Lediga jobb som Arbetsledare, VVS i Uppsala

Se lediga jobb som Arbetsledare, VVS i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare till VVS Teknik Fålhagen

VVS Teknik Fålhagen är ett litet företag som tar stort ansvar. Vi strävar alltid efter att ha bra, pålitliga och certifierade rörmokare. Med över 25 år i branschen har vi den kompetens som krävs och vi är måna om vårt rykte – därför gör vi allt för att kunden ska bli nöjd. Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är i dagsläget 13 medarbetare med uppdrag i Uppsala med omnejd och nu behöver vi förstärkning a... Visa mer
VVS Teknik Fålhagen är ett litet företag som tar stort ansvar. Vi strävar alltid efter att ha bra, pålitliga och certifierade rörmokare. Med över 25 år i branschen har vi den kompetens som krävs och vi är måna om vårt rykte – därför gör vi allt för att kunden ska bli nöjd. Våra kunder är byggföretag, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Vi är i dagsläget 13 medarbetare med uppdrag i Uppsala med omnejd och nu behöver vi förstärkning av en arbetsledare.
Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som arbetsledare är att ta ansvar för service- och entreprenadjobb där du har kontakt med kunden, besöker kunden, beräknar jobb, skriver och hanterar offerter och ser till att jobben utförs på bästa sätt. Du planerar bemanning och hanterar nödvändig administration. Du är också ute hos kund och jobbar med montage en del av tiden.
Du har kontakt med samtliga medarbetare, är deras närmaste chef och sköter t ex utvecklingssamtal. Du har också ansvar för att riskbedömningar görs på varje arbetsplats. VD är din närmaste chef.
Din kompetens
Du är utbildad VVS-montör och har mångårig och bred erfarenhet av branschen. Du är bra på administration och har goda kunskaper i officepaketet samt vana av att jobba med kalkyler. Du pratar och skriver svenska obehindrat och behärskar engelska. Du har minst B-körkort.
Dina egenskaper
Du gillar ordning och reda och har eget driv där du tar egna initiativ. I arbetet är du bra på att planera, organisera och få saker gjorda. Självklart måste du gilla att hjälpa våra kunder och vill alltid göra ditt bästa. Dessutom tycker du att det är roligt att leda och fördela arbete samt stötta och utveckla dina medarbetare.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en heltidsanställning med 6 månaders provanställning. Individuell lön enligt överenskommelse. Fackligt avtal finns. Start snarast.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till [email protected] senast den 9 juni. Märk ansökan Arbetsledare. Visa mindre

Projektledare VS till Bravida Bostad Uppsala

Ansök    Feb 16    Bravida Sverige AB    Arbetsledare, VVS
Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom vs till vår Bostadsavdelning i Uppsala. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för instal... Visa mer
Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom vs till vår Bostadsavdelning i Uppsala.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Bravida Bostad i Uppsala jobbar vi med att producera bostäder, mestadels nyproduktion av flerfamiljshus. Vi har både el, vs och vent och jobbar tillsammans som en avdelning. Du har flertalet erfarna kollegor att bolla med på dagarna. Avdelningen har en egen administratör, kalkylator, projektör, entreprenadingenjör mm. Vi är en avdelning som gillar att satsa hårt och gå vår egen väg. Vi tror på det vi gör och att skapa stora resultat. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör och att alltid fortsätta utvecklas. Vi har byggt upp avdelningen på ett tryggt sätt och har väldigt bra orderstock framöver. Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som nu vill ha en ny stjärna i familjen.   

