Lediga jobb Stift Uppsala Waldorfskola i Uppsala

Se alla lediga jobb från Stift Uppsala Waldorfskola i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Skolsköterska

Stiftelsen Uppsala Waldorfskola söker en ny skolsköterska på 40-60%. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som i övrigt består av specialpedagog, stödlärare, kurator/socialpedagog, psykolog (vid behov) och rektor. Vi har avtal med Uppsala kommun när det gäller skolläkare och du har som skolsköterska tillgång till kommunens nätverk och utbildningar. Vi arbetar i det digitala journalsystemet ProReNata. Vi önskar att du har specialistsköterskeutbildning och helst... Visa mer
Stiftelsen Uppsala Waldorfskola söker en ny skolsköterska på 40-60%. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som i övrigt består av specialpedagog, stödlärare, kurator/socialpedagog, psykolog (vid behov) och rektor. Vi har avtal med Uppsala kommun när det gäller skolläkare och du har som skolsköterska tillgång till kommunens nätverk och utbildningar. Vi arbetar i det digitala journalsystemet ProReNata.
Vi önskar att du har specialistsköterskeutbildning och helst erfarenhet av att arbeta som skolsköterska. Samtidigt lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde i augusti 2022. Överlämning kan ske redan under våren. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 155 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för vårt skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till vårt ekologiska skolkök. Det förebyggande och hälsofrämjande arbetet är viktigt för oss och vi satsar på organiserade rastaktiviteter och utomhuspedagogik.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen (icke-vinstdrivande) skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Vi undanber oss erbjudanden från bemanningsföretag. Visa mindre

Timvikarier waldorfförskola

Timvikarier sökes till waldorfförskolan Näktergalen som ligger i natursköna Håga by. Vi är en del av stiftelsen Uppsala Waldorfskola. Vi värnar barns behov av stabilitet och trygghet och har därför små barngrupper. Den fria leken och det sociala samspelet står i fokus, men även flerspråkighet och odling har en central roll. Näktergalen ligger i ett naturreservat med skog och hagar inpå knuten. Ekologisk och vegetarisk mat serveras varje dag. Vi söker dig ... Visa mer
Timvikarier sökes till waldorfförskolan Näktergalen som ligger i natursköna Håga by. Vi är en del av stiftelsen Uppsala Waldorfskola.
Vi värnar barns behov av stabilitet och trygghet och har därför små barngrupper. Den fria leken och det sociala samspelet står i fokus, men även flerspråkighet och odling har en central roll. Näktergalen ligger i ett naturreservat med skog och hagar inpå knuten. Ekologisk och vegetarisk mat serveras varje dag.
Vi söker dig som har barnskötar- eller förskollärarutbildning och är nyfiken på/intresserad av waldorfpedagogik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Då vi intervjuar kandidater löpande är det bra att du är snabb med din ansökan.
Vi undanber oss eventuella kontakter från bemanningsföretag. Visa mindre

Skolkurator

Stiftelsen Uppsala Waldorfskola söker en skolkurator på deltid. Vi ser helst att du är utbildad socionom och har erfarenhet av arbete i skola. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som i övrigt består av specialpedagog, stödlärare, skolsköterska, psykolog (vid behov) och rektor. Vi söker dig som kan bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och medarbetare. I ditt uppdrag ingår att driva det förebyggande arbetet mot kränkningar och diskriminering. Till... Visa mer
Stiftelsen Uppsala Waldorfskola söker en skolkurator på deltid. Vi ser helst att du är utbildad socionom och har erfarenhet av arbete i skola. Du ingår i skolans elevhälsogrupp som i övrigt består av specialpedagog, stödlärare, skolsköterska, psykolog (vid behov) och rektor.
Vi söker dig som kan bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och medarbetare. I ditt uppdrag ingår att driva det förebyggande arbetet mot kränkningar och diskriminering.
Tillträde till tjänsten: 10 jan 2022 eller tidigare. Lön enligt kollektivavtal.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och icke-vinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten, lugn och familjär skola med ca 150 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi har en skolträdgård där vi odlar grönsaker till skolköket. Vi arbetar gärna med utomhuspedagogik i våra fina omgivningar. Visa mindre

Klasslärare åk 4

Är du utbildad lärare åk 1-3 och vill ta hand om vår klass 3 när deras lärare är föräldraledig? Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation. Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens eftersom du kommer att undervisa i de flesta ämnen. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du ... Visa mer
Är du utbildad lärare åk 1-3 och vill ta hand om vår klass 3 när deras lärare är föräldraledig? Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation. Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens eftersom du kommer att undervisa i de flesta ämnen.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. Du har ett gott förhållningssätt och bemötande. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 150 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar på att utveckla utomhuspedagogiken i våra fina omgivningar.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och ickevinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu
Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag.
Tillträde: 2022-01-01
Vi erbjuder dig att gå dubbelt med ordinarie klasslärare under minst 1 vecka i december 2021. Visa mindre

Lärare NO åk 7-9

Är du lärare i kemi, fysik och teknik för åk 7-9? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad a... Visa mer
Är du lärare i kemi, fysik och teknik för åk 7-9? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare.
Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Just nu bygger vi upp en större skolträdgård som ska förse vårt skolkök med grönsaker och vi satsar på utomhuspedagogik.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och ickevinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu
Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag.
Tillträde: 2021-08-12 Visa mindre

Lärare Svenska och SO åk 7-9

Är du lärare i svenska och ett eller flera SO-ämnen? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intressera... Visa mer
Är du lärare i svenska och ett eller flera SO-ämnen? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare.
Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Just nu bygger vi upp en större skolträdgård som ska förse vårt skolkök med grönsaker och vi satsar på utomhuspedagogik.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och ickevinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu
Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag.
Tillträde: 2021-08-12 Visa mindre

Lärare franska åk 7-9

Är du lärare i franska? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och sa... Visa mer
Är du lärare i franska? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare.
Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Just nu bygger vi upp en större skolträdgård som ska förse vårt skolkök med grönsaker och vi satsar på utomhuspedagogik.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och ickevinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu
Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag.
Tillträde: 2021-08-12 Visa mindre

Klasslärare åk 1

Är du utbildad lärare för åk 1-3och vill ta hand om vår blivande klass 1? Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din... Visa mer
Är du utbildad lärare för åk 1-3och vill ta hand om vår blivande klass 1?
Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar just nu på att utveckla utomhuspedagogiken.
Tillträde: 2021-08-12 Visa mindre

Klasslärare åk 4

Är du utbildad lärare för åk 4-6 och vill ta hand om vår blivande klass 4 till hösten? Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika be... Visa mer
Är du utbildad lärare för åk 4-6 och vill ta hand om vår blivande klass 4 till hösten? Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.
Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar just nu på att utveckla utomhuspedagogiken.
Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen och ickevinstdrivande skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu
Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag.
Tillträde: 2021-08-12 Visa mindre

Lärare franska åk 7-9

Är du lärare i franska? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och sa... Visa mer
Är du lärare i franska? Vi söker dig som är legitimerad waldorflärare eller dig som är legitimerad lärare med statlig utbildning och som har stort intresse för waldorfpedagogik.
Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi intervjuar kandidater löpande så var snabb med din ansökan.


Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 150 elever F-9 och ett 30-tal medarbetare.
Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang. Just nu bygger vi upp en större skolträdgård som ska förse vårt skolkök med grönsaker och vi satsar på utomhuspedagogik.


Uppsala Waldorfskola är en fristående, idéburen skola som arbetar utifrån den värdegrund och de nationella mål som anges i LGR 11, samt utifrån den waldorfpedagogiska kursplanen En väg till frihet.
Mer info om oss hittar du på: www.uppsalawaldorfskola.nu


Vi undanber oss eventuella erbjudanden från bemanningsföretag. Visa mindre

Klasslärare åk 5

Är du utbildad lärare för åk 4-6 och vill ta hand om vår klass 5 när nuvarande klasslärare ska gå på föräldraledighet efter jul? Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Tjänsten är ett vikariat med goda chanser att bli en tillsvidareanställning på sikt. Det vore toppen om du kunde komma på besök och kanske gå dubbelt under viss tid redan nu i höst för att lära känna eleverna lite. Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse... Visa mer
Är du utbildad lärare för åk 4-6 och vill ta hand om vår klass 5 när nuvarande klasslärare ska gå på föräldraledighet efter jul? Vi ser det som en merit om du har bred ämneskompetens. Tjänsten är ett vikariat med goda chanser att bli en tillsvidareanställning på sikt. Det vore toppen om du kunde komma på besök och kanske gå dubbelt under viss tid redan nu i höst för att lära känna eleverna lite.


Vi söker dig som är legitimerad lärare med stort intresse för waldorfpedagogik (vi erbjuder mentor) alternativt dig som har en waldorflärarlegitimation. Du är en stabil och trygg person som kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och kollegor. Du har god pedagogisk förmåga och förståelse för elevers olika behov. I din undervisning är du kreativ, strukturerad och tydlig. Du ska vara intresserad av kollegiala samtal och samarbeten kring pedagogiska frågor, samt vilja vara med och utveckla verksamheten tillsammans med andra.


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Uppsala Waldorfskola är belägen i natursköna Hågadalen i västra Uppsala dit du tar dig smidigt med stadsbuss från centrum. Det är en liten och familjär skola med ca 160 elever F-9 och ett 40-tal medarbetare. Vi är kända i Uppsala för våra fina eldshower i olika sammanhang och för att vi driver ett större skolträdgårdsprojekt där vi odlar grönsaker till skolans kök. Vi satsar just nu på att utveckla utomhuspedagogiken. Visa mindre