Lediga jobb som Väg- och vattenbyggnadsingenjör i Uppsala

Se lediga jobb som Väg- och vattenbyggnadsingenjör i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Dagvattenutredare till SYSTRA i Sverige

SYSTRA fortsätter att växa nu söker vi dig som vill arbeta med dagvattenutredningar hos oss. Beroende på dina önskemål och dina erfarenheter kan din roll vara som handläggare, teknikansvarig eller uppdragsledare. Bli en del av vårt team! Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från. Om jobbet Som dagvattenutredare kommer du att arbeta i såväl mindre som i stora komplexa utredningar, med främst dagvatten- och avvattningsfrågor. Du kommer att ha e... Visa mer
SYSTRA fortsätter att växa nu söker vi dig som vill arbeta med dagvattenutredningar hos oss. Beroende på dina önskemål och dina erfarenheter kan din roll vara som handläggare, teknikansvarig eller uppdragsledare. Bli en del av vårt team! Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Om jobbet
Som dagvattenutredare kommer du att arbeta i såväl mindre som i stora komplexa utredningar, med främst dagvatten- och avvattningsfrågor. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom de andra teknikområdena som till exempel vägprojektörer, landskapsarkitekter eller markprojektörer.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse av vatten och dagvattenhantering och goda kunskaper inom dagvattenutredningar. Om du har kunskap inom skyfallsmodellering är det ett plus. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom området. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar samtidigt som du samarbetar med andra på ett smidigt och effektivt sätt. Du är ansvarsfull och noggrann och har lätt för att uttrycka dig i skrift. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Då SYSTRA fortfarande är under utveckling och uppbyggnad kommer du vara en del i uppbyggnaden av teknikområdet och ha stora möjligheter att påverka arbetssätt
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar och är flexibla med hur, var och när vi arbetar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv vilket av våra tretton kontor i Sverige som du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har över 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och tillsättning kan ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Valfritt-kontor-i-Sverige-Dagvattenutredare-till-SYSTRA-i-Sverige/794313001/
SYSTRA-confidence moves the world
Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Civil Öst & Mitt Mattias Källander
070-395 69 36
[email protected]
Regionchef Civil Väst Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
[email protected]
Regionchef Civil Syd Sara Lundgren
010-708 05 06
[email protected]
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Utredningsingenjör

Arbetsbeskrivning Arbetar du idag med VA-frågor och tycker att det är intressant att arbeta med samhällskritiska system? Vill du vara med och möjliggöra Uppsala kommuns planerade expansion? Just nu söker Uppsala Vatten en utredningsingenjör till gruppen VA-utbyggnad. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och Uppsala Vatten behöver nu förstärka sin verksamhet med... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Arbetar du idag med VA-frågor och tycker att det är intressant att arbeta med samhällskritiska system? Vill du vara med och möjliggöra Uppsala kommuns planerade expansion? Just nu söker Uppsala Vatten en utredningsingenjör till gruppen VA-utbyggnad.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och Uppsala Vatten behöver nu förstärka sin verksamhet med ytterligare en utredningsingenjör. 

Som utredningsingenjör inom gruppen VA-utbyggnad så kommer du att arbeta både med förstudier och att ta fram underlag för investeringsbeslut, för att möjliggöra utbyggnad av det allmänna VA-ledningsnätet. Exempel på detta kan vara utbyggnad i nya detaljplaneområden samt utbyggnad i syfte att kapacitetsförstärka befintligt ledningsnätet. I rollen finns även möjlighet att arbeta med komplicerade utredningar som kan involvera både tekniskt svåra frågor i kombination med juridiska frågeställningar. Arbetet sker i nära samarbete med ett team bestående av fem utredningsingenjörer. 

Rollen innebär även ett nära samarbete med bolagets planeringsavdelning och projektavdelning samt kontakter med kommunen och andra externa intressenter. Inom avdelningen finns även stöd av strateg och modellerare.

Du kommer att tillhöra sektionen Planering nät som är en del av avdelning VA-nät där du får möjlighet att arbeta i ett engagerat team där samarbete och trivsel värderas högt. I rollen rapporterar du till sektionschef och är stationerad på Uppsala Vattens nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. Möjlighet finns att arbeta hemifrån upp till 3 dagar i veckan. 

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat: 


Planering för utbyggnad av det allmänna VA-ledningsnätet
Förstudier och utredningar rörande möjlig exploatering och större kapacitetsförstärkande åtgärder
Framtagande av projektdirektiv och annat underlag inför investeringsbeslut
Vid behov agera beställare av konsulttjänster
Vara stöd för projektörer och byggledare i projekterings- och entreprenadskedet.

Övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. Uppsala Vatten tillämpar sex månaders provanställning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vattens kärnvärden som är vi är lyhörda, framsynta och nyfikna samt tillämpar dem i din yrkesroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:


relevant eftergymnasial utbildning inom VA, alternativt lång VA-erfarenhet
kunskap och erfarenhet av VA-utredningar, VA-planering och/eller projektering. 
B-körkort


Vi ser det som meriterande om du har kunskap och erfarenhet inom VA-lagstiftning och samhällsbyggnadsprocessen. Vi ser det även som meriterande att ha erfarenhet i beställarroll.

Som person är du driven och analytisk med god teknisk förståelse. Du trivs samt stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem.

Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Vi ser att du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på om oss på www.uppsalavatten.se Visa mindre

Erfaren utredare inom dagvatten/avvattning/skyfall

Nytt
Vill du jobba för en arbetsgivare som tar stort ansvar för att säkra framtidens dricksvatten, spillvatten och dagvatten? Vill du jobba i en grupp som gemensamt har både lång och bred kompetens inom dessa frågor och dessutom stöd från en vass nationell sektion med fokus på kompetensdelning och teknikutveckling? Då kan detta vara en möjlighet för dig! Där människor bor och vistas, oavsett om det gäller en stor stad eller ett landsbygdsområde, finns det beho... Visa mer
Vill du jobba för en arbetsgivare som tar stort ansvar för att säkra framtidens dricksvatten, spillvatten och dagvatten? Vill du jobba i en grupp som gemensamt har både lång och bred kompetens inom dessa frågor och dessutom stöd från en vass nationell sektion med fokus på kompetensdelning och teknikutveckling? Då kan detta vara en möjlighet för dig!

Där människor bor och vistas, oavsett om det gäller en stor stad eller ett landsbygdsområde, finns det behov av infrastruktur för dricksvatten, spillvatten och dagvatten. WSP erbjuder ett komplett utbud av konsulttjänster inom dessa områden. Våra konsulter har heltäckande kompetens från övergripande utredningar i tidiga skeden till detaljtekniska lösningar inom lednings- och processteknik. Våra tjänster omfattar även drift- och underhållsfrågor, VA-ekonomi, dagvatten- och översvämningsutredningar, modellering av naturliga vattendrag, planfrågor samt juridik och VA-organisation.

Med våra 170 konsulter på 22 kontor i landet utgör vi en stark aktör och vågar benämna oss som specialister på att hantera vatten. Vår nationella sektion jobbar aktivt med teknikutveckling, resursfördelning och kunskapsöverföring för att säkerställa att både medarbetarnas arbetsklimat och leverans mot kund håller toppkvalitet. Vattenfrågorna är med i alla stora samhällsprojekt idag och framåt kommer klimatanpassningsfrågorna bara bli ännu mer aktuella. Utmaningar som vi på WSP ser att vi kommer ha en viktig rådgivande funktion i att vara med och lösa tillsammans med våra kunder.

Om tjänsten
Som utredare i Uppsala kommer du att få möjlighet att arbeta brett i många olika typer av uppdrag av varierad storlek och komplexitet. Vi ser stor potential i rollen och det finns goda möjligheter att påverka verksamhetens utveckling, göra strategiska vägval för teknikområdet och samarbeta nära våra kunder.

Du kommer att vara med i utförandet av exempelvis VA- och dagvattenutredningar i planskedet, kapacitets- och systemutredningar, skyfallsutredningar och -karteringar, förstudier, åtgärdsförslag, modellering, VA-planer och VA-strategier, ofta i rollen som uppdragsledare eller handläggare. Du kan också inneha rollen som expert inom dagvatten eller skyfall i projekteringsuppdrag i senare skede. Det är viktigt att vara stödjande och coachande för gruppen samt ha en förmåga att se och sälja in hela WSP:s erbjudande.

Vattengruppen i Uppsala består av sju medarbetare med kompetens inom VA, från tidiga skeden till förfrågningsunderlag. Du kommer till ett öppet- och utvecklingsbenäget gäng med hög kompetensnivå och god gemenskap. Vi hjälper varandra att bli ännu kunnigare inom våra områden och våra kunder till de bästa tekniska lösningarna. Förutom ditt sammanhang med likasinnade inom VA kommer du att få arbeta tätt med kollegor inom andra teknikområden i våra multidisciplinära uppdrag. Här finns också möjligheten att arbeta varierat med uppdrag lokalt och nationellt.

Din profil
Vi tror att du som söker denna tjänst, precis som vi, brinner för hållbar stads- och samhällsutveckling. Du har en akademisk examen med relevant inriktning, samt flerårig erfarenhet av att upprätta utredningar inom dagvatten, avvattning, VA eller skyfall, gärna i rollen som konsult. Vi tror att du har erfarenhet av uppdragsledning av mindre uppdrag och det är meriterande att även ha lett större uppdrag. Du har tidigare erfarenhet av dimensionering av dammar och det är meriterande att ha arbetat med modelleringsprogram, CAD eller GIS. Erfarenhet från entreprenad eller drift är också meriterande.

Det är viktigt för oss att du vill arbeta och utvecklas i konsultrollen, och därmed är egenskaper såsom prestigelöshet och nyfikenhet uppskattade. För att trivas hos oss tror vi att du är en social och självgående person som uppskattar en varierande vardag med nätverkande och samverkan med många personer samt mentorskap. Eftersom arbetet innehåller en stor del kommunicerande moment är det även viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Sista ansökningsdag
Urval sker löpande men vi vill senast få in din ansökan 30 april.

Välkommen in med din ansökan!


