Lediga jobb Bravida Sverige AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Bravida Sverige AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Ventilationstekniker Eftermarknad

Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationstekniker till vår eftermarknadsavdelning i Uppsala. Om jobbet Som ventilationstekniker i Bravidas eftermarknadsgrupp arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra arbeten åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter ... Visa mer
Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationstekniker till vår eftermarknadsavdelning i Uppsala.

Om jobbet

Som ventilationstekniker i Bravidas eftermarknadsgrupp arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra arbeten åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• Hantering av inkommande garantianmälningar från våra beställare
• Felsökning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Behjälplig med t.ex injustering i entreprenadprojekt
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kunder och leverantörer.

Om gruppen

På Bravida i Uppsala har alla avdelningar och dicipliner en gemensam eftermarknadsgrupp. Vårt samarbete skapar mervärde för både kunder och kollegor genom att vi med våra olika kompetensområden kan dela erfarenheter och lösa frågor tillsammans. Eftermarknadsgruppen består, förutom tekniker, av en arbetsledare och en eftermarknadschef. Utöver den dagliga kontakten så har vi alltid månadsmöten där vi träffas och stämmer av läget. Vi är ett glatt gäng med högt i tak och nära till skratt. 

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr och injustering sedan innan. Som person är du driven, engagerad och självgående. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga. Din utveckling är också viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 7 juli. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår eftermarknadschef på kontaktuppgifterna här nedan. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Avdelningschef Bravida Service Nord

Ansök    Maj 10    Bravida Sverige AB    Affärsområdeschef
Du vet känslan av att få bygga något nytt. Att få stryas av nyfikenhet, tron på idén och att allt är möjligt. Här är din chans att göra den känslan till ditt jobb. Vi är på en förändringsresa som precis har börjat och du kan få leda den. Tillsammans med ett team erfarna chefer och medarbetare skapar du en framtid du verkligen tror på. Brinner du för coachande ledarskap och tror på att framgång bygger på att ständigt lära nytt och utvecklas? Drivs du av att... Visa mer
Du vet känslan av att få bygga något nytt. Att få stryas av nyfikenhet, tron på idén och att allt är möjligt. Här är din chans att göra den känslan till ditt jobb. Vi är på en förändringsresa som precis har börjat och du kan få leda den. Tillsammans med ett team erfarna chefer och medarbetare skapar du en framtid du verkligen tror på. Brinner du för coachande ledarskap och tror på att framgång bygger på att ständigt lära nytt och utvecklas? Drivs du av att leda i förändring och att coacha andra ledare? Nu utvecklar vi vår Energi- och serviceverksamhet med multidisciplinära filialer och söker en ledare som vill driva satsningen vidare i Uppsala och Märsta.

 

Om tjänsten

Avdelningen består av tre filialer; Energi & ROT, Service och Kyla. Som Avdelningschef Service Nord (Uppsala och Märsta) har du, tillsammans med filialcheferna, det övergripande ansvaret för avdelningens utveckling, tillväxt och lönsamhet. I din roll leder du och motiverar dina medarbetare på avdelningen, sätter upp tillväxtplaner och samarbetar tätt med t.ex. automation.

I tjänsten ingår bland annat:


• Sätta vision, mål och strategi för avdelningens utveckling och framtida affär.
• Säkerställa en säker och inkluderande arbetsmiljö för alla våra medarbetare.
• Planera, styra och följa upp utvecklingen enligt den satta planen.
• Arbeta för att alla medarbetare känner sig inkluderade, delaktiga och förstår vad och varför vi gör det vi gör.
• Genom ett tydligt och coachande förhållningssätt utveckla chefer, ledare och medarbetare som är specialister inom sina respektive områden.
• Följa upp och ansvara för avdelningens resultat enligt budget och måltal och agera proaktivt.
• Att vara ytterst ansvarig för affären.

Tjänsten är placerad i Uppsala, du rapporterar till den operativa chefen inom regionen.

Passar detta dig?

Vi söker dig som alltid strävar efter att bli bättre, att ständigt lära och har modet att förändra och att själv förändras. Förmågan att skapa kontakter och samarbetsytor, både internt och externt, är något som hjälper dig att lyckas. Vi är övertygade om att nycklarna till vår framgång ligger i hållbarhet, tillsammansarbete och fokus på energi och digitalisering.

I vår region får du stort handlingsutrymme genom ditt sätt att ta ansvar och dela dina unika förmågor och kompetenser med oss. Delaktighet och förståelse är ledord hos oss.

Om du har ett starkt eget driv, låter din nyfikenhet guida dig och har ett självklart fokus på att utveckla ditt team och din affär tror vi att du kommer kunna trivas hos oss. Om du dessutom känner dig trygg i ett coachande ledarskap, förändringsledning och har förmåga att skapa engagemang hos andra tror vi att du har alla förutsättningar för att lyckas i rollen.

Vi tror att du har:


• Högskoleexamen eller likvärdig erfarenhet
• Ca 10 års erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet av att leda andra chefer.
• Stor trygghet i ditt ledarskap och målstyrning
• Branscherfarenhet inom service, bygg, fastighet, installation, industri är meriterande.
• Förhandlingsvana
• Goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt.
• B-körkort

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 24 maj 2024.
Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Du skickar in ditt CV genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Serviceledare Kyla

Är du en erfaren serviceledare med kompetens inom kyla och värme? Vill du bli del av ett stort företag och en trygg arbetsgivare i Uppsala? Ansök idag!   Om rollen Som serviceedare inom Kyla kommer du att ha ett övergripande ansvar för att organisera verksamheten. Ditt dagliga arbete kommer att bestå av planering och arbetsledning av våra servicetekniker och att ansvara för att serviceuppdragen genomförs med kvalité ur ett tekniskt och ekonomiskt perspe... Visa mer
Är du en erfaren serviceledare med kompetens inom kyla och värme? Vill du bli del av ett stort företag och en trygg arbetsgivare i Uppsala? Ansök idag!

 

Om rollen

Som serviceedare inom Kyla kommer du att ha ett övergripande ansvar för att organisera verksamheten. Ditt dagliga arbete kommer att bestå av planering och arbetsledning av våra servicetekniker och att ansvara för att serviceuppdragen genomförs med kvalité ur ett tekniskt och ekonomiskt perspektiv. Du mycket kundkontakt och arbetar för att tillgodose befintliga kunders behov men också för att skapa nya kundkontakter och uppdrag. Du samordnar och organiserar arbetet för att se till att vår service levereras med högsta kvalitet och god lönsamhet. Som serviceledare får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas och medarbetarnas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Tillsammans skapar vi stora resultat.

Du kommer även att:


• Skapa en trygg och hållbar arbetsmiljö.
• Kommunicera, informera och skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen.
• Arbeta både operativt och strategiskt samt regelbundet följa upp och utvärdera verksamheten.
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.

Tjänsten är placerad i Uppsala och du rapporterar till Avdelningschefen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som känner dig trygg i ditt ledarskap och profession. Vi tror att du är en nyfiken person som har ett stort intresse för affären och att leda andra människor samt förstår vikten av tydlig kommunikation. Vi ser gärna att du är ödmjuk inför att det alltid finns något nytt att lära både från chefer och andra medarbetare. Du kan se helheten och förstår hur ditt arbete påverkar andra i företaget samt förstår vikten av att samarbeta med andra kollegor och över avdelningsgränserna.

Du har tidigare erfarenhet av:


• Arbete som kyltekniker eller motsvarande
• Personalledning och ett nära ledarskap
• Budget- & resultatansvar med rapportering
• Mål & uppföljning
• Innehar körkort B

För att lyckas väl i rollen bör du ha en grundläggande teknisk förståelse och erfarenhet av Office-paketet. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:


• Som person trivs du att arbeta såväl självgående som i grupp.
• Du är en prestigelös person som gillar att utvecklas och ständigt vill fortsätta lära.
• Du har en ekonomisk medvetenhet och kan se projekt från ett helhetsperspektiv.
• Du är strukturerad och van att leda dig själv.
• Du är affärsmässig och agerar alltid professionellt mot såväl kollegor som kunder.

 

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 29 september 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med att söka! Visa mindre

Projektledare till Service Kyla

Är du en erfaren projektledare med hög kompetens inom kyla och värme? Vill du bli del av ett stort företag och en trygg arbetsgivare i Uppsala? Ansök idag!   Om rollen Som projektledare inom vår serviceorganisation med ansvar för Kyla kommer du att ha ett övergripande ansvar för att organisera verksamheten. Du samordnar och organiserar arbetet för att se till att vår service levereras med högsta kvalitet och god lönsamhet. Som projektledare får du frihe... Visa mer
Är du en erfaren projektledare med hög kompetens inom kyla och värme? Vill du bli del av ett stort företag och en trygg arbetsgivare i Uppsala? Ansök idag!

 

Om rollen

Som projektledare inom vår serviceorganisation med ansvar för Kyla kommer du att ha ett övergripande ansvar för att organisera verksamheten. Du samordnar och organiserar arbetet för att se till att vår service levereras med högsta kvalitet och god lönsamhet. Som projektledare får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas och medarbetarnas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Tillsammans skapar vi stora resultat.

Du kommer även att:


• Leda projektens olika faser samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekten.
• Utveckla och bevara kundrelationer genom värdeskapande tilläggsförsäljning.
• Skapa en trygg och hållbar arbetsmiljö.
• Kommunicera, informera och skapa engagemang och delaktighet i arbetsgruppen.
• Arbeta både operativt och strategiskt samt regelbundet följa upp och utvärdera verksamheten.
• Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.

Tjänsten är placerad i Uppsala och du rapporterar till Avdelningschefen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har flera års erfarenhet av projektledning och känner dig trygg i ditt ledarskap och profession. Vi tror att du är en nyfiken person som har ett stort intresse för affären och att leda andra människor samt förstår vikten av tydlig kommunikation. Vi ser gärna att du är ödmjuk inför att det alltid finns något nytt att lära både från chefer och andra medarbetare. Du kan se helheten och förstår hur ditt arbete påverkar andra i företaget samt förstår vikten av att samarbeta med andra kollegor och över avdelningsgränserna.

Du har tidigare erfarenhet av:


• Arbete som kyltekniker eller motsvarande
• Projektledning av hög kvalitet
• Personalledning och ett nära ledarskap
• Budget- & resultatansvar med rapportering
• Mål & uppföljning
• Innehar körkort B

För att lyckas väl i rollen bör du ha en grundläggande teknisk förståelse och erfarenhet av Office-paketet. Du kommunicerar väl i tal och skrift på både svenska och engelska.Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är:


• Som person trivs du att arbeta såväl självgående som i grupp.
• Du är en prestigelös person som gillar att utvecklas och ständigt vill fortsätta lära.
• Du har en ekonomisk medvetenhet och kan se projekt från ett helhetsperspektiv.
• Du är strukturerad och van att leda dig själv.
• Du är affärsmässig och agerar alltid professionellt mot såväl kollegor som kunder.

 

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 12 april 2023. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Ansökningarna hanteras löpande så vänta inte med att söka! Visa mindre

Serviceelektriker

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vårt team i Uppsala och även möjlighet till Jourarbeten. Välkommen med din ansökan!  Ditt nya jobb I rollen som elektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag eller i team på något av våra ombyggnadsprojekt. Beroende på vilken roll som du brinner för, kommer dina huvudsakliga a... Visa mer
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi elektriker till vårt team i Uppsala och även möjlighet till Jourarbeten. Välkommen med din ansökan! Ditt nya jobb
I rollen som elektriker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag eller i team på något av våra ombyggnadsprojekt. Beroende på vilken roll som du brinner för, kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av:


• Planera, samordna och utföra installationer
• Felsöka och åtgärda åt våra olika kunder
• Service- och Mindre entreprenadarbeten
• Felsökningsarbeten och utredningar
• Daglig kontakt med våra kunder och sidoentreprenörer
• Bidra i Bravidas förbättringsarbeten

Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Samtidigt som vi värdesätter kvalitet och nöjda kunder förstår vi vikten av att ha roligt på jobbet.Ditt nya team
På Bravida i Uppsala har vi avdelningar inom EL, VS, VENT, KYLA och STYR. Vi är ca 30 medarbetare på EL som arbetar med allt inom installation och service. Vi tycker det är lika viktigt att göra jobbet ordentligt som att ha roligt ihop. Vi jobbar både med service och Mindre entreprenader och våra kunder är bland annat byggföretag, sjukhus, universitet, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi har bred kundkrets och har behov av förstärkningar inom flera områden och jobbar lokalt i Uppsala med omnejd som Arlanda, Knivsta.Vi söker dig som

• Är utbildad elektriker, med minst 4års erfarenhet
• Har ECY-certifikat.
• Innehar B-körkort

Som person trivs du i ett arbete med många kontaktytor där du självständigt eller tillsammans med våra serviceledare planerar och utför ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du har förmågan att skapa goda relationer och är ansvarstagande i mötet med våra olika kunder. Eftersom du kommer arbeta med olika uppgifter och med olika personer ser vi gärna att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.Hur söker jag jobbet?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20 april. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.  Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Administratör

Ansök    Mar 28    Bravida Sverige AB    Kontorist
Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en serviceinriktad och driven administratör till vår avdelning Kommersiellt i Uppsala.   Om jobbet Som administratör på Bravida kommer du att stötta din avdelning med administrativt arbete. Du kommer att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknader och vad som kan g... Visa mer
Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en serviceinriktad och driven administratör till vår avdelning Kommersiellt i Uppsala.

 

Om jobbet

Som administratör på Bravida kommer du att stötta din avdelning med administrativt arbete. Du kommer att fokusera på kostnader, intäkter, vinst, marknader och vad som kan ge störst avkastning.

Ingen dag är den andra lik!

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:


• Att bidra till att ledningssystemets rutiner efterlevs och att mallar/checklistor används
• Att stödja avdelningschef/Filialchef/Projektledare med administrativa sysslor
• Att ha sedvanliga administrativa uppgifter (t.ex IT-beställningar, bil- och verktygsadministration samt övrigt kontorsstöd)
• Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
• Att registrera och kontera leverantörsfakturor och bevakar betalningstider
• Att bevaka kundfakturor så de betalas i tid och meddelar projektledare när kredittid överskrids
• Att beställa kurser och intyg mm
• Att aktivt ta del av och förmedla information som berör avdelningen
• Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
• Att initiera till ständiga förbättringar inom avdelningen och utforma förbättringsförslag till koncernen
• Stöd för avdelningschef vid introduktion av nyanställd och avslut av personal
• Hantering av lärlingar/karriärstegen

 

Du kommer tillhöra vår avdelning Kommersiellt som håller till i Uppsala. Vi är en sammansvetsad och resultatfokuserad grupp som gillar att prestera på topp samtidigt som vi värdesätter varandra och att ha roligt på jobbet. Vår avdelning sysslar både med el, vs, ventilation och styr så vi har många personligheter och kompetenser på vår avdelning. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

 

Vi söker dig som

Är strukturerad och resultatinriktad och som kan jobba både i grupp och självständigt. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av ekonomi/administration. Du är affärsmässig, serviceinriktad och kommunikativ både i tal och skrift.

Vidare tror vi att du är ansvarsfull då du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och noggrannhet, dessutom ska du ha mycket god datorvana då vi föredrar att ha det mesta digitalt.  

 

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans. Förutom förmåner som exempelvis bonusprogram, förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt.

Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö. Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

 

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 23 april 2023.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Ansökningar som skickas på annat sätt än genom hänvisad annons kommer ej att hanteras

 

 

 

 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har över 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i hela Norden.

Bravida har utsetts till Karriärföretag 2023 för fjärde året i rad för vårt stora fokus på karriär- och utvecklingsmöjligheter.

www.Bravida.se Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Mar 7    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom VS. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda. På VS-sidan är vi 26 montörer och 4 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör ventilation till vår Bostadsavdelning

Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• Ventilationsarbeten i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord.  

Ventilation Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom ventilation. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda (el, vs, ventilation). På ventilationssidan är vi just nu 5 stycken fast anställda ventilationsmontörer och 1 projektledare. Vi har en egen projektör anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har lång erfarenhet av ventilationsarbeten och dokumenterad kunskap att leda ett projekt.

B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom EL till vår bostadsavdelning

Ansök    Jan 24    Bravida Sverige AB    Ledande montör, el
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• EL-installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

EL Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På EL-sidan är vi 37 montörer, 4 projektledare. Vi har en egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Vi söker dig som arbetat som ledande montör och är van att leda ett eget bygge. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom EL till vår Bostadsavdelning

Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• EL-installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

EL Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På EL-sidan är vi 37 montörer, 4 projektledare. Vi har en egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Vi söker dig som arbetat som ledande montör och är van att leda ett eget bygge. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Dec 28    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom VS. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda. På VS-sidan är vi 26 montörer och 4 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör ventilation till vår Bostadsavdelning

Ansök    Dec 28    Bravida Sverige AB    Ventilationsmontör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• Ventilationsarbeten i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköp

Du kommer vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord.  

Ventilation Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi har en stabil verksamhet och ser positivt på framtiden. Nu vill vi utöka vårt lag med ytterligare en ledande montör inom ventilation. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 87 anställda (el, vs, ventilation). På ventilationssidan är vi just nu 5 stycken fast anställda ventilationsmontörer och 1 projektledare. Vi har en egen projektör anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har lång erfarenhet av ventilationsarbeten och dokumenterad kunskap att leda ett projekt.

B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Det går också utmärkt att skicka ett mejl eller ringa till någon av oss avdelningschefer. Det är inte hur du skriver ditt CV som är viktigast, det är din kompetens och personlighet så ta kontakt på det sätt som passar dig bäst. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom EL till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jun 30    Bravida Sverige AB    Ledande montör, el
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• EL-installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

EL Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På EL-sidan är vi 37 montörer, 4 projektledare. Vi har en egen kalkylator anställd på avdelningen. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad elektriker med flerårig erfarenhet från yrket. Vi söker dig som arbetat som ledande montör och är van att leda ett eget bygge. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Mar 7    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 25 montörer och 3 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ledande montör inom VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jun 30    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 27 montörer, 3 projektledare och 1 arbetsledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vår avdelning Bostad är en avdelning som jobbar väldigt tajt mellan disciplinerna (el, vs, vent). Vi har regelbundna träffar med alla våra ledande montörer där man lyfter ev. frågor och pratar erfarenhetsåterföring. Det brukar vara väldigt uppskattade träffar.  

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Projektledare Vent till Bravida Bostad Uppsala

Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom ventilation till vår Bostadsavdelning i Uppsala. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar f... Visa mer
Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom ventilation till vår Bostadsavdelning i Uppsala.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Bravida Bostad i Uppsala jobbar vi med att producera bostäder, mestadels nyproduktion av flerfamiljshus. Vi har både el, vs och vent och jobbar tillsammans som en avdelning. Du har flertalet erfarna kollegor att bolla med på dagarna. Avdelningen har en egen administratör, kalkylator, projektör, entreprenadingenjör mm. Vi är en avdelning som gillar att satsa hårt och gå vår egen väg. Vi tror på det vi gör och att skapa stora resultat. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör och att alltid fortsätta utvecklas. Vi har byggt upp avdelningen på ett tryggt sätt och har väldigt bra orderstock framöver. Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som nu vill ha en ny stjärna i familjen.   

 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom ventilation och rollen som ledare. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att vara projektledare inom ventilation. Vi söker efter dig som är hungrig och vill ingå i ett sammansvetsat och resultatinriktat gäng som samtidigt vill skratta och ha roligt på jobbet. Vi vill att du är proffessionell och har en yrkesstolthet som du värnar om. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Är du vår nästa VS-montör eller ledande VS-montör?

Ansök    Feb 8    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten VS-montör som är på jakt efter ett jobb med varierande arbetsdagar? Eller skulle du vilja ta dig an uppdraget som ledande VS-montör och ha utförandeansvar för våra projekt? Då är du välkommen att ansöka till Entreprenad i Uppsala redan idag! Om tjänsterna Bravida söker nu nya medarbetare till entreprenadavdelningen i Uppsala. Här får du vara en del av en viktig funktion inom VS. Som VS-montör och ledande VS-... Visa mer
Är du en serviceinriktad och kvalitetsmedveten VS-montör som är på jakt efter ett jobb med varierande arbetsdagar? Eller skulle du vilja ta dig an uppdraget som ledande VS-montör och ha utförandeansvar för våra projekt? Då är du välkommen att ansöka till Entreprenad i Uppsala redan idag!

Om tjänsterna

Bravida söker nu nya medarbetare till entreprenadavdelningen i Uppsala. Här får du vara en del av en viktig funktion inom VS. Som VS-montör och ledande VS-montör på Bravida arbetar du självständigt men även tillsammans med andra medarbetare ute på våra projekt.

Vad erbjuder vid dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. Du får vara med och skapa stora resultat. Tillsammans tar vi oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team och det innebär också att vi tar hand om dig som medarbetare. Du erbjuds ett antal förmåner som, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Som anställd på Bravida erbjuder vid dig stora möjligheter till att utvecklas. Vi tror att den viktigaste skolan är i det dagliga arbetet. Dessutom erbjuds du interna utbildningar via Bravidaskolan som kan öppna upp nya vägar.

Arbetsuppgifter VS-montör


• Generellt arbete inom VS
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Mindre uppdrag på våra projekt samt åt våra projektkunder

Arbetsuppgifter ledande VS-montör


• VS-installationer i våra projekt
• Planering och samordning i både stora och små projekt
• Rapportera fortlöpande till projektledaren

Vem är du?

Vi söker dig som är certifierad VS-tekniker med erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av eget ansvar och problemlösning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens eller annan nischad kunskap inom VS, men det är inget krav. B-körkort är ett krav.


• Serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi tillsammans som ett team där stämningen är öppen och vi hjälps åt i jobbet.
• Kan leda dig själv och andra. Varje medarbetare är viktig! Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag.
• Jobba med stil. Vi gör jobbet ordentligt på Bravida. Det är viktigt att vara ärlig, lojal och komma i tid samt hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning

 

Intresserad?

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi ser fram emot din ansökan!

 Information om företaget

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har drygt 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Visa mindre

Projektledare VS till Bravida Bostad Uppsala

Ansök    Feb 16    Bravida Sverige AB    Arbetsledare, VVS
Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom vs till vår Bostadsavdelning i Uppsala. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för instal... Visa mer
Vill du ta chansen att bli en del av en framgångsrik avdelning med härligt klimat? Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare inom vs till vår Bostadsavdelning i Uppsala.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• utveckla och bevara kundrelationer
• arbeta med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• leda och engagera medarbetare
• vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

På Bravida Bostad i Uppsala jobbar vi med att producera bostäder, mestadels nyproduktion av flerfamiljshus. Vi har både el, vs och vent och jobbar tillsammans som en avdelning. Du har flertalet erfarna kollegor att bolla med på dagarna. Avdelningen har en egen administratör, kalkylator, projektör, entreprenadingenjör mm. Vi är en avdelning som gillar att satsa hårt och gå vår egen väg. Vi tror på det vi gör och att skapa stora resultat. Vårt mål är att vara bäst på det vi gör och att alltid fortsätta utvecklas. Vi har byggt upp avdelningen på ett tryggt sätt och har väldigt bra orderstock framöver. Vi är ett härligt sammansvetsat gäng som nu vill ha en ny stjärna i familjen.   

 

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet inom VS och rollen som ledare. B-körkort är ett krav. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att vara projektledare inom VS. Vi söker efter dig som är hungrig och vill ingå i ett sammansvetsat och resultatinriktat gäng som samtidigt vill skratta och ha roligt på jobbet. Vi vill att du är proffessionell och har en yrkesstolthet som du värnar om. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 31 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Elektriker till vår Bostadsavdelning

TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i Uppsala med stor framgång under många år. 2019 valde vi att höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom att bli en gemensam Bostadsavdelning som har alla discipliner. Vi har många spännande uppdrag i gång och många kommande projekt... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet
Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i Uppsala med stor framgång under många år. 2019 valde vi att höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom att bli en gemensam Bostadsavdelning som har alla discipliner. Vi har många spännande uppdrag i gång och många kommande projekt inplanerade, stora som små projekt och behöver därför förstärka avdelningen med fler elektriker.

 

Vill du vara en del av vår gemenskap
När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Normalt sett så träffas vi regelbundet hela avdelningen för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng?

 

Vi söker lagspelare med ambitioner
Visst är det roligt att jobba i team och nå höga mål tillsammans? Vi söker nu fler elektriker som vill bli en del av vår sammansvetsade grupp. Vi har många erfarna och kompetenta ledande montörer på vår avdelning så vi har fördelen att kunna erbjuda trygga handledare och ledare ute på våra projekt. Är du ledande montör eller kanske siktar på att bli det längre fram i din karriär så är det här rätt avdelning för dig. Vi uppmuntrar personlig utveckling och gör allt för att hela tiden fylla på med kompetens och utveckling. 

 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare
Bravida är en koncern med ca 12 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket ger en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med ca 330 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

 

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 28 februari.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 

Varmt välkommen att söka till en utvecklande resa på Bravida Bostad! Visa mindre

Ledande montör VS till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jan 22    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag.  Om jobbet Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobb... Visa mer
Är du en rutinerad ledande montör som vill ge dig in i nya utmaningar tillsammans med vårt härliga gäng på vår Bostadsavdelning i Uppsala? Vi har många spännande projekt som rullar och är planerade att starta inom kort. Ta chansen att bli en av oss i vår spännande resa och vardag. 

Om jobbet

Som ledande montör på Bravida arbetar du självständigt i våra olika projekt. Vi har både stora och små projekt, totalentreprenader och utförandeentreprenader. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• VS-Installationer i våra bostadsprojekt
• Styrning av ackordslagets personal och materialinköpDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. 

VS Bostad i Uppsala arbetar som sagt med både större och mindre bostadsprojekt i Uppsala med omnejd. Vi växer och ser en god marknad framåt och vill förstärka vårt gäng. Vår bostadsavdelning består just nu av totalt 81 anställda. På VS-sidan är vi 25 montörer och 3 projektledare. Vi har en egen projektör och egen kalkylator anställd. Vi har även tillgång till projektstöd lokalt på avdelningen samt en egen administratör. Vi är ett glatt gäng som är inne i en expansiv fas där vi letar efter fler nyckelspelare till vårt lag. Hos oss får du många rutinerade kollegor att dela erfarenheter med.  

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är certifierad VS montör med flerårig erfarenhet från yrket och som har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker vatteninstallation och Heta Arbeten. Det är meriterande om du har erfarenhet av svetskompetens men inget krav. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.


Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

 

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

 

Hos oss får du möjlighet att jobba på ackord så att du själv kan påverka din lön. 


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari.

Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Avdelningschef Installation kommersiella fastigheter till Bravida Uppland

Ansök    Feb 4    Bravida Sverige AB    Platschef, bygg
Nu gör vi en storsatsning där du har möjlighet att vara med och utveckla den kommersiella installationsverksamheten så att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning inom EL, VS, Vent mm. Vi kallar det ETT Bravida. Vi har Uppsalas bästa tekniker och ledande montörer att tillgå. Nu söker vi en stark och målinriktad ledare som vill vara med på resan. Vill du sätta din egen prägel på din organisation? Isåfall finns just nu en unik möjlighet att till en vara me... Visa mer
Nu gör vi en storsatsning där du har möjlighet att vara med och utveckla den kommersiella installationsverksamheten så att vi kan erbjuda kunden en helhetslösning inom EL, VS, Vent mm. Vi kallar det ETT Bravida. Vi har Uppsalas bästa tekniker och ledande montörer att tillgå. Nu söker vi en stark och målinriktad ledare som vill vara med på resan.

Vill du sätta din egen prägel på din organisation? Isåfall finns just nu en unik möjlighet att till en vara med och skapa rätt team. Vi tror att du drivs av att skapa resultat och att du har förmågan att utveckla dina medarbetare till den bästa leveransen för våra kunder.

Om tjänsten

På den helt nya avdelningen Bravida Installation Kommersiella fastigheter erbjuder vi kunden ett efterfrågat koncept med en helhet inom installation. Region Uppland sträcker sig från Forsmark i norr, till Märsta i söder och Enköping i sydväst. Teamet har 50 tal medarbetare och består av montörer, ledande montörer, administratör och projektledare. Inom regionen finns även en mycket stark serviceavdelning och installationsverksamhet inom bostad. Du ansvarar för att driva och utveckla den nya avdelningen med fokus på lönsam tillväxt.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Bygga och utveckla team Bravida genom att skapa engagemang bland medarbetarna och rekrytera och attrahera nya medarbetare.
• Ansvara för uppföljning avdelningens resultat mot budget och uppsatta mål.
• Utveckla nya affärer, gärna inom partnering och tidiga skeden.
• Kundvård av befintliga kundrelationer.

Du kommer att ingå i Region Upplands ledningsgrupp och är direkt underställd regionchefen. Som en del i affärsområdet kommer du även att ha ett nära samarbete med andra avdelningar inom Region Uppland, Division Stockholm och övriga lokala Bravida-organisationer. Du har dessutom stöd av Bravidas controller, verksamhetsutvecklare och HR i ditt uppdrag. I Uppland har vi en god sammanhållning där alla hjälps åt och arbetar mot samma mål.

Vem är du? 

Vi söker dig som är driven och älskar att få både medarbetare och affärer att växa. Egenskaper som affärsmannaskap och kundorientering är en nödvändighet. Du har flerårig erfarenhet som ledare samt goda kunskaper i ekonomi. Erfarenhet från att entreprenadverksamhet är meriterande. Du har erfarenhet inom projektledning och har förståelse för vad som gör ett projekt framgångsrikt.  

Som person är du resultatinriktad, ansvarstagande och affärsmässig i din yrkesroll med ett stort intresse av affärer och människor. Du trivs i en organisation med korta beslutsvägar och tycker om att driva beslutsprocesser och förbättringsarbeten. Vidare är du strukturerad samt förstår vikten av att ha ordning och reda för att skapa  en långsiktig utveckling av avdelningen.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Tjänsten utgår ifrån Uppsala.

Om Bravida

Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida omsätter idag 21 miljarder utspritt på sina 302 avdelningar runtom i Norden där varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna – både på orten och i Bravida – skapar organisationen ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Bravida är ett stort företag med lokal närvaro samt genom service och installation ger Bravida fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle. Läs mer på www.bravida.se

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2022-03-01.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Kontaktpersoner

Magnus Eriksson, Regionchef, 070 -662 50 92

Oskar Wahlström, HR,  072-453 52 05 Visa mindre

Bravida söker VS tekniker till Uppsala

Ansök    Dec 15    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad VS-Tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-tekniker till Uppsala Om jobbet Som Serivicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • Att självständigt eller i lag planera, samordna ... Visa mer
Är du en serviceinriktad VS-Tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi VS-tekniker till Uppsala

Om jobbet
Som Serivicetekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder.
• Utföra service i form av felsökning, reparation och nyinstallation hos kund
• Ta fram åtgärdsförslag efter genomförda utredning eller felsökning hos kund

Du blir ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommun, landsting och privatpersoner

Vi är ett väl inarbetat servicegäng som jobbar nära kunden och ett antal projektledare som har många års erfarenhet inom installation och service.


Vem är du?
Du  är utbildad och certifierad med ett par års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ett självständigt arbete som bygger på eget ansvar och planering. Som person är du social, ambitös och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du håller en hög servicenivå och når bästa resultat genom att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. B-körkort är ett krav.  

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 10 januari

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Bravida Uppsala söker projektledare inom VS

Om Bravida Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Projektledare inom VS Nu söker vi projektledare till vår VS entreprenadavdelning i Uppsala. Vi arbetar för fullt med ett gäng spännande projekt och nya finns inplanerade för uppstart. Välkommen til... Visa mer
Om Bravida
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.Projektledare inom VS
Nu söker vi projektledare till vår VS entreprenadavdelning i Uppsala. Vi arbetar för fullt med ett gäng spännande projekt och nya finns inplanerade för uppstart. Välkommen till oss på Bravida! Vi är teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Flera år i rad har vi dessutom blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare i Universums stora medarbetarundersökningar. Om jobbet
Som projektledare på Bravida ansvarar du för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Vara med och påverka byggprojekt i tidiga skeden och samverkansprojekt.
• Bidra i projektering tillsammans byggföretag och Bravidas andra discipliner (t.ex. el, vent och kyla)
• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
• Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Våra kunder är bland annat, byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet av liknande arbete inom installation och/eller byggbranschen. Har du också erfarenhet av energieffektivisering ser vi det som ett plus.

Du är en lagspelare med stark drivkraft att leda projekten framåt och engagera ditt arbetslag mot ett gemensamt mål. Du lyckas skapa merförsäljning genom att utveckla och etablera nya kundrelationer. I ditt arbete är du strukturerad och noggrann och arbetar gärna med att hålla ihop projektet och alla dess delar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du bidrar till vår positiva anda på arbetsplatsen. 

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. 

På vår region finns många erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och Bravidaskolan erbjuder dig många möjligheter till utveckling inom din roll. Hos oss får du möjlighet att växa!

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Annat viktigt att veta
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 januari.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsulter Anna Nord på 018-4707112 eller Lina Haglund på 018-4707104.
 
Krav

• Teknisk utbildning
• Erfarenhet av liknande arbete inom installation och/eller byggbranschenMeriterande

• Erfarenhet av energieffektivisering
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

VS-tekniker till vår Bostadsavdelning

Ansök    Jan 22    Bravida Sverige AB    VVS-montör
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-tekniker som vill ha ett varierat och roligt arbete inom VS till vår bostadsavdelning i Uppsala. Du blir en del av vår nishade teknikergrupp och får möjligheten till en rolig och varierande vardag. Om jobbet Som vs-tekniker på Bravida Bostad arbetar du självständigt men även tillsammans med övriga vs-montörer ute på våra pro... Visa mer
Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-tekniker som vill ha ett varierat och roligt arbete inom VS till vår bostadsavdelning i Uppsala. Du blir en del av vår nishade teknikergrupp och får möjligheten till en rolig och varierande vardag.

Om jobbet

Som vs-tekniker på Bravida Bostad arbetar du självständigt men även tillsammans med övriga vs-montörer ute på våra projekt. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra olika arbeten åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Generellt arbete inom VS
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Mindre uppdrag på våra projekt samt åt våra projektkunder

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder och medarbetare. Det är mycket meriterande med erfarenhet av eget ansvar och problemlösning.

Bravida Bostad i Uppsala är en avdelning som värdesätter roliga och utvecklande dagar. Vi är en avdelning som arbetat tillsammans inom både el, vs och vent under några år med lyckat resultat. Vi är en av de ledande avdelningarna i branschen som kommit längst med samarbeten över disciplinerna. Den teknikergrupp du kommer tillhöra består både av elektriker och vs-tekniker. Teknikergruppen har en centralroll på vår avdelning och har mycket kontakt med våra olika projekt. 

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad inom VS med god erfarenhet från yrket. Som person ser vi att du är utåtriktad och trivs med mycket eget ansvar men också är bra på att samarbeta i team. Har du erfarenhet från både service och entreprenad är det ett plus.  

B-körkort är ett krav då tjänsten innebär att man åker mellan olika arbetsplatser. Tjänsten innebär även att man får tillgång till en personlig servicebil. Bravida kommer inom kort att erbjuda servicebilar som förmånsbil enligt överenskommelse med närmaste chef. Mer information om det kan fås vid en ev. intervju.  

Har du svetskunskap eller annan nischad kunskap inom VS så är det väldigt meriterande. Nämn gärna dessa kunskaper i din ansökan. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 28 februari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Anbudsingenjör inom VS till Bravida Uppsala

Vill du vara med på vår spännande digitaliseringsresa? Vill du ha en varierande arbetsdag där du samlar in och tolkar data för att skapa det bästa anbudet till kunden?  På Bravida VS Entreprenad i Uppsala jobbar vi  med egen personal och vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang. Nu söker vi en anbudsingenjör som vill bli en del av den vinnande kulturen. Nu behöve... Visa mer
Vill du vara med på vår spännande digitaliseringsresa? Vill du ha en varierande arbetsdag där du samlar in och tolkar data för att skapa det bästa anbudet till kunden? 

På Bravida VS Entreprenad i Uppsala jobbar vi  med egen personal och vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang. Nu söker vi en anbudsingenjör som vill bli en del av den vinnande kulturen.

Nu behöver vi stärka upp vår VS entreprenad avdelning med en anbudsingejör. Vi tror att du antingen har en installationsbakgrund som projektledare inom VS eller ventilation eller att du är högskoleingenjör som har stort digitalt intresse och kanske kunskap inom CAD.  

Rollen som anbudsingenjör på Bravida innebär att du jobbar självständig samtidigt som du tillhör en trygg anbudsgrupp där det finns mycket kunskap och erfarenhet. Jobbet går ut på att du tolkar kundens behov och omsätter det till en kalkyl. Ibland behövs en omfattande uträkning och då är du kanske även med som projektstöd till projekten och tar fram priser i framtida projektstudions. Men ibland handlar det om att förenkla anbudsprocessen och våga göra en uppskattning av kostnaden, utifrån erfarenhet från tidigare projekt. Just nu genomgår bygg- och installationsbranschen ett skifte med digitalisering för att samla in och tolka data. Dessa verktyg är till stor hjälp i din vardag. Exempel på system som vi i dagsläget jobbar mycket med är: 


• Dalux
• Bluebeam
• CAD
• Excel
• Wikells

Vem är du?
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller dig som har stor teknisk kunskap på grund av din bakgrund som t.ex. projektledare eller kalkylator. Du behöver ha stort intresse och erfarenhet av digitala verktyg och kunskap inom ovan nämnda system är meriterande. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är också meriterande.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team och det kan nästan kännas som att komma till en stor familj. Därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera både internt och med våra kunder.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare avgör resultatet och det är viktigt att du kan jobba självständigt mot överenskomna deadlines.
• Alltid sträva för att bli bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. I din roll är det viktigt att vara noggrann och ha ordning och reda.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt och vi söker dig som är ansvarsfull och vill lämna ifrån dig hög kvalitet på ditt anbud.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Därför kan vi erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år har vi fått utmärkelse som en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att man lär sig bäst i det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 12 december 2021. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen ”Ansök nedan”.

Upplysningar om tjänsten: Magnus Sylwe (avdelningschef) 018-650084

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Bravida? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

VS-montör till vår Bostadsavdelning

Ansök    Nov 14    Bravida Sverige AB    VVS-montör
TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. De senaste åren har vi höjt leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag framför oss och vi söker en driven VS-montör som är en... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet
Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. De senaste åren har vi höjt leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag framför oss och vi söker en driven VS-montör som är en riktig lagspelare. 

Vill du vara en del av vår gemenskap?
När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Vi träffas regelbundet hela avdelningen på fritiden för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng? 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare
Bravida är en koncern med ca 12 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket get en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med ca 320 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag – både i stora projekt och små, korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra installationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a bestå av:


• Installation och montage i våra ROT eller nyproduktionsprojekt.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.

Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer.

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 december 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

 

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Elektriker till vår Bostadsavdelning i Uppsala

TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i Uppsala med stor framgång under många år. 2019 valde vi att höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom att bli en gemensam Bostadsavdelning som har alla discipliner. Vi har många spännande uppdrag i gång och många kommande projekt... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet
Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i Uppsala med stor framgång under många år. 2019 valde vi att höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom att bli en gemensam Bostadsavdelning som har alla discipliner. Vi har många spännande uppdrag i gång och många kommande projekt inplanerade, stora som små projekt och behöver därför förstärka avdelningen med fler elektriker.

 

Vill du vara en del av vår gemenskap
När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Normalt sett så träffas vi regelbundet hela avdelningen för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng?

 

Vi söker lagspelare med ambitioner
Visst är det roligt att jobba i team och nå höga mål tillsammans? Vi söker nu fler elektriker som vill bli en del av vår sammansvetsade grupp. Vi har många erfarna och kompetenta ledande montörer på vår avdelning så vi har fördelen att kunna erbjuda trygga handledare och ledare ute på våra projekt. Är du ledande montör eller kanske siktar på att bli det längre fram i din karriär så är det här rätt avdelning för dig. Vi uppmuntrar personlig utveckling och gör allt för att hela tiden fylla på med kompetens och utveckling. 

 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare
Bravida är en koncern med ca 12 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket ger en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med ca 330 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

 

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 

Varmt välkommen att söka till en utvecklande resa på Bravida Bostad! Visa mindre

Bravida söker Styrinstallatörer till Automationsavdelningen i Uppsala.

Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Om Jobbet Som Styrinstallatör arbetar du med installationer av fastighetsautomation i teknikutrymmen samt i kontors- och industriella... Visa mer
Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Om Jobbet
Som Styrinstallatör arbetar du med installationer av fastighetsautomation i teknikutrymmen samt i kontors- och industriella miljöer. Huvuddelen av arbetet är installationsjobb men även driftsättning, provningar och felsökning i anläggningar ingår i arbetsuppgifterna. Eftersom arbetsplatserna är i Uppsala med omnejd förutsätter vi att du har B-körkort.

Vem är du
Du har flera års erfarenhet från arbete av styrinstallation inom styr & övervakning och gärna erfarenhet från ombyggnationer av apparatskåp. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och nyfiken och har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Ditt arbetssätt är serviceinriktat med kundens behov i fokus och du har erfarenhet av att framgångsrikt skapa goda samarbeten och relationer. Viktigast av allt är att du vill vara en del  i ett helt nytt team som ska utveckla styr och automation i Uppland.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 10 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.Varmt välkommen med din ansökan till oss.Filialchef, Styr & Automation
Bengt Hult 018-650033
[email protected]

Bravida erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Visa mindre

Bravida söker DUC/PLC Programmerare till Automationsavdelningen i Uppsala.

Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Om Jobbet Tjänsten innebär programmering av DUC/PLC inom fastighetsautomation i teknikutrymmen samt kontors- och industriella miljöer... Visa mer
Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Om Jobbet
Tjänsten innebär programmering av DUC/PLC inom fastighetsautomation i teknikutrymmen samt kontors- och industriella miljöer.

Huvuddelen av arbetet kommer att vara programmering, driftsättning av styrsystem hos våra kunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta med Larmia, Regin och Bastec då vi huvudsakligen arbetar med dessa system. Även integration i överordnade system ingår i arbetsuppgifterna.

Eftersom arbetsplatserna är i Uppsala med omnejd är en förutsättning för tjänsten att du har B-körkort.

Vem är du
Du har flera års erfarenhet från arbete programmering av DUC/PLC samt arbete i överordnade system, har du erfarenhet från felsökning i apparatskåp är det meriterande. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och nyfiken och har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Ditt arbetssätt är serviceinriktat med kundens behov i fokus och du har erfarenhet av att framgångsrikt skapa goda samarbeten och relationer. Viktigast av allt är att du vill vara en del  i ett helt nytt team som ska utveckla styr och automation i Uppland.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.Varmt välkommen med din ansökan till oss.

 

Bravida erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla.

Kontaktperson
Bengt Hult
Fillialchef
018-650033
[email protected] Visa mindre

Bravida söker Apparatskåpsombyggare till Uppsala.

Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Om Jobbet Som Apparatskåpsombyggare arbetar du med att utföra ombyggnationer av befintliga apparatskåp, felsökning i anläggningar sam... Visa mer
Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Om Jobbet
Som Apparatskåpsombyggare arbetar du med att utföra ombyggnationer av befintliga apparatskåp, felsökning i anläggningar samt mindre installationer av fastighetsautomation i teknikutrymmen samt kontors- och industriella miljöer. Huvuddelen av arbetet kommer att vara ombyggnad, felsökning och dokumentation av kundanpassade apparatskåp. Eftersom arbetsplatserna är i Uppsala med omnejd är en förutsättning att du har B-körkort.

Vem är du
Du har flera års erfarenhet från arbete av styrinstallationer, felsökningar samt kunskap av apparatskåp inom styr & övervakning. Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och nyfiken och har lätt för att samarbeta med både kunder och kollegor. Ditt arbetssätt är serviceinriktat med kundens behov i fokus och du har erfarenhet av att framgångsrikt skapa goda samarbeten och relationer. Viktigast av allt är att du vill vara en del  i ett helt nytt team som ska utveckla styr och automation i Uppland.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 30 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.Varmt välkommen med din ansökan till oss.

 

Bravida erbjuder en attraktiv arbetsplats som strävar efter att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Visa mindre

Driven administratör till vår Bostadsavdelning

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till vår avdelning i Uppsala. Om jobbet Som administratör på Bravida kommer du att stötta din avdelning med administrativt arbete. Ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av: • Att bidra till att led... Visa mer
Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en serviceinriktad administratör till vår avdelning i Uppsala.

Om jobbet
Som administratör på Bravida kommer du att stötta din avdelning med administrativt arbete. Ingen dag är den andra lik! Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:


• Att bidra till att ledningssystemets rutiner efterlevs och att mallar/checklistor används
• Att stödja avdelningschef/Filialchef/Projektledare med administrativa sysslor
• Att ha sedvanliga administrativa uppgifter (t.ex IT-beställningar, bil- och verktygsadministration samt övrigt kontorsstöd)
• Att registrera tidsedlar, löner, leverantörsfakturor och nya kunder
• Att registrera och kontera leverantörsfakturor och bevakar betalningstider
• Att bevaka kundfakturor så de betalas i tid och meddelar projektledare när kredittid överskrids
• Att beställa kurser och intyg mm
• Att aktivt ta del av och förmedla information som berör avdelningen
• Att ha daglig kontakt med medarbetare, chefer och kunder
• Att initiera till ständiga förbättringar inom avdelningen och utforma förbättringsförslag till koncernen

 

Du kommer tillhöra vår bostadsavdelning som håller till i Uppsala. Vi är en sammansvetsad och resultatfokuserad grupp som gillar att prestera på topp samtidigt som vi värdesätter varandra och att ha roligt på jobbet. Vår avdelning sysslar både med el, vs, ventilation och styr så vi har många personligheter och kompetenser på vår avdelning. 

Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Du kan läsa mer om Bravida här: www.bravida.se

Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Vi söker dig som är strukturerad och resultatinriktad som kan jobba både i grupp och självständigt. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet av ekonomi/administration. Du är serviceinriktad och kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och noggrannhet. Du bör dessutom ha mycket god datorvana då vi föredrar att ha det mesta digitalt. 

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Önskvärda kompetenser:

Affärsmässig. Förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Fokuserar på kostnader, intäkter, vinst, marknader och vad som kan ge störst avkastning.

Energisk. Har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på sitt arbete.

Muntlig kommunikation. Talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten och små och stora grupper. Lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar sig till situationen.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Bravida söker elektriker till Service i Uppsala

Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi Serviceelektriker till Uppsala Om jobbet Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • Att självständigt eller i lag planera, samordna o... Visa mer
Är du en serviceinriktad elektriker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi Serviceelektriker till Uppsala

Om jobbet
Som elektriker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:

• Att självständigt eller i lag planera, samordna och utföra serviceuppdrag åt våra kunder.
• Utföra service i form av felsökning, reparation och nyinstallation hos kund
• Ta fram åtgärdsförslag efter genomförda utredning eller felsökning hos kund

Du blir ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommun, landsting och privatpersoner

Vi är ett väl inarbetat servicegäng som jobbar nära kunden och ett antal projektledare som har många års erfarenhet inom installation och service.


Vem är du?
Du  är utbildad och ECY-certifierad elektriker med ett par års yrkeserfarenhet. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med ett självständigt arbete som bygger på eget ansvar och planering. Som person är du social, ambitös och mån om att alltid utföra ditt arbete med kundens bästa i fokus. Du håller en hög servicenivå och når bästa resultat genom att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. B-körkort är ett krav.  

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 november.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

 


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Administrativ koordinator Bravida Entreprenad Uppsala

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en administrativ koordinator till våra avdelningar inom installation och Bostad i Uppsala. Om jobbet Till våra avdelningar inom installation och Bostad söker vi en koordinator som gillar att ha många bollar i luften. Arbetet som koordinator omfattar i stora drag koordineri... Visa mer
Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en administrativ koordinator till våra avdelningar inom installation och Bostad i Uppsala.

Om jobbet
Till våra avdelningar inom installation och Bostad söker vi en koordinator som gillar att ha många bollar i luften. Arbetet som koordinator omfattar i stora drag koordinering av arbeten på vår eftermarknadsavdelning samt administrativt stöd till vår Bostadsavdelning. Du kommer att arbeta med att koordinera inkommande garantiarbeten, förse medarbetarna med arbetsorder och avtalsadministration.

Du kommer vara ett stöd i ekonomifrågor och kommer arbeta med ekonomiuppföljning. Du kommer även ansvara för och upprätta dokumentation i våra projekt samt hantera övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter. 

Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder och leverantörer där våra avtal är styrande så vi ser gärna att du lätt sätter dig in i avtalstexter. 

Bravida i Uppsala har fyra avdelningar på entreprenadsidan. Samtliga entreprenadavdelningar har en gemensam eftermarknadsavdelning som hanterar alla garantifrågor rörande våra entreprenader.

Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande bransch, har god datorvana och är strukturerad. Har du erfarenhet av installation gärna VS är det meriterande. 

Då arbetet kräver en hel del samordning mellan olika parter så är det viktigt att du på eget initiativ kan organisera och strukturera upp vardagen för både dig själv och andra.  

Vi tror att du är nogrann, serviceinriktad och att du löser problem effektivt och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker dig som vill vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och noggrannhet.  Du är nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar. 

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du kommer arbeta nära cheferna och ha mycket kontakt med våra medarbetare.

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 14 juni 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Uppdrag för klimatet – Avdelningschef el, vs och klimatservice

Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang. Uppdrag för klimatet – Avdelningschef el, vs och klimatservice Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang. Om jobbet För att klara omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi på B... Visa mer
Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Uppdrag för klimatet – Avdelningschef el, vs och klimatservice

Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Om jobbet
För att klara omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi på Bravida utnyttja hela vår potential och öka samarbetet mellan våra teknikområden på service. Vi har satt upp det utmanande målet: ”Bäst på service i Sverige”. Vi kommer satsa hårt för att nå dit. Därför söker vi dig som har passion för service och vill anta utmaningen att leda våra serviceavdelningar inom el, vs och klimatservice i Enköping eller Märsta mot våra höga mål. I ryggen har du Nordens största och bästa koncern i installationsbranschen.

Med Bravidas unika bredd inom installation har vi optimala förutsättningar att ta hand om all teknik i kundens fastighet, genom hela livscykeln. När vi lyckas med helheten har vi precis det som krävs för att skapa klimatneutrala fastigheter där människor trivs. Det finns en enorm potential att göra mer nytta och då behöver vi bli ännu bättre på service och sälja mer, till nya och befintliga kunder. Därför söker vi två avdelningschefer till våra service-kontor i Enköping och Märsta. Har du passion för service och försäljning? Har du ett starkt ledarskap som vässar vår förmåga att ha kundupplevelse i centrum? Tycker du som vi att ett helhetsgrepp inom installation är bättre än delarna?, då kanske du är vår nästa avdelningschef i Märsta eller Enköping.

Vem är du ?
Vi tror att du är en ledare som motiverar och inspirerar din omgivning. Genom att vara ett föredöme skapar du tillit hos medarbetare och kunder. Utifrån Bravidas krav, målsättningar och interna policys tar du ett tydligt ansvar för hela din verksamhet. 

Du strävar efter att  utveckla full potential hos dina medarbetare och i dina affärer , du vill bli bättre än bäst. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning, dels din egen försäljning och från att skapa en säljande kultur.

För att klara av rollen krävs det att du tidigare har haft ett resultat och personalansvar. Du sätter upp tydliga mål som du arbetar mot. Du har erfarenhet från branschen och från att driva och utveckla Service med bra resultat. Rollen innebär att du ingår i ledningsgruppen för regionen där du kommer att bidra till regionens utveckling.  

Du är resultatinriktad  och affärsmässig  men framför allt  skapar du passion för service genom att du involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Vad erbjuder vi dig?
Som avdelningschef får du frihet under ansvar och möjlighet att leda en multidisciplinär organisation med ett tydligt uppdrag att växa inom Serivce . Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid!

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling som ledare på Bravida där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2021-05-07.

 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn

 

Välkommen med din ansökan!


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Passion for Service – Affärsområdesansvarig i Uppsala

Passion for Service – Affärsområdesansvarig i Uppsala Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang. Om jobbet För att klara omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi på Bravida utnyttja hela vår potential och öka samarbetet mellan våra teknikområden på service. Vi har satt upp det utmanande målet: ”Bäst på service i Sverige”. Vi komm... Visa mer
Passion for Service – Affärsområdesansvarig i Uppsala

Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Om jobbet

För att klara omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi på Bravida utnyttja hela vår potential och öka samarbetet mellan våra teknikområden på service. Vi har satt upp det utmanande målet: ”Bäst på service i Sverige”. Vi kommer satsa hårt för att nå dit. Därför söker vi dig som har passion för service och vill anta utmaningen att leda en del av vår verksamhet inom el, vs och ventilation/kyla i Uppsala mot våra höga mål. Du är direkt underställd Avdelningschefen i Uppsala och kommer att ansvara för service inom ett av  områdena EL, VS eller Vent.  I ryggen har du Nordens största och bästa koncern i installationsbranschen.

Med Bravidas unika bredd inom installation har vi optimala förutsättningar att ta hand om all teknik i kundens fastighet, genom hela livscykeln. När vi lyckas med helheten har vi precis det som krävs för att skapa klimatneutrala fastigheter där människor trivs. Det finns en enorm potential att göra mer nytta och då behöver vi bli ännu bättre på service och sälja mer, till nya och befintliga kunder.

Därför söker vi tre områdesansvariga inom service, en för EL, en för VS och en för Vent till vårt kontor i Uppsala. Har du passion för service och försäljning? Har du ett starkt servicefokus som vässar vår förmåga att ha kundupplevelsen i centrum? Tycker du som vi att ett helhetsgrepp inom installation är bättre än delarna?, då kanske du är vår nästa pusselbit i Uppsala.

Vem är du? 

Du föredrar att hålla det enkelt i en komplex vardag. Du ser vinsterna med att samarbeta med alla kollegor inom Bravida. Du motiverar och inspirerar din omgivning genom att vara ett föredöme skapar du tillit hos medarbetare och kunder. En självklarhet är att du tar ett tydligt ansvar för din del av verksamheten.

För att klara av rollen har du tidigare erfarenhet av att leda andra. Du kommer dela din tid mellan att arbeta med dagliga frågor kopplat till verksamheten men även arbeta långsiktigt med att utveckla medarbetare och affär.  Du kommer att ha budgetansvar, ansvar för att operativt leda personalen och ansvar för arbetsmiljön.

Du strävar efter att  utveckla full potential hos dina medarbetare och i dina affärer , du vill bli bättre än bäst. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning, dels din egen försäljning och att skapa en säljande organisation.

Du som ledare sätter stämningen och är en förebild. Du utvecklar kontinuerligt dina medarbetare och visar vägen. Med gemensamma mål skapar vi tillsammans ett driv och motivation – och en lönsam verksamhet.

Du är resultatinriktad  och affärsmässig  men framför allt  skapar du passion för service genom att du  involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Vad erbjuder vi dig?

I rollen får du frihet under ansvar och möjlighet att leda i en multidisciplinär organisation med ett tydligt uppdrag att växa inom Service . Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid!

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling som ledare på Bravida där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-05-16

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn

 

Välkommen med din ansökan!


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Ventilations - och kyltekniker till orterna Uppsala och Enköping

Vi söker nu flera ventilations - och kyltekniker till Klimatservice för våra orter Uppsala och Enköping. Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du, samtidigt tycker du om att arbeta i team och bidra. Om jobbet Tjänsten innefattar att du självst... Visa mer
Vi söker nu flera ventilations - och kyltekniker till Klimatservice för våra orter Uppsala och Enköping.

Det går bra för oss, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker just dig för att du är du, samtidigt tycker du om att arbeta i team och bidra.

Om jobbet
Tjänsten innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt Bravidas kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande, ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatserna är i Uppland med omnejd förutsätter vi att du har B-körkort.

Vem är du?
Vi söker dig som har flera års erfarenhet från arbete inom tex: ventilationsservice, kylservice och har teknisk utbildning. Mycket meriterade är om du har kylcertifikat, erfarenheter av styr- och reglerteknik och av energibesparingsåtgärder. Det är också meriterande om du har kunskap/utbildning inom injustering av luftflöden, OVK-behörighet eller el behörighet.

Du har ett brinnande teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och arbetar på ett serviceinriktat sätt med kundens behov i fokus. Då tjänsten ställer krav på att du kan samarbeta med såväl kunder som medarbetare, vill vi att du har en mycket god samarbetsförmåga. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Varmt välkommen med din ansökan till oss senast den 15 maj 2021, skriv gärna vilken ort du helst utgår ifrån i din ansökan. Du skickar in din ansökan genom att klicka på knappen ansök nedan. Sök gärna i dag då vi träffar kandidater löpande.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra
tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se Visa mindre

Låstekniker/låssmed till Bravida Fire & Security i Uppsala

Är du en serviceinriktad låstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi låstekniker till vår låsavdelning i Uppsala. Om jobbet Rollen som låstekniker inom lås och mekanik på Bravida Fire & Security innebär att du är en del av ett team som arbetar med produkter, lösningar samt tjänster inom området lås, mekanik och elektronik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att: • Installation... Visa mer
Är du en serviceinriktad låstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi låstekniker till vår låsavdelning i Uppsala.

Om jobbet
Rollen som låstekniker inom lås och mekanik på Bravida Fire & Security innebär att du är en del av ett team som arbetar med produkter, lösningar samt tjänster inom området lås, mekanik och elektronik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:


• Installation och driftsättning av både befintliga och nya låsanläggningar.
• Förebyggande och felavhjälpande service- och underhållsarbeten
• Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer

 

Idag består låsteamet av 9 duktiga och engagerade medarbetare med hög kompetens inom låsaffären och vi avser att växa ännu mer. Vi har idag 4 låsmästare som ingår i teamet och låssystemlicenser hos 4 leverantörer. Bravida Säkerhet är medlemmar i SLR (Sveriges lås och säkerhetsleverantörers riksförbund).

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av lås, mekanik och har erfarenhet från andra låsföretag samt vill vara med och bygga upp en ny låsverksamhet i Uppsala. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och driven. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder och bidrar med en hög kompetens avseende lås och mekanik. Vidare håller du en hög aktivitetsnivå och samarbetar med dina övriga kollegor för att nå avdelningens mål.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida Fire & Security
På affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security är vi i dagsläget drygt 150 personer: säljare, projektledare, serviceledare, projektörer, tekniker samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV och lås. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag. Läs mer på www.bravidasakerhet.se

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en bra arbetsgivare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av de 10 bästa arbetsgivarna i Sverige av oss anställda!

Du blir en del av vårt framgångsrika team med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar via bland annat SLR och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-03-28.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Bravida söker erfaren Kyltekniker till Klimatservice i Uppsala

Det går bra för Klimatservice, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och bidra. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Arbetsuppgifter Tjänsten som Kyltekniker på Bravida innefattar att du självständigt ska planera, samordna ... Visa mer
Det går bra för Klimatservice, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och bidra. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Arbetsuppgifter
Tjänsten som Kyltekniker på Bravida innefattar att du självständigt ska planera, samordna och utföra serviceuppdrag och övrigt driftunderhåll åt våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för uppdragets tekniska utförande och inom ramen för dina arbetsuppgifter rapportera avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten. Uppdragen är omväxlande och varierande ingen dag är den andra lik. Eftersom arbetsplatsen är Uppsala med omnejd är det ett krav att du har B-körkort 

Kompetens
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom kyla och har personligt certifikat. Det är mycket meriterande om du har kunskaper inom CO2 och Ammoniak, samt erfarenheter av styr- och reglerteknik, ventilationsteknik och energibesparingsåtgärder. Har du el behörighet är även det meriterande. 

Personliga egenskaper 
För att trivas i rollen har du ett stort teknikintresse och en stor portion framåtanda. Du är utåtriktad och arbetar serviceinriktat med kunden i fokus. Vi söker dig som har förmåga att samarbeta med både kunder och kollegor. För att lyckas i tjänsten trivs du med att  arbeta på ett strukturerat och ordningsamt. 

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se Visa mindre

Anbudsingenjör VS och Ventilation till Ny Bostadsavdelning

Vill du vara med på vår spännande digitaliseringsresa? Vill du ha en varierande arbetsdag där du samlar in och tolkar data för att skapa det bästa anbudet till kunden? Vill du dessutom tillhöra team Bravida Bostad där du får energi och stöd under arbetsdagen? På Bravida Bostad Uppsala jobbar vi  med egen personal inom alla installationsgrenar EL, VS och Ventilation. Vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår sa... Visa mer
Vill du vara med på vår spännande digitaliseringsresa? Vill du ha en varierande arbetsdag där du samlar in och tolkar data för att skapa det bästa anbudet till kunden? Vill du dessutom tillhöra team Bravida Bostad där du får energi och stöd under arbetsdagen?

På Bravida Bostad Uppsala jobbar vi  med egen personal inom alla installationsgrenar EL, VS och Ventilation. Vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang. Nu söker vi en anbudsingenjör som vill bli en del av den vinnande kulturen.

Bravida Bostad är en ny avdelning som grundades 2019. Bakgrunden var Bravida EL bostad som framgångsrikt byggt bostäder sedan 10 år tillbaka. För att ytterligare leverera till kund på alla discipliner plockade vi 2019 in VS och Ventilation för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning kring bostadsinstallationer.

Just nu får vi många förfrågningar från kunder och vi behöver stärka upp vår anbudsavdelning inom VVS. Vi tror att du antingen har en installationsbakgrund som projektledare inom VS eller ventilation eller att du är högskoleingenjör som har stort digitalt intresse och kanske kunskap inom CAD.  

Rollen som anbudsingenjör på Bravida innebär att du jobbar självständig samtidigt som du tillhör en trygg anbudsgrupp där det finns mycket kunskap och erfarenhet. Jobbet går ut på att du tolkar kundens behov och omsätter det till en kalkyl. Ibland behövs en omfattande uträkning och då är du kanske även med som projektstöd till projekten och tar fram priser i framtida projektstudions. Men ibland handlar det om att förenkla anbudsprocessen och våga göra en uppskattning av kostnaden, utifrån erfarenhet från tidigare projekt. Just nu genomgår bygg- och installationsbranschen ett skifte med digitalisering för att samla in och tolka data. Dessa verktyg är till stor hjälp i din vardag. Exempel på system som vi i dagsläget jobbar mycket med är: 


• Dalux
• Bluebeam
• CAD
• Excel
• Wikells

Vem är du?
Vi söker dig som är högskoleingenjör eller dig som har stor teknisk kunskap på grund av din bakgrund som t.ex. projektledare eller kalkylator. Du behöver ha stort intresse och erfarenhet av digitala verktyg och kunskap inom ovan nämnda system är meriterande. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är också meriterande.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team och det kan nästan kännas som att komma till en stor familj. Därför är det viktigt att du är bra på att kommunicera både internt och med våra kunder.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare avgör resultatet och det är viktigt att du kan jobba självständigt mot överenskomna deadlines.
• Alltid sträva för att bli bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. I din roll är det viktigt att vara noggrann och ha ordning och reda.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt och vi söker dig som är ansvarsfull och vill lämna ifrån dig hög kvalitet på ditt anbud.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Därför kan vi erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år har vi fått utmärkelse som en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att man lär sig bäst i det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 3 juli 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen ”Ansök nedan”.

Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef) 018-65 00 57

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Bravida? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Projektledare Ventilation till Ny Bostadsavdelning

Vill du driva spännande bostadsprojekt där du får frihet under ansvar? Vill du hitta ett team där du får energi och stöd under arbetsdagen? På Bravida Bostad Uppsala jobbar vi uteslutande med egen personal inom alla installationsgrenar EL, VS och Ventilation. Vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang. På Bravida Bostad är vi ett unikt sammansvetsat gäng och vi sök... Visa mer
Vill du driva spännande bostadsprojekt där du får frihet under ansvar? Vill du hitta ett team där du får energi och stöd under arbetsdagen? På Bravida Bostad Uppsala jobbar vi uteslutande med egen personal inom alla installationsgrenar EL, VS och Ventilation. Vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang.

På Bravida Bostad är vi ett unikt sammansvetsat gäng och vi söker en projektledare som vill bli en del av den vinnande kulturen. På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt och vill alltid lämna ifrån oss en produkt vi är stolta över.

Bravida Bostad är en ny avdelning som grundades 2019. Bakgrunden var Bravida EL bostad som framgångsrikt byggt bostäder sedan 10 år tillbaka. För att ytterligare leverera till kund på alla discipliner plockade man 2019 in VS och Ventilation för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning kring bostadsinstallationer.

Just nu har vi många spännande uppdrag i pipe-linen och vi söker en driven projektledare inom Ventilation som är en riktig lagspelare. För att lyckas har du hjälp av en välfungerade organisation. Bland annat har vi en helt egen eftermarknadsavdelning som tar hand om alla garantiärenden för att du ska kunna fokusera all energi på dina pågående projekt.

Om jobbet

Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt inom Bostad från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:


• Ansvara för resultat och utförande av projekt
• Utveckla och bevara kundrelationer
• Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och fakturering
• Leda och engagera medarbetarna
• Överlämna projektet till vår eftermarknadsavdelning

Vem är du?

Vi söker dig som har stor teknisk kunskap och erfarenhet av rollen som projektledare eller arbetsledare. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team och det kan nästan kännas som att komma till en stor familj. Många kollegor har bakgrund inom lagsporten och vi tror att du lyckas bättre med en liknande bakgrund.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Därför söker vi dig som verkligen har en vilja att skapa en bra produkt som du och dina medarbetare kan vara stolta över.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt och det är viktigt att du har en hög grad av social kompetens både i mötet med medarbetare och kunder. Eftersom vi har en platt organisation och egen personal är kommunikation och dialog en stor del av vardagen.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att man lär sig bäst i det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20 juni 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen ”Ansök nedan”.Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef) 018-65 00 57

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Bravida? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Ventilationstekniker till Bravidas eftermarknadsavdelning Uppsala

Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationstekniker till vår eftermarknadsavdelning i Uppsala. Om jobbet Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå... Visa mer
Är du en serviceinriktad ventilationstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en ventilationstekniker till vår eftermarknadsavdelning i Uppsala.

Om jobbet

Som ventilationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Hantering av inkommande garantianmälningar från våra beställare
• Felsökning av ventilationssystem
• Injusteringar av luftflöden i ventilationsanläggningar
• Behjälplig med t.ex injustering i entreprenadprojekt
• Daglig kontakt med våra kunder

Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kunder och leverantörer.

  
Bravida i Uppsala har sedan november 2019 slagit ihop sina eftermarknadsavdelningar till en gemensam eftermarknadsgrupp. Vi ser ett mervärde för både kunder och våra anställda på eftermarknad med denna ihopslagning. Vi får ett närmare samarbete med övriga disicpliner (t.ex el och vs) och vi kan dela erfarenheter inom eftermarknadsavdelningen då vår vardag trots allt är väldigt lika trots olika kompetensområden. Eftermarknadsgruppen leds av vår eftermarknadschef som har ett nära samarbete med teknikerna i gruppen. Utöver den dagliga kontakten så har vi alltid månadsmöten där vi träffas och stämmer av läget.   

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av styr och injustering sedan innan. Som person är du driven, engagerad och självgående. Du är tekniskt intresserad och har ett strukturerat arbetssätt. B-körkort är ett krav. 

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.


Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 31 januari. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av oss kontaktpersoner här nedan. 

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Erfaren Kyltekniker till Bravida Uppsala och Enköping

Det går bra för Klimatservice, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och bidra. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka. Om jobbet Som Kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen... Visa mer
Det går bra för Klimatservice, vi tänker stort och - vi behöver återigen rekrytera. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal, utan att för den skull göra avkall på vår identitet. Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och bidra. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Om jobbet
Som Kyltekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Service inom ventilation, kyla, styr- och reglerteknik
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslag
• Planera, samordna, utföra serviceuppdrag och projekt
• Ansvarar för uppdragets tekniska utförande och rapporterar avvikelser eller bristfälligheter i material eller arbeten till projektledare och kund.Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från arbete inom kyla och har personligt certifikat. Erfarenhet av styr- och reglerteknik, ventilationsteknik och energibesparingsåtgärder är mycket meriterande. B-körkort är ett krav. Du har en stor portion framåtanda och ett brinnande teknikintresse. Du arbetar strukturerat och ordningsamt med kundens behov i fokus. För att lyckas i rollen behöver du kunna samarbeta med kunder och medarbetare. Likaså värdesätter vi din förmåga att arbeta på ett strukturerat och ordningsamt sätt.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.


Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.
Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.
När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 20200130

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se Visa mindre

VS - tekniker & Ledande montör till vår nya bostadsavdelning

Ansök    Jul 4    Bravida Sverige AB    VVS-montör
TEAMWORK PÅ RIKTIGT! Trivas på jobbet Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. Nu ska vi höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag inplanerade och vi söker både en driven VS-tekniker och ledande mo... Visa mer
TEAMWORK PÅ RIKTIGT!
Trivas på jobbet

Vi gillar vårt jobb, stortrivs i våra team och har väldigt roligt tillsammans. På EL-sidan har vi byggt bostäder i bostadsbristens Uppsala sedan 10 år. Nu ska vi höja leveransen genom att erbjuda teamwork på riktigt mellan de olika installationsgrenarna EL, VS, VENT och STYR genom den nyskapade avdelningen Bravida Bostad. Vi har många spännande uppdrag inplanerade och vi söker både en driven VS-tekniker och ledande montör som är en riktig lagspelare.

 

Vill du vara en del av vår gemenskap?

När du jobbar på Bravida kommer du förhoppningsvis känna att du har kommit till en stor familj. Vi gillar varandra och samarbetar bra i arbetsvardagen. Många kollegor har bakgrund inom lagsporter och har hög social kompetens. Vi tror att vi presterar bättre när vi samarbetar och vi tror att medarbetarna både trivs bättre och jobbar mer uthålligt om vardagen präglas av humor. Vi träffas regelbundet hela avdelningen på fritiden för att ha roligt och bygga lagkänslan. Dessutom umgås många i teamet privat. Då blir det allt från fiske till afterwork. Nu är vi nyfikna på vad du kan tillföra vårt gäng?

 

Vi söker lagspelare med ambitioner

Visst är det roligt att jobba i team och nå höga mål tillsammans? Vi söker två tjänster, dels söker vi dig som har erfarenhet av att vara ledande montör inom VS och som vill bygga upp VS-sidan av avdelningen. Du är en ledarperson som kan tekniken och inspireras av att utveckla dina medarbetare. Dessutom söker vi en VS-tekniker. Erfarenhet är en fördel men med rätt inställning och vilja att lära kan du även vara ny i yrket.

 

Friskvårdsbidrag, ackord och en trygg arbetsgivare

Bravida är en koncern med 11 000 anställda och god ekonomi i företaget vilket ger en trygghet. När du anställs på Bravida Bostad blir du en del av Bravida Uppland med 330 medarbetare. Vi jobbar på ackord vilket ger dig möjlighet att påverka din egen lön.

På Bravida tar vi hand om vår personal och har bra personalförmåner som t.ex. friskvårdsbidrag. Vi lägger stor vikt vid säkerhet så att alla ska komma hem trygga varje dag från jobbet. För att lyckas med detta är vi noga med säkerhetsutrustning och så jobbar vi tätt med byggföretaget och ställer krav på bra arbetsmiljö och ordning och reda.

 

Varmt välkommen att söka till en utvecklande resa på Bravida Bostad!

 

Vi vill ha din ansökan senast den 5 augusti 2019. Vi planerar att påbörja intervjuerna strax därefter.

Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef Bravida Bostad): 018-65 00 57 Visa mindre

Kalkylator till VS Service Uppsala

Bravida Uppsala söker Kalkylator till VS Service  Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kalkylator inom el  till Uppsala. Om jobbet  Rollen som kalkylator på Bravida innebär att du ansvarar för kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsför... Visa mer
Bravida Uppsala söker Kalkylator till VS Service 
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en kalkylator inom el  till Uppsala.
Om jobbet 
Rollen som kalkylator på Bravida innebär att du ansvarar för kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer att ha ett nära samarbete med avdelningschefen och vara ett stöd i att ta in offerter och delta vid anbudsgenomgång med avdelningschef hos kund. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Självständigt ta fram kalkyler utifrån förfrågningsunderlag
• Medverka vid avtalsförhandlingar, projektplanering
• Upprätta efterkalkyler.
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

Som kalkylator på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida VS-Service har idag ca 40 medarbetare. Vi är specialiserade på uppdrag inom VS samt mindre projekt, våra kunder är allt från privatpersoner till fastighetsägare och industrianläggningar.

Bravida i Uppsala har avdelningar inom el, vs och vent. 

Vem är du?
Du har tidigare erfarenhet från kalkyleringsarbete inom branschen alternativt som entreprenadingenjör. Du har goda kunskaper i projektekonomi. Det är meriterande om du har erfarenhet från kalkylarbete på service.

 För att trivas och lyckas på Bravida behöver du: 


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 12 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas. 

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 15 november .

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se Visa mindre

Nu söker vi en Projektledare inom VS till Bravida i Uppsala

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till VS entreprenad till Uppsala. Om jobbet Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av: ... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en projektledare till VS entreprenad till Uppsala.

Om jobbet
Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekt
• Att utveckla och bevara kundrelationer
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten

 

Som projektledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Bravida i Uppsala har avdelningar inom både el, VS och ventilation. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare och kommuner och finns i hela Uppsala kommun. På vår VS-avdelningen är vi ca 50 medarbetare och vi har fått förtroende i många spännande projekt som startar igång under hösten. Vi hoppas att du vill vara med oss och utveckla avdelningen vidare!

Vem är du?
Vi söker dig som har teknisk utbildning och erfarenhet som projektledare inom VS. Du har goda ledaregenskaper och är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du har goda kunskaper inom projektekonomi och entreprenadjuridik och är uthållig med resultatfokus och strävar efter projektens lönsamhet. Det är viktigt att du har ett kundorienterat synsätt och förmågan att bevara och skapa goda affärsrelationer. B-körkort är ett krav då du kan komma att ansvara för projekt i Uppsala med omnejd.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:

Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.

Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!

Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.

Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida har flera år i rad blivit rankade som en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen, vilket vi är mycket stolta över! På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner såsom friskvårdsbidrag, förmånliga försäkringar och tillgång till fjällstuga. 

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2019-11-01. Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess

 

Kontaktpersoner


Magnus Sylwe

Avdelningschef 

 

[email protected]


 


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 11 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se Visa mindre

Serviceledare inom VS Service till Bravida , Uppsala

Ansök    Maj 5    Bravida Sverige AB    Arbetsledare, VVS
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom ventilation till Uppsala Om jobbet Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:... Visa mer
Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en serviceledare inom ventilation till Uppsala

Om jobbet
Rollen som serviceledare på Bravida innebär att du ansvarar för serviceuppdrag från kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:


• Att ansvara för den dagliga planeringen
• Vara delaktig till att det ekonomiska resultatet uppnås
• Att ansvara för teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
• Arbete med bland annat inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
• Att leda och engagera medarbetare
• Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
• Att utveckla och bevara kundrelationerSom serviceledare på Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Våra kunder är både stora offentliga beställare som kommuner och landsting, samt privata fastighetsägare. Vi hjälper våra kunder med både förebyggande och planerad service samt akuta reparationer. Vi ger våra kunder förslag på förbättrande åtgärder vilket även genererar mindre projektuppdrag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen som serviceledare ska du vara ekonomiskt sinnad och kunna se affärer. Du ska även vara självgående, ansvarsfull och kunna delegera arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och pedagogiskt sätt. Vi ser det som meriterande om du har en erfarneht ifrån liknande tjänster. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:


• Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
• Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
• Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
• Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Att bli en del av vårt framgångsrika team i Uppsala. Vi har högt i tak och långt till dörren. När alla får jobba med det dom tycker är roligast, då blir laget som bäst. Vi har en bra sammanhållning på avdelningen, och vi firar framgångar. Våra gemensamma mål är att vara kundens förstahandsval.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 2019-05-28. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre

Kyltekniker till Bravida i Uppsala

Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till Uppsala. Om jobbet Som kyltekniker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av: • Service och installationer av kylaggregat och värme... Visa mer
Är du en serviceinriktad kyltekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en kyltekniker till Uppsala.

Om jobbet
Som kyltekniker hos oss arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik. I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:


• Service och installationer av kylaggregat och värmepumpar.
• Daglig kontakt med våra kunder
• Utredningar/felsökningar och åtgärdsförslagDu kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder. Vi ser gärna att du tänker helhet.

Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, privatkunder fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Våra kunder ligger i geografisk närhet till Uppsala.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är behörig kyltekniker kat 1. Du har erfarenhet av installationer och service i konventionella anläggningar. Då vårt arbete sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana samt kunskap inom el, styr- och regler. Vi ser gärna att du har god kunskap i det svenska språket i både tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Som person är du öppen, vill utvecklas och ser möjligheter i det dagliga arbetet. Du ska ha lätt att arbeta med andra på avdelningen och kunna samarbeta väl med våra kunder.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 2019-06-27. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess. Visa mindre