt nya varumärke inom området, och vi ser fram emot att få med dig på denna spännande och roliga ut... Visa mer
Till ICA Maxi Stenhagen Uppsala söker vi nu en Utvecklingsansvarig inom kallskänk, färdigmat och catering.

ICA Maxi Stenhagen bygger om och utvecklar stora delar av verksamheten. I samband med detta införs en helt ny tjänst, och vi söker nu dig som vill vara med att utveckla framtidens färskvaruavdelning.

Rollen kommer innebära ansvar och utveckling för vårt nya varumärke inom området, och vi ser fram emot att få med dig på denna spännande och roliga utvecklingsresa i ett tidigt skede. Ansvarsområdet handlar om såväl produktion som försäljning.

Vi söker dig som har en gedigen kompetens och brinner för matlagning. Du är troligen utbildad kock eller köksmästare alternativt har införskaffat dig motsvarande kunskaper genom andra utbildningar och/eller erfarenheter. Huvudsaken är att du levererar matlagning av högsta kvalitet.

Vidare är du väl bevandrad i ekonomi, då tjänsten handlar mycket om att kunna kalkylera, göra tidsstudier och se samband mellan produktion och försäljning. Du behöver ha förståelse för hur olika faktorer (väder, säsong mm) påverkar försäljningen. Vi ser det som merit om du har erfarenhet av butiksarbete.

Rollen kommer initialt handla om att vara med och planera och utveckla våra nya koncept. På sikt kan rollen innebära medarbetaransvar, varför vi gärna ser att du har ledarerfarenhet. Du är en person som drivs av att inspirera och engagera medarbetarna samt vet hur man skapar ett positivt och trivsamt arbetsklimat. Du har förmåga att med tydlighet och entusiasm få med sig övriga i gänget och skapa förutsättningar för framgångsrika team där medarbetarna vet vad som förväntas av dem.

Som person är du utvecklingsfokuserad, kreativ, entusiasmerande och handlingskraftig. Självklart har du ett stort kundfokus, hög social kompetens och är en mästare på att planera och strukturera. En lagspelare med stor drivkraft i att se andra utvecklas.

Tjänsten är på heltid och i huvudsak dagtid. Placering är Stenhagen Uppsala. Helgtjänstgöring och tidiga morgnar kan förekomma.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik som har stora framtidsplaner och starka värderingar. Att värna om vår personal är viktigt för oss. Vi erbjuder en trivsam och trygg arbetsplats med högt i tak och med en stark gemenskap som präglas av glädje och samarbete. Vi på ICA Maxi Stenhagen sätter stor stolthet i det vi gör, nämligen att alltid överträffa förväntningar och ge kunden matinspiration, en förenklad vardag och handelns bästa kundmöte!

I denna rekrytering samarbetar ICA Maxi med Jeffersson Wells som är en del av ManpowerGroup i Uppsala.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och ICA Maxi Stenhagens önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells rekryteringskonsulter Anne Wegar 070-953 58 80 eller Caroline Odd 072-204 38 61 alternativt via e-post: [email protected], [email protected] Vi arbetar med löpande urval - välkommen med din ansökan så snart som möjligt! Visa mindre

Thai kock

Vi söker en duktig kock som har erfarenhet av asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi. 018-251010 Visa mer
Vi söker en duktig kock som har erfarenhet av asiatisk matlagning, framförallt inom det thailändska köket. Meriterande om du kan laga sushi.
018-251010 Visa mindre

Sushi kock

2 sushi kockar sökes.viktigt att du har tidigare erfarenhet av sushi och det japanska köket samt att du är kreativ och fantasifull. viktigt att kunden får uppleva upplägg och smaker.Känner du att du är den rätta personen, välkommen att maila till oss på [email protected] 018-251010 Visa mer
2 sushi kockar sökes.viktigt att du har tidigare erfarenhet av sushi och det japanska köket samt att du är kreativ och fantasifull. viktigt att kunden får uppleva upplägg och smaker.Känner du att du är den rätta personen, välkommen att maila till oss på [email protected]
018-251010 Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 21    Brezza AB    Kock, à la carte
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service. Vi söker dig som har relevant utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet från det italienska köket. Välkommen med din ansökan! Visa mer
BREZZA är en italiensk restaurang och vinotek i centrala Uppsala med fokus på klassisk italiensk matlagning med moderna influenser. BREZZA har också en egen vinkällaren med ett stort utbud av kvalitetsviner. Vi har höga ambitioner på mat, dryck och service.
Vi söker dig som har relevant utbildning och minst tre års arbetslivserfarenhet som kock, gärna med erfarenhet från det italienska köket.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

kock

Ansök    Jun 18    Granhoff AB    Kock, à la carte
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt. Just nu omfattar tjänsten deltid och kommer gå upp till 100% inom kort. Visa mer
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt.
Just nu omfattar tjänsten deltid och kommer gå upp till 100% inom kort. Visa mindre

Kock, A la carte

Ansök    Jun 22    Hörnan i Uppsala AB    Kock, à la carte
Vi på Bistro Hörnan söker nu efter en kock som är redo att prestera under sommarsäsongen samt vara en av oss för alla spännande uppdrag i höst! Är du en person som älskar att laga mat och alltid strävar efter perfektion och service på högsta nivå samt alltid är redo för nya utmaningar? Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra, vara kreativ och få chansen att jobb... Visa mer
Vi på Bistro Hörnan söker nu efter en kock som är redo att prestera under sommarsäsongen samt vara en av oss för alla spännande uppdrag i höst!
Är du en person som älskar att laga mat och alltid strävar efter perfektion och service på högsta nivå samt alltid är redo för nya utmaningar?
Vi letar efter dig som alltid vill leverera på topp och är intresserad av ett jobb där du har möjligheten att utvecklas/utveckla andra, vara kreativ och få chansen att jobba på restauranger där goda prestationer står i fokus.
Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata restaurangbolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga k... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata restaurangbolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet.
Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för i huvudsak lunch enligt angivna instruktioner. I arbetsuppgifterna ingår även försäljning av kött och tillbehör över disk. Arbetstiden är förlagd mestadels dagtid även om kvällar och visst helgarbete också kan vara aktuellt. Visa mindre

Food truck på bondgård och i skärgården med egna råvaror

Ansök    Jun 16    Resta gård    Kock, à la carte
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, i en food truck (grillvagn). Vi har ambition att driva restaurang på gården på sikt men har ingen lokal iordninggjord för detta men det har inte stoppat oss utan vi har kört evenemang och högsommarsäsonger med vår grillvagn (www... Visa mer
Ett unikt tillfälle för dig som har passion för ekologiskt kött, korv, charkuterier utan tillsatser och även mejeriprodukter och KRAV-grönsaker. Du skall älska att laga mat med bästa råvarorna, och i detta fall, från vår egna gård, i en food truck (grillvagn). Vi har ambition att driva restaurang på gården på sikt men har ingen lokal iordninggjord för detta men det har inte stoppat oss utan vi har kört evenemang och högsommarsäsonger med vår grillvagn (www.restagard.se) men också ute i vår skärgårdsverksamhet (www.klintsundetmarina.se) under juli månad.
Du skall med entusiasm få ut mellan 50-100 Bruncher/luncher/LUS:er per dag så det är i emellanåt en hektisk miljö men våra kunder är förstående och tacksamma över möjligheten vi ger dem att få äta vår typ av mat och väntar gärna en stund på sin mat. Grillvagnen eller food trucken som vi kallar den, står merparten av året bredvid vår gårdsbutik som är öppen alla lördagar och söndagar året om samt ute i skärgården i juli månad.
Vi har prövat konceptet och en enklare meny under två säsonger och det är vår "glad amatör-anda" som sätter begränsningarna nu och därför vill vi hitta dig som drar detta vidare och skapar Sveriges/norra Europas mest omtalade och uppskattade food truck-restaurang.
Du skall även kunna förmedla vårt unika koncept där vi driver en bondgård på ”gammalt vis” men med modern teknik med fokus på djurvälfärd, ekologisk småskalig produktion där så mycket som möjligt förädlas i bondgårdens lilla mejeri och charkuteri.
Vi ser gärna att du jobbat som kock i stressig miljö men vill driva ditt egna men inte med den insats det kräver och att vi i huvudsak kommer endast att ha öppet dagtid. Men du måste kunna jobba helger och större delen av sommaren. Vi har även en matstudio med möjlighet till charkuteritillverkning, rök och gårdsmejeri som kan användas som prepp-kök med viss begränsning i tid. Vi har pckså massor av utegrillar, vedeldadekokärl, utomhusstekbord (Muurikka) som också kan användas.

Vi är ett annorlunda lantbruk som försöker göra något extraordinärt. Vi har för närvarande ca 100 utegrisar, 150 tackor med lamm, ca 70 nöt, både kött-och mjölkkor som skall bli fler, höns och hästar. Vi utökar och växer hela tiden och har bete, vall och möjlighet att odla foder för hundratals djur men vi vill hålla det småskaligt och hellre ha fler djurslag än att specialisera oss på ett. Det vi producerar säljer vi direkt till konsumenter via vår gårdsbutik samt via REKO ringar, vilket det också finns möjlighet att hjälpa till med om tid finnes (vardagkvällar)

Här säljer vi allt det gården producerar; kött, mjölk, yoghurt, fil, chark och grönsaker efter säsong, och serverar ekologiskt kaffe från vår espressobar. Du måste ha en passion för mat med bra råvaror och en aversion mot tillsatser!

Du kommer att arbeta minst tre av fyra helger vid gårdsbutiken i Örsundsbro (1 h körväg från Stockholm, 30 min från Uppsala) samt ibland en förberedande dag i veckan. Under sommaren utökade tider och i juli minst 5 dagar i veckan

Du är kvalitetsmedveten, ambitiös, noggrann och påhittig och jätte duktig att laga mat och ge hög service till kunder.
Du är kan livsmedelssäkerhet och egenkontroller och har körkort.
Tjänsten är en deltid och schemalagd efter överenskommelse. Våra öppettider på bondgården är 11-16 alla lördagar och söndagar och i skärgårdsverksamheten 10-18 alla dagar under juni, juli och augusti.
Arbetsplatsen är rökfri.

Vi är för övrigt ca 29 anställda med skilda kompetenser inom djurskötsel, matförädling, jordbruk, byggnation och markarbete. Vi har ett värdebaserat arbetssätt där våra ledord är passion, respekt, helhet, precision, ärlighet, glädje och bäst!
Vi erbjuder en arbetsplats med hög arbetsenergi och arbetsmoral där du får vara med och bygga något nytt. Vi vågar tänkta nytt och annorlunda för att skapa nästa generations lantbruk på miljön och djurens villkor och med en långsiktig ekonomisk bärighet.

Innan anställning sker kommer telefonintervju att ske inledningsvis, därefter personligt möte med Anna Hane samt att du får provjobba med övrig personal.
För mer information eller frågor kontakta Anna Hane, 072 22 11 301, eller skicka ansökan till [email protected]

Se mer på vår Facebooksida 'Resta gård' eller Instagram ’restagard’ samt 'Klintsundet' på både FB och Instagram
Eller www.restagard.se och www.klintsundetmarina.se

För mer information ring Anna Hane, 072 22 11 301 Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 2    Mali HB    Kock, à la carte
Restaurang Vilan ligger i Uppsala och har 50 sittplatser med uteservering. Vi har trevliga arbetskamrater och bra arbetsmiljö. Vi serverar husmanskost, sallader, kebab, korv och hamburgare. Du ska ha erfarenhet av liknande uppgifter. Visa mer
Restaurang Vilan ligger i Uppsala och har 50 sittplatser med uteservering. Vi har trevliga arbetskamrater och bra arbetsmiljö.
Vi serverar husmanskost, sallader, kebab, korv och hamburgare. Du ska ha erfarenhet av liknande uppgifter. Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Jun 7    Kungsala AB    Kock, à la carte
VI SÖKER EN KOCK! CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA ”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment till en rimlig slant. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap o... Visa mer
VI SÖKER EN KOCK!
CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA
”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment till en rimlig slant. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och därmed kunna väcka eller underhålla ett intresse för dryckens & matkulturens kvalitet.
Designen är anpassad efter lokalen, snickerierna är handgjorda på plats och inredningsdetaljerna är hämtade direkt från England för att skapa en genuin känsla.
Vi söker dig som är:
Passionerad matlagare, en bra lagkamrat och flexibel.
Sök till oss idag! Tidigare erfarenhet är ett krav.
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock/kokerska

Restaurang La Piazza söker nu en kock/kokerska. Vi serverar husmanskost, pasta, à la carte. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket. Välkommen med din ansökan! Visa mer
Restaurang La Piazza söker nu en kock/kokerska. Vi serverar husmanskost, pasta, à la carte.

Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket.

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock, Åkanten

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Aaltos i Uppsala AB

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock sökes - Thai , japansk, koreansk fusion matlagning

Ansök    Maj 31    AHAANTHAI HB    Kock, à la carte
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat. Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, jap... Visa mer
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat.
Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska
Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, japansk och koreansk matlagning då vi serverar fusion mat.
Kockarna måste kunna förbereda och tillaga genuin thai, japansk och koreansk mat, speciella thailändska rätter och japansk dessert. Visa mindre

Kock, Jay Fu Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Stationen i Uppsala

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock O´Learys Uppsala

Ansök    Maj 4    MCN Uppland AB    Kock, à la carte
O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och mä... Visa mer
O’Learys är en casual dining restaurang där mat, dryck, sport och stämning alltid är i fokus. Som anställd på O’Learys är du en del av en gemenskap och ett team. Tillsammans stärker och utvecklar vi O’Learys för att ge våra gäster, eller Fans som vi kallar dem, bästa möjliga upplevelse. Din personlighet, din erfarenhet och ditt engagemang är de största tillgångarna för O’Learys som varumärke. Därför söker vi dig som har passion för mat, dryck, sport och människor. Du gillar när det är högt tempo och hanterar stress på ett bra sätt. Du är noggrann och tycker att detaljerna är viktiga för att det ska bli hög kvalitet.


Vi behöver nu förstärkning till vår O´Learys familj.


Du som jobbar för O´Learys måste uppskatta bra service. Du har själv besökt restauranger och vet vad som är avgörande för din totalupplevelse. Det viktigaste är bra, lyhört och positivt bemötande. Som anställd på O´Learys är detta precis det som förväntas av dig att vid varje tillfälle möta gästens förväntningar på god service oavsett om du tar emot dem vid dörren eller tillagar maten. O´Learys erbjuder i gengäld våra medarbetare möjligheter till utveckling med de utbildningar inom mat, dryck och service som kedjan erbjuder.


Vi söker nu ett par kockar för 80%-100% som är vana med högt tempo, är organiserade och har en hög känsla för kvalité.


Rätt attityd och viljan att ge gästen en bra upplevelse är självklart viktigt.


Är detta något för dig? Visa mindre

Vi söker en kock!

Ansök    Maj 1    Kungsala AB    Kock, à la carte
VI SÖKER EN KOCK! CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA ”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment till en rimlig slant. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap o... Visa mer
VI SÖKER EN KOCK!
CHURCHILL ARMS – GASTROPUB I UPPSALA
”Home is not a place, it’s a feeling”. Hos oss på Churchill Arms kan ung som gammal känna sig som hemma, äta en vällagad måltid och dricka en öl från vårt breda sortiment till en rimlig slant. Vi erbjuder ett rekorderligt utbud av whisky och ölsorter där vår erfarna och kunniga personal kan vara vägvisare i din smakresa. Churchill Arms vill med hög standard bidra till att du som gäst får ökad kunskap om mat och dryck och därmed kunna väcka eller underhålla ett intresse för dryckens & matkulturens kvalitet.
Designen är anpassad efter lokalen, snickerierna är handgjorda på plats och inredningsdetaljerna är hämtade direkt från England för att skapa en genuin känsla.
Vi söker dig som är:
Passionerad matlagare, en bra lagkamrat och flexibel.
Sök till oss idag! Tidigare erfarenhet är ett krav.
Maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock sökes till Bellissimo Uppsala

Vi är en italiensk resturang belägen i industristaden i Uppsala. Vi har fått ett fint bemötande och välkomna av våra gäster i område, de uppskattar vår verksamhet. Vi inriktar oss på klassisk italiensk mat med hög kvalitet och bra service. Vi söker nu en självgående kock med minst 3års erfarenhet och har goda kunskaper inom den italienska köket. Sedvanliga arbetsuppgifter. Visa mer
Vi är en italiensk resturang belägen i industristaden i Uppsala. Vi har fått ett fint bemötande och välkomna av våra gäster i område, de uppskattar vår verksamhet.


Vi inriktar oss på klassisk italiensk mat med hög kvalitet och bra service.


Vi söker nu en självgående kock med minst 3års erfarenhet och har goda kunskaper inom den italienska köket.


Sedvanliga arbetsuppgifter. Visa mindre

Service Host, Kock – Food Creation, Scandic Uppsala Nord, deltid 50%

Ansök    Apr 21    Scandic Hotels AB    Kock, à la carte
Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Uppsala Nord. Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och servic... Visa mer
Nu söker vi en Service Host till hotellet Scandic Uppsala Nord.

Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Host agerar du värd tillsammans med övriga teamet på hotellet och skapar en gästupplevelse i världsklass.

Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd och teamen utvecklar och förbättrar arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är nämligen övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet som vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!

Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Vad innebär rollen som Service Host?

Här får du en mycket viktig uppgift på hotellet genom att säkerställa en gästupplevelse i världsklass när det kommer till våra mat- och dryckesmiljöer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att planera, förbereda och tillaga mat samt att presentera maten på ett tilltalande sätt. Du stöttar även vid behov upp och hjälper teamet i andra delar av hotellet.

Vem är du?

För att passa i rollen behöver du ha ett brinnande matintresse och vara uppmärksam på detaljer och gästers individuella behov. Du uppskattar ordning och reda, både i ditt eget och dina kollegors arbete. Allt för att ge våra gäster en fantastisk måltidsupplevelse. För den här tjänsten vill vi att du genomgått kockutbildning eller har tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Personliga egenskaper och inställning är viktigast av allt för den här rekryteringen. För att passa i rollen behöver du vara en bra lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet. Viktigt är också att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster och att du talar svenska flytande får att kunna ha en god dialog med våra gäster.

Information om tjänsten:

Tjänsten är nu en visstidsanställning på deltid. Tjänsten kan dock komma att gå över i en tillsvidareanställning.

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna rekrytering använder vi oss av ett enklare test om service vid urvalet.

Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Scandic!Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.

Delar du våra värderingar?

BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD Visa mindre

Kappa bar Uppsala söker en kock

Ansök    Apr 17    Peter & Partners AB    Kock, à la carte
Kappa bar Uppsala söker en kock! Vilka är vi? Kappa bar Uppsala är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 7st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Uppsala är i grund en restaurang/bar med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc. Vi lägger en stor stolthe... Visa mer
Kappa bar Uppsala söker en kock!


Vilka är vi?
Kappa bar Uppsala är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 7st restauranger runt om i landet.


Kappa Bar Uppsala är i grund en restaurang/bar med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc.


Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.


Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder i att driva köket utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och har helst viss kunskap/erfarenhet inom gaming.


Du har minst 5års erfarenhet av liknande tjänst.


Skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock sökes - Thai , japansk, koreansk fusion matlagning

Ansök    Apr 14    AHAANTHAI HB    Kock, à la carte
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat. Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, jap... Visa mer
Vi på Ahaan Fusion eftersträvar att introducera Thai fusion med japansk och koreansk mat.
Vi befinner oss i uppsala. Vi serverar fusion mat med thailändsk bas. Vi serverar även japansk mat (mer än bara sushi, detta gäller även udon, kare raisu, ramen etc.) Helst Flerårig erfarenhet av thailändsk, japansk och koreansk matlagning, stresstålig, ambitiös, flexibel, talar thailändska
Körkort önskvärt, dock ej krav. Vi söker nu en kock för genuin thailändsk, japansk och koreansk matlagning då vi serverar fusion mat.
Kockarna måste kunna förbereda och tillaga genuin thai, japansk och koreansk mat, speciella thailändska rätter och japansk dessert. Visa mindre

Kappa bar Uppsala söker en kock

Ansök    Apr 9    Peter & Partners AB    Kock, à la carte
Kappa bar Uppsala söker en Kock! Vilka är vi? Kappa bar Uppsala är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 7st restauranger runt om i landet. Kappa Bar Uppsala är i grund en restaurang/bar med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc. Vi lägger en stor stolthe... Visa mer
Kappa bar Uppsala söker en Kock!


Vilka är vi?
Kappa bar Uppsala är en konceptstyrd gamingbar med sina ursprungliga rötter Göteborg. Kappa´s första restaurang öppnades våren 2016 och sedan dess har vi nu vuxit till 7st restauranger runt om i landet.


Kappa Bar Uppsala är i grund en restaurang/bar med ett tydligt fokus på Gaming och esport. På plats visas alla matcher av värde samt ett stort utbud av gaming via konsoler och pc.


Vi lägger en stor stolthet i det vi gör och drivs av att varje dag ge våra gäster ett fantastiskt restaurangbesök i en ny och modern miljö.


Vem är du?
Vi söker en ansvarsfull person med glimten i ögat och ett stort hjärta för service. Du är trygg i dig själv och ser inga hinder i att driva köket utefter ett färdigt koncept. Du förstår värdet i produkten, är lösningsorienterad och har helst viss kunskap/erfarenhet inom gaming.


Du har minst 5års erfarenhet av liknande tjänst.


Skicka ditt CV till [email protected] Visa mindre

Kock, Åkanten

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

kock

Ansök    Mar 30    Granhoff AB    Kock, à la carte
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt. Just nu omfattar tjänsten deltid och kommer gå upp till 100% inom kort. Visa mer
Vi söker à la carte kockar med minst 5 års erfarenhet, Krav är att kunna flyttande svenska. Arbetstiderna är från kl 13:00 och framåt. Vi kommer jobba med svensk husmanskost samt lite internationellt.
Just nu omfattar tjänsten deltid och kommer gå upp till 100% inom kort. Visa mindre

Sushikock, Uppsala saluhall

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Souschef Aaltos

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifte... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos och Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock, Aaltos i Uppsala AB

Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. ... Visa mer
Koncernen Svenssons Krogar har bedrivit restaurangverksamhet i Uppsala sedan 1991, företaget består idag av fem separata bolag: Saluhallen, Stationen, Aaltos, Frenchi och Lillys. Alla med det gemensamma målet att leverera unika mat- och serviceupplevelser i några av Uppsalas mest anrika och attraktiva miljöer. Vi ser gärna att du som söker har relevant utbildning och erfarenhet inom kockyrket och har jobbat i liknande verksamhet. Sedvanliga kockuppgifter. Förbereda och tillaga mat för lunch och kväll enligt angivna instruktioner. Arbetstiderna är varierande dag och kvällstid samt vissa helger. Visa mindre

Kock orientalisk mat

Ansök    Mar 18    ATP Holding AB    Kock, à la carte
Vi söker dig som är duktig på att laga persiska maträtter. Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstemo! Visa mer
Vi söker dig som är duktig på att laga persiska maträtter. Du ska vara stresstålig och snabb inom det du gör. Du ska även vara serviceinriktad, positiv och kunna arbeta i högt arbetstemo! Visa mindre