Lediga jobb som Frontend-utvecklare i Uppsala

Se lediga jobb som Frontend-utvecklare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Systemutvecklare med inriktning frontend-utveckling

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
Universitetsbiblioteket är en integrerad del av Uppsala universitet.

Vi ansvarar för den vetenskapliga informationsförsörjningen inom universitetet samt stödjer forskning och utbildning. Vi är ca 180 anställda och omsätter ca 270 mnkr. Läs mer om oss: https://ub.uu.se

https://uu.varbi.com/center/tool/position/524338/edit/tab:2/Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet.

Inom avdelningen för digitalisering utvecklar vi två nationella system: DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet) och Alvin, en digital plattform för olika typer av kulturarvsmaterial. DiVA används vid ett 50-tal lärosäten, forskningsinstitut, myndigheter och museer för att samla och tillgängliggöra publikationer. DiVA finansieras och vidareutvecklas i samarbete, mellan anslutna medlemmar inom DiVA-konsortiet och ansvaret för förvaltning och utveckling ligger hos Uppsala universitet. Utvecklingen sker i ett tvärfunktionellt team som består av både utvecklare, support och andra roller. Vår nyutveckling är baserad på öppen källkod och vi gör nu en satsning för att föra över DIVA till en ny, egenutvecklad, teknisk plattform med förbättrad funktionalitet.

Vill du vara med i arbetet med vidareutvecklingen av det nationella systemet DiVA?

Arbetsuppgifter
Vi arbetar agilt med Scrum och arbetssätt hämtade från Extreme Programming och Lean UX. Nu vill vi förstärka vårt frontend-team med en utvecklare som vill arbeta utifrån programmeringsprinciper såsom TDD, clean code, parprogrammering och continuous integration.

Du kommer att arbeta i ett team av utvecklare med bred kompetens där vi har som mål att våra slutanvändare skall få en så väl fungerande och intuitiv produkt som möjligt. Du kommer att jobba på klientsidan med testdriven utveckling i TypeScript och React.

Användargränssnittets interaktionsdesign vägleds av en UX-grupp som nyttjar användarcentrerade metoder där du har möjlighet att delta och påverka. Det kan i framtiden även finnas möjlighet till backend-utveckling i Java.

Kvalifikationskrav

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
- God erfarenhet av utveckling med React eller liknande ramverk (t.ex. Vue)
- God erfarenhet av applikationsnära tekniker som JavaScript, CSS-in-JS, REST, Json
- Erfarenhet av och intresse för agila arbetsmetoder

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en utpräglad samarbetsförmåga är nödvändig. Vidare är du ansvarstagande, engagerad och driven i ditt sätt att arbeta, samt har en förmåga och ett intresse av att se nya möjligheter för verksamheten. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Kunskaper och erfarenheter inom:

- TypeScript, Jest, testing-library/react
- TDD, Clean code, Parprogrammering
- Användarcentrerade metoder, prototyping
- Erfarenhet och intresse av grafisk design i webbmiljö
- Git, Jenkins, Docker, Linux
- Erfarenhet av utveckling i Java

Ansökningsförfarande
Ansökan ska innehålla CV och personligt brev där du beskriver hur du uppfyller kraven i annonsen. Examensbevis ska bifogas. Andra betyg och intyg som styrker din ansökan kan bifogas.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala. Individuell lönesättning tillämpas.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Avdelningschef Daniel Wadskog, [email protected], 072-9999134.      

Välkommen med din ansökan senast den 17 augusti 2022, UFV-PA 2022/2655.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Frontend-utvecklare A/B-testning

Ansök    Jun 27    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 6 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som ku... Visa mer
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 6 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som kunden har efterfrågat och att tillsammans skapa en atmosfär av att ”inte bara vara ett vanligt konsultbolag”.
Türnpuu Consulting söker Frontendutvecklare med erfarenhet av A/B-testning
Vill du arbeta med e-handel och CRO tillsammans med spännande kunder, då är Türnpuu Consulting rätt plats för dig. All utveckling sker idag på plats på kontoret som ligger i Kristallen i Uppsala. Idag arbetar Türnpuu Consulting med de större e-handelssystemen på marknaden och är en få med lång erfarenhet av Dynamic Yeilds produkter med vilka de även är partner.
Du kommer att arbeta med kunder som lägger stor vikt vid att utveckla och förbättra sina e-handelslösningar.
Vi tror att du arbetat med utveckling av e-handelssystem under 4-5 år och känner dig redo för att ta dig an nästa utmaning. Du vill vara en del i ett mindre bolag som har stora ambitioner och vill växa. Teamet är tight och jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra. Türnpuu Consultings målsättning är att det alltid skall vara ett team som jobbar gentemot en kund för att ge denne en så bra leverans som möjligt. Att allt arbete sker inhouse skapar detta en väldigt bra grogrund för en bra teamkänsla.
Din profil
Du är en Frontend utvecklare
Du har erfarenhet av e-handelssystem
Du har erfarenhet av A/B-testning och analyser
Du är en fena på Javascript och CSS
Du känner dig bekväm med
GA
GTM
SPA
DevTools
Erfarenhet av Dynamic Yield ses som väldigt meriterande
Erfarenhet av Angular ses som meriterande
Du är flexibel, tar ett helhetsansvar och har lätt för att anpassa dig till förändringar när så krävs
Du är pragmatisk och lösningsorienterad
Du är driven och har en positiv och intresserad inställningAnsökan
I denna rekrytering samarbetar Türnpuu Consulting med rekryteringsföretaget Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Frontendutvecklare till Uppsala Universitet

Ansök    Jun 15    Randstad AB    Frontend-utvecklare
Arbetsbeskrivning Vill du vara med på en digitaliseringsresa och utveckla två nationella system hos ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning? Vill du bli en del av en samhällsviktig organisation med ett viktigt syfte? Då är rollen som Frontendutvecklare till Uppsala Universitet helt rätt för dig! Du kommer utgöra en viktigt del av vår IT-enhet och få vara med i vidareutvecklingen av vårt nationella system DiVA. Ansvarsområden Ino... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med på en digitaliseringsresa och utveckla två nationella system hos ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning? Vill du bli en del av en samhällsviktig organisation med ett viktigt syfte? Då är rollen som Frontendutvecklare till Uppsala Universitet helt rätt för dig! Du kommer utgöra en viktigt del av vår IT-enhet och få vara med i vidareutvecklingen av vårt nationella system DiVA.

Ansvarsområden
Inom avdelningen för digitalisering utvecklar vi två nationella system: DiVA (Digitala Vetenskapliga Arkivet) och Alvin, en digital plattform för olika typer av kulturarvsmaterial. DiVA används vid ett 50-tal lärosäten, forskningsinstitut, myndigheter och museer för att samla och tillgängliggöra publikationer. DiVA finansieras och vidareutvecklas i samarbete, mellan anslutna medlemmar inom DiVA-konsortiet och ansvaret för förvaltning och utveckling ligger hos Uppsala universitet. Utvecklingen sker i ett tvärfunktionellt team som består av både utvecklare, support och andra roller. Vår nyutveckling är baserad på öppen källkod och vi gör nu en satsning för att föra över DIVA till en ny, egenutvecklad, teknisk plattform med förbättrad funktionalitet där du kommer ha möjlighet att vara med att driva denna vidareutvecklingen framåt!

Sammanfattningsvis, kommer du alltså få arbeta i en bred roll och vi hoppas du vill vara med och ta vår utveckling till nya höjder!

Vi arbetar agilt med Scrum och arbetssätt hämtade från Extreme Programming och Lean UX. Nu vill vi förstärka vårt frontend-team med en utvecklare som vill arbeta utifrån programmeringsprinciper såsom TDD, clean code, parprogrammering, continuous integration och refaktorering. Du kommer att arbeta i ett team av utvecklare med bred kompetens där vi har som mål att våra slutanvändare skall få en så väl fungerande och intuitiv produkt som möjligt. Du kommer att jobba på klientsidan med testdriven utveckling i TypeScript och React. Användargränssnittets interaktionsdesign vägleds av en UX-grupp som nyttjar användarcentrerade metoder där du har möjlighet att delta och påverka. Det kan i framtiden även finnas möjlighet till backend-utveckling i Java.

Kvalifikationer
För att passa in i rollen ska du ha en eftergymnasial utbildning inom relevant område eller likvärdig erfarenhet från arbetslivet. Vi ser att du har flerårig erfarenhet som systemutvecklare och har arbetat med React eller liknande ramverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och en utpräglad samarbetsförmåga är nödvändig. Vidare är du ansvarstagande, engagerad och driven i ditt sätt att arbeta, samt har en förmåga och ett intresse av att se nya möjligheter för verksamheten. Du har troligtvis ett brett tekniskt kunnande som bidrar till att du har lätt för att sätta dig in i nya problemområden och kommer med nya lösningar på ett proaktivt sätt. Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska är en förutsättning.

Vi hoppas du vill utvecklas på lång sikt i vårt team där vi kan ge dig goda utvecklingsmöjligheter och chans att påverka till Uppsala Universitets IT-framtid!

Krav:
Eftergymnasial utbildning inom relevant område, eller motsvarande arbetslivserfarenhet
God erfarenhet av utveckling med React eller liknande ramverk (t.ex. Vue)
God erfarenhet av applikationsnära tekniker som JavaScript, CSS-in-JS, REST, Json
Erfarenhet av och intresse för agila arbetsmetoder
Kommunicerar obehindrat på Svenska och Engelska

Meriterande:
TypeScript, Jest, testing-library/react
TDD, Clean code, Parprogrammering
Användarcentrerade metoder, prototyping
Erfarenhet och intresse av grafisk design i webbmiljö
Git, Jenkins, Docker, Linux
Erfarenhet av utveckling i Java


Ansökan
Välkommen med din ansökan!
Urval sker löpande och vi önskar din ansökan snarast.
I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad Technologies, för frågor om rollen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Julia Rhönnstad, 0729872754, [email protected] 

Om företaget
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor. Visa mindre

Frontend-utvecklare A/B-testning

Ansök    Maj 5    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 6 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som ku... Visa mer
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 6 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som kunden har efterfrågat och att tillsammans skapa en atmosfär av att ”inte bara vara ett vanligt konsultbolag”.
Türnpuu Consulting söker Frontendutvecklare med erfarenhet av A/B-testning
Vill du arbeta med e-handel och CRO tillsammans med spännande kunder, då är Türnpuu Consulting rätt plats för dig. All utveckling sker idag på plats på kontoret som ligger i Kristallen i Uppsala. Idag arbetar Türnpuu Consulting med de större e-handelssystemen på marknaden och är en få med lång erfarenhet av Dynamic Yeilds produkter med vilka de även är partner.
Du kommer att arbeta med kunder som lägger stor vikt vid att utveckla och förbättra sina e-handelslösningar.
Vi tror att du arbetat med utveckling av e-handelssystem under 4-5 år och känner dig redo för att ta dig an nästa utmaning. Du vill vara en del i ett mindre bolag som har stora ambitioner och vill växa. Teamet är tight och jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra. Türnpuu Consultings målsättning är att det alltid skall vara ett team som jobbar gentemot en kund för att ge denne en så bra leverans som möjligt. Att allt arbete sker inhouse skapar detta en väldigt bra grogrund för en bra teamkänsla.
Din profil
Du är en Frontend utvecklare
Du har erfarenhet av e-handelssystem
Du har erfarenhet av A/B-testning och analyser
Du är en fena på Javascript och CSS
Du känner dig bekväm med
GA
GTM
SPA
DevTools
Erfarenhet av Dynamic Yield ses som väldigt meriterande
Erfarenhet av Angular ses som meriterande
Du är flexibel, tar ett helhetsansvar och har lätt för att anpassa dig till förändringar när så krävs
Du är pragmatisk och lösningsorienterad
Du är driven och har en positiv och intresserad inställningAnsökan
I denna rekrytering samarbetar Türnpuu Consulting med rekryteringsföretaget Capto HR. Då intervjuer sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Front End-utvecklare Telia ACE Online Channels

Ansök    Mar 8    Telia Sverige AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara med och utveckla Telia ACE - Nordens marknadsledande plattform för kundservice och digitala kundmöten? Jag heter Alexander Lind och jag har förmånen att leda ett mycket engagerat team som alltid sätter kundupplevelsen i centrum. Vi söker nu en ny Front-End-utvecklare till vårt kontor i Uppsala. Är det här din nästa möjlighet? Som en del av vårt team kommer du att jobba med utvecklingen av våra online-kanaler som knyter samman våra kunders web... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Telia ACE - Nordens marknadsledande plattform för kundservice och digitala kundmöten? Jag heter Alexander Lind och jag har förmånen att leda ett mycket engagerat team som alltid sätter kundupplevelsen i centrum. Vi söker nu en ny Front-End-utvecklare till vårt kontor i Uppsala.
Är det här din nästa möjlighet?
Som en del av vårt team kommer du att jobba med utvecklingen av våra online-kanaler som knyter samman våra kunders webb med Telia ACE. Online-kanalerna innefattar bland annat chatt, chattbot, sociala medier och skärmdelning. Som Front End-utvecklare kommer du vidareutveckla våra klienter tätt tillsammans i vårt utvecklingsteam och också i nära samarbete med andra team. Förutom utveckling ser vi gärna att du kan kliva in som Scrum Master i teamet vid behov.
Är det här du?
Livet på Telia handlar om utveckling och vi är på god väg att bli ett av Nordens främsta tech-bolag. För att göra ett bra jobb måste du förstå både teknologi, systemarkitektur och mänskligt beteende. Du gillar alla delar i processen och kan jobba på detaljnivå såväl som att tänka stort och konceptuellt och därigenom nå bra resultat. En av dina starkaste drivkrafter är att förstå användarens behov.
Dina personliga kompetenser:
Problemlösare
Flexibel
Målinriktad
Kommunikativ och lagspelare

Din erfarenhet:
Universitets- eller högskoleutbildning inom informationsteknologi, datavetenskap eller systemvetenskap
Utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Flera års erfarenhet av arbete som utvecklare inom t.ex. HTML, CSS, JavaScript, React och Vue
Erfarenhet som systemarkitekt och Scrum Master är meriterande
Domänkunskap inom kontaktcenter är meriterande
Erfarenhet från utveckling av B2B applikationer är meriterande

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-03-19.
Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity! Visa mindre

Front End-utvecklare Telia ACE Online Channels

Ansök    Jun 7    Telia Sverige AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara med och utveckla Telia ACE - Nordens marknadsledande plattform för kundservice och digitala kundmöten? Jag heter Alexander Lind och jag har förmånen att leda ett mycket engagerat team som alltid sätter kundupplevelsen i centrum. Vi söker nu en ny Front-End-utvecklare till vårt kontor i Uppsala. Är det här din nästa möjlighet? Som en del av vårt team kommer du att jobba med utvecklingen av våra online-kanaler som knyter samman våra kunders web... Visa mer
Vill du vara med och utveckla Telia ACE - Nordens marknadsledande plattform för kundservice och digitala kundmöten? Jag heter Alexander Lind och jag har förmånen att leda ett mycket engagerat team som alltid sätter kundupplevelsen i centrum. Vi söker nu en ny Front-End-utvecklare till vårt kontor i Uppsala.
Är det här din nästa möjlighet?
Som en del av vårt team kommer du att jobba med utvecklingen av våra online-kanaler som knyter samman våra kunders webb med Telia ACE. Online-kanalerna innefattar bland annat chatt, chattbot, sociala medier och skärmdelning. Som Front End-utvecklare kommer du vidareutveckla våra klienter tätt tillsammans i vårt utvecklingsteam och också i nära samarbete med andra team. Förutom utveckling ser vi gärna att du kan kliva in som Scrum Master i teamet vid behov.
Är det här du?
Livet på Telia handlar om utveckling och vi är på god väg att bli ett av Nordens främsta tech-bolag. För att göra ett bra jobb måste du förstå både teknologi, systemarkitektur och mänskligt beteende. Du gillar alla delar i processen och kan jobba på detaljnivå såväl som att tänka stort och konceptuellt och därigenom nå bra resultat. En av dina starkaste drivkrafter är att förstå användarens behov.
Dina personliga kompetenser:
Problemlösare
Flexibel
Målinriktad
Kommunikativ och lagspelare

Din erfarenhet:
Universitets- eller högskoleutbildning inom informationsteknologi, datavetenskap eller systemvetenskap
Utmärkt förmåga att kommunicera på svenska och engelska
Flera års erfarenhet av arbete som utvecklare inom t.ex. HTML, CSS, JavaScript, React och Vue
Erfarenhet som systemarkitekt och Scrum Master är meriterande
Domänkunskap inom kontaktcenter är meriterande
Erfarenhet från utveckling av B2B applikationer är meriterande

Intresserad?
Vi ser fram emot din ansökan. För att kunna hantera dina personuppgifter på ett säkert sätt, ber vi dig att ansöka via vårt rekryteringssystem. Vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via e-post eller andra kanaler. Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum är 2022-06-12.
Välkommen till Telia – Home to your next big opportunity! Visa mindre

Frontendutvecklare som konsult till välbetalda och spännande uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Frontendutvecklare. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Frontend-utvecklare

Om tjänsten Som frontend-utvecklare hos oss har du möjlighet att vidareutveckla de system som våra besökare och klienter ser samt de system vår personal arbetar i. Vi finns idag i 5 länder vilka vi tillhandahåller med adminpaneler, b2b- och b2c-system. Förutom att utveckla våra system är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser, arkitektur och andra delar som gör att vi kan hålla en hög kvalitet. Vi erbjuder dig - Att jobba in-house med långsik... Visa mer
Om tjänsten

Som frontend-utvecklare hos oss har du möjlighet att vidareutveckla de system som våra besökare och klienter ser samt de system vår personal arbetar i. Vi finns idag i 5 länder vilka vi tillhandahåller med adminpaneler, b2b- och b2c-system. Förutom att utveckla våra system är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser, arkitektur och andra delar som gör att vi kan hålla en hög kvalitet.Vi erbjuder dig
- Att jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.
- Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
- Stor flexibilitet kring arbetstider och remote arbete.
- Egna innovationstillfällen på arbetstid.
- Utvecklingsmöjligheter genom betalda kurser och utbildningar.
- Roliga teambuilding-aktiviteter i form av konferenser, padelturneringar, afterworks, Escape room m.m.
- Friskvårdstimme varje vecka och självklart friskvårdsbidrag.
Vad du kommer göra
Du kommer att ingå i ett svensktalande team med tre andra frontend-utvecklare där vi utvecklar våra olika frontend-system skrivna i Vue / Nuxt och React. Vi arbetar för att övergå mer och mer till Vue / Nuxt. Du kommer att arbeta med både utveckling av nya funktioner och erbjudanden samt vidareutveckling av existerande system.

I utvecklingsteamet är vi dessutom två mobilapp-utvecklare (Flutter), tre backend-utvecklare, en UX-designer och två produktägare. Vi strävar hela tiden efter att göra bra teknikval inför de utmaningar som vi möter.

Teamet arbetar agilt och utvecklar tjänster för våra egenanställda och ansvarar för hela utvecklingsprocessen från idé till release. Som utvecklare i teamet har du därför nära till beslut och får arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.

Tjänsten är placerad på Frilans Finans huvudkontor i Uppsala. Det finns även möjlighet att till viss del arbeta remote samt under perioder arbeta på våra kontor i Stockholm och i Nice.

Vem du är
Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv. Vi tror att du är prestigelös i det du gör samt trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och där du tar egna initiativ - samtidigt som du gillar att vara en del av teamet!

Din tidigare erfarenhet
- Har minst 2 års erfarenhet av Vue eller React (Javascript)
- Har erfarenhet av State-management (exempelvis Vuex och Redux)
- Har erfarenhet av låta frontend kommunicera med backend genom API anrop
- Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med automatiska tester
- Meriterande om du har erfarenhet av flera tekniker från vår teknikstack (Nuxt, Cypress, Node, Docker, GitLab Pipelines, Storyblok)


Vilka vi är
Frilans Finans är Sveriges största organisation för egenanställda med en omsättning på 1,5 miljarder SEK. Vi gör det möjligt för människor att på ett enkelt, roligt och tryggt sätt kunna bedriva verksamhet och fakturera utan företag. Sedan vi startade 1999 har vi hjälpt över hundratusen egenanställda att arbeta på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. På Frilans Finans är vi ca 50 st anställda och vi har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm och Nice.

Varmt välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan via formuläret nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start i mitten av januari 2022 så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frontend Developer

Ansök    Feb 23    Etraveli Group AB    Frontend-utvecklare
Who we are Etraveli Group is a leading global technology provider for Flights focused on offering the best possible flight content delivered through flexible tech solutions. We are the preferred partner of some of the world’s biggest technology companies, airlines, hotel chains and car rental companies. In order to stay competitive, we are looking for an experienced React developer to join our product team in Gothenburg. Benefits Working at the leading Eur... Visa mer
Who we are
Etraveli Group is a leading global technology provider for Flights focused on offering the best possible flight content delivered through flexible tech solutions. We are the preferred partner of some of the world’s biggest technology companies, airlines, hotel chains and car rental companies. In order to stay competitive, we are looking for an experienced React developer to join our product team in Gothenburg.
Benefits
Working at the leading European OTA in selling flight tickets, means being part of a fantastic group of professionals, all of us with different skills and personalities and we believe that it is precisely this that makes us a great team. We offer you:
Office in the City – We are located on Kungsgatan in central Gothenburg, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Conferences – We believe in personal development and continuous education. As an employee, you receive a generous budget each year to spend at conferences, online courses or other means to learn new things. In addition to this, we continuously organize internal trainings and workshops so that we can learn from each other.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.
Hackaton and Dev week – We believe in fostering creativity and testing new things. Therefore, we have recurring Hackaton and Dev weeks where the teams decide what they want to work on.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!
Position Summary
We are looking for a passionate Frontend developer to join our growing team. The position involves working on cutting edge web technologies, developing/maintaining our front-end software systems and facing fresh challenges along with your team members every day. The successful candidate must be knowledgeable in the field of software development and eager to contribute & work in a fast-paced, ever changing environment.
What you will be doing
You will be part of a cross-functional agile team responsible for the entire development life cycle including analysis, design, implementation and testing.
You will work closely with other software developers, product owners and UX designers
You will be reviewing code, and your code will be reviewed.
You will meddle with various technologies such as React, Javascript, Redux, Jest, TestCafe, and other innovative technologies.

Requirements
You are a front-end developer with 3+ years of previous working experience in web technologies.
You have 1+ year of experience with React.
You have experience with Jest or another Javascript testing framework.
You possess a good understanding of Javascript best practices.
You are comfortable working with Git using the command line.
You take pride in and set a high standard for your work.
You can present your thoughts and ideas to an audience as well as incorporate feedback into a working solution.
You are a team player, keen to learn, and share your knowledge effectively with the rest of your team.
You have excellent communication skills in English.

Awesome but not necessary:
Familiarity with GraphQL will be a plus.
Any previous Java experience could also be a plus.

Benefits
Working at the leading European OTA in selling flight tickets, means being part of a fantastic group of professionals, all of us with different skills and personalities and we believe that it is precisely this that makes us a great team. We offer you:
Office in the City – We are located on Kungsgatan in central Gothenburg, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Conferences – We believe in personal development and continuous education. As an employee, you receive a generous budget each year to spend at conferences, online courses or other means to learn new things. In addition to this, we continuously organize internal trainings and workshops so that we can learn from each other.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.
Hackaton and Dev week – We believe in fostering creativity and testing new things. Therefore, we have recurring Hackaton and Dev weeks where the teams decide what they want to work on.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group! Visa mindre

Java Fullstack Developer som konsult till välbetalda och spännande uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Java Fullstack Developer. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Frontend-utvecklare till REKYL

Ansök    Feb 17    Schotte Systems AB    Frontend-utvecklare
Börja jobba som frontend i ett av Uppsalas starkaste växande företag, där du inte bara utvecklar produkter utan även dig själv. Vi på Schotte Systems AB vill ha några nya kollegor! Följ med på vår resa nu när vi bygger ut vårt starka utvecklarteam, där kunskapsdelning är en viktig faktor för att kunna utveckla dig själv och andra. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på om våra anställda är glada, så blir även våra kunder glada. Nu söker ... Visa mer
Börja jobba som frontend i ett av Uppsalas starkaste växande företag, där du inte bara utvecklar produkter utan även dig själv.
Vi på Schotte Systems AB vill ha några nya kollegor! Följ med på vår resa nu när vi bygger ut vårt starka utvecklarteam, där kunskapsdelning är en viktig faktor för att kunna utveckla dig själv och andra. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på om våra anställda är glada, så blir även våra kunder glada.

Nu söker vi just Dig, kära frontend-utvecklare som även kan tänka sig fullstack-utveckling. Vi erbjuder:
Balans i arbetslivet, med flexibla arbetstider efter dina behov
En utvecklande arbetsmiljöTjänsten:
Vi expanderar och söker nu en frontend för en heltidstjänst. Vi har ett flertal projekt på gång som kräver användarvänliga och attraktiva användargränssnitt, därför behöver vi dig, en person med erfarenhet av Angular. Som utvecklare har du en god förmåga att utveckla moderna gränssnitt och ta fram smarta funktioner utifrån ett användarperspektiv och har en stark känsla för stil och form.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Att implementera GUI:t i den teknologi vi använder och skapa relevanta bilder, ikoner och andra grafiska detaljer
Att utveckla webb­appar samt webbsidor med Angular
Att ansvara för dataprotokollet till/från apparna/webbsidorna så att dessa kan kommunicera med våra backend­servrar
Att ha visst ansvar för backend-­implementationen (webservices)
Att ta en ledande och pro­aktiv roll för utvecklingen av våra appar och webbsidor


Din profil:
Det vi söker är någon som är noggrann och strukturerad och som tycker om att lära nya saker och uppskattar utmaningar.
Du är flexibel och kan planera din egen tid och tar gärna ansvar och driver saker framåt.
Mycket goda kunskaper av utveckling i Angular (3+ års erfarenhet)
Mycket goda kunskaper i CSS3, Javascript, HTML5 och Typescript


Meriterade kunskaper
Fullstackutvecklare (.Net Core Backend)
Erfarenhet av arbete mot -­databaser
Testdriven utveckling
ASP Classic
NG Zorro
Cordova
Kunskaper i LinuxAnsökan
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placering: Kontor i Uppsala
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Ansökan skickas till [email protected]
Eventuella frågor skickas till [email protected]
Vi avböjer förfrågningar från rekryteringsfirmor Visa mindre

.Net Full Stack Devoloper som konsult till välbetalda uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som .Net Full Stack Devoloper. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Webbutvecklare

Institutet för språk och folkminnen (Isof) söker en webbutvecklare till Avdelningen för digital utveckling och kommunikation i Uppsala. Isof har många spännande projekt på gång och står inför nya utmaningar. Dina arbetsuppgifter Som webbutvecklare kommer du att arbeta löpande med utveckling av myndighetens digitala språk- och arkivtjänster. Du kommer även att förstärka aktuella och pågående projekt som finns på myndigheten. Du behärskar teknisk webbdesign... Visa mer
Institutet för språk och folkminnen (Isof) söker en webbutvecklare till Avdelningen för digital utveckling och kommunikation i Uppsala. Isof har många spännande projekt på gång och står inför nya utmaningar.

Dina arbetsuppgifter
Som webbutvecklare kommer du att arbeta löpande med utveckling av myndighetens digitala språk- och arkivtjänster. Du kommer även att förstärka aktuella och pågående projekt som finns på myndigheten. Du behärskar teknisk webbdesign och har vana av att göra behovsanalys inför utveckling av användargränssnitt. I det varierande arbetet ingår också att programmera, genomföra tester, säkerställa drift och hantera databaser. Mycket av arbetet innebär att tillgängliggöra material från myndighetens arkivsamlingar, utveckla metoder för inhämtning och strukturering av data, utveckla målgruppsanpassade och användarvänliga gränssnitt samt säkerställa hållbar systemförvaltning. I arbetet har du nära samarbete med myndighetens systemutvecklare, kommunikatörer och forskare. 

Din bakgrund
Vi söker dig som har:


• akademisk utbildning inom IT-området eller för tjänsten annan relevant utbildning
• mycket god svenska i tal och skrift
• flerårig arbetslivserfarenhet som webbutvecklare
• mycket god erfarenhet av CMS-verktyget SiteVision eller liknande webbpubliceringsverktyg
• erfarenhet av CSS, Django, ElasticSearch, GIS, HTML, Javascript, Leaflet, Linux, My, React och Python
• erfarenhet av webbutveckling inom digital humaniora
• erfarenhet av att utveckla publika karttjänster
• mycket god kunskap om webbtillgänglighetsdirektivet
• kunskap om UX

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet inom offentlig verksamhet.

Dina egenskaper
Som person är du lösningsorienterad och för att nå resultat driver du ditt arbete framåt på ett ansvarsfullt, noggrant och strukturerat sätt. Det viktigt att du gillar att samarbeta med olika typer av människor och att du vill lösa stora och små utmaningar med kommunikativa metoder och digitala verktyg. Därutöver ser vi gärna att du har ett genuint intresse för språk och kultur. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Isof
Isofs uppdrag är att samla in, bygga upp och sprida kunskap om språk och kultur i Sverige. Vi finns till för alla och är en resurs för många yrkesgrupper, föreningar och organisationer. Vi bistår regeringen med underlag och ger stöd till andra myndigheter. Vi finns på tre orter i Sverige: Göteborg, Stockholm och Uppsala. Läs mer om oss på vår webbplats isof.se/uppdrag

Övrigt
Anställningen är på heltid och tillsvidare, med en provanställning på 6 månader. Tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är placerad på Institutet för språk och folkminnen, vid Avdelningen för digital utveckling och kommunikation i Uppsala. En del resor kan förekomma, framför allt till våra avdelningar i Göteborg och Stockholm.

Är du intresserad?
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Ulrika Sjöberg, 076-786 86 92 eller personalspecialist Cimen Gustafsson, 070-235 79 04. Fackliga kontaktpersoner är Eleonor Karman (ST) 070-559 96 23 och Linnea Skagerberg (Saco) 08-480 040 06. 

Välkommen att skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev genom att registrera dig i rekryteringsverktyget. Sista ansökningsdag är 2022-02-08. I ditt CV ska det tydligt framgå år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Ladda även upp examensbevis/betyg om det är ett krav i tjänsten. Visa mindre

Frontend developer with UX skills

Ansök    Jan 27    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future. We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction. You will be part of our growing Digital Services team in the Uppsala area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from dif... Visa mer
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future.

We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction.

You will be part of our growing Digital Services team in the Uppsala area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from different areas of expertise and our ambition is to build a strong team with skills ranging from digital strategy, project management to software and emerging tech. We also have a long history of working with embedded software to create connected and smart products.

Read more about what we do within the digital services area at Semcon here. (https://semcon.com/digital-hub/)

What you’ll do

- Design and build new services for our clients or in-house projects
- Work in a DevOps culture to build and scale tools and libraries to improve developer and user experience
- Collaborate with team members to provide and receive architecture-level and code-level feedback
- Having fun!


We look beyond your resume, but here is a starting point.

- 3 + years of software development experience
- Experience in frontend frameworks such as Angular, React, Vue
- Familiarity with many of the following: Javascript, Sass, Bem, Atomic web design, Typescript, Swift, Java, Css3 2.0, PWA
- Some experience of interface development within IOS and Android
- Familiarity with the principles of agile and lean development methodologies
- Great communication skills in English and Swedish


We strongly believe that diversity of background, experience and perspectives is important to create excellent user experiences and to make Semcon a great place to work.

Does it sound interesting? If you are interested in joining our team, just apply with your CV or LinkedIn below, or contact Tran to learn more!

Tran Cam
Area Manager Digital Services
[email protected] Visa mindre

Java Fullstack Developer som konsult till välbetalda och spännande uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Java Fullstack Developer. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Frontend-utvecklare

Om tjänsten Som frontend-utvecklare hos oss har du möjlighet att vidareutveckla de system som våra besökare och klienter ser samt de system vår personal arbetar i. Vi finns idag i 5 länder vilka vi tillhandahåller med adminpaneler, b2b- och b2c-system. Förutom att utveckla våra system är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser, arkitektur och andra delar som gör att vi kan hålla en hög kvalitet. Vi erbjuder dig - Att jobba in-house med långsik... Visa mer
Om tjänsten

Som frontend-utvecklare hos oss har du möjlighet att vidareutveckla de system som våra besökare och klienter ser samt de system vår personal arbetar i. Vi finns idag i 5 länder vilka vi tillhandahåller med adminpaneler, b2b- och b2c-system. Förutom att utveckla våra system är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser, arkitektur och andra delar som gör att vi kan hålla en hög kvalitet.Vi erbjuder dig
- Att jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.
- Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
- Stor flexibilitet kring arbetstider och remote arbete.
- Egna innovationstillfällen på arbetstid.
- Utvecklingsmöjligheter genom betalda kurser och utbildningar.
- Roliga teambuilding-aktiviteter i form av konferenser, padelturneringar, afterworks, Escape room m.m.
- Friskvårdstimme varje vecka och självklart friskvårdsbidrag.
Vad du kommer göra
Du kommer att ingå i ett svensktalande team med tre andra frontend-utvecklare där vi utvecklar våra olika frontend-system skrivna i Vue / Nuxt och React. Vi arbetar för att övergå mer och mer till Vue / Nuxt. Du kommer att arbeta med både utveckling av nya funktioner och erbjudanden samt vidareutveckling av existerande system.

I utvecklingsteamet är vi dessutom två mobilapp-utvecklare (Flutter), tre backend-utvecklare, en UX-designer och två produktägare. Vi strävar hela tiden efter att göra bra teknikval inför de utmaningar som vi möter.

Teamet arbetar agilt och utvecklar tjänster för våra egenanställda och ansvarar för hela utvecklingsprocessen från idé till release. Som utvecklare i teamet har du därför nära till beslut och får arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.

Tjänsten är placerad på Frilans Finans huvudkontor i Uppsala. Det finns även möjlighet att till viss del arbeta remote samt under perioder arbeta på våra kontor i Stockholm och i Nice.

Vem du är
Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv. Vi tror att du är prestigelös i det du gör samt trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och där du tar egna initiativ - samtidigt som du gillar att vara en del av teamet!

Din tidigare erfarenhet
- Har minst 2 års erfarenhet av Vue eller React (Javascript)
- Har erfarenhet av State-management (exempelvis Vuex och Redux)
- Har erfarenhet av låta frontend kommunicera med backend genom API anrop
- Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med automatiska tester
- Meriterande om du har erfarenhet av flera tekniker från vår teknikstack (Nuxt, Cypress, Node, Docker, GitLab Pipelines, Storyblok)


Vilka vi är
Frilans Finans är Sveriges största organisation för egenanställda med en omsättning på 1,5 miljarder SEK. Vi gör det möjligt för människor att på ett enkelt, roligt och tryggt sätt kunna bedriva verksamhet och fakturera utan företag. Sedan vi startade 1999 har vi hjälpt över hundratusen egenanställda att arbeta på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. På Frilans Finans är vi ca 50 st anställda och vi har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm och Nice.

Varmt välkommen med din ansökan!
Skicka in din ansökan via formuläret nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start i mitten av januari 2022 så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frontend-Fullstackutvecklare

Ansök    Dec 23    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 5 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som ku... Visa mer
Türnpuu Consulting AB är ett Uppsalabaserat konsultföretag som arbetar inom webbutveckling, konverteringsoptimering, personalisering och A/B-tester med fokus på e-handelskunder. Företaget består idag av 5 utvecklare och en administratör. Türnpuu Consulting AB har kraftiga expansionsplaner och räknar med att under 2024 vara 13-14 personer och omsätta cirka 20 miljoner. Man eftersträvar en företagskultur som innebär att man alltid skall överträffa det som kunden har efterfrågat och att tillsammans skapa en atmosfär av att ”inte bara vara ett vanligt konsultbolag”


Türnpuu Consulting söker Frontend- / Fullstackutvecklare
Är du intresserad av att arbeta med e-handel och CRO tillsammans med spännande kunder, då är Türnpuu Consulting rätt plats för dig. All utveckling sker idag på plats på kontoret som ligger i Kristallen i Uppsala. Idag arbetar Türnpuu Consulting med flera större e-handelssystem på marknaden och är en av få med lång erfarenhet av Dynamic Yields produkter, vilka de även är partner med.
Du kommer att arbeta med spännande kunder som lägger stor vikt vid att utveckla och förbättra sina e-handelslösningar.
Vi tror att du arbetat med utveckling under minst 5 år och känner dig redo för att dig an nästa utmaning. Du vill vara en del i ett mindre bolag som har stora ambitioner och vill växa. Teamet är tight och jobbar tätt tillsammans och stöttar varandra. Türnpuu Consultings målsättning är att det alltid skall vara ett team som jobbar gentemot en kund för att ge denne en så bra leverans som möjligt. Att allt arbete sker inhouse skapar detta en väldigt bra grogrund för en bra teamkänsla.
Din profil
Du är en Fullstack- eller Frontendutvecklare
Du är en fena på Javascript
Du känner dig bekväm med ett flertal Frameworks – såsom
Angular
React
Node
Behärskar du Java ses det som meriterande
Du är flexibel, tar ett helhetsansvar och har lätt för att anpassa dig till förändringar när så krävs
Du är pragmatisk och lösningsorienterad
Du är driven och har en positiv och intresserad inställning Visa mindre

Två fullstack webbutvecklare till teamfokuserat bolag

Ansök    Jan 24    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare i självständiga team, som vinner tillsammans! Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig! - Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider. - Central & utvecklande roll i uppdragen. - Agil full stack webbutveckling. - Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållnin... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare i självständiga team, som vinner tillsammans!

Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig!

- Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider.
- Central & utvecklande roll i uppdragen.
- Agil full stack webbutveckling.
- Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning.
- Ett trevligt kontor i centrala Uppsala
- Varierande & utvecklande uppdrag


Vad du kommer jobba med.
Du kommer jobba med kundanpassad systemutveckling, där webben dominerar. Du kommer arbeta både i team och på egen hand. Kamratskap och sammanhållningen är A och O tillsammans med dina kollegor som är teknikhungriga teamspelare.

Kunder varierar från stora multinationella företag till rikstäckande och lokala företag.

Vad erbjuder de dig?

Arbete inhouse på företagets fräscha kontor (när inte Corona sätter stopp för det) centralt i Uppsala, 20-talet trevliga kollegor samt mycket frihet under ansvar.
Varierande, utvecklande och spännande uppdrag med agilt arbete där man jobbar nära kunden. Din förmåga att kommunicera med kollegor och kunder är därför en mycket viktig del.

Vem är du?

För att trivas, prestera och utvecklas i jobbet bör detta passa in på dig:
Du är positiv, social och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad liksom att du har stort intresse för problemlösning är också grundläggande egenskaper.
Även en mer junior utvecklare med stor framåtanda, samarbetsförmåga och kunskapstörst skulle passa in och utvecklas i gruppen.

Det är viktigt för rollen att du har god kunskap om och erfarenhet av

- C#, Javascript, Angular, CSS, HTML, CSS, (databaser), Entity Framework
- Skräddarsydda webbsystem, webbsidor, e-handel, Apier och även app-utveckling om man önskar hålla på med det.


Är detta du

Skicka in din ansökan så tar vi ett samtal som första steg.
Detta är rekrytering för anställning i företaget. Omfattningen är 100% (Kan eventuellt anpassas).
Vi rekryterar så snart vi hittar rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan" eller liknande.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Det är då medarbetare och företag får bästa resultat.

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Två fullstack webbutvecklare till teamfokuserat bolag

Ansök    Dec 15    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare i självständiga team, som vinner tillsammans! Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig! - Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider. - Central & utvecklande roll i uppdragen. - Agil full stack webbutveckling. - Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållnin... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare i självständiga team, som vinner tillsammans!

Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig!

- Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider.
- Central & utvecklande roll i uppdragen.
- Agil full stack webbutveckling.
- Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning.
- Ett trevligt kontor i centrala Uppsala
- Varierande & utvecklande uppdrag


Vad du kommer jobba med.
Du kommer jobba med kundanpassad systemutveckling, där webben dominerar. Du kommer arbeta både i team och på egen hand. Kamratskap och sammanhållningen är A och O tillsammans med dina kollegor som är teknikhungriga teamspelare.

Kunder varierar från stora multinationella företag till rikstäckande och lokala företag.

Vad erbjuder de dig?

Arbete inhouse på företagets fräscha kontor (när inte Corona sätter stopp för det) centralt i Uppsala, 20-talet trevliga kollegor samt mycket frihet under ansvar.
Varierande, utvecklande och spännande uppdrag med agilt arbete där man jobbar nära kunden. Din förmåga att kommunicera med kollegor och kunder är därför en mycket viktig del.

Vem är du?

För att trivas, prestera och utvecklas i jobbet bör detta passa in på dig:
Du är positiv, social och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad liksom att du har stort intresse för problemlösning är också grundläggande egenskaper.
Även en mer junior utvecklare med stor framåtanda, samarbetsförmåga och kunskapstörst skulle passa in och utvecklas i gruppen.

Det är viktigt för rollen att du har god kunskap om och erfarenhet av

- C#, Javascript, Angular, CSS, HTML, CSS, (databaser), Entity Framework
- Skräddarsydda webbsystem, webbsidor, e-handel, Apier och även app-utveckling om man önskar hålla på med det.


Är detta du

Skicka in din ansökan så tar vi ett samtal som första steg.
Detta är rekrytering för anställning i företaget. Omfattningen är 100% (Kan eventuellt anpassas).
Vi rekryterar så snart vi hittar rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan" eller liknande.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Det är då medarbetare och företag får bästa resultat.

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Frontend developer with UX skills

Ansök    Dec 7    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future. We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction. You will be part of our growing Digital Services team in the Uppsala area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from dif... Visa mer
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future.

We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction.

You will be part of our growing Digital Services team in the Uppsala area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from different areas of expertise and our ambition is to build a strong team with skills ranging from digital strategy, project management to software and emerging tech. We also have a long history of working with embedded software to create connected and smart products.

Read more about what we do within the digital services area at Semcon here. (https://semcon.com/digital-hub/)

What you’ll do

- Design and build new services for our clients or in-house projects
- Work in a DevOps culture to build and scale tools and libraries to improve developer and user experience
- Collaborate with team members to provide and receive architecture-level and code-level feedback
- Having fun!


We look beyond your resume, but here is a starting point.

- 3 + years of software development experience
- Experience in frontend frameworks such as Angular, React, Vue
- Familiarity with many of the following: Javascript, Sass, Bem, Atomic web design, Typescript, Swift, Java, Css3 2.0, PWA
- Some experience of interface development within IOS and Android
- Familiarity with the principles of agile and lean development methodologies
- Great communication skills in English and Swedish


We strongly believe that diversity of background, experience and perspectives is important to create excellent user experiences and to make Semcon a great place to work.

Does it sound interesting? If you are interested in joining our team, just apply with your CV or LinkedIn below, or contact Tran to learn more!

