Lediga jobb som Vårdutvecklare i Uppsala

Se lediga jobb som Vårdutvecklare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Utredare/projektledare

Ansök    Nov 22    Ls Jobbet AB    Vårdutvecklare
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter. Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland ann... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter. Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland annat medicin, samhälls­vetenskap och ekonomi.
Ditt uppdrag
Tjänsten är uppdelad inom två områden, tillgänglighet och utredning. I vårt tillgänglighetsuppdrag jobbar vi strategiskt och långsiktigt för att bidra till kortare väntetider inom såväl primärvård som specialistvård, där din roll är att verka som central tillgänglighetssamordnare för Region Uppsala. Det är du som samordnar nätverket av lokala tillgänglighetssamordnare inom hela regionen. Du fungerar även som Region Uppsalas representant i nationella nätverk för denna verksamhet.
I rollen som utredare/projektledare ansvarar du även för de avtal som tecknas med privata vårdgivare inom olika vårdområden och som är upphandlade enligt LOU och LOV. Du har rollen som regionens kontaktperson för upphandlade leverantörer. Du fungerar också som projektledare när Region Uppsala upphandlar nya vårdavtal. I rollen ingår uppföljning av den upphandlade vårdtjänsten som du genomför tillsammans med vårduppdragsteamet. Utöver ditt avtalsansvar förväntas du också delta i utvecklingsarbeten eller fungera som samordnare/projektledare i sådana arbeten.
I Region Uppsala bedrivs just nu ett spännande och viktigt omställningsarbete "Effektiv och nära vård 2030" där vårduppdragsenheten är involverad på olika sätt. Ditt arbete innebär att etablera och samarbeta med många kontakter i Region Uppsalas vårdförvaltningar, med privata vårdgivare och andra externa samarbetspartners.
Vårduppdragsenheten arbetar nära den politiska ledningen, och lämnar inte sällan tjänsteutredningar eller svar till initiativ av olika slag. Det arbetet sker ofta under begränsad tid, och mot fastställda tidsramar.
Vem är du?
Du är van att ta ansvar för ditt arbete, som hos oss ofta genomförs såväl i team som självständigt. Det är naturligt för dig att jobba tillsammans med andra. Du är analytiskt lagd och har förmåga att ta till dig komplex information. Du är van att analysera och redovisa effekter av förslag och genomförda åtgärder för att kunna bidra till utveckling av vården. Du är bekväm med att presentera och kommunicera resultat för politik, ledningsfunktioner och vårdgivare. Du har erfarenhet av att bygga hållbara och goda relationer med olika människor. Region Uppsala är en stor organisation, det är viktigt att du kan förhålla dig till förutsättningar i en politiskt styrd organisation som är både komplex och föränderlig.
Din kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och minst tre års erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du arbetar som utredare, projektledare eller samordnare. Du har vana av utredningar och uppföljning av köpta tjänster till offentlig sektor alternativt att du har en roll som verksamhetschef/verksamhetsutvecklare hos en vårdgivare. Du är van att bearbeta större textmängder och analysera statistik och rapporter i siffror. Då arbetet innefattar muntlig och skriftlig presentation och dialog med politiker, ledning, vårdgivare och medarbetare är det en förutsättning att du har erfarenhet av och trivs med att uttrycka dig både skriftligt och muntligt i grupp. Dina datorkunskaper är goda inom Office 365 och du sätter dig snabbt in i nya systemstöd som du behöver i ditt arbete.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vill du veta mer?
Kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, 0703-426600
Facklig företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 dec, men urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Krav
Relevant högskoleutbildning alt annan utbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig
Minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper i Office 365

Meriterande
Erfarenhet av offentligt styrd verksamhetOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare med särskilt ansvar för slutenvårdsfrågor

Ansök    Nov 25    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Produktionsenheten. Sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollego... Visa mer
Produktionsenheten. Sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Produktionsenhetens uppdrag är planera och samordna sjukhusövergripandande vårdkapacitet och vårdproduktion, utveckla och förbättrar flöden och processer. Vi ger stöd till verksamheterna i utveckling-och förbättringsarbete. Vi stödjer också vår sjukhusledning med olika utredningar och tar fram faktabaserade beslutsunderlag. Enheten ansvarar för den centrala vårdplatskoordineringen som pågår dygnet runt på sjukhuset. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser.

Ditt uppdrag
Vi söker en verksamhetsutvecklare med särskilt ansvar för slutenvårdsfrågor. I rollen ingår att driva både operativa och strategiska frågor via sjukhusets slutenvårdsråd, där samtliga verksamhetschefer ingår. Det innebär att bygga eget nätverk och kontinuerligt träffa avdelningschefer, verksamhetschefer och att hela tiden arbeta proaktivt. Du kommer bli en del av ett väl sammansvetsat team med hög arbetskapacitet och med "många bollar i luften" samtidigt.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller har annan akademisk vårdutbildning, kombinerat med relevant arbetslivserfarenhet.

Din kompetens
Du är utåtriktad och har lika lätt för ett samarbeta med andra professioner som att arbeta självständigt. Du skapar kontakter och underhåller yrkesmässiga relationer. Du har förmågan att leverera under tidspress och drivs av att nå uppsatta mål och krav. Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman information och visar omdöme vid agerande och beslutsfattande. Vidare är du en god pedagog och kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Stefan Hjulström, produktionschef tfn 073-8670394
Facklig kontaktperson nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Utredare/projektledare, vikariat

Ansök    Nov 22    Ls Jobbet AB    Vårdutvecklare
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter. Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland ann... Visa mer
Hälso- och sjukvårdsavdelningen vid Regionkontoret stödjer den politiska ledningen så att målen och inriktningen för hälso- och sjukvården uppnås, till nytta för invånare och patienter. Inom vårduppdragsenheten vid hälso- och sjukvårdsavdelningen arbetar ett 15-tal medarbetare med verksamhetsstöd, utredningar, utveck­lings­arbete, vårdupphandlingar och uppföljning. I arbetsgruppen möter du kollegor från skiftande kunskapsområden med bakgrund inom bland annat medicin, samhälls­vetenskap och ekonomi.
Ditt uppdrag
Ditt arbete är att ansvara för vissa avtal som tecknas med privata vårdgivare inom olika vårdområden och som är upphandlade enligt LOU och LOV. I rollen ingår uppföljning av den upphandlade vårdtjänsten som du genomför tillsammans med vårduppdragsteamet. Du förväntas också delta i utvecklingsarbeten.
Vårduppdragsenheten arbetar nära den politiska ledningen, och lämnar inte sällan tjänsteutredningar eller svar till initiativ av olika slag. Det arbetet sker ofta under begränsad tid, och mot fastställda tidsramar.
Vem är du?
Du är van att ta ansvar för ditt arbete, som hos oss ofta genomförs såväl i team som självständigt. Det är naturligt för dig att jobba tillsammans med andra. Du är analytiskt lagd och har förmåga att ta till dig komplex information. Du är bekväm med att presentera och kommunicera resultat för politik, ledningsfunktioner och vårdgivare. Du har erfarenhet av att bygga hållbara och goda relationer med olika människor. Region Uppsala är en stor organisation, det är viktigt att du kan förhålla dig till förutsättningar i en politiskt styrd organisation som är både komplex och föränderlig.
Din kompetens
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning och minst ett års erfarenhet av en liknande roll. Vi tror att du arbetar som utredare eller projektledare med utredningar och uppföljning. Du är van att bearbeta större textmängder och analysera statistik och rapporter i siffror. Då arbetet innefattar muntlig och skriftlig presentation och dialog med politiker, ledning, vårdgivare och medarbetare är det en förutsättning att du trivs med att uttrycka dig både skriftligt och muntligt i grupp. Dina datorkunskaper är goda inom Office 365 och du sätter dig snabbt in i nya systemstöd som du behöver i ditt arbete.
Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här: https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/
Vill du veta mer?
Kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, 0703-426600
Facklig företrädare nås via Region Uppsalas växel, 018-611 00 00.
Tjänsten är ett vikariat med start 1 mars 2022 till och med 30 november 2022.
Varmt välkommen med din ansökan senast den 12 dec 2021. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Krav
Relevant högskoleutbildning alt annan utbildning och erfarenhet som kan anses likvärdig
Minst 1 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Mycket god svenska i tal och skrift
God engelska i tal och skrift
Goda datorkunskaper i Office 365

Meriterande
Erfarenhet av offentligt styrd verksamhetOm arbetsgivaren - Region Uppsala
Region Uppsala ska främja hälsa och förbättra livskvaliteten hos invånarna. Region Uppsala tar fasta på förmåga till förnyelse och tar ansvar för en hållbar utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. En nyskapande region, en växande region – en region för alla.
Regionkontoret ska stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Nov 11    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor... Visa mer
Verksamhetsområde blod- och tumörsjukdomar

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Den högspecialiserade cancervården på Akademiska sjukhuset är en av landets främsta. Här är tempot högt, vården komplex och involverar en mängd specialistkompetenser. Vårt mål är att vara nationellt och internationellt ledande när det gäller vård, forskning och undervisning inom cancerområdet. Vårt arbete präglas av omtanke om såväl patienten som varandra och vi jobbar långsiktigt och strategiskt med olika former av kompetensutveckling. Inom Blod- och tumörsjukdomar finns sex sektioner och vi är totalt ca 500 medarbetare.

Vi står nu inför stora utmaningar men också stora möjligheter, där vi ser fler patienter som diagnostiseras och lever längre med cancer än tidigare och vi måste hitta nya sätt att ta emot och behandla våra patienter.

Cancervården vid hela Akademiska sjukhuset står vidare inför införandet av ett kvalitetsledningssystem i form av en ackreditering i enlighet med OECI (Organisation of European Cancer Institutes). Detta ställer stora krav på att vi på ett enkelt sätt kan följa upp vårdens utfalls- och processmått för att kunna styra verksamheten efter detta.

Ditt uppdrag
Som verksamhetsutvecklare kommer du att vara direkt underställd verksamhetschef/biträdande verksamhetschef och bistå i verksamhetsområdets utvecklings- och kvalitetsarbete. Du driver och initierar projekt som syftar till att skapa goda arbetsförhållanden, effektivisera och implementera nya arbetssätt och rutiner. Du tycker om att arbeta med processer, hitta var det skaver och hitta lösningar. Ordning och reda helt enkelt!

Dina kvalifikationer
Du har en akademisk examen inom relevant område och har erfarenhet av vårdrelaterat processarbete, gärna inom onkologi eller hematologi. Erfarenhet av Cosmic och SAS är meriterande.

Din kompetens
Som person är du handlingskraftig, målinriktad och engagerad, men du är också lyhörd, empatisk och kommunikativ. Du känner dig trygg i ditt arbetssätt och har ett stort intresse för att utveckla och jobba med projekt och förbättring. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara den vi söker.

Du tänker strategiskt och har ett brett perspektiv på frågor där du ser på sakers långsiktiga betydelse och vidare konsekvenser. Du är drivande för att skapa samt underhålla goda relationer med verksamhetens olika parter och ser till hela verksamhetens bästa i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en heltidsanställning med arbetstid förlagd dagtid, måndag-fredag. Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Biträdande verksamhetschef Maria Andersson Ödman 018-611 55 18
Facklig kontaktperson nås via växel: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Projektledare till enheten för vårdprocesstöd

Ansök    Jun 1    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Verksamhetsområde sjukhusadministration Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du hos oss - ett universitetssjukhus och en arbetsplats ... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministration

Med 8 600 anställda, ca 800 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Vill du möta utmaningar, ha varierande arbetsuppgifter och få möjligheten att växa? Det kan du hos oss - ett universitetssjukhus och en arbetsplats där vi tror på att ditt engagemang och din kunskap bidrar. Du är viktig; inte bara för våra patienter, utan också för oss och vår framtid. Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens sjukvård.

Vår verksamhet
Akademiska sjukhusets vision är att vi ska vara det ledande universitetssjukhuset som skapar störst värde för patienterna. Det långsiktiga målet är att sjukhuset har de bästa resultaten i kliniska utfall som är viktiga för patienten och har en verksamhetsstyrning som säkerställer ständig förbättring. Det innebär att vi samverkar och har fokus på patienten, vi arbetar i team där patienten ingår och följer hela patientens resa genom vården.

Ditt uppdrag
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Din uppgift är att tillsammans med andra vara ett stöd i arbetet med att utveckla sjukhuset till ett processorienterat sjukhus med fokus på att skapa värde för patienterna. I vårt uppdrag ligger bland annat att utveckla metodiken i processarbetet genom att skapa strukturer och arbetssätt för ett systematiskt och hållbart kvalitetsarbete. Vi stödjer också kvalitets- och förbättringsarbeten i verksamheten och bidrar med kunskap inom området.

Du bidrar med din kunskap och dina erfarenheter och utifrån gemensamma strategier driver vi utvecklings- och förbättringsarbeten med en strävan att stärka medarbetares och chefers lust och förmåga att nå uppsatta mål. Det kan innebära att utmana invanda mönster eller att bevara det som fungerar. Vi strävar mot att vara en lärandestyrd organisation och att ha förmågan att ständigt bli bättre. Du är en del i teamet på enheten för vårdprocesstöd, en enhet inom sjukhusadministrationen. Du arbetar med uppdraget ur ett helhetsperspektiv tillsammans med andra stödfunktioner och har medarbetare och chefer i verksamheten i fokus.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har högskole-/universitetsexamen. Du har kunskap om förändringsledning och erfarenhet av att arbeta processorienterat och med förbättringsarbete i praktiken. Meriterande är om du har kunskap om implementering och erfarenhet från hälso-och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där förmågan att kommunicera och ett flexibelt arbetssätt är helt avgörande för uppdraget. Som person är du genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete och du stimuleras av att arbeta tillsammans med andra. Du är strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande uppdrag som projektledare inom enheten för vårdprocesstöd.

Uppdraget är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september 2021 eller enligt överenskommelse. Eventuella önskemål om deltidsarbete kan diskuteras.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Chef enheten för vårdprocesstöd, Monica Cornefjord 018- 611 7586
Fackliga företrädare nås via växeln 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Nov 16    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vide... Visa mer
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling

Våra 1650 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du vara med och utveckla framtidens hälsosystem?
Det här är en unik chans att vara med i den omställning som pågår i alla regioner och kommuner i Sverige. Region Uppsala utvecklas för att möta befolkningens behov gällande psykisk ohälsa och söker nu dig som vill vara med och bidra i den utvecklingen.

Vi kan erbjuda dig en spännande tillsvidareanställning som verksamhetsutvecklare på heltid. De första två åren kommer du arbeta i projektet Effektiv och nära psykologisk behandling (2022 till 2023). Därefter kommer du att arbeta som verksamhetsutvecklare övergripande inom Nära vård och hälsa, och beroende på behov och kompetens kommer du arbeta i då pågående utvecklingsarbeten.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). I arbetet ges möjlighet att flexibelt växla mellan distansarbete hemifrån och arbete på plats på Regionens hus på Storgatan 27.

Ditt uppdrag
Projektet Effektiv och nära psykologisk behandling är en del av Region Uppsalas strategiska utvecklingsarbete Effektiv och nära vård 2030 som innebär att hälso- och sjukvården behöver anpassas efter nya behov och utmaningar med ett växande Uppsala län. I arbetet med Effektiv och nära psykologisk behandling har vi som mål att bättre möta befolkningens behov avseende psykisk hälsa, bland annat genom högre tillgänglighet till evidensbaserade insatser.

I projektet bygger och implementerar vi en modell för stegvis vård vid psykisk ohälsa. Modellen ska utgöra ett stöd för verksamheter i att erbjuda rätt insatser på rätt nivå till patientgruppen. Tillsammans med ett antal utvalda vårdcentraler arbetar vi med att inhämta kunskap och fungerande arbetssätt. Samtidigt utgör de vår testmiljö – de hjälper oss att se till att modellen bidrar till att vi närmar oss målen om ökad tillgänglighet, kvalitet och mer jämlik vård.

Inom Effektiv och nära psykologisk behandling har vi som långsiktigt mål att modellen och arbetssätten ska vara hållbara över tid genom kontinuerligt lärande och utveckling. Vi inom projektet tar fram förslag på stödstrukturer som kvalitetsledningssystem och modeller för utbildning och handledning med utgångspunkt i den stegvisa vården.

Du kan läsa mer om projektet här: Effektiv och nära psykologisk behandling inom Region Uppsala (https://regionuppsala.se/samverkanswebben/samverkan-och-utveckling/halsa-och-vard/halsa-och-vard/effektiv-och-nara-psykologisk-behandling2/)

I projektuppdraget ingår att:

• Du samarbetar med övriga projektmedlemmar i arbetet med att utveckla en stegvis vårdmodell och dess stödjande strukturer.
• Du har ett övergripande ansvar för att ta fram förslag på innehåll, utformning och struktur vad gäller den modell för utbildning och handledning som ska tas fram inom ramen för projektet.
• Du håller introduktion, utbildningar och workshops på projektets modellverksamheter. Du kommer också utgöra ett implementeringsstöd där du ger rådgivning och konsultation till verksamhetschefer, utvecklingsledare och andra medarbetare inom modellverksamheterna. Du deltar också i arbetet med att utvärdera implementeringsprocessen.
• Du utbildar chefer i stegvis vård vid psykisk ohälsa samt kvalitets- och resultatstyrd ledning.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad psykolog eller har annan beteendevetenskaplig utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant för anställningen. Du ska ha tidigare erfarenhet av att ha arbetat med utvecklingsuppdrag på grupp- och organisationsnivå.

Vi ser gärna att du har en specialistutbildning eller handledarutbildning och att du har utbildning och erfarenhet gällande implementering av nya arbetssätt och gärna evidensbaserade metoder. Meriterande är också tidigare erfarenhet av förändringsledning inom primärvård och/eller psykiatri. Det är en fördel om du har erfarenhet av att ha arbetat inom primärvård och/eller om du har kunskap och kännedom om Region Uppsala.

Som person är du bra på att skapa nätverk och utveckla relationer som bygger på samarbete, tillit och förtroende. För att lyckas med detta uppdrag behöver du ha en pedagogisk förmåga och vara en god kommunikatör i tal och skrift. Du är flexibel och har lätt att anpassa dig till förändrade förutsättningar. Du har en god strategisk förmåga med en helhetssyn och kan prioritera på ett effektivt sätt. Du ser behov och kommer med förslag på lösningar.

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utvecklings uppdrag är att stödja verksamheterna för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss, våra arbetsuppgifter och uppdrag är du välkommen att kontakta projektledare Effektiv och nära psykologisk behandling, Emma Manner: [email protected], 072-450 06 72 eller
verksamhetschef Akademiskt primärvårdscentrum Utveckling, Hanna Fagerlind, mail [email protected]

Fackliga representanter nås via växeln för Region Uppsala, 018-611 00 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Skicka gärna in din ansökan redan idag eftersom intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är den 6 december.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Utvecklingsstrateg HVB Region Uppland

Ansök    Maj 19    Humana AB    Vårdutvecklare
Vi är ett professionellt vårdteam som erbjuder ungdomar med svårigheter olika former av vård. Nu söker vi en utvecklingsstrateg, ett vikariat 100%, för våra verksamheter  Region Uppland består av Tiangruppen AB och Tibble Gård Ungdomshem AB och ägs av Humana. Vi har nio verksamheter med olika inriktningar och tar emot placeringar, enligt SoL och LVU, från hela landet.  Vår målsättning är att ge varje ungdom bättre förutsättningar till att kunna leva ett br... Visa mer
Vi är ett professionellt vårdteam som erbjuder ungdomar med svårigheter olika former av vård. Nu söker vi en utvecklingsstrateg, ett vikariat 100%, för våra verksamheter 
Region Uppland består av Tiangruppen AB och Tibble Gård Ungdomshem AB och ägs av Humana. Vi har nio verksamheter med olika inriktningar och tar emot placeringar, enligt SoL och LVU, från hela landet. 
Vår målsättning är att ge varje ungdom bättre förutsättningar till att kunna leva ett bra och självständigt liv genom att åstadkomma förändring, utveckling och mognad utifrån den individuella behandlingsplanen. Vi arbetar med evidensbaserade metoder och då främst Kognitiv Beteende Terapi (KBT). Vi är HBTQ-certifierade och arbetar utifrån ett normkritiskt perspektiv. Vår värdegrund Glädje, Engagemang och Ansvar är viktig för oss och något vi prioriterar högt. 
DINA ARBETSUPPGIFTER 
I uppdraget som utvecklingsstrateg så har du ett delansvar ihop med regionchefen. Du tillsammans med regionchefen och andra nyckelpersoner ingår i företagets ledningsgrupp, där ni planerar för att regionens uppsatta målsättningar uppnås samt beslutar och genomför övergripande förändringar. Som utvecklingsstrateg är du intresserad av att arbeta med värdegrund, marknadsföring, behandlingsarbete och kombinera detta med coaching och tydligt ledarskap. Vi ser att du är en lösningsfokuserad, stresstålig, trygg och tydlig person som får verksamheten att genomsyra en god vård. Du bör vara en närvarande och god ledare som har förmågan att kunna stötta verksamheterna inom särskilda behovsområden. Som utvecklingsstrateg har du tillsammans med regionchef delansvar för regionens värdegrundsarbete och systematiska kvalitetsarbete. Genom att leda och fördela arbetet utifrån Humanas värdegrund, evidensbaserade metoder för individuell vård och utifrån givna ekonomiska ramar kvalitetssäkrar samt utvecklar du verksamheten.  

KVALIFIKATIONER OCH ERFARENHET 
Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning eller annan relevant utbildning.  
Du har flera års yrkeserfarenhet med kvalificerat behandlingsarbete inom ungdomsvård, samt har tidigare erfarenhet av en arbetsledande roll med personalansvar. Du har erfarenhet av KBT, MI och/eller annan evidensbaserad metod. Van att arbeta i olika system t ex. journalföring, klagomålshantering, ekonomisystem mm. Tjänsten kräver att du har förmåga att uttrycka dig professionellt i tal och skrift. 
B-körkort krävs för tjänsten. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

ÖVRIGT  
Utdrag ur Polismyndighetens belastnings- och misstankeregister för personal vid HVB erfordras alltid före anställning. Se Blankett. 
Arbetstid. Förtroendearbetstid (måndag-fredag 08-17) med krav på flexibilitet. 
Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 
Tillträde: Vikariat 12 månader med start från 1:a september  
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare

Ansök    Apr 12    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademiskt primärvårdscentrum Utveckling Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vid... Visa mer
Akademiskt primärvårdscentrum Utveckling

Våra 1600 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du arbeta som verksamhetsutvecklare hos oss?
Välkommen att söka en tillsvidareanställning på heltid som verksamhetsutvecklare vid Akademiskt primärvårdscentrum (APC) Utveckling. Vi söker dig som vill vara med och tillsammans med oss bidra till en förbättrad primärvård för våra medborgare i regionen. Vi erbjuder ett spännande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Ditt uppdrag
I rollen som verksamhetsutvecklare är ditt uppdrag att utveckla verksamheterna inom förvaltningen genom att i nära samarbete med verksamheterna föreslå, leda och genomföra, koordinera, följa upp och rapportera olika typer av utvecklingsarbeten. Uppdragen kan röra verksamhetsutveckling både lokalt på exempelvis enskilda vårdcentraler, inom vissa verksamhetsområden eller på förvaltningsövergripande nivå. Tillsammans med chefer, medarbetare i vården och kollegorna på APC Utveckling kommer du att arbeta för att tillgängligheten, vårdkvaliteten och patientsäkerheten ständigt förbättras. I arbetsuppgifterna ingår att vara både projektledare och projektmedarbetare i olika uppdrag och att delta i olika arbetsgrupper, både inom förvaltningen och på förvaltningsövergripande nivå utifrån kompetensområde och behov.

I ditt uppdrag som verksamhetsutvecklare kommer du att ha ett särskilt fokus på att bidra till att utveckla det datadrivna utvecklingsarbetet. Det innebär att medverka i framtagandet av en process för kontinuerlig uppföljning och återkoppling av relevant statistik från olika vårdadministrativa system (som exempelvis SAS, hälsodata och kvalitetsregister) till verksamheter, chefer och ledningsgrupper. I detta arbete ingår att synliggöra områden med hög kvalitet och hitta sätt att sprida goda exempel och arbetssätt till fler enheter, samt att identifiera områden som är i behov av fortsatt utveckling och prioritering.

Din kompetens
Vi söker dig med högskoleexamen inom antingen hälso- och sjukvårdsområdet, statistik eller annat relevant område. Du har erfarenhet av datadrivet förbättringsarbete med hjälp av exempelvis hälsodata, kvalitetsregister, och andra vårdadministrativa system – inom hälso- och sjukvårdsområdet. Du behöver ha kunskap och erfarenhet av regionens administrativa system inom detta område som SAS och Primärvårdskvalitet samt ha mycket goda kunskaper i Excel. Har du erfarenhet av att leda och ingå i utvecklings- och förändringsarbete inom primärvård med fokus på datadrivet förbättringsarbete är det särskilt meriterande. Det är meriterande om du är utbildad inom förbättringskunskap, har erfarenhet av att arbeta processorienterat samt har erfarenhet av projektledning.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete. Du vill se konkreta resultat av ditt arbete. Du är analytisk och strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du är drivande, har ett pedagogiskt förhållningssätt och är resultatorienterad. Du har förmåga att slutföra arbetsuppgifter och ta ansvar för att arbetet blir färdigt inom givna ramar. Du fungerar väl såväl i grupp som med självständiga arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU).

APC Utvecklings uppdrag är att stödja den samlade primärvården för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Detta arbete är centralt i utvecklingen mot en mer nära och effektiv vård för medborgarna. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss, våra arbetsuppgifter och uppdrag är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef för APC Utveckling Hanna Fagerlind, e-post [email protected], tel. 072-450 22 69.

Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 30 april.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Processledare

Ansök    Mar 25    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Region Uppsala I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vår verksamhet Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så a... Visa mer
Region Uppsala

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Vår verksamhet
Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och så att Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Avdelningen för ekonomi och styrning består av två enheter, inköp och upp handling och ekonomi och beslutsstöd. Avdelningen är en operativ och strategisk funktion som stödjer den politiska ledningen och regionledningen i frågor som rör ekonomi i bred bemärkelse.

Ditt uppdrag
I rollen som regionövergripande processansvarig för produktion inom hälso- och sjukvård kommer du kommer att vara en nyckelperson i utvecklingen av Region Uppsalas produktionsstyrning och produktionsplanering. Tjänsten är nyinrättad och du har möjlighet att påverka utformningen av rollen. Målet är att uppnå ökad effektivitet,samordna insatser och verksamheter, att ha en samlad dialog både inom regionens verksamheter, med privata vårdgivare samt med kommunerna i regionen och vid behov med andra externa parter.

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser. Rollen som processledare innebär att du är ett kvalificerat stöd till ekonomidirektören inom området planering och uppföljning av produktion inom hälso- och sjukvård för hela regionen. Du ingår i en regionövergripande enhet för ekonomistyrning. Du ansvarar för att självständigt leda arbetet i samspel med Hälso- och sjukvårdsavdelningen på Regionkontoret och sjukvårdsförvaltningarna i Region Uppsala. I rollen ingår att i regionens övergripande styrande dokument, regionplan och budget, processleda och planera den totala hälso- och sjukvårdsproduktionen inom Region Uppsala. Det ingår att månatligen sammanställa den totala produktionen i regionens uppföljningsrapport. Du kommer även att ingå som en nyckelresurs i utvecklingsarbetet gällande framtida produktionsstyrning och produktionsplanering i Region Uppsala. I ditt uppdrag kommer du att vara föredragande inom ditt område för förtroendemannaorganisationen inom Region Uppsala. Du är van att verka i en miljö med högt tempo och krav på kvalitet och säkerhet i leverans.

Din kompetens
Du som söker har adekvat universitetsutbildning och har flera års erfarenhet av liknande befattningar. Du har erfarenhet av produktions-/processtyrning i komplexa organisationer eller av logistik inom större företag. Det är meriterande om denna erfarenhet gäller hälso- och sjukvård. Du är lika säker i din roll såväl i enskilt arbete som i samarbete med andra och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Som person är du öppen och prestigelös, har lätt för att förklara komplexa sammanhang, är uthållig och modig och har stor integritet. Vidare är du lyhörd och drivs av att bygga samarbeten med fokus på att skapa fördelar för alla involverade.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att i ledning vara med och påverka utvecklingen i en av Sveriges snabbast växande regioner! Anställningen är på heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets lokaler på Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsalas Resecentrum.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om förmånerna här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att via växeln, 018-611 00 00, kontakta Region Uppsalas ekonomichef Björn Larsson.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00.
Saco, Vision och Vårdförbundet är företrädesvis representerade vid arbetsplatsen.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Dec 2    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling Välkommen till oss på Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling Vi söker dig som vill ha ett ett spännande arbete som projektledare till projektet - Utveckla stöd för implementering av styrande dokument - Vård i Samverkan (ViS) Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas söker Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling en projektledare på heltid i ett år, med början 1 januari 2021 eller enligt övere... Visa mer
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling

Välkommen till oss på Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling
Vi söker dig som vill ha ett ett spännande arbete som projektledare till projektet -
Utveckla stöd för implementering av styrande dokument - Vård i Samverkan (ViS)

Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas söker Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling en projektledare på heltid i ett år, med början 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse till och med 31 december 2021.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU). APC Utvecklings uppdrag är att stödja den samlade primärvården för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag
Region Uppsala och länets kommuner har en strategi för närvårdssamverkan. Syftet med strategin är att stärka samverkan mellan Region Uppsala och länets kommuner kring arbetet med hälsa, stöd, vård och omsorg. Lagstadgade ansvarsområden utgör fundament för att skapa de broar som samverkan mellan huvudmännen och samverkan mellan olika utförare utgör. De överenskommelser, riktlinjer och rutiner som med stöd i lagstiftningen tas fram inom ramen för samverkan publiceras i dokumentsamlingen Vård i Samverkan (ViS) och finns tillgänglig via Region Uppsalas hemsida.

Utifrån länets samverkansstrukturer, nätverk och arbetsgrupper framkommer att implementeringen av ViS-dokument idag inte fungerar optimalt. Det finns ett behov av att identifiera bakomliggande orsaker och ta fram en tydligare struktur och rutin till stöd för implementering av ViS dokument. För att leda och genomföra detta specifika arbete söker vi en projektledare.

Ditt ansvar som projektledare kommer bland annat omfatta att; genomföra en kartläggning av befintliga informationsflöden, sammanställa nulägesrapporter, ta fram en plan för projektgenomförandet avseende tid och kommunikation, revidera dokumenthanteringsplanen för ViS dokument, samt sammanställa en slutrapport. Arbetet sker i nära samarbete med redaktionsrådet ViS, befintliga nätverk och arbetsgrupper samt representanter från huvudmännen.

Din kompetens
Du har akademisk examen, företrädesvis inom hälso- och sjukvård eller socialt arbete. För att lyckas med uppdraget behöver du ha erfarenhet av att planera, leda och redovisa projekt inom, för uppdraget, relevant område. Du har kunskap om och erfarenhet av tjänstedesign och implementeringsarbete. Du har god kännedom om Vård i Samverkan och har erfarenhet av att arbeta med samverkansfrågor.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du är resultatinriktad, och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. Du arbetar självständigt men samarbetar också bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
För mer information är du varmt välkommen att kontakta samordningsstrateg, Monika Brundin tel: 018-611 66 42, e-post: [email protected] eller verksamhetschef Hanna Fagerlind tel. 72-450 22 69, e-post: [email protected]

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 18 dec, men vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Dec 2    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vide... Visa mer
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Välkommen till oss på Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling
Vi söker dig som vill ha ett ett spännande arbete som projektledare till projektet - Samordnad individuell plan (SIP) avseende kunskap, genomförande och tillgänglighet
Under förutsättning att vederbörliga beslut fattas söker Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling en projektledare på heltid i ett år, med början 1 januari 2021 eller enligt överenskommelse till och med 31 december 2021.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa har förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU). APC Utvecklings uppdrag är att stödja den samlade primärvården för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag
Lagändringen om Samordnad individuell plan, SIP, trädde i kraft 2010 och innebar att gemensamma individuella planer skulle upprättas med enskilda som hade behov av insatser från både socialtjänst och hälso- och sjukvård. Syftet med lagändringen var att förbättra samordning av insatser med individen i fokus. Uppföljning av hur SIP tillämpas har genomförts både nationellt och lokalt och visar på att det fortfarande finns brister. Utifrån uppföljningar med länets samverkanstrukturer och nätverk framgår att identifiering av behov, genomförande och dokumentation av SIP inte fungerar optimalt.

Ditt uppdrag blir att identifiera vad som behövs för att möjliggöra och underlätta en implementering av SIP som metod i det personcentrerade arbetet och verksamheternas dagliga arbetssätt.

Uppdraget kommer omfatta en kartläggning av nuläge; hur behov av SIP identifieras och erbjuds samt hur detta dokumenteras i de olika verksamheterna. Uppdraget kommer utgå från hur SIP fungerar idag med fokus på att arbetet ska utvecklas och förbättras och genomföras på ett personcentrerat sätt och utgå från individens behov av samordning.

Du kommer att arbeta i nära samverkan med regionala samverkansgrupper, den lokala närvården inom respektive geografisk kommun. I uppdraget ingår även att leda workshops, stödja samverkansprocesser samt att återkoppla resultat till ledning på olika nivåer.

Din kompetens
Du har akademisk examen, företrädesvis inom hälso- och sjukvård, socialt arbete eller annan relevant inriktning. Du har erfarenhet av att planera, leda och redovisa projekt inom, för uppdraget, relevant område. Du har god kännedom om SIP och har erfarenhet av arbete med samverkansfrågor.

Som person är du strukturerad, kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och vilket leder till resultat. Du arbetar självständigt men samarbetar också bra med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vill du veta mer?
För mer information är du varmt välkommen att kontakta samordningsstrateg, Monika Brundin tel: 018-611 66 42, e-post: [email protected] eller verksamhetschef Hanna Fagerlind tel. 72-450 22 69, e-post: [email protected]

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 18 dec, men vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetutvecklare

Ansök    Nov 26    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, vide... Visa mer
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster.

Vill du arbeta som verksamhetsutvecklare hos oss?
Vi på Akademiskt primärvårdcentrum (APC) Utveckling, arbetar med verksamhetsnära utvecklings- och förbättringsarbete. Detta arbete är centralt i utvecklingen mot en mer nära och effektiv vård för medborgarna.

Välkommen att söka ett vikariat som verksamhetsutvecklare på heltid. Tillträde enligt överenskommelse till och med 2021-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och bra förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/). Vi har som en del av din individuella utvecklingssplan fokus på kompetensutveckling.

Ditt uppdrag
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och bidra till en förbättrad primärvård för våra medborgare i regionen. Vi erbjuder ett spännande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö. I rollen som verksamhetsutvecklare är ditt uppdrag att utveckla verksamheterna inom förvaltningen genom att i nära samverkan med verksamheterna föreslå, leda och genomföra, koordinera, följa upp och rapportera olika typer av utvecklingsarbeten. Uppdragen kan röra verksamhetsutveckling både lokalt på enskilda vårdcentraler men också på förvaltningsövergripande nivå. Tillsammans med chefer, medarbetare i vården och kollegorna på APC Utveckling kommer du att arbeta för att tillgängligheten, vårdkvaliteten och patientsäkerheten ständigt förbättras. I arbetsuppgifterna ingår att vara både projektledare och projektmedarbetare i olika uppdrag. I uppdraget ingår även att delta i olika arbetsgrupper både inom förvaltningen och på förvaltningsövergripande nivå utifrån kompetensområde och behov.

Ditt uppdrag kommer vara att stödja våra verksamhetsområden med lokalt utvecklingsarbete efter deras behov. Du kommer att ingå i Nära vård och Hälsas arbete med produktionsplanering och bidra till att utveckla vårt stöd gällande det datadrivna utvecklingsarbetet.

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU). APC Utvecklings uppdrag är att stödja den samlade primärvården för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Din kompetens
Vi söker dig som har en högskoleexamen med hälso- och sjukvårdsinriktning. Du har erfarenhet av att leda och ingå i utvecklings- och förändringsarbete inom primärvård.

Det är meriterande om du är utbildad inom förbättringskunskap, har erfarenhet av att arbeta processorienterat samt har erfarenhet av projektledning inom primärvård. Har du erfarenhet av områdena patientsäkerhet, vårdhygien, fall, trycksår eller nutrition är det meriterande. Det är också meriterade om du har erfarenhet av datadrivet förbättringsarbete med hjälp av exempelvis kvalitetsregister, SAS och andra vårdadministrativa system. Har du arbetat med produktionsplanering inom primärvård är även detta meriterande liksom erfarenhet av utvecklingsarbete utifrån metoden tjänstedesign.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Som person är du självgående, initiativtagande och genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete. Du är kvalitetsmedveten och vill se konkreta resultat av ditt arbete. Du är analytisk och strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du är drivande, har ett pedagogiskt förhållningssätt och är resultatorienterad. Du har förmåga att slutföra arbetsuppgifter och ta ansvar för att arbetet blir färdigt inom givna ramar. Du fungerar väl såväl i grupp som med självständiga arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss, arbetsuppgifter och uppdrag är du välkommen att kontakta verksamhetschef för APC Utveckling Hanna Fagerlind, e-post [email protected], tel. 072-450 22 69.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 17 december, men vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Vårdutvecklare inom vårddokumentation och E-hälsa

Ansök    Jun 1    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Verksamhetsområde sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor.... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och utveckla e-hälsa/vårddokumentation, kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska Sjukhuset?

Som vårdutvecklare på Vårdkvalitetsenheten arbetar du i nära samarbete med Hälsofrämjande Sjukhus, chefläkarna, Enheten för administrativ service och övriga enheter inom Sjukhusadministration.

Ditt uppdrag
Som vårdutvecklare på Vårdkvalitetsenheten arbetar du sjukhusövergripande med insatser som ska stödja verksamheternas utvecklings- och förbättringsarbete inom eHälsa/vårddokumentation samt dokumenthantering för att uppnå kvalitet-och patientsäkerhet. Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med vårt team arbetar med handledning, rådgivning och utbildning i eHälsa och vårddokumentations-frågor på uppdrag av verksamheterna och sjukhuset. Det innebär till exempel utvecklingsarbeten gällande rutiner och vårddokumentationsmallar/vårdplaner (individuella och standardiserade) för ett verksamhetsområde på sjukhuset eller för arbeten som är regionsövergripande. Uppdraget innebär ett ansvar för olika vårddokumentationsnätverk och att ha ett nära samarbete med regionens Förvaltning elektronisk patientjournal (EPJ).

Arbetet innebär också att du i dina arbetsuppgifter har ett nära samarbete med huvudredaktör för dokumenthanteringssystemet DocPlus. Vilket innebär utveckling av kvalitetsdokument på sjukhuset tillsammans med de olika verksamheterna

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå och med kunskap inom eHälsa/vårddokumentation. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom eHälsa/vårddokumentation, kvalitets- och patientsäkerhet och process- och projektledning, chef- och ledarskap, samt att du har god datorvana.

Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och arbeta med andra människor. Vidare har du lätt att lära, är strukturerad, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården inom eHälsa/vårddokumentation för våra patienters bästa.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat (1år) på heltid under 2020-2021, tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Marie Sjödin chefsjuksköterska, Vårdkvalitetsenheten: 018-611 1830
Nina Karlsson vårdutvecklare, Vårdkvalitetsenheten: 018-611 6137
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Okt 12    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Region Uppsala I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vår verksamhet Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så ... Visa mer
Region Uppsala

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Vår verksamhet
Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och så att Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Region Uppsala Innovation har i uppdrag att utveckla och stärka innovationsmöjligheterna i Region Uppsala. Vi ska möjliggöra för medarbetare, invånare, forskare och företag att utveckla och utvärdera idéer och innovationer som kan leda till nya produkter och företag.

Idag utgörs vårt team av fem medarbetare med starkt driv för utveckling och innovation. Ett team som präglas av prestigelöshet och empati, vi testar nytt och lär av varandra, ibland gör vi fel och lär oss av det.

Till vårt team söker vi nu en projektledare med intresse och erfarenhet av utveckling.

Ditt uppdrag
Som projektledare koordinerar du i möten mellan företag och vård, kring utveckling av medicinteknik, diagnostik eller tjänst samt stöttar medarbetare som har förbättringsidéer.

Du driver externa och interna projekt, ibland flera parallellt. När din kompetens behövs stöttar du dina medarbetare i deras projekt liksom de i ditt. Du ansvarar för din egen planering, koordinering, kommunikation, och författar egna rapporter till beslutsfattare och myndigheter. Med visst stöd av våra ekonomer sköter du ekonomisk uppföljning.

Din kompetens
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom teknik, hälso- och sjukvård, ekonomi eller annan inriktning som vi bedömer relevant för tjänsten. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta i en projektledande roll inom offentlig förvaltning eller näringsliv samt erfarenhet av att utveckla forsknings-, utvecklings- och/eller innovationsprocesser i samverkan med interna och externa parter. Du kan formulera dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Har du erfarenhet av verksamhetsutveckling, medicinteknik, offentlig upphandling, digital transformation är det meriterande.

Som person trivs du i samarbete med andra och du har lätt att knyta kontakter. Med god självkännedom trivs du i rollen som talare inför större grupper och agerar förtroendeingivande i möten med samverkansparterna. För att lyckas i rollen tror vi att du är en problemlösare som är engagerad, serviceorienterad, vetgirig och initiativrik. Vi ser även att du är strukturerad och har en god organisationsförmåga, trivs med att befinna dig i förändring och vågar utmana det befintliga.

Vi erbjuder
Anställningen är på heltid tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.
Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets lokaler på Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsalas Resecentrum.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://regionuppsala.se/jobba-hos-oss/bli-var-nya-kollega/formaner/).

Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar kontakta Maria Cederblad Tunebjer, enhetschef tel. 018-611 11 09 eller [email protected]
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetutvecklare

Ansök    Sep 25    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling Vill du arbeta som verksamhetsutvecklare hos oss? Välkommen att söka ett vikariat som verksamhetsutvecklare på 50 % vid Akademisk primärvårdscentrum (APC) Utveckling. Vi söker dig som vill vara med och tillsammans med oss bidra till en förbättrad primärvård för våra medborgare i regionen. Vi erbjuder ett spännande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö. Tillträde enligt överenskommelse till och med 31 decembe... Visa mer
Akademisk primärvårdscentrum Utveckling

Vill du arbeta som verksamhetsutvecklare hos oss?
Välkommen att söka ett vikariat som verksamhetsutvecklare på 50 % vid Akademisk primärvårdscentrum (APC) Utveckling. Vi söker dig som vill vara med och tillsammans med oss bidra till en förbättrad primärvård för våra medborgare i regionen. Vi erbjuder ett spännande arbete i en positiv och kreativ arbetsmiljö. Tillträde enligt överenskommelse till och med 31 december 2021, med eventuell möjlighet till förlängning.

Region Uppsala och Nära vård och hälsa satsar på trygga anställningar och förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf). Vi har som en del av din individuella utvecklingssplan fokus på kompetensutveckling.

Ditt uppdrag
I rollen som verksamhetsutvecklare är ditt uppdrag att utveckla verksamheterna inom förvaltningen genom att i nära samarbete med verksamheterna föreslå, leda och genomföra, koordinera, följa upp och rapportera olika typer av utvecklingsarbeten. Uppdragen kan röra verksamhetsutveckling både lokalt på enskilda vårdcentraler, inom vissa verksahetsområden men också på förvaltningsövergripande nivå. Tillsammans med chefer, medarbetare i vården och kollegorna på APC Utveckling kommer du att arbeta för att tillgängligheten, vårdkvaliteten och patientsäkerheten ständigt förbättras. I arbetsuppgifterna ingår att vara både projektledare och projektmedarbetare i olika uppdrag och att delta i olika arbetsgrupper både inom förvaltningen och på förvaltningsövergripande nivå utifrån kompetensområde och behov.

I uppdraget ingår att bidra till att utveckla vårt stöd gällande det datadrivna utvecklingsarbetet. Det innebär att medverka i framtagandet av en process för kontinuerlig uppföljning och återkoppling av relevant statistik från olika vårdadministrativa system, hälsodata och kvalitetsregister till verksamheter, chefer och ledningsgrupper. I detta arbete ingår också att synliggöra områden med hög kvalitet och hitta sätt att sprida goda exempel och arbetssätt till fler enheter.

Vår verksamhet
APC Utveckling tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala. APC Utveckling ingår tillsammans med APC Utbildning, APC Forskning, Forskning Funktionshinder, Hälsoäventyret samt FoU Socialtjänst och angränsande hälso- och sjukvård i förvaltningens enhet för Forskning, Utveckling och Utbildning (FoUU).

APC Utvecklings uppdrag är att stödja den samlade primärvården för att nå fastställda mål. Vi är förvaltningens stöd i primärvårdsgemensamma utvecklingssatsningar, projektarbeten och i specifika utredningsuppdrag. Kliniska processer utgör tillsammans med andra processer grunden för att utveckla verksamheten med syfte att skapa god vårdkvalitet. Detta arbete är centralt i utvecklingen mot en mer nära och effektiv vård för medborgarna. Du kommer att ingå i en stor, multiprofessionell verksamhet med kunniga kollegor.

Din kompetens
Vi söker dig som har sjuksköterskeexamen eller motsvarande högskoleexamen. Du har erfarenhet av att leda och ingå i utvecklings- och förändringsarbete inom primärvård.

Det är meriterande om du är utbildad inom förbättringskunskap, har erfarenhet av att arbeta processorienterat samt har erfarenhet av projektledning. Har du erfarenhet av verksamhetsområdet patientsäkerhet, vårdhygien, fall, trycksår eller nutrition är det meriterande. Det är också meriterade om du har erfarenhet av datadrivet förbättringsarbete med hjälp av exempelvis hälsodata, kvalitetsregister, och andra vårdadministrativa system.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och förmåga att kommunicera. Som person har du ett flexibelt arbetssätt och är genuint intresserad av kvalitets- och förbättringsarbete. Du vill se konkreta resultat av ditt arbete. Du är analytisk och strukturerad samt har förmåga att prioritera och samtidigt se helheten. Du är drivande, har ett pedagogiskt förhållningssätt och är resultatorienterad. Du har förmåga att slutföra arbetsuppgifter och ta ansvar för att arbetet blir färdigt inom givna ramar. Du fungerar väl såväl i grupp som med självständiga arbetsuppgifter. Du har en god förmåga att uttrycka dig såväl muntligt som skriftligt.

Vill du veta mer?
Vill du veta mer om oss, våra arbetsuppgifter och uppdrag är du varmt välkommen att kontakta verksamhetschef för APC Utveckling Hanna Fagerlind, e-post [email protected], tel. 072-450 22 69.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan via länken nedan. Bifoga CV och andra relevanta bilagor som styrker din kunskap och erfarenhet. Vi vill ha din ansökan senast 10 oktober, men vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så vänta inte med att skicka in din ansökan.


Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Vårdutvecklare till vårdkvalitetsavdelningen

Ansök    Dec 18    Region Uppsala    Vårdutvecklare
Verksamhetsområde sjukhusadministration Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. D... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministration

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska sjukhuset?

På vårdkvalitetsavdelningen arbetar vårdutvecklare. Vi har ett nära samarbete med Hälsofrämjande Sjukhus, chefläkarna och övriga enheter inom sjukhusadministration.

Ditt uppdrag
Som vårdutvecklare på vårdkvalitetsavdelningen arbetar du sjukhusövergripande med insatser som ska stödja verksamheternas utvecklings- och förbättringsarbete inom kvalitet- och patientsäkerhet. Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med vårt team och verksamheternas chefer och medarbetare på olika sätt initierar, kartlägger, analyserar och följer upp sjukhusets och verksamheternas kvalitets- och förbättringsarbete samt håller i utbildningar. I denna tjänst ingår arbete med flera kvalitetsområden och projekt.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom kvalitets- och patientsäkerhetsområdet och process- och projektledning, samt att du har god datorvana.

Din kompetens
Du har idéer och tankar om hur man kan förbättra och utveckla vården på Akademiska och du trivs med omväxlande dagar där du har möjlighet att växa och utvecklas.

Vi tror att du som söker har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och samarbeta med andra människor. Vidare har du lätt att ta till dig ny kunskap, är strukturerad, flexibel, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården för patienternas bästa.

Vi erbjuder
Tjänsten är ett vikariat på 75% tom 2021-01-17 med tillträde snarast.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Marie Sjödin chefsjuksköterska, vårdkvalitetsavdelningen: 018-6111830
Annilla Edeholm bitr. chefsjuksköterska, vårdkvalitetsavdelningen: 018-6111788
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Apr 24    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Programkontor Effektiv och nära I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Region Uppsala söker en projektledare till programkansliet för Effektiv och nära ... Visa mer
Programkontor Effektiv och nära

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Region Uppsala söker en projektledare till programkansliet för Effektiv och nära vård!

Vår verksamhet
I juni 2018 fattade Regionfullmäktige beslut om en målbild för Effektiv och nära vård 2030. Målbilden innebär en omställning av hälso- och sjukvården, så att vården finns nära invånarna på nya sätt, att vården är samordnad med stöd av rätt kompetenser och att patienten är en självklar och aktiv partner i sin egen vård och får stöd i att främja sin egen hälsa. Mer information om programmet finns på https://www.regionuppsala.se/effektivochnaravard2030

Ditt uppdrag
Programmet består av ett antal strategier och ett stort antal projekt, som alla syftar till att omställningens mål ska nås. Som projektledare ger du metodstöd till projekt och uppdrag som ingår i programmet. Uppdraget innebär också att bistå i utveckling av förändringsledningen inom programmet så att de projekt som drivs och beslut som fattas kan omsättas till förändringar i den operativa verksamheten. Du leder projektet Vård i hemmet där flera delprojekt ingår och dokumenterarlöpande enligt projektmodell Projektil ingår.

Omställningen genomförs i nära samverkan med länets kommuner och chefer inom Region Uppsalas olika verksamheter. Du ingår i programkansliet som är en del av hälso- och sjukvårdsavdelningen och närmaste chef är programchefen Åsa Himmelsköld.

Din kompetens
Du har utbildning på högskolenivå och kvalificerad erfarenhet av att driva stora projekt och att leda i förändring.

Som projektledare förväntas du ha god kunskap om den kommunala och regionala hälso- och sjukvårdens förutsättningar och det regelverk som styr denna.

Som person är du drivande, lösningsorienterad och intresserad av förändringsarbete. Samverkan med andra motiverar dig - du har förmåga att engagera, samordna och skapa goda resultat tillsammans med andra. Du har förmåga att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv i samverkan med andra internt och externt. Du är lyhörd, strukturerad och har god förståelse för krav och villkor för utvecklings- och effektiviseringsarbete inom vårdverksamheter. Du har god kommunikativ förmåga, vana vid att leda processer och presentera budskap i såväl tal som skrift. Du har förmåga att förstå komplexa system och samband och har goda kunskaper om och vana vid digitala verktyg.

Vi erbjuder
Anställningen är en visstidsanställning på heltid till och med februari 2021 med tillträde snarast.
Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets lokaler vid Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsalas Resecentrum.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
För ytterligare upplysningar kontakta Åsa Himmelsköld, programchef, 018-611 61 33.
Fackliga företrädare nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare till Akademiska sjukhuset

Ansök    Maj 25    REGION UPPSALA    Vårdutvecklare
Verksamhetsområde sjukhusadministration Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. ... Visa mer
Verksamhetsområde sjukhusadministration

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Produktionsenhetens uppdrag är att arbeta med operativa och strategiska sjukhusövergripande planering-och kapacitetsfrågor för sjukhuset. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete på en av Uppsalas största arbetsplatser.

Ditt uppdrag
Vi söker en driven och utvecklingsorienterad verksamhetsutvecklare med erfarenheter från
hälso- och sjukvårdsområdet. Du är sjukhusets representant för utskrivningsfrågor och kommer att ha en viktig roll i utvecklingen och koppling till effektiv och nära vård för Akademiska sjukhuset.
Som verksamhetsutvecklare driver och utvecklar du utskrivningsprocessen tillsammans med slutenvården, nära vård och hälsa och länets kommuner. Du kommer även att arbeta med tillgänglighetsfrågor och stödja införandet av cosmic link som ska ersätta Prator under 2021.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har en akademisk vårdutbildning kombinerat med relevant
arbetslivserfarenhet. Du är utåtriktad och har lika lätt för ett samarbete
med andra professioner som att arbeta självständigt. Du har förmågan att leverera under tidspress och drivs av att nå uppsatta mål och krav. Vidare är du en god pedagog och kommunikatör som har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Vi erbjuder heltidsanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Stefan Hjulström Produktionschef: 018-611 01 96
Karin Söderlund HR partner: 018-611 61 31
Fackliga representanter och övriga nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan, vi behandlar ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så snart du kan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Vårdutvecklare

Ansök    Jul 31    Region Uppsala    Vårdutvecklare
Vårdkvalitetsavdelningen. Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige. Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är... Visa mer
Vårdkvalitetsavdelningen. Verksamhetsområde Sjukhusadministrationen

Med 8 600 anställda, ca 900 vårdplatser och omfattande öppenvård är Akademiska sjukhuset ett av Sveriges ledande universitetssjukhus. Förutom rollen som länssjukhus är Akademiska leverantör av högspecialiserad vård och betjänar två miljoner människor i Mellansverige.

Här på Akademiska sjukhuset tror vi att ärlighet varar längst. Så svart på vitt: Vi vet att tempot är högt och att vi är i behov av fler kollegor. De tjänster som vi erbjuder kräver mycket, men vi som arbetar här vet att jobbet också ger så mycket tillbaka. På Akademiska sjukhuset har du nära till specialistkunskap, forskning, utbildning och engagerade kollegor. Vi arbetar kontinuerligt med förbättring och utveckling, och strävar efter att vara en hälsofrämjande arbetsplats med gott ledarskap och flexibla arbetssätt.

Vår verksamhet
Med engagemang och kunskap strävar vi efter att bli det ledande universitetssjukhuset i Sverige. Tillsammans arbetar vi varje dag för att skapa det största värdet för våra patienter. Vill du vara med? Vill du bli en i vårt team och vara med och vidareutveckla kvalitets- och patientsäkerhetsarbetet inom Akademiska Sjukhuset?

På Vårdkvalitetsavdelningen arbetar vårdutvecklare. Vi har ett nära samarbete med Hälsofrämjande Sjukhus, chefläkarna och övriga enheter inom Sjukhusadministration.

Ditt uppdrag
Som vårdutvecklare på Vårdkvalitetsavdelningen arbetar du sjukhusövergripande med insatser som ska stödja verksamheternas utvecklings- och förbättringsarbete inom kvalitet- och patientsäkerhet. Arbetet innebär att du självständigt och tillsammans med vårt team och verksamheternas chefer och medarbetare på olika sätt initierar, kartlägger, analyserar och följer upp sjukhusets och verksamheternas kvalitets- och förbättringsarbete samt håller i utbildningar. I denna tjänst ingår arbete med flera kvalitetsområden, avvikelsearbete samt projekt.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig med lämplig högskoleutbildning kopplat till vård med lägst magisternivå. Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat med förbättringsarbete inom kvalitets- och patientsäkerhetsområdet och process- och projektledning, chef- och ledarskap, samt att du har god datorvana.

Din kompetens
Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera, uttrycka dig i tal och skrift och samarbeta med andra människor. Vidare har du lätt att ta till dig ny kunskap, är strukturerad, flexibel, samarbetsvillig och kan arbeta självständigt. Du är drivande och redo att samarbeta med andra för att utveckla vården för patienternas bästa.
Du har idéer och tankar om hur man kan förbättra och utveckla vården på Akademiska. Du tycker om omväxlande dagar där du har möjlighet att växa och utvecklas.

Vi erbjuder
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Marie Sjödin chefsjuksköterska, Vårdkvalitetsavdelningen: 018-6111830
Anette Farkhooy vårdutvecklare, Vårdkvalitetsavdelningen: 018-6115321
Fackliga kontaktpersoner nås via växeln: 018-611 00 00

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Statens institutionsstyrelse söker en verksamhetsutvecklare skola

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.

Myndigheten är indelad i ett huvudkontor och tre verksamhetsområden. Verksamhetsområde ungdomsvård norr omfattar tio institutioner (ungdomshem) i mellan- och norra Sverige. Verksamhetskontor för ungdomsvård norr är placerat i Uppsala och består utöver verksamhetsdirektören och verksamhetskontorschefen av ca tio personer inom områdena vård- och behandling, skola, hälso- och sjukvård, organisation, juridik, administration/registrator, ekonomi samt HR. Tillsammans ansvarar verksamhetskontoret för att planera och följa upp verksamheten inom hela verksamhetsområdet.

SiS söker nu en verksamhetsutvecklare skola till Verksamhetsområde ungdomsvård norrs verksamhetskontor i Uppsala.

ARBETSUPPGIFTER
Inom SiS Ungdomsvård anordnas undervisning för inskrivna barn och ungdomar. Inom Ungdomsvård norr finns tio skolor med anställda rektorer och lärare. Verksamhetsutvecklare skola ansvarar för att stödja institutionscheferna och rektorerna vid institutionerna så att ungdomarnas rätt till god utbildning säkerställs. Verksamhetsutvecklare skola följer upp att skolverksamheten bedrivs i enlighet med skolförfattningarna. Vidare arbetar verksamhetsutvecklaren med implementering av beslut som fattas i myndighetens centrala ledning eller skolråd. I arbetet ingår utöver skolfrågor även uppföljningsarbete av institutionernas övriga verksamhet.

Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team med de andra verksamhetsutvecklare skola inom SiS, som är placerade vid verksamhetskontor söder i Göteborg och vid huvudkontoret i Stockholm. Samarbete sker även med övriga medarbetare på verksamhetskontoret.

Verksamhetskontoret i Uppsala svarar för ungdomsinstitutionerna i det geografiska området från Linköping till Kalix varför anställningen medför en del resor både inom verksamhetsområdet, till andra verksamhetsområden och till huvudkontoret i Stockholm.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha:
• fullgjord rektorsutbildning
• erfarenhet av pedagogiskt ledningsansvar
• god förmåga att utrycka dig i tal och skrift
• god samarbetsförmåga

Meriterande:
• Erfarenhet av arbete med övergripande skolfrågor
• Erfarenhet av mål- och resultatstyrning

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning. Provanställning kan tillämpas.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Statens institutionsstyrelse söker en verksamhetsutvecklare organisation

Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll ... Visa mer
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.


Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som ansvarar för individuellt anpassad tvångsvård för ungdomar och för vuxna med missbruk. Det gör vi på särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS verkställer även sluten ungdomsvård och finansierar forskning för att utveckla vården och behandlingen. I klartext är det vårt uppdrag att vända liv som präglats av utanförskap, missbruk och psykosociala problem. Därför spelar SiS en avgörande roll i vårdkedjan och ger hopp i svåra situationer. Att skapa den livsviktiga förändringen och möjligheten är inget vanligt jobb. Därför blir ditt arbetsliv på SiS en resa i personlig utveckling och din vardag en tuff och spännande utmaning på alla professionella plan.

Myndigheten är indelad i ett huvudkontor och tre verksamhetsområden. Verksamhetsområde ungdomsvård norr omfattar tio institutioner (ungdomshem) i mellan- och norra Sverige. Verksamhetskontor för ungdomsvård norr är placerat i Uppsala och består utöver verksamhetsdirektören och verksamhetskontorschefen av ca tio personer inom områdena vård- och behandling, skola, hälso- och sjukvård, organisation, juridik, administration/registrator, ekonomi samt HR. Tillsammans ansvarar verksamhetskontoret för att planera och följa upp verksamheten inom hela verksamhetsområdet.

SiS söker nu en verksamhetsutvecklare organisation till Ungdomsvård norrs verksamhetskontor i
Uppsala för tidsbegränsad anställning t o m 2020-12-31.

ARBETSUPPGIFTER
Verksamhetsutvecklare organisation har ett ansvar för särskilda stöd- och utvecklingsinsatser till institutionerna i verksamhetsområdet, på uppdrag av verksamhetsdirektören. Insatserna är främst riktade till ledningsgruppen och cheferna på institutionen vilket kräver gedigen chefs- och ledarskapserfarenhet. Arbetet innefattar även utredning, planering och uppföljning. Eftersom arbetet är kopplat till ungdomar i en utsatt situation krävs en förståelse för och kunskaper inom området. Organisatoriskt är du placerad under verksamhetsdirektören.

Arbetet bedrivs såväl självständigt som i team med kontorets andra verksamhetsutvecklare, samt med kontorets övriga funktioner. Samarbete sker även med motsvarande funktion på myndighetens andra verksamhetskontor samt med huvudkontoret.

Verksamhetskontoret i Uppsala svarar för ungdomsinstitutionerna i det geografiska området från Linköping till Kalix varför anställningen medför resor både inom verksamhetsområdet, till andra verksamhetsområden och till huvudkontoret i Stockholm.

KVALIFIKATIONER
Du ska ha:
• akademisk examen som socionom, beteendevetare eller annan akademisk examen som bedöms relevant
• chefserfarenhet med verksamhet- och personalansvar
• flerårig erfarenhet av brett socialt och/eller behandlingsarbete inom t ex psykiatri, tvångsvård eller socialtjänsten
• god förmåga att utrycka dig i tal och skrift
• god samarbetsförmåga

Meriterande:
• Erfarenhet av förändringsarbete och verksamhetsövergripande arbete

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering och välkomnar alla sökande.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning t o m 2020-12-31.
Omfattning: Heltid.
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Projektledare

Ansök    Mar 22    Region Uppsala    Vårdutvecklare
Forskning, Innovation och näringsliv I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft. Vår verksamhet Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen o... Visa mer
Forskning, Innovation och näringsliv

I Region Uppsala växer kunskap och människor. Ungefär 12 000 medarbetare jobbar med såväl hälso- och sjukvård som kollektivtrafik, kultur och regional utveckling. Vårt syfte är att skapa förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling. Region Uppsala arbetar för ett gott liv i en nyskapande kunskapsregion med internationell lyskraft.

Vår verksamhet
Regionkontorets roll är att stödja den politiska ledningen och förvaltningarna så att den politiska inriktningen får genomslag i regionens olika verksamheter och så att Region Uppsala kan axla sin roll, regionalt och nationellt. Regionkontoret utgör regiondirektörens resurser i att bereda ärenden, verkställa beslut och uppdrag, samordna verksamheter internt inom den samlade förvaltningsorganisationen samt samarbeta externt med kommuner och andra viktiga parter.

Region Uppsala Innovation finns på Regionkontorets avdelning för Forskning, Innovation och Näringsliv. Vi har det fantastiska uppdraget att hjälpa hälso- och sjukvården i regionen att omvandla nya idéer och nya lösningar till verklighet i syfte att förbättra vården för patienter, personal och närstående. Det gör vi genom att underlättar kontakterna mellan företag och vården kring utveckling av medicinteknik, diagnostik eller tjänster samt stötta medarbetare som har förbättringsidéer.

Vi samarbetar med andra innovationsenheter såväl regionalt som i Norden och arbetar löpande med statliga myndigheter och företag. Vi är idag sex anställda och eftersom behovet av våra tjänster är så stort, så behöver vi bli fler.

Ditt uppdrag
Som vår nya projektledare kommer du att arrangera och underlätta samarbeten mellan företag och vårdverksamheter men du bistår också vårdspersonal i utvecklandet av deras idéer. Arbetsuppgifterna spänner över all hälso- och sjukvård, vi kommer särskilt lägga fokus på primärvård och närsjukvård kommande år.

Du ansvarar för och driver fler egna projekt men ingår även i dina kollegors projekt där just din kompetens behövs. Du har täta kontakter med företag, myndigheter, sjukvårdsenheter och författar rapporter till beslutsfattare och myndigheter. En viss ekonomisk uppföljning, med stöd av våra ekonomer, ingår också i uppdraget.

Uppdraget innebär ett stort engagemang och delaktighet i vår strävan att skapa en hälso- och sjukvård där arbetet med att ta fram och utveckla nya idéer och lösningsförslag är en integrerad del av det dagliga arbetet.

Din kompetens
Vi söker dig med adekvat högskoleutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. För att lyckas i uppdraget som ser vi att du har erfarenhet av att arbeta inom hälso- och sjukvård eller medicinteknik/life science. Du har erfarenhet från små eller medelstora företag och utveckling av medicintekniska produkter. Du har förmågan att skriva inspirerande och informativa rapporter och erfarenhet från arbete med avtal, juridiska frågeställningar inom hälso- och sjukvård eller medicinteknik. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder
Anställningen är på heltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är belägen i Regionkontorets nybyggda lokaler på Storgatan 27 i Uppsala, nära Uppsalas Resecentrum.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta Maria Cederblad Tunebjer, chef Region Uppsala Innovation, [email protected] eller på telefon 0705-366824.
Fackliga parter nås via växeln: 018-611 00 00.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre