Lediga jobb ÅF AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från ÅF AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Prodututvecklare/Mekanikkonstruktör

Ansök    Feb 11    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet Vår verksamhet i Uppsala står inför ett 2020 med många spännande förfrågningar från våra kunder inom Life Science. Vill du arbeta i projekt som hjälper till att höja människors livskvalitet? Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss på AFRY! Som produktutvecklare/mekanikkonstruktör kommer du få vara en del i utvecklingen av morgondagens lösningar och innovativa produkter – en chans att vara med och förbättra vår framtid! Våra kunder ... Visa mer
Om jobbet
Vår verksamhet i Uppsala står inför ett 2020 med många spännande förfrågningar från våra kunder inom Life Science. Vill du arbeta i projekt som hjälper till att höja människors livskvalitet? Vill du vara med och göra skillnad? Välkommen till oss på AFRY!
Som produktutvecklare/mekanikkonstruktör kommer du få vara en del i utvecklingen av morgondagens lösningar och innovativa produkter – en chans att vara med och förbättra vår framtid! Våra kunder i Uppsala-regionen är till stor del verksamma inom Life Science. Att arbeta som konstruktör hos AFRY innebär att du med varierade uppdrag får chansen att vara med och bidra till samhällets utveckling framåt!
På AFRY omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där vi delar kunskap och erfarenheter med varandra. Du, som erfaren produktutvecklare, kan få komma agera mentor åt juniora kollegor om intresse finns. Vi uppmuntrar starkt kunskapsöverföring mellan våra konsulter. Tillsammans står vi för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter slår oss på fingrarna!
Då våra uppdrag allt som oftast bedrivs korsfunktionellt får du som konstruktör möjlighet att arbeta med elektronikkonstruktörer, mjukvareutvecklare såväl som experter inom kundens specialområde.

Vem är du?
Du har en akademisk examen (eller motsvarande) och har minst 2 års arbetslivserfarenhet inom produktutveckling, gärna inom mekanik. Din erfarenhet kommer med fördel från Life Science.
Som person är du nyfiken, driven och har ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Du gillar omväxlande arbetsuppgifter och utmaningar i olika miljöer, då våra uppdrag förändras med tiden. Du arbetar ständigt med att utvecklas, både professionellt och som person. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi erbjuder
På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga!
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig! 
Återkoppling kommer att ske efter julhelgerna 2020!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Nyexad maskiningenjör

Ansök    Feb 17    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet AFRY Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att ha en aktiv roll i nyutvecklingsprocessen, parallellt med det löpande arbetet att ständigt förbät... Visa mer
Om jobbet
AFRY Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över.
Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att ha en aktiv roll i nyutvecklingsprocessen, parallellt med det löpande arbetet att ständigt förbättra befintligt produktsortiment samt kundspecifika lösningar.

Vem är du?
Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har några års erfarenhet inom konstruktion.
Vi söker dig som är driven, engagerad och självgående. Du är en lösningsorienterad person med god beslutsamhetsförmåga samt har en bra samarbetsförmåga.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Uppdragsstart: ASAP
Vi går löpande igenom ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!
AFRY´s Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Utvecklingsingenjör inom Life Science

Ansök    Jan 21    ÅF AB    Processingenjör, kemiteknik
Om jobbet Vår sektion inom Life Science i Uppsala söker dig som älskar att utveckla processer och produkter! Konsultrollen passar dig som vill bredda din kompetens. Du får möjlighet att genomföra uppdrag hos våra olika kunder, vara i olika miljöer och möta nya människor. Du kommer att trivas som konsult om du har egen drivkraft, och gillar att arbeta mot uppsatta mål och samverka med andra! Vem är du? Vi söker dig med erfarenhet av laborativa processer sa... Visa mer
Om jobbet
Vår sektion inom Life Science i Uppsala söker dig som älskar att utveckla processer och produkter!
Konsultrollen passar dig som vill bredda din kompetens. Du får möjlighet att genomföra uppdrag hos våra olika kunder, vara i olika miljöer och möta nya människor. Du kommer att trivas som konsult om du har egen drivkraft, och gillar att arbeta mot uppsatta mål och samverka med andra!

Vem är du?
Vi söker dig med erfarenhet av laborativa processer samt industriell erfarenhet inom Life Science. Du är utbildad inom kemi, kemiteknik, bioteknik eller biomedicin och framför allt har du erfarenhet att ha varit inom en tillverkande miljö inom Life Science och vill bidra med din kompetens. I våra uppdrag jobbar vi ofta med GMP och våra kunder finns inom läkemedel, medtech och medical device. Beroende på dig som person och erfarenhet varierar uppdragens karaktär. Exempel på uppdrag kan vara inom uppskalning av processer, framtagning av nya produkter eller att du planerar, utför och dokumenterar experimentella försök och analyser. Du kanske även genomför valideringar eller kvalitetssäkringar.
Uppdragen är primärt baserade i Uppsala men kan även vara i Stockholm.
Vi är en sektion med mycket driv och energi som förutom att leverera hos kund gärna knyter nya kontakter och träffas vid sidan av jobbet. Utöver ovanstående erfarenheter ser vi därför att du som söker är social och gärna delar med dig av dina tidigare erfarenheter. Du gillar att planera ditt arbete och tar ansvar för att det utförs noggrant, strukturerat och i samråd med våra kunder då de har högt ställda krav på servicenivå och korta ledtider. Du behöver snabbt kunna sätta dig in i nya tekniker och metoder samt olika typer av grupper. Du uttrycker dig även obehindrat på både engelska och svenska, i så väl tal som skrift.
Låter det spännande och som något som passar in på dig? Ansök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och annonsen kan komma att stängas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred industriell erfarenhet. Vi erbjuder individuella utvecklingsplaner, innefattande såväl utbildning som uppdragsmatchning, som tas fram i samråd med närmsta chef. Du får chans att prova uppdrag hos våra olika kunder inom läkemedel och medtech där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt kontaktnät. Vi är även kollektivavtalsanslutna, erbjuder friskvårdsbidrag och har många sociala aktiviteter.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Trött på att pendla?

Ansök    Dec 18    ÅF AB    Produktutvecklare
Om jobbet Är du trött på bilköer och stopp i tågtrafiken? Vill du kunna cykla/gå till jobbet? Eller längtar du bara hem till Uppsala? AFRY:s kontor i Uppsala har lösningen, vi är den ideala arbetsgivaren oavsett fas i livet. Kanske är du vår nästa kollega? Vem är du? AFRY Industrial & Digital Solutions fortsätter att växa och söker dig som har en bakgrund som mekanik/elektronikingenjör eller mjukvaruutvecklare. Du har goda kunskaper och tidigare erfarenhe... Visa mer
Om jobbet
Är du trött på bilköer och stopp i tågtrafiken? Vill du kunna cykla/gå till jobbet? Eller längtar du bara hem till Uppsala? AFRY:s kontor i Uppsala har lösningen, vi är den ideala arbetsgivaren oavsett fas i livet. Kanske är du vår nästa kollega?

Vem är du?
AFRY Industrial & Digital Solutions fortsätter att växa och söker dig som har en bakgrund som mekanik/elektronikingenjör eller mjukvaruutvecklare. Du har goda kunskaper och tidigare erfarenhet inom produktutveckling. Vidare ser vi gärna att du är bra på teknisk problemlösning och ett sinne för struktur. Har du tidigare erfarenheter från Life Science eller Medtech ser vi det som starkt meriterande.
Vill du jobba hos teknikvärldens häftigaste arbetsgivare? Välkommen med din ansökan! Med tanke på Julledighet kommer vi att gå igenom ansökningar i januari 2020.

Vi erbjuder
Du kommer att tillhöra en av våra affärsinriktningar – Connected Products. Hos oss jobbar du med kunder från både privat och offentlig sektor. Våra kunder i Uppsalaregionen är till stor del verksamma inom Life Science.
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, AFRY-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m.
På AFRY har vi en otroligt stark sammanhållning, och vi har roligt tillsammans inte bara på arbetet, utan även på fritiden. Vi har en social samvaro utöver det vanliga där engagerade medarbetare anordnar en mängd aktiviteter för dig genom vår fantastiska Club AFRY! Bandy, AW, cirkelträning, biobesök, skidåkning, middag eller kanske golf? - det finns något för ALLA.
Men, när allt kommer omkring så börjar det med dig, en person som vill göra skillnad. Din roll och utveckling leds av dig! Det finns utrymme att anpassa rollen efter dina erfarenheter och det är du själv som sätter målen vart du vill framåt

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Gruppchef inom Defence & Security till Uppsala

Ansök    Dec 20    ÅF AB    Försäljningschef
Om jobbet AFRY fortsätter expandera och vi söker nu dig som gillar högt tempo och gärna tar dig an stora utmaningar. Till vår fantastiska sektion i Uppsala söker vi nu en gruppchef för Team Defence & Security för att ta dess verksamhet till nästa nivå. Affärsområdet Systems Management har verksamhet inom affärsenheterna Defence & Security och ICT & Telecom. I Uppsala har vi idag 36 konsulter som verkar inom dessa områden. Vi har hög kompetens, spännande ut... Visa mer
Om jobbet
AFRY fortsätter expandera och vi söker nu dig som gillar högt tempo och gärna tar dig an stora utmaningar. Till vår fantastiska sektion i Uppsala söker vi nu en gruppchef för Team Defence & Security för att ta dess verksamhet till nästa nivå.
Affärsområdet Systems Management har verksamhet inom affärsenheterna Defence & Security och ICT & Telecom. I Uppsala har vi idag 36 konsulter som verkar inom dessa områden. Vi har hög kompetens, spännande utvecklingsmöjligheter, god beläggning och bra stämning. Vi gör samhällsnytta samtidigt som vi har kul på jobbet! Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att bli gruppchef för Defence & Security-delen. Är du rätt person för oss?
Som gruppchef på AFRY kommer du ha såväl resultat- verksamhets- som personalansvar. Du bearbetar marknaden, skapar affärer och utvecklar och motiverar din personal. Du kommer att ha ett nära samarbete med sektionschefen i Enköping och andra konsultchefer inom affärsområdet runt om i landet. Tillsammans kommer vi att verka för att nå framgång! En del av din tid kommer du att arbeta i egna konsultuppdrag, vilket gör tjänsten bred och varierande.
Din närmsta kollega blir vår teamleader som har till uppgift att ansvara för produktion och beläggning i teamet samt ansvara för kontakten med vissa kunder. Han kommer även att stötta dig i aktiviteter för sälj, rekrytering och kompetensutveckling. Ert viktiga samarbete kommer lägga grunden för teamets fortsatta framgångar!

Vem är du?
Den erfarenhet vi gärna ser att du har är en bakgrund som säljare och/eller ledare med erfarenhet av säljarbete. Utöver detta har du ett stort och väletablerat kontaktnät inom försvars- och samhällssäkerhetsbranschen. Erfarenhet av konsultförsäljning ser vi som starkt meriterande.
Då du kommer ha mycket kundkontakt är det viktigt att du är flytande i både tal och skrift i såväl svenska som engelska.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt driv att vilja utveckla, påverka och motivera dina medarbetare. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en person som både har näsa för affärer och är en ”People person”. Du drivs av att skapa nya affärer och träffa kunder, men också av att känna samhörighet och motivera dina kollegor.
Du värnar om dina anställda och ser till att de trivs och utvecklas med oss. Vidare är du affärsmässig, inger stort förtroende samt är en lagspelare som verkar för AFRYs bästa i alla lägen.
Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Som ett led i rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av personlighets- och problemlösningstester.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Systemingenjör - hårdvara, mjukvara, mekanik

Ansök    Jan 20    ÅF AB    Systemutvecklare/Programmerare
Om jobbet Som systemingenjör på AFRY kommer du att arbeta övergripande med systemuppbyggnad. Din uppgift kommer att vara att analysera och definiera olika intressenters behov, hur man på bästa sätt realiserar dessa behov till krav och lösningar. Du kommer att ingå i ett team med kompetenser inom mekanik, elektronik, mjukvara och ibland biokemi. Våra kunder i Uppsalaregionen är till stor del verksamma inom Life Science, där många av våra uppdrag går ut på a... Visa mer
Om jobbet
Som systemingenjör på AFRY kommer du att arbeta övergripande med systemuppbyggnad. Din uppgift kommer att vara att analysera och definiera olika intressenters behov, hur man på bästa sätt realiserar dessa behov till krav och lösningar. Du kommer att ingå i ett team med kompetenser inom mekanik, elektronik, mjukvara och ibland biokemi.
Våra kunder i Uppsalaregionen är till stor del verksamma inom Life Science, där många av våra uppdrag går ut på att ta fram analysinstrument för diagnostik och monitorering av olika sjukdomar. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en bakgrund som mekanik/elektronikingenjör eller mjukvaruutvecklare. Du har goda kunskaper och tidigare erfarenhet av att analysera, definiera och genomförandet av krav, samt gärna riskanalyser och testfall. Vidare ser vi gärna att du har ett teknikintresse och ett sinne för struktur.
Har du tidigare erfarenheter från Life Science eller Medtech ser vi det som starkt meriterande. Personliga kompetenser som är viktiga i denna roll är problemlösning, beslutsamhet, att arbeta strategiskt och att ha en god kommunikativ förmåga. Skriftlig och muntlig kommunikation på engelska är mycket viktigt för rollen, men du bör även kunna svenska både skriftligt och muntligt för att underlätta det vardagliga arbetet i teamet.
Intresserad av att höra mer? Skicka in en ansökan redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Vi erbjuder
På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av AFRYS framgångssaga!
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Senior Energikonsult till AFRY i Uppsala

Ansök    Dec 13    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. AFRY är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kom... Visa mer
Om jobbet
AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. AFRY är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag. 
Vill du vara med på en tillväxtresa?
Vår verksamhet inriktad mot energi och hållbarhet i byggnader är nystartad i Uppsala. Vi behöver nu förstärka gruppen med en erfaren och engagerad senior uppdragsledare med intresse för energi- och fastighetsrelaterade frågor. Placeringsort kommer att vara Uppsala. Trots att verksamheten är nystartad på orten kan vi tack vare att vi har ett gediget nätverk med etablerade konsulter som arbetar med energifrågor redan idag möta kundernas efterfrågan, parallellt med att vi rekryterar fler seniora medarbetare till gruppen. Nätverket inom energitjänster består av såväl juniora som seniora konsulter och arbetsklimatet präglas av teamwork och framåtanda.  Vi är involverade i många spännande projekt inom olika områden som bland annat komplexa utredningar samt genomförandeprojekt inom både fastighet och industri.  

Vem är du?
Vi söker dig som utmanas av tanken på att starta upp ett tjänsteområde på en ny ort, och vill vara en del av en tillväxtresa. Du har god vana av att leda, planera och samordna uppdrag. Som senior uppdragsledare för energitjänster ansvarar du för ekonomi, tekniska lösningar och kvalité i dina uppdrag. Du är också delaktig i avdelningens marknadsföring och har redan idag ett brett kontaktnät och goda kundrelationer.  
Vi tror att du har minst en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot energi eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med energieffektivisering inom fastigheter eller industrier. Som person är du affärsdriven och ser god kommunikation som en naturlig del av ditt arbetssätt. Du är lösningsfokuserad, har ett driv att träffa kunder och förstå deras behov, har en förmåga att skapa mervärde och levererar gärna det lilla extra. Upphandling och kontakter med entreprenörer är en del av vår vardag varför tidigare erfarenhet av detta är meriterande.  
Din framgång som uppdragsledare är beroende av att du är engagerad och intresserad kombinerat med en stark teknisk kompetens. Du har en stark initiativförmåga och är med och skapar en bra sammanhållning och trivsam arbetsmiljö där delaktighet och samarbete är en självklarhet.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Inom organisationen finns goda möjlighet att utvecklas med tydliga karriärvägar, och arbetsplatsen präglas av en tillåtande kultur som välkomnar varje enskild konsults goda idéer, vilket ger möjlighet att i stor grad vara delaktig i att ta fram verksamhetens inriktning.
På AFRY tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club AFRY erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Brandingenjör till AFRY i Uppsala

Ansök    Nov 29    ÅF AB    Riskingenjör, risk management
Om jobbet Inom affärsenheten AFRY Safety är vi idag fler än 70 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare över stora delar av Sverige samt våra grannländer. Vi arbetar med allt från stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt till utvecklande industriuppdrag samt är närvarande på orten med lokal förankring. För att kunna möta den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi nu medarbetare för hela vår tjänsteportfölj inom brand och riskhantering. Är du vår ny... Visa mer
Om jobbet
Inom affärsenheten AFRY Safety är vi idag fler än 70 kompetenta, drivna och engagerade medarbetare över stora delar av Sverige samt våra grannländer. Vi arbetar med allt från stora komplexa samhällsbyggnadsprojekt till utvecklande industriuppdrag samt är närvarande på orten med lokal förankring. För att kunna möta den ökade efterfrågan på våra tjänster söker vi nu medarbetare för hela vår tjänsteportfölj inom brand och riskhantering. Är du vår nya medarbetare?
I rollen som brandkonsult hos oss arbetar du med projektering av ny- och ombyggnationer i byggprocessen, inventeringar av befintligt brandskydd och utförandekontroller av utförda entreprenader. Arbetet hos oss omfattar både tillämpning av typlösningar och mer avancerade brandtekniska beräkningar, såsom exempelvis utrymningsberäkningar och rökfyllnadsberäkningar för att kunna erbjuda kunden lösningar som är anpassade till det specifika projektet. Våra kunder finns inom många branscher; såväl industri som statliga verk, arkitekter, kommuner och bostadsutvecklare.
Dina uppdrag kommer vara varierande med en blandning av större projekt och kortare uppdrag. Vi strävar efter att alla medarbetare ska få verktygen och möjligheten att driva projekten tillsammans med beställaren.
Du bidrar med din tekniska kompetens till våra kunder och hjälper dem att identifiera deras behov och lösningar för detta. Hos oss vill vi att du blir en mångsidig och självgående konsult!
Placeringsort är vårt centralt placerade Uppsalakontor där det idag finns ca 200 medarbetare som arbetar inom stora delar av AFRY:s breda tjänsteutbud.

Vem är du?
På AFRY lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Vi söker dig som är erfaren eller nyutexaminerad brandingenjör. Alternativt har du motsvarande kompetens med några års relevant arbetslivserfarenhet som konsult, från processindustrin eller räddningstjänst. Har du dessutom civilingenjörsexamen i brandteknik/riskhantering är det meriterande. Du är duktig på att bibehålla och förvalta befintliga relationer samt skapa nya långsiktiga relationer såväl hos kund som internt hos AFRY. Du känner dig trygg med att arbeta utifrån en bestämd tidsram och kan anpassa insatsen till behovet.
Din styrka är noggrannhet, integritet och ett genuint intresse för arbetet. Du är en person som ser möjligheter och drivs av att hitta nya affärsmöjligheter. Vidare är du ansvarstagande, social och kommunikativ. För att jobba på AFRY Safety ställs höga krav på förmågan att kommunicera, varpå du behärskar det svenska språket obehindrat. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 
Är du redo att förstärka vårt team i Uppsala?

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Projektplanerare

Ansök    Dec 10    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför projektplanerare till vårt sektion i Uppsala. Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning och projektplanering i framförallt kärnkraft, men det kan även v... Visa mer
Om jobbet
Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför projektplanerare till vårt sektion i Uppsala.
Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning och projektplanering i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom andra delar av energibranschen där vi arbetar för att skapa hållbara och stabila energisystem.  
Rollen utgör en del av projektstödsteamet och du kommer att rapporterar till och stötta projektledaren. Tillsammans kommer ni strukturera upp projektets WBS (Work Breakdown Structure) och arbetspaket samt definiera och koppla leveranskritiska aktiviteter.

Vem är du?
Som person?är du en prestigelös och ödmjuk kollega som kan?inge förtroende hos våra uppdragsgivare. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och förstår vikten av att arbeta strukturerat. Du trivs med att vara AFRY-representant och har?en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. 
Erfarenhetsmässigt söker vi dig som har:

Planeringskompetens med 1-5 års erfarenhet.
Erfarenhet och kunskap av Primavera, eller motsvarande planeringsverktyg.
Goda teoretiska kunskaper inom projektplanering.
Erfarenhet av projektmodeller och har god kompetens i besluts-, projektstyrnings-, och arbetsflödesprocessen.
Erfarenhet av riskarbete inom projekt är meriterande.  

Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Detta ger också en frihet att själv planera sitt arbete. Du som konsult bygger själv upp en relation med våra kunder, vilket skapar förtroende. När kunderna återkommer och vill att vi ska utföra fler uppdrag vet vi att våra konsulter har lyckats.
För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning. 

Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 
Vi har mycket goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Detta samarbete ger oss goda förutsättningar att erbjuda en bra kompetensutveckling, kompetensöverföring och intressanta uppdrag. Vi är redan etablerade hos våra kunder med personer på plats och vi tillämpar alltid en bra introduktion med fadderskap för våra nya konsulter. 
Vi söker fler ingenjörer som vill jobba med en samhällsnyttig slutprodukt i en bransch där man jobbar i stora och långsiktiga projekt varvat med ett snabbare tempo under revisions- och införandefasen. Vi ser en stor variation i de projekt som branschen har framför sig; alltifrån mindre och agila underhållsprojekt, mellanstora moderniseringsprojekt, större omfattande nybyggnationer samt rivningsprojekt som blir de första i sitt slag i Norden.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Nyexad maskiningenjör

Ansök    Nov 21    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund. Vem är du? Du har en hög... Visa mer
Om jobbet
ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över.
Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund.

Vem är du?
Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom konstruktion. Vi söker dig som vill utvecklas som konstruktör och har ett intresse för produktion och bearbetning. Du är en jordnära och nyfiken person som brinner för teknik.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Uppdragsstart: Januari
Vi går löpande igenom ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!
ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Projektledare till energibranschen

Ansök    Nov 27    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför fler projektledare till vårt sektion i Uppsala/Stockholm.  Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom... Visa mer
Om jobbet
Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför fler projektledare till vårt sektion i Uppsala/Stockholm. 
Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom andra delar av energibranschen där vi arbetar för att skapa hållbara och stabila energisystem. Som exempel kan du få en roll som projektledare, delprojektledare eller projektkoordinator i något av de stora anläggningsprojekt som pågår hos våra kunder.
Det finns även möjlighet att arbeta i inhouse-projekt där vi i team hjälper andra kunder, delvis på distans. I dessa fall rör det sig t.ex. om nybyggnationsprojekt eller moderniseringsprojekt. 

Vem är du?
Just nu ser vi behov av att förstärka gruppen med personer som hunnit jobba minst 2-år i en ?uppdragsledar-, delprojektledar- eller projektledarroll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom mekanik, bygg, automation eller närliggande områden. Därefter har du drivit projekt, gärna med utgångspunkt från IPMA, PMI eller annan etablerad projektmetodik. 
Att tidigare ha jobbat inom kärnkraft är meriterande men vi och våra beställare ser även att erfarenheter från andra industrier eller anläggningar kan vara värdefull.? 
Som person?är du framförallt att en prestigelös och ödmjuk kollega som kan?inge förtroende hos våra uppdragsgivare. Du är kommunikativ och en person som trivs med att vara ÅF-representant och som har?en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. 
Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Detta ger också en frihet att själv planera sitt arbete. Du som konsult bygger själv upp en relation med våra kunder, vilket skapar förtroende. När kunderna återkommer och vill att vi ska utföra fler uppdrag vet vi att våra konsulter har lyckats.

För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning. 
The position requires that you speak?and write Swedish fluently.  


Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 
Vi har mycket goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Detta samarbete ger oss goda förutsättningar att erbjuda en bra kompetensutveckling, kompetensöverföring och intressanta uppdrag. Vi är redan etablerade hos våra kunder med personer på plats och vi tillämpar alltid en bra introduktion med fadderskap för våra nya konsulter. 
Vi söker fler ingenjörer som vill jobba med en samhällsnyttig slutprodukt i en bransch där man jobbar i stora och långsiktiga projekt varvat med ett snabbare tempo under revisions- och införandefasen. Vi ser en stor variation i de projekt som branschen har framför sig; alltifrån mindre och agila underhållsprojekt, mellanstora moderniseringsprojekt, större omfattande nybyggnationer samt rivningsprojekt som blir de första i sitt slag i Norden.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Systemutvecklare, C#

Ansök    Nov 26    ÅF AB    Systemutvecklare/Programmerare
Om jobbet Är du redo för nya utmaningar? Just nu har vi möjligheter för dig som vill arbeta med C#-utveckling. Du kommer att jobba i ett tight team tillsammans med vassa lagspelare som alla brinner för teknik – och som gillar att ha kul på jobbet! På AFRY har vi en stark sammanhållning och har inte bara roligt tillsammans på arbetet, utan även på fritiden. Vi lovar att du kommer att trivas hos oss och att du snabbt kommer att känna dig som en i gänget! Sök... Visa mer
Om jobbet
Är du redo för nya utmaningar? Just nu har vi möjligheter för dig som vill arbeta med C#-utveckling. Du kommer att jobba i ett tight team tillsammans med vassa lagspelare som alla brinner för teknik – och som gillar att ha kul på jobbet! På AFRY har vi en stark sammanhållning och har inte bara roligt tillsammans på arbetet, utan även på fritiden. Vi lovar att du kommer att trivas hos oss och att du snabbt kommer att känna dig som en i gänget!
Sökord: software developer, software engineer, mjukvaruutvecklare, programmerare, C#, C++
Vi behöver dig som kan delta i hela utvecklingsprocessen – från analys, design, programmering och test till dokumentation. Våra kunder i Uppsala-regionen är till stor del verksamma inom Life Science. Att arbeta som systemutvecklare hos oss innebär att du med varierade uppdrag får chansen att vara med och bidra till samhällets utveckling framåt!

Vem är du?
Vi tror att du har arbetat några år som systemutvecklare/programmerare. Under dessa år ser vi gärna att du har byggt kompetens inom några av dessa områden:

C# (C, C++, Java).
NET i Windowsmiljö (Visual Studio)
WPF och WCF
GIT
Azure DevOps,
MS Server

Vi tror också att du snabbt kommer att lära dig det du inte redan kan eftersom du är lösningsorienterad, nyfiken och vill lära nytt – du kommer givetvis att ha grymma kollegor att bolla olika frågor tillsammans med. Vi ser även att du känner igen dig i AFRY´s värdeord – BRAVE, DEVOTED, TEAM PLAYERS – för det är precis det som vi på ÅF är! Din erfarenhet är betydelsefull, och du är en riktig TEAM PLAYER som gillar att dela med dig av din kunskap till juniora såväl som seniora kollegor.
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Du som söker har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder
På AFRY är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av AFRY´s framgångssaga!
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Gruppchef inom Defence & Security

Ansök    Okt 1    ÅF AB    Försäljningschef
Om jobbet ÅF fortsätter expandera och vi söker nu dig som gillar högt tempo och gärna tar dig an stora utmaningar. Till vår fantastiska sektion i Uppsala söker vi nu en gruppchef för Team Defence & Security för att ta dess verksamhet till nästa nivå. Affärsområdet Systems Management har verksamhet inom affärsenheterna Defence & Security och ICT & Telecom. I Uppsala har vi idag 36 konsulter som verkar inom dessa områden. Sektionen har hög kompetens, spänna... Visa mer
Om jobbet
ÅF fortsätter expandera och vi söker nu dig som gillar högt tempo och gärna tar dig an stora utmaningar. Till vår fantastiska sektion i Uppsala söker vi nu en gruppchef för Team Defence & Security för att ta dess verksamhet till nästa nivå.
Affärsområdet Systems Management har verksamhet inom affärsenheterna Defence & Security och ICT & Telecom.
I Uppsala har vi idag 36 konsulter som verkar inom dessa områden. Sektionen har hög kompetens, spännande utvecklingsmöjligheter, god beläggning och bra stämning. Vi gör samhällsnytta samtidigt som vi har kul på jobbet! Vi söker nu dig som vill anta utmaningen att bli vår nästa gruppchef för Team Defence & Security på sektionen. Är du rätt person för oss?
Som gruppchef på ÅF kommer du ha såväl resultat- som personalansvar. Du bearbetar marknaden, skapar affärer och utvecklar och motiverar din personal. Du kommer att ha ett nära samarbete med sektionschefen och andra konsultchefer inom affärsområdet runt om i landet. Tillsammans kommer vi att verka för att nå framgång!
En del av din tid kommer du att arbeta i egna konsultuppdrag, vilket gör tjänsten bred och varierande. Din närmsta kollega kommer att vara vår eminenta Teamleader som har till uppgift att ansvara för produktion och beläggning i teamet samt ansvara för kontakten med vissa kunder. Han kommer även att stötta dig i aktiviteter för sälj, rekrytering och kompetensutveckling. Ert viktiga samarbete kommer lägga grunden för teamets fortsatta framgångar!

Vem är du?
Den erfarenhet vi gärna ser att du har är en bakgrund som säljare och/eller ledare med erfarenhet av säljarbete.
Utöver detta har du ett stort och väletablerat kontaktnät inom försvars- och säkerhetsbranschen. Har du erfarenhet av just konsultförsäljning ser vi det som starkt meriterande.
Rollen kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och ditt driv att vilja utveckla, påverka och motivera dina medarbetare. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en person som både har näsa för affärer och är en ”People person”. Du drivs av att skapa nya affärer och träffa kunder, men också av att känna samhörighet och motivera dina kollegor. Du värnar om dina anställda och ser till att de trivs och utvecklas med oss. Vidare är du affärsmässig, inger stort förtroende samt är en lagspelare som verkar för ÅFs bästa i alla lägen.
Stämmer detta in på dig? Varmt välkommen med din ansökan!
Som ett led i rekryteringsprocessen kommer vi att använda oss av personlighets- och problemlösningstester.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Junior ingenjör inom försvarsteknik

Ansök    Nov 15    ÅF AB    Mjukvaruutvecklare
Om jobbet Har du en teknisk ingenjörsexamen och har ett starkt intresse för försvarsteknik? Är struktur och kvalitet ord som ligger dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i ett kompetent team och med spännande uppgifter i en bransch på stark frammarsch? Varmt välkommen till oss! Vårt team hos ÅF Systems Management i Uppsala har nu möjlighet att anställa ytterligare en junior kollega till vårt kompetenta gäng! Hos oss är varje arbetsuppgift viktig och det är l... Visa mer
Om jobbet
Har du en teknisk ingenjörsexamen och har ett starkt intresse för försvarsteknik? Är struktur och kvalitet ord som ligger dig varmt om hjärtat? Vill du jobba i ett kompetent team och med spännande uppgifter i en bransch på stark frammarsch? Varmt välkommen till oss!
Vårt team hos ÅF Systems Management i Uppsala har nu möjlighet att anställa ytterligare en junior kollega till vårt kompetenta gäng! Hos oss är varje arbetsuppgift viktig och det är lätt att se sin del i det större pusslet. Många av våra projekt finns hos myndigheter, organisationer, verk och större företag. Projekten är tekniskt komplexa och bjuder inte sällan på spännande utmaningar – är du redo att anta dem?
Vi hjälper våra kunder med teknisk specificering, teknisk dokumentation, studier och analyser för att ta fram tekniska utredningar. Vi hjälper också till med design och konstruktion av olika system, systemintegration, systemsäkerhet och underhållsanalyser. Du som jobbar hos oss kan, beroende på vad just ditt hjärta klappar för, jobba som specialist, utredare eller en bred resurs som finns där, redo att hugga i. Vi är ett härligt gäng som delar med oss av vår kunskap och oavsett om vi jobbar i team eller enskilt så finns vi alltid där för att stötta varandra så att vi når den bästa lösningen.

Vem är du?
Vi är nyfikna på vem du är men tror att du känner igen dig i majoriteten av nedanstående punkter:

Högskole- eller civilingenjörsutbildning
Ett stort intresse för försvarsteknik
Du talar och skriver både svenska och engelska flytande

Det är meriterande om:

Du har tidigare arbetslivserfarenhet som konsult och/eller ingenjör 

Sen är det ju det här med att vara konsultmässig – vad innebär det hos oss?
På ÅF värnar vi mycket om den familjära känsla som finns här. Vi är Brave, Devoted Teamplayers som ställer upp för varandra, vågar bryta ny mark och vill vara med och göra samhället till en bättre plats. Luddigt? Ja. Sant? Ja! Vi tror att du som söker tycker om att vara en del av ett härligt gäng, att du delar med dig av din kunskap samtidigt som du gärna lär dig nytt. Vi tror också att du är social, vänlig och värdesätter samhörighet!
Låter det här som något för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Systemingenjör

Ansök    Nov 18    ÅF AB    Systemutvecklare/Programmerare
Om jobbet Som systemingenjör på ÅF kommer du att arbeta övergripande med systemuppbyggnad. Din uppgift kommer att vara att analysera och definiera olika intressenters behov, hur man på bästa sätt realiserar dessa behov till krav och lösningar. Du kommer att ingå i ett team med kompetenser inom mekanik, elektronik, mjukvara och ibland biokemi. Våra kunder i Uppsalaregionen är till stor del verksamma inom Life Science, där många av våra uppdrag går ut på att... Visa mer
Om jobbet
Som systemingenjör på ÅF kommer du att arbeta övergripande med systemuppbyggnad. Din uppgift kommer att vara att analysera och definiera olika intressenters behov, hur man på bästa sätt realiserar dessa behov till krav och lösningar. Du kommer att ingå i ett team med kompetenser inom mekanik, elektronik, mjukvara och ibland biokemi.
Våra kunder i Uppsalaregionen är till stor del verksamma inom Life Science, där många av våra uppdrag går ut på att ta fram analysinstrument för diagnostik och monitorering av olika sjukdomar. 

Vem är du?
Vi söker dig som har en bakgrund som mekanik/elektronikingenjör eller mjukvaruutvecklare. Du har goda kunskaper och tidigare erfarenhet av att analysera, definiera och genomförandet av krav, samt gärna riskanalyser och testfall. Vidare ser vi gärna att du har ett teknikintresse och ett sinne för struktur.
Har du tidigare erfarenheter från Life Science eller Medtech ser vi det som starkt meriterande. Personliga kompetenser som är viktiga i denna roll är problemlösning, beslutsamhet, att arbeta strategiskt och att ha en god kommunikativ förmåga. Skriftlig och muntlig kommunikation på engelska är mycket viktigt för rollen, men du bör även kunna svenska både skriftligt och muntligt för att underlätta det vardagliga arbetet i teamet.
Intresserad av att höra mer? Skicka in en ansökan redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Vi erbjuder
På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet, och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga!
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inom produktutveckling

Ansök    Aug 23    ÅF AB    Mjukvaruutvecklare
Om jobbet Sektionen inom Product Development I Uppsala söker nu fler nyfikna och engagerade medarbetare med kompetens inom mjukvaruutveckling till sitt framgångsrika team! Oavsett om du har en bakgrund inom inbyggda system eller applikationsmjukvara finns en plats för dig hos oss! Som mjukvaruutvecklare hos oss ställs du inför varierande utmaningar då vi tar fram all typ av mjukvara mellan firmware och GUI. Koden styr t.ex. ett medicinskt analysinstrument ... Visa mer
Om jobbet
Sektionen inom Product Development I Uppsala söker nu fler nyfikna och engagerade medarbetare med kompetens inom mjukvaruutveckling till sitt framgångsrika team! Oavsett om du har en bakgrund inom inbyggda system eller applikationsmjukvara finns en plats för dig hos oss!
Som mjukvaruutvecklare hos oss ställs du inför varierande utmaningar då vi tar fram all typ av mjukvara mellan firmware och GUI. Koden styr t.ex. ett medicinskt analysinstrument eller liknande avancerad utrustning och här arbetar du ofta nära specialister hos kund för att få en så bra förståelse för processen som möjligt. Gemensamt för många av våra projekt är att du kommer arbeta i korsfunktionella team som ofta arbetar agilt.
Du kommer tillhöra en sektion som består av mjukvaruutvecklare, mekanik - & elektronikkonstruktörer, projektledare samt generella produktutvecklande ingenjörer. Med denna breda kompetens kan vi ta åt oss hela utvecklingen av en produkt! Du kommer få chansen att arbeta med utveckling av innovativa produkter.

Vem är du?
Du vill vara med och skapa framtiden, samtidigt som du vill fördjupa dig i dina tekniska kunskaper. Vi söker dig som har en ingenjörsexamen och minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling. .NET/C#, C/C++ eller Java. Du trivs med ett varierat arbete med mycket frihetunder ansvar.
Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska då det krävs i kontakt med kunder och kollegor.
Rollen som konsult lockar dig och du drivs av möjligheten att utföra olika uppdrag inom en bredd av branscher med entusiasm och en vilja att alltid vilja bli bättre. Du är en prestigelös och nyfiken person som tycker om att utvecklas genom utbytet med kunder och kollegor.
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan, så vänta inte. Ansök redan idag!

Vi erbjuder
På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare oavsett fas i livet och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Vi söker dig som vill vara en del av ÅF:s framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

ÅF söker projektledare för försvarsuppdrag

Ansök    Okt 1    ÅF AB    Projektledare, IT
Om jobbet Är du en projektledare med några års erfarenhet från att leda projekt i teknisk miljö? Har du en bakgrund inom försvarssektorn och söker en roll där du får användning för dina erfarenheter och dessutom kan bidra till ett starkare samhälle? Är du driven och målinriktad? Då kan du vara rätt person för oss! Efterfrågan på våra konsulttjänster ökar och vi behöver därför förstärka med fler erfarna projektledare! Våra kunder är myndigheter, organisatio... Visa mer
Om jobbet
Är du en projektledare med några års erfarenhet från att leda projekt i teknisk miljö? Har du en bakgrund inom försvarssektorn och söker en roll där du får användning för dina erfarenheter och dessutom kan bidra till ett starkare samhälle? Är du driven och målinriktad? Då kan du vara rätt person för oss!
Efterfrågan på våra konsulttjänster ökar och vi behöver därför förstärka med fler erfarna projektledare!
Våra kunder är myndigheter, organisationer och större företag som vi hjälper vid funktionsupphandling och införande av tekniskt avancerade system och produkter. Som projektledare hos oss har du antingen uppdrag i kundens organisation eller har rollen som uppdragsledare på ÅF. Förutom att du leder ett team är du ansvarig för kundkontakterna, leveranskvalitén och att uppdraget lever och utvecklas på ett bra sätt.
Mycket viktigt är att du har med dig ett kontaktnät och en förmåga att dra in egna uppdrag. Självklart är du även självgående i din roll!
Vårt kontor ligger i fina lokaler centralt i Uppsala.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som projektledare, gärna från FMV eller försvarsindustrin.
Du har en civilingenjörsexamen, alternativt högskoleingenjör, samt är mycket bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet som konsult är starkt meriterande. Meriterande är också om du har en certifiering inom projektledning, tex inom IPMA eller motsvarande, samt goda kunskaper inom systems engineering.
God kunskap i FMV’s VHL är önskvärt, men inget krav.
Även din personlighet är viktig för att lyckas i konsultrollen på ÅF. Du ska ha en bra balans mellan affärsmässig, teknisk, administrativ och social kompetens. Vi tror också att du är prestigelös och starkt vill bidra till ÅF:s fortsatta framgång!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Senior mekanikkonstruktör

Ansök    Aug 23    ÅF AB    Produktutvecklare
Om jobbet Vi på ÅF anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig del i vår satsning att befästa och vidareutveckla vår position som nummer ett på marknaden. Vi är en verksamhet där kvalité & kompetens högprioriterats... Visa mer
Om jobbet
Vi på ÅF anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig del i vår satsning att befästa och vidareutveckla vår position som nummer ett på marknaden. Vi är en verksamhet där kvalité & kompetens högprioriterats och där kreativitet & erfarenhetsutbyte står i fokus. Vi lever och lär efter våra värdeord:
”Brave - Devoted - Teamplayers”!  
I rollen som mekanikkonstruktör hos oss kommer du att mötas av kvalificerade och utmanande uppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. Du kommer att arbeta med spännande projekt, både internt och externt, där du har möjlighet att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen varierar över tid. Projekten bedrivs korsfunktionellt där du kommer arbeta parallellt med både mjukvaruutvecklare och elektronikkonstruktörer. Uppdrag där du som konsult får axla rollen som projektledare kan förekomma.
Som konsult på ÅF omges du av ett väl uppbyggt kompetensnätverk, där vi delar kunskap och erfarenheter med varandra. Du, som erfaren mekanikkonstruktör, kan få komma agera mentor åt juniora kollegor om intresse finns. Tillsammans står vi för en kunskap med både bredd och djup, där ingen av våra konkurrenter slår oss på fingrarna!

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren produktutvecklare med gedigen erfarenhet inom yrket, därför ser vi att du har 5 års erfarenhet, eller mer!
Vi ser gärna att du har erfarenhet från projektledning och ledarskap, då uppdrag som innefattar sådana roller förekommer.
Du är utbildad ingenjör, är bevandrad i Cad verktyg så som Solid Works och Creo/ProE ser även att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
Har du tidigare erfarenheter från Life Science eller Medtech ser vi det som starkt meriterande!
Nyfiken på att veta mer?
Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan, så vänta inte ansök idag!

Vi erbjuder
Ditt närmsta team består av ett 20 tal kollegor som också är verksamma inom produktutveckling. Med affärsinriktningen Product Development, har du kollegor över hela Norden där vi tillsammans kan erbjuda det mest komplette serviceutbudet inom industriell teknik. Vi levererar varor och tjänster inom mekanisk konstruktion, automation, instrument, och industriell digitalisering.
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Kemist inom Life Science

Ansök    Aug 21    ÅF AB    Processingenjör, kemiteknik
Om jobbet Brinner du för kemiteknik och vill testa vingarna som konsult? Vi söker fler kemister till vår sektion inom Life Science till Uppsala! Vi söker dig som är utbildad inom analytisk, organisk eller oorganisk kemi och är intresserad av att arbeta laborativt. Din erfarenhet inom området kan vara från industri, högskola/universitet eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet men erfarenhet fr... Visa mer
Om jobbet
Brinner du för kemiteknik och vill testa vingarna som konsult? Vi söker fler kemister till vår sektion inom Life Science till Uppsala!
Vi söker dig som är utbildad inom analytisk, organisk eller oorganisk kemi och är intresserad av att arbeta laborativt. Din erfarenhet inom området kan vara från industri, högskola/universitet eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet men erfarenhet från GMP och läkemedelsbranschen är önskvärd.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera med uppdragets karaktär men innebär i huvudsak att du planerar, utför och dokumenterar experimentella försök och analyser självständigt i olika projekt hos våra kunder. Arbetet kan exempelvis även innefatta uppskalning av processer eller optimeringar och vi ser gärna att du till exempel har erfarenhet av syntesarbete, koppling, HPLC, NMR och MS. Beroende på person och erfarenhet kan uppdragets karaktär variera.
Uppdragen är primärt i Uppsala.

Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet! Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk och duktig på att dra slutsatser. Du är en person som trivs med att arbeta i team och tar ansvar. Du bör även kunna arbeta i högt tempo och planera arbetet effektivt för att uppnå våra kunders högt ställda krav på servicenivå och korta ledtider. Du uttrycker dig även obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift då både arbetsspråk och dokumentation hos våra kunder kan vara på svenska.
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet och vill vara med och driva din egen utveckling. Du får chans att prova uppdrag hos våra olika kunder där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker spännande utmaningar och nya kontaktnät!

Vi erbjuder
Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Erfaren projektledare för försvarsuppdrag

Ansök    Jul 3    ÅF AB    Projektledare, IT
Om jobbet Efterfrågan på våra konsulttjänster ökar och vi behöver därför förstärka med fler erfarna projektledare, gärna med bakgrund från försvarsmyndigheter eller försvarsmakten. Våra kunder är myndigheter, organisationer och större företag som vi hjälper vid funktionsupphandling och införande av tekniskt avancerade system och produkter. Som erfaren projektledare hos oss har du uppdrag i kundens organisation eller har rollen som uppdragsledare på ÅF. För... Visa mer
Om jobbet
Efterfrågan på våra konsulttjänster ökar och vi behöver därför förstärka med fler erfarna projektledare, gärna med bakgrund från försvarsmyndigheter eller försvarsmakten.
Våra kunder är myndigheter, organisationer och större företag som vi hjälper vid funktionsupphandling och införande av tekniskt avancerade system och produkter. Som erfaren projektledare hos oss har du uppdrag i kundens organisation eller har rollen som uppdragsledare på ÅF. Förutom att du leder ett team är du ansvarig för kundkontakterna, leveranskvalitén och att uppdraget lever och utvecklas.
Mycket viktigt är att du har med dig ett kontaktnät och en förmåga att dra in egna uppdrag och att vara självgående i din roll.
Vårt kontor ligger i fina lokaler centralt i Uppsala.

Vem är du?
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet som projektledare, gärna från FMV eller försvarsindustrin.
Du har en civilingenjörsexamen, alternativt högskoleingenjör, samt är mycket bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift.
Tidigare erfarenhet som konsult är starkt meriterande. Meriterande är också om du har en certifiering inom projektledning, tex inom IPMA eller motsvarande, samt goda kunskaper inom systems engineering.
God kunskap i FMV’s VHL är önskvärt, men inget krav.
Även din personlighet är viktig för att lyckas i konsultrollen på ÅF. Du ska ha en bra balans mellan affärsmässig, teknisk, administrativ och social kompetens. Vi tror också att du är prestigelös och starkt vill bidra till ÅF:s fortsatta framgång!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Utvecklare / Developer / C#

Ansök    Jul 11    ÅF AB    Mjukvaruutvecklare
Om jobbet Även om det fortfarande är mitt i sommaren och fokus främst är på sol och bad så ser vi på ÅF IT Solutions i Uppsala fram emot en spännande höst! Vi vill komplettera utvecklingsteamet där genom att rekrytera två utvecklare som är i början av sin karriär och som vill växa in i rollen tillsammans med seniora kollegor. Utvecklare / C# / Software / Developer / Vi behöver träffa dig för att speca vilket specifikt projekt som passar din profil bäst. Ho... Visa mer
Om jobbet
Även om det fortfarande är mitt i sommaren och fokus främst är på sol och bad så ser vi på ÅF IT Solutions i Uppsala fram emot en spännande höst! Vi vill komplettera utvecklingsteamet där genom att rekrytera två utvecklare som är i början av sin karriär och som vill växa in i rollen tillsammans med seniora kollegor.
Utvecklare / C# / Software / Developer /
Vi behöver träffa dig för att speca vilket specifikt projekt som passar din profil bäst. Hos oss får du som anställd konsult möjlighet att jobba med en spännande mix av företag och branscher med den gemensamma nämnaren att de vill satsa på de bästa lösningarna. Vi jobbar aktivt med att lösningarna följer de senaste teknikerna och metoderna inom användbarhet, systemutveckling, verktyg, säkerhet och underhållbarhet.

Vem är du?
Vi tror det är ett vinnande koncept om du är en nyfiken person som trivs i den varierande rollen som konsult och därtill är genuint intresserad av mjukvaruutveckling med siktet inställt på att bli riktigt vass inom ditt område.
Våra värdeord Modig, Hängiven & Lagspelare kännetecknar hur vi ser på oss själva. Du kommer att ingå i vårt team av 12 seniora utvecklare på Uppsalakontoret som arbetar med utvecklingsprojekt såväl internt som ute hos våra kunder. Därför behövs en god förmåga att samarbeta och bidra till ett team. Som junior medarbetare hos oss behöver du ha en flexibel inställning till att sätta dig in i nya sammanhang och läsa in dig på nya tekniker, med stöd av seniora kollegor.
I alla våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas hos oss om du är en prestigelös person med fokus på långsiktighet och kvalitet. Det är även viktigt att du värdersätter att ha roligt på vägen!
Profil

Nyexaminerad med kandidat i Datavetenskap / Systemvetenskap
Erfarenhet av teamarbete från studier eller jobb vid sidan av studier
Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Meriterande

Relevant erfarenhet av utveckling i C# från jobb eller projekt vid sidan av studierna
Erfarenhet av eller kunskap om GIS

Stationeringsort:Uppsala, centralt
Start: Höst 2019

Vi erbjuder
ÅF är ett stort och etablerat företag som erbjuder dig stabilitet, samtidigt som vi är snabbfotade och flexibla i att anamma nya tankesätt och idéer. Söker du en arbetsplats där du får möjlighet att skapa en plan för din utveckling framåt, oavsett om det är med fokus på teknik, ledarskap eller försäljning, så kommer vi att stötta dig för att nå detta.
Anställningen är till vårt utvecklingsteam på ÅF IT Solutions i Uppsala, där du får engagerade och kompetenta kollegor att utvecklas tillsammans med. Vi arbetar med att föra teamet framåt och se till att det är högt i tak med en kollegial stämning. Att vi har ett fokus på hållbarhet innebär även att vi värdesätter en balans mellan arbete och fritid för våra anställda. Vi ser till att blanda nytta med nöje, där vi har träffar såväl för att äta en god middag ihop som för kompetensutbyte.
Vi söker dig som tillsammans med oss vill skapa framtidens smarta samhälle och vi hoppas att du vill bli en del av vår strävan att skapa ett hållbart samhälle genom att utveckla innovativa teknik- och designlösningar. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Lösningsorienterad person för dokumentation av fibernät

Tycker du att den digitala utvecklingen är fascinerande och vill vara med och påverka den tillväxten? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en roll som Nätdokumentatör av det växande fibernätet! Som Nätdokumentatör får du en plattform med stor frihet under ansvar och en möjlighet att utvecklas i en snabbt växande bransch. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Nätdokumentatör har du ansvar för att dokumentera utbyggnad av fibernät samt förändringar av befintligt nät... Visa mer
Tycker du att den digitala utvecklingen är fascinerande och vill vara med och påverka den tillväxten? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en roll som Nätdokumentatör av det växande fibernätet!

Som Nätdokumentatör får du en plattform med stor frihet under ansvar och en möjlighet att utvecklas i en snabbt växande bransch.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Nätdokumentatör har du ansvar för att dokumentera utbyggnad av fibernät samt förändringar av befintligt nät i stödsystem. Du kommer även att arbeta med stödsystemensfunktioner samt uppföljning när det gäller kvalitet, kostnad och leveranstid.

Arbetet sker i nära samarbete med ansvariga för utbyggnad, drift och underhåll av fibernätet samt entreprenörer. Du kommer att driva flera dokumentationsprojekt parallellt vilket ställer krav på din förmåga att prioritera ditt arbete. En viktig del av arbetet är att lösa de utmaningar som uppstår längst vägen. Du sätter projekten och gruppen i fokus och säkerställer på ett affärsmässigt sätt leveransen, även när alla svaren inte finns på plats.

Placering: Uppsala
Start: Omgående
Lön: Marknadsmässig lön

DIN PROFIL
I denna roll är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi ser gärna att du uppfattas som prestigelös, självgående och att du vågar att ta för dig. Du tar initiativ och du strävar alltid efter att dina projekt levereras enligt deadline och med genomgående hög kvalitet. Det är också viktigt att du är en lagspelare som tar ansvar för gruppens mål såväl som dina egna.

Kompetenskrav:

– Vana inom Officepaketet
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

– Tidigare erfarenhet inom fiberverksamhet
– Relevant högskoleutbildning inom exempelvis el- tele eller IT
– Kunskaper i verktyg som Auto-CAD, Telemator, DP-Com, MapInfo
– B-Körkort

För att lyckas i rollen som Nätdokumentatör behöver du vara driven, strukturerad och anpassningsbar som person. Du har en vilja att utvecklas i och med att det är en varierande tjänst. Utvecklingsmöjligheten på ÅF är god och rätt person har möjlighet att klättra sig upp i sin karriärstege!

Detta är en uthyrning via OnePartnerGroup som kan vara upp till 12 månader. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos ÅF efter denna period.

OM KUNDEN
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

OM VÅRT FÖRETAG
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Mer information Visa mindre

Lösningsorienterad person för dokumentation av fibernät

Tycker du att den digitala utvecklingen är fascinerande och vill vara med och påverka den tillväxten? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en roll som Nätdokumentatör av det växande fibernätet! Som Nätdokumentatör får du en plattform med stor frihet under ansvar och en möjlighet att utvecklas i en snabbt växande bransch. DINA ARBETSUPPGIFTER Som Nätdokumentatör har du ansvar för att dokumentera utbyggnad av fibernät samt förändringar av befintligt nät... Visa mer
Tycker du att den digitala utvecklingen är fascinerande och vill vara med och påverka den tillväxten? Nu söker vi dig som vill utvecklas i en roll som Nätdokumentatör av det växande fibernätet!

Som Nätdokumentatör får du en plattform med stor frihet under ansvar och en möjlighet att utvecklas i en snabbt växande bransch.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Nätdokumentatör har du ansvar för att dokumentera utbyggnad av fibernät samt förändringar av befintligt nät i stödsystem. Du kommer även att arbeta med stödsystemensfunktioner samt uppföljning när det gäller kvalitet, kostnad och leveranstid.

Arbetet sker i nära samarbete med ansvariga för utbyggnad, drift och underhåll av fibernätet samt entreprenörer. Du kommer att driva flera dokumentationsprojekt parallellt vilket ställer krav på din förmåga att prioritera ditt arbete. En viktig del av arbetet är att lösa de utmaningar som uppstår längst vägen. Du sätter projekten och gruppen i fokus och säkerställer på ett affärsmässigt sätt leveransen, även när alla svaren inte finns på plats.

Placering: Uppsala
Start: Omgående
Lön: Marknadsmässig lön

DIN PROFIL
I denna roll är dina personliga egenskaper det viktigaste och vi ser gärna att du uppfattas som prestigelös, självgående och att du vågar att ta för dig. Du tar initiativ och du strävar alltid efter att dina projekt levereras enligt deadline och med genomgående hög kvalitet. Det är också viktigt att du är en lagspelare som tar ansvar för gruppens mål såväl som dina egna.

Kompetenskrav:

– Vana inom Officepaketet
– Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

– Tidigare erfarenhet inom fiberverksamhet
– Relevant högskoleutbildning inom exempelvis el- tele eller IT
– Kunskaper i verktyg som Auto-CAD, Telemator, DP-Com, MapInfo
– B-Körkort

För att lyckas i rollen som Nätdokumentatör behöver du vara driven, strukturerad och anpassningsbar som person. Du har en vilja att utvecklas i och med att det är en varierande tjänst. Utvecklingsmöjligheten på ÅF är god och rätt person har möjlighet att klättra sig upp i sin karriärstege!

Detta är en uthyrning via OnePartnerGroup som kan vara upp till 12 månader. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos ÅF efter denna period.

OM KUNDEN
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.

Making Future.

OM VÅRT FÖRETAG
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Mer information Visa mindre

Teknikinformatör till Norrort

Ansök    Maj 21    ÅF AB    Produktutvecklare
Om jobbet Som teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin och eller andra intressanta tillverkande industri... Visa mer
Om jobbet
Som teknikinformatör i vår grupp kommer du jobba med framtagande och utveckling av manualer, kataloger, instruktioner, utbildningsmaterial etc. Vår grupp tillhör ett affärsområde som utför uppdrag gentemot ett stort antal olika branscher. Detta innebär att vi kan erbjuda dig en stor variation av arbetsuppgifter med möjligheter att jobba inom t.ex. medicinteknik, fordonsindustrin, försvarsindustrin och eller andra intressanta tillverkande industrier av bl.a. konsumentprodukter från kända varumärken.Många av våra uppdrag handlar om digitalisering, exempel på uppdrag som vi i gruppen jobbar med är produktion av information, utveckling av informationsprocesser, dokumenthantering och - för rätt person - även koordinering och projektledning inom dessa områden.
Vi är inne i en expansiv period och behöver stärka vår avdelning och söker därför dig med erfarenhet och intresse för detta område.Hos oss får du stor frihet och i takt med att vi växer kommer det finnas möjlighet att ta större ansvar inom gruppen. Vi är på en spännande resa där våra sektioner i Göteborg, Stockholm och Malmö växer. Vi har en stor passion för vårt teknikområde och en nyfikenhet att få lära oss mer.

Vem är du?
Vi söker dig kommit fram till att förmedling av teknisk information är ditt kall! Det vi framförallt söker efter är en kollega som vill bidra och jobba i en positiva arbetsmiljö där vi delar med oss av vår kunskap och värdesätter att arbeta i team. Förmågan att förstå kundernas behov och fokusera på att lösa deras problem är en annan självklarhet i vår vardag.
Vi söket dig som har något års erfarenhet av en motsvarande roll, men även dig som är i början av din karriär som teknikinformatör. Vi ser gärna att du har god kunskap inom de aktuella program som används inom teknisk information för att hantera text och/eller bild. Exempelvis XML, Adobe Illustrator etc. Som ingenjörsföretag är det naturligt att vi söker någon med teknisk utbildning och bakgrund, i vår grupp finns konsulter med bakgrund från YH-utbildning upp till civilingenjörsnivå.Har vi fångat ditt intresse? Bra! Sök tjänsten eller ring om du har några frågor! Vi ser fram emot att höra från dig på ett eller annat sätt!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Kemist inom Life Science

Ansök    Maj 16    ÅF AB    Processingenjör, kemiteknik
Om jobbet ÅF Pöyry fortsätter att växa och vi söker fler talanger till vår sektion inom Life Science till Uppsala! Vi söker dig som är utbildad inom kemi; analytisk, organisk eller oorganisk och är intresserad av att arbeta laborativt. Din erfarenhet inom området kan vara både från industri, högskola eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet samt disputerade. Erfarenhet från GMP och läkemedelsb... Visa mer
Om jobbet
ÅF Pöyry fortsätter att växa och vi söker fler talanger till vår sektion inom Life Science till Uppsala!
Vi söker dig som är utbildad inom kemi; analytisk, organisk eller oorganisk och är intresserad av att arbeta laborativt. Din erfarenhet inom området kan vara både från industri, högskola eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet samt disputerade. Erfarenhet från GMP och läkemedelsbranschen är önskvärt.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera med uppdragets karaktär men innebär i huvudsak att du planerar, utför och dokumenterar experimentella försök och analyser självständigt i olika projekt hos våra kunder. Arbetet kan exempelvis även innefatta uppskalning av processer eller optimeringar och vi ser gärna att du tillexempel har erfarenhet av syntesarbete, koppling, HPLC, NMR och MS. Beroende på person och erfarenhet kan uppdragets karaktär variera.
Uppdragen är primärt i Uppsala.

Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk och duktig på att dra slutsatser samt noggrann och strukturerad. Du är en person som trivs med att arbeta i team och tar ansvar. Du bör även kunna arbeta i högt tempo och planera arbetet effektivt för att uppnå våra kunders högt ställda krav på servicenivå och korta ledtider. Du uttrycker dig även obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift.
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Du får chans att prova uppdrag hos våra olika kunder där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker spännande utmaningar och nya kontaktnät!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Senior mekanikkonstruktör

Ansök    Maj 10    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet ÅF expanderar och på vår resa framåt söker vi nya medarbetare! Vill du vara med och göra skillnad? Just nu breddar vi vår enhet med ytterligare en mekanikkonstruktör till vår enhet i Uppsala. Våra kunder i Uppsala-regionen är till stor del verksamma inom Life Science. Att arbeta som konstruktör hos ÅF innebär att du med varierade uppdrag får chansen att vara med och bidra till samhällets utveckling framåt! Hos oss på ÅF finns möjligheten att arbe... Visa mer
Om jobbet
ÅF expanderar och på vår resa framåt söker vi nya medarbetare! Vill du vara med och göra skillnad? Just nu breddar vi vår enhet med ytterligare en mekanikkonstruktör till vår enhet i Uppsala.
Våra kunder i Uppsala-regionen är till stor del verksamma inom Life Science. Att arbeta som konstruktör hos ÅF innebär att du med varierade uppdrag får chansen att vara med och bidra till samhällets utveckling framåt!
Hos oss på ÅF finns möjligheten att arbeta med hela eller delar av utvecklingskedjan, från förstudie till färdig produkt, vilket ger dig chansen till att både bredda och fördjupa dig inom ditt område.
Då våra uppdrag allt som oftast bedrivs korsfunktionellt får du som konstruktör möjlighet att arbeta med elektronikkonstruktörer, mjukvareutvecklare såväl som experter inom kundens specialområde
Som konsult på ÅF omges du av professionalism, vi delar kunskap och erfarenheter med varandra i syfte att ständigt utvecklas. Du, som erfaren mekanikkonstruktör, kan få komma agera mentor åt juniora kollegor om intresse finns. Vi uppmuntrar starkt kunskapsöverföring mellan våra konsulter, då en av ÅFs grundstenar är samarbete.

Vem är du?
Vi söker dig som är en erfaren produktutvecklare med gedigen erfarenhet inom yrket, därför ser vi att du har 5 års erfarenhet, eller mer!
Du är utbildad ingenjör, är bevandrad i Cad verktyg så som Solid Works och Creo/ProE ser även att du har goda kunskaper i både svenska och engelska.
Har du tidigare erfarenheter från Life Science eller Medtech ser vi det som starkt meriterande!
Intresserad av att höra mer? Låt inte ansökan vänta, urvalet sker löpande och kanske är det just du vår nya kollega!

Vi erbjuder
Ditt närmsta team består av ett 20 tal kollegor som också är verksamma inom produktutveckling. Med affärsinriktningen Product Development, har du kollegor över hela Norden där vi tillsammans kan erbjuda det mest komplette serviceutbudet inom industriell teknik. Vi levererar varor och tjänster inom mekanisk konstruktion, automation, instrument, och industriell digitalisering.
Vi har bra förmåner för våra anställda så som friskvård, företagshälsovård, försäkringar, bilavtal, föräldraledighetstillägg, tjänstepension, ÅF-stugor, uppfinnarersättning samt rabatter från en mängd olika kända varumärken, på resor, hotell m.m!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Laborativ utvecklingsingenjör

Ansök    Maj 15    ÅF AB    Processingenjör, kemiteknik
Om jobbet ÅF Pöyry fortsätter att växa och vi söker fler talanger till vår sektion inom Life Science till Uppsala! Vi söker dig med erfarenhet av laborativa processer. Det kan vara både från industrin, högskola eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet samt disputerade. Du är utbildad inom kemi, kemiteknik eller bioteknik och intresserad av att arbeta laborativt. Erfarenhet från GMP och läkemed... Visa mer
Om jobbet
ÅF Pöyry fortsätter att växa och vi söker fler talanger till vår sektion inom Life Science till Uppsala!
Vi söker dig med erfarenhet av laborativa processer. Det kan vara både från industrin, högskola eller forskning. Erfarenhetsnivån sträcker sig från både nyexaminerade, några eller flera års erfarenhet samt disputerade. Du är utbildad inom kemi, kemiteknik eller bioteknik och intresserad av att arbeta laborativt. Erfarenhet från GMP och läkemedelsbranschen är önskvärt.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera med uppdragets karaktär, men innebär i huvudsak att du planerar, utför och dokumenterar experimentella försök och analyser självständigt. Arbetet kan exempelvis även innefatta uppskalning av processer eller optimeringar och vi ser gärna att du tillexempel har erfarenhet av HPLC, synteser, MS och cellodling. Beroende på person och erfarenhet kan uppdragets karaktär variera.

Vem är du?
Vi tycker att det är viktigt att du trivs och har roligt på jobbet och därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du snabblärd, analytisk och duktig på att dra slutsatser samt noggrann och strukturerad. Du är en person som trivs med att arbeta i team och tar ansvar. Du bör även kunna arbeta i högt tempo och planera arbetet effektivt för att uppnå våra kunders högt ställda krav på servicenivå och korta ledtider. Du uttrycker dig även obehindrat i både engelska och svenska i så väl tal som skrift.
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Du får chans att prova uppdrag hos våra olika kunder där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker spännande utmaningar och nya kontaktnät!

Vi erbjuder
På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden! Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare, oavsett fas i livet och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete. För att leva upp till detta erbjuder vi bland annat kollektivavtal, fast lön, kompetensutveckling och många sociala aktiviteter!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Byggledare belysning

Ansök    Maj 8    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder och anställda. Vi anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva designers, ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att be... Visa mer
Om jobbet
ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder och anställda. Vi anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva designers, ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att befästa och vidareutveckla vår position som nummer ett på marknaden. Vi är en verksamhet där kvalité & kompetens högprioriterats och där kreativitet & erfarenhetsutbyte står i fokus. Vi lever och lär efter våra värdeord
”Brave Devoted Teamplayers”! 
ÅF Lighting är marknadsledande i Skandinavien och är även bland de största inom ljusdesign av såväl interiöra som exteriöra miljöer i Europa men verkar även globalt. I dagsläget är vi drygt 110 såväl juniora som seniora ljusdesigners och belysningsingenjörer som för med sig kultur från hela 25 länder. Stockholmskontoret är det största enskilda kontoret med över 35 medarbetare. Arbetsklimatet präglas av flexibilitet, teamwork, innovation och framåtanda. Vi är involverade i många spännande projekt både i Sverige och internationellt. Vissa projekt är vi extra stolta över, exempelvis alla de som flerfaldigt vi vunnit Svenska och Norska Ljusdesignpriset för. Vi växer kraftigt just nu. Vill man ha en stor möjlighet att utvecklas eller ta nästa steg i sin karriär så är det hit till ÅF Lighting International man skall söka sig.
 
Vi söker nu en erfaren byggledare för väg/utomhusbelysning.
Som byggledare på ÅF Lighting kommer du att arbeta mot och i mycket nära samarbete med våra kommunala kunder, deras entreprenörer och våra egna belysningsprojektörer/designers. Byggledare inom gatubelysning samordnar drift- och underhållsåtgärder avseende belysning samt ser till så arbetsmiljöplaner finns och upplyser om risker. Du granskar handlingar, gör besiktningar, kalkyler, samt agerar rådgivare. Visst projekteringsarbete kan förekomma.
Placering är på vårt kontor i Uppsala.

Vem är du?
 
Vi söker dig som är en erfaren byggledare med önskan att utvecklas.
Vi tror att du har högskole- eller KY-utbildning med inriktning mot el. Har minst 5 års sammanhängande erfarenhet inom byggledning av gatubelysning och/eller 10 års praktisk erfarenhet av gatubelysning. Erfarenhet för att driva egna projekt är meriterande. Vi ser det även som positivt om du har inblick i hur konsultverksamhet bedrivs.
Höga kunskaper inom CAD och beräknings- och/eller dimensioneringsprogram är meriterande. Erfarenhet av dpPower är mycket meriterande precis som erfarenhet av projektering av belysning, mark- och anläggningsentreprenader. Som byggledare som oss förväntas du tala och skriva obehindrad svenska & kunna kommunicera på engelska.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga och sociala egenskaper.Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativförmåga och effektivitet. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning.
Vi ser dig som någon som ”brinner för el” och vill utvecklas inom belysning. Hos oss kan du arbeta med såväl byggledning, belysnings/elprojektering som gestaltningsfrågor.
Vill du bli vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan redan idag!
 
 

Vi erbjuder
Vi erbjuder en ungdomlig arbetsplats med energi, framåtanda, flexibilitet och trygghet genom kollektivavtal. Arbetsplats erbjuds vid vårt kontor i centrala Uppsala som är en av våra 3 lokala kontor i Mälardalen. Vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid så vi försöker i största möjliga mån alltid undvika övertidsarbete. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag, jobbmobil, laptop, teambonus m.m. för samtliga medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta? 
Gemenskap och en kultur som bygger på passion och lagspel främjar vi genom Club ÅF som erbjuder en mängd intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Handläggande belysningsprojektör

Om jobbet ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder och anställda. Vi anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva designers, ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att be... Visa mer
Om jobbet
ÅF Lighting International är ett affärsområde inom ÅF som förändras snabbt efter behovet av våra kunder och anställda. Vi anser att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva designers, ingenjörer, projektledare, visionära ledare och andra specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till kreativa smarta lösningar som utvecklar samhället. Hos oss kommer du att bli en viktig kugge i vår satsning att befästa och vidareutveckla vår position som nummer ett på marknaden. Vi är en verksamhet där kvalité & kompetens högprioriterats och där kreativitet & erfarenhetsutbyte står i fokus. Vi lever och lär efter våra värdeord
”Brave Devoted Teamplayers”! 
ÅF Lighting är marknadsledande i Skandinavien och är även bland de största inom ljusdesign av såväl interiöra som exteriöra miljöer i Europa men verkar även globalt. I dagsläget är vi drygt 110 såväl juniora som seniora ljusdesigners och belysningsingenjörer som för med sig kultur från hela 25 länder. Stockholmskontoret är det största enskilda kontoret med över 35 medarbetare. Arbetsklimatet präglas av flexibilitet, teamwork, innovation och framåtanda. Vi är involverade i många spännande projekt både i Sverige och internationellt. Vissa projekt är vi extra stolta över, exempelvis alla de som flerfaldigt vi vunnit Svenska och Norska Ljusdesignpriset för. Vi växer kraftigt just nu. Vill man ha en stor möjlighet att utvecklas eller ta nästa steg i sin karriär så är det hit till ÅF Lighting International man skall söka sig.
 
Vi söker nu flera belysningsprojektörer av utomhusbelysning!
Som projektör kommer du att arbeta med projektering i nära samarbete med våra kunder och våra egna belysningsdesigners. Du gör projekteringar, beräkningar, dimensioneringar och har direktkontakt med kunder. Som handläggande driver du delar av projekten medan som uppdragsledande så driver du hela projekten även ekonomiskt.
Placering är på vårt kontor i Uppsala.

Vem är du?
Vi söker dig som är en handläggande eller uppdragsansvarig belysningsprojektör med önskan att utvecklas.
Vi tror att du har högskole- eller KY-utbildning med inriktning mot el och någon erfarenhet av projektering i exteriöra miljöer. Vi ser det som positivt om du har inblick i hur konsultverksamhet bedrivs.Höga kunskaper inom CAD är ett krav och beräknings- och/eller dimensioneringsprogram är mycket meriterande. Erfarenhet av dpPower är meriterande precis som praktiskt arbete av belysningsinstallationer i exteriör miljö. Som belysningsprojektör som oss förväntas du tala och skriva obehindrad svenska & kunna kommunicera på engelska.
Vi lägger mycket stor vikt vid personliga och sociala egenskaper.Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativförmåga och effektivitet. Du har förmåga att behålla överblicken utan att tappa detaljerna. Du har lätt för att förstå och delta i tekniska diskussioner och trivs i en fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du drivs av att ständigt utvecklas. Problemlösning är för dig en naturlig utmaning.Vi ser dig som någon som brinner för el och vill utvecklas inom belysning. Hos oss kan du arbeta med såväl projektering som gestaltningsfrågor.
Vill du bli vår nästa kollega? Välkommen med din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
Vi erbjuder en ungdomlig arbetsplats med energi, framåtanda, flexibilitet och trygghet genom kollektivavtal. Arbetsplats erbjuds vid vårt kontor i centrala Uppsala som är en av våra 3 lokala kontor i Mälardalen. Vi tycker att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid så vi försöker i största möjliga mån alltid undvika övertidsarbete. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag, jobbmobil, laptop, teambonus m.m. för samtliga medarbetare. För oss är det viktigt att vidareutveckla oss därför har vi tydliga karriärvägar inom ÅF. Vilken väg vill du ta? 
Gemenskap och en kultur som bygger på passion och lagspel främjar vi genom Club ÅF som erbjuder en mängd intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor!

Om företaget
ÅF Pöyry är ett ledande internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi skapar lösningar åt våra kunder utifrån ett hållbarhetsperspektiv och globala trender såsom urbanisering och digitalisering. Vi är mer än 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi som arbetar globalt för att skapa hållbara lösningar för nästa generation.Making Future. Visa mindre

Nyexad maskiningenjör för spännande uppdrag

Ansök    Apr 12    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund. Vem är du? Du har en hög... Visa mer
Om jobbet
ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över.
Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund.

Vem är du?
Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom konstruktion. Vi söker dig som vill utvecklas som konstruktör och har ett intresse för produktion och bearbetning. Du är en jordnära och nyfiken person som brinner för teknik.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Uppdragsstart: juni
Vi går löpande igenom ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!
ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

ÅF växer och nu söker vi uppdragsledare till Enköping!

Om jobbet För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu uppdragsledare infrastruktur (väg, VA, gata, mark) till vårt kontor i Enköping. Kontoret till hör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och framåtanda. Sektionen drivs av att leverera, såväl stora som små projekt, med hög kvalitet till våra k... Visa mer
Om jobbet
För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu uppdragsledare infrastruktur (väg, VA, gata, mark) till vårt kontor i Enköping. Kontoret till hör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge.
Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och framåtanda. Sektionen drivs av att leverera, såväl stora som små projekt, med hög kvalitet till våra kunder. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Vi letar efter dig som vill arbeta som uppdragsledare och delar vår syn på utvecklingen och som med ditt specialistkunnande vill dela med dig till kunder och kollegor för att öka värdet av det vi levererar. För rätt person finns stora möjligheter att bli gruppchef eller sektionschef. Är du den vi söker?
Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!

Vem är du?
På ÅF lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Du jobbar sedan några år som uppdragsledare och har erfarenhet av att självständigt driva och ansvara för projekteringsuppdrag inom infrastruktur. Troligtvis jobbar du idag på ett teknikintensivt bolag som konsult, beställare, entreprenör eller motsvarande. Utbildningsmässigt ser vi att du har en teoretisk utbildning och bakgrund, det kan vara en ingenjörsutbildning från universitetet/högskola eller YH-utbildning.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Installationssamordnare

Ansök    Apr 4    ÅF AB    Byggledare
Om jobbet Vår verksamhet i Uppsala växer tillsammans med våra kunder. Vi expanderar nu kraftigt med kvalificerade tjänster inom installationssamordning. Gillar du att driva projekt med installationer i fokus och jobba med intressanta beställare? Kraven är höga men möjligheterna många. Är du rätt person för oss som vågar anta utmaningen? Vi söker efter marknadens bästa installationssamordnare som gillar utmaningar och som passar in i vårt gäng av insta... Visa mer
Om jobbet
Vår verksamhet i Uppsala växer tillsammans med våra kunder. Vi expanderar nu kraftigt med kvalificerade tjänster inom installationssamordning.

Gillar du att driva projekt med installationer i fokus och jobba med intressanta beställare?
Kraven är höga men möjligheterna många. Är du rätt person för oss som vågar anta utmaningen?

Vi söker efter marknadens bästa installationssamordnare som gillar utmaningar och som passar in i vårt gäng av installationssamordnare. Vi är idag en handfull installationssamordnare som  gärna ser just dig som vår nya kollega. Rollen som installationssamordnare innebär bl. a att tillse:

Att tidplaner för installationer samordnas, upprättas och efterlevs
Att planera och styra tillsatta resurser för projektet för att uppnå uppställda mål avseende teknik, ekonomi, kvalitet och miljökrav.
Att på plats samordna och tillsammans med inblandade parter lösa uppkomna problemställningar
Att leda och genomföra samordnade provningar
Att vara en viktig "coach" i projektet och att uppmuntra till goda resultat
Att tillse att fastställda tids-och ekonomiska ramar innehålls.
Att utföra CE-Märkningar


Vem är du?
Vi tror att du arbetat minst 10 år med installationer för VVS, SÖE, EL/Tele antingen som projektledare, konsult eller med installationssamordning där du skaffat dig en mycket bred kunskap om samtliga förekommande installationer. Du ska ha en bred kunskap om entreprenadformer, ekonomiska förutsättningar i uppdrag samt vara proaktiv och se möjligheterna i vardagliga frågeställningar.
Vi ser vidare att du:

Är proaktiv som person (Ser problemen innan de uppkommer)
Är strukturerad och noggrann
Ser till projektets bästa
Är social och har lätt att möta människor
Har pondus och vågar stå för beslut

På ÅF får du möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter samtidigt som du själv utvecklas vidare genom nya utmaningar tillsammans med dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, du ska ha lätt för att samarbeta med andra. Du är social, engagerad och affärsmässig och du behärskar  svenska i såväl tal som skrift. Du tar ansvar och är en naturlig del i ditt teams utveckling, både på individ och gruppnivå.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en roll hos oss som installationssamordnare  i ett välrenommerat team där ni tillsammans har en trygghet som team och med välfungerande projekteringsavdelningar med kunskap i teknikens framkant som bas. Vi tillser att din kunskap är i fas med utvecklingen vilket innebär att utbildningsinsatser inom installationsområdet och  entreprenadjuridik alltid sätts i fokus. Våra installationssamordnare skall vara beställarens "förlängda" arm på byggarbetsplatsen vilket vi tillser med ett homogent team, utbildningsinsatser och stark gemenskap.   
Kraven är många men möjligheterna är fler. Att få vara en del av detta team av installationssamordnare är för rätt person en möjlighet som vi är övertygad kommer ge dig och teamet en innehållsrik vardag med många utmaningar.
Tveka inte att söka. Du kan vara den/de personer vi söker!
Vi utvärderar ansökningar konfidentiellt och tillsätter tjänsten vartefter.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Nyexad maskiningenjör för spännande uppdrag

Ansök    Apr 12    ÅF AB    Maskinkonstruktör
Om jobbet ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över. Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund. Vem är du? Du har en hög... Visa mer
Om jobbet
ÅF Future ger nyutexaminerade chansen att prova rollen som konsult med möjlighet till anställning hos kunden efter framgångsrikt uppdrag. Våra kunder är stora multinationella bolag som är verksamma världen över.
Vi söker nu en nyutexaminerad maskiningenjör för uppdrag som junior CAD-konstruktör hos en av våra kunder. I rollen som konstruktör kommer du att arbeta produktionsnära samt få inblick i en mycket spännande kund.

Vem är du?
Du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning i botten och är nyutexaminerad eller har startat en karriär inom konstruktion. Vi söker dig som vill utvecklas som konstruktör och har ett intresse för produktion och bearbetning. Du är en jordnära och nyfiken person som brinner för teknik.
Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.
Uppdragsstart: juni
Vi går löpande igenom ansökningar så skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder
ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Våra värdeord är modig, hängiven och naturligtvis en lagspelare. Om detta stämmer in på dig kanske du är näst i tur att bli en av oss!
ÅFs Future-koncept ger dig en väg in på arbetsmarknaden och en bra start på din karriär. Konceptet sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du får en god insikt i en mycket spännande kund. Du kommer få möjlighet att sätta dina teoretiska kunskaper på prov i praktiken och du blir erbjuden både interna utbildningar och personlig utveckling.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Sektionschef inom produktutveckling

Ansök    Mar 14    ÅF AB    Försäljningschef
Om jobbet Drivs du av utmaningar och har en känsla för affärer? Vill du ta ansvar för att utveckla och driva en framgångsrik sektion? ÅF har jobbet för dig! Till ÅFs enhet för Produktutveckling i Uppsala söker vi en sektionschef med intresse för både affär och personal. Alla våra chefer har en nyckelroll i bolagets försäljning och ditt arbete kommer innebära att förvalta och utveckla vårt erbjudande till såväl befintliga som nya kunder. Din sektion består ... Visa mer
Om jobbet
Drivs du av utmaningar och har en känsla för affärer? Vill du ta ansvar för att utveckla och driva en framgångsrik sektion? ÅF har jobbet för dig!
Till ÅFs enhet för Produktutveckling i Uppsala söker vi en sektionschef med intresse för både affär och personal. Alla våra chefer har en nyckelroll i bolagets försäljning och ditt arbete kommer innebära att förvalta och utveckla vårt erbjudande till såväl befintliga som nya kunder.
Din sektion består av duktiga medarbetare inom kompetensområdena elektronik, mekanik, mjukvara & teknisk projektledning. Vi arbetar med både stora och små bolag med projekt alltifrån förstudier till renodlade projektleveranser.
Tjänsten som sektionschef är placerad i Uppsala, men resor över dagen främst Solna/Stockholm ingår i tjänsten.

Vem är du?
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning eller annan högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från produktutveckling samt har dokumenterad erfarenhet av försäljning och ledarskap. Har du erfarenhet från Life Science, medicinteknik och konsultbranschen är det meriterande.
Du gillar utmaningar och drivs av att skapa nya affärer och relationer. Vidare är du prestigelös, ödmjuk och nyfiken. Du har en god förmåga att entusiasmera och engagera dina medarbetare. Du bör drivas av att skapa nya affärer och relationer båda internt och externt.
Låter det här som rätt utmaning för dig? Välkommen med din ansökan redan idag då rekryteringsarbetet sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

Mjukvaruutvecklare inom Produktutveckling

Ansök    Mar 21    ÅF AB    Mjukvaruutvecklare
Om jobbet Sektionen inom Product Development I Uppsala söker nu fler nyfikna och engagerade medarbetare med kompetens inom mjukvaruutveckling till sitt framgångsrika team! Oavsett om du har en bakgrund inom inbyggda system eller applikationsmjukvara finns en plats för dig hos oss! Som mjukvaruutvecklare hos oss ställs du inför varierande utmaningar då vi tar fram all typ av mjukvara mellan firmware och GUI. Koden styr t.ex. ett medicinskt analysinstrument ... Visa mer
Om jobbet
Sektionen inom Product Development I Uppsala söker nu fler nyfikna och engagerade medarbetare med kompetens inom mjukvaruutveckling till sitt framgångsrika team! Oavsett om du har en bakgrund inom inbyggda system eller applikationsmjukvara finns en plats för dig hos oss!
Som mjukvaruutvecklare hos oss ställs du inför varierande utmaningar då vi tar fram all typ av mjukvara mellan firmware och GUI. Koden styr t.ex. ett medicinskt analysinstrument eller liknande avancerad utrustning och här arbetar du ofta nära specialister hos kund för att få en så bra förståelse för processen som möjligt. Gemensamt för många av våra projekt är att du kommer arbeta i korsfunktionella team som ofta arbetar agilt.
Du kommer tillhöra ett team som består av mjukvaruutvecklare, mekanik - & elektronikkonstruktörer, projektledare samt generella produktutvecklande ingenjörer. Med denna breda kompetens kan vi ta åt oss hela utvecklingen av en produkt! Du kommer få chansen att arbeta med utveckling av innovativa produkter.

Vem är du?
Du vill vara med och skapa framtiden, samtidigt som du vill fördjupa dig i dina tekniska kunskaper. Vi söker dig som har en ingenjörsexamen och minst två års erfarenhet av mjukvaruutveckling. .NET/C#, C/C++ eller Java. Du trivs med ett varierat arbete med mycket frihetunder ansvar.
Du talar och skriver obehindrat i både svenska och engelska då det krävs i kontakt med kunder och kollegor.
Rollen som konsult lockar dig och du drivs av möjligheten att utföra olika uppdrag inom en bredd av branscher med entusiasm och en vilja att alltid vilja bli bättre. Du är en prestigelös och nyfiken person som tycker om att utvecklas genom utbytet med kunder och kollegor.
Blir du nyfiken?
Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Vi erbjuder
På ÅF är vi passionerade, inte bara på jobbet utan även på fritiden. Vi tror nämligen att om du har roligt i livet presterar du bättre. Vi vill vara din ideala arbetsgivare oavsett fas i livet och vi förstår vikten av en balans mellan privatliv och arbete.
Vi söker dig som vill vara en del av ÅF:s framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att göra av dig!

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre

ÅF växer och nu söker vi geotekniker till Enköping!

Ansök    Mar 21    ÅF AB    Geotekniker
Om jobbet För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu geotekniker till vårt kontor i Enköping. Kontoret tillhör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge. Fältresurser finns i Stockholm, Örebro, Linköping och Västerås. Vi letar efter dig som vill arbeta som geotekniker och delar vår syn på utvecklingen och som med ditt specialistkunnande... Visa mer
Om jobbet
För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu geotekniker till vårt kontor i Enköping. Kontoret tillhör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge. Fältresurser finns i Stockholm, Örebro, Linköping och Västerås.
Vi letar efter dig som vill arbeta som geotekniker och delar vår syn på utvecklingen och som med ditt specialistkunnande vill dela med dig till kunder och kollegor för att öka värdet av det vi levererar. För rätt person finns stora möjligheter att bli gruppchef eller sektionschef. Är du den vi söker?
Som geotekniker hos oss på ÅF kommer du tillsammans med övriga geotekniker verka inom hela infrastrukturområdet. Våra kunder är privata (entreprenörer, byggföretag mm) och offentlig beställare (Trafikverket, kommuner, statliga bolag mm).
ÅF har en organiserad tekniksamordning som bygger på att kompetenser inom teknikområdet utvecklas bäst om man arbetar tillsammans i projekt, oavsett var i landet man finns.
Vi ser tekniksamordning och utbyte av resurser mellan kontoren som en framgångsfaktor och bidrar till en effektiv erfarenhetsåterföring. ÅF:s enorma kompetensbredd skapar förutsättningar för dig som är geotekniker och kommer få arbeta i varierande projekt inom infrastruktur, bygg och anläggning.

Vem är du?
På ÅF lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Vi letar efter dig som vill arbeta som geotekniker och delar vår syn på utvecklingen och som med ditt specialistkunnande vill dela med dig till kunder och kollegor för att öka värdet av det vi levererar. För rätt person finns stora möjligheter att bli gruppchef eller sektionschef. Är du den vi söker?
Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!
Du jobbar sedan några år som geotekniker och har erfarenhet av att självständigt driva och ansvara för utrednings- och projekteringsuppdrag. Troligtvis jobbar du idag på ett teknikintensivt bolag som konsult, beställare, entreprenör eller motsvarande. Utbildningsmässigt har du en teoretisk utbildning och bakgrund.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.
 

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer och det vill vi att du skall vara med och bidra till.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre