Lediga jobb Ung Företagsamhet i Uppsala län i Uppsala

Se alla lediga jobb från Ung Företagsamhet i Uppsala län i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Projektledare grundskolan

Ung Företagsamhet i Uppsala län söker en ny stjärna! Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan. Om Ung Företagsamhet Uppsala län: Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i en... Visa mer
Ung Företagsamhet i Uppsala län söker en ny stjärna!
Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan.
Om Ung Företagsamhet Uppsala län:
Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel och ett projekt ”Framtidskoll” som riktar sig till årskurs 9. Genom vårt arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet i Uppsala län ansvarar för verksamheten i länets sju kommuner


Tjänsten består av huvudsak av:
· Löpande kontakt med användare av UF grundskolematerial i Uppsala län
· Marknadsföring och införsäljning av våra erbjudanden på nya skolor.
· Planering och projektledning av projektet Framtidskoll
· Planera och genomföra utbildningar med användare i kommuner och på skolor.
· Kommunikation kring grundskolan, tex nyhetsbrev och Ung Företagsamhets web
· Administration och dokumentation av läromedelsförsäljning i CRM
. Avlasta regionchefen administrativt och ansvara för hemsidan, cirka 20%
· Deltagande under Ung Företagsamhets mässor och andra aktiviteter/ event
Vi är en entreprenöriell organisation där du passar in om du är bra på att ta egna initiativ, arbeta självständigt och driva dig själv mot uppsatta mål. Vi ser att du är en problemlösare och lagspelare. Rollen kräver också att du är en utåtriktad, relationsbyggande, positiv men också strukturerad och ordningsam. Du kommer ha många parallella arbetsuppgifter så det krävs att du kan sortera, prioritera och hantera stundtals intensiva perioder.
Du är bekväm med att hålla presentationer och utbildningar (även digitalt) samt att arbeta med IT-stöd. Då vi arbetar med hela Uppsala län är B-körkort ett krav. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Photoshop/InDesign. Visa mindre

Skolinformatör - Ung Företagsamhet i Uppsala län

Är du utåtriktad och administrativ? Tror du på unga människors förmågor och vill påverka dem att bli företagsamma? Har du drivit ett UF-företag och vill förmedla vad du lärde dig under ditt UF-år? Är utmaningar en av dina drivkrafter? Tycker du dessutom om att arbeta både självständigt och i grupp då är du välkommen med din ansökan. Ung Företagsamhet är en ideell utbildningsorganisation som ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreat... Visa mer
Är du utåtriktad och administrativ?
Tror du på unga människors förmågor och vill påverka dem att bli företagsamma?
Har du drivit ett UF-företag och vill förmedla vad du lärde dig under ditt UF-år?
Är utmaningar en av dina drivkrafter?
Tycker du dessutom om att arbeta både självständigt och i grupp då är du välkommen med din ansökan.


Ung Företagsamhet är en ideell utbildningsorganisation som ger barn och ungdomar möjlighet att träna och utveckla sin kreativitet, företagsamhet och sitt entreprenörskap. Ung Företagsamhet har tre läromedel för grundskolan, processutbildningen UF-företagande på gymnasiet och dessutom finns ett Alumni-nätverk bestående av före detta UF-företagare. Vi erbjuder lärare och skolledare fortbildning, bedömningsstöd, seminarier, möjligheter till stipendium, utbildningsmaterial, möjligheter till utbyte med andra länder, inspiration för lärare och elever. Vi finns över hela Sverige, från norr till söder, genom ett nationellt kansli och 24 regionala föreningar. Vi har ca 100 engagerade medarbetare till hjälp för elever och lärare, och organisationen har en bred kompetens inom entreprenörskap. Organisationen stöds av offentliga medel, stiftelser och fonder samt det privata näringslivet. Visa mindre

Projektledare grundskolan

Grundskoleansvarig - med intresse för att projektleda inom entreprenörskap Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan. Om Ung Företagsamhet: Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska... Visa mer
Grundskoleansvarig - med intresse för att projektleda inom entreprenörskap


Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan.
Om Ung Företagsamhet:
Ung Företagsamhet är en ideell, partipolitiskt obunden, organisation som sedan 1980 verkat för att alla elever ska ges möjlighet att tränas i entreprenörskap, kreativitet och företagsamhet. Vi är en organisation som utbildar i entreprenörskap med resultat som varar. Vi vill ge alla elever samma möjlighet att bestämma över sin egen framtid. Ung Företagsamhet i Uppsala än arbetar tillsammans med länets sju kommuner.

Tjänsten består i huvudsak av:
· Löpande kontakt med användare av UF grundskolematerial i Uppsala län
· Marknadsföring och införsäljning av våra erbjudanden på nya skolor.
· Planering och projektledning av projektet Framtidskoll
· Planera och genomföra utbildningar med användare i kommuner och på skolor.
· Kommunikation kring grundskolan, tex nyhetsbrev och Ung Företagsamhets web
· Administration och dokumentation av läromedelsförsäljning i CRM
· Deltagande under Ung Företagsamhets mässor och andra aktiviteter/ event


Profil:
Som person har du lätt för att bemöta andra människor och skapa goda relationer. Du är van att prata inför grupp och har lätt att entusiasmera och få andras förtroende genom att du ger ett trovärdigt intryck. Du räds inte för utmanande frågor och är vetgirig inom allt som rör skolan och lärares förutsättningar, du är utåtriktad och har förmågan att fånga intresset och inspirera framförallt lärare men även ungdomar.
Du är en god inspiratör med mycket energi och glädje, som trivs med att vara i fokus. Att arbeta för Ung Företagsamhet kräver självständighet och förmågan att kunna hålla i gång många aktiviteter samtidigt med hög kvalitet, då det periodvis kan vara högt tempo. Vissa aktiviteter förekommer emellanåt på kvällar och helger. Vi värdesätter prestigelöshet och viljan att arbeta tillsammans som ett lag.

?Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant akademisk examen/vidareutbildning inom pedagogik och/eller flera års erfarenhet som lärare på grundskolenivå. Din insyn i skolans förutsättningar och styrdokument är god och du har en dokumenterad erfarenhet av entreprenörskap i skolan. Frågor inom bedömning, läroplaner, kursmål osv är bekant för dig. Vi ser också att du har erfarenhet av projektledning. Det är meriterande om du har en vana att föreläsa för lärare. Meriterande är även om du tidigare har varit i kontakt med Ung Företagsamhet på något sätt. Då vi arbetar i hela Uppsala län är B-körkort ett krav. Vi ser att du har goda kunskaper inom Photoshop/InDesign.

Tillträde:
Tjänsten är ett en tillsvidaretjänst på 100 % med start i augusti. Vi tillämpar provanställning. Vi håller till i ljusa och trivsamma lokaler i centrala Uppsala.
Ansökan:
Välkommen med din ansökan till regionchef Sofi Lahyani [email protected]
Senast den 16 juni urval sker löpande. Ansökan endast via e-post. Visa mindre