Lediga jobb Uppsala universitet, Intendenturen Lagerträdet i Uppsala

Se alla lediga jobb från Uppsala universitet, Intendenturen Lagerträdet i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Teknisk samordnare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Härmed utlyses en tjänst som teknisk samordnare till Geocentrum vid Intendenturen Lagerträdet.

Intendenturorganisationen är en samarbetsorganisation med uppgift att för institutioner (motsvarande) inom respektive intendenturområde ansvara för kostnadseffektiv samordning av gemensamma stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. Intendenturområdet Lagerträdet omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) med ca 450 anställda och Geocentrum med ca 300 anställda.

Arbetsuppgifter: Ansvara för att den dagliga driften på Geocentrum fungerar i enlighet med intendenturens uppdrag samt att arbetsleda personalen för den tekniska servicen (idag fyra medarbetare).

I intendenturens uppdrag ingår bland annat att ansvara för den tekniska servicen till verksamheterna, såsom exempelvis skötsel av gemensamma lokaler och teknisk utrustning, små och medelstora lokalförändringar, planering och utförande av flyttar, samordning av transporter, underhåll av möbler, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), post- och godshantering samt avfallshantering/källsortering.

I arbetet ingår även att skapa lösningar och goda rutiner som underlättar och skapar tydlighet samt säkerställer att regelverken följs.

Kvalifikationskrav: För arbetsuppgifterna krävs relevant utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av arbetsuppgifter som av arbet­­sgivaren bedöms vara relevanta för tjänsten. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du ska ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser i denna rekrytering. Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande och självgående person med ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och att kommunicera. Du är stabil, kvalitetsmedveten, strukturerad och relationsskapande. Vidare vill vi även att du är en bra ledare med gott omdöme.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med modern AV-teknik, budget samt administrativt arbete.

Instruktioner för ansökan: Ansökan ska innehålla 1) ett brev som beskriver dig själv, din bakgrund/dina erfarenheter samt varför du vill ha tjänsten, 2) en kort beskrivning av din utbildning, 3) ditt CV, 4) och om du vill, löneanspråk.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Anställningen: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Stefan Gunnarsson, [email protected], 018-471 26 38.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-26, UFV-PA 2019/981.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre