Lediga jobb Simplified Recruitment Sweden AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Simplified Recruitment Sweden AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Arka Energy söker Account Manager i mellersta Sverige!

Inledning Nu söker vi dig som brinner för att skapa det där lilla extra i upplevelsen hos dina kunder! Har du inblick i solcellsbranschen och vill vara med på resan mot en hållbarare värld inom ett företag som alltid sätter kunden i första rummet? Arka Energy vet att marknadens nöjdaste kunder är nyckeln för att skapa framtiden - och här kommer du som Account Manager spela en viktig roll. Information om tjänsten Arka Energy erbjuder marknaden solceller,... Visa mer
Inledning
Nu söker vi dig som brinner för att skapa det där lilla extra i upplevelsen hos dina kunder! Har du inblick i solcellsbranschen och vill vara med på resan mot en hållbarare värld inom ett företag som alltid sätter kunden i första rummet? Arka Energy vet att marknadens nöjdaste kunder är nyckeln för att skapa framtiden - och här kommer du som Account Manager spela en viktig roll.


Information om tjänsten
Arka Energy erbjuder marknaden solceller, batterier och kompletta laddningssystem. Kunderna finns idag hos privatpersoner, inom kommersiella fastigheter och lantbruk. Fokusområdet i tjänsten ligger på mellersta Sverige, där du kommer att verka i din roll som Account Manager. Stockholm, Västerås, Uppsala och Nyköping är exempel på bra utgångspunkter rent geografiskt för att du ska kunna lägga upp ditt arbete med kundbesök på ett bra sätt.


Försäljningen är digitalt baserad, och du kommer att utgå från ditt hemmakontor. Tillsammans med dig i ditt arbetslag har du ett gäng engagerade kollegor som brinner för företagets affärsidé och hur den tas emot av marknaden. Arka Energy fortsätter expandera och vi söker nu ytterligare en person som kan säkerställa nöjda kunder i region mitt.


Under dina 6 första månader kommer du vara anställd som konsult hos oss på Simplified för att säkerställa att du kommer in i din arbetsroll på bästa sätt. Allas målbild är att samarbetet ska fungera väl och att du blir överrekryterad till bolaget efter denna period.


Vi erbjuder dig
Förutom att vara med i en spännande bransch med kompetenta medarbetare? I den här tjänsten erbjuds du en enorm frihet, under ansvar, när det gäller att påverka din egen arbetssituation. Vilka tider du vill arbeta, varifrån du vill arbeta och hur du väljer att strukturera dina dagar är upp till dig! Så länge du presterar väl i din roll och uppnår målen, finns få begränsningar. Du erbjuds en stabil grundlön, med väldigt goda möjligheter att påverka din provisionsbaserade del.


Självklart erbjuder vi dig som visar på engagemang, ansvarstagande och delar vår syn på försäljning, allt annat du behöver för att lyckas i din roll hos oss! Det finns tydliga ramar och strukturer i arbetet, därmed goda förutsättningar till att uppnå dina mål.


Arbetsuppgifter
En vanlig dag kontaktar du, via förfrågningar, varma kunder för att boka upp ett nästa steg. Du säkerställer att veckans föregående arbete och installationer uppfyllt kundernas förväntningar. Du har nära kontakt med dimensioneringsteamet som skapar offerter och säkerställer att inget avviker. Från första kontakt till uppföljning efter färdig leverans, är du ansvarar för dina kunder.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
Kontakta varma kunder via förfrågningar
Uppföljning och dokumentation
Skapa prognoser och stötta upp i skapandet av offerter
Kundbesök för att teckna avtalVi söker dig som
Vi söker dig som fokuserar på kundens känsla efter varje avslutad kontakt! Har du tidigare erfarenheter av att arbeta självgående inom försäljning, kundtjänst eller liknande tror vi att du har goda förutsättningar att lyckas i rollen som Account Manager hos Arka Energy. Som person behöver du vara naturligt serviceinriktad, metodisk, målmedveten och ha god förmåga att planera ditt arbete.


Har du inblick i solcellsbranschen och nog teknisk kompetens för att förklara komplexa lösningar på ett enkelt sätt, är det ett stort plus!


Krav för tjänsten är svenska och engelska i tal och skrift, samt B-körkort.


Övrigt
Ort: Stockholm, Västerås, Uppsala, Nyköping
Anställningsform: Heltid
Tillträde: Omgående
Kontaktperson för rekryteringen: Elin Eriksson, [email protected]
073-828 21 18I den här rekryteringsprocessen använder vi oss av löpande urval. Visa mindre