 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom VS och rollen som ledare. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att vara projektledare inom VS. Vi söker efter dig som är hungrig och vill ingå i ett sammansvetsat och resultatinriktat gäng som samtidigt vill skratta och ha roligt på jobbet. Vi vill att du är proffessionell och har en yrkesstolthet som du värnar om. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Team Lead VVS

Ansök    Nov 21    Ramboll Sweden AB    Arbetsledare, VVS
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på vår resa och arbeta för en mer hållbar framtid. Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring, och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemens... Visa mer
Ramboll har lanserat en ny strategi för 2022-2025 - “The Partner for Sustainable Change” - och söker nu dig som vill vara med på vår resa och arbeta för en mer hållbar framtid.
Vill du vara med och göra skillnad i en värld i stort behov av förändring, och samtidigt få utvecklas vidare inom det område du kan bäst? Då är du troligtvis den vi söker. Vi välkomnar dig till ett samarbetsinriktat klimat där innovation, teknik och hållbara samhällen är vårt gemensamma fokus.
Vi är intresserade av att komma i kontakt med dig som har börjat fundera på nästa steg i sin karriär och som är intresserad av att veta mer om oss på Ramboll. Till den här rollen tror vi att du har en gedigen erfarenhet från branschen, stor kunskap om VVS och ett intresse och engagemang för gott ledarskap och verksamhetsutveckling. Klicka på knappen ”I’m Interested” så fortsätter vi dialogen!
Som konsult på Ramboll får du möjlighet att jobba med kompetenta kollegor i utmanande projekt. Vi bryr oss om varandra och tycker om att arbeta i team och bidra till varandras arbetsglädje. På Ramboll får du det lilla teamets fördelar kombinerat med det stora internationella bolagets kompetens, resurser och utvecklingsmöjligheter. Ramboll återinvesterar en stor del av vår vinst i projekt som är till nytta för människor, samhälle och natur.
Du kommer att tillhöra Installationsenhet Uppsala/Västerås/Örebro
Som vår nya Team Lead VVS kommer du driva den operativa verksamheten för VVS-teamet i Uppsala. Just nu är vi i uppbyggnadsfasen för VVS Uppsala och vi vill gärna ha med dig på denna expansion. Vi har ett starkt och etablerat team inom elteknik i Uppsala och samarbete mellan teamen ser vi som en självklarhet. Till din hjälp har även du engagerade kollegor i Ramboll vars expertis sträcker sig över en mängd teknikområden. Du rapporterar direkt till Enhetschefen och sitter med i enhetens ledningsgrupp.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Strategisk marknadsarbete
Delta i långsiktigt strategiarbete
Utveckling av medarbetare och team
Delta tillsammans med Enhetschef vid rekrytering
Resursplanering i uppdrag
Uppdragsledning

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att följande stämmer in på dig:
Tänker nytt och vill utmana dig själv, kunderna och branschen
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Nyfikenhet inför digitalisering och hur vi kan utveckla vårt erbjudande till gagn för våra kunder
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
Förmåga till samarbete över både tekniska och geografiska gränser
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.

Välkommen till Ramboll Buildings
Som en av världens 10 största konstruktörer arbetar Ramboll på mer än 10 000 byggprojekt varje år. 5 000 experter över hela världen fokuserar på att skapa innovativa, hållbara och levande byggnader. Vi lägger särskild vikt vid att balansera kulturella, sociala och fysiska värden för att förbättra livskvaliteten för kunden, slutanvändaren och samhället.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Ramboll har som ambition att vara marknadsledande inom hållbarhet. Vår gemensamma drivkraft är att bidra till en hållbar samhällsutveckling.
Låt oss veta mer om dig
Vi tar tacksam emot ditt CV eller skriv några rader om dig själv som ett första steg och ser därefter fram emot att få veta mer om dig om du har den profilen vi söker. Vi ser fram emot att höra från dig! Sista ansökningsdag: 2023-01-31. Visa mindre

Avdelningschef Service till GK i Uppsala

Är du vår nya kollega?  Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? Till GK söker vi nu en avdelningschef till vår serviceavdelning i Uppsala. GK söker en erfaren ledare som brinner för ledarskap, utveckling och som tror på att framgång bygger på ett starkt lag, ett GK. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och din kunskap och dina erfarenheter är viktig för oss. Hur kommer ditt uppdrag att se ut?  Som avdelningschef ... Visa mer
Är du vår nya kollega? 
Vill du vara med och utvecklas med oss och samtidigt arbeta för en bättre miljö? Till GK söker vi nu en avdelningschef till vår serviceavdelning i Uppsala.
GK söker en erfaren ledare som brinner för ledarskap, utveckling och som tror på att framgång bygger på ett starkt lag, ett GK. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och din kunskap och dina erfarenheter är viktig för oss.