Tran Cam
Area Manager Digital Services
[email protected] Visa mindre

Frontend / Utvecklare / Developer

Ansök    Dec 1    AFRY AB    Frontend-utvecklare
Företagsbeskrivning På AFRY samlar vi ledande digital expertis och teknologier i AFRY X. Den nya divisionen AFRY X är en digital ledare och experthubb inom industriell IoT, AI, design och cybersäkerhet som hjälper kunder att accelerera sin digitala transformation. AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infrast... Visa mer
Företagsbeskrivning
På AFRY samlar vi ledande digital expertis och teknologier i AFRY X. Den nya divisionen AFRY X är en digital ledare och experthubb inom industriell IoT, AI, design och cybersäkerhet som hjälper kunder att accelerera sin digitala transformation.
AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.
Jobbeskrivning
Vi har stora möjligheter för dig som arbetar med Frontend-utveckling och känner dig hemma i rollen som utvecklare. Vi behöver träffa dig för att speca vilket projekt som passar just dig, men sammantaget arbetar vi med avancerade system som ställer höga krav på tillgänglighet och effektivitet. Gemensamt för alla våra projekt är att du kommer arbeta agilt i team med fokus på kvalitet.
Du kommer att ingå i vårt team av utvecklare på Uppsalakontoret som arbetar med utvecklingsprojekt såväl internt som ute hos våra kunder. Vi erbjuder vi bland annat uppdrag inom försvarsindustrin, medtech, fordonsindustrin, fastighetsbranschen och life science. På kontoret bedrivs även flertalet uppdrag som rör Sveriges säkerhet, vilket medför att svenskt medborgarskap krävs.
Kravspecifikation
Vi söker dig som de senaste åren arbetat som utvecklare med tyngd på Frontend och som vill fortsätta utvecklas i rollen. Vi tror det är ett vinnande koncept om du är en person som trivs i rollen som konsult och är genuint intresserad av hur utveckling kan bidra till vår egen och våra kunders framgång. Våra värdeord Brave, Devoted, Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Som medarbetare hos oss behöver du ha ett öppet sinne inför att sätta dig in i nya sammanhang och läsa in dig på nya tekniker då det är en stor del av din vardag som konsult.
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet i det du tar dig an.
Profil
Eftergymnasial examen inom Data/IT
Minst 4 års aktuell erfarenhet av Frontend utveckling
HTML, CSS, JavaScript och TypeScript
Angular (version 8 eller senare)
Svenskt medborgarskap (krävs i våra säk-uppdrag)

Meriterande
Azure DevOps
Bootstrap
React.js
GIS
Erfarenhet av CSS Pre-processors som SASS/LESS/el. liknande

Ytterligare information
Förutom vårt utvecklarteam med 15 personer i Uppsala, hittar du inom affärsområdet IT Solutions ytterligare drygt 450 kompetenta och engagerade kollegor över Sverige! Vi spänner över hela utvecklingskedjan med experter inom krav, test, projektledning, utveckling, arkitektur, cybersäkerhet, AI/ML m.m.
Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt! Som anställd hos oss får du t.ex.:
28 dagars semester och ledigt dag före julafton
Balans i arbetslivet
Tillgång till stort utbud aktiviteter genom vår sociala klubb: Club AFRY, till exempel Hackathons, yoga, restaurangbesök med mera
Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år
Ett enormt nätverk av tekniska experter med + 16 000 kollegor med kontor i 50 länder och projekt i 100

Utöver att du får fina kollegor och en sund arbetsmiljö där vi värderar gemenskap och balans mellan arbete och fritid, får du även möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade chefer. Håll i dig, för hos oss i Stockholm/Uppsala arbetar Mattias, Jenny, Magnus, Fabian, Oscar, Anneli, Jens, Johan, Maria, Jan-Olof, Kajsa, Henrik och Magdalena för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb hos våra kunder och att introducera dig till vår del av AFRY.
Varmt välkommen till oss på IT Solutions!
Om rekryteringsprocessen:
Första avstämning, två intervjusteg (IRL eller på Teams beroende på situation), ett tekniskt test på distans samt referenstagning. I vår jobbansökningsguide kan du hitta mer information om rekrytering inom AFRY: https://afry.com/en/join-us/job-application-guide
Kontaktuppgifter för frågor
[email protected] (Recruitment & HR)
Magdalenas LinkedIn
[email protected] (Rekryterande chefer)
Jens LinkedIn
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Frontend Developer with UX skills

Ansök    Okt 27    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future. We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction. You will be part of our growing Digital Services team in the Stockholm area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from d... Visa mer
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future.

We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction.

You will be part of our growing Digital Services team in the Stockholm area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from different areas of expertise and our ambition is to build a strong team with skills ranging from digital strategy, project management to software and emerging tech. We also have a long history of working with embedded software to create connected and smart products.

Read more about what we do within the digital services area at Semcon here. (https://semcon.com/digital-hub/)

What you’ll do

- Design and build new services for our clients or in-house projects
- Work in a DevOps culture to build and scale tools and libraries to improve developer and user experience
- Collaborate with team members to provide and receive architecture-level and code-level feedback
- Having fun!


We look beyond your resume, but here is a starting point.

- 3 + years of software development experience
- Experience in frontend frameworks such as Angular, React, Vue
- Familiarity with many of the following: Javascript, Sass, Bem, Atomic web design, Typescript, Swift, Java, Css3 2.0, PWA
- Some experience of interface development within IOS and Android
- Familiarity with the principles of agile and lean development methodologies
- Great communication skills in English and Swedish


We strongly believe that diversity of background, experience and perspectives is important to create excellent user experiences and to make Semcon a great place to work.

Does it sound interesting? Apply today. If you are interested in joining our team, just apply with your CV or LinkedIn below, or contact Tran to learn more!

Tran Cam
Area Manager Digital Services
[email protected] Visa mindre

Junior frontendutvecklare

Ansök    Okt 26    Stardots AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare. Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter. Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som... Visa mer
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare.
Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech.
Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter.
Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som ger personer med Neurologiska sjukdommar en bättre vardag. Just nu utvecklar vi mjukvara som skall förbättra vardagen för personer med parkinsons sjukdom.
Vi söker nu junior utvecklare med ca 2 års arbetslivserfarenhet som frontendutvecklare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
Flutter
Dart
UX-Design
git
Scrum, Agile

Din utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning (högskola eller universitet) inom systemutvecklingsområdet.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av frontendutveckling.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av UX-Design.
Egna fritidsprojekt inom programmering är meriterande.

Skicka ett mail med ansökan till [email protected]
Bifoga CV
Uppge eventuella löneanspråk

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Jann Tyberg [email protected]
Adress:
Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala Visa mindre

Två fullstack webbutvecklare med teamkänsla sökes

Ansök    Nov 19    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare som vinner tillsammans! Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig! - Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider. - Central & utvecklande roll i uppdragen. - Agil full stack webbutveckling. - Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning. - Ett trevligt kont... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare som vinner tillsammans!

Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig!

- Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider.
- Central & utvecklande roll i uppdragen.
- Agil full stack webbutveckling.
- Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning.
- Ett trevligt kontor i centrala Uppsala
- Varierande & utvecklande uppdrag


Vad du kommer jobba med.
Du kommer jobba med kundanpassad systemutveckling, där webben dominerar. Du kommer arbeta både i team och på egen hand. Kamratskap och sammanhållningen är A och O tillsammans med dina kollegor som är teknikhungriga teamspelare.

Kunder varierar från stora multinationella företag till rikstäckande och lokala företag.

Vad erbjuder de dig?

Arbete inhouse på företagets fräscha kontor (när inte Corona sätter stopp för det) centralt i Uppsala, 20-talet trevliga kollegor samt mycket frihet under ansvar.
Varierande, utvecklande och spännande uppdrag med agilt arbete där man jobbar nära kunden. Din förmåga att kommunicera med kollegor och kunder är därför en mycket viktig del.

Vem är du?

För att trivas, prestera och utvecklas i jobbet bör detta passa in på dig:
Du är positiv, social och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad liksom att du har stort intresse för problemlösning är också grundläggande egenskaper.
Även en mer junior utvecklare med stor framåtanda, samarbetsförmåga och kunskapstörst skulle passa in och utvecklas i gruppen.

Det är viktigt för rollen att du har god kunskap om och erfarenhet av

- C#, Javascript, Angular, CSS, HTML, CSS, (databaser), Entity Framework
- Skräddarsydda webbsystem, webbsidor, e-handel, Apier och även app-utveckling om man önskar hålla på med det.


Är detta du

Skicka in din ansökan så tar vi ett samtal som första steg.
Detta är rekrytering för anställning i företaget. Omfattningen är 100% (Kan eventuellt anpassas).
Vi rekryterar så snart vi hittar rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan" eller liknande.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Det är då medarbetare och företag får bästa resultat.

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Junior frontendutvecklare

Ansök    Okt 26    Stardots AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare. Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter. Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som... Visa mer
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare.
Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech.
Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter.
Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som ger personer med Neurologiska sjukdommar en bättre vardag. Just nu utvecklar vi mjukvara som skall förbättra vardagen för personer med parkinsons sjukdom.
Vi söker nu junior utvecklare med ca 2 års arbetslivserfarenhet som frontendutvecklare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
Flutter
Dart
UX-Design
git
Scrum, Agile

Din utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning (högskola eller universitet) inom systemutvecklingsområdet.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av frontendutveckling.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av UX-Design.
Egna fritidsprojekt inom programmering är meriterande.

Skicka ett mail med ansökan till [email protected]
Bifoga CV
Uppge eventuella löneanspråk

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Jann Tyberg [email protected]
Adress:
Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala Visa mindre

Frontend Developer with UX skills

Ansök    Okt 20    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future. We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction. You will be part of our growing Digital Services team in the Stockholm area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from d... Visa mer
At Semcon we believe that digital has the possibility to drive a better future.

We are now looking for a senior Frontend developer with skill and drive that really want to kick the tires in the area of future interaction.

You will be part of our growing Digital Services team in the Stockholm area and work together with kind and skilled individuals in challenging assignments and with exciting customers. Always with the end-user in mind. We all come from different areas of expertise and our ambition is to build a strong team with skills ranging from digital strategy, project management to software and emerging tech. We also have a long history of working with embedded software to create connected and smart products.

Read more about what we do within the digital services area at Semcon here. (https://semcon.com/digital-hub/)

What you’ll do

- Design and build new services for our clients or in-house projects
- Work in a DevOps culture to build and scale tools and libraries to improve developer and user experience
- Collaborate with team members to provide and receive architecture-level and code-level feedback
- Having fun!


We look beyond your resume, but here is a starting point.

- 3 + years of software development experience
- Experience in frontend frameworks such as Angular, React, Vue
- Familiarity with many of the following: Javascript, Sass, Bem, Atomic web design, Typescript, Swift, Java, Css3 2.0, PWA
- Some experience of interface development within IOS and Android
- Familiarity with the principles of agile and lean development methodologies
- Great communication skills in English and Swedish


We strongly believe that diversity of background, experience and perspectives is important to create excellent user experiences and to make Semcon a great place to work.

Does it sound interesting? Apply today. If you are interested in joining our team, just apply with your CV or LinkedIn below, or contact Tran to learn more!

Tran Cam
Area Manager Digital Services
[email protected] Visa mindre

Senior frontendutvecklare

Ansök    Okt 26    Stardots AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som senior frontendutvecklare. Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik. Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter. Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara so... Visa mer
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som senior frontendutvecklare.
Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.
Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter.
Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som ger personer med Neurologiska sjukdommar en bättre vardag. Just nu utvecklar vi mjukvara som skall förbättra vardagen för personer med parkinsons sjukdom.
Vi söker nu senior utvecklare med ca 5+ års arbetslivserfarenhet som frontendutvecklare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
Flutter
Dart
UX-Design
git
Scrum, Agile

Din utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning (högskola eller universitet) inom systemutvecklingsområdet.
Minst 4 års yrkeserfarenhet av frontendutveckling.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av UX-Design.
Egna fritidsprojekt inom programmering är meriterande.

Skicka ett mail med ansökan till [email protected]
Bifoga CV
Uppge eventuella löneanspråk

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Jann Tyberg [email protected]
Adress:
Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala Visa mindre

Senior frontendutvecklare

Ansök    Sep 16    Stardots AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som senior frontendutvecklare. Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik. Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter. Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara so... Visa mer
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som senior frontendutvecklare.
Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.
Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter.
Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som ger personer med Neurologiska sjukdommar en bättre vardag. Just nu utvecklar vi mjukvara som skall förbättra vardagen för personer med parkinsons sjukdom.
Vi söker nu senior utvecklare med ca 5+ års arbetslivserfarenhet som frontendutvecklare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
Flutter
Dart
UX-Design
git
Scrum, Agile

Din utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning (högskola eller universitet) inom systemutvecklingsområdet.
Minst 4 års yrkeserfarenhet av frontendutveckling.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av UX-Design.
Egna fritidsprojekt inom programmering är meriterande.

Skicka ett mail med ansökan till [email protected]
Bifoga CV
Uppge eventuella löneanspråk

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Jann Tyberg [email protected]
Adress:
Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala Visa mindre

Webbutvecklare - Uppsala

Ansök    Okt 12    Ls Jobbet AB    Frontend-utvecklare
Gibon skapar innovativa lösningar för digitala miljöer. Nu söker vi nya talanger till Gibon Uppsala som vill vara med på vår spännande resa! Vi söker Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt webbutvecklingsteam i Uppsala. Vi söker en Webbutvecklare med huvuduppgift att arbeta med WordPressutveckling . Vi ser att du är en självgående problemlösare som inte räds för att själv söka och ta till dig information. Vi söker dig som har något eller någr... Visa mer
Gibon skapar innovativa lösningar för digitala miljöer. Nu söker vi nya talanger till Gibon Uppsala som vill vara med på vår spännande resa!
Vi söker
Gibon Uppsala växer och vi behöver nu förstärka vårt webbutvecklingsteam i Uppsala. Vi söker en Webbutvecklare med huvuduppgift att arbeta med WordPressutveckling . Vi ser att du är en självgående problemlösare som inte räds för att själv söka och ta till dig information.
Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av att arbeta med webbutveckling samt har erfarenhet av att utveckla i Wordpress.
För att trivas i tjänsten ser vi att du är öppen för nya tekniker, tycker om att samarbeta och analytisk i ditt arbetssätt.
Du får
Ett kul gäng att dela din vardag med, det är viktigt för oss att trivas på jobbet!
Ett omväxlande och utmanande arbete med möjlighet att utvecklas
Kompetensutveckling
Möjlighet att påverka affärsområdet webbutveckling

Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.
Har du frågor ang. tjänsten?
Kontakta Gustav Gesar, Webbproduktionschef Uppsala.
018-66 01 21, [email protected]
Krav
Språk och ramverk
PHP
HTML
CSS (SASS/SCSS)
Wordpress
Javascript (ES6, jQuery)

Meriterande
Språk och ramverk
SVG
Ajax / WP API
My
Advanced Custom Fields

Drift, verktyg och server
git
.env
Componser
WP Cli
Webpack
npm
roots/bedrock
Vagrant (roots/trellis)
zsh / bash
LiteSpeed

Grafik
XD
Photoshop
Illustrator
InDesignOm arbetsgivaren - Gibon
Gibon är en medlemsägd företagsgrupp som erbjuder digitala lösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har kontor i Borås, Eskilstuna, Falun, Gävle, Göteborg, Hässleholm, Lidköping, Linköping, Ljungby, Luleå, Norrköping, Nyköping, Solna, Stockholm, Skellefterå, Sundsvall, Trestad, Uddevalla, Uppsala, Västerås och Västervik. Tillsammans har gruppen 170 medarbetare och en omsättning på 400 miljoner kronor. Visa mindre

Frontend Engineer

Ansök    Okt 12    Wehype Global AB    Frontend-utvecklare
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about? We're looking for Frontend Engineer who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who live and breathe games and the whole internet culture. At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with global brands... Visa mer
Video games, Influencer Marketing, Twitch and YouTube Gaming - is that something you are passionate about?

We're looking for Frontend Engineer who thrives in a fast-paced, high-energy environment and who live and breathe games and the whole internet culture.

At Wehype we connect brands and gamers through influencer marketing specialized in Youtube and Twitch. Since the start in 2016, we have more than doubled in size every year working with global brands like EA, Logitech, Ubisoft and many more. We are an international group of people with a common passion for gaming.

Our architecture

- Angular front-end utilizing Redux for state management.
- .NET Web API with Microsoft database
- Elasticsearch and Amazon Redshift for search and analytics
- Micro-services in .NET Core
- Hosting on AWS
- CI/CD Using TeamCity and Octopus deploy
What you will do

- Collaborate in a dynamic product-driven environment, share your knowledge and build creative solutions.
- Improve and maintain our current applications with a focus on architecture and performance.
- Work in an agile environment and plan your work together with passionate colleagues.


Who you are

- You have at least 4 years experience with Angular and/or other frontend frameworks.
- You have in-depth knowledge about Redux, RxJS and state management.
- You are passionate about what you do and have an interest in keeping up with current best practices in your areas of expertise.
- You are proactive in your work and a great team player.


Perks & benefits

- Premium work gear to get shit done
- Gaming stations at work
- A team that will do everything to help you succeed in your role
- Wellness grant to cover your gym/training costs Visa mindre

Frontendutvecklare

Ansök    Sep 15    Randstad AB    Frontend-utvecklare
Arbetsbeskrivning Vi söker en frontend utvecklare till ett team i Uppsala!    Vår kund är ett teknik- och konsultbolag som delvis arbetar med olika utvecklingsteam. Detta konsultuppdrag är hos ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med huvudsäte i Uppsala, där vår kund har ett utvecklingsteam på plats. (Rådande omständigheter gör att det tills vidare är hemarbete som gäller).    Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du k... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vi söker en frontend utvecklare till ett team i Uppsala! 
 
Vår kund är ett teknik- och konsultbolag som delvis arbetar med olika utvecklingsteam. Detta konsultuppdrag är hos ett globalt läkemedel- och bioteknikbolag med huvudsäte i Uppsala, där vår kund har ett utvecklingsteam på plats. (Rådande omständigheter gör att det tills vidare är hemarbete som gäller). 
 
Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. 

Ansvarsområden
Du kommer att ingå i ett helt nytt projekt i ett mindre team. Teamet utvecklar en ny mjukvara som används tillsammans med företagets instrument för analys av allergitester. Som utvecklare får du möjlighet att vara med i analys, krav, idéstadiet, utveckling och testning av mjukvaran. 

Arbetstider
Heltid. Tillsvidare. 

Kvalifikationer
Du har minst 1 års erfarenhet som frontendutvecklare och erfarenhet inom javascript, HTML5 och CSS. Du har även erfarenhet av- samt förståelse för .NET genom att ha suttit i en sådan backendmiljö.

Du har en relevant högskoleutbildning.
 
Ju fler av nedan tekniker du jobbat med desto bättre: 
WebAssembly
Blazor
.NET core
ASP.NET
PWA (Progressive Web Apps)
REST, SignalR, WebSocket
MVVM, MVC
gRPC


Ansökan
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: Kontakta Jennifer Wentling på [email protected] 

Om företaget
Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward. Visa mindre

Två fullstack webbutvecklare med teamkänsla sökes

Ansök    Aug 23    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare som vinner tillsammans! Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig! - Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider. - Central & utvecklande roll i uppdragen. - Agil full stack webbutveckling. - Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning. - Ett trevligt kont... Visa mer
Vi söker dig som vill jobba med webbutveckling tillsammans med positiva medarbetare som vinner tillsammans!

Är du en teknikintresserad och driven webbutvecklare som vill arbeta i ett välmående och växande företag så är detta jobbet för dig!

- Frihet i arbetet med eget ansvar & flexibla arbetstider.
- Central & utvecklande roll i uppdragen.
- Agil full stack webbutveckling.
- Arbete inhouse med bra kollegor och fokus på sammanhållning.
- Ett trevligt kontor i centrala Uppsala
- Varierande & utvecklande uppdrag


Vad du kommer jobba med.
Du kommer jobba med kundanpassad systemutveckling, där webben dominerar. Du kommer arbeta både i team och på egen hand. Kamratskap och sammanhållningen är A och O tillsammans med dina kollegor som är teknikhungriga teamspelare.

Kunder varierar från stora multinationella företag till rikstäckande och lokala företag.

Vad erbjuder de dig?

Arbete inhouse på företagets fräscha kontor (när inte Corona sätter stopp för det) centralt i Uppsala, 20-talet trevliga kollegor samt mycket frihet under ansvar.
Varierande, utvecklande och spännande uppdrag med agilt arbete där man jobbar nära kunden. Din förmåga att kommunicera med kollegor och kunder är därför en mycket viktig del.

Vem är du?

För att trivas, prestera och utvecklas i jobbet bör detta passa in på dig:
Du är positiv, social och har god initiativförmåga. Att du är noggrann och strukturerad liksom att du har stort intresse för problemlösning är också grundläggande egenskaper.
Även en mer junior utvecklare med stor framåtanda, samarbetsförmåga och kunskapstörst skulle passa in och utvecklas i gruppen.

Det är viktigt för rollen att du har god kunskap om och erfarenhet av

- C#, Javascript, Angular, CSS, HTML, CSS, (databaser), Entity Framework
- Skräddarsydda webbsystem, webbsidor, e-handel, Apier och även app-utveckling om man önskar hålla på med det.


Är detta du

Skicka in din ansökan så tar vi ett samtal som första steg.
Detta är rekrytering för anställning i företaget. Omfattningen är 100% (Kan eventuellt anpassas).
Vi rekryterar så snart vi hittar rätt person, vänta därför inte med att skicka in din ansökan" eller liknande.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Det är då medarbetare och företag får bästa resultat.

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Junior frontendutvecklare

Ansök    Sep 16    Stardots AB    Frontend-utvecklare
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare. Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech. Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter. Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som... Visa mer
Vill du vara en del av våra fantastiska utvecklingsteam som junior frontendutvecklare.
Hos Stardots får du också möjligheten att jobba med och utbilda dig inom intressant ny teknik.Du kommer att vara delaktig i våra cutting edge in-house projekt i Uppsala, inom MedTech.
Du kommer att jobba med att utveckla våran klientapplikation för olika plattformar utvecklad med Flutter.
Stardots är ett Uppsalabaserat startupbolag inom MedTech som utvecklar mjukvara som ger personer med Neurologiska sjukdommar en bättre vardag. Just nu utvecklar vi mjukvara som skall förbättra vardagen för personer med parkinsons sjukdom.
Vi söker nu junior utvecklare med ca 2 års arbetslivserfarenhet som frontendutvecklare.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av följande:
Flutter
Dart
UX-Design
git
Scrum, Agile

Din utbildning och erfarenhet:
Du har relevant akademisk utbildning (högskola eller universitet) inom systemutvecklingsområdet.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av frontendutveckling.
Minst 1 års yrkeserfarenhet av UX-Design.
Egna fritidsprojekt inom programmering är meriterande.

Skicka ett mail med ansökan till [email protected]
Bifoga CV
Uppge eventuella löneanspråk

Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Jann Tyberg [email protected]
Adress:
Kungsängsvägen 31
753 23 Uppsala Visa mindre

Frontend-utvecklare

Brinner du för utveckling och har ett stort tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst! Som utvecklare på Frilans Finans har du möjlighet att jobba med hela stacken, från vad våra användare ser till att automatisera arbetsflöden bakom kulisserna. Förutom att vidareutveckla användarupplevelsen är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser,... Visa mer
Brinner du för utveckling och har ett stort tekniskt intresse? Tycker du det är viktigt att få vara kreativ och arbeta med de senaste teknikerna? Då är du välkommen att söka denna intressanta tjänst!


Som utvecklare på Frilans Finans har du möjlighet att jobba med hela stacken, från vad våra användare ser till att automatisera arbetsflöden bakom kulisserna. Förutom att vidareutveckla användarupplevelsen är du delaktig i att förbättra utvecklingsprocesser, driftsarkitektur, continuous delivery, och andra delar som gör att vi kan hålla en hög kvalitet.


Vi erbjuder dig
Att jobba in-house med långsiktig och innovativ produktutveckling tillsammans med engagerade och erfarna kollegor.
Att arbeta i ett öppet klimat med närhet till besluten och möjlighet att påverka.
Stor flexibilitet kring arbetstider och remote arbete.
Egna innovationstillfällen på arbetstid.
Utvecklingsmöjligheter genom betalda kurser och utbildningar.
Roliga teambuilding-aktiviteter i form av konferenser, padelturneringar, afterworks, Escape room m.m.
Friskvårdstimme varje vecka och självklart friskvårdsbidrag.Vad du kommer göra
Du kommer att ingå i ett team på 10 personer där du får arbeta med kravanalys och innovation i samarbete med både produktägare och utvecklare. Du kommer att arbeta med både utveckling av nya funktioner och erbjudanden samt vidareutveckling av existerande system.


Teamet arbetar agilt och består av frontend- såväl som backendutvecklare som utvecklar tjänster för våra egenanställda och ansvarar för hela utvecklingsprocessen från idé till release. Som utvecklare i teamet har man därför nära till beslut och får arbeta utifrån ett helhetsperspektiv.


Tjänsten är placerad på Frilans Finans huvudkontor i Uppsala. Det finns även möjlighet att arbeta på remote samt under perioder arbeta på våra kontor i Stockholm och i Nice.


Vem du är
Vi tror att du är en person som gillar att ta ansvar för att koden är välstrukturerad och effektiv. Vi tror att du är prestigelös i det du gör samt trivs med att jobba i en verksamhet som förändras och där du tar egna initiativ - samtidigt som du gillar att vara en del av teamet!


Din tidigare erfarenhet:
Javascript (minst ett modernt front end-ramverk så som Vue, React eller Angular) och My
UI/UX för mobila- och web-system
State-management (exempelvis Vuex och Redux)
Meriterande om du har 2-4 års erfarenhet av front-end utveckling
Meriterande om du har erfarenhet av Dart och Flutter
Meriterande om du har erfarenhet av flera tekniker från vår teknikstack (Nuxt, Cypress, Node, Docker, AWS, Storyblok)Vilka är vi
Frilans Finans är Sveriges största organisation för egenanställda. Vi gör det möjligt för människor att på ett enkelt, roligt och tryggt sätt kunna bedriva verksamhet och fakturera utan företag. Sedan vi startade 1999 har vi hjälpt tiotusentals egenanställda att arbeta på den uppdragsbaserade arbetsmarknaden. På Frilans Finans är vi ca 50 st anställda och vi har kontor i Uppsala (huvudkontor), Stockholm och Nice.


Välkommen med din ansökan
Skicka in din ansökan via formuläret nedan eller direkt till [email protected] Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.


Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frontend-utvecklare

Ansök    Jul 23    Ls Jobbet AB    Frontend-utvecklare
Nu söker vi på Phosworks en Frontend-utvecklare! Vi erbjuder dig en unik och inspirerande arbetsplats på Uppsala slott. Du kommer att arbeta med varierande och spännande kunder, både nationella och internationella. Vi har en stor bredd av kompetenser inom företaget och det finns alltid en kollega att bolla kluriga frågeställningar och problemlösning med. Dina arbetsuppgifter Arbetet kommer att vara omväxlande - det är sällan standardlösningar du producera... Visa mer
Nu söker vi på Phosworks en Frontend-utvecklare! Vi erbjuder dig en unik och inspirerande arbetsplats på Uppsala slott. Du kommer att arbeta med varierande och spännande kunder, både nationella och internationella. Vi har en stor bredd av kompetenser inom företaget och det finns alltid en kollega att bolla kluriga frågeställningar och problemlösning med.
Dina arbetsuppgifter
Arbetet kommer att vara omväxlande - det är sällan standardlösningar du producerar. Du kommer arbeta i ett team bestående av projektledare, både front- och backendutvecklare, samt UX/UI-designers. Tillsammans arbetar ni agilt med att ta fram lösningar till våra kunder. Viss kundkontakt ingår i rollen, trivs du med kundkontakter kan det ingå i större utsträckning.
Om dig
Vi söker dig som har flera års erfarenhet av att arbeta med frontendutveckling har goda kunskaper inom React och andra javascriptramverk. Din engelska är god i såväl tal som skrift. Har du även erfarenhet av olika CMS som tillexempel Wordpress och Umbraco ser vi det som meriterande.
Som person ser vi att du är strukturerad, du planerar din egen arbetstid så att du håller överenskomna tidsramar. Att det ibland blir nerv och tempo i arbetet ser du som positivt. Du tycker om att samarbeta och fungerar väl som en del i ett team. Du har en analytisk förmåga som gör att du ser lösningar och möjligheter med komplex problemlösning.
Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Vid eventuella frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Samuel Green på 0707144474.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Phosworks
Phosworks är i dag en av Sveriges ledande digitala byråer med c:a 40 anställda. Vi utvecklar prisvinnande produktioner och tar fram digitala lösningar få andra i världen klarar av. Genom att kombinera kompetenser inom strategi, rörlig media, design och teknik skapar vi dagligen affärsdrivande kommunikationsstrategier och digitala lösningar inom film och webb för ledande varumärken, exempelvis för Fujifilm DB, Cytiva, Electronic Arts, ATG, Uppsala Universitet, Shimano, och Svenska kyrkan. Vill du bli en av oss? Visa mindre

Frontend utvecklare

Ansök    Aug 23    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisatione... Visa mer
Ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag
TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. Vi är ett ledande nordiskt digitalt tjänste- och programvaruföretag med lokal närvaro och global kapacitet. Våra nordiska värderingar och vårt nordiska arv styr vår framgång.
TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland och har omkring 24 000 experter anställda globalt. Bolaget tillhandahåller service åt tusentals företag och organisationer inom privat och offentlig sektor i mer än 90 länder. TietoEVRY omsätter årligen cirka 3 miljarder euro och aktierna är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.
Frontend developer
Vill du få möjlighet att ligga i framkant med tekniken? Många företag kämpar för att hänga med i den snabba utvecklingen, vi på TietoEVRY vill leda den. Den ena dagen blir inte den andra lik när du hela tiden får testa ny teknik. Våra innovativa partnerskap och kunder inom privat och offentlig sektor gör att du samtidigt får vara med och forma den digitala framtiden.
Så jobbar vi
Vi har höga ambitioner – och vi ska ligga i teknisk framkant. På TietoEVRY brinner vi för kreativa lösningar och är alltid nyfikna på vad som blir nästa digitala genombrott. Eftersom teknik är en färskvara, är vårt arbetssätt agilt, vilket kräver att du har förmågan att blicka framåt. Du kommer att arbeta med TietoEVRYs egenutvecklade HR- och lönesystem, eCompanion som huvudsakligen riktar sig mot den kommunala sektorn.
Är du den vi söker?
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Med våra innovativa partnerskap och kunder inom offentlig sektor formar vi på TietoEVRY både dagens samhälle och den digitala framtiden. Nu söker vi frontend utvecklare.
Vi ser gärna att du har:
Skallkrav
Högskoleexamen inom Data/IT
Svenska och engelska i tal och skrift.
Minst 2 års arbetslivserfarenhet

Goda kunskaper
Javascript, Typescript, HTML5 och CSS
Angular 2+ eller liknande

Meriterande
Arbetslivserfarenhet
Erfarenhet av responsiv design
Intresse och erfarenhet av UX/UI

Personliga egenskaper:
Noggrann
Teamorienterad
Kreativ

Vi erbjuder dig
Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig fler möjligheter än likvärdiga företag. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med höga förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. Vi strävar efter att vara en modern och attraktiv arbetsplats. Därför bygger vi arbetsgrupper med stor mångfald för att ta tillvara och utveckla kompetens och nytänkande.
Låter det intressant?
Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, mer information om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Björn Sweno, tel 073-444 30 40 eller mejla [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Front-end utvecklare till internationellt växande bolag

Ansök    Maj 24    Btwentyfour AB    Frontend-utvecklare
Vårt bolag växer! Vill du vara en del av vårt framgångsrika företag som möjliggör och förenklar utbytet av ett komplext affärsdataflödet inom ”Retail” handeln - då ska du söka till oss. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden I rollen som front-end utvecklare hos oss blir du en del av vårt högpresterande team som präglas av prestigelöshet, kunskapsöverföring och hjälpsamhet kollegor emellan och väldigt hög kodkvalitet. Du kommer att utveckla nya användar... Visa mer
Vårt bolag växer! Vill du vara en del av vårt framgångsrika företag som möjliggör och förenklar utbytet av ett komplext affärsdataflödet inom ”Retail” handeln - då ska du söka till oss.
Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som front-end utvecklare hos oss blir du en del av vårt högpresterande team som präglas av prestigelöshet, kunskapsöverföring och hjälpsamhet kollegor emellan och väldigt hög kodkvalitet.
Du kommer att utveckla nya användarfunktioner samt bygga återanvändbar kod och bibliotek för framtida bruk.
Vem trivs här?
Btwentyfour vill, med sin kapacitet att möjliggöra, organisera och förenkla utbytet av komplexa affärsflöden, vara det naturliga första valet av affärsnätverk och marknadsplats partner inom ”Retail” handel för såväl företag som konsumenter.
Du tycker om högt tempo, vill leverera, har ett pragmatiskt förhållningssätt och gillar att jobba både i team och självständigt.
Har du ett starkt intresse för och förmågan att att skapa användbara och estetiskt tilltalande användargränssnitt – då kommer du trivas hos oss!
Vi vill att du:
· Har mer än två års erfarenhet av web-utveckling
· Är erfaren inom och har goda kunskaper i Javascript, HTML, CSS Angular JS/Angular
· Är lösningsorienterad, metodisk och tar ansvar
Meriterande:
· Erfarenhet av att ha uppgraderat från Angular JS till modernare ramverk
· Kunskap och erfarenhet inom användargränssnittdesign (UX)
· Du har jobbat med e-handel eller detaljhandel
Vilka är vi?
Btwentyfour grundades år 2000 med en vision om att skapa en gemensam affärsplattform som effektiviserar och rationaliserar affärsdataflödet mellan köpande och säljande företag inom den internationella detaljhandeln såsom sport-, mode-, skor- och kosmetik. Plattformen är den nya generationens ”Omnichannel-plattform” för generering av ”grafiska produktkataloger”, hantering av affärskritiskt data kopplat till effektiva affärstjänster som successivt utvecklas och förbättras i takt med marknaden.
Plattformen erbjuder såväl köpande som säljande företag tillgång till en rad olika affärstjänster via en enda uppkoppling och som uppkopplad uppnår varje part en oöverträffad online-interaktion med alla sina affärspartners och företrädesvis även konsumenter.
Genom vår unika plattform utbyter tusentals internationella kunder mängder av produktdata, marknadsdata, media, order, fakturor, lagerstatus och försäljningssiffror med varandra varje dag. Genom åren så har Btwentyfour's Omnichannel plattform vuxit till ett mycket väl etablerat affärsnätverk inom ”Retail-världen”.
Huvudkontoret är placerat i Schweiz med ett produktionskontor i Uppsala precis intill Central Stationen. I dagsläget är vi cirka 50 personer placerade på Uppsalakontoret.
Ok, jag vill gärna höra mer – hur gör jag?
Skicka en kort beskrivning av vem du är och ett CV till [email protected] så tar vi det därifrån.
Under tiden du läst denna annons har vi hjälpt våra kunder att skicka flera tusen meddelanden via vår plattform. Visa mindre

Fullstack Developer till TietoEVRY

Om TietoEVRY TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och programvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr deras framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland med cirka 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRYs årliga omsättning är cirka 3 miljarder EUR och dess... Visa mer
Om TietoEVRY

TietoEVRY skapar digitala fördelar för företag och samhälle. De är ett ledande företag inom digitala tjänster och programvara med lokal närvaro och global kapacitet. Deras nordiska värderingar och arv styr deras framgång. TietoEVRY har sitt huvudkontor i Finland med cirka 24 000 experter globalt. Företaget betjänar tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. TietoEVRYs årliga omsättning är cirka 3 miljarder EUR och dess aktier är noterade på NASDAQ i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs.

Din roll som Fullstack Developer

För vår kund TietoEVRY söker vi 1-2 Fullstackutvecklare med fokus på Frontend till deras leverans mot Region Uppsala. I rollen som Fullstack Developer kommer du förvalta och vidareutveckla en applikation för daglig styrning åt ett av Sveriges största sjukhus. Applikationen är i dagsläget i produktion men på ett antal enheter bara i ett tidigare pilotprojekt. Applikationen ska breddinföras på i stort sett hela sjukhuset och behöver därför vidareutvecklas. Applikationen är väldigt uppskattad av slutanvändarna, och det är viktigt att man har förmågan att se saker ur deras och verksamhetens perspektiv.

Dina kvalifikationer

1-2 års arbetslivserfarenhet

Övrigt

Start: Asap - December 2021Omfattning: HeltidPlats: Stockholm/UppsalaLön: Enligt överenskommelse

Låter rollen som Fullstack Developer till TietoEVRY intressant? Urvalet sker löpande, tveka därför inte att ansöka redan idag! Vi på Needo ser fram emot att höra från dig! Det är vi på Needo Recruitment som hjälper TietoEVRY med denna rekrytering. Visa mindre

Experienced Front End Developer

Overview Are you keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems. We here at Metric Gaming take pride in our meritocratic environment - there will be opportunities to grow your role and responsibilities. Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most e... Visa mer
Overview
Are you keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems. We here at Metric Gaming take pride in our meritocratic environment - there will be opportunities to grow your role and responsibilities.
Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company that prides itself on thinking B2C. Having developed into one of the most compelling and dynamic independent sports betting suppliers in the industry, the Company’s mission is to develop into the leading mainstream sports betting provider with a reputation for building high quality, bespoke and innovative products.
In this exciting mission, Metric expands its software development team and wants you, if you are a talented software developer with experience who thrives in a dynamic environment.


Scope of the Role:
Reporting to the Head of Client Software in Uppsala, as a front-end developer at Metric you will get the opportunity to work with the latest technologies, taking part in developing and maintaining our Sports Client and other web applications. As a member of the front-end team you will be expected to take ownership of your tasks and contribute to the improvement of our products throughout the lifecycle.
We believe that you're a skilled developer with passion for delivering high-quality and well designed code. You can transform a UX/UI design specification to pixel perfect, flawless native HTML and CSS code. You assume ownership of your work, and while you avoid cutting corners, you also understand the importance of timely delivery.


?Required Skills:
At least Bachelor's degree in Computer Science, Software Engineering, related field or equivalent working experience
Working experience in front-end development
Expert knowledge of typescript and javascript
Expert knowledge in Html and CSS
Vue.js, ReactJS or other front-end frameworks
NPM or Yarn
Proficient understanding of RESTful Services/APIs
Proficiency using Git version control
Proficiency in agile development
Proficiency using the command line
Good communication and teamwork skills
Continuous improvement-mindsetBeneficial Skills or Knowledge:
Micro front-end architecture
Gitlab
Docker
Kubernetes
CDN’s
Test/Behaviour driven development and automated testing
Working experience in the iGaming business
Experience in mobile app development Visa mindre

Ingress Vill du tillhöra ett scale-up-bolag som är på en tillväxtresa de kommande åren? Vill du ha ansvar för att utveckla och driva det senaste inom Front end-utveckling? Då bör du läsa vidare! Dina arbetsuppgifter Curando erbjuder digitala lösningar inom företagshälsa och deras mål är att förbättra alla människors hälsa. Som frontend-utvecklare i Curando kommer du i nära samarbete med hela teamet i bolaget skapa och utveckla en ny plattform som ska vara... Visa mer
Ingress
Vill du tillhöra ett scale-up-bolag som är på en tillväxtresa de kommande åren? Vill du ha ansvar för att utveckla och driva det senaste inom Front end-utveckling? Då bör du läsa vidare!

Dina arbetsuppgifter
Curando erbjuder digitala lösningar inom företagshälsa och deras mål är att förbättra alla människors hälsa. Som frontend-utvecklare i Curando kommer du i nära samarbete med hela teamet i bolaget skapa och utveckla en ny plattform som ska vara enkel att använda för alla som söker vård.

Curandos filosofi är att det skall vara enkelt som arbetsgivare att främja och erbjuda hälsorelaterade tjänster till alla sina medarbetare. Genom att erbjuda ett bra gränssnitt för slutanvändaren blir nyttjandet av hälsorelaterade frågor kopplat till arbetet ännu enklare.

Som frontend-utvecklare kommer du att arbeta i moderna verktyg och vara med att ta fram ett innovativt användargränssnitt som bygger på ett kreativt och nytänkande sätt att arbeta.
När det gäller utvecklingen av API gränssnittet använder man GraphQL idag så det är högst meriterande om du har erfarenhet av att jobba med det. Då plattformen skall vara användarvänlig och tillgänglig för alla innebär det att en stor del av arbetat sker utifrån ett UX-perspektiv.Din profil
Som person är du bekväm med att ta ansvar och fatta egna beslut. Du kan argumentera och motivera dina beslut för strategiska val inom bolagets frontend-utveckling. Du är tekniskt medveten och van att samarbeta tätt med övriga utvecklare. Du är självständig och driver gärna ditt arbete framåt utan tydliga ramar, samtidigt som du trivs där det finns en flexibilitet och beslutsvägarna är korta.

Då Curando är i en stark tillväxtresa efterfrågas en senior utvecklare med minst 5 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling och UX-design. Språkmässigt ser vi att du har erfarenhet av Vue.js eller motsvararande samt TypeScript, JavaScript, HTML och CSS.
Önskvärt är eftergymnasiala studier inom systemvetenskap, digital tjänsteutveckling eller motsvarande. Har du erfarenhet av GraphQL, SignalR/WebSocket, tillgänglighetsriktlinjerna WCAG är det också meriterande.Erbjudande
Som medarbetare hos Curando ingår du i en framgångslutad organisation, där samtliga medarbetare har inflytande vilket skapar goda möjligheter att bredda sina kunskaper och erfarenheter men samtidigt vara med på en intressant utvecklingsresa. Är du nyfiken och har ett starkt intresse av att utveckla ett nytt gränssnitt kommer du att få vara med om en spännande tid.
Utöver en kreativ roll och miljö, erbjuder man också olika former av utvecklingsprogram inom självledarskap och e-learning.


Om företaget
Curando grundades 2016 som en helhetsleverantör av hälsotjänster mot företag och privatpersoner, fysiska så väl som digitala tjänster. I Curando ingår dotterbolaget Agilit som i över tio år har utvecklat digitala tjänster och anpassningar till vårdgivare och företag inom den privata och offentliga sektorn. Sedan slutet på 2019 är Curando ett renodlat SaaS-bolag och fokuserar helt på de digitala tjänster och koncept som utvecklats under de år som Curando och Agilit varit verksamma inom företagshälsa.

Curando erbjuder som renodlad SaaS-leverantör en öppen, obunden och bred digital plattform för att samla ett företags processer kring hälsa, hälsotjänster och hälsodata på ett och samma ställe. Med modern teknik ger vi företag och vårdgivare bättre förutsättningar att hantera hälsa och ohälsa på företag. Ett nytt verktyg för ett snabbt växande problem. Våra kunders och partners olika behov är alltid i fokus och vi anpassar våra digitala tjänster utifrån detta.
Curando Nordic är listat på Nasdaq First North Growth Market sedan 2016.


Om oss
Otiga Sverige är ett bemannings – och rekryteringsföretag som möter morgondagen tillsammans med våra kunder genom fokus på teknologi och utveckling av människor. Vår vision är att utmana de existerande bolagen i branschen.

Otiga Sverige hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning genom kvalitetssäker bemanning och rekrytering och oavsett var du möter oss så kommer våra tjänster att präglas av samma kvalitet och entusiasm. Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har förståelse för hur arbetsmarknaden ser ut just här. Visa mindre

Front-end software engineer

Ansök    Mar 17    Phadia AB    Frontend-utvecklare
Front-end software engineer Uppsala, Sweden Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.... Visa mer
Front-end software engineer
Uppsala, Sweden
Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.
This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher Scientific develops, manufactures and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity Diagnostics. Together there are 75 000 employees working for Thermo Fisher Scientific globally.
Read how our R&D professionals in Sweden are enjoying our innovative work atmosphere and the role they are playing in helping humankind: https://www.youtube.com/watch?v=AW6AYxC4l10
How will you make an impact?
Are you looking for a meaningful job in an international company that has strong values? Would you like to use your knowledge as a senior software engineer and have a possibility to help our customers how they work with and diagnose allergy tests and autoimmune diseases around the world?
You are an enthusiastic person who wants to work with the development of the application software, instrument software or similar products in the life science area. We can offer you an interesting and rewarding career where you will get a great opportunity to develop your technical skills as well as professionally in one of the world's largest life science companies.
Why not come and work in an exciting role where you can really make a difference in people's lives?
What will you do?
As a Front-end software engineer you will work with design and development of software with main focus on the application software for controlling our Phadia Instruments. You will have strong focus on development of web interfaces. The software team is responsible for several PC and Web software products, which are used for running Phadia Systems and for the world-wide support of instruments. In this role you would mainly work in a combined C#/.NET and HTML 5 environment using Microsoft's latest development environments and tools.
You will be working with specifications, design and testing of software and instrument functions, through the entire product life cycle from new products to support and improvement of existing products.
In practice, this means that you will work with:
Development of specifications based on customer requirements
Design work in close collaboration with UX Designers
Design, implement and test software, mainly web interfaces
Participate in the verification work
Participate in design reviews and change management
Participate in and drive new ways of working, including introducing new technologies
Working with risk management and handling of complaints in accordance with our quality management system
Be responsible for writing and updating technical documentation
Participate in product maintenance and 3rd line support to our customers worldwide

How will you get there?
We are looking for a person with a higher education degree or Master of Science in computer engineering, electrical engineering, engineering physics or similar, with several years of work experience in the development of instruments and software.
We develop software for diagnostic systems under regulatory requirements, so you need to have solid personal integrity and awareness of the importance of documentation, rules and procedures that need to be addressed.
As an experienced web engineer (HTML5) you would have experience in some framework like Angular, React or similar. Experience in C#, .NET would be great as well as it is likely that we will work with new techniques such as Blazor. Experience in UI/UX would also be great, as work will be done together with our usability team. Experience of mobile app development is a plus as well.
Thermo Fisher Scientific is a global company, so it is important that you feel comfortable in an international and changing work environment. Fluent English skills are a requirement for this position.
As a person, you should be accountable, resourceful, action oriented and organized in your work. Since most of the work is done in teams, it is important that you enjoy working in a multi-disciplinary environment.
Most of all you should enjoy working in a team that wants to have fun at work helping each other creating great products.
At Thermo Fisher Scientific, each one of our 75,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer.
Apply today! http://jobs.thermofisher.com
APPLICATION DEADLINE: Tuesday 6th of April
Please send in your application, including a cover letter, CV (in one document) and salary request in English. Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.
If you have questions then please contact Johan Bergström: +46 72-085 03 12, Manager Software, System R&D.
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation or age Visa mindre

Front-end software engineer

Ansök    Apr 16    Phadia AB    Frontend-utvecklare
Front-end software engineer Uppsala, Sweden Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.... Visa mer
Front-end software engineer
Uppsala, Sweden
Thermo Fisher Scientific is the world leader in serving science, with annual revenue exceeding $25 billion. No other company can match our range of customer touch points – technologically, geographically or commercially. We help our customers in finding cures for cancer, protecting the environment, making sure our food is safe and moving forward with thousands of important projects that improve millions of lives.
This position is based in Uppsala, where Thermo Fisher Scientific develops, manufactures and markets complete blood test systems to support the clinical diagnosis and monitoring of allergy, asthma and autoimmune diseases. With 1,900 employees worldwide and 1,000 in Sweden, we are the global leader in in-vitro allergy testing and the European leader in autoimmunity Diagnostics. Together there are 75 000 employees working for Thermo Fisher Scientific globally.
Read how our R&D professionals in Sweden are enjoying our innovative work atmosphere and the role they are playing in helping humankind: https://www.youtube.com/watch?v=AW6AYxC4l10
How will you make an impact?
Are you looking for a meaningful job in an international company that has strong values? Would you like to use your knowledge as a senior software engineer and have a possibility to help our customers how they work with and diagnose allergy tests and autoimmune diseases around the world?
You are an enthusiastic person who wants to work with the development of the application software, instrument software or similar products in the life science area. We can offer you an interesting and rewarding career where you will get a great opportunity to develop your technical skills as well as professionally in one of the world's largest life science companies.
Why not come and work in an exciting role where you can really make a difference in people's lives?
What will you do?
As a software engineer you will work with design and development of software with main focus on the application software for controlling our Phadia Instruments. You will have strong focus on development of web interfaces. The software team is responsible for several PC and Webb software products, which are used for running Phadia Systems and for the world-wide support of instruments. In this role you would mainly work in a combined C#/.NET and HTML 5 environment using Microsoft's latest development environments and tools.
You will be working with specifications, design and testing of software and instrument functions, through the entire product life cycle from new products to support and improvement of existing products.
In practice, this means that you will work with:
Development of specifications based on customer requirements
Design work in close collaboration with UX Designers
Design, implement and test software, mainly web interfaces
Participate in the verification work
Participate in design reviews and change management
Participate in and drive new ways of working, including introducing new technologies
Working with risk management and handling of complaints in accordance with our quality management system
Be responsible for writing and updating technical documentation
Participate in product maintenance and 3rd line support to our customers worldwide

How will you get there?
We are looking for a person with a higher education degree or Master of Science in computer engineering, electrical engineering, engineering physics or similar, with at least five years of work experience in the development of instruments and software.
We develop software for diagnostic systems under regulatory requirements, so you need to have solid personal integrity and awareness of the importance of documentation, rules and procedures that need to be addressed.
As an experienced web engineer (HTML5) you would have experience in some framework like Angular, React or similar. Experience in C#, .NET would be a very strong merit as it is likely that we will work with new techniques such as Blazor. Experience in UI/UX would also be a strong merit, as work will be done closely together with our usability team. Experience of mobile app development is a plus as well.
Thermo Fisher Scientific is a global company, so it is important that you feel comfortable in an international and changing work environment. Fluent English skills are a requirement for this position.
As a person, you should be accountable, resourceful, action oriented and organized in your work. Since most of the work is done in teams, it is important that you enjoy working in a multi-disciplinary environment.
As you will be driving the technical implementation of our new web interfaces, it is important that you have a strong motivation for learning, evaluating and implementing new techniques.
Most of all you should enjoy working in a team that wants to have fun at work helping each other creating great products.
At Thermo Fisher Scientific, each one of our 75,000 extraordinary minds has a unique story to tell. Join us and contribute to our singular mission—enabling our customers to make the world healthier, cleaner and safer.
Apply today! http://jobs.thermofisher.com
APPLICATION DEADLINE: Monday 3rd of May
Please send in your application, including a cover letter, CV (in one document) and salary request in English. Please apply as soon as possible, the position will be filled as soon as suitable candidate is found.
If you have questions then please contact Johan Bergström: +46 72-085 03 12, Manager Software, System R&D.
Thermo Fisher Scientific is an EEO/Affirmative Action Employer and does not discriminate on the basis of sex, transgender identity or expression, ethnicity, religion or other belief, disability, sexual orientation or age Visa mindre

Front-end utvecklare till ett internationellt växande företag

Ansök    Jan 26    Btwentyfour AB    Frontend-utvecklare
Vårt bolag växer! Vill du vara en del av vårt framgångsrika företag som möjliggör och förenklar utbytet av ett komplext affärsdataflödet inom ”Retail” handeln - då ska du söka till oss. Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden I rollen som front-end utvecklare hos oss blir du en del av vårt högpresterande team som präglas av prestigelöshet, kunskapsöverföring och hjälpsamhet kollegor emellan och väldigt hög kodkvalitet. Du kommer att utveckla nya användar... Visa mer
Vårt bolag växer! Vill du vara en del av vårt framgångsrika företag som möjliggör och förenklar utbytet av ett komplext affärsdataflödet inom ”Retail” handeln - då ska du söka till oss.

Dina arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som front-end utvecklare hos oss blir du en del av vårt högpresterande team som präglas av prestigelöshet, kunskapsöverföring och hjälpsamhet kollegor emellan och väldigt hög kodkvalitet.
Du kommer att utveckla nya användarfunktioner samt bygga återanvändbar kod och bibliotek för framtida bruk.
Vem trivs här?
Btwentyfour vill, med sin kapacitet att möjliggöra, organisera och förenkla utbytet av komplexa affärsflöden, vara det naturliga första valet av affärsnätverk och marknadsplats partner inom ”Retail” handel för såväl företag som konsumenter.
Du tycker om högt tempo, vill leverera, har ett pragmatiskt förhållningssätt och gillar att jobba både i team och självständigt.
Har du ett starkt intresse för och förmågan att att skapa användbara och estetiskt tilltalande användargränssnitt – då kommer du trivas hos oss!


Vi vill att du:
Har mer än två års erfarenhet av web-utveckling
Är erfaren inom och har goda kunskaper i Javascript, HTML, CSS Angular, Angular JS
Är lösningsorienterad, metodisk och tar ansvar

Meriterande:
Erfarenhet av att ha uppgraderat från Angular JS till modernare ramverk
Kunskap och erfarenhet inom användargränssnittdesign (UX)
Du har jobbar med e-handel eller detaljhandel

Vilka är vi?
Btwentyfour grundades år 2000 med en vision om att skapa en gemensam affärsplattform som effektiviserar och rationaliserar affärsdataflödet mellan köpande och säljande företag inom den internationella detaljhandeln såsom sport-, mode-, skor- och kosmetik. Plattformen är den nya generationens ”Omnichannel-plattform” för generering av ”grafiska produktkataloger”, hantering av affärskritiskt data kopplat till effektiva affärstjänster som successivt utvecklas och förbättras i takt med marknaden.
Plattformen erbjuder såväl köpande som säljande företag tillgång till en rad olika affärstjänster via en enda uppkoppling och som uppkopplad uppnår varje part en oöverträffad online-interaktion med alla sina affärspartners och företrädesvis även konsumenter.
Genom vår unika plattform utbyter tusentals internationella kunder mängder av produktdata, marknadsdata, media, order, fakturor, lagerstatus och försäljningssiffror med varandra varje dag. Genom åren så har Btwentyfour's Omnichannel plattform vuxit till ett mycket väl etablerat affärsnätverk inom ”Retail-världen”.
Huvudkontoret är placerat i Schweiz med ett produktionskontor i Uppsala precis intill Central Stationen. I dagsläget är vi cirka 50 personer placerade på Uppsalakontoret.
Ok, jag vill gärna höra mer – hur gör jag?
Skicka en kort beskrivning av vem du är och ett CV till [email protected] så tar vi det därifrån.
Under tiden du läst denna annons har vi hjälpt våra kunder att skicka flera tusen meddelanden via vår plattform. Visa mindre

Frontend Developer Life Science

Ansök    Jan 26    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. Vi söker nu efter dig som är Frontendutvecklare och som med din expertis vill vara med och göra skillnad för våra kunder framförallt inom Life Science-industrin. Semcon har en bred erfarenhet av att arbeta inom Life Science-branschen. Med mer än 35 år i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med stor kompetens inom både Medtech o... Visa mer
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre.

Vi söker nu efter dig som är Frontendutvecklare och som med din expertis vill vara med och göra skillnad för våra kunder framförallt inom Life Science-industrin. Semcon har en bred erfarenhet av att arbeta inom Life Science-branschen. Med mer än 35 år i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med stor kompetens inom både Medtech och Pharma.

Vi tror du som passar i rollen har ett intresse för att utveckla lösningar alltid med slutanvändaren i fokus. I rollen blir du en del av vår avdelning i Uppsala och vårt kompetensområde Digital Services där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i utvecklande uppdrag och projekt med flera olika typer av kunder.

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster för närvarande och växer nu vårt team inom bland annat digital strategi, projektledning, mjukvaruutveckling och systemdesign. Tillsammans utvecklar vi produkter i teknikens framkant som är både uppkopplade och smarta.

I rollen kommer du ta dig an utvecklande uppdrag hos olika kunder, framförallt inom Life Science men det kan även vara i andra branscher. Här finns flera olika möjligheter att utvecklas mot beroende på intresse.

Vi söker dig med

- M.Sc eller B.SC inom Data, Elektronik, IT, Systemutveckling eller motsvarande
- Några års erfarenhet av mjukvaruutveckling
- Erfarenhet av någon av dessa ramverk; Angular, React eller Vue
- Erfarenhet av C#/.Net och WPF
- UX Design principer och ögat för detaljer
- Bekväm med att arbeta enligt agila metoder
- Flytande kunskaper i svenska och engelska


På Semcon kommer du få kollegor med olika bakgrunder och perspektiv. Ni kommer kanske inte alltid tycka lika, men här värderar vi alla samma saker; samarbete, balans i livet, vänlighet, att få saker gjorda, ha kul och dela vår kunskap.

Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Tran nedan.

Tran Cam
Team Manager
46 70 616 91 43 Visa mindre

Frontend Developer

Ansök    Mar 4    Semcon Sweden AB    Frontend-utvecklare
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre. Vi söker nu efter dig som är Frontendutvecklare och som med din expertis vill vara med och göra skillnad för våra kunder framförallt inom Life Science-industrin men även andra industrier. Semcon har en bred erfarenhet av att arbeta inom Life Science-branschen. Med mer än 35 år i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med stor kom... Visa mer
På Semcon är vi övertygade om att digitala lösningar har möjligheten att göra vår framtid ännu bättre.

Vi söker nu efter dig som är Frontendutvecklare och som med din expertis vill vara med och göra skillnad för våra kunder framförallt inom Life Science-industrin men även andra industrier. Semcon har en bred erfarenhet av att arbeta inom Life Science-branschen. Med mer än 35 år i branschen och kunskap om dess unika krav är vi en stark partner med stor kompetens inom både Medtech och Pharma.

Vi tror du som passar i rollen har ett intresse för att utveckla lösningar alltid med slutanvändaren i fokus. I rollen blir du en del av vår avdelning i Uppsala och vårt kompetensområde Digital Services där du kommer arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor i utvecklande uppdrag och projekt med flera olika typer av kunder.

Vi har stor efterfrågan på våra tjänster för närvarande och växer nu vårt team inom bland annat digital strategi, projektledning, mjukvaruutveckling och systemdesign. Tillsammans utvecklar vi produkter i teknikens framkant som är både uppkopplade och smarta.

I rollen kommer du ta dig an utvecklande uppdrag hos olika kunder. Här finns flera olika möjligheter att utvecklas mot beroende på intresse.

Vi söker dig med

- M.Sc eller B.SC inom Data, Elektronik, IT, Systemutveckling eller motsvarande
- Några års erfarenhet av mjukvaruutveckling
- Erfarenhet av någon av dessa ramverk; Angular, React eller Vue
- Erfarenhet av C#/.Net och WPF
- UX Design principer och ögat för detaljer
- Bekväm med att arbeta enligt agila metoder
- Flytande kunskaper i svenska och engelska
- Meriterande med erfarenhet inom Life Science


På Semcon kommer du få kollegor med olika bakgrunder och perspektiv. Ni kommer kanske inte alltid tycka lika, men här värderar vi alla samma saker; samarbete, balans i livet, vänlighet, att få saker gjorda, ha kul och dela vår kunskap.

Vi tror starkt på att en mångfald av erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är viktigt för att kunna skapa riktigt bra användarupplevelser och för att Semcon ska bli en inspirerande plats att arbeta på.

Låter det intressant är du välkommen att skicka in en ansökan! Vid frågor vänligen kontakta Tran nedan.

Tran Cam
Team Manager
46 70 616 91 43 Visa mindre

Front-end developer (C#/WPF)

Ansök    Nov 3    Cytiva Sweden AB    Frontend-utvecklare
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020. Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacc... Visa mer
Hjälp oss att förbättra tillgången till livsavgörande behandlingar som kan förändra människors hälsa
Vi är Cytiva, en global leverantör av teknologier och tjänster som främjar och påskyndar utvecklingen och tillverkningen av terapier. Som tidigare del av GE Healthcare har vi ett rikt arv av värdefull erfarenhet och en nystart sedan 2020.


Våra kunder bedriver livsavgörande forskning och produktion, alltifrån biologisk forskning till utveckling av nya vacciner, läkemedel, cell- och genterapier. Vårt uppdrag är att leverera verktygen och tjänsterna som de behöver, allt för att kunna leverera snabbare och säkrare vård till patienter.
Dina arbetsuppgifter
Som Front-end utvecklare hos Cytiva kommer du att vara del av ett team som utvecklar mjukvara för proteinanalys. Våra användare, bland annat forskare och utvecklare av vacciner och läkemedel, använder vår produkter för att utföra och utvärdera proteinanalyser.
Din roll i teamet kommer att vara fokuserad på utveckling av användargränsnitten i våra desktop-applikationer, från prototyp till färdig design. Du säkerställer att gränsnitten hänger ihop ur ett användarperspektiv samt att de uppfyller våra UX-krav och UI-guidelines. Du kommer att ha en viktig funktion som länken mellan våra UX-designers och mjukvarutemet. Tillsammans med teamet kommer du att arbeta med nyutveckling men också vidareutveckling och produktvård av redan befintliga produkter.
Teamet är ansvarigt för och arbetar med alla delar av mjukvaran såsom användargränssnitt, affärslogik, databehandling och beräkningsalgoritmer samt styrning av instrument. Den tekniska miljön du kommer att arbeta i är C#/.NET och WPF. Enhetstestning, BDD och automatiserade tester är en integrerad del av arbetssättet. Du kommer att vara involverad i hela utvecklingsprocessen från kravspecificering, till implementation och test samt slutligen verifiering.
Utforskning av och kompetensutveckling inom nya tekniker och teknologier är en naturlig del av teamets verksamhet.
Du kommer att vara en del av en dynamisk och agil miljö och arbeta i nära samarbete med UX-specialister, systemingenjörer, applikationsspecialister, hårdvaruutvecklare samt produktchefer.
Vem är du
Vi söker dig som är genuint intresserad av UI-design och har viljan och förmågan att leda vägen i utvecklingen av våra användargränssnitt. Du är trygg i din tekniska kompetens och bekväm i att representera användaren i designdiskussioner. Du har en god kommunikationsförmåga såväl på engelska som på svenska samt bidrar till en konstruktiv och inkluderande anda.
Vi ser helst att du har flera års erfarenhet av Front-end-utveckling och gärna med erfarenhet av C#/.NET och WPF. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och drivkrafter.
Vilka är vi?
Oavsett din roll, ger vi dig ett syfte och en utmaning varje arbetsdag. Om du drivs av att göra världen till en bättre plats genom vetenskap och medicin, kommer du att känna dig hemma här. Är du flexibel, nyfiken och envis är du rätt person. Trivs du dessutom i en global kultur, kan detta vara platsen för din fortsatta karriär.
Vi befinner oss i en expansiv fas och har stort behov av ny personal. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 30/11.
För frågor rörande tjänsten kontakta. Anders Wessman, [email protected], 0730 36 30 12
Vill du veta mer? Spana in vår Careers webbsida, Instagram-kanal och LinkedIn-sida!
Cytiva är en 3,3 miljarder USD global ledare inom biovetenskap med nästan 7 000 anställda i 40 länder som är hängivna vårt uppdrag att främja och påskynda behandlingar. Som en pålitlig partner till kunder världen över bidrar Cytiva till ett effektivt arbetsflöde till forskning och utveckling, säkerställer tillverkning och leverans av omvälvande mediciner till patienter.
Cytiva är en del av Danaher-familjen, en global nyskapare inom vetenskap och teknologi som är hängiven att hjälpa kunder att lösa komplexa utmaningar samt förbättra livskvaliteten välden över. Visa mindre

Front-End Developer

The Company: Quadratura Nordic AB – We are a start up company working with IT-solutions for the car industry. What makes us stand out is our combination of IT and automotive knowledge. We are now looking to expand or team with a front-end programmer that will help us the get to the next level when it comes developing new solutions and improving our current ones. We are looking for a person that is responsible, Self-propelled, Structured and Fearles... Visa mer
The Company:
Quadratura Nordic AB – We are a start up company working with IT-solutions for the car industry. What makes us stand out is our combination of IT and automotive knowledge.

We are now looking to expand or team with a front-end programmer that will help us the get to the next level when it comes developing new solutions and improving our current ones.

We are looking for a person that is responsible, Self-propelled, Structured and Fearless to take on a challenge.

Your Responsibilities:
· Implementing new designs and functionality in close collaboration with our designer and backend programmers.
· Implementing usable interfaces for internal tools.
· Contribute in our front-end solutions.

Requirements:
· Previous experience of working in HTML, CSS, javascript. It is important that you are comfortable in programming independently within these environments.
· Good communication skills in English.

Extent:
Part time, project based.


Location:
Uppsala Visa mindre

Experienced UI Developer, Uppsala

Overview: Keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team in Uppsala and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems. Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company that prides itself on thinking B2C. Having developed into one of the mos... Visa mer
Overview:
Keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team in Uppsala and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems.
Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company that prides itself on thinking B2C. Having developed into one of the most compelling and dynamic independent sports betting suppliers in the industry, the Company’s mission is to develop into the leading mainstream sports betting provider with a reputation for building high quality, bespoke and innovative products.


Scope of the Role:
Reporting to the Team Lead Client Development in Uppsala, as a UI developer at Metric you will design, build and maintain the presentation layer of our Angular 9 Sports Client and other web applications, as part of our frontend team. You will walk the thin line of implementing amazing UX designs while meeting high demands on performance and other quality criteria.
You will work closely with the UX design team, providing feedback and technical advice at all stages of the UX design process, understanding the capabilities and limitations of our tech stack.
We believe that usability and user experience is your passion and that you have a keen eye for aesthetics. While you’re able to do pixel-perfect implementations of graphical designs, you also know how to spot design flaws and when trade-offs are needed. You’re fluent at html and SCSS/CSS and have excellent understanding of performance optimization for web sites.


Required Skills:
• At least Bachelor's degree in Software Engineering, related field or equivalent working experience
• 5+ years of experience as a UI developer
• Expert knowledge of HTML5 and its best practices
• Expert knowledge of CSS, CSS extension languages (Sass, Less) and CSS preprocessor tools
• Expert knowledge of responsive/mobile design
• Proficiency using Material Design or similar design languages
• Proficiency in Angular or other front-end frameworks
• Proficiency coding in Javascript
• Proficiency using Git version control
• Proficiency using the command line
• Proficiency in agile development
• Good communication and teamwork skills
• Continuous improvement-mindset


Beneficial Skills or Knowledge:
Gitlab
Photoshop
Adobe XD
Mobile first design
Npm of some other package manager
Docker
Kubernetes
CDN’s
Working experience in the iGaming businessBrief Description for Advertisement
Reporting to the Team Lead Client Development in Uppsala, as a UI developer at Metric you will design, build and maintain the presentation layer of our Angular 9 Sports Client and other web applications, as part of our frontend team. You will walk the thin line of implementing amazing UX designs while meeting high demands on performance and other quality criteria. Something learned in your over 5 years of experience.
You will work closely with the UX design team, providing feedback and technical advice at all stages of the UX design process, understanding the capabilities and limitations of our tech stack.
We believe that usability and user experience is your passion and that you have a keen eye for aesthetics. While you’re able to do pixel-perfect implementations of graphical designs, you also know how to spot design flaws and when trade-offs are needed. You’re fluent at html and SCSS/CSS and have excellent understanding of performance optimization for web sites.
Additionally you will be proficient in esponsive/mobile design Material Design, Angular, Javascript, GIT and agile development. Experience in the iGaming industry would be an advantage. Visa mindre

Experienced Front End Developer Angular, Uppsala

Overview: Keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team in Uppsala and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems. Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company that prides itself on thinking B2C. Having developed into one of the mos... Visa mer
Overview:
Keen to be in a growing team in a dynamic company? Keen to see your inventions go live quickly? Join our experienced team in Uppsala and help us develop innovative high-volume, high-availability betting systems.
Founded by World Poker Tour champion Martin de Knijff and run by former Executives of some of the most established operators in the industry, Metric is a B2B company that prides itself on thinking B2C. Having developed into one of the most compelling and dynamic independent sports betting suppliers in the industry, the Company’s mission is to develop into the leading mainstream sports betting provider with a reputation for building high quality, bespoke and innovative products.


Scope of the Role:
Reporting to the Team Lead Client Development in Uppsala, as a front-end developer at Metric you will get the opportunity to work with the latest technologies, taking part in developing and maintaining our Angular 9 Sports Client and other web applications. As a member of the front-end team you will be expected to take ownership of your tasks and contribute to the improvement of our products throughout the lifecycle.
We believe that you're a skilled developer with passion for delivering high-quality and well designed code. While you avoid cutting corners, you also understand the importance of timely delivery.


Required Skills:
At least Bachelor's degree in Computer Science, Software Engineering, related field or equivalent working experience
+5 years of experience in front-end development
Expert knowledge of Angular/Typescript
Proficient in Html and CSS
Proficient understanding of RESTful Services/APIs
Proficiency using Git version control
Proficiency in agile development
Proficiency using the command line
Good communication and teamwork skills
Continuous improvement-mindsetBeneficial Skills or Knowledge:
ReactJS, VueJS or other front-end frameworks
NodeJS
ReduxJS
Experience in mobile app development
Gitlab
Docker
Kubernetes
CDN’s
Working experience in the iGaming business
Test driven development and automated testingBrief Description for Advertisement
Reporting to the Team Lead Client Development in Uppsala, as a front-end developer at Metric you will get the opportunity to work with the latest technologies, taking part in developing and maintaining our Angular 9 Sports Client and other web applications. As a member of the front-end team you will be expected to take ownership of your tasks and contribute to the improvement of our products throughout the lifecycle.
We believe that you're a skilled developer with passion for delivering high-quality and well designed code. While you avoid cutting corners, you also understand the importance of timely delivery. You will have 5 years or more experience as developer, hopefully some iGaming work will be part of that time.
For this role, we expect you to be expert in Angular/Typescript, and proficient in HTML, CSS, Git and RESTful services/APIs. Additionally, if you have experience in ReactJS, VueJS, NodeJS, ReduxJS, Experience in mobile app development, Gitlab, Docker, Kubernetes or CDN’s we would like to hear about it.


Employment
Collective agreement
Probationary employment (6 month) Visa mindre

Senior Frontend-utvecklare – Utvecklande jobb på hemmaplan!

Ansök    Sep 25    Schotte Systems AB    Frontend-utvecklare
Börja jobba som frontend-utvecklare i ett av Uppsalas starkaste växande företag, där du inte bara utvecklar produkter utan även dig själv. Vi på Schotte Systems AB vill ha några nya kollegor! Följ med på vår resa nu när vi bygger ut vårt starka utvecklarteam, där kunskapsdelning är en viktig faktor för att kunna utveckla dig själv och andra. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på om våra anställda är glada, så blir även våra kunder glada. ... Visa mer
Börja jobba som frontend-utvecklare i ett av Uppsalas starkaste växande företag, där du inte bara utvecklar produkter utan även dig själv.
Vi på Schotte Systems AB vill ha några nya kollegor! Följ med på vår resa nu när vi bygger ut vårt starka utvecklarteam, där kunskapsdelning är en viktig faktor för att kunna utveckla dig själv och andra. Vi tar väl hand om våra anställda och vi tror starkt på om våra anställda är glada, så blir även våra kunder glada.


Nu söker vi just dig, kära frontend-utvecklare. Vi erbjuder:
Balans i arbetslivet, med flexibla arbetstider efter dina behov
En utvecklande arbetsmiljö
Kompetensutveckling via t.ex. Pluralsight
Den bästa hårdvara och mjukvara som finns att tillgå för just dina behov.Dina tidigare erfarenheter ligger till grund för vilka ansvarsområden du kan tänkas få men här är några exempel:
Utveckling av användargränssnitt
Mobil apputveckling
UX designDin profil:
Mycket goda kunskaper i Javascript, HTML och CSS
Professionell attityd och att känna stor passion för ditt yrke.
Förmågan och viljan att lära sig nya saker och att kunna förmedla dina kunskaper vidare.
Du är flexibel och kan planera din egen tid.
Du tar gärna ansvar och driver saker framåt.
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligt.Krav
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både skriftligt och muntligtMeriterande
Utveckling av användargränssnitt skrivet i Angular
UX designDin framtida arbetsplats ligger i början av Librobäck, precis intill avfarten från Bärbyleden. Det finns även bra cykelvägar (vilket våra anställda kan intyga) och bussen går ungefär var 15:e minut, 350 meter ifrån vårt kontor.


Ansökan
Tjänsten tillträds omgående eller enligt överenskommelse men ju förr du kan börja, desto gladare blir vi!
Omfattning: Heltid
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Eventuella frågor skickas till [email protected] Visa mindre

Frontendutvecklare till Mindsnake i Uppsala

Ansök    Sep 1    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattfor... Visa mer
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattform.


Mindsnake i Uppsala söker en senior Frontendutvecklare


Mindsnake söker en senior Frontendutvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av våra system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och inflytande på både arbetssätt och design av den nya plattformen samt de avancerade applikationer vi utvecklar på den.


Kvalifikationer
Javascript / Typescript
React
TDD
git
HTML 5
CSS 3
SCSS / SASS
JQuery
js
Responsiv design
Webbläsarkompatibilitet
Arbetslivserfarenhet i branschen

Erfarenhet av modern komponentbaserad utveckling och arkitektur är starkt meriterande.


Vem är du?
Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens inom ditt arbetsområde. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du tycker att det är viktigt att skapa en bra teamkänsla, är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Mindsnake. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Uppstuk söker skicklig Wordpress-utvecklare!

Ansök    Maj 28    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Uppstuk söker för kunds räkning en Wordpress-utvecklare. Gimlit är Byrån som gärna beskriver sig som en “synas på google"-byrå. Med SEO som självklar utgångspunkt hjälper de sina kunder med allt från affärsutveckling och kundanskaffning till kommunikation och webbutvekling. Genom att alltid utgå från den organiska tillväxten är Gimlits verksamhet grundad i djupa SEO-kunskaper, där arbetet underbyggs av en härlig kombination av högt i tak och transparens. ... Visa mer
Uppstuk söker för kunds räkning en Wordpress-utvecklare. Gimlit är Byrån som gärna beskriver sig som en “synas på google"-byrå. Med SEO som självklar utgångspunkt hjälper de sina kunder med allt från affärsutveckling och kundanskaffning till kommunikation och webbutvekling. Genom att alltid utgå från den organiska tillväxten är Gimlits verksamhet grundad i djupa SEO-kunskaper, där arbetet underbyggs av en härlig kombination av högt i tak och transparens. Gimlit går nu en expansiv framtid till mötes och behöver utöka sitt team med en Wordpress-utvecklare!

Om rollen

Som Wordpress-utvecklare på Gimlit kommer du att ingå i ett korsfunktionellt team i projekt där SEO ligger i fokus. För att kunna leverera bästa möjliga organiska tillväxt har de utvecklat olika stödfunktioner som på olika sätt bidrar till att man lyckas bättre med sin SEO. På Gimlit vänder man alltså på många stenar för att leverera bästa möjliga SEO till kund - där kommer du in i bilden. Tjänsten innebär kort och gott att du med din expertis inom Wordpress-utveckling och i samarbete med Gimlits SEO-specialister ska driva processer riktade mot optimal sökmotoroptimering i korsbefruktningen av era specialistkompetenser.

Varför just wordpress? För att det är i just wordpress som man bygger några av de snabbaste och högst rankade hemsidorna. Det är därför viktigt att du inte bara har ett genuint intresse för wordpressutveckling utan att du har nyfikenheten att vara nytänkande och tänja på gränserna vad gäller möjligheterna i wordpress.

Vad erbjuder de dig?

På Gimlit kommer du att vara en del av ett nära sammansvetsat team med familjär stämning, där passion och arbetsglädje flödar. De lägger också stor betydelse i kontinuerlig förbättring och utveckling och lärande i arbetet är därför någonting som prioriteras högt på dagordningen. Gimlit håller till i lokaler centralt i Uppsala bara ett par kvarter från samtliga buss- och tågförbindelser.

Vem är du?

På Gimlit är driv och engagemang det som utmärker dem bäst. Det är därför viktigt att du som söker är passionsdriven i ditt arbete. Vidare tillämpar du ett strukturerat och noggrant arbetssätt där ingenting lämnas åt slumpen. Du är nyfiken som person och motiveras starkt av den kreativa processen.

Det är viktigt för rollen att du

- Har mycket goda kunskaper inom Wordpress då du kommer att besitta expertkunskapen inom detta i ditt team.
- Behärskar svenska obehindrat


Låter det intressant?

Rollen avser en rekrytering till Gimlit, vilket innebär att du kommer att anställas direkt av dem men vara delaktig i en rekryteringsprocess via oss på Uppstuk. Tjänsten avser en heltidsanställning och ska tillsättas så snart som möjligt. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Med anledning av Covid-19 kommer vi att hålla videointervjuer i rekryteringen.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Uppstuk söker Frontend-utvecklare

Ansök    Aug 11    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig! Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av deras system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och... Visa mer
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av deras system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och inflytande på både arbetssätt och design av den nya plattformen samt de avancerade applikationer de utvecklar på den.

Om företaget

Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattform.

Vad erbjuder de dig?

Möjligheten att jobba både med ramverk som du känner dig bekväm i och chansen att lära dig nya. Du kommer att vara en del av ett litet men sammansatt team som präglas av en stark uppfinnarkultur där möjligheterna till påverkan och inflytande är stora. Kontoret ligger centralt längst med Fyrisån och det finns även möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Vem är du?

Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens inom ditt arbetsområde. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du tycker att det är viktigt att skapa en bra teamkänsla, är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.

Det är viktigt för rollen att du

Är fullt bekväm med HTML, CSS och Javascript
Har erfarenhet av någon form av CMS
Har arbetat med frontend-utveckling i några år
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
Har goda kunskaper i engelska


Teknikkrav

- Javascript / Typescript
- React
- TDD
- git
- HTML 5
- CSS 3
- SCSS / SASS
- Node.js
- JQuery
- Responsiv design
- Webbläsarkompatibilitet


Det är ett stort plus ifall du har erfarenhet av...

.. modern komponentbaserad utveckling och arkitektur och att du har arbetslivserfarenhet i branschen.

Låter det intressant?

Det här uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att Uppstuk ansvarar för rekryteringsprocessen men att du kommer att bli anställd av kunden. Tjänsten är förlagd på heltid och tillsvidare, där 6 månaders provanställning tillämpas. Förväntad uppstart omgående men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi rekryterar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Frontendutvecklare till Mindsnake i Uppsala

Ansök    Jul 9    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattfor... Visa mer
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattform.


Mindsnake i Uppsala söker en senior Frontendutvecklare


Mindsnake söker en senior Frontendutvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av våra system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och inflytande på både arbetssätt och design av den nya plattformen samt de avancerade applikationer vi utvecklar på den.


Kvalifikationer
Javascript / Typescript
React
TDD
git
HTML 5
CSS 3
SCSS / SASS
JQuery
js
Responsiv design
Webbläsarkompatibilitet
Arbetslivserfarenhet i branschen

Erfarenhet av modern komponentbaserad utveckling och arkitektur är starkt meriterande.


Vem är du?
Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens inom ditt arbetsområde. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du tycker att det är viktigt att skapa en bra teamkänsla, är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Mindsnake. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Uppstuk söker Frontend-utvecklare

Ansök    Maj 26    Uppstuk AB    Frontend-utvecklare
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig! Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av deras system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och... Visa mer
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av deras system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och inflytande på både arbetssätt och design av den nya plattformen samt de avancerade applikationer de utvecklar på den.

Om företaget

Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattform.

Vad erbjuder de dig?

Möjligheten att jobba både med ramverk som du känner dig bekväm i och chansen att lära dig nya. Du kommer att vara en del av ett litet men sammansatt team som präglas av en stark uppfinnarkultur där möjligheterna till påverkan och inflytande är stora. Kontoret ligger centralt längst med Fyrisån och det finns även möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Vem är du?

Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens inom ditt arbetsområde. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du tycker att det är viktigt att skapa en bra teamkänsla, är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.

Det är viktigt för rollen att du

Är fullt bekväm med HTML, CSS och Javascript
Har erfarenhet av någon form av CMS
Har arbetat med frontend-utveckling i några år
Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
Har goda kunskaper i engelska


Teknikkrav

- Javascript / Typescript
- React
- TDD
- git
- HTML 5
- CSS 3
- SCSS / SASS
- Node.js
- JQuery
- Responsiv design
- Webbläsarkompatibilitet


Det är ett stort plus ifall du har erfarenhet av...

.. modern komponentbaserad utveckling och arkitektur och att du har arbetslivserfarenhet i branschen.

Låter det intressant?

Det här uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att Uppstuk ansvarar för rekryteringsprocessen men att du kommer att bli anställd av kunden. Tjänsten är förlagd på heltid och tillsvidare, där 6 månaders provanställning tillämpas. Förväntad uppstart omgående men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi rekryterar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Frontendutvecklare till Mindsnake i Uppsala

Ansök    Maj 27    Capto Hr AB    Frontend-utvecklare
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattfor... Visa mer
Mindsnake Information Systems designar, utvecklar och förvaltar kundanpassade affärskritiska webbsystem som gör våra kunder digitala på riktigt. Med snart 25 års erfarenhet av webbutveckling har vi kommit till djupa insikter om relationen mellan affär, teknik och människa. Idag hjälper vi våra företag att springa ifrån konkurrenterna genom att forma innovativ webbteknik kring deras affärsidé. Nu rekryterar vi för nästa stora tekniklyft i vår affärsplattform.


Mindsnake i Uppsala söker en senior Frontendutvecklare


Mindsnake söker en senior Frontendutvecklare som vill vara med från start i att planera och utveckla nästa generation av våra system. Tillsammans med UX-/grafisk designers och backendutvecklare kommer du ha en central roll och stor frihet och inflytande på både arbetssätt och design av den nya plattformen samt de avancerade applikationer vi utvecklar på den.


Kvalifikationer
Javascript / Typescript
React
TDD
git
HTML 5
CSS 3
SCSS / SASS
JQuery
js
Responsiv design
Webbläsarkompatibilitet
Arbetslivserfarenhet i branschen

Erfarenhet av modern komponentbaserad utveckling och arkitektur är starkt meriterande.


Vem är du?
Vi tror att du trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens inom ditt arbetsområde. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du tycker att det är viktigt att skapa en bra teamkänsla, är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Mindsnake. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Uppstuk söker Frontend-utvecklare

Ansök    Feb 18    Uppstuk    Frontend-utvecklare
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig! Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare till deras team centralt i Uppsala. Vår kund ligger i framkant inom molnbaserade affärssystem och jobbar med kunder i en stor variation av branscher. De utvecklar hemsidor och webblösningar anpassad... Visa mer
Vill du bli en del av ett bolag som hjälper kunder att optimera sin affärsverksamhet? Trivs du bäst när dina arbetsdagar genomsyras av innovation och kreativitet? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Uppstuk söker för en kunds räkning en erfaren frontend-utvecklare till deras team centralt i Uppsala. Vår kund ligger i framkant inom molnbaserade affärssystem och jobbar med kunder i en stor variation av branscher. De utvecklar hemsidor och webblösningar anpassade efter kundens behov med fokus på mätbarhet och tillväxt.

Om rollen

Du kommer att jobba med nyimplementeringar, uppdateringar och förvaltning av affärssystem och webb. I din roll som frontend-utvecklare kommer du att rapportera till ansvarig projektledare och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Tillsammans utforma design och visuellt uttryck
- Utveckla hemsidor och webblösningar
- Leverera kundanpassade affärssystem


Vad erbjuder de dig?

Möjligheten att jobba både med ramverk som du känner dig bekväm i och chansen att lära dig nya. Du kommer att vara en del av ett litet men sammansatt team som präglas av en stark uppfinnarkultur där möjligheterna till påverkan och inflytande är stora. Kontoret ligger centralt längst med Fyrisån och det finns även möjlighet att till viss del arbeta på distans.

Vem är du?

Vi ser främst att du har ett genuint intresse för programmering och användarvänlighet. Vi sätter högst prioritet på din entusiasm för ditt arbete då vi vet att olika egenskaper innebär olika styrkor i arbetslaget.

Det är viktigt för rollen att du

- Är fullt bekväm med HTML, CSS och Javascript
- Har erfarenhet av någon form av CMS
- Har arbetat med frontend-utveckling i några år
- Behärskar svenska obehindrat i tal och skrift
- Har goda kunskaper i engelska


Det är ett stort plus ifall du har erfarenhet av

- Ramverk såsom JQuery, Angular, React eller Vue
- Backend-utveckling


Låter det intressant?

Det här uppdraget är en direktrekrytering, vilket innebär att Uppstuk ansvarar för rekryteringsprocessen men att du kommer att bli anställd av kunden. Tjänsten är förlagd på heltid och tillsvidare, där 6 månaders provanställning tillämpas. Förväntad uppstart omgående men med hänsyn till eventuell uppsägningstid. Vi rekryterar löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

I och med GDPR tar vi tyvärr inte emot ansökningar per mail. Visa mindre

Frontendutvecklare till Mindsnake i Uppsala

Mindsnake, en affärsorienterad webbyrå i Uppsala som vet att affärer i första hand handlar om annat än teknik, hemsida och webbsystem. Men rätt teknik använd på rätt sätt kan det dock betyda skillnaden mellan bärande och briljant. Vi hjälper företag som vill bli framgångsrika genom att forma innovativ & framtidssäker webbteknik kring deras affärsidé. Mindsnake i Uppsala söker en Frontendutvecklare Rollbeskrivning Mindsnake förstärker utvecklingsteamet ... Visa mer
Mindsnake, en affärsorienterad webbyrå i Uppsala som vet att affärer i första hand handlar om annat än teknik, hemsida och webbsystem. Men rätt teknik använd på rätt sätt kan det dock betyda skillnaden mellan bärande och briljant. Vi hjälper företag som vill bli framgångsrika genom att forma innovativ & framtidssäker webbteknik kring deras affärsidé.


Mindsnake i Uppsala söker en Frontendutvecklare


Rollbeskrivning
Mindsnake förstärker utvecklingsteamet med en Frontendutvecklare. Som frontendutvecklare hos Mindsnake kommer du jobba med framtagande av avancerade hemsidor och funktioner i det egenutvecklade publiceringsverktyget SamplerCMS samt med den egenutvecklade plattformen för webbaserade affärssystem. Mindsnake arbetar med företag i många branscher och du kommer att vara en central del i det här spännande arbetet.


Kvalifikationer
Javascript
HTML 5
CSS 3
SCSS
JQuery
js
Responsiv design
Webbläsarkompatibilitet

Kunskaper om React eller andra Javascript-ramverk är starkt meriterande.


Vem är du?
Vi tror att du är en prestigelös person som trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens och hunnit med att arbeta ett antal år i branschen. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Mindsnake. Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Webbutvecklare React

Ansök    Jan 13    Swace Digital AB    Frontend-utvecklare
Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React. Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.   Om rollen  Hos oss arbetar du i princip som en konsult med ... Visa mer
Vi söker nya medarbetare! Med nya projekt på gång behöver vi stärka upp vårt team med en webbutvecklare med erfarenhet av React.
Hos oss kommer du få chansen att arbeta med de modernaste lösningarna inom området med headless CMS vilket ger snabbare hemsidor och en bättre användarupplevelse. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team som består av teknikintresserade civilingenjörer och designers.
 
Om rollen 
Hos oss arbetar du i princip som en konsult med den stora skillnaden att du sitter in-house på vårt kontor i Uppsala tillsammans med dina kollegor. Vi på Swace arbetar som teknisk partner till våra kunder och hjälper dem med deras digitalisering med vår kompetens inom teknik och design. Vårt fokus ligger på utveckling inom webb, appar och system.


I rollen som utvecklare kommer du att få hjälpa våra kunder att utveckla sina projekt utifrån deras önskemål och preferenser, främst inom webb. Till stor del använder vi oss av JavaScript-stacken, alltså React.js och Node.js. Du kommer delvis att få arbeta med Headless CMS som är Swace Digitals senaste webblösning och är den lösning vi använder på våra flesta nya projekt.


För oss är det viktigt att inte vara bunden till ett språk utan arbetar för att alla hos oss ska bli breda specialister. På sikt är därför tanken att du kommer få prova på andra tekniker som vi sitter med, bland annat WordPress, PHP, iOS, Android, och React Native.


Projekten du kommer sitta med kommer att variera i storlek och du kommer antingen sitta i ett team eller arbeta individuellt beroende på det men du kommer alltid arbeta tillsammans med en projektledare.
 
Om dig
Vi ser gärna att du har någon form av erfarenhet av webbutveckling/fullstack från tidigare arbete då du kommer få ta dig an egna projekt och arbeta relativt självständigt, förmodligen inom både front-end och back-end. I denna roll söker vi specifikt efter erfarenhet av React. Har du erfarenhet av andra programmeringsspråk är det en bonus.


Vi ser även fram emot att höra av dig som är nyexaminerad och suttit i React på fritiden.


Du är en person som vill fortsätta att utvecklas och ett tekniskt intresse är därför ett måste. Du har också en relevant utbildning som Civilingenjör eller MSc.
 
Om oss
Swace är en digital teknikpartner med kontor i Uppsala och Stockholm. Vi hjälper våra kunder med digitala lösningar och produkter, exempelvis appar, UX-design, systemutveckling och webbutveckling.


Sedan starten 2012 har vi hunnit bli 30 personer och vi planerar att fortsätta växa. De senaste två åren har vi blivit utnämnda till Gasellbolag av Di och Superföretag av Veckans affärer.


Hos oss får du en arbetsplats som vi utformar tillsammans. Swace ska vara ett bolag som vi själva vill jobba på och det ligger som grund i allt vi gör. Vi är ett prestigelöst team med högt i tak och vi tror på frihet under ansvar. För oss är det viktigt att trivas på jobbet, att vi har sammanhållning och allmänt en bra stämning. Det blir ju så mycket roligare att gå till jobbet då! De flesta hos oss är utvecklare med civilingenjörsutbildningar inom IT, Teknisk Fysik och STS men teamet består också av våra viktiga designers och projektledare.


Utöver våra kundprojekt har vi även en egen produkt, Plick, som är en mobil marknadsplats för Second Hand kläder. Visa mindre

Senior frontend-utvecklare till snabbväxande Uppsala-bolag

Ansök    Jan 24    Comparico AB    Frontend-utvecklare
Är du en självgående frontend-utvecklare med erfarenhet av att designa med Wordpress som grund? Vill du slippa jobba mot externa kunder och istället bara jobba med företagets egna projekt? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss! ???? Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya. Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt ä... Visa mer
Är du en självgående frontend-utvecklare med erfarenhet av att designa med Wordpress som grund? Vill du slippa jobba mot externa kunder och istället bara jobba med företagets egna projekt? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss! ????
Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.
Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa ny design. Du är en kreativ, lösningsorienterad och ambitiös senior frontend-utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess användare. Som person är du flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll på arbetsplatsen.
Önskemål
?? Du har flera års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling
?? Du har främst designat med Wordpress eller andra PHP-baserade cms som grund
?? Du är van att arbeta självständigt men kan också arbeta i team
?? Du har ett bra öga för detaljer och symmetri
?? Du tänker användarvänligt


Vad du kommer att jobba med
I rollen som frontend-utvecklare kommer du ansvara för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger på Wordpress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla Wordpress-teman.
Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.
Hos oss kommer du att jobba nära backend-utvecklare, SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.
Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya designer och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som frontend-utvecklare.


Vilka Comparico är och vad vi gör
Comparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster (bl.a. Bredband.se, Boupplysningen.se och Mobiltelefoner.se) och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga. Vi är ett ungt team på 12 personer och har vårt kontor i centrala Uppsala.
Fördelar med att jobba hos oss
?? Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.
?? Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.
?? Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.
?? Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Visa mindre

Frontendutvecklare till Mindsnake i Uppsala

Mindsnake, en affärsorienterad webbyrå i Uppsala som vet att affärer i första hand handlar om annat än teknik, hemsida och webbsystem. Men rätt teknik använd på rätt sätt kan det dock betyda skillnaden mellan bärande och briljant. Vi hjälper företag som vill bli framgångsrika genom att forma innovativ & framtidssäker webbteknik kring deras affärsidé. Mindsnake i Uppsala söker en Frontendutvecklare Rollbeskrivning Mindsnake förstärker utvecklingsteamet ... Visa mer
Mindsnake, en affärsorienterad webbyrå i Uppsala som vet att affärer i första hand handlar om annat än teknik, hemsida och webbsystem. Men rätt teknik använd på rätt sätt kan det dock betyda skillnaden mellan bärande och briljant. Vi hjälper företag som vill bli framgångsrika genom att forma innovativ & framtidssäker webbteknik kring deras affärsidé.


Mindsnake i Uppsala söker en Frontendutvecklare


Rollbeskrivning
Mindsnake förstärker utvecklingsteamet med en Frontendutvecklare. Som frontendutvecklare hos Mindsnake kommer du jobba med framtagande av avancerade hemsidor och funktioner i det egenutvecklade publiceringsverktyget SamplerCMS samt med den egenutvecklade plattformen för webbaserade affärssystem. Mindsnake arbetar med företag i många branscher och du kommer att vara en central del i det här spännande arbetet.


Kvalifikationer
Javascript
HTML 5
CSS 3
SCSS
JQuery
js
Responsiv design
Webbläsarkompatibilitet

Kunskaper om React eller andra Javascript-ramverk är starkt meriterande.


Vem är du?
Vi tror att du är en prestigelös person som trivs med att ta stort eget ansvar och att du besitter en bred kompetens och hunnit med att arbeta ett antal år i branschen. Du tycker att det är fantastiskt kul att koda, men har även sinne för användarbarhet, form och färg. Du är kvalitetsmedveten och förstår komplexa sammanhang snabbt. Du ställer höga krav på dig själv och tycker om att komma med nya idéer.


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar rekryteringsföretaget Capto HR med Mindsnake. Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Frontend Developer

Your challenge We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that wo... Visa mer
Your challenge

We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that would be awesome.

Here is a wishlist of buzzwords and tech thingies of what we think you might have some experience in:

Solid knowledge of Javascript and ECMAscript.CSS3 and css preprocessors like SASS.JS framework like React, Vue, and Angular.Comfortably working with styled-components.Worked with REST-api's for handling changes.Done automated tests with frameworks like Jasmine, Jest with React Testing Library.Not a must but a plus if you have worked with Docker Containers, Node.js, or GraphQL.

If none of the above is on your shortlist of expertise but your still certain that we can ?t miss out on you, let us know that and why you are a great choice anyway,

Who are you

Well who are we to tell you, but people that work here are like:

Some are coders, some are UX designers, but we all love what we do. Some are makers that create fun and awesome projects at their spare time and happily discuss and share their ideas with their colleagues, or invite them to help build stuff. Some are parents focusing both on their children and their projects. Some are quite new citizens in Sweden and some moved to Stockholm from all parts of our country. What they have in common is that they love technology and dive deep into customer projects. Some like off-piste skiing, some climb rocks. Others love Netflix and some runs in the woods dressed up as a Viking. Some like fishing and some like to knit. Some love board games and some compete professionally in their favourite sport. And we all share a passion for what we do and the quality of what we create.

So if you are passionate like us, you will have a great time with us at Avalon.

Contact us

Thomas Fröberg, Business Director North

+46 70 844 42 23

We have made our choice of media for recruitment and ask therefore politely to not take any contact with us regarding advert advertisement or any other sales regarding other recruitment services. Visa mindre

Uppstuk söker Webbutvecklare som kan React

Ansök    Okt 29    Uppstuk    Frontend-utvecklare
Vi söker utvecklare som jobbat något år eller mer alternativt genomfört flera större projekt under sina studier, gärna inom webb. Du kan webb och du kan React. Känner du igen dig i det? Då vill vi ta en kaffe med dig! Uppstuk samarbetar med många företag, främst inom Uppsala. Uppdragen finns, för oss gäller det bara att matcha dig som person med jobb som utmanar och motiverar dig i din yrkesroll. Vi tror att det är nyckeln för att du ska trivas och vilja ... Visa mer
Vi söker utvecklare som jobbat något år eller mer alternativt genomfört flera större projekt under sina studier, gärna inom webb. Du kan webb och du kan React. Känner du igen dig i det? Då vill vi ta en kaffe med dig!

Uppstuk samarbetar med många företag, främst inom Uppsala. Uppdragen finns, för oss gäller det bara att matcha dig som person med jobb som utmanar och motiverar dig i din yrkesroll. Vi tror att det är nyckeln för att du ska trivas och vilja gå till jobbet varje dag.

Låter det intressant?

Vi har både konsultuppdrag och direktrekryteringar, med hänsyn till det som passar dig bäst.

Skicka in ett CV, länka din LinkedIn eller kontakta oss för att prata närmre om saken.

På Uppstuk sätter vi dig som medarbetare först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail.

Vår vision är att vara mer än en arbetsgivare för våra konsulter. Vi strävar efter att vara den självklara mötesplatsen dit du kan komma och arbeta, träffa likasinnade och få hjälp att komma framåt, varvat med en AW på fredagarna efter jobbet. Vill du följa med oss på vår resa? Visa mindre

Senior frontend-utvecklare till snabbväxande Uppsala-bolag

Ansök    Okt 14    Comparico AB    Frontend-utvecklare
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss! Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya. Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa ny design. Du är en kreativ, lösningsorienterad och ambitiös senior fro... Visa mer
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!
Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.
Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa ny design. Du är en kreativ, lösningsorienterad och ambitiös senior frontend-utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess användare. Som person är du flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll på arbetsplatsen.
Önskemål
? Du har minst 4 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling
? Du har främst designat med Wordpress eller andra PHP-baserade cms som grund
? Du är van att arbeta självständigt men kan också arbeta i team
? Du har ett bra öga för detaljer och symmetri
? Du tänker användarvänligt


Vad du kommer att jobba med
I rollen som frontend-utvecklare kommer du ansvara för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger idag på Wordpress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla Wordpress-teman.
Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.
Hos oss kommer du att jobba nära backend-utvecklare, SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.
Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya designer och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som frontend-utvecklare.


Vilka Comparico är och vad vi gör
Comparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga. Vi är ett ungt team på 10 personer och har vårt kontor i centrala Uppsala.
Fördelar med att jobba hos oss
? Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.
? Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.
? Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.
? Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget. Visa mindre

Frontendutvecklare till Ngenic

Ansök    Sep 2    ngenic AB    Frontend-utvecklare
Vi på Ngenic stärker nu upp vårat utvecklarteam och är på jakt efter en duktig mjukvaruutvecklare med fokus på frontend. I arbetet ingår ny- och vidareutveckling av våra sajter samt appar, som innefattar både webb- och hybridversioner.Vi söker dig som:bygger robusta och responsiva webblösningar med välstrukturerad kodhar god förståelse för JavaScript-programmeringhar jobbat med ett eller flera JavaScript-ramverk (Angular, React, etc)har erfarenhet av TypeS... Visa mer
Vi på Ngenic stärker nu upp vårat utvecklarteam och är på jakt efter en duktig mjukvaruutvecklare med fokus på frontend. I arbetet ingår ny- och vidareutveckling av våra sajter samt appar, som innefattar både webb- och hybridversioner.Vi söker dig som:bygger robusta och responsiva webblösningar med välstrukturerad kodhar god förståelse för JavaScript-programmeringhar jobbat med ett eller flera JavaScript-ramverk (Angular, React, etc)har erfarenhet av TypeScripthar erfarenhet inom testning av mobil- och webb-apparhar god förståelse inom servergenererad CSS (SASS, LESS etc)Det är ett plus om du:är van vid Webpack eller liknande modulpaketerarehar erfarenhet av att använda ett animationsramverk (Velocity.js etc)har koll på Node.js eller liknande serversidespråkär van vid att arbeta med REST-API:erhar erfarenhet av att jobba mot .NET/C# Om Ngenic Ngenic är ett ledande energiteknikföretag som arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med energiföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare som kunder. Vi levererar produkter och tjänster i Norden och har över 20 000 lägenheter och villor anslutna. Vi gillar teknik och tycker att den ska användas till att göra samhället bättre. Huvudkontoret ligger i Uppsala. Ansökan Skicka din ansökan till [email protected] Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Frontendutvecklare till Ngenic

Ansök    Okt 14    ngenic AB    Frontend-utvecklare
Vi på Ngenic stärker nu upp vårat utvecklarteam och är på jakt efter en duktig mjukvaruutvecklare med fokus på frontend. I arbetet ingår ny- och vidareutveckling av våra sajter samt appar, som innefattar både webb- och hybridversioner. Vi söker dig som: bygger robusta och responsiva webblösningar med välstrukturerad kod har god förståelse för JavaScript-programmering har jobbat med ett eller flera JavaScript-ramverk (Angular, React, etc) har erfarenhet av ... Visa mer
Vi på Ngenic stärker nu upp vårat utvecklarteam och är på jakt efter en duktig mjukvaruutvecklare med fokus på frontend. I arbetet ingår ny- och vidareutveckling av våra sajter samt appar, som innefattar både webb- och hybridversioner.
Vi söker dig som:
bygger robusta och responsiva webblösningar med välstrukturerad kod
har god förståelse för JavaScript-programmering
har jobbat med ett eller flera JavaScript-ramverk (Angular, React, etc)
har erfarenhet av TypeScript
har erfarenhet inom testning av mobil- och webb-appar
har god förståelse inom servergenererad CSS (SASS, LESS etc)

Det är ett plus om du:
är van vid Webpack eller liknande modulpaketerare
har erfarenhet av att använda ett animationsramverk (Velocity.js etc)
har koll på Node.js eller liknande serversidespråk
är van vid att arbeta med REST-API:er
har erfarenhet av att jobba mot .NET/C#

Om Ngenic
Ngenic är ett ledande energiteknikföretag som arbetar med digitalisering och effektivisering av energisystem, med energiföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och villaägare som kunder. Vi levererar produkter och tjänster i Norden och har över 20 000 lägenheter och villor anslutna. Vi gillar teknik och tycker att den ska användas till att göra samhället bättre. Huvudkontoret ligger i Uppsala.
Ansökan
Skicka din ansökan till [email protected]
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Frontendutvecklare

Ansök    Aug 29    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten! Vi ser gärna att du har Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckli... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Vi ser gärna att du har

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling och testning. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt.

Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, sms, chatt och e-post.Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Webbutvecklare / Frontend - utvecklare

PERSONLIGHETVi söker en noggrann och ansvarskännande lösningsfinnare med känsla för användarupplevelse/UX. På Mindsnake har vi aldrig duckat för tekniska utmaningar i strävan att leverera det bästa möjliga till våra kunder. Är din attityd till höga krav på kvalitet "just bring it!" då är vi kanske nästa steg i din branta utvecklingskurva.ARBETSUPPGIFTERI slutändan handlar det om förstås om skarp kod i HTML, CSS och JavaScript men innan det handlar det om a... Visa mer
PERSONLIGHETVi söker en noggrann och ansvarskännande lösningsfinnare med känsla för användarupplevelse/UX. På Mindsnake har vi aldrig duckat för tekniska utmaningar i strävan att leverera det bästa möjliga till våra kunder. Är din attityd till höga krav på kvalitet "just bring it!" då är vi kanske nästa steg i din branta utvecklingskurva.ARBETSUPPGIFTERI slutändan handlar det om förstås om skarp kod i HTML, CSS och JavaScript men innan det handlar det om ansvar. Som frontend-utvecklare hos oss får ansvar för att användargränssnitten i våra leveranser ser bra ut och fungerar i alla webbläsare. Då vi levererar både hemsidor, intranät och webbaserade affärssystem kommer du ges chansen att imponera inom både grafiska och funktionella aspekter av moderna användargränssnitt.Du ingår i ett team tillsammans med en grafisk (webb)designer och en backend-utvecklare där ni tillsammans hittar rätt balans mellan design, användarupplevelse och den tekniska lösningens komplexitet.ANSÖKANAnsökan skickar du till [email protected] och den innehåller ditt CV och länkar till hemsidor eller annat som du varit med att ta fram. För de kandidater som går vidare skickar vi ut ett arbetsprov som vi hoppas du vill utföra och skicka in till oss för bedömning.Det är meriterande med erfarenhet av jQuery, Backbone, React och NodeJS, samt om du är kvinna. Visa mindre

Frontend-utvecklare till snabbväxande Uppsala-bolag

Ansök    Sep 1    Comparico AB    Frontend-utvecklare
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa ny design. Du är en kreativ, lösningsorienterad och ambitiö... Visa mer
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa ny design. Du är en kreativ, lösningsorienterad och ambitiös frontend-utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess användare. Som person är du flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll på arbetsplatsen.Önskemål? Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling? Du har främst designat med Wordpress eller andra PHP-baserade cms som grund? Du är van att arbeta självständigt men kan också arbeta i team? Du har ett bra öga för detaljer och symmetri? Du tänker användarvänligt framför snyggtVad du kommer att jobba medI rollen som frontend-utvecklare kommer du ansvara för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger idag på Wordpress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla Wordpress-teman.Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.Hos oss kommer du att jobba nära andra utvecklare, SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya designer och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som frontend-utvecklare.Vilka Comparico är och vad vi görComparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga. Vi är ett ungt team på 10 personer och har vårt kontor i centrala Uppsala.Fördelar med att jobba hos oss? Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.? Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.? Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.? Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget.Varför är det här jobbet viktigt?Att arbetar hos oss innebär att du förbättrar livet för människor genom att göra våra tjänster ännu bättre. Ju bättre och mer användarvänliga våra jämförelsetjänster är, desto mer pengar och tid kan våra kunder spara. Det är pengar och tid som kunderna istället kan lägga på roligare saker i livet, t.ex. familj och fritidsintressen. Visa mindre

Frontendutvecklare

Ansök    Aug 25    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten! Vi ser gärna att du har Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckli... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Vi ser gärna att du har

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling och testning. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt.

Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, sms, chatt och e-post.Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Frontendutvecklare

Ansök    Aug 15    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten! Vi ser gärna att du har Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckli... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Vi ser gärna att du har

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling och testning. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt.

Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, sms, chatt och e-post.Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Är du en engagerad Frontend - utvecklare och vill växa med oss?

Ansök    Aug 21    BTWENTYFOUR AB    Frontend-utvecklare
Du söker ett företag som:-      har en vision om att förändra en bransch-      är entreprenörsdrivet-      är på en kraftig tillväxtresa-      arbetar på en global marknad-      är prestigelösa och vill utveckla sin personal-      har medarbetare som är engagerade och kompetentaDina arbetsuppgifterI rollen som frontend-utvecklare på vårt kontor i Stationsgallerian kommer du jobba i ett team som präglas av prestigelöshet, pragmatism, respekt och väldigt hög... Visa mer
Du söker ett företag som:-      har en vision om att förändra en bransch-      är entreprenörsdrivet-      är på en kraftig tillväxtresa-      arbetar på en global marknad-      är prestigelösa och vill utveckla sin personal-      har medarbetare som är engagerade och kompetentaDina arbetsuppgifterI rollen som frontend-utvecklare på vårt kontor i Stationsgallerian kommer du jobba i ett team som präglas av prestigelöshet, pragmatism, respekt och väldigt hög kodkvalitet. Vi tolkar kraven från marknaden och utvecklar lösningarna med affärsvärdet i fokus. Vi arbetar självständigt men diskuterar alltid lösningar inom utvecklingsteamet och alla har möjlighet att påverka teamets arbetssätt och verktyg.Krav·        Mer än två års erfarenhet av web-utveckling·        Du brinner för att bygga intuitiva gränssnitt ·        Du är lösningsorienterad, metodisk, ansvarstagande och en lagspelareMeriterande·        Akademisk examen inom systemutveckling·        Du har jobbat med e-handel eller detaljhandelVem trivs här?Vi vill förändra en bransch och du drivs av att få hjälpa till och komma med de bästa lösningarna. Du gillar högt tempo och att få jobba både i team och självständigt. Som person är du prestigelös, driven, positiv och alltid har en vilja att utveckla dig själv och teamet.Vilka är vi?Btwentyfour grundades år 2000 med en vision om att skapa en gemensam affärsplattform och möjliggöra en effektivisering och rationalisering av Supply chain processen mellan köpande och säljande företag inom detaljhandeln. Plattformen är nästa generations Omnichannel plattform som gradvis har utvecklats och förbättras i takt med marknaden. Plattformen och dess tjänster möjliggör för köpande såväl som säljande företag att via ett enda ”master interface” koppla sig elektroniskt gentemot alla sina affärspartners och i förlängningen även konsumenter och därmed skapa en oöverträffad online-interaktion. Btwentyfours Omnichannel plattform har vuxit till en mycket väl etablerad lösning för detaljhandeln och blir alltmer likt en community för kunderna. Vi har sedan start till dagens datum inte förlorat en enda kund och är övertygande om att våra tjänster och produkter verkligen uppskattas av våra kunder.Din arbetsplats blir på vårt fräscha kontor i Stationsgallerian, precis intill Centralstationen.Ok, jag vill gärna höra mer – hur gör jag?Skicka en kort beskrivning av vem du är och ett CV till [email protected] så tar vi det därifrån. Har du några frågor gällande rollen får du gärna kontakta Sarah Amandusson, [email protected], 073 - 942 80 96. Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande. Under tiden du läst denna annons har vi hjälpt våra kunder att skicka flera hundra filer via vår plattform. Visa mindre

Frontendutvecklare

Ansök    Jun 17    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten! Vi ser gärna att du har Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckli... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare som vill vara med och digitalisera sjukvården! Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Vi ser gärna att du har

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling och testning. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt.

Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, sms, chatt och e-post.Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Frontend - utvecklare till snabbväxande techbolag

Ansök    Jun 18    Comparico AB    Frontend-utvecklare
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och därför behöver vi stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa nya designer. Du är en smart, lösningsorienterad ... Visa mer
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och därför behöver vi stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa nya designer. Du är en smart, lösningsorienterad och ambitiös frontend-utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess kunder. Du är flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll i vårt företag.Önskemål? Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling? Du har främst designat med Wordpress eller andra PHP-baserade cms som grund? Du är van att arbeta självständigt men kan också i team? Du har ett bra öga för detaljer och symmetri? Du tänker användarvänligt framför snyggtVad du kommer att jobba medI rollen som frontend-utvecklare ansvarar du för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger idag på Wordpress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla optimala Wordpress-baserade sajter.Du har dock stor frihet att själv förändra nuvarande sajter och påverka hur du vill designa nya sajter. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.Hos oss kommer du att jobba nära andra utvecklare och projektledare samt SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare.Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya designer och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som frontend-utvecklare.Vilka Comparico är och vad vi görComparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga. Vi är ett ungt team på 12 personer och har vårt kontor i centrala Uppsala.Fördelar med att jobba hos oss? Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.? Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.? Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.? Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget.Varför är det här jobbet viktigt?Att arbetar hos oss innebär att du förbättrar livet för människor genom att göra våra tjänster ännu bättre. Ju bättre och mer användarvänliga våra jämförelsetjänster är, desto mer pengar och tid kan våra kunder spara. Det är pengar och tid som kunderna istället kan lägga på roligare saker i livet, t.ex. familj och fritidsintressen. Visa mindre

Är du en av Uppsalas bästa Frontend - utvecklare?

Ansök    Aug 1    Comparico AB    Frontend-utvecklare
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa nya designer. Du är en smart, lösningsorienterad och ambiti... Visa mer
Är du en självgående frontend-utvecklare som gillar att designa med Wordpress och PHP som grund? Vi på Comparico vill att du börjar jobba hos oss!Comparico växer så det knakar och behöver stärka upp vårt team med en frontend-utvecklare som kan förbättra våra befintliga jämförelsetjänster och utveckla nya.Vi söker dig som blir inspirerad av en miljö där allt är möjligt och du har friheten att testa nya designer. Du är en smart, lösningsorienterad och ambitiös frontend-utvecklare som vill att ditt jobb gör stor skillnad för företaget du jobbar på och dess kunder. Du är flexibel, öppensinnad och gillar ansvaret som kommer med att ha en nyckelroll i vårt företag.Önskemål? Du har minst 2 års arbetslivserfarenhet av frontend-utveckling? Du har främst designat med Wordpress eller andra PHP-baserade cms som grund? Du är van att arbeta självständigt men kan också i team? Du har ett bra öga för detaljer och symmetri? Du tänker användarvänligt framför snyggtVad du kommer att jobba medI rollen som frontend-utvecklare ansvarar du för designen på våra jämförelsetjänster. Våra sajter bygger idag på Wordpress som cms och det är därför bra om du har erfarenhet av att utveckla optimala Wordpress-baserade sajter.Du har dock stor frihet att själv förändra nuvarande sajter och påverka hur du vill designa nya sajter. Det ställer därför krav på din förmåga att kunna arbeta självständigt och komma med egna initiativ.Hos oss kommer du att jobba nära andra utvecklare och projektledare samt SEO-experter och skribenter som producerar innehåll till våra sajter.Nuvarande design har tagit oss till var vi är idag men vi försöker hela tiden utmana oss själva och är öppna för alla former av förbättringar. Du har därför stora möjligheter att välja design utifrån vad du anser är bäst för företaget och våra besökare.Förutom att arbeta på våra sajter vill vi att du får bästa möjliga förutsättningar att utvecklas i din roll. Därför har du möjlighet att lägga 20 procent av arbetstiden (en dag i veckan) på att testa nya designer och idéer inom våra affärsområden. Vi värdesätter din kompetensutveckling och vill att du får de verktyg som behövs för att du ska förbättras i din roll som frontend-utvecklare.Vilka Comparico är och vad vi görComparico hjälper människor att spara pengar och tid genom att göra det enklare att jämföra och hitta de bästa abonnemangen och tjänsterna. Under de senaste sju åren har vi utvecklat några av Sveriges ledande jämförelsetjänster och jobbar dagligen med att utveckla nya sajter och förbättra våra befintliga. Vi är ett ungt team på 10 personer och har vårt kontor i centrala Uppsala.Fördelar med att jobba hos oss? Flexibla arbetstider. Du kan påverka dina arbetstider så dom passar ditt privatliv, inte tvärtom.? Ingen press utifrån. Vi utvecklar bara egna tjänster och bestämmer därför själva arbetstempo.? Din fritid = fri tid. Du behöver aldrig vara nåbar utanför arbetstid.? Möjlighet att utvecklas. Företaget växer snabbt och med det så växer också nya roller och arbetsuppgifter fram. Det gör att du har stora möjligheter att utvecklas inom företaget.Varför är det här jobbet viktigt?Att arbetar hos oss innebär att du förbättrar livet för människor genom att göra våra tjänster ännu bättre. Ju bättre och mer användarvänliga våra jämförelsetjänster är, desto mer pengar och tid kan våra kunder spara. Det är pengar och tid som kunderna istället kan lägga på roligare saker i livet, t.ex. familj och fritidsintressen. Visa mindre

Aurora Innovation i Uppsala söker frontendutvecklare

Ansök    Jun 12    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare för att arbeta med våra branschledande tjänster Aurora teleQ och Aurora spondi på vårt kontor i Uppsala. Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i for... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare för att arbeta med våra branschledande tjänster Aurora teleQ och Aurora spondi på vårt kontor i Uppsala. Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Meriterande är erfarenhet av Foundation, Bootstrap och MongoDB. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling, testning och drift. Aurora utvecklar och säljer sina egna tjänster och som utvecklare har man stora möjligheter att samarbete med kollegor på andra avdelningar.

Du får trevliga och duktiga kollegor och kommer att jobba nära medarbetare från olika avdelningar. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala ett stenkast från centralstationen. Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, chatt, e-post och svarsgrupper. Företaget är stabilt och marknadsledande i Sverige och vi har även kunder i Finland, Norge, Holland, Portugal och Spanien. Stämningen är positiv och företaget är i en spännande expansionsfas!

Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Frontend Developer

Your challenge We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that wo... Visa mer
Your challenge

We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that would be awesome.

Here is a wishlist of buzzwords and tech thingies of what we think you might have some experience in:

Solid knowledge of Javascript and ECMAscript.CSS3 and css preprocessors like SASS.JS framework like React, Vue, and Angular.Comfortably working with styled-components.Worked with REST-api's for handling changes.Done automated tests with frameworks like Jasmine, Jest with React Testing Library.Not a must but a plus if you have worked with Docker Containers, Node.js, or GraphQL.

If none of the above is on your shortlist of expertise but your still certain that we can ´t miss out on you, let us know that and why you are a great choice anyway,

Who are you

Well who are we to tell you, but people that work here are like:

Some are coders, some are UX designers, but we all love what we do. Some are makers that create fun and awesome projects at their spare time and happily discuss and share their ideas with their colleagues, or invite them to help build stuff. Some are parents focusing both on their children and their projects. Some are quite new citizens in Sweden and some moved to Stockholm from all parts of our country. What they have in common is that they love technology and dive deep into customer projects. Some like off-piste skiing, some climb rocks. Others love Netflix and some runs in the woods dressed up as a Viking. Some like fishing and some like to knit. Some love board games and some compete professionally in their favourite sport. And we all share a passion for what we do and the quality of what we create.

So if you are passionate like us, you will have a great time with us at Avalon.

Contact us

Thomas Fröberg, Business Director North

+46 70 844 42 23

We have made our choice of media for recruitment and ask therefore politely to not take any contact with us regarding advert advertisement or any other sales regarding other recruitment services. Visa mindre

Aurora Innovation i Uppsala söker frontendutvecklare

Ansök    Jun 13    Aurora Innovation    Frontend-utvecklare
Vi söker en erfaren frontendutvecklare för att arbeta med våra branschledande tjänster Aurora teleQ och Aurora spondi på vårt kontor i Uppsala. Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i for... Visa mer
Vi söker en erfaren frontendutvecklare för att arbeta med våra branschledande tjänster Aurora teleQ och Aurora spondi på vårt kontor i Uppsala. Vår mission är att minimera väntetider i människors vardag med ny teknik och innovativa lösningar. Du kommer att arbeta tätt i team med utvecklare, designer och testare och vara delaktig i hela kedjan - från idé till färdig produkt. För oss är användarupplevelsen viktig och du kommer ha stor del i att vi även i fortsättningen levererar den bästa produkten!

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av webbutveckling och javaprogrammering. Du kommer att arbeta med mjukvaruutveckling av våra molnbaserade produkter med fokus på frontend-programmering. Eftersom användarupplevelsen är viktig för oss vill vi att du har kunskap om användbarhet och interaktionsdesign.

Du bör ha en relevant utbildning och minst 3 års arbetslivserfarenhet. Några av de tekniker vi arbetar med är Angular, Java, Javascript, html, css och responsiv design. Meriterande är erfarenhet av Foundation, Bootstrap och MongoDB. Vår verksamhet finns i flera länder så att kunna tala och skriva på svenska och engelska är ett krav, kan du fler språk är det bra!

Som person är du social och ansvarstagande. Du har lätt för att samarbeta och arbetar strukturerat. Att möta kunder och diskutera med kollegor för att lösa problem och ta fram nya och bättre lösningar är något du ser som en naturlig och rolig del av arbetet.

Vi erbjuder

Mjukvarugruppen på Aurora består idag av 20 personer som jobbar med kravställning, utveckling, testning och drift. Aurora utvecklar och säljer sina egna tjänster och som utvecklare har man stora möjligheter att samarbete med kollegor på andra avdelningar.

Du får trevliga och duktiga kollegor och kommer att jobba nära medarbetare från olika avdelningar. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala ett stenkast från centralstationen. Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationsverktygen Aurora teleQ och Aurora spondi, hyllfärdiga produkter som även kan skräddarsys efter organisationers behov. Produkterna innehåller verktyg som hjälper verksamheter att ha rätt bemanning och tillgänglighet via tjänster som telefoni, chatt, e-post och svarsgrupper. Företaget är stabilt och marknadsledande i Sverige och vi har även kunder i Finland, Norge, Holland, Portugal och Spanien. Stämningen är positiv och företaget är i en spännande expansionsfas!

Vi hjälper hälso- och sjukvården i Europa bli bäst på att använda sig av digitaliseringen genom bland annat våra molnbaserade telefonlösningar Aurora teleQ och Aurora spondi.

Vi får ofta höra att vi jobbar nära våra kunder och är lösningsorienterade. Du kommer jobba nära de flesta av våra trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa våra fredagsfrukostar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala, 50 meter från stationen och ca 30 minuter med tåg från Stockholms Central.

Aurora Innovations vision är att skapa en mer tillgänglig värld. Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com Visa mindre

Frontend - utvecklare till Uppsala

Ansök    Maj 17    Consid AB    Frontend-utvecklare
Brinner du för samspelet mellan människa och moderna webbsystem? Känner du att det inte räcker att en teknisk lösning gör rätt och snabbt, utan att det även behöver göras på ett förståeligt och naturligt sätt? Ser du att de senaste årens utveckling inom ramverk för form och funktion på webbsidor ger helt nya möjligheter att bygga lösningar som både är funktionella och estetiskt tilltalande på ett snabbt och hållbart sätt? Då tror vi att du passar som front... Visa mer
Brinner du för samspelet mellan människa och moderna webbsystem? Känner du att det inte räcker att en teknisk lösning gör rätt och snabbt, utan att det även behöver göras på ett förståeligt och naturligt sätt? Ser du att de senaste årens utveckling inom ramverk för form och funktion på webbsidor ger helt nya möjligheter att bygga lösningar som både är funktionella och estetiskt tilltalande på ett snabbt och hållbart sätt? Då tror vi att du passar som frontendutvecklare hos oss!Vårt team arbetar brett och tekniker som React, Angular, och Vue är vanliga i våra projekt. Beroende på projektets natur och kundens önskemål nyttjar vi även olika CSS ramverk som Bootstrap, LESS eller SASS. Vi hungrar efter att lära oss nya saker och utvärderar hela tiden nya tekniker för att göra vårt arbete mer effektivt. Har du något som du skulle kunna lära oss?De som trivs hos oss är de som ständigt letar efter nya utmaningar, som tillexempel kan tänka sig att lära mer om populära CMS-plattformar som EPiServer CMS, SiteCore, SiteVision eller vill lära sig mer om serverside programmering med .Net, Java och Node.js.Tveka inte, ansök i dag. Vi behöver fler som dig!NyckelkompetenserJavascript ramverk: React, Angular och/eller Vue.jsCSS preprocessors: LESS, Sass CSS ramverk: Bootstrap, Foundation, etc.Grundläggande webtekniker: HTML, JSON, CSS, JavascriptEcmascript 6, Typescript, JQueryNice to have:Erfarenhet av .net, java och node.jsErfarenhet av NPM, Webpack, etc.  Erfarenhet av att arbeta med något av CMS plattformarna: EpiServer, SiteCore eller SiteVisionErfarenhet av arbete med tillgänglighetErfarenhet av UX/UI arbeteSom alla andra tekniska profiler bör man ha god förståelse för:Versionshantering: GIT, TFS eller SubversionÄrendehantering: Jira, TFS eller Trello eller motsvarandeArbetsmetoder: SCRUM eller Kanban eller motsvarande Visa mindre

Frontend Developer

Your challenge We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that wo... Visa mer
Your challenge

We are looking for a developer that is use to go hands on coding as well as to advising our customers on technical issues and guiding them to usable solutions. For that we like you to have some years of experience and knowledge about different platforms and development languages. It would also be great if you are, like us, a teamplayer who like to share your knowledge to make us even greater. Maybe you have a knowledge that we lack, that would be awesome.

Here is a wishlist of buzzwords and tech thingies of what we think you might have some experience in:

Solid knowledge of Javascript and ECMAscript.CSS3 and css preprocessors like SASS.JS framework like React, Vue, and Angular.Comfortably working with styled-components.Worked with REST-api's for handling changes.Done automated tests with frameworks like Jasmine, Jest with React Testing Library.Not a must but a plus if you have worked with Docker Containers, Node.js, or GraphQL.

If none of the above is on your shortlist of expertise but your still certain that we can ´t miss out on you, let us know that and why you are a great choice anyway,

Who are you

Well who are we to tell you, but people that work here are like:

Some are coders, some are UX designers, but we all love what we do. Some are makers that create fun and awesome projects at their spare time and happily discuss and share their ideas with their colleagues, or invite them to help build stuff. Some are parents focusing both on their children and their projects. Some are quite new citizens in Sweden and some moved to Stockholm from all parts of our country. What they have in common is that they love technology and dive deep into customer projects. Some like off-piste skiing, some climb rocks. Others love Netflix and some runs in the woods dressed up as a Viking. Some like fishing and some like to knit. Some love board games and some compete professionally in their favourite sport. And we all share a passion for what we do and the quality of what we create.

So if you are passionate like us, you will have a great time with us at Avalon.

Contact us

Thomas Fröberg, Business Manager North

+46 70 844 42 23

We have made our chose of media for recruitment and ask therefore politely to not take any contact with us regarding advert advertisement or any other sales regarding other recruitment services. Visa mindre

Webbutvecklare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Universitetsbiblioteket är en integrerad del av Uppsala universitet.

Vår uppgift är att ansvara för den vetenskapliga informationsförsörjningen inom universitetet samt delta i forskning och utbildning. Universitetsbiblioteket har ca 200 anställda och omsätter ca 270 mnkr. Läs mer om oss på http://www.ub.uu.

Arbetsuppgifter
I din roll kommer du att ansvara för och genomföra förbättringar med syfte att utveckla universitetsbibliotekets webbplats för både användare såväl som för anställda avseende våra digitala tjänster till exempel katalogsystem, fjärrlåneförfarande och webb. Uppsala universitetsbibliotek genomför en översyn av bibliotekssystem och system som relaterar och du kommer att arbeta med underlag till beslut samt planering och implementering i nära samarbete med kollegor från olika verksamhetsområden. Du kommer även att delta i kravdialog inom Uppsala universitet kring utveckling av webbpubliceringsverktyg och andra system.

Du arbetar behovsdrivet med agila metoder och är intresserad av olika verktyg och miljöer för utveckling. Öppen kod och parprogrammering präglar bibliotekets systemutveckling.

Du har hela universitetets och bibliotekets i fokus, och ingår i Avdelningen för vetenskaplig kommunikation med ca. 20 medarbetare. Avdelningen samlar verksamhet inom bland annat bibliotekssystem, webb, kommunikation samt Open Access- och publiceringsfrågor.

Kvalifikationskrav

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område
- Kunskap om och erfarenhet av JavaScript, HTML och CSS
- Erfarenhet av webbutveckling enligt moderna webstandarder
- Erfarenhet av att arbeta med flera ramverk, så som Bootstrap, Angular, React, Jquery m.fl.
- JSON/JSON-LD, kunskap om formatet och hur det används i moderna API:er, te.x länkad data
- Erfarenhet av PHP, back- och frontendutveckling, interna och externa API:er
- Erfarenhet av Python, back- och frontendutveckling, interna och externa API:er

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som person är du kreativ i att utveckla idéer, både i grupp och enskilt, och har alltid ett fokus på användaren. Du är drivande, ansvarstagande och självständig med en utpräglad samarbetsförmåga och helhetssyn. Du är en god kommunikatör och har mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

Önskvärt/meriterande i övrigt

- Erfarenhet av versionshantering (GIT)
- Erfarenhet av projektledning, kravställning och dokumentation
- Erfarenhet av UX/användarcentrerad och behovsstyrd utveckling/tillgänglighet
- Kunskap i Attlassians produkter, framför allt JIRA och Confluence
- Kunskap inom Unix/Linux shell
- Kunskap om bibliotekssystem och terminologier (Marc21, RDF, Bibframe m.fl)

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Din ansökan ska innehålla: Personligt brev, CV samt exempel på två arbetsprover.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Linda Vidlund, avdelningschef, Uppsala universitetsbibliotek. [email protected] eller tel. 018-471 1461

Välkommen med din ansökan senast 31 maj 2019, UFV-PA 2019/1734.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Lead Frontend Developer

Ansök    Maj 4    Quixel AB    Frontend-utvecklare
Quixel is seeking an experienced, highly motivated Lead Frontend Developer to join our rapidly growing teamResponsibilities·      Work as a link between design and development, helping build fast and precise workflows with a high-quality end result·      Build a solid and scalable shared components library, that ensures easy overview, additions, and updates of UI components that will propagate to multiple products·      Communicate closely with design and ... Visa mer
Quixel is seeking an experienced, highly motivated Lead Frontend Developer to join our rapidly growing teamResponsibilities·      Work as a link between design and development, helping build fast and precise workflows with a high-quality end result·      Build a solid and scalable shared components library, that ensures easy overview, additions, and updates of UI components that will propagate to multiple products·      Communicate closely with design and back-end to make sure front-end is implemented to a high level of polishRequirements·      Bachelor's degree preferred ·      3+ years of professional experience in programming ·      Confidence to take feedback, evaluate criticism on a professional level·      Multi-tasking expert and comfortable working on multiple assets/projects ·      Maintain production deadlines and/or communicate any scheduling concerns with the team·      Excellent communication skills·      Great leadership and problem-solving qualities·      Advanced technical skills ·      Excellent organizational skills and ability to manage multiple calendars including coordination across multiple time zones·      Proactive and highly organized with the ability to manage multiple, shifting priorities·      Attention to detail is essential·      Polite and personable, a team player·      Can-do attitude with a solution-oriented approach·      High proficiency in spoken and written English·      Familiarity with task tracking and management toolsPluses ·      Experience working in the software and game industry·      Experience leading a small team·      Has delivered several AAA game titles ·      Self-motivated to explore new software to emerging technologiesQuixel ProductsQuixel Megascans (including Megascans Bridge) — an industry-leading library of scanned assets based on real-world scan data.Quixel Mixer — a revolutionary tool leveraging scan data to empower artists and improve their workflow.Quixel Suite (NDO, DDO, 3DO) — a comprehensive detailing and texturing toolset. About QuixelQuixel specializes in building best-in-class art tools for a spectrum of companies in the visual arts space, including games, VFX, visualization, and mobile. Our tools and assets have helped create the world’s seen in award-winning productions by the likes of Electronic Arts, Unity Technologies, Capcom, Disney, Ubisoft, Warner Bros., and many more.Quixel has been recognized as one of the 33 most promising technology companies in Sweden in 2018 and awarded as one of the most innovative companies in Sweden in 2019.We hire creative, passionate people, and give them the autonomy to do great work. We are building Quixel to be a remarkable place to work, learn, and grow. We are growing fast and would love to work with you!Quixel is proud to be a non-discrimination and harassment free workplace. A diverse workforce with varied perspective and background strengthens us by creating and environment receptive to new ideas, alteration and innovation.No recruiters or agencies please. Visa mindre