Lediga jobb Swace Digital AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Swace Digital AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Mjukvarutestare

Ansök    Nov 18    Swace Digital AB    Systemtestare
Hej, vad roligt att du klickade in här! ???? I rollen som Mjukvarutestare hos oss får du möjlighet att arbeta varierat i olika typer av projekt och pröva nya tekniker. Rollen är ny för oss på Swace vilket innebär att du kommer att få vara med och utforma rollen från start. Vi ser fram emot att växa med just dig! Varför Swace? - Du får ingå i ett härligt gäng med 35 kollegor på ett ungt IT-bolag som växer - Du får stora möjligheter att vara med och utfor... Visa mer
Hej, vad roligt att du klickade in här! ???? I rollen som Mjukvarutestare hos oss får du möjlighet att arbeta varierat i olika typer av projekt och pröva nya tekniker. Rollen är ny för oss på Swace vilket innebär att du kommer att få vara med och utforma rollen från start. Vi ser fram emot att växa med just dig!

Varför Swace?

- Du får ingå i ett härligt gäng med 35 kollegor på ett ungt IT-bolag som växer
- Du får stora möjligheter att vara med och utforma processerna för ditt arbete och hur vi arbetar med tester och kvalitetssäkring i stort
- Du blir del av en prestigelös kultur där vi inkluderar kollegor och värdesätter balans mellan arbete och fritid
Om rollen

I takt med att vi växer arbetar vi hela tiden med att effektivisera vår organisation och förbättra vårt erbjudande till våra kunder, och det är där du kommer in i bilden. I rollen som Mjukvarutestare kommer du att arbeta med de projekt vi gör in-house åt våra kunder inom webb, app och system. Du kommer att göra både manuella och automatiska tester i olika projekt inom dessa områden. Det är framförallt i våra lite större projekt som du kommer att skriva automatiska tester. I ditt dagliga arbete kommer du att arbeta tätt tillsammans med vårt härliga gäng som består av utvecklare, projektledare och designers.

Du kommer att arbeta med flera projekt parallellt - stora som små - och ansvara för kvaliteten i projekten. Det innebär bland annat att du kommer att:

- Ta fram testfall
- Skriva och genomföra tester
- Rapportera buggar
- Samarbeta med våra utvecklare för att säkerställa goda resultat
- Ha direktkontakt med våra kunder där det efterfrågas
- Arbeta med våra interna processer gällande kvalitetssäkring


Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett härligt team av utvecklare och designers med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Alla på Swace är med och bidrar till den arbetsplats de själva vill arbeta på. Här får du fortsätta utvecklas och bredda din kompetens med varierande tekniker och projekt.

- Work-life balance - vi har både flexibelt distansarbete och flexibla arbetstider
- Du kommer att ha din bas på Uppsala-kontoret, men möjlighet finns också att jobba från vårt kontor i Stockholm
- Regelbundna AW:s (favoritdagen på kontoret är fredagar ????)
- Andra aktiviteter såsom kick-offs, jul- och sommarfest och fredagsfrukost
- Sex veckors betald semester och generöst friskvårdsbidrag
Vem du är

För oss är det viktigt att du vill fortsätta utvecklas och arbeta brett, därför tror vi att du har ett tekniskt intresse. Personlighetsmässigt är du initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:

- Ca 1-3 års arbetslivserfarenhet av mjukvarutestning / kvalitetssäkring
- Behärskar svenska eftersom det är vårt interna företagsspråk


Det är också starkt meriterande om du har:

- Utbildning inom mjukvarutestning / kvalitetssäkring, IT, system eller liknande

- Erfarenhet av webb- eller apputveckling, särskilt inom JavaScript, React.js, Node.js, React Native, PHP, Wordpress


Om Swace Digital

Vi en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mind-set och agila arbetsmetoder. Swace grundades 2012 av ett gäng nyutexaminerade civilingenjörer som ville skapa en arbetsplats de själva ville arbeta på, något som är en av våra styrkor som företag idag. Sedan starten 2012 har Swace vuxit organiskt och vi är numera 35 anställda.

De flesta av våra Swace:are är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller Teknisk fysik, men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap.

Så här beskriver vår medarbetare Rebecca vår kultur:

En gnutta humor, trevlig stämning och en platt struktur utan prestige ramar in ganska väl hur det är att jobba med oss på Swace. Alla tar lika mycket plats och kan utan problem göra sin röst hörd, vilket också gör att vi ofta vågar vara kreativa och tycker det är kul att testa nya idéer."

Om tjänsten

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Hänsyn tas till eventuell uppsägningstid.Vi väntar på din ansökan!

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär så återkommer vi så snart vi kan. Om du har frågor om rollen får du gärna höra av dig till Sandra, HR-generalist ([email protected]). CV och personligt brev är frivilligt.

Om vi inte är en bra match idag får du gärna Connecta (https://karriar.swace.se/connect) med oss via vårt ATS-system, så kan vi höras framöver om nya möjligheter hos oss.

Vi ser fram emot att höra från just dig, välkommen till oss! ?? Visa mindre

Utvecklare (Examen 2022)

Ansök    Feb 2    Swace Digital AB    Mjukvaruutvecklare
Hej, vad roligt att du klickade in här ???? På Swace får du ta klivet in i arbetslivet på ett prestigelöst IT-bolag med en kultur att trivas i. Här får du möjlighet att bredda dina kunskaper och ta dig an projekt i webb-, app- och systemutveckling. Vi ser fram emot att växa med just dig! Varför Swace? - Du får ingå i ett härligt gäng med 35 kollegor på ett ungt IT-bolag som växer - Du får möjlighet att bredda din kompetens med olika projekt där du jobbar... Visa mer
Hej, vad roligt att du klickade in här ???? På Swace får du ta klivet in i arbetslivet på ett prestigelöst IT-bolag med en kultur att trivas i. Här får du möjlighet att bredda dina kunskaper och ta dig an projekt i webb-, app- och systemutveckling. Vi ser fram emot att växa med just dig!

Varför Swace?

- Du får ingå i ett härligt gäng med 35 kollegor på ett ungt IT-bolag som växer
- Du får möjlighet att bredda din kompetens med olika projekt där du jobbar i både front-end och back-end
- Du blir del av en prestigelös kultur där vi inkluderar kollegor och värdesätter balans mellan arbete och fritid
Vad du kommer att göra

Rollen som utvecklare hos oss är bred och varierad vilket gör att du på sikt kommer att bli en bred specialist. Du har möjlighet att arbeta i app-, webb- och systemprojekt, i både front-end och back-end. Som ny på Swace blir du introducerad av en senior utvecklare och börjar med att arbeta i in-house-projekt. På sikt finns också möjlighet att jobba i mer traditionella konsultuppdrag.

Projekten vi tar oss an åt våra kunder varierar i storlek vilket innebär att du antingen kommer att arbeta självständigt eller i ett mindre team. Oftast arbetar du från start till slut i projekten, självklart med hjälp av designers och projektledare. Du har också alltid möjlighet att be dina kunniga kollegor om hjälp.

Just nu arbetar vi till stor del i JavaScript-stacken, för tillfället mest i React.js, Node.js och React Native. Vi gör också många Headless-webbar med WordPress som back-end. Vi är dock inte bundna till en viss teknik/ett visst språk utan anpassar oss utifrån kundens behov och teknikens utveckling.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett härligt team av utvecklare och designers med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Alla på Swace är med och bidrar till den arbetsplats de själva vill arbeta på.

- Work-life balance - vi har både flexibelt distansarbete och flexibla arbetstider
- Du kommer att ha din bas på Uppsala-kontoret, men möjlighet finns också att jobba från vårt kontor i Stockholm
- Regelbundna AW:s (favoritdagen på kontoret är fredagar ????)
- Andra aktiviteter såsom kick-offs, konferenser, jul- och sommarfest och fredagsfrukost
- Sex veckors betald semester och generöst friskvårdsbidrag
Vem du är

Vi förväntar oss inte att du är en fullfjädrad utvecklare när du börjar hos oss, de flesta som börjar på Swace kommer direkt från universitetet. Det viktigaste för oss är att du vill fortsätta utvecklas och arbeta brett. Personlighetsmässigt är du initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

- Du tar examen från ett civilingenjörsprogram eller master inom relevant område sommaren 2022
- Du har ett genuint intresse för programmering
- Du behärskar svenska eftersom det är vårt interna företagsspråk


Det är meriterande, men inget krav, om du har:

- Erfarenhet av att använda React.js, React Native eller Node.js (kan vara från skolan eller fritidsprojekt)
- Erfarenhet av andra programmeringsspråk/tekniker/ramverk
- Erfarenhet av webb- eller apputveckling


Om Swace Digital

Vi en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mind-set och agila arbetsmetoder. Swace grundades 2012 av ett gäng nyutexaminerade civilingenjörer som ville skapa en arbetsplats de själva ville arbeta på, något som är en av våra styrkor som företag idag. Sedan starten 2012 har Swace vuxit organiskt och vi är numera 35 anställda.

De flesta av våra Swace:are är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller Teknisk fysik, men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning.

Så här beskriver vår grafiska designer Rebecca vår kultur:

En gnutta humor, trevlig stämning och en platt struktur utan prestige ramar in ganska väl hur det är att jobba med oss på Swace. Alla tar lika mycket plats och kan utan problem göra sin röst hörd, vilket också gör att vi ofta vågar vara kreativa och tycker det är kul att testa nya idéer."

Vi väntar på din ansökan!

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär så återkommer vi så snart vi kan. Om du har frågor om rollen får du gärna höra av dig till Sandra, HR-generalist ([email protected]). CV och personligt brev är frivilligt.

Om vi inte är en bra match idag får du gärna Connecta (https://karriar.swace.se/connect) med oss via vårt ATS-system, så kan vi höras framöver om nya möjligheter hos oss.Om tjänsten

Detta är en tillsvidareanställning på heltid med en inledande provanställning på 6 månader. Start i juni eller augusti 2022.

Vi ser fram emot att höra från just dig, välkommen till oss! ?? Visa mindre

Student? Jobba extra som utvecklare inom webb och app

Hej, vad roligt att du har hittat hit! ???? Gillar du att programmera? Här får du ett flexibelt extrajobb där du får utvecklas och jobba självständigt med hjälp av våra duktiga kollegor. Vi är ett Uppsala-baserat IT-bolag som sysslar med digital produktuveckling, app-, webb- och systemutveckling. Nu söker vi en till student som vill programmera med oss två dagar i veckan. Vad du kommer att göra Som utvecklare hos oss jobbar du in-house i projektuppdrag... Visa mer
Hej, vad roligt att du har hittat hit! ???? Gillar du att programmera? Här får du ett flexibelt extrajobb där du får utvecklas och jobba självständigt med hjälp av våra duktiga kollegor. Vi är ett Uppsala-baserat IT-bolag som sysslar med digital produktuveckling, app-, webb- och systemutveckling. Nu söker vi en till student som vill programmera med oss två dagar i veckan.Vad du kommer att göra

Som utvecklare hos oss jobbar du in-house i projektuppdrag åt våra kunder. Vi har som mål att våra utvecklare på sikt ska bli breda specialister, därför kommer du att jobba i både front-end och back-end. Du kommer mest troligt att börja jobba med Wordpress (PHP), men det finns också möjlighet att bredda dig med tekniker som React.js, React Native och Node.js. Du kommer framförallt att:

- Jobba med underhåll på våra befintliga kundprojekt
- Jobba med nyutveckling åt våra förvaltningskunder
- Vara en hjälte och fixa buggar


Vi förväntar oss inte att du är en fullfjädrad utvecklare när du börjar hos oss. Du kommer att få vägledning och stöttning av någon av våra mer seniora utvecklare, och du har alltid en projektledare som guidar dig.

Vi har tänkt oss att du kommer att jobba ca två dagar i veckan. Det är dock inte skrivet i sten, vi kan vara flexibla om du exempelvis har tenta-P/deadline på ex-jobbet.Vad vi erbjuder dig

Hos oss blir du välkomnad in i ett härligt team med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Du får samla på dig värdefull erfarenhet inom programmering och utveckling som du kan ta med dig tillbaka till studierna eller vidare i arbetslivet.

Vi på Swace värdesätter bland annat flexibilitet och eget ansvar, därför erbjuder vi flexibelt distansarbete och flexibla arbetstider. Vi värdesätter också vår öppna och inkluderande gemenskap med varandra, därför är det positivt om du vill vara inne på kontoret ibland (favoritdagen på kontoret brukar vara på fredagar när vi har AW ????)

Om du vill jobba mer under julledigheten finns möjlighet till det. Det finns också möjlighet att skriva ditt ex-jobb hos oss, och eftersom vi växer finns även möjlighet att arbeta heltid efter examen.Vem du är

För oss är det viktigt att du tycker att det är kul att programmera och att teknik och utveckling är intressant. Personlighetsmässigt är du initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:

- Läser till civilingenjör eller master inom relevant område (år 5)
- Eftersom vårt interna företagsspråk är svenska behöver du även behärska svenska i tal och skrift


Det är starkt meriterande om du:

- Har erfarenhet av webb- eller apputveckling (antingen från skolan, fritiden eller professionellt)

Om oss

Swace grundades 2012 av ett gäng nyutexaminerade civilingenjörer. De hade en ambition om att skapa en arbetsplats som de själva ville arbeta på, något som är en av våra styrkor som företag idag. Sedan starten 2012 har Swace vuxit organiskt och vi är numera strax över 30 anställda.

De flesta av våra Swace:are är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller Teknisk Fysik, men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap. Så här beskriver vår medarbetare Rebecca vår kultur:

En gnutta humor, trevlig stämning och en platt struktur utan prestige ramar in ganska väl hur det är att jobba med oss på Swace. Alla tar lika mycket plats och kan utan problem göra sin röst hörd, vilket också gör att vi ofta vågar vara kreativa och tycker det är kul att testa nya idéer."Vi väntar på din ansökan!

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär så återkommer vi så snart vi kan. Om du har frågor om rollen får du gärna höra av dig till Sandra, HR-generalist ([email protected]). CV och personligt brev är frivilligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till oss! ?? Visa mindre

Apputvecklare

Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett sammansvetsat Uppsala-baserat team som arbetar med teknik, design och produktutveckling. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som apputvecklare hos oss? Varmt välkommen! Om rollen I denna roll kommer du att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och arbeta med digitalisering och inledningsvis med app-utvecklin... Visa mer
Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett sammansvetsat Uppsala-baserat team som arbetar med teknik, design och produktutveckling. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som apputvecklare hos oss? Varmt välkommen!

Om rollen

I denna roll kommer du att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och arbeta med digitalisering och inledningsvis med app-utveckling i React Native åt våra kunder. På sikt ser vi gärna att du är öppen för möjligheten att prova på andra tekniker för att bli en bred specialist. Vårt fokus ligger på utveckling inom webb, appar och system.

De tekniker/ramverk vi använder oss av är framförallt React.js och Node.js, men även Wordpress och Flutter. För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk - vi arbetar utifrån kundens behov och vad som är tekniskt bäst för produkten. Projekten du kommer att sitta med varierar i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt, men alltid tillsammans med en projektledare.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett team med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. För tillfället arbetar vi mycket hemifrån och när läget är bättre är tanken att vi fortsatt ska kunna jobba flexibelt hemifrån och från kontoret. På tal om kontor sitter vi både i Uppsala och Stockholm. Du kommer att utgå från Uppsala-kontoret, men möjlighet finns att även arbeta från Stockholms-kontoret. Vi tror att du lägger upp din arbetstid på ett sätt som passar dig, därför tillämpar vi flextid. Självklart erbjuder vi också goda förmåner.

Om dig

Vi letar efter dig som vill fortsätta att utvecklas och arbeta brett, därför är tekniskt intresse ett måste. Det är positivt om du har arbetat med React Native tidigare, men vi välkomnar också nyutexaminerade. Personlighetsmässigt ser vi gärna att du är initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Krav

- Relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc
- Erfarenhet av att arbeta i React Native (antingen professionellt eller på fritiden)


Meriterande

- Erfarenhet av Swift, Android, React eller WordpressOm oss

Swace grundades 2012 och är en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mindset och agila arbetsmetoder. De flesta av våra ca 30 medarbetare är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller teknisk fysik men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. Vi tror på kontinuerlig utveckling och tycker det är kul att pröva nya tekniker. Vår kärnverksamhet är digital produktutveckling, native apputveckling, webbutveckling och systemutveckling. Utöver våra kundprojekt har vi också en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand-kläder.

För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap. Många av våra kollegor beskriver vår arbetsplatskultur som prestigelös och social.

Ansökan

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka gärna in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Vi kommer att börja gå igenom inkomna ansökningar vecka 31 och återkommer så snart som möjligt efter det. Om du har frågor om rollen kan du höra av dig till Sandra Kristiansson, HR-generalist ([email protected]).

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Utvecklare inom Webb och App

Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett IT-bolag som arbetar med digital produktutveckling, apputveckling, webbutveckling & systemutveckling på uppdrag av våra kunder. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som utvecklare hos oss? Varmt välkommen! Om rollen I rollen finns möjlighet att, utifrån ditt intresse, arbeta med både webb och app. Du kommer att... Visa mer
Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett IT-bolag som arbetar med digital produktutveckling, apputveckling, webbutveckling & systemutveckling på uppdrag av våra kunder. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som utvecklare hos oss? Varmt välkommen!

Om rollen

I rollen finns möjlighet att, utifrån ditt intresse, arbeta med både webb och app. Du kommer att börja med att arbeta in-house i projektuppdrag åt våra kunder, men möjlighet finns också att arbeta i konsultuppdrag eller i dedikerade produktteam. Vi använder oss till stor del av JavaScript-stacken, för nuvarande React, React Native och Node. Du kommer också att få arbeta med Headless CMS som är den lösning vi använder på de flesta av våra nya projekt. Vi är dock inte bundna till en viss teknik/ett visst språk utan anpassar oss utifrån kundens behov och teknikens utveckling. Projekten du kommer att sitta med varierar i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt, men alltid tillsammans med en projektledare.Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett härligt team med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Alla på Swace är med och bidrar till den arbetsplats de själva vill arbeta på och detta ligger som grund i allt vi gör. Hos oss får du möjlighet att bredda din kompetens med varierande projekt och tekniker.

Även om tjänsten kommer att utgå från vårt centrala Uppsala-kontor har du möjlighet att också jobba från vårt kontor i Stockholm. För oss är Work-Life Balance viktigt, därför erbjuder vi flexibelt distansarbete och flexibla arbetstider. Självklart erbjuder vi också goda förmåner.Om dig

Vi letar efter dig som vill fortsätta att utvecklas och arbeta brett, därför är tekniskt intresse ett måste. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack/apputveckling från tidigare arbete då du kommer att få ta dig an egna projekt och arbeta självständigt. Personlighetsmässigt är du initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Krav

- Utbildning som Civilingenjör eller Masterexamen inom relevant område
- Erfarenhet av att arbeta i React eller React Native (antingen professionellt eller på fritiden)
- Eftersom vårt interna företagsspråk är svenska behöver du även behärska svenska i tal och skrift


Meriterande

- Erfarenhet av webbutveckling/fullstack
- Erfarenhet av andra programmeringsspråk
Om oss

Swace grundades 2012 och är en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mindset och agila arbetsmetoder. De flesta av våra ca 30 medarbetare är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller teknisk fysik men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. Vi tror på kontinuerlig utveckling och tycker det är kul att pröva nya tekniker. Utöver våra kundprojekt har vi också en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand-kläder.

För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap. Många av våra kollegor beskriver vår kultur som prestigelös och social.

Ansökan

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka gärna in din ansökan via vårt ansökningsformulär så återkommer vi så snart vi läst igenom din ansökan, vanligtvis efter ca 1-2 veckor. Om du har frågor om rollen kan du höra av dig till Sandra Kristiansson, HR-generalist ([email protected]).

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Examen januari 2022? Vi söker utvecklare inom webb och app!

Hej, vad roligt att du har hittat hit! ???? Vill du bli en bred specialist? Det är vår ambition. Vi sysslar med digital produktutveckling, apputveckling, webbutveckling och systemutveckling. Här får du möjlighet att arbeta varierat och pröva nya tekniker. Vi strävar efter att göra det vi tycker är kul och ser fram emot att växa med dig! Vad du kommer att göra I rollen finns möjlighet att, utifrån ditt intresse, arbeta med både webb och app. Du kommer att... Visa mer
Hej, vad roligt att du har hittat hit! ???? Vill du bli en bred specialist? Det är vår ambition. Vi sysslar med digital produktutveckling, apputveckling, webbutveckling och systemutveckling. Här får du möjlighet att arbeta varierat och pröva nya tekniker. Vi strävar efter att göra det vi tycker är kul och ser fram emot att växa med dig!

Vad du kommer att göra

I rollen finns möjlighet att, utifrån ditt intresse, arbeta med både webb och app. Du kommer att börja med att arbeta in-house i projektuppdrag åt våra kunder, men möjlighet finns också att arbeta i konsultuppdrag eller i dedikerade produktteam.

Du kommer till stor del att få använda dig av JavaScript-stacken i de projekt du tar dig an. Just nu arbetar vi mycket i React.js, React Native och Node.js. Vi gör också många Headless-webbar med WordPress som backend. Vi är dock inte bundna till en viss teknik/ett visst språk utan anpassar oss utifrån kundens behov och teknikens utveckling. Projekten du kommer att sitta med varierar i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt, men alltid tillsammans med en projektledare.

Vi förväntar oss inte att du är en fullfjädrad utvecklare när du börjar hos oss, många av våra nya medarbetare är nyutexaminerade. I början kommer du att få sätta dig in i de tekniker/språk vi använder och få jobba med enklare projekt. Du kommer också att få vägledning och stöttning av någon av våra mer seniora utvecklare.Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett härligt team med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Alla på Swace är med och bidrar till den arbetsplats de själva vill arbeta på och detta ligger som grund i allt vi gör. Här får du möjlighet att bredda din kompetens med varierande projekt och tekniker.

Vi tror att du precis som vi värdesätter Work-Life Balance, därför erbjuder vi flexibelt distansarbete och flexibla arbetstider. Du kommer att ha din bas på Uppsala-kontoret, men möjlighet finns att också jobba från vårt kontor i Stockholm. Självklart erbjuder vi också goda förmåner, bland annat sex veckors betald semester.Vem du är

För oss är det viktigt att du vill fortsätta att utvecklas och arbeta brett, därför ser vi att du har ett intresse för utveckling och teknik. Personlighetsmässigt är du initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Kvalifikationer:

- Läser till civilingenjör eller master inom relevant område
- Gärna erfarenhet av att använda React eller React Native (antingen i någon kurs/projekt, på fritiden eller professionellt)
- Eftersom vårt interna företagsspråk är svenska behöver du även behärska svenska i tal och skrift


Det är också positivt om du har:

- Erfarenhet av webbutveckling/fullstack
- Erfarenhet av andra programmeringsspråk


Om oss

Swace grundades 2012 av ett gäng nyutexaminerade civilingenjörer. De hade en ambition om att skapa en arbetsplats som de själva ville arbeta på, något som är en av våra styrkor som företag idag. Sedan starten 2012 har Swace vuxit organiskt och vi är numera strax över 30 anställda. Vi en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mind-set och agila arbetsmetoder.

De flesta av våra Swace:are är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller Teknisk Fysik, men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap. Så här beskriver en av våra medarbetare vår kultur:

En gnutta humor, trevlig stämning och en platt struktur utan prestige ramar in ganska väl hur det är att jobba med oss på Swace. Alla tar lika mycket plats och kan utan problem göra sin röst hörd, vilket också gör att vi ofta vågar vara kreativa och tycker det är kul att testa nya idéer."Vi väntar på din ansökan!

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka in din ansökan via vårt ansökningsformulär så återkommer vi så snart vi läst igenom din ansökan, vanligtvis efter ca 1-2 veckor. Om du har frågor om rollen får du gärna höra av dig till Sandra Kristiansson, HR-generalist ([email protected]). CV och personligt brev är frivilligt.

Vi ser fram emot att höra från dig, välkommen till oss! ?? Visa mindre

Utvecklare

Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett sammansvetsat Uppsala-baserat team som arbetar med teknik, design och produktutveckling. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som apputvecklare hos oss? Varmt välkommen! Om rollen I denna roll kommer du att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och hjälpa våra kunder att utveckla sina projekt utifrån deras ön... Visa mer
Hej, vad roligt att du hittat hit! Vi är ett sammansvetsat Uppsala-baserat team som arbetar med teknik, design och produktutveckling. Här får du arbeta självständigt med frihet under ansvar, men alltid med kompetenta kollegor som stöttar. Är du redo för att ta nästa kliv som apputvecklare hos oss? Varmt välkommen!

Om rollen

I denna roll kommer du att sitta in-house på vårt kontor i Uppsala och hjälpa våra kunder att utveckla sina projekt utifrån deras önskemål och preferenser, främst inom webb. Vi använder oss till stor del av JavaScript-stacken, alltså React.js och Node.js. Du kommer också att få arbeta med Headless CMS som är den lösning vi använder på de flesta av våra nya projekt.

För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk - vi arbetar utifrån kundens behov och vad som är tekniskt bäst för produkten. På sikt är tanken att du kommer att få arbeta med andra tekniker som vi sitter med, bland annat WordPress, PHP, iOS, Android och React Native. Projekten du kommer att sitta med varierar i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt, men alltid tillsammans med en projektledare.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Swace blir du välkomnad in i ett team med bra sammanhållning som gillar att ha kul på jobbet. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. För tillfället arbetar vi mycket hemifrån och när läget är bättre är tanken att vi fortsatt ska kunna jobba flexibelt hemifrån och från kontoret. På tal om kontor sitter vi både i Uppsala och Stockholm. Du kommer att utgå från Uppsala-kontoret, men möjlighet finns att även arbeta från Stockholms-kontoret. Vi tror att du lägger upp din arbetstid på ett sätt som passar dig, därför tillämpar vi flextid. Självklart erbjuder vi också goda förmåner.

Om dig

Vi letar efter dig som vill fortsätta att utvecklas och arbeta brett, därför är tekniskt intresse ett måste. Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack från tidigare arbete då du kommer att få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt, förmodligen både inom front-end och back-end. Personlighetsmässigt ser vi gärna att du är initiativtagande, flexibel, bra på problemlösning och att samarbeta med andra.

Krav

- Relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc
- Erfarenhet av att arbeta i React (antingen professionellt eller på fritiden)


Meriterande

- Erfarenhet av webbutveckling/fullstack
- Erfarenhet av andra programmeringsspråk utöver React
Om oss

Swace grundades 2012 och är en digital teknikpartner som förenar hög teknisk expertis, ett användarcentrerat mindset och agila arbetsmetoder. De flesta av våra ca 30 medarbetare är utvecklare med civilingenjörsutbildning inom IT, STS eller teknisk fysik men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare. Vi tror på kontinuerlig utveckling och tycker det är kul att pröva nya tekniker. Vår kärnverksamhet är digital produktutveckling, native apputveckling, webbutveckling och systemutveckling. Utöver våra kundprojekt har vi också en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand-kläder.

För oss är det viktigt att trivas på jobbet och att tillsammans utforma en arbetsplats med bra sammanhållning och stämning. Vår organisationsstruktur är platt och vi jobbar med mentorskap istället för chefskap. Många av våra kollegor beskriver vår arbetsplatskultur som prestigelös och social.

Ansökan

Tror du att vi hade varit en bra match? Skicka gärna in din ansökan via vårt ansökningsformulär. Vi kommer att börja gå igenom inkomna ansökningar vecka 31 och återkommer så snart som möjligt efter det. Om du har frågor om rollen kan du höra av dig till Sandra Kristiansson, HR-generalist ([email protected]).

Vi ser fram emot att höra från dig, varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Webbutvecklare React

Ansök    Jan 13    Swace Digital AB    Frontend-utvecklare
Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React. Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.   Om rollen  Hos oss arbetar du i princip som en konsult med ... Visa mer
Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React.
Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.
 
Om rollen 
Hos oss arbetar du i princip som en konsult med den stora skillnaden att du sitter in-house på vårt kontor i Uppsala tillsammans med dina kollegor. Vi på Swace arbetar som teknisk partner till våra kunder och hjälper dem med deras digitalisering med vår kompetens inom teknik och design. Vårt fokus ligger på utveckling inom webb, appar och system.


I rollen som utvecklare kommer du att få hjälpa våra kunder att utveckla sina projekt utifrån deras önskemål och preferenser, främst inom webb. Till stor del använder vi oss av JavaScript-stacken, alltså React.js och Node.js. Du kommer delvis att få arbeta med Headless CMS som är Swace Digitals senaste webblösning och är den lösning vi använder på våra flesta nya projekt.


För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk utan arbetar för att alla hos oss ska bli breda specialister. På sikt är därför tanken att du kommer få prova på andra tekniker som vi sitter med, bland annat WordPress, PHP, iOS, Android, och React Native.


Projekten du kommer sitta med kommer att variera i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt beroende på det men du kommer alltid arbeta tillsammans med en projektledare.
 
Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack från tidigare arbete då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt, förmodligen inom både front-end och back-end. I denna roll söker vi specifikt efter erfarenhet av React. Har du erfarenhet av andra programmeringsspråk är det en bonus.


Vi ser även fram emot att höra av dig som är nyexaminerad och suttit i React på fritiden.


Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och ett tekniskt intresse är därför ett måste. Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc.
 
Om oss
Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Vi hjälper våra kunder med digitala lösningar och produkter, exempelvis appar, UX-design, systemutveckling och webbutveckling.


Sedan starten 2012 har vi hunnit bli 30 personer och vi planerar att fortsätta växa. De senaste två åren har vi blivit utnämnda till Gasellbolag av Di och Superföretag av Veckans affärer.


Hos oss får du en arbetsplats som vi utformar tillsammans. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. Vi är ett prestigelöst team med högt i tak och vi tror på frihet under ansvar. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har sammanhållning och allmänt en bra stämning. Det blir ju så mycket roligare att gå till jobbet då! De flesta hos oss är utvecklare med civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare.


Utöver våra kundprojekt har vi även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder. Visa mindre