Lediga jobb som Exploateringsingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Exploateringsingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Dec 21    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som vill arbeta med nyskapande projekt och tillsammans med oss skapa en hållbar storstad för nästa generation! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar vi med ... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som vill arbeta med nyskapande projekt och tillsammans med oss skapa en hållbar storstad för nästa generation!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar vi med en mängd banbrytande projekt. Vi utvecklar helt nya stadsdelar, nya stationsområden och vi bygger kapacitetsstark kollektivtrafik och snabbcykelleder. Vi skapar rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling samt för nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som global klimatstad, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Vi söker projektledare som kan axla ett programledarskap för något av våra större stadsutvecklingsprojekt, motsvarande en projektchefsroll. Flera stora stadsbyggnadsprojekt pågår i de sydöstra stadsdelarna kopplat till utbyggnaden av fyra järnvägsspår och här behöver vi bli fler! Vi söker även projektledare med inriktning mot arbetsuppgifter likt exploateringsingenjör. Inom verksamheten hanterar vi ett stort antal projekt av olika komplexitet, i olika skeden och av olika storlek; allt från stora stadsutvecklingsprojekt till mindre förtätningsprojekt samt infrastrukturprojekt.

På stadsbyggnadsförvaltningens mark- och exploateringsavdelning få du även kollegor som arbetar med strategiska markförvärv, markförvaltning, bygglogistikcenter och besökssamordning. Vi arbetar projektbaserat och lägger stort fokus på verksamhets- och processutveckling, exempelvis Uppsalamodellen för markanvisningar. Hos oss får du möjlighet att vara med inom en rad spännande projekt och områden samt stor möjlighet till personlig utveckling inom det område som intresserar just dig. Läs här om hur Uppsala växer (https://bygg.uppsala.se/samhallsbyggnad-utveckling/uppsala-vaxer/) och om stadsbyggnadsförvaltningen (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/stadsbyggnadsforvaltningen/?selectedyear=)

Ditt uppdrag
I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet. Du är länken mellan planering och genomförande och arbetar med att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten möjliggör du stadens ambitiösa utbyggnadstakt och säkrar framdrift.

Du arbetar inom ett eller flera stadsbyggnadsprojekt där du antingen utvecklar befintliga eller nya områden. Du företräder Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark. Du arbetar med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark, du tar fram underlag till utredningar och gör ekonomiska analyser. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i de projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i politiska nämnder och utskott.

I Uppsala arbetar du tillsammans med spetskompetens inom en rad olika områden. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat. Vi har vår hemvist i kommunens nya stadshus som har stadens bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala.

Din bakgrund
Vi söker både dig som har mångårig erfarenhet av att leda arbete med stadsbyggnadsfrågor och dig som har några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av projektledning av stadsbyggnadsprojekt och/eller erfarenhet av arbete inom exploatering, fastighetsutveckling, fastighetsrätt, markförvärv, planering eller genomförande. Som grund har du en akademisk utbildning inom stadsbyggnad, lantmäteri eller liknande som bedöms som relevant för uppdraget. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning av projekt inom samhällsbyggnadssektorn.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
I Uppsala kommun värnar vi om varandras hälsa och arbetsmiljö. Vi förväntar oss därför att du är vaccinerad mot Covid-19.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Iris Löwendahl, enhetschef: 018-727 48 89, Jill Bergefur, enhetschef: 018-727 54 89, Karl Ingelstam, enhetschef: 018-727 44 60

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss! Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare exploatering till Rosendal och Sydöstra stadsdelarna

Ansök    Maj 2    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stora och innovativa stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa en hållbar storstad för nästa generation! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar vi med en mängd banb... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stora och innovativa stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa en hållbar storstad för nästa generation!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar vi med en mängd banbrytande projekt. Vi utvecklar helt nya stadsdelar, nya stationsområden och vi bygger kapacitetsstark kollektivtrafik och snabbcykelleder. Vi skapar rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling samt för nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling.

På stadsbyggnadsförvaltningens mark- och exploateringsavdelning får du kollegor som arbetar som projektledare, med strategiska markförvärv, markförvaltning, bygglogistikcenter och besökssamordning. Vi är ett härligt gäng som i god dialog och öppet arbetsklimat arbetar tillsammans för att nå våra mål. Vi arbetar projektbaserat och lägger stort fokus på verksamhets- och processutveckling, exempelvis Uppsalamodellen för markanvisningar. Hos oss får du stor möjlighet till personlig utveckling inom det område som intresserar just dig. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat. Vi har vår hemvist i kommunens nya stadshus som har stadens bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala. Du har även möjlighet att arbeta delar av din arbetstid på distans.

Läs här om hur Uppsala växer (https://bygg.uppsala.se/samhallsbyggnad-utveckling/uppsala-vaxer/)

Ditt uppdrag
Vi söker erfarna projektledare som kan axla ett ledarskap i två av våra största stadsbyggnadsprojekt, Rosendal och Sydöstra stadsdelarna. I de Sydöstra stadsdelarna ska staden växa med 21 500 nya bostäder med tillhörande samhällsservice, ett nytt stationsläge och spårväg. Rosendal är kommunens hittills största stadsutvecklingsprojekt som utökar Uppsalas innerstad med 6000 nya bostäder. För att hitta lösningar för ett klimatpositivt byggande innoverar vi och testar nytt.

Som projektledare leder du arbetet inom stora stadsbyggnadsprojekt som i sin tur består av flera exploatering- och investeringsprojekt. I en arbetsledande roll kommer du att ansvara för framdriften i alla delprojekt alternativt ett stort delprojekt, som är bemannade med expertis inom planläggning, anläggning, trafik och mobilitet, bygglov och exploatering. Du ansvarar för en kontinuerlig förankring och dialog med stadsbyggnadsledningen om projektets framdrift och samarbeten med kommunens övriga förvaltningar och bolag. Du är länken mellan planering och genomförande och arbetar i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer.

Du företräder Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp och försäljning samt med konsulter och samarbetspartners. Du tar fram strategier och utredningar för en klimatsmart och attraktiv stadsutveckling i samhällsbyggnadsprocessens olika skeden samt delar erfarenheter och vunna kunskaper med stadsbyggnadsförvaltningen för att därigenom bidra till ett gemensamt lärande. Du ansvarar för upprättande och uppföljning av tidplan, stadsbyggnadskvaliteter och ekonomi. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i de projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i politiska nämnder och utskott för stadsutvecklingens alla delar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att leda projekt inom stadsbyggnad och exploatering. Du har ett stort intresse för stadsbyggnadsfrågor och med fördel även hållbarhetsfrågor. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning av projekt inom samhällsbyggnadssektorn samt av arbete inom offentlig sektor. Som grund har du en akademisk utbildning inom stadsbyggnad, lantmäteri eller liknande som bedöms som relevant för uppdraget.

Som person är du nyfiken och lösningsorienterad samt motiverad att ta ansvar för att nå överenskomna tidplaner och uppsatta mål. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga och kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat samt vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har ett prestigelöst förhållningssätt, uppmuntrar samarbete med övriga stadsbyggnadsprojekt inom kommunens projektportfölj samt omvärldsbevakar för att nå bästa resultat och ett gemensamt lärande på förvaltningen. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta: Iris Löwendahl, enhetschef: 018-727 48 89, Jill Bergefur, enhetschef: 018-727 54 89

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Tommy Törnberg, 018-727 17 44

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.


Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Biträdande projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Maj 25    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Är du i början av din karriär och vill arbeta med nyskapande stadsbyggande tillsammans med oss? Vi söker dig som vill delta i komplexa samhällsbyggnadsprojekt och skapa en hållbar storstad för din och kommande generationer! Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. Därför arbetar vi med en mängd projekt. Vi utvecklar nya stadsdelar och vi bygger kapacitetsstark kollektivtrafik och nya stationsom... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Är du i början av din karriär och vill arbeta med nyskapande stadsbyggande tillsammans med oss? Vi söker dig som vill delta i komplexa samhällsbyggnadsprojekt och skapa en hållbar storstad för din och kommande generationer!

Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. Därför arbetar vi med en mängd projekt. Vi utvecklar nya stadsdelar och vi bygger kapacitetsstark kollektivtrafik och nya stationsområden. Vi möjliggör innovativa bostadsprojekt, stadsutveckling för näringslivets behov och för ny samhällsservice. Vi har högt ställda ambitioner både när det gäller hållbarhet och gestaltning och vi gillar att pröva nya arbetssätt och att vara i framkant av utvecklingen.

Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som global klimatstad, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Stadsbyggnadsförvaltningens mark- och exploateringsavdelning är en stor och dynamisk arbetsplats med goda möjligheter att lära sig många olika aspekter av arbetet inom hela samhällsbyggnadsprocessen. Hos oss får du också kollegor som arbetar med strategiska markförvärv, markförvaltning, bygglogistikcenter och besökssamordning

Vi arbetar projektbaserat och lägger stort fokus på verksamhets- och processutveckling, exempelvis Uppsalamodellen för markanvisningar. Vi ger dig möjlighet att delta i en rad spännande projekt och områden samt stor möjlighet till personlig utveckling inom det område som intresserar just dig. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat. Vi har vår hemvist i kommunens nya stadshus som har stadens bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala.

Läs gärna här om hur Uppsala växer (https://bygg.uppsala.se/samhallsbyggnad-utveckling/uppsala-vaxer/)
Här kan du läsa mer om stadsbyggnadsförvaltningen (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/stadsbyggnadsforvaltningen/?selectedyear=)

Ditt uppdrag
Som biträdande projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad – från idé till verklighet. Du är en viktig del i projektgruppen och utgör länken mellan planering och genomförande. Antingen leder du självständigt mindre projekt eller så har du rollen som delprojektledare i större projekt och leder arbetet inom en avgränsad del med stöd av en huvudprojektledare. Genom att föra människor samman, ansvara för budget och tidplan och arbeta aktivt med projektstyrning, gör du det möjligt för projektet att nå sina mål. Har du erfarenhet eller utbildning inom till exempel fastighetsjuridik eller genomförandefrågor, kan du även delta som sakkunnig i projekten inom just det området.

Vi på mark- och exploateringsavdelningen representerar Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark. Vi arbetar med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark, gör ekonomiska analyser och tar fram utredningar och underlag för politiska beslut. Som biträdande projektledare deltar du i detta arbete och får successivt ett ökat eget ansvar. I Uppsala arbetar du tillsammans med spetskompetens inom en rad olika områden.

Din bakgrund
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom stadsbyggnad, lantmäteri eller liknande, som bedöms som relevant för uppdraget. Erfarenhet av att leda grupper är meriterande.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är en kreativ person med en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta gärna enhetscheferna Germund Landqvist, 018-727 45 41, eller Pär Ridderstolpe, 018-727 45 16

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, 018-727 40 58
Vision, Weronica Öhrt, 018-727 21 76

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Jul 9    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Just nu söker vi dig som vill arbeta med nyskapande projekt och tillsammans med oss skapa en hållbar storstad för nästa generation! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Just nu söker vi dig som vill arbeta med nyskapande projekt och tillsammans med oss skapa en hållbar storstad för nästa generation!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Vi har högt ställda arkitektoniska krav och hållbarhetsambitioner. Uppsala kommun står inför en kraftig expansion fram till år 2050. För att lyckas med det arbetar vi med en mängd banbrytande projekt. Vi utvecklar helt nya stadsdelar, nya stationsområden och vi bygger kapacitetsstark kollektivtrafik och snabbcykelleder. Vi skapar rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling samt för nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som global klimatstad, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Vi söker nu fler projektledare till stadsbyggnadsförvaltningens mark- och exploateringsavdelning. Vi hanterar ett stort antal projekt av olika komplexitet, i olika skeden och av olika storlek; allt från stora stadsutvecklingsprojekt till mindre förtätningsprojekt, infrastrukturprojekt och exploatering i kommunens tätorter. Vi arbetar också med strategiska markförvärv, markförvaltning, bygglogistikcenter och besökssamordning. Vi arbetar projektbaserat samt lägger stort fokus på verksamhets- och processutveckling, exempelvis Uppsalamodellen för markanvisningar. Hos oss får du möjlighet att vara med inom en rad spännande projekt och områden samt stor möjlighet till personlig utveckling inom det område som intresserar just dig.

Läs här om hur Uppsala växer (https://bygg.uppsala.se/samhallsbyggnad-utveckling/uppsala-vaxer/) och om stadsbyggnadsförvaltningen (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/stadsbyggnadsforvaltningen/?selectedyear=)

Ditt uppdrag
I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet. Du är länken mellan planering och genomförande och arbetar med att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten möjliggör du stadens ambitiösa utbyggnadstakt och säkrar framdrift.

Du arbetar inom ett eller flera stadsbyggnadsprojekt där du antingen utvecklar befintliga eller nya områden. Du företräder Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark. Du arbetar med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark, du tar fram underlag till utredningar och gör ekonomiska analyser. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i de projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i politiska nämnder och utskott.

I Uppsala arbetar du tillsammans med spetskompetens inom en rad olika områden. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat. Vår hemvist ligger vid stadens bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala.

Din bakgrund
Vi söker både dig som har mångårig erfarenhet av stadsbyggnadsfrågor och dig som har några års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av projektledning av stadsbyggnadsprojekt och/eller erfarenhet av arbete inom exploatering, fastighetsutveckling, fastighetsrätt, markförvärv, planering eller genomförande. Som grund har du en akademisk utbildning inom stadsbyggnad, lantmäteri eller liknande som bedöms som relevant för uppdraget. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning av projekt inom samhällsbyggnadssektorn.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Har du frågor angående tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta någon av oss:

Iris Löwendahl, enhetschef: 018-727 48 89, tillgänglig fr o m 2 augusti
Jill Bergefur, enhetschef: 018-727 54 89, tillgänglig fr o m 16 augusti
Karl Ingelstam, enhetschef: 018-727 44 60, tillgänglig fr o m 2 augusti

Fackliga företrädare:
Sveriges Ingenjörer/SACO, Sampo Hinnemo, telefon 018-727 40 58
Sveriges Arkitekter, Brita Bugge, 018-727 46 08 eller Sofie Rosell Güler, 018-727 47 85
Vision, Liselotte Ehn, 018-727 49 49

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
På stadsbyggnadsförvaltningen arbetar vi med helheten i utvecklingen av vår stad och landsbygd utifrån våra respektive expertområden – allt i en anda av ständig förbättring och utveckling där vi som medarbetare tar en aktiv roll. Gemensamt planerar, bygger och underhåller vi Uppsala kommun för en hållbar och god framtid för alla som bor och verkar här. Vårt mål är att Uppsala ska vara en kommun som fler nya invånare och företag vill vara en del av. Välkommen till oss!

Mer information om Uppsala kommun och stadsbyggnadsförvaltningen hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Jun 24    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges mest hållbara städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra ski... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges mest hållbara städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som global klimatstad, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Ditt uppdrag
Som projektledare för Uppsala kommuns stadsbyggnadsprojekt kommer du att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Du är länken mellan planering och genomförande i ett nätverk av personer med olika kompetenser inom samhällsbyggnad och du kan arbeta både med att utveckla befintliga områden och att utveckla nya. Du möjliggör stadens utbyggnadstakt och säkrar framdrift genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i kommunstyrelsen och i stadsbyggnadsförvaltningens övriga utskott och nämnder.

I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet genom att bland annat:

• företräda Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark
• ta fram underlag till utredningar och göra ekonomiska analyser
• leda och arbeta med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad exempelvis inom exploatering, fastighetsutveckling, planering eller genomförande. Till våra större projekt söker vi även dig som har flerårig erfarenhet av projektledning eller andra strategiskt viktiga eller ledande roller i stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Du behöver ha högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, exempelvis lantmäteri, samhällsplanering, fastighetsekonomi, infrastrukturplanering, fastighetsjuridik eller liknande. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning av projekt inom samhällsbyggnadssektorn.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor angående tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta någon av oss:
Karl Ingelstam, enhetschef: 018-727 44 60
Anna Sander, enhetschef: 018-727 47 56
Dan Larsson, tf enhetschef: 018-727 45 32

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, telefon 018-727 40 58

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Jan 27    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi erbjuder dig att tillsammans med andra bidra till att skapa en hållbar storstad för nästa generation! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhä... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi erbjuder dig att tillsammans med andra bidra till att skapa en hållbar storstad för nästa generation!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som global klimatstad, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Vi söker nu fler projektledare till stadsbyggnadsförvaltningens mark- och exploateringsavdelning. Vårt uppdrag är att skapa långsiktiga värden för Uppsala genom att utveckla kommunens markägande. Vi hanterar ett stort antal projekt i olika skeden och av olika storlek; allt från stora stadsutvecklingsprojekt till mindre förtätningsprojekt, infrastrukturprojekt och exploatering i kommunens tätorter. Strategiska markförvärv, markförvaltning, bygglogistikcenter och besökssamordning är andra viktiga delar. Vi arbetar också mycket med verksamhetsutveckling och inför nya verktyg och processer.

Läs här om hur Uppsala växer (https://bygg.uppsala.se/samhallsbyggnad-utveckling/uppsala-vaxer/) och om stadsbyggnadsförvaltningen (https://www.uppsala.se/kommun-och-politik/organisation/forvaltningar/stadsbyggnadsforvaltningen/?selectedyear=)

Ditt uppdrag
Som projektledare för Uppsala kommuns stadsbyggnadsprojekt kommer du att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Du är länken mellan planering och genomförande i ett nätverk av personer med olika kompetenser inom samhällsbyggnad och du kan arbeta både med att utveckla befintliga områden och att utveckla nya. Du möjliggör stadens utbyggnadstakt och säkrar framdrift genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i kommunstyrelsen och i stadsbyggnadsförvaltningens övriga utskott och nämnder. Vi arbetar digitalt och aktivitetsbaserat och har vår hemvist vid stadens bästa pendlarläge precis intill resecentrum i Uppsala.

I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet genom att bland annat:

• företräda Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark
• ta fram underlag till utredningar och göra ekonomiska analyser
• leda och arbeta med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark

Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad exempelvis inom exploatering, fastighetsutveckling, planering eller genomförande. Till våra större projekt söker vi även dig som har flerårig erfarenhet av projektledning eller andra strategiskt viktiga eller ledande roller i stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Som grund har du en akademisk utbildning inom stadsbyggnad, lantmäteri eller liknande som bedöms som relevant för uppdraget. Vi ser även gärna att du har erfarenhet av ekonomisk styrning och uppföljning av projekt inom samhällsbyggnadssektorn.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor angående tjänsterna eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta någon av oss:
Karl Ingelstam, enhetschef: 018-727 44 60
Jill Bergefur, tf enhetschef: 018-727 54 89
Dan Larsson, tf enhetschef: 018-727 45 32

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, telefon 018-727 40 58

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 67 05

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare inom stadsbyggnad

Ansök    Dec 16    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra ... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden fått utmärkelser som årets globala klimatstad, årets tillväxtkommun, Sveriges bästa cykelstad och Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt uppdrag
Som projektledare för Uppsala kommuns stadsbyggnadsprojekt kommer du att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Du är länken mellan planering och genomförande i ett nätverk av personer med olika kompetenser inom samhällsbyggnad. Du möjliggör stadens utbyggnadstakt och säkrar framdrift genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i kommunstyrelsen och i stadsbyggnadsförvaltningens övriga utskott och nämnder.

I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet genom att bland annat:

• företräda Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark
• ta fram underlag till utredningar och göra ekonomiska analyser
• leda och arbeta med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark


Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad exempelvis inom exploatering, fastighetsutveckling, planering eller genomförande. Till våra större projekt söker vi även dig som har flerårig erfarenhet av projektledning eller andra strategiskt viktiga eller ledande roller i stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt. Du behöver även ha högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, exempelvis lantmäteri, samhällsplanering, fastighetsekonomi, infrastrukturplanering, fastighetsjuridik eller liknande.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, kan skapa förutsättningar för ett positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor angående tjänsterna är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna:
Johan Berggren, 018-727 40 98
Anna Sander, 018-727 47 56
Karl Ingelstam, 018-727 44 60

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Helena Persson Brage, 018-727 67 05

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, telefon 018-727 40 58

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur samt idrott och fritid. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre

Projektledare stadsbyggnad

Ansök    Apr 9    Uppsala kommun    Exploateringsingenjör
Avdelningen mark och exploatering Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss! I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra ... Visa mer
Avdelningen mark och exploatering

Vill du leda stadsbyggnadsprojekt i en av Sveriges snabbast växande städer? Vi söker nu fler projektledare som vill utvecklas med oss!

I Uppsala välkomnar vi nyskapande stadsutveckling. Uppsala kommun leder arbetet med nya stadsdelar, stationsområden, spårväg och snabbcykelleder, rum för innovativa bostadsprojekt, för näringslivets utveckling, nya evenemangsarenor och samhällsservice. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad för stadens utveckling. Uppsalas satsningar inom stadsutveckling, tillväxt och hållbarhet gör att staden inte bara är årets globala klimatstad, årets tillväxtkommun, Sveriges bästa cykelstad utan också Sveriges bästa stadskommun att leva och bo i.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt uppdrag
Som projektledare för Uppsala kommuns stadsbyggnadsprojekt kommer du att leda och samordna projekt i nära samarbete med byggaktörer, konsulter och andra samhällsaktörer. Du är länken mellan planering och genomförande i ett nätverk av personer med olika kompetenser inom samhällsbyggnad. Du möjliggör stadens utbyggnadstakt och säkrar framdrift genom att föra människor samman, hålla i projektens budget och arbeta aktivt med styrningen av projekten. Du företräder stadsbyggnadsförvaltningen i projekt du leder och du bereder underlag för beslut och överläggning i kommunstyrelsen och i stadsbyggnadsförvaltningens övriga utskott och nämnder.

I arbetet som projektledare förverkligar du kommunens högt ställda mål och visioner inom stadsbyggnad från idé till verklighet genom att bland annat:

• företräda Uppsala kommun som markägare genom att förhandla och träffa överenskommelser och avtal vid exploatering, köp, försäljning och upplåtelse av mark
• ta fram underlag till utredningar och göra ekonomiska analyser
• leda och arbeta med markanvisningar för att optimera utvecklingen av Uppsala kommuns mark


Din bakgrund
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom samhällsbyggnad exempelvis inom exploatering, fastighetsutveckling, planering eller genomförande. Du har även högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, exempelvis lantmäteri, samhällsplanering, fastighetsekonomi, infrastrukturplanering, fastighetsjuridik eller liknande.

Som person tar du ansvar och driver ditt arbete framåt för att nå resultat och är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har god ledarskapsförmåga, är intresserad av att skapa positivt arbetsklimat och vill utveckla ditt ledarskap inom projekten. Vi ser också att du är kommunikativ och har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har även en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar.

Upplysningar
Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta någon av enhetscheferna:
Anna Sander, 018-727 47 56
Johan Berggren, 018-727 40 98
Karl Ingelstam, 018-727 44 60

Frågor om rekryteringsprocessen besvaras av HR-specialist Helena Persson Brage, 018-727 67 05

Facklig företrädare:
Sampo Hinnemo, SACO, telefon 018-727 40 58

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till stadsbyggnadsförvaltningen. Här tar vi tillsammans ansvar för helheten i stads- och landsbygdsutvecklingen. Vi ansvarar för hela samhällsbyggnadsprocessen och arbetar med strategisk planering, detaljplanering, bygglov och bostadsanpassning. Bland annat tar vi fram kommunens översiktsplan. Här kan du arbeta med frågor som rör mark och exploatering, plan och bygg, gata/park/natur, idrott och fritid samt fastighet. Målet är att utveckla en attraktiv och hållbar kommun där nya kommuninvånare och företag vill etablera sig.

Avdelningen för mark och exploatering består av ett 30-tal personer fördelade på tre enheter. Vi som arbetar här har en stor bredd av erfarenheter och utbildningsbakgrund. Hos oss både ingår du i och är med och leder team som arbetar nära tillsammans.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun. Visa mindre