Hur kommer ditt uppdrag att se ut? 
Som avdelningschef är du ansvarig för avdelningens utveckling, lönsamhet och tillväxt.  I rollen ingår resultat-, arbetsmiljö- och personalansvar enligt budget och uppsatta mål. Du har direkt chefsansvar för 30 medarbetare med bred kompetens och erfarenhet inom VS området. Vidare leder och engagerar du dina medarbetare genom ett nära ledarskap.
En del av tjänsten innebär att ansvara för marknadsföring och försäljning mot befintliga som nya kunder. Du vårdar och utvecklar dessa relationer samt rapporterar och föreslår förbättringsåtgärder som är förmånliga både för kunden och för GK. Du är delaktig i affärsförhandlingar, anbud- och offertgivning samt avtalsskrivning.
Rollen ligger direkt under Distriktschefen, vilken du rapporterar till.

Vem är du? 
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning eller utbildning inom bygg och/eller installation i kombination med erfarenhet inom VVS eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet av ledande befattning med personalansvar. Erfarenhet och kunskap som innefattar affärsmässighet, ekonomiuppföljning och resultatansvar är ett krav.
Dina dator- och systemkunskaper är goda. Du har även B-körkort.
Du är nyfiken, inkluderande och ansvarstagande och har lätt för att lyssna och skapa förtroendefulla relationer. Du värdesätter dina medarbetare och är en stark lagspelare. Du är välorganiserad, uthållig och resultatfokuserad och strävar efter både projektets och kundens bästa.
Hos oss värderas dina personliga egenskaper högt. Vi uppskattar kollegor som kommer med egna initiativ och strävar efter att göra sitt bästa varje arbetsdag.

Vad kan GK erbjuda dig?  
Vi drivs av att förbättra miljön för våra kunder och för samhället i stort. Hos oss är personlighet, passion och samarbete avgörande och tillsammans tror vi att vi kan göra skillnad. Vår ambition är även att utveckla och utbilda vår personal.
Ett varierande arbete med nya utmaningar  
Kompetensutveckling med GK-skolan  
Friskvårdsbidrag 
Företagshälsovård  
Försäkringar vid föräldraledighet, sjukdom och pension
Arbetstidsförkortning  

Ansökan 
Är du redo att ta första steget till en spännande resa tillsammans med oss på Gunnar Karlsen? Då är du välkommen med din ansökan! Observera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Har du några frågor eller vill veta mer är du välkommen att gärna kontakta oss!
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.  
Vi ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten. Visa mindre

Projektledare VVS

Ansök    Feb 12    Real Staff    Arbetsledare, VVS
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännand... Visa mer
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännande? Gör din intresseanmälan till oss i så fall!

Det här kommer du att få arbeta med:

- Leda projekt och personal enligt företagets rutiner för att tillgodose våra kunders krav samt företagets budgeterade lönsamhet.
- Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses av dessa.
- Säkerställa att företagets ledningssystem för t.ex. kvalitet, ekonomi, produktion och marknad efterlevs och utvecklas.
- Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet.
- Delta i slutbesiktning.
- Delta vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar.
- Ansvara för att gällande handlingar finns på arbetsplatsen.
- Tolka avtalstexter.
- Medverka och närvara vid samordnade provningar.
- Tillsätta erforderliga resurser.
- Ansvara för att produktionskalkyl upprättas.


Vi ser gärna att du har följande kompetenser och erfarenheter:

- Ingenjörskompetens eller motsvarande yrkeskompetens
- Insikt och eller erfarenhet av effektiv produktion
- Erfarenhet från projekt- och personalledning
- Erfarenhet som kundansvarig och merförsäljning
- Stor erfarenhet av projektekonomi
- Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
- Goda kunskaper inom försäljning


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare VVS

Ansök    Feb 19    Real Staff    Arbetsledare, VVS
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännand... Visa mer
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännande? Gör din intresseanmälan till oss i så fall!

Det här kommer du att få arbeta med:

- Leda projekt och personal enligt företagets rutiner för att tillgodose våra kunders krav samt företagets budgeterade lönsamhet.
- Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses av dessa.
- Säkerställa att företagets ledningssystem för t.ex. kvalitet, ekonomi, produktion och marknad efterlevs och utvecklas.
- Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet.
- Delta i slutbesiktning.
- Delta vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar.
- Ansvara för att gällande handlingar finns på arbetsplatsen.
- Tolka avtalstexter.
- Medverka och närvara vid samordnade provningar.
- Tillsätta erforderliga resurser.
- Ansvara för att produktionskalkyl upprättas.


Vi ser gärna att du har följande kompetenser och erfarenheter:

- Ingenjörskompetens eller motsvarande yrkeskompetens
- Insikt och eller erfarenhet av effektiv produktion
- Erfarenhet från projekt- och personalledning
- Erfarenhet som kundansvarig och merförsäljning
- Stor erfarenhet av projektekonomi
- Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
- Goda kunskaper inom försäljning


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare VVS

Ansök    Jan 21    Real Staff    Arbetsledare, VVS
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännand... Visa mer
Vår kund är en stor aktör inom VVS i Uppsala, och just nu söker de en projektledare inom VVS. Du kommer att få vara en del av en familjär och trivsam arbetsmiljö, och dessutom erbjuds du en rad olika förmåner som gör skillnad. Här får du chansen att vara med och skapa en bättre miljö och en hållbar framtid. För den rätta kandidaten finns även riktigt bra förutsättningar att under många år framöver utvecklas och göra karriär inom bolaget! Låter det spännande? Gör din intresseanmälan till oss i så fall!

Det här kommer du att få arbeta med:

- Leda projekt och personal enligt företagets rutiner för att tillgodose våra kunders krav samt företagets budgeterade lönsamhet.
- Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses av dessa.
- Säkerställa att företagets ledningssystem för t.ex. kvalitet, ekonomi, produktion och marknad efterlevs och utvecklas.
- Upprätta faktureringsunderlag, projektestimera, samt säkerställa god projektlikviditet.
- Delta i slutbesiktning.
- Delta vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar.
- Ansvara för att gällande handlingar finns på arbetsplatsen.
- Tolka avtalstexter.
- Medverka och närvara vid samordnade provningar.
- Tillsätta erforderliga resurser.
- Ansvara för att produktionskalkyl upprättas.


Vi ser gärna att du har följande kompetenser och erfarenheter:

- Ingenjörskompetens eller motsvarande yrkeskompetens
- Insikt och eller erfarenhet av effektiv produktion
- Erfarenhet från projekt- och personalledning
- Erfarenhet som kundansvarig och merförsäljning
- Stor erfarenhet av projektekonomi
- Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
- Goda kunskaper inom försäljning


Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sistadatum. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Projektledare/VVS

Ansök    Dec 18    Real Staff    Arbetsledare, VVS
Vår samverkanspart är ett väl etablerat VVS företag i Uppsala och kan erbjuda möjlighet till utvecklingsområden inom organisationen Du kommer vara direkt underställd avdelningschef. Ställföreträdare för befattningen är avdelningschef eller annan projektledare inom avdelningen. Utses av Avdelningschef- och distriktschefen i samråd. Ansvarsområde - Att vara uppdaterad på avdelningens strategi och budgeterade mål och leda produktionen - Rapportera fortlöp... Visa mer
Vår samverkanspart är ett väl etablerat VVS företag i Uppsala och kan erbjuda möjlighet till utvecklingsområden inom organisationen

Du kommer vara direkt underställd avdelningschef.

Ställföreträdare för befattningen är avdelningschef eller annan projektledare inom avdelningen. Utses av Avdelningschef- och distriktschefen i samråd.

Ansvarsområde

- Att vara uppdaterad på avdelningens strategi och budgeterade mål och leda produktionen
- Rapportera fortlöpande till avdelningschef
- Att vid alla tillfällen följa företagets gällande policys, rutiner och befattningsbeskrivning


Arbetsuppgifter

- Aktivt bidra med din yrkeskompetens så att såväl anställda som företagets tjänster tillgodoses av dessa
- Ansvara för merförsäljning för att uppnå budgeterade mål
- Följa företagets prisstrategi med gällande debiteringsnorm som underlag.
- Leda projekt och personal enligt företagets rutiner för att tillgodose våra kunders krav samt företagets budgeterade lönsamhet
- Säkerställa att företagets ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, arbetsmiljö, ekonomi, inköp, produktion och. marknad samt processer efterlevs och utvecklas
- Tillämpa företagets inköpsstrategi med speciell fokus på prioriterade leverantörer, samordnade inköp ska eftersträvas.
- Upprätta faktureringsunderlag, projekt estimera, samt säkerställa god projektlikviditet.
- Följa företagets ledningssystem, med speciell fokus på projektens kvalitet, miljö och arbetsmiljöarbete.
- Säkerställa god projektekonomi (TB 1) för dina projekt samt följa företagets rutiner att minimera antalet felaktiga kundfakturor
- Leda personal enligt företagets rutiner och bla årligen hålla medarbetar- och lönesamtal med berörd personal (även ackord ingår)
- Lämna anbud, prissätta och förhandla om ÄTA och PM
- Verka för merförsäljning
- Delta i slutbesiktning
- Delta vid byggmöten och ekonomiska genomgångar/regleringar
- Ansvara för att gällande handlingar finns på arbetsplatsen Tolka avtalstexter
- Medverka;närvara vid samordnade provningar
- Tillsätta erforderliga resurser
- Ansvara får att produktionskalkyl upprättas


Befogenhet

- Enligt gällande rutiner attest- och beslutsrättsinstruktion
- Inköp enligt upprättade kalkyler och satta mål
- Inköp av externa tjänster och entreprenörer i projekt
- Representera företaget internt och externt


Önskad kompetens/erfarenhet

- Ingenjörskompetens eller motsvarande yrkeskompetens
- Insikt och eller erfarenhet av effektiv produktion
- Erfarenhet från projekt- och personaledning
- Erfarenhet som kundansvarig och merförsäljning
- Stor erfarenhet av projektekonomi
- Goda kunskaper inom entreprenadjuridik
- Goda kunskaper inom försäljning Visa mindre

Serviceledare inom VS Service till Bravida , Uppsala

Ansök    Maj 5    Bravida Sverige AB    Arbetsledare, VVS
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom ventilation till Uppsala Om jobbet Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom ventilation till Uppsala

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att ansvara för den dagliga planeringen
• Vara delaktig till att det ekonomiska resultatet uppnås
• Att ansvara för teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
• Att utveckla och bevara kundrelationerSom serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Våra kunder är både stora offentliga beställare som kommuner och landsting, samt privata fastighetsägare. Vi hjälper våra kunder med både förebyggande och planerad service samt akuta reparationer. Vi ger våra kunder förslag på förbättrande åtgärder vilket även genererar mindre projektuppdrag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som serviceledare ska du vara ekonomiskt sinnad och kunna se affärer. Du ska även vara självgående, ansvarsfull och kunna delegera arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och pedagogiskt sätt. Vi ser det som meriterande om du har en erfarneht ifrån liknande tjänster. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Att bli en del av vårt framgångsrika team i Uppsala. Vi har högt i tak och långt till dörren. När alla får jobba med det dom tycker är roligast, då blir laget som bäst. Vi har en bra sammanhållning på avdelningen, och vi firar framgångar. Våra gemensamma mål är att vara kundens förstahandsval.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2019-05-28. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre