Lediga jobb som Affärsutvecklare i Uppsala

Se lediga jobb som Affärsutvecklare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Affärsrådgivare - inriktning mot livsvetenskaper

Ansök    Mar 10    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
UU Innovation arbetar med att stödja nyttiggörande av forskningsresultat framtagna vid Uppsala universitet.

Vår målgrupp är forskare, studenter och anställda vid Uppsala universitet, och vi ger stöd i aktiviteter som behövs för att resultat av forskning och utbildning ska komma samhället till nytta. Med ett coachande förhållningssätt genomför vi rådgivnings- och utbildningsinsatser för att stärka vår målgrupps förmåga till nyttiggörande. Vi jobbar tillsammans med idébärarna för att identifiera, utvärdera och utveckla potentialen i deras innovativa idéer. UU Innovations kompetens består i att med förståelse för forskningens förutsättningar möjliggöra att forskningsidéer och resultat kan utvecklas till innovationer. I vårt stöd erbjuder vi rådgivning inom bland annat affärsutveckling, avtal, immaterialrätt och finansiering.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsrådgivare coachar du forskare och studenter i arbetet med att testa potentialen i nya innovativa idéer från alla delar av Uppsala universitet. Du får en unik möjlighet att bidra med din energi, erfarenhet och kompetens för att hjälpa forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av forskningsresultat. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med övriga affärsrådgivare och med avdelningens IP-rådgivare samtidigt som du självständigt ansvarar för en egen portfölj av innovationsprojekt. I arbetet ingår också ett nära samarbete med universitetets övriga verksamhetsstöd, samt med andra relevanta innovationsstödjande aktörer i regionen och i nationella sammanhang.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Genom ett nyfiket, aktivt, utbildande och coachande förhållningssätt ge kvalificerat stöd till studenter och forskare så de kan utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av innovativa idéer och hjälpa dem att bygga en strategi för nyttiggörande för just deras idé.
- Ta eget ansvar för coachning av ett antal projektidéer och tillsammans med forskaren eller studenten arbeta med att validera värdeerbjudandet i idén och bygga strategin framåt, t ex genom kundkontakter, analys av marknadsbehov, genomförbarhetsanalys, finansieringsstrategi, teambyggande mm. I arbetet ingår även tillhörande administrativa uppgifter.
- Proaktivt verka för att öka intresset för, och kunskapen om, nyttiggörande inom hela universitetet genom att t ex kontakta forskare för individuella möten, ordna workshops för forskningsmiljöer och bedriva utbildningsaktiviteter i egen regi eller tillsammans med andra.
- Aktivt arbeta med verksamhetsutveckling t ex genom utveckling och implementering av aktiviteter, metoder och verktyg i vårt stöd för att fortsatt kunna erbjuda UUs forskare och studenter ett relevant innovationsstöd. Du ska samtidigt bidra till gruppens arbete kring universitetets verksamhet och mål.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har en kombination av en relevant akademisk examen på avancerad nivå inom teknik-, livs- eller naturvetenskaper och flerårig praktisk erfarenhet av att ha arbetat med affärsutveckling eller motsvarande inom området för livsvetenskaper. Du ska ha erfarenhet från att ta ansvar och arbeta med frågor i kunskapsintensiva miljöer. Du har arbetat med att ha utvärderat potentialen i oprövade idéer liksom har förståelse för vilket stöd som behövs för utveckling av idéer i tidig fas. Du ska ha god förmåga att utrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska och vara van att hålla muntliga presentationer.

Som person är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer och drivs av att skapa värde för vår målgrupp och våra samarbetspartners. Du känner dig trygg såväl i akademisk miljö som utanför akademin. Du är en person som värnar dina egna specialistkunskaper och är nyfiken på andras. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten, personliga förmågor och sociala färdigheter så som att:

- Du är serviceinriktad och har ett starkt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och fokuserar på lösningar snarare än problem. Som person är du prestigelös och kommunikativ.
- Du är självgående, initiativ- och ansvarstagande.
- Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade ämnen. Du är strukturerad, flexibel och har en god analytisk förmåga.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Det är meriterande om du har examen från forskarutbildning inom ett område som kopplar till läkemedelsutveckling. Det är även meriterande om du har erfarenhet av läkemedelsutveckling från näringslivet. Du bör vara hemmastadd i forskarmiljöer, samt ha erfarenhet av att hålla i utbildningsmoment. Erfarenhet av innovationsstöd och/eller av att omsätta nya lösningar i praktiken är också meriterande. Då flera av våra medarbetare har kunskap inom området för livsvetenskaper letar vi efter en komplementär kompetensprofil. Det är meriterande om du har egen erfarenhet av entreprenörskap, startat eller har drivit egen verksamhet. Även erfarenheter av licenseringar och kapitalanskaffning, samt praktisk erfarenhet kring avtalsfrågor och affärsjuridiska aspekter är meriterande.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Omfattning är 100%. Tillträde 2023-08-21 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Malin Graffner Nordberg, 018-471 7216

Välkommen med din ansökan senast den 24 april 2023, UFV-PA 2023/954.

Observera att detta är en förkortad version av annonsen. För att se den fullständiga annonsen vänligen klicka på ”Ansök här” eller se Uppsala universitets hemsida: https://www.uu.se/jobb/

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Btwentyfour - Senior Affärsutvecklare

Btwentyfour är på väg att sätta standarden och optimera organisationers förutsättningar till en extraordinär utveckling inom det digitala området. Btwentyfours internationella affärsnätverk har skapats med ett långsiktigt fokus på bolagets Open Commerce-principer vilket innebär sömlös effektivisering och automatisering av hela organisationens värdekedja – från fabrik till konsument. Btwentyfour’s ”back-bone” har formats utifrån världens snabbast föränderli... Visa mer
Btwentyfour är på väg att sätta standarden och optimera organisationers förutsättningar till en extraordinär utveckling inom det digitala området. Btwentyfours internationella affärsnätverk har skapats med ett långsiktigt fokus på bolagets Open Commerce-principer vilket innebär sömlös effektivisering och automatisering av hela organisationens värdekedja – från fabrik till konsument. Btwentyfour’s ”back-bone” har formats utifrån världens snabbast föränderliga industrier där marknaden är i ett ständigt utvecklande tillstånd. Vi utmärker oss genom att ge varje organisation fullständiga möjligheter att skapa helt individuellt optimerade affärsnätverk som ger alla möjligheter att fullt ut följa organisationens tillika marknadens behov och krav. Sedan starten har Btwentyfour bistått köpande och säljande organisationer i resan att gå från lokala och individuella utbyten av data med affärspartners till att via nätverkets ”back-bone” erbjudas extraordinära förutsättningar till att bygga individuellt anpassade digitala ekosystem för varje organisations behov. Våra kunder kan därför säkerställa och överföra kvalitetssäkrad data till alla typer av affärspartners och solution providers, vilket möjliggör organisationers fulla interaktion med konsumenter över hela världen.

Vi söker en Senior Affärsutvecklare till vårt Advisory team

Är du redo för en spännande utmaning inom global försäljning? Trots att Btwentyfour redan firar stora framgångar internationellt så är man bara i början av en omfattande global expansion. Som Senior Affärsutvecklare är du med och skapar de bästa förutsättningarna för nationella och internationella varumärken att optimera sina Supply Chain-processer. Rollen passar dig som gillar att bygga och förstärka affärsrelationer globalt.

Om rollen
Btwentyfours eventuella utmaningar ligger inte primärt i att hitta nya samarbeten då man redan har 40 000 bolagskunder globalt och en eftertraktad tjänst som man är ensam om. Starkt fokus för rollen som Senior Affärsutvecklare ligger istället på att förmedla kundnyttan med att integrera hela kundens supply chain-struktur (snarare än samarbeten med enstaka avdelningar i försörjningskedjan) genom att nätverka och vara rådgivande på högsta beslutsnivå. Genom att förstå och analysera våra kunders förutsättningar och behov kommer du att identifiera försäljningsmöjligheter och leda kunden till att uppnå maximal effekt av sin investering och sitt deltagande i vår retail-infrastruktur. Dina kunder är ofta marknadsledande företag/varumärken inom retail; mode, skor, sport, outdoor, skönhet och inredning. Arbetet sker i nära samarbete med övriga avdelningar inom företaget. Som en del av säljteamet hos Btwentyfour kommer du vara involverad i tvärfunktionella team och samarbetsprojekt av olika karaktär.

Ansvarsområden


Utveckla affären med befintliga kunder och etablera nya försäljningsmöjligheter med idag icke anslutna varumärken/bolag.


Vara starkt bidragande i utvecklingen av Btwentyfours alla försäljnings- och customer onboarding-relaterade processer.


Ge ständig marknadsfeedback till produkt- och marknadsteamet.

Vem är du?
Oavsett vilken position vi rekryterar till så är opretentiös, kommunikativ och konstruktiv egenskaper vi eftersöker. För att vidare trivas i rollen tror vi att du är resultatdriven, samarbetsvillig och har god förståelse för detalj- och/eller E-handel.

• Du har flera års erfarenhet av affärsutveckling, projektledning, försäljning eller liknande på senior nivå. Din specifika bakgrund är inte lika viktig som din förmåga att förstå och göra korrekta analyser av komplexa sammanhang.

Du är en självständig person med integritet som samtidigt motiveras av samarbete.


Du är ödmjuk, uppriktig och har en öppen personlighet.


Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Om oss
Att arbeta med globala affärspartners ger oss möjlighet att göra stor inverkan samtidigt som vi förblir ett sammansvetsat team. Btwentyfour föddes som ett familjeföretag och oavsett hur många detaljhandelsjättar vi arbetar med så genomsyrar den varma, välkomnande och familjära känslan hela vårt företag. Vårt team är mycket skickligt, drivs av innovation och inspireras av förändring. Vi är här för att göra skillnad, för att växa och ha kul medan vi håller på. Vi erbjuder flexibla arbetstider, hybridarbetsplats och friskvårdsbidrag. På fredagar bjuder vi på frukost på kontoret eftersom vi gillar att umgås.

Flexibel placering i Stockholm eller på vårt huvudkontor i Uppsala.

Kontakt och ansökan
Infinity är framgångsrika i att rekrytera excellens till kulturellt starka företag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information, vänligen kontakta Emil Nilsson, Infinity, tel. +46 705591192 eller Mårten Näsvall, Infinity på e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan via formuläret nedan! Visa mindre

Avtalsansvarig och affärsutvecklare till Swedavia på Arlanda

Om företaget Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet... Visa mer
Om företaget
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.

Dina arbetsuppgifter
Just nu söker vi en erfaren avtalsansvarig och affärsutvecklare till Swedavia. Tjänsten är på 100% och startar i april och beräknas pågå till årsskiftet med möjlighet till förlängning.

Uppdraget handlar om att förvalta och utveckla den energiaffär som finns i form av el, värme, VA. Detta inkluderar löpande arbetsuppgifter med befintliga och nya avtal och kundrelationer samt medverkan i relevanta utvecklingsprojekt. Syftet är att säkerställa kontinuitet i arbetsuppgifter och kunddialoger genom att gå parallellt för introduktion och överlämning. Förväntat resultat är, för kund och affär, en smidig övergång och löpande hantering tills dess ersättningsrekrytering är genomförd.

I löpande arbetsuppgifter ingår bl a:

- avtalshantering
- kunddialoger
- prisuppdateringar
- fakturering
- schabloner
- intäktsbudgetering/prognosticering
- anpassning/utveckling av prismodeller

Rollen arbetar för alla Swedavias 10 flygplatser, resor till dessa kan förekomma.

Möjlighet till förlängning finns, rekrytering kommer ske parallellt och för rätt person kan detta leda till en fast anställning om intresse finns.


Din profil
För denna roll krävs det att du har:
-Civilingenjör energiteknik eller likvärdig erfarenhet genom eftergymnasial utbildning inom energiteknik
-Förvärvad arbetslivserfarenhet, minst 5 år inom området.
-Goda kunskaper MS Office
-Erfarenhet av försäljning och kundrelationer
-Erfarenhet affärssystem och CRM
-Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid intresse och förmåga att dels samarbeta då befattningen interagerar med många både internt och externt, dels förmåga att arbeta självständigt då man är ensam i denna roll inom affärsområdet. Som person behöver man vara strukturerad och noggrann.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?
Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 13. Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Transschakt söker en Sälj- och Marknadsansvarig till Uppsala

Ansök    Feb 14    Capto Hr AB    Affärsutvecklare
Transschakt är ett företag som erbjuder maskin -och transportresurser till bygg- och anläggningsmarknaden. Verksamheten är förlagd i Uppsalaområdet, och har en omsättning på mellan 70–90 Mkr och ca. 50 anställda. Företaget har bedrivit verksamhet sedan 1971. Vi vill jobba nära våra kunder och leverera med högsta effektivitet och kvalité. Vi söker nu en affärsinriktad Sälj- och marknadsansvarig som vill arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter. Du tr... Visa mer
Transschakt är ett företag som erbjuder maskin -och transportresurser till bygg- och anläggningsmarknaden. Verksamheten är förlagd i Uppsalaområdet, och har en omsättning på mellan 70–90 Mkr och ca. 50 anställda. Företaget har bedrivit verksamhet sedan 1971. Vi vill jobba nära våra kunder och leverera med högsta effektivitet och kvalité.
Vi söker nu en affärsinriktad Sälj- och marknadsansvarig som vill arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter. Du trivs i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla. Du har erfarenhet av Anläggning- och Grundläggningsprojekt. Du arbetar i ett team/Ledningsgrupp med verksamhetsansvarig, transportledare och ekonomiansvarig.
Du ska kunna agera på eget initiativ och få saker att hända och ta ansvar för resultatet av detta.
I ditt ansvar ligger att tillsammans med verksamhetsansvarig/driftsansvarig motivera teamet och samordna så att fokus hålls på att nå uppsatta mål. I detta ingår att göra tydliga prioriteringar, framförhållning och fördela resurser för detta.
I sälj- och marknadsrollen är givetvis nätverkande och relationsskapande en central uppgift. Här ingår också att se och stödja personalen ute i verksamheten så att målet att vi alla agerar med engagemang och initiativkraft.
I rollen som sälj-och marknadsansvarig erbjuds du en omväxlande vardag med ansvar för att leda och utveckla ditt verksamhetsområde. Du får en central funktion genom att du säkerställer att arbetet bedrivs utifrån företagets affärsplan och övergripande mål.
Till dina arbetsuppgifter hör, kund och leverantörskontakter, marknadsbevakning, anbudsförfarande och affärsutveckling. Tillsammans med Verksamhets-/Driftsansvarig ingår ansvar för Personalledning. Att skapa kundrelationer samt upprätthålla befintliga samarbeten är en nyckelfaktor.
Sälj-/marknadsansvarig ingår i teamet som har verksamhetsansvar för resultat, personal, budget, arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Vi söker dig som både vill vara med och utveckla ett redan vinnande lag och bibehålla en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden.
Övergripande kan arbetsuppgifterna sammanfattas som: att bedriva verksamheten efter uppsatta mål och riktlinjer och alltid eftersträva nöjd kund, lönsamhet, produktivitet, hållbar utveckling, kvalitet samt en god och säker arbetsmiljö. För att nå detta krävs nöjda medarbetare. I rollen igår att agera som stöd till transportledaren och då så krävs ersätta denne.
Tillsammans med verksamhets-/driftsansvarig svarar ni för budgetfrågor, så som prognosarbete, anbudslämning, kontraktsskrivning, avtal och inköp, med stöttning av våra supportfunktioner. Teamet verkar och rapporterar löpande till vd och ägare. Investeringar kan föreslås för vd som fattar beslut i dessa frågor.
Om dig
- Du är stabil och trygg i dig själv, tar egna initiativ och ansvar för resultatet. Viktigt för oss är att du trivs med att jobba med människors utveckling och skapa en teamkänsla.
- Du är systematisk och har en god samarbets- och planeringsförmåga, du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt.
-Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer.
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Transschakt med rekryteringsföretaget Capto HR. Urvalet sker löpande, därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt. Visa mindre

Relationsbyggande säljare till Solim Reklam i Uppsala

Ansök    Mar 8    Bokadero AB    Affärsutvecklare
Nu växer vi på Solim Reklam och söker nya medarbetare! Vi letar efter dig som vill bli vår nästa relationsbyggande säljare i Uppsala. Vår kunskap om varumärkesuppbyggnad hjälper våra kunder stärka sina varumärken. Detta kan du också bli en del av. Vi har en av Sveriges bredaste produktionsanläggningar på Solim där vi gör allt från visitkort och stora banderoller, tryck på kläder och brodyrer. Vi har alltså en riktigt stor produktportfölj och det betyder a... Visa mer
Nu växer vi på Solim Reklam och söker nya medarbetare! Vi letar efter dig som vill bli vår nästa relationsbyggande säljare i Uppsala. Vår kunskap om varumärkesuppbyggnad hjälper våra kunder stärka sina varumärken. Detta kan du också bli en del av.
Vi har en av Sveriges bredaste produktionsanläggningar på Solim där vi gör allt från visitkort och stora banderoller, tryck på kläder och brodyrer. Vi har alltså en riktigt stor produktportfölj och det betyder att ingen dag är den andra lik. Våra kunder är också vana vid att vi kan leverera snabbt. Även om vi växer är vi fortfarande ett litet och familjärt företag med högt tempo. Med dig blir vi fem i Uppsala och vi är just nu två i Söderhamn. Vårt främsta jobb är att tänka ut vad kunden behöver och hjälpa dem att växa.
Om rollen
Som säljare hos oss har du möjligheten till både frihet, ansvar och kreativitet. I rollen har du eget kundansvar och vi värdesätter vår kundvård högt. Nykundsbearbetning är en viktig del av jobbet och kan ske på många olika sätt, där du gärna får vara kreativ. I din roll kommer nätverkande att ingå, så det behöver du vara bekväm med.
Vi ser gärna att du jobbar heltid hos oss, men för rätt person går det bra med deltidsarbete på minst 50 %. Arbetstiderna är kontorstider på vardagar, men med en flexibilitet. Du utgår från Uppsala, men våra kunder kan finnas inom en timmes avstånd härifrån. Det ingår såväl kundbesök som försäljning via mail och telefon.
Om dig
För att passa i rollen krävs en god förmåga att uttrycka sig på svenska i både tal och skrift samt förstå och kommunicera på engelska. B-körkort och datorkunskaper i t.ex. Officepaketet eller liknande är också krav. Vi använder oss av CRM-systemet Pipedrive. Det är toppen om du tycker att försäljning är roligt! Relationsbyggande säljare hos oss ska ha kunderna i fokus och kunna läsa av vad de behöver samt vara positiv och noggrann. Har du ett sinne och intresse för design är det ett plus.
Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av B2B eller profilförsäljning och har skrivit offerter tidigare. Det är även meriterande om du behärskar designprogram såsom Adobe Illustrator, Photoshop och InDesign. Tillgång till egen bil är också meriterande, men inget krav.
Tillträde är så snart som möjligt, men det viktigaste är att vi hittar rätt person. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka in att skicka in din ansökan! Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Head of Operations (Strategiskt fokus)

Ansök    Mar 3    Sunroof Sverige AB    Affärsutvecklare
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön. Har du ett brinnande intresse för förnybar energi, strategisk projektutveckling och affärsutveckling? Vi erbjuder då en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi befinner oss i en kraftig expansion och letar e... Visa mer
SunRoof är ett internationellt företag som utvecklar och säljer 2-i-1 solcellstak, fasader och smarta energilösningar. Vår målsättning är att förse branschen med innovativa och förnybara produkter som har ett låg CO2 avtryck på miljön.


Har du ett brinnande intresse för förnybar energi, strategisk projektutveckling och affärsutveckling? Vi erbjuder då en intressant och spännande roll i en framtidsbransch. Vi befinner oss i en kraftig expansion och letar efter en Head of Operations som kan komma in och ansvara för våra strategiska processer för byggavdelningen och vårt affärstänk.


Tjänsten:
Fokus för denna roll kommer vara att jobba strategiskt med planering och utveckling av vår operation-funktion, lönsamhet/kostnadskontroll, affärsutveckling och expansionsplaner. Det innebär tex. att granska våra processer, projektekonomi, avtal och ständigt vara nätverkande med externa partners för att kunna optimera vår expansion. Du bidrar därmed till att vi har fortsatt hög kundnöjdhet och kvalitet i vårt arbete.


Till tjänsten tillkommer även personalansvar för vår operativa byggavdelning där du har avdelningschefer som rapporterar direkt till dig. Det innebär att se till att vår personal har möjligheten att arbeta optimalt och du är även lyhörd på hur utvecklingsarbetet inom avdelningarna kan förbättras. Du granskar även hur vårt kompetensbehov ser ut idag och planerar framåt.


Arbetsuppgifter:
Utveckla vår struktur och ansvara för all projektverksamhet i Sverige.
Samordna, leda och hjälpa de olika interna avdelningarna( arbetschefer, projektledarna, inköp och logistik i deras dagliga verksamhet)
Driva det strategiska arbete gällande hur vi arbetar med våra affärer, UEs och planering framåt.
Coacha och motivera den operativa avdelningen.
Att säkerställa kvalitén och lönsamhet på våra projekt för Sverige.
Delta i större upphandlingar och inköp.
Kontinuerligt arbeta med produktutveckling
Rekrytera inom sitt område.
Övergripande ansvar för budget, kostnadskontroll och optimering
Analys, uppföljning och arbete kring våra externa partnersVi söker dig som har:
Relevant eftergymnasial utbildning, byggteknisk eller affärsutvecklande utbildning är meriterande men inte ett krav.
Min. 6 års arbetslivserfarenhet från liknande roll.
Kunskaper i bygg/projektbudget, schemaläggning och leverantörshantering.
Förståelse för kontakt och avtal med externa partners.
Erfarenhet inom affärsutveckling.
Flytande svenska och engelska kunskaper både muntligt och skriftligt
Har ett B-körkort och möjlighet att vara ute på fältet.
Erfarenhet från ledarroller inom byggbranschen är att föredra men inte ett krav.Vi erbjuder:
Att bli en viktig pusselbit i vårt globala och multikulturella företag inom förnybar energi
En spännande arbetsplats där du har en möjlighet att påverka din egen vardag och framtid
En arbetsplats där vi tror på ett ömsesidigt förtroende, respekt och stöd. Våra anställda står i centrum.
Fast och marknadsmässig lön
Start: omgående

Tycker du att beskrivningen passar bra in på dig? Då får du gärna söka då vi kommer tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt kandidat. Visa mindre

Contract Manager till Keolis i Uppsala

Har du intresse för affärs- och verksamhetsutveckling? Drivs du av att bygga goda kundrelationer och har erfarenhet av att arbeta med avtal och kontrakt? Keolis flyttar människor från A till B med hjälp av avancerade tekniska lösningar inom kollektivtrafiken. Vill du vara med och bidra till en samhällsbärande funktion och vara en del av ett bolag som arbetar mot en mer hållbar framtid? Trivs du med att driva projekt från start till slut, samarbeta med olik... Visa mer
Har du intresse för affärs- och verksamhetsutveckling? Drivs du av att bygga goda kundrelationer och har erfarenhet av att arbeta med avtal och kontrakt? Keolis flyttar människor från A till B med hjälp av avancerade tekniska lösningar inom kollektivtrafiken. Vill du vara med och bidra till en samhällsbärande funktion och vara en del av ett bolag som arbetar mot en mer hållbar framtid? Trivs du med att driva projekt från start till slut, samarbeta med olika funktioner inom verksamheter och söker en roll med stora möjligheter? Då kan rollen som Contract Manager vara en spännande möjlighet för dig!

Till Keolis i Uppsala söker vi nu en Contract Manager som kommersiellt och operativt kommer vara affärsansvarig med främsta målet att utveckla affären, driva intäkter, bygga relationer med både kund, interna stakeholders, samt bidra till att teamet och företaget ständigt utvecklar sin förmåga kring affärs- och verksamhetsutveckling. I rollen förväntas du även bedriva omvärldsbevakning, genomföra utvecklingsprojekt med kund samt träffa representanter från den politiska sfären och näringslivet.
Arbetsuppgifter
Som Contract Manager ansvarar du för kontrakten inom Trafikområde Norr som innefattar UL, Värmlandstrafiken och Dalatrafik, dess intäkter, lönsamhet och kundrelationer. Du kommer ingå i ett affärsområde tillsammans med Områdeschef, Business Controller och HRBP som tillsammans ska utveckla och projektleda dessa avtal. Som Contract Manager:

• Äger och driver du affärsrelationen med kunden, vilket kan innebära:
         - Merförsäljningsinitiativ
         - Affärsmässig utveckling och optimering av trafik
         - Kontraktsutveckling och förhandling
         - Intäktssäkring
         - Riskhantering
         - Marknadsutveckling
• Driver kundförbättrande åtgärder och åtgärder för att säkerställa kontraktsefterlevnad
• Koordinerar och säkerställer åtgärder i trafikområdena baserat på resultat från avtals- och affärsmöten
• Bistår trafikområden med uppföljning och rapportering från kund- och avtalsperspektiv
• Löpande säkerställande av omvärldsbevakning kopplat till det kontrakt man ansvarar för
• Samordnar relevanta parter internt vid avtalsuppföljning, inspektion och revision från kund
• Driver påverkansarbete mot politiker och andra viktiga beslutsfattare
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som Contract Manager ser vi att du är utbildad civilekonom, civilingenjör eller likvärdigt samt har minst tre års erfarenhet av en liknande roll där du arbetat med affärsutveckling, avtalsfrågor och kundkontakt. Du har stor förståelse för avtalsuppbyggnad och förmåga att på en grundläggande nivå tolka avtal och villkor. Vidare har du har god data-och systemvana samt talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person har du stor egen drivkraft och initiativförmåga. Du ser till att saker händer och har förmåga att se till både detaljer och helhet. Som Contract Manager har du många kontaktytor varför vi ser att du har mycket god social och kommunikativ förmåga samt lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Att bygga långsiktiga relationer och möta människor är något som driver dig, samtidigt som du har stort kund- och affärsfokus. Vidare är du analytisk, kreativ och resultatinriktad och du samverkar gärna med ditt närmsta team och med andra kollegor internt såväl som med kunder och andra externa kontaktytor.
Du erbjuds
Du erbjuds en spännande tjänst på Keolis där du får stor möjlighet att påverka och utveckla företagets affär framåt. På Keolis har du goda förutsättningar att kombinera ditt yrkesliv med privatliv och de arbetar aktivt för att främja personalens utveckling och ger möjligheter till att växa inom företaget. Keolis präglas av en inkluderande arbetsmiljö med etnisk och kulturell mångfald där klimatet är öppet.

En hybrid arbetsform med möjlighet till att både arbeta hemifrån och tillsammans på plats på deras fina kontor i Uppsala där både gym och bastu finns att tillgå. En del resor inom Trafikområde Norr förekommer samt även till huvudkontoret i Stockholm. Tjänsten avser tillsvidare, heltid med inledande 6 månaders provanställning. Start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid och du kommer att vara anställd av Keolis.
Ansökan
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvariga rekryteringskonsulter Hanna Broström på [email protected] 076-00269 24 alt. Hanna Kaponen på [email protected] 076-0026925
Om Keolis
Keolis är ett globalt kollektivtrafikbolag och en stark aktör inom den svenska kollektivtrafiken sedan 20 år tillbaka. Keolis arbetar för att utveckla kollektivtrafiken, förenkla vardagen för resenärerna och bidra till ett mer hållbart resande. Arbetet bedrivs tillsammans med uppdragsgivare och samarbetspartners inom stora delar av Sverige, för närvarande i Dalarna, Karlstad, Uppsala, Göteborg och Stockholm. För att vi ska kunna växa behöver vi bl. a kunna leverera våra tjänster med högre effektivitet och kvalitet än våra konkurrenter. Det ställer stora krav på våra medarbetare samtidigt som det erbjuder ett högt fokus på utveckling där vi måste förbättras för att växa. Visa mindre

Affärsutvecklare till Swedavia på Arlanda

Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande hand... Visa mer
Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) – vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget

Att arbeta på Swedavia
Vi är alltid vakna, dygnet runt årets alla dagar. Det är här resan börjar. Swedavia vill göra mötet mellan människor enkelt och vi vill göra stora avstånd små. Vi bidrar till den tillgänglighet som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Via våra flygplatser kommer Sverige ut i världen och världen till Sverige. Vi vill att människor ska flyga med gott samvete och därför tar vi sikte på att vara världsledande i hållbarhet och på att driva klimatsmarta flygplatser.


Dina arbetsuppgifter
Vi på Clockwork söker nu en erfaren Affärsutvecklare med inriktning laddning/infrastruktur fordon på Swedavia, Arlanda. Uppdraget är på heltid, möjlighet för deltid finns, med start i februari och pågår till augusti 2023 med möjlighet till förlängning på upp till 1år.

Omställningen till fordon som drivs med el går snabbt och behoven av laddning för olika typer av fordon ökar därför kraftigt på våra flygplatser och Swedavia behöver stärka sin förmåga att leverera efterfrågade laddtjänster till kunderna.

I uppdraget ingår att säkerställa såväl långsiktiga utvecklingsaktiviteter som affärsfrågor i vardagen för att hantera kortsiktiga behov av laddtjänster. Detta innefattar t ex:
- arbete med strategisk riktning
- identifiera kundbehov
- skapa produkter och affärsmodeller
- leda/medverka från affärssidan i upphandlingar
- medverka i frågeställningar kopplat till finansiering t ex genom EU.

Uppdraget omfattar alla Swedavias flygplatser och olika typer av fordonsladdning, t ex rampfordon, personbilar, taxi, lastbilar och bussar. Arbetet bedrivs i nära samarbete med bl a affärsområdesansvariga och anläggningsansvariga på Swedavia samt kunder och partners.


Din profil
För att passa i denna roll behöver du ha:

- Teknisk kompetens inom energi samt ekonomiska kunskaper.
- Erfarenhet av affärsutveckling (omvärld, analys, produktifiering, affärsmodeller, business case etc).
- Erfarenhet av kundrelationer.
- Erfarenhet av laddinfrastruktur är meriterande, gärna större anläggningar.
- Formell utbildning som riktar sig till en ingenjör med inriktning energi el dyl.


För att lyckas i denna roll är det viktigt att du arbetar noggrant, strukturerat och lösningsorienterat samt att du kan leverera kvalitet trots högt arbetstempo. Som person tror vi att du är prestigelös som trivs att arbeta både högt och lågt, du har även god samarbetsförmåga då arbetet innebär många kontaktytor internt och mot kund.

I denna roll behöver du ha mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Vi kommer lägga stor vikt i dina personliga egenskaper för detta uppdrag.


Ansökan
I denna tjänst blir du anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos vår kund. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Hur går ansökningsprocessen till?

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!
Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta kontakta Bita Kaplan via mejl: [email protected] eller telefon 0708 – 21 53 13.

Registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se. Visa mindre

Interim COO

Ansök    Feb 14    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Impact Solution Scandinavia erbjuder högkvalitativa mat- och produktautomater till kontoret, padelhallen, gymmet, skolan eller exempelvis lagret. Impact Solution Scandinavia är ett snabbväxande bolag. Verksamheten startade 2019 och omsätter idag ca 20 miljoner. Vår verksamhet bygger bl.a. på samarbete med välrenommerade samarbetspartners såsom ICA, Coca-Cola, Vitamin Well Corp., Head, RS Sport m.fl. Med våra lösningar kan vi tillgodose samtliga arbetsplats... Visa mer
Impact Solution Scandinavia erbjuder högkvalitativa mat- och produktautomater till kontoret, padelhallen, gymmet, skolan eller exempelvis lagret. Impact Solution Scandinavia är ett snabbväxande bolag. Verksamheten startade 2019 och omsätter idag ca 20 miljoner. Vår verksamhet bygger bl.a. på samarbete med välrenommerade samarbetspartners såsom ICA, Coca-Cola, Vitamin Well Corp., Head, RS Sport m.fl. Med våra lösningar kan vi tillgodose samtliga arbetsplatser, oavsett om det är en offentlig miljö, en verkstad, en sportanläggning eller kontoret i city. Maskinerna kan fyllas med mat, padelbollar, dryck eller annat. Vissa av våra kunder sköter påfyllningen av automaterna själva, tex padelhallar som har bollrör i sina automater. Andra arbetsplatser vill erbjuda en bred produktmix av mat, så som exempelvis lunchlådor, sallader och färska smörgåsar – då kopplar på vi en lokal ICA-handlare som påfyllare.
Impact Solution Scandinavia har byggt upp en verksamhet från en miljon i omsättning till tjugo miljoner i omsättning på tre år. Vi har över 600 maskiner ute hos befintliga kunder och vi ökar våra marknadsandelar varje månad. Vi är idag fem heltidsanställda och några deltidare.
Vi söker en Interim COO under 2023.
Uppdraget innebär att bygga upp rutiner och struktur för försäljning, marknad, logistik, service och eftermarknad tillsammans med organisationen och styrelsen. Du kommer även ansvara för att ta fram uppdaterade ekonomiska rapporter och rutiner för verksamhetsuppföljning. I rollen rapporterar du direkt till styrelsen.
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av liknande uppdrag. Du har en ekonomisk utbildning i botten och flera års erfarenhet av affärsutveckling och uppbyggnad av rutiner och processer för ekonomi och logistik.
Har du erfarenhet av dagligvaruhandeln ser vi det som positivt men det är inget krav.
Du är en trygg och tydlig ledare med vana av att driva förändringsledning. Du är positiv och lösningsfokuserad men framför allt strukturerad och logisk i ditt tankesätt.
Uppdraget är i form av en projektanställning eller som konsultuppdrag för dig med egen firma. Tjänsten kan vara från 60-100% beroende på din tidigare erfarenhet och tillgänglighet.
Uppdraget är en tidsbegränsad resursförstärkning till den befintliga organisationen och uppdraget förväntas genomföras och slutlevereras under 2023.
Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på [email protected] eller via telefon 0703-426600.
Urval och intervjuer sker löpande under annonseringstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning inom ekonomi alt annan erfarenhet som kan bedömas likvärdig
Flerårig erfarenhet av liknande uppdrag
B-körkort

Meriterande
Erfarenhet av dagligvaruhandel Visa mindre

Verksamhets-/affärsutvecklare

Vi söker nu en verksamhets-/affärsutvecklare med ansvar för att utöka vår Yrkeshögskoleverksamhet.? Yrkeshögskoleverksamheten inom Folkuniversitetet Region Mitt består?av ett antal program och kurser. Verksamheten är geografiskt spridd inom vår region. Yrkeshögskolan är en verksamhetsgren på tillväxt och vi söker nu en verksamhets-/affärsutvecklare med erfarenhet av verksamhetsutveckling och kunskap om yrkeshögskolans särskilda förutsättningar. Vad innebär... Visa mer
Vi söker nu en verksamhets-/affärsutvecklare med ansvar för att utöka vår Yrkeshögskoleverksamhet.?
Yrkeshögskoleverksamheten inom Folkuniversitetet Region Mitt består?av ett antal program och kurser. Verksamheten är geografiskt spridd inom vår region. Yrkeshögskolan är en verksamhetsgren på tillväxt och vi söker nu en verksamhets-/affärsutvecklare med erfarenhet av verksamhetsutveckling och kunskap om yrkeshögskolans särskilda förutsättningar.
Vad innebär rollen?
Som verksamhets-/affärsutvecklare inom Yrkeshögskolan har du ansvar för att utveckla ny verksamhet. Det innebär att du aktivt jobbar med att skriva nya ansökningar. Vår region sträcker sig över Uppland, Gävleborg, Dalarna, Närke och Västmanland och du arbetar med utgångspunkt från en huvudsaklig arbetsplats i vår region. 
Du är underställd distriktschef och arbetar självständigt över hela regionen med utveckling av nya utbildningar. Du blir en del av en dynamisk organisation där du verkar såväl lokalt som regionalt. Din vardag präglas av stor frihet att verka inom våra ramar och mycket av ditt arbete kommer ske ute bland våra befintliga och potentiella samarbetspartners.?
Vem söker vi?
Vi tror att du är målinriktad och drivs av tillväxtmöjligheter och kundkontakt. Du är tydlig i din kommunikation och arbetar med god struktur. 
Du som söker har:
- Relevant eftergymnasial utbildning
- Kunskap om Yrkeshögskolan och dess regelverk
- God ekonomisk förståelse och administrativ kompetens
Vi ser gärna att du har:
- Erfarenhet av att ansöka om YH-utbildningar med hög beviljandegrad eller erfarenhet av att skriva anbud med vunna upphandlingar
- Erfarenhet av genomförda projekt med hjälp av lokala nätverk, branschorganisationer, kommuner och näringsliv
- Pedagogisk kompetens
Vi förutsätter att du delar vår syn på människors lika värde och rätt till kunskap och värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bidrar till för verksamheten.
Placeringsort
Uppsala/ Gävle/ Falun/ Örebro eller Västerås
Anställningsform
Tillsvidare, 100%, tillträde snarast (provanställning 6 månader)
Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast 30 december via vårt rekryteringsverktyg. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.
För mer information och frågor
Sandra Cuhrt (distriktschef) tfn 018-680081 och [email protected] Visa mindre

Affärsrådgivare

Ansök    Dec 16    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
UU Innovation arbetar med att stödja nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar framtagna vid Uppsala universitet.

Vår målgrupp är forskare, studenter och anställda vid Uppsala
universitet, och vi ger stöd i aktiviteter som behövs för att resultat av forskning och utbildning ska komma samhället till nytta utanför akademin. Med ett coachande förhållningssätt genomför vi rådgivning och utbildningsinsatser för att stärka vår målgrupps förmåga till nyttiggörande och jobbar tillsammans med dem för att identifiera, utvärdera och utveckla potentialen för värdeskapande samhällsnytta i deras projekt. UU Innovations kompetens består i att med förståelse för forskningens förutsättningar möjliggöra att forskningsidéer och resultat kan utvecklas till innovationer. I vårt stöd erbjuder vi rådgivning inom bland annat affärsutveckling, avtal, immaterialrätt och finansiering. Tillsammans med universitetets forskare och studenter arbetar vi från tidig idéfas och identifierar olika vägar framåt mot nyttiggörande av deras forskningsresultat/ kunskapstillgångar. Exempel på nyttiggörande är implementering av nya lösningar i befintliga verksamheter, bolagsstart, samarbeten med befintliga företag och affärer baserade på immateriella rättigheter.

Vi önskar nu förstärka verksamheten med en affärsrådgivare med fokus på deeptech.

Läs mer om våra förmåner och hur det är att jobba inom Uppsala universitet: https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsrådgivare hos UU Innovation coachar du forskare och studenter i arbetet med nya innovativa idéer från alla delar av Uppsala universitet. Du får en unik möjlighet att bidra med din energi, erfarenhet och kompetens för att hjälpa forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar. Du kommer att arbeta med rådgivning ur flera aspekter och i tidig fas stödja forskaren eller studenten att ta innovativa idéer vidare mot nya värdeskapande lösningar av nytta för samhället. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med övriga affärsrådgivare och med avdelningens IP-rådgivare samtidigt som du självständigt ansvarar för en egen portfölj av innovationsprojekt. I arbetet ingår också ett nära samarbete med universitetets övriga verksamhetsstöd, samt med andra relevanta innovationsstödjande aktörer i regionen och i nationella sammanhang.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har en kombination av en relevant akademisk examen på avancerad nivå inom teknik-, livs- eller naturvetenskaper och flerårig praktisk erfarenhet av att ha arbetat med affärsutveckling eller motsvarande inom området för deeptech. Du har erfarenhet av innovationsstöd och har arbetat med att ha utvärderat potentialen i oprövade idéer liksom har förståelse för vilket stöd som behövs för utveckling av idéer i tidig fas. Du ska självklart ha goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska och engelska, och vara van att hålla muntliga presentationer.

Som person är det viktigt att du har förmågan att skapa goda relationer och drivs av att skapa värde för vår målgrupp och våra samarbetspartners. Du ska samtidigt bidra till gruppens arbete kring universitetets verksamhet och mål. Du känner dig trygg såväl i akademisk miljö som utanför akademin. Du är en person som värnar dina egna specialistkunskaper och är nyfiken på andras. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten, personliga förmågor och sociala färdigheter så som att:

- Du är serviceinriktad och har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och fokuserar på lösningar snarare än problem. Som person är du prestigelös och kommunikativ.
- Du är självgående, initiativ- och ansvarstagande.
- Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade ämnen. Du är strukturerad, flexibel och har en god analytisk förmåga.

Önskvärt/meriterande i övrigt
Det är meriterande om du har examen från forskarutbildning inom området för deeptech och är hemmastadd i forskarmiljöer, samt har erfarenhet av att hålla i utbildningsmoment. Då flera av våra medarbetare har kunskap inom området letar vi efter en komplementär kompetensprofil. Erfarenhet av att omsätta nya lösningar i praktiken är också meriterande. Det är meriterande för anställningen om du har egen erfarenhet av entreprenörskap, startat eller har drivit egen verksamhet. Även erfarenheter av internationellt arbete, praktisk erfarenhet kring avtalsfrågor och affärsjuridiska aspekter är meriterande.

Om anställningen
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan komma tillämpas. Omfattning är 100%. Tillträde 2023-05-01 eller enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala

Upplysningar om anställningen lämnas av: Malin Graffner Nordberg, 018-471 7216

Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2023, UFV-PA 2022/4996

Observera att detta är en förkortad version av annonsen. För att se den fullständiga annonsen vänligen klicka på ”Ansök här” eller se Uppsala universitets hemsida: https://www.uu.se/jobb/

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Mobilitetsstrateg

Ansök    Sep 2    REGION UPPSALA    Affärsutvecklare
Affärsutveckling Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter i ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompe... Visa mer
Affärsutveckling

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter i ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, försäljning och kundtjänst.

Vår verksamhet
Som regional kollektivtrafikmyndighet ansvarar Region Uppsala för den allmänna kollektivtrafiken i länet. Nu söker vi en Mobilitetsstrateg för att driva och delta i arbetet med att utveckla Region Uppsalas roll som mobilitetsaktör.

Mobilitet betyder för oss att hela resan-perspektivet är vägledande och att få människor att välja gång, cykel och kollektivtrafik framför bilen som det självklara valet för sina resor. I den här rollen driver du eller deltar i samverkansprojekt där vi tillsammans med andra mobilitetsaktörer tar fram erbjudanden i ett hela resan-perspektiv och som har fokus på att underlätta människors resor till och från arbete och andra målpunkter.

I ett växande län skapar vi förutsättningar för hållbart resande. Genom att planera och utveckla en attraktiv kollektivtrafik och arbeta för en effektiv och tillgänglig transportinfrastruktur förenklar vi vardagen och möter behoven hos Uppsala läns invånare, både nu och i framtiden.

Tjänsten är en del av enheten Affärsutveckling på avdelningen Marknad.

Ditt uppdrag
Som mobilitetsstrateg är du en del i och leder det strategiska arbetet med mobilitet. I uppdraget ingår att ta fram och uppdatera strategiska inriktningar på förvaltningen kopplat till mobilitet. Som mobilitetsstrateg jobbar du med både långsiktiga och kortsiktiga perspektiv genom att samordna mobilitetsaktiviteter, uppdrag och genomförande av avtal och överenskommelser.

Du har ett nära samarbete med funktioner inom marknadsavdelningen men arbetar även brett inom organisationen och i nära samverkan med andra funktioner såsom kollektivtrafikstrateger, trafikingenjörer, trafikplanerare. Du samverkar även med andra förvaltningar inom Region Uppsala och externt med aktörer så som exempelvis Länsstyrelsen, länets kommuner, näringslivet etc.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Upphandla, förhandla och upprätta avtal med externa aktörer
• Analysera affärsmöjligheter och upprätta förslag till beslut till den politiska nämnden
• Samordna uppföljning av avtal och överenskommelser.
• Representera Region Uppsala i externa sammanhang, samverkansytor, projekt och aktiviteter
• Handlägga ärenden och remisser
• Handlägga ärenden inför politiska beslut.

På förvaltningen jobbar vi aktivt med bemötandefrågor och vi värnar om den varma och öppna stämningen på arbetsplatsen. Vi värdesätter teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med universitetsutbildning inom relevant område. Exempelvis med inriktning mot transporter och mobilitet, affärsutveckling, samhällsutveckling, analys, eller annan liknande inriktning som bedöms som motsvarande.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för hållbar utveckling och människors mobilitet. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med olika typer av affärer, där flera aktörer samverkar i syfte att tillsammans skapa ett attraktivt erbjudande till slutkund. Du har erfarenhet av samverkan både internt och externt samt erfarenhet av att leda processer eller projekt. Du har goda kunskaper i Office paketet.

Det är meriterande att ha jobbat med transport- och mobilitetsfrågor samt ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Din kompetens
För att lyckas i rollen som mobilitetsstrateg är det viktigt med god samarbetsförmåga och att kunna underhålla relationer genom ett lyhört, konstruktivt förhållningssätt då samverkan är en viktig del av arbetet. I detta ingår även att ha en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt.

I arbetet tar du ansvar för din uppgift, du arbetar mot mål och fokuserar på resultat, du driver dina processer vidare på ett effektivt sätt. Du ser helheter och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor samt en god problemlösande analysförmåga. Du har förmågan att förtydliga riktningen för en affärsprodukt, såsom den mobilitet vi skapar, och har även förmågan att skapa engagemang hos intressenter och samarbetspartners. Som person är du flexibel, kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt som du på ett strukturerat, effektivt sätt omsätter i praktiken.

Vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra. Så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi vill också erbjuda våra medarbetare en flexibel arbetsplats. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan flextid eller förtroendetid, och möjlighet till att arbeta hemifrån.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Nikodemus Kyhlén 018-611 19 06, [email protected]
För Saco Monica Edling, [email protected]
För Vision Christina Nordlund, 018-612 29 07, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Mobilitetsstrateg

Ansök    Jul 8    REGION UPPSALA    Affärsutvecklare
Affärsutveckling Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckling och bedriva hållbara transporter i ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL beskrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av ko... Visa mer
Affärsutveckling

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckling och bedriva hållbara transporter i ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL beskrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, försäljning och kundtjänst.

Vår verksamhet
I ett växande län skapar vi förutsättningar för hållbart resande. Genom att planera och utveckla en attraktiv kollektivtrafik och arbeta för en effektiv och tillgänglig transportinfrastruktur förenklar vi vardagen och möter behoven för Uppsala läns invånare, både nu och i framtiden.

Som regional kollektivtrafikmyndighet ansvarar Region Uppsala för den allmänna kollektivtrafiken i länet. Nu söker vi en Mobilitetsstrateg för att driva och delta i arbetet med att utveckla Region Uppsalas roll som mobilitetsaktör. Hela resan-perspektivet är vägledande i uppdraget att få människor att välja gång, cykel och kollektivtrafik framför bilen som det självklara valet för sina resor.

Tjänsten är en del av enheten Affärsutveckling på avdelningen Marknad.

Ditt uppdrag
Som mobilitetsstrateg är du en del i och leder det strategiska arbetet med mobilitet. I uppdraget ingår att ta fram och uppdatera strategiska inriktningar på förvaltningen kopplat till mobilitet. Som mobilitetsstrateg jobbar du med både långsiktiga och kortsiktiga perspektiv genom att samordna mobilitetsaktiviteter, uppdrag och genomförande av avtal och överenskommelser.

I rollen ingår även att driva eller delta i samverkansprojekt som har fokus på att underlätta människors resor till och från arbete och andra målpunkter.

Du arbetar brett inom organisationen och har ett nära samarbete med funktioner såsom kollektivtrafikstrateger, trafikingenjörer, trafikplanerare och andra förvaltningar inom Region Uppsala. Du samverkar även externt med aktörer så som exempelvis Länsstyrelsen, länets kommuner, näringslivet etc.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Samordna uppföljning av avtal och överenskommelser.
• Representera Region Uppsala i externa sammanhang, samverkansytor, projekt och aktiviteter
• Handlägga ärenden och remisser
• Handlägga ärenden inför politiska beslut.

På förvaltningen jobbar vi aktivt med bemötandefrågor och vi värnar om den varma och öppna stämningen på arbetsplatsen. Vi värdesätter teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med universitetsutbildning inom relevant område. Exempelvis med inriktning mot transporter och mobilitet, affärsutveckling, samhällsutveckling, eller annan liknande inriktning som bedöms som motsvarande.

Du har minst tre års arbetslivserfarenhet och ett stort intresse för hållbar utveckling och människors mobilitet. Du har även erfarenhet av samverkan både internt och externt samt erfarenhet av att leda processer eller projekt. Du har goda kunskaper i Office paketet.

Det är meriterande att ha jobbat med transport- och mobilitetsfrågor samt ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Din kompetens
För att lyckas i rollen som mobilitetsstrateg är det viktigt med god samarbetsförmåga och att kunna underhålla relationer genom ett lyhört, konstruktivt förhållningssätt då samverkan är en viktig del av arbetet. I detta ingår även att ha en god kommunikativ förmåga både muntligt och skriftligt.

I arbetet tar du ansvar för din uppgift, du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du ser helheter och har ett brett och långsiktigt perspektiv på frågor samt en god problemlösande analysförmåga. Som person är du flexibel, kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt som du på ett strukturerat, effektivt sätt omsätter i praktiken.

Vi erbjuder
Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra. Så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi vill också erbjuda våra medarbetare en flexibel arbetsplats. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan flextid eller förtroendetid, och möjlighet till att arbeta hemifrån.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Avdelningschef Nikodemus Kyhlén 018-611 19 06, [email protected]
För Saco Monica Edling, [email protected]
För Vision Christina Nordlund, 018-612 29 07, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Senior projektledare med affärsutvecklingsinriktning (T6)

Har du lång erfarenhet av att leda stor och komplexa projekt? Drivs du av att arbeta med kundvård, marknadsföring, projektutveckling och omvärldsbevakning? Vill du arbeta på en plats där det du jobbar med gör skillnad på riktigt? Då kan vi vara en match för varandra! Om oss RISE Kretsloppsteknikenhet bedriver forskning och utveckling som riktar sig mot biogasbranschen och VA-branchen. Verksamheten innehåller även prototypproduktionsverksamhet i egen ... Visa mer
Har du lång erfarenhet av att leda stor och komplexa projekt? Drivs du av att arbeta med kundvård, marknadsföring, projektutveckling och omvärldsbevakning? Vill du arbeta på en plats där det du jobbar med gör skillnad på riktigt? Då kan vi vara en match för varandra!

Om oss
RISE Kretsloppsteknikenhet bedriver forskning och utveckling som riktar sig mot biogasbranschen och VA-branchen.

Verksamheten innehåller även prototypproduktionsverksamhet i egen verkstad och en bred laboratorieverksamhet inom området bionedbrytning. Enheten är inne i en expansiv fas där alla delar av verksamheten växer.

Utveckla framtidens bioraffinaderi tillsammans med oss
RISE Research Institutes of Sweden och dotterbolaget RISE Processum är ledande aktörer i utvecklingen av framtiden bioekonomi och bioraffinaderi. Med en unik uppsättning forskningsområden, testbäddar och demonstrationsmiljöer bildar vi en helhetslösning för omvandling av biomassa till gröna produkter, som tidigare varit fossilbaserade. På uppdrag av regeringen bygger vi upp ett nav för forskning inom bioraffinaderiutveckling och genomför en stor modernisering av våra testbäddar samt ett flertal nyinvesteringar för att förbättra förutsättningarna för kommersialisering av nya lösningar för en cirkulär bioekonomi i ett internationellt centrum. https://www.ri.se/sv/press/350-miljoner-till-rise-for-att-modernisera-och-komplettera-testbaddar-for-bioraffinaderier.
Vi behöver din hjälp. Vill du bli en av oss? Vi hoppas det!

Om rollen
Den utlysta tjänsten har två huvudinriktningar. Ungefär halva arbetet kommer att bestå av projektledning av stora och komplexa projekt och program både externt och internt. De externa projekten är inte sällan av internationell karaktär med EU`s olika program som primära finansieringskälla, men det förekommer också många uppdragsforskningsprojekt där vi arbetar direkt mot internationella kunder. Den andra halvan utgörs av affärsutvecklingsarbete där kundvård, marknadsföring, projektutveckling och omvärldsbevakning ingår som tydliga arbetsmoment. Båda delarna av arbetet utförs i mycket nära samarbete med enhetschef, forskande medarbetare och avdelningens forsknings- och affärsutvecklare. Några viktiga syften med tjänsten är: att öka och intensifiera enhets kontaktyta mot övriga delar av den avdelning vi tillhör och andra delar av RISE; att ytterligare förbättra våra branschkontakter och närvaro vid braschevent; samt att jobba för att vi kommer med i fler forskningskonsortier på EU-nivå.  

För att passa för detta arbete behöver du ha ett stort kontaktnät inom de branscher som vår verksamhet inriktar sig mot. Det krävs även lång erfarenhet av att operativt och administrativt leda större projekt med offentliga finansiärer inom våra befintliga verksamhetsområden. Du behöver vara utåtriktad och samtidigt lyhörd både för våra kunder behov och våra forskares kompetens och kapacitet för att på ett bra sätt kunna balansera erbjudanden mot vår möjlighet att leverera högkvalitativa resultat inom rätt tidsram.

Placeringsort: Uppsala.

Vem är du?
Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, och söker dig som har en lämplig Civilingenjörsexamen och minst 15 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom institutssektorn och därmed har kännedom om de förutsättningar och arbetssätt som karakteriserar vår verksamhet. Du måste även vara noggrann och strukturerad eftersom det ställs stora krav på ordning och reda i stora offentligt finansierade projekt. Vi vill även att du skall kunna påvisa konkret erfarenhet av eller direktkoppling till biogas- och avloppsbranscherna.

Enheten där du kommer att jobba är idag ett mycket väloljat team där alla delar på ansvar och där hierarkier, roller och titlar är helt underordnat målet att lösa uppgiften. Den gruppdynamiken vill vi behålla så det är viktigt att både du och vi känner att du kan bidra till och passa in i ett helt prestigelöst sammanhang.

Välkommen med din ansökan!
Om du vill bli en del av vårt team så kan du förvänta dig en mycket bra arbetsplats med trevliga kollegor och ett arbete med stor variation inom områden som det satsas på inför framtiden. Du kommer att få arbeta med det senaste inom energi- och miljöteknik och känna att du verkligen ligger i utvecklingens framkant. Välkommen att bli vår nya kollega.

Ansökan behöver lämnas in senast 23 juni 2022. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten, kontakta enhetschef Gustav Rogstrand, 0727-33 11 80.

Våra fackliga företrädare är Lazaros Tsantaridis, Sveriges Ingenjörer (SACO), 010-228 41 22 respektive Daniel Gäwerth, Unionen, 010-516 68 15.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes vänligen då vi lyder under Lagen om offentlig upphandling

Forskning, biogas, avlopp, verkstad, laboratorium, affärsutveckling, projektledning, RISE, Uppsala Visa mindre

AB Karl Hedin Industri söker en affärsutvecklare

Om företaget AB Karl Hedin är en familjeägd träindustri- och bygghandelskoncern med verksamhet i Väst- och Mellansverige samt Estland. Företaget grundades 1917 och har idag runt 1000 anställda med en omsättning på cirka 5 miljarder kronor. Vi bedriver verksamhet inom sågverk, förädling, emballage och bygghandel. Dina arbetsuppgifter Tjänsten som affärsutvecklare hos oss ger dig en unik chans att ta del av alla våra bolag inom koncernen, lära dig vår föret... Visa mer
Om företaget
AB Karl Hedin är en familjeägd träindustri- och bygghandelskoncern med verksamhet i Väst- och Mellansverige
samt Estland. Företaget grundades 1917 och har idag runt 1000 anställda med en omsättning på
cirka 5 miljarder kronor. Vi bedriver verksamhet inom sågverk, förädling, emballage och bygghandel.

Dina arbetsuppgifter
Tjänsten som affärsutvecklare hos oss ger dig en unik chans att ta del av alla våra bolag inom koncernen, lära dig vår företagskultur samt vår historia och visioner. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bestå av att utveckla företaget framåt. Du kommer arbeta med projekt inom exempelvis marknadsanalys, konkurrensanalys, bolagsförvärv, maskininvesteringar, produktutveckling och strategi. Du kommer arbetar nära ledningen i koncernens olika bolag; Sågverk, Råvara, Bygghandel, Emballage, Industri och Finans. Detta för att skapa ett bra kontaktnät och kunskap inom hela koncernen.

Din profil
För att trivas i tjänsten har du en akademisk examen inom ekonomi, teknik eller skog. Har du tidigare erfarenhet av likande arbete ser vi det som meriterande. Du är van att hantera IT-system och Microsofts programvaror. Vi söker dig som är analytisk och strukturerad med ett starkt eget driv. I rollen är det viktigt att du arbetar målinriktat, är nyfiken och tar egna initiativ. Tjänsten innefattar både självständigt arbete samtidigt som du kommer arbeta i projekt tillsammans med kollegor och externa parter. Därav ser du samarbete och kommunikation som en självklarhet i din vardag.

Vidare ser vi att dina kunskaper i svenska är mycket goda, i både tal och skrift.
Med projekt över hela vårt verksamhetsområde är det även viktigt att du trivs med resor i tjänsten och B-körkort ett krav.

Placeringsorten är Bålsta, Uppsala eller enligt överenskommelse.


Ansökan
AB Karl Hedin Industri samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Eriksson Viberg via mail: [email protected] eller tfn: 0733-51 27 65. Sök tjänsten via www.clockworkpersonal.se snarast möjligt då löpande urval sker, dock senast den 14 september 2022. Visa mindre

BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER

SCIENTIFIC BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER Would you wish to use your drug discovery and development experience in a more business-oriented way in the pharmaceutical industry– and earn while learning? Double Bond Pharmaceutical is looking for a Scientific Business Development Manager. An advanced degree and some industry experience in discovery (biology or chemistry) or preclinical development are required. Do you already have BD experience? So, please read t... Visa mer
SCIENTIFIC BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER
Would you wish to use your drug discovery and development experience in a more business-oriented way in the pharmaceutical industry– and earn while learning? Double Bond Pharmaceutical is looking for a Scientific Business Development Manager. An advanced degree and some industry experience in discovery (biology or chemistry) or preclinical development are required. Do you already have BD experience? So, please read the info below because you may be the right person.
The role provides an opportunity for a highly-motivated individual to work in managing several projects together with partners (CROs, consulting firms), interface with R&D scientists (internally and externally), and with the CEP as part of a collaborative team. Roles such as this can be an excellent path to more business-related positions in life science organizations. To be considered you should be an eager learner, enjoy working with people, be great at communication, and like a fast-paced, multi-faceted environment. You also should have:
MS or Ph.D. with 1-year experience in the pharmaceutical/biotech industry in a scientific or BD role
Strong skills in communication and relationship building
Drive and independence while also learning from, supporting, and sharing information with other team members
Ability to manage a project including deliverables, timelines, etc., and coordinate efforts between multiple stakeholders (medicines agencies, CROs, universities…)
Abilities to identify and solve problems, multitask, and learn

Preferably, also
Project management experience (a plus, but not necessary)
Experience and comfort with working with multiple cultures and nationalities
Swedish speaker


To apply
Send your resume & cover letter to Georg Kalbin ([email protected])
We look forward to your application! Visa mindre

Fullstackutvecklare

Ansök    Maj 20    AFRY AB    Affärsutvecklare
Företagsbeskrivning På AFRY samlar vi ledande digital expertis och teknologier i AFRY X. Den nya divisionen AFRY X är en digital ledare och experthubb inom industriell IoT, AI, design och cybersäkerhet som hjälper kunder att accelerera sin digitala transformation. AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 16 000 hängivna experter inom infra... Visa mer
Företagsbeskrivning


På AFRY samlar vi ledande digital expertis och teknologier i AFRY X. Den nya divisionen AFRY X är en digital ledare och experthubb inom industriell IoT, AI, design och cybersäkerhet som hjälper kunder att accelerera sin digitala transformation.
AFRY är en europeisk ledare inom ingenjörs-, design- och rådgivningstjänster med global räckvidd. Vi påskyndar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning


Vi har stora möjligheter för dig som arbetar med Fullstack-utveckling och känner dig hemma i rollen som utvecklare. Vi behöver träffa dig för att speca vilket projekt som passar just dig, men sammantaget arbetar vi med avancerade system som ställer höga krav på tillgänglighet och effektivitet. Gemensamt för alla våra projekt är att du kommer arbeta agilt i team med fokus på kvalitet.
Du kommer att ingå i vårt team av utvecklare på Uppsalakontoret som arbetar med utvecklingsprojekt såväl internt som ute hos våra kunder. Vi erbjuder vi bland annat uppdrag inom försvarsindustrin, medtech, fordonsindustrin, fastighetsbranschen och life science. På kontoret bedrivs även flertalet uppdrag som rör Sveriges säkerhet, vilket medför att svenskt medborgarskap krävs.


Kravspecifikation


Vi söker dig som de senaste åren arbetat som fullstack utvecklare och som vill fortsätta utvecklas i rollen. Vi tror det är ett vinnande koncept om du är en person som trivs i rollen som konsult och är genuint intresserad av hur utveckling kan bidra till vår egen och våra kunders framgång.
Våra värdeord Brave, Devoted, Teamplayers kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du har en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team, samtidigt som du trivs när du får mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Som medarbetare hos oss behöver du ha ett öppet sinne inför att sätta dig in i nya sammanhang och läsa in dig på nya tekniker då det är en stor del av din vardag som konsult.
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet i det du tar dig an.


Profil
Eftergymnasial examen inom Data/IT
Minst 4 års aktuell erfarenhet av fullstackutveckling där du är mycket kunnig inom följande:
C#, .Net Core, MS, Angular, Typescript, Bootstrap, REST, GIT
Svenskt medborgarskap (krävs i våra säk-uppdrag)*

Meriterande
Erfarenhet av Postgre, MongoDB, Elasticsearch, Docker, Kubernetes
Erfarenhet av att arbeta som konsult

Ytterligare information
Utöver vårt utvecklingsteam med 20 personer i Uppsala hittar du inom Division AFRY X ytterligare strax under 1000 kompetenta och engagerade kollegor inom digitalisering globalt! Vi spänner över hela utvecklingskedjan med experter inom krav, test, projektledning, utveckling, arkitektur, cybersäkerhet, AI/ML m.m.
Vi har regelbundna träffar där temat varierar mellan kompetens och socialt utbyte, eller både och. En bra balans helt enkelt! Som anställd hos oss får du t.ex.:
Balans i arbetslivet
Tillgång till stort utbud aktiviteter genom vår sociala klubb: Club AFRY, till exempel Hackathons, yoga, restaurangbesök med mera
Konkurrenskraftiga förmåner gällande pension, friskvård och föräldraledighet reglerade i vårt kollektivavtal
Företagsrabatter med externa partners genom vår förmånsportal Advantage You
Friskvårdsbidrag 3000 SEK/år
Ett enormt nätverk av tekniska experter med + 16 000 kollegor med kontor i 50 länder och projekt i 100

Utöver att du får fina kollegor och en sund arbetsmiljö där vi värderar gemenskap och balans mellan arbete och fritid, får du även möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade chefer. Håll i dig, för hos oss i Stockholm/Uppsala arbetar Mattias, Jenny, Magnus, Fabian, Oscar, Anneli, Jens, Johan, Maria, Jan-Olof, Kajsa, Henrik och Magdalena för att ge dig de allra bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb hos våra kunder och att introducera dig till vår del av AFRY.
Varmt välkommen till oss!
Om rekryteringsprocessen:
Första avstämning, två intervjusteg (IRL eller på Teams beroende på situation), ett tekniskt test på distans samt referenstagning.
Kontaktuppgifter för frågor - Sista ansökningsdag är 22 maj 2022, men urval görs löpande och kan komma att tillsättas innan dess.
[email protected] (Recruitment & HR)
Magdalenas LinkedIn
[email protected] (Rekryterande chefer)
Jens LinkedIn
AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society.

AFRY is committed to creating an inclusive & diverse environment and we are actively looking for qualified candidates irrespective of gender, gender identity, sexual orientation, ethnicity, religion, disability, or age. You will be part of a global and diverse company where our differences are our strengths. Join us to accelerate the transition towards a sustainable society. Visa mindre

Technical Business Developer

Imint is a software company with its headquarters and roots in Uppsala. We work with cutting-edge technology in video- and image enhancement and sensor analysis for smartphones, drones, smart glasses and other industrial applications. At Imint you get to work on cutting edge video technology, collaborate with the sharpest minds in the industry, and develop features for some of the biggest tech companies in the world. Imint continuously develops new potenti... Visa mer
Imint is a software company with its headquarters and roots in Uppsala. We work with cutting-edge technology in video- and image enhancement and sensor analysis for smartphones, drones, smart glasses and other industrial applications. At Imint you get to work on cutting edge video technology, collaborate with the sharpest minds in the industry, and develop features for some of the biggest tech companies in the world.
Imint continuously develops new potential technologies, business models, verticals and partnerships where some will eventually become the cornerstone of tomorrow’s growth. To drive this process systematically Imint will create a business development team, as a part of the product management organization. All of Imint’s products and services are very high on technology which means that business development also by its very nature is high-tech.
The main objectives of the business development team is to create new growth opportunities within current or new verticals, new products, input for marketing and to create successful partnerships. The business development team will work with discovery, based on a backlog of concepts to validate (or invalidate) and systematically and efficiently move them forward. It is a hands-on team with a high drive and autonomy, and with high expectations. The concepts and the validation frequently involve working with external ecosystem partners, customers, resellers and internal resources and there is almost always a business as well as a technical aspect of every concept. The Technical Business Developer will work in a small team for the Product Management function, reporting to the CPO, but will have a high degree of autonomy and work together with other team members that are also involved in business development, e.g. marketing, partner management, sales, the CTO and R&D.
Responsibilities
Own the technical part of concept validation, working hands-on when needed or coordinating other parties when called for. This will include creating demos, labs and proof-of-concepts in the quickest way possible suitable to move the validation ahead.
Act as the technical expert when dealing with ecosystem partners, and drive an explorative technical dialogue forward in an account management fashion.
During trials of new concepts with customers, be technically responsible for the successful implementation and running of the trial / lab / demo.
Evaluate and select alternative external solutions when those are needed for a business concept.
Support other business development activities such as trade shows, customer presentations, value understanding and marketing.Skills and experience
Bachelor’s degree or equivalent
Broad technical experience, primarily in software development, with video / image development and having worked close to hardware being a bonus.
Experience coordinating complex technical customer projects / deliveries.
A good listener and willingness to really understand the customer situation and needs. Strong curiosity in technology solutions.
A good presenter of complex technical solutions.
A strong business sense and the ability to apply it to all activities and goals.
The ability to easily connect with partners and customers, and be a driving force to ensure priority and relevance in working with Imint.
Account Management experience, i.e. perseverance and long term view, keeping and upholding partner communication, expand personal network, identify partner ambassadors and early adopters, etc.
Enjoy traveling frequently to speak with customers and partners.
Minimum 5-10 years work experience.Location: Uppsala
We are located in the central part of Uppsala, within a short walking distance to the central station, lunch restaurants, gym and other facilities.
If you meet the above requirements and want to work with us, please send us your CV in English or Swedish. Welcome to join us! https://weareimint.com/ Visa mindre

Junior Business Intelligence Developer

Ansök    Mar 8    Etraveli Group AB    Affärsutvecklare
To strengthen our capabilities in analysis and data visualization, Etraveli Group is now recruiting a Business Intelligence Developer to join the BI team. The role can be located in Uppsala or Stockholm. About Etraveli Group Etraveli Group is a global platform for flights, an air technology company with a presence across all continents. We want our customers to experience the world while we take care of the technology that enables traveling. We are the pre... Visa mer
To strengthen our capabilities in analysis and data visualization, Etraveli Group is now recruiting a Business Intelligence Developer to join the BI team. The role can be located in Uppsala or Stockholm.
About Etraveli Group
Etraveli Group is a global platform for flights, an air technology company with a presence across all continents. We want our customers to experience the world while we take care of the technology that enables traveling. We are the preferred partner of some of the world’s most prominent travel technology companies such as Booking.com & Google Flights. In this context, to deliver on the company's overall mission to make it easier for everyone to experience the world, Booking Holdings recently entered into an agreement to acquire our company. Completion of the acquisition is subject to certain closing conditions, including regulatory approval. Exciting times ahead, so join our diverse team of 1000+ talented professionals and explore unlimited work opportunities!
Our success is crucially dependent on being able to take automated and manual decisions with high precision and the BI team has a central position in allowing for this. We are a tech company in heart and soul, and business stakeholders typically have great knowledge of the backend concepts. This creates a demanding and rewarding environment for a BI developer.
About the job
You will be joining our BI team in creating and maintaining ETL flows and relevant business intelligence applications. The latter are presently created in QlikSense, QlikView, Looker and Python. Strategic analyses that require data acquisition or advanced data transformations also fall on the BI team.
Your role will require both a deep understanding of the business needs and the skill set to acquire, handle and analyze the relevant data. You will have a close direct connection and collaboration with other groups and departments acting as stakeholders for the applications you develop.
Our BI team is split across the offices in Uppsala and Stockholm and its members sort under different departments and cater to the whole organization. The present role will sort under the Sales department. In total we are seven people and our processes and technical setup are mature, but constantly changing and adapting with the business.
The data you will be using is mostly structured in databases maintained by the IT-department and we use several different database technologies. Less structured data will also occur frequently.
Working at Etraveli means working at a company with grand plans and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business.
To summarize the job will include:
development of business intelligence applications
information engineering and data modelling
working closely and directly with stakeholders

Requirements
You need to be passionate about business and numbers since the job requires both a deep understanding of the business needs, as well as the ability to acquire, handle and analyze the relevant data. You have some experience from communication of quantitative information, either in an employment or during your studies. Personality-wise you are curious, methodical, ambitious and thorough.
University degree in a quantitative field (economics, statistics, engineering or similar)
Experience in data visualization
Demonstrated abilities in data handling
Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.

It is awesome if you have some experience of Business intelligence tools and development (QlikView, Looker, Tableau), and/or experience of programming. If not, we will assist you!
Benefits
?With us you become part of a tight-knit team with different skills and personalities striving for the same goals. We are passionate about what we do and work at a high pace.
Office in the city (both in Uppsala and Stockholm) – a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Healthcare allowance – each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.
In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!
Please note that the position may be filled before the last date, so send your application as soon as possible. For questions regarding this position please contact Marielle Drews, [email protected] Visa mindre

Senior Operations Development Officer - Vattenfall (Solna)

Ansök    Jan 24    Vattenfall AB    Affärsutvecklare
Power Climate Smarter living - that’s our purpose and together we will contribute to a fossil free future. As a Senior Operations Development Officer within Communications in Vattenfall you will have a unique position to contribute to our purpose. All we ask of you is to use your Superpowers and share your energy to help us achieve our goal! The Communication development team enables Vattenfall Communications?to be a?well-functioning Communication’s functi... Visa mer
Power Climate Smarter living - that’s our purpose and together we will contribute to a fossil free future. As a Senior Operations Development Officer within Communications in Vattenfall you will have a unique position to contribute to our purpose. All we ask of you is to use your Superpowers and share your energy to help us achieve our goal!
The Communication development team enables Vattenfall Communications?to be a?well-functioning Communication’s function. Communications development works with?ensuring that the Communications department have the right strategies, the right competence, cross functional ways of working, full control of our contracts, tools, planning and follow up.?Included in this is the ownership of Vattenfall intranet.


What do we offer?
A challenging and independent job in an informal, dynamic working environment. You can play a part in shaping the future of a company where the only constant is change. Besides being a challenging and inspiring place to work, we value a great work atmosphere! Everyone is really committed and we want to be the best in what we do. We offer good remuneration, attractive employment conditions and opportunities for personal and professional growth. You get the opportunity to create your own career within the company. At Vattenfall, we are convinced that striving for diversity helps building a more profitable efficient and attractive company. Therefore we seek a harmonious balance of employees in terms of gender, age, and ethnic and cultural backgrounds. We believe in work life balance and the flexibility to work from home.


Your responsibilities as Senior Operations Development Officer
Initially the position will take the operational product owner role for the Vattenfall intranet and have the Vattenfall Communications GDPR/DPC responsibility. Alongside these responsibilities you will drive or take part of the other responsibilities in the team. While you will take part in developing Communication as a function you will also participate in developing our team and your role continuously.
You have strong skills within stakeholder management on senior management level- both formal and informal. You are trained in scrum and familiar with both traditional project management methods as well as agile methods. You strive to make processes effective and efficient.


Your qualifications as Senior Operations Development Officer
You have at least 7 years’ experience with similar tasks and most likely have a consultant background since we believe that you are triggered by working in an ever-changing work environment where the connection with people is the key. You have interest and knowledge in business development and change management. As a person you are self-driven and flexible, yet you have strong skills in building relations and collaborate with others. We believe that you take responsibility and have a problem-solving mindset, as well as you enable and support the team in their projects.
Other Requirements:
Strong IT- and communication skills and ability to perform a wide range of duties
Academic education in communication, business development, system sciences or equivalent
Experience from web (web development, operations, security, cloud hosting etc)
Experience/training in having a scrum product owner role.
Fluency in Swedish and English, both written and verbal is a requirement while fluency in German and/or Polish is a merit
Experience in operational excellence is beneficialLocation: Vattenfall’s Head Office in Solna, Stockholm with flexible work from home possibilities


For more information about the position you are welcome to contact hiring manager Anna Berglind, [email protected] For more information about the recruitment process you are welcome to contact recruiter Teri-Anne Brink, [email protected]
Trade union representatives in Sweden Michelle von Gyllenpalm (Akademikerna), Anders Bohlin (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Juha Siipilehto (SEKO). To get in contact with the representatives, please call Vattenfall´s switchboard +46 8 739 50 00.
We welcome your application including CV and cover through the portal, last day to apply 20th of February 2022. Selection and interviews are held after last application date. We do not accept applications through email.
As Vattenfall is part of the Swedish critical infrastructure many of our positions are security classed. If this position is security classed the final candidates can be subject to a security vetting process, according to the Swedish legislation.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Affärsrådgivare

Ansök    Mar 4    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 54 000 studenter, mer än 7 500 anställda och en omsättning på cirka 8 miljarder kronor.
UU Innovation arbetar med att stödja nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar från Uppsala universitet.

Vi ger stöd till både forskare och studenter i de aktiviteter som behövs för att utkomster av forskning och utbildning ska komma samhället till nytta. Vi genomför utbildningsinsatser för att stärka studenters och forskares förmåga att nyttiggöra, samt stödjer forskare och studenter i deras mål att nyttiggöra sina projekt. Med ett coachande förhållningssätt jobbar vi tillsammans med forskaren eller studenten för att identifiera, utvärdera och utveckla potentialen för värdeskapande samhällsnytta i deras projekt. Vår kompetens inom UU Innovation består i att med förståelse för forskningens förutsättningar möjliggöra att forskningsidéer kan utvecklas till innovationer. I vårt stöd tillhandahåller vi rådgivning inom bland annat affärsutveckling, avtal, immaterialrätt, och finansiering. Vi jobbar från tidig idéfas och arbetar tillsammans med universitetets forskare och studenter att identifiera olika vägar framåt i arbetet med nyttiggörande av deras forskningsresultat eller kunskapstillgångar för t ex implementering av nya lösningar i befintliga verksamheter, bolagsstart, samarbeten med befintliga företag och affärer baserade på immateriella rättigheter.

Vi önskar nu förstärka verksamheten med en affärsrådgivare.

Observera att detta är en förkortad version av annonsen. För att se den fullständiga annonsen vänligen klicka på ”Ansök här” eller se Uppsala universitets hemsida: https://uu.se/jobb/.

https://uu.se/om-uu/jobba-hos-oss/

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsrådgivare hos UU Innovation coachar du forskare och studenter i arbetet med nya innovativa idéer från alla delar av Uppsala universitet. Du får en unik möjlighet att bidra med din energi, erfarenhet och kompetens för att hjälpa forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar. Du kommer att arbeta med rådgivning ur flera aspekter och i tidig fas stödja forskaren eller studenten att ta innovativa idéer vidare mot nya värdeskapande lösningar av nytta för samhället. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med övriga affärsrådgivare och med avdelningens IP-rådgivare samtidigt som du självständigt ansvarar för en egen portfölj av innovationsprojekt. I arbetet ingår också ett nära samarbete med universitetets övriga verksamhetsstöd, samt med andra relevanta innovationsstödjande aktörer i regionen och i nationella sammanhang.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Genom ett nyfiket, aktivt, utbildande och coachande förhållningssätt ge kvalificerat stöd till studenter och forskare så de kan utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av innovativa idéer och hjälpa dem att bygga en strategi för nyttiggörande för just deras idé.
- Ta eget ansvar för coachning av ett antal projektidéer och tillsammans med forskaren eller studenten arbeta med att validera värdeerbjudandet i idén och bygga strategin framåt, t ex genom kundkontakter, analys av marknadsbehov, genomförbarhetsanalys, finansieringsstrategi, teambyggande mm. I arbetet ingår även tillhörande administrativa uppgifter.
- Proaktivt verka för att öka intresset för, och kunskapen om, nyttiggörande inom hela universitetet genom att t ex kontakta forskare för individuella möten, ordna workshops för forskningsmiljöer och bedriva utbildningsaktiviteter i egen regi eller tillsammans med andra.
- Aktivt arbeta med verksamhetsutveckling t ex genom utveckling och implementering av aktiviteter, metoder och verktyg i vårt stöd för att fortsatt kunna erbjuda UUs forskare och studenter ett relevant innovationsstöd.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har minst 3-årig högskoleexamen inom något av områdena samhällsvetenskap / livsvetenskaper / naturkunskap i kombination med flerårig praktisk erfarenhet av affärsutveckling eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av innovationsstöd och har arbetat med att ha utvärderat potentialen i oprövade idéer liksom har förståelse för vilket stöd som behövs för utveckling av idéer i tidig fas. Du har en god förmåga och vana att uttrycka dig skriftligt samt att göra muntliga presentationer. Du har goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav för anställningen.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet så som att:

- Du är serviceinriktad och har ett brinnande intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra.
- Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och fokuserar på lösningar snarare än problem. Som person är du prestigelös och kommunikativ.
- Du stimuleras och har förmågan av att möjliggöra för andras arbete genom ett coachande och rådgivande förhållningssätt.
- Du är relationsskapande och har ett arbetssätt som leder till att ni gemensamt når resultat. Du känner dig trygg såväl i akademisk miljö som utanför akademin.
- Du är självgående, initiativ- och ansvarstagande.
- Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade saker. Du är strukturerad, flexibel och har en god analytisk förmåga.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan tillämpas. Omfattningen är 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Malin Graffner Nordberg, 018-471 7216.

Välkommen med din ansökan senast den 11 april 2022, UFV-PA 2022/748.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Digital affärsutvecklare

Ansök    Dec 28    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Kph befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa och behöver förstärka organisationen. Arbetar du med digitala verktyg och affärsutveckling? Motiveras du av gemensam framgång i organisationen? Trivs du i entreprenörskap och gillar att arbeta lösningsorienterat med kund? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig! Om rollen Rollen som digital affärsutvecklare hos oss på Kph är bred och du arbetar både operativt och strategiskt med våra digitala webbt... Visa mer
Kph befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa och behöver förstärka organisationen. Arbetar du med digitala verktyg och affärsutveckling? Motiveras du av gemensam framgång i organisationen? Trivs du i entreprenörskap och gillar att arbeta lösningsorienterat med kund? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!
Om rollen
Rollen som digital affärsutvecklare hos oss på Kph är bred och du arbetar både operativt och strategiskt med våra digitala webbtjänster. Du blir en viktig nyckelspelare hos oss och i ditt arbete ingår att förvalta, följa upp, marknadsföra och förbättra våra webbtjänster. Du arbetar både praktiskt med våra befintliga lösningar, utveckling av dem samt framtagande av nya.
Konkret har vi idag:
Vår webbplats och vår webbshop. Här presenterar vi våra produkter och erbjudande samt gör det möjligt för kunder att beställa Se: shop.kph.se samt kph.se.
Våra portaler. Cirka 60 av våra kunder har egna portaler, dvs webbplatser, där vi tillsammans med kund byggt automatiserade flöden för att effektivisera trycksaksbeställningar. I grunden är dessa byggda på en lösning från Haikom. Ett exempel är Diabetesförbundet där vi står för system, produktion, lagerhållning och distribution. Läs mer här: kph.se/kundcase/diabetesforbundets-butik/.
Blogg till bok. En tjänst för att omforma flödet på Instagram eller flödet på en blogg till en bok. Tjänsten har funnits sedan 2014 och fler än 3000 olika böcker har producerats. Läs mer här: bloggtillbok.se.

Vi tror att det är viktigt med kontinuerlig uppföljning för att vårda kundrelationen på bästa möjliga sätt, du arbetar därför i nära samarbete med våra kunder. Vår målsättning är ett partnerförhållande där vi genom att vara rådgivande är en del i att utveckla och stärka deras affär. Ibland på plats hos kunden och ibland digitalt.
I vår platta organisation har du nära till beslut samt stor möjlighet att påverka och göra skillnad. Du har ett nära samarbete med vår ansvariga för försäljning och affärsutveckling samt våra erfarna projektledare. Teamet är viktigt på Kph - i både produktion och i försäljning jobbar vi med att hjälpa varandra, dela på uppgifter och information.
Vilka är vi?
Välkommen till ett entreprenöriellt familjeföretag! Vi har 50 års erfarenhet från branschen, men nyckeln till vår framgång har hela tiden varit vår snabbhet och flexibilitet, att vi vågar utvecklas och tänka nytt. Det finns mycket kunskap i organisationen som vi självklart gärna delar med oss av både intern och externt. Hos oss är det högt till tak och du välkomnas av ett härligt gäng kollegor som tycker om att jobba tillsammans!
Om dig
Du arbetar med eller har tidigare arbetat med digitala verktyg som webbplatser eller webbutiker. Det är inte ett krav att du arbetat inom branschen - den grafiska expertkunskapen finns redan i vår organisation och framför allt hos våra projektledare. Det viktigaste är ditt intresse för och kunskap inom digital affärsutveckling. Har du erfarenhet av betald annonsering (Google Ads, sociala medier m.m.), erfarenhet och kompetens kring SEO samt erfarenhet av verktyget Crossmedia ser vi det som ett plus men inte ett krav. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.
Som person är du ödmjuk, prestigelös och affärsmässig. Du delar med dig av dina kunskaper till kollegorna och du drivs av att jobba mot gemensamma mål. Du har en kommunikativ förmåga och kan förmedla dina idéer på ett engagerande sätt både till kunder och medarbetare. Du tänker kreativt både när det gäller försäljning och i ditt samarbete med kunden gällande anpassade lösningar.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare med placering i Uppsala.
I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lina Haglund på 018-4707104.
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Varmt välkommen till oss på Kph, vi ser fram emot att träffa vår nya kollega!
Krav
Erfarenhet av digitala verktyg som webbplatser eller webbutiker
Erfarenhet av digital affärsutveckling
Goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande
Erfarenhet av betald annonsering (Google Ads, sociala medier m.m.)
Erfarenhet och kompetens kring SEO
Erfarenhet av verktyget CrossmediaOm arbetsgivaren - Kph
Kph är ett välkänt Uppsalaföretag inom digital och grafisk kommunikation. Vi har 1500 aktiva kunder och genomför varje år runt 6700 uppdrag.
Det betyder att vi gör praktiska och fysiska produkter som broschyrer, affischer och böcker. Men vi samarbetar också med ett flertal kunder för att göra deras kampanjer, möten och kommunikationsflöde smartare och mer effektiva.
Kph har 15 medarbetare och omsätter runt 25 miljoner kronor. Exempel på vad vi gör och hur vi arbetar ser du på kph.se samt shop.kph.se. Kph driver också tjänsten bloggtillbok.se. Visa mindre

Affärsrådgivare - inriktning mot livsvetenskaper

Ansök    Okt 25    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Det yttersta målet är att bedriva utbildning och forskning av högsta kvalitet och relevans för att göra långsiktig skillnad i samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har drygt 45 000 studenter, mer än 7 000 anställda och en omsättning på cirka 7 miljarder kronor.
UU Innovation arbetar med att stödja nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar från universitetet.

Vi ger stöd till både forskare och studenter i de aktiviteter som behövs för att utkomster av forskning och utbildning ska komma samhället till nytta. Vi genomför utbildningsinsatser för att stärka studenters och forskares förmåga att nyttiggöra samt stödjer forskare och studenter i deras individuella nyttiggörandeprojekt. Med ett coachande förhållningssätt jobbar vi tillsammans med forskaren eller studenten för att identifiera, utvärdera och utveckla potentialen för värdeskapande samhällsnytta i deras projekt. Vår kompetens inom UU Innovation består i att med förståelse för forskningens förutsättningar möjliggöra att forskningsidéer kan utvecklas till innovationer. I vårt stöd tillhandahåller vi rådgivning inom bland annat affärsutveckling, avtal, immaterialrätt, och finansiering.

Vi söker nu en affärsrådgivare med en bred kompetens inom livsvetenskaper.

Arbetsuppgifter
I rollen som affärsrådgivare hos UU Innovation får du möjlighet att coacha forskare och studenter i arbetet med nya innovativa idéer från alla delar av Uppsala universitet. Du får en unik möjlighet att bidra med din erfarenhet och kompetens för att hjälpa forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av forskningsresultat och kunskapstillgångar. Du kommer att arbeta med rådgivning ur flera aspekter och i tidig fas stödja forskaren eller studenten att ta innovativa idéer vidare mot nya värdeskapande lösningar av nytta för samhället. I din roll kommer du att ha ett nära samarbete med övriga affärsrådgivare och med avdelningens IP-rådgivare samtidigt som du självständigt ansvarar för att stötta ett antal innovationsprojekt. I arbetet ingår också ett nära samarbete med universitetets övriga verksamhetsstöd vid sidan av andra relevanta innovationsstödjande aktörer i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter

- Genom ett nyfiket, aktivt, utbildande och coachande förhållningssätt ge kvalificerat stöd till studenter och forskare så de kan utveckla sina kunskaper inom nyttiggörande av innovativa idéer och hjälpa dem att bygga en strategi för nyttiggörande för just deras idé.
- Ta eget ansvar för coachning av ett antal projektidéer och tillsammans med forskaren eller studenten arbeta med att validera värdeerbjudandet i idén och bygga strategin framåt, t ex genom kundkontakter, analys av marknadsbehov, genomförbarhetsanalys, finansieringsstrategi, teambyggande m m. I arbetet ingår även tillhörande administrativa uppgifter.
- Proaktivt verka för att öka intresset för, och kunskapen om, nyttiggörande inom hela universitetet genom att t ex kontakta forskare för individuella möten, ordna workshops för forskningsmiljöer och bedriva utbildningsaktiviteter i egen regi eller tillsammans med andra.
- Aktivt arbeta med verksamhetsutveckling t ex genom utveckling och implementering av aktiviteter, metoder och verktyg i vårt stöd för att fortsatt kunna erbjuda UUs forskare och studenter ett relevant innovationsstöd.

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har en kombinerad erfarenhet av akademisk forskning och tillämpning av kunskapsintensiva idéer utanför akademin. Du har en högskoleexamen inom livsvetenskaper eller naturvetenskap, samt har industriell erfarenhet eller motsvarande inom området. Du har även arbetat med någon form av affärsutveckling eller liknande frågeställningar och har förmåga att utvärdera potentialen i oprövade idéer liksom förstå vilket stöd som behövs för utveckling av idéer i tidig fas. Du ska stimuleras av att ta ansvar och känna dig trygg såväl i akademisk miljö som i näringslivet.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska vara personorienterad och ha ett brinnande intresse av att coacha andra. Du skapar förtroende och utvecklar relationer som leder till att ni gemensamt når resultat. Du stimuleras av att möjliggöra för andras arbete genom ett coachande och rådgivande förhållningssätt. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en teamorienterad person med en god förmåga att arbeta tillsammans med andra. Kombinationen av självständighet och eget driv, samarbetsförmåga och prestigelöshet är av största betydelse för denna tjänst.

Det är även viktigt att du har en god förmåga och vana att uttrycka dig skriftligt samt att göra muntliga presentationer. Som person är du även kommunikativ, strukturerad, flexibel och drivande. Du är lyhörd och fokuserar på lösningar snarare än problem. Du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade saker, har en god analytisk förmåga och är initiativrik.

Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav för tjänsten.

Observera att detta är en förkortad version av annonsen. För att se den fullständiga annonsen vänligen klicka på ”Ansök här” eller se Uppsala universitets hemsida: https://uu.se/jobb/.

Om anställningen 
Anställningen är tillsvidare, provanställning kan komma tillämpas. Omfattningen är heltid. Tillträde 2022-02-01 eller enligt överenskommelse. Individuell lönesättning tillämpas. Placeringsort: Uppsala.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Malin Graffner Nordberg, 018-471 7216.

Välkommen med din ansökan senast den 26 november 2021, UFV-PA 2021/4009.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

DBS Leader Cytiva Resins & Technology

Ansök    Dec 22    Cytiva Sweden AB    Affärsutvecklare
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
What you'll do
Based in Uppsala, Sweden, the DBS Leader position is designed to support the Resins & Technologies franchise through deployment of the Danaher Business System (DBS). You’ll work closely with the General Manager Resins & Technologies to translate the key challenges of the business into a long term DBS implementation plan for growth acceleration.
Your Responsibilities:
Drive targeted, sustainable improvement of the Core Value Drivers, specifically growth, by using the DBS Innovation and Commercial Engines.
Collaborate with the Franchise Leader to develop a DBS Roadmap to address key business challenges.
Facilitate Kaizens and Problem-Solving activities in selected DBS tools. Ensure sustainment of the process changes agreed in the Kaizens.
Collaborate with other Cytiva and Danaher locations, benchmark, and implement the best ideas.
Provide formal and informal DBS mentoring to the Franchise team.

Who you are
6+ years of practitioner experience in Product Management, Product Strategy, Strategic Marketing, or New Product Development. Experience in Life Science and large organizations (>$1B revenue) desired.
Leadership of projects and teams with positive impact on business results.
Experience in continuous improvement practices (e.g. DBS, Lean, Six Sigma, Coaching, etc.) that have created tangible, sustained results. Certification (e.g. CP, MBB) is a plus.
Experience in solving sophisticated problems in a structured way and successfully implementing the recommendations.
Experience in achieving results in international, multi-cultural or culturally demanding situations.Your Competencies:
Communication: Effective in-person and remote communicator across levels, functions and cultures with an ability to lead change.
Results Focus: Has a passion for continuous improvement and proven driving sustainable change through DBS, even through resistance and complexity.
Strategy: Ability to see the “big picture” from a GM point of view and drive strategic decisions in an environment of limited resources.
Critical Thinking: Able to analyze sophisticated situations to identify gaps, root causes and counter measures. Drive decisions to close the gaps. Has an independent opinion based on evidence – even if unpopular.
Able to work in a matrix environment with multiple partners. Can develop strong relationships with key partners across levels, functions, and geographies. Can help Cytiva become a better organization in Inclusion & Diversity.

Our business is growing quickly and we hire across the board. Interview and selection will happen continuously and an opening can be filled before last day of application, which is January 30th. Visa mindre

Ansvarig för affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Accelerator

Ansök    Okt 19    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Har du ett brinnande intresse och stort kontaktnät för att stötta företagare som vill utveckla sin affärsidé eller sin verksamhet? Vill du arbeta i ett intressant arbetsklimat med fokus på människor, hållbar tillväxt och entreprenörskap? Då kan du vara den personen som vi söker till UIC – Uppsala Innovation Centre. Om tjänsten Programmet UIC Business Accelerator vänder sig till innovativa tillväxtföretag som är redo att skala upp verksamheten eller växa på... Visa mer
Har du ett brinnande intresse och stort kontaktnät för att stötta företagare som vill utveckla sin affärsidé eller sin verksamhet? Vill du arbeta i ett intressant arbetsklimat med fokus på människor, hållbar tillväxt och entreprenörskap? Då kan du vara den personen som vi söker till UIC – Uppsala Innovation Centre.
Om tjänsten
Programmet UIC Business Accelerator vänder sig till innovativa tillväxtföretag som är redo att skala upp verksamheten eller växa på en internationell marknad. I rollen som ansvarig för affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Accelerator får du möjlighet att arbeta med spännande företag inom olika branscher. Du arbetar nära företagen vi stöttar, UICs affärscoacher och specialister. Vid avstämningsmöten och kvartalsmöten sätter ni tillsammans upp mål och milstolpar med fokus på att stärka företagens tillväxt. Du representerar UIC i olika sammanhang för att bygga ditt kontaktnät och träffa potentiella kunder.
Vem är du?
Din kompetens och din erfarenhet är mycket viktiga komponenter och vi kommer till dem. Men först vill vi säga att vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har lätt för att möta och samarbeta med människor, som du snabbt bygger förtroende hos. Dina erfarenheter i att driva och utveckla företag kan du förmedla och dra nytta av inför matchning av kompetenser till våra bolag. Du kan skapa engagemang och energi för att lyckas tillsammans med våra företagare. Du arbetar professionellt och effektivt på ett engagerat och prestigelöst sätt.
Du är en lagspelare som har förmågan att bygga goda relationer och samarbetar väl med både kollegor och externa kontakter. Vårt arbete innebär dagliga kontakter med entreprenörer med olika idéer och förutsättningar vilket förutsätter att du har ett ödmjukt och prestigelöst förhållningssätt. Vidare ser vi att du känner väl igen dig i beskrivningen pragmatisk, flexibel och strukturerad.
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet av företagsledning och affärsutveckling. Din svenska och engelska är mycket god i såväl tal som skrift. Har du ett lokalt nätverk av företag och investerare ser vi det som ett plus.
Övrig information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Sista ansökningsdag är 21 november, men vi genomför intervjuer löpande under hela annonstiden så välkommen med din ansökan redan idag!
Frågor hänvisas till rekryteringskonsult Sofie Skaränger [email protected] eller via telefon 0703-426600.
Varmt välkommen med din ansökan!
Krav
Relevant högskoleutbildning
Några års erfarenhet som företagare eller företagsledare
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
Mycket goda kunskaper i officepaketet

Meriterande
Erfarenhet av extern finansieringOm arbetsgivaren - UIC (Uppsala Innovation Centre AB)
UIC (Uppsala Innovation Centre) erbjuder individuellt affärsutvecklingsstöd, kunskap, nätverk och finansiering till innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher. Vi rankas av UBI Global som en av de fem bästa företagsinkubatorerna i världen. Vi arbetar nära näringslivet, bland annat genom ett stort nätverk av affärscoacher och ett tjugotal partner. UIC tar inga ägarandelar och ägs till lika stora delar av STUNS, Uppsala kommun, SLU Holding samt UU Invest. Vi ingår i Vinnovas program “Inkubationsstöd – Excellens”. www.uic.se Visa mindre

Wealth Manager till Coeli I Uppsala

Ansök    Okt 12    Performiq AB    Affärsutvecklare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en relationskapare som har erfarenhet ifrån finansbranschen? Då kan du vara den vi söker som Wealth Manager till Coeli i Uppsala! Som Wealth Manager får du möjligheten att bygga upp ett eget nätverk genom att bearbeta marknaden efter potentiella kunder. Du arbetar på egen hand genom entreprenörskretsar, nätverksträffar och databaser för att nå nya affärsrelationer. Vidare ansvarar du för noggrann behovsanalys av förmö... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en relationskapare som har erfarenhet ifrån finansbranschen? Då kan du vara den vi söker som Wealth Manager till Coeli i Uppsala!

Som Wealth Manager får du möjligheten att bygga upp ett eget nätverk genom att bearbeta marknaden efter potentiella kunder. Du arbetar på egen hand genom entreprenörskretsar, nätverksträffar och databaser för att nå nya affärsrelationer. Vidare ansvarar du för noggrann behovsanalys av förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företag. Du går sedan igenom målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, pensions-/försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar. Arbetsuppgifterna inkluderar:

• Att genom ett upparbetat nätverk eller nya nätverk attrahera kunder till Coeli Wealth Management.
• Du ansvarar för egna befintliga kunder men har även ett stort fokus på att etablera nya kundrelationer.
• Du har fullt ansvar över försäljningsprocessen, allt från nätverkande till rekommendation med områdesexpert.

Personprofil
Du som söker har en ekonomiutbildning på universitets- högskolenivå samt arbetat några år med liknande arbetsuppgifter inom finansbranschen såsom Capital Markets Sales eller rådgivare med kundansvar. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för sparande, kapitalmarknader, värdepappershandel, samt regelverk. Det är ett krav att du innehar Swedsec-licens för rådgivning.

Som person har du ett gott affärsmanskap och drivs utav att ge god service. Du är en bra relationsskapare och har lätt för att knyta nya kontakter. I processen är du självgående och du tar initiativ. Du har förståelse för vad kunden behöver hjälp med samt är en värdeskapande rådgivare.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Uppsala
Villkor: Fast lön+bonus

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, driver denna process. Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: sales executive "private banking" account manager utesäljare kundansvarig försäljning "Wealth Management" Finansiell rådgivare analytiker aktiehandel bank finans


Företagspresentation
Coeli är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Vi tror på att företagandet är vägen till att bygga ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att vi, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i våra kunders investeringar.

Coeli har förtroendet att förvalta drygt 30 miljarder kronor till våra kunder genom tydliga ställningstaganden och aktiv förvaltning inom aktier, räntor, hedgefonder, fastigheter, private equity och andra unika investeringsmöjligheter. Vi arbetar ständigt för att vara bäst på det vi gör. Vi tror på att investera tillsammans med våra kunder i så stor utsträckning som möjligt. Genom att investera vårt eget kapital tillsammans med våra kunder har vi alltid starka incitament att endast erbjuda de investeringar vi verkligen är övertygade kring. Läs mer på www.coeli.se Visa mindre

Affärsrådgivare/programansvarig för UIC Business Build

Ansök    Okt 4    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Har du ett brinnande intresse för att stötta företagare som vill utveckla sin affärsidé och sin verksamhet? Vill du arbeta i ett intressant arbetsklimat med fokus på människor, hållbar tillväxt och entreprenörskap? Då kan du vara den personen som vi söker till UIC - Uppsala Innovation Centre. Nu söker vi dig som vill ansvara för vårt affärsutvecklingsprogram UIC Business Build. I rollen som ansvarig för UIC Business Build arbetar du i nära samarbete med an... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för att stötta företagare som vill utveckla sin affärsidé och sin verksamhet? Vill du arbeta i ett intressant arbetsklimat med fokus på människor, hållbar tillväxt och entreprenörskap? Då kan du vara den personen som vi söker till UIC - Uppsala Innovation Centre.
Nu söker vi dig som vill ansvara för vårt affärsutvecklingsprogram UIC Business Build.
I rollen som ansvarig för UIC Business Build arbetar du i nära samarbete med ansvariga för våra övriga program Business Startup, Catalyzer och Business Accelerator med att stötta utvecklingen av nya företagsidéer och nya bolag. Då UIC jobbar med företagsidéer och bolag inom flera branscher utmanas du i att tänka nya, ofta oprövade, affärsmodeller för nya tjänster och produkter.
Du leder affärsutvecklingsprogrammet UIC Business Build, där du stöttar nystartade bolag i affärs- och företagsutveckling. Våra deltagare träffas en gång i veckan för att arbeta med sina affärsidéer och få coachning kring nästa steg. Du kommer också att delta i antagningsprocessen av kandidater till UICs affärsutvecklingsprogram. Du är med och utvecklar våra digitala och analoga processer för att hitta nya idéer och entreprenörer, utveckla deras arbete och följa upp resultaten.
Rollen innehåller även kontinuerlig kontakt med UICs samarbetspartner inom innovationsstödsystemet, akademi, näringsliv och offentlig sektor från vilka många av företagsidéerna till UIC kommer. Du kommer också att få möjligheten att starta och ansvara för egna samarbetsprojekt i syfte att stärka UICs erbjudande till bolag i våra program.
Vi söker dig som har:
Erfarenhet av att starta och driva företag alt medverkat/deltagit i en startup- eller tillväxtresa.
Högskoleutbildning inom naturvetenskap, teknik, ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Jobbat några år antingen heltid eller deltid och på så sätt lärt dig att samverka i en professionell arbetsmiljö.
Erfarenhet av kundkontakt och att tala inför grupper.
Du är utåtriktad och har hög social kompetens.
Lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Har du själv varit deltagare i ett inkubatorprogram och/eller har erfarenhet av att söka kapital ser vi det som meriterande.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du lyhörd och flexibel samt trivs med att utveckla och arbeta i nätverk. Du har egen drivkraft och förmåga att organisera och strukturera processer. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att skapa engagemang. För oss är det viktigt att du är en lagspelare för att bli en naturlig del i vårt team.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
Tilltänkt tillträdesdag: enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 31 oktober men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected] 0703-426600.
Välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning inom naturvetenskap, teknik, ekonomi eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
Erfarenhet av att starta och driva företag alt medverkat i start-up.
Några års arbetslivserfarenhet på heltid eller deltid
Erfarenhet av kundkontakt och att tala inför grupper.
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Egen erfarenhet av att delta i inkubatorprogramOm arbetsgivaren - UIC (Uppsala Innovation Centre AB)
UIC (Uppsala Innovation Centre) erbjuder individuellt affärsutvecklingsstöd, kunskap, nätverk och finansiering till innovativa startups och tillväxtföretag inom alla branscher. Vi rankas av UBI Global som en av de fem bästa företagsinkubatorerna i världen. Vi arbetar nära näringslivet, bland annat genom ett stort nätverk av affärscoacher och ett tjugotal partner. UIC tar inga ägarandelar och ägs till lika stora delar av STUNS, Uppsala kommun, SLU Holding samt UU Invest. Vi ingår i Vinnovas program “Inkubationsstöd – Excellens”. www.uic.se Visa mindre

Junior Business Intelligence Developer

Ansök    Sep 15    Etraveli Group AB    Affärsutvecklare
Etraveli Group is looking for a junior Business Intelligence developer to join our BI team within the Finance department, to learn and grow as a business intelligence developer. The role is located in Uppsala. Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel industry is experiencing ... Visa mer
Etraveli Group is looking for a junior Business Intelligence developer to join our BI team within the Finance department, to learn and grow as a business intelligence developer. The role is located in Uppsala.
Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel industry is experiencing a data revolution, and you will have the opportunity to become a key player at a company taking center stage at the global scene.
About the job
You will take on an important role in the Finance department, enabling data access, consultation and tools for analysis to our business analysts.
You will be joining the existing business intelligence team in creating and maintaining ETL flows and business intelligence applications, mainly in Qlikview/Qliksense and Looker. The team has existed for 7 years and has mainly focused on Qlikview and Looker, while Qliksense is a newer initiative. We are also doing some projects in Python when the traditional BI-tools are not suitable.
The data you will be using is mostly structured in databases maintained by the IT-department, but also less structured data will occur frequently. You will have a close direct connection and collaboration with your other coworkers in Finance where they act as stakeholders for the applications you are developing.
To summarize the job will include:
Development of business intelligence applications
Information engineering and data modelling
Working closely and directly with stakeholders in Finance.

Who you are
You need to be passionate about business and numbers since the job requires both a deep understanding of the business needs, as well as the ability to acquire, handle and analyze the relevant data. You have some experience from communication of quantitative information, either in an employment or during your studies. Personality-wise you are curious, methodical, ambitious and thorough.
University degree in a quantitative field (economics, statistics, engineering or similar)
Experience in data visualization
Demonstrated abilities in data handling
Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.

It is awesome if you have some experience of Business intelligence tools and development (QlikView, Looker, Tableau), and/or experience of programming. If not, we will assist you!
Please note that you need an already granted Swedish work permit in order to apply for the position.
Our offer
With us you become part of a tight-knit team with different skills and personalities, and we believe that it is precisely this that makes us a great team. The ambition however is shared – we strive for the same goals, are passionate about what we do and work hard at a high pace.
Office in the center of Uppsala – a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!
Please note that the position may be filled before the last date, so send your application as soon as possible. For questions regarding this position please contact Marielle Drews, [email protected] Visa mindre

Affärsutvecklare/projektutvecklare inom solenergi

Ansök    Jul 27    Performiq AB    Affärsutvecklare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld! I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt frå... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld!

I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt från start till slutgiltigt investeringsbeslut. Du kommer i din roll ta kontakt med markägare och utvärdera potentiella markområden som kan vara lämpliga för ett solkraftsprojekt och därefter förhandla fram ett markavtal med markägaren. Stort fokus ligger på det tidiga skedet av processen där du är ansiktet utåt för European Energy och den som skapar goda relationer med markägare och andra intressenter för att förhandla fram långsiktigt bra lösningar och avtal. Du kommer att ansvara för företrädesvis Mälardalen med omliggande landskap som region och i tjänsten ingår resor inom detta område samt att ett antal gånger per år resa till huvudkontoret i Danmark och till Sverigekontoret i Malmö.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Ta kontakt med markägare och presentera lösningar inom förnybar energi, framför allt solenergiparker
• Samarbeta med lokala/regionala myndigheter och andra intressenter för att driva utvecklingsprojekten framåt
• Koordinera och driva bedömningen av genomförbarheten av projekten


Personprofil
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och som inte räds att ta kontakt med nya människor. Vidare känner du dig trygg i att vara företagets ansikte utåt och är en duktig relationsbyggare med sinne för affärer. För att nå framgång i tjänsten tror vi det kan vara en fördel att ha säljerfarenhet från jordbrukssektorn, skogsbruk och/eller finansiering, men stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare inom European Energy söker vi dig som:
• Har ett stort intresse och god erfarenhet av att utveckla och skapa affärer och sluta avtal
• Med fördel har ett etablerat kontaktnät inom jordbruks- och/eller skogsindustrin
• Behärskar MS Office och är en van datoranvändare
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
Det är meriterande med tidigare erfarenhet och kunskap om förnybar energi, främst inom vind- och solteknik. European Energy erbjuder dig ett utbildningsprogram, goda lönevillkor och en stor möjlighet att få bygga upp en egen portfölj av intressanta energiprojekt.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Mälardalen & Östergötland – utgår från hemmet

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: European Energy, affärsutvecklare, projektutvecklare, projekt, sol, solenergi, förnybar energi, vindteknik, vindkraft, Mälardalen, Östergötland, jordbruk, skogsbruk

Företagspresentation
European Energy covers all phases of wind and photovoltaic (PV) solar projects, from early development to operation and/or divestment of assets. Our company of 190 employees has since 2004 installed more than 1.7 GW of renewable energy. We operate globally and employ 21 different nationalities at our HQ in Copenhagen and our offices in Sweden, UK and Germany. Our mission is to be a significant force in the global transition to a fossil free society.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Wealth Manager till Coeli I Uppsala

Ansök    Aug 30    Performiq AB    Affärsutvecklare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Är du en relationskapare som har erfarenhet ifrån finansbranschen? Då kan du vara den vi söker som Wealth Manager till Coeli i Uppsala! Som Wealth Manager får du möjligheten att bygga upp ett eget nätverk genom att bearbeta marknaden efter potentiella kunder. Du arbetar på egen hand genom entreprenörskretsar, nätverksträffar och databaser för att nå nya affärsrelationer. Vidare ansvarar du för noggrann behovsanalys av förmö... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en relationskapare som har erfarenhet ifrån finansbranschen? Då kan du vara den vi söker som Wealth Manager till Coeli i Uppsala!

Som Wealth Manager får du möjligheten att bygga upp ett eget nätverk genom att bearbeta marknaden efter potentiella kunder. Du arbetar på egen hand genom entreprenörskretsar, nätverksträffar och databaser för att nå nya affärsrelationer. Vidare ansvarar du för noggrann behovsanalys av förmögna privatpersoner, entreprenörer eller företag. Du går sedan igenom målsättningar och behov för att tillsammans med områdesspecialist rekommendera kvalificerade lösningar inom kapitalförvaltning, skatterådgivning, pensions-/försäkringsrådgivning och företagsförsäljningar. Arbetsuppgifterna inkluderar:

• Att genom ett upparbetat nätverk eller nya nätverk attrahera kunder till Coeli Wealth Management.
• Du ansvarar för egna befintliga kunder men har även ett stort fokus på att etablera nya kundrelationer.
• Du har fullt ansvar över försäljningsprocessen, allt från nätverkande till rekommendation med områdesexpert.

Personprofil
Du som söker har en ekonomiutbildning på universitets- högskolenivå samt arbetat några år med liknande arbetsuppgifter inom finansbranschen såsom Capital Markets Sales eller rådgivare med kundansvar. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för sparande, kapitalmarknader, värdepappershandel, samt regelverk. Det är ett krav att du innehar Swedsec-licens för rådgivning.

Som person har du ett gott affärsmanskap och drivs utav att ge god service. Du är en bra relationsskapare och har lätt för att knyta nya kontakter. I processen är du självgående och du tar initiativ. Du har förståelse för vad kunden behöver hjälp med samt är en värdeskapande rådgivare.


Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Uppsala
Villkor: Fast lön+bonus

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, driver denna process. Vid eventuella frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: sales executive "private banking" account manager utesäljare kundansvarig försäljning "Wealth Management" Finansiell rådgivare analytiker aktiehandel bank finans


Företagspresentation
Coeli är ett svenskt finanshus som driver, utvecklar och förnyar verksamheter. Vi tror på att företagandet är vägen till att bygga ett mer hållbart och inkluderande samhälle. Coeli har funnits sedan 1994 och startades för att visa att vi, genom att utmana det traditionella, kan skapa mer värde i våra kunders investeringar.

Coeli har förtroendet att förvalta drygt 30 miljarder kronor till våra kunder genom tydliga ställningstaganden och aktiv förvaltning inom aktier, räntor, hedgefonder, fastigheter, private equity och andra unika investeringsmöjligheter. Vi arbetar ständigt för att vara bäst på det vi gör. Vi tror på att investera tillsammans med våra kunder i så stor utsträckning som möjligt. Genom att investera vårt eget kapital tillsammans med våra kunder har vi alltid starka incitament att endast erbjuda de investeringar vi verkligen är övertygade kring. Läs mer på www.coeli.se Visa mindre

Affärsutvecklare/projektutvecklare inom solenergi

Ansök    Jul 21    Performiq AB    Affärsutvecklare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld! I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt frå... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld!

I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt från start till slutgiltigt investeringsbeslut. Du kommer i din roll ta kontakt med markägare och utvärdera potentiella markområden som kan vara lämpliga för ett solkraftsprojekt och därefter förhandla fram ett markavtal med markägaren. Stort fokus ligger på det tidiga skedet av processen där du är ansiktet utåt för European Energy och den som skapar goda relationer med markägare och andra intressenter för att förhandla fram långsiktigt bra lösningar och avtal. Du kommer att ansvara för företrädesvis Mälardalen med omliggande landskap som region och i tjänsten ingår resor inom detta område samt att ett antal gånger per år resa till huvudkontoret i Danmark och till Sverigekontoret i Malmö.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Ta kontakt med markägare och presentera lösningar inom förnybar energi, framför allt solenergiparker
• Samarbeta med lokala/regionala myndigheter och andra intressenter för att driva utvecklingsprojekten framåt
• Koordinera och driva bedömningen av genomförbarheten av projekten


Personprofil
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och som inte räds att ta kontakt med nya människor. Vidare känner du dig trygg i att vara företagets ansikte utåt och är en duktig relationsbyggare med sinne för affärer. För att nå framgång i tjänsten tror vi det kan vara en fördel att ha säljerfarenhet från jordbrukssektorn, skogsbruk och/eller finansiering, men stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare inom European Energy söker vi dig som:
• Har ett stort intresse och god erfarenhet av att utveckla och skapa affärer och sluta avtal
• Med fördel har ett etablerat kontaktnät inom jordbruks- och/eller skogsindustrin
• Behärskar MS Office och är en van datoranvändare
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
Det är meriterande med tidigare erfarenhet och kunskap om förnybar energi, främst inom vind- och solteknik. European Energy erbjuder dig ett utbildningsprogram, goda lönevillkor och en stor möjlighet att få bygga upp en egen portfölj av intressanta energiprojekt.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Mälardalen & Östergötland – utgår från hemmet

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: European Energy, affärsutvecklare, projektutvecklare, projekt, sol, solenergi, förnybar energi, vindteknik, vindkraft, Mälardalen, Östergötland, jordbruk, skogsbruk

Företagspresentation
European Energy covers all phases of wind and photovoltaic (PV) solar projects, from early development to operation and/or divestment of assets. Our company of 190 employees has since 2004 installed more than 1.7 GW of renewable energy. We operate globally and employ 21 different nationalities at our HQ in Copenhagen and our offices in Sweden, UK and Germany. Our mission is to be a significant force in the global transition to a fossil free society.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Affärsutvecklare/projektutvecklare inom solenergi

Ansök    Jun 11    Performiq AB    Affärsutvecklare
Tjänstebeskrivning & erbjudande Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld! I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt frå... Visa mer
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Brinner du för att skapa en hållbar framtid och affärsutveckling? Motiveras du av att bygga goda relationer med markägare för att få chans att starta upp nya projekt inom förnybar energi? European Energy fortsätter att expandera i Sverige och söker dig som vill vara med på denna tillväxtresa för en energi-smartare värld!

I rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare kommer du att identifiera och driva solkraftsprojekt från start till slutgiltigt investeringsbeslut. Du kommer i din roll ta kontakt med markägare och utvärdera potentiella markområden som kan vara lämpliga för ett solkraftsprojekt och därefter förhandla fram ett markavtal med markägaren. Stort fokus ligger på det tidiga skedet av processen där du är ansiktet utåt för European Energy och den som skapar goda relationer med markägare och andra intressenter för att förhandla fram långsiktigt bra lösningar och avtal. Du kommer att ansvara för företrädesvis Mälardalen med omliggande landskap som region och i tjänsten ingår resor inom detta område samt att ett antal gånger per år resa till huvudkontoret i Danmark och till Sverigekontoret i Malmö.

I tjänsten kommer du till exempel att:
• Ta kontakt med markägare och presentera lösningar inom förnybar energi, framför allt solenergiparker
• Samarbeta med lokala/regionala myndigheter och andra intressenter för att driva utvecklingsprojekten framåt
• Koordinera och driva bedömningen av genomförbarheten av projekten


Personprofil
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och som inte räds att ta kontakt med nya människor. Vidare känner du dig trygg i att vara företagets ansikte utåt och är en duktig relationsbyggare med sinne för affärer. För att nå framgång i tjänsten tror vi det kan vara en fördel att ha säljerfarenhet från jordbrukssektorn, skogsbruk och/eller finansiering, men stor vikt kommer läggas vid dina personliga egenskaper. Vidare trivs du med att arbeta självständigt och har en god förmåga att planera det dagliga arbetet.

För att lyckas i rollen som affärsutvecklare/projektutvecklare inom European Energy söker vi dig som:
• Har ett stort intresse och god erfarenhet av att utveckla och skapa affärer och sluta avtal
• Med fördel har ett etablerat kontaktnät inom jordbruks- och/eller skogsindustrin
• Behärskar MS Office och är en van datoranvändare
• Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift
Det är meriterande med tidigare erfarenhet och kunskap om förnybar energi, främst inom vind- och solteknik. European Energy erbjuder dig ett utbildningsprogram, goda lönevillkor och en stor möjlighet att få bygga upp en egen portfölj av intressanta energiprojekt.


Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Mälardalen & Östergötland – utgår från hemmet

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Sara Lindmark på [email protected] Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: European Energy, affärsutvecklare, projektutvecklare, projekt, sol, solenergi, förnybar energi, vindteknik, vindkraft, Mälardalen, Östergötland, jordbruk, skogsbruk

Företagspresentation
European Energy covers all phases of wind and photovoltaic (PV) solar projects, from early development to operation and/or divestment of assets. Our company of 190 employees has since 2004 installed more than 1.7 GW of renewable energy. We operate globally and employ 21 different nationalities at our HQ in Copenhagen and our offices in Sweden, UK and Germany. Our mission is to be a significant force in the global transition to a fossil free society.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se Visa mindre

Växa Sverige söker Strateg Digitala affärer!

Ansök    Jul 9    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Genom våra digitala tjänster kan de svenska lantbruksföretagen utveckla sin produktion och lönsamhet! Vi tillhandahåller både operativa och strategiska tjänster. Våra operativa tjänster hjälper företagen att följa upp och övervaka produktionen medan våra strategiska tjänster ger våra kunder möjlighet att planera och prognostisera olika scenarier i sin verksamhet. Just nu befinner vi oss i en transformation där gamla system och arbetssätt ersätts med nya. V... Visa mer
Genom våra digitala tjänster kan de svenska lantbruksföretagen utveckla sin produktion och lönsamhet! Vi tillhandahåller både operativa och strategiska tjänster. Våra operativa tjänster hjälper företagen att följa upp och övervaka produktionen medan våra strategiska tjänster ger våra kunder möjlighet att planera och prognostisera olika scenarier i sin verksamhet.
Just nu befinner vi oss i en transformation där gamla system och arbetssätt ersätts med nya. Vår ambition är att hitta nya innovativa användningsområden för den stora mängd data som vi har tillgång till från våra kunder. Med modern AI teknologi och självlärande IT-system ska vi leverera nya tjänster såsom tidiga varningssystem och högre automatiseringsgrad.
Våra digitala verktyg har traditionellt tillhandahållits som ett komplement till våra rådgivningstjänster. I framtiden ser vi att våra digitala tjänster ännu tydligare ska stå på egna ben.
För att förstärka teamet söker vi nu en Affärsstrateg för Digitala tjänster. Affärsstrategen kommer att ha en nyckelroll i att forma vårt framtida erbjudande för att våra kunder ska kunna nå hög lönsamhet och leva upp till konsumenternas högt ställda krav om bl.a. god djurvälfärd och hållbarhet
I uppdraget som Affärsstrateg Digitala tjänster kommer du att:
Upprätta produktvision och roadmap för nya och befintliga digitala tjänster
Utveckla och förtydliga vår affärsmodell för digitala tjänster samt plan för implementering i företaget
Bedriva kontinuerlig omvärldsbevakning och konkurrensanalys
Tillsammans med Marknads- och kommunikationsavdelningen utarbeta försäljningsstrategier och kunderbjudanden
Agera produktägare för MinGård®, som är vårt främsta digitala managementverktyg

Då den aktuella tjänsten är nyinrättad kommer du ha stora möjligheter att forma tjänsten utifrån dina kunskaper och ditt arbetssätt.
För att passa i rollen tror vi att du:
Har en akademisk examen inom relevant område; t.ex. IT, företagsekonomi eller marknadsföring.
Tidigare flerårig arbetslivserfarenhet av utveckling och marknadsföring av digitala tjänster
Behärskar svenska och engelska på god nivå
Det är meriterande med erfarenhet av agila arbetsmetoder
Det är vidare meriterande med tidigare arbetslivserfarenhet från lantbruksbranschen, produktägarskap och/eller med IT-projektledning

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom egen drivkraft och initiativförmåga. Vi tror att du har lätt för att leda och samordna kollegor med många olika kompetenser och infallsvinklar, samt att du är strukturerad och tydlig.
Omfattning och placeringsort
Heltid och tillsvidare med placering i Uppsala, Eskilstuna eller Stockholm. Annan placeringsort kan eventuellt diskuteras.
Lön enligt överenskommelse.
För mer information är du välkommen att kontakta Utvecklingschef Fredrik von Unge, [email protected] 070-298 11 95 Facklig kontaktperson: Jessica Stenvall, [email protected] 070-269 29 15
Ansökan senast 2021-09-04 Under juli och första veckan i augusti har vi semester, därefter påbörjar vi processen. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren - Växa Sverige
Växa Sverige är ett modernt rikstäckande rådgivnings- och serviceföretag för lantbruksföretagare, flertalet inom mjölk- och köttproduktion. Hållbarhet och konkurrenskraft är centrala begrepp i vår verksamhet, och företagen som är våra kunder står för klimatsmart produktion, god djurhälsa och låg användning av antibiotika. Vår vision är att bidra till ökad konkurrenskraft hos våra kunder genom de tjänster, verktyg och den service vi säljer. Vi är landets största husdjursförening, och omsätter drygt 400 Mkr. Hos oss jobbar cirka 500 anställda fördelade på 27 driftsplatser över i stort sett hela landet. Som ett ledande kunskapsföretag i branschen värderas kompetens högt hos oss, tillsammans med arbetsglädje, affärsmässighet och initiativrikedom. Visa mindre

Chef Innovation och utveckling till Uppsalahem

Ansök    Apr 27    Uppsalahem AB    Affärsutvecklare
Uppsalahem har höga ambitioner och mål med sitt arbete för kontinuerlig utveckling och innovation. ”Vi vill erbjuda det bästa boendealternativet för Uppsalaborna och fortsätta att vara en viktig del i Uppsalas snabba tillväxt. Vår ambition är att framöver arbeta mer strukturerat med utveckling och innovation och tydligare aktivt bidra till branschens utveckling, med fokus på hyresrätten”, berättar Mattias Tegefjord, VD för Uppsalahem. Vi bygger och förval... Visa mer
Uppsalahem har höga ambitioner och mål med sitt arbete för kontinuerlig utveckling och innovation. ”Vi vill erbjuda det bästa boendealternativet för Uppsalaborna och fortsätta att vara en viktig del i Uppsalas snabba tillväxt. Vår ambition är att framöver arbeta mer strukturerat med utveckling och innovation och tydligare aktivt bidra till branschens utveckling, med fokus på hyresrätten”, berättar Mattias Tegefjord, VD för Uppsalahem.

Vi bygger och förvaltar bostäder vilket innebär att vi arbetar med bland det mest betydelsefulla för människor, deras hem. I vår kärnverksamhet arbetar vi med att skapa något som är beständigt men där utveckling, automation och innovation är centralt för oss för att vara konkurrenskraftiga på bostadsmarknaden över tid.

Innovation är inte bara en god idé. Det är att få idén och sedan genomföra den. Vi har många goda idéer och initiativ och tillsätter nu därför denna nya roll. Är det du som vill ha denna nyckelroll i att driva och accelerera arbetet?


Ditt uppdrag hos oss

Som Chef Innovation och utveckling har du det övergripande ansvaret för att samordna och leda bolagets utvecklings- och innovationsarbete. Du säkrar framdrift i innovationsarbetet och utvecklingsprojekten samt tillser att vi har en god förändringsledning. Du ansvarar för att utforma en innovationsstrategi och företagets roadmap gällande strategisk utveckling i samstämmighet med bolagets affärsplan, mål och prioriteringar och i dialog med ledningsgruppen. Du känner dig trygg i att leda arbetet med att skapa förutsättningar för och inspirera till en innovationskultur som genomsyrar hela bolaget. Rollen tillhör VD-staben och rapporterar direkt till VD. Befattningen har idag inte något personalansvar.

På de olika avdelningarna i verksamheten finns verksamhetsutvecklare och andra som aktivt arbetar med utvecklingsfrågor kontinuerligt och nära den verksamhet de verkar i. En struktur för hur deras arbete ska samordnas bättre för att skapa synergier och ge varandra näring och stöd är under framtagande. Arbetssättet portföljstyrning implementeras nu på företaget och det blir din uppgift att ta arbetet vidare. Det kommer att finnas en hel del strukturella förutsättningar på plats, men då detta är en ny roll och delvis ett nytt arbetssätt finns även stora möjligheter att påverka utformningen av både rollen och arbetssättet.

I rollen ingår att:

- Vidareutveckla, implementera och förvalta portföljstyrning som arbetssätt på Uppsalahem.
- Ansvara för den samlade budgeten för utvecklingsportföljens innovationsprojekt och strategiska utvecklingsinitiativ.
- Vidareutveckla, implementera och förvalta innovations- och utvecklingsprocesser med tillhörande rutiner och stödverktyg.
- Starta och leda en innovationsstudio där utvecklingsidéer gror och konkretiseras utifrån samlad omvärldsbevakning och verksamheternas egna idéer.
- Nätverka inom kommunen, med andra företag inom både allmännyttan och det privata näringslivet och relevanta branschforum för att inhämta goda exempel, idéer och inspiration samt förmedla dessa internt.
- Utföra kostnads- och nyttoanalyser för olika möjliga satsningar på innovation och strategisk utveckling och upprätta beslutsunderlag.
- Löpande rapportera utvecklingsportföljens framskridande och effekthemtagning till ledningsgruppen.
- Sälja in Uppsalahems innovationsagenda för att i samarbete med verksamhetens chefer framgångsrikt kunna nå resultat.
- Vara kunskapsstöd internt vid projektledning av innovations- och utvecklingsarbete.
Vem är du?

För att vara rätt för rollen så har du en universitets- eller högskoleutbildning och flerårig erfarenhet av att driva strategiskt utvecklingsarbete med betydande IT-inslag i alla faser. Du har god erfarenhet av att arbeta med portföljstyrning. Kanske är en ledande roll inom området ditt nästa steg?

Vi tror att du har erfarenhet från arbete som verksamhetsutvecklare, förvaltningsledare, programledare eller som förändringsledare i komplex verksamhetsutveckling med IT-innehåll. En roll som konsult där du arbetat med dessa frågor är förmodligen också en lämplig bakgrund.

Vi fäster ett stort värde vid din personliga lämplighet och dina egenskaper. Vi ser att du är en trygg, förtroendeingivande och prestigelös person som sätter ett stort värde vid att bygga goda relationer och samarbeten. Du har en pedagogisk förmåga som gör det komplexa och komplicerade begripligt.

Vi tror även att du är nyfiken, kunskapsdriven och triggas av problemlösning. Du har en god analytisk förmåga och rör dig enkelt mellan det operativa och det strategiska. Att jobba strukturerat mot tydliga mål och resultat är naturligt för dig.

Vi vill att du ska trivas på jobbet

Vi är stolta över att vara en öppen och inkluderande arbetsplats som tar tillvara på olikheter. Vi har precis flyttat till ett nytt fint och aktivitetsbaserat kontor i centrala Uppsala och väntar nu på att kunna börja vara där. Vi erbjuder självklart frihet under ansvar som kan bidra till att ge balans i din vardag.

Vi på Uppsalahem

Vill du vara en del av att utveckla Uppsala? Välkommen till oss på Uppsalahem! Vi är vad vi heter, hem för var sjätte Uppsalabo. Vi äger, förvaltar och bygger bostäder för stora och små, dagdrömmare, tv-tittare, fågelskådare, gamers och hemmaodlare. Vill du vara med och jobba för ett levande och hållbart Uppsala där alla kan leva och trivas?

Om rekryteringen

Vi på HOME of Recruitment har förmånen att få hjälpa Uppsalahem med rekryteringen av den här tjänsten. Vi arbetar kompetensbaserat genom processen, och du söker den enkelt genom att svara på några frågor och bifoga din LinkedIn-profil alternativt CV. Vi önskar inte ta del av personligt brev. Sök gärna så snart som möjligt, men allra senast 16 maj. Hela processen beräknas vara klar senast i mitten av juni. Har du några frågor? Kontakta i så fall gärna mig, Anki Stafwerfeldt, på [email protected] eller 0733-887 007. Visa mindre

Senior Business Program Manager

Ansök    Apr 7    Cytiva Sweden AB    Affärsutvecklare
Help us improve access to life-changing therapies that can transform human health We are Cytiva, a global provider of technologies and services that advance and accelerate the development and manufacture of therapeutics. Formerly part of GE Healthcare, we have a rich heritage tracing back hundreds of years, and a fresh beginning since 2020. Our customers undertake life-saving activities. These range from fundamental biological research to developing innova... Visa mer
Help us improve access to life-changing therapies that can transform human health
We are Cytiva, a global provider of technologies and services that advance and accelerate the development and manufacture of therapeutics. Formerly part of GE Healthcare, we have a rich heritage tracing back hundreds of years, and a fresh beginning since 2020.
Our customers undertake life-saving activities. These range from fundamental biological research to developing innovative vaccines, biologic drugs, and novel cell and gene therapies. Our job is to supply the tools and services - the pots, pans, soups and sauces - they need to work better, faster and safer, leading to better patient outcomes.
As a Senior Program Manager within the Downstream Hardware business you will support the large scale equipment business and lead strategic customer and cross functional initiatives as well as support the business in integration related activities. This is an exciting role for someone with a solid track record of delivering sophisticated projects and strong influencing skills.
You will report to the business leader of our customized bioprocess solution business.
What You'll Do
Participation in global (high level) commercial discussions with the ability to suggest and strategically drive business related decisions/projects.
(Project) Lead strategic customer teamwork discussions to decision point and handle life cycle management thereof, or hand over.
Lead or participate in cross functional collaborations and integration projects.
Participation in M&A investigations/activities.For job related questions, please contact hiring manager Per Karlberg ([email protected]).
Our business is growing quickly and we hire across the board. Interview and selection will happen continuously and an opening can be filled before last day of application, which is April 4.
Who you are
University degree or similar
Proven ability as Sr Project/Program Manager with good technical understanding.
Significant years of experience from Life Science or related industry
You have a good strategic way of thinking and can handle executive level discussions and presentations.
Analytical, clear and concise report status, observations and suggested actions to take.
Proven track record of solid execution.
You have a pragmatic, open attitude and values cross functional collaboration
Strong influencing skills and solid track record of driving change management
Project driven understanding, systematic approach to tasks and ability to act alone or together with team and also lead teams when required.
Ability to run several ongoing projects in parallel (but utilize a common/LEAN approach).Who we are
Whatever your role, we bring purpose and challenge into our everyday work. If you are driven to make the world a better place thanks to science and medicine, you’ll feel right at home here. If you’re flexible, curious and relentless, you’ll belong. If you are excited about a global culture, this can be the place to further your career.
Cytiva is a global life sciences leader with over 7000 associates across 40 countries who are dedicated to our mission to advance and accelerate therapeutics. As a trusted partner to customers that range in scale and scope, Cytiva brings efficiencies to research and manufacturing workflows, ensuring the development, manufacture and delivery of transformative medicines to patients.
Cytiva is part of the Danaher family of life sciences companies, a global science and technology innovator committed to helping customers solve complex challenges and improving quality of life around the world. As part of a greater Life Sciences platform, you’ll redefine what it means to innovate every day. Pioneering the future of science, research, and medicine gives you unlimited opportunities to find the next breakthrough that will best serve scientists and medical professionals in the fight to save lives.
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here. Visa mindre

Associate Director, Business Development, to Antaros Medical

Ansök    Apr 1    Antaros Medical AB    Affärsutvecklare
Does working within business development in an innovative imaging company in the global Life Science sector catch your interest? How about supporting the growth of business development operations combined with the bigger picture of improving drug development of the future? Do you have an analytical and creative mindset where you enjoy collaborating with others to reach better solutions and improvements? Do you have a head for numbers, and are able to keep ... Visa mer
Does working within business development in an innovative imaging company in the global Life Science sector catch your interest? How about supporting the growth of business development operations combined with the bigger picture of improving drug development of the future? Do you have an analytical and creative mindset where you enjoy collaborating with others to reach better solutions and improvements? Do you have a head for numbers, and are able to keep many balls in the air at once, in a coordinated and organized way? If this ticks your boxes, you should continue reading.

At Antaros Medical, we value competence and development as well as ideas and creativity. Relationships and trust are key to success, and it is equally important for us to have fun while doing a meaningful job. We currently have around 80 employees working at our offices in Sweden (Mölndal and Uppsala), as well as in the US, and we are continuously growing and developing. As a part of our growth journey, we are now looking for an Associate Director within Business Development.

The Associate Director, Business Development has an essential role in the Business Development team to advance initiatives that support Antaros’ vision and goals on a global level. You will be responsible for generating tailored proposals and organizing budgets in accordance with requirement specifications for our customers. Here, you will work interactively with the internal Contracts, Imaging Science and Imaging Services teams to facilitate and build quotations and coordinate contracts. The role further includes supporting the head of Business Development with competitive intelligence and business development analytics.

Working closely with the head of Business Development, this position will be integral for supporting the growth of BD operations, providing opportunity for personal growth as the team itself grows.

Your main responsibilities will be:

- Build and organize Sponsor proposal budgets according to requirements specifications and to create tailored proposals for our customers
- Assist with drafting sales pitches, presentations, reference material, and other documents as required
- Coordinate RFI activities with relevant internal stakeholders
- Work with Antaros’ Contracts team to coordinate contracting processes
- Maintain Antaros’ Sales CRM and generate regular BD material, such as newsletters and reports, for internal distribution to Antaros’ functions


Additional responsibilities could include:

- Interacting with potential customers and being a part of Antaros BD outreach team, as required
- Collate and analyze internal metrics that are relevant and useful to BD, such as imaging site network maps, study data metrics, and quality metrics
- Working cross-functionally, explore new opportunities that add value to the BD process workflow to help Antaros BD growth ambitions
- Performing company profiling exercises to focus and tailor Antaros’ BD outreach
- Support of post-BD cycle activities, including supporting change order requests, follow-up and collection of customer feedback


Who are we looking for?

We believe that you have good analytical skills in terms of extracting relevant information, gathering knowledge and compiling figures with an eye for detail. You enjoy working with numbers, with an overall creative mindset where you take initiatives for solutions and improvements. You have strong organizational skills with the ability to coordinate internal stakeholders as well as your own everyday work. You have excellent computer skills as you will be working in different computer/web-based BD tools, which requires a quick learning approach to new processes and solutions.

As a person, we further believe that you are outgoing and enthusiastic, a natural communicator and can adapt your approach depending on the situation. You work as a team player and apply communicative and interactive skills on different levels within the organization and with external parties and customers.

Requirements:

- Bachelor’s or master’s degree within a business or analytical discipline, such as biomedical science or equivalent
- Minimum 3-5 years of relevant work experience in a sales-, biomedical-, or similar analytical role
- Fluent professional English language skills in writing and communication


It is favourable if you have previous business development- and/or finance work experience. Experience of working with sales CRM’s is also perceived as an advantage.

It is further beneficial if you have a professional background that includes biomedical research, medical sales or medical devices, with knowledge and understanding of the pharmaceutical industry and drug development process. Medical imaging awareness and its application to drug development is highly advantageous but not considered a prerequisite, as full training in Antaros’ imaging capabilities will be provided.

Are you interested?

Great to hear! Please submit your application via this link with a short personal letter (in English) and your CV included, no later than 30th April 2021.

For more information about the position, please contact Caleb Roberts, Director Business Development, +46 70 235 57 02.

The position is ideally based in our Uppsala office in Sweden but could possibly be placed internationally home-based in Europe, in which case regular travel to our Uppsala or Mölndal office would be expected.

We only accept applications via our recruitment system, Teamtailor. The recruitment is handled by Antaros Medical.

About Antaros Medical

At Antaros Medical, we are pioneering imaging methodologies, such as Magnetic Resonance Imaging (MRI) and Positron Emission Tomography (PET), to design and deliver clinical studies for decision making and differentiation in drug development. We are specialised in cardiometabolic diseases (including NAFLD/NASH and chronic kidney disease) and oncology.

We have established ourselves as a strategic development partner to the pharmaceutical industry, where we combine ground-breaking imaging with profound experience in drug development and a deep knowledge in disease mechanisms. Our projects cover clinical trials in all stages of drug development, and we work both with small biotech companies as well as global big pharma companies. Visa mindre

Affärsutvecklare med försäljningsansvar

Ansök    Mar 23    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Kph befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa, har en plan och behöver förstärka organisationen. Har du arbetat med affärs- och kundutveckling med fokus på digitala tjänster och motiveras du av gemensam framgång i organisationen? Vill du dessutom arbeta i en dynamisk och rörlig bransch? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig! Om rollen I rollen som Affärsutvecklare med försäljningsansvar fortsätter du vår resa mot nya lösningar för kundernas ... Visa mer
Kph befinner sig just nu på en spännande utvecklingsresa, har en plan och behöver förstärka organisationen. Har du arbetat med affärs- och kundutveckling med fokus på digitala tjänster och motiveras du av gemensam framgång i organisationen? Vill du dessutom arbeta i en dynamisk och rörlig bransch? Då kan den här tjänsten vara rätt för dig!
Om rollen
I rollen som Affärsutvecklare med försäljningsansvar fortsätter du vår resa mot nya lösningar för kundernas marknadsföring, kampanjer och möten. En av dina viktigaste arbetsuppgifter blir att utveckla flera av våra 1500 aktiva kunder, att få kunderna att förstå den helhet som vi på Kph kan erbjuda. Givetvis kommer du också att identifiera prospekts och arbeta med nykundsförsäljning. Rollen ger dig en möjlighet att arbeta med försäljning och utveckling av erbjudandet från ett helhetsperspektiv. I vår platta organisation har du nära till beslut samt stor möjlighet att påverka och göra skillnad.
Tjänsten innebär förstås mycket kundkontakt i form av möten, workshops och utbildningar. Ibland på plats hos kunden och ibland digitalt. Vår målsättning är ett partnerförhållande till våra kunder, där vi är en del i att lösa deras problem och utveckla deras affär. Du arbetar i nära samarbete med våra erfarna projektledare/kundansvariga som har mycket kunskap inom branschen.
I rollen som Affärsutvecklare med försäljningsansvar har du helhetsansvaret för att säljmål och budget nås och du driver även det strategiska arbetet gällande försäljningen. Du rapporterar direkt till vd.
Vilka är vi?
Välkommen till ett entreprenöriellt familjeföretag! Vi har 50 års erfarenhet från branschen, men nyckeln till vår framgång har hela tiden varit vår snabbhet och flexibilitet, att vi vågar utvecklas och tänka nytt. Det finns mycket kunskap i organisationen som vi självklart gärna delar med oss av både intern och externt.
Vi säljer en mängd olika produkter och lösningar och har ett stort tjänsteinnehåll. Vårt erbjudande består av två olika profiler, dels levererar vi digitala tjänster men även trycksaker. Det är inom det digitala vi framförallt ser att affären kan utvecklas.
Om dig
Du har tidigare arbetat med tjänsteförsäljning mot företag och allra helst med digitala lösningar. Det är inte ett krav att du arbetat inom branschen tidigare, både digital kompetens och grafisk expertkunskap finns redan i vår organisation och framförallt hos våra projektledare. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är en mycket systemkunnig person som förstås ser vilken potential det finns i digitala lösningar.
Som person delar du med dig av dina kunskaper till kollegorna och du drivs av att jobba mot gemensamma mål. Vi är en platt organisation där vi alla delar ambitionen om att lyckas. Du har en stark kommunikativ förmåga och kan förmedla dina idéer på ett engagerande sätt både till kunder och medarbetare. Du tänker kreativt både när det gäller försäljning men också i ditt samarbete med kunden gällande anpassade lösningar. Självklart har du också ett starkt affärsmannaskap.
Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid tillsvidare med 6 månaders provanställning.
Tjänsten är placerad i centrala Uppsala.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Nord på 018-4707112.
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!


Om arbetsgivaren - Kph
Kph är ett välkänt Uppsalaföretag inom digital och grafisk kommunikation. Vi har 1500 aktiva kunder och genomför varje år runt 6700 uppdrag.
Det betyder att vi gör praktiska och fysiska produkter som broschyrer, affischer och böcker. Men vi samarbetar också med ett flertal kunder för att göras deras kampanjer, möten och kommunikationsflöde smartare och mer effektiva.
Kph har 15 medarbetare och omsätter runt 25 miljoner kronor. Exempel på vad vi gör och hur vi arbetar ser du på kph.se samt shop.kph.se. Kph driver också tjänsten bloggtillbok.se. Visa mindre

Projektledare grundskolan

Ung Företagsamhet i Uppsala län söker en ny stjärna! Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan. Om Ung Företagsamhet Uppsala län: Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i en... Visa mer
Ung Företagsamhet i Uppsala län söker en ny stjärna!
Vill du arbeta med entreprenörskap i grundskolan? Tycker du det är roligt med försäljning och projektledning? Då kan du vara vår nya kollega på Ung Företagsamhet i Uppsala län. Nu söker vi en projektledare som vill öka vår närvaro på grundskolan.
Om Ung Företagsamhet Uppsala län:
Ung Företagsamhet (UF) är en politiskt obunden, ideell utbildningsorganisation. Sedan 1980 har vi utbildat gymnasieelever i entreprenörskap genom UF-företagande och sedan 2010 arbetar vi även på grundskolan med tre läromedel och ett projekt ”Framtidskoll” som riktar sig till årskurs 9. Genom vårt arbete skapas fler företag och fler företagsamma medborgare eftersom barn och ungdomar ges möjlighet att träna entreprenöriella förmågor under skoltiden. Ung Företagsamhet i Uppsala län ansvarar för verksamheten i länets sju kommuner


Tjänsten består av huvudsak av:
· Löpande kontakt med användare av UF grundskolematerial i Uppsala län
· Marknadsföring och införsäljning av våra erbjudanden på nya skolor.
· Planering och projektledning av projektet Framtidskoll
· Planera och genomföra utbildningar med användare i kommuner och på skolor.
· Kommunikation kring grundskolan, tex nyhetsbrev och Ung Företagsamhets web
· Administration och dokumentation av läromedelsförsäljning i CRM
. Avlasta regionchefen administrativt och ansvara för hemsidan, cirka 20%
· Deltagande under Ung Företagsamhets mässor och andra aktiviteter/ event
Vi är en entreprenöriell organisation där du passar in om du är bra på att ta egna initiativ, arbeta självständigt och driva dig själv mot uppsatta mål. Vi ser att du är en problemlösare och lagspelare. Rollen kräver också att du är en utåtriktad, relationsbyggande, positiv men också strukturerad och ordningsam. Du kommer ha många parallella arbetsuppgifter så det krävs att du kan sortera, prioritera och hantera stundtals intensiva perioder.
Du är bekväm med att hålla presentationer och utbildningar (även digitalt) samt att arbeta med IT-stöd. Då vi arbetar med hela Uppsala län är B-körkort ett krav. Det är även meriterande om du har kunskaper inom Photoshop/InDesign. Visa mindre

Junior Affärsutvecklare

Ansök    Mar 12    Ls Jobbet AB    Affärsutvecklare
Har du ett brinnande intresse för att stötta företagare och entreprenörer som vill utveckla sin affärsidé eller sitt företag till att bli ett framgångsrikt tillväxtföretag? Då kan du vara den personen som vi söker till Uppsala Innovation Centre (UIC). UIC ska förstärka organisationen med en ny Junior Affärsutvecklare. I rollen som Junior Affärsutvecklare jobbar du tillsammans med programansvariga för våra program Business Startup, Business Build, Catalyzer... Visa mer
Har du ett brinnande intresse för att stötta företagare och entreprenörer som vill utveckla sin affärsidé eller sitt företag till att bli ett framgångsrikt tillväxtföretag? Då kan du vara den personen som vi söker till Uppsala Innovation Centre (UIC).
UIC ska förstärka organisationen med en ny Junior Affärsutvecklare.
I rollen som Junior Affärsutvecklare jobbar du tillsammans med programansvariga för våra program Business Startup, Business Build, Catalyzer och Business Accelerator med att stötta utvecklingen av nya företagsidéer och nya bolag. Då UIC jobbar med företagsidéer och bolag inom flera branscher utmanas du i att tänka nya, ofta oprövade, affärsmodeller för nya tjänster och produkter. Du kommer att stötta UIC-teamet i antagningsprocesser av nya kandidater till UICs affärsutvecklingsprogram. Du är med och utvecklar våra digitala processer, vår process att träffa fler möjliga entreprenörer och utveckla metoder för att kontinuerligt följa upp våra entreprenörers processer.
Rollen innehåller även kontinuerlig kontakt med UICs samarbetspartner inom innovationsstödsystemet, akademi, näringsliv och offentlig sektor från vilka många av företagsidéerna till UIC kommer. Du kommer också att få möjligheten att starta och ansvara för egna samarbetsprojekt i syfte att stärka UICs erbjudande till bolag i våra program.
Vi söker dig som har:
Erfarenhet av att starta och driva företag alt erfarenhet av att leda och driva projekt.
Högskoleutbildning inom naturvetenskap, teknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
Jobbat några år antingen heltid eller deltid och på så sätt lärt dig att samverka i en professionell arbetsmiljö.
Lätt att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Har du egen erfarenhet som deltagare i ett inkubatorprogram ser vi det som meriterande.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du lyhörd och flexibel samt trivs med att utveckla och arbeta i nätverk. Du har egen drivkraft och förmåga att organisera och strukturera processer. Du är mål- och resultatinriktad och har förmåga att skapa engagemang. För oss är det viktigt att du är en lagspelare för att bli en naturlig del i vårt team.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.
Tilltänkt tillträdesdag: 1 sept 2021
Sista ansökningsdag för denna tjänst är 6 april men urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
För frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Anna Nord, [email protected], 0739-816414 eller researcher Andrea Hartwig på [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Krav
Högskoleutbildning inom naturvetenskap, teknik eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig
Erfarenhet av att starta och driva företag alt driva och leda projekt
Några års arbetslivserfarenhet på heltid eller deltid
Mycket god svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
Egen erfarenhet av att delta i inkubatorprogramOm arbetsgivaren - UIC (Uppsala Innovation Centre AB)
UIC (Uppsala Innovation Centre) är en av landets främsta företagsinkubatorer och acceleratorer och rankas av UBI Global bland världens topp 5 bästa offentliga företagsinkubatorer. UIC erbjuder skräddarsytt affärsutvecklingsstöd, kunskap och nätverk till nyskapande startups och tillväxtföretag som vill utveckla sitt företag, skala upp eller nå en internationell marknad. UIC tar inga ägarandelar och är branschoberoende. UIC arbetar nära näringslivet genom exempelvis ett stort nätverk av affärscoacher från näringslivet och ett tjugotal UIC-partner, som alla bidrar till UIC-bolagens utveckling tillsammans med UIC. UIC har verksamhet i Uppsala län. Ägare till UIC är till lika delar STUNS, Uppsala kommun, SLU Holding samt UU Invest. UIC ingår i Vinnovas program Inkubationsstöd – Excellens. www.uic.se Visa mindre

Product manager/Developer - Vattenfall Värme

Ansök    Feb 1    Vattenfall AB    Affärsutvecklare
Vill du vara en del av Vattenfall Värme och vara med på resan mot ett fossilfritt liv genom att arbeta för att kontinuerligt utveckla Vattenfall Värmes konkurrenskraft? I så fall är vi nyfikna på dig och vill gärna träffa dig för att se om just du ska bli en del av vårt team. Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som är centrala för att möjliggöra fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anst... Visa mer
Vill du vara en del av Vattenfall Värme och vara med på resan mot ett fossilfritt liv genom att arbeta för att kontinuerligt utveckla Vattenfall Värmes konkurrenskraft? I så fall är vi nyfikna på dig och vill gärna träffa dig för att se om just du ska bli en del av vårt team.


Vattenfall Värme är en europeisk leverantör av el, värme och kyla med verksamheter som är centrala för att möjliggöra fossilfritt liv inom en generation. Vi är drygt fyra tusen anställda som levererar fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och privatpersoner i fyra länder med vårt svenska huvudkontor i Solna.


I Sverige levererar vi värme, kyla och ånga samt tilläggstjänster till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Värme Sverige är den fjärde största fjärrvärmeleverantören i Sverige och levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder där verksamheten i Uppsala utgör drygt hälften av leveranserna. Vi erbjuder också energilösningar till fastighetskunder som solpaneler och värmepumpar.


I teamet Product and Design jobbar vi för att säkra en kundfokuserade och konkurrenskraftiga erbjudanden som stärker Vattenfall Värme som Energipartner.


Vi söker nu en Product Manager/Developer till teamet Product & Design


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Product Manager/Developer kommer du primärt att ansvara för att bedriva utvecklingsprojekt för förstärkning av Vattenfall Värme Sveriges produktportfölj och stärka vår konkurrenskraft.


Dina projekt innebär förbättringar och vidareutveckling i befintlig produktportfölj likväl som utveckling och implementation av nya produkter och tjänster.


Arbetet är en viktig del i att förstärka vår affär och utveckla relationen med våra kunder.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Driva förbättringsinitiativ inom produktportföljen
Driva produktutvecklings/produktimplementations projekt
Analys av befintliga produkter och marknad med förslag till utveckling för stärkt kundnöjdhet, konkurrenskraft och lönsamhet.
Arbetet drivs i tätt tvärfunktionellt samarbete med andra avdelningar, framförallt Sales and Customer care, Integrated solutions, Business Development, Marketing & Customer Experience, Controlling, Legal och Procurement mfl.Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant akademisk examen inom tex ekonomi eller teknik.
Du är kundfokuserad och nyfiken och gillar att sätta dig in i nya områden.
Du trivs i rollen som spindeln i nätet och har lätt för att interagera med olika typer av människor och att bygga relationer.
Du är aktiv, drivande och leveransfokuserad.
Du har god förmåga att driva igenom dina frågor i en komplex organisation.
Du är envis och tålmodig
Du är affärsmässig och strukturerad.
Erfarenhet från projektledning och den svenska värmemarknaden är meriterande.
Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och har en god kommunikativ förmåga.
Du har en förmåga att ställa analys av kundbehov och marknad likväl som ekonomi och omsätta underlaget i konkreta actions för att säkerställa konkurrenskraftiga och lönsamma produkter.
Kunskap i Energisystem, uppvärmningssystem eller kringliggande tjänster är ett plus.
Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Placeringsort: Solna eller Uppsala.


Vi söker dig som är
en driven, kundfokuserad och prestigelös person som är nyfiken och har lätt att sätta dig in i nya områden. En kultur som är öppen och inkluderande är en självklarhet för dig.


Du inspireras av resan mot ett fossilfritt liv inom en generation. Du är intresserad av digitalisering och hur du kan driva den i tjänsteportföljen. Du ser fram emot att få bygga nätverk inom och utanför organisationen och att driva igenom frågor i olika delar av en komplex organisation.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.


För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Ulrika Nyström, 070 539 57 56.


För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Zanko Dasko 070 253 28 96.


Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson, Ledarna, Göran H. Jansson, SEKO och Patrik Nenzén, Unionen och du når samtliga via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.


Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev?senast den 21:e februari 2021. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum.


Vi tar inte emot ansökningar via mail.


Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle, erbjuder vi ett omväxlande arbete med många kontaktytor. Du kommer att ingå i ett engagerat och motiverat team som står inför spännande utmaningar. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid och vi erbjuder attraktiva personalförmåner.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Samverkansledare

Ansök    Dec 17    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Inriktning mot humaniora och samhällsvetenskap. Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, ... Visa mer
Inriktning mot humaniora och samhällsvetenskap.

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.

UU Innovations uppdrag handlar om att bidra till att forskningsbaserad kunskap kommer till användning utanför akademin. Som samverkansledare hos UU Innovation kommer du att kunna bidra till att lösningar på konkreta samhällsproblem och globala samhällsutmaningar blir verklighet. Just nu befinner sig UU Innovation i en förändringsresa där stödet till innovation genom samverkan bryts ut och bildar en egen enhet, UU samverkan. Det innebär att du som samverkansledare får vara med i en spännande utvecklingsfas där fokus är att ytterligare stärka Uppsala universitets roll som innovationsaktör. Vi söker dig som vill vara med i den utvecklingen.  

Vår kompetens inom den nya enheten UU Samverkan består i att förstå såväl forskningens som samhällets förutsättningar för att forskningsbaserad kunskap ska kunna nyttiggöras och bli till innovationer genom samverkan. Vi tillhandahåller rådgivning och processtöd kring innovations- och samverkansinitiativ och stöttar forskare i deras kontakter med organisationer utanför akademin. Vi är också en viktig ingång för företag och andra externa organisationer som söker specifik akademisk kompetens och samarbeten. Den nya enheten UU Samverkan samarbetar med övriga enheter vid Uppsala universitet samt andra innovationsstödjande aktörer i regionen.

Arbetsuppgifter:
Som samverkansledare kommer du arbeta med att stötta forskare i att initiera, utveckla och driva innovations- och samarbetsprojekt, både genom rådgivning och operativt stöd. Du kommer även att skapa kontakter med externa organisationer, både privata, offentliga och ideella, för att informera, inspirera och initiera innovationssamarbeten med akademin. Du kommer att ha ett särskilt fokus på samarbeten med forskare från de humanistiska och samhällsvetenskapliga vetenskapsområdena, samt nyttiggörande inom områden såsom samhällsutveckling, nära vård och hälsa samt kulturella näringar. Arbetet innebär många relationsskapande aktiviteter och du arbetar både självständigt och i grupp. Du förväntas också bidra till att vidareutveckla enhetens verksamhet för att kunna leverera ett brett och kvalitativt innovationsstöd genom samverkan. 

Exempel på arbetsuppgifter:

- Skapa och upprätthålla kontakt med universitetets forskare samt med externa organisationer
- Ge råd till forskare om nyttiggörande, hantering av samverkansavtal, finansiering mm vid etablering av och i pågående samverkansinitiativ
- Planera och genomföra aktiviteter för att stimulera nya samarbeten
- Koordinera innovationsstödjande aktiviteter på strategisk och operativ nivå
- Aktivt informera om UU enhetens verksamhet och möjligheter för stöd inom och utanför universitetet
- Omvärldsbevakning inom aktuella ämnesområden

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som stimuleras av att ta ansvar och skapa resultat i kunskapsintensiva och komplexa miljöer med flera intressenter. Du har en högskoleexamen som är relevant för arbetsuppgifterna, t ex inom ett humanistiskt eller samhällsvetenskapligt ämne, och du har gedigen erfarenhet av kvalificerat arbete i kunskapsintensiva miljöer utanför akademin – inom företag, offentlig eller idéburen sektor – t ex som projektledare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kommunikativ, strukturerad och resultatorienterad och du är bra på att skapa förtroende och utveckla relationer som leder till resultat. Du kan snabbt sätta dig in i nya och komplicerade saker, har en god analytisk förmåga och är initiativrik. Prestigelöshet, samarbetsförmåga och självständighet är av största stor betydelse för befattningen, liksom att ha en god förmåga och vana att uttrycka sig skriftligt samt att göra muntliga föredragningar. Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav. 

Önskvärt/meriterande i övrigt:
Erfarenhet från arbete med koordinering av strategisk samverkan mellan olika aktörer är meriterande liksom erfarenheter av verksamhets-/affärsutveckling och innovationsstöd samt ett eget utvecklat nätverk. Kunskap och intresse för hållbar samhällsutveckling, digital transformation och strukturomvandling är särskilt intressant för anställningen.

Erfarenheter från forsknings- eller innovationsstödsystemet, extern finansiering, och att leda komplexa projekt är en merit. Doktorsexamen och dokumenterat engagemang i frågor som rör forskningens förutsättningar är meriterande för tjänsten.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2021-03-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jenny Nordquist, tel. 018-471 7054, e-post: [email protected]

Välkommen med din ansökan senast den 14 januari 2021, UFV-PA 2020/4810 

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Junior Business Intelligence Developer

Ansök    Jan 25    Etraveli Group AB    Affärsutvecklare
Etraveli Group is looking for a junior Business Intelligence developer to join our BI team within the Sales department, to learn and grow as a business intelligence developer. The role can located in either Uppsala or Stockholm. Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel indust... Visa mer
Etraveli Group is looking for a junior Business Intelligence developer to join our BI team within the Sales department, to learn and grow as a business intelligence developer. The role can located in either Uppsala or Stockholm.
Working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel industry is experiencing a data revolution, and you will have the opportunity to become a key player at a company taking center stage at the global scene.
About the job
You will take on an important role in the Sales department, enabling data access, consultation and tools for analysis to our business analysts.
You will be joining the existing business intelligence team in creating and maintaining ETL flows and business intelligence applications, mainly in Qlikview/Qliksense and Looker. The team has existed for 7 years and has mainly focused on Qlikview and Looker, while Qliksense is a newer initiative. We are also doing some projects in Python when the traditional BI-tools are not suitable.
The data you will be using is mostly structured in databases maintained by the IT-department, but also less structured data will occur frequently. You will have a close direct connection and collaboration with your other coworkers in Sales where they act as stakeholders for the applications you are developing.
To summarize the job will include:
Development of business intelligence applications
Information engineering and data modelling
Working closely and directly with stakeholders in Sales
Act as stakeholder against external and internal parties.

Who you are
You need to be passionate about business and numbers since the job requires both a deep understanding of the business needs, as well as the ability to acquire, handle and analyze the relevant data. You have some experience from communication of quantitative information, either in an employment or during your studies. Personality-wise you are curious, methodical, ambitious and thorough.
University degree in a quantitative field (economics, statistics, engineering or similar)
Experience in data visualization
Demonstrated abilities in data handling
Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.

It is awesome if you have some experience of Business intelligence tools and development (QlikView, Looker, Tableau), and/or experience of programming. If not, we will assist you!
Please note that due to current Covid-restrictions you need a Swedish work permit in order to apply for the position.
Our offer
With us you become part of a tight-knit team with different skills and personalities, and we believe that it is precisely this that makes us a great team. The ambition however is shared – we strive for the same goals, are passionate about what we do and work hard at a high pace.
Office in the City (both in Uppsala and Stockholm) – a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!
Please note that the position may be filled before the last date, so send your application as soon as possible. For questions regarding this position please contact Maria Oskarsson, [email protected] Visa mindre

Affärsutvecklare till Atrium Ljungberg

Ansök    Sep 28    Atrium Ljungberg AB    Affärsutvecklare
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi pla... Visa mer
Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Vi på Atrium Ljungberg har under de senaste åren genomfört stora utvecklingsprojekt i Uppsala, både Forumkvarteret i Uppsala City men kanske framförallt i Gränbystaden - Uppsalas andra stadskärna. Uppsala är ett av våra mest prioriterade områden och som också utgör en stor del av vår samlade projektportfölj. Även om vi genomfört stora projekt redan så är vi långt ifrån klara och söker därför nu en erfaren Affärsutvecklare som vill vara med att driva vår fortsatta stadsutveckling i Uppsala. 

Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Huvudsakliga ansvarsområden

Som Affärsutvecklare kommer du att identifiera, analysera och driva utvecklingsprojekt i området och det med fokus på att skapa en stad med blandat innehåll såsom kontor, bostäder, verksamhetshus m.m. Du driver projekt från idé till verklighet genom deltagande i styrgrupp bestående av styrgruppsordförande, projektledning och förvaltning. Du genomför marknads- och omvärldsanalyser samt är delaktig i den strategiska planeringen för området där du fokuserar på nya projektmöjligheter och därmed också företagets tillväxt.

Rollen som Affärsutvecklare innefattar stora kontaktytor där du samverkar internt samtidigt som att du löpande driver frågor gentemot bland annat kommun, konsulter, arkitekter och sist men inte minst potentiella kunder.

Du kommer exempelvis att:


• Utreda och analysera projektmöjligheter samt fastställa dess idé, vision, koncept och affär.
• Ta fram ekonomiska kalkyler och analyser samt underlag för styrelse- och investeringsbeslut.
• Driva detaljplanarbete och förhandla erforderliga avtal.
• I aktuell styrgrupp bidra till att projekten fortlöper enligt tid, ekonomi, idé och vision.
• Kontinuerligt ha avstämningar med Affärsutvecklingschef gällande potentiella affärer.

Eftersom du organisatoriskt tillhör Sickla, men kommer att arbeta med affärsutveckling i Uppsala så kommer du att arbeta både från lokalkontoret i Gränbystaden och från vårt huvudkontor i Sickla. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef Uppsala, norra och centrala Stockholm.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet som fastighets-/affärsutvecklare eller liknande inom fastighetsbranschen, där du gärna har arbetat med stadsutvecklingsprojekt och/eller med utveckling av framtidens kontor- och arbetsplatser. Vi ser även att du med fördel har en vana att arbeta i tidiga skeden med att driva detaljplaner samt med idé och vision. Utöver din erfarenhet har du en för tjänsten relevant akademisk examen, exempelvis lantmäteri, väg & vattenbyggnad, samhällsbyggnad, ekonomi eller liknande.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en kreativ person som har lätt för att tänka nytt samt har förmågan att förmedla och omsätta idéer i praktiken. Du håller dig uppdaterad om marknadstrender, visar på en stor affärsförståelse i ditt arbete och är vass på att identifiera nya affärsmöjligheter. Eftersom rollen innefattar stora kontaktytor, internt såväl som externt, är du duktig på att skapa och bibehålla långsiktiga relationer. Sist men absolut inte minst, ser vi att du som söker har ett genuint engagemang för affärs- och fastighetsutveckling samt en stark drivkraft och vilja att forma framtidens mötesplatser.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi söker dig som vill leva och arbeta i enlighet med dessa; långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande.

Ansökan

Låter det här som en tjänst för dig? Vänligen skicka in din ansökan (CV och personligt brev) genom att klicka på knappen ”Ansök” nedan. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta inte med din ansökan utan skicka in din ansökan redan idag! 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Emelie Gustafsson på [email protected]


Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Business Intelligence Developer

Ansök    Dec 11    Etraveli Group AB    Affärsutvecklare
Etraveli Group is looking for a Business Intelligence Developer to serve our Finance and Customer Service departments. The role is located in Uppsala and working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel industry is experiencing a data revolution, and you will have the opportunity to ... Visa mer
Etraveli Group is looking for a Business Intelligence Developer to serve our Finance and Customer Service departments.
The role is located in Uppsala and working at Etraveli Group means working at an exciting company with grand plan and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. The travel industry is experiencing a data revolution, and you will have the opportunity to become a key player at a company about to take center stage at the global scene.
About the job
Your main task will be to create business intelligence applications, mainly in Qlikview/Qliksense and Looker, to cover the needs from the Finance and Customer Service departments. As the team is newly established the main focus will be on innovation and creating new applications to provide stakeholders the right tools to monitor performance and to make well educated decisions in their day-to-day work. It also means that your work will consist of data modelling and implementation of the whole ETL process.
As Finance and Customer Services work in a number of different systems with third-party databases, you will also have a key role and responsibility to further develop and enhance the data from the specific ERP systems and drive these enhancements against these third parties. To summarize you will in you role work on:
Development of business intelligence applications
Information engineering and data modelling
Simplifying and automate current business reporting
Articulate operational related business requirements to data owners
Act as stakeholder against external and internal parties.

Requirements
The job requires both a deep understanding of the business needs and the skill set to acquire, handle and analyze the relevant data. You have some experience from communication of quantitative information and a business interest. Personality-wise you are curious, methodical and thorough.
Required qualifications
University degree in a quantitative field (economics, engineering or similar)
Experience in data visualization
Demonstrated abilities in data handling
Experience of Business intelligence tools and development (QlikView, Looker, Tableau)
Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.

In addition to this we highly value experience of
Programming (Python, R)

Gathering, structuring and visualizing data from ERP systems (e g Microsoft Dynamics, SAP)

Please note that due to current Covid-restrictions you need a Swedish work permit in order to apply for the position.
Benefits
With us you become part of a tight-knit team with different skills and personalities, and we believe that it is precisely this that makes us a great team. The ambition however is shared – we strive for the same goals, are passionate about what we do and work hard at a high pace.
Office in the City – We are located in central Uppsala, a stone's throw from public transport and lunch restaurants.
Healthcare allowance – Each employee receives a maximum allowable amount each year according to the Swedish Tax Agency to spend on health-promoting activities such as a gym card, massage etc.
Pension and health insurance – Through partners we offer a comprehensive pension and health insurance so that you can get help quickly in case of an accident.

In addition to this we serve you breakfast every morning. Welcome to Etraveli Group!
For questions regarding this position please contact Maria Oskarsson, [email protected] Visa mindre

Affärsstrateg till Uppsala Vatten och Avfall AB

Ansök    Nov 5    Randstad AB    Affärsutvecklare
Arbetsbeskrivning Vill du vara med och stärka möjligheterna för utökad näringslivsetablering i Uppsala? Har du en fallenhet för komplexa affärer och kundrelationer? Då kan det vara dig vi söker till arbetet som affärsstrateg inom avdelningen Hållbar affärsutveckling på Uppsala Vatten och Avfall AB.  Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och stärka möjligheterna för utökad näringslivsetablering i Uppsala?
Har du en fallenhet för komplexa affärer och kundrelationer?
Då kan det vara dig vi söker till arbetet som affärsstrateg inom avdelningen Hållbar affärsutveckling på Uppsala Vatten och Avfall AB. 

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och vi ser ett ökat tryck från både samhället och näringslivet för våra tjänster. 

Vi söker nu en erfaren affärsstrateg som vill driva och utveckla samarbetet och affärerna kopplat till näringslivet samt koordinera andra komplexa affärsrelationer.    

Ansvarsområden
Som affärsstrateg kommer du att arbeta i en avdelning med 10 personer som har i uppdrag att utveckla bolagets värdekedja utifrån ett hållbarhetsperspektiv. Inom avdelningen finns upphandlings- och inköpsfunktionen, hållbarhetsamordnare, miljöcontrollers, energisamordnare, fordonssamordnare och en senior rådgivare inom strategi och affärsutveckling. Du kommer tillsammans med en bred representation från andra avdelningar driva och utveckla bolagets avfall- och VA-tjänster mot såväl näringslivet som samhället i stort.

Arbetstider
Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Ort: Uppsala

Kvalifikationer
Vi söker dig som har ett generellt intresse för hållbarhetsfrågor, erfarenhet av projektledning, affärsutveckling eller annan verksamhetsutveckling. Du har en relevant högskoleutbildning, företrädelsevis inom national- eller marknadsekonomi,   tillsammans med några års aktuell relevant arbetslivserfarenhet. 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av exempelvis M&A (fusioner och förvärv) och kanske en bakgrund som konsult inom affärsutveckling. Erfarenhet från avfall och/eller VA-branschen är meriterande men inget krav. Personliga egenskaper och förhållningssätt kommer att värderas högt för denna tjänst. 

Som person är du driven och analytisk med god strategisk förståelse. Du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat men är även lätt att samarbeta med andra. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god kommunikativ förmåga. Du skapar och utvecklar goda relationer samt uttrycker dig väl på svenska och engelska i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som affärsstrateg har du många olika kontakter, externt och internt, vilket ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en förståelse för olika funktioner i och utanför organisationen. 

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2020-11-30. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Hannah Sandström, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen.Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Affärsrådgivare- inriktning mot livsvetenskaper

Ansök    Aug 17    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
UU Innovations uppdrag handlar om att stödja att forskningsresultat kommer till användning utanför akademin, oavsett om det sker genom etablering av nya forskningsbaserade företag eller genom forskningssamarbeten med befintliga organisationer.

Vår kompetens inom UU Innovation består i att förstå såväl forskningens förutsättningar, som möjligheter för att innovativa idéer ska bli till innovationer. Vi tillhandahåller rådgivning inom bland annat affärsutveckling, samverkansavtal, immaterialrätt, och finansiering. Vi är också en viktig ingång för företag och andra organisationer utanför universitet som söker specifik akademisk kompetens och samarbeten.

Vi söker nu en affärsrådgivare med huvudsakligt fokus på tvärvetenskapliga frågor inom området för livsvetenskaper.

Arbetsuppgifter:
I rollen som affärsrådgivare hos UU Innovation får du möjlighet att arbeta med nya affärsidéer från alla delar av Uppsala universitets forskning. Tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor får du en unik möjlighet att använda din bakgrund och kompetens till att hjälpa och coacha forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom kommersialisering och nyttiggörande av forskningsresultat. Du kommer att få arbeta med alla aspekter av affärsutveckling med att ta innovativa forskningsbaserade idéer vidare mot kommersialisering eller samverkan med företag och andra organisationer som en väg att skapa samhällsnytta. Som medlem i den interna Life Science-gruppen kommer du också få möjlighet att arbeta och stödja dina kollegor med breda och varierande Life Science-projekt och bidra till både gruppens och verksamhetens utveckling. Utöver operativt arbete med affärsrådgivning kommer du att arbeta tillsammans med IP-rådgivare och samverkansledare liksom universitetets övriga stödfunktioner inom bl a juridik och forskningsfinansiering. Jobbet innebär också samarbete med andra innovationsstödjande aktörer i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Ge kvalificerat och aktivt stöd för att hjälpa och coacha forskare och studenter att utveckla sina kunskaper inom kommersialisering eller allmänt nyttiggörande, samt även hjälpa till att förstå vilka vägval som är bäst för deras projektidé.

- Proaktivt uppsöka idébärare och identifiera idéer från alla delar av universitetets forskning för att tillsammans utveckla värden som kan nyttiggöras för samhället på olika sätt.

- Eget ansvar för coachning av idébärare kring ett antal projektidéer, samt operativt arbeta med nätverk och kundkontakter, identifiera marknadsbehov, projektplaner, finansiering m.m. I arbetet ingår även tillhörande administrativa uppgifter.

- Aktivt medverka till utveckling och implementering av relevanta verktyg och metoder för att uppnå förbättrat innovationsstöd.

- Skapa och utveckla kontakter med externa samarbetspartners, som är relevanta för verksamheten.


- Aktivt bidra till verksamheten genom att ha omvärldsbevakning inom överenskomna områden.


- Planera och genomföra utbildnings- och inspirationsaktiviteter.


- Aktivt informera om UU Innovations verksamhet och möjligheter för stöd inom och utanför universitet.

Kvalifikationskrav:
Vi söker dig som har erfarenhet från och stimuleras av att ta ansvar och arbeta med frågor i kunskapsintensiva miljöer. Du har högskoleexamen inom livsvetenskaper eller naturvetenskap. För tjänsten är det viktigt att du har industriell erfarenhet inom området för livsvetenskaper. Du har även arbetat med någon form av affärsutveckling eller liknande frågeställningar och du har förmåga att bedöma potentialen i oprövade idéer liksom förstå vad de behöver för stöd i tidig fas.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Självständighet, samarbetsförmåga och prestigelöshet är av största betydelse för denna befattning, liksom god förmåga och vana att uttrycka sig skriftligt samt att göra muntliga presentationer. Som person är du kommunikativ, strukturerad, flexibel och du är bra på att skapa förtroende och utveckla relationer som leder till resultat. Du trivs med att arbeta självständigt men är samtidigt en teamorienterad människa och har en god förmåga att få människor att jobba tillsammans. Du stimuleras av att möjliggöra för andras framåtriktade arbete genom ett coachande och rådgivande förhållningssätt. Du är lyhörd och fokuserar på lösningar snarare än problem. Du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade saker, har en god analytisk förmåga och är initiativrik. Du ska känna dig trygg såväl i akademisk miljö som i näringslivet.

Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav för tjänsten.

Önskvärt/meriterande i övrigt:
Det är meriterande om du är disputerad inom området för livsvetenskaper. Då flera av våra medarbetare har kunskap inom området, letar vi efter en komplementär kompetensprofil. Det är således meriterande om du har erfarenhet från kvalificerat arbete av implementering inom klinisk sjukvård, medicinteknik och/eller e-hälsa antingen i mindre företag eller i större sammanhang.

Har du erfarenhet av innovationsarbete i tidig fas, entreprenörskap, start-up eller av att ha drivit ett eget bolag, är det meriterande för tjänsten. Det är meriterande om du har en praktisk erfarenhet kring avtalsfrågor och affärsjuridiska aspekter. Vi värdesätter även erfarenhet av innovationsstödsfrämjande arbete i t ex ansökning om mjuk finansiering. Forskningen vid Uppsala universitet är starkt internationellt inriktad varför erfarenheter av internationellt arbete är önskvärt.

Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Tillträde: 2020-10-15 eller efter överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%.

Upplysningar om anställningen lämnas av Malin Graffner Nordberg, 018-471 7216.

Välkommen med din ansökan senast den 4 september 2020, UFV-PA 2020/2854

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

SDR söker en Operativ Affärsutvecklare

Ansök    Maj 29    Poolia Sverige AB    Affärsutvecklare
För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i en framgångsrik och växande koncern. Du kommer få stor frihet och goda förutsättningar att lyckas i din roll. Om tjänsten Som Operativ Affärsutvecklare hos Svensk Direktreklam (SDR) är din roll att stötta våra egenägda bolag och franchisetagare runt om i landet i frågor som kan gälla produktion och företagande. För att säkerställa att bolagen sköts på ett så strategi... Visa mer
För rätt person erbjuder vi ett utmanande ansvarsområde med omväxlande arbetsuppgifter i en framgångsrik och växande koncern. Du kommer få stor frihet och goda förutsättningar att lyckas i din roll.


Om tjänsten
Som Operativ Affärsutvecklare hos Svensk Direktreklam (SDR) är din roll att stötta våra egenägda bolag och franchisetagare runt om i landet i frågor som kan gälla produktion och företagande. För att säkerställa att bolagen sköts på ett så strategiskt och kostnadseffektivt sätt som möjligt.

Det gör du genom att coacha och följa upp företagets koncept, mål och värderingar. Informationen hittar du genom att analysera bolagen på djupet för att identifiera vad insatser behöver sättas in. Rollen innebär allt från introduktion av nya franchisetagare/platschefer till att utveckla, implementera och utbilda i nya arbetssätt och system. Rollen kan även innebära att du periodvis går in som Interim chef på ett egenägt lokalt SDR-företag alternativt går in och stöttar en franchisetagare.

Din placeringsort är på huvudkontoret i Uppsala där du ingår i teamet Drift och Utveckling. Du rapporterar till chefen för Produktion. Som Operativ Affärsutvecklare ansvarar du för att stötta SDR:s olika verksamheter runt om i Sverige. Det kan innebära en hel del resor och övernattningar på annan ort. Du kommer också att äga och vara delaktig i ett flertal projekt av olika storlek och komplexitet.


Vem är du?
Gillar du utmaningar och att den ena dagen inte är den andra lik? Då kan du vara rätt för denna roll.
Vi söker dig med dokumenterad ledarerfarenhet, affärsförståelse, starkt mål- och resultatfokus och ett mycket starkt driv. För att lyckas i denna roll krävs det mycket god kunskap inom ekonomi och tidigare erfarenhet av att jobba med kostnadsbesparingar, statistik och uppföljning då du aktivt kommer stötta Platschefer och jobba med att sätta nyckeltal, prognoser och budgetar för de olika verksamheterna.

Då SDR har krav på deadlines och hög kvalitet lägger vi stor vikt vid din förmåga att kunna organisera och delegera ansvar i den dagliga verksamheten, i syfte att uppnå bästa möjliga resursanvändning.

Vi söker dig som är en ledare med ett coachande förhållningssätt, handlingskraftig, förbättringsorienterad, social och prestigelös. Ett intresse av att vara ”ute där det händer” underlättar eftersom all utveckling sker tillsammans med människor. Meriterande är om du tidigare har arbetat med ekonomiska nyckeltal och uppföljning av dessa. Vår personal är en av våra viktigaste resurser och en viktig förutsättning för en väl fungerande och kostnadseffektiv verksamhet.

Om verksamheten
SDR gruppen är sedan över 40 år en av Sveriges största privatägda aktörer inom direktmedia med verksamheter inom direktreklam och gratisdistribuerade lokaltidningar. Gruppen är specialiserad på Sveriges konsumenter och kan hjälpa till med allt eller bara en liten del av hela kampanjprocessen. SDR gruppen når, genom sina mediekanaler, mer än 5 miljoner individer varje vecka.

Koncernen omfattar ca 400 anställda och har närmare 10 000 sysselsatta i uppdrag runt om i Sverige. Den samlade omsättningen uppgår till ca 700 Mkr. Läs mer på www.sdr.se Svensk Direktreklam är en del av SDR gruppen och Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 36 orter via lokala franchisetagare och har huvudkontor i Uppsala samt försäljnings- och marknadskontor i Stockholm och Göteborg. Svensk Direktreklam är godkänd postoperatör av Post och Telestyrelsen. Företaget har ett aktivt miljöarbete och är sedan 2001 certifierade enligt ISO 14001

Vid frågor kring tjänsten ber vi er kontakta Peter Frost på nr 0720-742010 alternativt mail [email protected] Visa mindre

NAWE Sverige AB rekryterar en Affärsutvecklare i Uppsala

Ansök    Sep 4    NAWE Sverige AB    Affärsutvecklare
NAWE Sverige AB rekryterar en Affärsutvecklare till Uppsala NAWE erbjuder kostnadseffektiva konsulttjänster med helhetsperspektiv och kretsloppsmedvetenhet för distribution av vatten, spillvatten och dagvatten med marknadens högsta kvalité inom konsultation för VA-ledningsnät. Just nu rekryterar vi en erfaren affärsutvecklare som kan hjälpa oss med att starta upp samarbetsorganisationer i både Europa och Asien. Dina arbetsuppgifter: Du kommer att ansvara f... Visa mer
NAWE Sverige AB rekryterar en Affärsutvecklare till Uppsala
NAWE erbjuder kostnadseffektiva konsulttjänster med helhetsperspektiv och kretsloppsmedvetenhet för distribution av vatten, spillvatten och dagvatten med marknadens högsta kvalité inom konsultation för VA-ledningsnät.
Just nu rekryterar vi en erfaren affärsutvecklare som kan hjälpa oss med att starta upp samarbetsorganisationer i både Europa och Asien.
Dina arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för att registrera två nya företag för att skapa NAWEs leverantörskedja
Du kommer att ansvara till viss del för administrationen av de två företag efter etablering, t.ex. skriva anställningsavtal och hålla kontakt med de lokala agenterna
Du kommer att ansvara för att hitta passande banktjänster baserad på din kunskap om lokal marknadspraxis i både Europa och Asien.

Vem är du?
Du är driven, och känner dig trygg i att arbeta i grupper och självständigt
Du har starka ledarskaps- och kommunikationsförmågor, speciellt när det gäller internationella organisationer
Du håller en hög nivå integritet och entusiasm gentemot dina kollegor, både internt och externt

Krav
Erfarenhet inom affärsutveckling i Europa och Asien
Kandidatexamen inom affärsutveckling, projektledning, företagsekonomi
Erfarenhet med att starta affärsverksamheter
Språkkunskaper i engelska, hindi och urdu
Kunskap och förståelse för regelverk i de ovannämnda regionerna vad gäller bolagsregistrering och hur de navigeras
Boende i Stockholm eller Uppsala

Övrig information
Tjänsten är på heltid, baserad på vårt konto i Uppsala
Tjänsten innebär ca 50 resdagar per år
Har du frågor om tjänsten kontakta [email protected]

Om NAWE Sverige AB
Som ett nystartat företag, vill NAWE utmärka sig på marknaden. Vi är ständigt på jakt efter nya kompetenta medarbetare som kan vara med och hjälpa vårt team i Uppsala växa. Vi erbjuder konkurrenskraftiga löner, friskvårdsbidrag, och pensionssparande och företaget är medlem i Innovationsföretagen.
Vänligen surfa in på vår hemsida, www.nawe.se, för mer information om oss. Visa mindre

Samverkansledare

Ansök    Apr 24    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
UU Innovations uppdrag handlar om att stödja att forskningsresultat kommer till användning utanför akademin, oavsett om det sker genom etablering av nya forskningsbaserade företag eller genom forskningssamarbeten med befintliga organisationer.

Vår kompetens inom UU Innovation består i att förstå såväl forskningens förutsättningar som förutsättningar för att innovativa idéer ska bli till innovationer. Vi tillhandahåller rådgivning om bland annat samverkansavtal, immaterialrätt, affärsutveckling och finansiering. Vi är också en viktig ingång för företag och andra organisationer utanför universitet som söker specifik akademisk kompetens och samarbeten.

Arbetsuppgifter: Som samverkansledare hos UU Innovation kommer du att arbeta med att stödja förverkligande av innovativa idéer och att stimulera till och få samarbeten att växa. Genom att stödja universitetets forskare i deras samverkan med aktörer i det omgivande samhället bidrar du till nyttiggörande av kunskap. Arbetet bygger på relationsbyggande och utförs såväl självständigt som i grupp. Jobbet innebär också samarbete med andra innovationsstödjande aktörer i regionen.

Exempel på arbetsuppgifter:

- Skapa kontakter med företag och andra organisationer som har intresse av samarbete med akademin, och till dessa förmedla en bred och ingående förståelse för forskning och dess förutsättningar.
- Hålla löpande kontakt med universitetets forskare samt omvärldsbevaka inom aktuella ämnesområden, företrädelsevis relaterat till artificiell intelligens och maskininlärning med applikationer inom livsvetenskap.
- Planera och genomföra insatser för att stimulera nya samarbeten, t ex genom att koppla samman behov i omvärlden med forskning vid universitetet (t ex AIMday).
- Ge råd om hantering av samverkansavtal, immaterialrätt, finansiering mm vid etablering av samarbeten mellan forskare och företag eller andra organisationer.
- Aktivt informera om UU Innovations verksamhet och möjligheter för stöd inom och utanför universitet.
- Vidareutveckla verktyg och metoder för att uppnå förbättrat innovationsstöd.

Kvalifikationskrav: Vi söker dig som har erfarenhet av och stimuleras av att ta ansvar och skapa resultat i kunskapsintensiva miljöer. Du har doktorsexamen inom ett ämne som relaterar till livsvetenskap, exempelvis biologi, medicin, biomedicin eller farmaci. Du har även erfarenhet av kvalificerat arbete i kunskapsintensiv miljö utanför akademin – inom företag, offentlig- eller idéburen sektor – t ex som projektledare.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är kommunikativ, strukturerad och resultatorienterad och du är bra på att skapa förtroende och utveckla relationer som leder till resultat. Du har en förmåga att snabbt kunna sätta dig in i nya och komplicerade saker, har en god analytisk förmåga och är initiativrik. Prestigelöshet, samarbetsförmåga och självständighet är av största betydelse för befattningen, liksom att ha en god förmåga och vana att uttrycka sig skriftligt samt att göra muntliga föredragningar. Goda kunskaper i svenska och engelska både muntligt och skriftligt är ett krav. 

Önskvärt/meriterande i övrigt: Erfarenhet från arbete med koordinering av strategisk samverkan mellan olika aktörer är meriterande liksom erfarenheter av verksamhets-/affärsutveckling och innovationsstöd samt ett eget utvecklat nätverk.

Lön: Individuell lönesättning. 

Tillträde: 2020-08-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.

Anställningens omfattning: 100%

Upplysningar om anställningen lämnas av: Jenny Nordquist, tel. 018-471 7054.

Välkommen med din ansökan senast den 15 maj 2020, UFV-PA 2020/1421

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Affärsutvecklare - Vattenfall Services

Ansök    Jan 13    Uppsala    Affärsutvecklare
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energibranschen? Nu söker vi dig som drivs av affärsutveckling och teknik. Din roll som Anbudsansvarig & Affärsutvecklare Enheten Production Services levererar underhållst... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.


Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energibranschen? Nu söker vi dig som drivs av affärsutveckling och teknik.


Din roll som Anbudsansvarig & Affärsutvecklare
Enheten Production Services levererar underhållstjänster och entreprenadprojekt till främst energiproducerande kunder men även övrig tillverkande industri. Våra fler än 150 medarbetare arbetar med avhjälpande och förebyggande underhåll, analyser, vidmakthållande & förnyelseprojekt inom: kärnkraft, vindkraft, värmekraft, vattenkraft och industri.
Som anbudsansvarig och affärsutvecklare har du ansvar för att bevaka vår omvärld, vår bransch och närliggande branscher med fokus på att utveckla våra befintliga affärer. Du kommer i dessutom att ansvara för de anbud som presenteras till våra kunder. Du kommer att jobba brett inom ett gränsöverskridande arbetsområde bestående av: teknik, affärsupplägg, ekonomi och juridik. I din roll kommer du ha ett nära samarbete med andra delar av organisationen och du kommer att vara med i enhetens ledningsgrupp.
Du kommer stötta samtliga affärsområden inom enheten Production Services med utveckling av gemensamma affärsupplägg, marknadsbevakning och analyser. Du kommer att vara med i vårt anbudsarbete och jobba med utformning av våra offerter. Förhandlingar och avtalsutformning ingår även i rollen. Resor i tjänsten förekommer.


Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant ingenjörsutbildning på högskole/universitetsnivå eller motsvarande erfarenheter. Om du dessutom har kunskaper inom ekonomi och/eller juridik från studier eller motsvarande erfarenhet kan det vara meriterande. Flytande svenska och engelska i tal och skrift krävs för tjänsten.
Vi söker dig som har ett affärsmässigt agerande och som trivs med att driva nya affärer, både enskilt och i grupp. Du är en initiativtagande och driven person som kan axla både frihet och ansvar i en kund och resultatorienterad verksamhet. Du har även en analytisk förmåga när det gäller affärsutveckling och affärsstrategier. Du kan även vårda yrkesmässiga relationer och har lätt för att skapa nya kontakter.


Mer information
För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta, rekryterande chef Jörgen Josefsson 070-620 33 22. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Elias Ställ, 072-452 95 40 [email protected] Fackliga representanter: Patrik Eriksson (Jordbro), Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.


Placeringsort: Flexibel. Solna eller Uppsala.


Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering
https://corporate.vattenfall.se/jobba-hos-oss/vattenfall-som-arbetsgivare/mangfald/
https://www.youtube.com/watch?v=XiMg6O19Ynw
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Så här ansöker du
Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail.
 
Välkommen med din ansökan senast 2/2. 
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 
Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices Visa mindre

Affärsinriktad projektledare

Ansök    Apr 9    Uppsala Universitet    Affärsutvecklare
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder ... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 46.000 studenter, 7.300 anställda och en omsättning på 7,3 miljarder kronor.
Enheten för uppdragsutbildning bedriver kompetensutvecklingsinsatser för yrkesverksamma.

Därigenom bidrar vi till att världsledande forskning tillgängliggörs och kommer till nytta i samhället. Vi jobbar i nära samarbete med universitetets forskare och lärare och i tät dialog med våra kunder för att utveckla den bästa fortbildningen för yrkesverksamma. Verksamheten finansieras helt genom intäkter från externa uppdrag. Vi fungerar som en brobyggare som fångar upp kompetensbehov på arbetsmarknaden och kombinerar det med det bästa från akademin. Vi paketerar kunskaper och utformar det till skräddarsydda utbildningar, anpassade till kundens kompetensbehov. Idag erbjuder vi allt ifrån obligatoriska kurser för läkare under specialistutbildning till masterutbildningar för chefer och specialister på en internationell marknad.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare på enheten för Uppdragsutbildning arbetar man med utbildningsinsatser för yrkesverksamma inom både offentlig och privat sektor. Du leder arbetet med att utveckla relationer med kunder och interna intressenter, göra behovsanalyser, utveckla, marknadsföra, genomföra och följa upp uppdragsutbildningar. Stort fokus kommer att ligga på affärsutveckling, relationsbyggande och värdeskapande utvecklingsarbete tillsammans med kunder och interna intressenter. Du arbetar i nära samverkan med universitetets företrädare inom vetenskapsområdena medicin- farmaci, samhällsvetenskap- humaniora och teknik- naturvetenskap. Projektledaren har övergripande ansvar för alla delar i ett projekt, från uppsökande kundkontakt via behovsdiskussion till genomförande och uppföljning. Detta inkluderar bland annat ekonomiska kalkyler, tidplaner, avtalshantering och samordning av projektresurser. Vi erbjuder en spännande roll där du agerar på en arena för samverkan mellan akademi och det omgivande samhället.

Kvalifikationskrav:

Akademisk examen, inom medicin, vård, folkhälsa, samhällskunskap och humaniora eller teknik/naturvetenskap.  Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med projektledning och kompetensutveckling av personal. Sedan tidigare har du vana av att arbeta i ett sammanhang där man tänker i termer av kund och kundnytta och där verksamheten är externt finansierad. I arbetet har du driv och vilja att komma till avslut, samtidigt som du med framgång bygger nätverk och skapar långsiktiga affärsrelationer. Din ekonomiska förståelse och vana av arbete med budget samt ekonomisk uppföljning är viktiga för arbetets utförande. Du har god organisationsförmåga och vana av att hantera flera parallellt pågående projekt samtidigt. Vidare har du god förmåga att kommunicera både på svenska och engelska i tal och skrift. Stor vikt kommer att fästas vid personliga egenskaper, framför allt personlig mognad, omdöme, integritet och lösningsorienterad.

Önskvärt/meriterande i övrigt:

Det är extra positivt om du har förståelse för villkoren inom universitets- och högskolesektorn. Har du erfarenhet eller intresse av pedagogisk utveckling och e-lärande är det meriterande.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Lön: Individuell lönesättning.

Tillträde: 2020-09-01 eller enligt överenskommelse.

Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning kan tillämpas

Anställningens omfattning: 100 %

Upplysningar om anställningen lämnas av: Ulrika Ljungman, enhetschef för uppdragsutbildning. E-mail: [email protected], tel 0760506067Välkommen med din ansökan senast den 30 april 2020, UFV-PA 2020/1324.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.


Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Föreningssamordnare

Ansök    Dec 20    Riksbyggen    Affärsutvecklare
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss ka... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är cirka 3 000 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Vi söker nu en föreningssamordnare som arbetar med att stödja och utveckla ägardialogen med Riksbyggens lokal- och intresseföreningar i Uppland, Gävle och Dalarna. Tjänsten är en tillsvidareanställning men kan föregås av en provanställning. Tillträdesdatum enligt överenskommelse, men vi ser gärna att du kan börja under mars-april. Tjänsten är i första hand placerad på vårat kontor i Uppsala.

Riksbyggens ägare och medlemmar är uppdelade i tre grupper, centrala ägare – främst fackliga organisationer och kooperativa företag - samt Riksbyggens lokal- och intresseföreningar. Lokalföreningarna organiserar främst lokala fackliga avdelningar och har en aktiv dialog med Riksbyggen i frågor som berör Riksbyggens bostadsproduktion lokalt och regionalt medan intresseföreningarna organiserar omkring 1 700 bostadsrättföreningar och har en aktiv dialog med Riksbyggen i frågor som främst berör bostadsrättsförvaltning. Det finns 24 lokal- och 30 intresseföreningar som är fördelade geografiskt över Sverige.

Riksbyggen har för närvarande 10 föreningssamordnare som är placerade regionalt runt om i Sverige med uppgift att bl.a. stödja och utveckla ägardialogen med intresse- och lokalföreningarna.

Arbetsuppgifter
I Uppland, Gävle och Dalarna finns runt 5 lokal- och intresseföreningar beroende på hur regionen definieras. Varje föreningssamordnare får huvudansvar för kontakten med ett antal av dessa föreningar samt vissa centrala utvecklingsfrågor. Beroende på de sökandes profil kan fördelningen mellan lokal- och intresseföreningar i tjänsten, liksom den regionala tyngdpunkten varieras. Din uppgift blir att stödja föreningarna i planering och genomförande av verksamheten, inklusive styrelsemöten, utbildningsverksamhet och initiering av arbete i s.k. byggande styrelser.

I rollen medverkar du till att marknadsföra och stärka föreningarnas relation till Riksbyggens affärsverksamhet, bidrar till att bygga upp nätverk och kontaktytor mellan föreningsverksamheten, Riksbyggens affärsverksamhet och lokala beslutsfattare inom bostadspolitiken. Tillsammans med övriga föreningssamordnare medverkar du även i utveckling av gemensamma arbetsrutiner och initiativ som bidrar till medlemsnytta hos medlemsföreningarna och affärsnytta för Riksbyggen.

Som föreningssamordnare rapporterar du till föreningschefen som sitter på huvudkontoret i Stockholm.

Vem är du?
Du har en för uppgiften relevant högskoleutbildning, t ex inom de samhällsvetenskapliga ämnena, eller tillgodogjort dig motsvarande kompetens på annat sätt. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta i eller med föreningslivet och har gärna drivit olika former av förändringsarbete kopplat till föreningsliv och/eller värderingsbaserad affärsverksamhet. Erfarenhet av lokalt politiskt arbete och opinionsbildning är en merit. Ett intresse för kooperation, bostadsfrågor och Riksbyggens grundläggande värderingar och kooperativa värdegrund är viktigt i rollen.

Du är initiativrik och kan inspirera och leda värdefulla aktiviteter tillsammans med de förtroendevalda. Du är en engagerad kommunikatör med god förmåga att samarbeta med olika parter och arbetar coachande med arbetsgrupper eller individer för att skapa motivation och delaktighet. Med en förändringsvilja vågar du prova nya sätt att arbeta och vara nyfiken på andra människor. Du är positiv och ha förmågan att se möjligheter och lösningar på problem. Det är även viktigt att du har en god förmåga att lösa konflikter mellan individer och grupper, liksom att ha ett strategiskt tänkande.

För tjänsten krävs körkort och tillgång till egen bil. Resor och kvällsarbete ingår i tjänsten.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2020- 01-19 Ansök så fort du kan då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonseringstiden gått ut.

Om du har frågor kring tjänsten kontakta Christian Bengtzelius, Föreningschef, på 08-553 635 89

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor. Visa mindre

Affärsutvecklare

Ansök    Nov 29    JM AB    Affärsutvecklare
Nu söker vi en Affärsutvecklare till JM Region Öst som vill vara med och utveckla framtidens boende. Regionen är för närvarande verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun. Tjänsten som Affärsutvecklare tillhör avdelningen Affärsutveckling med totalt åtta medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Som Affärsutvecklare kommer du att ha en central och avgörande roll i det tidigaste sked... Visa mer
Nu söker vi en Affärsutvecklare till JM Region Öst som vill vara med och utveckla framtidens boende. Regionen är för närvarande verksam i Örebro, Västerås, Uppsala, Knivsta, Sigtuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Norrtälje, Linköping och Norrköpings kommun. Tjänsten som Affärsutvecklare tillhör avdelningen Affärsutveckling med totalt åtta medarbetare.
ARBETSUPPGIFTER
Som Affärsutvecklare kommer du att ha en central och avgörande roll i det tidigaste skedet av JM:s bostadsprojekt. Du ska för JM:s del identifiera, kartlägga, analysera och förhandla för förvärv av lämplig mark för nya projekt. Du har ett omväxlande arbete med stort utrymme för engagemang i ett framtidsinriktat företag med trevliga kollegor. I arbetsuppgifterna ingår även att bygga nätverk med fastighetsägare, branschorganisationer, kommuner, konkurrenter och konsulter. Vidare har du en löpande kontakt med stadsbyggnadskontor, fastighetskontor och exploateringsavdelningar i våra kommuner på JM region Öst. I ditt ansvar ingår att driva och genomföra affären till dess att en projektledare tar över för mer detaljerad planering av respektive projekt.
DIN BAKGRUND
Vi söker dig som har en längre erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen kompletterat med en akademisk examen inom samhällsbyggnadsområdet eller ekonomi/juridik. För att lyckas i rollen behöver du minst 5–10 års erfarenhet av att ha arbetat med utveckling av affärer eller projekt. Vi ser gärna att du har kännedom om kommunal verksamhet samt kunskap om samhällsbyggnads- och detaljplaneprocessen. Du har lätt för att samarbeta och du trivs med att bygga nätverk och knyta nya kontakter både internt och externt. Vidare är du driven, affärsmässig och lyhörd utifrån ett gott omdöme och ett självklart ansvarskännande.
VI ERBJUDER DIG
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FN:s globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JM:s klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor.
PLACERINGSORT
Uppsala, Örebro eller Västerås. Resor inom vår region förekommer 2–3 dagar i veckan.
ANSÖKAN
Varmt välkommen med din ansökan bestående av CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 6 januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande.
KONTAKT
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Lindau på 018–660397 eller [email protected] För mer information om rekryteringsprocessen och tjänsten är du välkommen att kontakta Mikaela Hockman på 018–660305 eller [email protected]
Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktchef- Konsumentprodukter till Bridgestone Sverige

Om tjänsten För att fullt utnyttja marknadspotentialen i Sverige så öppnar Bridgestone ett nytt huvudkontor i Uppsala, varifrån Bridgestone Sverige kommer att drivas och utvecklas i fortsättningen. Motiveras du av att vara spindeln i nätet och arbeta med förbättringsarbete samt bidra med effektiv och lönsam affärsplanering kan detta vara din nya spännande utmaning. Ta chansen att få vara med och bygga upp ett helt nytt kontor och därmed vara en viktig ... Visa mer
Om tjänsten
För att fullt utnyttja marknadspotentialen i Sverige så öppnar Bridgestone ett nytt huvudkontor i Uppsala, varifrån Bridgestone Sverige kommer att drivas och utvecklas i fortsättningen.

Motiveras du av att vara spindeln i nätet och arbeta med förbättringsarbete samt bidra med effektiv och lönsam affärsplanering kan detta vara din nya spännande utmaning.

Ta chansen att få vara med och bygga upp ett helt nytt kontor och därmed vara en viktig del i att främja den framtida tillväxten. Du erbjuds ett omväxlande arbete som innefattar både operativa och strategiska arbetsuppgifter i ett expansivt och världsledande företag.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag.


Om företaget
Bridgestone Sverige är ett dotterbolag till Bridgestone Corporation, världens största däck- och gummitillverkare och ledande inom mobilitetslösningar. Bridgestone Corporation grundades i Tokyo år 1931 och har över 140 000 anställda över hela världen.
Företaget utvecklar och tillverkar däck för flygplan, personbilar, skåpbilar, motorcyklar, lastbilar, jordbruksfordon och byggmaskiner.

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat innebära:

- Ansvara för att implementera- och hantera viktiga produkthanteringsprocesser och ge support till sälj- och ledning.
- Driva verksamheten mot hög kundnöjdhet och uppfattning genom bl. a analytiska insikter om marknaden, företag och konkurrenter.
- Föreslå och utmana lanseringar och produktöverväganden. Medverka vid förbättringsarbete inför prognos och arbeta för att optimera planering och leveransprocessen för att passa säsong.
- Bidra med förbättringsarbete i interna- och logistikflödesprocesser för att maximera volymmöjligheter och minimera störningar.
- Stödja och utbilda inom samtliga produkter både internt och externt.
- Bidra vid affärsplanering, kostnadsanalys och prognosarbete. Rekommendera förbättringsåtgärder.

Din bas blir Bridgestones nyetablerade kontor i Uppsala där du samarbetar och löser uppgifter tillsammans med dina kollegor från försäljnings- och marknadsföringsavdelningen på det lokala kontoret. Du rapporterar till Sverigechef.

För att lyckas i ditt nya arbete kommer du till en början behöva tillbringa en hel del tid i Danmark och Tyskland för intern utbildning.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning, gärna inom försäljning, ekonomi eller marknadsföring. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från en liknande position.

Det är ett krav att du har goda kunskaper i MS Office, i synnerhet Excel, och du behärskar engelska på hög nivå i både tal och skrift. Det är vidare meriterande om du branscherfarenhet och kunskap av affärssystemet SAP.

Som person har du en god kommunikationsförmåga och god affärsförståelse. Du motiveras när din kreativa förmåga tas tillvara till förbättringsarbete och utveckling och uppskattar såväl operativt som strategiskt arbete. Viktigt också att du trivs som lagspelare och levererar resultat i samarbete med dina kollegor på alla nivåer, men även kan arbeta självständigt samt strukturera och prioritera dina arbetsuppgifter under eget ansvar.


Övrigt
För närmare information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Linda Sandwall på KFX HR- partner, 070- 663 19 89 alternativt mailadress: [email protected]

Slutkandidater kommer att få genomgå personlighetstest, kompetenstest och bakgrundskontroll.

Välkommen med din ansökan redan idag då vi arbetar med löpande urval, dock senast 10 januari 2020. Visa mindre

Produktägare resenärsinformation

Ansök    Okt 4    Region Uppsala    Affärsutvecklare
Enheten för Affärsutveckling Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor ... Visa mer
Enheten för Affärsutveckling

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, ekonomi, kommunikation, försäljning och kundtjänst.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/l2E2WaiWj8Q" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vår verksamhet
Att jobba med något som berör så många varje dag är utmanande, ansvarsfullt och tillfredsställande. Att jobba hos oss innebär att bidra till en attraktiv kollektivtrafik och ökat hållbart resande, för att underlätta vardagen och möta behoven i ett växande län. Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker nu en Produktägare resenärsinformation till enheten för Affärsutveckling. Välkommen till oss!

Enheten består av fem medarbetare som arbetar med utvecklingen av tjänster och produkter vilka ska bidra till att resan med UL-trafiken upplevs enkel och attraktiv. Enheten ingår i Marknadsavdelningen.

Ditt uppdrag
Som Produktägare resenärsinformation driver du utvecklingen av våra tjänster kring den information kunden behöver i samband med resan. Du har ett behovsdrivet arbetssätt och samlar in information kring resenärernas behov som du förmedlar till verksamheten och skapar aktiviteter utifrån.

Mycket av arbetet sker inom programmet Digitala kundmötet där målet är att skapa den bästa möjliga reseupplevelsen på smartast möjliga sätt med hjälp av digitala plattformar. Inom programmet driver du utveckling av resenärsinformation som projekt eller uppdrag.

Du kommer i stor utsträckning arbeta tvärfunktionellt med kollegor från bland annat trafikenheten och IT-funktionen. På enheten kommer du ha ett nära samarbete med Produktägare Digitala kundmötet som driver den digitala utvecklingen som behövs för det dagliga kundmötet. På förvaltningen värdesätter vi teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång. Vi är öppna och ser möjligheter hos varandra och utvecklar vår gemensamma kompetens genom att vara generösa med vår egen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med tjänsteutveckling mot kund och som har högskoleutbildning inom relevant område. Du har även erfarenhet av arbete i projektform och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är meriterande med erfarenhet av tjänstedesign och projektledning.

Du har erfarenhet och förmåga att analysera kundbehov, tänka strategiskt utifrån verksamhetsnytta och du har lätt för att se helhetsperspektivet. Du har en driv och ett intresse för att ta fram tjänster för människor och att förbättra människors vardag.

Som person är du initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter och med hjälp av god struktur och ordning uppnå resultat. Du ser möjligheter i förändringar och kan med enkelhet anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar väl med andra människor och trivs med att arbeta i team. Du har förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Vi erbjuder
Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra. Så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi vill också erbjuda våra medarbetare en flexibel arbetsplats. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan flextid eller förtroendetid, och möjlighet till att arbeta hemifrån. I vårt kollektivavtal ingår bl.a. förmåner som:


• Tjänstepension
• Ett starkt försäkringsskydd
• Extra semesterdagar till dig över 40 år
• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
• m.m

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till Trafik och samhälle!

Vill du veta mer?
Avdelningschef Nikodemus Kyhlén, 018-611 19 06, [email protected]
För Vision Johan Damström, 018-611 19 76, [email protected]
För Saco Björn Schulte-Herbrüggen, 018-617 08 97, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Produktägare resenärsinformation

Ansök    Okt 31    Region Uppsala    Affärsutvecklare
Enheten för Affärsutveckling Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor ... Visa mer
Enheten för Affärsutveckling

Trafik och samhälle är en del av Region Uppsala, en av Uppsala läns största arbetsgivare. På vår förvaltning arbetar cirka 100 medarbetare. Vår verksamhetsidé är att utveckla och bedriva hållbara transporter för ett växande Uppsala län. Vi utvecklar bland annat infrastrukturen och kollektivtrafiken inom länet. Under varumärket UL bedrivs kollektivtrafik i samarbete med upphandlade trafikföretag. Våra medarbetare har en stor bredd av kompetenser och arbetar bland annat med verksamhetsutveckling, upphandling, samhällsplanering, trafikplanering, systemförvaltning, ekonomi, kommunikation, försäljning och kundtjänst.Vår verksamhet
Att jobba med något som berör så många varje dag är utmanande, ansvarsfullt och tillfredsställande. Att jobba hos oss innebär att bidra till en attraktiv kollektivtrafik och ökat hållbart resande, för att underlätta vardagen och möta behoven i ett växande län. Vill du vara med och göra skillnad? Vi söker nu en Produktägare resenärsinformation till enheten för Affärsutveckling. Välkommen till oss!

Enheten består av fem medarbetare som arbetar med utvecklingen av tjänster och produkter vilka ska bidra till att resan med UL-trafiken upplevs enkel och attraktiv. Enheten ingår i Marknadsavdelningen.

Ditt uppdrag
Som Produktägare resenärsinformation driver du utvecklingen av våra tjänster kring den information kunden behöver i samband med resan. Du har ett behovsdrivet arbetssätt och samlar in information kring resenärernas behov som du förmedlar till verksamheten och skapar aktiviteter utifrån.

Mycket av arbetet sker inom programmet Digitala kundmötet där målet är att skapa den bästa möjliga reseupplevelsen på smartast möjliga sätt med hjälp av digitala plattformar. Inom programmet driver du utveckling av resenärsinformation som projekt eller uppdrag.

Du kommer i stor utsträckning arbeta tvärfunktionellt med kollegor från bland annat trafikenheten och IT-funktionen. På enheten kommer du ha ett nära samarbete med Produktägare Digitala kundmötet som driver den digitala utvecklingen som behövs för det dagliga kundmötet. På förvaltningen värdesätter vi teamet och ett gott samarbete där alla medarbetare jobbar för ömsesidig framgång. Vi är öppna och ser möjligheter hos varandra och utvecklar vår gemensamma kompetens genom att vara generösa med vår egen.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med minst fem års erfarenhet av att ha arbetat med tjänsteutveckling mot kund och som har högskoleutbildning inom relevant område. Du har även erfarenhet av arbete i projektform och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Det är meriterande med erfarenhet av tjänstedesign och projektledning.

Du har erfarenhet och förmåga att analysera kundbehov, tänka strategiskt utifrån verksamhetsnytta och du har lätt för att se helhetsperspektivet. Du har en driv och ett intresse för att ta fram tjänster för människor och att förbättra människors vardag.

Som person är du initiativtagande och kan sätta igång aktiviteter och med hjälp av god struktur och ordning uppnå resultat. Du ser möjligheter i förändringar och kan med enkelhet anpassa dig till ändrade omständigheter. Du arbetar väl med andra människor och trivs med att arbeta i team. Du har förståelse för människors olika förutsättningar och anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren.

Vi erbjuder
Vårt moderna kontor ligger mitt i centrala Uppsala, i direkt anslutning till Uppsala resecentrum.

Som arbetsgivare vill vi skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska ha det bra. Så att man kan känna sig trygg och ha kvalitet i livet utanför jobbet. Förutom att vi har ett av Sveriges bästa kollektivavtal erbjuder vi subventionerade UL-biljetter och ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi vill också erbjuda våra medarbetare en flexibel arbetsplats. Därför ger vi dig möjligheten att välja mellan flextid eller förtroendetid, och möjlighet till att arbeta hemifrån. I vårt kollektivavtal ingår bl.a. förmåner som:


• Tjänstepension
• Ett starkt försäkringsskydd
• Extra semesterdagar till dig över 40 år
• Tillägg vid föräldraledighet och sjukskrivning
• m.m

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Tjänsten är tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen till Trafik och samhälle!

Vill du veta mer?
Avdelningschef Nikodemus Kyhlén, 018-611 19 06, [email protected]
För Vision Johan Damström, 018-611 19 76, [email protected]
För Saco Björn Schulte-Herbrüggen, 018-617 08 97, [email protected]

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre