Lediga jobb Homemaid AB (Publ) i Uppsala

Se alla lediga jobb från Homemaid AB (Publ) i Uppsala. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Uppsala som finns inom det yrket.

Säljare HomeMaid

Ansök    Nov 4    Homemaid AB (Publ)    Utesäljare
Vill du bli en del av vår spännande resa? Drivs du av att göra affärer och att träffa människor? Gillar du att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo? Har du ett stort kundengagemang och vill bli en del av vår spännande resa där vi varje dag underlättar vardagen för våra kunder? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap och hjälps åt? Då ska du söka denna spännande tjänst idag! Om tjänsten I rollen som säljare hos HomeMaid i Uppsa... Visa mer
Vill du bli en del av vår spännande resa?

Drivs du av att göra affärer och att träffa människor? Gillar du att arbeta mot uppsatta mål i ett högt tempo? Har du ett stort kundengagemang och vill bli en del av vår spännande resa där vi varje dag underlättar vardagen för våra kunder? Trivs du dessutom i ett växande bolag som värderar gemenskap och hjälps åt? Då ska du söka denna spännande tjänst idag!

Om tjänsten I rollen som säljare hos HomeMaid i Uppsala arbetar du med nykundsförsäljning samt merförsäljning och jobbar mot uppsatta mål. Detta sker via kundbesök till både nya som såväl gamla kunder. Dessa genomförs främst genom fysiska möten men även i vissa fall över telefon.
Kundmötena bokar du själv och ser det som en självklarhet att driva relationsskapande aktiviteter med bolagets kunder. I rollen ingår även en del administration kring säljarbetet, såsom offerthantering, avtalshantering och marknadsbearbetning. Du deltar vid försäljningsaktiviteter och diverse event som nätverksträffar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

- Boka in och utföra kundbesök till privata kunder och företag.
- Säljadministration.
- Bidra aktivt till kontorens och verksamhetens utveckling.
- Ansvar att följa och verkställa ovan arbetsuppgifter på ett produktivt och effektiv sätt - utifrån gällande målsättningar och strategier, enligt HomeMaids riktlinjer och policys.

Om dig HomeMaid söker dig som har erfarenhet av uppsökande försäljning och drivs av att nå uppsatta mål! I din roll behöver du ha en god kommunikations- och anpassningsförmåga och vara drivande och effektiv i ditt sätt att arbeta. För att trivas i rollen ska det vara naturligt för dig att arbeta strukturerat i ett högt tempo utan att tumma på affärsmässighet. Vara bekväm i kunddialoger och se det som en självklarhet att ta initiativ till samtal och möten. Vidare har du en nyfikenhet som hjälper dig att identifiera nya affärsmöjligheter som främjar både din och bolagets utveckling. Du är en god representant för bolaget genom din positiva inställning, pålitlighet och din förmåga att snabbt inge förtroende.
Viktigt för tjänsten:

- Intresse och erfarenhet ifrån försäljning/service
- God samarbets- och kommunikationsförmåga.
- Flytande svenska och engelska i tal och skrift

-God dator/systemvana samt bekväm i Excel.
- B-körkort. Visa mindre

Säljare på deltid till HomeMaid

Ansök    Okt 11    Homemaid AB (Publ)    Utesäljare
HomeMaid söker servicedriven säljare till Uppsala HomeMaid AB är ett företag vars affärsidé är att skänka lite magi till våra kunders vardag genom att avlasta dem bekymret att hinna med både hem, jobb och familj. Vi tar ansvar för våra kunders hem och arbetar lokalt utifrån de förutsättningar som råder just på den orten. Vi har funnits i Sverige sedan 1997. Nu satsar vi offensivt i Uppsala med omnejd och därför söker vi: En servicedriven säljare till Uppsa... Visa mer
HomeMaid söker servicedriven säljare till Uppsala
HomeMaid AB är ett företag vars affärsidé är att skänka lite magi till våra kunders vardag genom att avlasta dem bekymret att hinna med både hem, jobb och familj. Vi tar ansvar för våra kunders hem och arbetar lokalt utifrån de förutsättningar som råder just på den orten. Vi har funnits i Sverige sedan 1997. Nu satsar vi offensivt i Uppsala med omnejd och därför söker vi:
En servicedriven säljare till Uppsala!
Som säljare fyller du en viktig funktion då du är HomeMaids ansikte utåt mot blivande kunder. Jobbet är på deltid och arbetstiden är varierande beroende på när våra kunder är hemma och därmed fördelat både på dagtid men även kvällar och helger.


Vi ser att du:
- Har ett brinnande intresse för relationer och för försäljning.
- Är social och älskar kontakten med andra människor.
- Drivs av att göra affärer och att skapa resultat.
- Har förmåga att arbeta självständigt samt är flexibel och anpassningsbar.
- Är kreativ och har en framåtanda, där du ständigt söker nya möjligheter och hittar säljpotential.
- Uttrycker dig väl i tal och skrift.
- Är en god lagspelare.
- Har körkort och tillgång till egen bil.


Ansvarsområden:
- Försäljnings- och merförsäljningsaktiviteter mot både varma och kalla kunder, marknadsbearbetning.
- Etablerar, underhåller och upprätthåller kundrelationer.
- Räknar på offerter och erbjudanden utifrån ett långsiktigt lönsamhetstänk.
- Inspirerar och driver säljinsatserna.
- Deltar i utvecklingsprojekt för HomeMaids räkning, både hemma och på annan ort.
Vi erbjuder:
En spännande roll i en bransch som är på framfart, du har goda möjligheter att påverka hur mycket du jobbar och hur dina dagar ser ut. Vi tillämpar fast lön samt provision och ger dig de verktyg du behöver för att lyckas i rollen.
Är du en driven person som känner dig träffad av detta, tveka inte på att skicka in din ansökan idag!
Intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum så vänta inte med att söka.
Sista ansökningsdag 2021-11-11
Ansökningar skickas till [email protected] Visa mindre

Teamledare till Uppsala

Ansök    Okt 13    Homemaid AB (Publ)    Teamledare
Om jobbet Är du serviceminded och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierande roll som Teamledare med fokus på service och kvalitetsuppföljning? Då är rollen som Teamledare till HomeMaid i Uppsala en tjänst för dig! HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och kontorsservice. HomeMaid är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella ... Visa mer
Om jobbet
Är du serviceminded och söker en ny utmaning? Vill du arbeta i en varierande roll som Teamledare med fokus på service och kvalitetsuppföljning? Då är rollen som Teamledare till HomeMaid i Uppsala en tjänst för dig!
HomeMaid vet hur svårt det är att få tiden att räcka till. Vi fixar det mesta från hemstädning, fönsterputsning, flyttstädning och kontorsservice. HomeMaid är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semestrar.
Tillsammans är HomeMaid ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnära tjänster och annan städhjälp, vilket gör att våra kunder får en gnisselfri vardag.
Om Tjänsten
I din roll som Teamledare kommer du framför allt ha egna kunder och serviceuppdrag, där du är en förebild för de andra anställda och alltid strävar efter att göra det lilla extra. Du kommer även bland annat stå för utbildning och ledning av nya serviceassistenter samt uppföljning och stöd till befintlig personal. Som Teamledare ansvarar du tillsammans med områdesansvarig för kvalitetskontroller hos våra kunder.
Tjänsten är på deltid ca 80% där dina arbetstider är helgfria vardagar dagtid.
Om Dig
Har du tidigare arbetat som Teamledare inom servicebranschen eller har du dokumenterat goda resultat inom städbranschen kan du vara rätt person för tjänsten som Teamledare! För att passa i rollen tror vi att du är en engagerad person som har intresse inom service och har en pedagogisk kunskap. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet av att städa och trivs med de arbetsuppgifterna.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Krav: Körkort, gärna tillgång till egen bil.

Om Ansökan
Du ansöker genom att maila ditt CV och personligt brev till [email protected]
Rekryteringsprocessen sker löpande.
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss via mail [email protected]
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serviceassistenter i Uppsala för byggstäd/flyttstäd

Ansök    Aug 31    Homemaid AB (Publ)    Byggstädare
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på AktieTorget sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halm... Visa mer
HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster. HomeMaid är noterat på AktieTorget sedan november 2005. Egna filialer finns på 14 orter i Sverige med huvudkontoret i Halmstad.

Vi söker nu Serviceassistenter för att utföra bygg- och flyttstäd och fönsterputsning i Uppsala med omnejd.

HomeMaid AB (publ) är Sveriges största rikstäckande tjänsteföretag inom hushållsnära tjänster och erbjuder kunderna även kontorsservice och omsorgstjänster. Vår ambition är att skapa en bättre livskvalitet för våra kunder, såväl i hemmet som på jobbet. Vi riktar oss därför till både privatkunder, företag och kommuner med våra tjänster.

För att trivas hos oss så är det viktigt att du tycker om att ge service, kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra och tar ansvar i ditt arbete.
Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget och arbetar med kundfokus. Eftersom vi i vårt dagliga arbete hanterar skriftlig och muntlig information, är det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

Kravprofil

Erfarenhet och vilja att arbeta med ett serviceinriktat arbete
Kunna förstå och göra sig förstådd i det svenska språket
Ansvarsfull
Serviceminded
Kunna arbeta självständigt, och i team.
B-körkort är ett plus
Husdjur förekommer ofta i våra kunders hem, varför du ej bör vara allergisk mot eller rädd för pälsdjur


Byggstäd, Flyttstäd, Fönsterputs

Tillträde: snarast

Urval sker löpande, därav kan sista ansökningsdatum komma att ändras.

Välkommen att bli en del av vårt team! Visa mindre

Erfarna Flyttstädare/Fönsterputsare

Vi söker erfarna flyttstädare & fönsterputsare för start omgående Du som söker bör ha dokumenterad erfarenhet Flyttstädning/fönsterputsning sedan tidigare. Även hemstädning, kontor städning, trappstädning kan förekomma. Du som söker är flexibel, lojal, god samarbetsförmåga, kan arbeta i team, respektfull mot kollegor och kunder. Du måste helt enkelt älska att städa och när du är klar, vända dig om och vara stolt över din prestation! Har du den yrkesstolthe... Visa mer
Vi söker erfarna flyttstädare & fönsterputsare för start omgående
Du som söker bör ha dokumenterad erfarenhet Flyttstädning/fönsterputsning sedan tidigare. Även hemstädning, kontor städning, trappstädning kan förekomma.
Du som söker är flexibel, lojal, god samarbetsförmåga, kan arbeta i team, respektfull mot kollegor och kunder. Du måste helt enkelt älska att städa och när du är klar, vända dig om och vara stolt över din prestation! Har du den yrkesstoltheten är du just den som vi söker!
Anställningen är visstidsanställning med chans till förlängning för rätt personer.
Vi kommer hålla intervjuer löpande under ansökningsperioden.


Vill du vara med och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch. Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom hemstäd. Eftersom våra kunder köper städning regelbundet så är det viktigt att alltid leverera till 100%. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semester. HomeMaid är ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnäratjänster och annan städhjälp. Vilket gör att våra kunder får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Läs mer på vår hemsida www.homemaid.se


Eftersom vi i vårt dagliga arbete hanterar skriftlig och muntlig information, är det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska och är ostraffad. Utdrag ur Polisens belastningsregister samt UC (kreditupplysning) görs på alla anställda.
Husdjur förkommer ofta i våra kunders hem, varför du ej bör vara allergisk eller rädd för pälsdjur. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet. Visa mindre

Serviceassistent - KNIVSTA/MÄRSTA/SIGTUNA

Vill du vara med och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch. Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom hemstäd. För rätt person/er kan anställningen övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader. Arbetstiderna varierar mellan: 06:00-18:00 Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil. Eftersom våra kunder köper städnin... Visa mer
Vill du vara med och ge bättre livskvalitet för våra kunder? Vi erbjuder ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch. Arbetsuppgifterna är varierande och består i allt som kan tänkas inom hemstäd.
För rätt person/er kan anställningen övergå till en tillsvidareanställning efter 6 månader.


Arbetstiderna varierar mellan: 06:00-18:00
Det krävs att du har körkort och tillgång till egen bil.


Eftersom våra kunder köper städning regelbundet så är det viktigt att alltid leverera till 100%. HomeMaid är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal. Våra professionella medarbetare har därför schyssta villkor med riktiga löner, pensioner och semester. HomeMaid är ett av Sveriges mest anlitade hemserviceföretag. Sedan 1997 har vi hjälpt tusentals familjer med veckostädning, hushållsnäratjänster och annan städhjälp. Vilket gör att våra kunder får tid till det som är viktigt på riktigt. Rent magiskt, faktiskt! Anställningen avser deltid. Du får gärna gå in på vår hemsida www.homemaid.se och läsa mer, men vi vill ha ditt CV och personligtbrev på mail.


För att trivas hos oss så är det viktigt att du tycker om att ge service, är ansvarsfull, serviceminded, noggrann, flexibel och kan arbeta självständigt såväl som tillsammans med andra. Du måste helt enkelt älska att städa och när du är klar, vända dig om och vara stolt över din prestation! Har du den yrkesstoltheten är du just den som vi söker!
Eftersom vi våra kunder ger oss förtroendet att städa deras hem eller deras arbetsplats är det krav på att du kan uppvisa att du är ostraffad och har god ekonomi - Därför görs en registerkontroll ur Polisens belastningsregister och en kreditupplysning årligen på all personal.


Eftersom vi i vårt dagliga arbete hanterar skriftlig och muntlig information, är det viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Husdjur förkommer ofta i våra kunders hem, varför du ej bör vara allergisk eller rädd för pälsdjur. Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet.
Tveka inte att skicka in din skriftliga ansökan redan idag! [email protected]
Vi rekryterar löpande. Visa mindre

Serviceassistent

HomeMaid har en mycket hög tillväxt och vi behöver därför komplettera vårt kontorl i Uppsala med flera serviceassistenter. Som serviceassistent arbetar du med tjänster i hemmet för våra kunder. Det kan vara: - städning - fönsterputsning - tvättning - strykning m.m. För dig som är intresserad finns möjlighet att avancera inom HomeMaids organisation. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är ... Visa mer
HomeMaid har en mycket hög tillväxt och vi behöver därför komplettera vårt kontorl i Uppsala med flera serviceassistenter. Som serviceassistent arbetar du med tjänster i hemmet för våra kunder. Det kan vara:
- städning
- fönsterputsning
- tvättning
- strykning m.m.
För dig som är intresserad finns möjlighet att avancera inom HomeMaids organisation. Vi erbjuder dig ett spännande jobb med många utmaningar i en mycket expansiv tjänstebransch! Vår personal är vår viktigaste resurs!


Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, friskvårdsbidrag, individuell lönesättning, försäkringar mm. HomeMaid är medlem i Almega och följer därmed villkor enligt kollektivavtal beroende på vilken tjänst som utförs. Oavsett befattning önskar vi att vårt team har en positiv inställning, fokus på serviceinriktning och gillar en föränderlig miljö.


Serviceassistent
För att serva våra kunder behöver vi fler serviceassistenter. Vi söker kontinuerligt efter duktiga och erfarna serviceassistenter. Vi önskar att du är serviceinriktad, lojal mot dina arbetskamrater och företaget och arbetar med kundfokus. Du bör behärska svenska i tal och skrift och ha bilkörkort. Visa mindre