Lediga jobb som VVS-montör i Uppsala

Se lediga jobb som VVS-montör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Feb 23    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunder är både stora och små och anlitar oss... Visa mer
Är du vår nya kollega? 


Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!


Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 


Våra kunder är både stora och små och anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer. Som montör arbetar du självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Arbetet innefattar att:


- Självständigt planera, samordna och utföra ditt arbete  


- Hålla god kontakt med kunden och ledande montör under uppdragets gång


- Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare  


Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare, projekteringsledare och projektchef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 


Din bakgrund


Vi söker dig med:


- Vi söker dig som idag arbetar som montör och som är redo för nästa steg i karriären


- Praktisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med branschlegitimation


- Du har B-körkort och god datorvana


- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten


Vem är du? 


För att trivas hos oss är det viktigt att:


- Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gillar att träffa kunder


- Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.


- Du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid


- Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt


Vad kan GK erbjuda dig?  


- Alla förutsättningar för att leverera ett riktigt bra hantverk


- Goda utvecklingsmöjligheter


- Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl


- En trygg och säker arbetsgivare


- Bra förmåner som pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr


Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa.


Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 
Ansökan 


Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. 


GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 


Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Rörmokare till Uppsala kommun Skolfastigheter AB

Ansök    Feb 7    Uppsala kommun    VVS-montör
Uppsala kommun Skolfastigheter AB Är du en kunnig och serviceinriktad rörmokare? Vill du vara en del av ett sammansvetsat team och bidra till barn och ungas lärmiljöer i skolor och förskolor? Välkommen till Skolfastigheter! Uppsala Kommun Skolfastigheter AB är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiv... Visa mer
Uppsala kommun Skolfastigheter AB

Är du en kunnig och serviceinriktad rörmokare? Vill du vara en del av ett sammansvetsat team och bidra till barn och ungas lärmiljöer i skolor och förskolor? Välkommen till Skolfastigheter!

Uppsala Kommun Skolfastigheter AB är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Skolfastigheter vill ligga i framkant när det gäller både hållbarhet och innovation, och har flera samarbeten med både näringsliv och akademi. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Totalt ingår idag cirka 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av cirka 90 medarbetare. Våra medarbetare är vår främsta tillgång och det är viktigt för oss att du trivs i vår organisation.

Ditt uppdrag
Skolfastigheter växer och vi behöver nu förstärka med en rörmokare. Som rörmokare ingår du i driftserviceenheten och har ett nära samarbete med drifttekniker och fastighetsförvaltare. Du har daglig kontakt med våra kunder och entreprenörer och deltar i arbetet med att utveckla kundvård och service. I våra fastigheter bedrivs främst pedagogisk verksamhet.

Tjänstens övergripande uppdrag är underhåll och reparation av skol- och förskolebyggnader samt utrustning i fastigheterna. Arbetet består till största delen av att hantera ärenden ute i våra förskolor och skolor, som att åtgärda felanmälningar och hantera servicebeställningar. Du arbetar självständigt och serviceinriktat och fungerar som förlängd arm mellan fastighetsförvaltare och kund.

I avdelningen driftservice arbetar ytterligare en rörmokare, två elektriker, en styr- och reglertekniker samt tre snickare. Gruppen leds av driftservicechef. Du blir en del av ett härligt gäng där alla hjälps åt för att skapa så bra lärmiljöer som möjligt för barn och unga.

Du får en fullt utrustad tjänstebil för att kunna utföra ditt arbete på bästa sätt. Arbetstiden är förlagd måndag - fredag kl. 7-16. Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har VVS-utbildning och flerårig erfarenhet av arbete som rörmokare. Har du el-utbildning ses det som meriterande. Vi ser att du har god datorvana, kunskap i office-paketet och erfarenhet av arbete i fastighetssystem. Arbetet kräver att du har B-körkort och att du behärskar det svenska språket obehindrat i både tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du tar ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Vidare är du bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Jobbet passar dig som samarbetar och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Lars Eriksson, chef driftservice, 018-727 44 36.

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på skolfastigheter.uppsala.se (https://skolfastigheter.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Mar 7    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom VS. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda. På VS-sidan är vi 26 montörer och 4 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Jan 10    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, pr... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant?
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare och projektchef. Avdelningschefen är din närmsta chef. På kontoret i Uppsala har vi kul tillsammans och vi jobbar som ett team, även när vi är ute på egna uppdrag. Välkommen till Team GK!
Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Som ledande montör på GK innefattar ditt arbete att:
Arbeta självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar
Driva projektet enligt givna förutsättningar
Utföra kvalitets- och miljökontroll på entreprenaden
Hålla god kontakt med montörer, projektledare och kunden under uppdragets gång
Medverka vid upprättande av tidplaner
Beställa leveranser och montagematerial 
Din bakgrund
Vi söker dig med:
Praktisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med branschlegitimation
Har du arbetar som ledande montör ser vi detta som en fördel
Meriterande om du har en svetslicens  
Du har B-körkort och god datorvana
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten
Vem är du? 
För att trivas hos oss är det viktigt att:
Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gillar att träffa kunder
Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.
Du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid
Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt
Vad kan GK erbjuda dig?  
Alla förutsättningar för att leverera ett riktigt bra hantverk
Goda utvecklingsmöjligheter
Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl
En trygg och säker arbetsgivare
Bra förmåner som pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr
Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan!
Urval samt intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Dec 28    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom VS. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda. På VS-sidan är vi 26 montörer och 4 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Dec 16    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, pr... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant?
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare och projektchef. Avdelningschefen är din närmsta chef. På kontoret i Uppsala har vi kul tillsammans och vi jobbar som ett team, även när vi är ute på egna uppdrag. Välkommen till Team GK!
Hur kommer ditt uppdrag att se ut?
Som ledande montör på GK innefattar ditt arbete att:
Arbeta självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar
Driva projektet enligt givna förutsättningar
Utföra kvalitets- och miljökontroll på entreprenaden
Hålla god kontakt med montörer, projektledare och kunden under uppdragets gång
Medverka vid upprättande av tidplaner
Beställa leveranser och montagematerial 
Din bakgrund
Vi söker dig med:
Praktisk utbildning eller motsvarande yrkeserfarenhet med branschlegitimation
Har du arbetar som ledande montör ser vi detta som en fördel
Meriterande om du har en svetslicens  
Du har B-körkort och god datorvana
God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska är en förutsättning för tjänsten
Vem är du? 
För att trivas hos oss är det viktigt att:
Du är serviceinriktad, kvalitetsmedveten och gillar att träffa kunder
Du är ansvarsfull, pålitlig och trygg i ditt arbete.
Du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och din arbetstid
Du hittar lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet och du trivs lika bra att arbeta i team som självständigt
Vad kan GK erbjuda dig?  
Alla förutsättningar för att leverera ett riktigt bra hantverk
Goda utvecklingsmöjligheter
Bra kollegor som lär sig av varandra och vill varandra väl
En trygg och säker arbetsgivare
Bra förmåner som pension, försäkringar och ett friskvårdsbidrag på 5000 kr
Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Rörmokare

Magdalenas är ett genuint Uppsalaföretag sedan 1982. Hos oss erbjuder vi företagstjänster inom ekonomi, bemanning och kontor. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt! Vår rutinerade personal förstärker vid arbetstoppar, för kortare och längre perioder, på plats hos kund eller från något av våra kontor. För kunds räkning söker vi en rörmokare med tidigare erfarenhet inom VVS. Arbetet innebär det mesta inom VVS, service, installation, om- och tillbyggnad, reno... Visa mer
Magdalenas är ett genuint Uppsalaföretag sedan 1982. Hos oss erbjuder vi företagstjänster inom ekonomi, bemanning och kontor. Snabbt, enkelt och kostnadseffektivt! Vår rutinerade personal förstärker vid arbetstoppar, för kortare och längre perioder, på plats hos kund eller från något av våra kontor.
För kunds räkning söker vi en rörmokare med tidigare erfarenhet inom VVS. Arbetet innebär det mesta inom VVS, service, installation, om- och tillbyggnad, renovering mm. Arbetet finns i Uppsala.
Vi söker dig som:
Är en erfaren rörmokare med flera års erfarenhet
Är certifierad VVS-montör eller har utbildningsbevis
Är van att självständigt planera och utföra projekt
Har erfarenhet av allt som rör vvs och industri
Har god material-och verktygskännedom
Har god social kompetens, van att arbeta självständigt och i lag.
Har B-körkort
Behärskar svenska i tal och skriftTjänsten är på 100%
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag,
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

VVS-montör

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! Hos oss på HSB arbetar hantverkare och tekniker med allt som behövs i och runt våra kunders fastigheter för att ta hand om dem på bästa sätt, med allt från reparationer och underhållsservice till renoveringar och ombyggnationer. Som VVS-montör på vår avdelning i Uppsala kommer du t... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
Hos oss på HSB arbetar hantverkare och tekniker med allt som behövs i och runt våra kunders fastigheter för att ta hand om dem på bästa sätt, med allt från reparationer och underhållsservice till renoveringar och ombyggnationer.
Som VVS-montör på vår avdelning i Uppsala kommer du tillsammans med arbetsledning och kollegor att planera din arbetsdag för att hantera de ärenden som kommer in på bästa sätt. Detta innebär att arbetet kan utföras på egen hand och ibland i samarbete med kollegor.
Du blir ett av företagets viktigaste ansikten utåt, därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad. Andra viktiga personliga egenskaper är att du är resultatorienterad samt bra på att kommunicera internt och externt. I rollen som VVS-montör erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att planera, ta fram priser och att uppskatta tidsåtgång för kommande projekt.
För att trivas och lyckas i denna roll har du
Utbildning/certifikat inom säker vatteninstallation och minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket.
Du är självgående, lösningsorienterad och har en hög servicekänsla och förstår hur viktigt noggrannhet är.
Du behärskar svenska i tal och skrift då merpart av arbetet sker i personers hemmiljö.
God datavana då all rapportering sker digitalt

Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalförmåner. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!
Tjänsten är en heltidstjänst hos HSB Boservice i Uppland, ett dotterbolag till HSB Uppsala, och vi tillämpar sex månaders provanställning.
HSB Uppsala är en av Sveriges 25 regionala HSB-föreningar och vårt verksamhetsområde omfattar Uppsala län. Vi ägs av våra drygt 20 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteerbjudande är brett och innefattar nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare. Visa mindre

VVS-montör/VVS-lärling Uppsala

Ansök    Okt 27    HSB Boservice i Uppland AB    VVS-montör
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! HSB Uppsala är en av Sveriges 25 regionala HSB-föreningar och vårt verksamhetsområde omfattar Uppsala län. Vi ägs av våra drygt 20 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteerbjudande är brett och innefattar nyproducerade bostad... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
HSB Uppsala är en av Sveriges 25 regionala HSB-föreningar och vårt verksamhetsområde omfattar Uppsala län. Vi ägs av våra drygt 20 000 medlemmar och vårt uppdrag är att tillsammans skapa det goda, hållbara boendet. Vårt tjänsteerbjudande är brett och innefattar nyproducerade bostadsrätter, hyresrätter, bosparande och medlemskap för bostadsrättsföreningar och individuella medlemmar. Vi erbjuder heltäckande fastighetsförvaltning och bland våra kunder finns bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella lokaler samt privata fastighetsägare.
Ansvar och arbetsuppgifter
Hos oss arbetar hantverkare och tekniker med allt som behövs i och runt våra kunders fastigheter för att ta hand om dem på bästa sätt, med allt från reparationer och underhållsservice till renoveringar och ombyggnationer.
Som VVS-montör/VVS-lärling på vår avdelning i Uppsala kommer du tillsammans med arbetsledning och kollegor att planera din arbetsdag för att hantera de ärenden som kommer in på bästa sätt. Detta innebär att arbetet kan utföras på egen hand och ibland i samarbete med kollegor.
I rollen som VVS-montör erbjuder vi dig en möjlighet att få använda din analytiska förmåga och tekniska kompetens för att planera, ta fram priser och att uppskatta tidsåtgång för kommande projekt. Är du lärling erbjuder vi dig en arbetsplats som ger dig en bred erfarenhet och stora möjligheter att utvecklas.
Kravprofil
För att trivas och lyckas i denna roll har du:
Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom yrket ALTERNATIVT är lärling med något års erfarenhet.
Utbildning/certifikat inom säker vatteninstallation.
Du är självgående, lösningsorienterad och har en hög servicekänsla och förstår hur viktigt noggrannhet är.
Du behärskar svenska i tal och skrift då merpart av arbetet sker i personers hemmiljö.
God datavana är nödvändigt då all rapportering sker digitalt.
B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du blir ett av företagets viktigaste ansikten utåt, därför är det av stor vikt att du är serviceinriktad. Andra viktiga personliga egenskaper är att du är resultatorienterad samt bra på att kommunicera internt och externt.
Vad HSB erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng!
HSB strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när medarbetarna utvecklas. Hos HSB är det du som påverkar din utveckling. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Organisationen präglas av kärnvärderingarna Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan och beslutsvägarna är korta, vilket innebär att du ges goda möjligheter att påverka. Du får också stor frihet under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid. Genom att bidra till organisationens framgång kommer dina insatser att värdesättas. Möjligheterna finns hos HSB.


Sista ansökningsdag 2022-11-30, intervjuer sker löpande.
Tjänsten är en heltidstjänst hos HSB Boservice i Uppland, ett dotterbolag till HSB Uppsala, och vi tillämpar sex månaders provanställning. Visa mindre

VVS-montörer till Uppsala!

Ansök    Jun 2    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu engagerade och ansvarstagande montörer till vår serviceavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!  Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i ... Visa mer
Är du vår nya kollega? 

Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu engagerade och ansvarstagande montörer till vår serviceavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 

Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer.Som montör arbetar du självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation, reparation och underhåll av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Arbetet innefattar: 

- Självständigt planera, samordna och utföra ditt arbete  
- Hålla god kontakt med kunden och ledande montör under uppdragets gång 
- Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare  

Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montör och projektledare. Avdelningschefen är din närmsta chef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 


Vem är du? 

Vi söker dig som idag arbetar som montör och som är redo för nästa steg i karriären. Du är utbildad inom området och innehar branschcertifikat VS. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. 

Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid. 

Vad kan GK erbjuda dig?  

Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden.

Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 

Ansökan  

Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas.

GK strävar efter att medarsbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämnare könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jun 30    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 27 montörer, 3 projektledare och 1 arbetsledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Servicetekniker

Ansök    Jul 13    Jms Vattenrening AB    VVS-montör
Hos JMS Vattenrening i Uppsala arbetar vi med att nå friskt vatten för kunderna på ett smidigt och riktigt sätt. Nu söker vi en servicetekniker som kommer att vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll av vattenreningsutrustning. En varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar! Sök redan idag då urval sker löpande! Arbetsuppgifter I rollen som servicetekniker arbetar du med installation av vattenreningsutrustning h... Visa mer
Hos JMS Vattenrening i Uppsala arbetar vi med att nå friskt vatten för kunderna på ett smidigt och riktigt sätt. Nu söker vi en servicetekniker som kommer att vara kundernas expert på plats i installation, service och underhåll av vattenreningsutrustning. En varierande roll med personliga möten och tekniska utmaningar! Sök redan idag då urval sker löpande!
Arbetsuppgifter
I rollen som servicetekniker arbetar du med installation av vattenreningsutrustning hos kunderna, främst i villor. Produkterna du arbetar med är pumpar, filter och tryckkärl, och du som tekniker på plats hos kund i allt arbete och frågor kring rörmokeri och vvs. Liksom dina kollegor utgår du dagligen från kontoret i Uppsala, där din servicebil finns. Ditt arbetsområde sträcker sig över Uppland.
Huvudarbetsuppgifter
Utföra installation av vattenreningsutrustningar
Ansvara för uppstart av utrustning i form av testning och driftsättning
Genomföra byte av exempelvis pumpar och tryckkärl
Utföra service och felsökning av utrustning hos befintliga kunder

Dina första veckor kommer att innehålla produktutbildning och introduktion av verksamheten, samtidigt som du går bredvid företagets erfarna servicetekniker i deras dagliga arbete.
Vi söker dig som
Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då språket förekommer i den dagliga kommunikationen internt likväl som externt
Har en gymnasial alternativt eftergymnasial utbildning inom VVS. Alternativt har tidigare dokumenterad erfarenhet av arbete inom VVS och installation, exempelvis inom värmepumpar, värme, kyla, vatten.
Har B-körkort
Har god kunskap i Microsoft Office då allt administrativt arbete i tjänsten sker digitalt via exempelvis outlook

Som person är du:
Strukturerad
Självgående
Flexibel
Kommunikativ

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Rekryteringsprocessen hanteras av Martin Hübinette tel:070-655 70 82 [email protected]

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. De finns nära sina kunder och hjälper till med allt från analys till installation. Visa mindre

Montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Apr 22    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunder är både stora och små och anlitar oss i sa... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Våra kunder är både stora och små och anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer.Som montör arbetar du självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Arbetet innefattar att:
Självständigt planera, samordna och utföra ditt arbete  
Hålla god kontakt med kunden och ledande montör under uppdragets gång
Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare  
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare, projektlteringsledare och projektchef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 
Vem är du? 
Vi söker dig som idag arbetar som montör och som är redo för nästa steg i karriären. Du är utbildad inom området och innehar branschcertifikat VS. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och har förmåga att planera gruppens arbete på både kort och på lång sikt. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. 

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. 
Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

VVS Montör

Ansök    Apr 3    The We Select Company AB    VVS-montör
Vi på Movant sätter stolthet i att ta våra studerande från jobbdröm till drömjobb med engagemang i både individen, verksamheten och uppdraget. Vi arbetar nära varandra med högt tempo och tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. Utbildningarna bedrivs på uppdrag från kommun och arbetsförmedling. Vi har även yrkeshögskoleutbildningar och digitala certifieringsutbildningar. Har du vad som krävs för att lära upp nästa generations kyl- och vä... Visa mer
Vi på Movant sätter stolthet i att ta våra studerande från jobbdröm till drömjobb med engagemang i både individen, verksamheten och uppdraget. Vi arbetar nära varandra med högt tempo och tycker det är viktigt att trivas och ha roligt på jobbet. Utbildningarna bedrivs på uppdrag från kommun och arbetsförmedling. Vi har även yrkeshögskoleutbildningar och digitala certifieringsutbildningar.
Har du vad som krävs för att lära upp nästa generations kyl- och värmepumpsmontörer?
Vill du vara med och starta och driva en modern, högkvalitativ utbildning där våra elever har mycket stora möjligheter till ett bra arbete efter avslutad utbildning?
Uppdraget
Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av branschen. Vi ser helst att du har en yrkeslärarlegitimation, men har du inte det så får du möjlighet att studera till din legitimation samtidigt som du arbetar som lärare hos oss.
Vi kommer nu att starta en ny arbetsmarknadsutbildning för blivande kyl- och värmepumpsmontörer på sex orter i landet och ser fram emot att förstärka vår personalstyrka med yrkeslärare. Hos oss på Movant arbetar vi i sammansvetsade team där det är självklart att hjälpa varandra, du kommer exempelvis få kontakt med andra yrkeslärare inom ditt område för att tillsammans utveckla utbildningen och undervisningen.
Det här söker vi
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpsmontör eller har närliggande kompetens inom VVS eller El. Du skall ha flerårig erfarenhet från branschen samt gärna erfarenhet av att undervisa. Meriterande är också om du är av branschen INCERT- godkänd examinator. För att trivas i rollen som lärare hos oss är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.?Vi värdesätter en god empatisk och entusiasmerande förmåga för du behöver se till att alla som kommer till oss har en chans att lyckas med sina studier.
Vi erbjuder
Som medarbetare hos oss blir du en del av vårt team och får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare över hela Sverige genom våra programråd. Du får möjligheten att studera till lärarlegitimation med en heltidsanställd handledare som finns där för att stötta och hjälpa dig under studietiden.?Årets medarbetarundersökning visar att 91% av våra medarbetare rekommenderar att arbeta på Movant, ett förtroende vi värdesätter högt. Alla som har en hel- eller deltidsanställning hos oss på Movant får tillgång till vår förmånswebb (Benify). Genom förmånswebben har du möjlighet till oberoende pensionsrådgivning, en mängd rabatter hos välkända varumärken och möjlighet att göra brutto- och nettolöneavdrag vid köp av utvalda produkter. Du får också ett årligt friskvårdsbidrag.
Som en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, är karriärmöjligheterna hos oss på Movant stora.
Anställningsvillkor och kontaktperson
Tillträdesdag: Snarast enligt överenskommelse
Anställningsform:?Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
Sista ansökningsdag:?2022-04-15, vi kallar löpande till intervju så skicka in din ansökan redan idag innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du är rätt person för denna tjänst. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen att bli en del av vårt engagerade och glada team. Visa mindre

Montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Mar 18    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunder är både stora och små och anlitar oss i sa... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande montör till vår entreprenadavdelning. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!
Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Våra kunder är både stora och små och anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer.Som montör arbetar du självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Arbetet innefattar att:
Självständigt planera, samordna och utföra ditt arbete  
Hålla god kontakt med kunden och ledande montör under uppdragets gång
Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare  
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare, projektlteringsledare och projektchef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 
Vem är du? 
Vi söker dig som idag arbetar som montör och som är redo för nästa steg i karriären. Du är utbildad inom området och innehar branschcertifikat VS. Vidare har du en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.
Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och har förmåga att planera gruppens arbete på både kort och på lång sikt. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. 

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. 
Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Ledande montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Feb 28    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!  Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunde... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer.Som ledande montör arbetar du efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Du planerar, leder, fördelar och samordnar arbetet på projektet. Du har ett nära samarbete med montörer och projektledare. Arbetet innefattar bl.a.:
Arbeta självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar
Driva projektet enligt givna förutsättningar
Utföra kvalitets- och miljökontroll på entreprenaden
Hålla god kontakt med montörer, projektledare och kunden under uppdragets gång
Medverka vid upprättande av tidplaner
Beställa leveranser och montagematerial 
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare och projektchef. Avdelningschefen är din närmsta chef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har branschcertifikat VS. Din fleråriga erfarenhet av arbete som montör har gjort dig trygg och självgående, och du har även erfarenhet av att leda medarbetare på större entreprenadprojekt. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. 
Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och har förmåga att planera gruppens arbete på både kort och på lång sikt. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. 

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. 
Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Montörer inom VVS

Om oss Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige. Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner. Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet. Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal... Visa mer
Om oss
Clockwork skolrekrytering rekryterar och bemannar all skolpersonal över hela Sverige.

Med stora upparbetade nätverk och fokus på hög kvalité har vi snabbt fått förtroende av Sveriges största utbildningsföretag och kommuner.

Vi är inte ytterligare ett bemanningsföretag, vi är Clockwork - och vi kan skola! Vi har själva bakgrund som lärare, så när ni samarbetar med oss får ni all vår kompetens på köpet.

Läs mer om vår resa: www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Vår kund är ett vuxenutbildningsföretag som har ett nära samarbete med näringslivet och utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Utbildningsföretaget har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper eleverna att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Haparanda i norr.

Dina arbetsuppgifter
Utbildningsföretaget kommer nu att starta en ny arbetsmarknadsutbildning för blivande kyl- och värmepumpsmontörer på sex orter i landet och behöver förstärka sin personalstyrka med yrkeslärare.

Din främsta arbetsuppgift kommer att vara undervisning av blivande kyl- och värmepumpsmontörer. Du får direkt tillgång till ett nätverk av skickliga yrkeslärare samt möjligheten att studera till lärare (ta en lärarlegitimation). Du kommer också vara en viktig person i uppstartsarbetet och bidra till processen med dina kunskaper inom VVS.

Din profil
Vi söker dig med erfarenhet av att arbeta som kyl- och värmepumpsmontör eller har närliggande kompetens inom VVS eller el. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utbilda/undervisa från tidigare yrken. Har du en yrkeslärarlegitimation är det meriterande, men har du inte det så får du möjlighet att studera till din legitimation samtidigt som du arbetar.

För att trivas i rollen som lärare är det viktigt att du är en lagspelare som tycker om att jobba tillsammans med både kollegor och studerande. Du behöver vara tydlig och strukturerad i ditt arbete samt kunna hantera en dator för dokumentation.

Utbildningen startar på flera olika orter och därför söker vi dig som kan tänka dig att arbeta på någon utav följande sex orter:
Stockholm, Oskarshamn, Eskilstuna, Lidköping, Uppsala och Växjö. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Sabina Lauritzen.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Ledande montör VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Mar 7    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 25 montörer och 3 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Är du vår nästa VS-montör eller ledande VS-montör?

Ansök    Feb 8    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten VS-montör som är på jakt efter ett jobb med varierande arbetsdagar? Eller skulle du vilja ta dig an uppdraget som ledande VS-montör och ha utförandeansvar för våra projekt? Då är du välkommen att ansöka till Entreprenad i Uppsala redan idag! Om tjänsterna Bravida söker nu nya medarbetare till entreprenadavdelningen i Uppsala. Här får du vara en del av en viktig funktion inom VS. Som VS-montör och ledande VS-... Visa mer
Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten VS-montör som är på jakt efter ett jobb med varierande arbetsdagar? Eller skulle du vilja ta dig an uppdraget som ledande VS-montör och ha utförandeansvar för våra projekt? Då är du välkommen att ansöka till Entreprenad i Uppsala redan idag!

Om tjänsterna

Bravida söker nu nya medarbetare till entreprenadavdelningen i Uppsala. Här får du vara en del av en viktig funktion inom VS. Som VS-montör och ledande VS-montör på Bravida arbetar du självständigt men även tillsammans med andra medarbetare ute på våra projekt.

Vad erbjuder vid dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Du får vara med och skapa stora resultat. Tillsammans tar vi oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team och det innebär också att vi tar hand om dig som medarbetare. Du erbjuds ett antal förmåner som, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Som anställd på Bravida erbjuder vid dig stora möjligheter till att utvecklas. Vi tror att den viktigaste skolan är i det dagliga arbetet. Dessutom erbjuds du interna utbildningar via Bravidaskolan som kan öppna upp nya vägar.

Arbetsuppgifter VS-montör


• Generellt arbete inom VS
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Mindre uppdrag på våra projekt samt åt våra projektkunder

Arbetsuppgifter ledande VS-montör


• VS-installationer i våra projekt
• Planering och samordning i både stora och små projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren

Vem är du?

Vi söker dig som är certifierad VS-tekniker med erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av eget ansvar och problemlösning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens eller annan nischad kunskap inom VS, men det är inget krav. B-körkort är ett krav.


• Serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi tillsammans som ett team där stämningen är öppen och vi hjälps åt i jobbet.
• Kan leda dig själv och andra. Varje medarbetare är viktig! Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag.
• Jobba med stil. Vi gör jobbet ordentligt på Bravida. Det är viktigt att vara ärlig, lojal och komma i tid samt hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning

 

Intresserad?

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Information om företaget

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har drygt 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Visa mindre

Samordnare VVS

Ansök    Feb 11    Upplands Boservice AB    VVS-montör
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss! På HSB Uppsala/Upplands Boservice arbetar hantverkare och tekniker med allt som behöver tas om hand i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en samordnare för vår VVS-avdelning för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Våra VVS-montörer utför alla typer av nyi... Visa mer
Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss!
På HSB Uppsala/Upplands Boservice arbetar hantverkare och tekniker med allt som behöver tas om hand i och runt kundernas fastigheter. Vi söker nu en samordnare för vår VVS-avdelning för tillsvidareanställning till vår arbetsplats i Uppsala. Våra VVS-montörer utför alla typer av nyinstallationer samt underhållsservice.
Din uppgift som samordnare är att hantera kommunikation och information till gruppen du ansvarar för, som idag består av fyra personer. Det är meriterande om du har en viss ledarvana, eftersom du har ansvar för den övergripande planeringen och samordningen med andra yrkesgrupper. I rollen ingår att tidsattestera och hantera fakturor. Arbetet kräver också att du kan arbeta operativt som VVS-montör.
Som samordnare ansvarar du för att vårda och utveckla relationerna med både befintliga och nya kunder. Du deltar i kundträffar/driftmöten, offertlämnande och uppföljning av utförda arbeten, samt ansvarar för att synpunkter från kunden hanteras och åtgärdas. Tjänsten kräver att du kan arbeta under eget ansvar men också samarbeta i grupp. Då vi utför våra tjänster i nära samarbete med våra kunder måste du vara serviceinriktad. Du blir ett av företagets främsta ansikten utåt och det är viktigt med ett korrekt och trevligt bemötande.
För att trivas hos oss bör du vara en person som är noggrann, serviceinriktad och tar ansvar för dina uppgifter. Du måste också kunna hantera en dator/surfplatta, eftersom all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt. Du kommer att ha en egen servicebil för arbetet, vilket innebär att körkort är ett krav.
Vi erbjuder en arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, frihet under ansvar, god gemenskap och trevliga kollegor. Som anställd hos oss får du möjlighet att utnyttja ett flertal friskvårdserbjudanden och personalfördelar. Vi är stolta över att många väljer att stanna hos oss länge och hoppas att du blir en i vårt gäng! Visa mindre

Ledande montör VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jan 22    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 25 montörer och 3 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

VVS-montör

Om Tuna Rör Tuna Rör & Värme AB har i dagsläget 5 anställda och håller till på Hållnäsgatan 7 i Uppsala, där vi har vårt kontor, lager och en mindre butik/visningslokal. Vi arbetar främst mot offentliga beställare, näringsidkare och privatpersoner. Vi är ett familjeföretag i andra generation, verksamt sedan 1987 och kännetecknas genom vårt engagemang, vår servicekänsla samt höga kvalitét. Läs mer om oss på hemsidan: https://www.tunaror.se Vi utökar och sök... Visa mer
Om Tuna Rör
Tuna Rör & Värme AB har i dagsläget 5 anställda och håller till på Hållnäsgatan 7 i Uppsala, där vi har vårt kontor, lager och en mindre butik/visningslokal. Vi arbetar främst mot offentliga beställare, näringsidkare och privatpersoner.
Vi är ett familjeföretag i andra generation, verksamt sedan 1987 och kännetecknas genom vårt engagemang, vår servicekänsla samt höga kvalitét.
Läs mer om oss på hemsidan: https://www.tunaror.se
Vi utökar och söker dig som är certifierad VS-montör, gärna med några års erfarenhet från yrket. B-körkort är ett krav.
Tjänsten avser heltid med anställning i Uppsala
Vi ser gärna att du är serviceinriktad och har social kompetens, då vi dels arbetar direkt mot privatkunder men även är ansiktet utåt för våra beställare. Du kommer att arbeta med alla typer av VS-installationer såsom service, renoveringar och nybyggnationer i varierande storlek. Till våra kunder hör privatkunder, byggföretag och kommunala bolag.
Vi erbjuder omväxlande arbetsuppgifter med goda utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.
Du kommer arbeta både självständigt och i lag, så god samarbetsförmåga är av stor vikt.
Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation


Låter detta intressant? Registrera din ansökan via vår hemsida eller via mail. Urvalsprocessen sker löpande, så vi ser gärna att ni söker så snart som möjligt.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter. Visa mindre

VS-tekniker till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jan 22    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-tekniker som vill ha ett varierat och roligt arbete inom VS till vår bostadsavdelning i Uppsala. Du blir en del av vår nishade teknikergrupp och får möjligheten till en rolig och varierande vardag. Om jobbet Som vs-tekniker på Bravida Bostad arbetar du självständigt men även tillsammans med övriga vs-montörer ute på våra pro... Visa mer
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-tekniker som vill ha ett varierat och roligt arbete inom VS till vår bostadsavdelning i Uppsala. Du blir en del av vår nishade teknikergrupp och får möjligheten till en rolig och varierande vardag.

Om jobbet

Som vs-tekniker på Bravida Bostad arbetar du självständigt men även tillsammans med övriga vs-montörer ute på våra projekt. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra olika arbeten åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Generellt arbete inom VS
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Mindre uppdrag på våra projekt samt åt våra projektkunder

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder och medarbetare. Det är mycket meriterande med erfarenhet av eget ansvar och problemlösning.

Bravida Bostad i Uppsala är en avdelning som värdesätter roliga och utvecklande dagar. Vi är en avdelning som arbetat tillsammans inom både el, vs och vent under några år med lyckat resultat. Vi är en av de ledande avdelningarna i branschen som kommit längst med samarbeten över disciplinerna. Den teknikergrupp du kommer tillhöra består både av elektriker och vs-tekniker. Teknikergruppen har en centralroll på vår avdelning och har mycket kontakt med våra olika projekt. 

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad inom VS med god erfarenhet från yrket. Som person ser vi att du är utåtriktad och trivs med mycket eget ansvar men också är bra på att samarbeta i team. Har du erfarenhet från både service och entreprenad är det ett plus.  

B-körkort är ett krav då tjänsten innebär att man åker mellan olika arbetsplatser. Tjänsten innebär även att man får tillgång till en personlig servicebil. Bravida kommer inom kort att erbjuda servicebilar som förmånsbil enligt överenskommelse med närmaste chef. Mer information om det kan fås vid en ev. intervju.  

Har du svetskunskap eller annan nischad kunskap inom VS så är det väldigt meriterande. Nämn gärna dessa kunskaper i din ansökan. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom VS till GK i Uppsala!

Ansök    Jan 17    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!  Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunde... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Är du en erfaren ledande montör med erfarenhet av att ha lett större entreprenadprojekt? Har du dessutom ett tekniskt intresse och tummar aldrig på kvalitet och god service? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu en engagerad och ansvarstagande ledande montör. Hos oss får du vara med och bygga hållbara samhällen för generationer. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! 

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer.Som ledande montör arbetar du efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation och montering av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Du planerar, leder, fördelar och samordnar arbetet på projektet. Du har ett nära samarbete med montörer och projektledare. Arbetet innefattar bl.a.:
Arbeta självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar
Driva projektet enligt givna förutsättningar
Utföra kvalitets- och miljökontroll på entreprenaden
Hålla god kontakt med montörer, projektledare och kunden under uppdragets gång
Medverka vid upprättande av tidplaner
Beställa leveranser och montagematerial 
Du kommer bli en del av ett härligt och sammansvetsat team som består av montörer, ledande montörer, projektledare och projektchef. Avdelningschefen är din närmsta chef. Hos oss blir din kompetens och ditt engagemang viktig för att vi ska kunna fortsätta att arbeta i den absoluta framkanten av den tekniska utvecklingen och befästa vår position på marknaden. 

Vem är du? 
Vi söker dig som har branschcertifikat VS. Din fleråriga erfarenhet av arbete som montör har gjort dig trygg och självgående, och du har även erfarenhet av att leda medarbetare på större entreprenadprojekt. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. 
Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och lösningsfokuserad. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och har förmåga att planera gruppens arbete på både kort och på lång sikt. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. 

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. 
Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss. 

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

Erfarna fukttekniker samt VVS-montör sökes

Ansök    Dec 15    Ls Jobbet AB    VVS-montör
Vi växer och behöver utöka med två fukttekniker och en VVS-montör! Fukttekniker Tjänsten som fukttekniker är varierande och utvecklande. Tjänsten omfattar till stor del fuktprovtagning och besiktning av vatten och fuktskador. Avfuktning och skaderapporterär även en del i arbetet. Arbetsområdet för fukttekniker är främst Uppsala, Enköping, Västerås, samt Norra Stockholm. Du har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner och är van att leda projekt. Den ... Visa mer
Vi växer och behöver utöka med två fukttekniker och en VVS-montör!
Fukttekniker
Tjänsten som fukttekniker är varierande och utvecklande. Tjänsten omfattar till stor del fuktprovtagning och besiktning av vatten och fuktskador. Avfuktning och skaderapporterär även en del i arbetet. Arbetsområdet för fukttekniker är främst Uppsala, Enköping, Västerås, samt Norra Stockholm.
Du har erfarenhet av byggnationer och konstruktioner och är van att leda projekt. Den vi söker ska kunna utrycka sig fackmannamässigt i tal och skrift på svenska. Du har god datorvana och B-körkort. Vi ser det som meriterande om du har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter. Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik är även det meriterande för rollen. Du kan arbeta under eget ansvar och upprätthålla ordning och reda och förstår vikten av en tydlig dialog, planering och att fånga upp kundens behov samt förstå vikten av att dialogen/uppföljningen i ett projekt måste hållas levande. Du har förmågan att behålla lugnet och prioritera rätt i stressade situationer.
VVS-montör
Tjänsten som VVS-montör innebär arbete inom service på utrustning för värme, vatten och sanitet.
Vi söker dig som har erfarenhet och har jobbat ett par år inom yrket som VVS-montör. VVS-utbildning och B-körkort är krav för tjänsten. Vi ser det som meriterande om du tidigare har arbetat med servicearbeten. Du bör vara utåtriktad och klara av att arbeta ensam.
Annat viktigt att veta
Sista ansökningsdag är 2022-02-28, vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Start: Enligt överenskommelse och med hänsyn till uppsägningstid.
Omfattning: Heltid, tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Fukttekniker
Erfarenhet av byggnationer och konstruktioner
Van att leda projekt
God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift
God datavana
B-körkort

VVS-montör
Några års erfarenhet från yrket
VVS-utbildning
B-körkort

Meriterande
Fukttekniker
Har arbetat några år med fuktutredningar och skaderapporter
Utbildning inom fuktteknik, utrednings-/provtagningsmetodik

VVS-montör
Erfarenhet av att ha jobbat med servicearbeten Visa mindre

Är du Uppsalahems nya VVS-tekniker?

Ansök    Dec 6    Uppsalahem AB    VVS-montör
Ditt uppdrag hos oss Uppsalahem söker en VVS-tekniker med hög initiativförmåga och med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du får via din telefon. Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. I din roll som VVS-tekniker arbetar du med felsökni... Visa mer
Ditt uppdrag hos oss
Uppsalahem söker en VVS-tekniker med hög initiativförmåga och med ett extra öga för kundservice. I rollen arbetar du självständigt i hyresgästernas hem och i våra lokaler med goda möjligheter att själv utforma din arbetsdag efter identifierade behov. Du arbetar utifrån digitala arbetsordrar som du får via din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter. I din roll som VVS-tekniker arbetar du med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Din arbetsdag kan omfatta allt ifrån att täta vattenläckor och jobba med undercentraler till att byta blandare, badkar och element.

Vem är du?
Vi söker dig som:

- är utbildad VVS-montör
- har några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete
- har god datavana och grundläggande kunskaper i Office 365.
- behärskar svenska flytande i tal och skrift
- har B-körkort


Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det meriterande.

Som VVS-tekniker utstrålar du engagemang och empati i kundmötet och förstår värdet av att sätta våra hyresgäster i fokus. Du trivs med att samarbeta nära dina kollegor men du kan även arbeta självständigt.

Vi på Uppsalahem
Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Hos oss får du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas. Vi är stolta över att vara en del av en öppen och inkluderande arbetsplats där olikheter skapar framgång.

Om anställningen
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Start: Omgående
Arbetstider: Vardagar 07.00 - 16.00.

Nyfiken?
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna arbetsledare Stefan Henriksson, [email protected], eller HR Generalist Hanna Sjöberg, [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan redan idag! Sista ansökningsdagen är 2021-12-31. Visa mindre

Bravida söker VS tekniker till Uppsala

Ansök    Dec 15    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad VS-Tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-tekniker till Uppsala Om jobbet Som Serivicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • Att självständigt eller i lag planera, samordna ... Visa mer
Är du en serviceinriktad VS-Tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-tekniker till Uppsala

Om jobbet
Som Serivicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder.
• Utföra service i form av felsökning, reparation och nyinstallation hos kund
• Ta fram åtgärdsförslag efter genomförda utredning eller felsökning hos kund

Du blir ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommun, landsting och privatpersoner

Vi är ett väl inarbetat servicegäng som jobbar nära kunden och ett antal projektledare som har många års erfarenhet inom installation och service.


Vem är du?
Du  är utbildad och certifierad med ett par års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ett självständigt arbete som bygger på eget ansvar och planering. Som person är du social, ambitös och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du håller en hög servicenivå och når bästa resultat genom att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. B-körkort är ett krav.  

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 10 januari

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

VVS montör sökes!

Ansök    Nov 22    Svahn's Rör AB    VVS-montör
Vi är ett litet vvs företag som arbetar både med lättare renoveringar, servicejobb och installation av värmepumpar. Du ska kunna organisera ditt arbete, vara självgående och pålitlig. Du behöver kunna att ha en lärling med dig om det krävs. Du får gärna ha certifikat inom både vvs och kyla men inget krav Visa mer
Vi är ett litet vvs företag som arbetar både med lättare renoveringar, servicejobb och installation av värmepumpar.
Du ska kunna organisera ditt arbete, vara självgående och pålitlig.
Du behöver kunna att ha en lärling med dig om det krävs.
Du får gärna ha certifikat inom både vvs och kyla men inget krav Visa mindre

Montörer till GK:s rörverksamhet i Uppsala

Ansök    Nov 26    Gunnar Karlsen Sverige AB    VVS-montör
Är du vår nya kollega?  Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt vara en klimatförebild? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu engagerade och ansvarstagande montörer till vår serviceavdelning. Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och som ser till att jobben blir bra och kunderna nöjda? Då är det kanske dig vi söker! Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samba... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt vara en klimatförebild? Till GK:s rörverksamhet i Uppsala söker vi nu engagerade och ansvarstagande montörer till vår serviceavdelning. Har du ett tekniskt intresse, gillar att arbeta självständigt och som ser till att jobben blir bra och kunderna nöjda? Då är det kanske dig vi söker!

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Våra kunder är både stora och små och de anlitar oss i samband med nybyggnationer eller mindre ombyggnationer. Som montör arbetar du självständigt efter givna förutsättningar, ritningar och beskrivningar med installation, reparation och underhåll av värmeanläggningar, värmepumpar, sanitet och badrum. Arbetet innebär både självständigt arbete och arbete tillsammans med andra. En viktig del av ditt arbete innebär att hålla en god kontakt med kunden och projektledare.

Vem är du? 
Vi söker dig som idag arbetar som montör och som är redo för nästa steg i karriären. Du är utbildad inom området och innehar branschcertifikat VS. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i svenska, övriga språkkunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav. 
Vi vill att du ska passa in i vårt team och vara en del av vårt härliga arbetslag. Därför söker vi dig som är engagerad, ansvarstagande och som gillar att lösa problem. Då en stor del av arbetet innebär kontakt med kunder behöver du vara utåtriktad, serviceinriktad och drivas av att utveckla kundrelationer. Det är även viktigt att du kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter och arbetstid.

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss får du ett varierande arbete med nya utmaningar och stor möjlighet att vara med och påverka vår förändringsresa. Du erbjuds även möjlighet till intern kompetensutveckling inom flera områden. 
Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Genom vår värdegrund INA (Inkluderade, Nyfiken, Ansvarstagande) bygger vi hållbara lösningar för generationer. Vi söker och välkomnar kollegor som delar samma värdegrund som oss.

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på GK? Då är du välkommen med din ansökan! Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan nu. Vi vill att tjänsten tillsätts så snart som möjligt eller enligt överenskommelse. Som ett alternativ till personligt brev är du välkommen att skicka en hälsning via video istället. Provanställning kan tillämpas. 
GK strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen och välkomnar därför sökande som kan bidra till detta. Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande. 
Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta oss! Visa mindre

VS Montör till Assemblin VS i Uppsala

Ansök    Nov 17    Assemblin VS AB    VVS-montör
Om Assemblin Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/ Om tjänste... Visa mer
Om Assemblin
Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 40 orter i Sverige. Omsättningen är runt 2,8 miljarder kronor och vi är omkring 1 400 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/
Om tjänsten
Nu behöver vi förstärka vårt A-team i Uppsala. Vi söker både montörer och projektledare till de intressanta projekt vi har framför oss, som t ex Filmstaden, Stationshuset Märsta, lägenheter i Lindbacken, Akademiska sjukhuset samt serviceuppdrag i Fyrislund.
Tjänsten avser heltid med anställning i Uppsala.
Hur är det att jobba hos oss?
Mattias, montör inom entreprenad, berättar om hur han upplever arbetet:
“Assemblin satsar verkligen på sina anställda. Det är ett roligt och utmanande jobb med stora utvecklingsmöjligheter.”

Mikael, montör inom entreprenad och industriservice, berättar vidare om företaget:
“Trots att Assemblin är ett stort företag är det en familjär stämning. Vart du än kommer möts du av ett leende på läpparna! Varje morgon har vi gemensam frukost och med jämna mellanrum skålar vi på en AW. Det ger en riktig lagkänsla när man hittar på aktiviteter ihop!
Om dig
Vi söker dig som är certifierad VS-montör. Tjänsten kräver B-körkort.

Sökord: VVS-montör, VVS, montör, installation, entreprenad, VVS-certifikat, servicemontör, rörmokare, installation
Vår värdegrund
Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.
Vi kan
Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda.
Vi vill
Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder.
Vi bryr oss
Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Ansökan och kontaktperson
Låter detta intressant? Välkommen att registrera din ansökan via vår hemsida med ett uppdaterat CV och ett personligt brev snarast, dock senast 2022-01-14. Urvalsprocessen sker löpande så vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt. För mer information, kontakta filialchef Peter Hägg på telefon: 010-4753772.
Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter! Visa mindre

Rörmokare till Stockholm/Uppsalaområdet

Ansök    Aug 2    Smajlbaby AB    VVS-montör
Hej. Diomedkoncernen har ett nystartat företag som söker en erfaren rörmokare/VVS-tekniker till Ekens VVS AB i Stockholm AB. Du ska ha branschlegitimation. Maila CV och löneanspråk till [email protected] Företagets namn är f n Smajlbaby AB, men är under ombildande till Ekens VVS och Rör i Stockholm AB. Ordinarie arbetsplats är i Uppsala, varifrån man utgår till kunderna. . Visa mer
Hej.
Diomedkoncernen har ett nystartat företag som söker en erfaren rörmokare/VVS-tekniker till Ekens VVS AB i Stockholm AB. Du ska ha branschlegitimation. Maila CV och löneanspråk till [email protected]
Företagets namn är f n Smajlbaby AB, men är under ombildande till Ekens VVS och Rör i Stockholm AB.
Ordinarie arbetsplats är i Uppsala, varifrån man utgår till kunderna. . Visa mindre

VS-montör till vår Bostadsavdelning

Ansök    Nov 14    Bravida Sverige AB    VVS-montör
TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. De senaste åren har vi höjt leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag framför oss och vi söker en driven VS-montör som är en... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet
Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. De senaste åren har vi höjt leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag framför oss och vi söker en driven VS-montör som är en riktig lagspelare. 

Vill du vara en del av vår gemenskap?
När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Vi träffas regelbundet hela avdelningen på fritiden för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng? 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare
Bravida är en koncern med ca 12 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket get en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med ca 320 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• Installation och montage i våra ROT eller nyproduktionsprojekt.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 december 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Kungälvs Rörläggeri söker en VVS-montör som bor i Uppsala med omnejd!

Ansök    Okt 27    Kungälvs Rörläggeri AB    VVS-montör
Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och ing... Visa mer
Kungälvs Rörläggeri AB har erbjudit service med hög kvalitet sedan 1933 och är idag ett av Sveriges största VVS-företag. Vi är ca. 260 anställda fördelade på våra avdelningar i Kungälv, Borås, Gårdsten, Göteborg, Jönköping, Malmö, Stenungsund, Stockholm med stora entreprenader i halva Sverige. Kungälvs Rörläggeri arbetar med alla typer av rörarbeten, service, dygnet-runt- jour, entreprenader, värmepumpar. Affärsidén är att inget arbete är för stort och inget är för litet. All installation och service skall utföras så att kunderna vill fortsätta att anlita oss. Kungälvs Rörläggeri ingår i Are-gruppen. Are är Finlands största installationsföretag och grundades för över 100 år sedan och sysselsätter cirka 3 200 personer över hela Finland och Sverige. 
Kungälvs Rörläggeri är ett tryggt och växande bolag och där vår filial i Stockholm har en ökad orderingång runt Uppsala och dess omnejd.

Vi behöver förstärka vår personalstyrka i Stockholm med en engagerad VVS-montör som vill arbeta med servicearbeten och som bor i Uppsalatrakten.

Är du en erfaren certifierad VVS-montör som tycker om att arbeta under stor frihet och ansvarstagande? Vi söker dig som håller kvalité och noggrannhet högt och har en yrkesstolthet! Som servicemontör möter du kunder från b.la. kommuner, fastighetsägare, byggbolag, bostadsbolag och privata personer. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och kundens upplevelse av vårt jobb står alltid i centrum. Du når våra kunder i en av våra fullt utrustade servicebilar och därför behöver du ha ett B-körkort. Vår gemensamma värdegrund fungerar som en kompass i vårt dagliga arbete varför vi vill att du delar våra värderingar; tillsammans, trygghet, närhet och utveckling. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig goda möjligheter till ett självständigt, ansvarsfullt och utvecklande arbete. Vår strävan är att alla ska trivas och må bra på jobbet och att du känner dig säker och trygg på din arbetsplats.

Ansökan
Vill du arbeta på ett väl fungerande och etablerat företag med god kamratskap och högt engagemang välkomnar vi din ansökan. Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Jonas Eklund via telefon 0760-00 36 00 eller via mail [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Anläggare/Va-rörläggare till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall AB

Ansök    Jun 28    Randstad AB    VVS-montör
Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  Uppsala Vatten och Avfall AB söker nu noggranna och ansvarstagande Anläggare/VA-rörläggare till sektionen Ledningsnät för att stärka upp avdelningen för VA-nät. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

Uppsala Vatten och Avfall AB söker nu noggranna och ansvarstagande Anläggare/VA-rörläggare till sektionen Ledningsnät för att stärka upp avdelningen för VA-nät.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar.

Ansvarsområden
Dina arbetsuppgifter rörläggare består av: 

• Att självständigt planera, samordna och utföra rörläggningsarbeten på VA-ledningsnätet utifrån aktuella bygghandlingar och produktionsplan
• Etablera och hantera avstängningar enligt gällande TA-planer
• Schaktning och rörläggning i enlighet med anvisningar i AMA
• Återställningsarbete efter avslutat VA-arbete
• Planera, samordna och utföra provisoriskt vatten och spill under byggnation
• Vidta säkerhetsåtgärder enligt arbetsmiljöplan
• Beredskap kan ingå till tjänsten (roterande beredskap, enligt beredskapsplan)
• Ansvarar för ordning och reda på arbetsplatsen

Andra arbetsuppgifter kommer att vara aktuellt vid behov och beslutas löpande av närmaste chef.

Kvalifikationer
Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:


Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A
Schakta säkert
B-körkort

Tjänsten kräver B-körkort samt goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Meriterande 
Genomfört med godkänt resultat följande kurser/utbildning:

- Hygienkurs vatten
- Kap med Motorsåg
- Säker hantering motorkap
- ABC-utbildning
- Heta arbeten
Erfarenhet som Anläggare/VA-rörläggare och/eller annan relevant erfarenhet från bygg- och anläggningsbranschen
BE-körkort
C-körkort
Svetsutbildning för svetsning av PE-ledning

Som Anläggare/VA-rörläggare är du beroende av dina kollegor och därför är samarbetet i gruppen av stor vikt för bästa slutresultat. Vi kommer att fästa stor vikt vid personliga egenskaper där vi särskilt värdesätter samarbetsförmåga och att du är en serviceinriktad problemlösare. Att kunna fungera i grupp likväl som att arbeta självständigt är viktiga egenskaper. Du är ansvarstagande i arbetet, har lätt för att följa instruktioner och direktiv samt agerar proaktivt för att lösa de problem som uppstår.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-22

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708 – 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

VVS-montör / Rörmokare till Uppsala

Ansök    Jun 30    Asbro AB    VVS-montör
VVS-montör/Rörmokare sökes till Asbro AB i Uppsala för VVS-arbeten. Du skall ha brett kunnande, utbildning och erfarenhet inom värme, vatten och avlopp. Heltid. Körkort behövs. Lön enligt överenskommelse. Sänd gärna din ansökan med CV och dina kontaktuppgifter i mail till: [email protected] eller [email protected] Visa mer
VVS-montör/Rörmokare sökes till Asbro AB i Uppsala för VVS-arbeten. Du skall ha brett kunnande, utbildning och erfarenhet inom värme, vatten och avlopp. Heltid. Körkort behövs. Lön enligt överenskommelse. Sänd gärna din ansökan med CV och dina kontaktuppgifter i mail till: [email protected] eller [email protected] Visa mindre

Resemontör inom VVS sökes till Svahn´s Rör

Ansök    Maj 5    Adecco Sweden AB    VVS-montör
Är du utbildad VVS-montör med några års erfarenhet? Då skall du fortsätta läsa då vi söker VVS-montör till Uppsala. Du anställs av Adecco och hyrs ut till Svahn´s Rör med möjlighet till en anställning direkt hos vår kund. Om tjänsten Adecco söker för Svahn´s Rör räkning en VVS-montör. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos Svahn´s Rör. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägn... Visa mer
Är du utbildad VVS-montör med några års erfarenhet? Då skall du fortsätta läsa då vi söker VVS-montör till Uppsala. Du anställs av Adecco och hyrs ut till Svahn´s Rör med möjlighet till en anställning direkt hos vår kund.

Om tjänsten
Adecco söker för Svahn´s Rör räkning en VVS-montör. Det är ett konsultuppdrag där du kommer vara anställd av Adecco och arbeta heltid som konsult hos Svahn´s Rör. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid.
Arbetsuppgifterna består i att på ett professionellt och servicemässigt sätt montera VVS-produkter i hushåll för kunds räkning. Uppdragen varar måndag till fredag på dagtid. Du kommer att utgå från företagets kontor i Uppsala och sedan åka ut till kunder.

Om dig
Du som är utbildad och certifierad VVS-montör eller rörmokare med intresse och engagemang inom VVS-branschen har goda möjligheter att snabbt komma in i arbetet och trivas på arbetsplatsen. Har du lätt för att se vad som behöver göras och är snabb på att göra det? Trivs du med variation och eget ansvar i ditt arbete? Då passar du perfekt hos oss! För att du ska vara aktuell för tjänsten behöver du ha en slutförd VVS-utbildning och yrkesbevis samt B-körkort och tillgång till bil för pendling till och från arbetet.

Viktigt för tjänsten är:
- B – körkort och egen bil
- flytande svenska i både tal och skrift
- att du är händig och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter
- du är social och serviceinriktad
- noggrann i ditt arbete

Om ansökan
Rekryteringsarbetet till tjänsterna sker löpande. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en intervju.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
[email protected] via Adecco 010- 173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco, VVS, Montör, Uppsala, Visa mindre

Rörmokare sökes (65770)

Ansök    Okt 15    Veterankraft AB    VVS-montör
Om företaget Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll. Om oss En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgif... Visa mer
Om företaget
Veterankraft är en jobbplattform för ålders- eller avtalspensionärer som vill fortsätta att arbeta efter pensionen. Våra veteraner är vår styrka och vi hyr ut veteraner till privatpersoner, företag, föreningar och offentlig sektor. Med vår stora bank av veteraner med livserfarenhet och olika kompetenser täcker vi i stort sett allt inom tjänstesektorn, oavsett omfattning och innehåll.

Om oss
En Veteran inom Veterankraft AB har en viktig uppgift och egenskap: att vara centrum för positiv energi. Den positiva energin återspeglas i ett stort engagemang och ett professionellt uppträdande med en underliggande glädje och kamratskap. Det skall vara roligt att jobba för oss och det skall vara roligt att vara kund hos oss.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta inom VVS med installation och renovering.

Dina arbetsuppgifter
Det kan vara att installera en tvättmaskin, byta rör och blandare samt installation av golvvärme m.m.

Vem är du?
Behörig VVS-montör som är engagerad och erfaren veteran med positiv inställning.

Ansökan
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Rörmokare Uppsala

Ansök    Nov 23    Goveteran KB    VVS-montör
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären! Detta ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet. GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och 10 i Norge. På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan v... Visa mer
GOveteran inspirerar företag att se affärsnyttan med personal som har kommit längre i karriären!

Detta
ger din organisation kompetens, erfarenhet, lojalitet och lönsamhet.
GOveteran bygger en BRO mellan generationer med erfaren personal 40+ via
Bemanning, Rekrytering och Omställning. Vi är 20 Partners i Sverige och
10 i Norge.

På GOveteran skulle vi aldrig drömma om att jämföra
oss med rekryterings- och bemanningsbranschens största. Det har redan
våra kunder gjort. Vår erfarenhet är att många affärskontakter rullar på
slentrianmässigt i samma hjulspår. Därför vill vi bjuda in dig till en
annan resa där personal 40+ med kompetens, erfarenhet, lojalitet och
lönsamhet ingår i priset. Våra referenser och 100-tals andra kunder vet
redan vad vi talar om.Vi söker en kunnig och erfaren senior rörmokare med behörighet som kan sitt yrke och fortfarande vill jobba. 
Du bestämmer själv hur mycket och när du vill arbeta och måste ha giltiga licenser. 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår att du självständigt kan planera, samordna och utföra ditt arbete såsom att installera rörläggningar, vatten, avlopp, värme/värmepumpar, koppla in/ur vitvaror, element mm.

Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar nöjda kunder! Erfarenhet som rörmokare, erforderliga tillstånd och licenser. 
Gärna en pigg och glad 40 eller pensionär som vill jobba lite eller mycket.
Vi söker dig som är självgående och social.
Egen bil är ett krav.

Personliga egenskaper
Du är noggrann, lyhörd, samarbetsvillig och ska kunna arbeta i team och enskilt.
Du ska tala bra svenska och flexibel i arbetet vad gäller plats och tid. 

Kontaktinformation
GOveteran

Arbetsplats
Kungsgatan 1

753 16 Uppsala Visa mindre

Vvs-montör sökes

Ansök    Feb 19    AB Rasbokils VVS    VVS-montör
Vi söker en certifierad vvs-montör. Mångårig erfarenhet ser vi som meriterande. Vi är ett litet företag med 4 st anställda som har funnits sedan 2013. Vi utför alla typer av vvs-arbeten men mycket badrumsrenoveringar. Är du en person som är självständig har gott självförtroende inom just badrum så kommer du passa bra hos oss. Vi ser gärna att du är certifierad inom säker vatten. Eftersom alla våra anställda har egna servicebilar är b-kort ett krav.... Visa mer
Vi söker en certifierad vvs-montör.
Mångårig erfarenhet ser vi som meriterande.
Vi är ett litet företag med 4 st anställda som har funnits sedan 2013. Vi utför alla typer av vvs-arbeten men mycket badrumsrenoveringar. Är du en person som är självständig har gott självförtroende inom just badrum så kommer du passa bra hos oss.
Vi ser gärna att du är certifierad inom säker vatten.
Eftersom alla våra anställda har egna servicebilar är b-kort ett krav. Visa mindre

VVS- certifierad rörmokare till Badrumseliten

Ansök    Jun 30    Badrumseliten Sverige AB    VVS-montör
Badrumseliten jobbar främst i Uppsala med badrumsrenoveringar mot privatpersoner. Vi har egna plattsättare, snickare och rörmokare. Vi har vuxit snabbt och vill fortsätta hålla samma höga kvalité på arbetet. Nu söker vi en certifierad VVS-montör som kommer jobba och leda arbetet med allt inom VVS. Vi söker egenskaper som: Projektera och utföra projekt Tar stort ansvar över kvalité och tidsplaner Bra kommunikation med kunder och kollegor Är du e... Visa mer
Badrumseliten jobbar främst i Uppsala med badrumsrenoveringar mot privatpersoner.
Vi har egna plattsättare, snickare och rörmokare.
Vi har vuxit snabbt och vill fortsätta hålla samma höga kvalité på arbetet.


Nu söker vi en certifierad VVS-montör som kommer jobba och leda arbetet med allt inom VVS.


Vi söker egenskaper som:
Projektera och utföra projekt
Tar stort ansvar över kvalité och tidsplaner
Bra kommunikation med kunder och kollegorÄr du en driven och ambitiös person som vill vara med och bygga upp Badrumseliten tillsammans med oss, sök så tar vi ett möte! Visa mindre

VVS-montör som vill utveckla Uppsala & skratta på arbetstid

Ansök    Aug 17    Uppsalahem AB    VVS-montör
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas? Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten ... Visa mer
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll.

Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar!

 

Övrigt
Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete.


Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-09-07. Visa mindre

VVS-montör som vill utveckla Uppsala & möta nya människor varje dag

Ansök    Okt 15    Uppsalahem AB    VVS-montör
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll. Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hy... Visa mer
Nu söker vi dig som är utbildad VVS-montör med några års erfarenhet av praktiskt VVS-arbete som vill jobba med oss, våra hyresgäster och deras hem. Har du dessutom certifikat för säkert vatten och erfarenhet av arbete med kulvert, stråk och stammar, är det ett stort plus i kanten. Vi vill att du gillar ditt jobb lika mycket som du tycker om att möta nya människor från morgon till kväll.

Förutom att du är hjälpsam, social och trivs tillsammans med olika hyresgäster och kollegor, så kräver jobbet att du tar ett stort eget ansvar. Du kommer att arbeta självständigt och planerar din dag utifrån de arbetsordrar du får direkt i din telefon.

Vi erbjuder dig ett flexibelt jobb med varierande arbetsuppgifter, till exempel med felsökningar, löpande service och underhåll, installationer och reparationer. Du får bra och kunniga kollegor som gillar att jobba tillsammans för laget och får möjligheten att jobba med kanske det viktigaste som människor har - ett hem. Sist men inte minst vill vi att alla ska må bra på jobbet, därför satsar vi på friskvård, riktigt bra chefer och ständiga förbättringar!

Övrigt
Hos oss jobbar du vardagar 07.00-16.00 och utgår från Nymansgatan 8. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift samt att du är van att använda dig utav dator och telefon i ditt arbete.

Vilka är vi?
Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora, små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Låter det spännande?
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Björne Gustafsson, Arbetsledare 018-727 37 93 eller Victoria Branteström, HR Generalist, 018-727 34 34. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är 2020-11-04. Visa mindre

VVS-montör

Ansök    Jan 24    Real Staff    VVS-montör
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen! I din roll ... Visa mer
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen!

I din roll som VVS-montör arbetar du bland annat med service och underhåll av olika fastigheter. Arbetet sker såväl i team som på egen hand, vilket ställer krav på dig som lagspelare. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

- Installation och reparationer
- Rördragning
- Åtgärda läckage, avlopprensning och byte av ventiler
- Beställning av material


Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och initiativtagande. Du ska ha utbildning samt erfarenhet inom VVS och dessutom vara certifierad för heta arbeten och säker vatteninstallation.

Mer information om tjänsten får du vid personlig kontakt med oss.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum.

Känner du att det här skulle kunna vara något för dig? Skicka din ansökan idag! Visa mindre

VVS-montör

Ansök    Feb 18    Real Staff    VVS-montör
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen! I din roll ... Visa mer
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen!

I din roll som VVS-montör arbetar du bland annat med service och underhåll av olika fastigheter. Arbetet sker såväl i team som på egen hand, vilket ställer krav på dig som lagspelare. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

- Installation och reparationer
- Rördragning
- Åtgärda läckage, avlopprensning och byte av ventiler
- Beställning av material


Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och initiativtagande. Du ska ha utbildning samt erfarenhet inom VVS och dessutom vara certifierad för heta arbeten och säker vatteninstallation.

Mer information om tjänsten får du vid personlig kontakt med oss.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum.

Känner du att det här skulle kunna vara något för dig? Skicka din ansökan idag! Visa mindre

VVS-montör

Ansök    Jan 22    Real Staff    VVS-montör
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen! I din roll ... Visa mer
Nu har du möjlighet att bli en del av en familjär och trivsam miljö hos en av de större aktörerna inom VVS i Uppsalaområdet. Vår kund söker nämligen en VVS-montör, och för rätt person finns det riktigt bra möjligheter att utvecklas inom bolaget i många år framöver. Här erbjuds du dessutom förmåner som gör skillnad. Om du är utbildad inom VVS och dessutom är sugen på ett varierat jobb i en fantastisk organisation - då ska du ta den här chansen!

I din roll som VVS-montör arbetar du bland annat med service och underhåll av olika fastigheter. Arbetet sker såväl i team som på egen hand, vilket ställer krav på dig som lagspelare. Exempel på förekommande arbetsuppgifter är:

- Installation och reparationer
- Rördragning
- Åtgärda läckage, avlopprensning och byte av ventiler
- Beställning av material


Vi söker dig som är engagerad, målinriktad och initiativtagande. Du ska ha utbildning inom VVS och dessutom vara certifierad för heta arbeten och säker vatteninstallation.

Mer information om tjänsten får du vid personlig kontakt med oss.

Urval sker löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum.

Känner du att det här skulle kunna vara något för dig? Skicka din ansökan idag! Visa mindre

VVS montörer

Ansök    Maj 27    Wedo Badrum AB    VVS-montör
VVS-montörer till WeDo BadrumWeDo Badrum söker självgående VVS-montörer till Sundsvall, Gävle och Uppsala.Sedan starten har WeDo Badrum levererat över 5 000 badrum med vårt koncept om nytt badrum på 10 dagar och till fast pris. WeDo Badrum växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.Om WeDo BadrumVi arbetar i team om tre personer och följer en noggrant framtagen plan för att leverera våra badrum. Varje team innehåller en snickare, en plattsä... Visa mer
VVS-montörer till WeDo BadrumWeDo Badrum söker självgående VVS-montörer till Sundsvall, Gävle och Uppsala.Sedan starten har WeDo Badrum levererat över 5 000 badrum med vårt koncept om nytt badrum på 10 dagar och till fast pris. WeDo Badrum växer och söker dig som vill vara med på en spännande resa.Om WeDo BadrumVi arbetar i team om tre personer och följer en noggrant framtagen plan för att leverera våra badrum. Varje team innehåller en snickare, en plattsättare och en rörläggare. Som rörläggare hos oss har du ett varierat och spännande arbete. Våra kunder består av villor, radhus och lägenheter. Vi utför badrumsrenoveringar där vi bilar, byter brunn och i övrigt drar fram nytt tappvatten. Med andra ord lättsamma och enkla arbeten för dig som söker ett omväxlande arbete. Vi utför inga stambyten eller gräver ner oss i stora schakt.Vårt arbetssätt ger stort eget ansvar där teamet står i centrum. Ni arbetar tätt tillsammans och får allt material levererat till arbetsplatsen.WeDo Badrum SökerVi ser gärna att du har relevant yrkesutbildning, Säker Vatten eller motsvarande behörighet, och minst 2 års erfarenhet. B-körkort är ett krav.WeDo badrum erbjuder fast lön och ett arbete med frihet under ansvar.Maila din ansökan till John Nordberg, [email protected] Visa mindre

VS - tekniker & Ledande montör till vår nya bostadsavdelning

Ansök    Jul 4    Bravida Sverige AB    VVS-montör
TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. Nu ska vi höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag inplanerade och vi söker både en driven VS-tekniker och ledande mo... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet

Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. Nu ska vi höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag inplanerade och vi söker både en driven VS-tekniker och ledande montör som är en riktig lagspelare.

 

Vill du vara en del av vår gemenskap?

När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Vi träffas regelbundet hela avdelningen på fritiden för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng?

 

Vi söker lagspelare med ambitioner

Visst är det roligt att jobba i team och nå höga mål tillsammans? Vi söker två tjänster, dels söker vi dig som har erfarenhet av att vara ledande montör inom VS och som vill bygga upp VS-sidan av avdelningen. Du är en ledarperson som kan tekniken och inspireras av att utveckla dina medarbetare. Dessutom söker vi en VS-tekniker. Erfarenhet är en fördel men med rätt inställning och vilja att lära kan du även vara ny i yrket.

 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare

Bravida är en koncern med 11 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket ger en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med 330 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

 

Varmt välkommen att söka till en utvecklande resa på Bravida Bostad!

 

Vi vill ha din ansökan senast den 5 augusti 2019. Vi planerar att påbörja intervjuerna strax därefter.

Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef Bravida Bostad): 018-65 00 57 Visa mindre

Montör VS, Caverion - Uppsala

Ansök    Aug 28    Caverion    VVS-montör
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför vill ... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla vårt kontor i Uppsala? Just nu söker vi ansvarsfulla och drivna VS-montör till vår filial i Uppsala. Enheten är en sammansvetsad gäng som består av ca 150 personer som utför alla typer av arbeten inom rör, el, ventilation, kyla.

Arbetsuppgifter

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör, Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Kompetens

• Certifierad inom VS är meriterande
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort
• Svetslicens är meriterande
• Kunskaper inom kylteknik är meriterande

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.er.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Bahlenberg, tel. 072-218 39 29 alt mail: [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Montör VS , Caverion - Uppsala

Ansök    Maj 22    Caverion    VVS-montör
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel. Caverion bygger för framtiden, därför vill ... Visa mer
Caverion designar, installerar, förvaltar och utvecklar användarvänliga och energieffektiva lösningar för byggnader och industrier. Våra tjänster och lösningar används i bostadshus, kommersiella fastigheter, inom offentlig sektor och i industriprocesser. Styrkan ligger i vår tekniska kompetens och våra heltäckande tjänster inom samtliga teknikområden under fastigheters och industrianläggningars hela livscykel.

Caverion bygger för framtiden, därför vill vi bli fler!

Vill du vara med och utveckla vårt kontor i Uppsala? Just nu söker vi ansvarsfulla och drivna VS-montör till vår filial i Uppsala. Enheten är en sammansvetsad gäng som består av ca 150 personer som utför alla typer av arbeten inom rör, el, ventilation, kyla.

Arbetsuppgifter

Som VS-montör på Caverion arbetar du med montering, service, underhåll, installationsarbete, felsökning samt reparation inom VS. Du arbetar även med att säkra den dagliga driften av befintliga system. För att arbeta som VS-montör hos oss ska du vara uppdaterad vad gäller ny teknik, du kan läsa ritningar samt är en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som VS-montör på Caverion har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

I rollen ingår även att

• Utifrån givna beskrivningar och/eller anvisningar installera/reparera/underhålla olika typer av VS-system
• Hålla en god och fortlöpande kommunikation med övriga installatörer, byggare och uppdragsgivare
• Tillsammans med projektledare planera resurser, materialflöde och montageordning gentemot uppsatta tidplaner
• Beställa kompletterande material från utsedda leverantörer samt maskiner och hjälpmedel från förråd eller utsedd leverantör, Merförsäljning genom att se möjligheter och komma med förslag till förbättringsåtgärder

Kompetens

• Certifierad inom VS är meriterande
• Vana att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter
• Som person är du servicetänkande, kreativ problemlösare och utåtriktad
• B-körkort
• Svetslicens är meriterande
• Kunskaper inom kylteknik är meriterande

Kort om Caverion

Caverion Sverige AB ingår i Caverion-koncernen som är noterat på NASDAQ OMX Helsingfors. Koncernen omsatte 2018 cirka 2.2 miljarder euro och har omkring 15.000 anställda inom 10 länder i norra och centrala Europa.
Caverions verksamhet i Sverige har cirka 3000 medarbetare och finns etablerade på drygt 75 orter. Detta gör att du som anställd har stora utvecklingsmöjligheter beroende på intresse och kompetens. Det finns möjlighet att specialisera sig inom sitt kompetensområde samt att bredda sin kunskap till nya arbets- eller teknikområden. Caverion jobbar också med att utbilda och erbjuda anställda internt att ta på sig större roller i form av chefs- och arbetsledarroller.er.

Mångfald och jämlikhet är självklart för Caverion och fokus ligger på rätt kompetens på rätt plats.

Varför Caverion?

På Caverion genomsyras vårt arbete av värderingarna:

• Innovation
• Samarbete
• Ansvar
• Professionalitet

Kontakt & Ansökan
Om du tycker att detta låter intressant och har någon fråga är du välkommen att kontakta rekryterare Sara Bahlenberg, tel. 072-218 39 29 alt mail: [email protected]

Alla former för telefonsamtal som inte berör frågor om tjänsten, t ex från rekryterings-/bemanningsföretag/annonssäljare undanbedes

Välkommen med din ansökan! Visa mindre

VVS - montörer

Nordic Bemanning och Rekrytering söker VVS-montörer till i Uppsala med omnejd. Vår kund med säte i Sundsvall är ett hantverkarföretag som i 25 år har levererat tusentals projekt inom sin specifika genre, där kvalitetssäkring och uppföljning är tydligt utmärkande igenom hela byggprocessen. Företagets vision är att revolutionera hantverksbranschen; detta görs genom detaljerad planering, utförliga kvalitetschecklistor och tidsplaner som håller. Företaget som... Visa mer
Nordic Bemanning och Rekrytering söker VVS-montörer till i Uppsala med omnejd.
Vår kund med säte i Sundsvall är ett hantverkarföretag som i 25 år har levererat tusentals projekt inom sin specifika genre, där kvalitetssäkring och uppföljning är tydligt utmärkande igenom hela byggprocessen. Företagets vision är att revolutionera hantverksbranschen; detta görs genom detaljerad planering, utförliga kvalitetschecklistor och tidsplaner som håller. Företaget som är yrkesverksamt på flera orter; Sundsvall/Gävle/Uppsala/Västerås/Stockholm, vill nu förstärka sin personalstyrka med yrkesskickliga VVS-montörer

Om tjänsten:

Kvalifikationer och egenskaper
Arbetet utförs i team om tre personer och följer en noggrant framtagen plan för att leverera badrum till konsument.
Arbetsteamen innehåller snickare, plattsättare och VVS-montör/rörläggare. Som VVS-montör har du ett varierat och spännande arbete. Konsumenternas bostäder består av villor, radhus och lägenheter. Arbetssättet ger stort eget ansvar där teamet står i centrum. Ni arbetar tätt tillsammans och får allt material levererat till arbetsplatsen.
Vidare är du noggrann, har vana vid att ha helhetsansvar och att arbeta självgående och ansvarsfullt. Som person är du social, välorganiserad och trivs med att arbeta med många arbetsuppgifter samtidigt. Du har god social kompetens, är ärlig, punktlig och noggrann. Du är bra på att arbeta självständigt men identifierar dig som en lagspelare.

Din profil:

Kravspecifikation


- Du har relevant yrkesutbildning
- Innehar minst 2 års dokumenterad arbetslivskompetens och erfarenhet inom yrket
- Säker Vatten eller motsvarande behörighet
- B-körkort är ett krav.
- Idenifierar dig som en lagspelare
- Är van att ta ansvar, kan arbeta självständigt och är ansvarstagande
- God kommunikation och noggrannhet är något du värdesätter
- Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift; svenska samt gärna engelska

Om oss:

Nordic Bemanning & Rekrytering är ett auktoriserat bemanning- och rekryteringsföretag med över 10års erfarenhet som är verksamma inom de flesta branscher. Vi är ett personligt företag med huvudkontor i Gävle men vi förmedlar personal på ett flertal orter i Sverige med noggrannhet och träffsäkerhet.

Villkor:

Grundläggande information
Yrkeskategori: VVS-montör
Region: Uppsala
Anställningsform: 100%
Arbetstid: Vardagar/Dagtid
Lön: Fast lön
Tillträde: Omgående/Enligt överenskommelse
Frågor angående tjänsten besvaras via e-post.


Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Visa mindre