Lediga jobb Würth Svenska AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Würth Svenska AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Fältsäljare – Bygg - Uppsala

Ansök    Apr 26    Würth Svenska AB    Account manager
Vad är det vi söker? Vi söker dig som har erfarenhet från Byggbranschen men som vill jobba med försäljning. Alternativt har du goda dokumenterade erfarenheter från försäljning och har målsättningen att bli vår nya toppsäljare inom förbrukningsmaterial till byggbranschen! Om Würth Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial... Visa mer
Vad är det vi söker?
Vi söker dig som har erfarenhet från Byggbranschen men som vill jobba med försäljning.
Alternativt har du goda dokumenterade erfarenheter från försäljning och har målsättningen att bli vår nya toppsäljare inom förbrukningsmaterial till byggbranschen!

Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som sparar tid och skapar ordning och reda. 

Vårt huvudkontor och lager finns i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet, innesäljare, e-handel i framkant och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom fordon, industri, bygg och hantverk. Koncernen finns i 84 länder och har drygt 80 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.

Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Som kollega till oss får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunden i fokus.

Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen. Du är bekväm på byggarbetsplatserna och kan navigera i den typen av miljö.

Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna för att utveckla vår kundrelation är central.

Arbetet som fältsäljare på vår byggdivision ställer även extra höga krav på att du har ett stort fokus på nykundsbearbetning, då du till stor andel kommer att arbeta med byggprojekt som har en viss produktionstid för att sedan avslutas.


• Du driver försäljning och når uppsatta mål
• Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial inom bygget olika faser.
• Du jobbar proaktivt och är lyhörd för att fånga nya affärsmöjligheter
• Du är trygg med att genomföra företagspresentation, förhandla och planera med byggprojektets ledningspersonal.
• Du genomför praktiska produktdemonstrationer

Som Fältsäljare utgår du från ditt hem och genomför kundbesök utifrån den planering som inom det geografiska området är lämpligt och som möter kundernas önskemål. Arbetet ställer höga krav på kundvård vilket kräver hög grad av initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Som fältsäljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.

 

Vi vill att du

• Har erfarenhet av byggbranschen och/eller har mycket goda tidigare resultat av försäljning till företagskunder.
• Älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer.
• Är relationsskapande och vass på att skapa nya och många affärsmässiga kontakter. Vi ser gärna att du har ett bra kontaktnät.
• Arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga. Du förstår värdet av att planera ditt arbete för att uppnå bearbetning, möten och uppföljning.
• Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer. Du är målmedveten, resultatorienterad och har bra affärsmässigt sinne där du även förstår vikten av att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknad och avkastning.
• Har en hög grad av social förmåga
• Du är affärsmässig och professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
• Är självgående men ser också vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
• Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att slås.
• Har en god digital mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift

 

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Ort: Uppsala

Övrigt: Krav på giltigt B körkort. I tjänsten ingår tjänstebil, dator och mobiltelefon.

Vi tillämpar löpande urval och önskar din ansökan senast 23 maj 2021. Kontaktperson för tjänsten är Tf Regionchef Stefan Sandin 070-374 3256. Visa mindre

Fältsäljare Industri - Sundsvall/Norra Stockholm

Ansök    Sep 18    Würth Svenska AB    Affärsresesäljare
Vad är det vi söker? Vi söker Dig som vill bli vår nästa framgångsrika fältsäljare. Huvudmålgruppen för denna tjänst är tillverkande industrier, mekaniska verkstäder och underhållsverkstäder. Om Würth Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda. Nationellt ligger huvudkontor och... Visa mer
Vad är det vi söker?
Vi söker Dig som vill bli vår nästa framgångsrika fältsäljare. Huvudmålgruppen för denna tjänst är tillverkande industrier, mekaniska verkstäder och underhållsverkstäder.


Om Würth
Würth är en kombination av ett logistikföretag, ett serviceföretag och ett säljbolag. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att effektivisera sin hantering av förbrukningsmaterial genom lösningar som skapar ordning och reda.
Nationellt ligger huvudkontor och lager i Örebro, där finns också de administrativa och lagerrelaterade tjänsterna. Vi har Sveriges största säljkår, butiker över hela landet och en kompetent kundsupport. Würth är världens ledande leverantör av förbrukningsmaterial till företag inom industri-, bygg-hantverks- och fordonsbranschen. Företaget finns i 85 länder och har drygt 78 000 anställda. Vår värdegrund som bygger på inspiration, mod och passion visar vad vi står för och vad vi vill åstadkomma.


Vad innebär det att jobba som Fältsäljare på Würth?
Blir du medarbetare på Würth får du möjlighet att bli en framgångsrik medarbetare i en global koncern som verkligen vill att du ska lyckas. Oavsett vilken roll du har på Würth så är kunderna alltid vårt huvudfokus.


Som Fältsäljare ansvarar du för ett eget distrikt inom regionen och jobbar med att långsiktigt utveckla och expandera distriktet för att uppnå tillväxt. Du utgår från ditt hem och genomför dina planerade kundbesök under dagen. Arbetet ställer höga krav på kundvård och det är därför viktigt att du har hög initiativförmåga, är van att ta ansvar för dina uppgifter och driva processer framåt. Genom samspelet mellan våra olika säljkanaler tar vi marknadsandelar där du har en avgörande roll. Din förmåga att samarbeta och se möjligheterna i samspelet för att utveckla servicen till våra kunder, kommer att vara central.
· Du bearbetar befintliga kunder och jobbar aktivt med nykundsbearbetning
· Du driver försäljning och når budget
· Du ser över kundernas behov och hittar lösningar för att effektivisera kundernas hantering av förbrukningsmaterial.
· Du genomför praktiska produktdemonstrationer


Vi vill att du
· Har relevant erfarenhet med koppling till tillverkande företag
· Har ett genuint intresse för att driva försäljning och att genomföra affärer
· Är driven, ansvarsfull med ett stort affärsintresse.
· Ser vikten av att vara en del i ett lag för att uppnå bästa resultat
· Du älskar att bearbeta och utveckla kunder samt bygga långsiktiga relationer
· Är resultatinriktad och tänker att mål är till för att nås
· Du är professionell i din framtoning och står för företagets värderingar
· Har en mycket god digitala mognad och du uttrycker dig väl i tal och skrift
· Du arbetar strukturerat och har en analytisk förmåga
· Förstår värdet av god service och är duktig på att etablera nya relationer


Vi är nyfikna på
Vi är nyfikna på hur nästa generations medarbetare kan bidra till att påverka vårt företag. Vi tror att det är oerhört viktigt för att kunna möta våra kunders krav i framtiden.


Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett jobb i ett företag med starkt varumärke och en organisation med mycket energi och glädje. Vi erbjuder dig möjligheten till personlig utveckling och ett deltagande i ett aktivt förbättringsarbete. Du kommer att befinna dig nära till beslut och med stora möjligheter att påverka. Vi erbjuder ett stort utrymme för personligt driv och engagemang. Som säljare erbjuder vi dig Sälj- och Produktutbildningar kontinuerligt.


Tjänstgöringsgrad: Heltid
Placeringsort: Uppsala / Norra Stockholm
Övrigt: Tjänstebil, dator och mobiltelefon ingår. Vi har krav på B-körkort.


Välkommen med din ansökan till oss senast 9 oktober 2020. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen
Kontaktperson för tjänsten är Regionchef Richard Taengh, 0703 74 32 01. Visa mindre