Lediga jobb som Civilingenjör, bygg i Uppsala

Se lediga jobb som Civilingenjör, bygg i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Ingenjörskonsult med möjlighet till välbetalda och spännande uppdrag!

Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som ingenjörskonsult tillsammans med oss på PersonalExpressen! PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar med professionella, ambitiösa och jordnära ingenjörer efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgåend... Visa mer
Hej och hjärtligt välkommen till att arbeta som ingenjörskonsult tillsammans med oss på PersonalExpressen!
PersonalExpressen rekryterar, bemannar och förmedlar med professionella, ambitiösa och jordnära ingenjörer efter våra kunders behov och önskemål. Vi är noga med att de konsulter vi presenterar för våra kunder matchar våra förväntningar gällande humanistiska grundvärderingar, god arbetsmoral, hög ambitionsnivå och en hög grad av individuellt självgående. Det förväntar sig våra kunder av oss och det förväntar vi oss av våra konsulter.
Tillbaka får du som söker dig in till oss ett engagerat, genuint och personligt bemötande och en stor nyfikenhet både kopplat till dig som person och kopplat till dig som yrkesutövare. Vi är helt enkelt Sveriges mest personliga konsultföretag och det är vi stolta över!
Vidare är vi ett företag som utöver de spännande och varierande uppdragen vi kan erbjuda till dig som konsult alltid vill växa tillsammans med våra medarbetare - både som kollegor och som människor. Vi är övertygade om att den ambitionen från oss som arbetsgivare är det bästa receptet som finns för en gemensam yrkesmässig framgång och för ett gemensamt privat välmående!
Vilken typ av uppdrag vi kan erbjuda...
På PersonalExpressen upphandlar vi löpande gentemot de största statliga myndigheterna i Sverige. Det innebär att vi från PersonalExpressens sida de kommande åren kommer att kunna erbjuda dig som söker dig in till oss en lång rad spännande statliga konsultuppdrag. Utöver detta har vi en lång rad samarbetspartners inom det privata näringslivet vars konsultavrop vi är med och tar del av. Med oss vid din sida får du alltså en unik möjlighet att bli erbjuden toppuppdrag inom ramarna för ditt kompetensområde såväl till det offentliga som till det privata näringslivet. Det viktigaste för oss är att vi först får lära känna dig och dina ambitioner för framtiden - sedan får du både vårt upphandlingsteam genetmot statliga myndigheter och vårt säljteam gentemot privata företag som dina personliga stöttepelare framåt i karriären. Med oss på PersonalExpressen vid din sida kommer du alltid att ha möjlighet att själv styra din resa framåt. Först när du är både nöjd och stolt över de uppdrag du blir erbjuden kommer vi att vara nöjda och stolta över oss själva och vår egen insats. Låt oss ta oss an din framtid tillsammans!
Ta steget och bli egenkonsult - vi hjälper dig att starta eget aktiebolag och ger dig allt stöd du behöver på din företagarresa framåt!
Har du gått i tankar på att bli egenkonsult och starta aktiebolag? Bra - då har du kommit precis rätt! PersonalExpressen har lång erfarenhet av att hjälpa konsulter att starta aktiebolag med allt vad det innebär - både initialt i uppstartsfasen samt sedan löpande. Vi erbjuder alla egenkonsulter som arbetar på uppdrag genom oss stöd med bankkontakt, bokföring, löneutbetalningar, fakturering, månadsvisa skattedeklarationer samt bokslutsarbetet. På så vis kan vi hjälpa dig som vill starta ditt egna aktiebolag både med att få ditt första uppdrag förmedlat till dig samt med att hantera allt det du inte kan eller vill lägga tid på löpande. Kanske är det detta som hållit dig tillbaka från att ta steget tidigare? Kontakta gärna någon av våra medarbetare vid intresse så berättar vi mer om hur vi får just dig att lyckas inte bara som ingenjörskonsult utan som din egna ingenjörskonsult. På PersonalExpressen älskar vi att samarbeta med personer som har höga ambitioner för sig själv och sin framtida yrkeskarriär!
Hur vi förmedlar uppdrag för bästa möjliga resultat...
På PersonalExpressen har vi ambitionen att alltid kunna erbjuda våra konsulter längre uppdrag på plats ute hos våra kunder. Vår affärsidé är att arbeta nära både våra kunder och våra konsulter och genom denna närhet kunna skapa förutsättningar till att samtliga inblandade parter får utvecklas och växa tillsammans över tid. Det innebär att det är viktigt för oss att du som arbetar som konsult genom oss kommer till en kund där du ser dig själv kunna trivas och må bra över tid samtidigt som du får använda din yrkesmässiga kunskap och dina erfarenheter på ett så stimulerande och utvecklande sätt som möjligt. De flesta av våra konsulter på PersonalExpressen idag har jobbat tillsammans med oss i många år - det hoppas vi att du också ska vilja göra!
Mer om oss PersonalExpressen...
PersonalExpressen gör idag mycket mer än att bara förmedla konsultuppdrag för ingenjörer. Vi arbetar även med bemanning av chefer, läkare, sjuksköterskor, lärare och andra samhällsviktiga yrkesgrupper där såväl det offentliga som det privata näringslivet är våra kunder.
Sammanfattningsvis ser vi verkligen fram emot att få lära känna både dig och dina karriärsambitioner. Återigen hjärtligt välkommen till oss på PersonalExpressen - hoppas du vill skicka din ansökan till oss redan idag! Visa mindre

Copy of Juniorkonsult

Job Description Juniorkonsult inom miljö Vi erbjuder dig möjligheten att använda din nyfikenhet i kombination med din utbildning för att bidra med miljönytta i våra kunders projekt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en magisterexamen inom ekologi eller miljöområdet. Om du är vår nya Juniorkonsult inom miljö - klicka på knappen ”I’m Interested”. Inviting bright minds Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad... Visa mer
Job Description


Juniorkonsult inom miljö

Vi erbjuder dig möjligheten att använda din nyfikenhet i kombination med din utbildning för att bidra med miljönytta i våra kunders projekt. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har en magisterexamen inom ekologi eller miljöområdet. Om du är vår nya Juniorkonsult inom miljö - klicka på knappen ”I’m Interested”.
Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.
Du kommer att tillhöra Impact Assessment Sweden South
Som vår nya Juniorkonsult inom miljö kommer du att vara en del av vår globala satsning på miljökonsekvensbeskrivningar (MKB) och ekologiska tjänster i en organisation med en strategi inriktad mot hållbarhet och biodiversitet. Hos oss har du möjlighet att arbeta med kollegor och kunder både i Sverige och internationellt, och de interna karriärmöjligheterna är stora. Du kommer att tillsammans med våra erfarna konsulter inom miljöområdet vara med och hjälpa våra kunder med projekt i olika utredningsfaser från tidiga lokaliseringsutredningar, till projektering och genomförande. Projekten varierar i komplexitet och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor. Vi arbetar med projekt över hela landet och har tätt samarbete med andra kontor och enheter inom Environment & Health såväl som andra affärsområden inom Ramboll. Du kommer att vara en del i vår vardag med projekt inom infrastruktur, kommunala planer, förnybar energi (exempelvis solenergi, vindkraft on- och offshore) och tillstånd för miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet.


Som en del av gruppen i Malmö kommer du att arbeta i en omväxlande och dynamisk omvärld och ha din fasta punkt med trevliga kollegor med olika expertkunskaper och roller på vårt kontor precis vid centralstationen. Som juniorkonsult inom miljö kommer din vardag att vara varierad, och du kommer bli en naturlig del i ett härligt team av erfarna projektledare och handläggare som arbetar med miljöfrågor inom olika typer av samhällsprocesser. Vi arbetar alla för en ökad biodiversitet, ökad miljönytta och en hållbar framtid.


Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbete med miljökonsekvensbeskrivningar
Framtagande av myndighetsdokument som anmälningar och tillstånd inom miljöområdet
Sammanställningar av underlag
Handläggningsarbete inom miljöområdet

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

Magisterexamen eller motsvarande inom miljö, limnologi, vatten eller liknande område
Stort engagemang för hållbarhet och en hållbar samhällsutveckling
Förmåga till samarbete över gränserna både tekniskt och internationellt
Affärsmässighet och en naturlig förmåga att bygga förtroendeingivande relationer
God kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska
Har du någon erfarenhet eller intresse av GIS, naturvärdesinventeringar, landskapsfrågor, vattenmiljöer, skyddade arter, miljömålen, avfall, biologisk mångfald, hållbarhet eller andra för miljöområdet aktuella frågor det kan vara en fördel.

Du är en person vars främsta drivkraft är att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din strategiska infallsvinkel och samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle. Du är flexibel och trivs när du utmanas i intressanta projekt som inbegriper såväl lokalt som internationellt samarbete. För att du ska växa och utvecklas krävs ett ledarskap som stöder, coachar och inkluderar dig i strategiska beslut.

Välkommen till Ramboll Environment & Health
Ramboll utvecklar innovativa och forskningsbaserade lösningar som bidrar till ett bätte klimat genom att minska föroreningar och återställa naturliga miljöer. Vi är ett av världens ledande konsultföretag inom miljö och våra experter hanterar kundernas mest utmanande miljöfrågor.
Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.
Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 2022-08-15. Visa mindre

Beräkningsingenjör Bygg

Ansök    Mar 30    Vattenfall AB    Civilingenjör, bygg
Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation? Teknikavdelningen på Business Unit Fuel, Engineering & Projects utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetenscenter för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av förstudier, analyser, utredningar och projektering inom kärnkraft, kärnbränslehantering, vattenkraf... Visa mer
Vill du bidra till ett fossilfritt liv inom en generation? Teknikavdelningen på Business Unit Fuel, Engineering & Projects utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster i ett samlat kompetenscenter för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av förstudier, analyser, utredningar och projektering inom kärnkraft, kärnbränslehantering, vattenkraft, värmekraft, vind och vätgas. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla vår kompetens inom strategiska områden för att verka mot Vattenfalls utveckling mot en fossilfri framtid.


Dina arbetsuppgifter
Som Beräkningsingenjör bygg kommer du att jobba med analyser och utredningar av nya eller befintliga konstruktioner inom flertalet energiområden. Beroende på profil kan du även komma att jobba med konstruktion, inom utmanande R&D-projekt eller med bredare frågor i roller som till exempel konstruktionsledare.
Du kommer att ingå i arbetsgruppen Bygg som tar fram nya konstruktionslösningar, tillbyggnationer och åtgärdsförslag, hanterar säkerhetsutvärderingar och skadeutredningar, utformar instrumenteringsprogram och bereder provtagning samt utför tillståndsbedömningar av anläggningar. Gruppen som består av 8 medarbetare, finns även representerad inom innovativa satsningar kopplat till vätgas i samarbete med universitet och nationella organ.


Dina kvalifikationer
• Civilingenjör inom en för arbetet relevant inriktning
• Flera års yrkeserfarenhet som Beräkningsingenjör, Konstruktör eller liknande inom området bygg
• Erfarenhet av FE-analyser är meriterande (till exempel Abaqus, Ansys, Comsol eller Adina)
• Yrkeserfarenhet från kärn- och/eller vattenkraft är meriterande
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• B-körkort


Du som person
Du är bra på att bygga relationer, tycker om att arbeta tillsammans med andra och har förmågan att självständigt strukturera, driva och slutföra ditt arbete när uppgiften kräver det. Du tar ansvar, både för dina arbetsuppgifter och din egen arbetsmiljö. Du stimuleras av komplexa, praktiska och numeriska problem samt har förmågan att snabbt och korrekt såväl analysera som att lösa dem.


Vi erbjuder
Hos oss får du möjlighet att, tillsammans med skickliga och motiverade kollegor, arbeta i tekniska projekt med stor variation som möjliggör en fossilfri framtid. Det kan vara anläggningsändringar på kärnkraftverk eller satsningar inom vätgas likväl som uppdrag inom säker avveckling av avställda reaktorer och slutförvar av utbränt kärnbränsle. Möjligheterna till egen utveckling är stora både inom din egen enhet och Vattenfall i stort.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och?könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Placeringsort är Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala eller Gävle. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten.


För mer information om tjänsten kontakta rekryterande chef, Daniel Olsson (Öst) 073-062 85 25 eller Mari Hård (Väst) 070-592 49 26. För information om rekryteringsprocessen, vänligen kontakta rekryterare Ann Nilsson, 070-218 77 90.
Fackliga representanter är Gustaf Treiber (Akademikerna), Jan Stigbert (Unionen), Christer Gustafsson (Ledarna), Ingemar Eriksson (SEKO). Du når dem via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast den 20 april 2022. Urval kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan till sista dagen.


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.


Vår organisation
Business Unit Fuel, Engineering & Projects är en affärsenhet på ca 320 personer inom BA Vattenfall Generation som levererar kärnbränsle till Vattenfalls kärnkraftverk, utvecklar och genomför projekt och uppdrag samt tillhandahåller interna tekniska specialisttjänster för samtliga av Vattenfalls verksamheter, koncernstaber och intressenter. Detta innebär verksamhet i form av bland annat analysledning och utredning, produktframtagning, kärntekniska säkerhets- och dammsäkerhetsuppdrag, projektledning och projektstöd. Fokus inom affärsenheten Fuel, Engineering & Projects är att utveckla och långsiktigt säkra kompetens inom valda tekniska discipliner. Det är med fokus högkvalitativ leverans och kompetens som FE&P skapar värde för Vattenfall och tryggar en säker och pålitlig elproduktion. Vi arbetar även aktivt med ständiga förbättringsinitiativ och utveckling av vår verksamhet. Detta för att vara bland de bästa inom våra områden men även för att nå Vattenfalls mål om att bli fossilfria inom en generation.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Sektionschef Civil

Ansök    Okt 20    AFRY AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet Vi växer och söker ytterligare en sektionschef till vår framgångsrika anläggningsverksamhet! Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 160 drivna medarbetare som leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs kompetens, med 16 000 medarbetare i 50 länder i ryggen. Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster såväl som besiktning etc. Vi leder projekt ... Visa mer
Om jobbet
Vi växer och söker ytterligare en sektionschef till vår framgångsrika anläggningsverksamhet!
Vi inom affärsområde Project Management är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 160 drivna medarbetare som leder bygg- och anläggningsprojekt med hela AFRYs kompetens, med 16 000 medarbetare i 50 länder i ryggen.
Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster såväl som besiktning etc. Vi leder projekt genom hela processen, från planeringsskedet, genom produktionsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder är både kommuner och entreprenörer såväl som Trafikverket och privata kunder, m.fl.
I rollen som sektionschef ingår att tillsammans med regionchef ansvara för att utveckla och driva sektionens och AFRYs verksamhet framåt. Du har resultat- och personalansvar för din sektion. I ditt ansvar ingår också att hantera den dagliga verksamheten och eftersom vi är i ett expansivt skede handlar det mycket om rekrytering och utveckling av dina medarbetare.
Din chefsroll kombinerar du med att driva projekt som konsult. Du är därför på olika sätt involverad i projektledning, byggledning, byggplatsuppföljning, projekteringsledning och besiktning.
Din placering blir i Uppsala eller på vårt huvudkontor i Solna.

Vem är du?
Vi söker dig som vill vara med i AFRYs framgångssaga och vill använda och utveckla dina ledaregenskaper! Vi tror att du har en affärsorienterad ledarstil och god kommunikativ förmåga samt ett stort intresse av att utveckla såväl människor, projekt och bidra med din erfarenhet till vår verksamhet.
Du har minst 10 års relevant erfarenhet från infrastruktur, energi eller industri som konsult, beställare eller entreprenör i en roll som chef eller projektledare. Du har i din roll lett medarbetare i organisation eller i projekt och vet att du gillar det. Din utbildningsbakgrund är troligen högskoleingenjör eller civilingenjör.
Som person är du nyfiken, intresserad och har förmåga att engagera och motivera dina kollegor. Du drivs av att utveckla affärer och projekt samt har ett etablerat nätverk i branschen. Du trivs i en fartfylld miljö som präglas av en stark tillväxt och mycket kundkontakt. Du är bekväm i ledarrollen och ser dig självklart som en lagspelare med ett starkt intresse av att utveckla dina kollegor, såväl som dig själv.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future Visa mindre

Energiingenjör - fastighet

Ansök    Nov 30    Semcon Sweden AB    Civilingenjör, bygg
Tillgången på hållbar, trygg och säker energi är grundläggande för hela samhället. Med ett starkt fokus på projekt- och kvalitetsstyrning stöttar vi på Semcon olika delar av energisektorn med vår expertis kopplat till hållbarhetsutmaningar samt nutiden och framtidens energilösningar. Vårt team inom Energi besitter en bred kompetens som sträcker sig från hållbarhet, energikartläggning, energieffektivisering och analysarbete till projektledning och konstruk... Visa mer
Tillgången på hållbar, trygg och säker energi är grundläggande för hela samhället. Med ett starkt fokus på projekt- och kvalitetsstyrning stöttar vi på Semcon olika delar av energisektorn med vår expertis kopplat till hållbarhetsutmaningar samt nutiden och framtidens energilösningar.

Vårt team inom Energi besitter en bred kompetens som sträcker sig från hållbarhet, energikartläggning, energieffektivisering och analysarbete till projektledning och konstruktion. På Semcon sätter vi dig och din utveckling i fokus. Här finns möjligheter att ta sig an olika typer av uppdrag, projekt och roller och du kommer ha en nära dialog med din chef kring din utveckling framåt. Vi erbjuder dig möjligheten att delta i olika nätverk, mentorskap och en utbildningsportal att ta del av.

Om rollen

Vi söker nu en kollega som vill arbeta med energikartläggningar, energieffektivisering och projektledning kopplat till byggnader/fastigheter. I rollen kommer du komma i kontakt med en bredd av företag och få möjlighet att bistå med din expertis för att hjälpa dem framåt med sina utmaningar.

Rollen kommer innebära olika typer av uppdrag, projekt och roller men du kommer bland annat arbeta med:

- Energieffektivisering- och kartläggning avseende främst industrifastigheter
- Implementation av processer, mål och strategier
- Beräkningar och simuleringar av klimatskal
- Analysarbete
- Samordning/projektledning

Om dig vi söker

För att passa i rollen har du ett intresse för hållbarhet, energi och teknik och är van att arbeta med liknande frågor sedan tidigare. Troligen har du även en ingenjörsexamen inom ex. byggnadsteknik, energisystem, elektroteknik, miljövetenskap, processteknik eller motsvarade.

Som person är du kvalitetsmedveten, strävar efter att ditt arbete blir gjort på bästa sätt och du tänker gärna i nya banor. Därtill tror vi du är en person som värnar om god gemenskap då vi på Semcon är övertygade om att samarbete leder till goda resultat.

Vi tror även du har erfarenhet av något av följande områden:

- Energieffektivisering mot fastighet/byggnader
- Energikartläggning mot fastighet/byggnader
- Upphandlingar
- Dokumentation och analysarbete
- Samordning / Projektledning
- VVS

Vi tror starkt på att människor med olika bakgrunder, erfarenheter och perspektiv är viktigt för att göra Semcon till ett bra, utvecklande och roligt ställe att arbeta på.

Ansökan

Har du någon fråga eller vill veta mer om tjänsten vänligen kontakta Cay nedan.

Cay Åsberg, 070 421 06 11
Team Manager Visa mindre

Projektledare Ombyggnad

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vi söker dig som vill vara med och förverkliga och driva underhålls- och ombyggnadsprojekt, hos våra förvaltade bostadsrättsföreningar och kommersiella lokaler i Uppsalaregionen. Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för det långsiktiga engagemanget hos våra kunder.

Vad ska du göra?

Rollen projektledare ombyggnad är viktig. Du kommer att vara med och leda underhålls- och ombyggnadsprojekten från början till slut. Det innebär att du är med redan från projektidé och försäljningsarbete, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité, samt är delaktig i långtidsplanering framåt. Löpande kontakt med kunder och entreprenörer och ett nära samarbete med vår fastighetsförvaltning är viktiga nycklar till framgångsrika ombyggnadsprojekt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har byggutbildning och erfarenhet av att driva och ansvara för ombyggnadsprojekt av bostäder och lokaler. Du är etablerad i bygg- och fastighetsbranschen. Du har erfarenhet och känner dig trygg i att ackvirera ombyggnadsarbeten och att arbeta med styrelser i bostadsrättsföreningar. Du har ledarskapserfarenhet i projektarbeten eller ambition att utvecklas mot det. Meriterande om du är kvalitetsansvarig enligt PBL och innehar BAS-P.

Arbetsmiljön är kreativ och du behöver vara lyssnande och prestigelös för att passa in i teamet. Det är viktigt att ha förmågan att förstå och bemöta kunders behov genom en naturlig och förtroendefull dialog, och att du kan kommunicera i tal och skrift på ett tydligt sätt. Som person är du affärsmässig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil, det kan förekomma en del möten på kvällstid. Det är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Uppsala, men projekt kan förekomma även på andra orter inom regionen.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du får vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, och god kompetensutveckling. Vi förbättrar ständigt vårt arbetssätt där man som medarbetare kan påverka fortsatt utveckling av vår affär, effektivisering och digitalisering mm.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb dock senast 2021-09-19

Har du några frågor eller funderingar?
Kontakta Anna Österman, tf Produktionschef på telefon; 018-189717 eller via mejl;  [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Brospecialist Investering

Ansök    Mar 16    Trafikverket    Civilingenjör, bygg
Som Brospecialist på Investering på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur. Brospecialist Investering Arbetsuppgifter I tjänsten som specialist inom byggnadsverk är du ett stöd till projektledaren vid upphandling och genomförande av investeringsprojekt samt medverkar till att erfarenheter förs vidare i verksamheten. Du arbetar ... Visa mer
Som Brospecialist på Investering på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.


Brospecialist Investering

Arbetsuppgifter

I tjänsten som specialist inom byggnadsverk är du ett stöd till projektledaren vid upphandling och genomförande av investeringsprojekt samt medverkar till att erfarenheter förs vidare i verksamheten. Du arbetar oftast i nära samarbete med kollegor inom närliggande och andra teknikområden. Du deltar i olika typer av projekt, från plan- till byggskedet där framtagande av förfrågningsunderlag och leveranskontroller av tekniska beskrivningar och andra projekthandlingar är en central del. Tjänsten innebär ibland att du även samordnar närliggande teknikområden och jobbar då närmare projektledningen. Som specialist har du möjlighet att medverka i arbetet med att utveckla regelverk, tekniska utredningar, forsknings- och utvecklingsprojekt, standardisering, omvärldsbevakning samt att företräda Trafikverket i relevanta branschorganisationer såväl nationellt som internationellt. Då vi arbetar inom ett stort geografiskt område är resor ett naturligt inslag i vår verksamhet under normala förhållanden.

Övrig information

I denna rekrytering kan urvalstest och arbetsprov komma att appliceras.
Intervjuorter: Östersund, Härnösand, Sundsvall, Borlänge, Gävle, Uppsala

Kvalifikationer

Vi söker dig som
har körkort för personbil.
har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.
har civilingenjörsexamen inom samhällsbyggnad, väg- och vatten eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig.
har flerårig erfarenhet inom området byggnadsverk från infrastrukturprojekt där du arbetat med projektering, konstruktion och produktionsteknik.
har god kunskap om gällande regelverk och ramverk inom ämnesområdet bro.

Som person
kan du arbeta självständigt och har förmåga att se helheter utifrån flera aspekter såsom teknik, miljö, juridik och ekonomi.
har du en god analytisk förmåga för både helhet och detalj.
har du en styrka i kommunikation där du är pedagogisk och kan bygga förtroende och knyta kontakter.
har du en god samarbetsförmåga och trivs i teamwork.


Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. 
Som sökande till Trafikverket kan du eventuellt behöva gå igenom en säkerhetsprövning. Den innehåller säkerhetsprövningssamtal och registerkontroll innan anställning, om tjänsten är placerad i säkerhetsklass. I vissa fall krävs svenskt medborgarskap för säkerhetsklassade tjänster.
Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.
Inom Investering leder vi de flesta av Trafikverkets projekt inom ombyggnation och nyinvesteringar. Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.
På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Läs mer här

Trafikverket

https://www.trafikverket.se/

Förmåner och balans i livet

https://www.trafikverket.se/om-oss/jobb-och-framtid/att-jobba-pa-trafikverket/Formaner/ Visa mindre

Entreprenadingenjör till Bravidas Traineeprogram sökes!

Ansök    Maj 14    Xamera AB    Civilingenjör, bygg
Om uppdraget: Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way. Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med bå... Visa mer
Om uppdraget:

Är du nyexaminerad och vill ta del av ett roligt och lärorikt traineeprogram? Bra Ingenjörer är Bravidas nordiska traineeprogram, här ges möjligheten att utvecklas vidare inom ledarskap, affärsmannaskap, verksamhetsutveckling samt lära sig mer om Bravidas arbetssätt - även kallat Bravida Way.

Under ditt år som trainee kommer du få delta i nätverksträffar med traineer från hela Norden. Här får du chansen att skapa värdefulla kontakter med både juniora talanger som du själv och ledande personer i företaget. Utöver det kommer du vid givet tillfälle få göra ett projektarbete som syftar till att vidareutveckla något område inom Bravida. Du får själv vara med och påverka ämne utifrån dina intressen och preferenser. I slutet av traineeprogrammet kommer ni som arbetsgrupp få presentera ert projektarbete, det kommer sedan utses en vinnare för bästa idé.

Du kommer få ta del av ett större bostadsprojekt där du får möjlighet att vara med i projektets alla delar. Som Entreprenadingenjör blir du projektledarens högra hand och möter samtliga tre teknikområden: El, VS och ventilation och får därmed bredare erfarenheter och insikter. Dina arbetsuppgifter kommer innebära ett proaktivt arbete framåt för avdelningen, att forma en struktur, säkerställa kvalitet och miljö. Det är en bred och flexibel tjänst vars roll formas efter vad projektet behöver samt dina intresseområden. Du kommer bli en del av ett härligt och framåtsträvande team vars kultur kännetecknas av laget före jaget anda. Med värdegrund - inkluderande ledarskap kommer du till en arbetsplats med prestigelös inställning och högt engagemang. Här finns stora utvecklingsmöjligheter för den som vill göra karriär inom Bravida!

Vi söker dig som:

Vi söker dig som är nyexaminerad Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning inom byggteknik. Vi ser att du har ett intresse för El, VS och ventilation och gärna arbetar med miljöfrågor då hållbarhet är en viktig punkt för Bravida. Du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Förmodligen beskrivs du som en kommunikativ, lösningsorienterad och socialt kompetent person som gärna skapar nya kontaktytor. Du tar dig an dina arbetsuppgifter med starkt engagemang och trivs på en arbetsplats där ni arbetar tillsammans. Struktur, lagarbete, driv och nyfikenhet är ord som genomsyrar din personlighet. Med en prestigelös och ödmjuk inställning är du helt rätt person för tjänsten som Entreprenadingenjör!

Om företaget:

Bravida är det större företaget med lokal närvaro i hela Norden. Deras affärsmodell bygger på att arbeta som ETT företag: med samma arbetssätt och strategier på alla avdelningar. Tillsammans skapar de marknadens bästa kunderbjudande - Bravida Way. Bravida har 302 avdelningar i Norden och varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna, både på orterna och Bravida i stort skapar de ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Medarbetarna är deras viktigaste resurs. Med gemensamma värderingar, arbetssätt och verktyg skapar de tillsammans en hållbar och lönsam verksamhet för sina anställda och deras kunder.

Om anställningen:

Anställningen är på heltid 100 % och det är en direktrekrytering som hanteras av Xamera AB där du blir anställd hos Bravida. Xamera är karriärföretaget som specialiserar sig på att du ska hitta helt rätt i karriären inom IT- och tekniksektorn och vi stödjer företag med kompetensförsörjning och rekrytering.

Startdatum: Enligt överenskommelse.

Allmän information:

Ansök genom länken nedan! Hittar du den inte? Klicka här: https://xamera.teamtailor.com/... (https://xamera.teamtailor.com/jobs/1180041-entreprenadingenjor-till-bravidas-traineeprogram-sokes). Om du har några frågor gällande tjänsten kan du kontakta [email protected] Detta uppdrag tillsätts löpande, så skicka iväg din ansökan idag.

Ort: Uppsala.

Publiceringsdatum: 2021-05-14.

Sista ansökningsdatum: Intervjuer kommer att hållas löpande. Visa mindre

Projektledare

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan va... Visa mer
Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!


Vi söker dig som vill vara med och förverkliga och driva underhålls- och ombyggnadsprojekt, hos våra förvaltade bostadsrättsföreningar och kommersiella lokaler i Uppsalaregionen. Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för det långsiktiga engagemanget hos våra kunder.

Vad ska du göra?

Rollen projektledare ombyggnad är viktig. Du kommer att vara med och leda underhålls- och ombyggnadsprojekten från början till slut. Det innebär att du är med redan från projektidé och försäljningsarbete, genom hela byggprocessen med slutbesiktning och överlämning, ända tills garantitiden har gått ut. Du ansvarar för att uppfylla projektets leverans avseende; ekonomi, tid och kvalité, samt är delaktig i långtidsplanering framåt. Löpande kontakt med kunder och entreprenörer och ett nära samarbete med vår fastighetsförvaltning är viktiga nycklar till framgångsrika ombyggnadsprojekt. 

Vem är du?

Vi söker dig som har byggutbildning och erfarenhet av att driva och ansvara för ombyggnadsprojekt av bostäder och lokaler. Du är etablerad i bygg- och fastighetsbranschen. Du har erfarenhet och känner dig trygg i att ackvirera ombyggnadsarbeten och att arbeta med styrelser i bostadsrättsföreningar. Du har ledarskapserfarenhet i projektarbeten eller ambition att utvecklas mot det. Meriterande om du är kvalitetsansvarig enligt PBL och innehar BAS-P.

Arbetsmiljön är kreativ och du behöver vara lyssnande och prestigelös för att passa in i teamet. Det är viktigt att ha förmågan att förstå och bemöta kunders behov genom en naturlig och förtroendefull dialog, och att du kan kommunicera i tal och skrift på ett tydligt sätt. Som person är du affärsmässig, ansvarstagande och kan arbeta självständigt.

Tjänsten kräver körkort och tillgång till egen bil, det kan förekomma en del möten på kvällstid. Det är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort i Uppsala, men projekt kan förekomma även på andra orter inom regionen.  

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Vad kan Riksbyggen erbjuda dig?

Du får vara med om spännande projekt, med stor möjlighet att vara med påverka dess genomförande, och med många kontaktytor. Vi erbjuder dig utmanande, stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter i ett kreativt arbetsklimat, och god kompetensutveckling. Vi förbättrar ständigt vårt arbetssätt där man som medarbetare kan påverka fortsatt utveckling av vår affär, effektivisering och digitalisering mm.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb dock senast 2021-09-19

Har du några frågor eller funderingar?
Kontakta Anna Österman, tf Produktionschef på telefon; 018-189717 eller via mejl;  [email protected]
Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w Visa mindre

Senior Energikonsult till AFRY i Uppsala

Ansök    Dec 13    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. AFRY är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kom... Visa mer
Om jobbet
AFRY växer med lönsamhet vilket är en bra grund för att våra medarbetare ska trivas. Många tror att AFRY bara är teknik. Vi anser dock att vår historia huvudsakligen handlar om människor – djärva ingenjörer, projektledare, visionära ledare och specialister som arbetar tillsammans, så att nya insikter och idéer kan växa till smarta lösningar som utvecklar samhället. AFRY är företaget som verkar för att göra skillnad – eftersom framtiden alltid kommer att vara ett resultat av vad vi åstadkommer i dag. 
Vill du vara med på en tillväxtresa?
Vår verksamhet inriktad mot energi och hållbarhet i byggnader är nystartad i Uppsala. Vi behöver nu förstärka gruppen med en erfaren och engagerad senior uppdragsledare med intresse för energi- och fastighetsrelaterade frågor. Placeringsort kommer att vara Uppsala. Trots att verksamheten är nystartad på orten kan vi tack vare att vi har ett gediget nätverk med etablerade konsulter som arbetar med energifrågor redan idag möta kundernas efterfrågan, parallellt med att vi rekryterar fler seniora medarbetare till gruppen. Nätverket inom energitjänster består av såväl juniora som seniora konsulter och arbetsklimatet präglas av teamwork och framåtanda.  Vi är involverade i många spännande projekt inom olika områden som bland annat komplexa utredningar samt genomförandeprojekt inom både fastighet och industri.  

Vem är du?
Vi söker dig som utmanas av tanken på att starta upp ett tjänsteområde på en ny ort, och vill vara en del av en tillväxtresa. Du har god vana av att leda, planera och samordna uppdrag. Som senior uppdragsledare för energitjänster ansvarar du för ekonomi, tekniska lösningar och kvalité i dina uppdrag. Du är också delaktig i avdelningens marknadsföring och har redan idag ett brett kontaktnät och goda kundrelationer.  
Vi tror att du har minst en högskoleingenjörs- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot energi eller motsvarande. Du har minst 5 års erfarenhet av att arbeta med energieffektivisering inom fastigheter eller industrier. Som person är du affärsdriven och ser god kommunikation som en naturlig del av ditt arbetssätt. Du är lösningsfokuserad, har ett driv att träffa kunder och förstå deras behov, har en förmåga att skapa mervärde och levererar gärna det lilla extra. Upphandling och kontakter med entreprenörer är en del av vår vardag varför tidigare erfarenhet av detta är meriterande.  
Din framgång som uppdragsledare är beroende av att du är engagerad och intresserad kombinerat med en stark teknisk kompetens. Du har en stark initiativförmåga och är med och skapar en bra sammanhållning och trivsam arbetsmiljö där delaktighet och samarbete är en självklarhet.  

Vi erbjuder
Vi erbjuder en arbetsplats med framåtanda och trygghet genom kollektivavtal. Självklart har vi förmåner som flextid, friskvårdbidrag m.m. för samtliga av våra medarbetare. Inom organisationen finns goda möjlighet att utvecklas med tydliga karriärvägar, och arbetsplatsen präglas av en tillåtande kultur som välkomnar varje enskild konsults goda idéer, vilket ger möjlighet att i stor grad vara delaktig i att ta fram verksamhetens inriktning.
På AFRY tycker vi att det är viktigt med en balans mellan arbete och fritid. Genom Club AFRY erbjuder vi intressanta fritidsaktiviteter som ytterligare ett sätt att ha roligt med kollegor! Vi jobbar aktivt med att främja mångfald, vi är ett företag som tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Vi hoppas du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer att lära oss av dig!

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Projektplanerare

Ansök    Dec 10    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför projektplanerare till vårt sektion i Uppsala. Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning och projektplanering i framförallt kärnkraft, men det kan även v... Visa mer
Om jobbet
Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför projektplanerare till vårt sektion i Uppsala.
Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning och projektplanering i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom andra delar av energibranschen där vi arbetar för att skapa hållbara och stabila energisystem.  
Rollen utgör en del av projektstödsteamet och du kommer att rapporterar till och stötta projektledaren. Tillsammans kommer ni strukturera upp projektets WBS (Work Breakdown Structure) och arbetspaket samt definiera och koppla leveranskritiska aktiviteter.

Vem är du?
Som person?är du en prestigelös och ödmjuk kollega som kan?inge förtroende hos våra uppdragsgivare. Du är lösningsorienterad, kommunikativ och förstår vikten av att arbeta strukturerat. Du trivs med att vara AFRY-representant och har?en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. 
Erfarenhetsmässigt söker vi dig som har:

Planeringskompetens med 1-5 års erfarenhet.
Erfarenhet och kunskap av Primavera, eller motsvarande planeringsverktyg.
Goda teoretiska kunskaper inom projektplanering.
Erfarenhet av projektmodeller och har god kompetens i besluts-, projektstyrnings-, och arbetsflödesprocessen.
Erfarenhet av riskarbete inom projekt är meriterande.  

Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Detta ger också en frihet att själv planera sitt arbete. Du som konsult bygger själv upp en relation med våra kunder, vilket skapar förtroende. När kunderna återkommer och vill att vi ska utföra fler uppdrag vet vi att våra konsulter har lyckats.
För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samtliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning. 

Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 
Vi har mycket goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Detta samarbete ger oss goda förutsättningar att erbjuda en bra kompetensutveckling, kompetensöverföring och intressanta uppdrag. Vi är redan etablerade hos våra kunder med personer på plats och vi tillämpar alltid en bra introduktion med fadderskap för våra nya konsulter. 
Vi söker fler ingenjörer som vill jobba med en samhällsnyttig slutprodukt i en bransch där man jobbar i stora och långsiktiga projekt varvat med ett snabbare tempo under revisions- och införandefasen. Vi ser en stor variation i de projekt som branschen har framför sig; alltifrån mindre och agila underhållsprojekt, mellanstora moderniseringsprojekt, större omfattande nybyggnationer samt rivningsprojekt som blir de första i sitt slag i Norden.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Talanger till Traineeprogram inom projektutveckling

Är du talangen vi söker till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling? För oss på JM är långsiktighet viktigt och därför ger vi våra traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Vi ser att du i framtiden kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen... Visa mer
Är du talangen vi söker till vårt årliga traineeprogram med inriktning projektutveckling? För oss på JM är långsiktighet viktigt och därför ger vi våra traineer de bästa förutsättningarna för att kunna lägga grunden till en framgångsrik karriär inom JM. Vi ser att du i framtiden kommer ta dig an olika ledarroller hos oss. Med andra ord behöver vi dig som har potential att bli en nyckelperson inom JM och som vill bidra till att utveckla framtidens samhällen och skapa hållbara livsmiljöer. 
Om Traineeprogrammet
Traineeprogrammet startar i augusti 2020 och löper över två år. Som trainee anställs du inom JM och i år söker vi traineer med placering i; Göteborg, Malmö, Uppsala, Helsingfors, Oslo, Tønsberg och Stockholm samt till vårt dotterbolag JM Entreprenad i Stockholm. 
Programmet är både praktiskt och teoretiskt inriktat och består av fem block. I slutet av varje block följer en vecka då du tillsammans med övriga traineer får teoretisk påfyllnad med fokus på ledarskap och personlig utveckling. Under programmets gång kommer du att arbeta inom olika områden och därigenom få kunskap om vår affär, våra processer och vår kultur. Under ett av blocken är du placerad på annan ort eller region. 
Som trainee på JM öppnas dörren till en spännande karriär. Efter programmets slut är du redo för en ny befattning som Biträdande Projekteringsledare. På sikt vill vi att du ska fortsätta utvecklas som Projektledare och därefter nå högre befattningar inom bolaget. 
Din profil
Du har en civilingenjörsexamen med inriktning samhällsbyggnad/väg och vatten, lantmäteri, arkitektur, industriell ekonomi eller motsvarande. Vi söker dig som är nyutexaminerad eller har max två års arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har ett intresse för byggbranschen och viljan att utvecklas som ledare. Olika typer av engagemang vid sidan av studierna är meriterande. 
Eftersom du kommer att arbeta inom olika delar av JM är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. För att lyckas krävs även att du har drivkraften och viljan att utvecklas, kombinerat med stor nyfikenhet och en analytisk förmåga.
För oss är det självklart att du delar våra värderingar: Kvalitet, Pålitlighet, Långsiktighet, Engagemang, Lyhördhet och Stilkänsla. 
Vi erbjuder 
Dina olika placeringar gör att du får chansen att samarbeta med många av våra kompetenta och engagerade medarbetare. Gör du ett bra jobb och visar initiativ och intresse är dina utvecklingsmöjligheter inom JM mycket goda. Anställningsformen är tillsvidareanställning med inledande provanställning.
På JM ska du kunna prestera och få nya utmanande arbetsuppgifter när de gamla blivit för små. Vi vill skapa förutsättningar att din karriär är en som du känner stolthet över och det gör vi genom att tänka långsiktigt i allt vi gör. Husen, stadsdelarna och livsmiljöerna vi skapar ska finnas kvar i minst 100 år och därför är hållbarhet vårt ansvar och vår ambition. Vi har lyft in FNs globala mål för hållbar utveckling i vår verksamhet, det innebär olika åtaganden som till exempel att år 2030 ska JMs klimatpåverkande utsläpp vara nära noll och att 20% av våra hantverkare ska vara kvinnor. 
Rekryteringsprocessen
Sista ansökningsdag är den 23 februari. Ansök genom att bifoga CV, personligt brev samt registerutdrag på slutförda kurser. 
Traineeprogrammet startar i augusti 2020.
Har du frågor kring programmet är du varmt välkommen att kontakta Christina Cronvall 08 782 18 18 eller Anna Wikström på 08 782 13 64.
Välkommen att skriva din historia med oss! Visa mindre

Arbetschef till Serneke Bygg Uppsala

Ansök    Aug 12    Serneke    Civilingenjör, bygg
Vill duvara med på Sveriges snabbast växandebyggbolags spännande tillväxtresa? Serneke fortsätter sin expansion ochförstärker styrkan medännu fler engagerade kollegor.Vårt kontor i Uppsala består av drivna medarbetare och vi har flera spännande projekt i på ingång. Du som kliver in hos oss som Arbetschef kommer alltså att fortsätta att expandera vår verksamhet i Uppsala, där vi ser stor potential att växa. Vi nöjer oss inte heller med en lagom nivå utan al... Visa mer
Vill duvara med på Sveriges snabbast växandebyggbolags spännande tillväxtresa? Serneke fortsätter sin expansion ochförstärker styrkan medännu fler engagerade kollegor.Vårt kontor i Uppsala består av drivna medarbetare och vi har flera spännande projekt i på ingång. Du som kliver in hos oss som Arbetschef kommer alltså att fortsätta att expandera vår verksamhet i Uppsala, där vi ser stor potential att växa. Vi nöjer oss inte heller med en lagom nivå utan alla i teamet kavlar upp ärmarna för att tillsammans nå nya höjder. Nu ges tillfälle att vara en del av detta växande arbetslag och vi söker dig som vill bli vår nästa arbetschef.

Att arbeta som arbetschef på Serneke har du en betydelsefull och utvecklande roll med övergripande ansvar för personal, ekonomi, kvalitet och miljö.

Du har fokus på affärsskapande och har det övergripande ansvaret för samtliga projekt och all personal inom din resultatenhet. Som arbetschef älskar du att arbeta med människor då du utgör en kunskapsresurs för andra samt kommer att ha många kontakter på alla nivåer. Det är en nyckelroll där du fungerar som länk mellan platschef och regionchef. Du rapporterar till regionchefen och kommer ingå i regionens ledningsgrupp där du tillsammans med övriga chefer jobbar fram strategier och beslut för att nå regionens mål. Det geografiska området sträcker sig från Upplands Väsby, Arlanda och Uppsala med omnejd och du kommer bland annat att arbeta med projekt i tidiga skeden initialt.

För att lyckas i rollen som arbetschefbör du ha ett antal års erfarenhet i ledande befattning inom branschen. Vi vill att du har arbetat med avtal, ekonomi samt haft underställd personal. Du har troligen en utbildning inom bygg eller dylikt och har arbetat på entreprenörssidan.Som person är du relationsskapande, affärsmässig och noggrann. Du motiveras av att utveckla andra och har förmågan att höja blicken och skapa strukturer som ger värde på lång sikt.

Vi erbjuderen stimulerande arbetsplats med framåtanda och glädje. Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Som nämnt ovan så får du möjligheten att bygga upp ditt eget team och vara en nyckelspelare i ett växande företag. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar och mycket eget ansvar.

Låter det här som en tjänst som passar dig?Tveka då inte att skicka in ditt CV och personliga brev. Har du frågor eller funderingar rörande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsspecialist [email protected]

Är du den som kan och vill tillföra något nytt? Välkommen med din ansökan - som kan bli starten på en mycket spännande karriärsresa!

Om Serneke Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling med cirka 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innov0ativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag. På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. Visa mindre

Projektledare till energibranschen

Ansök    Nov 27    ÅF AB    Civilingenjör, bygg
Om jobbet Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför fler projektledare till vårt sektion i Uppsala/Stockholm.  Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom... Visa mer
Om jobbet
Vi kan stolt säga att vi är en av de största leverantörerna av kompetens till energibranschen i Sverige och Norden och vi har i många år haft långsiktiga och bra samarbeten med våra kunder. Nu ser vi ett ökat behov, både lokalt hos våra kunder och internt. Vi söker därför fler projektledare till vårt sektion i Uppsala/Stockholm. 
Hos oss kommer du tillhöra en enhet som arbetar med projektledning i framförallt kärnkraft, men det kan även vara inom andra delar av energibranschen där vi arbetar för att skapa hållbara och stabila energisystem. Som exempel kan du få en roll som projektledare, delprojektledare eller projektkoordinator i något av de stora anläggningsprojekt som pågår hos våra kunder.
Det finns även möjlighet att arbeta i inhouse-projekt där vi i team hjälper andra kunder, delvis på distans. I dessa fall rör det sig t.ex. om nybyggnationsprojekt eller moderniseringsprojekt. 

Vem är du?
Just nu ser vi behov av att förstärka gruppen med personer som hunnit jobba minst 2-år i en ?uppdragsledar-, delprojektledar- eller projektledarroll. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom mekanik, bygg, automation eller närliggande områden. Därefter har du drivit projekt, gärna med utgångspunkt från IPMA, PMI eller annan etablerad projektmetodik. 
Att tidigare ha jobbat inom kärnkraft är meriterande men vi och våra beställare ser även att erfarenheter från andra industrier eller anläggningar kan vara värdefull.? 
Som person?är du framförallt att en prestigelös och ödmjuk kollega som kan?inge förtroende hos våra uppdragsgivare. Du är kommunikativ och en person som trivs med att vara ÅF-representant och som har?en naturlig öppenhet och nyfikenhet för nya uppdrag. 
Som konsult är du flexibel och drivs av att göra det lilla extra för att hjälpa kunden. Detta ger också en frihet att själv planera sitt arbete. Du som konsult bygger själv upp en relation med våra kunder, vilket skapar förtroende. När kunderna återkommer och vill att vi ska utföra fler uppdrag vet vi att våra konsulter har lyckats.

För att få jobba inom kärnkraften krävs branschenliga säkerhetskontroller vilket samliga av våra anställda konsulter måste genomgå inför anställning. 
The position requires that you speak?and write Swedish fluently.  


Vi erbjuder
AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 
Vi har mycket goda och långsiktiga relationer med våra kunder. Detta samarbete ger oss goda förutsättningar att erbjuda en bra kompetensutveckling, kompetensöverföring och intressanta uppdrag. Vi är redan etablerade hos våra kunder med personer på plats och vi tillämpar alltid en bra introduktion med fadderskap för våra nya konsulter. 
Vi söker fler ingenjörer som vill jobba med en samhällsnyttig slutprodukt i en bransch där man jobbar i stora och långsiktiga projekt varvat med ett snabbare tempo under revisions- och införandefasen. Vi ser en stor variation i de projekt som branschen har framför sig; alltifrån mindre och agila underhållsprojekt, mellanstora moderniseringsprojekt, större omfattande nybyggnationer samt rivningsprojekt som blir de första i sitt slag i Norden.

Om företaget
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering.

Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future. Visa mindre

Projektör till Ramböll

Vill du få möjligheten att använda din kunskap inom luftledningar i stam- och regionnät för att göra skillnad och påverka samhällets utveckling i en positiv riktning? Vill du utvecklas i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Då kan denna tjänst vara någonting för dig! Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande. Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mai... Visa mer
Vill du få möjligheten att använda din kunskap inom luftledningar i stam- och regionnät för att göra skillnad och påverka samhällets utveckling i en positiv riktning?
Vill du utvecklas i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur?
Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid?

Då kan denna tjänst vara någonting för dig!
Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Gabriella Boumadi på 0735 39 69 28.

DINA ARBETSUPPGIFTER
I rollen som luftledningsprojektör kommer du att tillhöra deras affärsområde Energi. Du kommer att vara en del av Rambölls Elkraftsenhet som består av ett team energikonsulter som jobbar med projektering av luftledningar. Du arbetar med tekniska frågeställningar i förstudier, tillståndsprocesser och genomförande. Du samarbetar med övriga affärsområden inom Ramböll – både nationellt och internationellt.

_Dina huvudsakliga arbetsuppgifter: _
• Projektera luftledningar
• Delta i förstudier och genomförande av projekt
• Ritningsarbete
• Utföra mekaniska beräkningar och dimensioneringar av kraftledningsstolpar
• Ta fram tekniska specifikationer och förfrågningsunderlag och delta i upphandlingar
• Bidra till kunskapsutbyte med våra andra enheter samt andra teknikområden inom Ramböll Sverige, men även internationellt

FÖR ATT LYCKAS I DEN HÄR ROLLEN
När du blir en del av Ramböll kommer de att göra sitt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

• Utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå exempelvis inom energi & process, bygg, teknisk fysik eller att du har förvärvat kunskaperna på annat sätt
• God förståelse och kunskap inom mekanik
• Intresse för elförsörjning och elkraft
• Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
• B-körkort

Vi betraktar det som meriterande om du har erfarenhet av hållfasthet och stålberäkningar, programmeringskunskaper eller praktisk erfarenhet från bygg- anläggningsprojekt.

Som person tror vi att du upplevs som en lagspelare som är noggrann, flexibel och nyfiken. Du kan arbeta självständigt men även i grupp och är inte rädd att fråga om du behöver hjälp eller är nyfiken på att lära dig mer. Du är förtroendeingivande och ser till deras kunders behov för att skapa största möjliga värde.

ÖVRIGT:
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Uppsala
Du kommer initialt att vara uthyrd som konsult via oss på Onepartnergroup AB med möjlighet till anställning hos Ramböll efter uthyrningsperioden förutsatt att alla parter är nöjda.

OM KUNDEN
Ramböll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 2000 experter på 30 kontor över hela landet. Hos Ramböll kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle. Med deras intressanta projekt och kreativa lösningar strävar de efter att utveckla deras bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av deras grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar de tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.Mer information Visa mindre

Administratör med CAD - vana

Ansök    Jul 22    Uppstuk    Civilingenjör, bygg
Har du erfarenhetav CAD-program och vill arbeta med teknik och kunnande i framkant?Ertek välkomnar dig till ett team där du får ta plats och komma med idéersom driver projektenmot bästa möjligaslutresultat. Med Sverige som spelplan förenas ditt intresse för teknik, energi och hållbarhet i en dynamiskarbetsmiljö. Ertek AB är ett Uppsalaföretag somarbetar helhjärtat med fastighetsautomation baserat på öppen standard, framförallt KNX, med teknik och kunnande... Visa mer
Har du erfarenhetav CAD-program och vill arbeta med teknik och kunnande i framkant?Ertek välkomnar dig till ett team där du får ta plats och komma med idéersom driver projektenmot bästa möjligaslutresultat. Med Sverige som spelplan förenas ditt intresse för teknik, energi och hållbarhet i en dynamiskarbetsmiljö.

Ertek AB är ett Uppsalaföretag somarbetar helhjärtat med fastighetsautomation baserat på öppen standard, framförallt KNX, med teknik och kunnande i framkant. Erteks mål är att överträffa kundens förväntningar och bidra till bättre driftsekonomi och minskad energianvändning. De deltar i hela byggprocessen, från ren rådgivning och projektering till driftsättning och avprovning av kompletta lösningar. Teamet består idagav nio hjälpsammakollegor som sitter i modernalokaler i Librobäck.

Om rollen

I din rollkommer du vara delaktig i hela projektprocessen, från underlag till slutfasens fullständiga dokumentation. Du agerar även tekniskt och administrativt stöd för kollegorna och ni tar tillsammans fram ritningar i CAD. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ritningar i CAD
- Dokumentation
- Administration
- Kundkontakt

Din bakgrund

För att passa in i rollentror viatt du är en driven och strukturerad person som har ett stort tekniskt intresse samtidigt som du kan uttrycka digprofessionellt i text och har ett sinne för affärer. Vidare tror vi att du har ett entreprenöriellt tankesätt och trivs i en mindre organisation där du får möjligheten att vara med och påverka företagets framtidsresa.

Viktigt för rollen:

- Relevant utbildning inom byggnadsteknik eller motsvarande samt viss branscherfarenhet
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kunskap inom CAD
- Mycket goda kunskaper inom Office-paketet

Meriterande med kunskap inom:

- El- och styrsystem

Låter det intressant?

Tjänsten är en direktrekryteringvilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Uppstuk men att du anställs direkt hos Ertek.Tjänsten är på heltid och tillsätts när vi hittat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

På Uppstuk sätter vi dig som kandidat först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb! Visa mindre

Administratör med CAD - vana

Ansök    Jul 30    Uppstuk    Civilingenjör, bygg
Har du erfarenhetav CAD-program och vill arbeta med teknik och kunnande i framkant?Ertek välkomnar dig till ett team där du får ta plats och komma med idéersom driver projektenmot bästa möjligaslutresultat. Med Sverige som spelplan förenas ditt intresse för teknik, energi och hållbarhet i en dynamiskarbetsmiljö. Ertek AB är ett Uppsalaföretag somarbetar helhjärtat med fastighetsautomation baserat på öppen standard, framförallt KNX, med teknik och kunnande... Visa mer
Har du erfarenhetav CAD-program och vill arbeta med teknik och kunnande i framkant?Ertek välkomnar dig till ett team där du får ta plats och komma med idéersom driver projektenmot bästa möjligaslutresultat. Med Sverige som spelplan förenas ditt intresse för teknik, energi och hållbarhet i en dynamiskarbetsmiljö.

Ertek AB är ett Uppsalaföretag somarbetar helhjärtat med fastighetsautomation baserat på öppen standard, framförallt KNX, med teknik och kunnande i framkant. Erteks mål är att överträffa kundens förväntningar och bidra till bättre driftsekonomi och minskad energianvändning. De deltar i hela byggprocessen, från ren rådgivning och projektering till driftsättning och avprovning av kompletta lösningar. Teamet består idagav nio hjälpsammakollegor som sitter i modernalokaler i Librobäck.

Om rollen

I din rollkommer du vara delaktig i hela projektprocessen, från underlag till slutfasens fullständiga dokumentation. Du agerar även tekniskt och administrativt stöd för kollegorna och ni tar tillsammans fram ritningar i CAD. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

- Ritningar i CAD
- Dokumentation
- Administration
- Kundkontakt

Din bakgrund

För att passa in i rollentror viatt du är en driven och strukturerad person som har ett stort tekniskt intresse samtidigt som du kan uttrycka digprofessionellt i text och har ett sinne för affärer. Vidare tror vi att du har ett entreprenöriellt tankesätt och trivs i en mindre organisation där du får möjligheten att vara med och påverka företagets framtidsresa.

Viktigt för rollen:

- Relevant utbildning inom byggnadsteknik eller motsvarande samt viss branscherfarenhet
- Flytande svenska i tal och skrift
- Kunskap inom CAD
- Mycket goda kunskaper inom Office-paketet

Meriterande med kunskap inom:

- El- och styrsystem

Låter det intressant?

Tjänsten är en direktrekryteringvilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Uppstuk men att du anställs direkt hos Ertek.Tjänsten är på heltid och tillsätts när vi hittat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

På Uppstuk sätter vi dig som kandidat först, skapar oss en förståelse för vad som driver dig och matchar dig med ditt drömjobb!

Vänligen observera att vi p g a GDPR tyvärr inte tar emot ansökningar per mail. Visa mindre

Projektingenjör

Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service. Trivs du i en miljö präglad av högt tempo och spännande arbetsuppgifter? Då kan du vara v... Visa mer
Sallén Elektriska AB har funnits i Mälardalen sedan 1950 och vi är idag 330 medarbetare med en omsättning på ca 660 miljoner kronor. Sallén ska vara en av de marknadsledande aktörerna i Mälardalsregionen, med huvudkontor i Uppsala, när det gäller kraft-, tele- och nätverksinstallationer. Våra produkter och tjänster skall alltid stå för hög kvalitet och god service.

Trivs du i en miljö präglad av högt tempo och spännande arbetsuppgifter? Då kan du vara vår nya kollega. Vi söker dig som antingen är projektingenjör/entreprenadingenjör inom bygg eller dig som är nyexaminerad civil- eller högskoleingenjör med inriktning bygg.

Som projektingenjör på Sallén kommer du att arbeta brett med projektrelaterade frågor i våra spännande och omväxlande installationsprojekt. Du kommer tillsammans med dina kollegor i projektledningen ha en viktig roll i beslutsfattandet genom hela projektprocessen - från projektering till slutbesiktning. Särskilt fokus kommer att ligga på ekonomiuppföljning, tidplanearbete och inköp.

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

• Ekonomiuppföljning i våra projekt 
• Delta i anbudsarbete och vid förhandlingar
• Utföra inköp, projektering, planering och bevakning
• Följa upp ÄTA-arbeten och göra ekonomiska avstämningar
• Fungera som stöd till projektledaren i möten och hantera administrativa frågor
• Arbeta löpande med KMA-frågor samt erfarenhetsåterföring


Vi söker dig som

• Har civil- eller högskoleingenjörsexamen, alternativt annan utbildningsbakgrund som bedöms likvärdig.
• Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet (kunskaper i CAD är meriterande)
• Har ett stort driv och viljan att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter
• Har goda kunskaper i både engelska och svenska
• Innehar B-körkort


För att lyckas i rollen bör du som person ha ett utpräglat affärsmässigt driv och ett noggrant och strukturerat arbetssätt med fokus på kvalitet - oavsett uppgift. Arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, därför bör du drivas av att skapa och behålla bra relationer till både kunder, leverantörer, underentreprenörer och kollegor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom el- eller byggbranschen alternativt ekonomiskt arbete men vi fäster störst vikt vid de personliga egenskaperna då det är viktigt för oss att du är en ambitiös person som trivs i roller med stort eget ansvar.

Om Sallén

Sallén Elektriska är ett familjeägt företag i 3:e generationen som under snart 70 år utfört stora som små elinstallationsprojekt åt våra kunder i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Företagskulturen kännetecknas av god gemenskap, korta beslutsvägar och stort ansvarsutrymme där våra medarbetare är nyckeln till vår framgång.

Våra värdeord - Ansvar, Kvalitet, Respekt och Tillsammans - bär vi på Sallén med oss i allt vi gör. Den vägleder oss i vårt agerande mot varandra, både som medarbetare, ledare och aktörer på marknaden - nu och i framtiden. Du som identifierar dig med vår värdegrund och vill bli en del av oss är varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre