Lediga jobb Cajsas Take Away AB i Uppsala

Se alla lediga jobb från Cajsas Take Away AB i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Catering- och Eventansvarig

Ansök    Maj 17    Cajsas Take Away AB    Hovmästare
Som Catering- och Eventansvarig hos oss arbetar man aktivt med drift och utveckling av våra olika event och cateringuppdrag. Du arbetar för att Cajsa’s Kök ska vara ett lönsamt, hälsosamt och utvecklande företag med våra värdeord, Pålitliga, Passionerade, Personliga, På hugget, som stabila grundpelare. Du arbetar med att leverera service, kundanpassade helhetslösningar och Cajsa’s Köks matprodukter, tillsammans med ditt team av serverings- och eventpersona... Visa mer
Som Catering- och Eventansvarig hos oss arbetar man aktivt med drift och utveckling av våra olika event och cateringuppdrag. Du arbetar för att Cajsa’s Kök ska vara ett lönsamt, hälsosamt och utvecklande företag med våra värdeord, Pålitliga, Passionerade, Personliga, På hugget, som stabila grundpelare. Du arbetar med att leverera service, kundanpassade helhetslösningar och Cajsa’s Köks matprodukter, tillsammans med ditt team av serverings- och eventpersonal. Du ansvarar för att tillsammans med HR rekrytera och utbilda serverings- och eventpersonal samt att agera som mentor och ledare för dessa.

I din operativa roll är du kontakt till kund från ankomst till avslut på aktuella event samt kommunicerar löpande med vår interna sälj- och bokningsavdelning.

Du håller löpande kontakt med flera av våra underleverantörer inom dryck och material, samt administrerar inköp av detta. Du är ständigt en representant för företaget och som sådan arbetar du kreativt för att löpande förbättra verksamheten och våra gemensamma förutsättningar. Kundens upplevelse och vår trygghet i att vi alltid levererar högsta kvalité är tjänstens huvuduppgift.

Som sökande till tjänsten ser vi att du är strukturerad, pedagogisk och kommunikativ. Du är en person som uppskattar att vara aktiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du besitter en god social kompetens och känner dig bekväm med många kontaktytor och personliga möten. Därför har du också en god språkförmåga på så väl svenska som engelska.

Vi tror att du är en öppenhjärtligt person med ett stort mått av personlig integritet som inte är rädd att be om hjälp vid behov. Du är bekväm med att leda medarbetare samt att ge och ta feed back på stående fot.

Framför allt är du en lagspelare som drivs av att skapa fantastiska upplevelser för andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltidstjänst, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande

Vi har kollektivavtal, men tillämpar individuell lönesättning

Har du frågor om tjänsten var god kontakta

HR-ansvarig Elin Bergman på [email protected]

Krav:

Dokumenterad erfarenhet av servering

God organisatorisk och pedagogisk förmåga

Intresse av mat, dryck och upplevelser

Vana av att leda medarbetare

Minst B-Körkort

Önskvärt:

Tidigare erfarenhet av projektledning

Mångårig erfarenhet från bankettservering

Fördjupade kunskaper om dryck

Utbildning i ansvarsfull alkoholservering Visa mindre

Kock

Ansök    Jun 27    Cajsas Take Away AB    Kock, à la carte
Att vara en del i vårt team av kockar innebär uppgiften att laga högklassig mat till våra gäster. Vi har en verksamhet med flertalet restauranger, cafeér och en bred catering-eventverksamhet. Vi lagar allt från enklare måltider, lunch och mingelmat plus härliga middagar till stora och små sällskap. Allt med bästa råvaror och höga smaker. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i kök. Vi ser också att du har utbildning inom kök och restaurang.... Visa mer
Att vara en del i vårt team av kockar innebär uppgiften att laga högklassig mat till våra gäster. Vi har en verksamhet med flertalet restauranger, cafeér och en bred catering-eventverksamhet. Vi lagar allt från enklare måltider, lunch och mingelmat plus härliga middagar till stora och små sällskap. Allt med bästa råvaror och höga smaker.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i kök. Vi ser också att du har utbildning inom kök och restaurang. Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift. B-körkort är ett krav då vi ofta jobbar på plats hos kund. Du har en god förmåga att arbeta i en stor grupp med många olika personligheter. Som person är du en lagspelare, passionerad i din yrkesroll och på hugget! Visa mindre

Enhetsansvarig Café och festvåning

Vi söker nu en enhetsansvarig med en förmåga att prioritera, strukturera och leda andra i arbetsuppgifter och organisera arbetet på plats. Du kan och du förstår vad god service är, du är lyhörd och har erfarenhet av att ta hand om kunder i stora och små sammanhang. Du kommer att arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stark kundfokus. I tjänsten förekommer ofta kontakt med kunder, både företag och privatp... Visa mer
Vi söker nu en enhetsansvarig med en förmåga att prioritera, strukturera och leda andra i arbetsuppgifter och organisera arbetet på plats. Du kan och du förstår vad god service är, du är lyhörd och har erfarenhet av att ta hand om kunder i stora och små sammanhang.

Du kommer att arbeta med operativa, fysiska och administrativa sysslor som genomsyras av hög service och stark kundfokus. I tjänsten förekommer ofta kontakt med kunder, både företag och privatpersoner via telefon och mejl. Arbetstider varierar över tid då vi har en säsongsbetonad verksamhet. I huvudsak så jobbar du dagtid, men beroende på säsong ingår även kvällar och helger.

För oss som arbetar på Cajsa´s Kök är den ena dagen sällan lik den andra, och som enhetsansvarig kommer du att ansvara för:

- Driften av café/lunchverksamhet
- En god service och leverans på plats ut till kund.
- Arbetsledning och coachning av personal.
- Administrativa sysslor som egenkontroll, svinn- och avvikelserapporter samt personalbemanning,
- Veckoplanering och varubeställning både internt och externt. Visa mindre

Serveringspersonal och arbetsledare till event- och cateringuppdrag

Vill du ha ett extrajobb där ingen dag är den andra lik? Vi på Cajsa´s Kök söker nu serviceproffs och arbetsledare till våra cateringevent runt om i Uppsala och Stockholm med omnejd. Både ansvariga ute på våra event, vilket innefattar allt från bröllop till mindre middagar och mingel, samt serveringspersonal som vill få chansen att sprida glädje bland våra kunder. Här får du chansen att uppleva något nytt varje event, träffa fantastiska människor och lära ... Visa mer
Vill du ha ett extrajobb där ingen dag är den andra lik? Vi på Cajsa´s Kök söker nu serviceproffs och arbetsledare till våra cateringevent runt om i Uppsala och Stockholm med omnejd. Både ansvariga ute på våra event, vilket innefattar allt från bröllop till mindre middagar och mingel, samt serveringspersonal som vill få chansen att sprida glädje bland våra kunder. Här får du chansen att uppleva något nytt varje event, träffa fantastiska människor och lära dig mer om restaurang och service.

Vi söker dig som är:

- Lyhörd
- Problemlösare
- Initiativtagande
- Social och utåtriktad
- Stresstålig


Om tjänsten
För oss som arbetar på Cajsa´s Kök är den ena dagen sällan lik den andra. Vi arbetar med alla typer av tillställningar så som bröllop, dop, privat och företags fester, event, konserter och galamiddagar. Vi serverar högkvalitativ mat och service i ett högt tempo där gästen alltid är i fokus. Arbetstiderna är varierande, vilket kan innebära jobbpass dagtid, kvällstid och helger, och antal tillgängliga pass varier mellan perioder.

Vi följer HRFs kollektivavtal.

Om dig
För oss är personligheten viktigast. Vi värderar en proffsig attityd, uppmärksamhet och viljan att lära. Tidigare catering- eller restaurangerfarenhet är en fördel men inte ett måste. Körkort är ett stort plus. Visa mindre

Innesäljare och Eventadministratör - teamet växer

Vi söker nu ytterligare en innesäljare och eventadministratör till vårt team. Som innesäljare och eventadministratör hos oss arbetar man med försäljning av Cajsa´s Köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Vi håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Vi är med och håller i konsultationer och provsmakningar med våra kunder och är delaktiga vid företagets egna mässor och events. Vi hanterar för... Visa mer
Vi söker nu ytterligare en innesäljare och eventadministratör till vårt team.

Som innesäljare och eventadministratör hos oss arbetar man med försäljning av Cajsa´s Köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Vi håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Vi är med och håller i konsultationer och provsmakningar med våra kunder och är delaktiga vid företagets egna mässor och events. Vi hanterar förfrågningar och beställningar, gör offertrar, hanterar ordrar från vår e-handelsplattform cajsaswebbshop.se och administrerar dessa i vårt bokningssystem Caspeco.

Vi håller kontinuerlig kontakt med återkommande kunder och avtalskunder och jobbar även med införsäljning till nya kunder och marknader.

Vi deltar aktivt att driva och utveckla företagets försäljning på ett affärsmässigt sätt.

Vi håller oss uppdaterad om det som händer genom att bland annat vara med på cateringar och events som företaget genomför, och är behjälplig vid behov vid genomförande av större evenemang.

Personliga egenskaper för tjänsten
Du är positiv, professionell och strukturerad. Du är också utåtriktad, representativ och kommunikativ. Du tycker det är kul och sporrande när det händer mycket och du kan ha flera parallella projekt igång samtidigt. Du har förmåga att jobba i högt tempo och gillar att ligga steget före. Du vill vara en viktig del av Cajsa´s Köks varumärke och du vill skapa förtroende och nära kundrelationer. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Som person motiveras du av kontakt med nya människor och goda relationer.

Du som söker
Vi söker dig som delar våra värdeord: PERSONLIGT, PASSIONERAT, PÅLITLIGT, PÅ HUGGET. Du förstår att du är en lika viktig del av varumärket Cajsa`s Kök som någon annan i företaget. Därför vet du att du har ett stort ansvar och att allt du gör påverkar båda dina egna och dina arbetskamraters möjligheter att göra ett bra jobb.

Du tycker självklart om att jobba med mat och människor och vill hela tiden bli bättre på det. Du är nyfiken och intresserad av allt som händer, både i företaget och inom yrkesområdet. Du drivs av kundnöjdhet och är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till överallt där det behövs

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltidstjänst, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, med vissa avvikelser

Vi har kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten var god kontakta Affärsutvecklingschef Theresa Larsson, [email protected] eller 018-130 190Krav

- Branscherfarenhet, med arbete inom fest och event och/eller catering
- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Goda datorkunskaper
- Intresse för mat, upplevelser och events


Meriterande

- Erfarenhet från affärssytemet Caspeco
- Erfarenhet av försäljning
Ansökan

Sista ansökningsdatum 31 maj. Därefter kallar vi till intervju - men vänta inte med att söka, rätt kandidat kan bli kallad tidigare än så. Visa mindre

Innesäljare och Eventadministratör

Vi söker nu en innesäljare och eventadministratör till vårt team. Som innesäljare och eventadministratör hos oss arbetar man med försäljning av Cajsa´s Köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Vi håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Vi är med och håller i konsultationer och provsmakningar med våra kunder och är delaktiga vid företagets egna mässor och events. Vi hanterar förfrågningar o... Visa mer
Vi söker nu en innesäljare och eventadministratör till vårt team.

Som innesäljare och eventadministratör hos oss arbetar man med försäljning av Cajsa´s Köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Vi håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Vi är med och håller i konsultationer och provsmakningar med våra kunder och är delaktiga vid företagets egna mässor och events. Vi hanterar förfrågningar och beställningar, gör offertrar, hanterar ordrar från vår e-handelsplattform cajsaswebbshop.se och administrerar dessa i vårt bokningssystem Caspeco.

Vi håller kontinuerlig kontakt med återkommande kunder och avtalskunder och jobbar även med införsäljning till nya kunder och marknader.

Vi deltar aktivt att driva och utveckla företagets försäljning på ett affärsmässigt sätt.

Vi håller oss uppdaterad om det som händer genom att bland annat vara med på cateringar och events som företaget genomför, och är behjälplig vid behov vid genomförande av större evenemang.

Personliga egenskaper för tjänsten
Du är positiv, professionell och strukturerad. Du är också utåtriktad, representativ och kommunikativ. Du tycker det är kul och sporrande när det händer mycket och du kan ha flera parallella projekt igång samtidigt. Du har förmåga att jobba i högt tempo och gillar att ligga steget före. Du vill vara en viktig del av Cajsa´s Köks varumärke och du vill skapa förtroende och nära kundrelationer. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Som person motiveras du av kontakt med nya människor och goda relationer.

Du som söker
Vi söker dig som delar våra värdeord: PERSONLIGT, PASSIONERAT, PÅLITLIGT, PÅ HUGGET. Du förstår att du är en lika viktig del av varumärket Cajsa`s Kök som någon annan i företaget. Därför vet du att du har ett stort ansvar och att allt du gör påverkar båda dina egna och dina arbetskamraters möjligheter att göra ett bra jobb.

Du tycker självklart om att jobba med mat och människor och vill hela tiden bli bättre på det. Du är nyfiken och intresserad av allt som händer, både i företaget och inom yrkesområdet. Du drivs av kundnöjdhet och är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till överallt där det behövs

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltidstjänst, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Kontorstider, med vissa avvikelser

Vi har kollektivavtal.

Har du frågor om tjänsten var god kontakta Affärsutvecklingschef Theresa Larsson, [email protected] eller 018-130 190Krav

- Branscherfarenhet, med arbete inom fest och event och/eller catering
- Erfarenhet av att arbeta i högt tempo
- Erfarenhet av administrativt arbete
- Goda datorkunskaper
- Intresse för mat, upplevelser och events


Meriterande

- Erfarenhet från affärssytemet Caspeco
- Erfarenhet av försäljning Visa mindre

Innesäljare & Eventadministratör

Ansök    Maj 23    Cajsas Take Away AB    Innesäljare
Vi söker nu en innesäljare & eventadministratör till vårt kontor vid Fyrislund i Uppsala.Som innesäljare och eventadministratör hos oss kommer du att arbeta med försäljning av Cajsa´s köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Du håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Du hanterar förfrågningar och beställningar från vårt e-handelsplattform cajsaswebbshop.se och administrerar dem i vårt bokni... Visa mer
Vi söker nu en innesäljare & eventadministratör till vårt kontor vid Fyrislund i Uppsala.Som innesäljare och eventadministratör hos oss kommer du att arbeta med försäljning av Cajsa´s köks matprodukter, service och kundanpassade helhetslösningar. Du håller löpande kontakt med företagets kunder via telefon, mejl och personliga möten. Du hanterar förfrågningar och beställningar från vårt e-handelsplattform cajsaswebbshop.se och administrerar dem i vårt bokningssystem Caspeco. Du håller kontinuerlig kontakt med återkommande kunder/avtalskunder men jobbar även med införsäljning till nya kunder och marknader.Du deltar aktivt att driva och utveckla försäljning i företaget på ett affärsmässigt sätt.Personliga egenskaper för tjänstenDu är positiv, professionell och strukturerad. Du är också utåtriktad, representativ och kommunikativ. Du tycker det är kul och sporrande när det händer mycket och du kan ha flera parallella projekt igång samtidigt. Du har förmåga att jobba i högt tempo och gillar att ligga steget före. Du vill vara en viktig del av Cajsa´s köks varumärke och du vill skapa förtroende och mycket goda kundrelationer. Du har lätt att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana. Som person motiveras du av kontakt med nya människor varje dag.Du som söker:Vi söker dig som delar våra värdeord: PERSONLIGT, PASSIONERAT, PÅLITLIGT, PÅ HUGGET. Du förstår att du är en lika viktig del av varumärket Cajsas kök som någon annan i företaget. Därför vet du att du har ett stort ansvar och att allt du gör påverkar båda dina egna och dina arbetskamraters möjligheter att göra ett bra jobb.Du tycker självklart om att jobba med mat och människor och vill hela tiden bli bättre på det. Du är nyfiken och intresserad av allt som händer, både i företaget och inom yrkesområdet. Du drivs av kundnöjdhet och är inte rädd för att ta initiativ och hjälpa till överallt där det behövsTjänsten är heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.Arbetstider: Vardagar 08.00-16.30Har du frågor om tjänsten var god kontakta Verksamhetschef Linda Holst [email protected]´s Kök är ett väletablerat restaurang- och cateringföretag i Uppsala. Företaget driver fem lunchrestauranger i Uppsala och levererar färdigmat till ett 15-tal livsmedelsbutiker i Uppsala. Cajsa’s Kök driver konferensverksamhet och levererar fest- och eventcatering i Uppsala och Stockholm med omnejd.Vår affärsidé: Cajsa´s Kök är ett matföretag som levererar vällagad mat och inspirerande matupplevelser till företag, privatpersoner och livsmedelsbutiker. Vår mission: Med maten som medel berikar vi människors vardag, möten och fester. Vi bidrar med energi, välmående och glädje! Visa mindre