Lediga jobb som Driftchef, fastighet i Uppsala

Se lediga jobb som Driftchef, fastighet i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Servicetjänsteman

Ansök    Dec 7    Skatteverket    Driftchef, fastighet
Gillar du att arbeta med förvaltning av lokaler, fysisk arbetsmiljö och att se till att medarbetare har det bra på sin arbetsplats? Då har du hittat rätt! Vi söker en engagerad och kommunikativ person med god samarbetsförmåga till oss på arbetsplatsenheten. Var med och gör samhället möjligt! Om jobbet Du arbetar självständigt med den fysiska arbetsmiljön och säkerheten i Skatteverkets lokaler genom att bl.a. leda kontorets arbetsmiljökommitté tillsamma... Visa mer
Gillar du att arbeta med förvaltning av lokaler, fysisk arbetsmiljö och att se till att medarbetare har det bra på sin arbetsplats? Då har du hittat rätt! Vi söker en engagerad och kommunikativ person med god samarbetsförmåga till oss på arbetsplatsenheten.

Var med och gör samhället möjligt!

Om jobbet
Du arbetar självständigt med den fysiska arbetsmiljön och säkerheten i Skatteverkets lokaler genom att bl.a. leda kontorets arbetsmiljökommitté tillsammans med chefer, arbetstagarorganisationer samt skydds- och arbetsmiljöombud. Vi på Skatteverket är på en utvecklingsresa och jobbar aktivt med att utveckla hur vi använder våra egna lokaler men även lokaler som vi i framtiden delar tillsammans med andra myndigheter.

För oss på Skatteverket är det en självklarhet att du ska ha balans mellan arbete och fritid. På arbetsplatsenheten arbetar ca. 50 medarbetare. Enheten arbetar teambaserat och du tillhör sektion Arbetsplats 2 som består av 15 medarbetare och är utspridda på ett antal olika orter runt om i landet. Dina kollegor och närmaste chef kan komma att sitta på annan ort och det är därför viktigt att du kan och vill kommunicera och samarbeta under virtuella former. 

Placeringsorten är Uppsala, Västerås eller Eskilstuna.

Om dig
För att göra ett bra jobb och trivas hos oss på Skatteverket behöver du vara lyhörd, tänka nytt och ta ansvar. Du ska också leva upp till vår https://skatteverket.se/medarbetarpolicy.

I det här jobbet ska du:

- ha god samarbetsförmåga   
- ha god kommunikativ förmåga i svenska i tal och skrift
- ha god helhetssyn
- ha gott bemötande
- vara stresstålig
- vara självständig.   

Du ska även ha:

- en avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
- arbetslivserfarenhet av och goda kunskaper om fysisk arbetsmiljö
- erfarenhet av att organisera och leda möten

Det är önskvärt att du har b-körkort samt erfarenhet av brandskydds- och säkerhetsarbete.

Bra att veta
Anställningen är tillsvidare och kan inledas med provanställning i sex månader.

En anställning hos oss kan innebära placering i säkerhetsklass. En säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585) kan därför komma att genomföras före beslut om anställning. För en del av våra arbetsuppgifter i säkerhetsklass krävs svenskt medborgarskap.

På https://skatteverket.se/jobb kan du exempelvis läsa om vår samhällsbärande roll, fördelarna med att jobba hos oss och hur det går till när du söker våra jobb.

När du ansöker bifogar du ditt cv. Vi använder inte personligt brev i våra rekryteringar och du ska därför inte bifoga det i din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Skatteverket har en samhällsbärande roll. Vårt arbete berör alla privatpersoner och företag och genom vårt uppdrag bidrar vi till ett väl fungerande samhälle. Vår utveckling är kunddriven och vi samverkar med andra för att skapa effektiva lösningar. Tillsammans gör vi samhället möjligt. Visa mindre

Driftservicechef till Skolfastigheter

Ansök    Feb 2    Uppsala kommun    Driftchef, fastighet
Uppsala kommun Skolfastigheter AB Vill du leda ett fantastiskt gäng som ser till att Uppsalas pedagogiska lokaler är i toppskick? Har du god ledarskapsförmåga och vill arbeta med att förvalta och utveckla vårt fastighetsbestånd? Välkommen med din ansökan! Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag ... Visa mer
Uppsala kommun Skolfastigheter AB

Vill du leda ett fantastiskt gäng som ser till att Uppsalas pedagogiska lokaler är i toppskick? Har du god ledarskapsförmåga och vill arbeta med att förvalta och utveckla vårt fastighetsbestånd? Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Uppsala kommun växer och planeras fortsätta växa med nya bostäder och hela stadsdelar. För Skolfastigheter innebär detta att behovet av nya pedagogiska lokaler kommer öka under en överskådlig tid. De närmaste fem åren planerar vi att bygga många nya förskolor/skolor och rusta befintliga. Totalt ingår idag cirka 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av drygt 85 medarbetare.

Läs mer om vår verksamhet här: Skolfastigheter Uppsala (https://skolfastigheter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I rollen som driftservicechef ansvarar du för avdelningen driftservice som för närvarande består av elektriker, snickare, VVS-montör samt styr-och reglertekniker. Totalt består avdelningen av 7 medarbetare, vilka du har personalansvar för. Avdelningens övergripande uppdrag är att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så ekonomiskt, kundvänligt, lokalresurs- och kostnadseffektivt som möjligt.

För din del innebär det att du ska leda och stötta dina medarbetare i deras dagliga arbete med att åtgärda felanmälningar och mindre reparationer. Den största delen av deras arbete sker ute på våra fastigheter och din närvaro kan behövas på plats vid vissa tillfällen. Vid upphandlingar inom ditt arbetsområde deltar du genom att bidra med din kunskap för att Skolfastigheter ska få så bra avtal som möjligt. Skolfastigheter lyder under LOU (Lagen om Offentlig Upphandling) så erfarenhet av det är meriterande.

Du rapporterar till fastighetschefen och ingår i ledningsgruppen för affärsområde förvaltning. I ledningsgruppen ingår även Driftchefer som ansvarar för driftteknikerna, och Chef fastighetsförvaltning. Vi har regelbundna möten och samarbetet är tight med högt i tak och ett öppet arbetsklimat.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har flerårig erfarenhet från fastighets- och/eller entreprenadbranschen och har haft ledaransvar tidigare. Har du dessutom erfarenhet av formellt personalansvar och erfarenhet av att ha arbetat i offentlig förvaltning/verksamhet är det meriterande. Du har goda IT-kunskaper (Office-paketet), goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort. Du har även gymnasieutbildning. Har du eftergymnasial utbildning ser vi det som meriterande.

Du har en god ledarskapsförmåga, är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss: Peter Walhed, fastighetschef 018-727 07 69 eller Lisa Shine, HR-generalist, 018-727 45 75. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta HR-specialist Britt Pedersen, 018-727 6712.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på skolfastigheter.uppsala.se (https://skolfastigheter.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Teamledare drift till Uppsala arenor och fastigheter

Ansök    Apr 19    Randstad AB    Driftchef, fastighet
Arbetsbeskrivning Ett av målen för Uppsala arenor och fastigheter är att förbättra servicen till människorna och föreningslivet. Som teamledare för driften av bolagets badanläggningar har du en unik ledande roll för kvaliteten på Fyrishov, Gottsundabadet och Uppsalas framtida badanläggningar. Som teamledare drift ansvarar du för fastighetsdriften av Fyrishov, Gottsundabadet och den nya simidrottsanläggning med 50-metersbassäng som kommer att byggas i Grän... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Ett av målen för Uppsala arenor och fastigheter är att förbättra servicen till människorna och föreningslivet. Som teamledare för driften av bolagets badanläggningar har du en unik ledande roll för kvaliteten på Fyrishov, Gottsundabadet och Uppsalas framtida badanläggningar.

Som teamledare drift ansvarar du för fastighetsdriften av Fyrishov, Gottsundabadet och den nya simidrottsanläggning med 50-metersbassäng som kommer att byggas i Gränby. Du leder arbetet med drift och underhåll av anläggningarna inklusive campingen, badvattenrening samt övrig fastighetsteknik.

För teamets sex medarbetare är kundupplevelsen i fokus. Både Fyrishov och Gottsundabadet håller öppet alla dagar året runt, vilket ställer stora krav på driftsäkerheten.

Du har personalansvar för teamet och arbetar i affärsområdet drift och teknik. 

Ansvarsområden
Operativt ansvar för badanläggningarnas fastighetsförvaltning
Leda och coacha teamets medarbetare
Planera, genomföra och följa upp verksamheten 
Ansvara för vattenreningen på bolagets badanläggningar
Ansvara för arbetsmiljö, miljöarbete och energibesparing i samråd med bolagets övriga funktioner
Medverka vid framtagande av utvecklingsplaner för fastigheten och dess installationer 
Medverka vid framtagande av drift- och underhållsbudget
Styrning och uppföljning av drift- och underhållsbudget
Samarbete med övriga enheter inom bolaget samt externa entreprenörer


Kvalifikationer
Vi söker dig som vill vara en del av vår utveckling med ditt driv och ditt engagemang. Som person är du en problemlösare som utmanar status quo och driver på nya satsningar. Du är samtidigt en tydlig, respektfull och utvecklingsorienterad ledare med såväl prestigelöshet som integritet. Du har förmågan att entusiasmera och leda även under press och vill arbeta utifrån Uppsala kommuns värdegrund: Göra skillnad – Arbeta tillsammans – Välkomna nyskapande. 

För att lyckas i rollen som teamledare drift behöver du:
Erfarenhet av en ledande roll inom fastighetsförvaltning
Erfarenhet av vattenreningsarbete eller utmärkta tekniska färdigheter inom exempelvis VVS
Teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
Goda datorkunskaper
Behärska svenska flytande i tal och skrift
B-körkort

Det är meriterande om du också har:
Erfarenhet av personal- och budgetansvar
Erfarenhet av bad- och idrottsanläggningar eller annan besöksnäring
Kompletterande yrkesutbildning inom fastighetsförvaltning, vattenrening, ledarskap och/eller ingenjörsexamen
Erfarenhet av fastighetssystem
Goda kunskaper i engelska


Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-05-09 men urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad där rekryteringskonsult Joel Ingmarsson, [email protected], gärna svarar på dina frågor om rollen som teamledare drift.

Om företaget
Uppsala arenor och fastigheter ansvarar för verksamheterna på kommunens idrottsanläggningar. Bolaget förvärvar, äger, utvecklar och förvaltar en stor andel av kommunens fastigheter, såsom Studenternas och Fyrishov.

Fyrishov är en arena för bad, idrott och event och ett av landets ledande besöksmål. Arenan omfattar hallar för inomhusidrott, olika specialhallar och en generös badanläggning. Fyrishovs verksamhet omfattar även stadsdelsbadet Gottsundabadet. I februari 2022 beslutades att en ny simidrottsanläggning med 50-metersbassäng ska byggas i Gränby.

Vårt mål är att främja mötesplatser i vår växande kommun och bidra till att stärka bilden av Uppsala som en attraktiv kommun att besöka, leva och verka i. Detta förverkligar vi genom eget och andras byggande och ägande samt genom att vara utvecklings- och innovationsinriktade med fokus på långsiktighet och hållbarhet.

Sökord: teamledare drift teknisk förvaltning fastigheter simhall badhus vattenrening besöksnäring projektledning LOU förvaltningssystem uppsala fyrishov gottsunda ledarskap ledare chef drifttekniker Visa mindre

Driftservicechef till Skolfastigheter

Ansök    Okt 14    Uppsala kommun    Driftchef, fastighet
Uppsala kommun Skolfastigheter AB Skolfastigheter söker nu en ny chef till driftserviceavdelningen. Har du god ledarskapsförmåga och vill arbeta med att förvalta och utveckla vårt fastighetsbestånd? Välkommen med din ansökan! Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effekt... Visa mer
Uppsala kommun Skolfastigheter AB

Skolfastigheter söker nu en ny chef till driftserviceavdelningen. Har du god ledarskapsförmåga och vill arbeta med att förvalta och utveckla vårt fastighetsbestånd? Välkommen med din ansökan!

Välkommen till Skolfastigheter! Vi är ett helägt kommunalt bolag som äger merparten av Uppsala kommuns skolor och förskolor. Genom fastigheterna bidrar vi till barn och ungas utveckling. Vårt uppdrag är att skapa ekonomiskt effektiva pedagogiska miljöer som stödjer verksamheternas behov. Vi vill bli bäst i klassen på trygga och hållbara lärmiljöer!

Uppsala kommun växer och planeras fortsätta växa med nya bostäder och hela stadsdelar. För Skolfastigheter innebär detta att behovet av nya pedagogiska lokaler kommer öka under en överskådlig tid. De närmaste fem åren planerar vi att bygga många nya förskolor/skolor och rusta befintliga. Totalt ingår idag cirka 140 fastigheter över hela kommunen. Bolaget har sedan det startades 2013 haft en stark tillväxt och består idag av drygt 85 medarbetare.

Läs mer om vår verksamhet här: Skolfastigheter Uppsala (https://skolfastigheter.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
I rollen som driftservicechef ansvarar du för avdelningen driftservice som för närvarande består av elektriker, snickare, VVS-montör samt styr-och reglertekniker. Totalt består avdelningen av 7 medarbetare, vilka du har personalansvar för. Avdelningens övergripande uppdrag är att på ett affärsmässigt sätt förvalta och utveckla fastighetsbeståndet så ekonomiskt, kundvänligt, lokalresurs- och kostnadseffektivt som möjligt. Visst arbete sker ute på våra fastigheter som stöd till dina medarbetare i deras dagliga arbete. Du deltar även i arbetet med upphandlingar enligt LOU. Du ingår i ledningsgruppen för affärsområde förvaltning. I ledningsgruppen ingår även driftchefer och chef fastighetsförvaltning. Du rapporterar till fastighetschefen.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gymnasieutbildning. Har du eftergymnasial utbildning ser vi det som meriterande. För att lyckas i rollen ser vi att du har 10 års erfarenhet från entreprenadbranschen och har haft ledaransvar tidigare. Har du dessutom erfarenhet av formellt personalansvar och erfarenhet av att ha arbetat i offentlig förvaltning/verksamhet är det meriterande. Du har goda IT-kunskaper (Office-paketet), goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt B-körkort.

Du har en god ledarskapsförmåga och är flexibel och ser möjligheter i förändringar. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi ser även att du är serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Peter Walhed, fastighetschef 018-727 07 69
Lisa Shine, HR-generalist, 018-727 45 75

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Mer information om vår organisation hittar du på skolfastigheter.uppsala.se (https://skolfastigheter.uppsala.se/)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Driftchef till Uppsala

Ansök    Jun 22    Devotum AB    Driftchef, fastighet
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en erfaren driftchef för ett konsultuppdrag i Uppsala. Uppdraget är på heltid och förväntas börja omgående och pågå 3-6 månader. Om rollen: I rollen som driftchef ansvarar du för den tekniska förvaltningen av bolagets fastigheter och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du kommer ha budget- och resultatansvar för din avdelning, samt ha personalansvar för två drifttekniker. Driften sköts i huvudsak av egen personal o... Visa mer
På uppdrag av en av våra kunder söker vi nu en erfaren driftchef för ett konsultuppdrag i Uppsala. Uppdraget är på heltid och förväntas börja omgående och pågå 3-6 månader.

Om rollen:

I rollen som driftchef ansvarar du för den tekniska förvaltningen av bolagets fastigheter och ingår i bolagets ledningsgrupp. Du kommer ha budget- och resultatansvar för din avdelning, samt ha personalansvar för två drifttekniker. Driften sköts i huvudsak av egen personal och den yttre fastighetsskötseln sköts av en kontrakterad entreprenör.

Arbetsuppgifterna innefattar:

- Budget- och resultatansvar för den tekniska förvaltningen
- Ansvar för att upprätta och genomföra underhållsplaner
- Ansvar för att bevaka och genomföra åtgärder enligt myndighetskrav
- Ansvar för att upphandla och genomföra mindre projekt
- Samarbete med vår projektavdelning i samband med större projekt
- Ansvar för beställning och uppföljning av arbeten och entreprenader
- Ansvar för tekniken i bolagets byggnader
- Övergripande ansvar för felanmälningar
- Ansvar för larmsystem
- Ansvar för brandsäkerhet
- Ansvar för avtal med leverantörer inom drift- och skötsel av fastigheterna
- Arbetsledning av drifttekniker


Om dig:

Vi söker dig som har relevant utbildning samt några års erfarenhet av att arbeta som driftchef av både bostäder och kommersiella fastigheter. För att axla rollen som driftchef hos vår kund har du även tidigare erfarenhet av arbete med budget- och resultatuppföljning. Som person är du ödmjuk, driven och har goda kunskaper inom fastighetsbranschen. Du har självklart en god samarbetsförmåga och kommunikation med både hyresgäster och kollegor.

Ansökan:

Ansökningarna behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Angela Hanna Kassab på 072-7108200 eller Lina Widevall på 070-4993800 Visa mindre

Global fastighetschef

Vilka vi är Olink Proteomics AB är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar. Vår teknik Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 1500 biomarkörer på samma gång, i endast 3 µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbät... Visa mer
Vilka vi är

Olink Proteomics AB är ett snabbväxande Uppsalabaserat globalt företag vars världsledande teknik och produkter bidrar till utvecklingen av precisionsmedicin. Produkterna används inom medicinska områden som hjärt- och kärlsjukdomar, cancer och neurologiska sjukdomar.

Vår teknik Proximity Extension Assay (PEA) kan mäta nära 1500 biomarkörer på samma gång, i endast 3 µL prov. Analyserna möjliggör fördjupad förståelse av sjukdomsprocesser, förbättrad sjukdomsdetektion och bidrar till ökad biologisk kunskap.

Under fem år har vi analyserat mer än en miljon prover och genererat nära 90 miljoner datapunkter för hundratals kunder från både forskningsinstitut och läkemedelsbolag. Olink erbjuder nu dessutom kunder möjligheten att använda teknologin på sina egna labb med hjälp av kit och träning i hur tekniken ska användas.

Vi har i dag kontor och service-labb i Uppsala och Boston. Våra säljare utgår även från ett flertal stater i USA samt Storbritannien, Holland, Tyskland, Singapore, Kina och Japan. Läs mer om oss på www.olink.com.

Rollbeskrivning

Rollen som fastighetschef är ny och du kommer att ha det övergripande ansvaret för våra lokaler i Uppsala, Umeå och Boston och rapportera till vår Chief Operating Officer.

En av dina främsta uppgifter är att ta över rollen som projektledare för färdigställande av och inflyttning i vårt nya huvudkontor i centrala Uppsala 2023. Vidare kommer du att förvalta och utveckla våra lokaler så att de speglar Olink som det innovativa bolag vi är i utvecklingens framkant. Våra lokaler kommer att vara en viktig del av framtida förutsättningar att ge alla våra medarbetare en plats för att göra det vi är världsledande på tillsammans med varandra och våra kunder.

Då vi är ett globalt företag med verksamhet på tre kontinenter kommer din expertis även kunna bidra i andra typer av fastighetsrelaterade frågor på ett mer gräns- och verksamhetsöverskridande plan.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

- Planering och utveckling av våra kontors- och laboratorieytor
- Ansvara för nybyggnationsprojekt i nära samarbete med arkitekter och fastighetsvärden
- Upprätta och uppdatera underhållsplaner samt krav ställa och planera kort- och långsiktiga underhåll i våra lokaler
- Övergripande ansvar för skalskydd och säkerhet i våra lokaler
- Förhandling, nytecknande och uppföljning av hyresavtal
- Som specialist, bistå med stöd och support i fastighets, säkerhets, avtals och brandskyddsfrågor
- Budgetera underhålls- och driftkostnader och följa upp budget, prognos och mål
- Kostnadsberäkna entreprenader, upphandla tjänster från underleverantörer och projektleda underhållsentreprenader och ombyggnationer
- Kontakter med myndigheter vid exempelvis tillståndssökande
- Ansvara för lokal- och fastighetsförsäkringar och tillse att fastigheterna lever upp till relevanta lagar och föreskrifter
- Energieffektivisering samt följa upp och analysera driftsdata och energioptimering
- Avtals- och fakturahantering
- Övergripande ansvar för Office Management och personalansvar för två Office manager


Kvalifikationer

- Civilingenjörsexamen inom relevant område

- Flerårig erfarenhet av fastighetsförvaltning inom industrin, gärna verksamhet med laboratorium
- Erfarenhet av att leda och utveckla verksamhet inom fastighetsområdet både affärsmässigt, operativt och strategiskt
- God förhandlingserfarenhet och vana vid att hantera många kontaktytor inom fastighetsområdet
- Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift


Som person är du duktig på att skapa goda relationer och du trivs med att kommunicera, bygga förtroende och ha många olika kontaktytor. Vidare är du driven, mål och resultatorienterad.

För frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryterande chef Fredrik Netzel: [email protected]

Din ansökan med CV och personligt brev önskar vi snarast, dock senast den 2021.12.23. Urval och intervjuer kommer göras löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Brandskyddsansvarig till Galderma

Ansök    Okt 18    Nestle    Driftchef, fastighet
På Galderma i Uppsala arbetar ca 450 personer. Fastighetsavdelningen består av 9 medarbetare samt ett stort antal externa samarbetspartners. Avdelningens uppgift är att förvalta och utveckla Galdermas fastighetsbestånd på idag 13 st byggnader placerade på ca 60 000 m² markyta. I detta ansvar ingår, förutom sedvanlig yttre och inre fastighetsskötsel, att  förvalta brand- och sprinklersystem, värmesystem, vatten, ventilation, elkraft, ritningshantering samt... Visa mer
På Galderma i Uppsala arbetar ca 450 personer. Fastighetsavdelningen består av 9 medarbetare samt ett stort antal externa samarbetspartners.

Avdelningens uppgift är att förvalta och utveckla Galdermas fastighetsbestånd på idag 13 st byggnader placerade på ca 60 000 m² markyta. I detta ansvar ingår, förutom sedvanlig yttre och inre fastighetsskötsel, att  förvalta brand- och sprinklersystem, värmesystem, vatten, ventilation, elkraft, ritningshantering samt ett flertal IT- och automationssystem.

Till fastighetsavdelningen söker vi nu en person som ska ha rollen: Brandskyddsansvarig.

Vi erbjuder ett varierande arbete med högt tempo och interaktion med stora delar av organisationen. Tjänsten är en  tillsvidareanställning med tillträde efter överenskommelse.

Ditt uppdrag
Som Brandskyddsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:
* Ansvar för att leda och utveckla det systematiska brandskyddsarbetet på Galderma Uppsala.
* Leda aktiviteter inom brandskyddsprojekt samt medverka i större nyinstallationsprojekt.
* Agera som Galderma Uppsala: s interna brandskyddsexpert.
* Samordning av brandskyddsutbildningar för all personal.
* Leda, eller medverka i olika förekommande förbättringsaktiviteter inom Fastighet, inte bara inom brandskyddsområdet.
* Vara en generell resurs inom Fastighet när vi måste kraftsamla inom något område.

Är du den vi söker?
Vi söker dig med en lämplig teknisk utbildning på minst gymnasienivå, yrkeshögskola eller annan dokumenterad relevant erfarenhet. Meriterande är tidigare erfarenhet av brandskyddsarbete, erfarenhet av industriell fastighetsförvaltning, samt att ha arbetat systematiskt med ständiga förbättringar.

Vi tror även att:

* Du har ett starkt driv att nå uppsatta mål och tidsplaner. 
* Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
* Du har kunskaper i Office-paketet och är i övrigt införstådd med att arbetet bedrivs delvis i en datorstödd miljö.
* Du värnar om en säker och trygg arbetsplats.

Som person ser vi att du är teknikintresserad, social och tycker om att arbeta med människor inom olika arbetsområden. Du är kvalitetsmedveten, initiativtagande, noggrann och strukturerad men ändå flexibel och gillar när det händer saker.

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
I Uppsala ligger Galdermas globala center för affärsområdet Aesthetics (estetik) med verksamhet inom produktutveckling, tillverkning och marknadsföring. Här arbetar cirka 450 personer med världsledande produkter som Restylane, Azzalure och Sculptra.

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en spännande, internationell miljö där både personlig och professionell utveckling uppmuntras. Hos oss blir du en viktig del av ett globalt och växande företag. Du hittar oss i moderna lokaler utmed vackra Fyrisån, endast 10 minuters cykelväg från Uppsala Centralstation.

Frågor och ansökan
Vi välkomnar din ansökan (CV och brev) via https://www.galderma.com/job-search redan i dag, dock senast den 2019-11-03. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Mats Lindberg, Fastighetschef,
Tel 076 8981266.

Om Galderma

Galderma, världens största oberoende globala dermatologiska företag, grundades 1981 och finns i 100 länder med en omfattande produktportfölj för behandling av olika hudåkommor. Företaget samarbetar med vårdpersonal världen över för att tillgodose människors dermatologiska behov under livets olika faser. Galderma är ledande inom forskning och utveckling av vetenskapligt definierade och medicinskt dokumenterade lösningar för huden och dess åkommor. Mer information finns på www.galderma.com/se. Visa mindre

Driftchef

Ansök    Aug 22    uppsala    Driftchef, fastighet
Driftchef i UppsalaInterim På uppdrag av en kund söker Devotum en Driftchef med placering i Uppsala.UppdragsbeskrivningI rollen som driftchef ansvara man för den tekniska förvaltningen av bolagets fastigheter och man ingår i bolagets ledningsgrupp. Man har budget och resultatansvar för sin avdelning och man har personalansvar för flertal drifttekniker. Driften sköts i huvudsak med egen personal och den yttre fastighetsskötseln sköts av en kontrakterad entr... Visa mer
Driftchef i UppsalaInterim På uppdrag av en kund söker Devotum en Driftchef med placering i Uppsala.UppdragsbeskrivningI rollen som driftchef ansvara man för den tekniska förvaltningen av bolagets fastigheter och man ingår i bolagets ledningsgrupp. Man har budget och resultatansvar för sin avdelning och man har personalansvar för flertal drifttekniker. Driften sköts i huvudsak med egen personal och den yttre fastighetsskötseln sköts av en kontrakterad entreprenör.Arbetsuppgifterna innefattar:·      Budget- och resultatansvar för den tekniska förvaltningen·      Arbetsledning av drifttekniker·      Samarbete med vår projektavdelning i samband med större projekt·      Ansvar för brandsäkerhet·      Ansvar för att upprätta och genomföra underhållsplaner·      Ansvar för tekniken i bolagets byggnader·      Ansvar för att bevaka och genomföra åtgärder enligt myndighetskrav·      Ansvar för att upphandla och genomföra mindre projekt·      Ansvar för beställning och uppföljning av arbeten och entreprenader·      Övergripande ansvar för felanmälningar·      Ansvar för larmsystem·      Ansvar för avtal med leverantörer inom drift- och skötsel av fastigheterna Personliga egenskaper ·      Servicekänsla·      Kreativ·      förtroendeingivande·      Engagemang·      Noggrannhet·      flexibel·      lyhördPlaceringsort: UppsalaTillgänglighet: snarastTid: 80-100 %Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Corazon Wiksell 0705-869311eller på [email protected] Devotum är ett företag som bistår företag och organisationer i fastighetsbranschen med professionell kompetens. Vi bidrar med såväl personaluthyrning och rekrytering som konsultförmedling. Visa mindre

Produktionsledare Fastighetsservice

Ansök    Jan 2    Sweax    Driftchef, fastighet
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat en... Visa mer
Själva grundtanken med Sweax är att göra livet lättare för bostadsrättsföreningar, affärscentrum, privata och offentliga fastighetsägare. Med ett brett tjänsteutbud och med ett modernt och effektivt arbetssätt sätter vi kunden i fokus. Tillsammans med kunden skapar Sweax de rätta förutsättningarna för en god livsmiljö i både privata och offentliga rum. Företaget sätter miljö och kvalitet högt och har därför varit ytterst noga med att bli ISO-certifierat enligt internationell standard.

Din arbetsdag
Som produktionsledare ansvarar du tillsammans med ditt team för ett brett tjänsteutbud av fastighetsnära servicetjänster, allt från snöröjning och trädgårdsarbete till fastighetsteknik, reparationer och lokalvård. Dina medarbetare är självgående men gillar att ha en ledare som planerar, prioriterar, bidrar till utveckling och allmänt är en samtalspartner i stort som i smått.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- Som produktionsledare är du företagets representant i såväl dagliga frågor som övergripande strategiska. Du ansvarar för att gruppen utvecklas och genomför aktivitetsplanering tillsammans med dina medarbetare.
- Du har ett resultat och budgetansvar för ditt verksamhetsområde.
- Du arbetar nära våra kunder och för löpande en dialog som rör frågor inom ramen för fastighetsservice, både i möten och genom andra kommunikationsvägar.
- Du skapar goda förutsättningar för arbetsgruppen att agera proaktivt och löpande lämna förslag till förbättringar ute hos våra kunder.
- Du ansvarar för att tillgodose och utveckla samarbetet med företagets leverantörer och samarbetspartners inom ramen för fastighetsservice.
- Du är övergripande maskinansvarig för gruppens bilar och maskiner och arbetar löpande med att utveckla maskinparken för att underlätta och effektivisera vårt arbetssätt.
- Du ansvarar för ledning och samordning vid större tilläggsprojekt utanför avtal.


Kvalifikationer
- Fastighetsrelaterad utbildning / erfarenhet
- Ett medvetet och genomtänkt ledarskap
- Goda kunskaper inom Officepaketet
- Relevant maskinerfarenhet
- Arbetsmiljöutbldning Bas U / P


Övriga meriter
- Intresse av att effektivisera genom digital utveckling
- Trädgårdsutbildning
- Fastighetsteknisk utbildning


Personliga egenskaper
Du är en prestigelös problemlösare som motiveras av att leda och utveckla medarbetare för att leverera en god service till våra kunder. Känner dig bekväm i att variationen mellan arbetsuppgifter är stor och spänner från operativa uppgifter till betydligt mer strategiska och avancerade. Har en förmåga att planera, prioritera både egna och gemensamma arbetsuppgifter och tar ansvar för helheten. Socialt kompetent, hög samarbetsförmåga och en representativ medarbetare för SWEAX.

Att arbeta på Sweax
Ett litet familjärt företag som drivs av höga ambitioner för att vara en bra leverantör till sina kunder. En glad, positiv och hjälpsam atmosfär där alla medarbetare känner sin betydelse för verksamheten.

Självklart så omfattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi ordnar regelbundet gemensamma aktiviteter och bidrar till en god hälsa genom friskvårdsbidrag.

Mer information och din ansökan
Har du frågor om tjänsten eller arbetsplatsen är du välkommen att kontakta Robin Nordström, epost [email protected] telefon 018-651282

Välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdag är den 15 januari men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kommer att ske löpande.Tryck på loggan för att läsa mer om Sweax.

https://www.sweax.se/) Visa mindre

Driftchef till Uppsala

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Driftchef till ISS Facility Services 

ISS är på en förändringsresa mot vår vision att bli världens främsta serviceorganisation. Det är en ambitiös målsättning, satt av en målmedveten organisation. På ISS sätter vi service i första rummet och strävar ständigt efter att bli ännu bättre. Vi levererar ”service with a human touch” till kunden så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet.

 

Till vår verksamhet i Uppsala söker ISS Specialised Soft Services en serviceinriktad, driven och engagerad driftchef som vill utveckla människor och affärer.

 

Dina ansvarsområden: ISS erbjuder dig en plats i en organisation med tydliga värderingar, hög kvalitetsmedvetenhet och en stark vilja att lyckas med att utveckla medarbetare och chefer.

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du förväntas kontinuerligt bevaka branschen och arbeta aktivt för att öka den organiska tillväxten genom merförsäljning och tjänsteutveckling. Driftchefen ansvarar vidare för kundrelationer och att arbetet bedrivs i enlighet med gällande avtal. I samarbete med kund strävar du efter ständiga förbättringar och utveckling av ISS leverans.

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

 

Din profil: Vi söker dig som är en driven och kommunikativ ledare med förmåga att motivera din omgivning att nå resultat och uppsatta mål. För att lyckas i rollen förväntas du brinna för affärsutveckling och ha viljan och förmågan att skapa nya affärer. Du har även en förmåga att utveckla och effektivisera den befintliga verksamheten och värdesätter hög kvalitet och kundnöjdhet. Du har en passion för att ge service till kunder!

Som driftchef på ISS förväntas du ha en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Därför är erfarenhet av ledarskap meriterande Då arbetet innebär många personliga kontakter både inom och utanför organisationen krävs en god samarbetsförmåga samt ett intresse för människor. Du har vidare en god förmåga att skapa förtroende och utveckla långsiktiga relationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har gymnasieutbildning och har erfarenhet av ledarskap, ekonomi, personal och kundrelationer. Du har troligtvis erfarenhet från liknande personalintensiv bransch. Du kommunicerar väl på svenska och har goda IT-kunskaper. Körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt: Tjänsten är tillsvidare, inleds med provanställning, med tillträde enligt överenskommelse.

Önskar du veta mer om tjänsten, kontakta regionchef Anders Olsson, 0734-36 70 60. Visa mindre

Teknisk samordnare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kr... Visa mer
Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 44.000 studenter, 7.100 anställda och en omsättning på 7 miljarder kronor.
Härmed utlyses en tjänst som teknisk samordnare till Geocentrum vid Intendenturen Lagerträdet.

Intendenturorganisationen är en samarbetsorganisation med uppgift att för institutioner (motsvarande) inom respektive intendenturområde ansvara för kostnadseffektiv samordning av gemensamma stödfunktioner för kärnverksamheten inom utbildning och forskning. Intendenturområdet Lagerträdet omfattar verksamheterna vid Evolutionsbiologiskt Centrum (EBC) med ca 450 anställda och Geocentrum med ca 300 anställda.

Arbetsuppgifter: Ansvara för att den dagliga driften på Geocentrum fungerar i enlighet med intendenturens uppdrag samt att arbetsleda personalen för den tekniska servicen (idag fyra medarbetare).

I intendenturens uppdrag ingår bland annat att ansvara för den tekniska servicen till verksamheterna, såsom exempelvis skötsel av gemensamma lokaler och teknisk utrustning, små och medelstora lokalförändringar, planering och utförande av flyttar, samordning av transporter, underhåll av möbler, systematiskt brandskyddsarbete (SBA), post- och godshantering samt avfallshantering/källsortering.

I arbetet ingår även att skapa lösningar och goda rutiner som underlättar och skapar tydlighet samt säkerställer att regelverken följs.

Kvalifikationskrav: För arbetsuppgifterna krävs relevant utbildning på lägst gymnasienivå, gärna med teknisk inriktning eller erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Du ska ha erfarenhet av arbetsuppgifter som av arbet­­sgivaren bedöms vara relevanta för tjänsten. Du behöver ha god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du ska ha B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och kompetenser i denna rekrytering. Vi söker dig som är en serviceinriktad, initiativtagande och självgående person med ett stort mått av personlig mognad. Du är tydlig och har en väl utvecklad förmåga att samarbeta och att kommunicera. Du är stabil, kvalitetsmedveten, strukturerad och relationsskapande. Vidare vill vi även att du är en bra ledare med gott omdöme.

Meriterande: Erfarenhet av arbete med modern AV-teknik, budget samt administrativt arbete.

Instruktioner för ansökan: Ansökan ska innehålla 1) ett brev som beskriver dig själv, din bakgrund/dina erfarenheter samt varför du vill ha tjänsten, 2) en kort beskrivning av din utbildning, 3) ditt CV, 4) och om du vill, löneanspråk.

Uppsala universitet värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Anställningen: Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Individuell lönesättning tillämpas. Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde: Snarast efter överenskommelse.

Upplysningar om anställningen lämnas av: Intendent Stefan Gunnarsson, [email protected], 018-471 26 38.

Välkommen med din ansökan senast 2019-04-26, UFV-PA 2019/981.

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp. Ansökan tas emot i Uppsala universitets rekryteringssystem. Visa mindre

Driftchef Uppsala

Fastighetsavdelningen SLU äger och förvaltar mer än 6000 ha mark och drygt 400 byggnader. Vi arbetar aktivt med att skapa attraktiva forsknings och lärandemiljöer för universitetets studenter och anställda. Fastighetsdrift är en enhet som ingår i Fastighetsavdelningen som är direkt underställd Universitetsdirektören. SLUs fastigheter är belägna på ett drygt 30 tal platser. Den ekonomiska tyngdpunkten i innehavet finns kring Umeå, Uppsala, Skara och Alnarp.... Visa mer
Fastighetsavdelningen
SLU äger och förvaltar mer än 6000 ha mark och drygt 400 byggnader. Vi arbetar aktivt med att skapa attraktiva forsknings och lärandemiljöer för universitetets studenter och anställda. Fastighetsdrift är en enhet som ingår i Fastighetsavdelningen som är direkt underställd Universitetsdirektören. SLUs fastigheter är belägna på ett drygt 30 tal platser. Den ekonomiska tyngdpunkten i innehavet finns kring Umeå, Uppsala, Skara och Alnarp. Vi söker nu en driftchef som skall ansvara för vår Driftenhet i Uppsala.

Vår verksamhet är mycket varierande. Fastighetsbeståndet är bokstavligen från slott till koja. Vår största hyresgäst är Lövsta forskningscenter med nöt, gris och fågelstall. Även de tekniska anläggningarna varierar, vi har eget vattenverk, avloppsreningsverk, flispannor för uppvärmning och en biogasanläggning som förser oss med el och värme.

Som ansvarig för vår fastighetsdrift erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ha personalansvar för 5 medarbetare. Stationering är vid vårt forskningscentrum i Lövsta.

Arbetsuppgifter:
Som ansvarig för vår fastighetsdrift erbjuder vi ett stimulerande och omväxlande arbete. Du kommer att ha personalansvar för 5 medarbetare. Stationering är vid vårt forskningscentrum i Lövsta.

Du kommer att:


• Ha personalansvar för driftgruppen.
• Ha budgetansvar.
• Ha driftansvar för avloppsreningsverk, vattenverk och pannor.
• Ha uppföljning av rapporter till tillsynsmyndigheter.
• Medverka vid planering av mindre ombyggnationer.
• Biträda förvaltare vid planering av fastighetsunderhåll.
• Utveckla befintliga och nya kundrelationer.

Kvalifikationer:
Du har flerårig arbetslivserfarenhet av drift-/underhållsverksamhet. Du har arbetat med stödsystem för styrning, planering och uppföljning av tillsyn, skötsel, förebyggande och planerat underhåll. Du har en bakgrund inom fastighetsförvaltning, teknisk förvaltning eller industrin. Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift. Körkort klass B är ett krav. Du erbjuds ett arbete med sort eget ansvar där det ges ett stort utrymme för egna initiativ och kreativitet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Placering:
Uppsala

Anställningsform:
Tillsvidareanställning.

Omfattning:
100%

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan via ansökningsknappen nedan senast den 2019-04-30.

Fackliga kontaktpersoner:
https://internt.slu.se/min-anstallning/facket/kontaktpersoner/Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) utvecklar kunskapen om de biologiska naturresurserna, och hur vi kan förvalta och nyttja dem på ett hållbart sätt. Detta sker genom utbildning, forskning och miljöanalys, i nära samverkan med näring och samhälle. SLU är ett internationellt och forskningsintensivt universitet, men erbjuder också unika utbildningar som agronom, veterinär, jägmästare, miljöekonom och landskapsarkitekt.

SLU har drygt 3000 medarbetare, 5000 studenter och forskarstuderande och en omsättning på över tre miljarder kronor. Universitetet satsar på attraktiva miljöer på sina campusområden i Alnarp, Umeå och Uppsala.

www.slu.se

SLU eftersträvar mångfald och jämn könsfördelning. Visa mindre

Driftchef Region Mellan (Uppsala)

ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarb... Visa mer
ISS Facility Services vision är att bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra 'The Power of the Human Touch' i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?

Till ett av Nordens största FM-kontrakt söker vi nu en Driftchef till vårt team i Uppsala för ISS Affärsområde Vattenfall! Vi söker dig som är serviceinriktad, driven och engagerad. Tjänsten kommer vara primärt förlagd till Vattenfalls lokaler i Uppsala men med behov för regelbundna besök främst till kontor i närområdet men också till andra kontor i regionen.

 

Om tjänsten

Som driftchef har du ekonomiskt ansvar samt kund- och personalansvar för ditt driftområde. Du ansvarar även för koordination, planering och uppföljning av drift inom ditt område i regionen. Det betyder att du kommer vara spindeln i nätet i kommunikation och uppföljning med de olika kundorganisationerna och de interna driftorganisationerna samt ISS kundtjänst.

 

För oss på ISS är ledarskap viktigt. Genom ditt goda ledarskap förväntas du skapa förutsättningar för dina medarbetare att kunna utvecklas och prestera. Som driftchef ansvarar du självklart för att verksamheten leds mot uppsatta mål i nära samarbete med kunder, medarbetare och närmaste chef. Du ansvarar även för att verksamheten är optimalt dimensionerad och bemannad.

 

Vi ser att du bland annat kommer att:

• Hålla ihop tjänsteleveransen från ISS och andra underleverantörer och se till att alla delar håller avtalad kvalité


• Vara en aktiv del i husmöten, driva arbetsmiljöfrågor, mindre projekt, vara ambassadör för och ge stöd gällande det partnerskap vi har med kunden


• Följa upp leveranskvalitet och föreslå förändringar för att anpassa leveransen till aktuella behov


• Hantera den ekonomiska uppföljningen för ditt område
•  


Att arbetet bedrivs i överensstämmelse med lagar och avtal samt ISS policys och värderingar är en självklarhet för dig i rollen som driftchef.

 

Din profil

Som person känner du troligtvis igen dig på följande personliga kompetenser: 

 

Du har ett genuint intresse för service och har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem. Det är meriterande om du har en utvecklad ledarförmåga som kännetecknas av kommunikation, stabilitet, resultatorientering och medarbetarutveckling. Då du kommer jobba med olika system och ärendeuppföljning är det viktigt att du är administrativt lagd och är van att jobba med god struktur och noggrannhet. Att kontinuerligt arbeta med återkoppling, god service och dokumentation i alla riktningar är för dig en självklarhet. Du är bra på att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande och trovärdigt intryck. Det är lika viktigt att du knyter an bra till kund och interna stakeholders i person som det är en nyckel för att du skall lyckas att du inte skräms av att bygga relationer och skapa värdefull service på avstånd med telefon och email som dina verktyg.

 

Krav för tjänsten

• Ha minst gymnasiekompetens - vi ser även gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter eller är nyexaminerad med en kandidatexamen från högskoleutbildning inom relevant område
• Budgeteringsvana
• Erfarenhet av personalansvar
• Erfarenhet från att jobba med service i toppklass
• Tala och skriva obehindrat på svenska samt god nivå på engelska
• Vara bekväm med att arbeta med Office-paketet
• Du måste ha körkort för att kunna ta dig till vissa av kundens kontor
• Det är meriterande om du har branscherfarenhet från Facility Management eller inom Hospitality


 

Vi erbjuder

Hos oss på ISS har vi, och framförallt kanske vi som jobbar på kontraktet med Vattenfall, aldrig tråkigt. Du kommer att jobba på ett bolag där vi känner passion för service och där vi stimuleras av förändringar och nya utmaningar. Du kommer få en spännande och meningsfull position i Sveriges största tjänsteföretag där det finns stora möjligheter till utveckling lokalt, nationellt och internationellt. Tillsammans har vi en möjlighet att forma Facility Management-branschen och skapa service i världsklass!

För frågor gällande din ansökan kontakta rekryterande chef Sofia Thörnkvist på mail [email protected] eller ring 0734360045.

Vi rekryterar löpande så välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Commissioning Lead

Role Summary: GE Healthcare i Uppsala söker nu en Commissioning Lead (Ledande Driftsättare) för teknisk utrustning och installationer inom kemisk produktion, samt tillhörande stödsystem. Vi söker ingenjörer med relevant teknisk inriktning inom processteknik, och även erfarenhet från projektarbete. Vid eventuella frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Sten Hermodsson +46 705155642. Essential Responsibilities: Som Ledande Driftsättare är du främst ans... Visa mer
Role Summary:
GE Healthcare i Uppsala söker nu en Commissioning Lead (Ledande Driftsättare) för teknisk utrustning och installationer inom kemisk produktion, samt tillhörande stödsystem. Vi söker ingenjörer med relevant teknisk inriktning inom processteknik, och även erfarenhet från projektarbete.

Vid eventuella frågor, vänligen kontakta rekryterande chef Sten Hermodsson +46 705155642.

Essential Responsibilities:
Som Ledande Driftsättare är du främst ansvarig för projektens slutskede när installationer ska kontrolleras och driftsättas. I rollen blir du ett övergripande stöd till projektledarna och bidrar till ett enhetligt arbetssätt för kontroll och driftsättning, men är även aktivt delaktig i ett flertal projekt. Du har har mycket kontakt med interna intressenter, samt externa konstruktörer och leverantörer. I rollen rapporterar du till huvudprojektledare eller chefen för projektavdelningen.Projektavdelningen ansvarar för investeringsprojekt inom GEHC:s site i Uppsala. Projekten innefattar både process/produktionsutrustning och fastighetsinstallationer, vilket kräver kompetens inom olika tekniska områden.
Leder kontroll och driftsättning för tekniska installationer avseende processutrustning och tillhörande installationer inom kemiproduktion vid GEHC:s site i Uppsala, samt tillhörande tekniska stödsystem
Övergripande stöd för planering av driftsättning i projekt, och överlämning till verksamhetsansvariga
Utvecklar vid behov nya rutiner för säkerställade av en säker och samordnad drifttagning av anläggningar, samt kommunicerar dessa rutiner till projektavdelningen och intressenter

Qualifications/Requirements:
Högskoleingenjör inom relevant område, eller likvärdig erfarenhet av ingenjörsarbete
Erfarenhet av projekt- eller uppdragsledning
Flytande i svenska, Engelska i tal och skrift
Vana att arbeta i administrativa databaserade system
Datorvana och kunnig i Windowsbaserade program som t ex Word och Excel

Desired Characteristics:
Erfarenhet av industriprojekt, och med fördel kemisk industri eller liknande
Arbetat med både processdesign och installationsledning, samt utförandekontroll och drifttagning
Kunskap och erfarenhet från projektledning
Samarbetsförmåga
Resultat - och måldriven Visa mindre