Lediga jobb som Studieorganisatör i Uppsala

Se lediga jobb som Studieorganisatör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Verksamhetsutvecklare

Uppsala Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur! Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till SV! Studieförbundet Vuxensk... Visa mer
Uppsala

Studieförbundet Vuxenskolan (SV) är ett av Sveriges största studieförbund med verksamhet i alla Sveriges kommuner och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi satsar för framtiden för att nå och engagera ännu fler människor med studiecirklar, kurser och kultur!
Vill du också vara med att bygga ett demokratiskt och hållbart samhälle? Välkommen till SV!


Studieförbundet Vuxenskolan Uppsala län (SV) söker

Verksamhetsutvecklare
med placering i Uppsala.


SV Uppsala län söker dig som är initiativrik, intresserad av folkbildning och föreningar och som vill ge andra människor möjlighet att utvecklas.

Arbetet som verksamhetsutvecklare innebär att utifrån lokala behov och intressen stötta föreningar och andra samarbetsparter med föreningsutveckling och folkbildande aktiviteter. Du har kontakt med cirkelledare, deltagare, föreningar och myndigheter samt har ansvar för den ekonomi och administration som hör till verksamheten.

Du kommer att ansvara för ett eller flera ämnesområden, beroende på din kompetens, dina intressen och dina kontaktnät. Arbetet som verksamhetsutvecklare är självständigt med stort eget ansvar, men kräver också mycket kontakt och samarbete med övriga medarbetare inom SV Uppsala län. Du blir en del av arbetslaget för SV Uppsala län, idag cirka 25 personer.

Vi söker dig som

• har ett stort samhällsengagemang
• har erfarenhet av ideella organisationer och bildningsverksamhet
• har ett engagemang för landsbygdsutveckling
• har erfarenhet av arbete med sociala medier och enklare marknadsföring
• kan engagera och entusiasmera människor
• har en god samarbetsförmåga
• är van vid självständigt arbete
• har god erfarenhet av att organisera verksamhet
• har förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter
• uttrycker dig väl i både tal och skrift
• har körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en tillsvidareanställning på 100% med tillträde snarast. Provanställning tillämpas.
Vi har flexibel arbetstid i form av målstyrd arbetstid, vilket innebär att kvälls- och helgarbete kan förekomma, men att du har stor möjlighet att själv planera ditt arbete.

Du arbetar huvudsakligen från vårt kontor i centrala Uppsala. Resor inom länet förekommer. Distansarbete i viss utsträckning är möjligt.

SV värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och vi ser gärna sökande med olika bakgrund, ålder och livserfarenhet till denna tjänst.

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten kontaktar du verksamhetschef Carin Aronsson, tel 018-10 23 73 eller e-post [email protected]

Facklig representant (Unionen) är Thomas Lundmark, tel 018-10 23 71 eller e-post [email protected]

Du söker tjänsten via vårt rekryteringssystem JobPositions senast den 4 december.
Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag. Din ansökan ska innehålla CV.

Läs mer om Studieförbundet Vuxenskolan på www.sv.se/uppsala (http://www.sv.se/uppsala)


Studieförbundet Vuxenskolan är ett av Sveriges största studieförbund, som genom att öka alla människors inflytande och delaktighet, arbetar för att stärka demokratin. Vi erbjuder en bred verksamhet med mängder av studiecirklar, kurser och kulturarrangemang. SV är en ideell organisation, och vi samarbetar med en mängd organisationer och föreningar. SV är mångfaldens studieförbund, som vill ge alla människor möjlighet att växa. Vi vill bidra till en värld som bygger på hållbar utveckling. Därför är vi en engagerad lokal kraft för föreningsliv, kultur och samhälle i hela Sverige. Vår vision förverkligar vi genom att erbjuda kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, reflektion, bildning och samhällsengagemang. Visa mindre

Klinisk prövningsledare

Ansök    Mar 17    REGION UPPSALA    Studieorganisatör
UCR Om arbetsgivaren – Upsala Clinical Research Center Vill du i ditt arbete bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen? Vi på UCR går till jobbet och är en del av detta varje dag. Hoppas att du vill bli en av oss! UCR är Sveriges ledande kliniska akademiska forskningsorganisation (ARO) och en centrumbildning inom Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, Region Uppsala. UCR är organiserat som en självständig, icke-vinstdrivande e... Visa mer
UCR

Om arbetsgivaren – Upsala Clinical Research Center

Vill du i ditt arbete bidra till förbättrad hälsa hos människor över hela världen?
Vi på UCR går till jobbet och är en del av detta varje dag. Hoppas att du vill bli en av oss!

UCR är Sveriges ledande kliniska akademiska forskningsorganisation (ARO) och en centrumbildning inom Uppsala universitet och Akademiska sjukhuset, Region Uppsala.
UCR är organiserat som en självständig, icke-vinstdrivande enhet.

UCR förenar akademisk, klinisk och teknisk kompetens i en bred resurs för klinisk forskning och kvalitetsuppföljning regionalt, i Sverige och internationellt.

På uppdrag av, och i samarbete med, såväl akademi som industri genomför vi kliniska studier, observationsstudier och kvalitetsuppföljning inom hälso- och sjukvård. Målet är att förbättra hälsa hos människor över hela världen och vi arbetar dagligen för att utveckla medicinsk kunskap.

Klinisk prövningsledare
Har du erfarenhet av klinisk forskning och kliniska prövningar och känner att du nu vill ha en omväxlande roll med stor bredd och möjlighet till påverkan i ditt arbete? Då kan tjänsten som klinisk prövningsledare hos oss på UCR vara din nästa utmaning!

Om oss
UCR består idag av ca 130 medarbetare, varav omkring 45 arbetar på sektionen för Klinisk forskning. Vi som arbetar med klinisk forskning är en grupp med kompetens inom projektledning/klinisk prövningsledning, monitorering, data management, samt utvärdering och rapportering av kliniska forskningsprojekt och har en starkt forskningsstödjande funktion. Tillsammans med sektionerna för Biostatistik och Kvalitetsregister arbetar vi i tvärfunktionella team med olika typer av kliniska studier och projekt, vilka är av varierande omfattning och inriktning. Vi arbetar i såväl stora som små projekt, regionalt, nationellt och internationellt.

Vi på UCR är stolta över att vara delaktiga i klinisk forskning i framkant.
Vårt arbete har bidragit till förbättrad hälsa hos människor över hela världen och vi arbetar ständigt mot att fortsätta att utveckla medicinsk kunskap och hälsa.

Det är kanske inte alltid de enklaste frågorna vi brottas med i de projekt vi tar oss an, men desto mer utvecklande och inspirerande att få vara en del av att hitta nya innovativa lösningar.

Kom och anta utmaningen tillsammans med oss!

Om tjänsten
Som klinisk prövningsledare har du en koordinerande roll för kliniska prövningar och forskningsprojekt där du är operationellt involverad hela vägen.
Du är delaktig från initiala vetenskapliga konsultationer, framtagande av studieprotokoll, ansökningar till myndigheter, genomförande av studie inkl. datainsamling till avslut med resultatanalyser och studierapport.
Du koordinerar det interna teamet och följer upp tidsplaner, budget och genomförande.

Hos oss får du verkligen vara med i helheten!

Att omvärldsbevaka och medverka till ständig verksamhetsutveckling och förbättringsarbete ingår förstås i rollen.

Din profil och bakgrund
Vi söker dig som har högskoleutbildning med naturvetenskaplig, teknisk, farmaceutisk eller medicinsk inriktning. Du har minst två års erfarenhet av arbete med klinisk forskning/kliniska prövningar och har goda kunskaper inom ICH-GCP. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat nära klinisk verksamhet, med kvalitetsregister, nationella medicinska register eller med medicintekniska produkter.
Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

Som person är du prestigelös, med förmåga att leda och vara i en social roll där du får interagera och kommunicera med andra, såväl internt som externt. Du är lösningsfokuserad och med god förmåga att se helheten. Du förstår vikten av att arbeta strukturerat och att hitta en lämplig balans för att möta regulatoriska krav och förhållningssätt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Krav
• Högskoleutbildning med naturvetenskaplig, teknisk, farmaceutisk eller medicinsk inriktning
• Minst två års erfarenhet av arbete med klinisk forskning och kliniska prövningar
• Goda kunskaper inom ICH-GCP
• Mycket god svenska i tal och skrift
• Mycket god engelska i tal och skrift
• Goda datorkunskaper

Meriterande
• Erfarenhet av arbete med kvalitetsregister eller register-baserad forskning
• Erfarenhet av arbete med medicintekniska produkter
• Erfarenhet av att ha arbetat nära klinisk verksamhet

Övrig information
Tjänsten är på heltid med tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.
Vi finns i lokaler i Uppsala Science Park.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).
Vill du läsa mer om UCR, besök gärna vår hemsida, www.ucr.uu.se.

Vill du veta mer kontakta:
Charlotta Elfström, Gruppchef klinisk forskning
[email protected]; tel.+46 (0)18 611 95 10

HR
[email protected]; tel.+46 (0)76 722 50 16

Fackliga representanter
Saco: [email protected], [email protected]
Vision: [email protected]

Vi kommer löpande att kontakta passande sökande för intervju.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023!

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Clinical Research Associate (CRA)

Ansök    Jun 4    REGION UPPSALA    Studieorganisatör
UCR Vår verksamhet UCR (Uppsala Clinical Research Center) är en bred resurs för den kliniska forskningen både regionalt, i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att vårt arbete har bidragit till förbättrad hälsa hos människor över hela världen och vi arbetar för att fortsätta att utveckla medicinsk kunskap och hälsa genom forskning och kvalitetsuppföljning. UCR har den kompetens och teknik som behövs för att omsätta innovativa idéer till transl... Visa mer
UCR

Vår verksamhet
UCR (Uppsala Clinical Research Center) är en bred resurs för den kliniska forskningen både regionalt, i Sverige och internationellt. Vi är stolta över att vårt arbete har bidragit till förbättrad hälsa hos människor över hela världen och vi arbetar för att fortsätta att utveckla medicinsk kunskap och hälsa genom forskning och kvalitetsuppföljning. UCR har den kompetens och teknik som behövs för att omsätta innovativa idéer till translationella forskningsprojekt, kliniska studier och registerbaserade förbättringsprojekt. UCR har cirka 145 medarbetare och är organiserat som en självständig, icke-vinstdrivande enhet inom Uppsala universitet och Region Uppsala. UCR är en unik organisation och ingår i nätverket Kliniska Studier Sverige.

Sektionen för klinisk forskning består av 45 personer med varierande arbetsuppgifter. Vi är projektledare, kliniska prövningsledare, koordinatorer, kliniska monitorer, data managers med flera, med olika bakgrund och arbetsuppgifter. Vi arbetar i team med olika kliniska studier och projekt på uppdrag från både akademi och industri. Det gör att vi tillsammans har en bred kompetens inom området medicinsk klinisk forskning.
Vi erbjuder dig härmed ett spännande och omväxlande arbete i denna forskningsnära miljö där du blir en medspelare med en av nyckelrollerna inom sektionen.

Ditt uppdrag
Vi vänder oss till dig som har mångårig erfarenhet av att arbeta som CRA/monitor inom klinisk forskning (industri/akademi/CRO)med goda kunskaper i Good Clinical Practice och andra relevanta regulatoriska lagar och riktlinjer. Du är en noggrann, kommunikativ och strukturerad person med god organisationsförmåga som gärna tar ett självständigt ansvar men trivs med att vara del av ett team som arbetar mot ett gemensamt mål.

Dina arbetsuppgifter
Förutom att arbeta som CRA i de studier vi driver kommer viss undervisning att ingå i tjänsten. UCR håller regelbundet kurser inom kliniska prövningar/klinisk forskning, både internt och externt. Beroende på sökandens erfarenhet kan även andra arbetsuppgifter inom sektionens organisation att vara aktuella.
Arbetet innebär resor i huvudsak inom Norden, men kan bli aktuellt även inom övriga Europa.

Dina kvalifikationer/krav

• Högskoleutbildning inom biologi, farmaci, medicin, sjuksköterska, eller motsvarande
• Minst 5 års erfarenhet av CRA/monitorering inom kliniska prövningar
• Dokumenterat goda kunskaper i Good Clinical Practice (GCP)
• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.
• Mycket goda kunskaper i Word och Excel
• God kommunikativ förmåga

Meriterande


• Erfarenhet av arbete inom både akademi och industri
• Kunskap om läkemedelsutveckling
• Erfarenhet av att utbilda/föreläsa

Personliga egenskaper
Vi tror att både erfarenheter och personligheter är viktiga i ett välfungerande team. Därför kommer även dina personliga egenskaper att vägas in vid tillsättande av tjänsten.

Vi söker dig som är noggrann, kommunikativ och har sinne för strukturerat arbete


• Du är självständig och ansvarstagande
• Du är en lagspelare som gillar att arbeta i team
• Du trivs med ständig utveckling
• Du är resultatinriktad och har känsla för kvalitet
• Du är innovativ, du bidrar aktivt till förbättring och utveckling, både i kundprojekten och i interna rutiner och processer

Vi erbjuder
Tillsvidareanställning
Heltid
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
[email protected] (gruppchef, Sektionen för Klinisk Forskning)
[email protected] (sektionschef, Sektionen för Klinisk Forskning)
[email protected] (human resource, HR)
Facklig representant nås via växeln tel.+ 46 (0) 18 611 00 00


Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre