Lediga jobb som Hovmästare i Uppsala

Se lediga jobb som Hovmästare i Uppsala. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Uppsala som finns hos arbetsgivaren.

Catering- och Eventansvarig

Ansök    Maj 17    Cajsas Take Away AB    Hovmästare
Som Catering- och Eventansvarig hos oss arbetar man aktivt med drift och utveckling av våra olika event och cateringuppdrag. Du arbetar för att Cajsa’s Kök ska vara ett lönsamt, hälsosamt och utvecklande företag med våra värdeord, Pålitliga, Passionerade, Personliga, På hugget, som stabila grundpelare. Du arbetar med att leverera service, kundanpassade helhetslösningar och Cajsa’s Köks matprodukter, tillsammans med ditt team av serverings- och eventpersona... Visa mer
Som Catering- och Eventansvarig hos oss arbetar man aktivt med drift och utveckling av våra olika event och cateringuppdrag. Du arbetar för att Cajsa’s Kök ska vara ett lönsamt, hälsosamt och utvecklande företag med våra värdeord, Pålitliga, Passionerade, Personliga, På hugget, som stabila grundpelare. Du arbetar med att leverera service, kundanpassade helhetslösningar och Cajsa’s Köks matprodukter, tillsammans med ditt team av serverings- och eventpersonal. Du ansvarar för att tillsammans med HR rekrytera och utbilda serverings- och eventpersonal samt att agera som mentor och ledare för dessa.

I din operativa roll är du kontakt till kund från ankomst till avslut på aktuella event samt kommunicerar löpande med vår interna sälj- och bokningsavdelning.

Du håller löpande kontakt med flera av våra underleverantörer inom dryck och material, samt administrerar inköp av detta. Du är ständigt en representant för företaget och som sådan arbetar du kreativt för att löpande förbättra verksamheten och våra gemensamma förutsättningar. Kundens upplevelse och vår trygghet i att vi alltid levererar högsta kvalité är tjänstens huvuduppgift.

Som sökande till tjänsten ser vi att du är strukturerad, pedagogisk och kommunikativ. Du är en person som uppskattar att vara aktiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du besitter en god social kompetens och känner dig bekväm med många kontaktytor och personliga möten. Därför har du också en god språkförmåga på så väl svenska som engelska.

Vi tror att du är en öppenhjärtligt person med ett stort mått av personlig integritet som inte är rädd att be om hjälp vid behov. Du är bekväm med att leda medarbetare samt att ge och ta feed back på stående fot.

Framför allt är du en lagspelare som drivs av att skapa fantastiska upplevelser för andra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltidstjänst, med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetstider: Varierande

Vi har kollektivavtal, men tillämpar individuell lönesättning

Har du frågor om tjänsten var god kontakta

HR-ansvarig Elin Bergman på [email protected]

Krav:

Dokumenterad erfarenhet av servering

God organisatorisk och pedagogisk förmåga

Intresse av mat, dryck och upplevelser

Vana av att leda medarbetare

Minst B-Körkort

Önskvärt:

Tidigare erfarenhet av projektledning

Mångårig erfarenhet från bankettservering

Fördjupade kunskaper om dryck

Utbildning i ansvarsfull alkoholservering Visa mindre

Hovmästare

Om 1909 Sigtuna Stadshotell Om 1909 Sigtuna Stadshotell 1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. H... Visa mer
Om 1909 Sigtuna Stadshotell

Om 1909 Sigtuna Stadshotell
1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, vi är sedan 2009 listade i White Guide.
Nu söker vi efter en Hovmästare till Restaurang 1909 I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsstyrkan i Norden AB och alla frågor hanteras via dem.
Om rollen
I rollen som hovmästare har du ansvaret för restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Hovmästaren är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar. Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stor. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör!Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande.


Egenskaper och kompetenser
Vi söker dig som brinner för mat, dryck och service, älskar detaljer och värderar goda relationer! Vi önskar att du;
- har flerårig erfarenhet som hovmästare
- är social och kommunikativ
- är lyhörd och serviceminded
- är strukturerad och organiserad

- har god kunskap och passion för mat och dryck
- är lösningsorienterad och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer
- kommunicerar obehindrat på svenska och engelska (andra språk meriterande)


Ansökan och erbjudande

Vi söker dig som är redo för ett nytt steg och vill vara med och utveckla en av Sveriges finaste pärlor. Du har flera års erfarenhet av arbete i restaurang, ytterligare utbildning är meriterande. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid. Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Arbetstiderna är varierande och säsongsbetonade.
Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i en härlig miljö hos ett spännande företag.
Passar du in i beskrivningen och strävar efter att leverera, överträffa förväntningar och gästupplevelse - tveka inte att söka!Har du frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Peggy Cussil, [email protected], 070 796 2061 eller Mona Wågberg via mail, [email protected] eller telefon 0762 49 08 61Urvalsprocess och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag 2022-06-30 Ansökan gör du här nedan (vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl) Visa mindre

Hovmästare Friggas Uppsala

Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en hovmästare hit som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas. Brinner du för god service och vällagad modern mat, och ett gott värdskap då ka... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en hovmästare hit som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas.
Brinner du för god service och vällagad modern mat, och ett gott värdskap då kanske det här är du?
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Värdinna Svenssons Krogar

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Du har några års erfarenhet av arbetslivet inom serviceyrket och har god vana av gästbemötande. Vi se... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Du har några års erfarenhet av arbetslivet inom serviceyrket och har god vana av gästbemötande. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, flexibel och med ett glatt humör.
Arbetstiderna är varierande men med betoning på sena kvällar och helger. Visa mindre

Hovmästare till Miss Voon Uppsala

Ansök    Maj 16    Miss Voon Upp AB    Hovmästare
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan. Vem söker vi? Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar di... Visa mer
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar dina medarbetare till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du kommer att vara den första, gästen möter i våran restaurang så det är viktigt att du lägger vikt på ett bra bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov.
Kvalité och bra ledarskap är viktiga delar i ditt arbete. Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är på jakt efter en ny utmaning.
Arbetsuppgifter: Arbetsleda samtliga avdelningar i högre chefs frånvaro samt sedvanliga restaurang och serviceinriktade uppgifter.


Kvalifikationer/ Vi ser att du:
• Har flera års erfarenhet från á la carte servering.
• Har arbetat i en arbetsledande roll tidigare
• Har goda kunskaper om både mat och dryck.
• Har förmågan att arbeta efter givna mallar och direktiv.
• Har ett strukturerat arbetssätt.
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger schema med god framförhållning och har kollektivavtal. Visa mindre

Hovmästare Friggas Uppsala

Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu en hovmästare hit som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas. Brinner du för god service och vällagad modern mat, och ett gott värdskap då ka... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är en unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu en hovmästare hit som vill vara med att sätta detta ställe på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Restaurang Friggas.
Brinner du för god service och vällagad modern mat, och ett gott värdskap då kanske det här är du?
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår familj – vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Hovmästare till Miss Voon Uppsala

Ansök    Jan 20    Miss Voon Upp AB    Hovmästare
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan. Vem söker vi? Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar di... Visa mer
Miss Voon kombinerar smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Vi har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på vårt eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakkaraktär är ledorden när vi utformar menyn, och det går igen även i vin- och cocktaillistan.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är serviceminded, drivande och gillar att ta ansvar. Du är en person som motiverar och engagerar dina medarbetare till att med glädje leverera en hög servicenivå. Du kommer att vara den första, gästen möter i våran restaurang så det är viktigt att du lägger vikt på ett bra bemötande och är uppmärksam på detaljer samt gästens behov.
Kvalité och bra ledarskap är viktiga delar i ditt arbete. Vi söker dig som älskar restaurangbranschen och som är på jakt efter en ny utmaning.
Arbetsuppgifter: Arbetsleda samtliga avdelningar i högre chefs frånvaro samt sedvanliga restaurang och serviceinriktade uppgifter.


Kvalifikationer/ Vi ser att du:
• Har flera års erfarenhet från á la carte servering.
• Har arbetat i en arbetsledande roll tidigare
• Har goda kunskaper om både mat och dryck.
• Har förmågan att arbeta efter givna mallar och direktiv.
• Har ett strukturerat arbetssätt.
• Kan kommunicera väl på både svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi lägger schema med god framförhållning och har kollektivavtal. Visa mindre

Hovmästare till Kitchen Club i Uppsala

Ansök    Dec 22    Coor Service Management AB    Hovmästare
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna? Join the Kitchen Club!  The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupp... Visa mer
Är du nyfiken, orädd och älskar service? Vill du utvecklas samt bidra och påverka vårt nästa spännande koncept? Då är du vår nya stjärna?

Join the Kitchen Club! 

The Kitchen Club i Juvelen, Uppsala - en restaurang som bjuder in den moderna livsnjutaren till en hållbar och avslappnad matupplevelse med höga ambitioner. The Kitchen Club är ett helt nytt restaurangkoncept där vi möter gästerna hela dagen- från morgonens surdegsfralla till kvällens middagsupplevelse eller spontana AW, och där emellan en god lunch. Nu vill vi ha med dig som bidrar till att skapa en miljö där människor kan mötas, tankar väckas, idéer delas och energi fyllas på.  

Om rollen
Rollen som hovmästare är en nyckelposition där det är du som dagligen skapar gästupplevelsen med det lilla extra och inspirerar teamet i matsalen. Genom kreativitet och fingertoppskänsla för vad som attraherar våra gäster skapar du och teamet upplevelsen genom ett levande mat och dryckeserbjudande, lockande aktiviteter och samarbeten med matkreatörer och allt annat ni tror kan bidra till The Kitchen Clubs framgång. En viktig del i dina arbetsuppgifter kommer att vara att skapa goda relationer, självklart till våra restauranggäster, men även till alla dina kollegor inom hela Kitchen Club.   

Exempel på arbetsuppgifter  


• Planera, förbereda och arbetsfördela den dagliga driften 
• Ta fram dryckesförslag och utbilda servisen inom mat och dryck 
• Stötta servispersonalen så de har förutsättningar att ge service i stjärnklass 
• Ansvara för gästupplevelsen och hantera reklamationer 
• Planera och genomföra bokningar och events 
• Utveckla och följa upp leveransens kvalité och service 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala, som inleds med en sex månaders provanställning. Då vi öppnar upp för en heldagsupplevelse så kommer du arbeta både dagtid och kvällstid enligt schema.  

Vår nya stjärna
Du har flerårig erfarenhet från restaurangbranschen och tidigare erfarenhet som hovmästare eller ledarskap genom annan serviceroll. Självklart har du kunskap inom a la carte, lunch och arrangemangsservice med stor kunskap och intresse kring mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid att du känner dig trygg i att skapa de bästa mat- och dryckeskombinationerna och vi ser gärna att du har en sommelierutbildning. Du har gymnasieutbildning i grunden och du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. Arbetet ställer krav på vana från kassa- och bokningssystem samt god datavana.  

Din personlighet
Som person vet du vad som gör det lilla extra utifrån ett service-, kvalitets- och helhetsperspektiv. Du är prestigelös och hjälper till där det behövs och uppskattar samarbete, du tycker det är lika roligt att möta gästen på restauranggolvet som att motivera ditt team eller jobba med planering. Vi strävar efter ett modernt ledarskap, därför söker vi dig som är inspirerande och skapar förutsättningar för engagemang och utveckling. Du är en naturlig ledare och har förmågan att se människan och dess behov och du brinner för service och upplevelsen. Utöver ovanstående delar du förstås vårt driv och engagemang för mat-, dryck- och restaurangupplevelsen! 

Stämmer detta in på dig? Tveka inte att höra av dig!  

Vi erbjuder
Du erbjuds komma in i ett nytt team med höga ambitioner och tillsammans med teamet utveckla Coors nya restaurangkoncept. Vi vill att du ska se Coor som en långsiktig arbetsgivare, med de många framtida utvecklingsmöjligheter som ett bolag i stark tillväxt medför. Vi är ett stort bolag med mycket trygghet men också mycket entreprenörsanda och innovation. Vi levererar meningsfull service, och i detta arbete är du vår viktigaste resurs. Coor arbetar också aktivt för att skapa en stark servicekultur och att ständigt utveckla och engagera alla medarbetare. Coor har flera serviceanpassade utbildningar för alla medarbetare och chefer, men också specialistanpassade utbildningar för olika yrkesgrupper. Vi erbjuder fast lön enligt kollektivavtal med avtalspension, försäkringar, utbildningar och andra förmåner såsom föräldralön och friskvårdsbidrag.  

Kontaktuppgifter och övrig information
Ansökningar hanteras löpande så tveka inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt. För mer information, vänligen kontakta restaurangchef Sofia Hansson på mail [email protected]   

Om Coor
Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. På Coor finns stor erfarenhet av förändringsledning, vilket tillsammans med ett aktivt och strukturerat arbete med ständiga förbättringar och innovationer gör att Coor kan ta ett stort ansvar för att utveckla serviceleveransen. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Coor har utsetts till ett av Sveriges Karriärföretag 2022 av Karriärföretagen. Inom området mat och dryck driver Coor restauranger, caféer och butiker hos företag, hyresvärdar, sjukhus och universitet i Sverige. Vår ambition är att var ledande i att skapa helhetsupplevelser kring mat på jobbet – från restaurangmiljön och njutningen till hållbarheten och hälsan. Visa mindre

Driven hovmästare till Norrtälje

Ansök    Nov 23    Four Service AB    Hovmästare
. Marholmen söker en ovanligt bra hovmästare I samarbete med vår kund Marholmen Hotell & Konferens i Norrtälje så letar vi på Four Service nu efter dig, du som har några års erfarenhet från rollen som hovmästare och känner att det är dags att följa med Marholmen på en spännande resa vidare i ditt yrkesliv. Marholmen fortsätter växa så det knakar och behöver förstärka sitt matsalsteam med en duktig och yrkesstolt ledare. Du som söker tjänsten som hovm... Visa mer
.

Marholmen söker en ovanligt bra hovmästare
I samarbete med vår kund Marholmen Hotell & Konferens i Norrtälje så letar vi på Four Service nu efter dig, du som har några års erfarenhet från rollen som hovmästare och känner att det är dags att följa med Marholmen på en spännande resa vidare i ditt yrkesliv.

Marholmen fortsätter växa så det knakar och behöver förstärka sitt matsalsteam med en duktig och yrkesstolt ledare. Du som söker tjänsten som hovmästare bör ha en passion utöver det vanliga för att leverera service och upplevelser av högsta klass. Vi tänker att du i din yrkesroll är någon som medarbetarna har lätt att få förtroende för och gärna följer.

Marholmen vet att medarbetarna är det mest värdefulla de har så en god, inkluderande arbetsmiljö råder på plats - något som till en stor del ligger på hovmästaren att bibehålla och underhålla.
Vi ser gärna att du som söker drivs av att alltid prestera utifrån en hög ambitionsnivå samt är kreativ och flexibel i din yrkesroll. Att agera utifrån Marholmens värdeord ”Passion, Omtanke, Energi och Mod” är en självklarhet för alla som arbetar på den alldeles helt ovanliga ön utanför Norrtälje.
"Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens hotell- och restaurangverksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Schemat är rullande över vardagar och helger och tyngdpunkten ligger på kvällspass.

En hovmästare på Marholmen arbetar nära, och rapporterar direkt till, restaurangchefen. Vid tillfällen då restaurangchefen inte är på plats äger hovmästaren ansvaret för matsalen under service.  Förutom arbetsledning hands on under service ryms också personalplanering, vissa inköp och gästkontakt innan-under-efter bokningar. 
6 månaders provanställning tillämpas. Individuell lönesättning, tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker tjänsten behöver ha B-körkort samt tillgång till bil då Marholmen ligger där det ligger - naturskönt och en bit bort från kollektivtrafiken. Vidare behöver du tala svenska och/eller engelska obehindrat.
Som anställd på Marholmen är du en viktig del av verksamheten hos en mycket trygg och stabil arbetsgivare. Friskvårdsbidrag och andra fina förmåner kommer med anställningen.

Självklart finns det mycket mer att berätta om detta fantastiska ställe och denna lika fantastiska tjänst men det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det? 

Varmt välkommen att söka tjänsten om du vill du vara med på Marholmens spännande resa. Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] Har du några frågor vänder du dem direkt till oss på Four Service, 08-578 578 00.


Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Marholmen vänder sig både till konferens- och privatgäster. Deras erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt - den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!
Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Erfaren serveringspersonal till Friggas, Uppsala Nya Stadshus

Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala. Nu har vi öppnat helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik. Vi söker nu ytterligare en erfaren till servisen/matsalen under dagtid (främst lunch) som vill vara med att sätta denna restaurang på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Friggas. Det är ... Visa mer
Uppsala Nya Stadshus är ett unik produkt i en härligt pulserande, inspirerande miljö mitt i Centrala Uppsala.
Nu har vi öppnat helt nya Restaurang Friggas med ett snyggt öppet kök, ett cafe med hela dagen utbud samt tryckeriet en trappa ner med bistro, bageri & butik.
Vi söker nu ytterligare en erfaren till servisen/matsalen under dagtid (främst lunch) som vill vara med att sätta denna restaurang på kartan och skapa magi åt gästerna på nya Friggas. Det är extra intressant om du besitter erfarenhet av alkoholservering då det är något vi letar efter.
Brinner du för att ge god och trevlig service, att verkligen se gästerna och att ge dem en upplevelse i form av det det lilla extra, att vara i stunden i mötet och utföra ett värdskap i världsklass då kanske det här är du? Känner du att detta kan vara du så tveka inte att höra av dig!
Vi ser fram emot att välkomna dig till vår härliga familj – och ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Driven hovmästare till Norrtälje

Ansök    Nov 3    Four Service AB    Hovmästare
. Marholmen söker en ovanligt bra hovmästare I samarbete med vår kund Marholmen Hotell & Konferens i Norrtälje så letar vi på Four Service nu efter dig, du som har några års erfarenhet från rollen som hovmästare och känner att det är dags att följa med Marholmen på en spännande resa vidare i ditt yrkesliv. Marholmen fortsätter växa så det knakar och behöver förstärka sitt matsalsteam med en duktig och yrkesstolt ledare. Du som söker tjänsten som hovm... Visa mer
.

Marholmen söker en ovanligt bra hovmästare
I samarbete med vår kund Marholmen Hotell & Konferens i Norrtälje så letar vi på Four Service nu efter dig, du som har några års erfarenhet från rollen som hovmästare och känner att det är dags att följa med Marholmen på en spännande resa vidare i ditt yrkesliv.

Marholmen fortsätter växa så det knakar och behöver förstärka sitt matsalsteam med en duktig och yrkesstolt ledare. Du som söker tjänsten som hovmästare bör ha en passion utöver det vanliga för att leverera service och upplevelser av högsta klass. Vi tänker att du i din yrkesroll är någon som medarbetarna har lätt att få förtroende för och gärna följer.

Marholmen vet att medarbetarna är det mest värdefulla de har så en god, inkluderande arbetsmiljö råder på plats - något som till en stor del ligger på hovmästaren att bibehålla och underhålla.
Vi ser gärna att du som söker drivs av att alltid prestera utifrån en hög ambitionsnivå samt är kreativ och flexibel i din yrkesroll. Att agera utifrån Marholmens värdeord ”Passion, Omtanke, Energi och Mod” är en självklarhet för alla som arbetar på den alldeles helt ovanliga ön utanför Norrtälje.
"Gästen är kung” är devisen som utgör grunden för hela Marholmens hotell- och restaurangverksamhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Schemat är rullande över vardagar och helger och tyngdpunkten ligger på kvällspass.

En hovmästare på Marholmen arbetar nära, och rapporterar direkt till, restaurangchefen. Vid tillfällen då restaurangchefen inte är på plats äger hovmästaren ansvaret för matsalen under service.  Förutom arbetsledning hands on under service ryms också personalplanering, vissa inköp och gästkontakt innan-under-efter bokningar. 
6 månaders provanställning tillämpas. Individuell lönesättning, tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker tjänsten behöver ha B-körkort samt tillgång till bil då Marholmen ligger där det ligger - naturskönt och en bit bort från kollektivtrafiken. Vidare behöver du tala svenska och/eller engelska obehindrat.
Som anställd på Marholmen är du en viktig del av verksamheten hos en mycket trygg och stabil arbetsgivare. Friskvårdsbidrag och andra fina förmåner kommer med anställningen.

Självklart finns det mycket mer att berätta om detta fantastiska ställe och denna lika fantastiska tjänst men det tar vi när vi ses på en första intervju, hur låter det? 

Varmt välkommen att söka tjänsten om du vill du vara med på Marholmens spännande resa. Ansök genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till [email protected] Har du några frågor vänder du dem direkt till oss på Four Service, 08-578 578 00.


Marholmen är ett örike i Roslagens skärgård för rekreation, inspiration och möten. En timme från Stockholm, Arlanda och Uppsala. Marholmen vänder sig både till konferens- och privatgäster. Deras erbjudande består av Grosshandlarvillan, exklusiva Villa Berg, 40 hus, 5 villor, ett nybyggt hotell av högsta standard, spa, festvåningen Paviljongen, sommarcaféet Grosshandlargården, paint ball ön Rackaren, aktivitetsön Strömsholmen och mycket, mycket mer. Kort sagt - den helt ovanliga ön Marholmen måste upplevas!
Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se Visa mindre

Värdinna Svenssons Krogar

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Vi söker därför dig med tidigare erfarenhet av serviceyrket och med god vana av gästbemötande. Vi ser... Visa mer
Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata restaurangbolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen.
I rollen som värdinna är du ansiktet utåt och den första person som våra gäster träffar. Arbetsuppgifterna består bland annat av att möta gäster i dörren, placera och ta emot bokningar. Vi söker därför dig med tidigare erfarenhet av serviceyrket och med god vana av gästbemötande. Vi ser gärna att du är lösningsorienterad, flexibel och med ett glatt humör.
Arbetstiderna är varierande men med betoning på kvällar och helger. Visa mindre

Arbetsledare restaurang

Ansök    Feb 11    Region Uppsala    Hovmästare
Wiks slott Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konst enheten, Kulturutveckling, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd, Wiks folkhögskola med filialen Uppsala folkhögskola samt Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö. Vår verksamhet Wiks slott befinner... Visa mer
Wiks slott

Kultur och bildning är Region Uppsalas kulturförvaltning och består av enheterna Konst enheten, Kulturutveckling, Strategiska enheten, Verksamhetsstöd, Wiks folkhögskola med filialen Uppsala folkhögskola samt Wiks slott. Kulturnämnden är förvaltningens politiska styrelse. Målen för Region Uppsalas kulturpolitik är ett rikt konstliv av hög kvalitet, en ökad kulturell delaktighet och en attraktiv livsmiljö.

Vår verksamhet
Wiks slott befinner sig i ett utvecklingsskede med uppdraget att utveckla kulturmiljön och besöksmålet Wik. Vi finns på en historisk plats med en riddarborg från senare delen av 1400-talet. Vårt uppdrag går ut på att driva konferensverksamhet, att utveckla besöksmålet Wik, att ha ett nära samarbete med Wiks folkhögskola och vara en aktör i gemensamma kulturaktiviteter. Wiks slott och konferens andas upplevelse och livskvalitet och har höga krav på gott bemötande. Vill du vara med och utveckla Wiks slott som konferensanläggning och besöksmål så att vi kan vara en stark aktör nu och i framtiden är du välkommen att söka jobbet.

Ditt uppdrag
Som arbetsledare inom restaurangverksamheten på Wiks slott skall du leda det dagliga arbetet och ta hand om alla våra gäster som besöker restaurangerna i slottet och matsalsbyggnaden. Catering förekommer också. Tillsammans med dina kollegor skapar du en välkomnande atmosfär där gästerna står i centrum. Vårt gemensamma mål är att få alla våra gäster att trivas och uppskatta vår mat och service. Som arbetsledare är du den sammankopplande länken mellan kök och servis samt receptionen. I ditt uppdrag ingår även att säkerställa att kvaliteten upprätthålls och utvecklas inom restaurangen. Tillsammans skapar vi en trevlig och tillåtande verksamhet. Du behöver tänka ekonomisk hållbarhet utifrån de ramar som ges. Vi har verksamhet veckans alla dagar så arbetstiderna är varierade. Både helg-, och kvällspass förekommer.

Dina kvalifikationer
Hotell- och restaurangutbildning
Erfarenhet av arbete i arbetsledande funktion, gärna inom hotell, konferens, eller restaurang
Stor kompetens inom restaurangområdet
Erfarenhet av planering av event och fester
Stor vana att arbete med restaurangekonomi
Utbildning inom alkohollagen är meriterande
God datorvana, färmst inom Office-paketet
Erfarenhet och kunskap inom schemaläggning är meriterande
B-körkort ett krav

Din kompetens
Stabil - Du är lugn, stabil och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Samarbetsförmåga - Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Relationsskapande - Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du skapar kontakter och underhåller relationer.

Ekonomisk medvetenhet - Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. Du fokuserar på kostnader, intäkter och effektivitet ur ett ekonomiskt perspektiv.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en visstidsanställning på heltid mars-augusti 2020. Eventuellt finns möjlighet till förlängning.

Hos oss får du förmåner som gör skillnad, läs om dem här (https://www.regionuppsala.se/Global/Jobba hos oss/karri?rwebben/F?rm?nsbroschyr Region Uppsala_2019.pdf).

Vill du veta mer?
Tveka inte att höra av dig till Marie Berglund, chef på Wiks slott på telefon 070-611 60 36.

Vill du jobba med oss?
Välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev via länken nedan. Sista ansökningsdag är den 18 februari. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

Region Uppsala värdesätter de kvaliteter som jämn könsfördelning och mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika födelsebakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare. Visa mindre

Hovmästare

Ansök    Aug 14    MCN Uppland AB    Hovmästare
EAT Social Dining & Lounge Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för vår gäster. Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la cart... Visa mer
EAT Social Dining & Lounge


Du är en social person som brinner för service och mötet med människor. Du är förstås punktlig, trivs i en miljö där det är mycket att göra och du har en positiv inställning. Du intresserad av mat och dryck, vill utvecklas och lära dig nya saker. Har alltid nära till skratt och samarbetar gärna med andra för att skapa en oförglömlig vistelse för vår gäster.


Vi vill att du har ett par års erfarenhet av servering inom a la carte i kombination med en fantastisk personlighet. Vi ser även att du har haft en ansvarsposition på tidigare arbetsplats.


Tjänsten är en heltidsanställning.


Välkommen med din ansökan till en riktigt skön arbetsplats. Visa mindre

Hovmästare/Arbetsledare: som kan jobba i sommar

Ansök    Jun 22    Four Service AB    Hovmästare
För kunds räkning söker vi nu en driven Hovmästare / Arbetsledare. Du som söker ska brinna för service och ha en naturlig fallenhet för att leda en större grupp medarbetare mot uppsatta mål och visioner. Tjänsten är ett vikariat from, omgående tom den 15/8 ANSVARSOMRÅDEN * Löpande rapportering till restaurangchef samt löneadministration, schemaläggning och inköp. * Ansvar för den dagliga driften ute i restaurangen och baren där tyngdpunkt läggs på c... Visa mer
För kunds räkning söker vi nu en driven Hovmästare / Arbetsledare.Du som söker ska brinna för service och ha en naturlig fallenhet för att leda en större grupp medarbetare mot uppsatta mål och visioner.
Tjänsten är ett vikariat from, omgående tom den 15/8
ANSVARSOMRÅDEN
* Löpande rapportering till restaurangchef samt löneadministration, schemaläggning och inköp.
* Ansvar för den dagliga driften ute i restaurangen och baren där tyngdpunkt läggs på coachning och arbetsledning av matsalspersonalen  
* Planering och genomförande av event
* Du som söker är serviceinriktad och mån om att ge alla gäster den bästa restaurangupplevelsen
* Under service medverka i den dagliga driften till en viss del. 

KRAV FÖR TJÄNSTEN
* Vi söker dig som tycker om att ha ansvar. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande befattning samt yrkeskunskap inom området mat, dryck och servering
* Du är en god organisatör med en känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
* Representativ, ansvarstagande och noggrann
* Försäljningsfokuserad
* Förmåga att arbeta både självständigt och i grupp
* Behärska svenska och engelska i såväl tal som skrift. Ytterligare språk är meriterande
* Goda datakunskaper i Officepaketet

   Körkort är ett måste och bil ett plus


Skicka din ansökan redan i dag!

Om Four Service:
Vi var först ut på marknaden när vi startade 1989. Idag, 32 år senare är vi en av
Sveriges mest kompletta och välorganiserade samarbetspartner för
personaluthyrning, chefsrekrytering  inom
hotell- och restaurangbranschen.
Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 03. Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

På grund av det höga antalet ansökningar svarar vi ej på mail. Är du rätt person för denna tjänst ringer vi upp dig.


Varmt välkommen med din ansökan!! Visa mindre

Hovmästare

Hos oss på Svenssons Krogar är det viktigt med ett brinnande intresse för mat, dryck och personlig service! Du kommer att jobba i ett team där kök och servis alla strävar mot att ge våra gäster en restaurangupplevelse utöver det vanliga. Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som hovmästare och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter. Restaurangkoncer... Visa mer
Hos oss på Svenssons Krogar är det viktigt med ett brinnande intresse för mat, dryck och personlig service!

Du kommer att jobba i ett team där kök och servis alla strävar mot att ge våra gäster en restaurangupplevelse utöver det vanliga.

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet som hovmästare och vi ser gärna att du vill arbeta med oss under en längre period. Vi är ett ständigt växande företag med många och goda utvecklingsmöjligheter.

Restaurangkoncernen Svenssons Krogar startade sin verksamhet 1991. Företaget är uppdelat i fem separata bolag: Aaltos, Stationen, Lilly's, Frenchi och Saluhallen. Visa mindre

Hovmästare till Krusenberg Herrgård, Knivsta

Ansök    Sep 9    Sabis    Hovmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER med 25 restauranger och 12 caféer samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och företaget har idag ca 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare av våra medarbetare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Krusenberg Herrgård med anor från 1600-talet är vackert beläget på en udde vid Mälarens strand, 15 min söder om Uppsala och 25 min från Arlanda. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, spa, bröllop och festvåning. På Krusenberg Herrgård finns 59 rum samt en bröllopssvit. Vi är ca 23 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra konferens-, weekend- och spagäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.krusenbergherrgard.se

Om rollen
Vi söker en Hovmästare till vår restaurang på Krusenberg Herrgård som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Du ansvarar för arbetsledning och planering av matsalsarbete samt säkerställer att rutiner följs. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.

Tillgång till körkort och bil krävs då den kollektiva trafiken inte alltid stämmer överens med våra arbetstider.

Din profil
Vi söker dig som har arbetat på restaurang i liknande verksamhet (med konferens och bröllop) alternativt om du har arbetat med á la carte inom krogvärlden. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. För tjänsten krävs att du talar god svenska. Tillgång till körkort och bil krävs då den kollektiva trafiken inte alltid stämmer överens med våra arbetstider.

Du har en glad och positiv personlighet. Som person är du lyhörd för gästernas behov. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Krusenberg Herrgård och jobbar över gränserna.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta restaurangchef Mariella Freding på tel. 018-18 03 00. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Erfaren hovmästare med känsla för mat , service och ledarskap

UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen 700 kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. I det åtta våningsplan och 14000 kvadratmeter stora huset frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad. UKK:s food and bev... Visa mer
UKK har sedan invigningen 2007 blivit en omtalad, uppskattad och framgångsrik mötesplats för kultur och näringsliv. Här genomförs årligen 700 kulturevenemang, konferenser, möten, fester, mässor, föreläsningar, barkvällar och utställningar. I det åtta våningsplan och 14000 kvadratmeter stora huset frodas kreativitet, kultur, inspiration, forskning och företagande. UKK är ett levande allkonsthus, beläget mitt i en snabbt växande storstad.

UKK:s food and beverage-avdelning består av restaurang, kök och flera barer. Avdelningen servar hela huset med allt som rör mat och dryck, från eftermiddagsfika, paus- och artistservering till stora mingel och middagar för upp till 850 sittande gäster.
Till Uppsala Konsert & Kongress söker vi nu dig som brinner för service, är noggrann och effektiv. Du är drivande, självständig, strukturerad och ansvarskännande.

I rollen som hovmästare ansvarar du för den dagliga driften, planering, försäljning och kvalitet. Du har gedigen erfarenhet från liknande position, gärna från hotell- eller konferensverksamhet, och dokumenterad erfarenhet av att arbeta med förbättrings- och förändringsprocesser.

Du är resultatinriktad, har lätt att samarbeta och är en tydlig arbetsledare som med lätthet kommunicerar i tal och skrift på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och strävar efter att våra anställda ska spegla den mångfald som finns i befolkningen.

UKKsmart
På UKK arbetar vi UKKsmart, ett värdegrundsbaserat arbetssätt som vi formulerat tillsammans. UKKsmart är att söka de mest kreativa lösningarna, att uppskatta innovation, att arbeta med ekonomisk, ekologisk och social hållbarhet. Vi bevakar ständigt utveckling, trender och tendenser inom våra verksamhetsområden. Vi värdesätter samarbete och uppmuntrar bra initiativ, egna och andras. Vi tror på den empatiska organisationen och arbetar tillsammans för helhetens bästa. Vi engagerar oss i att utveckla vår närmiljö, vårt Uppsala.

Uppsala Konsert & Kongress är ett kommunalt aktiebolag och en Svanen-certifierad verksamhet. Detta ställer extra höga krav på att följa arbetsrätt med lagar och regler. Visa mindre