Lediga jobb som Affärskonsult, IT i Uppsala

Se lediga jobb som Affärskonsult, IT i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Konsult inom Rymd & AI

Ansök    Okt 10    AFRY AB    Affärskonsult, IT
Företagsbeskrivning AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer. Jobbeskrivning Vår sektion har verksamhet inom Rymd & AI, Robust Kommunikation & ICT samt Datacenter. Inom Rymd & AI jobbar vi åt kunder fram... Visa mer
Företagsbeskrivning
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.
Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.


Jobbeskrivning
Vår sektion har verksamhet inom Rymd & AI, Robust Kommunikation & ICT samt Datacenter.
Inom Rymd & AI jobbar vi åt kunder framförallt på New Space – arenan. Det handlar om utveckling av småsatelliter (small satellites), satellitnät, AI-stödd sensordataanalys (med bild- och signalbehandling), mobil satellitkommunikation och marksystem samt datadrivna tjänster/applikationer, molnlösningar och anpassade användarfunktioner. Allting utifrån ett livscykelperspektiv och där vi hjälper till med lösningar både på system- och designnivå.
Det finns även synergier med och möjliga korsbefruktningar kopplat till våra andra verksamheter inom Robust Kommunikation & ICT och Datacenter.
Vi brinner för att skapa framtidens hållbara och säkra samhällen!
Nu söker vi fler ERFARNA KONSULTER INOM RYMD & AI.
Konsulttjänsterna omfattar strategisk rådgivning, marknadsanalyser, förstudier, kravspecificering, upphandlingsstöd, projektledning, systemingenjörsarbete, design & utvecklingsarbete (inbyggda system, både hård- och mjukvara), implementering, systemintegration och test & verifiering & validering samt teknisk dokumentation. Uppdragen genomförs vanligtvis i kundens lokaler eller på vårt kontor i Uppsala, alternativt på distans hemifrån i den utsträckning som krävs och är möjlig.
Som konsult hos oss arbetar du självständigt eller i team i varierande och utvecklande miljöer. Våra kunder finns hos myndigheter, försvarsverksamhet, och organisationer samt kommersiella företag och start-up-bolag. Genom våra samarbeten med universitet och högskolor samt deltagande i forskningsprogram får vi möjlighet att utforska de senaste teknologierna för mänsklighetens bästa.
Tillsammans med oss vill du bidra till ett hållbarare och säkrare samhälle och göra skillnad i våra kunders verksamhet. Hos oss får du skapa din egen utvecklingsresa och bidra till utveckling för AFRY. Precis som vi vill ha roligt på jobbet vill vi att du ska trivas och ha kul hos oss.
Vi är ett härligt gäng i Uppsala och vi vill gärna bli fler!


Kravspecifikation
Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och människor! Vi ser gärna att du har en akademisk grundutbildning (minst högskoleingenjör eller civilingenjör) och minst 4-10 års erfarenhet inom något/några av de ovan nämnda områdena.
Har du tidigare jobbat som konsult är det meriterande, men inte ett krav.
För att lyckas i konsultrollen på AFRY är dina personliga egenskaper viktiga. Du är driven och kommunikativ, med erfarenhet av utveckling av komplexa system eller tjänster.
Dagspendling till våra kunder kan ingå som en naturlig del av tjänsten. Även längre tjänsteresor kan förekomma.
Denna anställning kan för vissa kunduppdrag innebära placering i säkerhetsklass. Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras inför säkerhetsklassat uppdrag.


Ytterligare information
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle.AFRY verkar för ökad mångfald, jämställdhet och att du får vara dig själv på jobbet,

Kontaktuppgifter vid frågor:
Johan Tenstam, Sektionschef
[email protected]
Ellinor Danielsson, Rekryteringspartner
[email protected]
Sista ansökningsdag är 18 oktober 2023. Urval och intervjuer görs löpande.
At AFRY, we engineer change in everything we do. Change happens when brave ideas come together. When we collaborate, innovate technology, and embrace challenging points of view. That’s how we're making future. We are actively looking for qualified candidates to join our inclusive and diverse teams across the globe. Join us in accelerating the transition towards a sustainable future. Visa mindre

Senior Business Data Analyst

Ansök    Jul 9    Vattenfall AB    Affärskonsult, IT
Företagsbeskrivning Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 21?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på öv... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 21?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.
I Sverige levererar Vattenfall Värme fjärrvärme, fjärrkyla och ånga till industrier, fastighetsägare och bostadskunder i femton kommuner. Vi levererar hållbar uppvärmning till cirka 200 000 svenska hushåll samt värme, kyla och ånga till industrikunder. Vi arbetar aktivt enligt en tydlig plan för att minska fossila utsläpp i våra städer, vår egen värmeproduktion och från våra leverantörer, med målet att nå nettonollutsläpp år 2040. Att vår huvudprodukt fjärrvärme spelar en så viktig roll i energiomställningen och det nya cirkulära samhället är vi extra stolta över.


Jobbeskrivning
Har du en passion för data och hållbarhet? Vill du ha en viktig roll i energiomställningen? Vi letar nu efter en Senior Business Data Analyst till vårt dynamiska team inom Vattenfall Värme Sverige!
Som Senior Business Data Analyst kommer du att ha en viktig roll i att analysera komplex data för att förbättra vår verksamhet, strategiska beslutsfattande och värdet av vår tekniska data. Du kommer att arbeta med våra experter inom BI och IT-arkitektur och identifiera trender, prognostisera efterfrågan och optimera vår tjänsteleverans i tätt samarbete med tvärfunktionella. Du fungerar också som en länk till vårt internationella team inom data, analys och rapportering.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Hantera olika intressenter och gränssnitt till alla organisatoriska enheter som efterfrågar avancerad dataanalys utförd på vår asset information.
Säkerställa vidareutveckling och implementering av samordnande dataprocessflöden och matematiska modeller för att uppfylla krav på rapportering och generera användbara insikter.
Lokalisera och definiera nya möjligheter till processförbättringar.
Inspirera verksamheten inom avancerad dataanalys och leda genomförandet av projekt inom dataanalys.
Främja användandet av centrala data warehouse- och visualiseringslösningar samt anpassa dem till behoven inom Värme Sverige.
Stötta relevanta affärsprocesser (miljörapportering, skatteprocesser, datatillförsel till myndigheter mm) och konsultera kring relaterade uppgifter med tillhandahållare och mottagare av data.
Utveckla och strukturera uppgifter för hantering av asset information för BU Värme Sverige samt säkerställa att dessa uppfylls nationellt.Kravspecifikation
Minst 5 års erfarenhet i liknande roll; erfarenhet inom rapportering av teknisk information är särskilt meriterande.
Akademisk examen inom ingenjörsvetenskap, matematik, datavetenskap eller likande område.
Kunskap om affärsmässiga processer inom energibranschen och intresse för aktuell utveckling inom energimarknaden (energiomställning, värmeöverföring, sektorkoppling).
Kunskap om MS Azure eller liknande molnteknik samt MS PowerBI.
Goda analytiska färdigheter och förmåga att samla, organisera, analysera och sprida en betydande mängd information (tekniska tidsserier) med fokus på detaljer och noggrannhet.
Erfarenhet inom projektledning eller som konsult.
Flytande i svenska och engelska, i tal och skrift.Ytterligare information
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi dig ett utvecklande och omväxlande arbete med många kontaktytor. För oss på Vattenfall är det viktigt att arbete och privatliv har en god balans, därför erbjuder vi flexibilitet i arbetet samt möjlighet till att arbeta hemifrån vid behov. Vi har även en hel del andra personalförmåner som exempelvis arbetstidsförkortning, förmånliga tjänstepensionsavtal, föräldraledighetstillägg med mera. Läs mer om våra förmåner här.
Placeringsort: Solna, Uppsala eller Nyköping.
För mer information om själva tjänsten kontakta rekryterande chef Steffen Hartwig, [email protected]. För frågor om rekryteringsprocessen kontakta rekryterare Cecilia Wijkman, [email protected].
Fackliga representanter är Stefan Andersson (Akademikerna), Kjell Karlsson (Ledarna), Jan Svensson (SEKO) och Patrik Nenzen (Unionen). Du når samtliga via Vattenfalls växel, 08 739 50 00.
Välkommen med din ansökan senast 19 augusti 2024. Urval och intervjuer sker efter sista ansökningsdatum. Vi tar endast emot ansökningar via vår webbplats.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Läs mer om hur vi arbetar med mångfald och inkludering här.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall.
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Affärssystemskonsult till Inbiz i Uppsala

Ansök    Sep 5    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 13 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal... Visa mer
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 13 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal kunder som dagligen använder Business Central som sitt affärssystem.
Vill du arbeta som Affärssystemkonsult med Microsoft Dynamics Business Central
Vi fortsätter att växa och rekryterar ytterligare affärssystemskonsulter till vårt Deployment Team. Teamet består idag av sex personer som besitter kompetens både inom affärssystemslösningar samt förändringsledning inom olika verksamhetsområden. Kunderna finns inom distribuerande, tjänste- och producerande företag.
Om tjänsten
I Deployment teamet erbjuds du en varierad vardag där du både arbetar självständigt och gemensamt med dina kollegor, i små som stora projekt. Våra kunder är mindre till medelstora företag där våra insatser gör stor skillnad för deras framtida utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta:
Löpande förvaltning av befintliga kunder enligt InBiz förvaltningsmodell.
Coacha dina kunder rörande alla frågor om och runt omkring Business Central och tillsammans med teamet hantera kundens anpassningar, support, uppgraderingar och integrationer.
Implementering av Business Central hos nya kunder enligt InBiz projektmodell med varierande roller som projektledare, applikationsspecialist, verksamhetsspecialist och utbildare.

Vad erbjuder vi dig?
Ett familjärt företag med kompetens över genomsnittet och en bra balans mellan lösningsinriktad entreprenörsanda och metodiskt arbetssätt.
Möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer och följa kundens tillväxtresa.
En roll där du är med och gör skillnad för våra kunder och för dina kollegor.
Ett prestigelöst gäng där man hjälps åt, delar med sig av sin kunskap, är nyfiken på varandras kunskap och är mån om att alla ska blomstra och utvecklas, löpande.
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vi undviker övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar.
Centralt placerade nyrenoverade lokaler i Uppsala.

Vilken är din bakgrund?
Vi tror att det kan finnas flera olika bakgrunder som gör att du kan trivas här. Gemensamt är att du har viss verksamhetserfarenhet inom en eller flera av områden lager och logistik, produktion eller ekonomi.
Självklart kan det vara så att du redan idag arbetar som affärssystemkonsult med Dynamics 365 Business Central eller ett annat affärssystem, men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på.
En annan ingång till rollen kan vara att du idag sitter i en verksamhet som ansvarig eller med expertkunskaper inom ovanstående områden och har samtidigt ett stort systemintresse. Alternativt är du idag en avancerad systemanvändare, har varit med i systemimplementeringar eller förändringsarbete för att driva systemets utformning framåt. Då har du troligtvis fungerat som exempelvis kravställare gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.
Vilka egenskaper kommer till nytta?
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Du behöver vara van att vara pedagogisk och öppen i din kommunikation och givetvis att du är en teamplayer. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete. Visa mindre

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Ansök    Feb 28    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite AB att hitta ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult hos Navcite erbjuds du en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus ... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite AB att hitta ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult hos Navcite erbjuds du en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas.

Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.

Navcite är ett bolag som värdesätter att du som anställd verkligen trivs, då trivsel är ett viktigt ledord.
Arbetsuppgifter
Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på deras tjänster inom affärssystem och utveckling är stor. I Västerås/Mälardalen fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult som tycker det är roligt att jobba med verksamhetsutveckling, system och processer i en nära kundrelation.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder, som kan bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer, verksamhetskunskap och systemkunskap är två viktiga grundpelare i vår verksamhet. Du kommer att bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du att arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och Presale.


Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Erfarenhet avseende Affärssystem är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss!
Kanske är du i början av din karriär och har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:
- Vana av att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-03-14. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande platser – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg samt Helsingfors. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Microsoft och Infor, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Capto HR söker för kunds räkning en Extern Styrelseledamot till Uppsala

Ansök    Jul 3    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
Extern Styrelseledamot sökes till partnerägt konsultföretag Inom IT och mjukvara Detta expansiva och lönsamma partnerägda bolag har flera egenutvecklade produkter(mjukvara) som idag primärt säljs på svenska marknaden där bolaget har en stark ställning inom sitt produktområde. Bolaget har drygt 35+ anställda verksamheten är koncentrerad till Stockholm/Uppsala och riktar sig främst mot finansbranschen. Omsättningen har legat runt ca. 50 Mkr de senast 5 åren.... Visa mer
Extern Styrelseledamot sökes till partnerägt konsultföretag Inom IT och mjukvara
Detta expansiva och lönsamma partnerägda bolag har flera egenutvecklade produkter(mjukvara) som idag primärt säljs på svenska marknaden där bolaget har en stark ställning inom sitt produktområde. Bolaget har drygt 35+ anställda verksamheten är koncentrerad till Stockholm/Uppsala och riktar sig främst mot finansbranschen. Omsättningen har legat runt ca. 50 Mkr de senast 5 åren. Branschutvecklingen och gensvaret från kunder gör att förutsättningarna för kommande år ser mycket goda ut. Bolaget bedriver aktivt styrelsearbete sedan flera år och har externa ledamöter i styrelsen.
Styrelsen är nu tänkt att kompletteras med ytterligare en extern ledamot. Ägarna har ett ägardirektiv och en strategisk huvudriktning


Förväntningar på ny ledamot:
Vi söker att förstärka styrelsen med en person som:
• Har ett eget driv och initiativtagande i styrelsearbetet.
• Har erfarenhet av affärsutveckling/verksamhetsutveckling inom Fintech eller IT inom bank och försäkring.
• Har erfarenhet att ta fram tjänstebaserade erbjudanden.(gärna erfarenhet av s.k SaaS-tjänster)
Meriterande erfarenheter
• Entreprenörskap och erfarenhet av att tidigare byggt upp konsultverksamhet från grunden.
• Hantering av investeringar i strukturkapital, dvs immateriella tillgångar, programkod, processer etc.
Dina personliga egenskaper:
Som person så är du innovativ, förändringsinriktad och duktig på affärsutveckling. Du har förmågan sätta upp vision och strategier för att sedan kunna omsätta dem i aktiviteter och åtgärder. Du har förmågan att påverka och övertyga samtidigt som du är prestigelös, samarbetar effektivt med andra samt delar med dig av kunskaper, erfarenheter och information. Visa mindre

Affärssystemskonsult till Inbiz i Uppsala

Ansök    Jun 8    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 13 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal... Visa mer
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 13 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal kunder som dagligen använder Business Central som sitt affärssystem.
Vill du arbeta som Affärssystemkonsult med Microsoft Dynamics Business Central
Vi fortsätter att växa och rekryterar ytterligare affärssystemskonsulter till vårt Deployment Team. Teamet består idag av sex personer som besitter kompetens både inom affärssystemslösningar samt förändringsledning inom olika verksamhetsområden. Kunderna finns inom distribuerande, tjänste- och producerande företag.
Om tjänsten
I Deployment teamet erbjuds du en varierad vardag där du både arbetar självständigt och gemensamt med dina kollegor, i små som stora projekt. Våra kunder är mindre till medelstora företag där våra insatser gör stor skillnad för deras framtida utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta:
Löpande förvaltning av befintliga kunder enligt InBiz förvaltningsmodell.
Coacha dina kunder rörande alla frågor om och runt omkring Business Central och tillsammans med teamet hantera kundens anpassningar, support, uppgraderingar och integrationer.
Implementering av Business Central hos nya kunder enligt InBiz projektmodell med varierande roller som projektledare, applikationsspecialist, verksamhetsspecialist och utbildare.

Vad erbjuder vi dig?
Ett familjärt företag med kompetens över genomsnittet och en bra balans mellan lösningsinriktad entreprenörsanda och metodiskt arbetssätt.
Möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer och följa kundens tillväxtresa.
En roll där du är med och gör skillnad för våra kunder och för dina kollegor.
Ett prestigelöst gäng där man hjälps åt, delar med sig av sin kunskap, är nyfiken på varandras kunskap och är mån om att alla ska blomstra och utvecklas, löpande.
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vi undviker övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar.
Centralt placerade nyrenoverade lokaler i Uppsala.

Vilken är din bakgrund?
Vi tror att det kan finnas flera olika bakgrunder som gör att du kan trivas här. Gemensamt är att du har viss verksamhetserfarenhet inom en eller flera av områden lager och logistik, produktion eller ekonomi.
Självklart kan det vara så att du redan idag arbetar som affärssystemkonsult med Dynamics 365 Business Central eller ett annat affärssystem, men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på.
En annan ingång till rollen kan vara att du idag sitter i en verksamhet som ansvarig eller med expertkunskaper inom ovanstående områden och har samtidigt ett stort systemintresse. Alternativt är du idag en avancerad systemanvändare, har varit med i systemimplementeringar eller förändringsarbete för att driva systemets utformning framåt. Då har du troligtvis fungerat som exempelvis kravställare gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.
Vilka egenskaper kommer till nytta?
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Du behöver vara van att vara pedagogisk och öppen i din kommunikation och givetvis att du är en teamplayer. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete. Visa mindre

Affärssystemskonsult

Ansök    Nov 25    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 12 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal... Visa mer
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 12 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal kunder som dagligen använder Business Central som sitt affärssystem.


Vill du arbeta som Affärssystemkonsult med Microsoft Dynamics Business Central?
Vi fortsätter att växa och rekryterar ytterligare affärssystemskonsulter till vårt Deployment Team. Teamet består idag av fem personer som besitter kompetens både inom affärssystemslösningar samt förändringsledning inom olika verksamhetsområden. Kunderna finns inom distribuerande, tjänste- och producerande företag.
Om tjänsten
I Deployment teamet erbjuds du en varierad vardag där du både arbetar självständigt och gemensamt med dina kollegor, i små som stora projekt. Våra kunder är mindre till medelstora företag där våra insatser gör stor skillnad för deras framtida utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta:
Löpande förvaltning av befintliga kunder enligt InBiz förvaltningsmodell.
Coacha dina kunder rörande alla frågor om och runt omkring Business Central och tillsammans med teamet hantera kundens anpassningar, support, uppgraderingar och integrationer.
Implementering av Business Central hos nya kunder enligt InBiz projektmodell med varierande roller som projektledare, applikationsspecialist, verksamhetsspecialist och utbildare.

Vad erbjuder vi dig?
Ett familjärt företag med kompetens över genomsnittet och en bra balans mellan lösningsinriktad entreprenörsanda och metodiskt arbetssätt.
Möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer och följa kundens tillväxtresa.
En roll där du är med och gör skillnad för våra kunder och för dina kollegor.
Ett prestigelöst gäng där man hjälps åt, delar med sig av sin kunskap, är nyfiken på varandras kunskap och är mån om att alla ska blomstra och utvecklas, löpande.
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vi undviker övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar.
Centralt placerade nyrenoverade lokaler i Uppsala.

Vilken är din bakgrund?
Vi tror att det kan finnas flera olika bakgrunder som gör att du kan trivas här.
Vi söker primärt dig som idag arbetar i en likande roll med ekonomiflöden / ”logistik, lager och orderflöden” /produktion inom Dynamics 365 Business Central/NAV men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på.
En annan ingång till rollen kan vara att du idag sitter i en verksamhet som ansvarig eller med expertkunskaper inom ovanstående områden och har samtidigt ett stort systemintresse. Alternativt är du idag en avancerad systemanvändare, har varit med i systemimplementeringar eller förändringsarbete för att driva systemets utformning framåt. Då har du troligtvis fungerat som exempelvis kravställare gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.
Vilka egenskaper kommer till nytta?
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Du behöver vara van att vara pedagogisk och öppen i din kommunikation och givetvis att du är en teamplayer. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete. Visa mindre

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Ansök    Jan 17    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite AB att hitta ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult hos Navcite erbjuds du en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus ... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite AB att hitta ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult hos Navcite erbjuds du en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas.

Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.

Navcite är ett bolag som värdesätter att du som anställd verkligen trivs, då trivsel är ett viktigt ledord.
Arbetsuppgifter
Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på deras tjänster inom affärssystem och utveckling är stor. I Västerås/Mälardalen fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult som tycker det är roligt att jobba med verksamhetsutveckling, system och processer i en nära kundrelation.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder, som kan bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer, verksamhetskunskap och systemkunskap är två viktiga grundpelare i vår verksamhet. Du kommer att bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du att arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och Presale.


Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Erfarenhet avseende Affärssystem är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss!
Kanske är du i början av din karriär och har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:
- Vana av att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2023-02-16. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande platser – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg samt Helsingfors. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Microsoft och Infor, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Novacura söker konsultchef till region Uppsala-Stockholm

Ansök    Okt 20    Novacura AB    Affärskonsult, IT
Motiveras du av att utveckla och coacha medarbetare och samtidigt vidareutveckla Novacura och våra kunder? Som Konsultchef kommer du att vara en nyckelperson och ansvara för ett fantastiskt team med stor kompetens. Utöver personalansvaret kommer du att ansvara för teamets affärsutveckling samt vara en del i bolagets verksamhets-utveckling. Novacura har en stark tillväxt och den befintliga konsultgruppen och kundbasen i Uppsala-Stockholm har nått en storle... Visa mer
Motiveras du av att utveckla och coacha medarbetare och samtidigt vidareutveckla Novacura och våra kunder? Som Konsultchef kommer du att vara en nyckelperson och ansvara för ett fantastiskt team med stor kompetens. Utöver personalansvaret kommer du att ansvara för teamets affärsutveckling samt vara en del i bolagets verksamhets-utveckling.

Novacura har en stark tillväxt och den befintliga konsultgruppen och kundbasen i Uppsala-Stockholm har nått en storlek där vi behöver komplettera med ytterligare en affärsinriktad konsultchef. I tjänsten kommer du bland annat att samarbeta med våra konsultchefer globalt, men extra tätt med din befintliga kollega i regionen.

Novacura har en unik position på marknaden via vår egen produkt, Novacura Flow. Friheten med produkten ger oss konkurrensfördelar i våra kundlösningar, men även frihet för våra konsulter. Vi är inte begränsade av affärssystemets funktionalitet, kan undvika kostsamma anpassningar och har mobilitet out of the box.

Varför ska du jobba på Novacura?

- Vi trivs med varandra! Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt individer som passar in i vårt team.
- Vi genomsyras av entreprenörskap och snabb tillväxt.
- Varierande arbetsuppgifter där alla kompetenser behövs, med bra möjligheter till utveckling.
- Global organisation. Vi formar projektteam utifrån rätt individer, tillgänglighet och kompetenser, snarare än geografi.
- Våra värdeord är ärlighet och integritet, vi vågar utmana och testa nytt, förstår vikten av professionalism och framför allt är vi ett vänligt företag som bryr oss.


Ditt huvudansvar som Konsultchef innefattar:

Personalansvar

- Arbetsplatsansvar
- Leda, motivera och utveckla
- Sätta, genomföra och följa upp enskilda konsulters mål och utvecklingsplaner
- Tillse att varje konsult når sin fulla potential och förblir i företaget
- Resursplanering/optimering för gruppens kunduppdrag i tätt samarbete med kollegor och vår koordinator för global planering
- Konsulternas beläggning
- Rekrytering tillsammans med vår HR


Affärsutveckling

- Övergripande lönsamhet och lönsamhetsmål för gruppens kostnadsställe (P&L)
- Kvalitet, effektivitet och lönsamhet i projektleveranser och uppdrag för gruppens kunder (projektstyrning, delta i styrgrupper mm)
- Tillväxt avseende konsulttjänster, abonnemang och supportkontrakt enligt mål satta för gruppens kunder. Tätt samarbete med vår sälj och account managment.


Verksamhetsutveckling

- Aktivt deltagande i företagets verksamhetsutveckling
- Delta och bidra i forum ”Consulting Board” tillsammans med övriga konsultchefer för informationsutbyte, samarbete och verksamhetsutveckling


Vem är du?

Vi söker en ledare med bra affärssinne och erfarenhet av ERP-projekt. Du är organiserad, ansvarstagande och självständig men tycker om att samarbeta. Som person är du prestigelös, positiv, skapar ett bra arbetsklimat, är bra på att motivera andra och få dem att lyfta och växa. Du kan delegera och ge frihet under ansvar.

Erforderliga kvalifikationer och färdigheter:

- Lagspelare som kan hantera människor
- Högre utbildning, kandidatexamen eller högre
- Mycket god affärskänsla som förstår att skapa kundvärde
- Minst 5 års erfarenhet i chefs-/ledarroll
- Erfarenhet från ERP-projekt
- Arbetat som konsult
- Kommunikativ - Du kan få fram ditt budskap både internt och mot kund
- Flytande svenska och engelska. Stor vikt att du kan utrycka dig väl i både tal och skrift
- Lokalisering på vårt kontor i Uppsala


Meriterande erfarenheter:

- Personalansvar
- Projektledning
- Försäljning
- Kunskaper inom IFS Applications


Några ord om Novacura och vår kultur

Novacura är ett människocentrerat IT-företag som använder tjänster och mjukvara för att effektivisera och förenkla våra kunders affärskritiska processer och ERP-plattformar. Vi brinner för att skapa lösningar som gör det möjligt för våra kunder att arbeta smartare och snabbare.

Novacura är privatägt och har kontor i tio länder, inklusive Sverige, Tyskland, Polen, Norge, USA, Sri Lanka och Australien. Vi har cirka 150 medarbetare och huvudkontor i Göteborg, Sverige.

Vi tror starkt på att arbeta med individer som älskar det de gör, och vi strävar efter att skapa en miljö där våra anställda känner sig både trygga och bekväma. Vi tror att när du får utrymme att göra det du är bäst på så blir resultatet något utöver det vanliga.

Vi kan erbjuda dig en betydande roll i ett innovativt och snabbväxande företag med unika produkter i teknikens framkant, och vi ger dig möjligheten att leverera verkligt värde till kunden.

För frågor angående tjänst kontakta Fredrik Malmgren, Manager Consulting Nordic på [email protected]

Vi har gjort vårt val av media och undanbeder därför kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare annonser. Visa mindre

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Ansök    Okt 10    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.Arbetsuppgifter
Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på våra tjänster inom Microsoft Business Central är stor . Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult inom Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Att du ska ha jobbat med Microsoft Business Central är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss! Kanske är du i början av din karriär eller har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:

- Van att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
-Det är meriterande om du har jobbat med Microsoft Business Central/NAV.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!


Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Affärskonsult - Är du en stjärna inom systemet M3?

Ansök    Okt 10    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.


Arbetsuppgifter
Navcite befinner sig i en expansiv fas med hög efterfrågan på deras tjänster och produkter, bland annat kring affärssystemet Infor M3. Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. För att stärka upp vår organisation söker vi nu ytterligare en Affärskonsult som ska arbeta med systemet Infor M3.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi tror att du:

-Har en bakgrund i linjebefattning eller som konsult och arbetat med Infor M3
-Är nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
-Förstår att "laget alltid kommer före jaget".
-Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-10-24. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.


Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Erfaren IT-konsult Uppsala

Vi fortsätter vår kraftfulla expansion inom IT-området och söker fler nya medarbetare till vårt team. Är du en erfaren IT-konsult med stort kundfokus och social kompetens. Då vill vi att just du söker tjänsten! Haglöf & Nordkvist Haglöf & Nordkvist är ett entreprenörsdrivet B2B-företag som sedan bolaget grundades lagt stort fokus på lösningar som sträcker sig bortanför våra kunders förväntningar. Vi levererar IT, Konferens, Print- och Telefonilösningar in... Visa mer
Vi fortsätter vår kraftfulla expansion inom IT-området och söker fler nya medarbetare till vårt team. Är du en erfaren IT-konsult med stort kundfokus och social kompetens. Då vill vi att just du söker tjänsten!
Haglöf & Nordkvist
Haglöf & Nordkvist är ett entreprenörsdrivet B2B-företag som sedan bolaget grundades lagt stort fokus på lösningar som sträcker sig bortanför våra kunders förväntningar. Vi levererar IT, Konferens, Print- och Telefonilösningar inom alla branscher och våra kunder finns i hela Sverige. Vi omsätter 100 miljoner kronor och sysselsätter ca 40 personer på våra kontor i Falun, Mora, Gävle, Uppsala, Sundsvall och Umeå. I vår värdegrund är vi tydliga med att vi skall göra både oss själva och våra kunder bättre.
Vår framgångsfaktor ligger i vårt engagemang, vår höga lägstanivå och vår fantastiska personal, som alla fokuserar på att leverera de bästa tjänsterna till våra kunder.
Tjänsten
Vi söker dig som är social, serviceinriktad och med erfarenhet inom IT-sektorn. Du brinner för att förenkla vardagen för våra kunder samtidigt som du ständigt utvecklar både dem, dig själv och vårt team. Det är viktigt att du har intresse för att hjälpa andra människor och du sätter en stolthet i att hjälpa våra kunder framåt.
I arbetsuppgifterna kommer du både arbeta med förvaltning mot befintliga kunder, löpande kunduppdrag, implementation av nya lösningar samt rådgivning och dokumentation.
Du är kommunikativ både i tal och skrift samtidigt som du är rak i din kommunikation. Vidare är du flexibel och van att fatta snabba beslut i högt tempo. Du är duktigt på att skapa goda relationer, både externt och internt.
Du erbjuds ett utvecklande arbete och goda möjligheter att påverka både din egen och teamets framtid.
Vi tror att du idag arbetat inom något eller några av områdena Cloud, Datacenter, Nätverk eller Säkerhet och har goda kunskaper inom några av nedanstående områden:
Microsoft Miljöer
VMware
Server och Lagring
Nätverk
Brandvägg
Microsoft Azure
Microsoft 365
Cloud Computing
IT-Säkerhet

Profil och kvalifikationer
Vi tror att du är en positiv, driven och engagerad person som älskar att arbeta tillsammans med andra människor. Du är professionell i ditt arbete och du har en god samarbetsförmåga och social kompetens som underlättar ditt arbete med både kollegor och kunder. Du är lösningsfokuserad, målinriktad och en bra lagspelare som ständigt vill utveckla både dig själv och våra kunder.
Du bör ha arbetat som konsult i några år och förstår branschen väl så dokumenterad utbildning och certifiering inom Microsoft, VMware, HPE, Dell och Cisco eller likvärdig dokumenterad erfarenhet är meriterande. Goda kunskaper i det svenska och engelska språket, både i tal och skrift är en självklarhet. Övriga språkkunskaper är meriterande.
Dina kollegor
Några av dina närmaste kollegor är bland de mest erfarna du hittar i regionen och du arbetar på en arbetsplats och i ett företag som ständigt utvecklas och där vi hjälps åt för att nå både våra egna, och våra kunders mål. Teamwork där det alltid finns stöttning ifrån kollegor är en förutsättning för lyckosamma affärer och precis som dina kollegor, vill du ständigt utvecklas och utmana dig själv.
Placeringsort
Uppsala
Förmåner
Vi tycker det är viktigt att vår personal har det bra och du kan se fram emot att mötas av härliga kollegor och en del trevliga förmåner. Vi står självklart för alla arbetsredskap, profilkläder, friskvårdsbidrag mm. Vi gillar utmaningar, tävlingar och gläds med våra kollegor så vi firar våra segrar ganska ofta.
Ansökan
Vill du arbeta på en utvecklande arbetsplats där vi lägger stort fokus på att göra varandra bättre, så vänta inte med din ansökan.
Intervjuerna sker löpande så skicka in din ansökan redan idag till [email protected].
Vi undanber all kontakt ifrån rekryterings och bemanningsbolag i denna rekrytering. Visa mindre

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Ansök    Sep 16    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.Arbetsuppgifter
Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på våra tjänster inom Microsoft Business Central är stor . Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult inom Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Att du ska ha jobbat med Microsoft Business Central är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss! Kanske är du i början av din karriär eller har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:

- Van att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
-Det är meriterande om du har jobbat med Microsoft Business Central/NAV.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!


Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Affärskonsult - Är du en stjärna inom systemet M3?

Ansök    Sep 16    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.


Arbetsuppgifter
Navcite befinner sig i en expansiv fas med hög efterfrågan på deras tjänster och produkter, bland annat kring affärssystemet Infor M3. Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. För att stärka upp vår organisation söker vi nu ytterligare en Affärskonsult som ska arbeta med systemet Infor M3.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi tror att du:

-Har en bakgrund i linjebefattning eller som konsult och arbetat med Infor M3
-Är nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
-Förstår att "laget alltid kommer före jaget".
-Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-09-30. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.


Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Affärskonsult - Är du en stjärna inom systemet M3?

Ansök    Aug 17    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.


Arbetsuppgifter
Navcite befinner sig i en expansiv fas med hög efterfrågan på deras tjänster och produkter, bland annat kring affärssystemet Infor M3. Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. För att stärka upp vår organisation söker vi nu ytterligare en Affärskonsult som ska arbeta med systemet Infor M3.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.

I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi tror att du:

-Har en bakgrund i linjebefattning eller som konsult och arbetat med Infor M3
-Är nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
-Förstår att "laget alltid kommer före jaget".
-Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Sista ansökningsdag är 2022-09-11. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.


Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.

Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Affärskonsult – Är du duktig på olika typer av system?

Ansök    Aug 17    Nercia Bemanning AB    Affärskonsult, IT
Vårt uppdrag Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man läg... Visa mer
Vårt uppdrag
Vi har fått i uppdrag av vår kund Navcite Consulting AB att hitta ytterligare ett stjärnskott till deras sammansvetsade team i Västerås/Mälardalen. Som Affärskonsult inom M3 erbjuder Navcite dig en arbetsplats där du som individ får utrymme att utvecklas. Du kommer att få anta spännande och utmanande uppdrag, tillsammans med ett team av kollegor och ofta i partnerskap med deras kunder. Ambitionen är att vara den bästa arbetsgivaren och man lägger därför ett stort fokus på trivsel och delaktighet.
Navcite är ett bolag som som värdesätter att du som anställd verkligen trivs på riktigt, man premierar individuell prestation, för rätt person är man beredd att erbjuda generösa förmåner.Arbetsuppgifter
Navcite är inne i en expansiv fas på samtliga kontor i Sverige, efterfrågan på våra tjänster inom Microsoft Business Central är stor . Här i Västerås fortsätter vi nu att växa med nya kollegor och ett större kontor. Vi söker därför en till Affärskonsult inom Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Vi söker dig som vill vara med att utveckla våra kunder och att bidra till bättre processer och ökad digitalisering. Vi jobbar med allt från strategier till detaljer och värderar både verksamhetskunskap och systemkunskap. Du kommer bli en del av ett starkt team som arbetar tillsammans i utvecklingsprojekt, uppgraderingsprojekt och implementationsprojekt.


I det dagliga arbetet kommer du arbeta både i projekt och med mindre uppdrag. Arbetsuppgifterna är flexibla och varvas mot olika kunder inom diverse ansvarsområden - exempelvis workshops, utbildning, lösningsansvar, konfiguration och presale.

Din profil
Vi söker dig som känner dig hemma inom olika typer av system. Att du ska ha jobbat med Microsoft Business Central är inget krav, du får en utomordentlig upplärning av oss! Kanske är du i början av din karriär eller har arbetat några år?

Vidare tror vi att du är:

- Van att jobba i olika typer av affärssystem. Du har förmågan att förstå vikten av ett systems betydelse, både internt och externt i våra kunders befintliga verksamheter.
- Nyfiken, drivande och älskar problemlösning.
- Du förstår att "laget alltid kommer före jaget".
- Du värdesätter öppenhet och transparens.
- Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
-Det är meriterande om du har jobbat med Microsoft Business Central/NAV.

P.S.
Är du en tekniskt lagd person som dessutom har erfarenhet inom olika typer av affärssystem så vill vi ha din ansökan!


Övrig information
I denna rekrytering samarbetar vi med Nercia. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Sista ansökningsdag är 2022-09-05. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Tim Nilsson, på 076-317 34 20.

Om kundföretaget
Navcite är ett modernt konsultbolag som levererar tjänster sedan 2007. Företaget har idag verksamhet på följande order i Sverige – Luleå, Västerås, Linköping och Göteborg. Det finns även planer på ytterligare etableringar av kontor i Sverige och Norden. Navcite arbetar med ledande leverantörer som Infor och Microsoft, vi vill vara den modiga utmanaren som ifrågasätter och skapar framtidssäkra lösningar. Vi har en lång och bred erfarenhet, särskilt starka inom branscher som projekt, tillverkning, underhåll, mobilitet och integration.


Om Nercia
Nercia är en leverantör inom Bemanning, Rekrytering, Interimsuppdrag och Utbildning som erbjuder högt kvalitativa lösningar. Vår branschinriktning är primärt kvalificerade arbetare och tjänstemän. Vi rekryterar och bemannar både längre och kortare uppdrag utifrån uppdragsgivarens önskemål. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i Almega Kompetensföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Visa mindre

Junior BI-utvecklare till ett snabbt växande Etraveli Group

Välkommen till en organisation som fokuserar på att ge alla en chans att upptäcka världen. Som anställd på Etraveli Group ges du möjlighet att ta klivet in i ett modernt företag under ständig utveckling. Nu är det dags för Uppsalakontoret att rekrytera en ny BI-utvecklare till deras BI-team. Är du redo för avgång? OM TJÄNSTEN Etraveli Group samarbetar med några av världens största teknik– och reseföretag. Nu får du möjlighet att bli en del av en organisa... Visa mer
Välkommen till en organisation som fokuserar på att ge alla en chans att upptäcka världen. Som anställd på Etraveli Group ges du möjlighet att ta klivet in i ett modernt företag under ständig utveckling. Nu är det dags för Uppsalakontoret att rekrytera en ny BI-utvecklare till deras BI-team. Är du redo för avgång?

OM TJÄNSTEN
Etraveli Group samarbetar med några av världens största teknik– och reseföretag. Nu får du möjlighet att bli en del av en organisation med höga visioner. Du kommer ingå i ett BI-team som är uppdelat på kontoren i Uppsala och Stockholm. Denna roll kommer tillhöra säljavdelningen där du kommer samarbeta med erfarna kollegor, samt med processer och tekniska system som ständigt förändras och anpassas i takt med verksamhetens utveckling.

Att arbeta på Etraveli Group innebär att arbeta på ett företag med stora planer och visioner. Du kommer ha erfarna kollegor som du löser komplexa problem med, i en snabb och föränderlig verksamhet. Du kommer också ha nära kontakt och samarbete med andra grupper och avdelningar som agerar intressenter i ditt arbete med att utveckla applikationer.

Detta är en möjlighet för dig som är passionerad av företagande och siffror!

ARBETSUPPGIFTER
I denna roll kommer du ansluta dig till BI-teamet som arbetar med att skapa och bibehålla ETL-processer och relevanta BI applikationer. Det senare skapas för tillfället i QlikSense, QlikView, Looker och Python. Även strategiska analyser som kräver datainsamling eller avancerade datatransformationer faller under BI-teamets arbetsuppgifter.

Datan du kommer att använda är vanligtvis strukturerad i databaser som upprätthålls av IT-avdelningen och vi använder flertalet olika databastekniker. Även mindre strukturerade data kommer förekomma.

VI SÖKER DIG SOM
I denna roll letar vi efter Dig, och inte enbart din kunskap. Av denna anledning rekryterar vi på din förmåga att göra ett bra framtida jobb. Förutom din personlighet har vi däremot några krav vi vill att du ska uppfylla för att passa i denna roll:

· Du har en djup förståelse för att förstå verksamheters behov, samt har förmågan att samla in, hantera och analysera relevant data.

· En universitetsexamen inom relevant område (ekonomi, statistik, ingenjör eller liknande)

· Viss erfarenhet av datavisualisering, antingen från skolan eller från arbetslivet

· En stark kommunikationsförmåga inklusive utmärkta kunskaper i engelska i både tal och skrift

Om du är bekant med QlikSense / QlikView, Looker eller liknande är det meriterande. Om inte – kommer dina kollegor att lära dig det.

Personlighetsmässigt är du resultatdriven, ihärdig, ambitiös och tar gärna initiativ.

Övrig information


* Start: Så snart som möjligt
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Vi har samarbetat med några av världens främsta teknik – och resebolag, bland annat Google Flights, Skyscanner, Kayak & Booking.com. Vi är aktiva i 75 länder världen över genom våra varumärken Flight Network, GoToGate & Mytrip, prisjämförelsehemsidan Flygresor.se och vårat B2B varumärke TripStack. Framgångsrika inom e-handel, i kant av teknisk utveckling och med stor erfarenhet av resebranschen – vi kan erbjuda dig det bästa av tre världar. Visa mindre

Affärssystemskonsult

Ansök    Maj 31    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 10 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal... Visa mer
InBiz är Microsoft Certified Partner inom affärssystem sedan juni 2005. Vi är idag 10 kollegor med gedigen erfarenhet av affärssystemlösningar baserat på Microsoft Dynamics Business Central. Vårt kontor ligger i fina nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala. Tack vare digitala leveranser arbetar vi med våra kunder över hela Sverige. Vi strävar efter långvariga kundrelationer som präglas av öppenhet och god kommunikation. För närvarande stödjer vi ett 50-tal kunder som dagligen använder Business Central som sitt affärssystem.


Vill du arbeta som Affärssystemkonsult inom verksamhetsområdena Ekonomi, Logistik eller Produktion?
Vi fortsätter att växa och rekryterar ytterligare affärssystemskonsulter till vårt Deployment Team. Teamet består idag av fem personer som besitter kompetens både inom affärssystemslösningar samt förändringsledning inom olika verksamhetsområden. Kunderna finns inom distribuerande, tjänste- och producerande företag.
Om tjänsten
I Deployment teamet erbjuds du en varierad vardag där du både arbetar självständigt och gemensamt med dina kollegor, i små som stora projekt. Våra kunder är mindre till medelstora företag där våra insatser gör stor skillnad för deras framtida utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer omfatta:
Löpande förvaltning av befintliga kunder enligt InBiz förvaltningsmodell.
Coacha dina kunder rörande alla frågor om och runt omkring Business Central och tillsammans med teamet hantera kundens anpassningar, support, uppgraderingar och integrationer.
Implementering av Business Central hos nya kunder enligt InBiz projektmodell med varierande roller som projektledare, applikationsspecialist, verksamhetsspecialist och utbildare.

Vad erbjuder vi dig?
Ett familjärt företag med kompetens över genomsnittet och en bra balans mellan lösningsinriktad entreprenörsanda och metodiskt arbetssätt.
Möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer och följa kundens tillväxtresa.
En roll där du är med och gör skillnad för våra kunder och för dina kollegor.
Ett prestigelöst gäng där man hjälps åt, delar med sig av sin kunskap, är nyfiken på varandras kunskap och är mån om att alla ska blomstra och utvecklas, löpande.
Vi glömmer inte bort att skapa balans i livet, och vi hjälps åt precis som ett riktigt bra lag ska göra, vi undviker övertid, prestationsbaserade löner och vassa armbågar.
Centralt placerade nyrenoverade lokaler i Uppsala.

Vilken är din bakgrund?
Vi tror att det kan finnas flera olika bakgrunder som gör att du kan trivas här.
Vi söker primärt dig som idag arbetar i en likande roll med ekonomiflöden / ”logistik, lager och orderflöden” /produktion inom Dynamics 365 Business Central/NAV men som av någon anledning känner att något saknas. Kanske känner du inte att du utvecklas eller så saknar du sammanhållningen som är något vi lägger ett stort fokus på.
En annan ingång till rollen kan vara att du idag sitter i en verksamhet som ansvarig eller med expertkunskaper inom ovanstående områden och har samtidigt ett stort systemintresse. Alternativt är du idag en avancerad systemanvändare, har varit med i systemimplementeringar eller förändringsarbete för att driva systemets utformning framåt. Då har du troligtvis fungerat som exempelvis kravställare gentemot systemleverantör men nu har ett intresse av att ta steget till en konsultroll.
Ett tredje alternativt är att du redan idag arbetar som affärssystemkonsult, men med något annat ERP-system och är nyfiken och vill hoppa på det hetaste systemet i marknaden.
Har du tidigare erfarenhet av just Microsoft Business Central/NAV så är detta förstås en merit, dock alltså absolut inget krav. Vi har god erfarenhet av att utbilda nya stjärnor i produkten.
Vilka egenskaper kommer till nytta?
Som person ställer vi höga krav på att du är serviceminded och är proaktiv i ditt agerande där du kan leda kunden genom förändring. Du har ett stort intresse för verksamhet och affärsprocesser. Du behöver vara van att vara pedagogisk och öppen i din kommunikation och givetvis att du är en teamplayer. Då du ofta arbetar i mer än ett projekt samtidigt är det också viktigt att du har god erfarenhet av att prioritera och strukturera ditt arbete. Visa mindre

Solution Architect med möjlighet till välbetalda och spännande uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kund... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen bemannar med professionella, ambitiösa och jordnära IT-konsulter efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående.
Om det aktuella uppdraget...
Nu söker vi dig som har kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta som Solution Architect som konsult. Uppdraget gäller över lång tid hos en extern mycket spännande kund till PersonalExpressen och vi kan erbjuda bra lön och goda övriga villkor för dig som är intresserad av uppdraget!
Vilka andra typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

It-konsult till prestigefyllda, spännande och välbetalda uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar professionell, ambitiös och jordnära IT-personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förv... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar professionell, ambitiös och jordnära IT-personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående!
Vilken typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn. Vi arbetar med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där det offentliga på olika sätt är vår kund. På grund av detta känns det också naturligt för oss att även inom ramarna för vår IT-del kunna erbjuda våra konsulter uppdrag på statliga myndigheter eller hos andra offentliga uppdragsgivare. Digitaliseringen har kommit långt inom det offentliga i Sverige jämfört med många andra länder men det finns fortfarande minst sagt mycket att göra och därmed även många viktiga konsultuppdrag att förmedla.
Vi tror även på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans. Vill du få ut något extra av ditt yrkesliv och möta erfarna och kompetenta människor med annan utbildningsbakgrund än du själv så har du kommit helt rätt till oss på PersonalExpressen. Då tror vi också att du kommer att trivas väldigt gott tillsammans med oss inte bara på kort sikt utan för många år framöver.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Junior BI-developer to the fast growing Etraveli Group!

Welcome to an organization with a focus on giving everyone the chance to experience the world! As an employee at Etraveli Group you will step into a modern company in progress. Now it’s time for the Uppsala office to recruit a new BI-developer to the BI team. Are you ready to take off? OM TJÄNSTEN Etraveli Group partners with some of the world's biggest tech- and travel companies. Now, you get the chance to be a part of an organization with high visions.... Visa mer
Welcome to an organization with a focus on giving everyone the chance to experience the world! As an employee at Etraveli Group you will step into a modern company in progress. Now it’s time for the Uppsala office to recruit a new BI-developer to the BI team. Are you ready to take off?

OM TJÄNSTEN
Etraveli Group partners with some of the world's biggest tech- and travel companies. Now, you get the chance to be a part of an organization with high visions. You will be a part of the BI team which is split across the offices in Uppsala and Stockholm. This role will sort under the Sales department where you will collaborate with experienced colleagues with processes and technical setup that’s mature, but constantly changing and adapting with the business.

Working at Etraveli Group means working at a company with grand plans and great expectations. You will have awesome colleagues together with whom you will solve complex problems in a fast-moving business. You will have a close direct connection and collaboration with other groups and departments acting as stakeholders for the applications you develop.

This is an opportunity for you who is passionate about business and numbers!

ARBETSUPPGIFTER
In this position you will be joining the BI team in creating and maintaining ETL flows and relevant business intelligence applications. The latter are presently created in QlikSense, QlikView, Looker and Python. Strategic analyses that require data acquisition or advanced data transformations also fall on the BI team.

The data you will be using is mostly structured in databases maintained by the IT-department and we use several different database technologies. Less structured data will also occur frequently.

VI SÖKER DIG SOM
For this position we are looking for You, and not mainly your knowledge. Therefore, we are recruiting on your ability to do a great future job. But beside your personality we have a few requirements we want you to meet to fit in this role:


* You have deep understanding of the business needs, as well as the ability to acquire, handle and analyze the relevant data
* University degree in a quantitative field (economics, statistics, engineering or similar)
* Some experience in data visualization, either from school or from working life
* Strong communication skills including excellent command of spoken and written English.


If you are familiar in Qliksense/Qlikview, Looker or similar it’s meritorious. If not – your team members will teach you.

Personality-wise you are result-oriented, persevering, ambitious and likely takes initiatives.

#


* Start: As soon as possible
* Location: Uppsala City


INFORMATION OM FÖRETAGET
We’ve partnered with some of the world’s biggest tech and travel companies, including Google Flights, Skyscanner, Kayak & Booking.com. We are active in 75 countries worldwide through our brands Flight Network, GoToGate & Mytrip, the price comparison site Flygresor.se, and our B2B brand TripStack. Successful in e-commerce, on the edge of technology development and with vast experience in the travel industry—we are able to offer you the best of three worlds. Visa mindre

Informations & IT-Säkerhetskonsult

Ansök    Aug 17    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
Mer om Seadot Cybersecurity Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet. Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa. Seadot Cybersecurity söker seniora konsulter inom cybersäkerhet. Framtidens... Visa mer
Mer om Seadot Cybersecurity
Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet. Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa.
Seadot Cybersecurity söker seniora konsulter inom cybersäkerhet. Framtidens samhälle är digitaliserat. Vi vill vara med och skapa ett säkert digitaliserat samhälle och hjälper företag och organisationer som har höga krav på säkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vill du vara med oss på vår resa i detta långsiktiga säkerhetsarbete?
Att arbeta på Seadot Cybersecurity
Vi är ett ungt expansivt företag och söker seniora konsulter inom cybersäkerhet, som vill vara med i etableringen i Norden och norra Europa. Företaget strävar efter att ha en stark kunskapskultur dit de allra duktigaste och mest ambitiösa söker sig för att utvecklas. Seadot Cybersecurity använder ömsesidig coachning och sparring som en självklar del av kunskapsdelningen i företaget. Genom att dela med oss av kunskap når vi hög kvalitet, utveckling av våra medarbetare och trivsel i företaget.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som trivs med och har lång erfarenhet av en rådgivande roll som konsult. Du vill gärna bidra till företagets utveckling, är duktig på att bygga relationer och förtroende hos kunder och medarbetare samt drivs av att leverera ditt bästa.
Just nu söker vi medarbetare inom
* Informationssäkerhet, compliance och risk
samt även inom
* Säkerhetsarkitektur och IT-säkerhet
Vi ser gärna att du har genomfört utredningar och granskningar inom något eller några av ovanstående områden. Du ska också ha arbetat med att ta fram beslutsunderlag, krav och riskanalyser. Du är van att jobba i projekt och grupp, redovisa resultat muntligt och skriftligt samt leda olika typer av arbetsgrupper. Du har stort kundfokus och har alltid kvalitet och kundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper om informationsklassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering samt strategiarbete.
Vi tror att du har:
Några års erfarenhet från arbete med informationssäkerhet eller IT-säkerhet
Relevanta certifieringar såsom CISSP, CISA, CISM, CRISC eller motsvarande
Bra kommunikationsförmåga på engelska och svenska.
En grundutbildning på högskolenivå inom IT, säkerhet eller annat relevant område. Visa mindre

Bli SwedeTimes nästa applikationsspecialist!

Vill du arbeta på ett familjärt företag i centrala Uppsala där du får chans att både utveckla dina tekniska kunskaper och arbeta kundnära med försäljning av skräddarsydda system? Här har du chansen till en varierad roll i ett prestigelöst bolag som verkar för att leverera system inom bemanning och schemaläggning som gör stor skillnad för kundernas verksamhet. Välkommen med din ansökan! OM TJÄNSTEN "SwedeTime är ett mindre bolag med alla de fördelar detta... Visa mer
Vill du arbeta på ett familjärt företag i centrala Uppsala där du får chans att både utveckla dina tekniska kunskaper och arbeta kundnära med försäljning av skräddarsydda system? Här har du chansen till en varierad roll i ett prestigelöst bolag som verkar för att leverera system inom bemanning och schemaläggning som gör stor skillnad för kundernas verksamhet. Välkommen med din ansökan!

OM TJÄNSTEN
"SwedeTime är ett mindre bolag med alla de fördelar detta medför. Hos oss får du många olika arbetsområden och du blir delaktig i ett drivet team där ingen är rädd för att ta i där det behövs. Du jobbar nära målet och får en tydlig bild av vad alla faktiskt gör och hur viktig varje enskild medarbetare är. Organisationsstrukturen är platt och kamratskapen stor. Om du har en idé eller förslag går den lätt att testa, utan tungrodda långa processer. Hos oss kan du utmana din kreativitet, vi vågar ta risker och lyssnar alltid på våra anställda. Alla vinster och framgångar firas tillsammans."

Så beskriver Ida Bidevind på SwedeTime bolaget. SwedeTime erbjuder ett komplett system för schemaläggning, bemanning och tidrapportering. Företaget expanderar och söker nu en applikationsspecialist. Kanske har du arbetat inom support eller som systemförvaltare tidigare? Huvudsaken är att du har ett stort tekniskt intresse samtidigt som du drivs av att ge god service och hjälpa andra framåt i sin verksamhet. " Hos SwedeTime värdesätts du som person, och beroende på vart dina intressen ligger så finns det stora utvecklingsmöjligheter. Du är en viktig del i företagets framgångsresa.

Du erbjuds:


* En del i ett stabilt och familjärt företag
* Goda möjligheter att utvecklas tillsammans med företaget
* Arbete i nyrenoverade lokaler i centrala Uppsala
* En arbetsmiljö som präglas av prestigelöshet och delaktighet


ARBETSUPPGIFTER
I denna varierande roll kommer du att ansvara för konfigurering och kravställning av mjukvaran SwedeTime Go, där du gör kundanpassningar av systemet utifrån olika kravbilder. Du kommer även att testa vissa utvecklingspunkter, och uppdatera systemdokumentation och användarmanualer.

Vidare kommer du att vara ansiktet utåt för SwedeTimes tjänster vid demos, på mässor och i nätverk. Du kommer att hantera inkommande förfrågningar och support via hemsidan och telefon och representera SwedeTime i kunddialoger med systemförvaltare och systemägare, där du rekommenderar lösningar inom schemaläggning och bemanning. Här skapar och utvecklar du långsiktiga kundrelationer, där du ständigt strävar efter att ge bästa möjliga service.

VI SÖKER DIG SOM
* Har grundläggande IT-kunskaper och en bra förståelse för gränssnitt och webbaserad teknik
* Har ett stort intresse för IT
* Tidigare arbetat i en roll där du haft kundkontakt, gärna inom B2B
* Har en eftergymnasial utbildning, gärna inom IT
* Har mycket god kommunikationsförmåga i svenska och engelska

Det är meriterande om du:


* Har kunskaper i program för schemaläggning, bemanningsplanering eller bildredigering
* Har arbetat med IT-support eller som systemförvaltare tidigare


Som person är du:


* Serviceinriktad
* Ansvarstagande
* Problemlösande
* Självgående


I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid dessa personliga kompetenser.

Övrig information:


* Start: Omgående/enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Uppsala


Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SwedeTimes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
SwedeTime är ett fristående IT-företag med egenutvecklad molntjänst för schemaläggning och bemanning med exceptionell funktionalitet, av högsta kvalité som utvecklats i långvariga relationer med kunderna. Företaget skapar värde till sina kunder genom sin produkt, personal och leverantörsnätverk. Visa mindre

IT Business Analyst

Ansök    Okt 8    Cytiva Sweden AB    Affärskonsult, IT
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
For the global IT team in Cytiva we look for a new colleague to work with us to support the R&D stakeholder community, to serve as direct liaison to functional process owners in order to put strategic plans in place, prepare projects and drive governance for specific systems in the area of responsibility.
What you’ll do
Build and maintain relationship with business partners in defined process area
Lead business process analysis and build robust business cases for project proposals
Implement and maintain strategic IT system roadmaps in defined process area
Translate business requirements into strategic and tactical IT deliverables
Lead, facilitate and coordinate IT project activitiesWho you are
You are a clear communicator with humble approach and good sense of prioritizing work
You can operate independently and have strong interpersonal skills
>5 years work experience in leading business process and requirements analysis
>5 years work experience in using process mapping methodologies and tools
Experience in adopting data integrity and good documentation practice policies in work
Good understanding of software development lifecycle processes
You have a degree in Information Systems or Business studiesThis position is based at our site in Uppsala, Sweden. We apply a hybrid work model which allows for the flexibility to work from home.
Our business is growing quickly and we hire across the board. Interviews and selection will happen continuously, we look forward to your application today!
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here.
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 69,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
At Danaher, we value diversity and the existence of similarities and differences, both visible and not, found in our workforce, workplace and throughout the markets we serve. Our associates, customers and shareholders contribute unique and different perspectives as a result of these diverse attributes.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out. Visa mindre

IT-konsult till prestigefyllda, spännande och välbetalda uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar professionell, ambitiös och jordnära IT-personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen att arbeta som IT-konsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar professionell, ambitiös och jordnära IT-personal efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som, utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult, alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående!
Vilken typ av uppdrag vi kan erbjuda...
Just nu har vi från PersonalExpressens sida vunnit en upphandling tillsammans med vår partner Experis gentemot landets alla statliga myndigheter. Det är Sveriges största upphandling inom IT alla kategorier inräknade! Då vi stolt också är rangordnade som nummer ett på avropslistan före företag som Tieto, NetLight och ÅF kommer vi från PersonalExpressens sida under de kommande åren att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad prestigefyllda konsultuppdrag - med bland andra utrikesdepartementet, riksdagen och regeringskansliet som uppdragsgivare. Utöver det har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa personer att starta aktiebolag med allt vad det innebär både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande som kanske är det som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare. Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som IT-konsult utan som din egna IT-konsult!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt!
Mer om oss på PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag inom IT-sektorn! Vi arbetar även med bemanning av läkare, sjuksköterskor samt lärare och vi tror på att slå alla våra affärsområden ihop när det kommer till att anordna gemensamma konsultträffar, sommarfester, julfester, konsultresor eller bara att bjuda in till spontana after-works och andra roliga evenemang löpande. På så vis blir du som kommer in som ny konsult hos oss direkt en del av den större familjen på PersonalExpressen där vi idag samlar över 400 konsulter från olika branscher, sektorer och affärsområden! Vi ser helt enkelt värdet i att vara en arbetsgivare där människor med olika bakgrund och intressen inte bara möts utan även frodas, växer och utvecklas tillsammans!
Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas vi ses snart! Visa mindre

Business Process Specialist

Ansök    Maj 28    Cytiva Sweden AB    Affärskonsult, IT
Be part of something altogether life-changing Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies. At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly... Visa mer
Be part of something altogether life-changing
Working at Cytiva in the Life Sciences industry means being at the forefront of providing new solutions to transform human health. Our incredible customers undertake life-saving activities ranging from fundamental biological research to developing innovative vaccines, new medicines, and cell and gene therapies.
At Cytiva you will be able to continuously improve yourself and us – working on challenges that truly matter with people that care for each other, our customers, and their patients. With associates across 40 countries, Cytiva is a place where every day is a learning opportunity – so you can grow your career and expand your skills in the long term.
Cytiva is proud to work alongside a community of nine fellow Danaher Life Sciences companies. Together, we’re pioneering the future of science and medicine, developing products that enable researchers in the fight to save lives.
Do you have a passion and curiosity for optimizing business processes and use of IT-systems, at the same time thriving in a global working environment? Apply for this position today!
What you’ll do
Support functional teams in product data management related matters, including W2W issue analysis and resolution with attention to urgency
Engage with local teams as well as a virtual, multi-functional teams and drive clarity on support issues and provide solutions to the business users
Create and maintain user documentation & training material, deliver training to business users
Perform analysis and extracting/loading activities related to data migration
Support collection of business user requirements based on global/x-business agreement, and work with IT business analysts to translate to detailed technical specifications
Work in multi-functional teams to define wing-to-wing system requirements, to implement standard processes and optimize process flows - all in alignment with global PDM strategies and governing principles
Engage with global IT teams to develop, test and deliver system enhancements and defect fixes
Perform analysis of data consistency across systems. Plan, coordinate and execute updates and communication/follow-up.

Who you are
Process oriented, with ability to analyze business user requirements and create manageable system design and process solutions as well as clear and concise user documentation
Self-motivated with ability to handle varied types of tasks simultaneously, to work independently and handle change
Demonstrated ability to pursue tasks to completion, results oriented
Ability to interface effectively with different functions throughout the organization
Minimum basic user of Enovia-MAGIC
Fluent in written and verbal communication in the English language
Bachelor’s degree in IT, Logistics, Engineering or similar and 3 years’ (without degree 5 years) working experience within the healthcare industry, with a broad network and understanding of various roles and processes.
Strong collaboration, communication, analytical, and problem-solving skills
Experienced user of the Office Package, especially Excel
Fluency in English, both written and spoken

Desired Characteristics
Clear interest in working collaboratively across organizational boundaries and global locations
Clear interest in gaining deep knowledge about the integrated IT system landscape, i.e. the management of product data flows and cross-functional processes related to product registration.

This is a global position, based at our site in Uppsala or Umeå.
Selection of candidates and interviews will be held continuously - we look forward to your application today!
When you join us, you’ll also be joining Danaher’s global organization, where 68,000 people wake up every day determined to help our customers win. As an associate, you’ll try new things, work hard, and advance your skills with guidance from dedicated leaders, all with the support of powerful Danaher Business System tools and the stability of a tested organization.
Danaher is committed to a diverse and inclusive culture where everyone feels they belong and all voices are heard. We believe in our associates and the unique perspectives they bring to every challenge, which is why we’ll empower you to push the boundaries of what’s possible.
If you’ve ever wondered what’s within you, there’s no better time to find out.
Danaher Corporation and all Danaher Companies are equal opportunity employers that evaluate qualified applicants without regard to race, color, national origin, religion, sex, age, marital status, disability, veteran status, sexual orientation, gender identity, or other characteristics protected by law. The “EEO is the Law” poster is available here. Visa mindre

Business Intelligence Specialist

Ansök    Mar 24    Atea Sverige AB    Affärskonsult, IT
Har du ett affärssinne och trivs med att ha kunddialoger? Brinner du för att skapa värde i organisationer med hjälp av dataanalys? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea region Stockholm dig som vill bli en del av vårt regionala team inom Analytics och arbeta som BI-specialist. Vi söker nya kollegor till både Uppsala och Stockholm. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, me... Visa mer
Har du ett affärssinne och trivs med att ha kunddialoger? Brinner du för att skapa värde i organisationer med hjälp av dataanalys? Då kan det här vara tjänsten för dig! Just nu söker vi på Atea region Stockholm dig som vill bli en del av vårt regionala team inom Analytics och arbeta som BI-specialist. Vi söker nya kollegor till både Uppsala och Stockholm. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i informationsteknologi.
Din roll i laget
Du kommer att vara en del av teamet Information & Data Analytics som ingår i Ateas nya affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, IT-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.
Som konsult hos oss kommer du att stödja våra kunder både med strategiska och operativa förbättringar. Du ansvarar för att hjälpa kunder med deras BI- & Analyticsstrategi och utveckla lösningar på Microsoftplattformen med syftet att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut. Du får möjlighet att arbeta med Ateas omfattande kundstock med många spännande kunder i olika branscher.
Vi arbetar mer och mer med teamleveranser där vi nyttjar vår bredd och erfarenhet samt olikheter för att säkerställa bästa möjliga leverans till kund. Vi erbjuder dig en utvecklande roll där varje dag fylls av nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och kunder.
Exempel på uppgifter i rollen kan vara:
Att sätta dig in i och förstå kundernas verksamhet, behov och utmaningar
Att genomföra demo, workshops och proof of concept ute hos kund
Att lösa problem och fokusera på kundnytta
Att analysera data och datakvalitet
Utveckla beslutsstödslösningar med Microsoft
Att utveckla datalager och beslutsstödslösningar i Microsoft
Att hålla i workshops
Vad söker vi hos dig
Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och trivas hos oss. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina uppgifter, strukturerar ditt arbete självständigt och driver vidare processer. Genom din lyhördhet och kommunikationsförmåga lyckas du väl att samarbeta med andra. Du anser att problem är till för att lösas och har förmågan att bryta ner problem för att kunna se sammanhang, analysera och prioritera rätt frågor. Med god erfarenhet inom BI är du självgående inom området.
För att lyckas i rollen behöver du:
Ha arbetat minst ett par år med BI 
Ha goda kunskaper inom Microsoft Power BI, datalager, SSAS och SSIS
Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelska 
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.
Kontakta oss
Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta Camilla Arenhäll, konsultchef Stockholm, via [email protected] telefonnummer  08-51906893 eller  Hans Gustafsson, konsultchef Uppsala, via [email protected] telefonnummer 070-2156652. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag.
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. Visa mindre

Informations & IT-Säkerhetskonsult

Ansök    Feb 18    Capto Hr AB    Affärskonsult, IT
Mer om Seadot Cybersecurity Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet. Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa. Seadot Cybersecurity söker seniora konsulter inom cybersäkerhet. Framtidens... Visa mer
Mer om Seadot Cybersecurity
Seadot Cybersecurity är ett entreprenörsdrivet bolag med fokus på effektiv säkerhet. Grundarna av bolaget har lång erfarenhet av såväl informationssäkerhet som IT-säkerhet. Vi erbjuder tjänster till organisationer med höga krav på regulatorisk efterlevnad, compliance och säkerhet. Bolagets kunder har sin huvudsakliga verksamhet i Norden och norra Europa.
Seadot Cybersecurity söker seniora konsulter inom cybersäkerhet. Framtidens samhälle är digitaliserat. Vi vill vara med och skapa ett säkert digitaliserat samhälle och hjälper företag och organisationer som har höga krav på säkerhet och regulatorisk efterlevnad. Vill du vara med oss på vår resa i detta långsiktiga säkerhetsarbete?
Att arbeta på Seadot Cybersecurity
Vi är ett ungt expansivt företag och söker seniora konsulter inom cybersäkerhet, som vill vara med i etableringen i Norden och norra Europa. Företaget strävar efter att ha en stark kunskapskultur dit de allra duktigaste och mest ambitiösa söker sig för att utvecklas. Seadot Cybersecurity använder ömsesidig coachning och sparring som en självklar del av kunskapsdelningen i företaget. Genom att dela med oss av kunskap når vi hög kvalitet, utveckling av våra medarbetare och trivsel i företaget.
Är du den vi söker?
Vi söker dig som trivs med och har lång erfarenhet av en rådgivande roll som konsult. Du vill gärna bidra till företagets utveckling, är duktig på att bygga relationer och förtroende hos kunder och medarbetare samt drivs av att leverera ditt bästa.
Just nu söker vi medarbetare inom
* Informationssäkerhet, compliance och risk
samt även inom
* Säkerhetsarkitektur och IT-säkerhet
Vi ser gärna att du har genomfört utredningar och granskningar inom något eller några av ovanstående områden. Du ska också ha arbetat med att ta fram beslutsunderlag, krav och riskanalyser. Du är van att jobba i projekt och grupp, redovisa resultat muntligt och skriftligt samt leda olika typer av arbetsgrupper. Du har stort kundfokus och har alltid kvalitet och kundens bästa i fokus. Du har goda kunskaper om informationsklassificering, riskhantering, kravhantering, förändringsarbete, verksamhetsanalys, kontinuitetsplanering samt strategiarbete.
Vi tror att du har:
Några års erfarenhet från arbete med informationssäkerhet eller IT-säkerhet
Relevanta certifieringar såsom CISSP, CISA, CISM, CRISC eller motsvarande
Bra kommunikationsförmåga på engelska och svenska.
En grundutbildning på högskolenivå inom IT, säkerhet eller annat relevant område. Visa mindre

Rekrytering av juniora Affärskonsulter till Biometria Traineeprogram

Biometria lanserar nu sitt traineeprogram och vi söker dig som vill vara med och digitalisera skogsindustrin samt vara med i en förändringsresa för en hel bransch! Detta genom intressanta roller så som Affärskonsult, Tjänstespecialist och Utvecklare. Uppstart sker enligt överenskommelse under mars/april 2021. Du kommer tillsammans med dina nya kollegor erbjudas en gedigen introduktionsutbildning inom system, arbetssätt och kultur. Under de första tre mån... Visa mer
Biometria lanserar nu sitt traineeprogram och vi söker dig som vill vara med och digitalisera skogsindustrin samt vara med i en förändringsresa för en hel bransch! Detta genom intressanta roller så som Affärskonsult, Tjänstespecialist och Utvecklare.

Uppstart sker enligt överenskommelse under mars/april 2021. Du kommer tillsammans med dina nya kollegor erbjudas en gedigen introduktionsutbildning inom system, arbetssätt och kultur. Under de första tre månaderna kommer du varva utbildningar med arbete för att få den bästa möjliga start på din karriär hos Biometria.

Då det finns begränsat med platser till programmet rekommenderar vi dig att söka tjänsten redan idag!


Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Biometrias räkning Affärskonsulter. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Biometria.

Traineeprogrammet är ett skräddarsytt utbildningspaket för att du ska få bästa start på din karriär hos Biometria. Traineeprogrammet pågår under cirka tre månaders tid och under den perioden får du en helhetsblick över Biometrias organisation och VIOL 3, du går utbildningar som har syfte att utveckla dig i konsultrollen, och du får följa med seniora medarbetare i arbetet för att få en blick över arbetet.

Biometria utvecklar IT-tjänster för skogsindustrin för redovisning av virkesaffärer och leveranser mellan skog och industri. Projektet Forest Storm har varit aktivt under de senaste åren och nu närmar man sig lansering av det nya branschgemensamma systemet VIOL 3. I och med projektets framfart behöver Biometeria fler resurser för att hantera implementering och efterfrågningarna från kunderna.

Kolla in denna video för att få en bredare bild av Projektet Forest Storm: https://www.youtube.com/watch?v=XL33bR9-hcY&feature=youtu.be

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord, dina frågor kring tjänsten kan du maila till [email protected].


Arbetsuppgifter
Som affärskonsult är det din roll att förstå kunden och deras verksamhet/processer/arbetssätt, för att på bästa sätt vägleda kunden genom sin systemuppdatering. Ditt arbete som affärskonsult går ut på att projektleda och förbereda utrullningen av den nya IT-plattformen VIOL 3 till Biometrias 600 kunder. Detta görs genom att planera och genomföra aktiviteter samt på ett pedagogiskt sätt genomföra olika utbildningar tillsammans med dina kunder som samtliga befinner sig inom skogsindustrin.

Det här är en unik möjlighet för dig som ser projektledning som en framtid för dig och genom traineeprogrammet få växa in i rollen. Vilken kompetens och yrkesroll du vill ta ansvar för och utvecklas till, är mer viktigt än erfarenheten du har idag.

Biometria har ett stort behov med interna och externa kontaktytor att driva och föra kunderna att driva och föra kunderna "närmre" deras interna arbete. Du kommer därför att driva igenom beslut, följa upp samt kontinuerligt bidra till att föra hela VIOL 3 programmet framåt. Du kommer erbjudas förtroende och mandat att självständigt bedriva och utveckla arbetet för att nå gemensamma mål.

I tjänsten ingår resor.


Vi söker dig som
Har B-körkort och hanterar det svenska språket obehindrat i så väl tal som skrift då det krävs i dialog med Biometrias kunder. För att lyckas i rollen ser vi att du har ett intresse för IT.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Biometria. Som person är du orädd och vågar ta dig an nya arbetsuppgifter även om du inte provat på dessa sedan tidigare. Du har pedagogisk framtoning och du trivs att kommunicera med interna och externa samarbetspartners. Vidare trivs du att arbeta såväl självständigt som i team.

START: Enligt överenskommelse Mars/ April 2021
OMFATTNING: Heltid, Rekrytering
STAD: Umeå/ Sundsvall/ Falun/ Uppsala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected]


Information om kundföretaget
Biometria är en medlemsägd och central aktör inom svensk skogsnäring. Vi mäter det virke som flödar mellan skog och industri och som opartisk säkerställer vi att Sveriges skogsägare är trygga i sina virkesaffärer. Uppdraget är att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på virkesmarknaden. Biometria erbjuder även tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkesaffärer, och vi har ett långsiktigt samarbete med forskningsinstitut och universitet. Genom vårt arbete verkar vi som ett informationsnav inom skogsnäringen och erbjuder en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som vi själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Totalt är vi 850 anställda med verksamhet i hela Sverige, vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

Genom vårt verksamhetsområde Utveckling/IT driver vi den digitala utvecklingen för hela skogsnäringen. Vi skapar möjligheter inom digitalisering, bland annat genom Biometria Labs, vår avdelning för innovation där vi testar ny teknologi. Biometria ligger i teknisk framkant bland annat inom att utveckla utifrån Microsofts koncept Azure. Vi arbetar med agila metoder och stödjer oss på ramverket SAFe*. Merparten av verksamhetsområdet Utveckling/IT finns vid vårt kontor i Sundsvall.*SAFe = Scaled Agile Framework, se www.scaledagileframework.com för mer information Visa mindre

Intelligent Automation och RPA-konsult

Ansök    Mar 24    Atea Sverige AB    Affärskonsult, IT
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du fo?r automatisering och framtagande av nya digitala processer? Tycker du om att sta?ndigt utvecklas och la?ra dig nya saker? Da? har vi utmaningen fo?r dig! Just nu so?ker vi pa? Atea Uppsala dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som pra?glas av medarbetare som brinner fo?r att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sa?tter laget fo?re ... Visa mer
Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Brinner du fo?r automatisering och framtagande av nya digitala processer? Tycker du om att sta?ndigt utvecklas och la?ra dig nya saker? Da? har vi utmaningen fo?r dig!
Just nu so?ker vi pa? Atea Uppsala dig som vill jobba som RPA-konsult. Vi erbjuder dig en arbetsplats som pra?glas av medarbetare som brinner fo?r att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sa?tter laget fo?re jaget. Vi kallar oss stolt fo?r landslaget i informationsteknologi.
Din roll i laget
Du kommer att vara en del av teamet i Uppsala i vårt affärsområde Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, it-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet. Våra kunder genomgår en digital förändringsresa där du som RPA-konsult kommer ha en nyckelroll.
"Som RPA-specialist pa? Atea lär jag mig ständigt någonting nytt. Jag fa?r arbeta med de senaste teknikerna och verktygen, ledande partners inom branschen och framför allt i team med de roligaste och skarpaste experterna till kollegor. Det a?r fantastiskt att se hur va?rt arbete underlättar och skapar tydlig verksamhetsnytta hos va?ra kunder." - Amanda Na?sman, RPA-specialist pa? Atea
Vad söker vi hos dig
Som person ka?nner du troligtvis igen dig pa? fo?ljande:
Du a?r resultatinriktad, analytisk och drivande samt lo?sningsorienterad med la?tt fo?r att anpassa dig till nya fo?rha?llanden. Samtidigt har du en positiv insta?llning och a?r bekva?m med stort kundfokus och att skapa goda relationer.
Vi fo?rutsa?tter att du vill fortsa?tta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner fo?r automatisering och framtagande av nya digitala processer. Vi la?gger stor vikt vid personlig la?mplighet.
Fo?r att lyckas i rollen ska du:
Vara civilingenjo?r med it-inriktning, systemvetare eller motsvarande samt ha na?gra a?rs erfarenhet av it-branschen och/eller processarbete
Ha fo?rma?ga att dokumentera teknisk miljo? och processer
Har erfarenhet av UiPath, Blue Prism, Automation Anywhere eller liknande
Har programmeringskunskaper i t ex Java, C#, Python
Ha ett affa?rsma?ssigt synsa?tt som du kan tilla?mpa i dina uppdrag
Kunna uttrycka dig va?l i ba?de tal och skrift pa? svenska och engelska
Meriterande a?r om du har:
Arbetat som konsult och a?r van att hantera kundrelationer
Arbetat med systemutveckling
Erfarenhet av machine learing
Är certifierad i något av de större RPA-verktygen såsom Blue Prism, UiPath och PowerAutomate/WinAutomation.
Vårt erbjudande till dig
Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av informationsteknologi och tillhörande tjänster.
Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.
Vi har ett stort fokus på ansvarstagande utveckling och är stolta över att kunna påverka branschen globalt att agera mer hållbart.
Kontakta oss
Har du frågor omtjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Hans Gustafsson via [email protected] 070-2156652. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Den här rekryteringsprocessen hanteras av oss på Atea och vi undanber oss därför alla samtal och eventuella förslag från rekryterings- och bemanningsföretag. 
Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Som ett kvalitativt led i vårt sedvanliga rekryteringsarbete genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare.
Varmt välkommen med din ansökan!

Atea vill samla it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass. Visa mindre

Utbilda dig till IT - konsult på 12 veckor!

Ansök    Aug 27    Academic Work    Affärskonsult, IT
Vill du bli IT-konsult och arbeta för att skapa säkra miljöer för kunder såsom Försvar & Polis, Transport & Logistik, Industri, Retail och Bank? Nu kan detta bli din karriär på bara 12 veckor! Vi har nu öppnat portarna för dig som vill utbildas till IT-konsult inom installation eller service av säkerhetsteknik med en garanterad tillsvidareanställning och uppdrag som konsult hos STANLEY Security efter examen. Vi förväntar oss ingen tidigare erfaren... Visa mer
Vill du bli IT-konsult och arbeta för att skapa säkra miljöer för kunder såsom Försvar & Polis, Transport & Logistik, Industri, Retail och Bank? Nu kan detta bli din karriär på bara 12 veckor! Vi har nu öppnat portarna för dig som vill utbildas till IT-konsult inom installation eller service av säkerhetsteknik med en garanterad tillsvidareanställning och uppdrag som konsult hos STANLEY Security efter examen. Vi förväntar oss ingen tidigare erfarenhet inom området utan har du rätt driv, personlighet och ett tekniskt intresse är vi övertygade om att du kan klara detta karriärsbyte. Sök dessa eftertraktade utbildningsplatser nu, processen startar med två tester för att se om du har det som krävs.

OM TJÄNSTEN
Säkerhetsbranschen digitaliseras och majoriteten av alla lösningar som levereras till kund är IT-baserade och blir allt mer tekniskt komplexa. Utvecklingen har resulterat i att branschen har fått behov av nya roller som kan hantera detta. Academy och Academic Work kommer därför tillsammans med STANLEY Security rekrytera och utbilda IT-konsulter för att bolaget ska kunna fokusera på mer komplexa IT-lösningar och bli ett med digitaliseringsresan.

Efter 12 veckors intensivutbildning hos Academy kommer du ut med värdefull kunskap inom verktyg och ramverk som är högt eftertraktade på arbetsmarknaden. Genom vår utbildning hos Academy får du en ny karriär och blir den personen som branschen efterfrågar!

Att jobba som IT-konsult

Arbetsuppgifterna kommer variera beroende på om du arbetar i installations- eller serviceorganisationen. Vardagen tar ståndpunkt i IT-systemen och kommer att präglas av felsökning, installation och service genom programmering såväl ute hos kund som från kontoret. Själva utförandet av arbetet har en självständig karaktär men i projekten kommer du att samarbeta med bland annat installations- och servicechefer, tekniker, säljare, underentreprenörer och kunder. Läs mer om STANLEY Security här.

Exempel på arbetsuppgifter som IT-konsult:
* Driftsätta, underhålla och dokumentera säkerhetsanläggningar
* Skapa och lämna över material och instruktioner av den levererade säkerhetsutrustningen till kund
* I samråd med produktionsledare planera in rätt resurser för olika uppdrag
* Representera företaget vid kundbesök och möten
* Arbeta med service av säkerhetsutrustning

Information om utbildningen hos Academy

Intensivutbildningen är skräddarsydd och framtagen i nära samarbete med STANLEY Security för att du, direkt efter examen, ska vara produktiv som IT-konsult redan från dag ett. Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som inte räds en spännande utmaning. Den baseras på aktuell hjärnforskning och fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo och feedbackdialog. Läs mer om utbildningsinnehållet som varvar teori och praktik och varför våra tidigare konsulter rekommenderar Academy.


* Utbildningen startar: 27 januari 2020 på heltid med schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00
* Utbildningsort: Campus i Kista, Stockholm (går ej att genomföra på distans)
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Uppsala med omnejd.


Ambitionen är att deltagarna på programmet ska överrekryteras till STANLEY Security på sikt, förutsatt att samtliga parter är nöjda med samarbetet. Om något mot förmodan skulle hända med uppdraget hos STANLEY Security kommer du fortsatt att ha en tillsvidareanställning som IT-konsult hos Academic Work och förväntas vara öppen för andra uppdrag.

Vad krävs för att kunna söka till utbildningen?

Det krävs inga förkunskaper på området och samma sak gäller för efterföljande konsultroll. Vi vill satsa på dig med rätt förmågor, personliga egenskaper och engagemang att påbörja din nya karriär. Rekryteringsprocessen startar därför med urvalstester som säkerställer att du har just det.

VI SÖKER DIG SOM
* Klarat de inledande tester med fokus på förmågor och personlighet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
* Ett stort tekniskt intresse. Utveckla i din ansökan hur detta har kommit till uttryck i tidigare arbete eller på din fritid.
* B-körkort för att kunna ta dig ut till dina kunder.
* Godkänt belastningsregister.
* En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Läs mer om kontrollen här.

Som person är du: Logiskt lagd med en problemlösningsförmåga, uthållighet och driv att klara av en tuff intensivutbildning. Eftersom bolaget arbetar med säkerhetslösningar ser vi att du har tungan rätt i mun och utför ditt arbete med noggrannhet och lämnar inget åt slumpen. För att lyckas i rollen som IT-konsult har du ett starkt kundfokus och lyssnar lyhört till samtliga samarbetspartners, internt som externt. Du är orädd och agerar med säkerhet och trygghet även i situationer som är nya. När du stöter på problem håller du lugnet och ser snabbt till att söka upp svaret för att hitta en lösning.

Praktisk information


* Rekryteringsprocessen: Vi arbetar utifrån löpande urval och processen består av två tester och två intervjuer.
* Sök till Academy genom att klicka på ”Ansök här på annan site” och klicka sedan på testet överst på landningssidan.
* Har du specifika frågor kring Academy och rekryteringsprocessen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna.


Varför rekommenderar våra tidigare konsulter Academy?

Academy – se vad våra IT konsulter tycker om programmet! Visa mindre

Grattis du är ett steg närmare att bli IT - konsult på 12 veckor med Academy!

Ansök    Aug 27    Academic Work    Affärskonsult, IT
För att söka till vår eftertraktade utbildning hos Academy i samarbete med STANLEY Security skickar du in din ansökan via denna annons. Vi har endast två platser till Uppsala och platserna har historiskt fyllts innan rekryteringsdeadline. För att öka dina chanser till programmet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan inom 2 dagar efter att du fått tillgång till denna annons. Ta vara på möjligheten att kunna göra en blixtkarriär som IT-konsult, allt... Visa mer
För att söka till vår eftertraktade utbildning hos Academy i samarbete med STANLEY Security skickar du in din ansökan via denna annons. Vi har endast två platser till Uppsala och platserna har historiskt fyllts innan rekryteringsdeadline. För att öka dina chanser till programmet rekommenderar vi att du skickar in din ansökan inom 2 dagar efter att du fått tillgång till denna annons. Ta vara på möjligheten att kunna göra en blixtkarriär som IT-konsult, allt startar hos Academy!

OM TJÄNSTEN

Hur ansöker jag till utbildningen?


* Vi arbetar utifrån löpnade urval och rekryteringsprocessen består framåt av två fysiska intervjuer och referenstagningar.
* Du söker till Academy genom att klicka på ”Ansök här ” och bifogar ditt CV och motivationsbrev. Alla kandidater söker generellt till programmet och om du går vidare till intervju hos kund kommer våra rekryterare att matcha dig med den avdelning som de tror du kommer passa bäst hos.


För att fortsätta i processen behöver du skicka in en fullständig ansökan, den består av:


* Ett motivationsbrev med en tydlig motivering till varför du ska få en plats på programmet och varför du vill satsa på det efterföljande yrket som IT-konsult hos STANLEY Security. Eftersom din motivation till att göra detta karriärbyte väger tyngre än din erfarenhet så rekommenderar vi dig att lägga extra krut på motivationsbrevet om varför du är rätt person för Academy.

* CV


För att du ska kunna söka tjänsten har du:


* Klarat de inledande tester med fokus på förmågor och personlighet.
* Goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt som skriftligt.
* Ett stort tekniskt intresse. Utveckla i din ansökan hur detta har kommit till uttryck i tidigare arbete eller på din fritid.
* B-körkort för att kunna ta dig ut till kunderna.
* Godkänt belastningsregister.
* En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Läs mer om kontrollen här.


Praktisk information


* Utbildningen startar: 27 januari 2020
* Omfattning: Heltid, schemalagd undervisning vardagar kl:09.00-17.00
* Utbildningsort: Academy Campus i Kista, Stockholm (går ej att genomföra på distans)
* Arbetsort efter avslutad utbildning: Uppsala med omnejd
* Har du specifika frågor kring Academy och rekryteringsprocessen besvaras dessa på vår Academymail under kontorstid. Vi tar inte emot ansökningar via mailen om du inte gjort och klarat de inledande testerna. Visa mindre

Juniora Affärskonsulter till Forest Storm Trainee Program!

Ansök    Maj 10    Academic Work    Affärskonsult, IT
Project Forest Storm - Skogsindustrin digitaliserar! I samband med utrullningsprojekt av ny IT-plattform finns nu möjligheten att kickstarta karriären hos Biometria. Vi söker dig med akademisk examen, intresse för projektledning, IT och skogsindustrin till Forest Storm Trainee Program. Tillsammans med trainee-kollegor och seniora Affärskonsulter kommer du att förbereda Svensk Skogsnäring på systemskifte och implementation av ny standard för branschen. Börj... Visa mer
Project Forest Storm - Skogsindustrin digitaliserar! I samband med utrullningsprojekt av ny IT-plattform finns nu möjligheten att kickstarta karriären hos Biometria. Vi söker dig med akademisk examen, intresse för projektledning, IT och skogsindustrin till Forest Storm Trainee Program. Tillsammans med trainee-kollegor och seniora Affärskonsulter kommer du att förbereda Svensk Skogsnäring på systemskifte och implementation av ny standard för branschen. Börja karriären i ett skarpt digitaliseringsprojekt, vi kan lova att det blir en spännande resa!

OM TJÄNSTEN
Biometria ligger i framkant i teknikbranschen och utvecklar IT-tjänster för skogsindustrin inom mätning och redovisning av virkes-, transport- och biogasaffärer. Under de senaste åren har Project Forest Storm varit i rörelse för att utveckla och testa nya systemstöd för branschen. Detta projekt har resulterat i det nya systemet VIOL 3 som nu ska träda i kraft och implementeras hos samtliga parter. I samband med detta erbjuds nu möjligheten till ett Trainee-program där du som deltagare tillsammans med 18 andra traineer får vara med i ett av Sveriges just nu största digitaliseringsprojekt.

Som Junior Affärskonsult ingår du i ett team bestående av en teamledare och två juniora affärkonsulter. Till er hjälp har ni ett backoffice-team samt experter från Biometrias Utvecklings- och IT-avdelning. Din och ditt teams uppdrag är att preparera kunder inom skogsindustrin så att dom är redo för systemskifte och drifts-start vid utsatt datum, därav ingår resor i tjänsten. Arbetet bedrivs till stor del ute hos kund i din region, och du har stor frihet att komma med kreativa lösningar för att nå målet!

Du erbjuds


* En gedigen introduktion och utbildning på 4-6 månader i Uppsala där du får en helhetsblick över Biometrias organisation och VIOL 3 för att få både branschkunskap som teknisk kunskap om systemet
* Ett varierat arbete med mycket ansvar där du har en möjlighet att påverka arbetssätt hos såväl Biometria och deras kunder, samtidigt som du bygger ett stort kontaktnät mot skogsindustrin
* En plan för din kompetensutveckling, utbildning inom självledarskap och presentationsteknik samt personlig coaching varje månad
* För konsulter utanför Uppsala: Du kommer att bli erbjuden bostad och sponsrade hemresor under introduktionsperioden som hålls i Uppsala


Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

ARBETSUPPGIFTER
* Delaktig i utrullningen av en helt ny IT-plattform hos 600 företag i den svenska skogsnäringen


* Train the trainer, hålla workshops och utbilda kunder i system och ny branschstandard
* Ansvara för egna utrullningsprojekt hos utpekade kunder
* Rådgivning och kundsupport


VI SÖKER DIG SOM
* Beräknas ta examen i juni från högskola eller universitet och har läst exempelvis en utbildning inom ekonomi, systemvetenskap, beteendevetenskap med inriktning IT eller som ingenjör


* Mycket goda datorkunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system
* Kan kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift, då detta är Biometrias koncernspråk.
* Innehar B-körkort


Ett stort plus är om du har intresse för IT, digitalisering eller skogsindustrin! Du vill lära dig mer om effektivisering av processer med IT som hjälpmedel.

Som person är du:


* Orädd
* Självgående
* Samarbetsförmåga


Övrig information


* Start: September 2019
* Omfattning: Heltid, 12 månader
* Placering: Centrala Uppsala, resor ingår i tjänsten
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Biometrias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.


Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

INFORMATION OM FÖRETAGET
Biometria verkar inom skogsnäringen med uppgift att stödja och utveckla virkeshandel, logistik och produktion på den svenska virkesmarknaden. De erbjuder tjänster för digitalisering och automatisering av virkesflödet och virkeshandeln, men arbetar även mer långsiktigt i samarbete med forskningsinstitut och universitet. De har också uppdraget att genomföra en opartisk mätning av det virke som flödar mellan skog och industri så att alla Sveriges skogsägare kan vara trygga i sina virkesaffärer. Genom detta arbete erbjuder de en plattform med standardiserad och kvalitetssäkrad information som de själva och andra aktörer kan bygga nya moderna tjänster på. Biometria har 850 anställda med verksamhet i hela Sverige. Visa mindre