WSP är en av världens ledande rådgivare och konsultbolag inom samhällsutveckling. Med cirka 65 000 medarbetare i över 40 länder samlar vi experter inom analys och teknik, för att framtidssäkra världen. Tillsammans med våra kunder tar vi fram innovativa lösningar för en mänsklig, trygg och välfungerande morgondag. Vi planerar, projekterar, designar och projektleder olika uppdrag inom transport och infrastruktur, fastigheter och byggnader, hållbarhet och miljö, energi och industri samt urban utveckling. I Sverige har vi omkring 4 000 medarbetare. wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare. Visa mindre

Väg och gatuprojektör till Uppsala

Har du några års erfarenhet av att projektera väg och gata? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata! Om jobbet Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator i olika projekt. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du arbetar i första hand i Civil 3D. Vi har... Visa mer
Har du några års erfarenhet av att projektera väg och gata? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata!
Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator i olika projekt. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt
Du arbetar i första hand i Civil 3D. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning väg samt några års erfarenhet av arbete med projektering. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra tekniker. Du talar och skriver svenska på en god nivå.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Vårt erbjudande
Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i region öst, som består av väg, gata, trafik, mark, miljö, VA och landskapsarkitektur. Vi är i en expansiv fas och du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla, ta ansvar och tänka nytt, Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 9 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden! Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Uppsala.
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här:https://jobs.systra.com/job/Uppsala-Väg-&-gatuprojektör-till-Uppsala/823719001/
SYSTRA-confidence moves the world
Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
[email protected]
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Uppdragsledare/Projektledare

Arbetsbeskrivning  Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.   I rollen som projektledare tidiga sk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
 Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.
 
I rollen som projektledare tidiga skeden får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Rollens tyngdpunkt är att ansvara för uppdragsledning, och projektledning av uppdrag och projekt som ligger innan genomförande. I rollen kommer du att arbeta tätt med avdelningarna spillvatten, dricksvatten, avfall och VA-nät inom bolaget. Vidare kommer du att fungera som beställare av konsulttjänster och ansvara för huvudprojektledning av flera delprojekt. Projekten är generellt sett komplexa och kan till exempel innefatta nya vattenverk, nya reningsverk, nya överföringsledningar, detaljplaneprocesser, teknikutredningar och annat som tillhör den tidiga utredningen inför nya anläggningar.


Du rapporterar till avdelningschef Planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. 

Ansvarsområden
 Arbetsuppgifterna består av bland annat:


Uppdragsledning
Upphandling av konsulttjänster för utredningar, förstudier och liknande
Projektledning 
Projektekonomi 
Projektadministration
Myndighetskontakter
Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 

Kvalifikationer
 Vi söker dig med:


Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar i tidiga skeden t.ex. i rollen som projektledare eller uppdragsledare


Erfarenhet av projekt inom VA samt god kännedom inom upphandlings- och entreprenadjuridik, LOU och LUF med erfarenhet att agera beställare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll. 

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-08-08. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected] 

Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Erfaren väg och gatuprojektör till projektörs eller TA roll

Har du några års erfarenhet av väg och gatuprojektering? SYSTRA växer och vi söker dig som vill arbeta med projektering och/eller TA inom väg och gata. Om jobbet Du kommer att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt so... Visa mer
Har du några års erfarenhet av väg och gatuprojektering? SYSTRA växer och vi söker dig som vill arbeta med projektering och/eller TA inom väg och gata.
Om jobbet
Du kommer att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Vi söker både dig som vill arbeta med projektering och dig som vill arbeta som tekniksansvarig. Om du vill kan du även arbeta i en kombinerad roll.
Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom väg- och gatuprojektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.
Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra. För att klara arbete krävs att du kan grundläggande svenska och engelska.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista eller Uppsala.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
[email protected]
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-eller-Uppsala-Erfaren-väg-och-gatuprojektör-till-projektörs-eller-TA-roll/798206301/
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Junior vägprojektör till Uppsala

Är du nyexad eller har du kanske ett par års erfarenhet? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata! Om jobbet Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du ... Visa mer
Är du nyexad eller har du kanske ett par års erfarenhet? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata!
Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt
Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du att arbeta mycket nära din mentor men efter hand kommer arbetet bli mer och mer självständigt och du kommer att få ta mycket eget ansvar. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning väg. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra tekniker. Du talar och skriver svenska på en god nivå.
Vårt erbjudande
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i region öst, som består av väg, gata, mark, VA och landskapsarkitektur. Vi är i en expansiv fas och du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla, ta ansvar och tänka nytt, Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 9 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden! Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Uppsala.
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm,-Gävle,-Östersund-el-Junior-vägprojektör-till-Uppsala/811642601/
Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
[email protected]


SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Tekniksansvarig inom VA

Har du erfarenhet inom VA-projektering? Vill du fortsätta utvecklas? Då är SYSTRA platsen för dig! Olika typer av uppdrag På SYSTRA har vi uppdrag inom alla skeden och i alla storlekar, såväl inom offentlig som privat sektor. Du kommer att fungera som tekniksansvarig för VA-delarna i våra projekt. Om du är intresserad av anbudsarbete så kommer du att kunna delta aktivt även i de det. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista, Uppsala, Gävle ... Visa mer
Har du erfarenhet inom VA-projektering? Vill du fortsätta utvecklas? Då är SYSTRA platsen för dig!
Olika typer av uppdrag
På SYSTRA har vi uppdrag inom alla skeden och i alla storlekar, såväl inom offentlig som privat sektor. Du kommer att fungera som tekniksansvarig för VA-delarna i våra projekt. Om du är intresserad av anbudsarbete så kommer du att kunna delta aktivt även i de det. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista, Uppsala, Gävle eller Östersund.
Driv & samarbete
Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet av projektering inom VA. Du är ansvarsfull och driven och får saker att hända samtidigt som du samarbetar med andra på ett lyhört och smidigt sätt. Har du erfarenhet av arbete som uppdragsledare är det meriterande. För att klara uppdraget behöver du kunna svenska. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
En chans att utvecklas hos en ledande internationell aktör inom infrastruktur
Hos oss på SYSTRA får du chansen att utveckla och växa inom ditt jobb. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta medarbetare inom både det egna och andra teknikområden. Du får vara med och fortsätta bygga upp verksamheten i ett expanderande internationellt företag med 8 000 anställda konsulter globalt.
På SYSTRAs 13 kontor i Sverige arbetar 250 medarbetare. Vi är ett teknikkonsultföretag med fokus på infrastruktur. Vi är organiserade i sex affärsområden som arbetar med till exempel järnväg, miljö, geoteknik, höghastighet, väg, VA och bro.
Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och tillsättning kan komma att ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm,-Uppsala,-Gävle-elle-Tekniksansvarig-inom-VA/798212401/
SYSTRA-confidence moves the world
Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Civil Öst & Mitt Mattias Källander
070-395 69 36
[email protected]
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Uppdragsledare/Projektledare

Arbetsbeskrivning Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.   I rollen som projektledare tidiga sk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.
 
I rollen som projektledare tidiga skeden får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Rollens tyngdpunkt är att ansvara för uppdragsledning, och projektledning av uppdrag och projekt som ligger innan genomförande. I rollen kommer du att arbeta tätt med avdelningarna spillvatten, dricksvatten, avfall och VA-nät inom bolaget. Vidare kommer du att fungera som beställare av konsulttjänster och ansvara för huvudprojektledning av flera delprojekt. Projekten är generellt sett komplexa och kan till exempel innefatta nya vattenverk, nya reningsverk, nya överföringsledningar, detaljplaneprocesser, teknikutredningar och annat som tillhör den tidiga utredningen inför nya anläggningar.


Du rapporterar till avdelningschef Planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park.Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:


Uppdragsledning
Upphandling av konsulttjänster för utredningar, förstudier och liknande
Projektledning 
Projektekonomi 
Projektadministration
Myndighetskontakter
Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 
Kvalifikationer
Vi söker dig med:


Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar i tidiga skeden t.ex. i rollen som projektledare eller uppdragsledare


Erfarenhet av projekt inom VA samt god kännedom inom upphandlings- och entreprenadjuridik, LOU och LUF med erfarenhet att agera beställare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-06-22. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]

Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Uppdragsledare/Projektledare

Arbetsbeskrivning Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.   I rollen som projektledare tidiga sk... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du duktig på projektledning eller uppdragsledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.
 
I rollen som projektledare tidiga skeden får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Rollens tyngdpunkt är att ansvara för uppdragsledning, och projektledning av uppdrag och projekt som ligger innan genomförande. I rollen kommer du att arbeta tätt med avdelningarna spillvatten, dricksvatten, avfall och VA-nät inom bolaget. Vidare kommer du att fungera som beställare av konsulttjänster och ansvara för huvudprojektledning av flera delprojekt. Projekten är generellt sett komplexa och kan till exempel innefatta nya vattenverk, nya reningsverk, nya överföringsledningar, detaljplaneprocesser, teknikutredningar och annat som tillhör den tidiga utredningen inför nya anläggningar.


Du rapporterar till avdelningschef Planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park.Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:


Uppdragsledning
Upphandling av konsulttjänster för utredningar, förstudier och liknande
Projektledning 
Projektekonomi 
Projektadministration
Myndighetskontakter
Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 
Kvalifikationer
Vi söker dig med:


Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar i tidiga skeden t.ex. i rollen som projektledare eller uppdragsledare


Erfarenhet av projekt inom VA samt god kännedom inom upphandlings- och entreprenadjuridik, LOU och LUF med erfarenhet att agera beställare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-06-15. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]

Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Junior vägprojektör till Uppsala

Är du nyexad eller har du kanske ett par års erfarenhet? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata! Om jobbet Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du ... Visa mer
Är du nyexad eller har du kanske ett par års erfarenhet? SYSTRA fortsätter att växa och vi söker nu dig som vill utvecklas inom projektering inom väg och gata!
Om jobbet
Du kommer att arbeta med projektering av vägar och gator. Det kan röra sig om allt från gång- och cykelvägar till motorvägar. Du arbetar med allt från förprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt
Du arbetar i första hand i Civil 3D. Till en början kommer du att arbeta mycket nära din mentor men efter hand kommer arbetet bli mer och mer självständigt och du kommer att få ta mycket eget ansvar. Vi har en väl utvecklad BIM-verksamhet och du kommer att få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken.
Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad ingenjör, gärna med inriktning väg. Du har ett stort engagemang och vill medverka till nya arbetssätt och lösningar. Du tar ansvar för dina uppgifter och arbetar tillsammans med andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar samtidigt som du arbetar i ett nära samarbete med andra tekniker. Du talar och skriver svenska på en god nivå.
Vårt erbjudande
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Du kommer bli en del av affärsområdet Civil Design i region öst, som består av väg, gata, mark, VA och landskapsarkitektur. Vi är i en expansiv fas och du kommer att trivas hos oss om du tycker om att utveckla, ta ansvar och tänka nytt, Vi är ett mindre företag med 250 medarbetare i Sverige, men med det stora företaget i ryggen med 9 000 medarbetare runt om i världen. Vi har visioner och planer och vi vill bli förstahandsvalet för konsulter och beställare även på den svenska marknaden! Du kommer att utgå från vårt kontor i centrala Uppsala.
På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll både som specialist och/eller generalist inom tekniken eller som någon form av ledare.
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare, en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm,-Gävle,-Östersund-el-Junior-vägprojektör-till-Uppsala/811642601/
Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
[email protected]
Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
[email protected]
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Senior VA-projektör

SYSTRA växer och vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp vår verksamhet inom VA-projektering. Om jobbet Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med ... Visa mer
SYSTRA växer och vi söker dig som vill vara med och fortsätta bygga upp vår verksamhet inom VA-projektering.
Om jobbet
Som VA-projektör hos oss kommer du att arbeta i såväl större som mindre uppdrag. Du kommer du att arbeta med projektering och samordning och kommer till exempel att upprätta förfrågningsunderlag och bygghandlingar. Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom VA-projektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat flera år inom området.
Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder en chans att vara med och bygga upp verksamheten i ett kraftigt expanderande internationellt företag. Du blir en viktig del av vår verksamhet och har stora möjligheter att påverka utvecklingen framåt. Du väljer själv om du vill utgå från Stockholm, Uppsala, Gävle eller Östersund.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen. Så, är du en nybyggare som vill vara med och bygg upp SYSTRAS verksamhet inom VA-projektering? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Om SYSTRA
SYSTRA är ett internationellt företag med 9 000 anställda runtom i världen. Vi är en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, väg & trafik och flygplats. Vi har bland annat designat 50 procent av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor. Vi driver infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning.
SYSTRA AB har funnits i sin nuvarande form sedan 2018 och har under den perioden vuxit från 50 till 250 medarbetare en expansion vi ser kommer att fortsätta de närmaste åren. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.systra.se.
Välkommen att kontakta oss för mer information
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]


Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan här https://jobs.systra.com/job/Stockholm,-Gävle,-Uppsla,-Öste-Senior-VA-projektör-till-Stockholm,-Östersund,-Gävle-eller-Uppsala/808270501/ Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Dagvattenutredare till SYSTRA i Sverige

SYSTRA fortsätter att växa nu söker vi dig som vill arbeta med dagvattenutredningar hos oss. Beroende på dina önskemål och dina erfarenheter kan din roll vara som handläggare, teknikansvarig eller uppdragsledare. Bli en del av vårt team! Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från. Om jobbet Som dagvattenutredare kommer du att arbeta i såväl mindre som i stora komplexa utredningar, med främst dagvatten- och avvattningsfrågor. Du kommer att ha e... Visa mer
SYSTRA fortsätter att växa nu söker vi dig som vill arbeta med dagvattenutredningar hos oss. Beroende på dina önskemål och dina erfarenheter kan din roll vara som handläggare, teknikansvarig eller uppdragsledare. Bli en del av vårt team! Du väljer själv vilket av våra kontor du vill utgå från.
Om jobbet
Som dagvattenutredare kommer du att arbeta i såväl mindre som i stora komplexa utredningar, med främst dagvatten- och avvattningsfrågor. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom de andra teknikområdena som till exempel vägprojektörer, landskapsarkitekter eller markprojektörer.
Vem är du?
Vi söker dig som har ett stort intresse av vatten och dagvattenhantering och goda kunskaper inom dagvattenutredningar. Om du har kunskap inom skyfallsmodellering är det ett plus. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och några års erfarenhet inom området. Du talar och skriver flytande svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du trivs i en roll där du får ta eget ansvar samtidigt som du samarbetar med andra på ett smidigt och effektivt sätt. Du är ansvarsfull och noggrann och har lätt för att uttrycka dig i skrift. På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Då SYSTRA fortfarande är under utveckling och uppbyggnad kommer du vara en del i uppbyggnaden av teknikområdet och ha stora möjligheter att påverka arbetssätt
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar och är flexibla med hur, var och när vi arbetar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv vilket av våra tretton kontor i Sverige som du vill utgå från.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har över 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Ansökan
Välkommen med din ansökan redan idag. Urval och tillsättning kan ske löpande. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Valfritt-kontor-i-Sverige-Dagvattenutredare-till-SYSTRA-i-Sverige/794313001/
SYSTRA-confidence moves the world
Välkommen att höra av dig om du är intresserad och vill veta mer
Regionchef Civil Öst & Mitt Mattias Källander
070-395 69 36
[email protected]


Regionchef Civil Väst Mani Hadidpour Olsson
010-685 06 53
[email protected]


Regionchef Civil Syd Sara Lundgren
010-708 05 06
[email protected]


Rekryteringspartner SYSTRA Katarina Svensson
010-708 05 11
[email protected]


Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Erfaren väg och gatuprojektör till projektörs eller TA roll

Har du några års erfarenhet av väg och gatuprojektering? SYSTRA växer och vi söker dig som vill arbeta med projektering och/eller TA inom väg och gata. Om jobbet Du kommer att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt so... Visa mer
Har du några års erfarenhet av väg och gatuprojektering? SYSTRA växer och vi söker dig som vill arbeta med projektering och/eller TA inom väg och gata.
Om jobbet
Du kommer att arbeta i såväl större som mindre projekt. Du arbetar med allt från förprojektering och idéprojektering till detaljprojektering i små och stora infrastrukturprojekt Du kommer att få arbeta med projekt i ett större nationellt geografiskt område och kommer att samarbeta såväl internt som med våra kunder. Vi söker både dig som vill arbeta med projektering och dig som vill arbeta som tekniksansvarig. Om du vill kan du även arbeta i en kombinerad roll.
Du kommer även att stötta dina mer juniora kollegor inom området.
Om dig
Vi söker dig som har goda kunskaper inom väg- och gatuprojektering. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning och att du har arbetat minst fem år inom området.
Du är driven och trivs med ett arbete med eget ansvar, där du får vara med och utveckla och bygga upp verksamheten. Du arbetar bra tillsammans med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. Du trivs i en roll där du får dela med dig av din kunskap och fungera som coach åt andra. För att klara arbete krävs att du kan grundläggande svenska och engelska.
Vårt erbjudande
Vi erbjuder ett arbete med stor frihet under ansvar. Uppskattar du en dynamisk arbetsmiljö som präglas av stark tillväxt kommer du trivas hos oss. Du väljer själv om du vill utgå från vårt kontor i Kista eller Uppsala.
Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.
På SYSTRA vet vi att det är medarbetarnas olikheter som får organisationen att växa. Vi lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper och eftersträvar en mångfald på arbetsplatsen.
Om SYSTRA
SYSTRA är idag en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar för höghastighetsjärnväg, metro, tunnelbana, spårväg, bro, väg och flygplats. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar, automatiserade metro och tunnelbanor.
Tack vare SYSTRAs expertis och våra 8 000 medarbetare runtom i världen, driver vi infrastrukturprojekt i dess olika skeden, från tidiga utredningar till färdig anläggning. SYSTRA AB har 250 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se
Välkommen att kontakta oss för mer information
Gruppchef Victor Ferreira
072-465 40 39
[email protected]
Regionchef Mattias Källander
010-708 05 59
[email protected]
Rekryteringspartner Katarina Svensson
010-708 05 11
[email protected]
Ansökan
Urval och tillsättning kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag. Du ansöker om jobbet här: https://jobs.systra.com/job/Stockholm-eller-Uppsala-Erfaren-väg-och-gatuprojektör-till-projektörs-eller-TA-roll/798206301/
SYSTRA-confidence moves the world
Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Visa mindre

Handläggande vägprojektör

Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu en handläggande vägprojektör. Hos oss ingår du i en mycket kompetensstark grupp med kollegor där avdelningen förväntas växa då efterfrågan hos våra kunder är stor. Sektion Väg & Anläggning bidrar med hållbara och kostnadseffektiva lösningar som hjälper kunderna att höja säkerheten, minska trängseln, förlänga vägars livslängd samt förbättra mobiliteten. Våra ingenjörer använder sig av innovativa lösningar för att lev... Visa mer
Till vårt kontor i Uppsala söker vi nu en handläggande vägprojektör.

Hos oss ingår du i en mycket kompetensstark grupp med kollegor där avdelningen förväntas växa då efterfrågan hos våra kunder är stor.

Sektion Väg & Anläggning bidrar med hållbara och kostnadseffektiva lösningar som hjälper kunderna att höja säkerheten, minska trängseln, förlänga vägars livslängd samt förbättra mobiliteten. Våra ingenjörer använder sig av innovativa lösningar för att leverera långsiktigt hållbara projekt när nya vägar planeras i städer och på landsbygden samt när befintliga vägar behöver breddas och förbättras. Vi har expertis inom konceptstudier, planering och detaljerad projektering av vägar och trafikleder i städer och på landsbygd.

Om tjänsten
Som handläggande projektör kommer du att arbeta i rollen som projektör, teknikansvarig och/eller uppdragsansvarig beroende på uppdragets storlek och komplexitet. Det innebär att ditt ansvar sträcker sig från att ta fram modeller och teknisk dokumentation till att leda ditt teknikområde eller hela uppdrag.

Vi arbetar med ständig förbättring och har som målsättning att kontinuerligt söka efter innovativa sätt att förbättra oss. Därför söker vi dig som vill bidra till att vi som konsulter kan ge våra kunder kvalitetssäkrade leveranser, samtidigt som vi tydliggör arbetssätt och resursplanering och ger våra medarbetare de bästa förutsättningarna för en personlig utveckling men också en långsiktigt hållbar arbetsmiljö.

I våra uppdrag kommer du att komma i kontakt med kollegor inom samtliga discipliner där ni tillsammans bidrar med er expertis för att hitta framtidssäkrade lösningar inom infrastruktur och samhällsbyggnad.

Vi arbetar i en nationell sektion vilket innebär att du kommer att arbeta i uppdrag från norr till söder tillsammans med kollegor från hela landet. Vi finns där kunderna finns och utefter uppdragets behov sätter vi ihop det bästa laget utifrån hela sektionens kompetens.

Din profil - vem är du?
Vi söker dig som idag arbetar som projektör, teknikansvarig eller uppdragsledare med omkring fem års erfarenhet inom mark, väg eller gata. Du är sannolikt utbildad civilingenjör, högskoleingenjör eller att du har motsvarande branschrelaterad yrkeslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av beskrivningsteknik (AMA) och är bekväm med att arbeta i Civil 3D eller Novapoint.

Som person ser vi att du gillar att arbeta målmedvetet och att du är trygg i att leda andra. Vi värdesätter en god förmåga att kommunicera och ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi arbetar i en global koncern där vi i uppdragen sätter ihop team över landsgränserna så det är viktigt att du är bekväm med att kommunicera på engelska.

Ansökan
Vårt urvalsarbete pågår löpande så ansök så snart som möjligt.
Sista ansökningsdag är 20 maj 2022.
Tveka inte att höra av dig om du har frågor - välkommen med din ansökan!

Kontakt
Susanne Davidson, HR Rekrytering, [email protected]

Kontakt från annons- och rekryteringsföretag undanbedes.

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100.
wsp.com

Följ oss gärna på WSP Sverige (https://www.linkedin.com/company/wsp-sverige/) (LinkedIn), WSP Sverige (https://www.facebook.com/wspsverige/) (Facebook), eller @lifeatwspsverige (https://www.instagram.com/lifeatwspsverige/) (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare. Visa mindre

Projektledare tidiga skeden

Arbetsbeskrivning Är du duktig på projektledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt? Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.  I rollen som projektledare tidiga skeden får du chansen att... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Är du duktig på projektledning och vill arbeta i tidiga skeden med samhällsviktiga objekt och projekt? Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar. 

I rollen som projektledare tidiga skeden får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Rollens tyngdpunkt är att ansvara för utredningar, analyser och projekt inför genomförande. I rollen kommer du att arbeta tätt med avdelningarna spillvatten, dricksvatten, avfall och VA-nät inom bolaget. Vidare kommer du att fungera som beställare av konsulttjänster av bland annat utredningar inom teknikområdena anläggning, bygg, geo och maskin. Du kommer att ansvara för huvudprojektledning av flera delprojekt. Projekten som du kommer att arbeta med är generellt sett komplexa och kan till exempel innefatta byggnation av till exempel nya vattenverk, nya reningsverk eller nya överföringsledningar.


Du rapporterar till avdelningschef Planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. Ansvarsområden
 Arbetsuppgifterna består av bland annat:


Förstudier
Upphandling av konsulttjänster
Projektledning tidiga skeden
Projektekonomi
Upprätta systemhandlingar 
Strategiska utredningar
Projektadministration
Myndighetskontakter 


Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 
Kvalifikationer
Vi söker dig med:


Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar
Erfarenhet att agera beställare av konsulttjänster


Erfarenhet av projekt inom VA samt god kännedom inom LOU och LUF är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll.
Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-22. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]

Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Projektledare tidiga skeden inom spillvatten

Arbetsbeskrivning Har du stort intresse för tidiga skeden inom projektledning? Tycker du det är spännande att arbeta med spillvatten?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden inom spillvatten till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.  I rollen som projektledare ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du stort intresse för tidiga skeden inom projektledning? Tycker du det är spännande att arbeta med spillvatten?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden inom spillvatten till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar. 

I rollen som projektledare tidiga skeden inom spillvatten får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Du kommer att arbeta med och stötta avdelning Spillvatten inom bolaget och kommer även att fungera som beställare av konsulttjänster rörande tidiga skeden i spillvattenfrågor . Projekten är av varierande storlek och kan till exempel handla om lokaliserings- och vägvalsutredningar, om- och nybyggnation på reningsverk samt förprojektering av nya anläggningsdelar.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:


 Förstudier
 Upphandling av konsulttjänster
Projektledning tidiga skeden inom spillvatten
Projektekonomi
Upprätta systemhandlingar 
Utredningar
Projektadministration
Myndighetskontakter


Du rapporterar till avdelningschef planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park.

Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar i tidiga skeden
Erfarenhet av arbete med spillvatten alternativt miljöutredningar inom samhällsbyggnad

Erfarenhet av projekt inom spillvatten samt god kännedom inom upphandlings- och entreprenadjuridik, LOU och LUF med erfarenhet att agera beställare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-01. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Projektledare tidiga skeden inom spillvatten

Arbetsbeskrivning Har du stort intresse för tidiga skeden inom projektledning? Tycker du det är spännande att arbeta med spillvatten?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden inom spillvatten till sin planeringsavdelning. Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar.  I rollen som projektledare ti... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Har du stort intresse för tidiga skeden inom projektledning? Tycker du det är spännande att arbeta med spillvatten?  Just nu söker Uppsala Vatten och Avfall en projektledare tidiga skeden inom spillvatten till sin planeringsavdelning.

Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för långsiktig planering och utveckling av vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för bolagets egna anläggningar. 

I rollen som projektledare tidiga skeden inom spillvatten får du chansen att arbeta med hela den tidiga processen från projektidé fram till beslut om genomförande. Du kommer att arbeta med och stötta avdelning Spillvatten inom bolaget och kommer även att fungera som beställare av konsulttjänster rörande tidiga skeden i spillvattenfrågor . Projekten är av varierande storlek och kan till exempel handla om lokaliserings- och vägvalsutredningar, om- och nybyggnation på reningsverk samt förprojektering av nya anläggningsdelar.

Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:


 Förstudier
 Upphandling av konsulttjänster
Projektledning tidiga skeden inom spillvatten
Projektekonomi
Upprätta systemhandlingar 
Utredningar
Projektadministration
Myndighetskontakter


Du rapporterar till avdelningschef planering och blir en del av ett aktivt team med högt i tak, där man delar med sig av kompetens. Du kommer att vara stationerad på Uppsala Vatten och Avfalls nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park.

Övrig information
En stor del av Uppsala Vatten och Avfalls verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom de försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. 

Kvalifikationer
Vi söker dig med:
Högskole- eller civilingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Flerårig erfarenhet av att självständigt driva projekt eller utredningar i tidiga skeden
Erfarenhet av arbete med spillvatten alternativt miljöutredningar inom samhällsbyggnad

Erfarenhet av projekt inom spillvatten samt god kännedom inom upphandlings- och entreprenadjuridik, LOU och LUF med erfarenhet att agera beställare är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vatten och Avfalls kärnvärden som är lyhördhet, framsynthet och nyfikenhet samt tillämpar dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att lösa problem och har en god struktur i ditt arbete. Då du har många interna och externa kontakter är det viktigt att du är duktig på att samarbeta och kommunicerar på ett rakt sätt. Du är duktig på att sätta mål, tar initiativ och är trygg i din roll.

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-08. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Utredningsingenjör Spillvatten

Spillvatten Är du ingenjör och vill arbeta i en varierande roll där teknik och teori är naturliga inslag? Vill du vara med och bidra till utformningen av framtidens reningsverk? Nu söker vi en utredningsingenjör till spillvattensavdelninen. Om tjänsten Som utredningsingenjör arbetar du i en varierande roll som är både operativ och strategisk och arbetsuppgifterna innefattar bl.a.: • Utveckla, förbättra och optimera reningsprocessern • Stödja och utvec... Visa mer
Spillvatten

Är du ingenjör och vill arbeta i en varierande roll där teknik och teori är naturliga inslag? Vill du vara med och bidra till utformningen av framtidens reningsverk? Nu söker vi en utredningsingenjör till spillvattensavdelninen.

Om tjänsten
Som utredningsingenjör arbetar du i en varierande roll som är både operativ och strategisk och arbetsuppgifterna innefattar bl.a.:

• Utveckla, förbättra och optimera reningsprocessern
• Stödja och utveckla driftpersonal
• Driva och medverka vid utredningar
• Driva och medverka i projekt
• Delta i provtagningar, tester och försök
• Uppdatera rutiner och styrande dokument
• Ta fram uppgifter till årsredovisning och miljörapport

Du tillhör vår spillvattenavdelning och har din arbetsplats på Kungsängsverket, resor i tjänsten kan förekomma.

Kvalifikationer

• Civilingenjörsprogrammet i miljö- och vattenteknik, eller likvärdig utbildning
• Erfarenhet från reningsverk är meriterande
• B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll. Vi söker dig som vill utvecklas hos oss på Uppsala Vatten! För att trivas i rollen tror vi att du har ett stort intresse av teknik, VA-frågor och miljö. Du har en problemlösande analytisk förmåga och arbetar gärna med komplexa frågeställningar. Du tar initiativ till aktiviteter, driver självständigt arbetet framåt och säkerställer att uppgiften slutförs. Då du har många interna och externa kontakter är det viktig att du har en god samarbetsförmåga.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-12-14. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Avdelningschef Spillvatten Walter Johansson, tfn 018-727 93 36
HR-specialist Cecilia Jansson, tfn 018-726 09 72

Övrigt information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Utredningsingenjör dagvatten

Planering Vill du vara med och bidra till en långsiktig och hållbar vattenhantering i kommunen? Nu söker vi en utredningsingenjör inom dagvatten. Om tjänsten Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för planering och planeringsförutsättningar för vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för våra egna anläggningar. Som utredningsingenjör med fokus på dagvatten kommer du tillsammans med kollegor ansvara för att skapa hållbara vattenlös... Visa mer
Planering

Vill du vara med och bidra till en långsiktig och hållbar vattenhantering i kommunen? Nu söker vi en utredningsingenjör inom dagvatten.

Om tjänsten
Planeringsavdelningen på Uppsala Vatten ansvarar för planering och planeringsförutsättningar för vatten-, avlopp och avfallsfrågor i kommunen, samt för våra egna anläggningar.

Som utredningsingenjör med fokus på dagvatten kommer du tillsammans med kollegor ansvara för att skapa hållbara vattenlösningar i ett växande Uppsala. Du är vår sakkunnige inom dagvattenfrågor och fungerar som rådgivare internt och externt. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer att tillsammans med kollegor arbeta med dagvattenfrågor inom fysisk planering, som expertstöd åt både konsulter och kommunen. Arbetsuppgifterna innebär bl.a.:

• Granska dagvattenutredningar med fokus på detaljplaner
• Driva eller delta i utvecklingsprojekt, utredningar och förstudier inom dagvatten
• Omvärldsbevakning inom dagvattenområdet
• Uppdatera befintliga, samt utveckla och implementera nya, stödjande dokument inom dagvatten i kvalitetsledningssystemet

Du rapporterar till avdelningschef planering och blir en del av ett drivet team med högt i tak, där vi delar med oss av vår kompetens. Du är stationerad på vårt kontor som ligger i nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. Resor i tjänsten förekommer.

Kvalifikationer

• Civilingenjörsutbildning inom miljö och vatten, eller motsvarande utbildning
• Minst två års erfarenhet av arbete med dagvattenfrågor
• Kunskap om relevant lagstiftning, t.ex. LAV, PBL, MB
• Erfarenhet av geografiska informationssystem, GIS
• B-körkort är ett krav

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar våra gemensamma kärnvärden, vi är lyhörda, framsynta och nyfikna, samt tillämpas dem i din yrkesroll. För att trivas i rollen tror vi att du är initiativtagande och självständigt driver arbetet framåt. Då du har många interna och externa kontakter med människor med varierande erfarenheter inom ditt dagvatten är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och är kommunikativ.

Kontakt och ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-11-30. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

För mer information om tjänsten kontakta
Avdelningschef planering Kristina Ekholm, tfn 018-727 93 14
HR-specialist Cecilia Jansson, tfn 018-726 09 72

Övrigt information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom vi försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med regsterkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras.

Vill du veta mer om Uppsala Vatten? Läs mer på Om oss | uppsalavatten.se (https://www.uppsalavatten.se/om-oss/) Visa mindre

Modellerare

Arbetsbeskrivning Uppsala genomgår just nu en väldigt spännande tillväxtfas vilket även gör att Uppsala Vatten utökar sin personal för att möta ett utökat behov. Just nu söker Uppsala Vatten en modellerare inom dricksvatten till sin avdelning VA-nät. I rollen som modellerare kommer du att arbeta med hydraulisk modellering av dricksvattenledningsnät. Med modellerna som verktyg kommer du stötta organisationen inom områden som vattenkvalitetsfrågor, kapacit... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Uppsala genomgår just nu en väldigt spännande tillväxtfas vilket även gör att Uppsala Vatten utökar sin personal för att möta ett utökat behov. Just nu söker Uppsala Vatten en modellerare inom dricksvatten till sin avdelning VA-nät.

I rollen som modellerare kommer du att arbeta med hydraulisk modellering av dricksvattenledningsnät. Med modellerna som verktyg kommer du stötta organisationen inom områden som vattenkvalitetsfrågor, kapacitetsfrågor, utläckage och systemuppbyggnadsfrågor för befintligt dricksvattensystem samt för ett framtida system i en växande stad. Just nu pågår även ett större digitaliseringsarbete vilket även kan ge stora möjligheter inom hydraulisk modellering. På Uppsala Vatten finns kompetens inom hydraulisk modellering för samarbete och stöttning. 

Du kommer att tillhöra sektionen Planering nät som är en del av avdelningen VA-nät. Du kommer ingå i ett engagerat team där samarbete och trivsel värderas högt. I rollen rapporterar du till sektionschef och är stationerad på Uppsala Vattens nyrenoverade lokaler i Uppsala Business Park. Avtal för hemmakontor på deltid kan tecknas.Ansvarsområden
Arbetsuppgifterna består av bland annat:

• utveckla och förvalta bolagets hydrauliska dricksvattenmodeller
• med hjälp av modellering utföra utredningar och tillhandahålla beslutsunderlag för löpande frågor kring drickvattensystemet
• stötta organisationen i frågor relaterade till dricksvattennätets uppbyggnad och funktion
• bidra till det strategiska och långsiktiga arbetet med Uppsala Vattens dricksvattensystem
• bygga upp nya modeller vid behov
• planera och genomföra modellkalibrering

övrig information
En stor del av vår verksamhet klassas som samhällsviktig verksamhet eftersom Uppsala Vatten försörjer Sveriges fjärde största stad med dricksvatten. För denna tjänst kommer säkerhetsprövning med registerkontroll att genomföras före anställning. Med anställningen följer även skyldighet att krigsplaceras. Uppsala Vatten tillämpar sex månaders provanställning.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Uppsala Vattens kärnvärden som är att vi är lyhörda, framsynta och nyfikna samt att du tillämpar dem i din yrkesroll.

Kvalifikationer
Vi söker dig med:

• Civilingenjörsutbildning inom miljö- och vattenteknik eller motsvarande
• God analytisk förmåga
• God samarbetsförmåga
• God kommunikativ förmåga

Erfarenhet inom VA, speciellt tidigare erfarenhet av modellering och dricksvattenarbete, är meriterande.

För att trivas i rollen måste du vara analytisk och grundlig i arbetet samt tycka om att arbeta med komplexa arbetsuppgifter. Vidare är du duktig på att bryta ner arbetet i delmål och har en tydlig struktur. För att passa i rollen tror vi att du kommunicerar tydligt, enkelt och effektivt samt är duktig på att samarbeta. 

Ansökan
Vi gör löpande urval och intervjuer, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2022-04-01. Med hänvisning till GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail. 

I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten med Randstad Engineering. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Rickard Frykendahl på [email protected]

Om företaget
Välkommen till Uppsala Vatten och Avfall AB. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle. Det gör vi genom att ständigt utveckla nya resurssmarta lösningar och uppmuntra till återvinning och återbruk. Vi ger Uppsala dricksvatten, renar avloppsvatten och tar hand om regnvatten. Vi skapar kretsloppstjänster där vi gör biogas av matavfall, minskar vattenförbrukningen och återanvänder material på bästa sätt. Visa mindre

Gruppchef Utveckling & Förnyelse till Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? I rollen som gruppchef kommer du samordna, leda och fördela arbetet rörande förnyelse och liknande förbättringsåtgärder kopplade till det befintliga VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?

I rollen som gruppchef kommer du samordna, leda och fördela arbetet rörande förnyelse och liknande förbättringsåtgärder kopplade till det befintliga VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en gruppchef till avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 

Ansvarsområden
Som gruppchef kommer du att arbeta inom sektionen Planering nät, på avdelningen VA-nät, med uppdrag att förvalta, förnya, utveckla och bygga ut det allmänna vatten- och avloppsledningsnätet i ett växande Uppsala. I din roll som gruppchef för Utveckling & Förnyelse kommer du att leda arbetet i en grupp bestående av fyra utredningsingenjörer som fokuserar på åtgärder kopplade till det befintliga ledningsnätet. 

I tjänsten ingår att samordna, leda och fördela arbetet med förvaltning, förnyelse och utveckling av det befintliga VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget. I detta arbete ingår även att följa upp anläggningens status, genomförda projekt och åtgärdsplaner samt delta i arbetet med att utveckla strategier och arbetsprocesser. I tjänsten ingår även personalansvar och att vara delaktig i produktionsplanering och ekonomisk uppföljning samt lämna statusrapporter till närmaste chef. 

I din roll ingår också att vara projektägare för de investeringsprojekt som gruppen driver. Som projektägare ansvarar du för framtagandet av projektdirektiv och godkännande av ändringsanmälningar, bygghandlingar o.dyl. samt att se till att projekten avslutas och utvärderas på ett korrekt sätt. I detta arbete har du utredningsingenjörerna i gruppen som stöd. Detaljprojektering, upphandling och byggledning utförs av bolagets Projektavdelning. I rollen som projektägaren är du delaktig i prioriteringar och produktionsplanering tillsammans med bl.a. Projektchefen.  

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet, alternativt en mycket lång och bred arbetslivserfarenhet inom VA-området. Du har erfarenhet av att leda andra och har arbetat med förnyelse, projektering eller VA-utredningar. 

Vi ser det som meriterande om du har erfarenheter av tidigare arbete som gruppchef eller liknande motsvarande tjänst.  

Som person är du strukturerad, målmedveten och social. Du är duktig på att samarbeta med andra och är bra på att planera och leda arbetet mot satta mål. Du är ansvarstagande och har förmåga att själv se vad som behöver göras.

För att lyckas i jobbet behöver du ha god kommunikativ förmåga. Du skapar och utvecklar goda relationer samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Som gruppchef har du många olika kontakter, externt och internt, vilket ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en förståelse för olika funktioner i och utanför organisationen.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-11-07

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708 – 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Mät- och kartingenjör till Ledningsnät, Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Uppsala vatten söker nu en noggrann och strukturerad mät- och kartingenjör till Ledningsnätsektionen. Som mät- och kartingenjör är du direkt underställd sektionschefen för ledningsnät där du ingår i mät- och kartgruppen som leds av en teamledare.  Ledningsnätssektionens huvudsakliga uppdrag är att utföra planerat och akut underhåll av... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med att säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?

Uppsala vatten söker nu en noggrann och strukturerad mät- och kartingenjör till Ledningsnätsektionen. Som mät- och kartingenjör är du direkt underställd sektionschefen för ledningsnät där du ingår i mät- och kartgruppen som leds av en teamledare. 

Ledningsnätssektionens huvudsakliga uppdrag är att utföra planerat och akut underhåll av samtliga vatten, spill- och dagvattenledningar med tillhörande utrustning inom verksamhetsområdet enligt årligen upprättad verksamhetsplan.

Ansvarsområden
Mät- och kartingenjörens uppdrag är utsättning och inmätning av löpande byggverksamhet på Ledningsnätssektionen samt ledningsutsättning till andra ledningsägare. Arbetet innefattar också att ajourhålla kartor (mha Geosecma) genom att dokumentera nya och ombyggda ledningar, anordningar och andra anläggningsdelar samt rätta felaktiga ledningsdata som rör både positionering och attributdata..

Mät- och kartingenjörens övriga ansvarsområden:
Ta emot och hantera relationsunderlag samt säkerställer att dessa har aktuella kravspecifikationer. Underlagen tillgängliggöras sedan för berörda inom bolaget
Fortlöpande tillgodose att utrustningen är kalibrerad 
Samverka med driftpersonal, mätingenjörer, projektledare, projektörer och arkivarie rörande frågor kopplade till dokumentation av anläggningsdata.
Lägga in nya serviser i ledningsdatabasen samt ingå i anslutningsprocessen rörande nya serviser 
Utsättning och inmätning inklusive dokumentation av framförallt bussarnas arbete i enlighet med rutiner och instruktioner
Ta fram, utveckla och underhålla mallar och rutiner för arbetet inom tjänsten samt ta dig an övriga inom avdelningen förekommande arbetsuppgifter


Kvalifikationer
Vi söker dig med yrkeshögskoleexamen inom relevant område. Har du arbetat ett par år alternativt har flera års erfarenhet av arbete som kan bedömas likvärdigt ser vi det som positivt. 
Du har grundläggande VA-kunskap 
Du behärskar ett eller flera olika GIS-program (Uppsala Vatten använder sig av Geosecma och ArcGIS)
Erfarenhet av inmätning i fält, hanterat inmätningsfiler och DWG-ritningar 
B-körkort

Det är meriterande om du har godkänt resultat i följande kurser – Schakta säkert, ABC-utbildningen och Arbetet på väg nivå 1,2 och 3A

Personliga egenskaper
Som person är du samarbetsinriktad med god kommunikationsförmåga. Du samverkar med olika yrkesgrupper vilket kräver social förmåga för att skapa goda relationer. Du är tydlig och har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift på svenska.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter
6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-08-22

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder, 0708-298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Projektägare VA-Utbyggnad till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? Vi söker nu en projektägare till avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande inf... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?

Vi söker nu en projektägare till avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. 

Ansvarsområden
Som projektägare för VA-utbyggnad kommer du att vara ansvarig för de investeringsprojekt som görs med syfte att bygga ut det allmänna VA-ledningsnätet. I detta arbete ingår att, i samarbete med utredningsingenjörerna i gruppen, ta fram projektdirektiv och granska och godkänna ändringsanmälningar, bygghandlingar och liknande underlag samt fatta de beslut som krävs i projekten. I rollen ingår även att hålla sig informerad om status i projekterings- och anläggningsskedet och säkerställa att projekten utvärderas och avslutas i enlighet med gällande rutiner. Projektledning, detaljprojektering, upphandling och byggledning utförs av bolagets Projektavdelning.

I tjänsten ingår även att samarbeta med bolagets Planeringsavdelning rörande kommunens planförslag, bevaka samordningsmöjligheter med andra projekt och att genom uppföljning av genomförda projekt, utveckla och förenkla arbetssätt och rutiner. 

I rollen ingår även att vara delaktig i produktionsplanering, ekonomisk uppföljning och framtagande av prognoser samt lämna statusrapporter till närmsta chef.

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och flera års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet, alternativt en mycket lång och bred arbetslivserfarenhet inom VA-området. Du har kunskap och erfarenhet av allmän VA-försörjning, gärna projektering, projektledning, byggledning eller motsvarande.

Som person ser vi att du strukturerad, målfokuserad och har en förmåga av att skapa goda samarbetsrelationer, både internt och externt. Du planerar, följer upp och driver arbetet framåt.

För att lyckas i jobbet behöver du ha god kommunikativ förmåga. Du skapar och utvecklar goda relationer samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. 

Som projektägare har du många olika kontakter, externt och internt, vilket ställer krav på samarbetsförmåga och en förståelse för olika funktioner i och utanför organisationen.  Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-10-31

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder,  0708 – 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

VA-ingenjör till Spillvattenavdelningen Uppsala

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges största reningsverk och samtidigt ha kul på jobbet? Uppsala Vatten och Avfall AB är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag. Uppsala stad växer och Spillvattenavdelningen står inför stora utmaningar för att kunna möta den växande befolkningen bl a genom utbyggnad av Kungsängsverket och Storvreta reningsverk. Detta tillsammans med ökade krav medför att driften ständigt behöver utvecklas. ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla ett av Sveriges största reningsverk och samtidigt ha kul på jobbet?

Uppsala Vatten och Avfall AB är ett av Uppsala kommun helägt kommunalt bolag. Uppsala stad växer och Spillvattenavdelningen står inför stora utmaningar för att kunna möta den växande befolkningen bl a genom utbyggnad av Kungsängsverket och Storvreta reningsverk. Detta tillsammans med ökade krav medför att driften ständigt behöver utvecklas. Avdelningen spillvatten behöver nu bli fler till teamet och söker VA-ingenjörer. 

Ansvarsområden
I din roll som VA-ingenjör kommer du att medverka i och driva utredningar samt utvecklings- om- och tillbyggnadsprojekt. I arbetet ingår också att arbeta både operativt och strategiskt med utveckling och optimering av avloppsreningsprocesserna samt stödja och utveckla driftspersonalen. Du kommer att delta i provtagningar, tester och försök. Vi har ett utvecklat samarbete med universitet, andra kommuner och institutioner.

Tjänsten erbjuder ett omväxlande arbete, där även förbättringsarbete inriktat mot att optimera förbrukning av energi och kemikalier ingår. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lämplig ingenjörsutbildning eller annan bakgrund som bedöms som likvärdig. Du har några års erfarenhet av VA drift, gärna från ett större reningsverk. Även kunskaper inom kemi är värdefulla. Du kan analysera och utvärdera rådata samt har erfarenhet av projektarbete. Kunskap inom styr- och reglerteknik räknas som meriterande. 
Det är viktigt för rollen att du har god datavana, behärskar svenska och engelska mycket väl i tal och skrift samt har körkort.

Som VA-ingenjör jobbar du i nära samarbete med Planeringsavdelning, Projektavdelning, Hållbarhetsavdelning och personalen i driftsorganisationen. Vi lägger därför stor vikt hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

Som person trivs du med omväxlande arbetsuppgifter och har ett bra ordningssinne. Du är ansvarsfull, prestigelös och tvekar inte att rycka in där det behövs. 

Ansökan
Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala –att ha rent vatten, miljösäker spillvattenhantering och effektiv avfallshantering.

Ort: Uppsala.
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.
Sista ansökningsdag: 2021-03-07
För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Utredningsingenjör / gruppledare förnyelse till VA-nät, Uppsala V

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  I rollen som utredningsingenjör/gruppledare kommer du samordna, leda och fördela arbetet med förnyelsen av det allmänna VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expande... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

I rollen som utredningsingenjör/gruppledare kommer du samordna, leda och fördela arbetet med förnyelsen av det allmänna VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en erfaren utredningsingenjör/gruppledare till sektionen Planering nät, avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 

Ansvarsområden
Som utredningsingenjör/gruppledare kommer du att arbeta i en grupp om fjorton medarbetare på planeringssektionen med uppdrag att förnya och utveckla det allmänna vatten- och avloppsledningsnätet i ett växande Uppsala. Du kommer att leda arbetet rörande förnyelse i en grupp med tre andra utredningsingenjörer. 

I tjänsten ingår att samordna, leda och fördela arbetet med förnyelsen av det allmänna VA-ledningsnätet för att uppnå verksamhetens mål och budget. I detta arbete ingår även att följa upp genomförda projekt, utveckla förnyelsearbetet och ta fram åtgärdsplaner och strategier. I tjänsten ingår även att vara delaktig i produktionsplanering och ekonomisk uppföljning samt lämna statusrapporter till projektägaren. 

I din roll kommer du att stötta övriga utredningsingenjörer och projektörer i förnyelsearbetet och granska framtagna direktiv, ändringsanmälningar och levererade bygghandlingar. I tjänsten ingår även att bevaka samordningsmöjligheter med andra projekt.  Du kommer även att delta i utredning av tänkbara förnyelseprojekt och ta fram egna projektdirektiv för beslut om investering. 

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med projektering, planering eller utredning och har goda kunskaper om VA samt erfarenhet av förnyelsearbete.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap av ekonomiska kalkyler inom VA-anläggning, erfarenhet mark och anläggningsarbete eller schaktfria anläggningsmetoder. 

Som person är du driven och utåtriktad. Du har förmågan att arbeta självständigt och strukturerat, är duktig på att samarbeta med andra samt planera. Du är noggrann och ansvarstagande i sitt arbete och har förmåga att själv se vad som behöver göras.

För att lyckas i jobbet behöver du ha god kommunikativ förmåga. Du skapar och utvecklar goda relationer samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Som utredningsingenjör har du många olika kontakter, externt och internt, vilket ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en förståelse för olika funktioner i och utanför organisationen.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter
6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-04-25

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder,  0708 – 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Utredningsingenjör förnyelse till VA-nät, Uppsala Vatten & Avfall

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  I rollen som utredningsingenjör förnyelse kommer du aktivt arbeta för att uppnå och bibehålla en god status på det allmänna VA-ledningsnätet. Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer ... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och säkerställa en långsiktigt hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 

I rollen som utredningsingenjör förnyelse kommer du aktivt arbeta för att uppnå och bibehålla en god status på det allmänna VA-ledningsnätet.

Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas. Där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en utredningsingenjör till sektionen Planering nät, avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 

Ansvarsområden
Som utredningsingenjör kommer du att arbeta i en grupp om fjorton medarbetare på planeringssektionen med uppdrag att förnya och utveckla det allmänna vatten- och avloppsledningsnätet i ett växande Uppsala. Du kommer att ingå i en grupp med tre andra utredningsingenjörer som framför allt arbetar med förnyelsearbetet. 

I tjänsten kommer du aktivt arbeta för att uppnå och bibehålla en god status på det allmänna VA-ledningsnätet. I arbetet ingår att utreda förnyelsebehov, ta fram föreslagna förnyelseobjekt och projektdirektiv men också att identifiera och åtgärda problem orsakade av andra aktörer, så som att utreda och ställa krav på omkoppling av felaktigt anslutna ledningar och hindra annan otillåten användning av vår anläggning.  

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning och några års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Du har arbetat med projektering, planering eller utredning och har goda kunskaper samt erfarenhet av förnyelsearbete.

Vi ser det som meriterande om du har kunskap av ekonomiska kalkyler inom VA-anläggning, erfarenhet mark och anläggningsarbete eller av schaktfria anläggningsmetoder. 

Som person är du noggrann och strukturerad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter
6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2021-04-25

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Söder,  0708 – 298 258, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. Rekryteringsprocessen för befattningar i säkerhetsklass tar något längre tid än normalt. Detta då det ingår fler kontrollmoment.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir en viktig del i teamet. Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Dagvattenutredare sökes

Är du sugen på nästa utmaning och vill jobba med dagvattenutredning hos vår kund som strävar efter att bygga ett bättre samhälle? Då kan det vara dig vi letar efter, sök tjänsten idag, eller tipsa en vän! Dina arbetsuppgifter Som anställd hos vår kund kommer du att jobba brett med miljön och naturvärden i fokus. Projekten löper parallellt och stor vikt läggs därför vid att du är en person som är organiserad, kan lyssna på andra och är produktiv. Arbetet ä... Visa mer
Är du sugen på nästa utmaning och vill jobba med dagvattenutredning hos vår kund som strävar efter att bygga ett bättre samhälle? Då kan det vara dig vi letar efter, sök tjänsten idag, eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter
Som anställd hos vår kund kommer du att jobba brett med miljön och naturvärden i fokus. Projekten löper parallellt och stor vikt läggs därför vid att du är en person som är organiserad, kan lyssna på andra och är produktiv. Arbetet är upplagt till större delen på kontor men du gör plats och kundbesök någon gång i veckan. Resor kan förekomma.

Exempel på arbetsuppgifter:
-Föroreningsberäkning
-Hantera och planera för dagvattnet i exploateringsområden
-Lämna förslag på lösningar till kund


Om företaget
Vår samarbetspartner som du kommer vara konsult hos är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. I gruppen där du kommer att ingå utreder och projekterar man vattenutredningen inför byggen och exploateringar.Din profil
Vi söker nu dig som tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter, eller har en högskoleutbildning inom området samt har god förmåga att uttrycka dig såväl i tal som i skrift. Du har ett driv och vill hela tiden komma framåt tillsammans med dina kollegor. Vi ser att du är kommunikativ och produktiv.

Skallkrav:
-Högskoleutbildning inom exempelvis hydrologi, miljö, vatten eller hydraulik
-Svenska i tal och skrift
-Körkort B


Meriterande:
-Mike urban
-Scalgo
-Miljörätt


Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.Villkor
Start: September
Ort: Borlänge eller Uppsala
Arbetstider: 08:00-17:00
Omfattning: Heltid Visa mindre

Utredningsingenjör till Uppsala vatten & avfall, VA-nät

Arbetsbeskrivning Gillar du att lösa problem och utreda komplicerade frågor? Vill du bidra till en robust och hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning?  Då kan det vara dig vi söker till arbetet som utredningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB.  Ansvarsområden Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Gillar du att lösa problem och utreda komplicerade frågor? Vill du bidra till en robust och hållbar VA-försörjning för Uppsalas växande befolkning? 
Då kan det vara dig vi söker till arbetet som utredningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. 

Ansvarsområden
Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en utredningsingenjör som arbetar nära våra verksamhetsutövare och kommuninvånare och kan hantera ansvarsförhållandet mellan dem och oss som VA-huvudman. 

Som utredningsingenjör kommer du att arbeta i en grupp om tio medarbetare med uppdrag att förvalta och utveckla det allmänna vatten- och avloppsledningsnätet i ett växande Uppsala. Du kommer inom denna tjänst att ingår i en mindre grupp som representerar VA-huvudmannen i relationen till fastighetsägare och andra kunder. 

Arbetsuppgifterna omfattar bland annat skadeståndsärenden, anslutningsärenden, servitutsfrågor, taxeutredningar och liknande. I tjänsten ingår också olika typer av ärenden och utredningar rörande felkopplingar och privata läckor. Det kan också bli aktuellt att ingå i den projektgrupp som arbetar med Uppsala vattens övergång till fjärravlästa vattenmätare. 

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras. Arbetsuppgifterna kan också komma att förändras utifrån sökandes kompetens och erfarenheter. 

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har några års erfarenhet från VA-branschen eller annan relevant arbetslivserfarenhet. Erfarenhet av skadestånds-, anslutnings- och/eller taxefrågor är starkt meriterande. Du har en utbildning inom VA eller samhällsbyggnadsområdet  eller har annan bakgrund som bedöms som likvärdig och relevant. Då intresse och personliga kvalitéer värderas högt är även nyexaminerade välkomna att söka. 
 
Som person är du noggrann och strukturerad och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du behöver ha en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och utveckla goda relationer både inom och utanför den egna organisationen. 

B-Körkort är ett krav.

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-11-16

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Anläggningsingenjör till Uppsala Vatten & Avfall, VA-nät

Arbetsbeskrivning Vill du vara med och bidra till en långsiktigt hållbar VA-försörjning? Gillar du ordning och reda och har en vilja att tillsammans med andra utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt?  Då kan det vara dig vi söker till arbetet som anläggningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB. Ansvarsområden Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner... Visa mer
Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och bidra till en långsiktigt hållbar VA-försörjning? Gillar du ordning och reda och har en vilja att tillsammans med andra utveckla och förbättra rutiner och arbetssätt? 

Då kan det vara dig vi söker till arbetet som anläggningsingenjör på avdelningen VA-nät på Uppsala Vatten och Avfall AB.

Ansvarsområden
Uppsala Vatten och Avfall AB verkar i en mycket expansiv del i Sverige – i en av landets starkaste tillväxtregioner. Uppsala kommun fortsätter att expandera och förtätas och där nya områden växer fram och nya arbetsplatser tar form krävs fungerande infrastruktur, säkrad kapacitet och hållbar förvaltning av våra naturresurser och våra anläggningar. Vi söker nu en kvalitetsmedveten anläggningsingenjör som vill vara med och säkerställa ett långsiktigt hållbart VA-ledningssystem i Uppsala. 

Som Anläggningsingenjör kommer du att arbeta med samordning och kontroll rörande drift- och underhållsarbeten, kvalitets-, säkerhets- och arbetsmiljö. Du kommer även arbeta med verksamhets- och avtalsuppföljning, inköp och dokumentation. 

Arbetsuppgifterna består av att ta fram rutiner och kontrollplaner för att säkerställa att drift och underhållsarbeten sker på ett säkert sätt ur arbetsmiljö-, miljö och driftsynpunkt.  Du kommer att samordna skyddsronder, periodiska besiktningar och svara för att anläggningarna uppfyller de krav och tillstånd som finns. Du kommer att genomföra kemikalieinventeringar, kontroll av dagvattenanläggningar och bevaka att rutiner och utbildningskrav efterlevs. Framtagande och analys av nyckeltal för verksamhetsuppföljning ingår i tjänsten samt att samordna inköp och upphandlingar. Du kommer att vara ett viktigt stöd till anläggningsansvarig chef för att säkerställa rutinefterlevnad inom aktuella områden. 

Eftersom verksamheten ständigt utvecklas kan arbetsuppgifter tillkomma eller förändras.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är ordningsam, strukturerad och kvalitetsmedveten och trivs med att arbeta med andra. Du har god datorvana och har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och gillar att blanda kontorsarbete med fältarbete. 

För att lyckas i rollen ser vi att du har en utbildning inom VA, miljö, bygg, energi, kvalitet eller har motsvarande kunskaper som arbetsgivaren bedömer som relevanta för tjänsten. Det är en fördel om du har erfarenhet av egenkontroll, upphandling och arbetsmiljöfrågor.

Som anläggningsingenjör jobbar du på uppdrag av anläggningschefen och i nära samarbete med personalen i driftsorganisationen. Vi lägger därför stor vikt hur du är som person och hur du fungerar i team med andra människor.

B-Körkort är ett krav. 

Ansökan
Ort: Uppsala.

Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-11-09

För information: I denna rekrytering samarbetar Uppsala Vatten & Avfall med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, [email protected]

Övriga upplysningar
Anställningen innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för anställning är godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Du ska även vara beredd att krigsplaceras inom ramen för Uppsala Vatten och Avfalls roll i totalförsvaret. Urvalstester kan förekomma, fördjupad bakgrundskontroll kommer genomföras som ett led i säkerhetsprövningen. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. 

Om företaget
Tillväxten i regionen samt högt ställda krav på utveckling och innovation sker under Uppsala Kommuns tydliga ledarskap som präglas av ett starkt fokus på hållbarhet och klimatomställning, och i sker nära samverkan med länets och regionens offentliga och privata aktörer.

Vi producerar dricksvatten, avleder och omhändertar spillvatten och dagvatten, samlar in hushållsavfall, producerar biogas till kollektivtrafik och privatbilar, levererar biogödsel och slam till jordbruk och omhändertar och sorterar avfall vid vår sorteringsanläggning Hovgården. Vår verksamhet är styrd av speciella lagkrav på vatten-, miljö- och säkerhetsområdet eftersom vi levererar samhällsviktiga tjänster. Även för näringslivet i Uppsala är vi en viktig aktör med många leveranser till företag och integrerad infrastruktur. Visa mindre

Serviceinriktad handläggare till Planering Nät

Serviceinriktad handläggare till Planering Nät Arbetsbeskrivning Gillar du att få saker gjorda? Vill du vara med och bidra när Uppsala utvecklas? Vi söker dig som vill bli en del av vår trevliga grupp och delta i utvecklingen av Uppsala Vattens verksamhet. Sektion Planering Nät inom avdelningen VA-Nät arbetar med att förvalta och utveckla vårt VA-ledningsnät. Vi söker dig som vill vara en del av vår arbetsgrupp om 13 medarbetare i vårt arbete med att bidra... Visa mer
Serviceinriktad handläggare till Planering Nät
Arbetsbeskrivning
Gillar du att få saker gjorda? Vill du vara med och bidra när Uppsala utvecklas? Vi söker dig som vill bli en del av vår trevliga grupp och delta i utvecklingen av Uppsala Vattens verksamhet.
Sektion Planering Nät inom avdelningen VA-Nät arbetar med att förvalta och utveckla vårt VA-ledningsnät. Vi söker dig som vill vara en del av vår arbetsgrupp om 13 medarbetare i vårt arbete med att bidra till hållbara VA-lösningar i ett växande Uppsala.
I rollen arbetar du med att hantera frågor och förmedla information om våra VA-ledningsnät. Du arbetar till stor del självständigt men samverkar också med kollegor inom sektionen och bolaget. Tillsammans löser vi uppgifter och utvecklar verksamheten.


Ansvarområde
Du deltar i arbetet att hantera och fördela inkommande frågor från kund med fokus på information om våra VA-ledningsnät. Du förmedlar information om vårt VA-ledningsnät och fungerar som ansvarig för leverans av kartunderlag till interna och externa intressenter.


Du svarar för information som lämnas via tjänsten Ledningskollen och för hantering av kommunens internremiss för grävarbeten i närheten av VA-ledningsnätet. Du administrerar ansökningar av grävtillstånd för Uppsala Vattens egna arbeten. Arbetet utförs till stor del i verktygen ArcGIS och i AutoCad. I tjänsten ingår dokumentation av ärenden och diarieföring. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med att förbättra och förenkla våra arbetssätt.


Personliga egenskaper
Som person är du serviceinriktad och strukturerad. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift samt inger förtroende och skapar goda relationer. God förmåga att samarbeta är en förutsättning då arbetet innebär många kontakter inom bolaget och kommunen samt med fastighetsägare, konsulter och andra externa intressenter.


Du är nyfiken och lyhörd och vill lära nytt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av ärendehantering och kundkontakter. Genomförda studier inom geografiska informationssystem, GIS, är en stor fördel liksom relevant arbetslivserfarenhet från VA-branschen eller annan ledningsägares verksamhet. Kompetens inom ArcGIS eller andra GIS-verktyg samt CAD-verktyg är en starkt meriterande.
Du har god teknisk förståelse och ett intresse för kartor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Ansökan
Omfattning: Heltid, tjänsten övergår till en tillsvidareanställning efter 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2020-03-02.

Har du frågor är du välkommen att kontakta sektionschef Elin Jansson, [email protected], 018-727 93 18.
Facklig kontakt: Anders Nilsson, Akademikerföreningen 018-727 92 92


För att ansöka skickar du in ett cv och personligt brev via vår webbsida: https://www.uppsalavatten.se/om-oss/foretaget/jobba-hos-oss/
Vänta inte med att skicka in din ansökan då intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Bakgrundskontroll komma att användas som ett komplement i urvalsprocessen. För närvarande pågår ett arbete med att anpassa bolagets verksamhet till ändrade omvärldsförutsättningar. Detta medför att tjänsten kan komma att inplaceras i säkerhetsklass, viket då innebär att du kan behöva genomgå en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen (2018:585).
Vad erbjuder Uppsala Vatten dig?
En varierande och utvecklande roll där du blir viktig del i teamet. Vi uppmuntrar idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre och värnar om att jobba utifrån en hög integritet. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Du får vara med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala.

Om Uppsala Vatten
Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering. Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Vårt mål är att aktivt bidra till ett hållbart samhälle.
Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvattenhantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 230 medarbetare.
Uppsala Vatten ger dig rent vatten och smarta kretslopp i ett växande Uppsala. 
https://www.uppsalavatten.se Visa mindre

Driven utredningsingenjör till Planering Nät

Driven utredningsingenjör till Uppsala Vatten Är du en problemlösare? Vill du vara med när Uppsala växer och verksamheten utvecklas? Vi söker dig som vill vara med i vår utveckling. Uppsala växer och VA-anläggningen byggs ut och förnyas. Våra arbetsmetoder och verktyg förändras och förbättras för att på bästa vis bidra till ett hållbart samhälle. Som utredningsingenjör hos Planering Nät blir du en del av vår arbetsgrupp med uppdraget att utveckla och förva... Visa mer
Driven utredningsingenjör till Uppsala Vatten
Är du en problemlösare? Vill du vara med när Uppsala växer och verksamheten utvecklas?
Vi söker dig som vill vara med i vår utveckling. Uppsala växer och VA-anläggningen byggs ut och förnyas. Våra arbetsmetoder och verktyg förändras och förbättras för att på bästa vis bidra till ett hållbart samhälle. Som utredningsingenjör hos Planering Nät blir du en del av vår arbetsgrupp med uppdraget att utveckla och förvalta hållbara VA-lösningar för Uppsala.
Tjänsten
Som utredningsingenjör på Planering Nät arbetar du med utveckling och förvaltning av våra vatten- och avloppsystem och våra dagvattenanläggningar.
I denna roll svarar du för att driva arbete kring mätning och databearbetning av mätdata på VA-nät.
Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med utveckling och förvaltning av våra dagvattenanläggningar.
Du arbetar tillsammans med andra med utredningar och förstudier för ny- och ombyggnation av VA-nät för att möjliggöra utvecklingen av Uppsala. Fokus är på att möjliggöra de ur såväl hållbarhets som ekonomiskt perspektiv bästa lösningarna. Du följer projekten hela vägen och fungerar som stöd för vår projektavdelning vid projektering och genomförande. Du stöttar i frågor kopplat till anslutningar.


Kvalifikationer
Du har utbildning som ingenjör alternativt relevant arbetslivserfarenhet och några års erfarenhet från liknande verksamhet. Du har erfarenhet av planering, utredning, projektledning eller projektering av infrastruktur. Kunskap om VA-branschen från kommunal eller privat verksamhet är en stor fördel. Erfarenhet av mätning och mätdatahantering är starkt meriterande.
Som person är du driven och analytisk med god teknisk förståelse. Du har förmåga att arbeta självständigt och strukturerat. För att lyckas i tjänsten behöver du ha god kommunikativ förmåga. Du skapar och utvecklar goda relationer samt uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Som utredningsingenjör arbetar du externt och internt, vilket ställer krav på flexibilitet, samarbetsförmåga och en förståelse för olika funktioner i och utanför organisationen.
Ansökan
Ansökan gör du via vår webbsida: http://www.uppsalavatten.se/om-oss/uppsala-vatten/jobba-hos-oss/
Urval och intervjuer kan ske löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 31 oktober 2019. Ansökan ska innehålla personligt brev och cv. Frågor om tjänsten besvaras av Elin Jansson, sektionschef på Planering Nät, [email protected],  018-727 9318 .
Om bolaget
Uppsala Vatten och Avfall har en tydlig inriktning mot hållbara lösningar för infrastrukturen i Uppsala kommun. Som anställd på Uppsala Vatten och Avfall har du möjlighet att påverka invånarna i Uppsala i sitt vardagliga liv. Vi är ett kommunalt bolag med drygt 200 medarbetare som arbetar med dricksvatten, rening av avloppsvatten, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Verksamheten präglas av ett stort engagemang och högt tekniskt kunnande. Bolaget omsätter ca 500 mkr. Läs mer: www.uppsalavatten.se Visa mindre

ÅF växer och nu söker vi uppdragsledare till Enköping!

Om jobbet För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu uppdragsledare infrastruktur (väg, VA, gata, mark) till vårt kontor i Enköping. Kontoret till hör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge. Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och framåtanda. Sektionen drivs av att leverera, såväl stora som små projekt, med hög kvalitet till våra k... Visa mer
Om jobbet
För att kunna möta efterfrågan på våra tjänster, söker vi nu uppdragsledare infrastruktur (väg, VA, gata, mark) till vårt kontor i Enköping. Kontoret till hör en region med kontor bl.a. i Västerås, Karlstad, Örebro och Uppsala. Kontoret samarbetar även nära med våra etableringar i Stockholm och Borlänge.
Vårt arbetsklimat präglas av teamwork och framåtanda. Sektionen drivs av att leverera, såväl stora som små projekt, med hög kvalitet till våra kunder. Vi arbetar i en positiv och stimulerande miljö där det ständigt pågår utbyte av erfarenheter.
Vi letar efter dig som vill arbeta som uppdragsledare och delar vår syn på utvecklingen och som med ditt specialistkunnande vill dela med dig till kunder och kollegor för att öka värdet av det vi levererar. För rätt person finns stora möjligheter att bli gruppchef eller sektionschef. Är du den vi söker?
Om du vill få möjlighet att utvecklas i en verksamhet som till 100% tror på din potential och som drivs av nyttan vi gör för våra kunder, då ska du inte tveka att höra av dig!

Vem är du?
På ÅF lever vi efter våra värdeord: ”Brave – Devoted – Team players” vilket även säger mycket om den vi söker!
Du jobbar sedan några år som uppdragsledare och har erfarenhet av att självständigt driva och ansvara för projekteringsuppdrag inom infrastruktur. Troligtvis jobbar du idag på ett teknikintensivt bolag som konsult, beställare, entreprenör eller motsvarande. Utbildningsmässigt ser vi att du har en teoretisk utbildning och bakgrund, det kan vara en ingenjörsutbildning från universitetet/högskola eller YH-utbildning.
Som person värdesätter vi egenskaper som självgående, initiativtagande och effektiv. Du ser samarbete som en förutsättning för att nå resultat. Vidare tror vi att du trivs i en dynamisk och fartfylld miljö som präglas av stark tillväxt. Du gillar utmaningar och har en naturlig fallenhet för att skapa långa och hållbara relationer med kollegor och kunder.
Även om vi är ett internationellt företag, värdesätter vi att du behärskar det svenska språket muntligt såväl som i skrift för att svara mot våra kunders behov. I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Välkommen med din ansökan redan idag! Vi går igenom urvalet löpande.

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.ÅF Making Future. Visa mindre